Baby Video AngelEye AE386 - Pregled

Bol

- malo veći zaslon (3,5 inča, au angeleye 3,2)

- kontrolirati fotoaparat na daljinu (lijevo, desno, gore dolje)

- kamera radi samo na mreži, tj. ovisnost o utičnicama (koja se planira koristiti u zemlji na ulici, naravno, možete držati kabel s utičnicom tamo, gotovo bilo gdje na tom području, ali postoje dodatni problemi)

- nemojte pričvrstiti fotoaparat, samo ga stavite na ravnu površinu (ili trik, kao da ga vezati negdje)

- fotoaparat radi i iz mreže i iz baterija

- možete pričvrstiti fleksibilan stativ i pričvrstiti gdje god želite

- možete umetnuti memorijsku karticu i snimati video i fotografije

- postoje senzori zvuka i kretanja

- fotoaparat NE skreće ulijevo udesno i gore dolje, tj. uopće se ne može kontrolirati iz roditeljske jedinice (samo uvećanje)

- zaslon je nešto manji

- nema izgrađenih uspavanki

- nema jamstva (ako odaberem ovaj model, naručit ću u Kini, jer je 2 puta jeftiniji od našeg)

Ne znam što donirati. Najvažniji trenuci su kontrola fotoaparata u svim smjerovima i sposobnost fotoaparata da radi iz baterija, koje ne razumijem

Sretna Nova godina svi!))

Oh, ako bi bilo moguće predvidjeti što je važnije, baterije ili rotaciju fotoaparata)

Da, konačno sam došao i naručiti samo kameru, okrećući se i noćnim očima, u Kini za 50 dolara i spojiti ga na telefon ili računalo. "Spremni" video monitori su neka vrsta prostora, i potpuno neopravdani. Posebno iznenađujuće su oni modeli gdje je zaslon nekoliko centimetara, ništa se ne vidi! I ja sam također došao do prijenosne narudžbe za baterije USB-a, a fotoaparat je isporučen kada nema izlaza u blizini... Kao rezultat, uzeti su u obzir svi potrebni parametri i za samo nekoliko tisuća :)

A što je bilo naređeno i kako je to bilo za vas? Pa, ako to nije tajna gdje? Također sam izabrala i ne mogu odlučiti! (

Naručio sam kameru za aliexpress, čini se da se zove wanscam. Sve je u redu, možete ga postaviti i gledati ga s telefona ili računala, tu je audio, možete slušati / govoriti. koštati Kamera 50. $ Plus za $ 12 laptop baterija s adapterima (također ALI), tako da možete koristiti fotoaparat bez utora (zove snaga banku, morate pogledati gdje je puno različitih adaptera, tako da možete BYO različite razlučivosti uređaja za spajanje u budućnosti Totti isto napuniti telefon). Da budem iskren, rijetko koristim fotoaparat, previše sam lijen da ga uključim, stavim ga)) Iako je stvar korisna. Ako vidite da je beba budna, imate vremena za ustajanje dok ne plačete. Ili, ako igra u drugoj sobi i morate kuhati u kuhinji, možete ga slijediti.

No, točnije s redoslijedom kamere i drugih sličnih uređaja iz inozemstva, čuo sam da je netko "predstavio" činjenicu da je naredio "uređaj za praćenje", gotovo jedan članak.

Kupio sam video monitor angelcare ac1100 koji dolazi s senzorom gibanja i monitorom daha. Također, dadilja ima veliki raspon do 200 m. Tu je noćno svjetlo, povratna informacija od bebe i senzor temperature.

Baby video AngelEye AE386

Dječji prati AngelEye AE386 - Moderna visokokvalitetnih digitalnih modela baby monitor, taj uređaj koji ima zaslon od 2,4 inča s visokom kvalitetom slike, sposobnost da se spojite 3 dodatna kamera, dvosmjerni audio, kao i za izlaz videosignala na TV ili druge vanjske uređaje. Osim toga, iznimno važna značajka uređaja primatelja ugrađeni kapacitet baterije od 1350 mAh, može se koristiti do 5 sati neprekidno, bez punjenja, te u slučaju korištenja ugrađene senzore - nekoliko dana!

Važna obilježja digitalne video kamere uključene u AngelEye AE386 video baby kit su veliki raspon - do 200 metara i moćna noćna svjetlost infracrvenog zraka koja vam omogućuje snimanje slike na udaljenosti od najviše 5 metara i ugrađenu bateriju koja fotoaparat omogućuje samostalno rad do 2 sata bez ponovnog punjenja. Osim toga, AngelEye AE386 video kamera s velikim kutom rotacije (360 ° vodoravno i 210 ° okomito).

6 najboljih baby monitora

Dječji monitori ili bebonski monitori postupno se pretvaraju s modnog gadgeta u vrlo nužan i koristan uređaj za mlade roditelje. Expert Price nudi birati zajedno najbolju video medicinsku sestru od onih na ruskom tržištu. U našem pregledu, samo najpopularniji modeli, koji se razlikuju po popisu mogućnosti.

Tko čini najbolje baby monitorove?

Ne može se reći da je tržište za video monitore napunjeno kapacitetom, ali još uvijek ima dovoljno ponuda. Analogni modeli sada su nebitni, pružili su put pouzdanim digitalnim bežičnim uređajima s bojom. Vodeći u kvaliteti u ovom trenutku su nekoliko robnih marki odjednom. Najpoznatiji među njima su Luvion, Ramili, Miniland i Angelcare, čiji vlasnici specijalizirani su za dječju robu. Od ukupnog broja nekoliko izdvaja se proizvodi pod markom Switel. Proizvođač je poznat po komunikacijama i nadzoru. Ne može se reći da su video monitori s takvih više marki poput Philips ili Samsung znatno niži od vodećih brodova, ali njihova politika cijena ne potiče kupce. S druge strane, iskreno prijedlozi proračuna ne mogu se pohvaliti besprijekornom izvedbom deklariranih funkcija.

Bežični monitor Angelcare AC1100. Recenzije mame

Testna medicinska sestra toliko je voljela testere da su proučavali sve testove za nju i otkrili nove mogućnosti.

Anksioznost za bebu je prirodni osjećaj majke. To je njezina priroda, njezina neraskidiva veza s djetetom, želja za zaštitom. Sreća koju moderne majke nude toliko zanimljivih sredstava za upotrebu u svakodnevnom životu. Tako da žena može sigurno krenuti u svoje poslovanje, obavljati majčinske dužnosti u odnosu na stariju djecu, biti žena, ljubavnica, čuvar njenog gnijezda - i ne trčati svaki trenutak s čekovima u dječjoj spavaćoj sobi, privlače vjernici - tehnički uređaji.

U roku od dva tjedna, naše majke su testirali takav pomoćnik - novitet, utjelovljenje podebljane inovacije. Ovo je senzorni bebin monitor s Angelcare® AC1100 monitorom disanja. Mnogi uređaji, koji se prethodno smatraju čisto medicinskim, idu u naš život. Poznato je da su se pojavili kućni ultrazvučni uređaji i mnogi drugi uređaji za praćenje blagostanja i udobnosti. Oni su mnogo jeftiniji od specijalnih uređaja i skladno su se uklapali s unutrašnjosti kuće. Bežični monitor Angelcare® AC1100 ima šarmantan dizajn anđela, a jedinica za odrasle je koncizna i jednostavna. Mali uređaj ima mnogo korisnih značajki.

Bežični monitor Angelcare AC1100

* Beba monitor je vrlo jednostavan za korištenje. Sve se postavke mogu podesiti na dodirnom zaslonu roditeljske jedinice na intuitivnom sučelju.

* Video prijenos u boji u visokoj kvaliteti. Vrlo jasna video slika, ako želite, možete povećati zumiranje fotoaparata kako biste vidjeli čak i najdublje pokrete djeteta, na primjer, kako se osmjehne tijekom spavanja.

* Infracrveni fotoaparat omogućuje praćenje djeteta i noću. Kut kamere može se podesiti.

* Posebni osjetnik osjetnika. Nalazi se ispod madraca i hvata svaki pokret i dah djeteta. Alarm se oglasio 20 sekundi nakon što uređaj nije uhvatio ni jedno pomicanje djeteta ili njegov dah.

* U postavkama uključite dijete disanje za reprodukciju kako biste čuli kako mali nos disanja.

* Ako se dijete probudilo i počelo plakati, a ne možete mu pristupiti, koristite dvosmjernu komunikacijsku funkciju i smirite ga svojim glasom i nježnim riječima.

* Funkcija noćnog svjetla anđela na dječjoj jedinici.

* Kontrolirajte temperaturu u vrtiću.

* Digitalni prijenos s frekvencijskim ugađanjem za povjerljivu i sigurnu komunikaciju između djeteta i roditeljskih jedinica.

* Prijenosni i punjivi roditelji i djeca. Postoji isječak za montažu roditeljske jedinice na remen. Kada je potpuno napunjen, baterija roditeljske jedinice traje do 7 sati.

Raspon do 200 metara.

Pet majki s djecom od 1 mjeseca do dvije godine koje žive u gradu Yekaterinburgu i registrirane na u-mama.ru najmanje mjesec dana koji su koristili ili koristili dječji monitor za skrb o djetetu sudjelovali su u testiranju. Svaka je majka primila video monitor Angelcare AC1100 tijekom trajanja testa i svakodnevno je izvijestio o svojim pojavljivanjima. I moramo procijeniti njihova pojavljivanja i saznati više o važnim sitnicama koje se korisnicima otvaraju samo u procesu aktivnog testiranja uređaja. Umjesto toga, upoznajte se s rezultatima, vrlo je zanimljivo, ponekad uzbudljivo i pozitivno!

Prva faza: vanjski dojmovi, dizajn, jednostavnost / složenost instrukcija, kvaliteta video i audio signala.

"Za mene, izgled stvar i materijal iz kojeg je izrađen od velike je važnosti. Video medicinska sestra bila je zadovoljena ugodnim materijalom iz kojeg je napravljena i lijepom izvedbom: dječja jedinica je napravljena u obliku anđela, a roditeljska jedinica je stroga i sažeta. Sve su predmete prekrasno zapakirane u kutiju koja se otvara i zatvara čičakom (mala stvar, ali lijepa). Zaslon u roditeljskoj jedinici je velika, slika je bistra i svijetla. "

"Želim odmah zapamtiti veliki plus - ovo je način naplate roditeljske jedinice! Da biste napunili uređaj, trebate ga postaviti na bateriju (stalak) poput kućnog telefona, tj. roditeljska jedinica sada ima svoje pravo mjesto na noćnom ormariću, vrlo je prikladno, samo super. Volio sam slučaj s čičakom, htio sam ga uzeti sa sobom na spavanje. "

"Naš apartman je 64 četvornih metara. m, mali, signal je uhvaćen svugdje, osim jednog začaranog mjesta - nećemo ništa uhvatiti tamo, odmah ću primijetiti da je prethodni baby monitor izgubio signal stalno. Zbog iskustva koje sam hodio niz hodnik do dizala, signal je uhvaćen posvuda. Od minusa: loše je što djeca mogu raditi samo iz mreže ili iz baterija, a potonji se brzo sjesti, a ako dijete spava na lođi ili na ulici, morate instalirati utičnicu za spajanje fotoaparata. No, u svakom slučaju, dijete spava pod kontrolom i to mu se sviđa! "(Kasnije, tijekom procesa korištenja, majke su sami pronašli odgovor da se taj problem riješi korištenjem baterija umjesto baterija.)

"Wings" su lako pritisnuti, kao što se ispostavilo, ne treba naporiti. Trebate samo pritisnuti krilo, kao da je pravilno objašnjeno, a ne gore-dolje, a ne ui van, ali od sebe - do sebe (ako zadržite dadilju okrenutu prema vama), tj. anđeo preklapa krila naprijed i natrag.

"Način rada vibracija je funkcija za živčane mame poput mene koji su uznemireni od bilo kakvog bipa!"

"Danas sam također posvetio pozornost na čitanje temperature u vrtiću. Mogu se vidjeti na zaslonu roditeljske jedinice u gornjem desnom kutu. Mislio sam da je sve hladno. Međutim, kamera prikazuje 23-24, sve je normalno. To je također plus, ne morate imati dodatnog termometra kod kuće. "

"Ali potpuno sam zadovoljan automatskim načinom rada: kad fotoaparat smatra da je malo svjetla, infracrvena LED se uključuje. Kvaliteta noćnog snimanja je dobra, dijete se može vidjeti. Noćna fotografija je važna za mene, dijete slatko spava u krevetiću, a moj muž i ja možemo sjesti u kuhinju navečer i popiti čaj, razgovarati, ne bojajući se da nećemo čuti kako se kći probudila. Noćna svjetla su vrlo lijepa, naravno, ovo je dobar dodatak za video monitore - nema noćnog svjetla. Dijete spava, a Angelcare gleda bebu i ugodno ističe. Nakon što sam napunio Republiku Bjelorusija, također sam odlučio vidjeti koliko će dugo biti optužba za njega. Bjelorusija je povremeno bila u video modu iu stanju mirovanja, trajala je 7,5 sati bez napajanja. "

"Pokušali smo funkcionirati filtriranje neobičnih zvukova - volio mi je. Ne čuje se cvrčanje ptica i lajanje pasa susjeda, kao i karakteristični zvižduk prijemnika, ali se čuju glasni zvukovi, uklj. plačući dijete na buđenju. "

"Zadovoljan sam dobrim video prijenosom i emitiranim zvukom. Čak i ako je RB u stanju mirovanja (tj. Bez videozapisa), probudeno dijete može se čuti. Danas sam iskoristio povratne informacije, ali dijete nije razumjelo odakle je majka, ali dobro me možete čuti (to mi je suprug rekao). Sviđa mi se i funkcija zumiranja. Postavio sam kameru tako da se krevet može vidjeti u cijelosti, ako je potrebno, pomjeram kameru bliže i izgledam. Volio sam da se RB može nositi na posebnom kopču remena. Za mene je prikladno. Dok sam danas čistio i kuhala u kuhinji, kamera je visjela na remenju. "

"Prvi put u dugo vremena, tiho sam ušla u tuš kad se usred bijela svjetlosti, samo stavio RB na policu u kupaonici i povremeno pogledao iza zavjesa - da vidi što dijete radi. Od prethodne video medicinske sestre bilo je potrebno stalno izaći i pritisnuti gumb na. jer je svaka tri minute uključen način mirovanja i slika je nestala. U Angelu ova funkcija je programirana, nakon određenog vremenskog razdoblja možete uključiti automatsko stanje mirovanja ili ga možete uključiti i isključiti pritiskom na jednu tipku. "

Rezultati prvog stupnja. Angelcare AC1100 baby monitori voljeli su svim sudionicima bez izuzetka, a cijenili su i način punjenja i vrijeme rada uređaja. Prijenos video i audio signala nije izazvao nikakve pritužbe. Način vibracije primio je buket komplimenata s neočekivanim smiješnim tekstom. Pozitivne karakteristike dane su funkcijama kontrole i načinima prebacivanja, ispitanici su bili zadovoljni prisutnošću termometra. Uz sve točke upute za korištenje mama brzo shvatio, pomažu jedni drugima.

Druga faza: špijunske strasti, istrage, šale, pokusi i komplimente, sve zabavno!

"Slučajno sam shvatio kako" pregovarati "s dodirnim zaslonom. Pritisnuo sam gumb na zaslonu mojim noktom i voila. Priložio je pisaljku sa starog telefona. Nastojanja se ne mogu primijeniti. "

"O povratnim informacijama: moja beba se uplašila! Ili je glas izobličen, ili nije shvaćao zašto mama ima glas, ali sama sama mama, ali nekoliko smo puta provjeravali i odmah je mrmljao. Ali kako sam lijepo razgovarao sa starijima danas. Napravili su domaću zadaću u svojoj sobi, a moja beba i ja bili smo u drugoj sobi. Stavio sam kameru svojoj odrasloj djeci i vidio zašto su radili tri sata. Zahvaljujući kameri i povratnoj informaciji, lekcije su bile obavljene za pola sata. Tako je kamera s povratnim informacijama korisna za bilo koju dob, a ne samo za djecu. "

"Želio bih napomenuti da su standardne zamjenjive baterije koje su komercijalno dostupne i koriste se u video monitorima. U usporedbi s bivšom četvrtinom dadilja je veliki plus. Jer u slučaju da su propali, njihova kupnja po trošku bila je usporediva s novim uređajem. Iz iskustva s prvim djetetom, istim okrugom kao i sada, baterije su trajale nešto više od godinu dana. A u anđelovcu možete staviti baterije i veće kapacitete. "

"Danas smo upravo doživjeli senzu za disanje. Unatoč činjenici da treće dijete, panika da dijete prestane disati, i dalje proganja. Ne mogu se riješiti ovoga, jasno je da se glava treba liječiti, ali nema vremena. Poslijepodne smo ga doživjeli, sve radi, blok zapravo počinje bacati zvuk. Ovo je samo superfunkcijski baby monitor! Čini mi se da ću danas prvi put biti potpuno odsječen noću, bez brige, znajući da je moje dijete pod superpouzdanim nadzorom! "

"Jučer je moje dijete spavalo preko krevetića noću, odmah s ruba, a senzor za disanje bio je usred krevonskog kreveta, tj. Tako da su se njihove putanje uopće nisu poklapale. Međutim, senzor hvata dijete dah na drugom kraju kreveta. Morat ćete eksperimentirati s madracem za odrasle. Sutra ću staviti mog supruga! "

"Imamo veliki krevet, 160x210, madrac od najmanje 20 cm, a senzor radi, bez obzira koji dio kreveta dijete je u! Eksperiment je uključivao mene i moj suprug, najmlađi sin i kćer! Općenito, senzor osjetljiv na dodir bio je vrlo impresioniran! "

"Nisam uključio zvučnu funkciju filma, zaboravio sam, pa sam čula kako je susjeda s vratarom pričala na ulici. To je unatoč činjenici da imamo 5. kat. Moramo se odati počast vrlo osjetljivom mikrofonu, možete čuti svaku šuškavu, i naravno glasnog susjeda. U popodnevnim satima, dok sam kuhala u kuhinji, moj sin je gledao crtane filmove u hodniku, pa sam pokušao pjevati zajedno tijekom zvučnika na zvučniku, bio sam iznenađen, blago rečeno, odmah otkrio izvor zvuka, došao u kuhinju, uzeo me po prstu i vodio pokažite čudotvorni uređaj koji vikne "pravo!"

"Rekao bih čak da je kamera najvažnija za praćenje moje 12-godišnjeg 'beba', naposljetku, uvijek pokušava riješiti svoje lekcije, a zatim raditi na njegovim karate trikovima iznad brata. I mali se uvijek visi s njima, tako da istodobno pratim sva tri, zahvaljujući prijenosnoj dječjoj jedinici. Wow, oni nisu naviknuti na takvu kontrolu s moje strane! "

"Danas smo također imali iznenadni test video bebe na ulici. Najprije pokucao svjetlo. Tada je stroj "uspješno" razbio. Morala sam nazvati kamionet za vuču kako bih mogao uzeti službu. A kad je stigao, dijete je spavalo. Ne znam što radim, ako ne i za angelcare. Ovdje je svemir koji je unaprijed razmišljao o meni, možete reći, šaljući takav anđeo čuvaru. Nisam morao probuditi dijete i konvulzivno se okupljati i odvesti ga na ulicu. Da, ne mogu ni zamisliti što bih učinila u takvoj situaciji sa starom "dadiljem". A onda - uzela je roditeljsku jedinicu s njom, djeca su radila na baterijama, stavila ga u krevetić i trčala da komuniciraju s kamionom za vuču. 20 minuta, vjerojatno je bilo zamrzavanje tamo, ali nikada nije zalutao za dijete, tiho je spavala samu sebe, povremeno sam pogledala u jedinicu, iako je zvuk bio vrlo dobro uključen i stvarno bi mogao samo slušati kako sniffles, čak i bez gledanja na monitor ",

"Moj muž i ja smo jučer otišli na događaj, vratili smo se u mraku noći. Dijete je položila baku, 63 godina. Dali su joj kratku uputu o uporabi Angelcare baby monitora. Napisat ću joj dojmove. "To je, naravno, udobno, ali je bolno fancy", rekla je baka. Upotrijebila je samo gumbe za uključivanje / isključivanje, iako smo joj objasnili kako su uključeni senzori za disanje, zumiranje, spavanje i noćno svjetlo, no ona se "boji da nešto pritisne ili ne". Pa ipak, cijenila je čudotvornu tehnologiju, stvarno je voljela sjediti, gledati '' Glas '' i istodobno kontrolirati kako joj je unuk spavao. Baka koja imamo moderni moralu, s humorom, rekla sam da citiram: "Ako je u našem vremenu postojalo takvo bebena monitora, tada bi se u Sovjetskom savezu više seksala."

"Često koristimo dvosmjernu komunikaciju u igri ili za trening. Na primjer, dijete će vjerojatno ponoviti pjesme i jezične vijesti na povratnu informaciju, budući da je u drugoj sobi, ali u ovom trenutku mogu učiniti i druge stvari. "

"Bilo bi sjajno kad bi" Angel "bio s njim u maternističkoj bolnici u postpartumu. Bili smo u jednoj komori, i nitko se nije nadao niti je dogovorio nadzor. I izvrsno je držati dijete pod kontrolom i mirno ići za injekcije ili jesti. "

"Danas smo spavali na balkonu, iako je bio hrast. Dijete nije hladno, ali "Anđeo" lagano je ukočen. Kad sam otišao kući do kamere, donio sam je na toplinu, bio je tako leden da je odmah pokriven kondenzatom. A slika je postala blatna, čak sam se bojao da sam uništio uređaj. Ali ne, nije joj briga, obrisala kameru oko pamučnog obrasca i sve je ponovno postalo lijepo!

Iskreno, jednostavno ne mogu zamisliti kako bez beba videa? Kako je to kad nema? "

Rezultati drugog stupnja: monitor za bebu pomaže nadgledati ne samo djecu, uopće nema dobne granice! Pod očima svuda, učenici i očevi obitelji bili su iznenađeni. Sad ništa ne možete sakriti od mame. Kvaliteta života je povećana stotinu puta: podučene su lekcije, pjesme su naučene, nitko ne gleda na zabranjena i opasna mjesta u stanu. Mama vidi sve! Druga korisna značajka video monitora, koji proizvođači vjerojatno nisu pogodili: funkciju animatora. Uz pomoć Angelcare AC1100 beba monitora, možete uzeti dijete s pogledom s prozora ili panoramom druge sobe. Nevjerojatnost vaših majki zaslužuje najvišu pohvalu: odlaze videonaponsku osobu da posjete, do automobila i porodničarske bolnice, ne sudjeluju s njom. Stoga su se u izvješćima pojavile bilješke o racionalizaciji: kako i uz pomoć kojih bi se videoigaracija mogla prilagoditi u raznim uvjetima. Šteta što su dva tjedna dodijeljena za testiranje, još nekoliko dana - i mi bi imali doista fantastične rezultate. Čitajte dalje!

Treća faza: zahtjevi i savjeti proizvođaču

"Odmah je došlo do minus kamere. U našoj prošlosti možete prilagoditi kut gledanja od roditeljske jedinice. To jest, možete zakretati fotoaparat u određenim postavkama desno-lijevo-dolje gore. Minus kamera angelcare, kao kamera postaviti - tako da će stajati. Možete zumirati samo sliku, ali ne okretati kut gledanja desno ili lijevo. Kut gore i dolje reguliran je kotačem iza dječjeg bloka. Ali ipak mi se čini da kontrola kamere od roditeljske jedinice nedostaje. "

"Uspoređujem ga s prethodnom video-medicinskom sestrom, koja je kontrolirana od roditeljske jedinice horizontalno i vertikalno 360 stupnjeva. Stoga, u Angelcareu nisam imao dovoljno pregleda. Ako dijete ode u drugu stranu kreveta u snu, video-medicinska sestra mora se preurediti. I dalje mi se nije svidjelo senzor na Bjelorusiji jako jako; Ali, mislim da se možete naviknuti. Općenito, dojam ovog majmuna bio je dobar. "

"Morali smo produžiti produžni kabel s utičnicom na balkon kako bismo spojili fotoaparat. Nisam mogao naći baterije kod kuće, pa čak i tako hladne sjede brzo. Bilo bi lijepo ako se fotoaparat naplaćuje na isti način kao i roditeljska jedinica. "

"Bilo bi sjajno kad bi se posebna pričvršćivanja tipa škarama pričvrstila na dječju jedinicu (kao na munje-odjeću), to bi omogućilo da kamera bude učvršćena na bilo kojem mjestu i pod bilo kojim nagibom."

Kao što vidite, postoji vrlo malo pritužbi: sve odgovara, uređaj je predivan, želim proširiti svoju primjenu: povećati pogled i čvrsto popraviti na nepouzdanim površinama. Video monitor Angelcare AC1100 pruža visoku kvalitetu kontrole nad budnim ili spavanim djetetom u svim točkama: jasan video prijenos, filtar buke, način vibracija, praktične metode punjenja, senzor za disanje, širok spektar radnji. U procesu testiranja, majke su zadržale pozitivan stav, nije bilo oštrih razočaranja novog uređaja. Video liječnica toliko je voljela korisnike da su došli do testova za nju i otkrili nove mogućnosti. Promatrači tijekom testiranja doživjeli su sumnju da su u-majke pokušavale da video-medicinska sestra pravi nastavak njihovog gledišta, stoga njezin status raste iz dana u dan, a njegova nužnost je očigledna. Zahvaljujemo sudionicima istraživanja, želimo im nove pozitivne dojmove, jer su zasluženo primili Angelcare AC1100 video sestru kao dar!

Ocjenjivanje najboljih baby monitora prema ocjenama kupaca

Obavljanje kućanskih poslova i istodobno gledanje djeteta nije lagan zadatak, ali se može riješiti pomoću bebenog monitora. Koji je model bolji izbor, a koje nijanse trebaju obratiti pažnju na temelju naše ocjene najboljih beba majmuna.

Videonian kakvu tvrtku kupiti

Philips AVENT

Philips AVENT je preporučeni brand za njegu bebe. Raspon uključuje jednostavne modele dječjih monitora i modela s dodatnim funkcijama: uspavanka, noćna viđenja, slike u boji i mikroklima. Svi proizvodi su dostupni, apsolutno sigurni i visoke kvalitete.

Motorola

Motorola nudi širok izbor bebin monitora. Njegova glavna prednost je dostupnost korisnih opcija u svim modelima bez obzira na kategoriju cijena. Tvrtka stalno razvija i gradi nove značajke za praktičnu upotrebu uređaja. Najnoviji modeli dječjih monitora omogućuju praćenje djeteta putem pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala. Oni također imaju pristup Internetu koristeći ugrađeni Wi-Fi bežični mrežni modul.

Maman

Ruska robna marka Maman proizvodi elektronske uređaje koji osiguravaju sigurnost i udobnost skrbi o djeci. Svi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i usklađeni su s međunarodnim standardima. Osnovna načela marke Maman - jamstvo kvalitete, dostupnosti, šarene ambalaže i detaljne upute.

Angelcare

Angelcare je kanadska tvrtka koja je prvo stvorila monitor za bebe s funkcijom kontrole disanja. Odobrena su ne samo roditelji, već i mnogi stručnjaci. Ima mnogo nagrada i nagrada, dostupan je u skupocjenom segmentu cijena.

Ocjena vrhunskih baby monitora

Pri sastavljanju ocjena na temelju povratnih informacija korisnika, uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • komunikacijska tehnologija;
 • dostupnost dvosmjerne govorne komunikacije;
 • noćna funkcija;
 • daljinsko upravljanje kamerom;
 • prehrambene metode;
 • senzor pokreta;
 • dostupnost dodatnih opcija;
 • cjenovna kategorija;
 • pritužbe na lom.

Najpopularniji digitalni monitor za bebe

Radi na frekvenciji od 2,4 GHz, signal se prenosi u kodiranom obliku. Jedini nedostatak - smetnje kod rada s bežičnim uređajima.

Najpopularniji model

Philips AVENT SCD603 / 00 monitor za bebe jednostavan je i jednostavan za korištenje. To vam omogućuje da dobro vidite i čujete dijete. Fotoaparat na dječjoj jedinici rotira gotovo 360 stupnjeva. Recepcija je 150 m na otvorenom prostoru i 30 m u apartmanu.

prednosti:

 • noćna vizija;
 • napajanje i baterija;
 • zvučna upozorenja;
 • kontrola glasnoće;
 • reagira na pokrete;
 • dodatne opcije - melodije noćne svjetlosti i uspavanke.

nedostaci:

 • nema dvosmjernu komunikaciju s djetetom;
 • nema stativa.

Sudeći prema pregledima, glavne prednosti ovog modela su jasna noćna vizija i senzor pokreta. Osim toga, uređaj radi bez punjenja oko 8 sati. Roditeljska jedinica radi i iz mreže i iz akumulatora, tako da je možete preuzeti sa sobom na ulicu.

Najbolji model u smislu "cijena"

Kaže se da je niska cijena i visoka kvaliteta nekompatibilni koncepti. Međutim, ova izjava jednostavno odbacuje video monitor Maman VM 540. Njegova značajka je sposobnost podešavanja osjetljivosti senzora gibanja. Na primjer, ako je ovaj parametar podešen na maksimalnu vrijednost, onda kada se dijete pomiče, monitor se uključuje i počinje vibrirati, a kada plakati, svjetlosni senzori svijetle.

prednosti:

 • noćna vizija;
 • senzor pokreta;
 • zaslon u boji;
 • dvosmjerna komunikacija;
 • termostat;
 • vibro način;
 • dopune: noćno svjetlo, melodije uspavanke, stoje;
 • napajanje s mreže i iz baterije.

nedostaci:

 • mala buka;
 • brzo ispuštene.

Korisnici označavaju kvalitetu i funkcionalnost fotoaparata. Ima ne samo dnevne i noćne načine rada, već i način zumiranja koji vam omogućuje zumiranje slike 2 puta. Fotoaparat reagira na buku ili kretnje. Uz pomoć zvučnih upozorenja roditelji će uvijek znati o bilo kakvim kvarovima u radu.

Najpristupačniji digitalni model

Zahvaljujući jakom signalu, Motorola MBP 621 pogodan je za velike apartmane ili seoske kuće. Beba će se dobro čuti kad televizor radi ili kada razgovarate s velikom i bučanom tvrtkom. Također, video-medicinska sestra ne treba stalno držati u svojim rukama ili pretražiti kroz stan. Pomoću isječka možete ga pričvrstiti na odjeću i obavljati kućanske poslove.

prednosti:

 • način noćnog gledanja;
 • jak signal;
 • cijena;
 • napajanje i baterija;
 • pribor - termometar, noćno svjetlo, melodije stalak i melodije.

nedostaci:

Brojne recenzije ističu pristupačnu cijenu i izvrsnu kvalitetu robe. Možete staviti video sestru na stol ili ga objesiti na zid uz pomoć pričvršćenja. Kabeli snage fotoaparata koji se nalaze u kompletu su vrlo dugi. Međutim, njihova kvaliteta ostavlja mnogo želja: brzo se raspadaju.

Najskuplji model

Angelcare AC1100 - pouzdani i visokokvalitetni bebin monitor. Zahvaljujući senzoru daha, ovaj mali uređaj već je spasio nekoliko života djece. Ona se savršeno suprotstavlja zadatku - osjetljivo reagira na sve pokrete i disanje djeteta i odmah prenosi informacije roditeljima.

prednosti:

 • noćni način rada;
 • dvosmjerna komunikacija;
 • senzor daha;
 • termometar;
 • radi iz mreže i baterija;
 • veliki zvuk;
 • Stand.

nedostaci:

 • nema prisilnog prijelaza iz dana u noć;
 • Alarm je također postavljen na jedinicu za bebe.

Ovaj proizvod gotovo da nema negativnih ocjena. Jedina stvar koja zastrašuje neke je glasan alarm na dječjoj jedinici, od kojeg se beba odjednom može probuditi i uplašiti. Isto tako, kada se noćni način osvjetljenja u sumraku ne uključuje automatski, a nije moguće konfigurirati sami. Stoga, kako biste uključili dnevne ili noćne načine, morate dodati rasvjetu u prostoriju ili stvoriti potpuni zamračenje.

Najpopularniji IP bebonski monitori

IP baby monitori - digitalni uređaji koji imaju pristup internetu, rade s Apple i Android uređajima. Njihova osobitost od običnih digitalnih beba majmuna je da se oni mogu daljinski kontrolirati.

Najbolji izbor za mladu majku

Glasovna komunikacija s bebom, sjajna kamera i moderni dizajn - sve ovo vrijedi za MOTOROLA MBP36. Prikladno je koristiti: pomoću monitora, možete upravljati kamerom - zakrenite je u različitim smjerovima, povećavajte ili smanjite sliku, uključite melodije.

prednosti:

 • noćni način rada;
 • kontrola glasnoće;
 • zaslon u boji;
 • dvosmjerna komunikacija;
 • veliki zaslon;
 • slika u boji;
 • daljinsko upravljanje kamerom.

nedostaci:

 • slaba baterija (maksimalno pola dana).

Korisnici primjećuju izvrsnu kvalitetu slike u dnevnim i noćnim uvjetima, nedostatku prekida u radu i mogućnost povezivanja nekoliko dodatnih fotoaparata. Nadalje, baby monitor ima dodatne funkcije kao što su termometar, ugrađeni mikrofon, kontrola glasnoće.

Najpristupačniji model

Video medicinska sestra Maman Vm2502 ima dvosmjernu komunikaciju, odličan zvuk bez neobične buke i user-friendly sučelje. Nadalje, monitor za bebe ima funkciju automatskog praćenja objekta promatranja, a funkcija daljinskog upravljanja omogućuje vam zakretanje fotoaparata u dva ravnina.

prednosti:

 • podešavanje zvuka;
 • povratne informacije od djeteta;
 • daljinsko upravljanje kamerom;
 • kvaliteta slike;
 • zvuk jasnoće;
 • noćna vizija;
 • dodatne funkcije - termometar, set za montažu, melodije zvona;
 • zaslon u boji.

nedostaci:

 • uspavanke se igraju tiho.

U pregledima, mnogi korisnici primijetiti tihi zvuk senzora kretanja. Ovo je velika prednost, jer se dijete ne probudi i ne narušava svoj san. Drugi su se svidjeli mogućnosti prilagodbe zvuka - uključite ili isključite zvuk. Osim toga, možete promijeniti svjetlinu slike. Ako ga stavite na minimum, baterija će trajati nekoliko dana.

Kakva vrsta medicinske sestre odabrati

1. Ne postoji ništa teško u odabiru bebenog monitora. Sve ovisi o tome kako ćete ga koristiti. Ako većinu vremena provodite pored bebe i rijetko se odmaknete od njega, obratite pažnju na Philips AVENT SCD603 / 00.

2. Ako uzmemo u obzir prosječnu cjenovnom segmentu, onda ovdje je potrebno odabrati takve modele kao Maman VM 540 i Motorola MBP 621.Oni odlikuje pouzdanost, visoke kvalitete, pristupačne cijene i jednostavan za korištenje sučelje.

3. Za roditelje koji imaju bebe s sindromom regurgitacije, sindrom iznenadne smrti ili su asmatici, učinit će bebni monitor Angelcarea. Savršeno kombinira visoku kvalitetu slike, zvuk i osjetnik daha.

Recenzije trgovina Video-Nanny.RU

Ocjena trgovine

prednosti:
Dobre dadilje, potpuno zadovoljne svojim Motorola MVP853. I odmah je isporučena i platila karticu bez dodatne naplate.

nedostaci:
Nije primijetio.

komentar:
Dobra podrška, pomogla je nakon reda s nekim funkcijama da razumiju.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Pozdrav Nina!
Možemo platiti karticom, gotovinom ili elektronskim novcem, tu je i mrežna trgovina, kao i polazna točka na metro stanici Krasnye Vorota, Orlikova cesta. 6.
Ako imate bilo kakvih pitanja o kupljenim proizvodima, našoj tehnologiji. Specijalist je spreman savjetovati vas i telefonom i našim uredom!
Hvala na povratnoj informaciji.

prednosti:
Mnogi su inteligentni modeli i zaposlenici bez ikakvih problema pomogli razumjeti ih. Izabrane su odmah donijele, a odmah su se isplatile na mjestu, tako da je sve bilo jednostavno. I uz postava i nakon kupnje koji su pomogli, Ivan je rekao kako pregledavati s računala i telefona.

komentar:
iNanny NM288 kupio, postoje sve funkcije koje smo trebali jesti, i po cijeni je bio u prvih deset nakon popusta, i to je također presudan trenutak za nas.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Anatolij!
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naši konzultanti su stručnjaci u svom području, lako mogu odabrati video-medicinsku sestru, konzultirati se o karakteristikama, kao i istaknuti najpopularnije modele.
Hvala na lijepim riječima, rado ćemo vas vidjeti među našim klijentima!

prednosti:
Bio je zadovoljan komunikacijom s tehničkim stručnjakom Ivanom. Pomogao mi je postaviti video bebu koju je ovdje kupio. Ja sam ja nisam jak u tim gadgetima, pa sam odlučio povjeriti stručnjaka. Bio sam zadovoljan brzim i detaljnim odgovorima na moja pitanja, na kraju, sve je bilo vrlo brzo postavljeno. Sa svojim preporukama, sada ja još uvijek mogu postaviti tisuću video beba. Trgovina savjetovati, svakako!

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Pozdrav, Oleg!
Naš tehničar radi svaki radni dan, ako imate još pitanja - kontaktirajte nas!

prednosti:
Menadžeri su pismeni, mogu pomoći pri odabiru. Razgovarao sam s Annom, bilo je lijepo razgovarati. Prikazana tehnika dobro je shvaćena, stoga preporučujem da se obrati službi čak i mladim dama koje su potpuno nula. Recite nam jednostavno ono što tražite, a konzultanti će odabrati 100% kvalitetnog proizvoda.

komentar:
zadovoljni stečenim video dadiljem i načinom na koji sam bio služen. Od prijatelja koji su, na moju preporuku, također došli ovamo, čujem samo pozitivne kritike.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan!
Svi najpopularniji modeli dječjih monitora su zastupljeni u našoj trgovini, a naši konzultanti uvijek su spremni pomoći vam u izboru robe.
Hvala na povratnim informacijama!

prednosti:
Nisam spasio video monitore. Rezervirano ovdje MBP855 tvrtke Motorola. Platio sam gotovinu kuriru. Vrlo zadovoljan s kupnjom. Hvala vam)))

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Anna!
Drago nam je što ste zadovoljni kvalitetom našeg dućana, rado ćemo vas ponovno vidjeti među našim klijentima.
Hvala na povratnim informacijama!

Natalya Gorbach (Peeva)

prednosti:
Kupnjom beba majmuna AngelEye Prime AE210 je pakiran u 5 tisuća. Mnogo hvala voditelju Anne za savjet.

nedostaci:
S mojom narudžbom, sve je u redu. Nemam pritužbi.

komentar:
Jednostavno nisam pronašao bolju trgovinu u tom smjeru.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Natalia!
Svi najpopularniji modeli dječjih monitora su zastupljeni u našoj trgovini, a naši konzultanti uvijek su spremni pomoći vam u izboru robe.
Hvala na povratnim informacijama!

prednosti:
Svi proizvodi su na lageru. U trgovini možete dodirnuti i testirati model interesa. Upravitelji ne nameću stare modele koji se ne prikazuju. Trgovina se nalazi doslovno 5-7 minuta hoda od kružnog parka kulture, vrlo povoljno.

komentar:
Izabrao sam dobar model u trgovini. Volio sam cijenu i funkcionalnost. Odmah kupljena, plaćena karticom. Dobar dućan. Mislim da je najjeftiniji i praktičniji dućan u svom smjeru.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Lyudmila!
Naš dućan je otvoren svaki dan, dođite k nama opet!

prednosti:
Zgodna lokacija, blizu i. Crvena vrata. Polite i djevojke zaposlenika orijentirane prema kupcu.

nedostaci:
Kupio sam monitor za bebe kao poklon, koji sam prikazao samo dva tjedna nakon primitka robe. Istog dana brak je otkrio i odmah sam se obratio trgovini. Predloženo je da se obratite servisnom centru za rješavanje problema, jer Prema zakonu, prodavatelj ima 14 dana za povratak. Kasnije, mjesec dana nakon primitka robe, okrenuo sam se u potporu Yandex.Market kako bi razjasnio detalje programa zaštite kupaca, gdje su mi preporučeni povrat robe u trgovinu, budući da sadrži i tvornicu braka. Zaposlenici trgovine sastali su se i, unatoč činjenici da je prošlo više od mjesec dana, dogovorili su se vratiti robu.

komentar:
Mladić (zaposlenik), nažalost, nije bio vrlo prijateljski i u početku je odbio riješiti problem. Ugodne i ljubazne djevojke, njegovi kolege, na vlastitu inicijativu, kontaktirali su se s menadžmentom i ponudili razmjenu. Samo im zahvaljujući rezultatima od 5 bodova, unatoč zaposleniku koji je dezorijentiran prema klijentu.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Andrew!
Vrlo smo zadovoljni što je vaš problem riješen, a ostavili smo dobar dojam o vama.
Veselimo se ponovnom posjetu našoj trgovini!

prednosti:
Mnogi modeli, svi mogu detaljno otkriti što je to. A stranica je zanimljiva, tu su svi podaci do postavki u screenshotovima. Dakle, bez ikakvih poteškoća odabrali smo prikladnu opciju, a kako želim opciju WiFi, gledam s tableta i telefona.

komentar:
Nakon duge usporedbe, zaustavili smo se na skuteru, a hvala, usput, do Victorije, koja je s nama vrlo strpljivo izdvojila model po modelu. Uzeli su MVR855, sve što nam treba je tamo, cijena je bila prilično udobna čak i bez popusta. Sve su funkcije na mjestu - već pokušao noćni način rada i sve senzore, i kontrolu kamere. Pa, naravno, sasvim je moguće izgledati od pametnih čak i od kuće.

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Michael!
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naši konzultanti su stručnjaci u svom području, lako mogu odabrati video-medicinsku sestru, konzultirati se o karakteristikama, kao i istaknuti najpopularnije modele.
Hvala na lijepim riječima, rado ćemo vas vidjeti među našim klijentima!

prednosti:
Uvijek sam zadivljen i cijenjen od strane zaposlenika koji rade radi svojih klijenata. To bi trebalo biti prodavači. Upoznao sam takve ljude u svojoj online trgovini. Isprva sam se susreo s upraviteljem koji je pomogao u postavljanju narudžbe i odabir modela video-medicinske sestre prikladne za sve moje zahtjeve. Pojasnio je troškove isporuke i način plaćanja.

komentar:
Odlučio sam platiti karticom. Dostava je napravila kurirska osoba koja je bila pristojna i strpljiva. Pričekao je dok sam pogledao robu 10 minuta, pročitajte jamstveni karton i učinio nešto drugo. Nije me žurio i nisam se pojavio da sam oduzeo svoje dragocjeno vrijeme. Nadalje, poželio mi je dobar dan i otišao. Suradnja s vama je sto posto zadovoljna!

Prikaži dopisivanje s trgovinom Video-Nanny.RU

Dobar dan, Roman!
Drago nam je što ste zadovoljni kvalitetom našeg dućana, rado ćemo vas ponovno vidjeti među našim klijentima.
Hvala na povratnim informacijama!

Odabir dobrog dječjeg monitora

Suvremeni svijet je ispunjen raznim uređajima koji uvelike olakšavaju svakodnevni život čovjeka. Međutim, bez izuzetka, elektronički uređaji podijeljeni su u dvije vrste: "kao da su" nužni - i nužni. Naravno, ne može se svaki uređaj nazvati, u biti, "neophodan" uređaj. Sve ovisi o njegovoj funkcionalnosti. Na primjer, danas računalo može zamijeniti dobar smartphone ako se radi o korištenju Interneta, dobivanju informacija i komuniciranju sa voljenima. Ali sasvim drukčija situacija sa štednjom. Bez nje, nemoguće je kuhati hranu koja je neophodna za život. Ali postoji još jedan uređaj, koji je vrlo važan element u svakom domu gdje postoje djeca. U ovom slučaju, govorimo o video redovniku. Mnoge majke koje imaju malu djecu već su se upoznale s čarima ovog prekrasnog uređaja. Uostalom, ona pruža neophodnu pomoć u procesu praćenja aktivnosti djeteta. No za odabir ovog uređaja vrlo je teško. U većini slučajeva, majke jednostavno ne znaju koji bi funkcionalni kriteriji trebali biti analizirani. Stoga ćemo kasnije u članku pružiti osnovne informacije o tome kako odabrati pravi monitor za bebe kako ne bi bili u zabludi s izborom i pronašli upravo ono što vam je potrebno.

Što je bebin monitor i gdje početi funkcionalnu analizu?

Zanimljiv uređaj je sustav video i audio nadzora bebe. To omogućava roditeljima daljinski nadzor aktivnosti svoje djece, a istodobno i njihovo poslovanje. Za mame i kućanice najbolje se uklapaju. Uostalom, sa svojom pomoći ne možete se bojati za svoje dijete u provedbi bilo koje domaće zadaće, jer je dijete stalno na vidiku. U početku su na tržištu dolazili samo dječji monitori. Ovi uređaji dopušteni su samo slušati dijete. Kasnije su se pojavili inovativni uređaji s mogućnošću vizualne percepcije djetetove aktivnosti koja je dodatno razrušila tržište. Što se tiče izravnog izbora, treba početi s analizom dviju važnih točaka. Prvo, trebate odlučiti o tome kako planirate koristiti beben monitor u budućnosti. Drugo, morate odabrati lokaciju za uređaj. Analiza predstavljenih čimbenika omogućit će pristup izboru uređaja na takav način da će željene karakteristike postati vidljive same po sebi. Ali treba imati na umu da postoji veliki broj različitih uređaja koji su obdareni potpuno jedinstvenim u svojoj vrsti funkcija. Ta se činjenica mora uzeti u obzir prilikom izbora.

Tehnička struktura dječjih monitora

Struktura uređaja je sustav koji se sastoji od dva međusobno povezana bloka. Prva uključuje video kameru i poseban senzor pokreta, a drugi uključuje mobilni prijemnik i zaslon koji prima signal iz kamere. Kroz ovaj elektronički sustav, roditelji su stalno svjesni onoga što se događa u sobi gdje je njihovo dijete. Osim toga, postupak odabira trebao bi uzeti u obzir činjenicu da postoji nekoliko glavnih tipova baby monitora. Danas postoje sljedeće vrste:

Analogni monitori za bebe

Analogni monitor za bebe u osnovi je isti walkie-talkie s nekoliko preklopnih radijskih kanala. Ovi kanali, koji su od 2 do 4, izravno prenose signal s kamere na prijemnik. Značajni nedostatak ove vrste uređaja je visoka razina pozadinske buke na prijemu. Osim toga, takav bebin monitor može uhvatiti slične signale od video monitora susjeda i drugih radio postaja poput taksija, policije i ambulante. U zapadnim zemljama, analogni fotoaparati dugo su uspješno uklonjeni s tržišta za svojim naprednijim digitalnim kolegama, iako ih ima dosta na našem tržištu do sada.

Digitalni monitor za bebe

Digitalni bebin monitori razlikuju se od analognih, jer je video signal koji dolazi iz kamere kodiran i dekodiran u skladu s tim u televizijskom prijemniku. Ova tzv. DECT tehnologija ne dopušta da se na vaš monitor prikažu neprimjereni signali, stoga gotovo potpunu odsutnost smetnji video signala. Jedini nedostatak ove vrste dječjih monitora je njihova visoka cijena.

Samonamjenski video monitori

Video monitori su također klasificirani na temelju različitih vrsta hrane. Ovisno o tome, samostalni uređaji i oni koji se pokreću izravno s mreže. U oba slučaja, izbor ovisi o udobnosti kod kuće. To jest, roditelji moraju razumjeti gdje će se uređaj nalaziti. Hoće li prikazati željenu sliku i istovremeno biti naplaćena mrežom. Ako su utičnice daleko od mjesta monitora za bebu ili jednostavno ne postoje u vrtiću, najbolje je kupiti uređaj koji funkcionira samostalno.

Ključni parametri uređaja

U procesu izravnog odabira potrebno je uzeti u obzir ne samo svoj tip i vrstu veze, već i neke funkcionalne kriterije. Parametri s kojima je bebin monitor obdareni će odrediti smirenost roditelja i sigurnost djeteta. Prije svega, trebate obratiti pozornost na raspon uređaja. Prijenos se mora odvijati na relativno dugim udaljenostima, tako da roditelji mogu vidjeti svoje dijete bilo gdje u kući. Postoje dva ključna kriterija na kojima ovisi moć monitora za bebe:

Snaga odašiljača na uređaju

Većina standardnih uređaja ima 200-300 mW snage odašiljača. Ove brojke dovoljno su dovoljne da osiguraju neprekinute komunikacije i kvalitetne slike na udaljenosti od 200 do 250 metara. No, postoje snažniji baby monitori, koji su instalirani u velikim domovima. U njima, u pravilu, 500 mW snage. Zbog toga se prijenos signala izvodi na udaljenosti od 450 metara.

Prisutnost prepreka između signala i primatelja

Potrebno je uzeti u obzir prisutnost prepreka između kamere i prijamnika bebenog monitora, jer ovisi o kvaliteti signala koji je primio monitor. Stručnjaci savjetuju da dobiju modele s većom snagom jer signal, zbog prolaza kroz zidove i druge prepreke, u biti gubi snagu. No, ako je uređaj moćan, takvi negativni fenomeni bit će jednostavno nevidljivi.

Stabilnost signala

Vrlo često se ljudi gube između odabira digitalnog ili analognog uređaja. Proces korištenja uređaja dalje ovisi o izboru. Treba napomenuti da analogni video monitori imaju jedan veliki nedostatak. Njihov signal, kako pokazuje praksa, izgubljen je drugim analognim uređajima koji su prisutni u kući. Ovo je izuzetno negativan čimbenik za dječji sigurnosni režim. Budući da su analogni modeli podložni stalnim smetnjama. Da bi se na neki način smanjio utjecaj drugih uređaja, potrebno je najprije kupiti analogni, ali digitalni uređaj. Slična vrsta video medicinskih sestara radi na temelju DECT tehnologije. Kao rezultat, uređaj emitira bolji i stabilniji signal koji je dovoljne kvalitete. Osim toga, signali koji djeluju na predstavljenoj tehnologiji zaštićeni su od smetnji na najbolji način. U tom slučaju treba napomenuti predstavnike tvrtke Philips i Motorola, jer rade vrlo učinkovito i bez smetnji.

Kontrola kamere

Najnovija izdanja koja treba obratiti pažnju su vidno polje fotoaparata. Ovaj parametar ovisi o tome može li se video element rotirati. Statičke kamere, obično smještene na namještaju, za gledanje cijele sobe. Zakretanje u ovom slučaju, značajno koristi, jer ih se može staviti bilo gdje. U tom slučaju dijete će uvijek biti na vidiku, jer se sektor pregleda bebenog monitora može promijeniti na daljinu.

Zanimljiv video o tome kako odabrati video medicinsku sestru

Ocjena vrhunskih baby monitora

Ovdje smo konačno došli do najzanimljivijih trenutaka i predstavili vam našu ocjenu najboljih video beba koje su relevantne 2018. godine i imaju dobru reputaciju za kvalitetu i cijenu. U njemu smo prikupili samo najpouzdaniji i najkvalitetniji modeli.

 1. Motorola MBP36
 2. Philips AVENT SCD603 / 00
 3. Motorola MBP621
 4. Philips AVENT SCD610 / 00
 5. Switel BCF930
 6. Switel BCF986
 7. AngelCare AC1100
 8. Motorola MBP853 CONNECT
 9. Ramili Baby RV900
 10. Switel BCF900

zaključak

Dakle, ako odlučite kupiti video sestru, najbolje je obratiti pažnju na kriterije koji su predstavljeni u članku. To će ne samo dobiti kvalitetan uređaj, već i osigurati sigurnost bebe. To su sve informacije o tome kako odabrati dobar baby monitor za dijete. Za više informacija o odabranom modelu, preporučujem vam da posjetite specijalizirane forume na kojima se objavljuju recenzije stvarnih vlasnika baby monitora.