Philips Avent video monitor za bebe SCD600 / 00

Hrana

Zaslon: 2,4 inča
Raspon: do 150 m
Članak: RAD027

Zaslon: 2,4 inča
Raspon: do 150 m
Članak: RAD027

 • opis
 • dostava
 • Recenzije (0)

Philips Avent SCD 600/00 pomaže vam da vidite i čujete bebu tijekom dana, pa čak i noću zahvaljujući infracrvenom sustavu noćnog viđenja za nadzor cijelog dana!

Dječji monitor opremljen je ugrađenim noćnim svjetlom i može igrati tri umirujuće melodijske melodije. Možete uživati ​​u jasnoći slike i jednostavnom pregledu vašeg djeteta zahvaljujući digitalnom zaslonu visoke razlučivosti u boji Philips Avent SCD 600/00, zaslonu od 61 mm.

Raspon od 150 m:
• Philips Avent SCD 600/00 bežični prenosivi roditeljski monitori omogućuju vam slobodno kretanje po kući bez ometanja djeteta.
• Potvrda digitalnog signala i osvjetljenje razine zvuka radi dodatnog uvjerenja da ste uvijek u kontaktu s djetetom i svjetlosni pokazatelj razine zvuka.
• Jednostavno postavljanje fotoaparata omogućuje vam odabir optimalnog kuta gledanja.

Aktivacija zvuka:
• Automatsko uključivanje zaslona Philips Avent SCD 600/00 monitor za bebe s svjetlinom i zvučnim kontrolama pri buku u dječjoj sobi. Podešavanje zvuka i svjetlosti omogućuju jednostavnije pregledanje djeteta.

Značajke Philips Avent SCD 600/00:

Tuner / Prijem / Prijenos:
• Raspon frekvencija: 2,4 GG
• Automatski odabir kanala

Pribor:
• Kvačica za pričvršćivanje na remen pruža slobodu ruke i kretanja.
• Korisnički priručnik

Kontrolne funkcije:
• Nizak indikator baterije
• Indikator napajanja
• Kontrola glasnoće
• Automatsko upozorenje izvan raspona
• Pokazivači glasnoće
• Indikator napunjenosti baterije
• Noćno svjetlo

Prilikom narudžbe do tri stavke mjesečno:
290 rubalja u Moskvi unutar Moskve prstenasta cesta (plaćeni gotovinu dostavljaču).

Prilikom naručivanja više od tri proizvoda mjesečno:
BESPLATNO unutar Moskve Ring Road (ne kumulativno s ostalim dionicama).

Nakon završetka razdoblja najma ili zamjene:
BESPLATNO u Moskvi Ring Road

Polazak putnika izvan Moske Ring Road (do 20 km):
od 590 rubalja (izračunava se pojedinačno).

Kurva:
BESPLATNO od 10:00 do 19:00 u našem uredu po dogovoru.

Da biste mogli napisati recenziju, morate se prijaviti ili registrirati.

Philips SCD600 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Za sigurnost bebe i mirni roditelji, digitalni video monitori Philips Aventa

U današnjem svijetu ima sve kako bi život mladima olakšao život. Možete gledati dijete dok spava ili svira, a istodobno se možete baviti svojim poslovanjem uz pomoć bebenog monitora.

Bolje je kupiti uređaj poznatog brenda, kao što je Phillips Avent. U članku ćemo reći o značajkama video monitora ovog proizvođača, a također detaljno razmotriti najpopularnije modele.

Značajke proizvoda Philips Avent

U proteklih 120 godina nizozemska tvrtka Phillips Avent proizvodi proizvode koji najbolje rangiraju. Ovaj proizvođač radi sve tako da je najpotrebnije za dijete i roditelje da budu visoke kvalitete i zadovoljavaju zahtjeve kupaca.

Tvrtka proizvodi razne proizvode, kao što su dude, bocice i sve za njih, pribor i malih aparata koje su stvorene kako bi život lakšim za roditelje - sterilizatora i boca grijačima, aparate za kuhanje, kao i baby monitor i baby monitor.

Vidonski su stvorili tako da mladi roditelji mogu raditi kućanstvo ili druge stvari dok njihova beba spava ili igra u susjednoj sobi. Zahvaljujući tim uređajima, mama ili tata će čuti svaki mali zvuk iz vrtića. Dječji monitor će također gledati dijete. Ako se uoči bilo kakva buka ili kretnja, roditelji se neće odmah žuriti u dječji vrtić kako bi provjerili što se dogodilo. Pogledajte samo zaslon roditeljske jedinice.

Zbog svoje kvalitete, proizvodi Phillips Avent vrlo su popularni kod potrošača. Uostalom, ovo je jedan od odlučujućih čimbenika za stjecanje. Vrijedno je obratiti pažnju na modele ove marke. Tvrtka se uvijek nastoji održati korak s vremenom, stoga stalno stvara nove i moderne proizvode koji će biti traženi među kupcima.

Pregled popularnih digitalnih modela

Scd 620 52

Model se može koristiti za promatranje novorođenčeta i odrasle osobe kojima je potrebna pomoć.

 1. Ukupna težina uređaja je oko 500 grama. Fotoaparat teži oko 115 grama, a dimenzije su 88-162-88 mm (L-BB-W). Dužina žice adaptera iznosi 2,5 metra. Veličina roditeljske jedinice 90-115-50 mm teži samo 192 grama. To će uvijek nositi sa sobom.
 2. Philips Avent Scd 620/52 video monitor izrađen je od visoko kvalitetne plastike koja je netoksična i bezopasna. Materijal je vrlo jak, neće biti oštećen tijekom jeseni.
 3. Ovaj model karakterizira digitalni tip signala, koji osigurava visoku kvalitetu komunikacije bez smetnji. Isto tako, s takvom vezom, presretanje signala je malo vjerojatno. To će vam omogućiti da prenesete gotovo savršenu sliku.
 4. Raspon djelovanja na otvorenim površinama iznosi 300 metara. Slika se dosljedno prenosi na monitor prijemnika. No, često su bebe monitori kupljeni za unutarnju upotrebu.
 5. Raspon ovisi o uvjetima okoline koji mogu prouzročiti smetnje. Unutrašnjost, monitor za bebe radi na udaljenosti do 50 metara. Važno je napomenuti da se zidovi i ostali dijelovi mogu načiniti od takvog materijala koji će ometati rad uređaja.
 6. Roditeljska jedinica ima zaslon u boji s dijagonalom od 2,7 inča ili 7 cm. Svjetlina zaslona može se podesiti od 1 do 5 ovisno o ambijentalnoj svjetlosti.
 7. Da bi se uštedjela baterija, aktivirana je glasa u video prijemniku. Zato monitor ući u stanje mirovanja (VOX) nekoliko sekundi nakon aktivacije. Da bi zaslon izašao, mora postojati potpuna tišina u sobi u kojoj je dijete. Čim se primjećuje najmanji zujalost, zaslon će se automatski uključiti.
 8. Ako se veza između roditelja i djece blokira izgubljena, na zaslonu će se pojaviti ikona koja će to naznačiti, a svjetlosni i zvučni indikatori također će raditi.
 9. Zvuk se konstantno prenosi s fotoaparata na roditeljsku jedinicu, ali se njezin volumen može podesiti od 1 do 8, a također je moguće isključiti.
 10. Na ekranu se nalazi posebna ljestvica koja pokazuje razinu napunjenosti baterije. Roditeljska jedinica može raditi u aktivnom načinu rada do 10 sati. Kada se baterija isprazni, to će signalizirati zvučni signal. U posebnom priključku na uređaju trebate umetnuti adapter koji, zauzvrat, mora biti spojen na mrežu. Tijekom punjenja, narančasto svjetlo će biti uključeno, a nakon što se baterija potpuno napuni, ona će postati zelena. Potrebno je oko tri sata da biste potpuno napunili uređaj.
 11. Roditeljska jedinica može raditi iz mreže i iz baterija.
 12. Može se pričvrstiti na remen ili staviti u džep.
 13. Dječja jedinica pomoću posebnih, vrlo osjetljivih infracrvenih dioda omogućava vam da prenesete jasnu sliku čak iu potpunom mraku. Također, ako nema dovoljno ambijentalnog osvjetljenja za upravljanje kamerom, automatski se prebacuje na "noćni vijek". Nakon toga, slika na monitoru postaje crno-bijela.
 14. Dvosmjerna glasovna komunikacija omogućit će mami da smiri bebu na udaljenosti sa svojim glasom. Da biste to učinili, na roditeljskoj jedinici pritisnite i držite posebnu tipku. Čim se otpusti, glasovna komunikacija će biti prekinuta.
 15. Da bi smirio dijete, u monitorima za bebe postoji pet dolina koje se mogu uključiti daljinski pomoću roditeljske jedinice ili na samom fotoaparatu pomoću gumba. Noge mogu igrati u krugu, a možete odabrati jednu melodiju. Također možete podesiti glasnoću zvuka u mjerilu od 1 do 3.
 16. Fotoaparat se može postaviti u blizini krevetića jer postoji poseban stalak, a možete ga objesiti na zid. Dječja jedinica se može ručno zakrenuti, odabirom željenog kuta gledanja.
 17. Fotoaparat može raditi samo s mreže.

Monitori za bebe Philips Avent Scd 620/52 uključuju:

 • roditeljska jedinica;
 • kamera (dječja jedinica);
 • adaptere za napajanje za dvije jedinice;
 • upute za uporabu na ruskom jeziku.

Trošak ovog modela kreće se od 10.000 do 13.000 rubalja.

Nudimo gledati video pregled Philips Avent Scd 620/52 dječjih monitora:

Scd 600 00

Visokotehnološki sustav video nadzora dizajniran je za praćenje novorođenčadi, koji uglavnom leže u krevetiću, za starije djece, koji su većinu vremena u pokretu. Također, uz pomoć uređaja možete pratiti starije osobe koje trebaju trajnu njegu.

 1. Težina čitavog niza monitora Philips Avent scd 600 00 je oko 400 grama. Dva bloka su vrlo lagana i kompaktna.
 2. Uređaj je izrađen od jake plastike. U slučaju slučajnog pada, uređaj neće trpjeti.
 3. Veličina okrugle video kamere je 75x75x75 mm. Veličina jedinice roditelja od oko 8cm-6cm-2.5cm je vrlo kompaktna, koja će uvijek nositi s njima.
 4. Zahvaljujući tehnologiji digitalne komunikacije, možete automatski odabrati kanal za povjerljivu vezu. To će osigurati pouzdano i sigurno praćenje bebe.
 5. Raspon dječjih monitora na otvorenom području iznosi 150 metara. Kada kupujete, važno je uzeti u obzir činjenicu da je unutrašnjost ove brojke značajno smanjena.
 6. Roditeljska jedinica ima ekran u boji od 61 mm s dijagonalom od 2,4. Razlučivost zaslona je 480 x 240 piksela. Svjetlina zaslona može se podesiti, pružit će vam priliku da bolje vidite dijete.
 7. Ako u dječjoj sobi nije uočeno kretanje ili buka unutar 30 sekundi, fotoaparat prelazi u "način mirovanja". Čim se dijete pomiče ili povike, zaslon će zasvijetliti. Ovo je dizajnirano za uštedu baterije.
 8. Pokazatelj gubitka komunikacije omogućit će majci da uvijek bude sigurna da promatranje nije prekinuto. No, ako se to dogodi, zvukovni i svjetlosni signal će biti poslan roditeljskoj jedinici, koji će vas obavijestiti da je signal napustio područje prijema.
 9. Glasnoća se može podesiti radi li se o signalu upozorenja ili zvukovima bebe. To će omogućiti da se glasnije ako je u sobi u kojoj se nalazi majka bučna. Ili obrnuto, morate zvučati zvuk ili ga potpuno ukloniti kada je potrebna tišina.
 10. Na zaslonu bebenog monitora nalazi se indikacija svjetla, koja je dizajnirana za prikaz razine baterije. Ako se baterije na uređaju isprazne, to će upozoriti na zvučni signal.
 11. Roditeljska jedinica može raditi iz mreže, a možda i iz baterija. Potonji će vam omogućiti da ga nosite sa sobom ili ga pričvrstite na remen s posebnim isječkom.
 12. Dječja jedinica ima funkciju noćnog gledanja pomoću infracrvenih zraka koje prenose sliku unutar radijusa od pet metara od kamere.
 13. Značajka bebe fotoaparata koji prati Philips Avent scd 600 00 je prisutnost melodije noćne svjetiljke i uspavanke. To će umiriti bebu na daljinu ako se probudi noću.
 14. Kamera se može instalirati pomoću postolja pored dječjeg krevetića. Jednostavna instalacija omogućuje podešavanje kuta gledanja.
 15. Dječja jedinica radi s mreže ili iz baterija.

Ovaj model uključuje:

 • kamera;
 • roditeljska jedinica;
 • baza za punjenje - dvije žice koje omogućuju povezivanje ovih jedinica s mrežom;
 • upute za uporabu.

Nudimo gledanje pregleda video snimke medicinske sestre Philips Avent Scd 600 00:

Scd 610 00

Pomoću ovog bebenog monitora možete gledati djecu od rođenja.

 1. Težina svih zajedno nije veća od 300 grama. Kamera 75x75x75 teži 100 grama. Uređaj je izrađen od plastike. Model je vrlo lagan, kompaktan i udoban.
 2. Digitalna komunikacijska tehnologija osigurava sigurnu i kvalitetnu vezu. Beba monitor može se automatski prebacivati ​​iz kanala, čime se štiti komunikacija od smetnji.
 3. Rad između blokova može se pojaviti na udaljenosti do 150 metara u otvorenim prostorima. U zatvorenoj sobi, raspon se smanjuje zbog raznih prepreka.
 4. Roditeljska jedinica ima zaslon sa rezolucijom od 640x480 i dijagonalom od 2,4 inča. Tijekom dana slika se prikazuje u boji, a noću se prenosi crno-bijela slika.
 5. Fotoaparat ima 2x optički zoom i pan. To će vam pružiti priliku da ne propustite niti jedno kretanje djeteta.
 6. Svjetlina zaslona može se podesiti pomoću posebnog gumba. Ovisno o rasvjeti, možete odabrati željenu vidljivost na zaslonu.
 7. Značajka ovog modela je da se do video kamera može povezati do četiri kamere. Uz to možete pratiti bebu u različitim sobama u isto vrijeme.
 8. Čim je dijete zaspalo, prestalo se kretati i stvarala zvukove, fotoaparat automatski prelazi u stanje mirovanja. Čim se pojavi kretanje ili buka, uređaj će nastaviti svoj rad kao i obično.
 9. Da biste uvijek bili sigurni da komunikacija između blokova nije izgubljena, u roditeljskom videozapisu dolazi do zvučne obavijesti izlaza iz recepcije. Zaslon također pokazuje da postoji veza - zelena boja pokazivača. Ako treperi crvena ikona, veza se izgubi.
 10. Indikatori rade i upućuju na razinu glasnoće zvuka u prostoriji u kojoj je dijete, čak i ako je isključen glasnoća na samoj roditeljskoj jedinici. Glasnoća se može podesiti pritiskom na gumb.
 11. Pokazivač na zaslonu prikazuje razinu napunjenosti baterije. Ako sjedne, zvukovi i svjetlosni signali će je obavijestiti.
 12. Uz pomoć posebnog učvršćenja roditeljska jedinica može se nositi na pojasu. Također možete pričvrstiti remen i uređaj za nošenje oko vrata. To će omogućiti gledanje bebe svugdje, bez razdvajanja s uređajem.
 13. Dječja jedinica ima funkciju noćnog moda. Čak i noću, roditelji će moći provjeriti dijete samo gledanjem na zaslonu.
 14. Fotoaparat se može postaviti uz kolijevku pomoću tronošca. I zid možete objesiti posebnim zatvaračem.

Philips Avent 610 00 dječji monitor uključuje:

 • roditeljski i dječji blokovi;
 • stativ;
 • samorezni vijci s klinovima za pričvršćivanje na zid;
 • dva bloka adaptera;
 • upute za uporabu.

Nudimo gledati video pregled Philips AVENT SCD610 00 video sestre:

Scd 603 00

Značajka ovog modela:

 1. Fotoaparat može raditi na strujnoj mreži i baterijama, roditeljska jedinica ima snažnu bateriju.
 2. Može se pričvrstiti na remen ili staviti u džep.
 3. Radijus djelovanja od 40 do 150 metara.
 4. Postoje pokazatelji razina napunjenosti i razine buke, kao i prijelaz na "način mirovanja".
 5. Tu je i noćna vizija kamere u kojoj je ugrađena noćna svjetlost, a mogu se odigrati i uspavanke.

Nudimo gledanje pregleda video snimke medicinske sestre Philips Avent Scd 603 00:

Savjeti za kupnju uređaja

 • Bolje je kupiti video medicinsku sestru na pouzdanim trgovinama ili naručiti online izravno od proizvođača.
 • Važno je obratiti pažnju na značajke uređaja - raspon, noćni način rada u fotoaparatu i mogućnost podešavanja kuta gledanja.
 • Poželjno je da postoje zvučni i svjetlosni indikatori koji vam omogućuju da uvijek pratite bebu.
 • Bolje je odabrati model u kojem će roditeljska jedinica i kamera raditi s mreže ili iz baterije.
 • Važna točka je kvaliteta prijenosa slike.
 • Da biste razlikovali lažni od izvornika, možete upotrijebiti logotip tvrtke. Da biste izbjegli probleme s uređajem lošeg kvaliteta, bolje je odmah provjeriti u trgovini.

Mali raspon video monitora ove marke omogućit će vam da brzo odredite izbor modela. Pogotovo ako smatrate da su funkcije između njih vrlo slične. Ali glavna stvar je da se uz pomoć Philips Avent video sestre, roditelji mogu uvijek biti smireni za svoje dijete, promatrajući ga u bilo kojem trenutku.

Avent Digital Baby Monitor

Uvijek budite u blizini djeteta

Beba monitor prenosi jasnu sliku.

Automatski odabir kanala za povjerljivu vezu

Pouzdan i siguran način za praćenje bebe zahvaljujući tehnologiji digitalnog video nadzora

Infracrveni noćni sustav za dnevno i noćno praćenje

Sustav infracrvenog noćnog vijeka omogućava praćenje djeteta tijekom cijelog dana

Bežična prijenosna roditeljska jedinica

Roditeljska jedinica na baterijama omogućava vam slobodno kretanje po kući, bez ometanja djeteta.

Automatsko uključivanje zaslona sa svjetlinom i zvukom

Automatski uključujte zaslon kad u dječjoj sobi ima buke. Podešavanje zvuka i svjetlosti omogućuju jednostavnije pregledanje djeteta.

Potvrda digitalnog signala i indikacija razine svjetla

Digitalna potvrda signala za dodatno uvjerenje da ste uvijek u kontaktu s djetetom i svjetlosni pokazatelj razine zvuka.

Visoki rezolucijski zaslon od 61 mm

Prikladno gledanje djeteta zbog digitalnog zaslona u boji visoke razlučivosti

Umirujuće uspavanke i noćno svjetlo

Tri umirujuća uspavanka i noćna svjetlost pomoći će bebu

Jednostavno postavljanje fotoaparata

Ovaj monitor za bebe tvrtke Philips Avent opremljen je kamerom koja se može lako ukazati na željenu točku kako bi odabrali najbolji kut gledanja za praćenje bebe.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

Prijavite potvrdu o proizvodu

Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

Za sigurnost bebe i mirni roditelji, digitalni video monitori Philips Aventa

U današnjem svijetu ima sve kako bi život mladima olakšao život. Možete gledati dijete dok spava ili svira, a istodobno se možete baviti svojim poslovanjem uz pomoć bebenog monitora.

Bolje je kupiti uređaj poznatog brenda, kao što je Phillips Avent. U članku ćemo reći o značajkama video monitora ovog proizvođača, a također detaljno razmotriti najpopularnije modele.

Značajke proizvoda Philips Avent

U proteklih 120 godina nizozemska tvrtka Phillips Avent proizvodi proizvode koji najbolje rangiraju. Ovaj proizvođač radi sve tako da je najpotrebnije za dijete i roditelje da budu visoke kvalitete i zadovoljavaju zahtjeve kupaca.

Tvrtka proizvodi razne proizvode, kao što su dude, bocice i sve za njih, pribor i malih aparata koje su stvorene kako bi život lakšim za roditelje - sterilizatora i boca grijačima, aparate za kuhanje, kao i baby monitor i baby monitor.

Vidonski su stvorili tako da mladi roditelji mogu raditi kućanstvo ili druge stvari dok njihova beba spava ili igra u susjednoj sobi. Zahvaljujući tim uređajima, mama ili tata će čuti svaki mali zvuk iz vrtića. Dječji monitor će također gledati dijete. Ako se uoči bilo kakva buka ili kretnja, roditelji se neće odmah žuriti u dječji vrtić kako bi provjerili što se dogodilo. Pogledajte samo zaslon roditeljske jedinice.

Zbog svoje kvalitete, proizvodi Phillips Avent vrlo su popularni kod potrošača. Uostalom, ovo je jedan od odlučujućih čimbenika za stjecanje. Vrijedno je obratiti pažnju na modele ove marke. Tvrtka se uvijek nastoji održati korak s vremenom, stoga stalno stvara nove i moderne proizvode koji će biti traženi među kupcima.

Pregled popularnih digitalnih modela

Scd 620 52

Model se može koristiti za promatranje novorođenčeta i odrasle osobe kojima je potrebna pomoć.

 1. Ukupna težina uređaja je oko 500 grama. Fotoaparat teži oko 115 grama, a dimenzije su 88-162-88 mm (L-BB-W). Dužina žice adaptera iznosi 2,5 metra. Veličina roditeljske jedinice 90-115-50 mm teži samo 192 grama. To će uvijek nositi sa sobom.
 2. Philips Avent Scd 620/52 video monitor izrađen je od visoko kvalitetne plastike koja je netoksična i bezopasna. Materijal je vrlo jak, neće biti oštećen tijekom jeseni.
 3. Ovaj model karakterizira digitalni tip signala, koji osigurava visoku kvalitetu komunikacije bez smetnji. Isto tako, s takvom vezom, presretanje signala je malo vjerojatno. To će vam omogućiti da prenesete gotovo savršenu sliku.
 4. Raspon djelovanja na otvorenim površinama iznosi 300 metara. Slika se dosljedno prenosi na monitor prijemnika. No, često su bebe monitori kupljeni za unutarnju upotrebu.
 5. Raspon ovisi o uvjetima okoline koji mogu prouzročiti smetnje. Unutrašnjost, monitor za bebe radi na udaljenosti do 50 metara. Važno je napomenuti da se zidovi i ostali dijelovi mogu načiniti od takvog materijala koji će ometati rad uređaja.
 6. Roditeljska jedinica ima zaslon u boji s dijagonalom od 2,7 inča ili 7 cm. Svjetlina zaslona može se podesiti od 1 do 5 ovisno o ambijentalnoj svjetlosti.
 7. Da bi se uštedjela baterija, aktivirana je glasa u video prijemniku. Zato monitor ući u stanje mirovanja (VOX) nekoliko sekundi nakon aktivacije. Da bi zaslon izašao, mora postojati potpuna tišina u sobi u kojoj je dijete. Čim se primjećuje najmanji zujalost, zaslon će se automatski uključiti.
 8. Ako se veza između roditelja i djece blokira izgubljena, na zaslonu će se pojaviti ikona koja će to naznačiti, a svjetlosni i zvučni indikatori također će raditi.
 9. Zvuk se konstantno prenosi s fotoaparata na roditeljsku jedinicu, ali se njezin volumen može podesiti od 1 do 8, a također je moguće isključiti.
 10. Na ekranu se nalazi posebna ljestvica koja pokazuje razinu napunjenosti baterije. Roditeljska jedinica može raditi u aktivnom načinu rada do 10 sati. Kada se baterija isprazni, to će signalizirati zvučni signal. U posebnom priključku na uređaju trebate umetnuti adapter koji, zauzvrat, mora biti spojen na mrežu. Tijekom punjenja, narančasto svjetlo će biti uključeno, a nakon što se baterija potpuno napuni, ona će postati zelena. Potrebno je oko tri sata da biste potpuno napunili uređaj.
 11. Roditeljska jedinica može raditi iz mreže i iz baterija.
 12. Može se pričvrstiti na remen ili staviti u džep.
 13. Dječja jedinica pomoću posebnih, vrlo osjetljivih infracrvenih dioda omogućava vam da prenesete jasnu sliku čak iu potpunom mraku. Također, ako nema dovoljno ambijentalnog osvjetljenja za upravljanje kamerom, automatski se prebacuje na "noćni vijek". Nakon toga, slika na monitoru postaje crno-bijela.
 14. Dvosmjerna glasovna komunikacija omogućit će mami da smiri bebu na udaljenosti sa svojim glasom. Da biste to učinili, na roditeljskoj jedinici pritisnite i držite posebnu tipku. Čim se otpusti, glasovna komunikacija će biti prekinuta.
 15. Da bi smirio dijete, u monitorima za bebe postoji pet dolina koje se mogu uključiti daljinski pomoću roditeljske jedinice ili na samom fotoaparatu pomoću gumba. Noge mogu igrati u krugu, a možete odabrati jednu melodiju. Također možete podesiti glasnoću zvuka u mjerilu od 1 do 3.
 16. Fotoaparat se može postaviti u blizini krevetića jer postoji poseban stalak, a možete ga objesiti na zid. Dječja jedinica se može ručno zakrenuti, odabirom željenog kuta gledanja.
 17. Fotoaparat može raditi samo s mreže.

Monitori za bebe Philips Avent Scd 620/52 uključuju:

 • roditeljska jedinica;
 • kamera (dječja jedinica);
 • adaptere za napajanje za dvije jedinice;
 • upute za uporabu na ruskom jeziku.

Trošak ovog modela kreće se od 10.000 do 13.000 rubalja.

Nudimo gledati video pregled Philips Avent Scd 620/52 dječjih monitora:

Scd 600 00

Visokotehnološki sustav video nadzora dizajniran je za praćenje novorođenčadi, koji uglavnom leže u krevetiću, za starije djece, koji su većinu vremena u pokretu. Također, uz pomoć uređaja možete pratiti starije osobe koje trebaju trajnu njegu.

 1. Težina čitavog niza monitora Philips Avent scd 600 00 je oko 400 grama. Dva bloka su vrlo lagana i kompaktna.
 2. Uređaj je izrađen od jake plastike. U slučaju slučajnog pada, uređaj neće trpjeti.
 3. Veličina okrugle video kamere je 75x75x75 mm. Veličina jedinice roditelja od oko 8cm-6cm-2.5cm je vrlo kompaktna, koja će uvijek nositi s njima.
 4. Zahvaljujući tehnologiji digitalne komunikacije, možete automatski odabrati kanal za povjerljivu vezu. To će osigurati pouzdano i sigurno praćenje bebe.
 5. Raspon dječjih monitora na otvorenom području iznosi 150 metara. Kada kupujete, važno je uzeti u obzir činjenicu da je unutrašnjost ove brojke značajno smanjena.
 6. Roditeljska jedinica ima ekran u boji od 61 mm s dijagonalom od 2,4. Razlučivost zaslona je 480 x 240 piksela. Svjetlina zaslona može se podesiti, pružit će vam priliku da bolje vidite dijete.
 7. Ako u dječjoj sobi nije uočeno kretanje ili buka unutar 30 sekundi, fotoaparat prelazi u "način mirovanja". Čim se dijete pomiče ili povike, zaslon će zasvijetliti. Ovo je dizajnirano za uštedu baterije.
 8. Pokazatelj gubitka komunikacije omogućit će majci da uvijek bude sigurna da promatranje nije prekinuto. No, ako se to dogodi, zvukovni i svjetlosni signal će biti poslan roditeljskoj jedinici, koji će vas obavijestiti da je signal napustio područje prijema.
 9. Glasnoća se može podesiti radi li se o signalu upozorenja ili zvukovima bebe. To će omogućiti da se glasnije ako je u sobi u kojoj se nalazi majka bučna. Ili obrnuto, morate zvučati zvuk ili ga potpuno ukloniti kada je potrebna tišina.
 10. Na zaslonu bebenog monitora nalazi se indikacija svjetla, koja je dizajnirana za prikaz razine baterije. Ako se baterije na uređaju isprazne, to će upozoriti na zvučni signal.
 11. Roditeljska jedinica može raditi iz mreže, a možda i iz baterija. Potonji će vam omogućiti da ga nosite sa sobom ili ga pričvrstite na remen s posebnim isječkom.
 12. Dječja jedinica ima funkciju noćnog gledanja pomoću infracrvenih zraka koje prenose sliku unutar radijusa od pet metara od kamere.
 13. Značajka bebe fotoaparata koji prati Philips Avent scd 600 00 je prisutnost melodije noćne svjetiljke i uspavanke. To će umiriti bebu na daljinu ako se probudi noću.
 14. Kamera se može instalirati pomoću postolja pored dječjeg krevetića. Jednostavna instalacija omogućuje podešavanje kuta gledanja.
 15. Dječja jedinica radi s mreže ili iz baterija.

Ovaj model uključuje:

 • kamera;
 • roditeljska jedinica;
 • baza za punjenje - dvije žice koje omogućuju povezivanje ovih jedinica s mrežom;
 • upute za uporabu.

Nudimo gledanje pregleda video snimke medicinske sestre Philips Avent Scd 600 00:

Scd 610 00

Pomoću ovog bebenog monitora možete gledati djecu od rođenja.

 1. Težina svih zajedno nije veća od 300 grama. Kamera 75x75x75 teži 100 grama. Uređaj je izrađen od plastike. Model je vrlo lagan, kompaktan i udoban.
 2. Digitalna komunikacijska tehnologija osigurava sigurnu i kvalitetnu vezu. Beba monitor može se automatski prebacivati ​​iz kanala, čime se štiti komunikacija od smetnji.
 3. Rad između blokova može se pojaviti na udaljenosti do 150 metara u otvorenim prostorima. U zatvorenoj sobi, raspon se smanjuje zbog raznih prepreka.
 4. Roditeljska jedinica ima zaslon sa rezolucijom od 640x480 i dijagonalom od 2,4 inča. Tijekom dana slika se prikazuje u boji, a noću se prenosi crno-bijela slika.
 5. Fotoaparat ima 2x optički zoom i pan. To će vam pružiti priliku da ne propustite niti jedno kretanje djeteta.
 6. Svjetlina zaslona može se podesiti pomoću posebnog gumba. Ovisno o rasvjeti, možete odabrati željenu vidljivost na zaslonu.
 7. Značajka ovog modela je da se do video kamera može povezati do četiri kamere. Uz to možete pratiti bebu u različitim sobama u isto vrijeme.
 8. Čim je dijete zaspalo, prestalo se kretati i stvarala zvukove, fotoaparat automatski prelazi u stanje mirovanja. Čim se pojavi kretanje ili buka, uređaj će nastaviti svoj rad kao i obično.
 9. Da biste uvijek bili sigurni da komunikacija između blokova nije izgubljena, u roditeljskom videozapisu dolazi do zvučne obavijesti izlaza iz recepcije. Zaslon također pokazuje da postoji veza - zelena boja pokazivača. Ako treperi crvena ikona, veza se izgubi.
 10. Indikatori rade i upućuju na razinu glasnoće zvuka u prostoriji u kojoj je dijete, čak i ako je isključen glasnoća na samoj roditeljskoj jedinici. Glasnoća se može podesiti pritiskom na gumb.
 11. Pokazivač na zaslonu prikazuje razinu napunjenosti baterije. Ako sjedne, zvukovi i svjetlosni signali će je obavijestiti.
 12. Uz pomoć posebnog učvršćenja roditeljska jedinica može se nositi na pojasu. Također možete pričvrstiti remen i uređaj za nošenje oko vrata. To će omogućiti gledanje bebe svugdje, bez razdvajanja s uređajem.
 13. Dječja jedinica ima funkciju noćnog moda. Čak i noću, roditelji će moći provjeriti dijete samo gledanjem na zaslonu.
 14. Fotoaparat se može postaviti uz kolijevku pomoću tronošca. I zid možete objesiti posebnim zatvaračem.

Philips Avent 610 00 dječji monitor uključuje:

 • roditeljski i dječji blokovi;
 • stativ;
 • samorezni vijci s klinovima za pričvršćivanje na zid;
 • dva bloka adaptera;
 • upute za uporabu.

Nudimo gledati video pregled Philips AVENT SCD610 00 video sestre:

Scd 603 00

Značajka ovog modela:

 1. Fotoaparat može raditi na strujnoj mreži i baterijama, roditeljska jedinica ima snažnu bateriju.
 2. Može se pričvrstiti na remen ili staviti u džep.
 3. Radijus djelovanja od 40 do 150 metara.
 4. Postoje pokazatelji razina napunjenosti i razine buke, kao i prijelaz na "način mirovanja".
 5. Tu je i noćna vizija kamere u kojoj je ugrađena noćna svjetlost, a mogu se odigrati i uspavanke.

Nudimo gledanje pregleda video snimke medicinske sestre Philips Avent Scd 603 00:

Savjeti za kupnju uređaja

 • Bolje je kupiti video medicinsku sestru na pouzdanim trgovinama ili naručiti online izravno od proizvođača.
 • Važno je obratiti pažnju na značajke uređaja - raspon, noćni način rada u fotoaparatu i mogućnost podešavanja kuta gledanja.
 • Poželjno je da postoje zvučni i svjetlosni indikatori koji vam omogućuju da uvijek pratite bebu.
 • Bolje je odabrati model u kojem će roditeljska jedinica i kamera raditi s mreže ili iz baterije.
 • Važna točka je kvaliteta prijenosa slike.
 • Da biste razlikovali lažni od izvornika, možete upotrijebiti logotip tvrtke. Da biste izbjegli probleme s uređajem lošeg kvaliteta, bolje je odmah provjeriti u trgovini.

Mali raspon video monitora ove marke omogućit će vam da brzo odredite izbor modela. Pogotovo ako smatrate da su funkcije između njih vrlo slične. Ali glavna stvar je da se uz pomoć Philips Avent video sestre, roditelji mogu uvijek biti smireni za svoje dijete, promatrajući ga u bilo kojem trenutku.

Upute: Philips Avent Baby Video SCD 600

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Video monitor Philips Avent SCD 600. Provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenoj web stranici proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Video Baby Avent Philips - pregled

Povratne informacije za sumnjive. Pro i kontra. FOTO slike na zaslonu beba monitora

Svi poznanici kojima sam rekla da želim kupiti video-medicinsku sestru, autoritativno su izjavili da je u ploči tri rublje to bilo ćud i samopouzdanje, zapravo, sve se pokazalo pogrešnim. Kupio sam Philips AVENT SCD600 / 00, postoje novi modeli, ali cijena je previsoka.

Koja je razlika između njega i beba monitora - naravno na slici, jer većina roditelja zna da kad dječak plače, želiš ga čuti odakle, a kad sumnjičavo tišina moraš trčati čak brže nego kad plače).

 • digitalni baby monitor
 • aktiviran je glas
 • noćna vizija
 • izlazni signal
 • noćno svjetlo
 • melodije uspavanke
 • kontrola glasnoće
 • indikator baterije

Djetetov majmun je odmah po dolasku iz maternice, ali u stvarnosti je došla praktično, od 4 mjeseca, kada je dijete počelo zaspati odvojeno u krevetiću, a poslije 6, bila je posve sama u svojoj sobi. Budući da je maleni imao osjetljiv san, da ne bi hodio i ne probuditi dijete, uvijek je bilo moguće vidjeti je li negdje negdje zakopao lice (sin voli spavati na trbuhu). Čak sam išao u tuš s njom, jer zbog buke vode nisam mogao čuti plakanje! Noću, slika je dovoljno čista da vidi što dijete radi, no tijekom dana to je bolje.

Ugrađene uspomene su vrlo ugodne, volio sam se, šteta sam ih otkrio tek kad je dijete bilo pet mjeseci. Noćna svjetlost, nisam se svidjela, nisam koristila.

Od prednosti: stvarno pomaže pratiti dijete, baterija roditeljske jedinice traje 8 sati (samo noću i ujutro za punjenje), ugodne melodije uspavanke, dobru vidljivost noću.

Od minusa: veza može nestati, s upozoravajućim zvučnim signalom, vrlo, vrlo dobro, vrlo neugodnom montažom, morali ste ga popraviti na krevetu (tj. Samo spuštanjem na mekane strane):

A cijena također nije sretna, pogotovo sada. Sada dijete ima 9 mjeseci i monitor za bebu mislim da će nam više nego jednom biti korisno.

Sažeti gore: U nedostatku djedova ili bilo koga drugoga, netko može paziti na bebu, pogotovo ako planirate da će dijete zasebno zaspati, a ako ima više od jedne sobe u vašem stanu, monitor za bebe može postati stvarno koristan gadget. Za vlasnike velikih kuća savjetujem vam da testirate prije kupnje, jer me i iritirajuće periodično odspajanje, kako se ovaj uređaj ponaša u velikom prostoru, nemoguće je predvidjeti.

Philips AVENT SCD600, Babyviewer 4500, Cameron Sino CS-PHD600MB beba nadgleda baterije

Cameron Sino baterije izrađene su za široku paletu uređaja i pokrivaju gotovo sve uređaje koji koriste baterije kao izvor napajanja. Posljednjih godina, prodaja na svjetskom tržištu pokazala se od najboljih strana. Cameron Sino proizvodi osvojili su široko priznanje širom svijeta zbog optimalnog omjera cijene i kvalitete. Stroga kontrola kvalitete tijekom proizvodnje omogućuje proizvođaču da 12 mjeseci jamči svoje baterije. Često Cameron Sino baterije su superiorniji u kvaliteti dolazi s proizvodom iz originalne kvalitete proizvoditelya.Nadezhnost bez visokih troškova - to su glavne značajke koje omogućuju Cameron kinesko smatra se jednim od lidera u proizvodnji baterija. Napajanje za Philips AVENT SCD600 monitor za bebe, Babyviewer 4500, Cameron Sino CS-PHD600MB WBP01 - to je visoka kvaliteta i stroga kontrola proizvoda. Pružamo jamstvo za baterije kupljene od nas za razdoblje od 12 mjeseci.

 • AVENT SCD600
 • AVENT SCD600 / 00
 • AVENT SCD600 / 10
 • Avent SCD610
 • WBP01
 • WBP01 - Smart Baay Monitor

Philips Avent Video Baby Monitor (SCD 600)

Zanimljive rasprave

komentari

Imamo još jedan model, Luvion Grand Elite, imao sam i sreću s pedantnim suprugom :) prije nego što sam to provjerio, pregledao je sve relevantne certifikate prodavača i tek nakon toga ostavio je naprijed. Mislim da je problem sa sigurnošću riješen u svim modelima brandiranih, a to s nepoznatim kineskim treba strožiti. Na moje djevojke beba monitori nisu jako zadovoljni s njim, senzor pokreta nije točno kao što je kamera na baterije, slika je također nije osobito kao što je to, promjena stvarno ne želim, kao što je dar.

Pa, imam iste tvrdnje o Aventu, samo kameru s akumulatora radi. Možda jednostavno nisu pronašli?

Činjenica je da je, kako se ispostavilo, mnoge vrste popularnih proizvođača samo krijumčaravaju negdje.

A u vašem modelu nema tih problema. (Shvaćam da možete pročitati opis na internetu, ali ovdje također, opisi s realnošću su bili malo drugačiji, tako da ne vjerujem u te opise) Hvala vam, ja ću ga vidjeti!

Hm, možda postoje različite vrste SCD600, ili zapravo nisu pronašli mjesto za baterije.

Krijumčarenje je loše, može se staviti lažan, bolje je birati s dokumentima bezuvjetno. Naš video dadilja ima senzor zvuka i vrlo je osjetljiv, općenito reagira na svu šuškavu, nema senzora pokreta.

Slika na monitoru je pomalo dosadna, naravno ne toliko koliko je prikazana na fotografijama, ali općenito nema razlike u opisu.