Čahura za novorođenčad Cocoonababy

Liječenje

Dok čeka dijete, budući roditelji pokušavaju saznati više o stvarima koje će pomoći u njegovanju bebe u prvim mjesecima života. Jedna od tih stvari je madrac od čahura, a vođa među čahurama ovog tipa može se zvati Cocoonababy - madrac kojeg proizvodi francuska tvrtka Red Castle.

imenovanje

Cocoonababy madrac za čahuru dizajniran je za bebe od rođenja do 4 mjeseca i često se koristi s preuranjenom ili malom brojem težine. Poza dijete, boraveći u Cocoonababy, podsjeća intrauterinog - mrvica leži na leđima, njegove kralježnice i ramena blago zaobljeni, glava mu je malo podigao, položaj ruku omogućuje osobi na dodir ili zgrabite različite predmete. To doprinosi točnom psihomotornom razvoju bebe i opuštenijem stanju mrvica.

Malo povijesti

U jednom trenutku bebe koje su rođene prerano postavljene su u posebne "gnijezdo", pokušavajući osigurati bebu udobnost i sigurnost koju je mrvica osjetila u majčinom trbuhu. Međutim, takva "gnijezda" stvorena su na obrtničkom putu pa su se morali stalno prerađivati, a sam je uređaj nestabilan. U to vrijeme nije postojala takva jednostavna i jednostavna alternativa za uporabu u medicinskim ustanovama i kod kuće kao Cocoonababy.

Dugotrajna istraživanja i zapažanja medicinskog osoblja o razvoju novorođenčadi, posebice preranog djeteta, dovele su do stvaranja takvog čahura.

Cocoonababy madrac je rezultat rada francuskih kinesitherapeutists, osteopaths, perinatologije, i drugim stručnjacima kako bi osigurao nedonoščadi držanje i aktivnosti u blizini uvjetima boravka u maternici.

Danas se takve čahure nalaze u bolnicama za majčinstvo i dječjim bolnicama (u neonatološkim odjelima), a također se kupuju za kućnu upotrebu.

Stvarčice

Dječak u čahuri ove marke uvijek leži na leđima u samom položaju koje liječnici smatraju najsigurnijim u neonatalnom razdoblju. Korištenje madraca moguće je dnevno za aktivnu budnost i spavanje djeteta i noću.

Boravak u Cocoonababy pomaže:

 • Smanjite rizik od razvoja promjena u obliku lubanje (plagiocefalija).
 • Smanjite gastroezofagealni refluks i spriječite koliku bolest.
 • Smanjite mišićni ton.
 • Smanjite zapanjujuću reakciju novorođenčadi.
 • Poboljšati san, trajanje sna i njegovu kvalitetu.
 • Poticati razvoj općih motoričkih vještina i razvijati koordinaciju pokreta.
 • Prikladno je hraniti dijete.

Zasebno, zabilježimo prednost čahure iz Crvenog dvorca, kao mobilnost. Madrac je dovoljno lagan (teži samo 1 kg) i opremljen je poklopcem zatvarača, tako da ga majka može lako prenijeti oko stana ili ga prenijeti na drugo kućište. Osim toga, uz Cocoonababy se prodaju i kvalitetni pribor - rezervni pamučni listovi različitih boja i vreća za spavanje.

kontra

 • Korištenje takvog madraca je ograničeno, jer čim se beba pokuša prevrnuti, više se ne preporučuje da ga stavi u čahuru.
 • Mnoge majke kažu da su bebe koje leže u čahuri vruće. Ovo je značajan plus za bebe rođene djece, za pojam bebe, što je nedostatak.
 • Trošak madraca čahura je prilično visok. U prosjeku, takav proizvod se prodaje za 10 do 11 tisuća rubalja.

Malo tajne

 • Punilo za Cocoonababy dugo je i pažljivo razvijeno od strane liječnika. Pokušali su pronaći svoju dosljednost, gustoću i elastičnost, tako da se dijete osjećalo kao u majčinoj utrobi. Ovaj madrac čahura nije jako gusta, ali i nije baš meka. Međutim, to ne uključuje kugle koje ometaju kretanje djeteta, a također ne utječu na "pamćenje". Zahvaljujući elastičnoj podlozi i površini "primanja", mrvica se lako prilagođava novom životu u zračnom okolišu.
 • Veliki broj studija potvrdio je da su vitalni znakovi djeteta koji ostaju u Cocoonababyu blizu ideala. Korištenje Cocoon-madrac omogućuje ležerno proći mrvice proces prilagodbe na novo okruženje, ali i smanjuje rizik od posebno čest problem u djece s spavanje, probavu, mišićnog tonusa, formiranju skeleta.

veličina

Cocoonababy madrac dostupan je u tri različite veličine:

 • Veličina 1 proizvodi se koriste samo u medicinskim ustanovama. U takvoj se čahuri postavlja beba, prethodno nastanjena u inkubatoru. Upotreba ovog madraca za kućne ljubimce preporučuje se za bebe s težinom od 1200 g.
 • Veličina 2 modela također se koristi uglavnom u bolnicama umjesto tradicionalnog madraca. U takvim dječjim kockicama koje su odrasle od prve veličine. To može biti kao prerane mrvice težine od 2000 g i punoljetne bebe. Korištenje čahura druge veličine kod kuće moguće je samo za bebe koje su rođene prerano. Model je opremljen sigurnosnom mrežom.
 • Veličina 3 čahure kupiti za kućnu upotrebu. U takvoj čahuri može biti beba težine 2800 g. Također, modeli treće veličine ugrađeni su u medicinske ustanove za pregled ili cijepljenje dojenčadi u prvim mjesecima života. U čahuri te veličine liječnik može pregledati i novorođenče i dijete starije od 4 mjeseca, ali mrvica ne smije ostati bez nadzora u Cocoonababy.

Kako prilagoditi veličinu pod djetetom?

Nakon uklanjanja jastučnice iz čahure, stavite dijete na madrac na leđima. U tom slučaju, glava bebe mora biti smještena u blizini gornjeg suženog dijela proizvoda. Pogledajte ograničenje i, ako je potrebno, promijenite njegov položaj - trebao bi biti smješten odmah ispod dječjeg plijena kako bi se spriječilo klizanje djeteta. U tom položaju stopala mrvica bit će malo podignuta, a beba neće moći gurati s ruba madraca. Dalje, morate ukloniti dijete iz čahure i staviti jastuk na madrac.

Kako koristiti pojas?

Poseban pojas u Cocoonababy okružuje madrac i dijete, ne držeći pokrete djeteta, ali istodobno osigurava njegov položaj, time ohrabrujući roditelje.

Da biste stavili pojas na proizvod, trebate:

 • Rasporedite je oko čahure tako da je kratki dio (za guljenje djeteta) otvoren u vašem smjeru.
 • Spojite krajeve remena na madrac pomoću velcro.
 • Postavite dijete u čahuru i sastavite čičak kratke dijelove.
 • Pazite da je pojas ispravno smješten na tijelu djeteta, pozivajući se na sliku u uputama.

Savjeti za upotrebu

 • Proizvođač preporučuje nošenje takvog donjeg rublja za takvu čahuru. Kada se jastučnica stavlja na proizvod, vidjet ćete naziv marke pored dječjih stopala na dnu madraca. Nemojte prekrivati ​​čahura ručnikom ili drugim tkaninama, jer mogu utjecati na njezinu sklonost.
 • Kako dijete raste dovoljno brzo, položaj graničnika treba ponovo provjeriti s vremena na vrijeme i podesiti, pomicanjem prema dolje. U tom slučaju, dječja glava uvijek treba biti smještena blizu vrha madraca. Nakon nekog vremena beba će toliko rasti da će mu noge ići dalje od madraca. Ovo je normalno i ne ometa upotrebu čahure.
 • Zaustavljanje korištenja čahure ove marke trebalo bi biti iz prvih pokušaja djeteta da se prebaci na trbuščić. Tipično, takvi pokušaji počinju u dobi od 3-4 mjeseca.
 • Zapamtite da će dijete u takvoj čahuri biti toplije nego na redovitom madracu, stoga ne nosite dijete previše toplo. Ako ste zainteresirani za vreće za spavanje, možete kupiti kompletni model koji se nudi od proizvođača Cocoonababy - Cocobag.
 • Da bi stimulirala razvoj mrvica iznad kreveta u kojem je ugrađena čahura, možeš objesiti mobitel svijetlim igračkama. Istodobno, mobitel bi trebao biti suspendiran na razini dječjih stopala. Ako dijete obratite pažnju na izvor svjetlosti ili zvuka, promijenite položaj čahure tako da dijete ne stalno okreće glavu u jednom smjeru.

sigurnosni

 • Prilikom stavljanja Cocoonababy madraca u dječji krevetić, pazite da vrh proizvoda bude čvrsto prilagođen dječjem krevetu. Stranice kreveta moraju biti najmanje 20 cm iznad čahure.
 • Dijete bi trebalo leći u čahuru na leđima, a na licu ne bi smjeli biti nikakvi predmeti. Obrišite dijete s pokrivačem ili dekom nije potrebno.
 • Nemojte stavljati dijete u Cocoonababy ako primijetite da je neki dio proizvoda rastrgan, slomljen ili izgubljen.
 • Ne preporučuje se stavljanje čahure s djetetom u pleteni kolac, kolica ili nosiljku. Također ne možete staviti madrac na visoku površinu. Ako se čahura koristi izvan jaslica, najbolje je postaviti na pod s tepihom.

Cocoonababy uklonjiva jastučić i remen mogu se prati na stroju pri + 30 ° C. Za čišćenje poklopca s patentnim zatvaračem dopušteno je koristiti blagi deterdžent. U tom slučaju, uklanjanje čahure od ovog pokrova nije preporučljivo.

Trebam kupiti takvu čahuru, pogledajte video Tatjana Starikova.

Cocoon for newborns Cocoonababy Crveni dvorac: upute i recenzije

Budući roditelji, u očekivanju djeteta, pokušavaju naučiti više o onim stvarima koje će im dodatno pomoći u njegovanju djeteta na početku svog života. Važno je napomenuti da je jedna od tih stvari smatrana madrac-čahura, a vođa među modelima ove vrste je Cocoonababy Crveni Dvorac.

Napredak ne prestaje, a ta ergonomska čahura izravni je dokaz toga. Koristi se u prvim mjesecima beba života, dopuštajući mu da se bezbolno prilagodi novom svijetu. Kada dijete leži u čahuri, njegovi osjećaji podsjećaju na one koje je već prije doživio, budući da su bili u majčinom trbuhu. Nalazi se na leđima, a noge su blago savijene i nalaze se odmah iznad tijela, ali u isto vrijeme tijelo i glava ostaju na općenitoj razini s bradom pritisnutim na prsa. U tom položaju beba može apsolutno smireno okrenuti glavu i gledati okolo. Važno je da je prijelaz između svjetova za dijete bezbolan i glatki.

imenovanje

Cocoon Red Castle Cocoonababy, čija se uputa za uporabu nalazi u ovom članku, namijenjena je bebama od rođenja do četverogodišnje dobi i često se koristi pri maloj težini ili prijevremenoj dječjoj dobi. Istodobno, kao što je gore spomenuto, poza mrvica je vrlo slična intrauterini. To pomaže njegovu vjerodostojnom razvoju psihomotora, kao i opuštenijoj državi.

Malo povijesti

Prije toga, bebe koje su rođene prije vremena propisane, postavljene su u male posebne "gnijezde", pokušavajući osigurati djetetu sigurnost i udobnost koju je osjećao u trbuhu majke. Ali takva "gnijezda" stvorena su na obrtničkom putu, stoga su se morali pročišćavati cijelo vrijeme, a sam uređaj je bio vrlo nestabilan. Tada još nije bilo takve jednostavne i jednostavne alternative za kućnu upotrebu i medicinske ustanove, kao čahura za novorođenče Cocoonababy Red Castle.

Dugoročna promatranja i istraživanja medicinskih radnika na razvoj bebe, uključujući prerane bebe, dovele su do stvaranja. Cocoonababy madrac objavljen je kao rezultat rada osteopata, kineziterapija, perinatologa i drugih stručnjaka iz Francuske kako bi se osiguralo da je prerano beba aktivna iu položaju koji je blizak uvjetima njegova bivanja u maternici. Trenutno, te čahure se nalaze u odjelima neonatologije u dječjim bolnicama i rodilištima, osim toga, kupljene su za kućnu upotrebu.

Stvarčice

Korištenje čahura (madraca) Crvenog dvorca Cocoonababy, dijete uvijek leži na leđima u točnom položaju koje liječnici smatraju najsigurnijim u vrijeme novorođenčeta. Njegova primjena je moguća za aktivnu budnost djeteta tijekom dana, kao i noću za spavanje.

Boravak u Cocoonababy Red Castle (za recenzije na njemu u nastavku) pomaže:

 • smanjiti pojavu kolike i spriječiti pojavu gastroezofagealnog refluksa;
 • smanjiti rizik od plagiocefalije (promjene u obliku lubanje);
 • smanjiti strah novorođenčadi;
 • smanjiti ton mišića;
 • razvijati koordinaciju pokreta i potaknuti razvoj motoričkih sposobnosti;
 • poboljšati san, istovremeno mijenjajući svoje trajanje i kvalitetu;
 • pogodno za hranjenje bebe.

Osim toga, treba razmotriti takvu prednost ove čahure kao i njegovu pokretljivost. Ovaj madrac je prilično lagan (samo 1 kilograma) i opremljen posebnim zatvaračem, tako da ga majka može lako nositi u cijelom stanu te ga prebaciti u drugu kuću. Uz to se prodaju i razni kvalitetni pribor - vreća za spavanje, rezervni listovi različitih boja od pamuka, udoban pokrov deka Cocoonababy.

kontra

Vrijeme primjene ovog madraca je ograničeno, jer nakon što se dijete počinje nastojati samostalno prevrnuti, više se ne preporučuje da ga stavi u čahuru. Većina mama kažu da bebe koje leže u čahuri mogu se zagrijati. Za mrvice koje su rođene prerano, to je značajan plus, dok je za full-term bebe - nedostatak. Cijena madraca čahura je prilično visoka. Takva roba prodaje se u prosjeku za 11 tisuća rubalja.

Malo tajne

Za Cocoonababy Crveni Dvorac, punilo je pažljivo i dugo vremena razvilo liječnike koji su pokušali pokupiti svoju elastičnost, gustoću i dosljednost, tako da se beba osjeća kao u majčinoj utrobi. Ova čahura nije jako gusta, nije baš meka. To ne uključuje kugle koje ometaju kretanje djeteta, osim toga, nema takozvani učinak pamćenja. Zbog površine "primanja" i elastične baze, mrvica se lako prilagođava novom životu u takvom zračnom okolišu.

Velika je istraživanja pokazala da dijete koje živi u Cocoonababy ima vitalne znakove blizu idealu. Korištenje madraca čahura omogućuje polagano prolazak kroz proces prilagodbe novoj sredini, štoviše, smanjuje rizik od osobito čestih problema kod djece s probavom, spavanjem, oblikovanjem kostiju i mišićnim tonovima.

veličina

Madrac za novorođenče Crveni dvorac Cocoonababy dostupan je u tri različite veličine:

 1. Veličina 1 se koristi isključivo u medicinskim ustanovama. Valja napomenuti da je u takvoj čahuri uvijek stavljena beba, koja je prethodno bila u couveuse. Upotreba ovog madraca je preporučljiva za bebe čija je težina od 1200 g.
 2. Veličina 2 se također koristi uglavnom u bolnicama umjesto klasičnog madraca. U ovoj čahuri stablo djeca koja su odrasla iz prve veličine. Može ostati u preranom mrvicama, čija je težina - od 2 kg, kao i full-term baby. Korištenje čahura te veličine kod kuće moguće je samo za bebe koje su rođene ranije nego što bi trebale biti. Ovaj model je također opremljen posebnim zaštitnim pojasom.
 3. Veličina 3 se kupuje za upotrebu kod kuće. U ovoj bebi se može vagati od 2,8 kg. Osim toga, modeli ove veličine ugrađeni su u različite medicinske ustanove za cijepljenje ili pregled dojenčadi u prvih mjeseci života. Liječnik u čahuri ove veličine lako može pregledati novorođenče, kao i dijete čije dob je duže od 4 mjeseca, iako se mrvica ne smije ostaviti bez nadzora u Cocoonababy.

Podešavanje veličine

Nakon uklanjanja jastučnice od čahure, stavite dijete na leđa na madracu. Glava bebe trebala bi se nalaziti blizu gornjeg sužavajućeg dijela ovog proizvoda. Obratite pozornost na ograničenje i promijenite njezin položaj ako je potrebno - to bi trebalo biti ispod dječjeg plijena kako bi se spriječilo klizanje dolje. U tom položaju dječja će se noge malo podići, a mrvica ne može gurnuti s ruba madraca. Zatim morate ukloniti dijete s madraca i staviti jastučnicu na čahuru Crvenog dvorca Cocoonababy.

Koristite pojas

Remen u Cocoonababy Red Castle okružuje dijete i madrac, a ne ometaju kretnje mrvica, iako pouzdano osigurava svoj položaj, smirujući roditelje.

Da bi se na proizvodu nosio pojas, morate:

 • spojite krajeve pojasa na madrac pomoću velcro;
 • postavite je oko čahure tako da je kratki dio namijenjen za okruženje bebe otvoren za vas;
 • pobrinite se da je pojas na tijelu djeteta pravilno postavljen, pozivajući se na sliku u uputama;
 • stavite dijete u čahuru i držite ga kratkim dijelovima letkom.

preporuke

Proizvođač savjetuje da stavite Cocoonababy Red Castle čahuru samo donje rublje dizajniran posebno za njega. Ako se jastučnica nosi izravno na proizvodu, možete pogledati marku u blizini dječjih stopala pri dnu proizvoda. Ne morate pokriti čahuru ručnikom ili drugim tkaninama, jer mogu negativno utjecati na razinu svoje sklonosti.

Kako dijete raste vrlo brzo, položaj graničnika treba periodično ponovno provjeravati i ispraviti, lagano pomicanjem prema dolje. Glava beba uvijek treba biti smještena blizu vrha madraca. Nakon nekog vremena dijete će odrasti tako da će mu noge već izaći iz madraca. Ovo je apsolutno normalno i ne ometa upotrebu čahure.

Da biste prestali upotrebljavati proizvod ove marke, trebate od prvog pokušaja djeteta da se prebaci na trbuščić. Uglavnom mrvice počinju takvi pokušaji za 3-4 mjeseca.

Treba imati na umu da će u takvoj čahuri djeteta biti mnogo toplija nego na jednostavnom madracu, zato ga nemojte previše zagrijati. Ako ste zainteresirani za posebne vreće za spavanje, kupite model kompatibilan s čahura koju nudi proizvođač.

Da bi stimulirala razvoj djeteta iznad krevetića, gdje je ugrađena čahura, možete spustiti mobitel s raznim šarenim igračkama. Mobilni uređaj treba biti obješen na području dječjih stopala. Ako beba okrenete pozornost na zvuk ili izvor svjetlosti, promijenite položaj čahure tako da ne stalno okreće glavu u jednom ili drugom smjeru.

sigurnosni

Treba napomenuti da prilikom instalacije čahure Cocoonababy Crvenog dvorca (vidjet ćete recenzije o njemu u članku u nastavku) u krevetiću bebe, pobrinite se da vrh ovog proizvoda bude dovoljno udoban za krevetić. Njegove strane moraju biti najmanje 20 centimetara iznad čahure.

Dijete bi trebalo leći na leđima u čahuri, a oko nje bi trebalo biti nikakvih predmeta. Dijete ne bi trebalo biti prekriven pokrivačem ili sagom. Ne morate stajati bebu u Cocoonababy u slučaju da ste vidjeli da je neki dio ovog proizvoda izgubljen, slomljen ili rastrgan.

Nemojte stavljati čahuru s djetetom u pleteni kolica, kolijevka ili kolijevka za automobil. Osim toga, ne možete staviti madrac na visoku površinu. U slučaju da se čahura koristi izvan jaslica, preporučljivo je postaviti na pod prekriven tepihom.

Crveni dvorac na krevetu (Cocoonababy čahura) u svom setu ima pojas i uklonjivu jastučnicu. Mogu ih se prati u automatskom pisaćem stroju na +30 ° C. Istodobno je za obradu pokrova dopušteno koristiti blagi deterdžent. Uklanjanje čahure od ovog poklopca nije preporučljivo.

Recenzije

Čitajući recenzije mladih mumija o korištenju ove čahure, može se primijetiti da su mnogi od njih u početku bili zabrinuti zbog visoke cijene ovog proizvoda. Neke su žene najprije kupile sličan, ali jeftiniji model, ali, razočarani, još uvijek su se odlučili za Cocoonababy. Među mama koji su kupili ovaj madrac, većina je zadovoljna ovom kupnjom. Neke žene vjeruju da je ova čahura još jedan komercijalni potez koji ne zaslužuje njihovu pozornost. Istodobno, ako skrenemo pažnju na recenzije onih koji su ga stekli, čini se da vrijedi njegov novac, jer nismo mogli pronaći negativna mišljenja o njemu među svojim potrošačima.

Beba čahura za novorođenčad

Briga za novorođenčad uključuje različite proizvode koji uvelike olakšavaju proces hranjenja, nošenja i prijevoza djeteta. Ovi proizvodi uključuju bebe čahure. Njihova kupnja povezana je s prvim mjesecima života, jer oni su dizajnirani za djecu mlađu od četiri mjeseca. Najčešće se kupuju za prerane bebe s malom težinom do 3 kilograma.

Koje mjere opreza pri uporabi čahure za novorođenče postoje

Dječja čahura mogu koristiti roditelji za hranjenje ili nošenje novorođenčeta na kratke udaljenosti. Pri prijevozu djeteta u bebu čahura, maksimalna dopuštena količina vremena ne bi trebala prelaziti jedan i pol sati. To je zbog činjenice da kralježnica djeteta koje još nije postala jača može biti oštećena ili deformirana tijekom kretanja i vibracija koje se javljaju u motornim vozilima.

Kako odabrati čahuru za novorođenče

Prva dostupna opcija je samohodna ili pletena beba čahura za novorođenče. Ovisno o sezoni uporabe, ovaj proizvod može imati određenu gustoću materijala. Za hladnu sezonu možete koristiti flanel, vunu, mješavinu vune ili niti.

Drugo, morate uzeti u obzir visinu i težinu djeteta, jer Sva djeca su individualna i bebe čahure mogu se koristiti ne samo za prerano rođene djece i onih rođenih s malom težinom, nego i za punopravnu djecu s težinom većom od 3-4 kilograma.

Za kućnu upotrebu, beba čahura u obliku madraca je najbolja opcija, jer je smještena u krevetu i dijete može ostati u njemu 24 sata dnevno. Zgodan i siguran za dijete, i stoga dobar za mamu.

Kako odabrati najbolju bebu čahuru

Prije kupnje novog proizvoda ili nepoznate narudžbe, ali tako se svidjelo naziv dječjeg proizvoda, najprije ga upoznajte i saznajte kakve kvalitete ima.

Beba čahura je poseban izum neonatologa, u obliku madraca, u obliku nalik bocu. Ova vrsta madraca je dizajnirana tako da je tijelo djeteta potpuno postavljeno unutar madraca, što ga obavija i potpuno ponavlja njegov oblik. Kada je dijete unutar takve čahure, on se u potpunosti osjeća zaštićen od vanjskih razdražljivih čimbenika.

Ukupno ima 3 veličine bebe čahure, koje su odabrane za malu djecu, uzimajući u obzir njihovu težinu i dob:

 1. Prva veličina je odabrana za prerane bebe koje su se pojavile u rodilištu, a upravo tamo počinju koristiti ovu čahuru kako bi se ublažilo stanje novorođenčadi prilikom prilagodbe.
 2. Druga veličina beba čahura koristi se za djecu s malom lopaticom do 2,7 kg. Ova težina je također tipična za djecu koja su rođena prerano i još uvijek dobivaju na težini, ili za djecu rođenu tijekom višestrukih trudnoća.
 3. Treća veličina beba čahura dizajnirana je za djecu mlađu od četiri mjeseca. Njihova težina i visina odgovaraju prosječnim pokazateljima, pa se mogu kupiti za običnu djecu rođenu s težinom od 3-5 kg.

Vrste i vrste čahura za novorođenčad

Pojava na tržištu dječjih čahura dovela je do činjenice da su počeli proizvoditi modele za zimu, ljeto, vage i pada, prijevoz u motorna vozila, hodanje, kao i za kućnu upotrebu.

Bebe za bebe široko se koriste u dojenčadi. Čahura posjeduje poseban anatomski oblik koji potpuno ponavlja tijelo djeteta, sve svoje zavoje i zbog toga se može osjećati mirnije i sigurnije.

Bebe čahure podijeljene su u vrste:

 1. madraci za dječji krevetić;
 2. nošenje;
 3. pelene;
 4. omotnice

Beba čahura zvana Cocoonababy francuskog proizvođača Red Castle, koja košta 8.600 rubalja, potpuno opravdava svoje troškove, budući da je posebno dizajnirana za malu djecu, uzimajući u obzir sve njihove mogućnosti.

 • parametri: dužina 65 cm, širina 38 cm i debljina 15 cm;
 • čahura od materijala: 55% poliuretana, 45% poliamida;
 • s 100% poliuretanskim punilom.

Ovaj model čahure može se koristiti za djecu čija masa prelazi 2 kg 800 grama. Cocoon se može koristiti od novorođenčadi do 4 mjeseca života. Pored madraca je i posebna ploča od jastuka od bijelog pamuka.

Glava koja nosi kolijevku za djecu ruskog proizvođača, košta 995 rubalja i do 2000 rubalja. Ova vrsta čahure namijenjena je samo za nošenje djece.

Najčešće se prijenos podataka može povezati s kolicima, ali ne i svi modeli kolica uključuju nošenje.

 • parametri: duljina 70 cm, širina 35 cm, visina 21 cm;
 • Čarobna nošnja od PVC filma.

Ova vrsta čahure pogodna je za nošenje djece od rođenja do deset mjeseci starosti, čija masa ne prelazi osam kilograma. Težina nošenja je 1 kg. 300 gr.

Pelene pelene s velcro od organskog pamuka, trošak od 200 rubalja. Ove pelene se mogu koristiti za skrb o novorođenčadi kao osnovne pelene, koje se koriste od rođenja za prva tri mjeseca, a također možete odabrati pelene za djecu od tri do šest mjeseci.

Veličine takvih pelena mogu biti visine do 75 cm, što odgovara šestomjesečnom djetetu. Korištenje ovih pelena prikladno je i lako, jer dijete će biti omotano, a istovremeno neće dobiti ručke ili noge, kao što je slučaj kod običnih pelene.

Omotnice-čahure mogu se kupiti u rasponu od 2000-4000 rubalja. Mogu se izrađivati ​​od prirodnih materijala, poput vune ili umjetnog punila. Svi ovi modeli imaju isti izgled, nalik omotnici u koju želite staviti dijete. U ovakvoj omotnici čahura, dijete će biti toplo i ugodno, posebno tijekom hladne sezone.

Uspoređujući sva ova četiri modela, može se reći da su namijenjeni različitim namjenama i stoga imaju mjesto u kući gdje živi novorođenčad. Možete kupiti madžarsku čahuru i staviti je u krevetić, a kada ga hranite, možete ga uzeti zajedno s djetetom, tako da je prikladno za majku da ga hrani, a beba je prostrana i udobna u njemu.

Sve ostale čahure također će biti korisne, na primjer, potrebno je nošenje čahure kako bi dijete došlo u kliniku pedijatru i drugim pedijatarima, a pelena za čahuru svakodnevno će biti potrebna za šest mjeseci života djeteta.

Za hladna vremena, naravno, bolje je imati omotnicu-čahuru toplo s prirodnim fleece punila, koji će zagrijati bebu i pomoći vam da se osjećate ugodno čak i zimi.

Prisutnost jedne ili druge opcije podrazumijeva svejedno da će dijete biti kupljeno upravo onu opciju koja mu odgovara u visini i veličini. Djeca se mogu međusobno razlikovati pa stoga treba pažljivo pristupiti kupnji takvih stvari kao beba čahura.

Kako odabrati dječji krug za kupanje kod kuće?

Trebam čahuru za novorođenče

Prije nego što pazite da je čahura stvarno potrebna, trebate znati o svojim glavnim svojstvima:

 1. čahura je stvorena kako bi u potpunosti zadovoljila potrebe djeteta u dobivanju osjećaja sigurnosti tijekom razdoblja prilagodbe;
 2. prikladna kako bi se olakšao proces hranjenja, jer on podupire dijete, a majka će bolje osjećati svoje dijete kad se smjesti u bok uz rame u udobnom položaju;
 3. doprinosi stvaranju kostura ispravnog anatomskog oblika;
 4. pomaže u sprečavanju pojave i razvoja crijevne kolike;
 5. uklanja tonus mišića i ne dopušta bebi da razvije anksioznost;
 6. lubanja djeteta pravilno su oblikovana zbog posebnog anatomskog oblika madraca;
 7. Moguće je koristiti madrac-bocu za kupanje novorođenčeta.

Čahura za novorođenčad: recenzije

Kad sam kupovao kolica, vodio sam mi prisutnost nosive čahure u kompletu, koji će me služiti za nošenje djeteta. S takvim prijenosom, bilo je lako prenijeti dijete u kliniku. Nisam bio umoran od tereta, a dijete se nije trudilo, jer ležao je na ravnoj površini, potpuno zamotan i otporan na vremenske uvjete. Nosiljka je također potrebna kako bi dijete moglo nositi na izletima za prijevoz. Često sam ga morala koristiti i nikada nisam žalila što sam ga stekla.

Kuglica pelena bila mi je korisna od prvog mjeseca djetetova života. To je bilo osobito očito u onim trenucima kada je dijete postalo aktivnije. Kroz ovo vrijeme, ja sam preplivao dijete, koristeći pelilicu oblika velcro-oblika. Stisnuta pelena omogućila je da se riješe problema poput neprestano rastvorenog djeteta.

Uopće mi se nije svidjela omotnica - čahura, jer s njim je bilo nezgodno posjetiti kliniku. Sigurno je toplo, ali nošenjem djeteta na ulici bilo je teško shvatiti koliko stvari morate nositi na djetetu da izađe iz ove vrlo čahure. Osim toga, trajalo je samo mjesec dana. Otpad novca, jer Ova omotnica može zamijeniti uobičajenu toplu deku za ispuštanje iz bolnice.

Stvarno mi se svidjela kupnja u obliku madraca čahura. Koristili smo ga svugdje: u krevetiću, tijekom hranjenja, pa čak i s nama u izletima. Dijete je uvijek osjećalo jednako ugodno i mirno. Jednom smo pokušali kupati dijete pomoću ovog madraca, a mi se svidjelo. Za usporedbu s drugim vrstama pribora za hranjenje djece odabrali smo ovaj, jer To je najprikladniji, lagan i ne zahtijeva posebnu nosila, pelene. Odvojivi poklopac uvijek se može oprati.

Predočena mi je lijepa i prikladna omotnica-čahura za rođenje djeteta. Njegova sposobnost da brzo staviti dijete na njega i jednostavnost korištenja volio sam od prvog dana, jer je meko i toplo. Odjenuli smo se na ulici, ovisno o vremenu. U jesen, za takvu omotnicu, dovoljno je staviti tužbu na klizače, labavu košulju i omotnicu. Dijete se osjećalo smireno, jer to je toplo u njemu.

Cocoon za novorođenče Cocoonbaby Red Castle

Rođenje djeteta je nova prekrasna pozornica u životu svake obitelji. Roditelji se u pravilu počinju pripremati unaprijed za ovaj događaj, napraviti popise potrebnih kupnji i opremiti dječju sobu. Jedna od prvih stavki na popisu, naravno, je srušeni krevet u kojem će spavati od trenutka kad se pojavi u kući do 2-3 godine. Ali kad se beba dovede kući iz bolnice, ispada da je tako mala da je čak i krevetić za njega zastrašujući otvoreni prostor.

Sam rođenje djeteta za stres. Novorođenče mijenja stanje gotovo apsolutne udobnosti u hladan, svijetli, bučan golemi svijet. Zadatak roditelja je pomoći bebini lagano prilagoditi novim uvjetima. U suvremenom svijetu razne uređaje dolaze u spašavanje - pojasevi, jastuci, omotnice, nošenje. Jedan od tih asistenata bit će razvoj francuskih stručnjaka - poseban madrac u obliku čahure za novorođenče Cocoonababy Red Castle. Uostalom, prvih mjeseci nakon rođenja, beba većinu vremena provodi u snu. Stoga je vrlo važno stvoriti sigurne i povoljne uvjete za miran san.

Što je čahura?

Ovo je ergonomski madrac koji pomaže novorođenom ležaju na leđima da zauzmu prirodan položaj - leđa je lagano savijena, ruke su savijene na laktovima i ležeći šakom, noge su savijene na koljenima, raširene i nešto više od tijela, glava može skrenuti na stranu. Ovo stanje spavanja smatra se najsigurnijim. U tom položaju beba se osjeća poput majke - topla, udobna i sigurna.

Čahura se sastoji od dva sloja - elastičnog donjeg sloja i mekanog gornjeg sloja u kontaktu s kožom bebe. Posebna gustoća punila, s jedne strane, nalikuje malom vodenom okolišu u kojem je bila prije rođenja, as druge strane, pomažu pri navikavanju na zrak. Za podešavanje veličine čahure pruža se ograničivač. Instalira se ispod djetetovog magarca i podupire ga, ne dopuštajući da se sklizne u donji dio čahure. Uključen je zaštitni poklopac s patentnim zatvaračem. Osim toga, možete kupiti markirane listove kvalitetnog pamuka ili frotirne tkanine.

Povijest stvaranja

U početku, čahura za novorođenčad je izumio francuski neonatolozi kao gnijezdo za prerane bebe. Ako je dijete rođeno ispred vremena, vrlo je važno stvoriti iste uvjete za njega u kojem je bio u maternici. Trebao bi osjetiti osjećaj sigurnosti i udobnosti, a istodobno - moći pomicati ručice, dotaknuti lice, kao što je i prije rođenja.

Prve čahure izrađene su ručno i namijenjene za uporabu u bolnicama za majčinstvo. Promatranja preranih dojenčadi smještena u čahuru pokazala su pozitivan učinak - smanjena razina stresa, prilagodba novim životnim uvjetima bebe bila je prirodnija. Nakon temeljitog istraživanja, stručnjaci su donijeli odluke da se stečeno iskustvo može prenijeti na djecu koja su rođena na vrijeme. Kasnije, uz podršku Red Castlea, francuskog proizvođača dječjih dobara, Cocoonababy čahura za novorođenčad razvijena je u tri veličine, uzimajući u obzir težinu djeteta.

Prednosti korištenja

 • Prirodno držanje novorođenčeta pomaže mu se polako naviknuti na novo okruženje i osjećati se samopouzdano.
 • Povišeni položaj tijela zbog fiziološkog savijanja kralježnice omogućuje vam pomicanje ručica i dodirivanje lica. Ovo je uobičajeni pokret za mrvice prije rođenja.
 • Rizik od razvoja sindroma flat glave - vrsta lubanje asimetrije zove plagiocefalija - značajno se smanjuje.
 • Kakvoća i količina spavanja poboljšava - bebe spavaju duže i spavaju, što znači da se majke mogu opustiti i dobiti snagu.
 • Maloljetnici su manje vjerojatno da pate od crijevne kolike i oni se manje regurgitirati.
 • S Cocoonababyom prikladno je organizirati zajedničko spavanje - sigurnost djeteta koja spava pored nje bit će osigurana branicima.
 • Biti u čahuri pridonosi normalizaciji mišićnog tonusa.
 • Lagano podignuta glava omogućuje bebu da istražuje svijet i komunicira s članovima obitelji.
 • Ograničeni prostor daje djetetu osjećaj sigurnosti.
 • Druga prednost je mobilnost. Ne možete samo staviti čahuru u krevetić, nego ga nositi oko apartmana, uzeti ga sa sobom na putu. Vrlo je prikladna za majku - beba je uvijek u blizini pod nadzorom, a majka je sigurna da je jednako udobna kao u njezinim rukama.

mane

 • Kada dijete dosegne 3-4 mjeseca, upotreba čahure mora biti napuštena iz sigurnosnih razloga. Dijete će početi uključivati ​​vlastiti trbuščić i treba osigurati više prostora.
 • Prilično visoka cijena čahure, oko 10 tisuća rubalja. Ali istodobno dobivate kvalitetnu certifikaciju koju možete prodati ili ostaviti za sljedeću bebu nakon kraja korištenja.
 • U čahuri može biti vruće, stoga trebate pratiti termoregulaciju bebe, odabirom odgovarajuće odjeće za njega da se ne pregrišite. Međutim, za prerane bebe ovo je veliki plus jer oni imaju povećan prijenos topline i hipotermiju treba izbjegavati.

Savjet!

Ne pokušavajte uštedjeti novac i kupiti nekorištenu kopiju Cocoonababy. Najvjerojatnije, umjesto inovativnog materijala s posebnom gustoćom, punilo će biti jeftin polimer. Kao rezultat toga, slabo-kvalitetni analog može uzrokovati alergije kod djeteta, a najmanje netočnosti strukture mogu naštetiti nezreloj kralježnici novorođenčeta.

Veličine čahura

Cocoon modeli variraju u veličini, koji bi trebali biti odabrani na temelju težine djeteta. Cocoon for newborns Cocoonababy je dostupan u tri veličine:

 • Veličina 1 namijenjena je isključivo za upotrebu u medicinskim ustanovama. Novorođenčad koja je rođena prerano prebačena je na takvu čahuru iz posebne kutije. U tom je slučaju ugrađen u krevetić. Težina djeteta treba biti od 1200 g.
 • Veličina 2 također se koristi u bolnicama za majčinstvo i pogodna je za bebe težine više od 2000 g. Ova čahura zamjenjuje madrac u krevetiću i može se koristiti kod kuće ako težina djeteta ne prelazi 2700 g. Model ima sigurnosni pojas.
 • Veličina 3 - ako je beba rođena težine 2800 g, može se sigurno postaviti u čahuru u 3 veličine. U istim modelima obavljaju preglede ili cijepljenje dojenčadi u medicinskim ustanovama.

Kako koristiti Cocoonababy

Prije prve uporabe i dok dijete raste, čahura se mora prilagoditi. Da biste to učinili, uklonite list i stavite dijete tako da je glava u gornjem užem dijelu čahure. Zatim instalirajte graničnik na takav način da se nalazi ispod duge bebe i podržava ga. Točan položaj djeteta u čahuri - brada lagano dodiruje prsa, a noge su malo podignute. U tom položaju beba neće moći gurati s ruba. Nakon što se veličina čahure podešava, trebate staviti list na nju i moći ćete stapati dijete.

Uz rast djeteta njegove noge mogu visjeti s dna, ali ne brinite, sasvim je prihvatljivo. Ali čim se dijete počne pokušavati prevrnuti na trbuhu, upotreba čahure za novorođenčad morat će biti napuštena. To se obično događa nakon 3 mjeseca.

Za dodatnu sigurnost djeteta u čahuri, osiguran je sigurnosni pojas. Meka je i ne ometa kretanje mrvica. Remen prolazi ispod djetetovih ručki i pričvršćuje se velcroom. U Cocoonababy crvenom čvoru čahura priručnik, ilustracija kako ispravno pričvrstiti pojas se tiska.

Uz Cocoonababy možete kupiti i druge proizvode Red Castle:

 • Specijalni Cocooncover pokrivač za upotrebu u Cocoonababy krevetiću. Dostupan u dvije vrste - toplo i jednostavno. Pokrivač je koristan u hladnoj sezoni, kao i tijekom putovanja s djetetom.
 • Torba za spavanje Sleepbag će pružiti novorođenčadi dodatnu udobnost, udobnost i toplinu. Ono se razlikuje od običnih dječjih vrećica za spavanje po svojoj maloj veličini, koja je pogodna za djecu u prvim mjesecima života.
 • Promjenjivi listovi Uloženi listovi za Cocoonababy dolaze u različitim bojama - bijele, mornarice, koralji, smeđe.

Cocoonababy Red Castle Care

Cocoonababy madrac ne zahtijeva posebnu njegu. Dovoljno je čistiti poklopac s blagim deterdžentom jer se prljava. Za jastučnice i uklonjivi remen dopušten je pranje perilica na + 30 ° C.

zaključak

U sažetku: kod Cocoonababy, beba će slatko spavati noću, a tijekom dana sa zanimanjem za istraživanje svijeta, on će se dobro osjećati i dobro raspoložen. A kad je beba mirna, majka ima manje razloga za zabrinutost, a cijela obitelj u potpunosti uživa u sreći koju im je dao mali dječak.

Kako staviti dijete u čahuru bebe

Cocoon za dijete

Svake godine proizvođači dječjih proizvoda nastoje olakšati život mladim roditeljima sve više i više. Mame i tate mogu koristiti razne korisne alate kojima će briga o novorođenčadi biti nevjerojatno jednostavna i ugodna. Konkretno, prije nekoliko godina na tržištu se pojavila posebna čahura za novorođenčad robe za mlade majke. U ovom članku ćemo vam reći što čini ovaj uređaj, koje su njegove prednosti i kako ga ispravno koristiti.

Što je čahura?

Beba čahura je ergonomski madrac koji, po želji, može poslužiti kao puni zamjena za dječji krevet ili ležaljku. Pozadina koju dijete uzima u čahuri apsolutno je identično položaju u majčinoj utrobi pa se beba prilagođava mnogo novim uvjetima za sebe i spava puno lakše.

Osim toga, ovaj uređaj ima i druge prednosti:

 • čahura koju možete lako nositi s vama u posjetu ili prirodi, bez brige o tome gdje će beba spavati;
 • dijete u ovom uređaju vrlo je lako za rock, a nakon toga nije nužno pomaknuti ga na krevet;
 • položaj tijela, kojeg dijete uzima u čahuri, pridonosi ispravnom tvorbi položaja i sprječava zakrivljenost kralježnice;
 • u slučaju zajedničkog sna, roditelji neće moći spustiti mrvicu ako je u čahuri;
 • Ovaj uređaj se može premjestiti s mjesta na mjesto i ne ometa dijete.

Kako staviti dijete u čahuru?

Većina mladih roditelja, koji prvi put susreću takav uređaj, ne može neko vrijeme razumjeti kako pravilno staviti dijete u čahuru. Ako madrac ima ispravan oblik, možete staviti dijete u nju u položaj iza ili na stranu. U međuvremenu, sva djeca koja se nalaze u čahuri ne mogu zadržati isti položaj već duže vrijeme, pa često često za sebe nose najudobniji položaj.

Kako hraniti dijete u čahuri?

Još jedno pitanje koje gotovo uvijek interesira mlade majke je kako hraniti bebu u čahuri. Naravno, ako se mrvica hrani s bocama, nema problema. Međutim, ako majka doji svoju bebu, može biti neugodno što se nagnut nad djetetom da ga hrani.

U takvoj situaciji, svaka žena bi sama trebala napraviti izbor. Neke majke u vrijeme hranjenja izvlače dijete iz čahure, a zatim ga vraćaju, dok drugi uđu u poziciju u kojoj mogu hraniti mrvice bez neugodnosti.

Najčešće, žena skrb leži pokraj bebe i diže se, naslonjena na jednu ruku. U tom položaju, najlakši način da dijete dođe do dojke svoje majke i pravilno uhvatiti bradavicu.

Konačno, mnogi su roditelji zainteresirani za odstranjivanje djeteta da spava u čahuri. To, doista, može postati neka vrsta problema, ali u većini slučajeva bebe odbijaju tu prilagodbu samostalno. Biti u čahuru tijekom razdoblja budnosti, odrasla beba neće moći doprijeti do igračaka i mijenjati svoje mjesto, pa će bez sumnje brzo izgubiti ovaj "krevet". Dakle, postepeno, dijete će nestati i spavati u čahuri, čineći izbor u korist punopravnog dječjeg kreveta.

← Pritisnite slično i pročitajte nas na Facebooku

Moderni uređaji za skrb o djeci uvelike olakšavaju rad majke i pružaju priliku za malo više odmora. Pozicioner za spavanje koji se koristi od rođenja može biti korisna kupnja.

Moderne majke okružene su mnogim različitim uređajima za brigu o djeci koji olakšavaju svakodnevno roditeljstvo. Jedan od velikih izuma koji povećavaju sigurnost djeteta je pozicioner za novorođenčad.

Kada odaberete pravu bočicu za hranjenje novorođenčadi, treba razmotriti nekoliko važnih aspekata kvalitete, praktičnosti i sigurnosti. Kako napraviti izbor i koje mogućnosti se usredotočiti na - pročitajte dalje.

Drvo se smatra ekološki prihvatljivim i izdržljivim materijalom, što posebno vrijedi za roditelje. Stoga, odabir visoka stolice za bebu, mame i tate često zaustavlja njihov izbor na drvenim modelima.

Opis madraca Cocoon Baby

Ljubazni i brižljivi roditelji novorođenčeta kupili su mnoge proizvode namijenjene olakšavanju procesa hranjenja, nošenja i zaspavanja bebe. Jedan od inovativnih proizvoda za novorođenče su Cocoona Baby proizvodi (CocoonaBaby) francuske tvrtke Red Castle. Proizvodi dizajnirani da zadovolje klimatske značajke i uključuju modele za sva godišnja doba. To su anatomski madraci za krevete, nošenje, plahte i omotnice za šetnje.

Tko treba madrac Cocoon Baby

Ovo je madrac za djecu prvih mjeseci života, u obliku nalik bocu. Posebno se preporučuje njegovo stjecanje za bebe s malom težinom (do 3 kilograma) ili prerane bebe.

Zašto čahura?

Madrac su izvorno razvili vodeći stručnjaci iz područja pedijatrije i neonatologije (znanost o prvim danima života novorođenčadi), uzimajući u obzir osobine fiziologije i anatomije niskih i preranih beba. Kasnije je dokazano da upotreba Baby Cocoon u dojenčadi normalne težine također pomaže u izbjegavanju mnogih neuroloških bolesti. Uostalom, pravilan razvoj djeteta je moguć samo pri stvaranju određenih uvjeta za to. I novorođenčad s malom težinom, a posebno prerane bebe treba stanje blizu intrauterine.

Madrac Cocoon Baby za novorođenče izrađen je na poseban način. Tijelo djeteta je obloženo sa svih strana, ponavljajući njegov oblik, stvarajući osjećaje blizu tlaka zidova maternice dok je dijete u maternici. U tom slučaju, stopala bebe su u blago savijenom položaju, iznad glave. Brada je pritisnuta na tijelo, što ne sprječava dijete da okrene glavu i gleda okolo. Ovo je najodgovornija i fiziološka pozicija za novorođenčad. Dijete na madracu za bebe Cocoon (foto) u krevetu može biti oko sat vremena.

Cocoon madraci su sigurni za bebu i udobni za majku tijekom hranjenja. Mama može izvaditi dijete izravno na madrac i nositi ga roditeljskom krevetu ili ga držati na krilu. To stvara dodatnu visinu i ne mora staviti ruku pod bebu tijekom dojenja.

10 razloga za madrac čahura

 1. Pruža bebino dijete s osjećajem udobnosti i sigurnosti što je moguće bliže intrauterini.
 2. Zbog ispravnog položaja djetetovog tijela na leđima, on sprečava razvoj stagnacije cirkulacijskog sustava.
 3. Praktične mame kad hrane dijete.
 4. Smanjuje i sprečava broj oplakivanja bebe.
 5. Sprječava crijevnu koliku kod djece tijekom prvih mjeseci života.
 6. Doprinosi pravilnoj formiranju kralježnice djeteta.
 7. Sprječava povećanje tonusa mišića.
 8. Oslobađa bebu od tjeskobe.
 9. Doprinosi pravilnoj formaciji dječje lubanje zahvaljujući posebnom valjku na glavi madraca.
 10. Promiče brz razvoj vizualno-motornih vještina.

Sigurnosne mjere pri korištenju Cocoonababy proizvoda

Cocoon Baby proizvod može se koristiti ne samo za spavanje bebe, već i za nošenje na kratkim udaljenostima. Treba imati na umu da maksimalno vrijeme trošenja mrvica tijekom prijevoza u čahuri ne smije biti duže od 1,5 sati. To se objašnjava činjenicom da kralježnica djeteta nije u potpunosti ojačana i formirana prije nego godina bude gore. Dugotrajna vibracija i kretanje mogu nepovoljno utjecati na ligament kralježnice kosti novorođenčadi. Problemi koji mogu nastati su mikrotraumi i deformacije. Zbog toga se također ne preporuča koristiti proljetne madrace za bebe.

Moms o madracu Cocoon Baby recenzije pišu samo pozitivno. Također preporučujemo upotrebu proizvoda za kupanje djeteta, ali uvijek pod strogom kontrolom.

Kako odabrati

Prije kupnje proizvoda, trebali biste se upoznati sa svim opcijama madraca, čahura. Postoje 3 vrste, koje se razlikuju samo po veličini.

Br. 1 je madrac za prerane bebe. Često je sa svojom uporabom da se dijete prilagođava okolini dok je još u bolnici.

Br. 2 - Cocoon Baby za djecu s malom težinom (do 2,7 kg). Takva se težina često može primijetiti kod beba rođenih prije određenog vremena ili u višestrukim trudnoćama.

Br. 3 - namijenjen djeci do 4 mjeseca. U ovom dobu, djeca počinju prelaziti na njihovu stranu ili trbuh, a potreba za madracom od gnijezda nestaje sama po sebi. Ova veličina madraca obično se kupuje i za djecu ro enu na vrijeme i težine od 3-5 kg. Za fiksiranje djeteta na madrac u ispravnom položaju osiguran je poseban remen. Neki izvori tvrde da je moguće koristiti čahuru do 6 mjeseci, čak i kad se dječja stopala šire preko njega.

Značajke proizvoda

Duljina, širina i visina različitih brojeva madrac-čahura odgovaraju prosječnim statističkim parametrima visine i težine djeteta jedne ili druge dobi. Prema svom sastavu, madrac se sastoji od 100% sintetičkog punila - poliuretana. Materijal ne gubi oblik. Prvi sloj je mekši, a to je domaćin. Unutarnji sloj je osnovan, elastičniji. Poliuretan ne uzrokuje alergije, a također ne pridonosi gomilanju alergija na grinje. Svi madraci su popunjeni sa snježnom bijelom pamučnom jastučnicom. Osim toga, možete kupiti zamjenjivu. Težina bez ambalaže - do 1 kg.

Madrac Cocoon Baby koji je osvojio ljubav dobio je samo pozitivne povratne informacije roditelja i neonatologa širom svijeta. Činjenica da su neke porodiljne odjele i medicinska središta zemalja EU-a opremljeni takvim madracima već desetak godina govori u njegovu korist.

Pozdrav svima)) Konačno, mogu se odgovoriti na postavljeno pitanje)) Nedavno smo navršili 4 mjeseca i mogu reći da je čahura pokazala neophodna stvar za nas. I oboje smo spavali u njemu, jeli u njemu i ostali budni)) I morali smo se kladiti kćeri (i sada se presavijati po noći), a u čahuri je spavala savršeno omotana, a ako je zaspao bez pelene, tako da se ne bi uplašila rukama ruke su joj spojile pojas s čahure)))) Općenito, korisna stvar. Prvi mjesec koji smo je odveli na spavanje, muž se bojao slomiti i stavili smo je u čahuru među nama, vrlo prikladan. Još uvijek ga koristimo, iako se već pokušava izvući iz njega, ustajanje na mostu)) i hranjenje iz boce u njemu nije samo zgodan, već i siguran, budući da je čahura tako uređena da je brada pod pritiskom na prsa, što ne on će gušiti (ovo se odnosi na regurgitaciju). Općenito, spasenje. Ne znam što bih učinio bez njega? Vjerojatno ju je u naručju povukla. Hvala vam, djevojke, da su ga savjetovali da ga uzme!

Poruke: 71 Registriran: Fri Feb 17, 10:02 Mjesto: Chelyabinsk Kontakt informacije:

lendos. tako sjajno da niste žalili ovu kupnju!

Pozdrav, recite mi, postoji li jeftiniji analogija ove čahure? Hvala ti

Wow, dvoje djece i nikada nisam čuo za takvu stvar.

Dobro došli!
Također smo sretni vlasnici čahure. S njim smo živjeli gotovo 5 mjeseci i bili su vrlo zadovoljni. Ali sad je pitanje drugačije: kako se umirati u njemu? Sve noći dijete je samo spavalo u njemu i sada odbija spavati u krevetiću. Pobjegao se, okreće se poput ruke sata, budi se..
Kakvo je vaše osobno iskustvo? Kako vam se to dogodilo?

Bambinka_189588 je napisao (a): Pozdrav, recite mi, postoje li neki manje skupi analozi ove čahure? Hvala ti


Koliko ja znam, nema tako ravno. Postoje relativni analozi za pozicionere za spavanje. Ili, možda, pelena s stickies je vrsta analogija, ali opet za spavanje.
Više velikih jastuka za hranjenje (s lopticama iznutra) kao relativni analogni..
Ali što mogu nositi i kako koristiti chaise longue, nisam pronašao

Također smo nedavno uzeli takvu čahuru i opravdavali se već prvoga dana - osjećao sam se loše, predao sam dijete momu i rekao da moram spavati. Kao rezultat toga, naš je otac održao 4 sata s mjesečnom bebom zahvaljujući čahuru na njegovu krilu, dummy + bijeli šum. Probudio sam se i nisam vjerovao da je u stanu bilo tišine. Možda ste se još dulje protezali, ali već sam imala bol u prsima, pa su probudili dijete da se hrani