Bol

Česti mokrenje tijekom trudnoće

Bol

U različitim fazama trudnoće žena mora podnijeti mnoge privremene neugodnosti povezane s njezinim položajem. Ta mučnina i pospanost, i sve vrste bolnih senzacija. Mogu se pojaviti i nestajati ili pratiti tijekom čitavog trajanja.

Prvi ultrazvuk tijekom trudnoće

Bol

Dakle, dvije dragocjene pruge na testu "signalizirale" o početku trudnoće. Kašnjenje u kritičnim danima potvrdilo je ugodne "sumnje". Liječnik je pregledao i oduševio vas dobrim vijestima.

Zašto kosa pada nakon rođenja i kako ga zaustaviti

Bol

Rođenje je ostalo, beba raste i dobiva na težini, tijelo se postupno vraća u svoju bivšu državu. Čini se, što iznenađenja još uvijek mogu čekati mladoj majci, jer je najteže već prošlo?

Zašto i kako sterilizirati ulje za novorođenče

Bol

Briga za novorođenče donosi puno radosti i puno pitanja. Na primjer, je li potrebno koristiti ulje za bebe i koja je bolja za bebu? Zašto ga neke majke kuhaju i kako to ispravno?

Značajke i cijene različitih modela Philips Avent baby monitora: SCD580 / 00, 485 i 470

Bol

Philips na domaćem tržištu već dugo je poznat. I, nakon što se udružio s jednako poznatim proizvođačem dječjih proizvoda tvrtke poput Aventa, objavila je veliki broj dječjih monitora.

Vitamini za majke za njegu

Bol

Nakon poroda, žene su suočene s puno problema, poput gubitka kose, lomljivih noktiju, suhe kože, anemije, nezdravih zuba i desni. Sve te bolesti - posljedica beriberi. Tijelo žene daje djetetu sve potrebne stvari, bez obzira na to ima li dovoljno hranjivih tvari.

Trebate li dummy novorođenče - pro i kontra, mišljenje dr. Komarovskog

Bol

Dummy - ključni simbol koji je usko povezan sa svijetom novorođenčadi i prvom godina života beba. Čak i prije rođenja djeteta, roditelji razmišljaju o tome trebaju li to poznati pribor.

40 tjedana trudnoće je koliko mjeseci

Bol

9 mjeseci - koliko tjedana?Često žena zanima izračunavanje trajanja trudnoće. 9 mjeseci - koliko tjedana?Ako govorimo o trajanju trudnoće, prosječno je oko 40 tjedana.

Kako napraviti izbornik za beba s umjetnom hranom za 4 mjeseca: savjeti i tjedni grafikon

Bol

U dobi od 4 mjeseca, beba postaje aktivnija, svjesnost se povećava, a mali broj pokušava znati sve više i više novih i zanimljivih stvari.

Žensko neplodnost (N97)

Bol

Uključeni su: nemogućnost trudnoće sterilnost ženski BDUIzdana: Relativna neplodnost (N96)Povezan s kongenitalnom anomalijom fallopijske cijeviPipe: opstrukcija opstrukcija stenoza

Rh faktor i trudnoća

Bol

Svaka osoba nositelj je jednog od tipova Rh faktora: bilo pozitivan ili negativan. Rh faktor je prisutnost ili odsutnost proteina koji se nalazi na površini crvenih krvnih stanica (crvene krvne stanice koje nose kisik u tkiva).

Mogu li piti mlijeko za njegu vina?

Bol

Svaka majka zna da alkoholna pića tijekom dojenja ne mogu piti. U krhkom tijelu djeteta, još uvijek nema enzima koji bi razbili alkohol. Stoga, sigurna doza za odrasle može biti fatalna za bebu.

Česti mokrenje tijekom trudnoće

Bol

U različitim fazama trudnoće žena mora podnijeti mnoge privremene neugodnosti povezane s njezinim položajem. Ta mučnina i pospanost, i sve vrste bolnih senzacija. Mogu se pojaviti i nestajati ili pratiti tijekom čitavog trajanja.

Magnezij B6 tijekom dojenja: opis, značajke recepcije

Bol

Nakon rođenja, majčino tijelo je iscrpljeno, jer daje djetetu sve korisne tvari. Stoga, žene skrbnici samo trebaju popuniti nedostatak vitamina i minerala.

Strepsils tijekom laktacije: opis lijeka, osobito upotreba

Bol

Žene koje dojaju često pate od prehlade virusnog podrijetla. Najčešća kategorija uključuje bolesti ENT-a. Izražavaju se neugodnim osjećajima u usnoj šupljini, bolovima prilikom gutanja, bolovima i osjećajem suhoće.

Avent Digital Baby Monitor

Bol

Uvijek budite u blizini djetetaBeba monitor prenosi jasnu sliku.Automatski odabir kanala za povjerljivu vezuPouzdan i siguran način za praćenje bebe zahvaljujući tehnologiji digitalnog video nadzora