Bol

Sokovi tijekom trudnoće

Bol

Od pića koja su dozvoljena tijekom trudnoće, sokovi su najukusniji i hranjivi. Stoga biste trebali koristiti rezoluciju suvremenih stručnjaka, ginekologa i nutricionista kako biste malo promijenili svoj izbornik.

Kako liječiti zube tijekom dojenja

Bol

Dojenje nije razlog za zaustavljanje liječenja zuba. Tijekom dojenja, naprotiv, vjerojatnije je da će posjetiti stomatologa. Budući da smanjeni imunitet nakon poroda i nedostatak vitamina dovode do različitih bolesti usne šupljine, upale desni i pojave karijesa.

Trudnoća i sport prvog tromjesečja

Bol

Trudnoća i sport - gdje početi?Sportske aktivnosti neće utjecati na razvoj i rast fetusa ili fiziološki tijek trudnoće. Ali samo pod uvjetom da nemate kontraindikacije za sport!

Je li moguće i kako jesti zelene jabuke tijekom dojenja?

Bol

Kada dojite novorođenče u prvim mjesecima života, majke se suočavaju s akutnim pitanjem o prednostima i šteti određenih proizvoda. Zelene jabuke nisu iznimka.

Akne nakon poroda: uzroci. Što učiniti ako se nakon rođenja pojavi akne na licu: njegu i liječenje

Bol

Nakon rođenja djeteta za ženu započinje teško vrijeme.Njeno tijelo treba vremena da se oporavi i beba treba stalnu pozornost.

Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Bol

Pojava djeteta znači potrebu za kupnjom kolica za novorođenče. Na prvi pogled, ovaj zadatak može se činiti vrlo jednostavan, ali kako se praksa pokazuje, prilično je teško odabrati jeftin i prikladan model.

Dječja hrana Nutrilon za novorođenče

Bol

Nažalost, svaka majka ne može hraniti bebu s majčinim mlijekom. Postoji nekoliko razloga za to, među njima ženska bolest i antibiotici, dječji odbijanje mlijeka, dugo odvajanje od bebe i još mnogo toga.

Standardne veličine krevetića

Bol

U većini slučajeva beba će provesti prve godine svog života u krevetiću, tako da mora biti izdržljiva, udobna, potpuno sigurna (ima povećanu stabilnost). Preporučljivo je dati prednost samo prirodnim materijalima, kompletnim kompletima proizvođača i certificiranim proizvodima.

Znakovi trudnoće u majci za njegu

Bol

Trudnoća dok znakovi njegeNažalost, mit o tome da je nemoguće zatrudnjeti dok je njegu bebe također drži u 21. stoljeću. Mnogi pogrešno zamjenjuju pojmove, produljujući razdoblje laktacione amenoreje za cijelo vrijeme dojenja.

Prvi dani trudnoće: osjećaje i djela buduće majke

Bol

One žene koje planiraju postati majke, s velikom odgovornošću, odnose se na osjećaje u prvim danima trudnoće. Gledajui svoje tijelo, traže da vide znakove nastanka novog života.

Što bi trebalo biti težina fetusa tjedno od trudnoće?

Bol

Očekujuće majke uvijek su jako zainteresirane za težinu s kojom će se roditi njihova beba. Zato su jako zainteresirani za to koliko mrvica teži dok je još u maternici.

Prednosti oraha tijekom trudnoće

Bol

Gotovo sve vrste orašastih plodova su vrijedna ljudska hrana, no orah je osobito značajan među njima. Nije ni čudo da je odavno nazvan "stablo života". Štoviše, u ljekovite svrhe koriste gotovo sve dijelove biljke: jezgre, lišće, oguliti, pregrade.

Limun tijekom trudnoće

Bol

Nije tajna da su mnoge trudnice majke slane i kisele. Jedan želi kiseli kupus, a drugi žele kisele bobice i limune. Ali je li to štetno za tijelo trudne žene i njeno nerođeno dijete?

Upad pupčane vrpce oko vrata fetusa: uzroci i posljedice tog procesa

Bol

Dakle, odlučili ste postati sretna mama planiranjem trudnoće. Ovo prekrasno vrijeme čekanja ne samo da će vaše srce drhtati, nego i srca svih ljudi bliskih vama.

Dojenje Antibiotici

Bol

Doba antibiotika počela je kad Alexander Fleming slučajno otvori penicilin. Od tada, droge od tih skupina spasile su ogroman broj života i nastavljaju spasiti.Antibiotici su vrlo korisne tvari koje se bore protiv bakterijskih infekcija inhibirajući rast ili uništavanje samih bakterija.

Ocjena najskupljih kolica za bebe, savjeti o odabiru ekskluzivnog vozila

Bol

Odabir prvog vozila za dugo očekivanu bebu jedan je od najodgovornijih procesa. Novorođenče troši u kolicima značajni dio vremena, a do pola godine dijete leži zbog nezrelosti kralježnice.