Bol

Dijete ima groznicu na moru: razlog što učiniti

Bol

Odmor na moru može biti drugačiji. Ponekad smo uhvaćeni u nepredviđenim okolnostima. Ponekad naše želje za bezbrižnim odmorom nisu ispunjene. Bolest djece dolazi i neočekivano za nas, kao i za njih.

Prijevoz novorođenčeta u automobilu - auto sjedala i avtolyulki

Bol

Što je mlađe dijete, to je krhka, a novorođenčad su najranjivija dobna skupina. Njihove kosti su mekane i fleksibilne, u kosturu ima puno hrskavice.

Kako odabrati invalidska kolica za novorođenčad: najbolji modeli za djecu različitih dobnih skupina

Bol

Vrlo ovisi o izboru kočije za majku i dijete. U većini slučajeva, izbor se temelji na praktičnosti, upravljivosti, lakoći.

Aritmija u trudnica

Bol

Trudnoća je proces ozbiljnih fizioloških promjena u ženskom tijelu. Svi sustavi počinju jednako osigurati majku i fetus. Tijekom trudnoće pokazuje kako se dobro priprema za majčinstvo i povećano opterećenje pacijenta opstetričar-ginekolog.

Kada se normalno menstruacija oporavlja nakon cezariana tijekom dojenja?

Bol

Cezarianna sekcija - operacija umjetne dostave, prema nekim informacijama, oko 20% žena u radnoj snazi ​​su izložene. Cezarianni dio plaši žene ne samo zahvaljujući kirurškoj intervenciji u tijelu, već i teškoćama oporavka od normalnog menstrualnog ciklusa.

Aspirin tijekom trudnoće

Bol

Bilo koji lijek može biti opasno za ženu i za nerođeno dijete tijekom trudnoće. Čak i većina naizgled nedužnih lijekova sigurno imaju upozorenja o uzimanju u ovom trenutku. Što mogu reći, vitamini i oni nisu uvijek dopušteni za trudnice, a ne sve.

Mogu li uzeti aspirin tijekom trudnoće?

Bol

Nažalost, kršenja sustava koagulacije krvi u žena mogu se pojaviti u bilo kojoj fazi života, uključujući i tijekom razdoblja čekanja za rođenje djeteta. Mnogi bolesnici, nakon rutinskog pregleda liječnika, pitali su se zašto su propisali Aspirin tijekom trudnoće.

Beets tijekom trudnoće: prednosti, štetu i pravilnu uporabu

Bol

Cikla je povrće, čije su prednosti mnogi čuli. Ali što je s dobrim korjenastim povrćem za trudnice? Hoće li jesti burgundi povrće štetiti zdravlju žene u zanimljivom položaju i što bi budućnost trebala znati prije konzumiranja?

Kako odabrati pelene za novorođenče

Bol

Pelene za novorođenče dugo su stekle popularnost među roditeljima, premda prije nekoliko godina nije bilo lako pronaći ovu vrstu dječjih proizvoda u supermarketu. Danas mnoge velike marke proizvode takve linije, a možete naći pelene za novorođenče u ljekarnama i supermarketima.

Mogu li jaja s dojenjem?

Bol

Dok dojite bebu, mama treba pažljivo odabrati hranu koju će jesti. Od njih će ovisiti o kvaliteti majčino mlijeka, donoseći sve korisne vitamine i minerale u tijelu djeteta. Zahvaljujući pažljivo odabranoj hrani, žensko tijelo može se brzo oporaviti od poroda.

Mjesečno dojenje - sve nijanse

Bol

Nakon rođenja djeteta u tijelu mlade majke, nastaju nove promjene. Jedna od glavnih promjena je punjenje grudi s mlijekom za hranjenje novorođenčeta. Ali, unatoč tom procesu, oporavak ženskog tijela nakon porođaja.

Suha usta tijekom trudnoće

Bol

Ono što iznenađuje, ne daje nam organizam tijekom trudnoće: brutalni apetit, nove gastronomske preferencije, iznenadna slabost i tako dalje. Međutim, ako se ova iznenađenja uzimaju zdravo za gotovo tijekom trudnoće, onda se pojava uzroka suhih usta odnosi na trudnice.

Kako razumjeti da smjesa ne odgovara bebi

Bol

Prijelaz novorođenčadi na umjetno ili mješovito hranjenje u većini slučajeva nužna je mjera i sama po sebi se percipira negativno. I danas se vjeruje da su suvremena dječja formulacija suhog mlijeka s formulacijom što je bliže majčinom mlijeku što je više moguće inferiornije.

Zatvor u ranoj trudnoći

Bol

Na početku nošenja bebe s ženskim tijelom dolazi do velikog broja promjena. U većini slučajeva nisu baš ugodni. To uključuje probleme s probavnim sustavom, posebice konstipacijom.

Fetalni rast tijekom trudnoće: broj tjedno

Bol

Deset mjeseci nakon opstetriranja ili devet kalendarskih mjeseci žena ima dijete.Tijekom tog vremena embrij postaje fetus, dobiva težinu i raste do oko pola metra.

Zavoj nakon porođaja

Bol

Gotovo 100% žena tijekom trudnoće barem jednom, ali razmislite o tome mogu li se vratiti na svoje bivše oblike nakon rođenja. Mnogi se toga brinu zbog gotovo cijelog razdoblja trudnoće, pokušavajući se ograničiti na hranu, a ne smanjiti tjelesnu aktivnost.