Mala boca AVENT (AVENT) Classic za hranjenje s bradavicom 260 ml pakiranja. 1 86,05 tisuća

Hrana

Nedavno je sve više moguće susresti novootkrivene mumije koje odbijaju dojiti. Razlozi za to mogu biti mnogi. Netko ne može hraniti zbog zdravstvenih razloga ili zbog povećane zaposlenosti. Drugi slabiji spol preferiraju svoje mlijeko i daju bebu u boci. U ovom ćemo članku govoriti o umjetnoj hrani. Naučit ćete što boca "Avent" za novorođenče može biti.

Za što se koristi proizvod?

Bočica "Avent" namijenjena je za hranjenje djeteta. U tom slučaju možete staviti svoje majčino mlijeko ili smjesu u posudu. Osim toga, proizvođač dopušta korištenje dodataka za čaj, jogurt, sok i žitarice tekućine. Sve što vaše dijete jede u prvim mjesecima života može mu se ponuditi kroz Aventove proizvode.

Boce za hranjenje mogu se postaviti na crpku dojke istog proizvođača. Više ne morate prenijeti dekantirani proizvod i sterilizirati masu kontejnera. Sve se može napraviti uz pomoć jednog spremnika.

Avent boce: volumeni

Trenutno proizvođač nudi vam nekoliko vrsta i vrsta proizvoda. Odabir proizvoda mora biti u skladu s dobi djeteta. Bočica "Avent" ima volumen od 125, 260 i 330 mililitara. Najmanji kontejneri namijenjeni su novorođenčadi ili malim dijelovima za bebe druge godine života.

Ako hranite smjesu mrvice, a nakon šest mjeseci povećava se doza. Bilo bi logičnije koristiti veću bocu nego pripremiti aditiv za dijete.

Vrste proizvoda

Boca "Avent" dostupna je u nekoliko kategorija. To uključuje sljedeće vrste.

 • Klasik. Ovaj je proizvod objavljen jedan od prvih. Čašica ovog kontejnera ima klasični oblik s glatkim prijelazima.
 • Ravno. Ovaj spremnik ima širi oblik od prethodnika. Bojica boce također je drugačija. Izrađen je u obliku ženske dojke.
 • Prirodno hranjenje. Ovaj proizvod je vrlo sličan kategoriji "Classic". Međutim, razlika je u tome što beba treba uložiti napore u sisa. Takve se boce preporučuju onima koji se pridržavaju prirodnog hranjenja, ali istodobno koriste i umjetne mješavine.

Boca "Avent" također ima različite bradavice. Kompletan s pakiranjem obično dolazi s jednom ili dvije mlaznice. Svi su podijeljeni brzinom protoka. Dakle, postoje bradavice za novorođenče s usporenim pritiskom. Za djecu nakon dva mjeseca, već možete kupiti mlaznicu s tri rupe. Proizvođač sugerira da se pokušava promjeniti pacifier protoka. Pri korištenju tekućina teče prilično brzo, ali to se događa tek kada beba aktivno sisa. Postoje mlaznice s širim rupama. Namijenjeni su za hranjenje sivkozama i viskoznijim proizvodima, na primjer kefir.

Kako koristiti proizvode?

Boce "Avent", kao i bilo koji drugi način za hranjenje djeteta, moraju se sterilizirati. Da biste to učinili, možete odabrati poseban alat istog proizvođača ili koristiti stare dokazane metode.

Boce se mogu kuhati, grijati u mikrovalnoj pećnici ili sporije štednjake. Prije uporabe, izvadite sve naljepnice i rastavite uređaj. Isperite bocu pod tekućom vodom s posebnim četkom i dezinficirajte. Nakon toga možete početi hraniti bebu.

U spremniku se mogu pohraniti mlijeko, mješavina i druga pića. Međutim, to treba učiniti uz strogo pridržavanje uputa. Dakle, majčino mlijeko ne može se čuvati u hladnjaku duže od 2-4 sata. Ako odlučite zamrznuti proizvod, možete upotrijebiti i taj spremnik. Međutim, morate ukloniti bradavicu i čvrsto zatvoriti priloženi silikon umetak i poklopac.

Boce "Avent": recenzije

Ovaj proizvod dugo je osvojio ljubav i povjerenje roditelja. Mnoge mumije kažu da boce imaju visoku cijenu. Doista, jedan mali spremnik s volumenom od 125 mililitara košta vas oko 100-150 rubalja, a jeftiniji proizvođači naplaćuju pristupačnu cijenu.

Boce "Avent" recenzije imaju samo pozitivne. Rezultati pokusa pokazali su da hrana iz ovog spremnika smanjuje rizik od kolike kod beba. Spavanje djece postaje mirnije. Također, mame kažu da mrvica može na kraju zadržati bočicu. Sadržaj spremnika ne izlijevanja ili prskanja.

Proizvodi za pranje su vrlo jednostavni zahvaljujući širokom vratu. Nedvojbena prednost je činjenica da je moguće mijenjati bradavice iste boce.

Ako niste nikad isprobali ovaj proizvod, svakako to trebate učiniti. Više se ne želite vratiti na svoje uobičajeno sredstvo za hranjenje djeteta. Kupite boce "Avent", vodite brigu o svojoj bebi!

Umjetna hrana s maksimalnom pažnjom: pregled "Avent" bočica za bebe iz Philippa

Danas sve više i više majki odbijaju dojiti. Razlozi mogu biti različiti: nedostatak mlijeka, zbog bolesti, gubitka težine kod bebe itd. No, to je vrlo važno za zdravlje same bebe: kroz ovu vrstu hranjenja, pravilno formiranje dentition od djeteta odvija.

Stoga, kada dojenje bude odbijeno, potrebna je zamjena što je moguće bliža, što se može postići pomoću Phillips Avent bočica. Boca je prvo posuđe bebe i njegova kvaliteta ne bi trebala biti u nedoumici.

Značajke Phillips Avent proizvoda

 1. Izrađena je od visoko kvalitetne plastike namijenjene hrani (atraumatic za dijete).
 2. Nema otpuštanja otrovnih tvari (ne sadrži bisfenol A).
 3. Široki vrat boca, što ih čini jednostavnim i jednostavnim za pranje.
 4. Opremljen sustavom protiv šuga - posebnim ventilom koji izjednačava tlak, rezultat - bradavica je potpuno napunjena tekućinom, nema gutanja zraka.
 5. Dizajn bradavice osigurava posebne "latice" koje ga čine fleksibilnim iznutra. Kao rezultat toga, bradavica nije naborana, što je pogodno za hranjenje.
 6. Bradavice su napravljene od ekološki prihvatljivog materijala, imaju prikladnu fiziološku formu.
 7. Širok izbor komponenti, što omogućuje kombiniranje pakiranja i bradavica.
 8. Zgodan oblik boca.
 9. Stabilnost boce zbog širokog dna.

Pregled modela: koje su bolje?

Serija prirodnih (prirodnih)

Svrha je pomoći majkama lakše kombinirati dojenje i hranjenje bočicom. To se postiže posebnim novim širokim bradavicama, imitirajući oblik dojke.

Koristi se za djecu od 0-12 mjeseci. Dostupno u 4 volumena - 60 ml, 125 ml, 260 ml, 330 ml. Boca je izrađena od polipropilena, bradavica je izrađena od silikona.

Sljedeće bradavice su dostupne za ovu seriju:

 • S vrlo polaganim protokom.
 • Sa sporim strujanjem.
 • S prosječnim protokom.
 • S brzim protokom.

Dostupno u 2 komada po pakiranju.

Bradavice s vrlo spornim tijekovima odlikuju se smanjenom veličinom otvora, što omogućuje bolju kontrolu brzine protoka. Imaju mekanu teksturu koja podsjeća na dojenje do maksimuma. Savršeno za bebe koje tek počinju naučiti piti iz boce (od 0 mjeseci). Cijena boce počinje od 500 rubalja.

Ranije proizvedene boce od borosilikatnog stakla. Materijal bi mogao izdržati promjene temperature, stoga je bilo moguće spremiti boce u hladnjak, zagrijati i sterilizirati. Volumen - 120 i 240 ml. Trošak - od 900 rubalja.

Naljepnice s usporavanjem imaju 2 rupe, namijenjene bebama 1-6 mjeseci. Zahvaljujući posebnom obliku, bradavice su prirodno zarobljene.

Razlika između bradavice s prosječnim protokom i brzog protoka od prethodnih je u broju otvora i početku uporabe. Tako bradavice s prosječnim protokom imaju 3 rupe, možete početi s korištenjem od 3 mjeseca, s brzim protokom - 4 rupe, koji se koriste od šest mjeseci. Cijena - od 400 rubalja.

Serija Classic + (klasični +)

Boce ove serije imaju poseban sustav ventilacije, što smanjuje pojavu kolike i nadutost u mrvicama. Proizvodni materijali - polipropileni ili polietersulfoni. Kapacitet - 125, 260 i 330 ml. Svi proizvodi serije međusobno su kompatibilni, zbog čega prijelaz s dojenja na samostalno piće nije težak. Troškovi bočica počinju od 450 rubalja.

Bradavice za boce od silikona, isporučene u količinama od 2 komada po pakiranju. Postoje sljedeće vrste bradavica za hranjenje. Protok može biti:

 • Sporo - 2 rupe.
 • Srednje - 3 rupe.
 • Brzo - 4 rupe.
 • Variable slot.

Odvojeno idite bradavice za gustu tekućinu.

Nipple s promjenjivim protokom omogućuju kontrolu protoka okretanjem boce. Preporučljivo je koristiti za žitarice, juhe. Čim beba bude spremna za prelazak na bradavicu bržeg toka, zamijenit će se posebnim za debele tekućine. Cijena - od 350 rubalja.

Pregled kita

Klasični + raspon

Avent Classic + linija boce kombinira sljedeće setove:

 1. Set za hranjenje novorođenčadi Avent Classic +.
 2. Gift set Classic +.
 3. Trening seta Classic +.

Kompletan set i izgled

Komplet uključuje:

 • 4 boce Classic + serije različitih volumena (125 i 260 ml);
 • četka za čišćenje boca;
 • Dummy (0-6 mjeseci).

Ovaj skup proizvoda je najprikladniji za bebe s hranjenjem formule. Ažurirani sklop boce sprječava curenje, što čini hranjenje prikladnijim, a široki vrat i zaobljeni rubovi omogućuju brzo čišćenje i čišćenje boce i dobre kvalitete. Uključeni privjesci za četke imaju zakrivljenu formu, a monolitna ručka pogodna su za kvalitetno čišćenje bočica. Trošak skup od 2500 rubalja.

Mogućnost poklona

Ovaj komplet uključuje sljedeće proizvode:

 • 125 ml čiste boca ove serije;
 • boca s uzorkom od 260 ml;
 • 2 majke sa slikama životinja.

Boce se ne razlikuju od onih iz ove serije. Dummies imaju poseban oblik kapljica koji uzima u obzir mjesto djetetovog nepca, zuba i desni, čak i ako se pretvori u usta. Cijena počinje od 700 rubalja.

Sastavni set

Komplet uključuje:

 • bočica za šalicu set za trening;
 • zaštitni kapak s pričvrsnim zaslonom;
 • meka bradavica s srednjim tokom.

Za djecu stariju od 4 mjeseca. Pomaže da se presele u nezavisno pijenje. Šalica je napravljena od materijala koji ne sadrže bisfenol-A, kompatibilan sa svim bočicama tvrtke Philips Avent, osim za stakla. Svi dijelovi se mogu prati u perilici posuđa. Trošak od 650 rubalja.

prirodni

Serija uključuje:

 1. Postavite za novorođenčad Prirodno.
 2. Prirodne početnike.
 3. Gift set Prirodni.
 4. Skup treninga Prirodni.

Komplet za unos novorođenčadi, darova i setova za vježbanje Prirodno po komponentama sličan je onima klasične serije +. Razlika - uključuje boce prirodne serije.

Begginings

Kombinira sljedeće proizvode:

 • mikrovalni sterilizator;
 • ručna pumpa dojke;
 • boce za hranjenje;
 • jednokratni umetak od grudnjaka;
 • brtvene diskove.

Bra insertovi su konstrukcija koja se sastoji od 4 sloja:

 1. Gornji sloj je izuzetno mekan s utorima za bradavice, tako da grudi ostaju potpuno suhe.
 2. Izuzetno apsorbirajući sloj s jastučićima - stvara dodatnu pogodnost.
 3. Unutarnji sloj s povećanom apsorpcijom - skuplja vlagu, uklanjajući neugodne osjete.
 4. Izuzetno prozračni vanjski sloj - prevencija iritacije.
 5. Ljepljiva traka sigurno pričvršćuje košuljicu.

Troškovi Avent Natural pribora:

 • Za hranjenje novorođenčadi - od 2400 rubalja.
 • Set treninga - od 550 rubalja.
 • Darovni set - od 1700 rubalja.

Kako sterilizirati kod kuće?

U mikrovalnoj pećnici

Moguća istovremena sterilizacija 6 bočica u 2 minute. Ulijte vodu, stavite predmete za sterilizaciju, stavite u mikrovalnu pećnicu. Držite 2 minute snage 1100-1850 W, 4 minute - 850-1000 W, 6 minuta - 500-800 W.

U dvostrukom kotlu

Ulijte vodu u zdjelu dvostrukog kotla, postavite bocu na postolje tako da vrat gleda dolje. Zatim stavite dude. Nakon što se voda prokuha, postupak sterilizacije nastavi 15 minuta.

vrenje

U velikom tavanu s poklopcem na dnu postavlja se nekoliko slojeva gaze, na koje se stavljaju boce za sterilizaciju. Napunite lonac vodom tako da je razina vode 3-5 cm iznad jela. Kuhajte na srednjoj vatri i kuhajte 15 minuta.

Uz pomoć pilula

Način na koji nema mogućnosti podvrgavanja posuđa sterilizaciji. Koriste se posebni dezinficijensi u obliku tablete. Izlijevaju se hladnom vodom, ostave bocu najmanje 30 minuta.

Upute o ispravnom hranjenju djeteta s boce "Avente"

 1. Ako je boca bila u hladnjaku, onda ga zagrijte.
 2. Ispustite nekoliko kapi na zglob kako biste odredili temperaturu smjese, ona bi trebala biti topla.
 3. Uzmi dijete u svoje ruke.
 4. Držite bočicu pod blagim kutom da biste potpuno napunili bradavicu.
 5. Ako je mrvica počela zaspati prije nego što je pojeden dio, onda bi se trebao probuditi tijekom hranjenja.
 6. Nakon što pijete sve mlijeko, izvadite bocu.
 7. Ne stavljajte dijete, jer je rizik od regurgitacije super.

Savjeti za odabir proizvoda za hranjenje djeteta Phillips

Postoji nekoliko kriterija pomoću kojih se možete kretati u izboru različitih bočica.

 • Oblik bradavica. Mora biti fiziološki, tj. Što bliže obliku bradavice. Zahvaljujući tome, dijete razvija pravo vježbanje sisanja.
 • Protupožarni ventil. Kada se koristi ovaj ventil, vjerojatnost kolike je smanjena, dijete ne brini.
 • Proizvodnja bočica i bradavica. Boce mogu biti izrađene od stakla i plastike. Plastične boce su manje traumatske, lagane težine, lakše ih je držati. Također, materijal ne smije sadržavati toksičnu supstancu bisfenol-A. Bradavice su izrađene od silikona ili lateksa. Latex najčešće izaziva alergijske reakcije, ali su blaži. Silikon je hipoalergenski, bez mirisa i bez okusa.
 • Oblik boca. Trenutno ih ima puno. Najprikladnije opcije su "opremljene" boce, jer se dobro uklapaju u ruci, a u budućnosti će biti udobne za bebu.
 • Volumen boce. Za svako doba postoji različita stopa po poslu, u skladu s ovim odabranim bočicama.
 • Brzina protoka u bradavici. Odabire se u skladu s dobi djeteta i konzistentnosti hrane.

Philips Avent boce su jedan od najprikladnijih za uporabu. Oni su popularni među roditeljima, a recenzije su jednostavno izvrsne.

Boca za hranjenje Avent Natural - pregled

Kako koristiti antikolični ventil (VIDEO, upute za uporabu). Što nam se sviđa ova bočica?

Avent Natural bočica bila je posljednja bočica boce koju smo koristili - završili smo s njom. Štoviše, uspio sam (bez pomoći pregleda s ove stranice) otkriti antikolički sustav i ustanoviti njegovu pravilnu upotrebu. Ne mogu zamisliti zašto proizvođač ne može dodati samo nekoliko redaka u priručnik, tako da mladi roditelji neće pogoditi kako super mehanizam treba raditi.

Korištenje sekvencijalnog metoda pretraživanja ("Kurnosiki" je izvrsna bradavica, boca tzv. "Yum-yum" - brza bradavica, dobra bočica, Avent Classic - bradavica je nešto bolja, bočica je nešto bolja, ali sve je skuplje od tri puta ) stigli smo do serije Avent Natural.

Bilo je to dva problema u to doba: dječja kolika i pokušaji bacanja dojki, zavedeni bradavicom.

Budući da Avent Classic nije pomogao, kupljena je Avent Natural 125 ml boca.

Svidio mi se bočica: širi od Avent Classic (gotovo je kvadratnog oblika), dobro čitljiva mjeračka ljestvica, jednostavna za upotrebu i jednostavno čišćenje.

No, najzanimljiviji je sustav protiv kolike. U nekom trenutku počeo sam čuti zvukove koji su visjeli s pijankama. Zamišljeno proučavanje iskustva drugih roditelja, konačno, dala je znanje - to funkcionira antikolički sustav!

O tome detaljno govorim u videu:

Ali ako iz nekog razloga ne gledate video, onda ću je ukratko objasniti na prstima.

Postoje dva utora u bradavici - to su anti-colic ventili. Na prstenu boce postoji mali trag. Kada stavljamo bradavicu na prsten, morate se pobrinuti da se bradavice ventila podudaraju s ovim udubljenjima. U isto vrijeme, imajte na umu da čak iu trenutku zatezanja bradavice s prstenom na bocu, bradavica se može malo pomaknuti. Stoga, nakon pooštravanja boce, potrebno je provjeriti da li se ventil još uvijek podudara s udubljenjem. Ako se ne podudaraju, potrebno je lagano odvrnuti vakuum kako bi nestalo, i pričvrstite bradavicu rukom. U početku mozete pomaknuti ventil na bradavici blago prema naprijed od udubljenja, tako da se podudaraju nakon zatezanja.

Ventil, koji se podudara s udubljenjem, treba usmjeriti na nos djeteta tijekom hranjenja. Zatim, kad se zrak ispusti u bočicu, bradavica će se lagano podići i zvižduk će se čuti - to će ostaviti zrak iz boce. Cilj se postiže ako dijete nikad ne napusti bočicu tijekom razdoblja hranjenja.

Zašto proizvođač ne može dati službeno objašnjenje rada anti-colic ventila u uputama - ja osobno ne razumijem.

Činilo se da se na samoj ambalaži prikazuje ventil (i zbog toga ga dugo tražim iznutra plastičnog prstena):

Uskoro smo kupili bocu od 260 ml, a zatim, na prodaju - još dvije. Sad redovito koristimo dvije boce Avent Natural u 260 ml i bocu od 125 ml.

Na temelju četveromjesečnog iskustva korištenja boce uspoređivala sam različite tvrtke prema sljedećim parametrima:

 1. mjerna ljestvica (čitljivost označavanja, označavanje gradacije)
 2. širina vrata (pranje)
 3. sigurnost (plastična ne smije sadržavati bisfenol-A)
 4. mogućnost sterilizacije / vrenja
 5. čvrstoću crtanja i oznaka
 6. kompletan set boca (prisutnost kape, bradavica)
 7. je smjesa prolivena iz boce

Analizirajte Avent Natural ovim parametrima:

 1. mjerna ljestvica piše na plastičnoj boji tamno plave boje, stupnjevanje u ml i unce (obično su višekratnici žličica suhe smjese ili 30 ml). Na bocu od 125 ml je gradacija od 20 ml, ali sa čudnim pitchom: 20, 40, 60, 80, 100 i 125 ml. Na bocu od 260 ml gradacije od 40 do 260 u koracima od 20 ml. U obje boce morate se usredotočiti na unce jer Naša mješavina dolazi u koracima od 30 ml. Mjerenje vage na obje boce suprotno jedna drugoj - ne gledajući na ljestvicu u ml, oz. Stoga, morate baciti boce naprijed-nazad - to nije jako pogodno.
 2. najčešće u usporedbi boce, vrat. Mogu prati kratku bocu (125 ml) malom spužvom ili ručicom. Za duge je potrebno koristiti četku, ali ona slobodno prolazi u vratu.
 3. bisfenol-A nije sadržan
 4. boce se mogu kuhati i sterilizirati
 5. ljestvica je vrlo izdržljiva, traje tri mjeseca s redovitom sterilizacijom
 6. boca dolazi zajedno sa silikonskim bradavicama (za boce 125ml - bradavica broj 1, 0+, sporo protjecanje, za boca 260 ml - bradavica broj 2, 1m +, sporo protjecanje) i prozirnu kapu (ovo je prikladno). Kapica je glatka, ali postoji mali usjek. Uklanjanje s malo mokrim rukama je teško, a bez usjekline to bi bilo prilično teško. Nedostaje prazan zaštitni poklopac.
 7. ako je prsten labav, smjesa propušta

Da bismo provjerili izlijevanjem, u trenutku pisanja pregleda proveo sam test:

Ako stavite kapu, smjesa ne smije proliti, jer otvor otvora zatvara se odgovarajućim izbočinama na poklopcu. U tom slučaju, razmak između kapice i prstena nije čvrst, tj. kada se zagrijava u vodi, voda može curiti ispod poklopca. Međutim, ne dolazi u bočicu zbog uske veze kapice i rupice u bradavici.

Usput, volim miješati smjesu s jednokratnim sushi štapićima - prikladne su za dugu visoku bocu i toliko smo se nakupili da bismo ga izbacili bez štednje. Općenito, sushi štapići su sasvim univerzalna stvar - oni mogu ometati bilo kakve tekućine (na primjer, koristim ih za miješanje boja), mogu se koristiti kao rekviziti za niske biljke, ogradu od znatiželjnih kućnih ljubimaca, oznake sadnog materijala itd. I itd

Ali odlazimo. Aventove boce i čaše lako se mogu kupiti u prodavaonicama lanaca i velikim supermarketima, kao iu gotovo svim ljekarnama. Štoviše, u ljekarnama nema uobičajenih zamjenjivih bradavica za jeftine tvrtke (Kurnosiki i Yum-yum), ali u gotovo svakoj od njih možete kupiti bilo koju Aventovu bradavicu. Ako uzmemo u obzir razlike u cjenovnim kategorijama, čini se pitanjem.

Po cijeni od Avent Natural od tvrtki i serije sam usporediti, najskuplji. Imali smo sreće kupiti ih na prodaju, kada je cijena za njih više nego opravdana.

Na kraju, odlučili smo se za ovu seriju zbog stvarnog djelovanja anti-colic ventila i, u stvari, većina anatomski oblikovanih bradavica.

Preporučujem Avent Natural boce u slučaju da trebate sačuvati HB i / ili koliku uzrokovanu gutanjem viška zraka tijekom hranjenja.

Moje povratne informacije o ostalim sudionicima usporedbe:
Kurnosiki: boca i najbolji među jeftinim bradavicama
"Yum-yum": najbolji među jeftinim bocama i bradavicama
Avent Classic: boca i bradavica
Avent Natural: bočica (svjedočanstvo s VIDEO o anti-colic ventilu) i najudobniji bradavica (izjava s VIDEO)

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

Prijavite potvrdu o proizvodu

Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

Philips Avent prirodni scf673 / 17

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Kako koristiti Philips Avent sterilizator

Bilo koja majka zna koliko je važno posvetiti posebnu pozornost higijeni i čistoći u prvim mjesecima života djeteta. Doista, tijekom tog razdoblja dječje tijelo nije u stanju potpuno odražavati negativan utjecaj većine patogenih mikroba. Stoga posebna briga za sebe zahtijeva dječja jela: boce, čaše, žlice. Najbolji način postizanja savršene sterilnosti je korištenje posebnih uređaja. Jedan od takvih uređaja je Philips Avent SCF281 / 02 mikrovalna sterilizator.

Što je mikrovalna sterilizator?

Philips Avent je poznati brand koji se dokazao samo na pozitivnoj strani. Po prvi put svjetlo je vidjelo proizvode ove tvrtke 1984 godine, kada je puštena prva bočica za hranjenje.

Danas je brand Philips spreman ponuditi roditeljima širok spektar sterilizatora. Prvo mjesto na ovom popisu je Philips Avent SCF281 / 02 mikrovalna sterilizator. Uređaj je popularan zbog praktičnosti i jednostavnosti rada.

 • ladica;
 • stajati za boce, bradavice i crpku dojke, koja ima posebne utore za jela;
 • poklopac s ručkama i zasunom za zaključavanje.

Unatoč svom jednostavnom izgledu i obliku, ovaj sterilizator može podnijeti apsolutno svaki objekt koji dijete koristi, bilo da je to bočica za hranjenje, piće, pumpa za prsa, pacifier ili žlica. Općenito, sve što se ne boji tretmana parom.

Načelo rada

Prvo je napomenuti da sam sterilizator nema nikakve veze s električnom energijom. U svom dizajnu nema žice, utikača, motora, upravljačke jedinice. Međutim, u nedostatku struje, neće biti moguće obraditi posuđe za djecu, jer je glavni uvjet za korištenje uređaja dostupnost radne mikrovalne pećnice.

Korištenje sterilizatora je jednostavan i praktičan, sve što vam treba je:

 1. U tavu isprati potrebnu količinu vode.
 2. Distribuirajte boce za bebe, čaše i druga jela na štand.
 3. Pokrijte i pričvrstite brave s obje strane.
 4. Stavite u mikrovalnu pećnicu 2 do 6 minuta (ovisno o snazi ​​opreme).

Kada kipuća voda stvara paru, pod čijim djelovanjem se odvija sterilizacija dječjih jela.

Po završetku postupka važno je poštivati ​​sigurnosne mjere. Nemojte žuriti da iz sterilizatora izvadite iz mikrovalne vode u prvih nekoliko minuta - jako je vruće, a još više otvorite i podignite poklopac. Voda unutar uređaja i akumulirana para mogu vam izgorjeti.

Tehničke specifikacije

Avent sterilizator ima sljedeće parametre:

 1. Možete koristiti boce s uskim vratom i širokim.
 2. Prisutnost bočnih ručica s bravom eliminira mogućnost slučajnog otvaranja uređaja, ako ga morate premjestiti na drugo mjesto.
 3. Ručke se ne zagrijavaju, što vam omogućuje jednostavno prenošenje uređaja iz mikrovalova.
 4. Može se istodobno obraditi do 4 boca.
 5. Komplet sadrži pincete s kojima možete uzeti prerađena jela.
 6. Prikladno za većinu mikrovalova.

prednosti

Naravno, sterilizacija posuđa pomoću takvih uređaja mnogo je prikladnija. Sada nema potrebe kuhati lonac vode, kako su naše majke učinile, i uhvatiti vruće boce. Imajući takav uređaj kod kuće, dovoljno je saviti sva dječja jela u nju, staviti je u mikrovalnu pećnicu, postaviti pravi trenutak i pričekati malo.

Sterilizator tvrtke Avent ima značajne prednosti, koje nam se upućuje uputama:

 1. Praktičnost. Uređaj ima malu težinu, uvijek ga možete ponijeti sa sobom u zemlju, na putovanju, koristeći ga kao svod za boce na cesti.
 2. Brzina. Potrebno je samo 6 minuta da dobijete sterilne posuđe.
 3. Antibakterijski učinak. Uništava do 99,9% svih patogenih bakterija.
 4. Dugoročni učinak. Posuđe je sterilno 24 sata s zatvorenim poklopcem.
 5. Sigurnost. Glavna stvar je ne zanemariti mjere predostrožnosti.
 6. Kapacitet. Uređaj drži do 4 boca ili 2 crpke dojke.
 7. Prijateljstvo okoliša. Materijali od kojih je napravljen sterilizator ne sadrže bisfenol-A.

zaključak

Sterilizator je posebna oprema namijenjena za obradu dječjih jela čija će uporaba omogućiti uništavanje 99,9% svih štetnih mikroba s površine bočica, bradavica i drugih dječjih predmeta.

Stručnjaci preporučuju da uvijek steriliziraju boce, bradavice, žlice i druga jela tijekom prvih mjeseci života djeteta kako bi ga zaštitili od crijevnih infekcija.

Sterilizator mikrovalne boce u mogućnosti je nositi se s dodijeljenim zadacima, a ne gore, a možda čak i bolje od električnog analognog. Međutim, ne treba zaboraviti da je Phillips Avent SCF281 sam po sebi neučinkovit, njegovo djelovanje je moguće samo zajedno s mikrovalnom pećnicom.

Sterilizator za Philips Avent boce, upute za uporabu uređaja, značajke i prednosti

Philips Avent sterilizator za boce, čija uputa za uporabu sadrži opis, tehničke karakteristike i značajke aparata, je uređaj koji je nužan za postizanje apsolutne sterilnosti u brizi za dječja jela, i kako koristiti sterilizator, kakvu vodu i koliko uliti u nju, kako ga uključiti i zašto biste ga trebali upotrebljavati, pročitajte na...

Sterilizator boca Philips Avent - Vodič za roditelje, opis i specifikacije

Proizvodi marke Philips Avent popularni su kod roditelja nekoliko desetljeća i, prema mnogim pozitivnim preporukama i preporukama medicinskih stručnjaka, visokokvalitetni i sigurni za djecu i odrasle.

Jedan od najpopularnijih modela ovog uređaja, koji vam omogućuje brzu i učinkovitu obradu dječjih jela, a posebno bočica za hranjenje, Avent sterilizator za mikrovalnu, čija preglednost potvrđuje visoku kvalitetu. Popularnost i velika potražnja za ovim uređajem objašnjavaju jednostavnost korištenja i jednostavno održavanje. Sterilizator je uređaj koji uključuje sljedeće komponente:

 • paleta;
 • Stajati s posebnim nišama za dječja jela - boce, dude, dojke;
 • Poklopac je opremljen ručkama za jednostavnu uporabu i nošenje i zasun.

Kao što vidite, dizajn sterilizatora boce je elementaran i ne uzrokuje poteškoće pri upotrebi, međutim aparat je prikladan za sterilnu preradu bilo kojeg predmeta dječjih jela, kao što su boce, šiške, posude za mlijeko, žlice itd.

Avent sterilizator ima neke značajke i parametre primjene koji zaslužuju pozornost prije kupnje i korištenja:

Načelo rada sterilizatora Avent

Iskusni roditelji znaju da Avent sterilizatori za mikrovalnu pećnicu nisu električni modeli, ali bez trenutnog izvora, još uvijek se ne mogu koristiti, budući da je glavno načelo korištenja takvog uređaja imati radnu mikrovalnu pećnicu. Sam sterilizator nema žice, motor, napajanje.

Kako koristiti Avent sterilizator za mikrovalnu, upute za uporabu govore u pojedinosti:

 1. U posudu za prikupljanje potrebne količine čiste vode;
 2. Boce ispod mješavine ili mlijeka, kao i ostala dječja jela, koje treba obraditi, trebaju biti postavljene na poseban štand;
 3. Dobro zatvorite poklopac uređaja, zatvarajući brave s obje strane;
 4. Stavite sterilizator u mikrovalnu pećnicu nekoliko minuta (2-6).

Postupak sterilizacije sastoji se u stvaranju pare iz kipuće vode koja obrađuje dječja jela.

Nakon što je dodijeljeno vrijeme za sterilizaciju, važno je strogo slijediti sigurnosne mjere, također propisane u uputama. Nemojte odmah uzeti uređaj i golim rukama, - pričekajte nekoliko minuta ili upotrijebite čistu letku ili ručnik. Nemojte otvarati sterilizator odmah nakon uklanjanja iz mikrovalova - para i vruća voda mogu uzrokovati opekline na koži.

Prednosti korištenja Philips Avent sterilizatora

Oni roditelji koji su već koristili proizvode marke Avent napominju da je sterilizator boca Philips Avent, gore navedene upute za primjenu, znatno pojednostavljuje postupak za preradu dječjih jela - kupnjom, potrebom da kuhati vodu u tavi, spaljivanjem kipuće vode, a ne izvlačenjem manje vruće boce i druge stvari. Zahvaljujući sterilizatoru, ovaj proces je postao mnogo brži i sigurniji - dovoljno je staviti sva jela u aparat i poslati ga u mikrovalnu pećnicu nekoliko minuta.

Među ostalim značajnim prednostima koje Avent sterilizator ima za mikrovalnu, čija je cijena sasvim prihvatljiva, treba istaknuti:

 • Jednostavnost gradnje, tako da je sterilizator prikladan za uzimanje sa sobom na cesti;
 • Brzina obrade - postupak sterilizacije traje ne više od 6 minuta, ovisno o snazi ​​mikrovalova;
 • Uništavanje bakterija - vruća para ubija 99% mikroorganizama koji mogu narušiti zdravlje djece;
 • Sigurnost uporabe podložna preporučenim sigurnosnim mjerama;
 • Ekološka čistoća produkta, odsutnost bisfenola-A.

Pediatri preporučuju upotrebu sterilizatora marke Avent za preradu boca za bebe i druga jela, osobito u prvim mjesecima rođenja djeteta, budući da je ovo razdoblje najpovoljnije za razvoj crijevnih bolesti u djeteta.

Avent Airflex 260 ml mala bočica Prirodni SCF693 / 17, mala bočica

Philips AVENT boca za hranjenje
Jedinstven sustav zraka
Vrlo meka, prirodna bradavica
Jednostavno se pranje i skupljanje
Poznato je da je idealna hrana za dojenčad majčino mlijeko. Ipak, iz raznih razloga, mnoge majke u ranim fazama djetetova života primjenjuju se na hranjenje bočicom. Netko istiskuje svoje majčino mlijeko kako bi drugi članovi obitelji mogli sudjelovati u hranjenju, netko to čini iz nužde, kada trebate napustiti dijete, netko pedijatar ili sestra skrb preporučuje hranjenje djeteta iz boce.

Kada koristite Philips AVENT bocu, majka može biti mirna - zahvaljujući posebnom dizajnu i obliku bradavice, beba izvodi iste pokrete dok sisa i, što je najvažnije, primjenjuje istu silu i koristi iste mišićne skupine kao i tijekom dojenja. Stoga, prilikom hranjenja s boca Philips AVENT, rizik od dojenja se smanjuje.

Flava Philips AVENT ima jedinstveni sustav s jednim komadom koji sprječava ulazak zraka u trbuščić. Kao i kod dojenja, dijete kontrolira protok tekućine.

Novi materijal bočica, polietersulfona, iznimno je izdržljiv i pouzdan, boce se mogu sterilizirati čak i u autoklavu.

Klinički je dokazano da Philips AVENT boce pomažu bebama dobro spavati sprečavanjem kolike.

Boca Philips AVENT ima stabilan oblik, udoban je za držanje, pranje i punjenje smjesom. Točna, dobro čitljiva skala omogućuje vam da odredite koliko je mlijeka vaše bebe pila.

Antikolikovaya boca za hranjenje Avent (Avent). opoziv

2012/06/14. 23:58:50

Antikolikovaya boca za hranjenje novorođenčadi. Mnogi mladi roditelji, suočeni s problemom kolike u svojoj djeci, nakon što su nekoliko zdravih noći zaredom u dječjoj kolijevci, spremni su probati sve što žele riješiti problem. I ovdje dolazi oko reklame boca koja će "spasiti vaše dijete od kolike". Što je ovo? Samo oglasna lutka ili stvarno učinkovit alat?

Boca za hranjenje na prvi pogled je prilično jednostavna stvar. Postoji boca, bradavica koja se stavlja na vrat. Pa, nemoj zaboraviti dodati mlijeko :)

Prvo smo imali takve. Ordinarne ruske hrskavice za dojenčad.

Međutim, kad nas je kolik zadržao nekoliko dana za redom, odlučio sam otići u trgovinu i kupiti vrlo antiknu bocu Avent, za koju smo toliko čuli.

Vjerojatno mnogi ljudi znaju da svi proizvodi tvrtke Avent nisu jeftini. Stoga sam, na suđenju, kupio najmanju bocu za 220 rubalja.

Kad je moja supruga i ja počeli gledati ovo čudo tehnologije, pronašli smo nekoliko razlika od uobičajene boce.

Prvi je spojni prstenasti ventil koji se stavlja na vrat bočice prije nego pričvrsti bradavicu na njega. Usput, po prvi put nismo stavili ovaj prsten i, naravno, svi smo bili na krmi :)

Drugi je bradavica. Tek sada, kada čitamo upute za Antic anti-colic bocu, saznali smo da, ispada, postoje bradavice s "sporim protokom", "srednjim tokom" i, prema tome, "brzim protokom". Prije nismo ni razmišljali o brzini ovog feeda.

Sposobnost same ima prilično širok vrat. Lako je oprati, bez pribjegavanja bilo kakvim glupim četkama koje su neučinkovite, pogotovo u uglovima u blizini dna. Oprati bocu Aventa redovnom spužvom za pranje posuđa i sve je savršeno oprati. Naravno, spužva bi trebala biti odvojena, samo za boce.

Neki čudni tanjurić bio je pričvršćen za bočicu. U početku nismo shvatili zašto je to bilo potrebno, ali brzo se pogleda na sliku u uputama i postalo je jasno da je to bio stalak za bocu kako ne bi pali kad bi se stavio na krevet.

Treba napomenuti da je sama bočica vrlo široka i, prema tome, stabilna. To jednostavno neće preokrenuti. I s ovim stajalištem! Morate stvarno pokušati ispustiti kada je na stajalištu. Možete sigurno staviti na krevet i ne bojte se se probuditi u bazenu prolivenog dječje hrane.

Vrlo hladan i mnogo praktičniji od naših hvaljenih bočica za hranjenje, visoki i uski. Krećite se da biste rasplinuli one koji su ih tako stvorili.

I konačno - najvažnija stvar! Prsten s ventilom. Onaj koji smo zaboravili staviti prvi put.

Ispada da ovo nije samo brtveni prsten! Omogućuje zrak unutar boce! Brilliant! Beba sranje sve sadržaje bez prekida, dopustiti da zrak kroz bradavicu!

Kad se umori, samo se zaustavi, prestane sisati bradavicu, ali joj ne pušta iz usta. Znači, on proguta mnogo manje zraka, a zatim manje i, najvažnije, kolik je postupno napustio! Sada, nakon večernje šetnje spavamo od 23:00 do 4-5: 00 sati!

Isprva, nismo cijenili zaslugu Avent Philipsove anti-colic boce. Uostalom, istodobno smo uzimali lijekove za koliku bolest. Tako je bilo teško reći točno što je radio.

No, kada je prošao kolika, a mi smo se prebacili na upotrebu samo boca za hranjenje Avent (sjećam se, otišao sam u trgovinu i kupio još dvije boce, ali već više), kolika se više nije pojavila.

Vjerojatno, svejedno, za njih ništa ne piše da je upravo ta boca protiv šuga. A za nju se prodaje bradavice. Može se staviti u mikrovalnu, plastiku i neće se slomiti ako padne. Općenito, neke prednosti.

Jedina stvar koja zaustavlja mnoge od stjecanja takvih bočica za hranjenje, prilično je visoka cijena. Ali, čini mi se, mir i zdravlje djeteta je vrijedno potrošiti malo više i kupiti stvar koja može pomoći u rješavanju problema s kolikom. Na primjer, to nam je pomoglo.

Najnovija preporuka koja će vam pomoći uštedjeti novac. Nemojte kupovati male boce tako da kasnije ne morate kupiti velike. Kupi velike boce Aventa odjednom i zaboravite na problem.