Boca za hranjenje Avent - pregled

Bol

Klinički dokazano da smanjuje koliku bol i nelagodu *

Dizajnirano za kontinuirano hranjenje.

 • 1 bocu
 • 125 ml
 • Pacifier za hranjenje novorođenčadi
 • 0 mjeseci +

Dokazano je djelotvornost antikolikih ventila *

Naš sustav protiv šuga ne dopušta djetetu da proguta zrak tijekom hranjenja, štiteći bebu od nelagode u želucu. Ugrađen je poseban ventil u bocu za boce, koja se savijanja tijekom hranjenja, sprječava stvaranje vakuuma i usmjerava zrak do dna boce. Tako se zrak ostaje u boci i ne ulazi u trbuščić, što smanjuje vjerojatnost kolike i nelagode.

60% manje anksioznosti noću *

Korištenje boca Philips Avent Anti-colic daje vašem bebu mirniji san. Noću, bebe koje se hrane s bocama Philips Avent Anti-colic su 60% tiše od beba čiji roditelji koriste bočice s anti-kolikom od drugih proizvođača. *

Stižavajući rebra sprječavaju da se bradavice lijepe zajedno i osiguraju kontinuirano hranjenje.

Oblik bradavice osigurava sigurno prianjanje, a rebra sprječavaju prianjanje bradavica i neprekidno hranjenje.

Lako je očistiti i montirati zahvaljujući nekoliko detalja.

Bočica protiv šuga ima malu količinu dijelova za brzo i jednostavno montažu.

Jednostavno za držanje

Zbog jedinstvenog oblika boce prikladan je za držanje u bilo kojem položaju.

Širok vrat i zaobljeni rubovi za jednostavno pranje

Široki vrat i zaobljeni rubovi omogućuju brzo i temeljito ispiranje boce za održavanje higijene hrane.

Proizvodi su međusobno kompatibilni, što olakšava prebacivanje s dojenja na samopijanje iz šalice

Zbog činjenice da su pumpe za dojke, boce i čaše međusobno kompatibilni, proizvod možete prilagoditi potrebama djeteta.

Bočica ne sadrži bisfenol-A

Bočica Philips Avent Anti-colic izrađena je od polipropilena i ne sadrži bisfenol-A.

Dostupni su bradavice s različitim stopama protoka.

Raspon bočica Philips Avent Anti-coli uključuje bradavice pri različitim brzinama protoka za bebe različitih dobnih skupina. Zapamtite da su dobne oznake približne, jer djeca rastu po različitim stopama. Sve bradavice - za hranjenje novorođenčadi s polaganim, srednjim, brzim i promjenjivim protokom, kao i za gustu tekućinu - isporučuju se u pakiranjima od dva.

Dizajn protiv curenja

Naša bočica protiv šuga sprječava propuštanje za još veću užitak hranjenja.

Philips AVENT "Classic +" bočica za hranjenje silikonskim bradavicama 3 mjeseca +, 330 ml.

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Philips AVENT "Classic +" bočica. Poboljšana je dokazana klasična serija: sada će hranjenje biti još ugodnije. Philips Avent Classic boca je kompatibilna s većinom Philips Avent proizvoda. Preporuča se koristiti bocu serije Classic + samo s bradavicama serije Classic +. Philips Avent Classic + linija proizvoda uključuje bradavice pri različitim brzinama protoka za bebe različitih dobnih skupina. Zapamtite da su dobne oznake približne, jer djeca rastu po različitim stopama.

 • Nova bočica Classic + sprječava propuštanje za još veće zadovoljstvo hranjenja.
 • Razlikuje se od ostalih bočica: antikolorni sustav, čija je učinkovitost dokazana kliničkim ispitivanjima, sada se koristi u bradavici, što hranjenje čini što ugodnijim. Tijekom hranjenja otvara se jedinstveni ventil na bradavici, koji prolazi zrak u bočicu, a ne u trbuščić.
 • Samo 4 dijela, široka vrata i zaobljeni rubovi omogućuju brzo i temeljito čišćenje boca za vaš mir. Mali broj dijelova omogućuje brzu montažu i rastavljanje boce.
 • Maksimalna udobnost hranjenja zbog ergonomskog oblika boce koja se može držati na bilo kojem mjestu. Zgodan čak i za male bebe olovke.
 • Boca je izrađena od polipropilena - ne sadrži bisfenol-A.

uključeno:

 • Philips AVENT "Classic" bočica za hranjenje (330 ml) - 1 kom;
 • boksa i kapa s promjenjivim protokom - 1 kom.

Boce Avent: kako odabrati

Boca je prvo jelo u životu malog djeteta i nužan atribut, kako u dojenju tako i umjetno. Kada se GW pakiranje koristi za skladištenje i hranjenje izraženog mlijeka, a kada je IV - za hranjenje smjese. Od boca je prikladno davati dijete s vodom, sokovima i kompotama, sve dok nije naučio piti sam.

Važno je odabrati siguran i visokokvalitetni kontejner koji će dugo trajati, izdržati ponovljeno kuhanje i sterilizaciju. U ovom slučaju, bočica mora biti lagana, jednostavna za upotrebu i održavanje. Na ljestvici najboljih uključuje boce Avent za novorođenčad i dojenčad. Razmotrimo značajke odabira i korištenja jela ove tvrtke.

Značajke bočica Avent

Philips Avent je popularna tvrtka koja proizvodi visoko kvalitetna, sigurna i izdržljiva jela za bebe, uključujući i dojenčad. Boce ove tvrtke dugo su osvojile povjerenje roditelja. Proizvodi Avent su više puta testirani i imaju različite certifikate kvalitete. Široki izbor bradavica, vrsta i količina kapaciteta omogućuje vam odabir boca koja je pogodna za dob djeteta i prehrambene potrebe.

Proizvodi Avent proizvedeni su od visokokvalitetnih plastičnih materijala. Lagan materijal je jednostavan za korištenje, što dodatno omogućava djetetu da drži bočicu samostalno. Osim toga, neće se slomiti i neće ozlijediti dijete. Plastični spremnik prikladan je za pranje i rukovanje. Kvalitetna plastična masa koja proizvodi hranu ne emitira štetne tvari kao i obično kod kuhanja i grijanja. Sigurno je za novorođenče.

Međutim, plastično djelovanje s produljenom upotrebom može biti pokriveno mikrokolama. Osim toga, materijal ne podnosi ponovljenu vrenje. A boce se moraju sterilizirati prije svakog hranjenja ili primjene. Stoga je potrebno često preraditi plastični spremnik. Koliko često mijenjati boce za hranjenje, pogledajte ovdje.

Avent bočica značajka je prisutnost antikolikog sustava. Ovo je poseban ventil, zbog čega je izjednačen tlak, a bradavica je potpuno napunjena mlijekom, mješavinom ili drugom tekućinom koja eliminira stvaranje vakuuma. Kao rezultat, dijete ne proguta zrak, ali prima samo hranu. Smanjuje regurgitaciju i koliku bolest.

Prednosti bočica Avent

 • Izrađena od visokokvalitetne plastike iz hrane, sigurna za dijete;
 • Svaka bočica opremljena je antiholikovim ventilom koji smanjuje koliku količinu novorođenčeta i poboljšava probavu;
 • Visoko kvalitetne i ekološki prihvatljive silikonske bradavice udobne anatomske oblike bez specifičnog okusa i mirisa;
 • Bradavice sadrže posebne "latice" koje čine proizvod fleksibilnim i mekim. Kao rezultat toga, ne bori se i stvara dodatnu udobnost za dijete u procesu hranjenja;
 • Ergonomski oblik boce olakšava i udobno drži spremnik;
 • Stabilno dno i čvrstoća materijala;
 • Veliki izbor spremnika prema vrsti bradavice, volumenu i obliku spremnika;
 • Jednostavna njega i montaža;
 • Prikladno za djecu od prvih dana života;
 • Može se sigurno zagrijati u vrućoj vodi, kuhana i sterilizirana;
 • Kompatibilnost s ostalim Avent brandskim proizvodima;
 • Modeli su opremljeni širokim vratom koji vam omogućuje da brzo napunite spremnik i uobičajeno isprati spremnik.
 • Mogućnost dodavanja proizvoda s funkcionalnim detaljima. Na primjer, nosite mekani nos i olovke. Kao rezultat toga, boca se pretvara u piće, s kojim možete naučiti djetetu da pijete sami.

Vrste bočica Avent: kako odabrati

Prije svega, boce se razlikuju po volumenu. Tvrtka Avent proizvodi spremnik s volumenom od 125, 240, 260, 280 i 330 ml. Za najmanja, stručnjaci preporučuju odabir volumena od 125 ml. Ova veličina je također pogodna za dojenčad, za koju je boca potrebna samo za nadopunu. Za hranjenje djece u tri mjeseca - 260 ml, a nakon šest mjeseci - 330 ml. Za miješano hranjenje, prosječna količina od 240-280 ml će biti prikladna opcija.

Proizvodi nadopunjuju silikonske bradavice različitih tipova. Silikon je mekani i sigurni materijal koji će odgovarati vašoj bebi od rođenja. Otporna je na vrenje i povišene temperature, tako da bradavica može biti sterilizirana bez problema. Elastični i elastični silikon pogodan je za bebu, nema specifičan miris i okus, ne uzrokuje alergije.

Bradavice variraju u vrsti prijelaza i brzini protoka, tipu i broju otvora. Za novorođenčad, odaberite pacifier s jednom rupom, za bebe 1-2 mjeseci s dvije rupe i sporog toka. Proizvodi s prosječnim protokom i tri rupe prikladni su za tri mjeseca djeteta, s brzim protokom i četiri rupe - za bebe starije od pola godine.

Osim toga, proizvodite bradavice s prorezima. Proizvod s jednim utorom omogućuje promjenjivi protok i koristi se za djecu stariju od tri mjeseca. Modeli s utorom u obliku engleskog slova Y pogodni su za gustu tekućinu, kašu, kefir i drugu komplementarnu hranu koja se koristi za bebe nakon šest mjeseci. Osim što je bradavica najbolja za bebe, pogledajte članak o upotrebi dude.

Avent boce serije

 • Prirodni (prirodni) što je bliži prirodnom hranjenju, imaju širi vrat i široki oblik bradavica, koji nalikuje ženskoj dojci. Pogodno za mješovito hranjenje, omogućuje udobno i lako kombiniranje boca i dojenja;
 • Classic (Classic) - jednostavan model s klasičnim oblikom i glatkim prijelazima, sadrži moderan sustav ventilacije Antireflux i anti-količni ventil. To smanjuje nadutost i probleme pluća, grčeva i trbuha. Dijete se osjeća ugodno i dobro spava tijekom i nakon hranjenja. Ovo je najbolja opcija za djecu na umjetnoj hrani;
 • Standardni (Standardni) - spremnici standardnog oblika s kapicom za brtvljenje, koji sprječava propuštanje sadržaja i pouzdano štiti kapacitet. Prikladan je takav kontejner za šetnju, putovanje i šetnju.

Upotreba i briga o bocama

Prije ili prije svakog hranjenja, prije prve uporabe bočica mora biti temeljito isprati i sterilizirati. Obavezno uklonite sve naljepnice, odvojite proizvod i isperite. Za temeljito ispiranje svakog kuta, koristite četku za pranje posuđa. Uzmite poseban deterdžent za bebe sa sigurnošću.

Plastične boce mogu se prati u stroju za pranje posuđa, uskladištiti u hladnjaku i zamrznuti. Plastični spremnici se mogu zagrijati u vodi, spori štednjak i dvostruki kotao, mikrovalna pećnica. Osim toga, takvi uređaji se koriste za steriliziranje dječjih jela. Upute o tome kako ispravno zagrijati, oprati i sterilizirati boce prikazane su na http://vskormi.ru/children/kak-sterelizovat-butilochku/.

Ali za toplu hranu, mlijeko ili smjesu za novorođenče u mikrovalnoj pećnici se ne preporučuje. Bolje je koristiti vodenu kupelj. Stručnjaci preporučuju držanje nekoliko boca stakla i plastike, različite u volumenu. Dakle, za novorođenčad i dojenčad dovoljno dvije boce, a beba na umjetno hranjenje će trebati četiri ili šest komada različitih veličina. Možete odmah kupiti posebne setove boce.

Pregled: Philips Avent bočice za bebe (Classik + Series) - velike boce

Kad sam još čekao rođenje moje kćeri, unaprijed sam kupila bocu Philips Avent 125 ml s bradavicom za djecu od mjesec dana. Aktivno koristite bocu koja počinje mjesecima od tri do oko godinu dana. To je gotovo cijela godina 2015. godine. Nakon 9 mjeseci već je kupljena ista bočica većeg volumena (330 ml) i bradavica s brzim protokom (bradavica nakon 6 mjeseci). Velika boca i sada koristite.

Općenito, za te boce postoji 5 vrsta bradavica, ovisno o dobi djeteta.

 • Pacifier za novorođenče (najsporije tijek)
 • Pacifier za djecu od mjesec dana (polagani protok)
 • Pacifier za djecu od tri mjeseca (srednji protok)
 • Bradavica od 6 mjeseci (brz protok)
 • Pacifier od 6 mjeseci (za gustog pića)

Pacifier za djecu od tri mjeseca nije kupio, nekako nije primijetio njezinu potrebu. Za gusta pića također, uglavnom pijemo od mješavine bradavica ili mlijeka. Općenito, boce i bradavice ove serije su vrlo zadovoljni. Sada ću detaljnije razmotriti profesionalce i male kontra.

Prednosti malih bočica serije Avent Classic Plus

 • Svestranost i zamjenjivost. Svaka pojedinost iz jedne bočice uklapa se u drugu. Doista mi je pomogao kad sam uzeo obje boce na putu, ali zaboravio sam staviti jedan od prstena regulatora na jedan od njih. To znači da zatvorena boca propada u obrnutom položaju. Možete ga piti i koristiti, ali je vrlo neugodno. Kao rezultat toga, morao sam premjestiti prsten u drugu bocu - malo više - i maknuti malenu i koristiti ih jedan po jedan.
 • Širok raspon: od nula do šest mjeseci i dalje. To je točno veličina bočica i vrsta bradavica. Za dijete od četiri ili pet mjeseci, vrlo je prikladno držati najmanju bocu, a djeca još uvijek nisu tako pijani da kupuju veliku bocu. Ali stariji je prikladniji postati velika boca, dijete pije više.
 • Trajnost i trajnost: sve vrijeme aktivne uporabe s jednom bocom nije postalo ništa, bradavice nisu razmažene i rastrgane. Samo je plastična posuda na prvoj bocini postajala tamna (iz njega je i napitak sok i čaj je bio slab).
 • Boce bez prolijevanja. Boca s bilo kojom bradom, ako je pokrivena kapom, ne propušta nikakvu poziciju.

Kontra.
Kao takav, nema nikakvih minusa, ali postoji želja za programere. Činjenica je da se boca sastoji od pet dijelova: samu bocu, bradavicu, kapicu na bradavici, regulator prstena između bradavice i boca, kapa. Tako boca savršeno ide bez regulacijskog prstena. I ako je tako prikupljeno, boca nije čvrsto i, kada se naginje, na primjer, voda izlazi. Nekoliko puta sam zaboravio nositi ovaj prsten - kao rezultat, sve što je iz boce ulila na druge stvari u dječjoj torbi. Bilo bi sjajno da se boca ne okupi bez prstena.

Avent Classic boca 260 ml + ili Avent Natural 260 ml?

Ja s prvim djetetom nisam kupio ove boca i bradavice Avtovensky, ali nisam se trudio što nisam uzimao bradavicu i nisam pio iz bočica. Kupi bolje jednostavne boce i bradavice.

Imamo i Avent Classic i Natural. Moje dijete više voli drugu opciju. Ali još uvijek za nas bocu # 1 je dr. Brown.
Da sam na vašem mjestu, uzimala bih isto Avent Classic, budući da je dijete već poznato i ta bočica je testirana za vas.

Avent Classic boca + "Brod" za hranjenje od 1 mjeseca. 260 ml

Avent Classic boca + (Avent Classic) "Brod" za hranjenje od 1 mjeseca. 260 ml

Boca s Avent zaštitnog znaka stvorena je posebno za udobno umjetno ili mješovito hranjenje beba. Zahvaljujući mekom silikonskom bradavicu, koja ponavlja oblik ženske dojke, dijete se lako može prebaciti s dojenja na bocu i natrag. Model je izrađen od visoko kvalitetnog polipropilena. To je potpuno sigurno za djecu, ne deformiran i ne apsorbira mirise.

Proizvod je čvrsto zatvoren posebnim poklopcem koji sprječava izlijevanje i onečišćenje bradavice tijekom prijevoza. Model je lako i brzo rastavljen, što uvelike olakšava brigu o bocama. Dodatna oprema, izrađena u elegantnoj plavoj boji sa slikom malih brodova, zasigurno će zadovoljiti mrvice.

Značajke:

 • Ne sadrži bisfenol-A.
 • Antikolikovaya sustav.
 • Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici i perilici posuđa.
 • Spori protok.
 • Kompatibilan s rasponom Philips Avent.
 • Izvorni dizajn.
 • Zatvorena kapa.
Osim toga:
 • Dob: od 1 mjeseca.
 • Materijal boca: polipropilen.
 • Materijal bradavice: silikon.
 • Volumen: 260 ml.
 • Veličina paketa: 16,5x7x7cm.
 • Masa pakiranja: 90 g

Uključeno: Avent Classic boce + 260 ml. i silikon bradavica.

Upozorenje! Nove boce i njihovi pribor moraju se sterilizirati prije uporabe. Da biste sterilizirali dovoljno da držite predmete 5 minuta u kipućoj vodi. Voda bi ih trebala pokriti u potpunosti.

Polipropilen malih bočica Classic + od 1 mjeseca - 260 ml Philips AVENT

Prozirna polipropilenska bočica za hranjenje za bebe od 1 mjeseca.

Ima ugrađeni ergonomski oblik koji roditeljima, a kasnije i djetetu daje udobnu uporabu.

Na zidovima boce označene su dvije dimenzijske ljuske - u mililitrima i tekućim uncima.

Također, zbog zaobljenih oblika, vrlo je prikladno voditi brigu o bocama - dno i područje oko vrata mogu se lako prati.

Mekana silikonska bradavica, koja je uključena u komplet, opremljena je ventilom protiv prigušenja, koji sprječava ulazak mjehurića zraka u trbuh djeteta.

Bradavica s drugom stopom protoka je velika za hranjenje bebe s izraženim majčinim mlijekom i pripremljenom zamjenskom mješavinom.

Prozirni poklopac koji čvrsto brtvi nasuprot prstenu omogućuje da bradavica ostane čista i sterilna dok se ne nanese.

Ne sadrži: bisfenol-A.

Kompletan set: 1 mala bočica, 1 pričvrsni prsten, 1 poklopac, 1 bradavica s 2 brzine strujanja.

Volumen boce: 250 ml.

Veličina boce: visina - 16 cm, promjer - 7 cm.

Philips Avent Classic SCD271 / 00 set za boce

Skup bočica za Philips Avent Classic SCD271 / 00. Za djecu od rođenja. Izrađen od plastičnog materijala od hrane - polipropilen, ne uzrokuje alergije, ne sadrži bisfenol-A. Prikladan oblik. Silikonske dude s anti-kolikom sustavom. Ventil bradavice je savijen ritmom usisavanja djeteta, čime se sprječava prejedanje, hvatanje zraka i naknadno vraćanje. Širok vrat, jednostavan za pranje. Bradavica je zatvorena zaštitnom kapom. Ako je potrebno, može se zagrijati u mikrovalnoj pećnici. Postavite sve bradavice iz serije Classic

 • protok bradavice za novorođenče - 4 komada
 • mala boca od 125 ml - 2 komada
 • boca od 260 ml - 2 kom
 • zaštitna kapica - 4 kom
 • četka za čišćenje boca
 • Dummy Classic 0-6 mjeseci, bijela boja

Kontaktirajte nas

Roba se ne vraća.

Roba dobre kvalitete koja se ne može razmijeniti (vraćena) navedena je na Popisu odobrenom po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

 • opis
 • parametri
 • dostava

Philips Avent baka za bocu Classic series + čini proces hranjenja što udobnijim zahvaljujući jedinstvenom obliku boce koja se može držati u bilo kojem položaju. Zgodan čak i za male bebe olovke. Mali broj dijelova za brzu i jednostavnu montažu. Širok vrat i malu količinu dijelova za jednostavno čišćenje. Nova bočica Classic + sprječava propuštanje za još veće zadovoljstvo hranjenja. Dijete može kontrolirati protok mlijeka, što pomaže u smanjenju stvaranja plina i broju regurgitacije. Antikolikovaya sustav. Postoje bradavice s različitim brzinama protoka. Kompatibilan s proizvodima Philips Avent. Ne sadrži bisfenol-A. U randomiziranom kliničkom istraživanju o tome je li dizajn bočice za hranjenje beba utjecao na njihovo ponašanje, stručnjaci su otkrili da se djeci koriste bocu serije Philips Avent Classic, dulje vrijeme ponašaju se duže - oko 28 minuta dnevno.