Antikolikovye boce - za mir majke i djeteta

Hrana

Sažetak članka

Da bismo shvatili kako bočice protiv kolike pomažu u hranjenju, vrijedi saznati što je osebujnost procesa obroka za bebu. Dijete može simultano izvoditi sisanje, gutanje i disanje (dok dijete diše kroz nos). To se događa jer je grkljan rast u novorođenčadi nego kod odraslih osoba. Postupno se spušta dok tijelo raste. Uz kršenje nazalnog disanja, dijete počinje disati kroz usta i progutati zrak hranom. Slična se pojava može primijetiti, čak i ako dječji nos može slobodno disati, ali bradavica se drži zajedno tijekom procesa hranjenja zbog negativnog tlaka unutar boce, sprječavajući istjecanje tekućine. Dijete otvara usta, pritisak u bocu ponovno postaje pozitivan, tekućina se izlijeva, ali dijete već ima vremena da proguta zrak. Kao rezultat toga - može imati grčeve u trbuhu. Zrak također može ući u mali trbuh s mjehurićima mlijeka. Antikoličke boce su dizajnirane tako da smanjuju vjerojatnost da se zrak ulazi u želudac tijekom procesa hranjenja.

Kako djeluje bočica protiv šuga

Značenje rada bočica protiv kolike je stvaranje pozitivnog tlaka kroz zrak (anti-kolika) ventil. Zbog svoje prisutnosti, bradavica se ne drži zajedno i mješavina lako ulazi u bebu u ustima tijekom hranjenja. Postoje tri vrste nacrta bočica za koliku, ovisno o lokaciji zračnog ventila.

 1. Na dnu boce (MAM).
 2. U bradavici (Avent, Nuk, Canpol bebe, sretna beba, Chicco).
 3. Kao dio posebnog sustava antikolikovoy (Dr.Brown`s, Tommee Tippee).

Da bi shvatio da li uređaj pomaže bebu, dovoljno je da ga majka promatra. Ako se njegov trbuh ne proguta nakon jela, onda je ova metoda hranjenja prikladna za njega.

Kako koristiti dječju antikolikovuyu bocu

Ako nema mogućnosti dojenja, bocu protiv kolike može se koristiti od prvog dana beba života. Kod 1 mjeseca bolje je odabrati pacifier s niskim kapacitetom tekućine tako da ne ide u veliki protok. Sljedećih mjeseci možete povećati broj rupe u bradavici.

Svaki proizvod je popraćen uputama. Međutim, mladi roditelji i dalje trebaju saznati o osnovnim preporukama.

 1. Sterilizacija. Prije hranjenja, bočicu treba temeljito isprati i kuhati najmanje 5 minuta. Ili možete držati spremnik u sterilizatoru. Ova je opcija posebno pogodna za plastične proizvode. Neke vrste mogu se sterilizirati u mikrovalnoj pećnici. Ove boce imaju kapu gdje trebate dobiti vodu i ostaviti bradavicu tamo.
 2. Čišćenje. Nakon obroka uklonite preostalo mlijeko ili smjesu iz spremnika, očistite ga četkom i pošaljite ga u ormarić prije sljedeće uporabe. Otvorite bocu kako biste izbjegli neugodan miris.
 3. Ventila. Prije svakog obroka provjerite integritet ovog detalja.
 4. Bradavica. Također treba redovito pregledavati tako da na površini nema pukotina. Svakih 2-3 mjeseca potrebno je mijenjanje bradavice.
 5. Skladištenje. Boca treba držati na sobnoj temperaturi. Bolje je prekriti pacifier s poklopcem.

Ocjena antikolikovyh boce

Dr. Brown`s. (Dr. Brown)

Unutar boce nalazi se antikolički sustav koji se sastoji od lijevka s ugrađenom cijevi i posebnog rukavca s rupom. Zahvaljujući ovom dizajnu, nema vakuuma i pritisak u boci je uvijek pozitivan. Uključeno u bočicu se prodaje čišćenje. Međutim, bradavice će morati ponovo kupiti vlastitu.

Važno je! Vrlina boce, dr.Brown. je mogućnost njegove primjene sa i bez anti-kolika sustava.

Video o radu bočice protiv boca Boom.

Kako koristiti

 1. Bebe prvog dana života trebaju hraniti bradavicu prve razine.
 2. Hranjenje boca treba zaustaviti prije nego što je potpuno prazno, inače će dijete progutati zrak.
 3. Boca je opremljena sigurnosnim diskom, koji se mora koristiti tijekom prijevoza, tako da njezin sadržaj ne prelijeva. Iz istog razloga, boca bez diska ne može se potresati.
 4. Kada zagrijavate smjesu u bočici, držač botelica mora biti olabavljen i prije davanja djeteta čvrsto zategnuti.

Prema pregledima mama koji koriste bocu, jedina neugodnost je osigurati pravilnu bocu čiste i neočekivane razmjere.

AVENT (AVENT)

Proizvodi proizvode u dva oblika: prirodna i klasična. U drugoj verziji, u silikonskoj bradavici standardne veličine, postoji jedan antikolični ventil koji omogućuje da zrak prođe u bocu, a ne u želudac djeteta. Boce u modifikaciji "prirodnosti" imaju dvostruki ventil i povećanu bradavicu s laticama koje ga sprječavaju da se lijepe zajedno. U setu - jedan silikon bradavica. Treba kupiti druge vrste bradavica, kao i četke za čišćenje.

Boca je vrlo povoljna i lagana za održavanje. Lako je sakupljati i oprati, razmjera je jasno vidljiva.

Video o anticolico boci Avent

Tommee Tippee (Tommy Tippy)

Tommee Tippee boce Video

Postoje dvije vrste bočica: s Easi-Vent bradavicama i bliže antibioticima anti-Colic Plus bočicama. Sve vrste bočica opremljene su dobro označenom ljestvicom s velikim brojem.

U Easi-Vent bocu postoji ventil koji omogućava strujanje zraka u bočicu i time smanjuje rizik od gutanja zraka. Unatoč činjenici da takva bočica nije postavljena kao protu-kotač, prema mehanizmu djelovanja ventila, slična je Aventovim bočicama protiv šuga.

Anti-Colic Plus bliže bocama Nature Anti-Colic Plus sastoji se od silikonskog ventila s cijevima osjetljivom na toplinu i prstena za ventilaciju. To omogućuje ne samo da prođe zrak, već i da reagira na promjene temperature tekućine. Dakle, ako je ventil plavi - hrana u boci je spremna za hranjenje bebe. Crvena boja uređaja naznačuje da se sadržaj treba ohladiti.

Prema mama, indikator temperature nije posve precizan i počinje mijenjati boju kada su sadržaji samo malo topli. Mnogi nisu zadovoljni potrebom za pranje velikog broja dijelova.

Nuk (nuk)

Boca je opremljena antikolinskim zubima s ventilom. Za nošenje boce u kompletu, osiguran je sigurnosni disk kako bi se spriječilo izlijevanja. U pravilu, bradavica je uključena.

Većina majki privlači relativno niska cijena boca u usporedbi s njihovim kolegama, visokokvalitetnim plastičnim materijalima, koji se ne ogrebaju i ne rastu vremenom, trajna boja boje je mjerna skala.

Canpol bebe

Boca je opremljena antikolinskim zubima s ventilom. Na prednjoj strani je prikladan stupanj prijenosa. U setu s bocom - bradavicom, kapicom za miješanje i četkom za pranje bradavica.

Trajna bočica sa svijetlim dizajnom i otporna na abrazije i temperaturne učinke boje. Tritan proizvodi su otporni na perilicu posuđa i ne gube sjaj i transparentnost za mnoge cikluse.

Video o bocama antiholike Canpol bebama

Sretno dijete

Bradavica dolazi s kapacitetom. Boca je opremljena antikolinskim zubima s ventilom. Zbog sporog protoka tekućine, proizvod se preporučuje djeci od prvih tjedana života.

Dobra kvaliteta pri relativno maloj cijeni, otporna boja na površini.

Boca je opremljena posebnim silikonskim prstenom na dnu boce, čime se bočica prozračuje.

U mikrovalnoj pećnici postoji funkcija samo-sterilizacije. Vrlo je pogodno za pranje zahvaljujući odvojivom dnu.

Chicco (Chico)

Boca je opremljena antikolinskim zubima s ventilom. Dolazi silikonskom bradavicom u obliku ženske dojke. Bradavica je prodana u setu.

U usporedbi s kolegama s istim mehanizmom djelovanja, cijena je prilično visoka.

Koje boce protiv kolike bolje je odabrati

Svaka mama odabire bocu koja joj se čini sigurnijom i udobnijom. Među najpopularnijim kriterijima koje vrijedi paziti prije kupnje:

 • volumen, veličina i oblik spremnika;
 • materijal;
 • oblik i materijal bradavice;
 • sposobnost toplinske obrade;
 • snaga;
 • udobnost i jednostavnost korištenja;
 • mišljenja;
 • cijena.

Dakle, za vrlo malu bebu dovoljno boca protiv kolika 100-150 ml. Ako dijete jednostavno ispadne dojku svoje majke, bolje je odabrati spremnik s posebnim savjetima za bradavice koji imitiraju žensku dojku. Nakon šest mjeseci poželjno je imati veću bocu - najmanje 240 ml.

Prije kupnje proizvoda pažljivo je pročitajte. Sastav ne smije biti bisfenol, ftalati, PVC. Kvalitetna roba izrađena je od:

 1. polipropilen;
 2. stakla;
 3. polieter sulfon;
 4. Kirurški silikon.

Staklo se smatra najsigurnijim i najhigijenskim. Ali to je teško i lako pobijediti.

Recenzije poznatih pedijatara

Ako slušate mišljenje poznatih pedijatara, oni se razlikuju na mnogo načina. Dakle, doktor Komarovsky vjeruje da kolika ne ovisi o količini zraka koju dijete proguta tijekom obroka. Njihov glavni razlog zove prejedanje i pregrijavanje. No, pedijatar smatra da bočica protiv šuga sprječava regurgitiranje nakon jela.

Drugi pedijatri i opstetri, kao što su Martha i William Sears, vjeruju da je boca protiv nikla potrebna ako beba ima probavne probleme. Oni tvrde da je ulaz zraka zapravo jedan od uzroka kolike u želucu.

U svakom slučaju, treba li dijete takvu bocu - svaki roditelj odlučuje za sebe. Većina stručnjaka slaže se da je vrijedno pokušavati takav alat. Štetu to ne uzrokuje. Čak i suprotno - sasvim je moguće da će bočica protiv kolike biti korisna.

Teat NUK "Classic" lateks od rođenja, veličina M

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Zahvaljujući ortodontskom obliku bradavice Nuk "Classic" lateks mlijeka s ventilom ponavlja oblik majčine bradavice tijekom dojenja, pridonoseći pravilnom razvoju djetetovih usta. Rupa u bradavici je pomaknuta na takav način da osigura pravilan unos hrane, kao i pravilan proces digestije. Bradavica od lateksa. Ovaj mekani i topli prirodni proizvod sličan je majčinoj dojci. Vrlo je elastično, razlikuje se od visoke izdržljivosti i fleksibilnosti. Ne stvara statički elektricitet i stoga ne privlači prašinu. U tom smislu, patogeni mikroorganizmi se ne nakupljaju na bradavici. Njegovo odlaganje ne šteti okolišu.

Značajke:

 • Opremljen je zračnim ventilom patentiranog sustava NUK Anti-Colic AIR SYSTEM. Zahvaljujući ovom sustavu, tlak unutar boce se izravnava i kao rezultat toga, tekućina slobodno izlazi iz boce, te se stoga smanjuje vjerojatnost kolike uzrokovane štetnim unosom zraka.
 • Bradavica s rupom M namijenjena je nadomjestacima mlijeka.
 • Izrađen od visokokvalitetnog lateksa.
 • Oblik ortodontske bradavice razvijen od strane poznatih njemačkih stomatologa.
 • Oblik bradavice NUK točno ponavlja oblik majčine bradavice tijekom hranjenja i pridonosi pravilnoj formiranju ugriza i maksilofacijalnog aparata u cjelini.

Odlično rješenje za sve probleme s prehranom novorođenčeta - bocu Nuk (Nuk)

Hranjenje je jedan od najvažnijih trenutaka u brizi za malu djecu. Kroz ovaj zasićenje dolazi do stvaranja korisnih tvari i dječje čeljusti.

Budući da je većina beba mješovita hranjenja, za siguran tijek ovog procesa potrebno je odabrati pravu bocu.

Ponekad je ovaj zadatak težak. Jedna od najboljih proizvodnih tvrtki je Nuk. U svom asortimanu, ova tvrtka ima mnogo mogućnosti koje mogu zadovoljiti potrebe najmilijih klinaca.

Posebne značajke

Nije lider među proizvođačima boce, jer proizvodi imaju sljedeće značajke:

 • Najsigurniji materijali proizvodnje.
 • Maksimalno imitacija majčinske dojke.
 • Antički sustav koji sprečava da dijete proguta zrak.
 • Posebne ortodontske bradavice koje promiču pravilnu prehranu.
 • Sposobnost odabira materijala svih sastavnih elemenata.
 • Varijabilnost veličina, a također i struja ponuđenih bradavica.
 • Jednostavnost rukovanja i skladištenja.

Pregled vrsta

Serija First Choice Plus

Boce ove serije su najbolja zamjena za dojenje. Kada ih koristite, nema smetnji u mrvicama, kada ih majka želi dati komplementarnu hranu.

Od lateksa

To je odličan izbor za bebu od svog rođenja. Idealno za mrvice koje se miješaju.

 • Bradavice su što bliže prirodnom obliku bradavice majčine dojke, što omogućuje djetetu prirodno pokretanje sisanja.
 • Svaka od bradavica ima poseban prostor, što ga čini savršeno uz nepce i dodaje prirodnost prehrani.
 • Imaju poseban sustav protiv šuga koji sprječava dijete da gasi zrak.
 • Bradavice su oblikovane u različitim veličinama i različitim rupama, što im omogućuje da se koriste za tekućine bilo koje konzistencije.
 • Bradavice su prikladne za sve boce u ovoj seriji, kao i spremnici za skladištenje majčinog mlijeka.
 • Sam spremnik je napravljen od hipoalergenskog materijala - poliamida.
 • Materijal ne uključuje toksične tvari (bisfenol A).
 • Prilično širok vrat bio je stvoren posebno u svrhu prikladnog punjenja i pranja boca.
 • Široka, stabilna baza sprječava slučajni pad.
 • Reljefni oblik kapaciteta pruža praktičnost prilikom korištenja.
 • Prilagođena za bilo koju dobnu bebu, dostupna u količinama od 150 i 300 ml.
 • Trošak od 280 rubalja.

Silicij

Boce karakterizira prisutnost ortodontskih tip bradavica, koja je izrađena od silikona. Ona ima:

 • "Meka" zona, koja je posebno prilagođena individualnim karakteristikama usne šupljine svakog djeteta, koja simulira proces dojenja.
 • Povećan promjer ventila, što uvelike povećava njegovu učinkovitost.
 • Ortodontski oblik koji promiče prirodne motoričke sposobnosti u ustima bebe, kao rezultat toga, stvara se točan ugriz.
 • Visokokvalitetni materijal za izradu - silikon.
 • Sustav koji sprječava nastanak kolike, koji se postiže izjednačavanjem tlaka u boci.
 • Trošak od 380 rubalja.

staklo

Idealno za hranjenje novorođenčeta. Boca ima sljedeća svojstva:

 • Jednostavno je otvoriti i zatvoriti.
 • Na zidu izvana nalazi se mjerna ljestvica.
 • Snap-on zatvaranje koji signalizira zaštitu bradavica od bakterija.
 • Dostupno u volumenu od 120 i 240 ml.
 • Trošak od 460 rubalja.

Roditelji mrvica zabilježiti sljedeće pozitivne aspekte tih bočica:

 • Jednostavnost obrade.
 • Poklopac dolazi s bocom.
 • Prisutnost posebnog zračnog ventila.
 • Širok vrat.

Negativne točke uključuju:

 • Ljestvica za označavanje Pallora.
 • Suptilnost plastike.

klasik

Klasična serija ima najbolju vrijednost za novac.

Polipropilen s lateksom

Polipropilenska bočica s lateksom ima sljedeće karakteristike:

 • Izrađena od plastike visoke tehnologije, koja ne sadrži bisfenol A.
 • Uključuje vijčani sloj, brtveni disk i zaštitni poklopac.
 • Ima babi s anti-kolikim sustavom.
 • Ima mnogo atraktivnih dizajna.
 • Dostupno u 110 ml i 240 ml.
 • Ima latex nipples s mekoću i čvrstoću.
 • Trošak od 300 rubalja.

Polipropilen s silikonskim čajevima

Silikonski dio je uključen u paket ove boce umjesto bradavice od lateksa. Čaša ima sljedeća svojstva:

 • Snaga.
 • Može se koristiti do 3 mjeseca.
 • Možete kuhati.
 • Dobro držite u ustima.

Boce su također dostupne u količinama od 110 i 240 ml. Cijena takve boce počinje od 320 rubalja.

Izrađen od stakla s lateksom

 • Staklena bočica s mlijekom od lateksa od topline i gustog stakla.
 • Higijenski i ekološki prihvatljivi.
 • Ima dug životni vijek.
 • Može se kuhati i sterilizirati.
 • Volumeni - 125 i 230 ml.
 • Cijena počinje od 460 rubalja.

Staklo s silikonskim zubima

Staklena bočica s pacifierom izrađenim od silikona ima slične karakteristike i parametre kao i pacifier od lateksa. Trošak takve boce započinje na 520 rubalja.

Majke beba razlikuju sljedeće prednosti ove serije:

Nedostatci uključuju:

 • Nedostatak izdržljivosti (tijekom vremena, kapice se ne drže dobro na bočicama).
 • Uskočni vrat.
 • Težina boce (teška).

pribor

Nuk-zaštitni znak proizvodi različite dodatke dizajnirane kako bi roditeljima olakšao život.

Mlaznice za piće

Prilikom dojenčadi, boce i dojke majke zamjenjuju se posebnim šalicama za bebe. Da bi se prijelaz s dojenja na nezavisno pio, razvila se posebna linija proizvoda.

Savjeti za piće imaju sljedeća svojstva:

 1. Nemojte curiti kada se koristi.
 2. Udobno kada se koristi izvan kuće.
 3. Jednostavno izvadite i postavite u posebni vijčani prsten.
 4. Imaju integrirani sustav koji izjednačava tlak unutar boce, koji sprečava koliku bol (nema gutanja zraka).
 5. Koristi se od 6 mjeseci starosti.

Dostupno u dvije vrste materijala:

Silikonski je sintetički materijal, bez mirisa, bez okusa. Osobitost materijala - otpornost na visoke temperature, kao i odsutnost štetnih nečistoća.

Trošak takvih privitaka - od 200 rubalja.

četke

Za liječenje bradavica

Ova četka je posebno dizajnirana za rukovanje bočicama i bradavicama. Ima jake čekinje. U ručki nalazi se posebna četka za bradavice. A rupice u ručici dopuštaju da četkica bradavica brzo osuši. Prisutnost spužve u dizajnu često olakšava čišćenje.

Trošak počinje od 300 rubalja.

Za čišćenje posuđa

Izvrsno rješenje za čišćenje suđa. Sa svojim prikladnim oblikom, četkica olakšava rukovanje bočicama. Cijena - od 250 rubalja.

Savjeti za odabir

Odabirom boca za bebe obratite pozornost na:

 • Volumen. Prvi put je najbolji izbor - male boce, praktične za upotrebu i pohranu.
 • Oblik. Važno je da je bočica udobna za držanje. Praktičnosti trebaju biti kako za majku, tako i za dijete.
 • Vrat. Širok vrat omogućava kvalitetnije čišćenje malih bočica.
 • Materijal. Vrijedno je čuvati nekoliko bočica raznih materijala. Plastika je lagana, praktična i sigurna. Ali, trebali biste odabrati plastičnu kvalitetu. Izrađena od stakla može se sterilizirati, što je idealno za kućnu upotrebu.
 • Mirotvorac. Antiholika eliminira nepotrebne zabrinutosti za dijete. Važno je obratiti pažnju na protok koji je individualan za svako doba. Izbor materijala je također važan.
 • Nepropusnost. Kapica za boce dobro se uklapa, ne ostavljajući prazninu. Najpouzdanije - kape s zasunom ili vijkom.
 • Prisutnost ljestvice. Boja koja se koristi mora biti visoka kakvoća, a sama ljestvica mora biti neizbrisiva, točna i svijetla.
 • Dizajn rastavljanja. Ako se kapacitet može rastaviti, njegova obrada postaje mnogo jednostavnija. Moguće je čistiti svaki dio zasebno;

Tvrtka NUK nudi širok raspon bočica pogodnih za bebe bilo koje dobi. Također je moguće odabrati bradavicu koja će se privući posebno za bebu. Odabir pravilne bočice blagotvorno će utjecati na malu i učiniti svoju majku sretnom.

NUK plastična boca protiv šećera 240 ml s silikonskim bradavicama (str. 1)

NUK klasična boca od 240 ml polipropilena s ortodontskom antikolskom bradom od silikona. Izrađena od plastike visoke kvalitete (ne sadrži bisfenol-A). Ortodontski anti-colic silikon bradavica za mlijeko 1 veličina (0-6 mjeseci). Prozirna higijenska kapica zatvara se jednim klikom. Boca je ukrašena šarenim, zabavnim, dizajnerskim crtežima.
Bradavica ove boca ponavlja oblik majčine bradavice tijekom dojenja, pridonoseći pravilnom razvoju dječje usne šupljine. Ekstra široka baza bradavice čini proces hranjenja prirodnim, i tijekom kombiniranog hranjenja i nakon odbića. Suženi dio olakšava proces hranjenja, pomažući čeljusti i nepca. Pravilno usisavanje ne sprječava dijete da diše kroz nos. Bradavica je opremljena ventilom Nuk Anti-Colic AIR SYSTEM koji uravnotežuje tlak unutar boce. Kao rezultat toga, tekućina teče slobodno iz boce, a vjerojatnost kolike uzrokovane štetnim unosom zraka se smanjuje. Zaštitna kapa pruža higijensko skladištenje i transport. Disk za zaključavanje se lako uvodi u prsten koji može pričvrstiti bateriju čak i tijekom snažnog protresa. Zahvaljujući mjernoj ljestvici na vanjskoj strani boce, možete jednostavno mjeriti pravu količinu hrane. Bradavica ima srednju rupu (M). Dizajniran za mliječnu hranu za djecu od rođenja do šest mjeseci.
Otpustite obrazac
Boca za hranjenje silikonskim ortodontskim bradavicama. Volumen od 240 ml. Asortiman boja i dizajna.
Količina pakiranja
1 kom
Upute za uporabu
Prije uporabe boce i bradavica treba sterilizirati ili obrađivati ​​vrenjem. Bocu za pranje s četkom s toplom vodom i sapunom ili posebnim sredstvom za pranje za pranje dječjih jela temeljito isperite. Perilica posuđa u gornjem odjeljku. Sterilizirajte bocu u otvorenom spremniku ne dulje od 5 minuta, bradavicu 30 minuta. Nakon svake uporabe, isperite vrućom sapunicom i temeljito isperite. Osušiti na sobnoj temperaturi. Boca se može zagrijati u mikrovalnoj pećnici.

struktura
Boca je plastična (polikarbonatna), bradavica je silikon. Plastične boce hrane su lagane, nisu osjetljive na pojavu mikroprekura, od kojih se ulomci mogu ispasti, mogu se kuhati i sterilizirati. Latex je trajni hipoalergenski materijal koji ne ulazi u kemijsku reakciju sa sline, dobro sterilizira, ne gubi oblik i ne apsorbira mirise.
Posebne upute
Prije svake uporabe provjerite bradavicu i bocu radi integriteta. Ako na bočici ili bradavici nađete čips, pukotine i ostalu štetu, odmah zamijenite proizvod novom. Nemojte zagrijavati bocu s vijčanim bradavicama, temeljito promiješati sadržaj nakon zagrijavanja, kao zagrijava se neravnomjerno.
Kompletan set
Plastična boca Ne 240 ml. s silikonskim ortodontskim zubima (1. veličina - za djecu od 0 do 6 mjeseci, s otvorom za zrak), zaštitnom kapicom, prozirnim poklopcem i prigušnim prstenom.
Uvjeti skladištenja
Držite bradavicu treba biti suh u zapečaćenoj posudi, dalje od izravne sunčeve svjetlosti, ulja, otapala, kiselina.

NUK / NUK (Njemačka) - sve za zdrav razvoj vašeg djeteta! Oprema za hranjenje, bradavice, boce, igračke i još mnogo toga. NUK - s ljubavlju i odgovornošću.

Boca NUK

 • MAP GmbH, Njemačka
 • Datum isteka: do 01/01/2023
 • MAP GmbH
 • Datum isteka: do 01.12.2019
 • MAP GmbH, Njemačka
 • Datum isteka: do 01.03.2020

Upute za upotrebu NUK boce

Uz ovaj proizvod kupiti

Pakiranje i sastav

 • Bočice materijala: polipropilen (bez sadržaja bisfenola A).
 • Materijal bradavice: silikon.

veličina

primjena

Boca za hranjenje bebe.

opis

Boca NUK je izrađena od visoko kvalitetnog polipropilena, sigurna za zdravlje djeteta. Ima klasičan uski vrat.

Kompletan s polipropilenskom bocom je ortodontski silikonski bradavica veličine 1 s otvorom za mlijeko (Veličina 1 odgovara dobi od 0-6 mjeseci).

Postoji disk za brtvljenje boce tijekom prijevoza. Snap kapica štiti bradavicu od bakterija.

Anti-Colic AIR SUSTAV Anti-Colic AIR SUSTAV pomaže smanjiti vjerojatnost kolike prouzročene ingestije zraka.

U donjoj strani bradavice nalazi se udubljeni ventil s rupom.

NUK silikonska čaša s zračnim ventilom za tekuću hranu Veličina 1 S (0-6 mjeseci)


Čašica s odzračnikom pogodna je za čaj. Njen ortodontski oblik je što je bliži oblik majčinoj bradavici u vrijeme dojenja. Korištenje takve bradavice nije zarazna, pružajući mogućnost kombiniranja hranjenja bočicom i prirodnog hranjenja. Ovaj je model namijenjen djeci od rođenja.

Značajke:

- ortodontska bradavica i duda nije rezultat medicinskih istraživanja i doprinosi prirodnom i zdravom razvoju čeljusti i nepca
- osigurava proces hranjenja što bliže prirodnom
- anti-količni sustav NUK Anti-Colic AIR SUSTAV izjednačava pritisak u boci i smanjuje rizik od kolike izazvane štetnim unosom zraka Nemojte izazivati ​​neuspjeh dojke majke

Materijal bradavice: silikon
Brzina protoka: usporena strujanja (S)
Dob: od rođenja
Antikolikovaya: da
Vrata tipa: standardni

Boca s silikonskim mlijekom s zračnim ventilom p 1 240 ml N 1

Mala boca NUK (NUK) s silikonskim bradavicom za mlijeko od rođenja od 240 ml. (Plastike)

Bez obzira da li dijete jede majčino mlijeko ili mješavine, u dobi od oko šest mjeseci njegova prehrana postaje raznovrsnija.

A to znači da će posuđe koju će upotrijebiti biti raznolikiji.

Kako bi se olakšalo prijelaz na "odrasle" žlice, tanjure i šalice, preporučljivo je kupiti posebna jela za djecu u prvoj godini života, čiji će dizajn pomoći pri lakšem postupanju s roditeljima i siguran za dijete.

Za davanje tekućine (mlijeko, mješavina, čaj, sok) malom djetetu koje još ne zna piti iz šalice, ovisno o dobi mrvica, trebat će vam bočica ili bočica.

Ako dojite, trebat će vam 1 boca (250-300 ml) za izraženo mlijeko i 1 mala (100-150 ml) bočica za vodu.

Ako ne možete neprestano dojiti bebu, a morate mlijeko ili mlijeko za mješavinu ili umjetno hraniti, trebat će vam najmanje 6 velikih (250-300 ml) za mješavine i 2 male (100-150 ml) boca vode i drugih tekućina.

Plastična boca NUK sa silikonskim dudom za mlijeko.

Boca je izrađena od visoko kvalitetne, izdržljive, sigurne plastike, ne sadrži bisfenol-A.

Bradavica ove boca ponavlja oblik majčine bradavice tijekom dojenja, pridonoseći pravilnom razvoju dječje usne šupljine.

Ekstra široka baza bradavice čini proces hranjenja prirodnim, i tijekom kombiniranog hranjenja i nakon odbića.

Suženi dio olakšava proces hranjenja, pomažući čeljusti i nepca.

Pravilno usisavanje ne sprječava dijete da diše kroz nos.

Robustan ventil zraka NUK AIR SYSTEM smanjuje vjerojatnost pojave kolike djeteta izazvanu štetnim unosom zraka.

Kada se ukloni tekućina, u bocu se nakuplja pritisak.

Kada beba pijete, gutlja zrak, što može dovesti do osjećaja nelagode.

Sve NUK bradavice opremljene su posebnim sustavom NUK AIR SYSTEM, koji izjednačava tlak unutar boce, što rezultira smanjenom vjerojatnosti kolike prouzročene štetnim unosom zraka.

Bradavica ima srednju rupu ("srednji provrt").

Dizajniran za mliječnu hranu za djecu od rođenja do šest mjeseci.

Plastične boce hrane su lagane, nisu osjetljive na pojavu mikroprekura, od kojih se ulomci mogu ispasti, mogu se kuhati i sterilizirati.

Silikonski je trajni hipoalergenski materijal koji ne ulazi u kemijsku reakciju sa sline, dobro se sterilizira, ne gubi oblik i ne apsorbira mirise.

Staklena bočica sa zračnim ventilom

Njemački brand NUK poznat je potrošačima već više od pola stoljeća. Proizvodi za hranjenje i razvoj bebe, kao i proizvodi za majke ove marke osvojili su ljubav i prepoznatljivost zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti, apsolutnoj sigurnosti, širokom asortimanu i, naravno, sposobnosti da životima roditelja i djece učinimo zanimljivijima i jednostavnijima. Sada proizvodi NUK - boce, bradavice, zubci, posude za piće, posuđe, kemikalije i električni aparati za kućanstvo - poznati u 75 zemalja širom svijeta.

Godina osnivanja tvrtke-proizvođača NUK je 1956. godine. Tada je izmislio prvi pacifier asimetričnog oblika "Natürlich und Kiefergerecht". Ovaj obrazac razvili su dva liječnika kao prirodna i ispravna za čeljust. Službena reklamna kampanja u kombinaciji s snažnim informativnim aktivnostima donosila je plod, a do kraja pedesetih godina, doslovno sva djeca u Njemačkoj imala su NUK bradavice.

Šezdesetih godina prošlog stoljeća, asortiman proizvoda proizvedenih pod markom NUK proširen je bočicama s širokim vratom i prstenom. U takvim bocama majke bi mogle izlijati mliječne formule, koje su u to vrijeme postale vrlo popularne proizvode i odveli ih s njima za šetnju ili čak putovanje. I 60-ih godina, tvrtka je počela koristiti tekući lateks za proizvodnju bradavice i proizvoditi veće količine bradavica za boce asimetričnog oblika.

Sljedeće desetljeće u povijesti tvrtke povezano je s pojavom proizvoda za upotrebu u klinikama (bolnice za majčinstvo), kao i za proizvode za trudnice i dojilje. Znači, bile su jednokratne bradavice za hranjenje, već dezinficirane i pakirane u sterilnom pakiranju, kao i posebne jastučiće na prsima. Pojava zračnog ventila za bradavicu postala je revolucionarna zbog čega se u bočici više nije formirao vakuum pa djeca nisu progutala zrak i trpjeli manje od bolova u trbuhu.

U osamdesetima NUK je oslobodio zubne zube za zube, četkice za zube, parno sterilizaciju i mačjaka od inovativnog materijala - lateksa. Osim toga, proizvođač je obnovio proizvode koji su već poznati potrošačima zbog novih boja i dizajna. U devedesetim godinama bile su poznate patke s tigrom obojene, neumjerene vode i bradavice s bebom. Kemikalije kućanstva NUK, koje možete kupiti u našoj online trgovini, pojavile su se početkom 21. stoljeća. Istovremeno, potrošačima su predstavljene nove Easy Learning 1-2-3 i NUK First Choice + bradavice.

NUK boca s silikonskim mlijekom za mlijeko od rođenja 240 ml plastike

Cijena za redovne kupce isplit.ru

Već od drugog reda dobivate 3% popusta.

- dostava kurirskom službom u apartman

- besplatno kada naručujete od 5000 rubalja.

- kada naručujete do 5000 rubalja. - 250 rubalja.

- podizanje m. Alekseevskaya - 0 rub.

- isporuka na vlastiti trošak Khimki - 100 rub.

- vrijeme isporuke u prosjeku 1-5 dana

- isporuka od 259 ruba.

- pošiljka na vlastiti trošak od PVZ od 152 ruba.

Opis proizvoda NUK boca s silikonskim mlijekom za mlijeko od rođenja 240 ml plastike

Mala boca NUK (NUK) s silikonskim bradavicom za mlijeko od rođenja od 240 ml. (Plastike)

Bez obzira da li dijete jede majčino mlijeko ili mješavine, u dobi od oko šest mjeseci njegova prehrana postaje raznovrsnija.

A to znači da će posuđe koju će upotrijebiti biti raznolikiji.

Kako bi se olakšalo prijelaz na "odrasle" žlice, tanjure i šalice, preporučljivo je kupiti posebna jela za djecu u prvoj godini života, čiji će dizajn pomoći pri lakšem postupanju s roditeljima i siguran za dijete.

Za davanje tekućine (mlijeko, mješavina, čaj, sok) malom djetetu koje još ne zna piti iz šalice, ovisno o dobi mrvica, trebat će vam bočica ili bočica.

Ako dojite, trebat će vam 1 boca (250-300 ml) za izraženo mlijeko i 1 mala (100-150 ml) bočica za vodu.

Ako ne možete neprestano dojiti bebu, a morate pripremiti mlijeko ili bebu s mješovitom ili umjetnom hranom, trebat će vam najmanje 6 velikih (250-300 ml) za mješavine i 2 male (100-150 ml) boce za vodu i ostale tekućine.

Plastična boca NUK sa silikonskim dudom za mlijeko.

Boca je izrađena od visoko kvalitetne, izdržljive, sigurne plastike, ne sadrži bisfenol-A.

Bradavica ove boca ponavlja oblik majčine bradavice tijekom dojenja, pridonoseći pravilnom razvoju dječje usne šupljine.

Ekstra široka baza bradavice čini proces hranjenja prirodnim, i tijekom kombiniranog hranjenja i nakon odbića.

Suženi dio olakšava proces hranjenja, pomažući čeljusti i nepca.

Pravilno usisavanje ne sprječava dijete da diše kroz nos.

Robustan ventil zraka NUK AIR SYSTEM smanjuje vjerojatnost pojave kolike djeteta izazvanu štetnim unosom zraka.

Kada se ukloni tekućina, u bocu se nakuplja pritisak.

Kada beba pijete, gutlja zrak, što može dovesti do osjećaja nelagode.

Sve NUK bradavice opremljene su posebnim sustavom NUK AIR SYSTEM, koji izjednačava tlak unutar boce, što rezultira smanjenom vjerojatnosti kolike prouzročene štetnim unosom zraka.

Bradavica ima srednju rupu ("srednji provrt").

Dizajniran za mliječnu hranu za djecu od rođenja do šest mjeseci.

Plastične boce hrane su lagane, nisu osjetljive na pojavu mikroprekura, od kojih se ulomci mogu ispasti, mogu se kuhati i sterilizirati.

Silikonski je trajni hipoalergenski materijal koji ne ulazi u kemijsku reakciju sa sline, dobro se sterilizira, ne gubi oblik i ne apsorbira mirise.

Značajke:

 • materijal: bočica - visoko kvalitetna plastika (ne sadrži bisfenol-A), bradavica - silikon;
 • smiješno crtež, napravljen od boja koje ne sadrže opasne tvari;
 • boca klasičnog oblika;
 • izuzetno širok vrat za lakše punjenje i čišćenje;
 • prozirna higijenska kapa;
 • široka stabilna baza;
 • disk koji se može zatvoriti je lako umetnut u prsten za pričvršćivanje, što omogućuje da bočica ostane nepropusna i za vrijeme snažnog protresa.
 • Boca ima nekoliko boja: narančasta; plava; crvena; lila; transparentna; bijela; svijetlo zeleno

Pravila higijene:

 • pokrijte bradavicu s kapom, čak i ako uzmete bočicu s vama i kada je dulje vrijeme na stolu;
 • držite posude za bebe odvojene od ostatka;
 • nemojte koristiti posuđe s pukotinama i druge oštećenja djece (pukotine su začepljene s ostacima hrane, što doprinosi umnožavanju patogenih bakterija);
 • pažljivo proučite upute (ne mogu se koristiti posuđe u mikrovalnoj pećnici i prati u perilici posuđa);
 • obrišite dječja jela s odvojenim ručnikom ili koristite poseban sušilac.
 • Uključeno: plastična boca NUK 240 ml s silikonskom ortodontskom bradavicom za mlijeko (1. veličina - od 0 do 6 mjeseci s otvorom za ventilaciju), zaštitnom kapicom, prozirnim poklopcem i prigušnim prstenom.

Upozorenje!

 • Nove boce i njihovi pribor moraju se sterilizirati.
 • Da biste sterilizirali dovoljno da držite predmete 5 minuta u kipućoj vodi.
 • Voda bi ih trebala pokriti u potpunosti.
 • Za redovitu sterilizaciju jela za bebe, pumpu dojke i dude, preporuča se sterilizator.

Staklena bočica sa zračnim ventilom

Mamlife - aplikacija za moderne majke

Djevojke koje imaju bocu Nuk, imate li rez na ventil ili je to moj bradavica s brakom?

U programu možete pregledati sve fotografije ovog unosa, kao i komentirati i čitati druge postove autora.

komentari

- postoji rez) bez braka

- na kojem su drugačiji. Latex silikon i koliko godina?

- @ mamsik87 latex 0+

na drugi način oprala sam pacifiera kako bih sterilizirao, pogledala rez, mislila brak

- širok ili uski grlo

- ima rez i na širokom je općenito crista; )

- @ rika7 @ mamsik87 odmah pitanje, trebate li ga hraniti s ventilom? kosi dio bradavice na jeziku Pokušala sam se hraniti, ali je mučio usne, nije se dobro držao, spustio ventil i sve je postalo normalno, ali nije li to bilo pogrešno, ili radim nešto loše?

- ako nisam u zabludi, srušeni dio dolje. zrak u ventilu odlazi. beba će naučiti)

- @ mamsik87 uski vrat, kupio sam ga tako da se stane pod crpku dojke, tako da se odmah može pumpati u bocu

- @ rika7 Nadam se da ne moram studirati) samo je nužnost, moram vidjeti liječnika, pa pokušavamo u slučaju da nemam vremena za povratak kad gladan za sigurnu mrežu))

- hitne mjere)) mame uvijek pokušavaju predvidjeti sve))))

- a onda je tata panično da je njegov sin gladan, plače, a ono što kaže da će mu dati prsa, lijevo ili desno)), ali ozbiljno, htio sam provjeriti hoće li uzeti bocu, najstarija kći nije uzela, zasićen.

-))) naš je otac se bojao približiti svojoj kćeri kada je bila vrlo mala))), naravno, bili smo ljepši, ali i iz boce koju je ponekad davala - nikad nije odbila))

- ovdje rika7, a moja nije odbila, općenito nisam razumjela zamjenu), sada moja majka može otići liječniku i frizeru))

- ovaj također ima svoje prednosti)))

Preuzmite i chatajte s mama u blizini u Mamlifeu - aplikaciji za moderne mame