Boca "Avent": opis, način uporabe i recenzije

Bol

Nedavno je sve više moguće susresti novootkrivene mumije koje odbijaju dojiti. Razlozi za to mogu biti mnogi. Netko ne može hraniti zbog zdravstvenih razloga ili zbog povećane zaposlenosti. Drugi slabiji spol preferiraju svoje mlijeko i daju bebu u boci. U ovom ćemo članku govoriti o umjetnoj hrani. Naučit ćete što boca "Avent" za novorođenče može biti.

Za što se koristi proizvod?

Bočica "Avent" namijenjena je za hranjenje djeteta. U tom slučaju možete staviti svoje majčino mlijeko ili smjesu u posudu. Osim toga, proizvođač dopušta korištenje dodataka za čaj, jogurt, sok i žitarice tekućine. Sve što vaše dijete jede u prvim mjesecima života može mu se ponuditi kroz Aventove proizvode.

Boce za hranjenje mogu se postaviti na crpku dojke istog proizvođača. Više ne morate prenijeti dekantirani proizvod i sterilizirati masu kontejnera. Sve se može napraviti uz pomoć jednog spremnika.

Avent boce: volumeni

Trenutno proizvođač nudi vam nekoliko vrsta i vrsta proizvoda. Odabir proizvoda mora biti u skladu s dobi djeteta. Bočica "Avent" ima volumen od 125, 260 i 330 mililitara. Najmanji kontejneri namijenjeni su novorođenčadi ili malim dijelovima za bebe druge godine života.

Ako hranite smjesu mrvice, a nakon šest mjeseci povećava se doza. Bilo bi logičnije koristiti veću bocu nego pripremiti aditiv za dijete.

Vrste proizvoda

Boca "Avent" dostupna je u nekoliko kategorija. To uključuje sljedeće vrste.

 • Klasik. Ovaj je proizvod objavljen jedan od prvih. Čašica ovog kontejnera ima klasični oblik s glatkim prijelazima.
 • Ravno. Ovaj spremnik ima širi oblik od prethodnika. Bojica boce također je drugačija. Izrađen je u obliku ženske dojke.
 • Prirodno hranjenje. Ovaj proizvod je vrlo sličan kategoriji "Classic". Međutim, razlika je u tome što beba treba uložiti napore u sisa. Takve se boce preporučuju onima koji se pridržavaju prirodnog hranjenja, ali istodobno koriste i umjetne mješavine.

Boca "Avent" također ima različite bradavice. Kompletan s pakiranjem obično dolazi s jednom ili dvije mlaznice. Svi su podijeljeni brzinom protoka. Dakle, postoje bradavice za novorođenče s usporenim pritiskom. Za djecu nakon dva mjeseca, već možete kupiti mlaznicu s tri rupe. Proizvođač sugerira da se pokušava promjeniti pacifier protoka. Pri korištenju tekućina teče prilično brzo, ali to se događa tek kada beba aktivno sisa. Postoje mlaznice s širim rupama. Namijenjeni su za hranjenje sivkozama i viskoznijim proizvodima, na primjer kefir.

Kako koristiti proizvode?

Boce "Avent", kao i bilo koji drugi način za hranjenje djeteta, moraju se sterilizirati. Da biste to učinili, možete odabrati poseban alat istog proizvođača ili koristiti stare dokazane metode.

Boce se mogu kuhati, grijati u mikrovalnoj pećnici ili sporije štednjake. Prije uporabe, izvadite sve naljepnice i rastavite uređaj. Isperite bocu pod tekućom vodom s posebnim četkom i dezinficirajte. Nakon toga možete početi hraniti bebu.

U spremniku se mogu pohraniti mlijeko, mješavina i druga pića. Međutim, to treba učiniti uz strogo pridržavanje uputa. Dakle, majčino mlijeko ne može se čuvati u hladnjaku duže od 2-4 sata. Ako odlučite zamrznuti proizvod, možete upotrijebiti i taj spremnik. Međutim, morate ukloniti bradavicu i čvrsto zatvoriti priloženi silikon umetak i poklopac.

Boce "Avent": recenzije

Ovaj proizvod dugo je osvojio ljubav i povjerenje roditelja. Mnoge mumije kažu da boce imaju visoku cijenu. Doista, jedan mali spremnik s volumenom od 125 mililitara košta vas oko 100-150 rubalja, a jeftiniji proizvođači naplaćuju pristupačnu cijenu.

Boce "Avent" recenzije imaju samo pozitivne. Rezultati pokusa pokazali su da hrana iz ovog spremnika smanjuje rizik od kolike kod beba. Spavanje djece postaje mirnije. Također, mame kažu da mrvica može na kraju zadržati bočicu. Sadržaj spremnika ne izlijevanja ili prskanja.

Proizvodi za pranje su vrlo jednostavni zahvaljujući širokom vratu. Nedvojbena prednost je činjenica da je moguće mijenjati bradavice iste boce.

Ako niste nikad isprobali ovaj proizvod, svakako to trebate učiniti. Više se ne želite vratiti na svoje uobičajeno sredstvo za hranjenje djeteta. Kupite boce "Avent", vodite brigu o svojoj bebi!

Mala boca AVENT (AVENT) Classic za hranjenje s bradavicom 260 ml pakiranja. 1 86,05 tisuća

Grupe proizvoda

453,66 rub.
Datum isteka: 07.2023

Upute za uporabu

struktura

Boca je izrađena od:

Bradavica od:

U pakiranju 1 boca s lutkom.

sfera primjene

 • Bočica za hranjenje za dojenčad s "slow flow" lutkom.

Opće informacije

Nemirno ponašanje, razdražljivost i anksioznost karakteristični su za novorođenče i izraženi su u plakanju. Kliničke studije su pokazale da AVENT bočica značajno smanjuje rizik od kolike i razdražljivosti, naročito noću.

Bebe mlađe od 2 tjedna, koje su hranjene AVENT bocom, imale su manje kolika u odnosu na bebe koje su hranjene iz druge boce.

 • Jedinstveni sustav protiv šuga

Dvostruki sustav za sprječavanje kolike sastoji se od AVENT bradavice i spojnog prstena. Tijekom hranjenja, jedinstvena zaklopka s donje strane buba spriječava ulazak zraka u trbuh djeteta prolazom u bočicu. Dijete kontrolira protok mlijeka, kao u prirodnom dojenju.

Boca je izrađena od polipropilena bez dodavanja bisfenola-A.

Mjere opreza

Proizvod treba koristiti samo pod nadzorom odraslih osoba.

Nikada nemojte koristiti bradavice za bocu kao pacifiers.

Trajne i produljene tekućine za usisavanje mogu dovesti do karijesa.

Prije hranjenja, provjerite temperaturu napajanja.

Neiskorištene dijelove držite podalje od djece.

Prije svake uporabe, provjerite integritet komponenti, protežu bradavicu u različitim smjerovima. Ako postoje oštećenja ili znakovi trošenja, zamijenite stari dio novim.

Nemojte stavljati proizvod u grijanu pećnicu.

Nemojte zagrijavati dječju hranu u mikrovalnoj pećnici. U mikrovalnoj pećnici, hrana se zagrijava neravnomjerno, a dijete se može zapaliti.

Temeljito operite ruke i očistite radnu površinu prije dodira s sterilnim komponentama. Nemojte postavljati komponente proizvoda izravno na površine čiste antibakterijskim sredstvima.

Nemojte ostavljati proizvod dezinficijenskom otopinom dulje od preporučenog vremena. Ako to ne učinite, može doći do oštećenja bradavice. Prekomjerna koncentracija deterdženta može uzrokovati plastični pucanje. Ako se to dogodi, odmah zamijenite oštećenu komponentu novom.

Proizvod se može prati u perilici posuđa. Boja hrane može uzrokovati promjenu boje proizvoda.

Prije hranjenja, koristite bradavicu s odgovarajućom brzinom protoka.

Za higijenu se preporučuje zamjena bradavica svaka 3 mjeseca.

Uvijek koristite polipropilenske boce umetnite spojni prsten adaptera. Zapamtite da prilikom sastavljanja bradavice i prstena treba biti vlažan. Provjerite je li obojeni dio spojnog prstena na odgovarajući način fiksiran na bočicu. Nemojte koristiti spojni prsten s drugim Philips AVENT bočicama i šalicama. Navojni prstenovi za zatvaranje, bradavice i zaštitne kapice prikladni su za sve Philips AVENT boce.

Nemojte dopustiti djeci da igraju s malim dijelovima proizvoda ili koriste boce ili šalice tijekom hodanja ili trčanja.

Dizajniran samo za mlijeko ili vodu. Nije preporučljivo sipati voćne sokove ili zaslađena pića. Ako se koriste takva pića ili sokovi, moraju se pravilno razrijediti i koristiti za ograničeno vrijeme.

Dopustite tekućinama da se ohlade prije kuhanja hrane za bebe kako bi izbjegli opekline.

Da bi pravilno koristili bočicu i spriječili curenje, pobrinite se da: prije sklapanja dijelova proizvoda, uklanjaju se svi zagađivači i ostaci hrane koji se obično nakupljaju oko ruba boce ili prstena; Nemojte previše uvrtati prsten na bocu.

Boce Avent: kako odabrati

Boca je prvo jelo u životu malog djeteta i nužan atribut, kako u dojenju tako i umjetno. Kada se GW pakiranje koristi za skladištenje i hranjenje izraženog mlijeka, a kada je IV - za hranjenje smjese. Od boca je prikladno davati dijete s vodom, sokovima i kompotama, sve dok nije naučio piti sam.

Važno je odabrati siguran i visokokvalitetni kontejner koji će dugo trajati, izdržati ponovljeno kuhanje i sterilizaciju. U ovom slučaju, bočica mora biti lagana, jednostavna za upotrebu i održavanje. Na ljestvici najboljih uključuje boce Avent za novorođenčad i dojenčad. Razmotrimo značajke odabira i korištenja jela ove tvrtke.

Značajke bočica Avent

Philips Avent je popularna tvrtka koja proizvodi visoko kvalitetna, sigurna i izdržljiva jela za bebe, uključujući i dojenčad. Boce ove tvrtke dugo su osvojile povjerenje roditelja. Proizvodi Avent su više puta testirani i imaju različite certifikate kvalitete. Široki izbor bradavica, vrsta i količina kapaciteta omogućuje vam odabir boca koja je pogodna za dob djeteta i prehrambene potrebe.

Proizvodi Avent proizvedeni su od visokokvalitetnih plastičnih materijala. Lagan materijal je jednostavan za korištenje, što dodatno omogućava djetetu da drži bočicu samostalno. Osim toga, neće se slomiti i neće ozlijediti dijete. Plastični spremnik prikladan je za pranje i rukovanje. Kvalitetna plastična masa koja proizvodi hranu ne emitira štetne tvari kao i obično kod kuhanja i grijanja. Sigurno je za novorođenče.

Međutim, plastično djelovanje s produljenom upotrebom može biti pokriveno mikrokolama. Osim toga, materijal ne podnosi ponovljenu vrenje. A boce se moraju sterilizirati prije svakog hranjenja ili primjene. Stoga je potrebno često preraditi plastični spremnik. Koliko često mijenjati boce za hranjenje, pogledajte ovdje.

Avent bočica značajka je prisutnost antikolikog sustava. Ovo je poseban ventil, zbog čega je izjednačen tlak, a bradavica je potpuno napunjena mlijekom, mješavinom ili drugom tekućinom koja eliminira stvaranje vakuuma. Kao rezultat, dijete ne proguta zrak, ali prima samo hranu. Smanjuje regurgitaciju i koliku bolest.

Prednosti bočica Avent

 • Izrađena od visokokvalitetne plastike iz hrane, sigurna za dijete;
 • Svaka bočica opremljena je antiholikovim ventilom koji smanjuje koliku količinu novorođenčeta i poboljšava probavu;
 • Visoko kvalitetne i ekološki prihvatljive silikonske bradavice udobne anatomske oblike bez specifičnog okusa i mirisa;
 • Bradavice sadrže posebne "latice" koje čine proizvod fleksibilnim i mekim. Kao rezultat toga, ne bori se i stvara dodatnu udobnost za dijete u procesu hranjenja;
 • Ergonomski oblik boce olakšava i udobno drži spremnik;
 • Stabilno dno i čvrstoća materijala;
 • Veliki izbor spremnika prema vrsti bradavice, volumenu i obliku spremnika;
 • Jednostavna njega i montaža;
 • Prikladno za djecu od prvih dana života;
 • Može se sigurno zagrijati u vrućoj vodi, kuhana i sterilizirana;
 • Kompatibilnost s ostalim Avent brandskim proizvodima;
 • Modeli su opremljeni širokim vratom koji vam omogućuje da brzo napunite spremnik i uobičajeno isprati spremnik.
 • Mogućnost dodavanja proizvoda s funkcionalnim detaljima. Na primjer, nosite mekani nos i olovke. Kao rezultat toga, boca se pretvara u piće, s kojim možete naučiti djetetu da pijete sami.

Vrste bočica Avent: kako odabrati

Prije svega, boce se razlikuju po volumenu. Tvrtka Avent proizvodi spremnik s volumenom od 125, 240, 260, 280 i 330 ml. Za najmanja, stručnjaci preporučuju odabir volumena od 125 ml. Ova veličina je također pogodna za dojenčad, za koju je boca potrebna samo za nadopunu. Za hranjenje djece u tri mjeseca - 260 ml, a nakon šest mjeseci - 330 ml. Za miješano hranjenje, prosječna količina od 240-280 ml će biti prikladna opcija.

Proizvodi nadopunjuju silikonske bradavice različitih tipova. Silikon je mekani i sigurni materijal koji će odgovarati vašoj bebi od rođenja. Otporna je na vrenje i povišene temperature, tako da bradavica može biti sterilizirana bez problema. Elastični i elastični silikon pogodan je za bebu, nema specifičan miris i okus, ne uzrokuje alergije.

Bradavice variraju u vrsti prijelaza i brzini protoka, tipu i broju otvora. Za novorođenčad, odaberite pacifier s jednom rupom, za bebe 1-2 mjeseci s dvije rupe i sporog toka. Proizvodi s prosječnim protokom i tri rupe prikladni su za tri mjeseca djeteta, s brzim protokom i četiri rupe - za bebe starije od pola godine.

Osim toga, proizvodite bradavice s prorezima. Proizvod s jednim utorom omogućuje promjenjivi protok i koristi se za djecu stariju od tri mjeseca. Modeli s utorom u obliku engleskog slova Y pogodni su za gustu tekućinu, kašu, kefir i drugu komplementarnu hranu koja se koristi za bebe nakon šest mjeseci. Osim što je bradavica najbolja za bebe, pogledajte članak o upotrebi dude.

Avent boce serije

 • Prirodni (prirodni) što je bliži prirodnom hranjenju, imaju širi vrat i široki oblik bradavica, koji nalikuje ženskoj dojci. Pogodno za mješovito hranjenje, omogućuje udobno i lako kombiniranje boca i dojenja;
 • Classic (Classic) - jednostavan model s klasičnim oblikom i glatkim prijelazima, sadrži moderan sustav ventilacije Antireflux i anti-količni ventil. To smanjuje nadutost i probleme pluća, grčeva i trbuha. Dijete se osjeća ugodno i dobro spava tijekom i nakon hranjenja. Ovo je najbolja opcija za djecu na umjetnoj hrani;
 • Standardni (Standardni) - spremnici standardnog oblika s kapicom za brtvljenje, koji sprječava propuštanje sadržaja i pouzdano štiti kapacitet. Prikladan je takav kontejner za šetnju, putovanje i šetnju.

Upotreba i briga o bocama

Prije ili prije svakog hranjenja, prije prve uporabe bočica mora biti temeljito isprati i sterilizirati. Obavezno uklonite sve naljepnice, odvojite proizvod i isperite. Za temeljito ispiranje svakog kuta, koristite četku za pranje posuđa. Uzmite poseban deterdžent za bebe sa sigurnošću.

Plastične boce mogu se prati u stroju za pranje posuđa, uskladištiti u hladnjaku i zamrznuti. Plastični spremnici se mogu zagrijati u vodi, spori štednjak i dvostruki kotao, mikrovalna pećnica. Osim toga, takvi uređaji se koriste za steriliziranje dječjih jela. Upute o tome kako ispravno zagrijati, oprati i sterilizirati boce prikazane su na http://vskormi.ru/children/kak-sterelizovat-butilochku/.

Ali za toplu hranu, mlijeko ili smjesu za novorođenče u mikrovalnoj pećnici se ne preporučuje. Bolje je koristiti vodenu kupelj. Stručnjaci preporučuju držanje nekoliko boca stakla i plastike, različite u volumenu. Dakle, za novorođenčad i dojenčad dovoljno dvije boce, a beba na umjetno hranjenje će trebati četiri ili šest komada različitih veličina. Možete odmah kupiti posebne setove boce.

Boca za hranjenje Avent Natural - pregled

Kako koristiti antikolični ventil (VIDEO, upute za uporabu). Što nam se sviđa ova bočica?

Avent Natural bočica bila je posljednja bočica boce koju smo koristili - završili smo s njom. Štoviše, uspio sam (bez pomoći pregleda s ove stranice) otkriti antikolički sustav i ustanoviti njegovu pravilnu upotrebu. Ne mogu zamisliti zašto proizvođač ne može dodati samo nekoliko redaka u priručnik, tako da mladi roditelji neće pogoditi kako super mehanizam treba raditi.

Korištenje sekvencijalnog metoda pretraživanja ("Kurnosiki" je izvrsna bradavica, boca tzv. "Yum-yum" - brza bradavica, dobra bočica, Avent Classic - bradavica je nešto bolja, bočica je nešto bolja, ali sve je skuplje od tri puta ) stigli smo do serije Avent Natural.

Bilo je to dva problema u to doba: dječja kolika i pokušaji bacanja dojki, zavedeni bradavicom.

Budući da Avent Classic nije pomogao, kupljena je Avent Natural 125 ml boca.

Svidio mi se bočica: širi od Avent Classic (gotovo je kvadratnog oblika), dobro čitljiva mjeračka ljestvica, jednostavna za upotrebu i jednostavno čišćenje.

No, najzanimljiviji je sustav protiv kolike. U nekom trenutku počeo sam čuti zvukove koji su visjeli s pijankama. Zamišljeno proučavanje iskustva drugih roditelja, konačno, dala je znanje - to funkcionira antikolički sustav!

O tome detaljno govorim u videu:

Ali ako iz nekog razloga ne gledate video, onda ću je ukratko objasniti na prstima.

Postoje dva utora u bradavici - to su anti-colic ventili. Na prstenu boce postoji mali trag. Kada stavljamo bradavicu na prsten, morate se pobrinuti da se bradavice ventila podudaraju s ovim udubljenjima. U isto vrijeme, imajte na umu da čak iu trenutku zatezanja bradavice s prstenom na bocu, bradavica se može malo pomaknuti. Stoga, nakon pooštravanja boce, potrebno je provjeriti da li se ventil još uvijek podudara s udubljenjem. Ako se ne podudaraju, potrebno je lagano odvrnuti vakuum kako bi nestalo, i pričvrstite bradavicu rukom. U početku mozete pomaknuti ventil na bradavici blago prema naprijed od udubljenja, tako da se podudaraju nakon zatezanja.

Ventil, koji se podudara s udubljenjem, treba usmjeriti na nos djeteta tijekom hranjenja. Zatim, kad se zrak ispusti u bočicu, bradavica će se lagano podići i zvižduk će se čuti - to će ostaviti zrak iz boce. Cilj se postiže ako dijete nikad ne napusti bočicu tijekom razdoblja hranjenja.

Zašto proizvođač ne može dati službeno objašnjenje rada anti-colic ventila u uputama - ja osobno ne razumijem.

Činilo se da se na samoj ambalaži prikazuje ventil (i zbog toga ga dugo tražim iznutra plastičnog prstena):

Uskoro smo kupili bocu od 260 ml, a zatim, na prodaju - još dvije. Sad redovito koristimo dvije boce Avent Natural u 260 ml i bocu od 125 ml.

Na temelju četveromjesečnog iskustva korištenja boce uspoređivala sam različite tvrtke prema sljedećim parametrima:

 1. mjerna ljestvica (čitljivost označavanja, označavanje gradacije)
 2. širina vrata (pranje)
 3. sigurnost (plastična ne smije sadržavati bisfenol-A)
 4. mogućnost sterilizacije / vrenja
 5. čvrstoću crtanja i oznaka
 6. kompletan set boca (prisutnost kape, bradavica)
 7. je smjesa prolivena iz boce

Analizirajte Avent Natural ovim parametrima:

 1. mjerna ljestvica piše na plastičnoj boji tamno plave boje, stupnjevanje u ml i unce (obično su višekratnici žličica suhe smjese ili 30 ml). Na bocu od 125 ml je gradacija od 20 ml, ali sa čudnim pitchom: 20, 40, 60, 80, 100 i 125 ml. Na bocu od 260 ml gradacije od 40 do 260 u koracima od 20 ml. U obje boce morate se usredotočiti na unce jer Naša mješavina dolazi u koracima od 30 ml. Mjerenje vage na obje boce suprotno jedna drugoj - ne gledajući na ljestvicu u ml, oz. Stoga, morate baciti boce naprijed-nazad - to nije jako pogodno.
 2. najčešće u usporedbi boce, vrat. Mogu prati kratku bocu (125 ml) malom spužvom ili ručicom. Za duge je potrebno koristiti četku, ali ona slobodno prolazi u vratu.
 3. bisfenol-A nije sadržan
 4. boce se mogu kuhati i sterilizirati
 5. ljestvica je vrlo izdržljiva, traje tri mjeseca s redovitom sterilizacijom
 6. boca dolazi zajedno sa silikonskim bradavicama (za boce 125ml - bradavica broj 1, 0+, sporo protjecanje, za boca 260 ml - bradavica broj 2, 1m +, sporo protjecanje) i prozirnu kapu (ovo je prikladno). Kapica je glatka, ali postoji mali usjek. Uklanjanje s malo mokrim rukama je teško, a bez usjekline to bi bilo prilično teško. Nedostaje prazan zaštitni poklopac.
 7. ako je prsten labav, smjesa propušta

Da bismo provjerili izlijevanjem, u trenutku pisanja pregleda proveo sam test:

Ako stavite kapu, smjesa ne smije proliti, jer otvor otvora zatvara se odgovarajućim izbočinama na poklopcu. U tom slučaju, razmak između kapice i prstena nije čvrst, tj. kada se zagrijava u vodi, voda može curiti ispod poklopca. Međutim, ne dolazi u bočicu zbog uske veze kapice i rupice u bradavici.

Usput, volim miješati smjesu s jednokratnim sushi štapićima - prikladne su za dugu visoku bocu i toliko smo se nakupili da bismo ga izbacili bez štednje. Općenito, sushi štapići su sasvim univerzalna stvar - oni mogu ometati bilo kakve tekućine (na primjer, koristim ih za miješanje boja), mogu se koristiti kao rekviziti za niske biljke, ogradu od znatiželjnih kućnih ljubimaca, oznake sadnog materijala itd. I itd

Ali odlazimo. Aventove boce i čaše lako se mogu kupiti u prodavaonicama lanaca i velikim supermarketima, kao iu gotovo svim ljekarnama. Štoviše, u ljekarnama nema uobičajenih zamjenjivih bradavica za jeftine tvrtke (Kurnosiki i Yum-yum), ali u gotovo svakoj od njih možete kupiti bilo koju Aventovu bradavicu. Ako uzmemo u obzir razlike u cjenovnim kategorijama, čini se pitanjem.

Po cijeni od Avent Natural od tvrtki i serije sam usporediti, najskuplji. Imali smo sreće kupiti ih na prodaju, kada je cijena za njih više nego opravdana.

Na kraju, odlučili smo se za ovu seriju zbog stvarnog djelovanja anti-colic ventila i, u stvari, većina anatomski oblikovanih bradavica.

Preporučujem Avent Natural boce u slučaju da trebate sačuvati HB i / ili koliku uzrokovanu gutanjem viška zraka tijekom hranjenja.

Moje povratne informacije o ostalim sudionicima usporedbe:
Kurnosiki: boca i najbolji među jeftinim bradavicama
"Yum-yum": najbolji među jeftinim bocama i bradavicama
Avent Classic: boca i bradavica
Avent Natural: bočica (svjedočanstvo s VIDEO o anti-colic ventilu) i najudobniji bradavica (izjava s VIDEO)

Umjetna hrana s maksimalnom pažnjom: pregled "Avent" bočica za bebe iz Philippa

Danas sve više i više majki odbijaju dojiti. Razlozi mogu biti različiti: nedostatak mlijeka, zbog bolesti, gubitka težine kod bebe itd. No, to je vrlo važno za zdravlje same bebe: kroz ovu vrstu hranjenja, pravilno formiranje dentition od djeteta odvija.

Stoga, kada dojenje bude odbijeno, potrebna je zamjena što je moguće bliža, što se može postići pomoću Phillips Avent bočica. Boca je prvo posuđe bebe i njegova kvaliteta ne bi trebala biti u nedoumici.

Značajke Phillips Avent proizvoda

 1. Izrađena je od visoko kvalitetne plastike namijenjene hrani (atraumatic za dijete).
 2. Nema otpuštanja otrovnih tvari (ne sadrži bisfenol A).
 3. Široki vrat boca, što ih čini jednostavnim i jednostavnim za pranje.
 4. Opremljen sustavom protiv šuga - posebnim ventilom koji izjednačava tlak, rezultat - bradavica je potpuno napunjena tekućinom, nema gutanja zraka.
 5. Dizajn bradavice osigurava posebne "latice" koje ga čine fleksibilnim iznutra. Kao rezultat toga, bradavica nije naborana, što je pogodno za hranjenje.
 6. Bradavice su napravljene od ekološki prihvatljivog materijala, imaju prikladnu fiziološku formu.
 7. Širok izbor komponenti, što omogućuje kombiniranje pakiranja i bradavica.
 8. Zgodan oblik boca.
 9. Stabilnost boce zbog širokog dna.

Pregled modela: koje su bolje?

Serija prirodnih (prirodnih)

Svrha je pomoći majkama lakše kombinirati dojenje i hranjenje bočicom. To se postiže posebnim novim širokim bradavicama, imitirajući oblik dojke.

Koristi se za djecu od 0-12 mjeseci. Dostupno u 4 volumena - 60 ml, 125 ml, 260 ml, 330 ml. Boca je izrađena od polipropilena, bradavica je izrađena od silikona.

Sljedeće bradavice su dostupne za ovu seriju:

 • S vrlo polaganim protokom.
 • Sa sporim strujanjem.
 • S prosječnim protokom.
 • S brzim protokom.

Dostupno u 2 komada po pakiranju.

Bradavice s vrlo spornim tijekovima odlikuju se smanjenom veličinom otvora, što omogućuje bolju kontrolu brzine protoka. Imaju mekanu teksturu koja podsjeća na dojenje do maksimuma. Savršeno za bebe koje tek počinju naučiti piti iz boce (od 0 mjeseci). Cijena boce počinje od 500 rubalja.

Ranije proizvedene boce od borosilikatnog stakla. Materijal bi mogao izdržati promjene temperature, stoga je bilo moguće spremiti boce u hladnjak, zagrijati i sterilizirati. Volumen - 120 i 240 ml. Trošak - od 900 rubalja.

Naljepnice s usporavanjem imaju 2 rupe, namijenjene bebama 1-6 mjeseci. Zahvaljujući posebnom obliku, bradavice su prirodno zarobljene.

Razlika između bradavice s prosječnim protokom i brzog protoka od prethodnih je u broju otvora i početku uporabe. Tako bradavice s prosječnim protokom imaju 3 rupe, možete početi s korištenjem od 3 mjeseca, s brzim protokom - 4 rupe, koji se koriste od šest mjeseci. Cijena - od 400 rubalja.

Serija Classic + (klasični +)

Boce ove serije imaju poseban sustav ventilacije, što smanjuje pojavu kolike i nadutost u mrvicama. Proizvodni materijali - polipropileni ili polietersulfoni. Kapacitet - 125, 260 i 330 ml. Svi proizvodi serije međusobno su kompatibilni, zbog čega prijelaz s dojenja na samostalno piće nije težak. Troškovi bočica počinju od 450 rubalja.

Bradavice za boce od silikona, isporučene u količinama od 2 komada po pakiranju. Postoje sljedeće vrste bradavica za hranjenje. Protok može biti:

 • Sporo - 2 rupe.
 • Srednje - 3 rupe.
 • Brzo - 4 rupe.
 • Variable slot.

Odvojeno idite bradavice za gustu tekućinu.

Nipple s promjenjivim protokom omogućuju kontrolu protoka okretanjem boce. Preporučljivo je koristiti za žitarice, juhe. Čim beba bude spremna za prelazak na bradavicu bržeg toka, zamijenit će se posebnim za debele tekućine. Cijena - od 350 rubalja.

Pregled kita

Klasični + raspon

Avent Classic + linija boce kombinira sljedeće setove:

 1. Set za hranjenje novorođenčadi Avent Classic +.
 2. Gift set Classic +.
 3. Trening seta Classic +.

Kompletan set i izgled

Komplet uključuje:

 • 4 boce Classic + serije različitih volumena (125 i 260 ml);
 • četka za čišćenje boca;
 • Dummy (0-6 mjeseci).

Ovaj skup proizvoda je najprikladniji za bebe s hranjenjem formule. Ažurirani sklop boce sprječava curenje, što čini hranjenje prikladnijim, a široki vrat i zaobljeni rubovi omogućuju brzo čišćenje i čišćenje boce i dobre kvalitete. Uključeni privjesci za četke imaju zakrivljenu formu, a monolitna ručka pogodna su za kvalitetno čišćenje bočica. Trošak skup od 2500 rubalja.

Mogućnost poklona

Ovaj komplet uključuje sljedeće proizvode:

 • 125 ml čiste boca ove serije;
 • boca s uzorkom od 260 ml;
 • 2 majke sa slikama životinja.

Boce se ne razlikuju od onih iz ove serije. Dummies imaju poseban oblik kapljica koji uzima u obzir mjesto djetetovog nepca, zuba i desni, čak i ako se pretvori u usta. Cijena počinje od 700 rubalja.

Sastavni set

Komplet uključuje:

 • bočica za šalicu set za trening;
 • zaštitni kapak s pričvrsnim zaslonom;
 • meka bradavica s srednjim tokom.

Za djecu stariju od 4 mjeseca. Pomaže da se presele u nezavisno pijenje. Šalica je napravljena od materijala koji ne sadrže bisfenol-A, kompatibilan sa svim bočicama tvrtke Philips Avent, osim za stakla. Svi dijelovi se mogu prati u perilici posuđa. Trošak od 650 rubalja.

prirodni

Serija uključuje:

 1. Postavite za novorođenčad Prirodno.
 2. Prirodne početnike.
 3. Gift set Prirodni.
 4. Skup treninga Prirodni.

Komplet za unos novorođenčadi, darova i setova za vježbanje Prirodno po komponentama sličan je onima klasične serije +. Razlika - uključuje boce prirodne serije.

Begginings

Kombinira sljedeće proizvode:

 • mikrovalni sterilizator;
 • ručna pumpa dojke;
 • boce za hranjenje;
 • jednokratni umetak od grudnjaka;
 • brtvene diskove.

Bra insertovi su konstrukcija koja se sastoji od 4 sloja:

 1. Gornji sloj je izuzetno mekan s utorima za bradavice, tako da grudi ostaju potpuno suhe.
 2. Izuzetno apsorbirajući sloj s jastučićima - stvara dodatnu pogodnost.
 3. Unutarnji sloj s povećanom apsorpcijom - skuplja vlagu, uklanjajući neugodne osjete.
 4. Izuzetno prozračni vanjski sloj - prevencija iritacije.
 5. Ljepljiva traka sigurno pričvršćuje košuljicu.

Troškovi Avent Natural pribora:

 • Za hranjenje novorođenčadi - od 2400 rubalja.
 • Set treninga - od 550 rubalja.
 • Darovni set - od 1700 rubalja.

Kako sterilizirati kod kuće?

U mikrovalnoj pećnici

Moguća istovremena sterilizacija 6 bočica u 2 minute. Ulijte vodu, stavite predmete za sterilizaciju, stavite u mikrovalnu pećnicu. Držite 2 minute snage 1100-1850 W, 4 minute - 850-1000 W, 6 minuta - 500-800 W.

U dvostrukom kotlu

Ulijte vodu u zdjelu dvostrukog kotla, postavite bocu na postolje tako da vrat gleda dolje. Zatim stavite dude. Nakon što se voda prokuha, postupak sterilizacije nastavi 15 minuta.

vrenje

U velikom tavanu s poklopcem na dnu postavlja se nekoliko slojeva gaze, na koje se stavljaju boce za sterilizaciju. Napunite lonac vodom tako da je razina vode 3-5 cm iznad jela. Kuhajte na srednjoj vatri i kuhajte 15 minuta.

Uz pomoć pilula

Način na koji nema mogućnosti podvrgavanja posuđa sterilizaciji. Koriste se posebni dezinficijensi u obliku tablete. Izlijevaju se hladnom vodom, ostave bocu najmanje 30 minuta.

Upute o ispravnom hranjenju djeteta s boce "Avente"

 1. Ako je boca bila u hladnjaku, onda ga zagrijte.
 2. Ispustite nekoliko kapi na zglob kako biste odredili temperaturu smjese, ona bi trebala biti topla.
 3. Uzmi dijete u svoje ruke.
 4. Držite bočicu pod blagim kutom da biste potpuno napunili bradavicu.
 5. Ako je mrvica počela zaspati prije nego što je pojeden dio, onda bi se trebao probuditi tijekom hranjenja.
 6. Nakon što pijete sve mlijeko, izvadite bocu.
 7. Ne stavljajte dijete, jer je rizik od regurgitacije super.

Savjeti za odabir proizvoda za hranjenje djeteta Phillips

Postoji nekoliko kriterija pomoću kojih se možete kretati u izboru različitih bočica.

 • Oblik bradavica. Mora biti fiziološki, tj. Što bliže obliku bradavice. Zahvaljujući tome, dijete razvija pravo vježbanje sisanja.
 • Protupožarni ventil. Kada se koristi ovaj ventil, vjerojatnost kolike je smanjena, dijete ne brini.
 • Proizvodnja bočica i bradavica. Boce mogu biti izrađene od stakla i plastike. Plastične boce su manje traumatske, lagane težine, lakše ih je držati. Također, materijal ne smije sadržavati toksičnu supstancu bisfenol-A. Bradavice su izrađene od silikona ili lateksa. Latex najčešće izaziva alergijske reakcije, ali su blaži. Silikon je hipoalergenski, bez mirisa i bez okusa.
 • Oblik boca. Trenutno ih ima puno. Najprikladnije opcije su "opremljene" boce, jer se dobro uklapaju u ruci, a u budućnosti će biti udobne za bebu.
 • Volumen boce. Za svako doba postoji različita stopa po poslu, u skladu s ovim odabranim bočicama.
 • Brzina protoka u bradavici. Odabire se u skladu s dobi djeteta i konzistentnosti hrane.

Philips Avent boce su jedan od najprikladnijih za uporabu. Oni su popularni među roditeljima, a recenzije su jednostavno izvrsne.

Upute za uporabu sterilizatora za mikrovalnu Philips Avent

Kad se novorođenčad pojavi u obitelji, sigurno se pojavljuje pitanje sterilnosti. Boce, bradavice, dječja jela trebaju biti sterilne. Kako to postići? Koja je metoda najprikladnija za sterilizaciju. U modernom svijetu napredovanja, Avent sterilizator će biti najbolji izbor. Ova se tvrtka dugo dokazala. Avent mikrovalni sterilizator će biti pouzdan pomoćnik za roditelje.

Što je sterilizator Avent za mikrovalnu pećnicu

Sterilizator se sastoji od osnovice, polica, pokrova. Na polici se nalaze udubine za boce, dude, pumpi za dojke, držače kapica za bocu. Fotografija prikazana u članku jasno pokazuje sastav kompleta.

Odabir sterilizatora odgovoriti na pitanja:

 • Često ćete koristiti sterilizator?
 • Koliko boca, bradavica i dječja jela ćete istovremeno sterilizirati?

Kada je dijete isključivo na umjetnom hranjenju, svakako će vam trebati korištenje sterilizatora. Uostalom, morat ćete se poslužiti korištenjem nekoliko puta dnevno. Možda ćete morati sterilizirati nekoliko boca za bebe odjednom. Stoga, trebali biste uzeti u obzir Aventov mikrovalni sterilizator.

Kada se beba hrani mješovitom hranom, sterilizator će se također koristiti vrlo često. Zato jer kada mješoviti bočice za hranjenje također moraju koristiti svaki dan. Imajte na umu da će mješovito hranjenje vjerojatno trajati do uvođenja komplementarne hrane.

Ako je beba dojena, možda će se boca koristiti samo za hranjenje. U tom slučaju možete dobiti električni sterilizator Avent i boce iste tvrtke.

Važno: u svakom slučaju, stjecanje sterilizatora Avent za mikrovalnu pećnicu bit će pogodno rješenje.

Koje su prednosti Avent sterilizatora za mikrovalnu pećnicu?

 • Jednostavnost i jednostavnost korištenja

Jednostavno stavite boce, bradavice, dijelove pumpe za grudi na policu, prije nego što ulijete vodu do dna baze. Stavite uređaj u mikrovalnu pećnicu 5-10 minuta. Nakon upotrebe dobro isperite pod tekućom vodom. Prikladno je pohraniti takav sterilizator - samo ga stavite u kuhinjski kovčeg.

Ne morate stajati na štednjaku i slijediti postupak, kao kad kuhate boce. Korištenje boce sterilizatora u mikrovalnoj pećnici vam štedi dragocjeno vrijeme koje možete posvetiti bebu i obitelji.

Sa sobom možete uzeti Aventov mikrovalni sterilizator kada posjećujete nekoliko dana. Jedina stvar - na mjestu gdje se aparat koristi, mora biti prisutan mikrovalna pećnica. Recenzije potvrđuju da majke često posjećuju, bake i djedovi imaju sterilizatore u svom arsenalu.

Upute o tome kako koristiti Avent mikrovalni sterilizator

Slijedite upute svaki put kad koristite aparat. Kako pravilno sterilizirati?

 1. Svi dijelovi boca i dječjih bradavica treba dobro oprati pod tekućom vodom s dječjim deterdžentom za posuđe ili natrij.
 2. Otvorite poklopac sterilizatora i izvadite rešetku.
 3. Na dnu uređaja, sipajte 200 ml vode, ne više, ni manje.
 4. Važno: U sterilizatoru uvijek mora biti vode. Sterilizirajte s kuhanom ili filtriranom vodom.
 5. Napunite vodom, postavite rešetku na mjesto.
 6. Stavite boce, dude ili dojke na zaslonu.
 7. Čvrsto zatvorite sterilizator s kapicom i učvrstite zasun.
 8. Postavite uređaj u mikrovalnu pećnicu.
 9. Postavite vrijeme sterilizacije prema odabranoj snazi ​​mikrovalova.
 10. Važno: prije stavljanja sterilizatora iz mikrovalova, neka se ohladi 2 minute.
 11. Uklonite mikrovalni sterilizator ručicama.
 12. Premjestite boce i druge predmete na čistu posudu.

Važno: upotreba sterilizatora zahtijeva brigu. Uređaj, boce su jako vruće.

Slijedite ove upute za mikrovalnu sterilizator Avent i vaši boce i dječja jela ispravno će se sterilizirati.

Sterilizacija bez sterilizatora

Kada nema sterilizatora, moguće je sterilizirati boce bez njega. Kako sterilizirati boce u mikrovalnoj pećnici bez sterilizatora?

 1. Uzmite plastični spremnik za mikrovalnu pećnicu, ulijte malo vode.
 2. Stavite rastavljene boce, šiške ili dijelove pumpe dojke u spremnik.
 3. Stavite spremnik u mikrovalnu pećnicu.
 4. Odaberite vrijeme, ovisno o snazi ​​mikrovalova.
 5. Nakon isključivanja, dopustite posudu da malo ohladi i ukloni.
 6. Izvadite boce i postavite ih na čistu posudu.

Važno: metalni dijelovi boce i posuđa ne smiju se sterilizirati u mikrovalnoj pećnici.

O Avent sterilizatori puno pozitivnih povratnih informacija, oni se preporučuju među mladim majkama. Avent je prikladan i praktičan. Također u mikrovalnoj pećnici se može sterilizirati bez sterilizatora. Izaberite što je prikladno i pristupačno za vas i podignite zdravo dijete!

Pitanja o sterilizaciji brinu mnoge majke koje su upravo napustile bolnicu. Ako se jela ne obrađuju, dijete riskira zaraziti stomatitis ili neku zaraznu bolest.

U vrijeme naših majki i baka koristili smo posudu za kipuće vode za sterilizaciju, gdje su dječja jela spuštena i kuhana. Danas proizvođači kuhinjskih aparata nude posebne sterilizatore. Jedan od najboljih modela je avent sterilizator za bebe boce.

 • Sterilizator za boce avent "3 in 1". Ova sterilizatori su savršenija serija. Njihova je cijena mnogo veća, ali funkcije su puno šire. Moguće je postaviti grudnjake, boce s vratovima različitih promjera, ploča, žlica. Vrijeme provedeno na sterilizaciji je 6 minuta. Nakon toga uređaj se isključuje, što omogućuje da ne slijedite postupak i uštedite vrijeme. Ako niste neugodni skupljom cijenom, dobit ćete sterilizator avent boce u kojem možete rukovati gotovo svako jelo. Ponekad uređaj uključuje i druge korisne predmete, kao što su boce različitih promjera, pinceta i drugo. Sterilizator avent boce osigurava skoro medicinsku sterilnost koja, ako se ne koristi, zadržava se 24 sata.
 • Sterilizator za boce avent "4 in 1". Cijena ovog modela bit će mnogo veća, ali to opravdava. Sterilizatori ovog modela omogućuju dezinficiranje pacifiera, dječjih jela, bočica do 6 komada odjednom, kao i prethodno ispiranje posuđa koje se steriliziraju. To je funkcija pranja koja se razlikuje od prethodnih.

Zbog činjenice da postoji velika količina sterilizatora za boce, njihova cijena i funkcije su različiti, roditelji imaju pitanje: koja je bolja? Postoje li zajednički kriteriji za odabir određenog sterilizatora?

Nema zajedničkih kriterija za sve, budući da neki roditelji možda nisu zadovoljni cijenom koju nude proizvođači, a drugi - broj funkcija. Svi sterilizatori avent steriliziraju svoj posao savršeno. Takva situacija, da jeftiniji sterilizator uništava 70% bakterija, a skuplji jedan - 90%, ne postoji.

Svaki model je dizajniran tako da osigura gotovo potpunu sterilnost. Načelo rada svih sterilizatora, bez obzira na njihovu cijenu, je isto:

 • Uređaj je instaliran u uređaju prema modelu.
 • Voda se ulijeva u sterilizator.
 • Uređaj je zatvoren poklopcem i uključen. Ako je potrebno staviti u mikrovalnu pećnicu, treba ga staviti tamo.
 • Za nekoliko minuta posuđe se isparava.
 • Sterilizator ne zahtijeva pažljivu brigu: ponekad je dovoljno isprati i očistiti ga.

Možete govoriti za modele "3 u 1" i "4 u 1". Ne zahtijevaju mikrovalnu pećnicu u kući i uštedu energije. Iako je cijena takvih modela veća, u procesu skrbi za djetetom, kad svake minute broji, opravdavaju se.

Takav koristan uređaj kao sterilizator Avent za mikrovalnu i nužan je za sterilizaciju bočica za bebe. Može držati do 6 boca istodobno, također može upravljati crpkama dojke i bilo koji pribor za dojenje.

1.1 Avent mikrovalni sterilizator, kako ga pravilno koristiti?

Uobičajene mjere sterilizatora namijenjene za korištenje u mikrovalnoj pećnici su: visina - 16 cm, širina - 28 cm kao u. Upute sterilizatora Avent za mikrovalove obično su priključene. Prije upotrebe morate osigurati da su sve obrađene predmete prikladne za sterilizaciju pare.

100% sterilizacijska učinkovitost je više puta potvrđena mikrobiološkim testovima u najboljim laboratorijima.

Brzina okretanja vode u paru ovisi o snazi ​​mikrovalova:

 • za mikrovalnu snagu od 500 do 800 W (na primjer) to će trajati 8 minuta;
 • peći s kapacitetom od 800 do 1.000 W (kao u) će se nositi s sterilizacijom u 4 minute;
 • snažne pećnice (1 000 - 1 850 W, kao u) trebat će samo 2 minute.

Sterilizator mikrovalne boce može se prati ručno ili u perilici posuđa.

2 Gdje kupiti sterilizator Avent za mikrovalnu pećnicu?

 • babymarket.prom.ua
 • ladymarket.com.ua (ovdje još uvijek možete

Reusable mikrovalovi mogu stvoriti konkurenciju za sterilizator, jer oni također mogu obraditi sve stavke vezane uz hranjenje novorođenčeta.

Atraktivnost njihova korištenja za roditelje je da traje samo 3 minute za obradu i dezinficiranje dječjih dodataka.

Takvi paketi se izdaju pod sljedećim imenima:

 • Brzo čišćenje
 • Medela
 • Steril Bags et al

Obično u jednom paketu postoji 5 paketa, možete ih kupiti po cijeni od 20 u. e. za pakiranje. Isto je, usput.

2.2 Video o sterilizatoru Avent

2.3 Avent sterilizator za mikrovalne preglede

"Odluka o kupnji sterilizatora za mikrovalnu pećnicu u našoj obitelji nastala je s rođenjem djeteta. Od prvog dana ovaj uređaj je postao neophodan za mene.

Budući da dojenje nije bilo moguće zbog zdravstvenih problema, beskonačno kuhanje bočica i dude u normalnim uvjetima bilo je dosadno i nije se razlikovalo u visokoj učinkovitosti.

A samo s Aventovim sterilizatorom mogu biti potpuno siguran u čistoću svih dječjih potrepština. Drago mi je.

Predstavnik
nova generacija Philips AVENT pametnih uređaja.
Elektronički parni sterilizator ubija bakterije
visokotemperaturna obrada pare, osiguravajući maksimum
pouzdanu sterilizaciju opreme za hranjenje beba. za
optimalna pouzdanost uređaja ima dva načina rada:
Način rada 1 (šestosatni način rada, opcija) pruža jedan
ciklus sterilizacije od 6 minuta. Ako nije otvoren
poklopac sterilizatora, njegov sadržaj čuva sterilnost u
6 sati
U načinu 2, sadržaj sterilizatora ostaje sterilan.
unutar 24 sata zbog stalnog ponavljanja ciklusa sterilizacije.
Dakle, u bilo koje doba dana ili noći na raspolaganju vam je
čiste, sterilne boce.
Ne samo da hranjenje dodataka se može sterilizirati, već također
bilo koje druge stvari koje se mogu sterilizirati kipućom
(Za preporuke o sterilizaciji određenih proizvoda, vidi
upute proizvođača)
Prije prve uporabe elektronskog sterilizatora pare
Pažljivo pročitajte knjigu sa uputama. SPREMITE OVE
Upute. Ove informacije također su dostupne
web stranice www.philips.com/AVENT
Uključeni pribor
(vidi sliku A, str.2)
a) Cap g) Mjerna posuda
b) 2x gornja košarica h) dekalica
c) Stalak za boce (limunska kiselina)
d) Donja košara (identična b) i) Pincete
e) središnji utikač j) mrežni kabel s utikačem
f) kućište sterilizatora
Važno: gornja i donja košara su identična.
Prije prve uporabe sterilizatora
(vidi sliku B i objašnjenje elektroničkog prikaza)
Uklonite sve od sterilizatora.
1. Pomoću mjerne posude ulijte točno 90 ml vode u uređaj.
2. Sve komponente su plave (košare, štap, polica za
boce) skupite, stavite u tijelo i zatvorite sterilizator
poklopac.
3. Priključite kabel za napajanje na kućište sterilizatora i uključite ga
u utičnicu.
4. Treptajuća znamenka 0 na zaslonu pokazuje da morate odabrati
Način. Brzo pritisnite kontrolni gumb jednom - na zaslonu
pojavljuje se treptajuća znamenka 1. Pritisnite kontrolnu tipku i
držite ga na 2 sekunde, a zatim otpustite. prikaz
Pojavi se rotirajući broj 0. Uključen je način rada 1.
5. Nakon postizanja temperature od 100 ° C voda će se pretvoriti u paru.
Neposredno prije završetka ciklusa sterilizacije započet će obrnuto.
odbrojavanje. (pogledajte Objašnjenje indikacija elektroničkog prikaza).
6. Na kraju ciklusa sterilizacije, zvučni signal će se oglasiti.
5 puta. Na zaslonu će treperiti tri horizontalna svjetla i ostati svijetli.
linija.
7. Dopustite instrumentu da se ohladi na 3 minute i iskopčajte ga.
Odvojite kabel napajanja iz kućišta sterilizatora.
8. Uklonite košaru i držač za boce iz sterilizatora.
isušiti preostalu vodu i obrišite sterilizator suhom. sada
sterilizator je spreman za uporabu.
Način sterilizacije 1 - razdoblje sterilnosti 6
sati (vidi sliku C, str.3)
Način sterilizacije 2 - razdoblje sterilnosti
24 sata (vidi sliku C, str 3)
Sterilizirajte do 6 AVENT bočica od 125, 260 ili 330 ml
Prije svake uporabe, pribor treba biti
Sterilizirajte, isperite s malom količinom sapuna i isprati.
1. Pomoću mjerne posude ulijte točno 90 ml vode u uređaj.
način sterilizacije 1 ili 200 ml - u načinu rada 2.
2. Prvo stavite donju košaru na središnju šipku, zatim
2 boca prstenova, a zatim bocu stalak - tako
tako da njezin vrat počiva na gornjem prstenu.
3. Postavite čizme na dnu kroz otvore na bocu.
koš. Stavite 4 prstena na središnju šipku od ostatka
boce koje treba sterilizirati.
4. Postavite preokrenute boce na stalak za bocu.
Gurnite gornju košaru na središnju šipku dok ne dotakne.
s ograničenjem. Postavite kapice boce i pincete na nju.
5. Kada steriliziraju 330 ml boca na vrhu
košarica nije potrebna.
6. Postavite sklop tako sastavljen u sterilizator.
i zatvorite poklopac. Umetnite kabel napajanja u utičnicu na kućištu.
sterilizator, spojite uređaj na mrežu. Treperi znamenka
0 na zaslonu pokazuje da morate odabrati način rada.
7. Za odabir moda 1, pritisnite kontrolnu tipku jednom,

Njega sterilizatora
Koristiti za sterilizaciju prethodno kuhano ili
filtrirana voda smanjuje skaliranje. Za spremanje
mora se ukloniti izvedba para sterilizatora
razmjera svaka četiri tjedna ili prema potrebi (u regijama s
povećana tvrdoća vode). Da biste uklonili skalu, upotrijebite
limunske kiseline ili octa. Korištenje drugih sredstava može
oštetiti uređaj. Izbjegavajte dobivanje sredstava
Uklanjanje očiju - to može izazvati iritaciju. Pohrani u
domet djece.
Metode za uklanjanje kamenca:
1. Otopiti sadržaj jedne vrećice limuna u 200 ml vode.
kiselina (10 g). Izlijevati dobivenu otopinu u prazan sterilizator *. nije
zatvaranje poklopca, uključite uređaj 1-2 minute. Odspojite se s mreže
i ostavite 30 minuta. Ispustite i isperite sterilizator. nije
punite uređaj, ulijte točno 90 ml vode i provodite puni ciklus
sterilizacija s zatvorenim poklopcem. Obrišite sterilizator.
ILI:
2. Umiješajte 100 ml hrane u ocat i 200 ml hladne vode i ulijte
dobivenu otopinu u sterilizatoru. Ostavite da rastresite ljestvicu,
zatim temeljito ispraznite i isperite sterilizator.
* Limunska kiselina se može kupiti zasebno. Izbjegavajte kontakt očima.
Držite izvan dohvata djece.
OPREZ
Tijekom postupka, sterilizator bi trebao stajati ravnomjerno.
horizontalna površina.
Budite pažljivi: sterilizator je u njemu tijekom rada.
kipuću vodu, para izlazi iz rupice na poklopcu.
Ne stavljajte nikakve predmete na poklopac sterilizatora.
Pažljivo otvorite poklopac kako biste izbjegli opekline.
Tijekom ciklusa sterilizacije, tijelo i poklopac aparata su jako vrući.
Držite uređaj izvan dohvata djece.
Nikada ne otvarajte sterilizator tijekom 6 minuta
ciklus sterilizacije. Ako je 6-minutni ciklus prekinut,
pribor nisu sterilni.
Da biste u bilo kojem trenutku isključili sterilizator, pritisnite
i držite ga na 2 sekunde
vratite sterilizator u način rada za odabir načina rada ili uklonite utikač
uređaj iz utičnice.
Prije izlijevanja vode iz sterilizatora i / ili ispiranja
sterilizator, uvijek odspojite mrežni kabel iz tijela
sterilizator.
Kada nije u uporabi, isključite sterilizator.
Za potpuno isključivanje, sterilizator treba odspojiti.
Nikada ne uranjajte sterilizator u vodu.
Nikada nemojte koristiti sterilizator bez vode.
Ne koristite u sterilizatoru pare ili za rukovanje predmetima
za sterilizaciju, sredstva za izbjeljivanje i
otopine tablete za kemijsku sterilizaciju.
Nemojte koristiti metalni štipaljke za čišćenje sterilizatora.
abrazivnih i antibakterijskih sredstava.
Ne ulijte omekšanu vodu u sterilizator.
Ne smije se koristiti isporučeni poklopac
drugi uređaji osim elektronskog sterilizatora pare.
Nemojte koristiti u elektronskom sterilizatoru pare
bilo koje pokrivače osim one isporučene.
Ako ne slijedite upute za uklanjanje kamenca, to može rezultirati
nepovratne štete na uređaju.
Elektronički parni sterilizator ne sadrži nikakve dijelove koji zahtijevaju
korisničku uslugu. Nemojte otvarati ili popravljati.
uređaj sami.
OPREZ: Ovaj uređaj namijenjen je odraslima
Držite je izvan dohvata male djece i bolesnika.
Ovaj uređaj nije namijenjen upotrebi osoba s kojima je upotrebljavan
ograničeni fizički, osjetilni ili mentalni
mogućnosti, uključujući djecu - mogu koristiti uređaj
samo pod vodstvom onih koji su odgovorni za njihovu sigurnost

Bilo koja majka zna koliko je važno posvetiti posebnu pozornost higijeni i čistoći u prvim mjesecima života djeteta. Doista, tijekom tog razdoblja dječje tijelo nije u stanju potpuno odražavati negativan utjecaj većine patogenih mikroba. Stoga posebna briga za sebe zahtijeva dječja jela: boce, čaše, žlice. Najbolji način postizanja savršene sterilnosti je korištenje posebnih uređaja. Jedan od takvih uređaja je Philips Avent SCF281 / 02 mikrovalna sterilizator.

Philips Avent je poznati brand koji se dokazao samo na pozitivnoj strani. Po prvi put svjetlo je vidjelo proizvode ove tvrtke 1984 godine, kada je puštena prva bočica za hranjenje.

Danas je brand Philips spreman ponuditi roditeljima širok spektar sterilizatora. Prvo mjesto na ovom popisu je Philips Avent SCF281 / 02 mikrovalna sterilizator. Uređaj je popularan zbog praktičnosti i jednostavnosti rada.

 • ladica;
 • stajati za boce, bradavice i crpku dojke, koja ima posebne utore za jela;
 • poklopac s ručkama i zasunom za zaključavanje.

Unatoč svom jednostavnom izgledu i obliku, ovaj sterilizator može podnijeti apsolutno svaki objekt koji dijete koristi, bilo da je to bočica za hranjenje, piće, pumpa za prsa, pacifier ili žlica. Općenito, sve što se ne boji tretmana parom.

Načelo rada

Prvo je napomenuti da sam sterilizator nema nikakve veze s električnom energijom. U svom dizajnu nema žice, utikača, motora, upravljačke jedinice. Međutim, u nedostatku struje, neće biti moguće obraditi posuđe za djecu, jer je glavni uvjet za korištenje uređaja dostupnost radne mikrovalne pećnice.

Korištenje sterilizatora je jednostavan i praktičan, sve što vam treba je:

 1. U tavu isprati potrebnu količinu vode.
 2. Distribuirajte boce za bebe, čaše i druga jela na štand.
 3. Pokrijte i pričvrstite brave s obje strane.
 4. Stavite u mikrovalnu pećnicu 2 do 6 minuta (ovisno o snazi ​​opreme).

Kada kipuća voda stvara paru, pod čijim djelovanjem se odvija sterilizacija dječjih jela.

Po završetku postupka važno je poštivati ​​sigurnosne mjere. Nemojte žuriti da biste dobili u prvih nekoliko minuta - vrlo je vruće, a još više da biste otvorili i podigli poklopac. Voda unutar uređaja i akumulirana para mogu vam izgorjeti.

Tehničke specifikacije

Avent sterilizator ima sljedeće parametre:

 1. Možete koristiti boce s uskim vratom i širokim.
 2. Prisutnost bočnih ručica s bravom eliminira mogućnost slučajnog otvaranja uređaja, ako ga morate premjestiti na drugo mjesto.
 3. Ručke se ne zagrijavaju, što vam omogućuje jednostavno prenošenje uređaja iz mikrovalova.
 4. Može se istodobno obraditi do 4 boca.
 5. Komplet sadrži pincete s kojima možete uzeti prerađena jela.
 6. Prikladno za većinu mikrovalova.

prednosti

Naravno, sterilizacija posuđa pomoću takvih uređaja mnogo je prikladnija. Sada nema potrebe kuhati lonac vode, kako su naše majke učinile, i uhvatiti vruće boce. Imajući takav uređaj kod kuće, dovoljno je saviti sva dječja jela u nju, staviti je u mikrovalnu pećnicu, postaviti pravi trenutak i pričekati malo.

Sterilizator tvrtke Avent ima značajne prednosti, koje nam se upućuje uputama:

 1. Praktičnost. Uređaj ima malu težinu, uvijek ga možete ponijeti sa sobom u zemlju, na putovanju, koristeći ga kao svod za boce na cesti.
 2. Brzina. Potrebno je samo 6 minuta da dobijete sterilne posuđe.
 3. Antibakterijski učinak. Uništava do 99,9% svih patogenih bakterija.
 4. Dugoročni učinak. Posuđe je sterilno 24 sata s zatvorenim poklopcem.
 5. Sigurnost. Glavna stvar je ne zanemariti mjere predostrožnosti.
 6. Kapacitet. Uređaj drži do 4 boca ili 2 crpke dojke.
 7. Prijateljstvo okoliša. Materijali od kojih je napravljen sterilizator ne sadrže bisfenol-A.

zaključak

Sterilizator je posebna oprema namijenjena za obradu dječjih jela čija će uporaba omogućiti uništavanje 99,9% svih štetnih mikroba s površine bočica, bradavica i drugih dječjih predmeta.

Sterilizator mikrovalne boce u mogućnosti je nositi se s dodijeljenim zadacima, a ne gore, a možda čak i bolje od električnog analognog. Međutim, ne treba zaboraviti da je Phillips Avent SCF281 sam po sebi neučinkovit, njegovo djelovanje je moguće samo zajedno s mikrovalnom pećnicom.

Zanimljive Činjenice O Trudnoći