Kako zatrudnjeti kao dječak: metode koje potvrđuje znanost

Zdravlje

Jedno od najčešćih pitanja koja buduće roditelje postavlja u internetske tražilice jest: "Kako zaraziti dječaka 100 posto?" Iako je nemoguće jamčiti rezultate bez intervencije suvremenih medicinskih tehnologija, mnogi i dalje vjeruju u drevne tradicije, narodne metode, prednosti, molitve i spremni su ih testirati.

Otkriće ženskih i muških spolnih kromosoma, koje određuju spol djeteta u vrijeme začeća, datiraju iz 1905. godine i pripada genetičarima Nettie Stevens i Edmund Wilson. X i Y kromosomi unutar spermija moraju doći do jaja i prodrijeti u njega. Brojni čimbenici utječu na taj proces.

Znanstvenici su otkrili da nositelji spermija X kromosoma (žene) mogu održavati mobilnost duže. Ali vlasnici Y-kromosoma (koji su "odgovorni" za dječake) kreću puno brže. Stoga, ako žensko tijelo stvara uvjete za prodiranje spermija brže u maternicu i njegove epruvete, povećat će se vjerojatnost da će "spermijska stanica" raste na jajnu stanicu.

Racionalne "bake" savjeti

Nije uvijek moguće da se par zatrudne kao dječak prvi put. Ponekad je potrebno mnogo godina. Stoga ne čudi da roditelji vjeruju da su "sva sredstva dobra" i djeluju, usredotočujući se, između ostalog, na drevne tradicije i uvjerenja. I, kako se ispostavlja, neke "folk" metode nisu tako neodržive kao što se čini na prvi pogled. Što možete vjerovati?

Posebna prehrana

Tradicionalne narodne preporuke navode da određena vrsta hrane i određena pravila unosa hrane mogu povećati šanse za osvajanje sina. U fazi planiranja trudnoće, dječak preporučuje sljedeću dijetu za roditelje i na dan začeća.

 • Više alkalne hrane. Morate jesti hranu koja će promijeniti pH (ili kiselost) vašeg tijela. Alkalna hrana smanjuje kiselost cervikalne sluzi koja povećava propusnost spermi i može biti od velike važnosti u planiranju dječaka.
 • Česta frakcijska snaga. Potrebno je jesti češće nego inače i distribuirati dnevne kalorije u male dijelove tako da je razina šećera u krvi konstantna. Morate jesti s redovitim doručkom, jedući više hrane bogate natrijem, kalijem i vitaminima B12, C, E.
 • Više kalorija. Studije provedene na Sveučilištu u Oxfordu sugeriraju da je vjerojatnost trudnoće malog muškarca veća za one žene koje jedu visoko kaloričnu kašu za doručak svaki dan.

Popis proizvoda koji se preporučuju za koncepciju dječaka:

 • povrće - brokula, mrkva, grašak, tikvice, krastavci, češnjak, kukuruz, krumpir;
 • voće - grejp, kivi, avokado, banana, breskva, šljiva;
 • slatkiši - med, suhe marelice, tamna čokolada;
 • sokovi za piće, gazirana pića;
 • ulja - biljno ulje, masline;
 • škrob - kaša i makaroni, kruh, peciva, kolačići;
 • proteina - meso i ribu u bilo kojem obliku kuhanja;
 • Natrij i kalij - ukiseljeno povrće.

Pri planiranju dječaka treba izbjegavati sljedeću hranu i hranu:

 • fermentirano mlijeko i mlijeko u sastavu;
 • plodovi mora.

Prikladni dani

Način na koji dijete dobiva ovulacijom također ima znanstvenu razlog. Smatra se da je vjerojatnost dobivanja muškog djeteta veća ako se seksualni odnos provede u sljedećim razdobljima.

 • Unutar 24 sata prije otpuštanja jaja. Spermatozo koji nosi Y kromosom bit će na mjestu do trenutka kad jaje napusti jajnika.
 • U prvih 12 sati nakon ovulacije. U ovom trenutku, cervikalna sluz, koja se proizvodi tijekom ovulacije, razrjeđuje i dopušta spermi da brzo krene s Y kromosomom.

Možete pokušati koristiti ovaj način kalendara ako je ciklus apsolutno redovan za ženu. S nepravilnim ciklusom oko kojih dana je bolje zamisliti dječaka, možete procijeniti test ljekarne, koji određuje trenutak ovulacije.

Osim toga, kao i kod kalendarske metode, možete izračunati dječakova koncepcija pomoću bazalnog plana za temperaturu: temperatura pada malo prije ovulacije, a neposredno nakon ovulacije bilježi svoj označeni skok.

4 pravila u krevetu

Postoje neki intimni savjeti o tome kako roditi dječaka. Do kakvog držanja možete zamisliti dječaka i trebate li pre-apstinenciju. Dakle, postoje četiri pravila.

 1. Seksualna apstinencija. Preporučuje se da se suzdrže od spola sedam dana prije određenog vremena.
 2. Postavite s dubokom penetracijom. Položaji u kojima je čovjek iza žene ili sjedi na čovjeku na vrhu (položaj vozača) će učiniti. Dakle, put do "cilja" - zrelijih stanica jajeta je donekle skraćeno.
 3. Istodobni orgazam. Vjeruje se da s istodobnim vrhunskim osjećajima, oba partnera emitiraju tajnu s alkalnom okolinom, pridonoseći promicanju "dječaka" spermija.
 4. Deset minuta na leđima. Nakon spolnog odnosa, žena bi trebala ležati na leđima i provesti najmanje deset minuta na tom položaju. To daje veću vjerojatnost da sperma ulazi u cerviks.

Ono što ne biste trebali imati povjerenja

Često pronađena na internetskoj metodi planiranja spola djeteta za krv roditelja nema znanstveno opravdanje i nije povezana s razdobljima obnove krvnih elemenata.

Dakle, pristaše metodologije tvrde da se krv žene obnavlja svake tri godine (počevši od 15 godina) i muškarca - svake četiri godine (počevši od 16 godina). Prema njihovom savjetu, potrebno je usporediti čija je krv "mlađa". Ako je čovjekova krv nedavno ažurirana, par će imati dječaka. A ako žena "osvoji", onda se možete pripremiti za izgled djevojke. Kao rezultat toga, roditelji navodno mogu planirati odgovarajuće razdoblje za začeće.

Zapravo, nije. Prava slika je ovo: svake sekunde, milijuni crvenih krvnih stanica formiraju se u ljudskoj koštanoj srži. Oni "žive" u krvotoku oko 120 dana, a potom se apsorbiraju drugi stanični elementi krvi odgovorni za uklanjanje mrtvih stanica i stranih agenata. Razdoblje postojanja drugih krvnih stanica još je kraće:

 • leukociti - od dva do 15 dana;
 • eozinofili - 15 dana;
 • bazofili - dva do četiri dana;
 • makrofagi - dva ili tri mjeseca;
 • trombociti sedam do deset dana.

Stoga, spol bebe ne ovisi o obnovi krvi roditelja. Također, nema nikakve veze s grupom ili rhesusom.

Kako zaraziti dječaka: IVF pomoć

Danas znanstvenici mogu ponuditi samo jednu metodu koja pruža zajamčenu priliku za odabir spola nerođenog djeteta. Ovo je metoda dijagnoze prije implantacije u programu umjetne oplodnje. Koristi se ne samo zbog velike želje da rađaju dječaka (zbog religijskih uvjerenja, na primjer), već i kao prilika za izuzimanje patologija povezanih s seksom, kao i na način liječenja neplodnosti.

Bit pred-implantacijske genetske dijagnoze

Ova metoda ima točan slijed djelovanja pomoću medicinske opreme visoke tehnologije, a prema pregledima obavljaju vrhunski stručnjaci. Što rade:

 • žena dobiva zdrava jaja, a čovjek prima visoko kvalitetne sperme;
 • izraditi postupak umjetne oplodnje in vitro;
 • ispitati stanice vanjske ljuske zametaka petog dana života;
 • odrediti spol potencijalnog djeteta;
 • nakon dijagnoze dječakov zametak prenosi se u maternicu.

Nema savjeta kako se truditi kao dječak koji će jamčiti 100 posto rezultata. Čak i takva komplicirana i skupo medicinska manipulacija kao IVF nije panaceja. Uostalom, embrij se ne uklapa uvijek. Zato je važnije imati zdravu djecu, a ne njihov spol. A ako se ovaj momak ne rodi ovaj put, vrijedi ponovno pokušati.

Dijeta za koncepciju dječaka

Povezu između hranjenja budućih roditelja i spola djeteta objasnila su dva francuska znanstvenika. Jacques Laurent i Joseph Stolkowski proveli su dvomjesečni eksperiment u kojem su sudjelovale dvije skupine mladih parova. Obje skupine jele su u skladu s različitim shemama i skupovima proizvoda, što je rezultiralo većim brojem djevojaka rođenih u jednoj skupini, a dječaci prevladavali u drugoj. Što su roditelji sinova jeli? Slijedi ovaj i još nekoliko savjeta.

Mi formiramo spol djeteta: kakvi čimbenici utječu na njega

Odmah treba napomenuti da danas postoji samo jedan "win-win" način da "oblikuje" spol djeteta - in vitro oplodnju. Ovo je laboratorijski proces koji daje 100% -tni rezultat: dug, skup, učinkovit. Sve druge metode mogu samo povećati postotak rođenja djevojke ili dječaka.

Koncepciju dječaka može utjecati: genetska predispozicija, zdravlje oba roditelja, razdoblje ovulacije, prehrana žene i muškarca, te u maloj mjeri položaj spola.

Prvi znanstvenik koji je nacrtao paralelu između načina života i stvaranja spola djeteta bio je Shige Song, sociolog i demograf. Njegova studija i ankete (oko 300.000 žena sudjelovalo!) Pokazalo je da su tijekom "Velike skokove naprijed" više djevojaka rođene u Kini, iako su dječaci prevladavali prije i poslije gladnog razdoblja.

Zapažanja su provedena na životinjama, nakon čega je potvrđena teorija demografa: u pozadini nedostatka hrane rađale su se djevojčice, a u "punim" uvjetima dominirala je muški spol. Tvrdi se da je ženski spol više izdržljiv. Stoga, radi opstanka stanovništva, ljudsko tijelo i životinja proizvode više djevojaka.

Odjeća tih studija su u francuskoj prehrani. Za koncepciju djevojke osiguravamo punu kalorijsku prehranu, a za sina možete se pokupiti s krumpirom i prženim mesom.

Priprema roditelja za začeće

Vrlo je poželjno da je izgled djeteta pažljivo planiran događaj. Tako se oba partnera mogu pripremiti fizički i emocionalno za dolazeće promjene u životu.

Obvezni minimum u pripremi je posjet liječniku i testiranju. Potrebno je podvrgnuti potpunom ispitivanju za otkrivanje kroničnih bolesti ili mogućih infekcija, ali nije uvijek moguće odrediti bolest bez testova. Nesrećeno tijelo roditelja povećava rizik od bolesnog djeteta.

Poželjno je 3-4 mjeseca prije navodnog začeća isključiti iz jelovnika sve štetne hrane i pića. Za zdrav par ne preporuča se poluproizvod, slatka soda, trans masti (margarina), pojačivači okusa.

Ako jedan od partnera prolazi lijek, morate pričekati da se lijek potpuno ukloni iz tijela. Za žene je važna normalizacija težine: pretilost ili nedostatak težine utječe na reproduktivnu sposobnost žene kao cjeline. Ni u kojem slučaju ne možete pribjeći iscrpljujućim dijetama jer oduzimaju tijelo većine dobrih komponenti koje će biti potrebne za razvoj i rođenje zdravog djeteta.

Alkohol, osobito pivo, važno je isključiti nekoliko mjeseci prije planiranog začeća. Od svih alkoholnih pića, možete popiti čašu crnog vina dnevno.

Jesti roditelje da zatrudnu dječaka

Znanstvenici iz Francuske istražili su stupanj utjecaja prehrane obaju partnera na proces formiranja djeteta. Ispalo je da u obiteljima gdje se pojede više hrane sa sadržajem natrija i kalija, prevladavaju sinovi. Roditelji kćeri prije zamišljanja hrane na magnezij i kalcijevim proizvodima.

Skup proizvoda preporučenih za upotrebu prije začeća sastoji se od prirodnih sastojaka s pretežitim kalijevim i natrijevim solima. Vjeruje se da ti sastojci mogu promijeniti pH sluznice ženskih genitalnih organa. U kiselom okolišu, spermatozoidi koji nose Y kromosom umiru brže pa se ravnoteža mora pomaknuti na alkalnu stranu.

Na prvom mjestu na izborniku, ženama se preporučuje uvesti proizvode koji općenito imaju koristi od reproduktivne sposobnosti. Prije začeća, morate ući u izbornik agrumi, lisnato zelje, ribe.

Dijeta za zarazu dječaka može trajati samo do početka trudnoće. Trikovi nakon oplodnje jaja neće pomoći promjeni seksa. Važno je periodično provoditi testove, budući da se prehrana trudnice treba dogovoriti s liječnikom.

Za zamišljanje dječaka preporučuje se uključiti u prehranu:

Majčinom jelovniku treba dominirati svijetla i hranjiva hrana. Preporučite malo više soli da povećate unos natrija. Možete koristiti vruće začine, začinsko bilje, prirodno začini od povrća. Moguće je koristiti aditive samo prije trudnoće, jer je nepoželjna komponenta za trudnice. Korisno je kada planirate dječaka da uvede više kiselih i slanih namirnica: kiseli kupus i krastavci, rajčice, konzervirane tikvice i patlidžana.

Dijeta treba biti dobro uravnotežena, tako da trudnica dobiva sve potrebne dijelove i uvijek je u stanju sitosti. Važno je da ne pretjerati, bolje je smanjiti količinu bijelog kruha, životinjske masti, meso odabrati mršav. Preporučljivo je jesti svaki dan za dvije posude od povrća i dva proteina.

Tijekom razdoblja planiranja, savjetuje muško dijete da ograniči hranu bogatu kalcijem i magnezijem. Ove komponente ne mogu se potpuno isključiti, jer su važne za ženu i za budući sin.

Kako biste povećali vjerojatnost dječaka, preporučljivo je ograničiti:

Popis preporučenih proizvoda je vrlo širok. Izbornik može imati čak i "dobre stvari" poput kobasica i kobasica, krekera, prženog krumpira itd. Slatko je bolje ograničiti, možete kušati domaće slastice: jelly, kolači bez jaja i mlijeka, pudinjama od krupice. Važno je piti dovoljno vode tako da se tijelo čisti i oslobodi od suvišne tekućine.

Za zamišljanje djeteta, važno je ne samo izbornik žene, nego i muškarac. Partner treba povećati količinu proteina u njegovoj prehrani, po mogućnosti lean mesa. Velika količina masti negativno utječe na reproduktivnu funkciju muškaraca. Također se preporučuje dodavanje jela od svježeg povrća. Ali količina soli treba smanjiti, možete upotrijebiti druge začine za dodavanje okusa.

Pazite da se suzdržite od alkohola u razdoblju planiranja djeteta. Muški hormoni pod utjecajem alkohola, posebice piva, mutirati su u žensku dragragonu. Osim toga, etilni alkohol povećava rizik od djeteta s patologijama.

Dodatne mjere

Pored prehrane, recenzije žena koje su rodile sinove preporučuju dodatne mjere. Najčešći način zamišljanja dječaka je izračunavanje ovulacije. Bez stanica jajne stanice spremne za oplodnju koncepcija je u načelu nemoguća. Možete točno izračunati razdoblje ovulacije kod ginekologa. Postoje i "doma" metode izračuna: mjerenje bazalne temperature, izračunavanje znakova ovulacije, posebna ispitivanja. U pravilu, oslobađanje zrelih stanica jajnih stanica javlja se 14 dana prije početka menstruacije.

Da bi postala trudna kao dječak, oplodnja se mora dogoditi točno na dan ovulacije. Žensko jaje živi ne više od 48 sati, tj. Trudnoća se može dogoditi samo za dva dana tijekom čitavog mjeseca. Sperma s Y-kromosomom umiru brzo, pa je važno stvoriti povoljne uvjete za njih. Kako bi se spriječila trudnoća djevojke, važno je da se suzdržite od seksa dva dana nakon ovulacije.

I seksualni položaj perspektive može igrati u rukama budućih roditelja. Spermatozo koji nosi Y kromosom brzo se pokreće, ali većina njih gotovo odmah umire. Kako bi skratili stazu muškog kromosoma na jaje, savjetuje se odabir položaja s dubokim prodorom. Najčešći od tih položaja - "koljeno-lakat". Također je napomenuto da apstinencija 2 tjedna prije planiranog začeća povećava rizik od rađanja dječaka.

Budući da je muški kromosom osjetljiv na kiselinski okoliš, žene ponekad umjetno mijenjaju ravnotežu intimne sluznice prema alkalnom. Da biste to učinili, koristite čašu prije skuha s otopinom sode za pečenje, otopite 2 žlice sode u litru kuhane vode. Upotreba ove metode dopuštena je samo uz dopuštenje ginekologa.

Muški kromosomi umiru na povišenim temperaturama, stoga se preporuča da prije nego što pokušate zatrudnjeti da se odrekne vrućeg tuširanja ili kupke, kupajte. Sintetičko donje rublje također je kontraindicirano za par koji želi muškog nasljednika, budući da ovaj materijal podiže temperaturu male zdjelice.

Pored ovih mjera, postoji još nekoliko, ali manje vjerojatna. Na primjer, mnogi moderni parovi koriste preporuke svojih predaka u osmišljavanju sina. Prema uvjerenjima, dječak može dobiti samo puni mjesec, čak i bolje ako je dan pao u ponedjeljak, utorak ili četvrtak.

Postoje oni koji vjeruju više znakova drugih nacija. Na primjer, među ženama, tablice kineskih i japanskih kalendara su popularne. Oni izračunavaju mjesec koji će biti najpovoljniji za oplodnju muškog kromosoma. Nije neobično da često pri izgradnji takvog stola uzima u obzir samo majčino doba, čovjek je potpuno odsutan iz izračuna.

Dakle, sve ove metode, uključujući prehranu, imaju pravo na praksu. Međutim, svi mogu samo malo povećati vjerojatnost sina. Prema riječima ginekologa, najvjerojatniji način da "oblikuje pod" može biti izračun ovulacije. Ali čak i ova metoda povećava, prije svega, šanse da se zatrudni. U svakom slučaju, planiranje djeteta, par mora biti spreman za bilo kakve rezultate.

Pravo izračun: što je tamo da začini dječaka?

Utjecaj na vjerojatnost začeća dijete određenog seksa je pitanje koje su mnogi parovi zainteresirani. Vjerojatno ste već upoznati s takvim metodama kao što su rodno planiranje pomoću metode koncepcije prema tablici ovulacije, obnovi krvi ili nacionalnim znakovima. Postoji i dijeta za djetinjstvo.

Jesti određenu hranu može utjecati na vaše hormone i vaginalni okoliš.

Dijeta prije zamišljanja dječaka osmišljena je kako bi stvorila alkalni okoliš u vagini. Potrebno je da "muški" spolne stanice s Y kromosomom budu u povoljnom okruženju. U tom smislu, u svojoj prehrani, da postane trudna kao dječak, bit će te hrane koja će postupno prilagoditi vaše hormone i pH vagine.

Francuska dijeta za zarazu dječaka

Francuski znanstvenici Joseph Stolkowski i Jacques Laurent otkrili su da je spol nerođenog djeteta u mnogim slučajevima ovisio o prehrani parova do začeća. Proučavali su prehranu u obiteljima u kojima je bilo rođenja samo dječaka ili samo djevojaka. Prema rezultatima istraživanja, zaključili su: u prehrani roditelja sinova bilo je povećana količina kalija i natrija, a kćeri - magnezij i kalcij. Na temelju dobivenih podataka, razvila se francuska dijeta za koncipiranje dječaka, čija učinkovitost mnogi parovi dokazuju u praksi. Ako slijedite propisanu prehranu i tablicu ovulacije, vjerojatnost da ima sina iznosi 80-90%.

Koji su proizvodi potrebni za dječaka?

Što trebate pojesti kako biste zatrudnjeli kao dječak? Krenimo s teorije u praksu. Razmotrite detaljnije kako jesti da zatrudni dječaka. Dijeta koja traje dva tjedna potpuno je bezopasna. Njegov je cilj smanjiti uporabu kalcija i magnezija, te povećati sadržaj kalij i natrija u prehrani. To znači da će u vašoj prehrani za zamišljanje dječaka biti visok sadržaj soli i određene hrane. Mliječni proizvodi, mineralne vode kalcija, mahunarke, škampi, kavijar, orasi i čokolada trebaju biti isključeni.

Trebat će vam sljedeći proizvodi za pojavu dječaka:

 • proso sir;
 • med;
 • pšenične mekinje;
 • riba;
 • meso;
 • povrće (krumpir, mrkva, tikvice, bundeva, rajčica, rotkvica);
 • voće i bobice (marelice, lubenice, datumi, jabuke, trešnje, kruške, banane).

Što je čovjek za shvaćanje dječaka?

Nakon što ste odlučili zatrudnjeti s vašim sinom, trebat će vam "suradnja" i njegov budući otac, ne samo za shvaćanje, nego i za proces planiranja. Što čovjek treba jesti da bi zarazio dječaka? Glavni cilj ove faze je proizvodnja zdrave sperme. Stoga, u razdoblju prije koncepcije, čovjek treba napustiti alkoholna pića, povećati količinu proteina u prehrani. Također je važno smanjiti sadržaj soli i dimljenog mesa. Čovjek ne boli da se usredotočite na korištenje svježeg voća i povrća.

Kako začeti dječaka: prehranu i druge popularne metode

Je li moguće u fazi planiranja "postaviti" spol buduće bebe? Pitanje je bitno za parove koji su dugo sanjali o sinu. Postoji posebna dijeta za zamišljanje dječaka čija je učinkovitost dokazana. Na podu fetusa utječu određene tvari koje ulaze u tijelo s hranom. Pored dijeta, parovi pokušavaju i druge metode programiranja spola bebe: od znanosti do naroda. Neki od njih stvarno pomažu da zatrudnje sina, u slučaju drugih, potiče se efekt automatskog prijedloga koji također može dovesti do željenog rezultata. U potrazi za sanom, bilo koje metode su dobre, glavna stvar je ne štetiti se vlastitom zdravlju.

Kako postaviti pod

Koji čimbenici utječu na spol budućeg djeteta? Ovo je pitanje mnogim stoljećima zabrinulo čovječanstvo. Y-kromosomski spermi su odgovorni za koncepciju dječaka. Oni su mnogo aktivniji od onih koji nose kromosom X (pridonoseći rođenju djevojke), međutim, i manje su trajni.

"Muška" sperma ne uklapa kiselu mikroflora u vaginu. U njoj umiru, a ciljevi dolaze do "ženske" sperme, dakle - rođena je djevojka. Ako bi se osigurali uvjeti za promjenu kiselog okoliša na alkalnu, onda su šanse da se dječak povećavaju mnogo puta. U takvoj mikroflori, spermija Y-kromosoma ne umiru i aktivni su. Na kraju oni postižu cilj, a oplođeno jaje se razvija u muški embrij.

Roditelji prehrane i dječji kat

Nutricionizam par tijekom razdoblja planiranja trudnoće jedan je od čimbenika koji utječu na budućnost djeteta da postane. Takva izjava na prvi pogled može se činiti mitom, ali znanstvenici su to dokazali. Ako razumijete nijanse procesa koncepcije, odnos prehrane i spola bebe više se ne čini nevjerojatnim.

Vaginalne promjene pH olakšavaju se odgovarajućom hranom koja sadrži natrij i kalij. Ako slijedite razvijenu prehranu, možete utjecati na spol budućnosti mrvica. Vi samo trebate znati koje proizvode uključiti u vlastitu prehranu i partnerovu prehranu.

Započnite pridržavati se elektroenergetskog sustava za koncepciju djeteta određenog spola, preporučljivo dva mjeseca prije namjeravane trudnoće. Potreban vam je uravnoteženi pristup elektroenergetskom sustavu, prije početka prehrane, bolje je konzultirati se sa svojim liječnikom. Tijekom planiranja trudnoće važno je jesti zdravo i raznoliko.

Proizvodi za koncepciju dječaka

Dokazano je da je dobivanje dječaka kada se u roditeljskoj prehrani nalazi mnogo hrane bogate natrijem i kalijem. Paralelno je važno osigurati manje magnezija i kalcija, što smanjuje količinu potrebnih elemenata u tragovima. Pridržavajući se dijetama usmjerene na programiranje spola budućeg djeteta, važno je ne zaboraviti na pravila zdrave prehrane. Tijek trudnoće, zdravlje majke i fetusa ovisi o prehrambenim navikama u fazi planiranja.

Kako bi sin sanja ostvarili, par treba koristiti više od navedenih proizvoda u tablici:

Vjeruje se da će šanse začeća dječaka povećati ako jedete puno slane i visoke kalorijske hrane. Od davnina, ljudi su primijetili da je u sated godina više muškaraca su rođeni, u gladnim, ženke. U potrazi za sanom nasljednika, ne biste trebali zloupotrebljavati visoko kaloričnu i slanu hranu (to je i dalje štetno), ali morate malo više jesti hranu bogatu i slanu. Budući roditelji trebaju se pobrinuti da dijeta bude raznolika: popis preporučenih proizvoda je prilično opsežan, što omogućuje uravnoteženi pristup pripremi dnevnog izbornika u fazi planiranja.

Što ne jesti

Da bi zatrudio dječaka, važno je ne samo uključiti preporučenu hranu u vašu prehranu, već i isključiti one koji mogu ometati programiranje djetetovog pravog seksa. Tijekom planiranja, vrijedno je ograničiti količinu hrane bogate kalcijem. Parovi koji sanjaju o nasljedniku, nepoželjno je koristiti:

 • mliječni proizvodi (osobito tvrdi sir, mlijeko, sir);
 • mahunarke (osobito grah);
 • kopar;
 • plodovi mora (školjke, škampi, rakovi, kavijar);
 • orašasti plodovi (kikiriki, lješnjaci, orasi, bademi);
 • jaja (posebno žumance);
 • mineralna voda s kalcijem.

Slatki ljubavnici imaju veću vjerojatnost da imaju djevojke. Da bi se sin rodio u obitelji, žena bi trebala odbiti slatkiše, kondenzirano mlijeko, mliječnu čokoladu. Trebate izbjegavati pečenje koje dodaju jaja i mlijeko.

Odbijanje navedenih proizvoda nije jamstvo začeća dječaka. Međutim, ako slijedite dijetu (povećajte količinu hrane visoke u natrij i kalij u prehrani), onda su šanse da imaju sina su povećane.

Preporučene poze

Dijeta koja pomaže zamišljati dječaka, iako se smatra učinkovitima, ne daje apsolutno jamstvo rađanja sina. Da biste postigli cilj, trebali biste stvoriti dodatnu prehranu drugim metodama koje vam omogućuju "programiranje" spola djeteta. Na primjer, određene poze pridonose koncepciji sina. Budući da je Y-sperma, odgovorna za koncepciju muškog djeteta, ne razlikuju vitalnost, važno je smanjiti svoj put do jaja. Što je put kraći, to su veće šanse za oplodnju sa "muškim" spermom. Za koncepciju dječaka, leđa poza partnera smatra se optimalnim, jer pruža duboku penetraciju.

Ako nekoliko snova o sinu, onda morate pokušati da žena prijeđe na orgazam. U vagini tijekom orgazma, okoliš se mijenja: od kisele do alkalne. Takva mikroflora je nepovoljna za spermu koja nosi ženski kromosom. "Muške" spermijske stanice dobivaju bonus u obliku uklanjanja "natjecatelja", što povećava šanse da rodi dječaka.

Važno je zapamtiti još jednu stvar: da bi se postigao cilj, spermatozo treba barem dvadeset minuta. Nakon spolnog odnosa, žena se preporuča odmoriti. Izlazak iz kreveta ne vrijedi sljedećih pola sata. Možete podignuti područje zdjelice kako biste pomogli kretanju spermija. Y-spermatozoidi su prilično "kapricijski", moraju osigurati čitav niz uvjeta: od željene mikroflore do spavanja tijekom kretanja.

Ovulacija koncepcije dječaka

Dijeta koja promiče rođenje dječaka i "ispravna" položaja trebala bi biti poduprta popularnom metodom "programiranja" spola - ovulacijom. Prema ovoj metodi, seksualni odnos mora biti unesen izravno na dan ovulacije. U tom razdoblju žensko tijelo je spremno za koncepciju, a mikroflora se mijenja u vagini, tako da "muški" spermatozoidi, koji su aktivni po svojoj prirodi, postižu svoje ciljeve ispred "ženskih". Da biste odredili odgovarajuće dane, trebate:

 • mjeriti osnovnu temperaturu;
 • koristiti posebne testove za ovulaciju;
 • vodite stol.

Ponekad odrediti ovulaciju pomoću ultrazvučne dijagnostike, koja vam omogućuje praćenje stanja folikula. Označite početak ovulacije i pražnjenja. Postaju bijeli i viskozni. Moguće je povećati broj spermija i povećati njihovu aktivnost ako se ne držite seksualnog kontakta par dana prije početka ovulacije.

Nakon što je utvrđena ovulacija i dogodila se intimnost između supružnika, trebate uzeti pauzu od dva dana ili seksati s kondomom. Ako se ne pridržavate ovog pravilnika, tada (pod uvjetom da su spermi Y pretrpjeli poraz) jaje može oploditi spermij koji nosi ženski kromosom.

Metoda ažuriranja krvi

Među parovima koji žele zatrudnjeti dječaka, popularna je teorija obnove krvi. Metoda je planirati početak trudnoće u trenutku kada je krv na početku ciklusa. Prema teoriji, svake tri godine postoji obnova krvi u fer seksu, svaka četiri - u muškaraca. Određivanje ciklusa krvnog broja mora se čuvati od rođenja. Međutim, ako je jedan od partnera imao glavni gubitak krvi (operacija, pobačaj), odbrojavanje počinje od ove točke.

Koncepcija dječaka daje mladu krv. Važno je da je krv muškarca mlađa od žene - onda su šanse za imanje nasljednika mnogo puta povećane. Rh faktor roditelja također je odgovoran za spol buduće bebe: s različitim partnerima Rh, vjerojatnost da se dječak počne povećavati.

Postavite pod s IVF-om

Danas se aktivno koriste inovativne reproduktivne tehnologije. Pristupili su im se kada je iz nekog razloga prirodno nemoguće zatrudnjeti. U nekim slučajevima, s IVF-om, možete povećati šanse da imate muško dijete. Da bi se to postiglo, nosači kromosoma X uklanjaju se iz sjemene tekućine, što smanjuje mogućnost zaraze djevojčice (pod uvjetom da su svi nosači uklonjeni).

Uz umjetno osjemenjivanje, metoda "programiranja" seksa se rijetko koristi. Primjenjuju se samo na njega kada postoje medicinski pokazatelji za to. Na primjer, ako postoji velika vjerojatnost prijenosa jedne od linija ženskih ili muških teških genetskih bolesti.

Folk metode i uvjerenja

Za planiranje dna djeteta par je pokušao dugo vremena. Nije iznenađujuće da su se pojavila mnoga uvjerenja i narodne metode zamišljanja dječaka. Uvijek se vjeruje da u godinama života žena može zatrudnjeti samo u neparnim mjesecima. Da bi naslijedio nasljednika, par mora staviti pod krevet onim stvarima koje su povezane s muškom energijom: na primjer, sjekiru ili čekić. Kasnije, ovaj znak je tumačen kao suvremena stvarnost: igračke su se stavljale ispod kreveta. U ljudima se vjeruje da dječak može biti zamišljen u mirnoj noći, kada mjesec počinje "rasti", ali ne u punom mjesecu. Ako bi supružnici u vrijeme koncepcije položili glave na sjever, tada će imati sina.

Tradicionalna medicina nudi mnoge recepte koji pridonose koncepciji dječaka. Jedan od najpopularnijih metoda je douching s otopinom sode prije spolnog odnosa. Takav postupak stvarno pomaže stvoriti alkalni okoliš koji je prikladan za Y-spermu. Međutim, douching ne može koristiti svatko. Ima brojne kontraindikacije i nuspojave, stoga prije nego što provedete postupak, trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom. Isto se odnosi i na dekocije ljekovitog bilja, koje tradicionalna medicina preporučuje da piju za dječaka. Prije uzimanja takvih decocija, morate se pobrinuti da ne utječu na zdravlje.

Zanimljive činjenice

Razumjeti razlog zašto se u nekim obiteljima rađaju dječaci, au ostalim djevojkama, do kraja, nitko nije mogao. Budući da još nisu mogli izmisliti način koji bi jamčio izbor seksualnog odnosa kada bi ih prirodno shvatio. Naravno, dijete, poza i druge metode "programiranja" spola daju određene rezultate, povećavajući šanse za osmisliti dječaka. Međutim, niti jedna od metoda ne može se pohvaliti stotinu posto učinkovitosti. Postoji i statistika prema kojoj se treba očekivati ​​dječak ako:

 • roditelji ne puše;
 • buduća težina majke prelazi 54 kilograma;
 • supružnici su mladi i to je njihov prvorođeni;
 • u povijesti majke se ne pojavljuju pobačaji i pobačaji;
 • par nije dugo mogao zamisliti dijete, iako su oba partnera zdravi.

Psiholozi su sigurni da ispunjavaju san koji trebate vizualizirati. Parovi koji sanjaju o sinu preporučuju se češće predstavljati dječaka u njihovu domu. Uloga psihološkog čimbenika u procesu začeća teško je objasniti, ali je također važno. Često u obiteljima gdje su sanjali nasljednika, pojavio se dječak.

Ako iz nekog razloga želite rođenu bebu određenog spola, onda svakako morate pokušati "programirati". No, ako niti dijeta ni druge popularne metode ne rade, ne biste trebali biti uzrujani: sin ili kći još uvijek predstavljaju veliku sreću.

Kako zaraziti dječaka - 8 najboljih metoda za roditi dječaka

Uvijek, parovi su izmislili razne načine, ponekad čudni i sofisticirani, zahvaljujući čemu su se nadali da će začeti dječaka. Kineske žene koje su željele proizvoditi muško dijete, tijekom intimnosti, otišle su na sjever. U germanskim plemenima koncepcija budućeg viteza bila je moguća samo na lijepom sunčanom danu. Slaveni, tako da je rođen junak, prije nego počnu spolni odnos, stavili su čovjeka ispod jastuka. A drevni Egipćani vjerovali su da možete ostati trudni kao dječak u punom mjesecu.

Naravno, ovo je sve praznovjerje. Međutim, koncepcija dječaka stvarno može biti planirana. Postoje metode pomoću kojih, ako ne i 100%, ipak je sasvim realno izračunati spol djeteta. Te tehnike daju vrlo velike pogreške, budući da se temelje na fiziološkim karakteristikama muškaraca i žena, a ljudsko tijelo je hirovito i često se ponaša nepredvidivo. Stoga se ne bismo trebali nadati i oslanjati na njih, iako možete pokušati. Nakon planiranja dječaka, treba se pripremiti ne samo za uspjeh, već i za neuspjeh.

Prva metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru ovulacije

Da bi dječak zakačio ovom metodom može samo žena koja točno zna početak ovulacije. Ako vrijeme oslobađanja jaja varira od mjeseca do mjeseca, najbolje je da ne koristite ovu metodu. Muški Y-spermatozoa jetre i aktivisti više od njihove ženske X-braće, ali manje otporni, brzo umiru. Ali to je Y-spermatozoa koje daju mušku klicu kada oplodi jaje.

Stoga, kako bi koncepcija dječaka bilo najvjerojatnije, seksualni odnos treba voditi točno u vrijeme za ovulaciju. Ako imate seks prije ovulacije, muški Y-tadpoles možda ne živi vidjeti jaje. Da biste pouzdano odredili pravo vrijeme za oplodnju, možete kupiti testove za ovulaciju ili zadržati rezultat na kalendaru ovulacije.

Druga metoda. Koncepcija dječaka prema teoriji Shettlesa

Param žele imati dečka može preporučiti Shettlza metoda koja se temelji na različitim aktivnostima sperme s Y i X kromosoma setu. Ova metoda koncepcije muškog djeteta vrlo je učinkovita: u 80 parova od 100, rezultat je uspješan.

Načelo rada ove metode općenito je slično opciji oplodnje prema kalendaru ovulacije. Ako vodite ljubav na dan jaja iz jajnika, i uvijek sa ženskog orgazma, ali ignorirati intimnost tjedan dana prije ovulacije, koncepcija djevojka je vjerojatno da će se dogoditi.

Skrivene u genitalnom traktu žena nakon prethodnog odnosa, X-sperma su teške i spore, u alkalnom okruženju, ne žive do sljedeće ovulacije. I lagani i okretni Y-tadpoles, uzimajući osloboditi od konkurenata, brzo doći do novog jaja.

Treća metoda. Koncepcija dječaka prema lunarnom kalendaru

Liječnici u drevnoj Indiji imali su vlastite ideje o tome koji dan vjerojatno zamišljate dječaka. Mislili su da je beskorisno pokušati to učiniti na 11. i 13. lunarnim danima. Prema lunarnom kalendaru da se uključe u seksualne odnose za zasnivanje dječaka optimalno kada je mjesec na nebu stoji u muškom znaku zodijaka: Strijelac, Lav, Blizanci, Vaga, Aquarius, Ovan. Ali ako je mjesec u ženskom zodijaku, to jest, u Djevici, Škorpionu, Biku, Jarcu, Ribama i Raku, tada se povećava vjerojatnost da će se truditi djevojka. Nepovoljno za zamišljanje muškog djeteta je razdoblje punog mjeseca i novog mjeseca.

Četvrta metoda. Koncepcija dječaka prema tablici broja para

Ta tablica može pridonijeti koncepciji dječaka. Samo morate pronaći broj parova u njemu. Horizontalna crta označava mjesec u kojem je čovjek rođen, u vertikalnom stupcu - mjesecu rođenja žene. Broj parova nalazi se na sjecištu redaka i stupca. Na primjer, ako je žena rođena u lipnju, a muškarac - u ožujku, njihov broj para je 6.

Na sljedećem grafikonu morate pronaći broj parova i vidjeti koji je mjesec najvjerojatnije postao dječak. Odmah je vidljivo da će par s brojem 6 najvjerojatnije uspjeti zatruditi muško dijete u listopadu, a najmanje vjerojatno u ožujku i travnju.

Peta metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru doba majke

Možete pokušati zatrudnjeti kao dječak koristeći kalendar dobi svoje majke. Žena samo treba pronaći svoju dob u stolu i vidjeti kada je vjerojatnost začeća muškog djeteta najveća za nju. Na primjer, ako je buduća majka trenutno 24 godine, onda je najbolje ući u intimne odnose u siječnju, ožujku, travnju, lipnju, srpnju.

Šesta metoda. Dječak za koncepciju na japanskom

Japanski znanstvenici tvrde da roditelji koji puše dramatično smanjuju priliku da rađaju dječaka. Prema studijama, bračni parovi koji ne sudjeluju s cigaretom imaju veću vjerojatnost da će biti rođeni djevojčicama, dok dječaci vole biti rođeni majkama i ocima koji biraju zdrav stil života.

Sedma metoda. Dječak za koncepciju na njemačkom jeziku

No, njemački znanstvenici iz Instituta za svjetsku populaciju zaključili su da su dječaci trudni sa ženama koje su malo nervozni i zabrinuti. Jedan uzorak ih je gurnuo na takvu zanimljivu misao: u turbulentnim godinama za Njemačku, na primjer, uništivanjem Berlinskog zida, mnogo manje dječaka rođeno je nego u mirnim povijesnim razdobljima.

Osma metoda. Dječak za koncepciju na talijanskom jeziku

Talijanski istraživači imaju vlastito mišljenje o vjerojatnosti zamišljanja muškog djeteta. Vjeruju da djevojke pretežno rade za vitke žene, a dječaci se brinu za grudice majke. Talijani su proveli opsežan pokus, zbog čega se pokazalo da je zarađivanje dječaka bolje za žene koje teže više od 54 kg. Stoga, mame, koje sanjaju o dječaku, ne mogu se odreći gastronomskim zadovoljstvima.

Kako jesti da rodi dječaka

Kako jesti da rodi dječaka - dijeta za buduće roditelje

Na vjerojatnost začeća djeteta određenog spola utječu mnogi čimbenici, koji uključuju izračunavanje datuma ovulacije, obnove krvi, genetske značajke i još mnogo toga. Također je relevantno pitanje kako jesti da bi rodili dječaka.

Tijekom godina mnoge su studije pokazale da postoji posebna dijeta za žene i muškarce koji žele zatrudnjeti sina. Određena skupina proizvoda utječe na hormonsku pozadinu budućih roditelja. Alkalno okruženje u vagini također ovisi o prehrani, što je važno za život spermatozoida.

Dijeta za koncepciju dječaka za žene ima za cilj stvoriti povoljan alkalni okoliš unutar vagine. Podložno tom stanju, sperma s Y kromosomom bit će u njima povoljna okolina. Dakle, oni će živjeti dulje, a vjerojatnost začeća dječaka bit će veća. Ponekad recenzije i savjeti pomažu odabrati dijetu za koncipiranje dječaka, što će dati najbolje rezultate.

Značajke francuske prehrane

Već davno su francuski znanstvenici dokazali da prehrana bračnog para, koju su imali prije začeća, utječe na dno nerođenog djeteta.

Za pouzdanost rezultata studije promatrali su prehranu obitelji u kojima su rođene samo djevojke i obitelji rođenih samo s dječacima. U formiranju nalaza, otkriveno je da je u prvom slučaju obitelj hranila hranu bogatu magnezijem i kalcijem, au drugom - u kalij i natrij.

Temelj francuske prehrane su namirnice koje su prilagođene ovoj značajci. Šanse da će imati sina bit će veće ako žena slijedi kalendar ovulacije i njezinu prehranu.

Koja hrana povećava vjerojatnost da ima dječaka?

Mnogi parovi koji sanjaju o sinu su zabrinuti zbog pitanja, koja vrsta prehrane je potrebna da bi zarazila dječaka? Pristup izboru prehrane treba uzeti ozbiljno, budući da bi to trebalo biti korisno i ne uzrokovati štetu.

Da biste pripremili svoje tijelo za koncepciju sina, dovoljno je dva tjedna posebne prehrane, osim proizvoda koji sadrže kalcij i magnezij. U prehrani se mora nalaziti jela bogata kalijem i natrijom, a to se posebno odnosi na slanu hranu.

Ako vam je potrebna određena dijeta za dječaka, recenzije budućih roditelja koji su koristili ovu metodu planiranja poda pomoći će odrediti skup pogodnih proizvoda.

Koja dijeta je potrebna da bi se dječaka začela?

Iskusni nutricionisti vjeruju da bi roditelji trebali koristiti:

 • riba;
 • Masno meso;
 • Krumpir, rotkvica, rajčica, mrkva, bundeve i tikvice;
 • Lubenica, jabuke, datumi, banane, kruške, marelice;
 • Proizvodi od pšeničnog mekinje;
 • Med.

Za muškarce dijeta je također važna.

Također je važna prehrana čovjeka za osmisliti dječaka. Ako želite zatrudnjeti sa svojim sinom, morat ćete surađivati ​​s budućim tatom u smislu podupiranja njegove prehrane. Nakon začeća, žena bi trebala jesti na isti način kao i supružnik u fazi planiranja trudnoće.

Nekoliko mjeseci prije datuma navodne koncepcije svoga sina, čovjek mora odreći alkohol i cigarete. Kao korisna hrana, ona bi trebala konzumirati više proteina, naime meso, jaja, ribu, povrće i voće.

Kako zaraziti dječaka: ovulacijom, krvlju, kalendarom

Neki roditelji sanjaju o svojoj kćeri: lukovima, lutkama, smiješnim djevojkama koje se trče igrati.

I drugi čekaju, neće čekati, kad se sve vrste automobila, kuglica, štapića za ribolov i smiješni tamac počinju akumulirati u njihovom stanu kako bi otac mogao otići na ribolov ili će pomoći mami da donese torbe.

Kad se probudite i odlučite: trebamo sina. I odmah je postavljeno pitanje što učiniti kako bi zatreli dječaka?

Ovulacijom

Do danas, postoje mnogi trikovi koji će pomoći da se pojede dijete određenog spola. Najoptimalniji je način ovulacije.

Moderna znanost zna da su muškarci nositelji X i Y kromosoma, a žene samo X kromosomi. Stoga će fuzija jajeta s spermom koja nosi Y kromosom osigurati koncepciju dječaka.

Spermatozoa s Y kromosomom brže su, ali manje tvrdokorni, za razliku od spermija s kromosomom X, koji su, naprotiv, sporiji, no ipak ostaju održivi još dulje.

Gnojidba se javlja tijekom ovulacije - otpuštanje jaja u trbušnu šupljinu. Ako je koncepcija bila na taj dan, onda je prilika za spretno spermatozoide da prvo dođe do jajašca znatno veća od one neugodne sperme s X kromosomom.

Ako je začeća bila dva do tri dana prije ovulacije, najvjerojatnije ćete imati kćer. Treba imati na umu da 48 sati nakon ovulacije, jaje umre, a prilika za začeti dijete smanjuje se na nulu.

Sada postoji mnogo načina za određivanje ovulacije. Mjerenje bazalne temperature i raspoređivanje omogućuju praćenje ovulacije na vlastitu.

Testovi ovulacije koji se prodaju u ljekarni će vam reći da će se dogoditi u sljedećih 48 sati. A ovo, za planiranje spola djeteta, u biti ne daje ništa.

Folikulometrija je praćenje sazrijevanja i oslobađanja jaja pomoću ultrazvuka. Metoda je skupa, ali vam omogućuje točno određivanje kada je došlo do ovulacije.

Koncepcija krvi

Metoda planiranja koncepcije krvlju prilično je česta po svojoj jednostavnosti i dostupnosti.

Temelji se na činjenici da se krv žene obnavlja nakon tri godine, a muškarci nakon četiri godine. Čija je krv tijekom perioda koncepcije bila mlađa, taj će spol biti dijete.

Lako je utvrditi kada će krv budućeg oca biti mlađa od krvi majke i odustati od zaštite tijekom tog razdoblja.

Na primjer, majka ima 25 godina, otac je 28. 25: 3 = 3 * 8 + 1. To jest, krv majke je 1 godina plus broj dana i mjeseci od posljednjeg rođendana. 28: 4 = 4 * 7. To znači da je očevu krv upravo osvježeno, a dob je jednak broju dana i mjeseci koji su prošli od zadnjeg rođendana.

U ovom slučaju, u sljedećih godinu i pol dana, ovaj par može zamisliti dječaka. A što je ranije u vrijeme izračuna, to je veća vjerojatnost.

No, koristeći ovu metodu, trebate biti svjesni čimbenika koji utječu na promjenu razdoblja obnove krvi. Ova donatorska krvna donacija, operacija, veliki gubitak krvi, pobačaj, porođaj.

Pozama i narodnim znakovima

Velika popularna mudrost. Naposljetku, ona nam govori mnogo načina da shvatimo dječaka (stavove, nacionalne znakove).

Drevni Grci vjerovali su da se koncepcija sina dogodi na desnoj strani (koncepcija kćeri na lijevoj strani).

Istodobno, kineski preporučuju da se tijekom spolnog odnosa budući roditelji dječaka leže glavom prema sjeveru (da bi se zamislila djevojka leži na jugu). Jedna od najuspješnijih postures za koncepciju sina je također poza psa, najprostornija i fiziološka.

Za promicanje koncepcije muškog djeteta savjetuje se staviti pištolj, sjekiru, pod bračni krevet. Prilagodba uvjetima modernog života prilično je prikladna igračka igra.

Samo pazite da ta stvar nije pronađena i da nije uzela stariju djecu. Nadam se da je mamac na svom mjestu, a lutka je odavno dovedena, a uspješno ste osmislili drugu kćer.

Postoji mišljenje da raspoloženje roditelja u najintimnijem trenutku također utječe na spol djeteta.

Ako čovjek misli o tome kako zatruditi dječaka, onda bi trebao paziti da žena ima više zadovoljstva za vrijeme intimnosti nego o sebi. Drugim riječima, da zatrudni dječak, žena mora imati orgazam.

Po tablicama i kalendarima

Ljudi iz davnih vremena bili su zabrinuti zbog problema planiranja spola nerođenog djeteta. Tada su različite nacije stvorile različite kalendare i tablice začeća.

Kineski kalendar

Ovaj kalendar nedavno je uživao veliku popularnost. A ako kineski liječnici tvrde da je njegova točnost 99%, onda, kao što pokazuje praksa ruskih žena, onda opravdava očekivanja roditelja u najboljem slučaju za 60-70%.

Korištenje ovog kalendara je vrlo jednostavno. Okomito odražava starost očekivane majke u trenutku začeća, horizontalno u mjesecima začeća. Na njihovom raskrižju slovo "M" - u ovom mjesecu možete zamisliti dječaka ili "D" - u ovom mjesecu je moguće zamisliti djevojku.

Japanski kalendar

Osim Kineza, tu je i japanski kat planiranja kalendara. Sastoji se od dvije tablice.

Prva tablica vertikalno navodi mjeseca rođenja majke, vodoravno od oca. Na svom sjecištu morate pronaći broj.

Imajući na umu ovu sliku i nakon što ga pronađe u gornjem retku druge tablice, potrebno je odabrati mjesec koncepcije u stupcu ispod njega. Zatim, u dva središnja stupca, prema broju zvijezda, odredite vjerojatnost da dijete djeteta proglasi što je najveći seks u ovom mjesecu.

Smatramo mjesečev ciklus

Nedaleko od mudrih ljudi istoka i drevne Rusije. Imao je vlastiti sustav planiranja podova. Uzeto je u obzir da je ženski ciklus sličan mjesečevom ciklusu, a svaka žena ima "unutarnji mjesec".

Mjesec je razdoblje kritičnih dana. Bračni odnosi u tom razdoblju bili su zabranjeni. Razdoblje je trajalo tjedan dana.

Svaki je dan imao pokroviteljicu - Rozhanitsa. I ovisno o tome koji je od 7 Rozhanitsy bio dan začeća, ovisilo je tko je rođen.

Izmjene su djeteta za dijete svakog spola na slavenskom kalendaru: 11 dječaka, 12 djevojčica, 13 djevojčica, 14 dječaka, 15 djevojčica, 16 dječaka, 17 - djevojčica.

Od 18. do 21. dana savjetuje se apstinencija od intimnosti kako bi rodila zdravog potomstva Nakon 21-dnevnog ciklusa, sigurno je vrijeme za ljubav.

Danas je rijetkost pronaći ženu čiji je ciklus konstantan. Stres, ekologija, prehrana čine promjene u prirodnom funkcioniranju ženskog tijela.

Drugi način određivanja dani da bi se dječak osmislio je brojčan.

Ako je majka dobna, primjerice, 27 godina, dječak bi trebao biti zamišljen u čak par mjeseci: veljača, travnja, lipanj, kolovoz, listopad, prosinac.

Ako je dob za majku jednaka, naprotiv, zamišljati dječaka najvjerojatnije će biti u siječnju, ožujku, svibnju, srpnju, rujnu, studenom, tj. U neobičnim.

Osim toga, ako je otac stariji od majke, vjerojatnost da ima dječaka prvenstva veća je od djevojčica. Ako je žena sigurna, energična, onda će najvjerojatnije biti majka njezina sina.

Posebna prehrana

Budući da su majčinska sredstva za nošenje i podizanje muškog djeteta više, dobro hranjene žene često rađaju dječake nego žene čija je prehrana ograničena.

Odavno je poznata metoda planiranja spola djeteta uz pomoć pripremnih dijeta.

Ova metoda temelji se na činjenici da elementi u tragovima koji ulaze u proizvode utječu na biokemijsku strukturu jaja, osiguravajući najveću vjerojatnost prodiranja spermija s X ili Y kromosomom.

Ovi proizvodi uključuju: konzervirane krastavce, krumpir, bjelanjak, gljive, rižu, kobasice, grah, ribu.

Potrebno je koristiti takve voće i piće kao što su breskve, banane, šljive, datumi, sokovi, hidrokarbonatne mineralne vode, čajevi. Hrana treba biti dobro slana.

Ograničite mliječne proizvode, grah, orašaste plodove, čokoladu, kakao, kolače, koji se sastoje od mlijeka i jaja, sirovog kupusa, zelene salate. Ne preporuča se plodovi mora, mineralna mineralna kalcija.

Ova dijeta treba početi slijediti četiri mjeseca prije začeća. Zatim poništite.

Najtočnija metoda

Ako je planiranje spola djeteta povezano s prijenosom nasljednih čimbenika vezanih uz spol, a svrha zamišljanja dječaka je rođenje zdravog djeteta bez manifestacije ozbiljnih nasljednih bolesti, vrijedno je pribjeći in vitro oplodnji.

Put je skup, i vrijedi li se pribjeći tome, ako ne postoji opasnost za život i zdravlje potomaka, odlučite.

Ako dodate na popis načina kako začeti dječaka, malo ezoterične, prema Luule Viilmy sina zamišlja čovjeka koji želi dokazati sam sebi svoju dosljednost, molim vas. Manje samouvjereni muškarci imaju veće šanse za osmisliti dječaka od onih koji su previše ponosni na sebe.

Sin ponosi ponos čovjeku. Samopouzdani čovjek ne treba više ponosa. Muškarci s zdravim samopoštovanjem zače za djecom različitih spolova. Da bi rodio ocu nekolicine kćeri, trebali biste pregledati svoje mišljenje o sebi.

Poznati perinatalni psiholog tvrdi da se prije koncepcije možete "dogovoriti" i pozvati pravi seks u svoju obitelj.

Drugi pogled na koji dijete treba pitati iz vode. U spremniku bi trebao reći da tražite pomoć da zatrudite dječaka.

Okrenite se astrologiji

Postoji astrološki način planiranja spola prvenaca. Znakovi zodijaka podijeljeni su na muško i žensko.

Ovan, Gemini, Leo, Vaga, Strijelac, Aquarius - muški znakovi. Bika, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac, Ribe su ženske znakove.

Muška marka prvo rodila žensku marku i obratno. Ako je majka ženskog znaka zodijaka želi biti prvi koji će zatrudnjeti dječaka, tada se intimnost mora planirati tako da dijete rodi od znaka zodijaka muškarca.

Na primjer, ako je majka Škorpion, procijenjeni spol djeteta je Gemini. Razdoblje rođenja Gemini na horoskopu od 21. svibnja do 21. lipnja. To je mogućnost, kako začeti dječaka - planirati nezaštićenu blizinu krajem rujna - početkom listopada, 9 mjeseci prije planiranog rođenja djeteta.

Jedan par uspijeva začeti dječaka računajući vrijeme planiranja trudnoće krvlju. Drugi uzimaju sin koji je zamišljen iz kineskih ili japanskih tablica iz porodiljne bolnice.

Drugi su marljivo slijedili prehranu. Četvrti je imao sreće, a sjekira, postavljena pod jastuk, privukla je isti nasljednik.

Ali ako iznenada, nakon svih izračuna, umjesto dugo očekivanog jadnog čovjeka, donese si maleno čudo u ružičastu omotnicu u kuću, to je uzrok tuga? Začeće i rođenje djeteta nisu nimalo nazvani sakramentima.

A postoje i veće snage kojima je dano znati da je ovo posebno dijete ono što vam najviše treba u svijetu. To je ova mrvica - odraz vaše ljubavi jedni za druge.

Perinatalni psiholozi vjeruju da se prije začeća može sanjati o djetetu određenog spola. Nakon začeća to se ne smije učiniti, jer beba koja raste unutar majke osjeća njezino raspoloženje i vrlo je važno za njega da bude željen.

Stručni komentar

Ovdje saznajte više o našim stručnjacima.

Želje budućih roditelja da rađaju dječaka su sasvim razumljive. Samo je čovjek u stanju nastaviti utrku. Djevojčica, čak i ako napusti prezime, unučadi će i dalje pripadati drugoj vrsti, tako da feministi ne govore tamo. Stoga su ljudi dugo tražili načine i čak razvili metode za koncipiranje muškog fetusa.

Postavljanje muških predmeta odjeće ili alata, kao i oružja ispod madraca ili jastuka, je psihološko djelovanje slično samozadovoljstvu, i ništa više. Promjena položaja koitosa nekako ne daje željeni rezultat. Brojanje na kalendare: od drevnog egipatskog i plemenskog Maya nije ništa više nego egzotično. Možda će spolni odnos biti popraćen dodatnim senzacijama, ali ne i više.

Drevna uvjerenja nisu postala legende. Nije ni spomenuto, čak ni u legendama različitih naroda, da je neki heroj, kralj, gospodar svih trgovina, veliki učenjak, zamišljen nekom neobičnom metodom.

Vrijeme prolazi, epoha se mijenjaju, revolucije se odvijaju, a ljudi žele isto - regulirati proces rođenja. Nemojte zaostajati za takvim težnjama i medicinskom znanstvenom i pseudo-znanstvenom osoblju.

Stoga, nove mogućnosti za skitanje. Najsuvremeniji od njih - IVF. Razumljivo, liječnik uzima spermu i ubacuje ga u jaje. Svatko je jednostavan i jasan. Dovoljno je uzeti spermu koja sadrži Y-kromosom, a koncepcija dječaka je zajamčena!

Jedina je nevolja da odredimo koji spolni kromosom u spermi može biti učinjen samo ubijanjem stanice. Obrada spermije s kolhicinom je poseban otrov stanica koji zamrzava jezgru tijekom faze podjele - i gleda kroz elektronski mikroskop. Tako možete definirati "mušku" ćeliju. Ali, da bi ponovno stvorio spermu nakon takve manipulacije, nažalost, nemoguće je. Analiza donora sperme sadrži nekoliko milijuna spermija, od kojih su najaktivnije odabrane, a to uopće nije činjenica da su sve "žene". Dakle, in vitro oplodnja, nažalost, ne rješava problem.

Štoviše, prenatalni razvoj djeteta do šest tjedana nije drukčiji. Dječak ili djevojčica, nemoguće je odrediti. Tek tada počinje diferencijacija fetalnih organa.

Istodobno, prisutnost Y-kromosoma ne jamči uvijek razvoj fetusa tipa muškog spola. Ako postoji gen u kratkom kraku kromosoma koji je odgovoran za razvoj muških tipova, bit će dječak. Ako ovaj gen nije prisutan, fetus ženskog tipa razvija se - XXY ili X0. Klinefelter ili Turnerov sindrom.

Utjecaj raznih čimbenika: kemijska, fizikalna, zračenja, - vodi samo do deformacije fetusa. Stoga, program planiranja genetike za seks djeteta nije dobrodošao.

Jedina stvar koju bi planeri plodnosti mogli učiniti jest utvrditi spol nerođene bebe od 6 tjedana do 12 tjedana trudnoće. Otkrivao je tko je točno u utrobi majke. Nakon toga ponudili su pobačaj ako djevojka nije potrebna. Ali nitko nije dao jamstvo da će sljedeće dijete biti dječak. Nije dao jamstvo da je začeće nakon pobačaja moguće uopće. Taj je tajni program zatvoren.

Teorija obnove krvi ima svoje korijene, budući da prosječni životni vijek crvenih krvnih zrnaca iznosi 120 dana. Ali to ne znači da će u 120 dana apsolutno sva krv postati mlada! Danas se jedan eritrocit mijenja, a drugi - u mjesec dana.

Tada se situacija mijenja: žena počinje imati djecu suprotnog spola. Pod uvjetom da nema abortusa. Ovaj put nije najjednostavniji i nije dokazan za svakoga (samo s krvlju tip A), ali je barem jedini za danas.