Kako planirati i zamisliti dječaka (sve poznate metode)

Hrana

Nudimo Vam istraživanje najčešće poznatih i naširoko korištenih metoda i preporuka o tome kako zatrudnjeti dječaka. Koristit ćemo informacije iz različitih izvora čiji su autori potpuno sigurni u njihov savjet.

Prema statistikama plodnosti, za svakih 100 djevojčica rođeno je 103 dječaka.

Uzimamo u obzir ovulaciju

Istraživanja su otkrila prisutnost dviju vrsta kromosoma kod muškaraca: X i Y. U žena, samo jedna je prisutna - X. Dječakova koncepcija nastaje kada se žensko jaje stapaju s spermom koja nosi kromosom Y., imaju najbolju priliku da nadvladaju svoje slatki kolege natjecatelje s X kromosomom i budu prvi koji će doći do jaja. To je razlog za povećanje vjerojatnosti začeća muškog djeteta.

Važno je zapamtiti: preživljavanje jaja je samo 48 sati. Nakon njezine smrti vjerojatnost začeća je nula.

Određivanje ovulacijskog procesa danas je postalo moguće bez provođenja istraživanja folikulometrije, pri korištenju ultrazvuka prati se sazrijevanje i oslobađanje jajne stanice u zonu ugodnu za koncepciju dječaka. Danas se to može učiniti kod kuće sa uobičajenim testovima ovulacije, koji se prodaju u svakoj ljekarni.

Naravno, nitko ne može jamčiti da je to "nužna" spermijska stanica koja će se prvo spojiti s jajnim stanicama i preživjeti. Sve ovisi o individualnim osobinama čovjeka, njegovu zdravstvenom stanju i načinu života.

Rezultat ima dvije mogućnosti:

 1. Ovum-X se oplodi spermom X, što daje XX (ženski fetus).
 2. Ovum-X se oplodi spermom-Y, što daje XY (muški plod).

Definicija ovulacije. Govori opstetričar-ginekolog CIR Gevorkova E.V.

Shettles metoda

Američki liječnik R. Shettls, u svojoj knjizi "Kako odabrati spol svog djeteta", opisuje metodu koja se temelji na različitim razdobljima života za ženske i muške spermije. Potonji su mobilniji, ali imaju kraći život. Kako bi se povećala vjerojatnost začeća dječaka, seksualna intimnost mora se dogoditi 12 sati prije početka ovulacije. Preporuke Shettles: Prije seksa preporučuje se neko vrijeme suzdržati od seksualnog odnosa - to doprinosi povećanju broja i aktivnosti muškog sperma. Pri odabiru poza čovjek bi trebao biti iza.

Prema promatranjima, učinkovitost metode

Planiranje zamišljati dječaka da "ažurira krv"

Metoda je vrlo jednostavna i pristupačna. Temelji se na poznavanju bioloških karakteristika ženskog i muškog tijela, tj. Da je pouzdano utvrđeno: krv žene se ažurira svake tri godine, a muškarac svake četiri godine.

Potrebno je izračunati krv nekog mlađeg i starijih, trebao bi se izračunati prema načelu: podijeliti majčinu dob od 3 i starost oca za 4, zatim usporediti ostatak podjele i čiji je ostatak veći, pričekajte dijete tog spola. tj što je bliži dob krvi na početku razdoblja obnove, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

Primjer: žena je u svibnju navršila 24 godine, a muškarac je 32 pretvorio u kolovozu. Dijete je zamišljeno u listopadu. Starost majčine krvi: 24: 4 = 6, ostatak = 0 + 5 = 5 mjeseci. Starost krvi očeve iznosi 32: 3 = 10,2, a ostatak = 2 + 2 mjeseca = 4. Njegova krv je mlađa i zato se rodi dječak.

+ formula:

Izračun je vrlo jednostavan: (tata je u doba koncepcije + mama) * 4/3 =...

Ako se dobije broj s ostatkom od 2 ili bez ostatka, onda je ovo dječak.

A ako ostatak od 1 - onda je ovo djevojka.

Izraditi podjelu u stupcu, ali ne uz pomoć kalkulatora.

Primjer izračuna:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - ovo je moj dječak

(32 + 29) * 4/3 = 81 i 1 u ostatku je djevojka

Promjena vremena obnove krvi u stvarnosti ima veliki broj vanjskih čimbenika, koje se jednostavno ne možete sjetiti. To može biti veliki gubitak krvi, putovanje na mjesto davatelja. Ako ste već rodili dijete ili ste pobačali, to također utječe na promjene u razdobljima obnove krvi.

Krvni tip i Rh faktor

Prema vrsti krvi: Određivanje spola nerođenog djeteta prema vrsti krvi roditelja

Znajući svoj Rh faktor, možete pokušati odrediti spol nerođenog djeteta:

In vitro fertilizacija (IVF)

To je metoda umjetne oplodnje za shvaćanje djeteta željenog spola. Smatra se najpouzdanijim i točnijim. Bit metode može se kratko opisati kako slijedi. U prvoj fazi provodi se analiza donora sperme. Da bi se to učinilo, čovjek se ubrizgava s posebnim lijekovima, a sperma se analizira na laserskom dijagnostičkom uređaju. Nakon toga, sperma se izolira iz muške sperme Y. Koriste se za postupak umjetne oplodnje žene koja je izrazila želju da postane trudna kao dječak.

Utjecaj poza u seksu na koncepciju dječaka

Najbolje držanje za dječaka smatra se položajem dubokog prodiranja.

Supruga s seksom mora biti u dominantnom položaju. Najbolji položaj: "čovjek iza leđa" (također stane: žena leži na leđima, podizanje zdjelice, čovjek na vrhu, čovjek sjedi na stolici, a žena sjedi na vrhu, okrenuta prema njemu). Tako je penis tijekom akta najbliži cerviksu. S orgazmom, brži muški spermi imaju vremena za postizanje cilja ranije, povećavajući vjerojatnost začeća dječaka.

Ako tijekom seksa žene imaju orgazam, to će znatno povećati vjerojatnost da će imati dječaka, jer tijekom ženskog orgazma, izlučene tajne, što čini vaginalnu mikrofloru kiselinu i spermu dječaka žive duže.

Soda douching

Uz povećanu kiselost okoliša u vagini, trudnoća je općenito nemoguća. Ako snizite razinu kiselosti, slabo kiselo sredstvo u vagini pridonosi koncepciji dječaka. Zajednička metoda je vaginalno doušavanje. Vodena otopina sode za pečenje. Učestalost i uzorak doušenja trebaju biti usklađeni s nadređenim liječnikom. On zna najbolje od svih svojstava vašeg tijela i pomaže da predloži najoptimalniji raspored doušinga.

Za pripremu otopine, uzmite 1 litru pročišćene tople vode i otopite 5 grama sode za pečenje u njemu. Douching se preporuča najkasnije 20-25 minuta prije početka seksa. Rezultat se može poboljšati napuštanjem duše neposredno seksa. Uz otopinu soda, neposredno prije seksualne intimnosti, muškog člana možete obrisati slabom otopinom mangana ili kamilice.

Kalendari i tablice

Za koncepciju dječaka ljudi iz davnih vremena koriste kalendare i tablice. Razmotrite neke od najpopularnijih i najpoznatijih preporuka.

Planiranje poda bebe na kineskom kalendaru

Kineski kalendar je posebna tablica. Njen vertikalni red navodi mjesece od siječnja do prosinca, a horizontalno označava dob žena koja želi postati trudna kao dječak. Na raskrižju linija nalaze se simboli slova M ili D. Ako je vaša dob i mjesec u kojem se namjeravate zamisliti podudaraju, slovo M će imati najveću vjerojatnost da će to biti dječak koji će zamisliti. Prema statistikama, u 90% slučajeva, kineska metoda je pouzdana.

Japansko dijete planiranje rodne tablice

Za izračun na japanskom kalendaru trebat će nam dvije tablice. U prvom će se mjesecu vertikalno navesti odabir žene u kojoj je rođena žena, au vertikalnim mjesecima mjeseca u kojoj se može naći datum rođenja oca budućeg djeteta. Na njihovom raskrižju možemo vidjeti brojeve. Trebamo već njihove vrijednosti za drugu tablicu, gdje su označene u gornjem retku. Okomita traka označava mjesece. Stol je podijeljen s dvije okomite šipke, od kojih svaka sadrži određeni broj zvijezda. Što se njih više, naprotiv, podudara s našim vrijednostima, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

* Tablica 1. U prvom stupcu tablice nalazimo broj koji se podudara s mjesecom rođenja muškarca, au drugom - broju koji se podudara s mjesecom rođenja žene.

* tablica 2 Japanski seksi spolova za bebe

Na primjer: Budući otac rođen je u rujnu, a buduća majka - u svibnju. Dijete je zamišljeno u prosincu. Potrebno je utvrditi spol djeteta.

Dakle, u prvoj tablici morate pronaći broj koji stoji na sjecištu vertikale - rujan i horizontalno - svibanj. Rezultat je 9.

Zatim se broj 9 mora nalaziti vodoravno u najvišem prvom retku. Ovaj stupac je željeni, ali tražimo mjesec koncepcije djeteta, u našem primjeru - ovo je prosinac. U stupcu "dječak" najviše se križa nalazi (izgleda suprotno prosincu), stoga, prema japanskoj tablici namijenjenoj određivanju spola, treba se roditi dječak.

Te se japanske tablice najbolje koriste za planiranje dna budućeg djeteta, a ne za određivanje spola, iako to nitko ne zabranjuje. Prema ovom japanskom kalendaru, za svaki par roditelja postoji samo 1 mjesec (2 maksimuma) u godini u kojoj je vjerojatnost da dijete dotičnog spola bude vrlo visoka.

Istočni mudraci uvjereni su da rezultati određivanja spola nerođenog djeteta na stolovima imaju točnost od 90%.

Izračun koncepcije uzimajući u obzir ciklus mjeseca

Ova metoda izračuna pojavila se u Rusiji. Metoda se temelji na ideji da svaka žena ima svoje razdoblje novog mjeseca, podudara se s njezinim kritičnim danima. Ovaj "unutarnji mjesec" uzima se u obzir u izračunima. Treba imati na umu da ulazak u seksualne odnose između supružnika ovih dana nije bilo dobrodošlo.

Najpovoljniji dani podudaraju se s "mjesečevom cestom" - od 11 do 17 dana mjesečevog ciklusa. Vjeruje se da svaki od ovih dana favorizira jedan od 7 Rozhanita. Da bi zatrudio dječaka prema ovom kalendaru, najpovoljniji su 11, 14 i 16 dana nakon završetka menstrualnog ciklusa. Od 21 dan do novog razdoblja početka "punog mjeseca" (vrijeme menstrualnog ciklusa) spol se smatra sigurnim i posve besmislenim.

Posebna jela ili dijete

Ispunjavanje određenih pravila prehrane i prehrane pridonosi koncepciji djeteta vašeg željenog spola. To ne znači da je potrebno ignorirati pravila zdrave prehrane: poželjno je ograničiti upotrebu nekih proizvoda, drugi, naprotiv, dati prednost. Zbog cilja oko mjesec dana, možete premjestiti svoje prehrambene navike u pozadinu, ako namjeravate zamisliti, da se dječak rodi.

Postoji mišljenje da žena treba jesti samo mušku hranu kako bi zatrudila dječaka. Uključuje meso, dimljeni meso, lardo, jaja, sva jela koja su bogata životinjskim proteinima i mastima.

 1. Meso i kobasice svih vrsta.
 2. Pokušajte osigurati da prehranu oba roditelja dominira hrana s povećanim udjelom kalcija i natrij iona. Najlakši način - nemojte se ograničiti na sol, naravno, unutar razloga.
 3. Svježi voće i sokovi trebaju biti u prehrani svaki dan i nema ograničenja na njihov izbor.
 4. Potiče koncepciju dječaka i korištenje pića s visokim sadržajem kofeina. A u zelenoj čaši te tvari je sadržana više nego u pivo s prirodnom kavom. Jedna šalica ujutro i na ručku je dovoljno.
 5. Pokušajte ograničiti potrošnju svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, neko vrijeme odbaciti kakao. Kada kupujete mineralnu vodu, provjerite je li tekućina bila sa smanjenim sadržajem kalcija.
 6. Meso i riba mogu se jesti bilo iu bilo kojem obliku. Nemojte odustati od pušene i slane suhe hrane. No, kao i sa svime, potrebna je umjerenost. Priprema za koncepciju dječaka ne znači da morate kupiti sve zalogaje i jesti samo meso i ribu, zaboravljajući na potrebu da raznolik svoj izbornik. Jedući ribu, ne zaboravite da ne govorimo o plodovima mora. Rakovi, škampi, mekušci iz prehrane morat će biti isključeni.
 7. Što se tiče kruha i pekarskih proizvoda, ograničenja se odnose samo na proizvode koji se temelje na tijelu kvasca. Kolačići i slatkiši također trebaju biti na osnovi kvasca i bez korištenja mliječnih proizvoda u procesu kuhanja.
 8. Žitarice i kaša od njih, jela od tjestenine i riže mogu se pojesti kao i obično. U povrću, vole krumpir i zeleni grah.
 9. Ljubitelji sladoleda imat će malo više poteškoća - poželjno je potpuno napustiti. Također ne preporučuju se proizvodi s kremama, posebno mliječnim proizvodima.

Kao što vidite, teško je pozvati ove preporuke čak i na dijetu - svatko od vas može napraviti dijetu uzimajući u obzir svoje želje i čak i zahtijevati neke dobre stvari od supružnika.

Načini naroda

Među popularnim načinima da se dijete pojavi, preporuke se trebaju podijeliti u dvije velike skupine. Prva će sadržavati sve vrste savjeta o tradicionalnoj medicini. U drugom je moguće klasificirati one koje se temelje na promatranjima i navodno čarobnim utjecajima nekih predmeta, pa čak i rituala.

Treba shvatiti da različite zemlje imaju svoje preporuke i savjete o tome kako zatruditi dječaka. Ovdje je poslovica više relevantna nego ikada: "da je njemački dobar, a ruski je loš." S obzirom da je velika većina naših čitatelja rođena i živjela u Rusiji, pokupili smo nekoliko znakova koji postoje među narodima koji naseljavaju na našim teritorijima.

 1. Da biste zatreli dječaka, trebali biste staviti "muške predmete" u krevet: nož, pilu, sjekira, kamen prije spolnog odnosa.
 2. Nemoguće je začeti dječaka u danima novog mjeseca i punog mjeseca, čak i ako uzimate posebne decocije. I ima mnogo takvih recepata zasnovanih na svojstvima biljaka i životinja. Na primjer, vjeruje se da ako žena jede hranu koja nalikuje falusu (krastavci, banane, itd.), Tada je zasigurno postala trudna kao dječak.
 3. Ako je čovjek koji planira postati otac dječaka, ima pištolj u kući, savjetuje ga se staviti pod krevet tijekom začeća.
 4. Ako radite u vašem timu, ili među prijateljima obitelji postoji žena čije ultrazvučno skeniranje pokazuje trudnoću kao dječak, morate staviti ruke na trbuh. To je zajamčeno da će dovesti do istog rezultata i drugih parova. Ali ovdje, naprotiv, moć vjere djeluje, a odnos u timu treba biti prijateljski. Nijedna moderna djevojka neće dopustiti da netko drugi dodirne trbuh tijekom trudnoće.
 5. Vjeruje se da će, ako se nakon porodnog dopusta žene koja je rodila dječaka, uzela stolicu, onda i vi ćete se roditi kao mali zaštitnik.
 6. Spavaća soba bi trebala biti hladna, prozorčić trebao biti otvoren, leži s glavom na sjeveru, pod jastukom treba staviti neki "muški" atribut - pištolj s igračkama, pisaći stroj.
 7. Seks noću, a ne tijekom dana.
 8. Obvezni ženski orgazam.
 9. Muškarci moraju nositi kratke hlačice kako bi smanjili temperaturu skrotuma (pomaže povećati plodnost).
 10. Bračni dug samo na neparne dane u mjesecu, pa čak i dana menstrualnog ciklusa.
 11. Inicijator seksualnog odnosa trebao bi biti čovjek.

Glavni savjet - ako želite sina, morate čvrsto vjerovati, zamisliti i zamišljati da imate dječaka!

Kako zatrudnjeti kao dječak: metode koje potvrđuje znanost

Jedno od najčešćih pitanja koja buduće roditelje postavlja u internetske tražilice jest: "Kako zaraziti dječaka 100 posto?" Iako je nemoguće jamčiti rezultate bez intervencije suvremenih medicinskih tehnologija, mnogi i dalje vjeruju u drevne tradicije, narodne metode, prednosti, molitve i spremni su ih testirati.

Otkriće ženskih i muških spolnih kromosoma, koje određuju spol djeteta u vrijeme začeća, datiraju iz 1905. godine i pripada genetičarima Nettie Stevens i Edmund Wilson. X i Y kromosomi unutar spermija moraju doći do jaja i prodrijeti u njega. Brojni čimbenici utječu na taj proces.

Znanstvenici su otkrili da nositelji spermija X kromosoma (žene) mogu održavati mobilnost duže. Ali vlasnici Y-kromosoma (koji su "odgovorni" za dječake) kreću puno brže. Stoga, ako žensko tijelo stvara uvjete za prodiranje spermija brže u maternicu i njegove epruvete, povećat će se vjerojatnost da će "spermijska stanica" raste na jajnu stanicu.

Racionalne "bake" savjeti

Nije uvijek moguće da se par zatrudne kao dječak prvi put. Ponekad je potrebno mnogo godina. Stoga ne čudi da roditelji vjeruju da su "sva sredstva dobra" i djeluju, usredotočujući se, između ostalog, na drevne tradicije i uvjerenja. I, kako se ispostavlja, neke "folk" metode nisu tako neodržive kao što se čini na prvi pogled. Što možete vjerovati?

Posebna prehrana

Tradicionalne narodne preporuke navode da određena vrsta hrane i određena pravila unosa hrane mogu povećati šanse za osvajanje sina. U fazi planiranja trudnoće, dječak preporučuje sljedeću dijetu za roditelje i na dan začeća.

 • Više alkalne hrane. Morate jesti hranu koja će promijeniti pH (ili kiselost) vašeg tijela. Alkalna hrana smanjuje kiselost cervikalne sluzi koja povećava propusnost spermi i može biti od velike važnosti u planiranju dječaka.
 • Česta frakcijska snaga. Potrebno je jesti češće nego inače i distribuirati dnevne kalorije u male dijelove tako da je razina šećera u krvi konstantna. Morate jesti s redovitim doručkom, jedući više hrane bogate natrijem, kalijem i vitaminima B12, C, E.
 • Više kalorija. Studije provedene na Sveučilištu u Oxfordu sugeriraju da je vjerojatnost trudnoće malog muškarca veća za one žene koje jedu visoko kaloričnu kašu za doručak svaki dan.

Popis proizvoda koji se preporučuju za koncepciju dječaka:

 • povrće - brokula, mrkva, grašak, tikvice, krastavci, češnjak, kukuruz, krumpir;
 • voće - grejp, kivi, avokado, banana, breskva, šljiva;
 • slatkiši - med, suhe marelice, tamna čokolada;
 • sokovi za piće, gazirana pića;
 • ulja - biljno ulje, masline;
 • škrob - kaša i makaroni, kruh, peciva, kolačići;
 • proteina - meso i ribu u bilo kojem obliku kuhanja;
 • Natrij i kalij - ukiseljeno povrće.

Pri planiranju dječaka treba izbjegavati sljedeću hranu i hranu:

 • fermentirano mlijeko i mlijeko u sastavu;
 • plodovi mora.

Prikladni dani

Način na koji dijete dobiva ovulacijom također ima znanstvenu razlog. Smatra se da je vjerojatnost dobivanja muškog djeteta veća ako se seksualni odnos provede u sljedećim razdobljima.

 • Unutar 24 sata prije otpuštanja jaja. Spermatozo koji nosi Y kromosom bit će na mjestu do trenutka kad jaje napusti jajnika.
 • U prvih 12 sati nakon ovulacije. U ovom trenutku, cervikalna sluz, koja se proizvodi tijekom ovulacije, razrjeđuje i dopušta spermi da brzo krene s Y kromosomom.

Možete pokušati koristiti ovaj način kalendara ako je ciklus apsolutno redovan za ženu. S nepravilnim ciklusom oko kojih dana je bolje zamisliti dječaka, možete procijeniti test ljekarne, koji određuje trenutak ovulacije.

Osim toga, kao i kod kalendarske metode, možete izračunati dječakova koncepcija pomoću bazalnog plana za temperaturu: temperatura pada malo prije ovulacije, a neposredno nakon ovulacije bilježi svoj označeni skok.

4 pravila u krevetu

Postoje neki intimni savjeti o tome kako roditi dječaka. Do kakvog držanja možete zamisliti dječaka i trebate li pre-apstinenciju. Dakle, postoje četiri pravila.

 1. Seksualna apstinencija. Preporučuje se da se suzdrže od spola sedam dana prije određenog vremena.
 2. Postavite s dubokom penetracijom. Položaji u kojima je čovjek iza žene ili sjedi na čovjeku na vrhu (položaj vozača) će učiniti. Dakle, put do "cilja" - zrelijih stanica jajeta je donekle skraćeno.
 3. Istodobni orgazam. Vjeruje se da s istodobnim vrhunskim osjećajima, oba partnera emitiraju tajnu s alkalnom okolinom, pridonoseći promicanju "dječaka" spermija.
 4. Deset minuta na leđima. Nakon spolnog odnosa, žena bi trebala ležati na leđima i provesti najmanje deset minuta na tom položaju. To daje veću vjerojatnost da sperma ulazi u cerviks.

Ono što ne biste trebali imati povjerenja

Često pronađena na internetskoj metodi planiranja spola djeteta za krv roditelja nema znanstveno opravdanje i nije povezana s razdobljima obnove krvnih elemenata.

Dakle, pristaše metodologije tvrde da se krv žene obnavlja svake tri godine (počevši od 15 godina) i muškarca - svake četiri godine (počevši od 16 godina). Prema njihovom savjetu, potrebno je usporediti čija je krv "mlađa". Ako je čovjekova krv nedavno ažurirana, par će imati dječaka. A ako žena "osvoji", onda se možete pripremiti za izgled djevojke. Kao rezultat toga, roditelji navodno mogu planirati odgovarajuće razdoblje za začeće.

Zapravo, nije. Prava slika je ovo: svake sekunde, milijuni crvenih krvnih stanica formiraju se u ljudskoj koštanoj srži. Oni "žive" u krvotoku oko 120 dana, a potom se apsorbiraju drugi stanični elementi krvi odgovorni za uklanjanje mrtvih stanica i stranih agenata. Razdoblje postojanja drugih krvnih stanica još je kraće:

 • leukociti - od dva do 15 dana;
 • eozinofili - 15 dana;
 • bazofili - dva do četiri dana;
 • makrofagi - dva ili tri mjeseca;
 • trombociti sedam do deset dana.

Stoga, spol bebe ne ovisi o obnovi krvi roditelja. Također, nema nikakve veze s grupom ili rhesusom.

Kako zaraziti dječaka: IVF pomoć

Danas znanstvenici mogu ponuditi samo jednu metodu koja pruža zajamčenu priliku za odabir spola nerođenog djeteta. Ovo je metoda dijagnoze prije implantacije u programu umjetne oplodnje. Koristi se ne samo zbog velike želje da rađaju dječaka (zbog religijskih uvjerenja, na primjer), već i kao prilika za izuzimanje patologija povezanih s seksom, kao i na način liječenja neplodnosti.

Bit pred-implantacijske genetske dijagnoze

Ova metoda ima točan slijed djelovanja pomoću medicinske opreme visoke tehnologije, a prema pregledima obavljaju vrhunski stručnjaci. Što rade:

 • žena dobiva zdrava jaja, a čovjek prima visoko kvalitetne sperme;
 • izraditi postupak umjetne oplodnje in vitro;
 • ispitati stanice vanjske ljuske zametaka petog dana života;
 • odrediti spol potencijalnog djeteta;
 • nakon dijagnoze dječakov zametak prenosi se u maternicu.

Nema savjeta kako se truditi kao dječak koji će jamčiti 100 posto rezultata. Čak i takva komplicirana i skupo medicinska manipulacija kao IVF nije panaceja. Uostalom, embrij se ne uklapa uvijek. Zato je važnije imati zdravu djecu, a ne njihov spol. A ako se ovaj momak ne rodi ovaj put, vrijedi ponovno pokušati.

Kako zaraziti dječaka - 8 najboljih metoda za roditi dječaka

Uvijek, parovi su izmislili razne načine, ponekad čudni i sofisticirani, zahvaljujući čemu su se nadali da će začeti dječaka. Kineske žene koje su željele proizvoditi muško dijete, tijekom intimnosti, otišle su na sjever. U germanskim plemenima koncepcija budućeg viteza bila je moguća samo na lijepom sunčanom danu. Slaveni, tako da je rođen junak, prije nego počnu spolni odnos, stavili su čovjeka ispod jastuka. A drevni Egipćani vjerovali su da možete ostati trudni kao dječak u punom mjesecu.

Naravno, ovo je sve praznovjerje. Međutim, koncepcija dječaka stvarno može biti planirana. Postoje metode pomoću kojih, ako ne i 100%, ipak je sasvim realno izračunati spol djeteta. Te tehnike daju vrlo velike pogreške, budući da se temelje na fiziološkim karakteristikama muškaraca i žena, a ljudsko tijelo je hirovito i često se ponaša nepredvidivo. Stoga se ne bismo trebali nadati i oslanjati na njih, iako možete pokušati. Nakon planiranja dječaka, treba se pripremiti ne samo za uspjeh, već i za neuspjeh.

Prva metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru ovulacije

Da bi dječak zakačio ovom metodom može samo žena koja točno zna početak ovulacije. Ako vrijeme oslobađanja jaja varira od mjeseca do mjeseca, najbolje je da ne koristite ovu metodu. Muški Y-spermatozoa jetre i aktivisti više od njihove ženske X-braće, ali manje otporni, brzo umiru. Ali to je Y-spermatozoa koje daju mušku klicu kada oplodi jaje.

Stoga, kako bi koncepcija dječaka bilo najvjerojatnije, seksualni odnos treba voditi točno u vrijeme za ovulaciju. Ako imate seks prije ovulacije, muški Y-tadpoles možda ne živi vidjeti jaje. Da biste pouzdano odredili pravo vrijeme za oplodnju, možete kupiti testove za ovulaciju ili zadržati rezultat na kalendaru ovulacije.

Druga metoda. Koncepcija dječaka prema teoriji Shettlesa

Param žele imati dečka može preporučiti Shettlza metoda koja se temelji na različitim aktivnostima sperme s Y i X kromosoma setu. Ova metoda koncepcije muškog djeteta vrlo je učinkovita: u 80 parova od 100, rezultat je uspješan.

Načelo rada ove metode općenito je slično opciji oplodnje prema kalendaru ovulacije. Ako vodite ljubav na dan jaja iz jajnika, i uvijek sa ženskog orgazma, ali ignorirati intimnost tjedan dana prije ovulacije, koncepcija djevojka je vjerojatno da će se dogoditi.

Skrivene u genitalnom traktu žena nakon prethodnog odnosa, X-sperma su teške i spore, u alkalnom okruženju, ne žive do sljedeće ovulacije. I lagani i okretni Y-tadpoles, uzimajući osloboditi od konkurenata, brzo doći do novog jaja.

Treća metoda. Koncepcija dječaka prema lunarnom kalendaru

Liječnici u drevnoj Indiji imali su vlastite ideje o tome koji dan vjerojatno zamišljate dječaka. Mislili su da je beskorisno pokušati to učiniti na 11. i 13. lunarnim danima. Prema lunarnom kalendaru da se uključe u seksualne odnose za zasnivanje dječaka optimalno kada je mjesec na nebu stoji u muškom znaku zodijaka: Strijelac, Lav, Blizanci, Vaga, Aquarius, Ovan. Ali ako je mjesec u ženskom zodijaku, to jest, u Djevici, Škorpionu, Biku, Jarcu, Ribama i Raku, tada se povećava vjerojatnost da će se truditi djevojka. Nepovoljno za zamišljanje muškog djeteta je razdoblje punog mjeseca i novog mjeseca.

Četvrta metoda. Koncepcija dječaka prema tablici broja para

Ta tablica može pridonijeti koncepciji dječaka. Samo morate pronaći broj parova u njemu. Horizontalna crta označava mjesec u kojem je čovjek rođen, u vertikalnom stupcu - mjesecu rođenja žene. Broj parova nalazi se na sjecištu redaka i stupca. Na primjer, ako je žena rođena u lipnju, a muškarac - u ožujku, njihov broj para je 6.

Na sljedećem grafikonu morate pronaći broj parova i vidjeti koji je mjesec najvjerojatnije postao dječak. Odmah je vidljivo da će par s brojem 6 najvjerojatnije uspjeti zatruditi muško dijete u listopadu, a najmanje vjerojatno u ožujku i travnju.

Peta metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru doba majke

Možete pokušati zatrudnjeti kao dječak koristeći kalendar dobi svoje majke. Žena samo treba pronaći svoju dob u stolu i vidjeti kada je vjerojatnost začeća muškog djeteta najveća za nju. Na primjer, ako je buduća majka trenutno 24 godine, onda je najbolje ući u intimne odnose u siječnju, ožujku, travnju, lipnju, srpnju.

Šesta metoda. Dječak za koncepciju na japanskom

Japanski znanstvenici tvrde da roditelji koji puše dramatično smanjuju priliku da rađaju dječaka. Prema studijama, bračni parovi koji ne sudjeluju s cigaretom imaju veću vjerojatnost da će biti rođeni djevojčicama, dok dječaci vole biti rođeni majkama i ocima koji biraju zdrav stil života.

Sedma metoda. Dječak za koncepciju na njemačkom jeziku

No, njemački znanstvenici iz Instituta za svjetsku populaciju zaključili su da su dječaci trudni sa ženama koje su malo nervozni i zabrinuti. Jedan uzorak ih je gurnuo na takvu zanimljivu misao: u turbulentnim godinama za Njemačku, na primjer, uništivanjem Berlinskog zida, mnogo manje dječaka rođeno je nego u mirnim povijesnim razdobljima.

Osma metoda. Dječak za koncepciju na talijanskom jeziku

Talijanski istraživači imaju vlastito mišljenje o vjerojatnosti zamišljanja muškog djeteta. Vjeruju da djevojke pretežno rade za vitke žene, a dječaci se brinu za grudice majke. Talijani su proveli opsežan pokus, zbog čega se pokazalo da je zarađivanje dječaka bolje za žene koje teže više od 54 kg. Stoga, mame, koje sanjaju o dječaku, ne mogu se odreći gastronomskim zadovoljstvima.

Kako najbolje zamisliti dječaka

Mnogim roditeljima nije dovoljno samo otkriti spol bebe: želim je i "programirati". Širom svijeta dolazi iz ekonomskih, psiholoških, socijalnih, vjerskih i mnogih drugih razmatranja. Zanimljivo je da je želja da "dječak" naredi u svako doba i među svim narodima češći nego želja za planiranjem koncepcije djevojke.

Hoće li biti učinak?

Odgovor je samo jedan: to je moguće. Postoji mnogo metoda koje, uz manje ili više uspjeha, dopuštaju trudnici da nosi dječaka ispod srca, neki su poznati stoljećima. No, u ovom trenutku ne postoji način koji bi jamčio željeni rezultat 100%. Zato svi oni koji ozbiljno namjeravaju poduzeti planiranje spola budućeg djeteta moraju nužno pripremiti ne samo za uspjeh, već i za poraz. U svakom slučaju, neka dijete bude željeno.

Tako je moguće programirati pod buduće dijete tijekom začeća, što je potrebno za dijete za dječak? Ispostavlja se, u nekim slučajevima, da. Mnogo je dokaza ove teorije. Postoji nekoliko metoda koje se temelje na fiziologiji muškaraca i žena. Da, i tradicionalna medicina savjetuje ženi kako se truditi kao dječak.

Ako par želi zatrudnjeti sina, prvi je korak žene posjet ginekologa. Da bi ga testirali, da ih pregleda liječnik, a ako je majka zdrava i spremna za dijete, ostaje samo odabrati najprikladniji savjet o tome kako se truditi kao dječak.

Koliko su važni kromosomi

Svaka osoba, barem malo upoznata s biologijom i fiziologijom, zna da spol djeteta izravno ovisi o skupu kromosoma X i Y. Y kromosom je dio muške spermijske stanice. Spermatozoa s Y kromosomom su pokretljivi, brzo se kreću, brzo, ali gube sposobnost brzo oplodnje. Spermatozoa s ženskim kromosomskim setom se kreće impozantno, bez žurbe, ali žive mnogo duže: mogu oploditi jaje čak i 2 dana nakon spolnog odnosa. Dakle, ako su roditelji zainteresirani za zamišljanje dječaka o ovulaciji kod žena, tada će im ove informacije pomoći da urade sve što je u redu.

Prije svega, neophodno je pokušati imati spolni odnos u vrijeme ovulacije jajašca, a zatim će muškarci s većom količinom spermatozoida nadmašiti svoje tromo suparnike i imat će vremena oploditi jaje do njihove smrti.

Da biste to učinili, trebali biste imati mjesečni kalendar koji će pomoću metode izračuna pomoći odrediti približno vrijeme ovulacije ženskog jaja i najpoželjnije vrijeme za začeće.

Čovjek treba akumulirati što je moguće više spermija s Y kromosomima, pa je bolje neko vrijeme suzdržati od seksa.

Postoje i pravila koja ukazuju na što treba učiniti kako bi zatrudnili dječaka, koji oba supružnika moraju pridržavati:

 1. Vruće kupke u pripremi za začeće ne mogu biti ni muškarac ni žena.
 2. Važno je da u trenutku spolnog odnosa žena doživljava orgazam kod čovjeka. U vrijeme orgazma, u tijelu se stvara alkalna sredina u kojoj umire sperma s X kromosomima. To eliminira konkurente, a Y spermija dobiva dodatni bonus.
 3. Ako partneri koriste umjetno podmazivanje, onda bi ovaj put trebao biti napušten.
 4. Kada je čina završena, žena bi se trebala odmoriti, mirno leći neko vrijeme.
 5. Kod daljnjeg seksualnog odnosa potrebno je koristiti kondome.

Ove jednostavne metode pomogle su mnogim parovima da ostanu trudne i rađaju željeni dječak.

Alkalni medij

Dodaje soda

Sljedeći način je stvoriti alkalni okoliš u ženskoj vagini, što je povoljniji uvjeti za Y kromosome, a sperma s X kromosomima gubi mobilnost i čak i umrijeti u njemu. Žena neposredno prije seksa obavlja postupak doufinga s otopinom čajne sode.

Sat ili jedan i pol prije spolnog odnosa rastopite 2 žlice sode u litru lagano zagrijane vode. Štrcaljka će učiniti, ali uz uvjet da cijela otopina ulazi. Možete upotrijebiti šalicu Esmarkh. Šprica ili vrh šalice treba sterilizirati. Ova metoda, temeljena na crijevnoj mikroflori, pomoći će vam da ostanete trudni kao dječak.

Metoda ažuriranja krvi

Ime je pomalo zastrašujuće, ali zapravo zanimljiv način, reći će roditeljima kada je bolje zamisliti dječaka. Temelji se na teoriji koja uključuje cikličku obnovu krvi. Ona kaže: da se čovjekova krv potpuno obnavlja svake 4 godine, a ženska obnova dolazi nakon 3 godine.

Jednostavno je napraviti izračune: trebate pisati na komad papira u vrijeme rođenja roditelja nerođenog djeteta. Zatim dodajte majci datum rođenja za 3 godine, i na moj otac 4, sve do vremena budućeg začeća dolazi blizu. Ali ako je jedan od roditelja imao operaciju ili porođaj, pobačaj, pobačaj majke, onda odbrojavanje odlazi s tog datuma.

Evo primjera izračuna koji će pomoći roditeljima da razumiju kako se truditi kao dječak pomoću ove metode. Supružnici planiraju zatrudnjeti dijete 2015. godine. Majka rođena je 15.04.1992. Nije radila i nije rodila, onda 1992 + 3 + 3 +... = 2013

A otac je imao operaciju 10.03. 2006. Tada 2006 + 4 + 4 = 2014. Spol djeteta ovisi o čijoj je krvi mlađa. U ovom slučaju, krv otaca je mlađa, pa će se dijete roditi.

Ali ako majka ima Rh krv negativno, onda je potrebno izračunati vrijeme za stariju krv.

Izračunavanje ovulacije

Ovulacija se događa kada zrelo jaje napusti jajnike i spremno je za oplodnju. Obično se usred ciklusa menstruacije sazrijeva jedno jaje.

Uz ciklus od 28 dana, jaje će biti spremno za oplodnju do oko 14 dana. Ući u maternicu, ona tamo živi 2 dana, muška sperma može održati svoju aktivnost do sedam dana. Ispada da ako imate seks 2 dana prije ovulacije, a nakon toga, 2 do 3 dana kasnije, šanse za dobivanje trudnoće povećati.

Zakazivanje ovulacije

Otfried Hadzold - poznati demograf koji je razvio programersku teoriju budućeg spola djeteta, savjetuje u kojim danima da zatrudni dječak je najbolji. On preporučuje seksualni odnos na dan kada je došlo do ovulacije ili nešto kasnije. I za željeno rođenje djevojke koja se nakupila nekoliko dana prije ovulacije.

Ali to je sve vrlo uvjetno, jer je teško predvidjeti točan trenutak ovulacije, a ponašanje spermija je nemoguće. Ali njegova je teorija o konciziranju djeteta određenog spola sasvim logična. U svojim argumente temelji se na aktivnosti i mobilnosti spermatozoida muških vrsta i opstanka spermatozoida ženskih tipova.

Ako je par izabrao ovu vrstu začeća, onda biste trebali biti strpljivi i nekoliko mjeseci držati kalendar menstruacije i izmjeriti tzv. Bazalnu temperaturu u anusu. Blagi porast temperature u sredini ciklusa tijekom dva ili tri dana u razdoblju od nekoliko mjeseci značit će sazrijevanje jaja, tj. Trenutak ovulacije. Ova metoda pomaže zamišljati dječaka ovulacijom, kako bi se točno izračunalo vrijeme kopulacije što je više moguće.

Kineska tehnika

Ova je tehnika tablica koja pokriva dob žena od adolescencije (18 godina) do zrelosti (45 godina). U njoj mjesecima ukazuje na moguće spol djeteta pri koncepciji. U tom slučaju, mjesec se određuje kada se trudite kao dječak, a tijekom ovih razdoblja budući roditelji trebaju imati najaktivniji spol. U drugim slučajevima supružnici moraju biti zaštićeni.

Nitko ne može reći koliko je učinkovita ova tehnika, ali mnogi bračni parovi tvrde kako se zatrudnjeti dječakom, stol im je pomogao puno.

Kineski stol za koncepciju

Pozira na začeće

Na temelju teorije ovulacije, koja predlaže povećanje mogućnosti bržeg prodiranja sperme tipa Y u maternicu u vrijeme sazrijevanja jaja, moguće je predložiti uporabu poza za seks, što ubrzava proces napredovanja spermija. S obzirom na pitanje kako zatrudnjeti kao dječak, položaji bi trebali biti odabrani uzimajući u obzir najveći prodor muškog penisa u žensku vaginu.

Izbor takvih poza je vrlo širok, mogu se mijenjati i mijenjati ovisno o individualnim karakteristikama parova. Evo glavnih:

 1. Čovjek sjedi na stolici, naslonjen na leđa, a žena se naslanja na lice prema partneru.
 2. Žena stoji, naslonjena, naslonjena na krevet, ili drugi stabilan predmet, a čovjek je pričvršćen za leđa.
 3. Žena leži na leđima, zdjelica mora biti podignuta. Možete staviti valjak ili jastuk. Čovjek je na vrhu.

Poznato je da muške spermijske stanice ne podnose ni lagano povećanje temperature, pa bi to trebalo isključiti toplu odjeću, kupke, saune za ovo razdoblje.

U kakvom se položaju zamisliti dječak da odlučuje o budućim roditeljima, što je najvažnije, trebate odabrati najprikladnije za ženu i mogućnost orgazma.

dijeta

Davanje savjeta o tome što učiniti kako bi zatrudio dječaka, tradicionalna medicina posebnu pozornost posvećuje prehrani. Žena bi trebala jesti namirnice koje dječaci preferiraju i ne jedu hranu koja doprinosi rađanju djevojaka.

Koji su ti proizvodi?

 • Meso i kobasice svih vrsta.
 • Različite ribe u bilo kojem obliku. Ali plodovi mora: škampi, školjke, trebaju biti isključeni iz prehrane.
 • Samo bjelanjka. Ne preporuča se dodavanje jaja u pečenje.
 • Bitno je ograničiti brašno. Ne možete jesti kruh, palačinke, pite, kolači. No, riža, krupica, kolačići su dopušteni.
 • Povrće će morati sortirati. Možete jesti krumpir, gljive, kuhati sušene grašak, bijeli grah, leća. Zelena salata od kupusa svih vrsta, kopra mora odlučno reći - ne.
 • Posebno dobrodošli koristite breskve, naranče, banane, datume, trešnje. Možeš jesti i drugo voće.
 • Dopušteno jesti čistu čokoladu bez dodavanja orašastih plodova. O njima općenito potrebno je zaboraviti sve dok se ne pojavi trudnoća.
 • Od tekućih čajeva, kave, ali samo crne, mineralne vode s natrijom. Mlijeko se ne može piti.

Upotreba posebne prehrane

Načini naroda

Što učiniti kako bi zatrudnjeli kao dječak? Koji mjesec začeti dječaka? Naši ljudi koji su koristili naše bake činili su to kad su ljudi znali za kromosome:

 • U drevnom Egiptu najbolje je vrijeme za shvaćanje dječaka smatralo punim mjesecom, a kultura drevne Kine preporučila je da otiđe na sjever kad se suoči. Europljani su u različitim vremenima prakticirali pijenje vina pomiješano s krvlju ili spavanje sjekirom pod jastukom.
 • Da biste zamislili sina, morate izabrati jednu godinu, a mjesec mora biti neparan. Ali ako je godina čudna godina, a roditelji se raduju rođenju svoga sina, onda se dječak može zatrudnjeti samo u onim mjesecima koji su čudni: veljača...
 • Ako roditelji sanjaju o nasljedniku, onda se trebate ljubiti jedni drugima u vedri, mirnoj, vjetrovnoj i bezoblojnoj noći, tako da mjesec svijetli vedro kroz prozor.

Narodna učenja o začeću

 • Potrebno je tijekom ljubavne radosti staviti u bračni krevet neko čovječje stvar, mač, na primjer, vjerojatnost rođenja budućeg ratnika znatno će se povećati.
 • Ako je mjesec pun ili je nova pojavila, zatrudnjeti se kao dječak neće raditi.

Svi ti znakovi i metode, naravno, ne daju nikakvo jamstvo da je to ono što će se dogoditi, a ne na neki drugi način, ali ljudi to misle, a možda i zrno istine je ovdje.

Rođenje blizanaca

Ponekad roditelji žele rađati blizance, naravno, svaki takav par ima svoje razloge zbog toga što to želi. Ali kako se truditi s dječacima blizanaca? Je li moguće? Nitko ne može odgovoriti potvrdno. Dječaci blizanci mogu pružiti IVF. U drugim slučajevima, za rođenje dvoje djece odjednom su neophodni preduvjeti, na primjer, genetika.

Ali ako su u obitelji jednog od roditelja bili blizanci, prilika se može povećati. Upotreba folne kiseline, hrana koja stimulira rad jajnika, povećavajući težinu žene. To ima blagotvoran učinak na sazrijevanje dvaju ili više jaja. Da bi se dječaci rodili, trebali biste upotrijebiti jedan ili više metoda navedenih gore.

Sada roditelji moraju odlučiti za sebe kako najbolje začeti dječaka, odabrati koja je metoda prikladna za njihovu obitelj. Ali ako netko kaže da zna kako zatruditi dječaka zajamčeno, ne biste mu trebali vjerovati. Jer nitko ne može reći kako precizno shvatiti dječaka, budući da je nemoguće predvidjeti sve nijanse. Možda će metode pomoći jednom, i neće djelovati u drugoj situaciji. Ali u svakom slučaju, rođenje djeteta velika je sreća roditeljima i ne ovisi o spolu djeteta.

Nalazi moderne

Uz umjetno osjemenjivanje, moguće je povećati vjerojatnost začeća dječaka, na temelju vrsta kromosoma. Spajanje jaja s nositeljem spermija Y kromosoma dat će muški spol u zametku. To znači da nosioci kromosoma X moraju biti uklonjeni iz sjemene tekućine.

Ova metoda, koja daje visoku vjerojatnost, primjenjuje se, međutim, isključivo iz medicinskih razloga - na primjer, kada je rođenje djevojke nemoguće ili opasno zbog ozbiljnih genetskih defekata.

Talijani znanstvenici vjeruju da žena mase manje od 54 kg ima vrlo malo izgleda da roditi dječaka. Japanski istraživači zabilježili su povećanu učestalost dječaka u roditeljima koji nisu pušili. A Nijemci su vezali podu budućeg djeteta s problemima živčanog sustava: u mirnom stanju, koncepcija dječaka je veća nego s nervoznom napetosti.

Koji su načini pomoći da 100% zamišlja dječaka?

Zaraziti dječaka nije tako lako. Sami roditelji ne biraju rod budućeg djeteta. Ali razvili su se mnogi načini koji povećavaju moguću šansu za dječakom.

Prema ovulacijskom kalendaru

To je dokazana i dokazana metoda. Znanstvenici su utvrdili da spermatozooza sadržana u sjemenu, koju muškarac dodjeljuje za vrijeme parenja, jednako podijeljen sadržajem X kromosoma i Y kromosoma. Drugi - brži i energičniji, za razliku od prvog, ali manje uporan. Da bi zatrudio dječaka, neophodno je da se jaje s X kromosom ponovno ujedinjuju s Y-spermom.

Kako bi spermatozoidi s pravim skupom kromosoma mogli preživjeti u vaginalnoj sredini i doći do jajeta, oploditi ga, pokušati održati visoku lužnatost okoliša u vagini. Na primjer, dodirom sode u omjeru 1: 17 s vodom prije spolnog odnosa. Pod takvim uvjetima, održivost Y-spermija povećava, što znači da se šanse da se gnijezde dječak povećavaju.

Dan ovulacije određen je na nekoliko načina:

 • Za nekoliko mjeseci označite dane kada počinje menstruacija. Analizirajući statistiku, odredite prosječni ciklus. Aktivno se seksaju ovih dana. Radi praktičnosti izračuna, razvijeni su razni programi za računalo ili mobilni telefon ili online kalkulatore u kojima će se dan ovulacije automatski pojaviti na temelju unesenih pokazatelja.
 • Nekoliko mjeseci svakog jutra, bez izlaska iz kreveta, unesite termometar u rektum kako bi izmjerili bazalnu temperaturu. Zabilježite podatke dobivene u rasporedu, a na kraju vremena napravite analizu snimljenih podataka. Graf će pokazati kada će temperatura u nekim vremenskim intervalima biti veća nego u drugom vremenu za četvrtinu ili polu stupanj. To su razdoblja ovulacije.
 • Kupite posebne testove za ovulaciju kod ljekarne. Istina, zadovoljstvo nije jeftino.
 • Idite na ginekologa za ultrazvučni pregled tijekom vremena koje je pokazao liječnik, koji će pokazati trenutak sazrijevanja folikula s jajima i je li endometrijska debljina maternice dovoljna da bi se održala nakon oplodnje.

Stroga prehrana

Izradite alkalni okoliš u tijelu pomoću sljedećeg skupa proizvoda:

 • Meso, kobasica, riba u različitim vrstama i količinama;
 • Voće, osobito naranče, banane, breskve, slatke trešnje;
 • Suho voće, osobito suhe smokve;
 • žitarice;
 • Povrće i zelje su dopušteni gotovo sve osim: kupus, kopar i zelenu salatu.
 • Od dopuštenih pića: mineralna voda s natrijem, crni čaj, kava.

Pravilno odabrane položaje tijekom seksa

U nekim položajima tijekom spolnog odnosa, vjerojatnost da se izlučeni sjeme penetrira dublje u cerviks veća je:

 • Psićki stil ili leži na vašoj strani kada je čovjek iza žene i član je duboko injektiran;
 • Položaj u kojem žena sjedi na čovjeku, leđima ili licu prema njemu;
 • Ili varijanta klasičnog poza, kada žena leži na leđima okrenuta prema čovjeku, ali ispod toga se stavlja jastuk ili presavijen pokrivač ispod njezinih stražnjica kako bi podigao žensku zdjelicu visoko za maksimalnu penetraciju.

Nakon orgazma, ne skakati naglo iz kreveta, bolje leći, odmoriti pola sata.

Azijske stolove

Dvije od njih su: kineski i japanski.

Kineski stol temelji se na kineskom lunarnom kalendaru, uzima u obzir samo doba majke. Poznavajući ga, izračunava se povoljan mjesec za zamišljanje dječaka.

U prvom stupcu postoji lik dobi, au prvom retku - mogućem mjesecu začeća, pri prelasku ova dva grafikona napisano je slovo "m" ili "d", što odgovara dječaku ili djevojčici. Metoda je namijenjena djevojkama od 18 do 45 godina.

Japanska tehnika predstavlja duet od dvije tablice koje su međusobno povezane. Da biste izračunali ovu metodu, trebate znati mjesec rođenja od oba potencijalnog roditelja. Na temelju tih podataka vidjet ćete broj koji je naveden u prvoj matrici, koji će biti napisan u stupcu gdje je označen mjesec rođenja potencijalnog oca i redak u kojem je označen mjesec rođenja budućeg majke.

Znajući broj, u drugoj tablici odaberite željeni stupac, pod njim će biti napisana imena od dvanaest mjeseci. Tih mjeseci koji, kada se presijecaju sa stupcem "dječak" u rezultatu grafikona, daju više križeva nego u susjednoj koloni "djevojka", bolje su prikladni za koncepciju dječaka.

Ove tablice nemaju znanstveno dokazane dokaze o njihovoj točnosti, ali statistika dugogodišnjeg razdoblja pokazuje da veliki broj parova začeće dijete neophodnog spola, kojega vode.

Kako ublažiti trudnoću: 10 predmeta za trudnice s Aliexpressom koji će zasvijetliti dane čekanja.

Ono što je apsolutno nemoguće jesti trudnice će detaljnije opisati u nastavku.

Narodni znakovi

Ne bez, naravno. Povećati vjerojatnost začeća muškog fetusa:

 • Suzdržite se od seksa pet dana prije začeća;
 • Ako ste već djevojka mama, a zatim pričekajte 3 godine prije nego što ponovno zatrudnite. Djeca u dobi često se rađaju u istom spolu pa će ovo razdoblje povećati šanse za ostvarivanje pravog spola.
 • Zamišljati izabrati u utorak, četvrtak ili subotu.
 • Ako je godina jednaka, onda uzmite mjesec čudan, i obrnuto.
 • Rasporedite mirnu noć bez vjetra za začeće. Neka mjesec sjaji sjajno kroz prozor. Pogledajte mjesečev kalendar, mjesec bi trebao biti slab.
 • Pod krevetom, na kojem se namjeravate upuštati u ljubavne užitke, stavite stvar koja je povezana s muškim spolom. Na primjer, nož.
 • Za vrijeme kopiranja, uključite krevet tako da glave upućuju na sjever.

Općenito, misli se materijaliziraju, pa se sami planirate za uspjeh unaprijed i sve će raditi! Apsolutni rezultat ne može jamčiti nikakav način. Osim možda IVF-a. Glavna stvar je da dijete rodi snažno i zdravo.

Prije nego što mislite o zanosu dječaka, pogledajte videozapis:

13 načina da se trudne kao dječak

Nedavno je postalo poznato da je vojvotkinja Cambridge Catherine, nekada poznata kao Kate Middleton, nosila dječaka. Njezin mali princ trebao bi se pojaviti u srpnju. U svibnju dječaci su rođeni modnim modelima Amber Rose i Lara Stone, a drugi dan sportaš Laysan Utyasheva i njezin suprug Pavel Volya postali su roditelji bebe, koji je zvao Robert. Sanjaš li i što imaš prvo dijete? Ovdje je izbor narodnih recepata i znanstvenih metoda koje mogu znatno povećati vaše šanse!

1. Zbogom na misionarski položaj!

Predodžbu dječaka promovira poza kada je čovjek iza sebe (stoji, leži, na svojoj strani, sjedi). Usput, dobar način da u isto vrijeme oživite seksualni život.

2. Orgazam je potrebno!

Začeće dječaka promovira poza kada je čovjek u leđima.

Dosezanje orgazma je postupak koji je obavezan za vas s svakim "pristupom" za djetinjstvo: vaginalni orgazam čini vaginalno okruženje alkalijom, što je bolje za muške spermije. Osim toga, kontrakcije vaginalnog mišića ubrzavaju kretanje sperme u žensko jaje. Pod utjecajem tih čimbenika, muški spermatozoidi su povučeni prema naprijed i postižu prvi konačni cilj, dok žene, naprotiv, usporavaju njihovo kretanje.

3. Dopustite da vas zavedu

Postoji snažno mišljenje da ako muškarac zavede djevojku, imat će muško dijete. Dakle, opustite se i podlegnite napasti.

I ne zaboravite na dvije važne točke: zavođenje se treba odvijati isključivo noću i neobičnim danom u mjesecu - kaže popularno vjerovanje.

4. Muškarci - ići naprijed!

Prije nego što uronite u blaženstvo višestrukih orgazama, morate se uvjeriti da je partner prvi put došao do cilja. Kako izračunati i pokrenuti sve tako - pitanje ostaje otvoreno. Osim koliko je učinkovita ova popularna metoda: nijedna istraživanja nisu provedena.

5. Odaberite pravi trenutak.

Što je bliži trenutak ovulacije, to će aktivnije imati seks: to će muških spermija pomoći da prvo dođu do jajne stanice.

Prema istraživanju dr. Shettlesa, popularnim od 1960-ih, muški spermatozoidi su brži plivači, preferiraju alkalni okoliš, ali manje su uporni.

6. Što je više moguće

Tijekom seksa prodiranje treba biti što je dublje moguće kako bi sperma mogla biti što bliža ulazu u maternicu, gdje je medij najčešće najmanje kiseli. Općenito, trebate pomoći sitnim momcima da budu što bliže odredištu.

Što je bliži trenutak ovulacije - što je aktivnije seksanje.

7. Provjerite na Mjesecu

Možda je ovaj recept izvan razumnih granica, ali ako ste mistična priroda onda možete prihvatiti: najpoželjnije vrijeme za koncepciju dječaka je kada je Mjesec u prvoj ili posljednjoj četvrtini.

8. Ne dopustite da se dječaci zamrzne!

Još jedna uobičajena presuda je da, kako bi "dječaci" spermija postali brži, tijekom svog "sazrijevanja" potrebno je zagrijati muške testise. Iako postoji obrnuto promatranje: u Japanu je jedan od najpouzdanijih metoda kontracepcije za muškarca prethodno bio uzimanje vruće kupke prije seksa. U ovom slučaju, gotovo nikada nije zamišljen.

9. Hranite poput čovjeka.

Prije nego što dopustite da vam ljubljeni zavede, morate raditi. Ne, ne s glavom, već s čeljustima: da bi rezultat koncepcije bio 100% predvidljiv, prema popularnoj mudrosti, trebali biste jesti mnogo hrane, a izbornik se mora sastojati isključivo od "muških" proizvoda: više crvenog mesa i svih vrsta žetona, krekera i drugih suhih sušača. U ovom trenutku, vaš muž također nije u stanju mirovanja: mora piti soda vodu.

10. Brinite!

Čudni savjet, zar ne? Ipak, vjeruje se da je nepotrebna tjeskoba pa čak i konstantna nagging znakovi koji ukazuju na povećanje izgleda žene da rađaju dječaka.

Ako je tako, onda zbog stalnih naprezanja u suvremenom svijetu, djevojke će uskoro prestati biti rođene, jer - što skriti - brige za nas, žene, ne drže!

11. Testirajte svoje radnje s kineskim lunarnim kalendarom!

Prema Lunar kalendaru, razvijenom u davna vremena, dovoljno je znati samo dvije stvari: mjesec koncepcije i doba majke, kako bi se utvrdilo spol djeteta. Jednostavna tablica, vizualni rezultat. Istina, postotak vjerojatnosti, izgleda, nitko nije odredio za određene. Ali, prema teoriji vjerojatnosti, najmanje 50%.

12. Koristite metodu sortiranja sjemena.

Ako ste ozbiljni i preferirate dokazane metode s potvrđenim rezultatom, koristite metodu sortiranja spermija: sjemena tekućina je podijeljena na dva dijela - "muški", s prevalencijom Y kromosoma i "ženama", s X-kromosomima. Zatim se provodi umjetna oplodnja s odabranom varijantom tekućine. Uspješan rezultat zabilježen je u 91% slučajeva za djevojčice i 76% slučajeva za dječake.

13. Pokušajte PGD

Želite imati gotovo sto posto jamstvo da imate dječaka? Najuspješniji nedavni postupak je PGD ili genetski dijagnostika predimplantacije: moguće je odabrati jednu, najzdraviju spermatsku stanicu određenog seksa prije nego što je implantirana u jajnu stanicu. Stopa uspjeha iznosi 97%.