Što trebate začeti dječaka

Bol

Dječak za koncepciju

Rođenje djeteta velika je sveta čin u životu bračnog para.

Počnimo razmatrati metode i tehnike koje vam mogu pomoći.

Prvo, shvatite fiziologiju. Počnimo s čovjekom, jer je u ovom slučaju odgovoran. To ovisi o onome tko je rođen - dječak ili djevojčica.

Svi znaju da muškarci imaju poseban unutarnji organ - testisi, gdje se proizvodi i pohranjuje sperma. Testisi se nalaze u posebnim škrgama (scrotum) koji održavaju temperaturu testisa na istoj razini koja je neophodna za proizvodnju sperme. Ova temperatura je nešto niža od normalne tjelesne temperature (36,63 ° C). Stoga se skrotum ne može pregrijati. Tijekom seksa, čovjek izlučuje oko 3,5 g. Sjemena, koja sadrži oko 300.000 spermija. Muškarac proizvodi samo dvije vrste spermija: sperma X i sperma Y. Tijekom začeća, jedna od spermija povezuje se s jajašcu i određuje spol djeteta (dječak, ako se sperma Y spaja s jaja, a djevojka ako jaje sadrži spermu X)

Ove različite sperme imaju različita svojstva. Sperma X se razlikuje u ovalnoj glavi, manjoj brzini, duži vijek trajanja, veću snagu i manje u odnosu na spermu U.

Y spermija razlikuje se od okrugle glave, veće brzine, kraćeg životnog vijeka, veće krhkosti, više u usporedbi s spermatozoidom X.

Sada razgovarajmo o ženi. Svaka žena ima dva jajnika i uterus. Stanica jaja raste u jednom od jajnika pod utjecajem estrogena ženskog hormona. Jednom mjesečno, jajna stanica se uklanja iz jajnika (taj se proces naziva ovulacija), nakon čega se kroz jajovode ulaze u maternicu. Ako postoji veza s spermom (koncepcija), tada jaje počinje podijeliti, stvarajući tako novi organizam zvan zigoz. Tako počinje nevjerojatna pojava - razvoj vašeg budućeg djeteta. Također imajte na umu da kada žena doživljava orgazam, tijelo joj izlučuje tekućinu koja ima alkalnu reakciju. Ovo može pogodovati vezu s jajima sperme Y, ako se oslobađa određena tekućina prije ejakulacije.

U ženskom tijelu postoje jaja samo jednog tipa - stanica X. Ponekad se otpušta nekoliko jaja, a svaka od njih oplodi sperma, moguće je da su blizanci rođeni ili čak tripleti. U takvim slučajevima, svako oplođeno jaje je početak povezanog tijela malog brata ili sestre s individualnim karakteristikama. Također se događa da se već oplođena jaja dijeli, stvarajući točan primjer prvog organizma, što dovodi do rođenja identičnih blizanaca.

Mjesečni ciklus žena je vrlo važan za određivanje razdoblja ovulacije. Obično se sastoji od 28 dana. No, njezino trajanje ponekad može ponestajati i smanjiti se ili povećati čak i kod iste žene. Pod utjecajem estrogena ženskog hormona, uterus se širi kako bi stvorio povoljne uvjete za oplodnju jaja. Ako se tijekom ciklusa ne pojavi oplodnja, membrana stijenki maternice exfoliates i izlazi van s menstrualnog toka.

Napominjemo glavnu stvar: prvi dan je obično najviše krvarenja. Obično krvarenje traje oko pet dana. Četrnaesti dan obično je dan ovulacije, ako se ciklus sastoji od 28 dana, ali to može varirati. Za apsolutnu sigurnost, žena treba mjeriti svoju bazalnu tjelesnu temperaturu dva mjeseca.

To je najbolje učiniti ujutro, čak i prije nego što izađete iz kreveta. U pravilu, ovulacija odgovara danu u rasporedu, kada temperatura ženskog tijela postupno pada, a onda se oštro povećava za oko 0.5 ° C. Neke žene osjećaju bol kad jaja izlazi i hormoni se oslobađaju u velikim količinama. Poseban uređaj za točno mjerenje vrha puštanja hormona u krv tijekom ovulacije može se slobodno kupiti u bilo kojoj ljekarni.

U nastojanju da se pojavi dječak, moramo shvatiti da u ovom procesu samo tri sudionika sudjeluju u različitim varijacijama: jaja X, sperma X i spermija Y. Samo dvije mogućnosti su moguće: jaje X oplodnje je spermija Y, što daje XY (dječakova koncepcija) ; jaje X oplodnje je spermija X, koja daje dvadeseti (koncept djevojke).

Sažetak: rod rođenja djeteta, potpuno je fiziološki i potpuno ovisan o ocu.

Priprema za začeće

Snaga. Učinak prehrane na koncepciju povezan je s takvim trenucima da se sperma X i sperma Y odlikuju činjenicom da je X kisela, a Y ima alkalni medij. Uobičajena okolina vagine i maternice slabo je kisela, što pogoduje zaštiti od mikroorganizama. Stoga, tijekom ovulacije, unatoč činjenici da se maternica u ovom trenutku čini da oslobađa alkalnu sekreciju, ova alkali nisu dovoljni za deaktiviranje kiselosti. Kao rezultat toga, alkalni spermium U (dječaci) umrijeti brže, a spermatozoida X (djevojčice) ostaje mnogo dulje i oplodi ženu, što dovodi do djevojke. Dakle, kako bi se povećala vjerojatnost rađanja dječaka, oba partnera moraju konzumirati alkalnu hranu, najmanje tri mjeseca prije začeća.

Žene i muškarci koji žele pojesti dječaka trebaju jesti: voćne sokove, biljne čajeve, mineralnu vodu, ne-vegetarijance - sve vrste mesa i mesnih proizvoda, riba i ribljih proizvoda, sve vrste kruha, keksa, usjeva, riže, tjestenine, svih povrća, krumpir, gljive, zeleni grah, grašak, soja, kukuruz, sve voće i svježi sokovi, a na prvom mjestu: banane, marelice, naranče, breskve, trešnje. Vrlo suhe suhe marelice, šljive, datumi. Tamna čokolada, džem, žele, med, svi slatki bez aditiva mlijeka, biljnih ulja, kiseli krastavci.

Nemojte jesti: mlijeko i mliječne napitke. Mineralna voda s visokim sadržajem kalcija. Škampi, rakovi i ostali školjke. Slatke kreme na osnovi jaja. Rezanci i mliječni proizvodi, palačinke, palačinke. Kakao, mliječna čokolada, sladoled od vrhnja.

Oni koji žele zatrudnjeti djevojku trebaju jesti: mlijeko i bilo koje mlijeko ili svježa pića pomiješana s mlijekom.

Sok od jabuka (jabuke), sok od grožđa (sok), sok od ananasa, mineralna voda s visokim sadržajem kalcija.

Morska riba i kuhane školjke. Sve što je pripremljeno na osnovi jaja (po mogućnosti žumanjak). Nezaposleni sir, jogurt, neslane kolače.

Riža, tjestenina s minimalnim sadržajem soli.

Svježe povrće: mrkva, rotkvica, luk, svježi zeleni grašak, krastavci rotkvica, salata, špinat.

Lubenice, jagode, maline, kruške, breskve, ananas, šljive u konzervi. Bademi, lješnjak, dlake bez soli. Ulje bez soli.
Ne možete koristiti: kavu, čaj, tamnu čokoladu, gazirana pića, pivo.

Pite, kobasice, dimljeni slani sirevi, slani kolači.

Ograničite korištenje takvih proizvoda kao što su: celer, repa, kupus, rajčica, sušene mahune. Banane, breskve, marelice, trešnje, naranče, avokado. Osušeni marelice, datumi.

Opći trening. Ako želite da sperma bude prisutna u velikim količinama i da brže i lakše krene do jaja, odvojite vruće kupke i izolirane donje rublje za muškarce, barem mjesec dana prije začeća. Seksualna djela prije zamišljanja dječaka trebaju biti što je češće moguće, ali bez sjemena koji ulazi u vaginu. Prije donošenja dječaka, apstinencija od tjelesne ljubavi ne bi trebala biti dulje od dva ili tri dana. Također, trebali biste znati da pušenje prije zaraze znatno smanjuje vjerojatnost začeća dječaka. Ako oba roditelja puše, vjerojatnost rođenja djevojke raste za trećinu u usporedbi s nepušačima. Da bi se povećala vjerojatnost začeća žene, žena bi trebala biti smirena i sigurna, manje zabrinuta. Osim toga, prije zaraze, prvo trebate izračunati vrijeme ovulacije i zaustaviti seksualnu aktivnost tijekom dva do tri dana da biste sakupili spermu. Poznato je da spermatozoidi koji nose "muški" Y kromosom žive manje od spermija koje nose "ženski" X kromosom, ali se kreću aktivnije.

Stoga, ako se na dan ovulacije odvija seksualni odnos, "muški" spermatozoidi prvo padaju u jajnu stanicu, a nakon devet mjeseci rodi dječak. Ako se seksualni odnos provede jedan ili dva dana prije ovulacije (sjetimo se da spermatozoidi zadržavaju svoju aktivnost tri dana), a onda kada se jaje sazri, "muški" spermi imaju vremena umrijeti, a djevojka se razvija. Stoga izbjegavajte seksualni odnos tri do četiri dana prije izračunatog datuma ovulacije. Zapamtite da se koncepcija mora dogoditi samo jednom tijekom ovulacije. Ako se seksualna intimnost dogodila u vrijeme ovulacije ili prvog dana nakon njega (14-15. Dana uobičajenog ciklusa), tada će brzi Y kromosomi prijeći prvo jaje, a dječak će izaći (XY). Osim toga, idealno, žena treba dosegnuti orgazam kod čovjeka - to pridonosi otvaranju maternice i najboljem prodiranju spermija. Uživajte u duljem uvodu za maksimalno oslobađanje sperme.

Pozicija. Prema idejama Slavena na sjeveru je središte svemira (Alatyr kamen), koji nas označava kao Polarna zvijezda. Odatle dolazi najslavnija duhovna energija, Božji duh - Reiki / Alive. Stoga su, od davnina, savjetovale žene u vrijeme koncepcije da idu na sjever. Osim toga, najbolje je kad muškarac uđe u ženu iza ("pastuha"). U tom slučaju, tijekom orgazma, čovjek mora ući ženu što je dublje moguće. Sjeti se da je nakon spolnog odnosa trajanje fiksiranja spermija 20 minuta, ako je žena mirna. U tradiciji se vjeruje da je na samom mjestu koncepcije poželjno da postoje brojni muški atributi, osobito: gužva oružja na zidu (mačevi, bodeži, sjekire), grabežljivci, itd. Mora biti dominira aroma šafran, aloyny stablo, nard i ostali mirisi, s izuzetkom mišića.

U nastojanju da zatrudite dijete (dječaka), sjetite se: svaka stanica vašeg tijela tijekom tjelesne ljubavi ispunjena je emocijama i informacijama koje proizlaze kroz vaše misli, riječi itd. Ove informacije množe i ostaju na svim organima, u cijelom tijelu, stvarajući snažno energetsko polje. Sve ovisi o muškarcu i ženi. Ako žena ima više seksualne želje, ona aktivira jajnu stanicu sa svojim poljem i daje više snage i energije spermatozoida koji nosi žensku moć. Ovum u ovom trenutku kao magnet privlači sebi tu energiju koja je slična njoj. Ovdje i djevojka je rođena. Ako, naprotiv, više strastveni muškarac, onda sperma s muškom snagom ima više snage, a dječaci se rađaju.

Kako zaraziti dječaka - 8 najboljih metoda za roditi dječaka

Uvijek, parovi su izmislili razne načine, ponekad čudni i sofisticirani, zahvaljujući čemu su se nadali da će začeti dječaka. Kineske žene koje su željele proizvoditi muško dijete, tijekom intimnosti, otišle su na sjever. U germanskim plemenima koncepcija budućeg viteza bila je moguća samo na lijepom sunčanom danu. Slaveni, tako da je rođen junak, prije nego počnu spolni odnos, stavili su čovjeka ispod jastuka. A drevni Egipćani vjerovali su da možete ostati trudni kao dječak u punom mjesecu.

Naravno, ovo je sve praznovjerje. Međutim, koncepcija dječaka stvarno može biti planirana. Postoje metode pomoću kojih, ako ne i 100%, ipak je sasvim realno izračunati spol djeteta. Te tehnike daju vrlo velike pogreške, budući da se temelje na fiziološkim karakteristikama muškaraca i žena, a ljudsko tijelo je hirovito i često se ponaša nepredvidivo. Stoga se ne bismo trebali nadati i oslanjati na njih, iako možete pokušati. Nakon planiranja dječaka, treba se pripremiti ne samo za uspjeh, već i za neuspjeh.

Prva metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru ovulacije

Da bi dječak zakačio ovom metodom može samo žena koja točno zna početak ovulacije. Ako vrijeme oslobađanja jaja varira od mjeseca do mjeseca, najbolje je da ne koristite ovu metodu. Muški Y-spermatozoa jetre i aktivisti više od njihove ženske X-braće, ali manje otporni, brzo umiru. Ali to je Y-spermatozoa koje daju mušku klicu kada oplodi jaje.

Stoga, kako bi koncepcija dječaka bilo najvjerojatnije, seksualni odnos treba voditi točno u vrijeme za ovulaciju. Ako imate seks prije ovulacije, muški Y-tadpoles možda ne živi vidjeti jaje. Da biste pouzdano odredili pravo vrijeme za oplodnju, možete kupiti testove za ovulaciju ili zadržati rezultat na kalendaru ovulacije.

Druga metoda. Koncepcija dječaka prema teoriji Shettlesa

Param žele imati dečka može preporučiti Shettlza metoda koja se temelji na različitim aktivnostima sperme s Y i X kromosoma setu. Ova metoda koncepcije muškog djeteta vrlo je učinkovita: u 80 parova od 100, rezultat je uspješan.

Načelo rada ove metode općenito je slično opciji oplodnje prema kalendaru ovulacije. Ako vodite ljubav na dan jaja iz jajnika, i uvijek sa ženskog orgazma, ali ignorirati intimnost tjedan dana prije ovulacije, koncepcija djevojka je vjerojatno da će se dogoditi.

Skrivene u genitalnom traktu žena nakon prethodnog odnosa, X-sperma su teške i spore, u alkalnom okruženju, ne žive do sljedeće ovulacije. I lagani i okretni Y-tadpoles, uzimajući osloboditi od konkurenata, brzo doći do novog jaja.

Treća metoda. Koncepcija dječaka prema lunarnom kalendaru

Liječnici u drevnoj Indiji imali su vlastite ideje o tome koji dan vjerojatno zamišljate dječaka. Mislili su da je beskorisno pokušati to učiniti na 11. i 13. lunarnim danima. Prema lunarnom kalendaru da se uključe u seksualne odnose za zasnivanje dječaka optimalno kada je mjesec na nebu stoji u muškom znaku zodijaka: Strijelac, Lav, Blizanci, Vaga, Aquarius, Ovan. Ali ako je mjesec u ženskom zodijaku, to jest, u Djevici, Škorpionu, Biku, Jarcu, Ribama i Raku, tada se povećava vjerojatnost da će se truditi djevojka. Nepovoljno za zamišljanje muškog djeteta je razdoblje punog mjeseca i novog mjeseca.

Četvrta metoda. Koncepcija dječaka prema tablici broja para

Ta tablica može pridonijeti koncepciji dječaka. Samo morate pronaći broj parova u njemu. Horizontalna crta označava mjesec u kojem je čovjek rođen, u vertikalnom stupcu - mjesecu rođenja žene. Broj parova nalazi se na sjecištu redaka i stupca. Na primjer, ako je žena rođena u lipnju, a muškarac - u ožujku, njihov broj para je 6.

Na sljedećem grafikonu morate pronaći broj parova i vidjeti koji je mjesec najvjerojatnije postao dječak. Odmah je vidljivo da će par s brojem 6 najvjerojatnije uspjeti zatruditi muško dijete u listopadu, a najmanje vjerojatno u ožujku i travnju.

Peta metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru doba majke

Možete pokušati zatrudnjeti kao dječak koristeći kalendar dobi svoje majke. Žena samo treba pronaći svoju dob u stolu i vidjeti kada je vjerojatnost začeća muškog djeteta najveća za nju. Na primjer, ako je buduća majka trenutno 24 godine, onda je najbolje ući u intimne odnose u siječnju, ožujku, travnju, lipnju, srpnju.

Šesta metoda. Dječak za koncepciju na japanskom

Japanski znanstvenici tvrde da roditelji koji puše dramatično smanjuju priliku da rađaju dječaka. Prema studijama, bračni parovi koji ne sudjeluju s cigaretom imaju veću vjerojatnost da će biti rođeni djevojčicama, dok dječaci vole biti rođeni majkama i ocima koji biraju zdrav stil života.

Sedma metoda. Dječak za koncepciju na njemačkom jeziku

No, njemački znanstvenici iz Instituta za svjetsku populaciju zaključili su da su dječaci trudni sa ženama koje su malo nervozni i zabrinuti. Jedan uzorak ih je gurnuo na takvu zanimljivu misao: u turbulentnim godinama za Njemačku, na primjer, uništivanjem Berlinskog zida, mnogo manje dječaka rođeno je nego u mirnim povijesnim razdobljima.

Osma metoda. Dječak za koncepciju na talijanskom jeziku

Talijanski istraživači imaju vlastito mišljenje o vjerojatnosti zamišljanja muškog djeteta. Vjeruju da djevojke pretežno rade za vitke žene, a dječaci se brinu za grudice majke. Talijani su proveli opsežan pokus, zbog čega se pokazalo da je zarađivanje dječaka bolje za žene koje teže više od 54 kg. Stoga, mame, koje sanjaju o dječaku, ne mogu se odreći gastronomskim zadovoljstvima.

Kako zatrudnjeti kao dječak: metode koje potvrđuje znanost

Jedno od najčešćih pitanja koja buduće roditelje postavlja u internetske tražilice jest: "Kako zaraziti dječaka 100 posto?" Iako je nemoguće jamčiti rezultate bez intervencije suvremenih medicinskih tehnologija, mnogi i dalje vjeruju u drevne tradicije, narodne metode, prednosti, molitve i spremni su ih testirati.

Otkriće ženskih i muških spolnih kromosoma, koje određuju spol djeteta u vrijeme začeća, datiraju iz 1905. godine i pripada genetičarima Nettie Stevens i Edmund Wilson. X i Y kromosomi unutar spermija moraju doći do jaja i prodrijeti u njega. Brojni čimbenici utječu na taj proces.

Znanstvenici su otkrili da nositelji spermija X kromosoma (žene) mogu održavati mobilnost duže. Ali vlasnici Y-kromosoma (koji su "odgovorni" za dječake) kreću puno brže. Stoga, ako žensko tijelo stvara uvjete za prodiranje spermija brže u maternicu i njegove epruvete, povećat će se vjerojatnost da će "spermijska stanica" raste na jajnu stanicu.

Racionalne "bake" savjeti

Nije uvijek moguće da se par zatrudne kao dječak prvi put. Ponekad je potrebno mnogo godina. Stoga ne čudi da roditelji vjeruju da su "sva sredstva dobra" i djeluju, usredotočujući se, između ostalog, na drevne tradicije i uvjerenja. I, kako se ispostavlja, neke "folk" metode nisu tako neodržive kao što se čini na prvi pogled. Što možete vjerovati?

Posebna prehrana

Tradicionalne narodne preporuke navode da određena vrsta hrane i određena pravila unosa hrane mogu povećati šanse za osvajanje sina. U fazi planiranja trudnoće, dječak preporučuje sljedeću dijetu za roditelje i na dan začeća.

 • Više alkalne hrane. Morate jesti hranu koja će promijeniti pH (ili kiselost) vašeg tijela. Alkalna hrana smanjuje kiselost cervikalne sluzi koja povećava propusnost spermi i može biti od velike važnosti u planiranju dječaka.
 • Česta frakcijska snaga. Potrebno je jesti češće nego inače i distribuirati dnevne kalorije u male dijelove tako da je razina šećera u krvi konstantna. Morate jesti s redovitim doručkom, jedući više hrane bogate natrijem, kalijem i vitaminima B12, C, E.
 • Više kalorija. Studije provedene na Sveučilištu u Oxfordu sugeriraju da je vjerojatnost trudnoće malog muškarca veća za one žene koje jedu visoko kaloričnu kašu za doručak svaki dan.

Popis proizvoda koji se preporučuju za koncepciju dječaka:

 • povrće - brokula, mrkva, grašak, tikvice, krastavci, češnjak, kukuruz, krumpir;
 • voće - grejp, kivi, avokado, banana, breskva, šljiva;
 • slatkiši - med, suhe marelice, tamna čokolada;
 • sokovi za piće, gazirana pića;
 • ulja - biljno ulje, masline;
 • škrob - kaša i makaroni, kruh, peciva, kolačići;
 • proteina - meso i ribu u bilo kojem obliku kuhanja;
 • Natrij i kalij - ukiseljeno povrće.

Pri planiranju dječaka treba izbjegavati sljedeću hranu i hranu:

 • fermentirano mlijeko i mlijeko u sastavu;
 • plodovi mora.

Prikladni dani

Način na koji dijete dobiva ovulacijom također ima znanstvenu razlog. Smatra se da je vjerojatnost dobivanja muškog djeteta veća ako se seksualni odnos provede u sljedećim razdobljima.

 • Unutar 24 sata prije otpuštanja jaja. Spermatozo koji nosi Y kromosom bit će na mjestu do trenutka kad jaje napusti jajnika.
 • U prvih 12 sati nakon ovulacije. U ovom trenutku, cervikalna sluz, koja se proizvodi tijekom ovulacije, razrjeđuje i dopušta spermi da brzo krene s Y kromosomom.

Možete pokušati koristiti ovaj način kalendara ako je ciklus apsolutno redovan za ženu. S nepravilnim ciklusom oko kojih dana je bolje zamisliti dječaka, možete procijeniti test ljekarne, koji određuje trenutak ovulacije.

Osim toga, kao i kod kalendarske metode, možete izračunati dječakova koncepcija pomoću bazalnog plana za temperaturu: temperatura pada malo prije ovulacije, a neposredno nakon ovulacije bilježi svoj označeni skok.

4 pravila u krevetu

Postoje neki intimni savjeti o tome kako roditi dječaka. Do kakvog držanja možete zamisliti dječaka i trebate li pre-apstinenciju. Dakle, postoje četiri pravila.

 1. Seksualna apstinencija. Preporučuje se da se suzdrže od spola sedam dana prije određenog vremena.
 2. Postavite s dubokom penetracijom. Položaji u kojima je čovjek iza žene ili sjedi na čovjeku na vrhu (položaj vozača) će učiniti. Dakle, put do "cilja" - zrelijih stanica jajeta je donekle skraćeno.
 3. Istodobni orgazam. Vjeruje se da s istodobnim vrhunskim osjećajima, oba partnera emitiraju tajnu s alkalnom okolinom, pridonoseći promicanju "dječaka" spermija.
 4. Deset minuta na leđima. Nakon spolnog odnosa, žena bi trebala ležati na leđima i provesti najmanje deset minuta na tom položaju. To daje veću vjerojatnost da sperma ulazi u cerviks.

Ono što ne biste trebali imati povjerenja

Često pronađena na internetskoj metodi planiranja spola djeteta za krv roditelja nema znanstveno opravdanje i nije povezana s razdobljima obnove krvnih elemenata.

Dakle, pristaše metodologije tvrde da se krv žene obnavlja svake tri godine (počevši od 15 godina) i muškarca - svake četiri godine (počevši od 16 godina). Prema njihovom savjetu, potrebno je usporediti čija je krv "mlađa". Ako je čovjekova krv nedavno ažurirana, par će imati dječaka. A ako žena "osvoji", onda se možete pripremiti za izgled djevojke. Kao rezultat toga, roditelji navodno mogu planirati odgovarajuće razdoblje za začeće.

Zapravo, nije. Prava slika je ovo: svake sekunde, milijuni crvenih krvnih stanica formiraju se u ljudskoj koštanoj srži. Oni "žive" u krvotoku oko 120 dana, a potom se apsorbiraju drugi stanični elementi krvi odgovorni za uklanjanje mrtvih stanica i stranih agenata. Razdoblje postojanja drugih krvnih stanica još je kraće:

 • leukociti - od dva do 15 dana;
 • eozinofili - 15 dana;
 • bazofili - dva do četiri dana;
 • makrofagi - dva ili tri mjeseca;
 • trombociti sedam do deset dana.

Stoga, spol bebe ne ovisi o obnovi krvi roditelja. Također, nema nikakve veze s grupom ili rhesusom.

Kako zaraziti dječaka: IVF pomoć

Danas znanstvenici mogu ponuditi samo jednu metodu koja pruža zajamčenu priliku za odabir spola nerođenog djeteta. Ovo je metoda dijagnoze prije implantacije u programu umjetne oplodnje. Koristi se ne samo zbog velike želje da rađaju dječaka (zbog religijskih uvjerenja, na primjer), već i kao prilika za izuzimanje patologija povezanih s seksom, kao i na način liječenja neplodnosti.

Bit pred-implantacijske genetske dijagnoze

Ova metoda ima točan slijed djelovanja pomoću medicinske opreme visoke tehnologije, a prema pregledima obavljaju vrhunski stručnjaci. Što rade:

 • žena dobiva zdrava jaja, a čovjek prima visoko kvalitetne sperme;
 • izraditi postupak umjetne oplodnje in vitro;
 • ispitati stanice vanjske ljuske zametaka petog dana života;
 • odrediti spol potencijalnog djeteta;
 • nakon dijagnoze dječakov zametak prenosi se u maternicu.

Nema savjeta kako se truditi kao dječak koji će jamčiti 100 posto rezultata. Čak i takva komplicirana i skupo medicinska manipulacija kao IVF nije panaceja. Uostalom, embrij se ne uklapa uvijek. Zato je važnije imati zdravu djecu, a ne njihov spol. A ako se ovaj momak ne rodi ovaj put, vrijedi ponovno pokušati.

Kako zaraziti dječaka: ovulacijom, krvlju, kalendarom

Neki roditelji sanjaju o svojoj kćeri: lukovima, lutkama, smiješnim djevojkama koje se trče igrati.

I drugi čekaju, neće čekati, kad se sve vrste automobila, kuglica, štapića za ribolov i smiješni tamac počinju akumulirati u njihovom stanu kako bi otac mogao otići na ribolov ili će pomoći mami da donese torbe.

Kad se probudite i odlučite: trebamo sina. I odmah je postavljeno pitanje što učiniti kako bi zatreli dječaka?

Ovulacijom

Do danas, postoje mnogi trikovi koji će pomoći da se pojede dijete određenog spola. Najoptimalniji je način ovulacije.

Moderna znanost zna da su muškarci nositelji X i Y kromosoma, a žene samo X kromosomi. Stoga će fuzija jajeta s spermom koja nosi Y kromosom osigurati koncepciju dječaka.

Spermatozoa s Y kromosomom brže su, ali manje tvrdokorni, za razliku od spermija s kromosomom X, koji su, naprotiv, sporiji, no ipak ostaju održivi još dulje.

Gnojidba se javlja tijekom ovulacije - otpuštanje jaja u trbušnu šupljinu. Ako je koncepcija bila na taj dan, onda je prilika za spretno spermatozoide da prvo dođe do jajašca znatno veća od one neugodne sperme s X kromosomom.

Ako je začeća bila dva do tri dana prije ovulacije, najvjerojatnije ćete imati kćer. Treba imati na umu da 48 sati nakon ovulacije, jaje umre, a prilika za začeti dijete smanjuje se na nulu.

Sada postoji mnogo načina za određivanje ovulacije. Mjerenje bazalne temperature i raspoređivanje omogućuju praćenje ovulacije na vlastitu.

Testovi ovulacije koji se prodaju u ljekarni će vam reći da će se dogoditi u sljedećih 48 sati. A ovo, za planiranje spola djeteta, u biti ne daje ništa.

Folikulometrija je praćenje sazrijevanja i oslobađanja jaja pomoću ultrazvuka. Metoda je skupa, ali vam omogućuje točno određivanje kada je došlo do ovulacije.

Koncepcija krvi

Metoda planiranja koncepcije krvlju prilično je česta po svojoj jednostavnosti i dostupnosti.

Temelji se na činjenici da se krv žene obnavlja nakon tri godine, a muškarci nakon četiri godine. Čija je krv tijekom perioda koncepcije bila mlađa, taj će spol biti dijete.

Lako je utvrditi kada će krv budućeg oca biti mlađa od krvi majke i odustati od zaštite tijekom tog razdoblja.

Na primjer, majka ima 25 godina, otac je 28. 25: 3 = 3 * 8 + 1. To jest, krv majke je 1 godina plus broj dana i mjeseci od posljednjeg rođendana. 28: 4 = 4 * 7. To znači da je očevu krv upravo osvježeno, a dob je jednak broju dana i mjeseci koji su prošli od zadnjeg rođendana.

U ovom slučaju, u sljedećih godinu i pol dana, ovaj par može zamisliti dječaka. A što je ranije u vrijeme izračuna, to je veća vjerojatnost.

No, koristeći ovu metodu, trebate biti svjesni čimbenika koji utječu na promjenu razdoblja obnove krvi. Ova donatorska krvna donacija, operacija, veliki gubitak krvi, pobačaj, porođaj.

Pozama i narodnim znakovima

Velika popularna mudrost. Naposljetku, ona nam govori mnogo načina da shvatimo dječaka (stavove, nacionalne znakove).

Drevni Grci vjerovali su da se koncepcija sina dogodi na desnoj strani (koncepcija kćeri na lijevoj strani).

Istodobno, kineski preporučuju da se tijekom spolnog odnosa budući roditelji dječaka leže glavom prema sjeveru (da bi se zamislila djevojka leži na jugu). Jedna od najuspješnijih postures za koncepciju sina je također poza psa, najprostornija i fiziološka.

Za promicanje koncepcije muškog djeteta savjetuje se staviti pištolj, sjekiru, pod bračni krevet. Prilagodba uvjetima modernog života prilično je prikladna igračka igra.

Samo pazite da ta stvar nije pronađena i da nije uzela stariju djecu. Nadam se da je mamac na svom mjestu, a lutka je odavno dovedena, a uspješno ste osmislili drugu kćer.

Postoji mišljenje da raspoloženje roditelja u najintimnijem trenutku također utječe na spol djeteta.

Ako čovjek misli o tome kako zatruditi dječaka, onda bi trebao paziti da žena ima više zadovoljstva za vrijeme intimnosti nego o sebi. Drugim riječima, da zatrudni dječak, žena mora imati orgazam.

Po tablicama i kalendarima

Ljudi iz davnih vremena bili su zabrinuti zbog problema planiranja spola nerođenog djeteta. Tada su različite nacije stvorile različite kalendare i tablice začeća.

Kineski kalendar

Ovaj kalendar nedavno je uživao veliku popularnost. A ako kineski liječnici tvrde da je njegova točnost 99%, onda, kao što pokazuje praksa ruskih žena, onda opravdava očekivanja roditelja u najboljem slučaju za 60-70%.

Korištenje ovog kalendara je vrlo jednostavno. Okomito odražava starost očekivane majke u trenutku začeća, horizontalno u mjesecima začeća. Na njihovom raskrižju slovo "M" - u ovom mjesecu možete zamisliti dječaka ili "D" - u ovom mjesecu je moguće zamisliti djevojku.

Japanski kalendar

Osim Kineza, tu je i japanski kat planiranja kalendara. Sastoji se od dvije tablice.

Prva tablica vertikalno navodi mjeseca rođenja majke, vodoravno od oca. Na svom sjecištu morate pronaći broj.

Imajući na umu ovu sliku i nakon što ga pronađe u gornjem retku druge tablice, potrebno je odabrati mjesec koncepcije u stupcu ispod njega. Zatim, u dva središnja stupca, prema broju zvijezda, odredite vjerojatnost da dijete djeteta proglasi što je najveći seks u ovom mjesecu.

Smatramo mjesečev ciklus

Nedaleko od mudrih ljudi istoka i drevne Rusije. Imao je vlastiti sustav planiranja podova. Uzeto je u obzir da je ženski ciklus sličan mjesečevom ciklusu, a svaka žena ima "unutarnji mjesec".

Mjesec je razdoblje kritičnih dana. Bračni odnosi u tom razdoblju bili su zabranjeni. Razdoblje je trajalo tjedan dana.

Svaki je dan imao pokroviteljicu - Rozhanitsa. I ovisno o tome koji je od 7 Rozhanitsy bio dan začeća, ovisilo je tko je rođen.

Izmjene su djeteta za dijete svakog spola na slavenskom kalendaru: 11 dječaka, 12 djevojčica, 13 djevojčica, 14 dječaka, 15 djevojčica, 16 dječaka, 17 - djevojčica.

Od 18. do 21. dana savjetuje se apstinencija od intimnosti kako bi rodila zdravog potomstva Nakon 21-dnevnog ciklusa, sigurno je vrijeme za ljubav.

Danas je rijetkost pronaći ženu čiji je ciklus konstantan. Stres, ekologija, prehrana čine promjene u prirodnom funkcioniranju ženskog tijela.

Drugi način određivanja dani da bi se dječak osmislio je brojčan.

Ako je majka dobna, primjerice, 27 godina, dječak bi trebao biti zamišljen u čak par mjeseci: veljača, travnja, lipanj, kolovoz, listopad, prosinac.

Ako je dob za majku jednaka, naprotiv, zamišljati dječaka najvjerojatnije će biti u siječnju, ožujku, svibnju, srpnju, rujnu, studenom, tj. U neobičnim.

Osim toga, ako je otac stariji od majke, vjerojatnost da ima dječaka prvenstva veća je od djevojčica. Ako je žena sigurna, energična, onda će najvjerojatnije biti majka njezina sina.

Posebna prehrana

Budući da su majčinska sredstva za nošenje i podizanje muškog djeteta više, dobro hranjene žene često rađaju dječake nego žene čija je prehrana ograničena.

Odavno je poznata metoda planiranja spola djeteta uz pomoć pripremnih dijeta.

Ova metoda temelji se na činjenici da elementi u tragovima koji ulaze u proizvode utječu na biokemijsku strukturu jaja, osiguravajući najveću vjerojatnost prodiranja spermija s X ili Y kromosomom.

Ovi proizvodi uključuju: konzervirane krastavce, krumpir, bjelanjak, gljive, rižu, kobasice, grah, ribu.

Potrebno je koristiti takve voće i piće kao što su breskve, banane, šljive, datumi, sokovi, hidrokarbonatne mineralne vode, čajevi. Hrana treba biti dobro slana.

Ograničite mliječne proizvode, grah, orašaste plodove, čokoladu, kakao, kolače, koji se sastoje od mlijeka i jaja, sirovog kupusa, zelene salate. Ne preporuča se plodovi mora, mineralna mineralna kalcija.

Ova dijeta treba početi slijediti četiri mjeseca prije začeća. Zatim poništite.

Najtočnija metoda

Ako je planiranje spola djeteta povezano s prijenosom nasljednih čimbenika vezanih uz spol, a svrha zamišljanja dječaka je rođenje zdravog djeteta bez manifestacije ozbiljnih nasljednih bolesti, vrijedno je pribjeći in vitro oplodnji.

Put je skup, i vrijedi li se pribjeći tome, ako ne postoji opasnost za život i zdravlje potomaka, odlučite.

Ako dodate na popis načina kako začeti dječaka, malo ezoterične, prema Luule Viilmy sina zamišlja čovjeka koji želi dokazati sam sebi svoju dosljednost, molim vas. Manje samouvjereni muškarci imaju veće šanse za osmisliti dječaka od onih koji su previše ponosni na sebe.

Sin ponosi ponos čovjeku. Samopouzdani čovjek ne treba više ponosa. Muškarci s zdravim samopoštovanjem zače za djecom različitih spolova. Da bi rodio ocu nekolicine kćeri, trebali biste pregledati svoje mišljenje o sebi.

Poznati perinatalni psiholog tvrdi da se prije koncepcije možete "dogovoriti" i pozvati pravi seks u svoju obitelj.

Drugi pogled na koji dijete treba pitati iz vode. U spremniku bi trebao reći da tražite pomoć da zatrudite dječaka.

Okrenite se astrologiji

Postoji astrološki način planiranja spola prvenaca. Znakovi zodijaka podijeljeni su na muško i žensko.

Ovan, Gemini, Leo, Vaga, Strijelac, Aquarius - muški znakovi. Bika, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac, Ribe su ženske znakove.

Muška marka prvo rodila žensku marku i obratno. Ako je majka ženskog znaka zodijaka želi biti prvi koji će zatrudnjeti dječaka, tada se intimnost mora planirati tako da dijete rodi od znaka zodijaka muškarca.

Na primjer, ako je majka Škorpion, procijenjeni spol djeteta je Gemini. Razdoblje rođenja Gemini na horoskopu od 21. svibnja do 21. lipnja. To je mogućnost, kako začeti dječaka - planirati nezaštićenu blizinu krajem rujna - početkom listopada, 9 mjeseci prije planiranog rođenja djeteta.

Jedan par uspijeva začeti dječaka računajući vrijeme planiranja trudnoće krvlju. Drugi uzimaju sin koji je zamišljen iz kineskih ili japanskih tablica iz porodiljne bolnice.

Drugi su marljivo slijedili prehranu. Četvrti je imao sreće, a sjekira, postavljena pod jastuk, privukla je isti nasljednik.

Ali ako iznenada, nakon svih izračuna, umjesto dugo očekivanog jadnog čovjeka, donese si maleno čudo u ružičastu omotnicu u kuću, to je uzrok tuga? Začeće i rođenje djeteta nisu nimalo nazvani sakramentima.

A postoje i veće snage kojima je dano znati da je ovo posebno dijete ono što vam najviše treba u svijetu. To je ova mrvica - odraz vaše ljubavi jedni za druge.

Perinatalni psiholozi vjeruju da se prije začeća može sanjati o djetetu određenog spola. Nakon začeća to se ne smije učiniti, jer beba koja raste unutar majke osjeća njezino raspoloženje i vrlo je važno za njega da bude željen.

Stručni komentar

Ovdje saznajte više o našim stručnjacima.

Želje budućih roditelja da rađaju dječaka su sasvim razumljive. Samo je čovjek u stanju nastaviti utrku. Djevojčica, čak i ako napusti prezime, unučadi će i dalje pripadati drugoj vrsti, tako da feministi ne govore tamo. Stoga su ljudi dugo tražili načine i čak razvili metode za koncipiranje muškog fetusa.

Postavljanje muških predmeta odjeće ili alata, kao i oružja ispod madraca ili jastuka, je psihološko djelovanje slično samozadovoljstvu, i ništa više. Promjena položaja koitosa nekako ne daje željeni rezultat. Brojanje na kalendare: od drevnog egipatskog i plemenskog Maya nije ništa više nego egzotično. Možda će spolni odnos biti popraćen dodatnim senzacijama, ali ne i više.

Drevna uvjerenja nisu postala legende. Nije ni spomenuto, čak ni u legendama različitih naroda, da je neki heroj, kralj, gospodar svih trgovina, veliki učenjak, zamišljen nekom neobičnom metodom.

Vrijeme prolazi, epoha se mijenjaju, revolucije se odvijaju, a ljudi žele isto - regulirati proces rođenja. Nemojte zaostajati za takvim težnjama i medicinskom znanstvenom i pseudo-znanstvenom osoblju.

Stoga, nove mogućnosti za skitanje. Najsuvremeniji od njih - IVF. Razumljivo, liječnik uzima spermu i ubacuje ga u jaje. Svatko je jednostavan i jasan. Dovoljno je uzeti spermu koja sadrži Y-kromosom, a koncepcija dječaka je zajamčena!

Jedina je nevolja da odredimo koji spolni kromosom u spermi može biti učinjen samo ubijanjem stanice. Obrada spermije s kolhicinom je poseban otrov stanica koji zamrzava jezgru tijekom faze podjele - i gleda kroz elektronski mikroskop. Tako možete definirati "mušku" ćeliju. Ali, da bi ponovno stvorio spermu nakon takve manipulacije, nažalost, nemoguće je. Analiza donora sperme sadrži nekoliko milijuna spermija, od kojih su najaktivnije odabrane, a to uopće nije činjenica da su sve "žene". Dakle, in vitro oplodnja, nažalost, ne rješava problem.

Štoviše, prenatalni razvoj djeteta do šest tjedana nije drukčiji. Dječak ili djevojčica, nemoguće je odrediti. Tek tada počinje diferencijacija fetalnih organa.

Istodobno, prisutnost Y-kromosoma ne jamči uvijek razvoj fetusa tipa muškog spola. Ako postoji gen u kratkom kraku kromosoma koji je odgovoran za razvoj muških tipova, bit će dječak. Ako ovaj gen nije prisutan, fetus ženskog tipa razvija se - XXY ili X0. Klinefelter ili Turnerov sindrom.

Utjecaj raznih čimbenika: kemijska, fizikalna, zračenja, - vodi samo do deformacije fetusa. Stoga, program planiranja genetike za seks djeteta nije dobrodošao.

Jedina stvar koju bi planeri plodnosti mogli učiniti jest utvrditi spol nerođene bebe od 6 tjedana do 12 tjedana trudnoće. Otkrivao je tko je točno u utrobi majke. Nakon toga ponudili su pobačaj ako djevojka nije potrebna. Ali nitko nije dao jamstvo da će sljedeće dijete biti dječak. Nije dao jamstvo da je začeće nakon pobačaja moguće uopće. Taj je tajni program zatvoren.

Teorija obnove krvi ima svoje korijene, budući da prosječni životni vijek crvenih krvnih zrnaca iznosi 120 dana. Ali to ne znači da će u 120 dana apsolutno sva krv postati mlada! Danas se jedan eritrocit mijenja, a drugi - u mjesec dana.

Tada se situacija mijenja: žena počinje imati djecu suprotnog spola. Pod uvjetom da nema abortusa. Ovaj put nije najjednostavniji i nije dokazan za svakoga (samo s krvlju tip A), ali je barem jedini za danas.

Koji su načini pomoći da 100% zamišlja dječaka?

Zaraziti dječaka nije tako lako. Sami roditelji ne biraju rod budućeg djeteta. Ali razvili su se mnogi načini koji povećavaju moguću šansu za dječakom.

Prema ovulacijskom kalendaru

To je dokazana i dokazana metoda. Znanstvenici su utvrdili da spermatozooza sadržana u sjemenu, koju muškarac dodjeljuje za vrijeme parenja, jednako podijeljen sadržajem X kromosoma i Y kromosoma. Drugi - brži i energičniji, za razliku od prvog, ali manje uporan. Da bi zatrudio dječaka, neophodno je da se jaje s X kromosom ponovno ujedinjuju s Y-spermom.

Kako bi spermatozoidi s pravim skupom kromosoma mogli preživjeti u vaginalnoj sredini i doći do jajeta, oploditi ga, pokušati održati visoku lužnatost okoliša u vagini. Na primjer, dodirom sode u omjeru 1: 17 s vodom prije spolnog odnosa. Pod takvim uvjetima, održivost Y-spermija povećava, što znači da se šanse da se gnijezde dječak povećavaju.

Dan ovulacije određen je na nekoliko načina:

 • Za nekoliko mjeseci označite dane kada počinje menstruacija. Analizirajući statistiku, odredite prosječni ciklus. Aktivno se seksaju ovih dana. Radi praktičnosti izračuna, razvijeni su razni programi za računalo ili mobilni telefon ili online kalkulatore u kojima će se dan ovulacije automatski pojaviti na temelju unesenih pokazatelja.
 • Nekoliko mjeseci svakog jutra, bez izlaska iz kreveta, unesite termometar u rektum kako bi izmjerili bazalnu temperaturu. Zabilježite podatke dobivene u rasporedu, a na kraju vremena napravite analizu snimljenih podataka. Graf će pokazati kada će temperatura u nekim vremenskim intervalima biti veća nego u drugom vremenu za četvrtinu ili polu stupanj. To su razdoblja ovulacije.
 • Kupite posebne testove za ovulaciju kod ljekarne. Istina, zadovoljstvo nije jeftino.
 • Idite na ginekologa za ultrazvučni pregled tijekom vremena koje je pokazao liječnik, koji će pokazati trenutak sazrijevanja folikula s jajima i je li endometrijska debljina maternice dovoljna da bi se održala nakon oplodnje.

Stroga prehrana

Izradite alkalni okoliš u tijelu pomoću sljedećeg skupa proizvoda:

 • Meso, kobasica, riba u različitim vrstama i količinama;
 • Voće, osobito naranče, banane, breskve, slatke trešnje;
 • Suho voće, osobito suhe smokve;
 • žitarice;
 • Povrće i zelje su dopušteni gotovo sve osim: kupus, kopar i zelenu salatu.
 • Od dopuštenih pića: mineralna voda s natrijem, crni čaj, kava.

Pravilno odabrane položaje tijekom seksa

U nekim položajima tijekom spolnog odnosa, vjerojatnost da se izlučeni sjeme penetrira dublje u cerviks veća je:

 • Psićki stil ili leži na vašoj strani kada je čovjek iza žene i član je duboko injektiran;
 • Položaj u kojem žena sjedi na čovjeku, leđima ili licu prema njemu;
 • Ili varijanta klasičnog poza, kada žena leži na leđima okrenuta prema čovjeku, ali ispod toga se stavlja jastuk ili presavijen pokrivač ispod njezinih stražnjica kako bi podigao žensku zdjelicu visoko za maksimalnu penetraciju.

Nakon orgazma, ne skakati naglo iz kreveta, bolje leći, odmoriti pola sata.

Azijske stolove

Dvije od njih su: kineski i japanski.

Kineski stol temelji se na kineskom lunarnom kalendaru, uzima u obzir samo doba majke. Poznavajući ga, izračunava se povoljan mjesec za zamišljanje dječaka.

U prvom stupcu postoji lik dobi, au prvom retku - mogućem mjesecu začeća, pri prelasku ova dva grafikona napisano je slovo "m" ili "d", što odgovara dječaku ili djevojčici. Metoda je namijenjena djevojkama od 18 do 45 godina.

Japanska tehnika predstavlja duet od dvije tablice koje su međusobno povezane. Da biste izračunali ovu metodu, trebate znati mjesec rođenja od oba potencijalnog roditelja. Na temelju tih podataka vidjet ćete broj koji je naveden u prvoj matrici, koji će biti napisan u stupcu gdje je označen mjesec rođenja potencijalnog oca i redak u kojem je označen mjesec rođenja budućeg majke.

Znajući broj, u drugoj tablici odaberite željeni stupac, pod njim će biti napisana imena od dvanaest mjeseci. Tih mjeseci koji, kada se presijecaju sa stupcem "dječak" u rezultatu grafikona, daju više križeva nego u susjednoj koloni "djevojka", bolje su prikladni za koncepciju dječaka.

Ove tablice nemaju znanstveno dokazane dokaze o njihovoj točnosti, ali statistika dugogodišnjeg razdoblja pokazuje da veliki broj parova začeće dijete neophodnog spola, kojega vode.

Kako ublažiti trudnoću: 10 predmeta za trudnice s Aliexpressom koji će zasvijetliti dane čekanja.

Ono što je apsolutno nemoguće jesti trudnice će detaljnije opisati u nastavku.

Narodni znakovi

Ne bez, naravno. Povećati vjerojatnost začeća muškog fetusa:

 • Suzdržite se od seksa pet dana prije začeća;
 • Ako ste već djevojka mama, a zatim pričekajte 3 godine prije nego što ponovno zatrudnite. Djeca u dobi često se rađaju u istom spolu pa će ovo razdoblje povećati šanse za ostvarivanje pravog spola.
 • Zamišljati izabrati u utorak, četvrtak ili subotu.
 • Ako je godina jednaka, onda uzmite mjesec čudan, i obrnuto.
 • Rasporedite mirnu noć bez vjetra za začeće. Neka mjesec sjaji sjajno kroz prozor. Pogledajte mjesečev kalendar, mjesec bi trebao biti slab.
 • Pod krevetom, na kojem se namjeravate upuštati u ljubavne užitke, stavite stvar koja je povezana s muškim spolom. Na primjer, nož.
 • Za vrijeme kopiranja, uključite krevet tako da glave upućuju na sjever.

Općenito, misli se materijaliziraju, pa se sami planirate za uspjeh unaprijed i sve će raditi! Apsolutni rezultat ne može jamčiti nikakav način. Osim možda IVF-a. Glavna stvar je da dijete rodi snažno i zdravo.

Prije nego što mislite o zanosu dječaka, pogledajte videozapis:

Kako začeti dječaka: prehranu i druge popularne metode

Je li moguće u fazi planiranja "postaviti" spol buduće bebe? Pitanje je bitno za parove koji su dugo sanjali o sinu. Postoji posebna dijeta za zamišljanje dječaka čija je učinkovitost dokazana. Na podu fetusa utječu određene tvari koje ulaze u tijelo s hranom. Pored dijeta, parovi pokušavaju i druge metode programiranja spola bebe: od znanosti do naroda. Neki od njih stvarno pomažu da zatrudnje sina, u slučaju drugih, potiče se efekt automatskog prijedloga koji također može dovesti do željenog rezultata. U potrazi za sanom, bilo koje metode su dobre, glavna stvar je ne štetiti se vlastitom zdravlju.

Kako postaviti pod

Koji čimbenici utječu na spol budućeg djeteta? Ovo je pitanje mnogim stoljećima zabrinulo čovječanstvo. Y-kromosomski spermi su odgovorni za koncepciju dječaka. Oni su mnogo aktivniji od onih koji nose kromosom X (pridonoseći rođenju djevojke), međutim, i manje su trajni.

"Muška" sperma ne uklapa kiselu mikroflora u vaginu. U njoj umiru, a ciljevi dolaze do "ženske" sperme, dakle - rođena je djevojka. Ako bi se osigurali uvjeti za promjenu kiselog okoliša na alkalnu, onda su šanse da se dječak povećavaju mnogo puta. U takvoj mikroflori, spermija Y-kromosoma ne umiru i aktivni su. Na kraju oni postižu cilj, a oplođeno jaje se razvija u muški embrij.

Roditelji prehrane i dječji kat

Nutricionizam par tijekom razdoblja planiranja trudnoće jedan je od čimbenika koji utječu na budućnost djeteta da postane. Takva izjava na prvi pogled može se činiti mitom, ali znanstvenici su to dokazali. Ako razumijete nijanse procesa koncepcije, odnos prehrane i spola bebe više se ne čini nevjerojatnim.

Vaginalne promjene pH olakšavaju se odgovarajućom hranom koja sadrži natrij i kalij. Ako slijedite razvijenu prehranu, možete utjecati na spol budućnosti mrvica. Vi samo trebate znati koje proizvode uključiti u vlastitu prehranu i partnerovu prehranu.

Započnite pridržavati se elektroenergetskog sustava za koncepciju djeteta određenog spola, preporučljivo dva mjeseca prije namjeravane trudnoće. Potreban vam je uravnoteženi pristup elektroenergetskom sustavu, prije početka prehrane, bolje je konzultirati se sa svojim liječnikom. Tijekom planiranja trudnoće važno je jesti zdravo i raznoliko.

Proizvodi za koncepciju dječaka

Dokazano je da je dobivanje dječaka kada se u roditeljskoj prehrani nalazi mnogo hrane bogate natrijem i kalijem. Paralelno je važno osigurati manje magnezija i kalcija, što smanjuje količinu potrebnih elemenata u tragovima. Pridržavajući se dijetama usmjerene na programiranje spola budućeg djeteta, važno je ne zaboraviti na pravila zdrave prehrane. Tijek trudnoće, zdravlje majke i fetusa ovisi o prehrambenim navikama u fazi planiranja.

Kako bi sin sanja ostvarili, par treba koristiti više od navedenih proizvoda u tablici:

Vjeruje se da će šanse začeća dječaka povećati ako jedete puno slane i visoke kalorijske hrane. Od davnina, ljudi su primijetili da je u sated godina više muškaraca su rođeni, u gladnim, ženke. U potrazi za sanom nasljednika, ne biste trebali zloupotrebljavati visoko kaloričnu i slanu hranu (to je i dalje štetno), ali morate malo više jesti hranu bogatu i slanu. Budući roditelji trebaju se pobrinuti da dijeta bude raznolika: popis preporučenih proizvoda je prilično opsežan, što omogućuje uravnoteženi pristup pripremi dnevnog izbornika u fazi planiranja.

Što ne jesti

Da bi zatrudio dječaka, važno je ne samo uključiti preporučenu hranu u vašu prehranu, već i isključiti one koji mogu ometati programiranje djetetovog pravog seksa. Tijekom planiranja, vrijedno je ograničiti količinu hrane bogate kalcijem. Parovi koji sanjaju o nasljedniku, nepoželjno je koristiti:

 • mliječni proizvodi (osobito tvrdi sir, mlijeko, sir);
 • mahunarke (osobito grah);
 • kopar;
 • plodovi mora (školjke, škampi, rakovi, kavijar);
 • orašasti plodovi (kikiriki, lješnjaci, orasi, bademi);
 • jaja (posebno žumance);
 • mineralna voda s kalcijem.

Slatki ljubavnici imaju veću vjerojatnost da imaju djevojke. Da bi se sin rodio u obitelji, žena bi trebala odbiti slatkiše, kondenzirano mlijeko, mliječnu čokoladu. Trebate izbjegavati pečenje koje dodaju jaja i mlijeko.

Odbijanje navedenih proizvoda nije jamstvo začeća dječaka. Međutim, ako slijedite dijetu (povećajte količinu hrane visoke u natrij i kalij u prehrani), onda su šanse da imaju sina su povećane.

Preporučene poze

Dijeta koja pomaže zamišljati dječaka, iako se smatra učinkovitima, ne daje apsolutno jamstvo rađanja sina. Da biste postigli cilj, trebali biste stvoriti dodatnu prehranu drugim metodama koje vam omogućuju "programiranje" spola djeteta. Na primjer, određene poze pridonose koncepciji sina. Budući da je Y-sperma, odgovorna za koncepciju muškog djeteta, ne razlikuju vitalnost, važno je smanjiti svoj put do jaja. Što je put kraći, to su veće šanse za oplodnju sa "muškim" spermom. Za koncepciju dječaka, leđa poza partnera smatra se optimalnim, jer pruža duboku penetraciju.

Ako nekoliko snova o sinu, onda morate pokušati da žena prijeđe na orgazam. U vagini tijekom orgazma, okoliš se mijenja: od kisele do alkalne. Takva mikroflora je nepovoljna za spermu koja nosi ženski kromosom. "Muške" spermijske stanice dobivaju bonus u obliku uklanjanja "natjecatelja", što povećava šanse da rodi dječaka.

Važno je zapamtiti još jednu stvar: da bi se postigao cilj, spermatozo treba barem dvadeset minuta. Nakon spolnog odnosa, žena se preporuča odmoriti. Izlazak iz kreveta ne vrijedi sljedećih pola sata. Možete podignuti područje zdjelice kako biste pomogli kretanju spermija. Y-spermatozoidi su prilično "kapricijski", moraju osigurati čitav niz uvjeta: od željene mikroflore do spavanja tijekom kretanja.

Ovulacija koncepcije dječaka

Dijeta koja promiče rođenje dječaka i "ispravna" položaja trebala bi biti poduprta popularnom metodom "programiranja" spola - ovulacijom. Prema ovoj metodi, seksualni odnos mora biti unesen izravno na dan ovulacije. U tom razdoblju žensko tijelo je spremno za koncepciju, a mikroflora se mijenja u vagini, tako da "muški" spermatozoidi, koji su aktivni po svojoj prirodi, postižu svoje ciljeve ispred "ženskih". Da biste odredili odgovarajuće dane, trebate:

 • mjeriti osnovnu temperaturu;
 • koristiti posebne testove za ovulaciju;
 • vodite stol.

Ponekad odrediti ovulaciju pomoću ultrazvučne dijagnostike, koja vam omogućuje praćenje stanja folikula. Označite početak ovulacije i pražnjenja. Postaju bijeli i viskozni. Moguće je povećati broj spermija i povećati njihovu aktivnost ako se ne držite seksualnog kontakta par dana prije početka ovulacije.

Nakon što je utvrđena ovulacija i dogodila se intimnost između supružnika, trebate uzeti pauzu od dva dana ili seksati s kondomom. Ako se ne pridržavate ovog pravilnika, tada (pod uvjetom da su spermi Y pretrpjeli poraz) jaje može oploditi spermij koji nosi ženski kromosom.

Metoda ažuriranja krvi

Među parovima koji žele zatrudnjeti dječaka, popularna je teorija obnove krvi. Metoda je planirati početak trudnoće u trenutku kada je krv na početku ciklusa. Prema teoriji, svake tri godine postoji obnova krvi u fer seksu, svaka četiri - u muškaraca. Određivanje ciklusa krvnog broja mora se čuvati od rođenja. Međutim, ako je jedan od partnera imao glavni gubitak krvi (operacija, pobačaj), odbrojavanje počinje od ove točke.

Koncepcija dječaka daje mladu krv. Važno je da je krv muškarca mlađa od žene - onda su šanse za imanje nasljednika mnogo puta povećane. Rh faktor roditelja također je odgovoran za spol buduće bebe: s različitim partnerima Rh, vjerojatnost da se dječak počne povećavati.

Postavite pod s IVF-om

Danas se aktivno koriste inovativne reproduktivne tehnologije. Pristupili su im se kada je iz nekog razloga prirodno nemoguće zatrudnjeti. U nekim slučajevima, s IVF-om, možete povećati šanse da imate muško dijete. Da bi se to postiglo, nosači kromosoma X uklanjaju se iz sjemene tekućine, što smanjuje mogućnost zaraze djevojčice (pod uvjetom da su svi nosači uklonjeni).

Uz umjetno osjemenjivanje, metoda "programiranja" seksa se rijetko koristi. Primjenjuju se samo na njega kada postoje medicinski pokazatelji za to. Na primjer, ako postoji velika vjerojatnost prijenosa jedne od linija ženskih ili muških teških genetskih bolesti.

Folk metode i uvjerenja

Za planiranje dna djeteta par je pokušao dugo vremena. Nije iznenađujuće da su se pojavila mnoga uvjerenja i narodne metode zamišljanja dječaka. Uvijek se vjeruje da u godinama života žena može zatrudnjeti samo u neparnim mjesecima. Da bi naslijedio nasljednika, par mora staviti pod krevet onim stvarima koje su povezane s muškom energijom: na primjer, sjekiru ili čekić. Kasnije, ovaj znak je tumačen kao suvremena stvarnost: igračke su se stavljale ispod kreveta. U ljudima se vjeruje da dječak može biti zamišljen u mirnoj noći, kada mjesec počinje "rasti", ali ne u punom mjesecu. Ako bi supružnici u vrijeme koncepcije položili glave na sjever, tada će imati sina.

Tradicionalna medicina nudi mnoge recepte koji pridonose koncepciji dječaka. Jedan od najpopularnijih metoda je douching s otopinom sode prije spolnog odnosa. Takav postupak stvarno pomaže stvoriti alkalni okoliš koji je prikladan za Y-spermu. Međutim, douching ne može koristiti svatko. Ima brojne kontraindikacije i nuspojave, stoga prije nego što provedete postupak, trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom. Isto se odnosi i na dekocije ljekovitog bilja, koje tradicionalna medicina preporučuje da piju za dječaka. Prije uzimanja takvih decocija, morate se pobrinuti da ne utječu na zdravlje.

Zanimljive činjenice

Razumjeti razlog zašto se u nekim obiteljima rađaju dječaci, au ostalim djevojkama, do kraja, nitko nije mogao. Budući da još nisu mogli izmisliti način koji bi jamčio izbor seksualnog odnosa kada bi ih prirodno shvatio. Naravno, dijete, poza i druge metode "programiranja" spola daju određene rezultate, povećavajući šanse za osmisliti dječaka. Međutim, niti jedna od metoda ne može se pohvaliti stotinu posto učinkovitosti. Postoji i statistika prema kojoj se treba očekivati ​​dječak ako:

 • roditelji ne puše;
 • buduća težina majke prelazi 54 kilograma;
 • supružnici su mladi i to je njihov prvorođeni;
 • u povijesti majke se ne pojavljuju pobačaji i pobačaji;
 • par nije dugo mogao zamisliti dijete, iako su oba partnera zdravi.

Psiholozi su sigurni da ispunjavaju san koji trebate vizualizirati. Parovi koji sanjaju o sinu preporučuju se češće predstavljati dječaka u njihovu domu. Uloga psihološkog čimbenika u procesu začeća teško je objasniti, ali je također važno. Često u obiteljima gdje su sanjali nasljednika, pojavio se dječak.

Ako iz nekog razloga želite rođenu bebu određenog spola, onda svakako morate pokušati "programirati". No, ako niti dijeta ni druge popularne metode ne rade, ne biste trebali biti uzrujani: sin ili kći još uvijek predstavljaju veliku sreću.