Kako zatrudnjeti kao dječak: metode koje potvrđuje znanost

Hrana

Jedno od najčešćih pitanja koja buduće roditelje postavlja u internetske tražilice jest: "Kako zaraziti dječaka 100 posto?" Iako je nemoguće jamčiti rezultate bez intervencije suvremenih medicinskih tehnologija, mnogi i dalje vjeruju u drevne tradicije, narodne metode, prednosti, molitve i spremni su ih testirati.

Otkriće ženskih i muških spolnih kromosoma, koje određuju spol djeteta u vrijeme začeća, datiraju iz 1905. godine i pripada genetičarima Nettie Stevens i Edmund Wilson. X i Y kromosomi unutar spermija moraju doći do jaja i prodrijeti u njega. Brojni čimbenici utječu na taj proces.

Znanstvenici su otkrili da nositelji spermija X kromosoma (žene) mogu održavati mobilnost duže. Ali vlasnici Y-kromosoma (koji su "odgovorni" za dječake) kreću puno brže. Stoga, ako žensko tijelo stvara uvjete za prodiranje spermija brže u maternicu i njegove epruvete, povećat će se vjerojatnost da će "spermijska stanica" raste na jajnu stanicu.

Racionalne "bake" savjeti

Nije uvijek moguće da se par zatrudne kao dječak prvi put. Ponekad je potrebno mnogo godina. Stoga ne čudi da roditelji vjeruju da su "sva sredstva dobra" i djeluju, usredotočujući se, između ostalog, na drevne tradicije i uvjerenja. I, kako se ispostavlja, neke "folk" metode nisu tako neodržive kao što se čini na prvi pogled. Što možete vjerovati?

Posebna prehrana

Tradicionalne narodne preporuke navode da određena vrsta hrane i određena pravila unosa hrane mogu povećati šanse za osvajanje sina. U fazi planiranja trudnoće, dječak preporučuje sljedeću dijetu za roditelje i na dan začeća.

 • Više alkalne hrane. Morate jesti hranu koja će promijeniti pH (ili kiselost) vašeg tijela. Alkalna hrana smanjuje kiselost cervikalne sluzi koja povećava propusnost spermi i može biti od velike važnosti u planiranju dječaka.
 • Česta frakcijska snaga. Potrebno je jesti češće nego inače i distribuirati dnevne kalorije u male dijelove tako da je razina šećera u krvi konstantna. Morate jesti s redovitim doručkom, jedući više hrane bogate natrijem, kalijem i vitaminima B12, C, E.
 • Više kalorija. Studije provedene na Sveučilištu u Oxfordu sugeriraju da je vjerojatnost trudnoće malog muškarca veća za one žene koje jedu visoko kaloričnu kašu za doručak svaki dan.

Popis proizvoda koji se preporučuju za koncepciju dječaka:

 • povrće - brokula, mrkva, grašak, tikvice, krastavci, češnjak, kukuruz, krumpir;
 • voće - grejp, kivi, avokado, banana, breskva, šljiva;
 • slatkiši - med, suhe marelice, tamna čokolada;
 • sokovi za piće, gazirana pića;
 • ulja - biljno ulje, masline;
 • škrob - kaša i makaroni, kruh, peciva, kolačići;
 • proteina - meso i ribu u bilo kojem obliku kuhanja;
 • Natrij i kalij - ukiseljeno povrće.

Pri planiranju dječaka treba izbjegavati sljedeću hranu i hranu:

 • fermentirano mlijeko i mlijeko u sastavu;
 • plodovi mora.

Prikladni dani

Način na koji dijete dobiva ovulacijom također ima znanstvenu razlog. Smatra se da je vjerojatnost dobivanja muškog djeteta veća ako se seksualni odnos provede u sljedećim razdobljima.

 • Unutar 24 sata prije otpuštanja jaja. Spermatozo koji nosi Y kromosom bit će na mjestu do trenutka kad jaje napusti jajnika.
 • U prvih 12 sati nakon ovulacije. U ovom trenutku, cervikalna sluz, koja se proizvodi tijekom ovulacije, razrjeđuje i dopušta spermi da brzo krene s Y kromosomom.

Možete pokušati koristiti ovaj način kalendara ako je ciklus apsolutno redovan za ženu. S nepravilnim ciklusom oko kojih dana je bolje zamisliti dječaka, možete procijeniti test ljekarne, koji određuje trenutak ovulacije.

Osim toga, kao i kod kalendarske metode, možete izračunati dječakova koncepcija pomoću bazalnog plana za temperaturu: temperatura pada malo prije ovulacije, a neposredno nakon ovulacije bilježi svoj označeni skok.

4 pravila u krevetu

Postoje neki intimni savjeti o tome kako roditi dječaka. Do kakvog držanja možete zamisliti dječaka i trebate li pre-apstinenciju. Dakle, postoje četiri pravila.

 1. Seksualna apstinencija. Preporučuje se da se suzdrže od spola sedam dana prije određenog vremena.
 2. Postavite s dubokom penetracijom. Položaji u kojima je čovjek iza žene ili sjedi na čovjeku na vrhu (položaj vozača) će učiniti. Dakle, put do "cilja" - zrelijih stanica jajeta je donekle skraćeno.
 3. Istodobni orgazam. Vjeruje se da s istodobnim vrhunskim osjećajima, oba partnera emitiraju tajnu s alkalnom okolinom, pridonoseći promicanju "dječaka" spermija.
 4. Deset minuta na leđima. Nakon spolnog odnosa, žena bi trebala ležati na leđima i provesti najmanje deset minuta na tom položaju. To daje veću vjerojatnost da sperma ulazi u cerviks.

Ono što ne biste trebali imati povjerenja

Često pronađena na internetskoj metodi planiranja spola djeteta za krv roditelja nema znanstveno opravdanje i nije povezana s razdobljima obnove krvnih elemenata.

Dakle, pristaše metodologije tvrde da se krv žene obnavlja svake tri godine (počevši od 15 godina) i muškarca - svake četiri godine (počevši od 16 godina). Prema njihovom savjetu, potrebno je usporediti čija je krv "mlađa". Ako je čovjekova krv nedavno ažurirana, par će imati dječaka. A ako žena "osvoji", onda se možete pripremiti za izgled djevojke. Kao rezultat toga, roditelji navodno mogu planirati odgovarajuće razdoblje za začeće.

Zapravo, nije. Prava slika je ovo: svake sekunde, milijuni crvenih krvnih stanica formiraju se u ljudskoj koštanoj srži. Oni "žive" u krvotoku oko 120 dana, a potom se apsorbiraju drugi stanični elementi krvi odgovorni za uklanjanje mrtvih stanica i stranih agenata. Razdoblje postojanja drugih krvnih stanica još je kraće:

 • leukociti - od dva do 15 dana;
 • eozinofili - 15 dana;
 • bazofili - dva do četiri dana;
 • makrofagi - dva ili tri mjeseca;
 • trombociti sedam do deset dana.

Stoga, spol bebe ne ovisi o obnovi krvi roditelja. Također, nema nikakve veze s grupom ili rhesusom.

Kako zaraziti dječaka: IVF pomoć

Danas znanstvenici mogu ponuditi samo jednu metodu koja pruža zajamčenu priliku za odabir spola nerođenog djeteta. Ovo je metoda dijagnoze prije implantacije u programu umjetne oplodnje. Koristi se ne samo zbog velike želje da rađaju dječaka (zbog religijskih uvjerenja, na primjer), već i kao prilika za izuzimanje patologija povezanih s seksom, kao i na način liječenja neplodnosti.

Bit pred-implantacijske genetske dijagnoze

Ova metoda ima točan slijed djelovanja pomoću medicinske opreme visoke tehnologije, a prema pregledima obavljaju vrhunski stručnjaci. Što rade:

 • žena dobiva zdrava jaja, a čovjek prima visoko kvalitetne sperme;
 • izraditi postupak umjetne oplodnje in vitro;
 • ispitati stanice vanjske ljuske zametaka petog dana života;
 • odrediti spol potencijalnog djeteta;
 • nakon dijagnoze dječakov zametak prenosi se u maternicu.

Nema savjeta kako se truditi kao dječak koji će jamčiti 100 posto rezultata. Čak i takva komplicirana i skupo medicinska manipulacija kao IVF nije panaceja. Uostalom, embrij se ne uklapa uvijek. Zato je važnije imati zdravu djecu, a ne njihov spol. A ako se ovaj momak ne rodi ovaj put, vrijedi ponovno pokušati.

Kako zaraziti dječaka? Metode i hipoteze.

Od davnina ljudi su sanjali nasljednika, a žene - zaštitnika. Danas se gotovo ništa nije promijenilo. Je li ta teorija zamišljanja muškog djeteta postala razumnija od, primjerice, kineskog kalendara za određivanje spola djeteta, dugog uvoda ili kamena ispod jastuka.

U praksi se koristi najpouzdanija metoda - umjetna oplodnja, ali postoji rizik, jer priroda ne može oprostiti igru ​​s genima. Statistike konzole: ima 106 dječaka po 100 djevojaka, a obitelji s djecom suprotnog spola dvostruko su manje od onih koji podižu više kćeri ili djecu. Drugim riječima, izuzetno je jasno da postoje čimbenici koji utječu na pripadnost jednom ili drugom spolu. Pa ipak, kako zaraziti dječaka?

Znanstvena hipoteza: koncepcija dječaka na ovulaciji

Da bi se dječak začeo ovulacijom, najučinkovitiji je način postizanja cilja. Prema kalendaru, potrebno je izraditi raspored ciklusa menstruacije i odrediti dan ovulacije koji pada na sredinu. Ako je ciklus nepravilnog, koristi se ovulacijska ispitivanja. Potrebno je započeti s upotrebom tjedan dana prije očekivanog datuma otpuštanja jaja iz jajnika i to dva puta dnevno, a ne nužno odmah nakon jutarnje buđenja.

Tijekom razdoblja ovulacije, jaje potječu kroz jajovodne cijevi kako bi se zadovoljile sperme koje ulaze u vaginu. U jednom dijelu svoje sperme nalazi se oko stotinu milijuna, ali to samo oplodi. Dokazano je da 60% spermija su nosači X kromosoma i 40% Y kromosoma. Potonji su otporniji na kiselinsko okruženje vagine, budući da ih zbog svoje mobilnosti brzo napuštaju. Zatim se stapaju s jajnim stanicama koje sadrže samo X kromosom, koji daje XY skup kromosoma. U skladu s tim, koncepcija dječaka odvija se. To također pridonosi čestom spolu budućih roditelja, jer je sperma ukapljena, što povećava brzinu napredovanja Y-sperme.

Kako zaraziti dječaka

"Hrana" teorija o osvajanju dječaka

Prema toj teoriji, prije donošenja dječaka, žena treba uložiti puno truda u stvaranje visokog kiselog okoliša u vagini, tako da preživljavaju samo najraširenija Y spermija koja generiraju muški set kromosoma. Nekoliko mjeseci prije dana začeća, možete pokušati jesti one namirnice koje su također bogate kiselinom, posebno kalija i natrija. Svakodnevno u prehrani treba biti meso, citrusa, breskve, marelice, krumpir, dimljeni proizvodi, kiseli krastavci, ukiseljene gljive. Potrebno je ograničiti uporabu kupusa, graha, orašastih plodova i mlijeka. Osim toga, kako bi se dječak rodio u vrijeme začeća, težina očekivane majke mora premašiti 55 kg.

Programska hipoteza

Kada kažu: "Željeli smo dječaka, a djevojka je rođena", tada, u pravilu, ironijski čuju kao odgovor na pitanje "pokušali smo". Postoji neka istina u tome. Velika želja da ima sina može dovesti do njegova rođenja. Podupiratelji hipoteze za programiranje pokušavaju dokazati kako zatruditi dječaka uz pomoć automatskog prijedloga. Kada planirate začeće, ne trebate samo željeti dijete, već željeti izgled bebe samo muškog spola. I ne gubite povjerenje da će se to dogoditi. "Želim roditi dječaka i, naravno, lice!" Suprotno znakovima, možete predvidjeti dječju sobu za svog sina i kupiti odgovarajuće stvari.

Što učiniti da se dječak rodi

Zašto nijedan od načina zarađivanja dječaka ne radi?

Kada je par, zajedno, koristio sve metode zamišljanja dječaka, koji je ponovno dobio žensko dijete, onda će najvjerojatnije, ti roditelji više neće imati sina. To je sve o genima i strukturnim značajkama tijela. Ovo je također neka vrsta teorije, ali ima značenje. Ako se od generacije u generaciju djevojke pojavljuju u obitelji, a povremeno i dječaka, onda razgovaraju o genetskoj predispoziciji. Na primjer, čovjek u Y kromosomu ima mutaciju koja se prenosi od predaka, što dovodi do gubitka održivosti Y spermija. Dakle, on će se roditi djevojke iznova i iznova. Takav lanac je teško razbiti - to je prirodna anomalija. Kako zaraziti dječaka kada se uobičajene metode ne rade? Ostaje pribjegavati pomoći medicini.

Kako zatrudnjeti s dječakom pomoću medicinskih metoda?

Teško i skupo način da se dijete osmisli jest umjetno osjemenjivanje. Od 1990. godine medicina koristi protočnu citometriju, odnosno lasersku sezonsku stanicu. Takav postupak je moguć u najstrašnijim slučajevima, na primjer, kada se ženskim linijama prenose teške nasljedne bolesti. On daje samo traženi rezultat za 80% i ne jamči apsolutnu kvalitetu dobivenog genetskog materijala na taj način.

Također se izvodi in vitro oplodnja s predimplantacijskom dijagnozom embrija. Ovaj postupak je vrlo skup, u većini slučajeva - posljednja prilika za potomstvo. Uz visoku točnost omogućuje vam roditi dječaka, jer je embrij unaprijed određenog seksa transplantiran u maternicu. Obje metode, zapravo, ometaju prirodne procese i mogu imati negativne posljedice na genetskoj razini.

Kako zaraziti dječaka - 8 najboljih metoda za roditi dječaka

Uvijek, parovi su izmislili razne načine, ponekad čudni i sofisticirani, zahvaljujući čemu su se nadali da će začeti dječaka. Kineske žene koje su željele proizvoditi muško dijete, tijekom intimnosti, otišle su na sjever. U germanskim plemenima koncepcija budućeg viteza bila je moguća samo na lijepom sunčanom danu. Slaveni, tako da je rođen junak, prije nego počnu spolni odnos, stavili su čovjeka ispod jastuka. A drevni Egipćani vjerovali su da možete ostati trudni kao dječak u punom mjesecu.

Naravno, ovo je sve praznovjerje. Međutim, koncepcija dječaka stvarno može biti planirana. Postoje metode pomoću kojih, ako ne i 100%, ipak je sasvim realno izračunati spol djeteta. Te tehnike daju vrlo velike pogreške, budući da se temelje na fiziološkim karakteristikama muškaraca i žena, a ljudsko tijelo je hirovito i često se ponaša nepredvidivo. Stoga se ne bismo trebali nadati i oslanjati na njih, iako možete pokušati. Nakon planiranja dječaka, treba se pripremiti ne samo za uspjeh, već i za neuspjeh.

Prva metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru ovulacije

Da bi dječak zakačio ovom metodom može samo žena koja točno zna početak ovulacije. Ako vrijeme oslobađanja jaja varira od mjeseca do mjeseca, najbolje je da ne koristite ovu metodu. Muški Y-spermatozoa jetre i aktivisti više od njihove ženske X-braće, ali manje otporni, brzo umiru. Ali to je Y-spermatozoa koje daju mušku klicu kada oplodi jaje.

Stoga, kako bi koncepcija dječaka bilo najvjerojatnije, seksualni odnos treba voditi točno u vrijeme za ovulaciju. Ako imate seks prije ovulacije, muški Y-tadpoles možda ne živi vidjeti jaje. Da biste pouzdano odredili pravo vrijeme za oplodnju, možete kupiti testove za ovulaciju ili zadržati rezultat na kalendaru ovulacije.

Druga metoda. Koncepcija dječaka prema teoriji Shettlesa

Param žele imati dečka može preporučiti Shettlza metoda koja se temelji na različitim aktivnostima sperme s Y i X kromosoma setu. Ova metoda koncepcije muškog djeteta vrlo je učinkovita: u 80 parova od 100, rezultat je uspješan.

Načelo rada ove metode općenito je slično opciji oplodnje prema kalendaru ovulacije. Ako vodite ljubav na dan jaja iz jajnika, i uvijek sa ženskog orgazma, ali ignorirati intimnost tjedan dana prije ovulacije, koncepcija djevojka je vjerojatno da će se dogoditi.

Skrivene u genitalnom traktu žena nakon prethodnog odnosa, X-sperma su teške i spore, u alkalnom okruženju, ne žive do sljedeće ovulacije. I lagani i okretni Y-tadpoles, uzimajući osloboditi od konkurenata, brzo doći do novog jaja.

Treća metoda. Koncepcija dječaka prema lunarnom kalendaru

Liječnici u drevnoj Indiji imali su vlastite ideje o tome koji dan vjerojatno zamišljate dječaka. Mislili su da je beskorisno pokušati to učiniti na 11. i 13. lunarnim danima. Prema lunarnom kalendaru da se uključe u seksualne odnose za zasnivanje dječaka optimalno kada je mjesec na nebu stoji u muškom znaku zodijaka: Strijelac, Lav, Blizanci, Vaga, Aquarius, Ovan. Ali ako je mjesec u ženskom zodijaku, to jest, u Djevici, Škorpionu, Biku, Jarcu, Ribama i Raku, tada se povećava vjerojatnost da će se truditi djevojka. Nepovoljno za zamišljanje muškog djeteta je razdoblje punog mjeseca i novog mjeseca.

Četvrta metoda. Koncepcija dječaka prema tablici broja para

Ta tablica može pridonijeti koncepciji dječaka. Samo morate pronaći broj parova u njemu. Horizontalna crta označava mjesec u kojem je čovjek rođen, u vertikalnom stupcu - mjesecu rođenja žene. Broj parova nalazi se na sjecištu redaka i stupca. Na primjer, ako je žena rođena u lipnju, a muškarac - u ožujku, njihov broj para je 6.

Na sljedećem grafikonu morate pronaći broj parova i vidjeti koji je mjesec najvjerojatnije postao dječak. Odmah je vidljivo da će par s brojem 6 najvjerojatnije uspjeti zatruditi muško dijete u listopadu, a najmanje vjerojatno u ožujku i travnju.

Peta metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru doba majke

Možete pokušati zatrudnjeti kao dječak koristeći kalendar dobi svoje majke. Žena samo treba pronaći svoju dob u stolu i vidjeti kada je vjerojatnost začeća muškog djeteta najveća za nju. Na primjer, ako je buduća majka trenutno 24 godine, onda je najbolje ući u intimne odnose u siječnju, ožujku, travnju, lipnju, srpnju.

Šesta metoda. Dječak za koncepciju na japanskom

Japanski znanstvenici tvrde da roditelji koji puše dramatično smanjuju priliku da rađaju dječaka. Prema studijama, bračni parovi koji ne sudjeluju s cigaretom imaju veću vjerojatnost da će biti rođeni djevojčicama, dok dječaci vole biti rođeni majkama i ocima koji biraju zdrav stil života.

Sedma metoda. Dječak za koncepciju na njemačkom jeziku

No, njemački znanstvenici iz Instituta za svjetsku populaciju zaključili su da su dječaci trudni sa ženama koje su malo nervozni i zabrinuti. Jedan uzorak ih je gurnuo na takvu zanimljivu misao: u turbulentnim godinama za Njemačku, na primjer, uništivanjem Berlinskog zida, mnogo manje dječaka rođeno je nego u mirnim povijesnim razdobljima.

Osma metoda. Dječak za koncepciju na talijanskom jeziku

Talijanski istraživači imaju vlastito mišljenje o vjerojatnosti zamišljanja muškog djeteta. Vjeruju da djevojke pretežno rade za vitke žene, a dječaci se brinu za grudice majke. Talijani su proveli opsežan pokus, zbog čega se pokazalo da je zarađivanje dječaka bolje za žene koje teže više od 54 kg. Stoga, mame, koje sanjaju o dječaku, ne mogu se odreći gastronomskim zadovoljstvima.

Kako planirati i zamisliti dječaka (sve poznate metode)

Nudimo Vam istraživanje najčešće poznatih i naširoko korištenih metoda i preporuka o tome kako zatrudnjeti dječaka. Koristit ćemo informacije iz različitih izvora čiji su autori potpuno sigurni u njihov savjet.

Prema statistikama plodnosti, za svakih 100 djevojčica rođeno je 103 dječaka.

Uzimamo u obzir ovulaciju

Istraživanja su otkrila prisutnost dviju vrsta kromosoma kod muškaraca: X i Y. U žena, samo jedna je prisutna - X. Dječakova koncepcija nastaje kada se žensko jaje stapaju s spermom koja nosi kromosom Y., imaju najbolju priliku da nadvladaju svoje slatki kolege natjecatelje s X kromosomom i budu prvi koji će doći do jaja. To je razlog za povećanje vjerojatnosti začeća muškog djeteta.

Važno je zapamtiti: preživljavanje jaja je samo 48 sati. Nakon njezine smrti vjerojatnost začeća je nula.

Određivanje ovulacijskog procesa danas je postalo moguće bez provođenja istraživanja folikulometrije, pri korištenju ultrazvuka prati se sazrijevanje i oslobađanje jajne stanice u zonu ugodnu za koncepciju dječaka. Danas se to može učiniti kod kuće sa uobičajenim testovima ovulacije, koji se prodaju u svakoj ljekarni.

Naravno, nitko ne može jamčiti da je to "nužna" spermijska stanica koja će se prvo spojiti s jajnim stanicama i preživjeti. Sve ovisi o individualnim osobinama čovjeka, njegovu zdravstvenom stanju i načinu života.

Rezultat ima dvije mogućnosti:

 1. Ovum-X se oplodi spermom X, što daje XX (ženski fetus).
 2. Ovum-X se oplodi spermom-Y, što daje XY (muški plod).

Definicija ovulacije. Govori opstetričar-ginekolog CIR Gevorkova E.V.

Shettles metoda

Američki liječnik R. Shettls, u svojoj knjizi "Kako odabrati spol svog djeteta", opisuje metodu koja se temelji na različitim razdobljima života za ženske i muške spermije. Potonji su mobilniji, ali imaju kraći život. Kako bi se povećala vjerojatnost začeća dječaka, seksualna intimnost mora se dogoditi 12 sati prije početka ovulacije. Preporuke Shettles: Prije seksa preporučuje se neko vrijeme suzdržati od seksualnog odnosa - to doprinosi povećanju broja i aktivnosti muškog sperma. Pri odabiru poza čovjek bi trebao biti iza.

Prema promatranjima, učinkovitost metode

Planiranje zamišljati dječaka da "ažurira krv"

Metoda je vrlo jednostavna i pristupačna. Temelji se na poznavanju bioloških karakteristika ženskog i muškog tijela, tj. Da je pouzdano utvrđeno: krv žene se ažurira svake tri godine, a muškarac svake četiri godine.

Potrebno je izračunati krv nekog mlađeg i starijih, trebao bi se izračunati prema načelu: podijeliti majčinu dob od 3 i starost oca za 4, zatim usporediti ostatak podjele i čiji je ostatak veći, pričekajte dijete tog spola. tj što je bliži dob krvi na početku razdoblja obnove, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

Primjer: žena je u svibnju navršila 24 godine, a muškarac je 32 pretvorio u kolovozu. Dijete je zamišljeno u listopadu. Starost majčine krvi: 24: 4 = 6, ostatak = 0 + 5 = 5 mjeseci. Starost krvi očeve iznosi 32: 3 = 10,2, a ostatak = 2 + 2 mjeseca = 4. Njegova krv je mlađa i zato se rodi dječak.

+ formula:

Izračun je vrlo jednostavan: (tata je u doba koncepcije + mama) * 4/3 =...

Ako se dobije broj s ostatkom od 2 ili bez ostatka, onda je ovo dječak.

A ako ostatak od 1 - onda je ovo djevojka.

Izraditi podjelu u stupcu, ali ne uz pomoć kalkulatora.

Primjer izračuna:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - ovo je moj dječak

(32 + 29) * 4/3 = 81 i 1 u ostatku je djevojka

Promjena vremena obnove krvi u stvarnosti ima veliki broj vanjskih čimbenika, koje se jednostavno ne možete sjetiti. To može biti veliki gubitak krvi, putovanje na mjesto davatelja. Ako ste već rodili dijete ili ste pobačali, to također utječe na promjene u razdobljima obnove krvi.

Krvni tip i Rh faktor

Prema vrsti krvi: Određivanje spola nerođenog djeteta prema vrsti krvi roditelja

Znajući svoj Rh faktor, možete pokušati odrediti spol nerođenog djeteta:

In vitro fertilizacija (IVF)

To je metoda umjetne oplodnje za shvaćanje djeteta željenog spola. Smatra se najpouzdanijim i točnijim. Bit metode može se kratko opisati kako slijedi. U prvoj fazi provodi se analiza donora sperme. Da bi se to učinilo, čovjek se ubrizgava s posebnim lijekovima, a sperma se analizira na laserskom dijagnostičkom uređaju. Nakon toga, sperma se izolira iz muške sperme Y. Koriste se za postupak umjetne oplodnje žene koja je izrazila želju da postane trudna kao dječak.

Utjecaj poza u seksu na koncepciju dječaka

Najbolje držanje za dječaka smatra se položajem dubokog prodiranja.

Supruga s seksom mora biti u dominantnom položaju. Najbolji položaj: "čovjek iza leđa" (također stane: žena leži na leđima, podizanje zdjelice, čovjek na vrhu, čovjek sjedi na stolici, a žena sjedi na vrhu, okrenuta prema njemu). Tako je penis tijekom akta najbliži cerviksu. S orgazmom, brži muški spermi imaju vremena za postizanje cilja ranije, povećavajući vjerojatnost začeća dječaka.

Ako tijekom seksa žene imaju orgazam, to će znatno povećati vjerojatnost da će imati dječaka, jer tijekom ženskog orgazma, izlučene tajne, što čini vaginalnu mikrofloru kiselinu i spermu dječaka žive duže.

Soda douching

Uz povećanu kiselost okoliša u vagini, trudnoća je općenito nemoguća. Ako snizite razinu kiselosti, slabo kiselo sredstvo u vagini pridonosi koncepciji dječaka. Zajednička metoda je vaginalno doušavanje. Vodena otopina sode za pečenje. Učestalost i uzorak doušenja trebaju biti usklađeni s nadređenim liječnikom. On zna najbolje od svih svojstava vašeg tijela i pomaže da predloži najoptimalniji raspored doušinga.

Za pripremu otopine, uzmite 1 litru pročišćene tople vode i otopite 5 grama sode za pečenje u njemu. Douching se preporuča najkasnije 20-25 minuta prije početka seksa. Rezultat se može poboljšati napuštanjem duše neposredno seksa. Uz otopinu soda, neposredno prije seksualne intimnosti, muškog člana možete obrisati slabom otopinom mangana ili kamilice.

Kalendari i tablice

Za koncepciju dječaka ljudi iz davnih vremena koriste kalendare i tablice. Razmotrite neke od najpopularnijih i najpoznatijih preporuka.

Planiranje poda bebe na kineskom kalendaru

Kineski kalendar je posebna tablica. Njen vertikalni red navodi mjesece od siječnja do prosinca, a horizontalno označava dob žena koja želi postati trudna kao dječak. Na raskrižju linija nalaze se simboli slova M ili D. Ako je vaša dob i mjesec u kojem se namjeravate zamisliti podudaraju, slovo M će imati najveću vjerojatnost da će to biti dječak koji će zamisliti. Prema statistikama, u 90% slučajeva, kineska metoda je pouzdana.

Japansko dijete planiranje rodne tablice

Za izračun na japanskom kalendaru trebat će nam dvije tablice. U prvom će se mjesecu vertikalno navesti odabir žene u kojoj je rođena žena, au vertikalnim mjesecima mjeseca u kojoj se može naći datum rođenja oca budućeg djeteta. Na njihovom raskrižju možemo vidjeti brojeve. Trebamo već njihove vrijednosti za drugu tablicu, gdje su označene u gornjem retku. Okomita traka označava mjesece. Stol je podijeljen s dvije okomite šipke, od kojih svaka sadrži određeni broj zvijezda. Što se njih više, naprotiv, podudara s našim vrijednostima, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

* Tablica 1. U prvom stupcu tablice nalazimo broj koji se podudara s mjesecom rođenja muškarca, au drugom - broju koji se podudara s mjesecom rođenja žene.

* tablica 2 Japanski seksi spolova za bebe

Na primjer: Budući otac rođen je u rujnu, a buduća majka - u svibnju. Dijete je zamišljeno u prosincu. Potrebno je utvrditi spol djeteta.

Dakle, u prvoj tablici morate pronaći broj koji stoji na sjecištu vertikale - rujan i horizontalno - svibanj. Rezultat je 9.

Zatim se broj 9 mora nalaziti vodoravno u najvišem prvom retku. Ovaj stupac je željeni, ali tražimo mjesec koncepcije djeteta, u našem primjeru - ovo je prosinac. U stupcu "dječak" najviše se križa nalazi (izgleda suprotno prosincu), stoga, prema japanskoj tablici namijenjenoj određivanju spola, treba se roditi dječak.

Te se japanske tablice najbolje koriste za planiranje dna budućeg djeteta, a ne za određivanje spola, iako to nitko ne zabranjuje. Prema ovom japanskom kalendaru, za svaki par roditelja postoji samo 1 mjesec (2 maksimuma) u godini u kojoj je vjerojatnost da dijete dotičnog spola bude vrlo visoka.

Istočni mudraci uvjereni su da rezultati određivanja spola nerođenog djeteta na stolovima imaju točnost od 90%.

Izračun koncepcije uzimajući u obzir ciklus mjeseca

Ova metoda izračuna pojavila se u Rusiji. Metoda se temelji na ideji da svaka žena ima svoje razdoblje novog mjeseca, podudara se s njezinim kritičnim danima. Ovaj "unutarnji mjesec" uzima se u obzir u izračunima. Treba imati na umu da ulazak u seksualne odnose između supružnika ovih dana nije bilo dobrodošlo.

Najpovoljniji dani podudaraju se s "mjesečevom cestom" - od 11 do 17 dana mjesečevog ciklusa. Vjeruje se da svaki od ovih dana favorizira jedan od 7 Rozhanita. Da bi zatrudio dječaka prema ovom kalendaru, najpovoljniji su 11, 14 i 16 dana nakon završetka menstrualnog ciklusa. Od 21 dan do novog razdoblja početka "punog mjeseca" (vrijeme menstrualnog ciklusa) spol se smatra sigurnim i posve besmislenim.

Posebna jela ili dijete

Ispunjavanje određenih pravila prehrane i prehrane pridonosi koncepciji djeteta vašeg željenog spola. To ne znači da je potrebno ignorirati pravila zdrave prehrane: poželjno je ograničiti upotrebu nekih proizvoda, drugi, naprotiv, dati prednost. Zbog cilja oko mjesec dana, možete premjestiti svoje prehrambene navike u pozadinu, ako namjeravate zamisliti, da se dječak rodi.

Postoji mišljenje da žena treba jesti samo mušku hranu kako bi zatrudila dječaka. Uključuje meso, dimljeni meso, lardo, jaja, sva jela koja su bogata životinjskim proteinima i mastima.

 1. Meso i kobasice svih vrsta.
 2. Pokušajte osigurati da prehranu oba roditelja dominira hrana s povećanim udjelom kalcija i natrij iona. Najlakši način - nemojte se ograničiti na sol, naravno, unutar razloga.
 3. Svježi voće i sokovi trebaju biti u prehrani svaki dan i nema ograničenja na njihov izbor.
 4. Potiče koncepciju dječaka i korištenje pića s visokim sadržajem kofeina. A u zelenoj čaši te tvari je sadržana više nego u pivo s prirodnom kavom. Jedna šalica ujutro i na ručku je dovoljno.
 5. Pokušajte ograničiti potrošnju svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, neko vrijeme odbaciti kakao. Kada kupujete mineralnu vodu, provjerite je li tekućina bila sa smanjenim sadržajem kalcija.
 6. Meso i riba mogu se jesti bilo iu bilo kojem obliku. Nemojte odustati od pušene i slane suhe hrane. No, kao i sa svime, potrebna je umjerenost. Priprema za koncepciju dječaka ne znači da morate kupiti sve zalogaje i jesti samo meso i ribu, zaboravljajući na potrebu da raznolik svoj izbornik. Jedući ribu, ne zaboravite da ne govorimo o plodovima mora. Rakovi, škampi, mekušci iz prehrane morat će biti isključeni.
 7. Što se tiče kruha i pekarskih proizvoda, ograničenja se odnose samo na proizvode koji se temelje na tijelu kvasca. Kolačići i slatkiši također trebaju biti na osnovi kvasca i bez korištenja mliječnih proizvoda u procesu kuhanja.
 8. Žitarice i kaša od njih, jela od tjestenine i riže mogu se pojesti kao i obično. U povrću, vole krumpir i zeleni grah.
 9. Ljubitelji sladoleda imat će malo više poteškoća - poželjno je potpuno napustiti. Također ne preporučuju se proizvodi s kremama, posebno mliječnim proizvodima.

Kao što vidite, teško je pozvati ove preporuke čak i na dijetu - svatko od vas može napraviti dijetu uzimajući u obzir svoje želje i čak i zahtijevati neke dobre stvari od supružnika.

Načini naroda

Među popularnim načinima da se dijete pojavi, preporuke se trebaju podijeliti u dvije velike skupine. Prva će sadržavati sve vrste savjeta o tradicionalnoj medicini. U drugom je moguće klasificirati one koje se temelje na promatranjima i navodno čarobnim utjecajima nekih predmeta, pa čak i rituala.

Treba shvatiti da različite zemlje imaju svoje preporuke i savjete o tome kako zatruditi dječaka. Ovdje je poslovica više relevantna nego ikada: "da je njemački dobar, a ruski je loš." S obzirom da je velika većina naših čitatelja rođena i živjela u Rusiji, pokupili smo nekoliko znakova koji postoje među narodima koji naseljavaju na našim teritorijima.

 1. Da biste zatreli dječaka, trebali biste staviti "muške predmete" u krevet: nož, pilu, sjekira, kamen prije spolnog odnosa.
 2. Nemoguće je začeti dječaka u danima novog mjeseca i punog mjeseca, čak i ako uzimate posebne decocije. I ima mnogo takvih recepata zasnovanih na svojstvima biljaka i životinja. Na primjer, vjeruje se da ako žena jede hranu koja nalikuje falusu (krastavci, banane, itd.), Tada je zasigurno postala trudna kao dječak.
 3. Ako je čovjek koji planira postati otac dječaka, ima pištolj u kući, savjetuje ga se staviti pod krevet tijekom začeća.
 4. Ako radite u vašem timu, ili među prijateljima obitelji postoji žena čije ultrazvučno skeniranje pokazuje trudnoću kao dječak, morate staviti ruke na trbuh. To je zajamčeno da će dovesti do istog rezultata i drugih parova. Ali ovdje, naprotiv, moć vjere djeluje, a odnos u timu treba biti prijateljski. Nijedna moderna djevojka neće dopustiti da netko drugi dodirne trbuh tijekom trudnoće.
 5. Vjeruje se da će, ako se nakon porodnog dopusta žene koja je rodila dječaka, uzela stolicu, onda i vi ćete se roditi kao mali zaštitnik.
 6. Spavaća soba bi trebala biti hladna, prozorčić trebao biti otvoren, leži s glavom na sjeveru, pod jastukom treba staviti neki "muški" atribut - pištolj s igračkama, pisaći stroj.
 7. Seks noću, a ne tijekom dana.
 8. Obvezni ženski orgazam.
 9. Muškarci moraju nositi kratke hlačice kako bi smanjili temperaturu skrotuma (pomaže povećati plodnost).
 10. Bračni dug samo na neparne dane u mjesecu, pa čak i dana menstrualnog ciklusa.
 11. Inicijator seksualnog odnosa trebao bi biti čovjek.

Glavni savjet - ako želite sina, morate čvrsto vjerovati, zamisliti i zamišljati da imate dječaka!

Provjerili smo: 7 sigurnih načina da zatrudite dječaka

Većina budućih majki sanja prvenacu. I postoji li sto posto među popularnim načinima planiranja poda? Testirali smo tehnike na sebe, a dodatno smo zamolili i stručnjaka da ih komentira.

Sjeti se školskog kurikuluma. XX su kromosomi žena, XY - kromosomi muškaraca. Ako spermijska stanica s X kromosomom oplodi žensko jaje, djevojka će se roditi ako je spermijska stanica s Y kromosomom dječak. Dokazano je da najaktivnija Y-sperma živi svijetli ali kratak život, a manje aktivni X, naprotiv, umiru mnogo kasnije. Dakle, naš je zadatak "uhvatiti" Y kromosom.

Na dan ovulacije, šanse za osmisliti dječaka su veće nego u drugim danima, jer alkalni okoliš za Y je povoljan. Ostaje odrediti datum. Ovulacija obično javlja 14 dana prije početka menstrualnog ciklusa (s 28-dnevnim ciklusom 14. dana). Međutim, odstupanja su moguća - zbog banalnog stresa ili bolesti. Zato budite na vidikovcu!

Osobno iskustvo

"Nisam planirao seks djeteta", kaže majka devetogodišnjeg sina. - Ali gledajući u svoj osobni kalendar 2007. godine, shvatio sam da je trudnoća počela upravo na dan ovulacije. Naš Maxim je rođen! Poklopilo.

Stručno mišljenje

"Metoda ima pravo postojati", napominje Elena Mariutsa, urolog, stručnjak za planiranje spola djeteta. - Razrjeđivanje cervikalne sluzi usred menstruacijskog ciklusa stvarno pomaže spermi da lakše prodrijeti. Najsnažniji i najbrži su na vrijeme - to su samo "dječaci" (Y-cpermatozoidi). Međutim, metoda ne radi na 100%, u najboljem slučaju, 60-70%.

Kalendar su izumili mudraci prije više od sedam stoljeća, a budući roditelji ne samo u srednjem Kraljevstvu. Kako koristiti stol? Datum rođenja mame u razumijevanju Kineza je datum začeća, a ne rođenje, i to se mora uzeti u obzir. Ako niste rođeni u siječnju ili veljači (mjeseci kada nova godina može započeti prema lunarnom kalendaru), jednostavno dodajte devet mjeseci do datuma rođenja. Ako u drugim mjesecima saznamo kada se dogodio Novogodišnji praznik i usporedimo ga s datumom rođenja. Ako prije Nove godine, minus godine i dodati devet mjeseci do nastale figure. A onda s raskrižja s slovom M, crtajemo redak po mjesecu u vrhu (oni počinju i na novom mjesecu) i... idu prema cilju.

Osobno iskustvo

- Prema lunarnom kalendaru, u doba začeća imala sam 35 godina, dogodilo se u studenom. Na stolu dolazi dječak. U prvih deset!

Stručno mišljenje

- Preko 25 godina bavljenja s majkama i toljagama prije i nakon poroda, izveo sam takve statistike - samo svaki drugi slučaj pogodio je metu.

Japanci smatraju da je rođenje dječaka dar sudbine. Prvi sin od rođenja okružen je istinskom carskom skrbi. Oba odrasla i mlađa braća - sestre snažno ističu njegovu važnost. I on, sretan, uživa u univerzalnoj pozornosti i, u pravilu, raste kao egoist. Kalendar je jednostavan za korištenje. Prvo, određujemo broj obitelji - to je na raskrižju linija rođenja muškarca i žene. Zatim, u stupcu brojčanom tom brojem, nalazimo mjesec koncepcije s najvećom vjerojatnošću dječaka (računajte križeve).

Osobno iskustvo

- Rođen sam u srpnju, a moj muž u studenom, naša je figura 11. Sina je zamišljena u posljednjem mjesecu jeseni, ali s istom vjerojatnosti mogla bi se roditi kći - u tablici jedan križ za dječaka i djevojčicu. Maxim sretan!

Stručno mišljenje

- Nadam se da zatrudni dječak na japanskom kalendaru procjenjuje se na 50%.

Čovjek s mlađom krvlju nego žena može zamisliti sina. Da biste saznali, podijelite starost budućeg oca u četiri, i starost majke - na tri. Usporedimo cikluse: za one koji imaju "svježu" krv, on je osvojio. Međutim, imajte na umu da sve opsežne gubitke krvi utječu na izračune. Ako, primjerice, postoji operacija, počinjemo računati ne od godine rođenja, već od godine poslovanja. I više! Vjeruje se da negativni Rh faktor žene mijenja sliku s točno suprotno. To jest, krv "dobi" je jača, ali ne mlađa krv.

Osobno iskustvo

- Imam pozitivan Rh faktor, a krv u trenutku začeća bila je godina mlađa od supruga. Trebao je biti djevojka. Nisam radio!

Stručno mišljenje

- Naše su bake bile poznate o ovoj metodi, ali ne bih mu vjerovao 100%. Postoji duboko ukorijenjeno mišljenje da žena s Rh-negativom rađa samo iste spolne djece. Ja kažem s velikim povjerenjem: to nije tako!

Ove 12 izvanredne tablice objavljene su 90-ih godina prošlog stoljeća u referentnoj knjizi mnogih žena "Housekeeping". Za prve tri tablice s oznakom M i F potrebno je podatke budućih roditelja. Brojevi koji su se pojavili, moramo zapisati. Tablice 4 i 5 - procijenjena godina, mjesec i dan začeća djeteta. Prema tablici 6, nalazimo zbroj svih znamenki i dobivamo koeficijent. Ako je veći sa svojim mužem, rodit će dječak s ženom - djevojkom.

Osobno iskustvo

- Moj je rezultat devet točaka voljenog čovjeka protiv moje nulte. Osvojio je! Sin

Stručno mišljenje

- Metoda je zanimljiva za znatiželjne i pedantne korisnike koji žele prakticirati matematiku. Temeljeno je, po mom mišljenju, o cikličkoj prirodi obnove krvi budućih roditelja. 90%.

Vjeruje se da Mjesec utječe ne samo na život i dobrobit, već i na potomstvo. Kada je u znakovima zodijaka muškaraca - Aquarius, Aries, Gemini, Leo, Libra, Sagittarius, vjerojatnost da se sin zarađuje povećava. I poželjno je da se to dogodi 11., 15., 19. ili 21. lunarnog dana - sin, prema astrolozima, bit će rođen inteligentan, zdrav, energičan.

Osobno iskustvo

- Sve se dogodilo 11. studenog 2007, kada je mjesec bio u Strijelcu. Maxim je, očigledno, to znao!

Stručno mišljenje

- Daleko sam od astrologije. Ali kada žene dođu k meni sa pitanjem hoće li vjerovati ovom metodu, kažem: "Pokušajte dovršiti učinak." I ono što pomaže na kraju - mjesec ili moj način, ili sve zajedno - teško je suditi. Dajem 95% jamstvo mojem istraživanju, nisam odgovoran za trikove mjeseca.

Priča o životu. Jednog dana je moj muž čuo da ako žena jede zelene banane tjedan dana prije ovulacije i nakon toga (iz koje ona plete u usta), zasigurno će roditi dječaka. Ponudio mu je ženu. Djevojka se smijala kao odgovor, ali nije se oduprla. Devet mjeseci kasnije, sretni su roditelji donijeli plavu kuvertu iz bolnice. Tata je još uvijek siguran da su banane pomogle!

I on, usput, nije luda! Vjeruje se da neki elementi u tragovima utječu na biokemijsku strukturu jaja. Za dječaka je preporučljivo pregledati majčinu prehranu, uključujući dodavanje hrane bogate kalijem i natrijom. Obratiti pažnju na banane, naranče, breskve, gljive, krumpir, mahunarke, žitarice, ribu, meso, konzervirane krastavce, tamnu čokoladu, bjelanjake, šljive, datume, hidrokarbonatnu mineralnu vodu. Slijedimo dijetu četiri mjeseca prije začeća, a zatim se vratimo na uobičajeni jelovnik. Neposredno prije nego što započnete eksperimentiranje, nemojte zaboraviti konzultirati se sa svojim liječnikom!

Osobno iskustvo

- Srećom, supružnik nije čuo o zelenim bananama ili drugim "muškim" proizvodima. Mi smo živjeli u miru, jeli kao i obično, au supermarketu smo kupili nešto što bi oko moglo "pasti".

Stručno mišljenje

- Rođena je djevojka s ogromnim brojem jaja. I stalno apsorbiraju sve "čari" njezinog života, aktivirajući nakratko samo u određenom ciklusu. Stoga je teško zamijeniti strukturu jaja u kratkom vremenu uz pomoć hrane. Ako govorimo o prehrani 3-4 mjeseca, onda je ovo, po mom mišljenju, relevantnije za muškarce. Spermatozoa sazriju 90 dana, a za to vrijeme mogu doista biti pod utjecajem. Broj Y-stanica se ne povećava, kako mnogi misle, ali kvaliteta i pokretljivost spermija će se poboljšati. Vjerojatnost zamišljanja dječaka iznosi 60%.

13 načina da se trudne kao dječak

Nedavno je postalo poznato da je vojvotkinja Cambridge Catherine, nekada poznata kao Kate Middleton, nosila dječaka. Njezin mali princ trebao bi se pojaviti u srpnju. U svibnju dječaci su rođeni modnim modelima Amber Rose i Lara Stone, a drugi dan sportaš Laysan Utyasheva i njezin suprug Pavel Volya postali su roditelji bebe, koji je zvao Robert. Sanjaš li i što imaš prvo dijete? Ovdje je izbor narodnih recepata i znanstvenih metoda koje mogu znatno povećati vaše šanse!

1. Zbogom na misionarski položaj!

Predodžbu dječaka promovira poza kada je čovjek iza sebe (stoji, leži, na svojoj strani, sjedi). Usput, dobar način da u isto vrijeme oživite seksualni život.

2. Orgazam je potrebno!

Začeće dječaka promovira poza kada je čovjek u leđima.

Dosezanje orgazma je postupak koji je obavezan za vas s svakim "pristupom" za djetinjstvo: vaginalni orgazam čini vaginalno okruženje alkalijom, što je bolje za muške spermije. Osim toga, kontrakcije vaginalnog mišića ubrzavaju kretanje sperme u žensko jaje. Pod utjecajem tih čimbenika, muški spermatozoidi su povučeni prema naprijed i postižu prvi konačni cilj, dok žene, naprotiv, usporavaju njihovo kretanje.

3. Dopustite da vas zavedu

Postoji snažno mišljenje da ako muškarac zavede djevojku, imat će muško dijete. Dakle, opustite se i podlegnite napasti.

I ne zaboravite na dvije važne točke: zavođenje se treba odvijati isključivo noću i neobičnim danom u mjesecu - kaže popularno vjerovanje.

4. Muškarci - ići naprijed!

Prije nego što uronite u blaženstvo višestrukih orgazama, morate se uvjeriti da je partner prvi put došao do cilja. Kako izračunati i pokrenuti sve tako - pitanje ostaje otvoreno. Osim koliko je učinkovita ova popularna metoda: nijedna istraživanja nisu provedena.

5. Odaberite pravi trenutak.

Što je bliži trenutak ovulacije, to će aktivnije imati seks: to će muških spermija pomoći da prvo dođu do jajne stanice.

Prema istraživanju dr. Shettlesa, popularnim od 1960-ih, muški spermatozoidi su brži plivači, preferiraju alkalni okoliš, ali manje su uporni.

6. Što je više moguće

Tijekom seksa prodiranje treba biti što je dublje moguće kako bi sperma mogla biti što bliža ulazu u maternicu, gdje je medij najčešće najmanje kiseli. Općenito, trebate pomoći sitnim momcima da budu što bliže odredištu.

Što je bliži trenutak ovulacije - što je aktivnije seksanje.

7. Provjerite na Mjesecu

Možda je ovaj recept izvan razumnih granica, ali ako ste mistična priroda onda možete prihvatiti: najpoželjnije vrijeme za koncepciju dječaka je kada je Mjesec u prvoj ili posljednjoj četvrtini.

8. Ne dopustite da se dječaci zamrzne!

Još jedna uobičajena presuda je da, kako bi "dječaci" spermija postali brži, tijekom svog "sazrijevanja" potrebno je zagrijati muške testise. Iako postoji obrnuto promatranje: u Japanu je jedan od najpouzdanijih metoda kontracepcije za muškarca prethodno bio uzimanje vruće kupke prije seksa. U ovom slučaju, gotovo nikada nije zamišljen.

9. Hranite poput čovjeka.

Prije nego što dopustite da vam ljubljeni zavede, morate raditi. Ne, ne s glavom, već s čeljustima: da bi rezultat koncepcije bio 100% predvidljiv, prema popularnoj mudrosti, trebali biste jesti mnogo hrane, a izbornik se mora sastojati isključivo od "muških" proizvoda: više crvenog mesa i svih vrsta žetona, krekera i drugih suhih sušača. U ovom trenutku, vaš muž također nije u stanju mirovanja: mora piti soda vodu.

10. Brinite!

Čudni savjet, zar ne? Ipak, vjeruje se da je nepotrebna tjeskoba pa čak i konstantna nagging znakovi koji ukazuju na povećanje izgleda žene da rađaju dječaka.

Ako je tako, onda zbog stalnih naprezanja u suvremenom svijetu, djevojke će uskoro prestati biti rođene, jer - što skriti - brige za nas, žene, ne drže!

11. Testirajte svoje radnje s kineskim lunarnim kalendarom!

Prema Lunar kalendaru, razvijenom u davna vremena, dovoljno je znati samo dvije stvari: mjesec koncepcije i doba majke, kako bi se utvrdilo spol djeteta. Jednostavna tablica, vizualni rezultat. Istina, postotak vjerojatnosti, izgleda, nitko nije odredio za određene. Ali, prema teoriji vjerojatnosti, najmanje 50%.

12. Koristite metodu sortiranja sjemena.

Ako ste ozbiljni i preferirate dokazane metode s potvrđenim rezultatom, koristite metodu sortiranja spermija: sjemena tekućina je podijeljena na dva dijela - "muški", s prevalencijom Y kromosoma i "ženama", s X-kromosomima. Zatim se provodi umjetna oplodnja s odabranom varijantom tekućine. Uspješan rezultat zabilježen je u 91% slučajeva za djevojčice i 76% slučajeva za dječake.

13. Pokušajte PGD

Želite imati gotovo sto posto jamstvo da imate dječaka? Najuspješniji nedavni postupak je PGD ili genetski dijagnostika predimplantacije: moguće je odabrati jednu, najzdraviju spermatsku stanicu određenog seksa prije nego što je implantirana u jajnu stanicu. Stopa uspjeha iznosi 97%.

Kako zaraziti dječaka 100 posto (tablica)

Različite metode koncepcije djeteta

Rođenje djeteta najvažnije je u životu svakog para. Mnogi se odgovorno pristupaju svom zdravlju prije začeća i tijekom trudnoće, a neki i dalje idu dalje. Nakon što je prvi put rodila djevojčicu ili dječaka, netko želi da se sljedeće dijete rodi od suprotnog spola. Možda u početku postoji želja da rađaju dječaka ili djevojčicu, u kojem slučaju se pribjegavaju planiranju različitih shema začeća.

Sadržaj članka:

U našem patrijarhalnom svijetu često postoji jasna želja da rodimo dječaka. On će nastaviti utrku, ostaviti ime roditelja i dati ga svojoj djeci. Od pamtivijeka, pokušali su pronaći odgovor na pitanje: kako se zače dječak je zajamčeno. Trenutno postoje mnoge tehnike temeljene na istraživanjima predstavnika antike i modernog razvoja. Unatoč tisućljetnim naporima osobe da izračuna spol djeteta, nije bilo moguće postići 100% jamstvo.

U drevnoj Kini bilo je to zajedničko uvjerenje: samo položite glavu u smjeru sjevera, kada pokušavate zatrudnjeti, a rođenje dječaka je osigurano. U egipatskim gradovima, koncepcija je provedena na punom mjesecu kako bi se postigao isti učinak. Nijemcima se činilo da je bilo jasno vrijeme koje bi pomoglo roditi dječaka. To jednostavno nije učinjeno u ime rođenja nasljednika. Neki su narodi vjerovali da će sjekira pod jastukom pomoći u postizanju cilja.

Ovulacijska metoda

Pokušavajući utvrditi kada je bolje zamisliti dječaka, okreću se tom znanstvenom postupku. Glavna osnova metode je dokazana tvrdnja da su Y spermija, karakterizirana visokom aktivnošću, manje uporna od X spermija. Za svaku vrstu kromosoma nalazi se ugodno okruženje. Kako bi Y-kromosomi mogli preživjeti, potreban je alkalni okoliš u ženskim genitalnim organima jer se u takvim uvjetima povećava njihov životni vijek. Sukladno tome, izgledi da se dječak osmisli na dan ovulacije ili 10-20 sati prije nje su vrlo visoki. Ostaje samo odrediti željeni dan kako bi se razumjelo kada je bolje zamisliti dječaka.

Postoji nekoliko mogućnosti za određivanje ključnog dana. Jedan od njih sastoji se od izračuna procijenjenog dana određivanjem vremenskog okvira ciklusa. Međutim, ova metoda ne može jamčiti, budući da se ciklus sklanja, djevojka mora biti nervozna ili hladno, tako da se rad reproduktivnog sustava počne preoblikovati. Druga metoda je mjerenje bazalne temperature za nekoliko mjeseci stavljanjem termometra u rektum ujutro. Unatoč duljini izračuna, ova metoda povećava sposobnost zamišljanja dječaka na ovulaciji.

Uvjerenja Kineza o utjecaju položaja tijela tijekom spolnog odnosa nisu postala nerazumna. U kakvom će se položaju dječak osmisliti? Prva mjesta bile su "žene na vrhu" i "čovjek iza" opcije, jer je u tom položaju penetracija najdublja i vjerojatnost da će sjajni Y-spermatozoidi moći doći do jaja. Kada žena dobije orgazam, povećava se i vjerojatnost da muško dijete raste, jer je okolina u vagini neugodna za X kromosom.

Kineska metoda koncepcije dječaka

Kineska je kultura pružila mnoga nelogična rješenja za ovaj problem, međutim, neke su se metode pokazale učinkovitima. Pekinški mudraci na početku posljednjeg tisućljeća stvorili su posebnu tablicu izračuna. Lako je izračunati koji mjesec zamišljati dječaka. Vjerovali su da je vjerojatnost da se dječak ili djevojčica izračunava pomoću dobi majke i mjeseca začeća.

Važno je napomenuti da cijela muška populacija Kine vjeruje u tablicu toliko da se okreću Pekingu institutu za znanost kako bi razvili tehniku ​​kako zaraziti dječaka. Tablica se sastoji od dvije varijable: dobi majke i mjeseca očekivanja djeteta. Dovoljno je odabrati dob i brojati prije 9 mjeseci od mjeseca obilježenog slikom dječaka. Znanstvenici iz Pekinga tvrde da je rezultat točno 98%.

Japanska metoda koncepcije dječaka

Japanski narod njeguje rođenje muškog djeteta. A pitanje "što učiniti kako bi zatreli dječaka" relevantnije je za Japance nego za druge nacije. Postoje dvije tablice kojima se određuje spol djeteta i u kojem mjesecu da začini dječaka ili djevojčicu. Prema jednom od njih, spol se određuje mjesecima rođenja roditelja. Druga tablica predlaže izračunavanje obiteljske figurice koja određuje vjerojatnost da će imati dječaka. Kada se visoko udari u stavkama označenim križevima, možete pratiti trend rođenja djeteta oba spola u određenoj obitelji.

Učinak kromosoma na koncepciju djeteta

Da bismo razumjeli ovu metodu, valja se uputiti na školski nastavni plan, koji nam govori o postojanju muških i ženskih kromosoma i njihov utjecaj na koncepciju djeteta. XX su kromosomi žena, XY - kromosomi muškaraca. Kad se žensko jaje oplodi, rođena je djevojka s spermom koja nosi kromosom X. Ako sperma s Y kromosomom, onda će se roditi dječak.

Dakle, možemo zaključiti kako začeti dječaka: kako bi se poboljšala broj kromosoma u spermatozoidima Y muškaraca. Danas, znanost utječe na rođenje djeteta putem umjetne oplodnje. Čovjek je naučio odvojiti nosače željenog kromosoma za rođenje muškog ili ženskog djeteta. Naravno, ovaj se postupak provodi u slučaju ozbiljnih problema s porođajem roditelja. Ali sada je postalo jasno kako zamisliti dječake blizanke. Uostalom, ovaj postupak često dovodi do rođenja blizanaca.

Ruski istraživači dijele mišljenje da djevojke koje teže do 54 kg imaju veću vjerojatnost da rađaju djevojku. Japanski znanstvenici smatraju da pušenje prije spolnog odnosa potpuno isključuje rođenje dječaka. Njemački stručnjaci kažu s povjerenjem da je nervozna žena vjerojatno da će roditi muško dijete.

Ažuriranje krvi

Zajednička opcija koja govori što treba učiniti kako bi zatrudnila dječaka bila je planirati dob krvi. Temelj je tvrdnja da buduća krv mlađeg oca pridonosi koncepciji muškog djeteta. Da biste izračunali ažuriranje, potrebno je podijeliti dob majke za tri, a dob budućeg oca za četiri. Kad se uspoređuju rezultati, zaključuje se: ako je očeva krv mlađa, vjerojatno je rođenje djeteta. S negativnim Rh za trudnu majku, sve vrijednosti treba tumačiti s točno suprotno.

Nijedna od postojećih metoda ne može dati zajamčeni rezultat, vrijedno je zapamtiti kada pokušavate zamisliti dječaka ili zamisliti djevojku. Na prvom mjestu je uvijek zdravlje djeteta, koje je također vrijedno brige unaprijed.