Kada i gdje je izdana buduća glavna isprava majke - zamjenica trudnice?

Liječenje

Što je potrebno i što izgleda mjenjačka kartica? Mjenjačka kartica trudnice je dokument koji se izdaje u antenatalnoj klinici da prati ženu za vrijeme trudnoće.

Obično se izdaje na putovnicu buduće majke za razdoblje od 8 tjedana. Ali u rukama trudnice dobiva ga samo u 22-23 tjedna.

To se može objasniti činjenicom da je ovo razdoblje povezano s posljednjom fazom dijagnoze fetusa zbog prisutnosti kongenitalnih malformacija. Štoviše, prestanak trudnoće nakon ovog razdoblja smatra se prijevremenim porođajem.

"Razmjena" sastoji se od tri dijela

Prvi dio

Prva uključuje informacije iz antenatalne klinike o trudnoći. Ovdje liječnik ženske klinike, gdje je žena registrirana, bilježi sve informacije o obilježjima tijeka trudnoće, stanju žene, porođaju i postpartum periodu.

Ovaj odjeljak sadrži sljedeće informacije:

 1. Puni naziv trudna.
 2. Njezina dob (ranih i kasnih trudnoća mogu biti popraćena različitim problemima kod nošenja djeteta).
 3. Adresa koja je nužna za izvanredne slučajeve, kada je teško ili nemoguće kontaktirati trudnicu, a postoji potreba za upoznavanjem potrebnih informacija od rođaka ili sustanara trudnice.
 4. Opće i ginekološke operacije koje je podvrgnuta ženi. Djeca, kronične i nasljedne bolesti važni su zbog njihovog mogućeg negativnog utjecaja na tijek trudnoće, razvoj fetusa i porođaj.
 5. Značajke ranijih trudnoća, porođaja i razdoblja nakon poroda. Ako je došlo do nekih komplikacija, pažljivo se prati žena radi pravovremenog otkrivanja patoloških stanja (rana ili kasna toksikoza, prijeteći pobačaj, anemija). Prilikom obavljanja carskog reza u prošlosti, vjerojatno će se i ovaj put preporučiti kirurška intervencija.
 6. Broj prethodnih trudnoća, broj djece rođenih bit će potrebno predvidjeti tijek trenutnog rođenja.
 7. Broj pobačaja, ako ih ima (godina rada, pojam pobačaja). Ove informacije su neophodne kako bi liječnik znao o mogućem razvoju posljedica: upalnih bolesti maternice i njegovih dodataka. To može dovesti do pobačaja ili prijevremenog porođaja, nepravilnog rada i komplikacija tijekom razdoblja nakon oporavka.
 8. Godina i trajanje prijevremenog poroda, što ukazuje na tendenciju trudnice na određene patološke uvjete.
 9. Datum prvog dana posljednjeg menstruacije, koji će pomoći u određivanju približnog trajanja trudnoće.
 10. Trajanje trudnoće tijekom prvog posjeta konzultacijama. Takvi podaci potrebni su za izračun datuma očekivanog rođenja. Na temelju tih informacija liječnik često iznosi zaključke o odgovornosti trudnice za njeno zdravlje i za nerođeno dijete.
 11. Broj posjeta. Tijekom normalne trudnoće - 10 puta (nakon prvog posjeta - odaziv bi trebao trajati 7-10 dana kako bi se procijenili rezultati testova, zaključci terapeuta i drugih stručnjaka: otorinolaringolog, stomatolog, oftalmolog, endokrinolog, ako je potrebno). Do 28 tjedana - jednom mjesečno, do 37 tjedana - dva puta mjesečno, a poslije - svakih 7-10 dana). Trudnoća, popraćena bilo kojom patologijom, je težak argument za češće posjete liječniku-ginekologu. Učestalost posjeta određuje se pojedinačno.
 12. Datum prvog kretanja fetusa za izračunavanje očekivanog datuma rođenja. Kod ponovljenih trudnoća, prvo podrhtavanje osjeća se ranije nego tijekom prvog ležaja djeteta.
 13. Značajke tijeka trudnoće. Bilo koja komplikacija utječe na tijek rada i postpartum razdoblje.
 14. Veličina zdjelice. Zdjelica se smatra uskim ako barem jedna od mjerenja ne odgovara normi. U tom slučaju, postoji opasnost od kompliciranog prolaska djeteta (posebno velikog) kroz rodni kanal.
 15. Težina i visina na prvom odazivu. Visina ispod 150 cm puna je deformacija kralježnice i zglobova kuka. Kao rezultat toga, zdjelica može biti sužena. Dobitak težine preko 40 tjedana u prosjeku iznosi 10-11 kg.
 16. Položaj fetusa je važan za upravljanje radom. Fetus zauzima konačni položaj u trajanju od 37 do 40 tjedana. Položaj može biti uzdužno, poprečno i koso. Prva je norma, 2 i 3 - patologija koja komplicira normalni prolaz djeteta kroz rodni kanal.
 17. Predstavljajući dio - ovaj dio fetusa najprije prolazi kroz rodni kanal. To može biti dječja glava (leđa glave, lice ili kruna glave) ili zdjelicu (noge ili stražnjice). Najpovoljnija prezentacija - glavobolja. Definicija ovog parametra omogućuje vam da unaprijed odaberete način isporuke.
 18. Fetalni otkucaji srca. Po svojoj učestalosti i karakteru, moguće je procijeniti stanje fetusa (norma je jasno i ritmično srce do 140 otkucaja u minuti). Na mjestu slušanja otkucaja srca možete saznati mjesto djeteta u maternici. U zamjenskoj iskaznici upućuju na otkucaje srca fetusa, počevši od razdoblja od 32 tjedna.
 19. Laboratorijska ispitivanja. To uključuje trostruku kontrolu za HIV, sifilis, virusni hepatitis B i C (kada je registriran, u 30 tjedana i nekoliko tjedana prije PDR-a).
 20. Rh faktor. U trudnoj ženi s negativnim Rh, tijelo primjećuje fetus kao izvanzemaljski objekt, što dovodi do njegove anemije. I to je ispunjeno pobačajem, zaustavljajući razvoj trudnoće. Titar antitijela omogućuje odabir optimalne taktike trudnoće i metode isporuke.

 • Datum primjene stafilokoknog toksoida. Ako trudnica ima kroničnu upalnu bolest, provodi se mikrobiološko istraživanje kako bi se identificiralo stafilokok, što je opasno za majku i dijete s komplikacijama tijekom porođaja i postpartum razdoblja. Za prevenciju infekcije novorođenčeta kod 32, 34 i 36 tjedana provodi se imunizacija s 0,5 ml stafilokoknog toksoida. Ubrizgavanje se izvodi subkutano pod scapulom.
 • Krvni tlak Povećanje ovog pokazatelja na 135/85 može ukazivati ​​na razvoj preeklampsije, osobito ako postoje otekline i proteini u mokraći.
 • Broj klasa fizikalne terapije (danas u klinikama rijetko provodi takav trening, tako da liječnik može savjetovati samo dozvoljene vježbe tijekom trudnoće, ako, naravno, stanje trudnice omogućuje njihovoj izvođenju).
 • Psihološka priprema za porođaj. Od 28-30 tjedana liječnik-ginekolog vodi 10 sesija u antenatalnoj klinici.
 • Škola majki. Razredi obuhvaćaju probleme s djecom. Mjenjačka kartica označava broj pohađanih razreda.
 • Datum izdavanja listova invalida za prenatalni dopust (napisan u 30 tjedana trudnoće.
 • Približan datum isporuke određuje se na temelju različitih parametara.
 • Dnevni posjeti (ispunjeni su s 32 tjedna).
 • Rasporedite dobitak na težini za cijelu trudnoću. Ovaj je algoritam važan za predviđanje komplikacija u 3 trimestra i porođaju.
 • Približna težina fetusa za određivanje taktike rada. Ušao je u razmjenu kada se trudnoća već smatra punopravnim - na 37 tjedana.
 • Rezultati 3 puta ultrazvuka: na 10-14, 20-24 i 32-34 tjedana.
 • Puni naziv opstetričar-ginekolog, vodeći trudnoću, i njegov potpis.
 • Drugi dio

  Drugi dio sadrži informacije o rodilištima o ženi u radnoj snazi. Popunjena je u odjelu za opstetrički tretman prije iscjedanja žene radi daljnjeg prijenosa u antenatalnu kliniku.

  To uključuje detaljne podatke o tijeku rada i postpartum stanju. To će vam omogućiti da odaberete pravu taktiku za rehabilitaciju žena nakon isporuke.

  1. F.I.O., dob, adresa, datum primitka i datum dostave. Potonji je potreban za registraciju rodnog listića djeteta iu slučaju teškog porođaja - za izradu dodatne potvrde o invalidnosti.
  2. Značajke generičkog procesa (trajanje, bilo kakve komplikacije kod majke i fetusa).
  3. Označava postoji li carski rez i za koje razloge.
  4. Metoda anestezije (bilo da je primijenjena, što točno i koja je njegova učinkovitost). Ovo je važno za analizu mogućih neuroloških komplikacija (bol u kralježnici) nakon spinalne anestezije.
  5. Značajke postpartum razdoblja.
  6. Datum otpuštanja iz rodilišta (koji je dan nakon rođenja djeteta). Stanje majke i djeteta utječe na definiranje tog razdoblja.
  7. Stanje zdravlja majke pri iscjetku.
  8. Stanje djeteta pri rođenju, u bolnici i iscjedak. Takvi podaci potrebni su za analizu ispravnosti trudnoće.
  9. Težina novorođenčeta u prvim minutama života i iscjedak.
  10. Rast djeteta pri rođenju.
  11. Potreba za pokroviteljstvom majke. Ponekad nakon izbijanja žene možda trebaju kućne konzultacije s ginekološkim liječnikom kod kuće.
  12. Posebne napomene. U ovom stupcu obično se navodi broj dodatnih dana na invalidninu za predhodni odmor.
  13. Puni naziv i potpis maternice bolnice.

  Treći dio

  Treći dio mjenjačke kartice je podatak o novorođenčadi o maternističkoj bolnici. Završetak je odgovornost stručnjaka u pedijatrijskoj opstetarskoj bolnici.

  Informacije o tijeku rada i stanju djeteta unose se prije ispuštanja djeteta.

  Mama ili njezini rođaci moraju položiti ovaj kupon u dječju kliniku, gdje će se dijete nastaviti promatrati, u roku od nekoliko dana nakon iscjedka.

  1. Ph.I.O., adresa puerperala, datum rođenja, kakva je trudnoća u nizu, tjedan trudnoće rođenje, podaci o neuspjelim ranijim rađanjima (umjetni, spontani pobačaj, rođenje mrtvog fetusa).
  2. Rođenje: jedno ili više; Zapisano je kako se dijete rodilo, ako je rođenje višestruko rođeno.
  3. Trajanje rada, prisutnost komplikacija kod majke i fetusa).
  4. Upotreba anestezije (koja se koristi i koja je njegova učinkovitost).
  5. Značajke postpartum razdoblja.
  6. Koji dan nakon isporuke bio je iscjedak?
  7. Stanje zdravlja majke pri iscjetku.
  8. Spol i visina novorođenčeta, njegova masa pri rođenju i iscjedak.
  9. Procjena stanja djeteta pri rođenju na Apgarovoj ljestvici. Uzima u obzir funkcioniranje organa i sustava dijete za 1 i 5 minuta. njegov život. Maksimalni rezultat je 10. To određuje pedijatar u rodilištu, koji je prisustvovao porodu.
  10. Je li novorođenče odmah vrištala? To je pokazatelj dobrobiti djeteta u maternici i njezina reakcija na odgodu porođaja.
  11. Jesu li provedene mjere revitalizacije i koje?
  12. U kojem je danu dijete prvo primijenjeno na grudi u bolnici?
  13. Vrsta hranjenja (dojka, izražena majka ili davateljsko mlijeko). Navedena smjesa je indicirana za koju dijete nije alergično. Ako je dijete dojilo majčino mlijeko, trebalo bi naznačiti razloge.
  14. Za kakav je dan napustio pupčanu vrpcu?
  15. Označava je li dijete bilo bolesno s nečim u bolnici.
  16. Dijagnoza, liječenje, stanje pražnjenja.
  17. Cijepljenje protiv tuberkuloze (u slučaju odbijanja - razlog je ukazan).
  18. Preporuke za njegu.
  19. Posebne napomene.
  20. Datum ispunjenja
  21. Puni naziv i potpisa opstetričara-ginekologa i pedijatara majčinske bolnice.

  Što je razmjena?

  Da mjenjačnica

  Kakvu karticu je ovo?

  U mojim rukama od vremena isporuke na račun (od 8 tjedana).

  Općenito, uvijek biste trebali imati s vama.

  Dao sam je to sve dok se sjećam negdje 28. tjedna. Postoje podaci o testovima, vašoj težini, pritisku, pregledu liječnika koji su prolazili kroz podatke o ultrazvuku.

  dali su mi 17 tjedana

  Dobio sam 30 godina

  Gotovo sam dobio čim se prijavim, za 10 tjedana sam bio na ruci

  Uopće mi nije dano, sad ležim u patologiji pretpornog hospitalizacije, upravo sam predala kartu s LCD-a ovdje u 39. tjednu, da sam morao roditi prije roka, onda bi moji rođaci morali ići na karticu, izvaditi je s LCD-a i nositi ga

  Što je razmjena?

  komentari

  djevojke, paradoks naravno. ali ja još uvijek nemam zamjenu na mojim rukama)) liječniku samo 7. rujna. ostaviti))

  i prije toga nisam ni ponuđeno da ću je rano otpustiti. još više za reći. Uopće nisam rekao ni riječ o tome)

  kada je to bilo 22 tjedna. Otišao sam na plaćeni G, pa bih provjerio da babica ima sve testove, koji su u to vrijeme trebali trčati preko puta i otkseri, kako bi provjerili ispravnost lijekova koje sam propisao. Zakleo sam se da ću se okrenuti za 5 minuta. inače nije dala)))

  pa ovdje pa ovdje. i želim napomenuti, moj LCD je vrlo dobar))) o liječniku xs. Sam sastavio moje mišljenje o njoj - u peć takvih liječnika)))

  Kako koristiti mrežni izmjenjivač

  Pozdrav prijatelji! Vjerojatno su svi već shvatili da neće biti riječ o mjenjačnici u banci, već o elektronskim izmjenjivačima u mreži. Reći ću vam kako iskoristiti izmjenjivač za kupnju kriptoskopa i polagati ili povući novac iz popularnih sustava plaćanja.

  Pomoću izmjenjivača možete odabrati potrebni valutni par i izvršiti razmjenu, primjerice, promijeniti QIWI za bitcoine ili nadopuniti sustav plaćanja Perfect Money bankovnom karticom.

  Danas, razmjenjivači ulaze sve više i više u naš e-život, a ako sudjelujete u projektima vezanim uz novac ulaganja, onda ih definitivno ne možete bez njih. Slična operacija može se provesti uz pomoć kriptovrijedne razmjene, ali imaju vrlo ograničeni popis raspoloživih valutnih parova i vrijeme izvršavanja dugog reda.

  Što je online izmjenjivač?

  Za početak, razmotrimo što je izmjenjivač - usluga (web stranica) koja se obvezuje na pretvaranje naših sredstava iz jedne valute u drugu. Svaki izmjenjivač ima svoje osobne fondove, nazvane rezerve, koje se pohranjuju na svojim računima. Te rezerve se mogu vidjeti na mjestu izmjenjivača, a po broju možete procijeniti pouzdanost usluge, ali to je samo jedan od pokazatelja.

  Sudeći po slici, ovaj izmjenjivač ima 12 bitcoina u rezervi, pohranjen negdje u novčaniku. Odaberete smjer razmjene QIWI-Bitcoina, upišite iznos koji imate za razmjenu i kalkulator izmjenjivača automatski izračunava iznos koji ste zbog vas u Bitcoinu.

  Sada postoji kriza kriptosurvance, na svim televizijskim kanalima pitanje korištenja kripto novca povremeno se podiže. Ali bez obzira koliko cool virtualna valuta postaje sastavni dio našeg života. U Japanu, od 1. travnja 2017., Bitcoin i ostali kriptoskopi stekli su status sredstava plaćanja, u svim trgovinama koje sada možete platiti u Bitcoinu.

  Od početka ove godine, Bitcoin je porastao u cijeni od 960 do 4500 dolara, tržišna kapitalizacija porasla je za 350%. Smatra se da će cijena bitcoina povećati deseterostruko. Kao što kažu da će vrijeme govoriti.

  Na primjer, odlučite uložiti i želite kupiti Bitcoin za budućnost. Kako odabrati izmjenjivač i izvršiti postupak pretvorbe vaše valute u Bitcoin, razgovarat ćemo.

  Odabir pravog izmjenjivača

  Kao što razumijete, ispravan izbor izmjenjivača jamči uspjeh vaše operacije. Pogledajmo pojedinosti koje trebate obratiti pozornost pri odabiru mrežnog izmjenjivača.

  Online recenzije

  Visokokvalitetni izmjenjivač zadržava svoj ugled na visokoj razini i provodi sve operacije što je brže moguće. Ako postoje sukobi, nezadovoljni korisnici o tome pisali na tematske forume, a to značajno smanjuje ocjenu izmjenjivača.

  U pravilu, postoji odjeljak na web stranici platnog sustava ili burze u kojoj su naznačeni preporučeni (certificirani) izmjenjivači. Nemojte biti lijeni da pogledate ovaj odjeljak, jer to je vaš novac.

  povratna veza

  Uvijek postoji on-line konzultant na mjestu izmjenjivača. Svakako koristite ovu značajku za procjenu odgovora na odgovor. Pitajte nešto u osnovi, dobri izmjenjivači brzo reagiraju. Ako dugo nema odgovora, bolje potražite drugu uslugu.

  Raspored rada

  U pravilu, visokokvalitetni izmjenjivači rade u načinu rada 7/24/365. Stoga, ako se vikendom upoznate s uslugom s pola radnog vremena i odmora, zaobiđite takav izmjenjivač.

  Tečajna lista

  Jedan od najvažnijih kriterija je tečaj. Zašto trebate izgubiti svoj novac, izabrati izmjenjivače s najboljom stopom u svom smjeru razmjene.

  Što tražiti i na temelju kojih kriterija napraviti izbor sam rekao. Ali kako odabrati najprikladniju uslugu među mnogima predstavljenima na mreži i pitat ćete kako koristiti izmjenjivač. Sjednite i ručno prođite kroz sve mrežne izmjenjivače nije opcija, jer za to postoji neophodna usluga koja će se raspravljati u nastavku.

  BestChange usluga

  BestChange je neophodna usluga nadzora izmjenjivača. Skrenuo sam vašu pažnju da ovo nije izmjenjivač, već alat za analizu i provjeru pouzdanosti resursa. Evo pravih korisničkih recenzija, kao i najpovoljnijih tečajeva.

  Prvo morate odabrati valutu povratka, koristite primjer opisan u početku članka - smjer razmjene QIWI-Bitcoin. Da biste to učinili, u stupcu Pošalji odaberite QIWI, a u stupcu Primanje odaberite Bitcoin (BTC). Usluga odmah prikazuje popis izmjenjivača razvrstanih prema stopi pretvorbe. Izmjenjivači s najboljom stopom nalaze se na vrhu popisa, a što je niži izmjenjivač, to je lošija stopa.

  U našem slučaju, pobjednik je 100Monet online razmjena, on ima najbolji tečaj. No imajte na umu da u ovoj službi minimalni iznos za razmjenu iznosi 300 tisuća rubalja. Ako vam to ne odgovara, idite na sljedeću uslugu na niže navedeni položaj.

  Obavezno pročitajte recenzije, prva slika ukazuje na prisutnost negativnih recenzija, druga, odnosno pozitivna mišljenja. Ovdje je rezerva potrebne valute.

  Da biste se prebacili na odabrani izmjenjivač, samo kliknite njegov naziv i automatski ćete biti prebačeni na mjesto servisa s odabranom smjeru razmjene. Zatim ćemo pogledati kako ispravno koristiti izmjenjivač i analizirati algoritam razmjene u koracima.

  Kako koristiti izmjenjivač

  Odabrali smo izmjenjivač i nalaze se na svojoj web stranici, razmotrimo daljnje korake u koracima.

  Korak 1. Registracija

  Većina web mjesta ima mogućnost registriranja. Registracija ne traje mnogo vremena, ali u pravilu nakon toga dobivate popust na svoje poslovanje. Preporučujem da se registrirate, čak i ako to nije preduvjet, za razmjenu. Imam u registru oko 10 izmjenjivača, čije su usluge koristili u jednom ili drugom trenutku.

  Korak 2. Ispunjavanje aplikacije

  U ovoj fazi potrebno je ispuniti prijavu na mrežnom mjestu izmjenjivača bez pogrešaka. Odaberite točan par valute (pri prebacivanju s BestChangea, valuta se automatski odabire), odredite pojedinosti bankovne kartice i ID lisnice sustava plaćanja (ili Bitcoinov adresni wallet).

  Nakon popunjavanja kliknite za početak razmjene.

  Korak. 3 Izvršenje prijave

  Ako prvi put koristite odabrani izmjenjivač i vaš prijenos obavlja se s bankovne kartice, imajte na umu da gotovo svi mrežni izmjenjivači zahtijevaju da potvrdite ovu karticu - primjerice, fotografirajte svoju banku na monitoru s otvorenim web-mjestom izmjenjivača. Ne brinite, ovo je uobičajena praksa, potvrda traje najviše 5-10 minuta.

  Da biste izvršili prijenos, usluga razmjene pruža jasne upute o ispravnom ispunjavanju polja u bankovnom plaćanju. Na primjer, iznos prijenosa može se razlikovati za nekoliko kopecka. Morate navesti i telefonski broj, broj narudžbe i e-poštu. Pažljivo pratite upute kako biste izbjegli probleme s novčanim transakcijama.

  Nakon prijenosa, obično je potrebno potvrditi transakciju, obavještavajući operatera da je uplata poslana. Imajte na umu da možete nazvati operatera da razjasni detalje prijevoda glasom, budite spremni prihvatiti poziv.

  Korak 4. Čekanje izvršenja aplikacije

  Nakon slanja prijenosa na računu, stvara se aplikacija s statusom u tijeku izvršenja. Ostaje nam da malo pričekamo za primanje novca u našem novčaniku ili računu za tekući račun. U pravilu to se događa za nekoliko minuta, osim ako kupite Bitcoins. Vrijeme izvršenja prijave za razmjenu Bitcoina ovisi o opterećenju sustava iu rijetkim slučajevima može doći do nekoliko sati.

  Čim status aplikacije ode u izvršeni, možete provjeriti svoj račun u platnom sustavu.

  zaključak

  Kao što vidite, ne postoji ništa teško u postupku razmjene, mislim da svatko razumije kako koristiti izmjenjivač. Usput, na Bitcoinovoj razmjeni možete zaraditi dodatni novac

  Kao što ste već primijetili, stopa pretvorbe u različitim uslugama značajno pluta. Štoviše, na razmjenama kriptovalutnosti, tečaj se može razlikovati još više, obično u manjem smjeru. Stoga, ako ste zamišljeno promaknuli BTC tečajeve na razmjenu i izmjenjivač, možete raditi kao trgovac i zaraditi dobar novac za kupnju / prodaju BTC. Ali ovo je tema za drugi članak.

  U ovom imam sve, slobodno koristite izmjenjivače, ali budite oprezni!

  Koja je razmjena

  U proteklih nekoliko godina koncepti elektroničkog novca postaju čvrsto utemeljeni u našem životu, sada, bez obzira gdje se nalazite, možete kupiti u bilo kojoj zemlji svijeta. Naša usluga Vam pruža ovu priliku. Danas je jedno od najpopularnijih područja razmjene u našoj zemlji razmjena VMZ-a za Privat. Na našu uslugu, takva razmjena se provodi automatski. Usluga radi 24 sata. Ako imate pitanja o prijevodu wmz privat 24 ili za savjet, uvijek nas možete kontaktirati postavljanjem pitanja putem sustava za ulaznice. Kvalificirano tehničko osoblje stranice uvijek je spremno pomoći vam tako da rade 24 sata dnevno i 24 sata na dan, uključujući vikende i praznike. Na kartici ćete primiti novac prilikom prijenosa Vmz u Privat u roku od nekoliko minuta. Da bi jednostavno mogli povući wmz na privat24, uvijek imamo veliku privatnu rezervu. Jedan korisnik može izvršiti neograničen broj aplikacija dnevno, maksimalni iznos privatnog za jedan prijenos je 9.000 tisuća hryvnias. Također, za vašu udobnost, dodan je nadzor, gdje uvijek možete usporediti naše cijene s cijenama ostalih razmjena usluga. Uvijek smo svjesni financijskih vijesti tako da se stopa mijenja nekoliko puta dnevno. Naša razina pouzdanosti je na visokim položajima, što jamči sigurno podizanje sredstava.

  • UkrSib banka 125 233 UAH.
  • Privat24 (auto) 166 298 UAH.
  • AlfaBank Ukrajina 61 431 UAH.
  • Raiffeisen banka Aval 75 986 UAH.
  • Monobank 173 682 UAH.
  • Oschad banka 83 254 UAH.
  • PUMB 241 587 UAH
  • Webmoney 3 111 $
  • Webmoney 1 631 689 str.
  • Webmoney 18 043 UAH.
  • Webmoney 2,864 €
  • Webmoney 111 Br
  • Yandex.Money 428.662 r.
  • Qiwi 388 423 r.
  • Alfaklik Rusija 181 605 str.
  • Sberbank iz Rusije 214,412 str.
  • Visa / Master 43 298 UAH.
  • Visa / Master 376 334 str.

  Recenzije

  Hvala, točka razmjene! Sve je jasno, brzo i po najpovoljnijoj stopi! Sretna Nova Godina svima.

  vijesti

  Financijski analitičari, kao i iskusni bankari, predviđaju da se tečaj dolara na kraju ljeta trebao očekivati ​​oko 29 UAH za $ 1

  Poštovani korisnici! Iz tehničkih razloga, zamjena za gotovinu ili gotovinu danas nije dostupna. Ispričavamo se zbog neugodnosti.

  sistem

  Registrirajte se

  Oporavak zaporke

  Ograničite sredstva, očekujte povećanje rezervi.

  Sredstva koja vidite u rezervi već su rezervirani od strane drugih korisnika.

  Ponuda za ulazak u korisnički ugovor

  Tekst ovog Ugovora je javna ponuda i prijedlog za korištenje ove Stranice na uvjete navedene u Ugovoru.

  Prihvaćanje ove ponude smatra se provedbom postupaka treće strane za korištenje web stranice.

  U ovoj Ponudi sljedeći pojmovi imat će sljedeće značenje:

  Ponuda je pravi ugovor o korištenju web-mjesta.

  Korisnik - osoba koja koristi web stranicu.

  Web stranica - zbirka informacija, teksta, grafike, dizajna, slike, fotografije i video, zbirku softvera i hardvera koji koristi stranice za preradu operacijama koje se provode od strane korisnika na stranici.

  Elektronička valuta - elektronički novac, koji se koristi kao alternativna ili dodatna valuta.

  Obavijest je kontrolni nalog koji Korisnik prihvaća na web stranici, izražavajući svoju namjeru, na uvjete navedene u njoj, za izvršavanje razmjene s odabranom vrstom i iznosom elektronske valute.

  Stranke su tumačile sve ostale pojmove i definicije utvrđene u tekstu Sporazuma u skladu sa zakonom i uobičajenim pravilima tumačenja relevantnih uvjeta utvrđenih na Internetu.

  Naslovi naslova (članaka) Sporazuma namijenjeni su isključivo radi lakšeg korištenja teksta Sporazuma i nemaju doslovno pravno značenje.

  Od trenutka kada počnete koristiti web stranicu i / ili registrirate na web stranicu, uvjeti ovog ugovora su prihvaćeni i obvezujući za korisnika.

  POZOR: Ako se ne slažete s uvjetima ovog Ugovora, nemojte koristiti Stranicu i ne registrirati se na njoj.

  1. Opće odredbe

  1.1. Ugovorom se uređuje postupak pružanja korisnicima pristup web stranicama, primanje obavijesti o objavljenim oglasima i stavljanje oglasa na web stranicu.

  1.2. Stranica osigurava Korisniku pristup web stranici i mogućnost korištenja. Korisnik pristaje koristiti Stranicu u skladu s uvjetima ovog Ugovora.

  1.3. Ugovorom se uređuje postupak provođenja transakcija putem web stranice, postupak stavljanja oglasa, vrste uvodnih, sigurnosnih i drugih doprinosa korisnika, vrste transakcija i postupak njihova obavljanja pomoću informacija na Stranici.

  2. Pristup web stranici.

  2.1. Provjera autentičnosti pristupa sučeljima na Stranici osigurava se prijavom i lozinkom koja se koristi prilikom registracije na Stranici.

  2.2. Nakon registracije na Stranicu Korisnik dobiva pristup osobnom računu. Korisnik ima pravo obavljati poslove na Stranici korištenjem osobnog računa.

  3. Stavljanje oglasa na web stranicu.

  3.1. Web mjesto stavlja oglase korisnika na razmjenu elektroničke valute i osigurava pridržavanje ekvivalentnosti razmjene koju su utvrdili korisnici. Pod najavom razmjene elektroničke valute odnosi se na ponudu Korisnika za razmjenu elektroničke valute na uvjete koje odredi Korisnik. Za postavljanje oglasa, korisnik mora ispuniti obrazac za oglase.

  3.2. Elektroničke mjenjačke operacije provode se na temelju oglasa koje su poslali korisnici. Stavljanje oglasa jest čin upravljanja web-lokacijom u svrhu provođenja razmjene elektroničke valute prema uvjetima navedenim u oglasu. Korisnik može snimati oglase, kao i promijeniti njihove postavke.

  3.3. Oglašavanje na Web stranici smješteno je pod uvjetima koje određuju Korisnici za razmjenu prava na elektronsku valutu s drugim korisnicima. Istovremeno, Stranice, ni pod kojim okolnostima, nisu stranke u obavijesti i razmjene između korisnika. Oglasi se izvršavaju izravno između korisnika s informacijskom podrškom web-lokacije.

  3.4. Oglasi koji su na čekanju, a korisnici ne opozovu, nalaze se na webu sve dok se ne provede njihovo izvršavanje.

  3.5. Obavijest Korisnika stavlja se na Stranicu nakon provjere dostupnosti osiguranja i drugih doprinosa neophodnih za izvršenje objave.

  3.6. Sigurnosni depoziti izračunavaju se u elektronskoj valuti. Kako bi se osiguralo ispunjenje obveza stavljanjem oglasa za razmjenu elektroničkih valuta, korisnik je u vrijeme akcije oglasa prebačen na račune volumena stranice elektroničkog novca u protuvrijednosti od ukupnog volumena najave i volumena sigurnosne pristojbe, postavljen od strane web stranice.

  3.7. Sigurnosni polog vraća se korisniku u slučaju opoziva oglasa koje Korisnik dostavlja, u iznosu koji se može pripisati povučenim obavijestima, čije izvršenje još nije započelo.

  3.8. Web-lokacija određuje hoće li korisnici moći postavljati i izvršavati oglase te time povećati povjerenje korisnika međusobno i smanjuje rizik da korisnik ne ispuni obveze postavljenih oglasa. Web-mjesto ne stavlja oglase ako Korisnički sigurnosni polog nije dovoljan za izvršavanje oglasa koji se postavljaju.

  4. Izvršenje oglasa.

  4.1. Oglašavanje se izvršava kada se na objavljeni oglas nalazi reklamni oglas postavljen od strane drugog korisnika s vrstom obrnuto usmjerenog tipa razmjene koji odgovara uvjetima oglasa. U tom slučaju, korisnici smatraju da su korisnici prihvatili svoje oglase za postavljanje protupravnih oglasa. Smatra se da je najava izvršena od trenutka kada Stranka postavlja protuobavijest.

  4.2. Objava se može izvršiti djelomično. Istovremeno, web mjesto izdaje novi oglas u iznosu neispunjene ravnoteže početnog oglasa.

  4.3. Prilikom pregledavanja oglasa, Korisnik samostalno odlučuje o prihvatljivosti uvjeta razmjene i početku izvršavanja operacije. Da bi izvršio operaciju na odabranom oglasu, Korisnik, sukladno sučeljima stranice, postavlja protuobavijest s uvjetima koji zadovoljavaju odabranu. Smatra se da je postupak razmjene započeo u trenutku kada Korisnik postavlja protuobavijest. Istodobno, iznos koji je dostupan za razmjenu u podnesenom oglasu smanjuje se za volumen operacije. Količina volumena u protuobavještajnoj deklaraciji smanjena je volumenom operacije Ako je rezultirajuća neispunjena bilanca nula, preklapajuća objava brojača uklanja se iz reda čekanja kao izvršena. Kada Site primi potvrdu o završetku razmjene, objavljivanje se smatra izvršenim.

  4.4. Izračuni se temelje na izjavama i razmjene transakcija putem web stranice, rade na principu punog preliminarne oročenja od ukupnog volumena e-valuta ponudio za razmjenu i sigurnosnih doprinosa u iznosu koji odredi web stranice.

  4.5. Razmjena elektronske valute izvršava se izravno između korisnika pod uvjetima definiranim u objavljenim oglasima.

  4.6. Izvršavanje oglasa događa se prebacivanjem na račun korisnika, zbog umove elektronske valute navedene u protuobavijestima. Prijenos elektroničke valute automatski obavlja Site. U tom se slučaju smatrat će se da su radnje na web stranici počinjena prema uputama korisnika.

  4.7. Web mjesto može utvrditi postupak izdavanja najave, vrsta ulaska, sigurnosti i drugih doprinosa korisnika, vrsta operacija i redoslijed njihova ponašanja na Stranici.

  4.8. Korisnik je dužan obavljanje oglasa proći postupak identifikacije, postavite stranice ili trećih osoba (agregatori plaćanja, kreditne i druge organizacije), te da zadovoljavaju ostale zahtjeve zakonodavstva u području borbe protiv pranja novca (legalizacija) od prihoda od kriminala.

  5. Upozorenje o riziku

  5.1. Korisnik jamči da zna temeljna načela platnih sustava i da ima mogućnost obavljati transakcije s njima.

  5.2. Korisnik razumije da stranica stavlja oglase na temelju kojih se provodi razmjena e-pošte, te da su uvjeti najave utvrđeni od strane korisnika. Web-lokacija ne utječe na oglase koji su postavljeni i odabrani od strane korisnika. Korisnik snosi sve gospodarske rizike povezane s odabirom oglasa. Web stranica ne jamči Korisniku da će obavijest biti izvršena i da će uvjeti za njegovo izvršenje biti korisni Korisniku.

  5.3. Razumijete da stranica nije u vezi s obavljanjem poslova i / ili transakcija s e-valuta, tako da je stranica ne preuzima nikakva jamstva u pogledu vremena i / ili mogućnost transakcija i / ili transakcija s e-valuta.

  5.4. Korisnik razumije da su sve radnje s elektroničkom valutom nepovratne i da je prijava dobivena putem obavijesti moguće samo na temelju ugovora s drugim Korisnikom.

  5.5. Svaka operacija s elektroničkom valutom može se jednostrano raskinuti bez davanja razloga.

  6. Prava i obveze stranaka

  6.1. Korisnik ima pravo:

  6.1.1. U skladu s uvjetima Sporazuma, pristupite stranici i osobnom računu.

  6.1.2. Primajte informacije o oglasima koje je objavio Korisnik.

  6.1.3. U skladu s uvjetima Sporazuma, postavite oglase na Stranicu.

  6.2. Korisnik mora:

  6.2.1. Ispravno se pridržavajte uvjeta Sporazuma.

  6.2.2. Pružite potpune i pouzdane podatke potrebne za identifikaciju Korisnika.

  6.2.3. Na zahtjev stranice pružiti dodatne informacije, objašnjenja i ostale informacije o oglasima.

  6.2.4. Uvesti uvodne, sigurnosne i druge doprinose na web mjesto;

  6.2.5. Nemojte prenositi podatke o računu trećim stranama;

  6.2.6. Obavijestite stranu u slučaju gubitka ili kompromisa lozinke, kao i u slučaju nezakonitog stjecanja trećih strana od pristupa osobnom računu.

  6.2.7. Upoznajte se s promjenama i dopunama ovog Ugovora.

  6.3. Stranica ima pravo:

  6.3.1. Primajte uvodne, sigurnosne i druge doprinose od korisnika kako biste osigurali funkcioniranje stranice.

  6.3.2. Zatraži Korisniku podatke potrebne za njegovu identifikaciju.

  6.3.3. Zatražite informacije o postavljenim oglasima korisnika.

  6.3.4. U slučaju otkrivanja najave izvršenih u kršenju Ugovora, obustaviti izvršenje obavijesti, a povrat takvim najavama dobiva korisnicima koji sudjeluju u njima.

  6.3.5. Blokiraj korisnika u slučajevima kršenja uvjeta Ponude ili Ugovora bez objašnjenja razloga, ali uz mogućnost da Korisnik povuče povratne iznose dostupne na računima web mjesta.

  6.3.6. Izmijenite i nadopunite uvjete ponude.

  6.3.7. Ne omogućiti pristup web stranici u slučaju neuspjeha da Korisniku dostavi podatke potrebne za identifikaciju.

  Točku 6.3.8. Pratite stanje izvršenja korisničkih oglasa.

  6.3.9. Po vlastitom nahođenju odlučuje o izvršenju obavijesti ili o njegovu povlačenju u skladu s uvjetima Sporazuma.

  6.4.1. Osigurati Korisniku pristup web stranici, pod uvjetom da korisnik poštuje uvjete ugovora;

  6.4.2. Pružite Korisniku informacije o statusu oglasa objavljenima na web mjestu.

  6.4.3. Uvažiti ulaz, sigurnost i druge doprinose korisnika na web stranici, u skladu s uvjetima ovog Ugovora.

  6.4.4. Doprinosi za povrat Korisnika u skladu s uvjetima ovog Ugovora.

  7. Korisnički doprinosi.

  7.1 Rezultat korištenja Stranice je razmjena elektronske valute između Korisnika. U tom slučaju Korisnik priznaje da se razmjena na Stranici temelji na oglasima koje su objavili Korisnici, a Stranice, u bilo kojim okolnostima, nisu stranke u razmjeni.

  7.2. Uvodni, sigurnosni i drugi doprinosi korisnika kako bi se osiguralo funkcioniranje web sučelja određuju se prema tarifama koje određuje web stranica za svaki objavljeni oglas.

  7.3. Web stranica u ime korisnika drži ulaz, sigurnost i druge doprinose u vrijeme izvršenja (uključujući djelomični) platforma za oglašavanje, u skladu sa cijenama utvrđenim stranice uz odobrenje svojih korisnika prilikom postavljanja oglasa.

  7.4. Korisnici mogu, prema vlastitom nahođenju, uplatiti e-valutu na račun web-lokacije kao nepovratan doprinos za održavanje rada na web-mjestu.

  8. Odgovornosti stranaka.

  8.1. U slučaju da korisnik krši uvjete ponude, zakon, moral i moralnost, ili u slučaju dosluhu s drugim korisnicima za kršenje ponudu, web stranica ima pravo blokirati ili ukloniti ploču korisnicima, zabraniti ili ograničiti uporabu ploču za korisnike na određene ili sve značajke stranice,

  8.2. Korisnik koristi web stranicu kao što je prikazano, na vlastiti rizik. Web stranica ne jamči Korisniku da postigne bilo kakve rezultate zbog korištenja Stranice.

  9. Porezi.

  9.1. U skladu s poreznim kodom, stranica nije porezni agent korisnika. U tom smislu, Korisnik je osobno odgovoran za plaćanje svih poreza ocjenjuju kao posljedica ili u vezi s obavljanjem oglase postavljaju na licu mjesta u skladu s propisima koji su na snazi ​​ili postojeće porezne prakse u vezi s njihovim mogućim promjenama.

  9.2. Web stranica nije odgovorna za ispunjenje od strane korisnika od poreznih obveza, pružajući Korisniku informacije ili preporuke u vezi s tim poreznim obvezama ili obavještavanje korisnika o promjenama u poreznom zakonodavstvu ili poreznim postupcima.

  10. Promjena uvjeta Ponude.

  10.1. Web mjesto ima pravo jednostrano mijenjati uvjete ponude, a takve izmjene stupaju na snagu od trenutka objavljivanja nove verzije ponude.

  10.2. Svaki put kada posjetite web stranicu, Korisnik se obvezuje provjeriti dostupnost nove verzije ponude.

  10.3. Nastavak upotrebe Stranice i / ili osobnog računa znači da Korisnik pristaje na uvjete nove verzije Ponude.

  10.4. Ako se korisnik ne slaže s uvjetima nove verzije ponude, on prestane koristiti web stranicu.

  11. Posebni uvjeti.

  11.1. Web mjesto sadrži rezultate intelektualne aktivnosti. Korištenjem User Site prihvaća da sav sadržaj i struktura sadržaja stranicama zaštićeni su autorskim pravima, žigom i drugih prava na rezultatima intelektualne aktivnosti, te da se ta prava vrijede i zaštititi u svim oblicima, u svim medijima i odnos svih tehnologija, i trenutno postojeći i razvijeni ili stvoreni kasnije. Nijedna prava na bilo koji sadržaj stranice ne prenosi se na Korisnika kao rezultat korištenja Stranice.

  11.2. Prihvaćanjem korisničkog sporazuma, automatski se pretplatite na primanje SMS poruka i obavijesti putem e-pošte od nas.

  11.3. Web-lokacija može sadržavati veze na druge web-lokacije na internetu (web stranice trećih strana). Web stranica ne provjerava te treće strane i njihov sadržaj kako bi udovoljila svim zahtjevima (točnost, cjelovitost, zakonitost itd.). Web stranica nije odgovorna za bilo kakve informacije, materijale objavljene na web stranicama trećih strana kojima Korisnik dobiva pristup korištenjem Stranice, uključujući bilo kakva mišljenja ili izjave iznesene na stranicama trećih strana, oglašavanje itd., Kao i za dostupnost takvih web mjesta ili sadržaja i posljedice njihove uporabe od strane Korisnika.

  11.4. Stranica ima pravo dodijeliti prava i prenijeti dugove za sve obveze koje proizlaze iz Ugovora. Korisnik ovim putem dopušta dodjelu prava i prijenosa duga trećim osobama. Usluga obavještava Korisnika o dodjeli prava i / ili prijenosu duga putem objavljivanja relevantnih podataka na web stranici ili na korisničkom osobnom računu.

  11.5. Svi sporovi, nesuglasice i tvrdnje koje mogu nastati u svezi izvršenja, prestanka ili poništavanja Sporazuma stranke će nastojati riješiti pregovorima. Stranka sa zahtjevima i / ili neslaganjima šalje poruku drugoj stranci koja ukazuje na bilo kakve zahtjeve i / ili neslaganja koja su nastala.

  11.6. Web stranica nije stranka transakcija između Korisnika, nije odgovorna trećim stranama radi ispunjavanja Korisničkih obveza u vezi s njima i nije stranka u sporovima koji mogu nastati u vezi s tim obvezama. U slučaju otkrivanja pogrešaka na Stranici, Korisnik mora kontaktirati službu za podršku web stranice.

  Exchanger što je to?

  Koji je izmjenjivač?

  Elektronički novac postao je tako čvrsto utemeljen u našem životu da već mnogi ljudi postupno napuštaju novac, pa čak i bankovne kartice u njihovu korist. Prednosti su očite: sve operacije mogu se izvoditi iz kuće ili ureda, sjediti na računalu, dok uvijek možete vidjeti status vašeg računa; Plaćanja idu gotovo bilo gdje na svijetu; Komisija platnih sustava znatno je niža nego u bankama.

  Na internetu je već toliko mnogo valuta da im je sve nemoguće popisati sve. S jedne strane, olakšava izračune diljem svijeta, as druge strane, otežava uravnoteženje i povlačenje sredstava. Dakle, vrlo često svaki od nas ima potrebu za razmjenom valute u mreži.

  Izmjenjivači valute na Internetu pomažu riješiti problem prijenosa sredstava između različitih novčanika. Istodobno, provizija za obavljenu operaciju znatno je manja.
  Na primjer, trebate nadopuniti račun tvrtke Advcash za 100 USD, imate račun u rublju za Qiwi. Prevođenje putem slične usluge omogućit će vam uštedu oko 20%. Mislim da ćete se složiti sa mnom da je to težak argument u korist izmjenjivača.

  Načelo rada je vrlo jednostavna - promijenite dostupnu e-valutu na onu koju trebate. Može biti prijenos, kupnja valute u nekom drugom platnom sustavu, kao i prijenos iz jedne torbice u drugu unutar jednog EPS-a.

  Kriteriji za odabir izmjenjivača

  Odabirom usluge mjenjača na mreži svaki korisnik želi ispuniti određene uvjete:

  • Pouzdan. Možda je to glavni uvjet. Jer teško je povjeriti ni malu količinu usluge, o čemu ništa ne znate.
  • Imali su prikladno i jednostavno sučelje. Kako bi klijent bio siguran da će njegov novac ići u pravom smjeru i odabranu valutu, usluga mora razumjeti čak i neiskusni korisnici.
  • Među mnogim sličnim resursima imali su najprofitabilniji tečaj na Internetu.
  • Imali su najniže provizije složenih (tranzitnih) valuta. Nisu sve radnje moguće izvesti u jednom koraku. Na primjer, prilikom prijenosa sredstava od WebMoneya Payeeru bit će srednji sustav plaćanja, budući da ne postoji mogućnost izravnog prijenosa novca.

  BestChange: pouzdan alat za praćenje izmjenjivača

  Optimalno rješenje u pronalaženju najboljeg e-valutnog izmjenjivača: BestChange usluga omogućuje brzo odabir resursa koji zadovoljava sve zahtjeve.

  Oni koji su se već suočili s potrebom za razmjenom e-valute znaju koliko je postojao izmjenjivač i koliko je teško brzo odabrati one koji su pouzdani među njima - s povoljnim tečajem.

  Usluga BestChange omogućuje brzo pronalaženje gdje možete razmjenjivati ​​ili povlačiti sredstva. Imate priliku brzo usporediti među sobom najpopularnije izmjenjivače, odabrati najpovoljniju stopu s najnižim provizijama.

  Što se tiče pouzdanosti: za nas je predstavljeno oko 200 e-novčanih mjesta za razmjenu, s kojima BestChendzh radi, testirani su, imaju visoku ocjenu i dobre kritike. Stalni rad na kontroli resursa. Već označene web stranice mogu se privremeno isključiti iz ocjene izmjenjivača ili potpuno blokirati, s mnogo pritužbi ili negativnim povratnim informacijama. Razdoblje ažuriranja nije više od 10 sekundi. Zato upotrebljavate samo relevantne podatke.

  Praćenje najbolje izmjenjivače, načela rada

  Koji problem moramo riješiti? To je točno - najprofitabilnije napraviti mrežni mjenjač na mreži. Da biste to učinili, idite na stranicu Bestchendzh, odaberite pravu smjeru i najbolji resurs.

  Idite na web mjesto. Na glavnoj stranici usluge vidjet ćete stol od dva bloka. Prvi pokazuje da možete dati i koju valutu primiti. Drugi je praćenje mogućih izmjenjivača.
  Možete odabrati prikladan oblik informacija - to može biti "Tablica", "Popis" ili "Popularno".

  Odabirom prve verzije dobit ćete stol s velikim izborom valuta koje se mogu razmjenjivati. Ali u stvarnosti, to nisu sve dostupne opcije. Ispod je funkcija koja vam omogućuje prikazivanje "dodatnih valuta". To će udvostručiti stol. Iako, na primjer, dovoljno je za mene da je u prvoj verziji (mislim i ti).

  Odabirom druge opcije predstavljanja informacija možete raditi s padajućim popisom. Zaustavi se ako vam to odgovara.

  Opcija "Popularna" sastoji se od popisa najčešćih elektroničkih valuta.

  Nakon što odaberete valutu, vidjet ćete popis izmjenjivača. Kao što sam rekao ranije, ovo je oko 200 pouzdanih resursa. BestChange usluga svojim klijentima pruža sljedeće informacije o praćenju evalutnih izmjenjivača; prikazan je u obliku tablice, a prva kartica sadrži sljedeće podatke:

  • Prvi stupac. Opće informacije o resursu razmjene: naznačeno je dob stranica, rezerva za zamjenu i slično.
  • Drugi stupac Naziv izmjenjivača. Redak može sadržavati dodatne informacije u obliku ikona. Da biste saznali njihovo značenje, samo zadržite pokazivač iznad ikona.
  • Treći i četvrti stupac. To su najzanimljivija mjesta za nas - tečaj. To pokazuje koliko ćete dobiti za 1 jedinicu prodane valute.
  • Peti stupac Rezervirajte ovu valutu u ovom trenutku.
  • Šesti stupac. Ovo su korisničke recenzije. Standardno, broj negativa označen je crveno, a pozitivan, odnosno, zeleno. Ako vas zanima, možete ići i čitati.

  Savjetujem vam da koristite drugu karticu "Kalkulator". Omogućuje vam da uzmete u obzir iznos plative i izdati, uzimajući u obzir sve provizije.

  Kartica "upozorenja" namijenjena je onima koji nisu zadovoljni tečajem i spreman je pričekati. Idite na karticu, unesite odgovarajuće postavke. Čim tečaj dosegne željeni prag, odmah ćete primiti obavijest e-poštom.

  Pomognite razumjeti je li vrijedno nadati se smanjenju ili povećanju stope, moći će se prikazati "Statistika". Analizirati dinamiku promjene tečaja, odabirom razdoblja od 1 dana do 1 godine.

  Kartica "dvostruka razmjena" korisna je u slučaju kada izravna razmjena nije moguća. Uz pomoć praćenja odabrat ćete najprofitabilniju srednju valutu. Nemojte zaboraviti uzeti u obzir činjenicu da u ovom slučaju platiti proviziju ne na jednom, već u dva izmjenjivača.

  Nakon što odredite najbolju opciju, otiđite do resursa po vlastitom izboru, registrirajte se ako je potrebno, ispunite podatke o torbici i izvršite operaciju.

  Da bismo razumjeli sve pojedinosti, pokazat ćemo primjerom kako promijeniti Perfect Money USD na Yandex.Money rublje.

  Mjenjačnica online u tri koraka

  Već sam vam rekao općenito kako raditi s BestChangeom. Sad ću detaljno opisati gdje ići i što da pritisnem.

  Korak 1. Odabir platnih sustava (valuta)

  Izaberite mjenjačnicu. Na glavnoj stranici stranice, u tablici "Dajemo" / "Primajte", kliknite Savršen novac USD i Yandex.Money tipke.

  Vijeće. Ako niste mogli pronaći pravi smjer u obliku tablice, odaberite "popis". Neki platni sustavi nisu prisutni u tablici.

  Korak 2. Odabir izmjenjivača

  Nakon što odredimo koje e-valute moramo promijeniti, sustav će automatski izdati popis izmjenjivača koji rade s ovim platnim sustavima. U pravilu, najpovoljnija je stopa u vrhu redaka. Bolje da te naučim odabrati one izmjenjivače gdje je rezerva potrebne valute više nego što nam je potrebno.
  Ne zaboravite da za izračunavanje točne količine operacije, bolje je koristiti karticu "kalkulator".

  Korak 3. Mjenjačnica

  Sada, kada smo pogledali tečaj, pročitali recenzije, procijenili rezervu i izračunali iznos transakcije, nastavite do izbora izmjenjivača. Ako jednom kliknete lijevom tipkom miša na naziv tvrtke, bit ćete preusmjereni na službenu web stranicu. Ovdje, nakon što ste već registrirali i ispunili svoje podatke, prenesite potrebni iznos i dobijte pravu valutu po najboljoj stopi. Broj novčanika na koji morate prenijeti novac bit će poslan na vaš telefon ili e-poštu. Čim plaćanje prođe (to se brzo događa), u novčaniku primit ćete valutu koja vam je potrebna.

  Želim reći da su izmjenjivači koji su na popisu BestChange pouzdan i popularan. Ali ipak, trebali biste obratiti pažnju na recenzije, dob poslovnog nivoa. Na kartici "izmjenjivači" naći ćete kompletan popis svih stranica.

  Partnerski programi

  Treba napomenuti da BestChange nije samo besplatna, prikladna i pouzdana usluga. Ona provodi affiliate program koji vam omogućuje primanje dodatnih (za koga, možda, glavni) pasivni prihod. Kako ga iskoristiti, sada ću vam reći.

  Morate ići na karticu "partneri". Tu je demo verzija koja vam omogućuje da istražite svoj osobni račun. Ali, savjetujem vam da se odmah prijavite i koristite ovaj alat za zaradu. Možete vidjeti za što možete primiti novac na svom računu, u odjeljku "Uvjeti afilijacijskog programa". Sustav ima tri razine, tako da ćete zaraditi ne samo od vaših preporuka, već i od onih koji su slijedili njihovu vezu, i od preporuka, koje će ih referirati prema referenci.
  Povlačenje novca ostvaruje se u odjeljku "Povlačenje partnerskih sredstava" s vašeg osobnog računa.

  Na kartici "Kôd afilijacijske veze" možete odabrati gdje će posjetitelj ići. To može biti početna stranica, praćenje ili partnerski program. Osim toga, možete koristiti i varijacije obrasca - redovnu vezu na web mjesto, vezu s tekstom, kodom.
  Preporuke se mogu privući s web-lokacija, relevantnih tema, foruma i skupina u društvenim mrežama. Resursi su prikladni ne samo za probleme i probleme valute na Internetu, već i za zaradu i pasivne prihode.

  I još jedan mali, ali lijepi bonus od BestChangea. WMR vlasnici novčanica u sustavu WebMoney mogu ga primati pomoću nadzora na BestChange uslugu. Količina je od 0,01 do 0,25 WMR po danu. Ovo je, naravno, denar, ali se slažete, to je još uvijek lijepo. Dar s usluge nalazi se na lijevoj strani stranice ispod izbornika valute.

  U zaključku

  Dakle, sada znate gdje je isplativo razmjenjivati ​​e-valutu različitih platnih sustava i kako to učiniti. Imajući praćenje BestChange izmjenjivača na vašem oružju, ne morate preplatiti zbog razlike u cijenama. Usluga rješava problem pouzdanosti, optimalnosti, nedostatka mogućnosti izravne razmjene. Imate priliku raditi samo s dokazanim izmjenjivačima, odabrati najpovoljnije cijene i također izvršiti transakcijske razmjene po najnižoj cijeni.

  Pored toga, pouzdanost, praktičnost i povoljni uvjeti omogućuju vam dodatnu zaradu na BestChange uslugu.

  Pa, kako biste se registrirali za ovu korisnu uslugu, kliknite na link BestChange >>>

  video:

  ru
  Kako zamijeniti novac za BestChange