Pregled najboljih marki njemačkih baby strollers

Zdravlje

Postoji širok raspon na tržištu s ogromnom razlikom u cijeni, a očito želite kupiti najbolju, najodredniju i najljepšu kolica za sve.

Kolica - prvo vozilo u životu djeteta. I može biti tako teško odabrati kolica jer je to odabrati prikladno vozilo.

Svi znaju da su kolica mnogo skuplja od odjeće i obuće za djecu. Pored toga, djeca ne izlaze iz njih tako brzo, stoga kolica mogu dugo biti korištena. Odabir kolica nije jednostavan korak. Koja je kolica njemačkog proizvođača, koje su prednosti i prednosti? Odgovori na ova pitanja mogu se naći u članku.

Prednosti i značajke dječjeg prijevoza napravljene u Njemačkoj

Njemačke tvrtke proizvode različite modele invalidskih kolica za djecu, omogućujući vam da se udobno prošetajte duge šetnje.

Glavna i integralna značajka ovog proizvoda je izvrsna kvaliteta montaže i materijala, sigurnost, funkcionalnost i lakoća, praktičnost, propusnost i pouzdanost, pažljiv stav prema brojnim detaljima. Trajnost, dobra kvaliteta, praktična svojstva ovog proizvoda.

Kolica, oslobođena u Njemačkoj, kao visokokvalitetni statusni automobil, odlikuju se kvalitetama kao što su pouzdanost i sigurnost. Kolica su prikladna za prijevoz bebe na bilo kojoj cesti. Ugodni su i udobni.

Dostojanstvo njemačkih invalidskih kolica - oni su napravljeni od ekoloških materijala. U našem dobu sintetike i plastike to je kvaliteta robe za djecu jedan od najvažnijih.

Širok raspon modela, od lagane ljetne do toplote zime, moderan stil uz izvrsnu kvalitetu čini kolica iz Njemačke na zahtjev. Na temelju procjena stručnjaka, invalidska kolica iz njemačkog proizvođača zauzima jedno od vodećih mjesta u međunarodnim ocjenama.

Poznate marke

Najbolje kolica iz Njemačke su moderni, funkcionalni proizvodi od prvoklasnih proizvođača.

Najpoznatije robne marke kolica iz Njemačke:

Najviše skupo invalidskih kolica zastupljeni su robnim markama:

Te tvrtke proizvode kolica s više funkcionalnosti, male težine, izdržati kontinuirano opterećenje. Proizvođači nude najbolju kvalitetu u kategorijama visokih i srednjih cijena. Njihova kolica udobna su i manevrirana, kompaktno se presavijeni i opremljena raznovrsnim priborom.

ABC DESIGN

Tvrtka iz Njemačke ABC DESIGN - jedan od lidera u proizvodnji kombiniranih vozila za djecu. Ona proizvodi dječje proizvode u najrazličitijem asortimanu. ABC DESIGN je 1989. godine ušao na tržište, a od tada stalno poboljšava svoje proizvode, pronalazeći nova tehnička rješenja u skladu s modernim zahtjevima i modi. Značajke invalidskih kolica ABC DESIGN:

 • Širok raspon. Na liniji modela, na primjer, postoje varijante kolica za blizance ili sportove, koje se koriste na četiri ili tri kotača.
 • Zgodan upravljanje. Ovisno o vrsti modela, nekoliko položaja naslona za sjedenje omogućeno je jednostavnim podešavanjem.
 • Sigurnost. Isporučuje se s pet točaka trake. Konfiguracija naslona za leđa uzima u obzir strukturu kralježnice djeteta.
 • Zaštita od sunca. Štitnici za sunce štite od užarenog sunca.
 • Nedostatke. Među nedostatcima - a ne nižim cijenama za dvostruke modele, ima dosta težine.

Popularni modeli ABC DESIGN:

nasljeđe

Kombinira tradicionalne klasike i praktičnu funkcionalnost. Prikladno za obitelji koje cijene stabilnost, praktičnost i pouzdanost.

Avantura-Bound

Adventure-Bound je izbor mobilnih, sportskih i mobilnih obitelji. Prednosti ovog modela - jednostavnost, upravljivost.

akcija

To je prije svega svestranost i lakoća. Namijenjen je aktivnim i poduzetnim obiteljima koji žele biti mobilni, putovati s djetetom izvan grada, putovati.

Vanjski izgleda

Vozilo za sva terena na koju ni cesta nije strašna. Univerzalno, odgovarat će obitelji koje vole biti u prirodi. Pouzdano će pomoći u zaštiti bebe od trese i provoditi vrijeme s cijelom obitelji užitkom.

Dvostruka snaga

Dvojna snaga je opcija za obitelj u kojoj su rođeni blizanci ili nakon doba. Model je kompaktan, omogućuje vam šetnju s dvoje djece. Dvojna snaga jedinstvena je i izdržljiva dječja kolica za blizance ili pogodnosti.

Teutonija

Teutonija ima veliko iskustvo i dobro zasluženo priznanje na tržištu. Značajke Teutonia invalidskih kolica:

 • Oni su savršeni sustav koji će od samog rođenja biti savršeni pomoćnik za bebu. Svi proizvodi se stalno provjeravaju za certifikaciju kvalitete. Ono što osigurava povjerenje kupca.
 • UV zaštita.
 • Širok raspon. Kupac odabire proizvod, sastavljajući proizvod po izboru.
 • Svaki model dostupan je u raznim priborom: pokreti kotača, vreće za spavanje, suncobrani sunčevih zraka, mreže protiv komaraca.
 • Tri godine jamstva za svaki proizvod jamče vjerodostojnost proizvođača.

Popularni modeli marke Teutonija:

duh

Veliko rješenje za grad. Ovaj manevrirajući model s tri kotača, koji ima ručnu kočnicu. Jednostavan za montažu i rad.

Nudimo gledati videozapis o kolicima Teutonia Spirit:

elegancija

Elegantan, zadovoljava potrebe ljubitelja klasičnih tradicionalnih modela. Za neobične funkcionalnosti i povećanu udobnost.

Nudimo gledati videozapis o kolicima Teutonia Elegance:

Zabavni sustav

Ovo je univerzalni sustav, čije su glavne prednosti kompaktnost i praktičnost. S zabavnim sustavom možete ugraditi auto sjedalo i jedinicu za hodanje.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Teutonia Fun System:

Timski kozmom

Dizajniran za blizance, pruža različite konfiguracije za svaki blok. Ako prvi blizanci spavaju u kolijevci, onda to ne sprječava da se drugi probudi u šetnji.

Osim toga, tvrtka proizvodi modele:

 • Teutonija Mistral P.
 • Teutonija Mistral S.
 • Teutonija BeYou!

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Teutonia Team Cosmo:

Hartan

Hartan, osnovan 1892. godine, započeo je posao od tkanih proizvoda, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača invalidskih kolica i uključen je u knjigu "Stoljeća stoljeća", a danas proizvode visoko kvalitetnu robu. Karakteristike karti kolica:

 • Dostupnost sustava kontrole certifikacije. Tvrtka je dobila status europskih diploma za svoje proizvode.
 • Posebna pozornost posvećuje se savršenoj obradi najmanjih pojedinosti o proizvodu.
 • Modeli marke Hartan su trendseteri.
 • Danas je moderna, high-tech proizvodnja.

Popularni modeli tvrtke Hartan:

trkač

Strollers Racer - savršeni pratitelj za šetnju u bilo kojem vremenu. Serija Racer razlikuje se od velike upravljivosti, fleksibilnosti i rada.

Nudimo gledati video o kolicima Hartan Racer:

Topline s

Zadovoljstvo zemlje hoda po bilo kojoj cesti. One su manevrirane, elegantne, dinamične za majke i bebe.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Hartan Topline S:

Topline x

Dinamičan i udoban, "dva u jednom" (hodanje i spavanje blokova s ​​raznim priborom).

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Hartan Topline X:

VIP su legendarni modeli s poboljšanim sustavom prigušivanja kotača. Oni su bez premca u svjetlu, kompaktnosti i sigurnosti. Nijemci nazivaju ove modele "vrlo važne invalidske kolica" za dobru kvalitetu, besprijekoran stil i korištenje jedinstvenih proizvodnih tehnologija.

Nudimo vam gledanje videa o invalidskim kolicima Hartan VIP:

Xperia xl

Zbog smanjene veličine i težine, vrlo je lako transportirati. Moderan, moderan, sastavljen, njezina veličina je pola veličine.

Cybex

Tvrtka Cybex zauzima jedno od vrijednih mjesta među njemačkim brandovima kolica za novorođenčad i za odrasle bebe. Cybex kolica prvenstveno su stil, ljepota i izdržljivost. Oni su pouzdani, visokokvalitetni, funkcionalni i zadovoljavaju osnovne sigurnosne standarde.

U procesu proizvodnje, svaki proizvod podvrgava se temeljitom testiranju, što rezultira povećanom razinom sigurnosti. Cybex - izvrstan stil i funkcionalnost. Ovi modeli su prepoznatljiva osobina i načelo tvrtke.

Tvrtka proizvodi sljedeće vrste kolica:

 • Kolijevka.
 • Sezonske kolica.
 • Kobilice za robne marke.
 • Transformatora.
 • Kolica "dva u jednom".
 • Modularni kolica Cybex 3 u 1.
 • Modeli za blizance.
 • Dodatne marke.

Popularni modeli Cybexa:

Calisto

Calisto je kompaktna štap za šetnju koja olakšava manevriranje i preklapanje. Tu je i gumb za podešavanje leđa, omogućujući malom putniku da se osjeća ugodno. Osim toga, to je pouzdano, lagano, od trajnog materijala.

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Cybex Calisto:

Neobično lako i praktično. Sigurnost koju pružaju pet točkastih remena, podešavanje svih elemenata, okretni kotači s mogućnošću zaključavanja čine ga dovoljno udobnim za rad.

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Cybex Onix:

topaz

Praktična štap za šetnju. Napravljena u izvornoj odluci stila, brzo presavijena, u presavijenom stanju zauzima mali prostor. Izvrstan je za urbane uvjete. Leđa se može spustiti u gotovo horizontalnom položaju. To će omogućiti bebu da se opusti dok hoda.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Cybex Topaz:

Ostali proizvođači

sloga

Concord - proizvodi skupe kolica za šetnju. Oni su moderni, karakteriziraju zanimljiva inovativna rješenja. Zahtijevaju ih zahtjevni roditelji koji vole originalne stvari.

Hesba Corado DeLux VIP

Dragi i ekskluzivni. Ručno sastavljanje. Unutarnji detalji, uključujući kolijevku i blok za hodanje, izrađeni su od prave kože. Model je višenamjenski, ali manje praktičan od ostalih, jednostavnijih.

Hauck Tvrtka

Proizvodi jeftine i vrlo jednostavne kolica za trbuh. Ovo je obična kompaktna kolica koja nema prtljažnik ili napa. Nema regulator naslona za leđa. No, teži malo, brzo presavijeni. S njom je udobno otići u grad.

Noordline

Noordline kolica su vrlo izdržljiva i idealna za teške vremenske uvjete. Komplet dolazi s omotom od topline, robusnom, stabilnom šasijom. Unutar kolijevke je prekriveno kožom.

Marke Zekiwa, TFK

Poznat po najboljim kolicima za blizance ili pogodovati. Zekiwa modeli imaju skroman diskretan stil.

Izvorne, svijetle kolica za blizance dostavljaju se na tržište TFK-om.

Savjeti za roditelje

Odabir prave kolica za bebu nije lagan zadatak.

Kriteriji pri kupnji kolica:

 1. Potrebno je obratiti pažnju na pouzdanost pojedinosti kolica, to je:

 • okvir i kvalitetu svog materijala;
 • čvorovi svih sustava amortizacije i kočenja;
 • kućište;
 • sjedala;
 • kolijevka.
 • Provjerite stabilnost kolica i analizirate elemente sigurnosti. To uključuje:

  • trake;
  • separatori za noge;
  • UV zaštitna napa.
 • Provjerite je li teško preokrenuti.
 • Koliko je kočnica i kotača slobodni.
 • Bilo da je korak podesivo i sjedalo se spušta u vodoravni položaj.
 • Pri odabiru modela također je važno provjeriti pogodnost za roditelje:

  • Što se tiče odabranog proizvoda manevriranje, lako je saviti.
  • Bez obzira na to radi li gumb za podešavanje položaja, sve dodatne značajke i mogućnosti.
  • Vrijedno je pročitati recenzije drugih roditelja, onih koji su već imali iskustva s ovim modelom. Možda čak i pitati mišljenje mama hodanje s kolica.

  Kada kupujete kolica morate biti vođeni vašim potrebama, ne biste trebali biti vođeni samo cijenom ili markom. Važno je razmotriti postoji li dizalo u vašem domu, njezine dimenzije. Za gradsku kuću bez dizala, lagana kolica pogodna su za štap, dok za kućicu za odmor trebaju praktične kolica s velikim kotačima.

  Osim toga, morate odabrati vrstu kolica. Vrsta kolijevke prikladna je za dojenčad zbog svoje osobine:

  1. prostrani flat bed;
  2. meka putovanja u invalidskim kolicima;
  3. jednostavnost dizajna.

  No, čim dijete počne sjesti, ova vrsta kolica više neće biti udobna. 2 u 1 kolicima ekonomično, ima niz tehničkih rješenja.

  Da biste razlikovali izvornik od varalice, morate naučiti osnovne parametre modela. Na primjer, svaki model sadrži glavne klasične boje zbirke. Nisu raznovrsni. Plastična boja prednjih i stražnjih kotača bi trebala biti ista.

  Mnogi proizvođači dodjeljuju serijske brojeve svojim proizvodima. Ovaj je broj jedinstven. Registriranjem ovog pojedinačnog koda na web stranici proizvođača možete biti sigurni da kolica kupljena za dijete nisu lažna.

  zaključak

  Njemačka kolica su proizvod koji je tako kvalitetan da se može prenositi iz generacije u generaciju. Proizvod njemačkog proizvođača zaslužuje univerzalno samopouzdanje i divljenje.

  Njemački vagoni: kvaliteta i praktičnost stranih proizvođača

  Uz rođenje djeteta, postoji potreba za stjecanjem mnogih stvari. Jedan od najvažnijih stvari je kolica. Prirodna želja roditelja je djetetu dati sve najbolje. Kupnja kolica iz njemačkog proizvođača, možete biti sigurni da je stvar dobra jer su njemački proizvođači poznati po pouzdanosti i kvaliteti svojih proizvoda.

  Posebne značajke

  Njemački bebici su među najkvalitetnijima na svijetu, jer ispunjavaju sve moderne zahtjeve. Na svjetskim ljestvicama oni zauzimaju vodeće mjesto, jer imaju mnoge prednosti, kao što su:

  • napravljen od ekološki prihvatljivih hipoalergenskih materijala;
  • imaju visoku trajnost, pouzdanost i sigurnost;
  • udobne za djecu i pogodne za roditelje, lako ih je upravljati;
  • oni imaju izvrsnu amortizaciju;
  • vrlo praktična;
  • pogodan za uporabu na različitim cestama;
  • lagano savijati, imaju malu težinu;
  • imaju lijep dizajn, dostupni su u različitim stilovima;
  • često opremljene dodatnim priborom;
  • šutjeti tijekom dugog vijeka trajanja;
  • proizvođači obično osiguravaju dvogodišnje jamstvo;
  • u mnogim modelima se reguliraju položaji naslona i ručica;
  • razlikuju se u velikom broju modela i širokom rasponu. Na primjer, postoje ljetne i zimske kolica.

  Naravno, to nije najjeftiniji proizvod, a prilikom naručivanja iz Njemačke morat ćete platiti za isporuku i trebat će vam 2-3 tjedna da pričekate. Međutim, svi ti detalji teško se mogu smatrati značajnim nedostacima, jer je rezultat proizvoda izvrsne kvalitete, može se koristiti dulje vrijeme.

  U Njemačkoj je proizvodnja invalidskih kolica svih sorti dobro uspostavljena.

  • Jedan od najzahtjevnijih je verzija za novorođenčad. Novo rođena beba je vrlo važna udobnost za vrijeme spavanja, a njemački proizvođači to znaju. Stoga gotovo sve firme drže udobno i besplatno. Mnoge tvrtke čine ga uklonjivim i pružaju priliku za kupnju zasebne jedinice za hodanje. To će biti od istog branda s kolijevkom, a to znači da će se idealno podudarati u stilu odluka.

  Važan je plus da kasnije možete izvršiti kupnju kada je dijete malo stariji.

  • Njemačke kolica su vrlo popularne. Izrađene su od različitih tvrtki, one su u različitim cjenovnim kategorijama. Teško je reći koja tvrtka proizvodi najbolje, svi imaju svoje prednosti i dodatne mogućnosti. Za većinu modela, nasloni za naslone i podnožje za noge su podesivi, kit nudi mekani jastuk.
  • Za kolica se služe tvrdi materijali. Proizvodi se razlikuju po pouzdanosti, dobroj pokretljivosti i upravljivosti, opremljenim sigurnosnim pojasom. Štapovi su lagani, jednostavno i brzo presavijeni.

  Imajući takvu kolica, majka ne može samo hodati s djetetom, već ga i odvesti sa sobom za kupovinu i druge poslove.

  • Kolica za blizance su tražena. Možete pronaći proizvode u različitim stilovima, u diskretnim i svijetlim bojama, ali će imati pouzdanu šasiju koja je posebno važna u takvim dizajnom. Proizvodi su prilično veliki, ali su jednostavni za kontrolu, imaju dovoljno upravljivosti.

  Zanimljive kolica izdaju brand ABC Design. U njima, bebe sjedaju jedna za drugom. Jedinica za hodanje može se postaviti iu smjeru vožnje i okretati se za 180 stupnjeva.

  • Njemački proizvođači obratili su pozornost na univerzalne kolica ili transformatore. Uz pomoć jednostavnih manipulacija kolijevka se pretvara u kolica. Proizvodi su funkcionalni i praktični, imaju dobar sustav kotača, savršeno se kreću na svim cestama. Također dolaze u različitim bojama i dizajnom koji zadovoljavaju sve moderne zahtjeve.

  proizvođači

  U Njemačkoj su mnogi proizvođači invalidskih kolica, većina njih poznati ne samo u svojoj zemlji nego iu svijetu. FD-Design ima vrlo visoku ocjenu. Zauzima vodeću poziciju, jer stalno radi na poboljšanju proizvoda, najnovije tehnologije uvode se u proizvodnju. Svi proizvodi su testirani na kvalitetu i sigurnost, tako da je tvrtka u više navrata dobila međunarodne nagrade.

  FD-Design se bavi proizvodnjom univerzalnih i transformirajućih kolica, štapića za šetnju. Svi modeli su jednostavni za rukovanje, izvrsno apsorbiraju udarce. Proizvodi su moderni i lijepi, međutim, postoji nekoliko konzervativnih boja.

  Još jedan vjerodostojan brand je Teutonia. Svi njegovi proizvodi certificirani su i provjereni za zaštitu okoliša. Glavna stvar je briga o udobnosti i zdravlju djece: proizvodi imaju visok stupanj zaštite od ultraljubičastog zračenja. Dodatna prednost ove marke je da za svaki model proizvođač postavlja jamstvo od 3 godine.

  Teutonija također koristi ekološki prihvatljive materijale za proizvodnju i proizvodi različite vrste invalidskih kolica i njihove izmjene. Na primjer, postoji izbor zgodan šasije, kolijevke i pješačke jedinice. Skup kišnog ogrtača, kapu na nogama, spojke za ruke, koš za kupnju i mreža protiv komaraca se nanosi na kočiju. Dodatno, za svaki model dostupni su dodatni pribor. Izbor se nudi iz vreće za spavanje, kišobrana od sunca, pokrivača za kotače.

  Ne manje popularan brand ABC Design. Ovaj proizvođač proizvodi modele s tri i četiri kotača, koji su vrlo prikladni i praktični. Čvrste ručke za invalidska kolica, vrlo udobne za dlanove. Osim toga, modeli su opremljeni velikim debelama, imaju različite boje i zanimljiv dizajn.

  Skuplji brand je Concord, koji u procesu proizvodnje proizvoda koristi inovativna rješenja. Proizvodi postaju, u pravilu, bogati roditelji. Ali njihova kupnja izvrsne kvalitete, od vrhunskih materijala, ima jedinstven stil i nestandardno rješenje.

  Dječja kolica vrlo pristojne kvalitete proizvode Hesba. Proizvodi su vrlo skupi, ali je visoka cijena opravdana. Proizvodi 2 u 1 ne gube svojstva potrošača tijekom cijelog razdoblja rada. Svi modeli dostupni su u vrlo širokom rasponu boja, boje se ne dulje s vremenom. Svi modeli savršeno apsorbiraju udarce i neprimjetno se kreću. Gotovo svi modeli imaju kotače na napuhavanje s metalnim žbicama, što povećava pouzdanost. Spajanje dijelova kolica karakterizira povećana čvrstoća i izdržljivost.

  Najskuplji model je Hesba Corrado DeLux VIP. Ovo je ručni kotač i materijal iz kojeg je napravljen kolijevka, a jedinica za hodanje je izrađena od prave kože. Ovaj višenamjenski proizvod ekskluzivnog tipa trajat će jako dugo.

  Međutim, treba imati na umu da je, unatoč sofisticiranosti, izdržljivosti i pouzdanosti, takva kolica teška i žena to može biti teško sama. Osim toga, za snježne ruske zime ovo nije najbolji model.

  Kako kupiti?

  Domaće prodavaonice prodaju njemačke kolica, ali njihov raspon nije uvijek vrlo širok. Odabir pravih modela najbolji je u njemačkim mrežnim trgovinama. Ne brinite se da ne možete dirati proizvod vlastitim rukama, jer njemačka kvaliteta neće uspjeti. Ako imate osnovne računalne vještine, lako se možete nositi s zadatkom da pronađete pravi model i naručite ga isporukom iz Njemačke u Rusiju. Prvo, trebali biste pročitati recenzije o različitim modelima i proizvođačima - tako da možete saznati sve prednosti i nedostatke koji se mogu susresti tijekom rada.

  U mnogim trgovinama možete platiti ruskim bankovnim karticama. Također možete koristiti međunarodne sustave elektroničkog plaćanja. Treba imati na umu da neki sustavi naplaćuju naknadu za pretvorbu valuta. Dostava obično traje 3 tjedna, a također treba platiti. Troškovi dostave u različitim trgovinama mogu se razlikovati. U prosjeku je 25-50 eura.

  Ugodna činjenica svibanj biti da je cijena kolica će biti nešto manje nego što je navedeno. Činjenica je da je cijena navedena s PDV-om. Stanovnici Rusije oslobođeni su plaćanja, a nisu stanovnici Europske unije.

  Recenzije

  Ljudi ostavljaju brojne recenzije o različitim proizvođačima i modelima invalidskih kolica. Neke recenzije sadrže detaljan popis svih pro i kontra modela. Na primjer, Hauckovi najprodavaniji modeli imaju široku međuosovinsku liniju koja dodatno stabilizira invalidska kolica, ali nije prikladna za ruske dizala. Također, ljudi primjećuju da skupi njemački vagoni nisu uvijek prilagođeni za hladne ruske zime sa svojim obiljem snijega, a vagoni se ne kretaju u njemu. Ipak, svi potrošači slažu se da je kvaliteta i pouzdanost njemačkih invalidskih kolica vrlo visoka, a pojedinačni nedostaci mogu se zanemariti.

  Ljudi vole dostupnost dodatnih pribora za modele, mogućnost prikladnog izbora iz širokog asortimana proizvoda koji su predstavljeni različitim vrstama, bojama, dizajnom i kategorijama cijena. I svi su jednoglasno po mišljenju da su kolica vrlo jednostavna za rukovanje, udobna za bebu, lako se presavijeni, dugo služe bez gubitka kvalitete, vrlo su lijepe. Dobra amortizacija i glatkoća tečaja, nedostatak buke na kretanju, koji je važan za miran san o djetetu, jako je cijenjen.

  Mnogi ljudi su vrlo zadovoljni svojim izborom i preporučuju ovaj ili onaj model, a također kažu u kojoj su trgovini kupili i kako su platili za robu.

  Gdje naručiti kolica iz Njemačke bez preplata

  Kao što znate, njemačke invalidske kolica su poput Mercedes automobila. A tko od nas ne želi najbolje za našu djecu? U ovom ćemo članku predstaviti web stranice na kojima možete naručiti karoser iz Njemačke.

  Možda najpopularnija njemačka trgovina dječjih dobara. Najširi raspon, Rusija sučelje, jeftina isporuka. Prihvaćamo kartice plaćanja ruskih banaka.

  U Rusiji, trgovina isporučuje robu DHL - Deutsche Post DHL. Troškovi otpreme kreću se od 25 eura po paketu, ali potpuni izračun ovisi o težini i dimenzija paketa.

  Imajte na umu da građani Ruske Federacije mogu kupiti robu besplatno u okviru online trgovanja u iznosu od najviše 1.000 eura i / ili 31 kg. mjesečno.

  Kada naručujete, možete zatražiti "ojačavanje" ambalaže, ako postoji unutarnji krhki proizvod, zatražite internacionalni broj za praćenje, odredite rokove isporuke (ponekad se razlikuju od naznačenog 3 tjedna, ako je vrijeme čvrsto, bolje je to unaprijed znati). Ako je narudžba pogrešna, trgovina osigurava otkazivanje, pa čak i povrat robe.

  Više od 10.000 vrsta proizvoda poznatih robnih marki. Usluga ruskog jezika nalazi se ruska verzija stranice. Plaćanje ruskim Visa i MasterCard karticama. Nakon registracije na web mjestu, trgovina automatski oduzima 19% PDV-a i napušta "čistu" cijenu robe. Dostava u Njemačkoj - DHL, na području Rusije - Ruski Post ili EMC. Troškovi dostave ovise o težini narudžbe i počinju od 34,99 eura. Dostava u Njemačkoj - 5,99 eura. Prosječno vrijeme isporuke je 3 tjedna.

  U Njemačkoj je 19% PDV dodan u cijenu robe. Sve cijene na web stranicama označene su ovim porezom. Stanovnici Ruske Federacije, kao građani izvan EU-a, izuzeti su od toga.

  Valja napomenuti da 19 posto (natpis "uključujući 19% PDV-a" pored proizvoda) ne bi trebao biti oduzeto od cijene figure. Ta se brojka treba podijeliti s 1,19. To jest, kada je deklarirana cijena robe 100 eura, nećete platiti 100-19 = 81 eura. A 100 / 1,19 = 84 eura. Za provjeru iznosa do 84 eura (stvarna cijena robe) trebao bi biti dodan 19 posto (porez). Uzmite isto od 100 eura za kupnju dječjeg prijevoza u Njemačkoj za stanovnike Europske unije.

  Proizvodi svjetski poznati dječji proizvođači. Jamstvo iz trgovine - 2 godine. Automatsko odbitak poreza. Plaćanje ruskim Visa i MasterCard karticama. Dodatni trošak od 3% prilikom plaćanja putem PayPal-a. Svjetska dostava po državnim poštanskim uslugama. Dostava u Rusiju - 40 eura, težina paketa do 20 kg. Sa težinom parcele veće od 20 kg, moguće je razbiti u nekoliko parcela. Komunikacija s korisničkom podrškom - na njemačkom ili engleskom jeziku. Ne postoji služba za podršku ruskog govornog područja.

  Ogroman izbor kolica poznatih njemačkih marki, pribora, sjedala automobila. Većina proizvoda je izrađena po narudžbi, tako da je kupnja poželjna napraviti unaprijed. Mogućnost plaćanja ruskom karticom (Visa ili Mastercard) ili Paypal. Jednostavna navigacija. Trgovina odbacuje PDV prilikom naručivanja. Dostava u Rusiju - DHL poštom. Trošak isporuke u Rusiju - 70 eura po paketu. Druga pošiljka iznosi 50 eura (sve kupnje više od 20 kg. Prema Rusiji su po defaultu podijeljene u dva dijela). Rokovi su ispunjeni, menadžeri odmah upozoravaju na vrijeme čekanja robe. 3% popusta za novo registrirane korisnike.

  Periodički u svim trgovinama su promocije. Registrirani kupci mogu primiti pozivnice na promocije i popustne kupone.

  Nadamo se da ste dobili odgovor na pitanje - gdje naručiti bebin prijevoz iz Njemačke. Sretan shopping!

  Njemački baby kola

  Kolica iz Njemačke cijenjena su za dosljedno visoku kvalitetu i širok raspon cijena. Izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala i imaju dobro osmišljen dizajn, stoga služe dugi niz godina bez gubljenja navedenih karakteristika izvedbe. U "Loksiku" možete kupiti njemačke bebe za novorođenče od vodećih proizvođača zemlje po razumnoj cijeni.

  Njemački baby carriages među vodećim tržištima

  Proizvodi brandovi u Njemačkoj tradicionalno su uključeni u ocjene najboljih kolica za bebe. To je inferiorno od premium modela iz Italije, Velike Britanije, ali ima pristupačniju cijenu i nudi sve potrebne funkcionalnosti za udobnu radnju.

  Naš katalog sadrži njemačke dječje kolica za novorođenčad sljedećih robnih marki:

  • Teutonija. Tvrtka je na tržištu već više od 50 godina. Svaka teutonska kolica znači pouzdanost, kvalitetu i praktičnost. Brand ostaje u trendu, postavljajući vektor za razvoj industrije. Kotači na ležajevima s gumama, kromom i šasijom u boji - zasluga tehničara tog njemačkog proizvođača. Odluka o kupnji njemačke štaolice Teutonije za novorođenče donosi oni koji ne traže kompromise. Visoku cijenu nadoknađuje besprijekorna kvaliteta;
  • Hauck. Godine 2018. proizvođač će proslaviti 95. godišnjicu. Prve njemačke kolica Hauck pojavile su se 1975. godine. Odmah su postali vođe prodaje zahvaljujući visokokvalitetnom, spektakularnom dizajnu, razumnoj cijeni. Sada njemačke bebe za novorođenče proizvode se pod markom I'COO, koja pokriva premium segment tržišta. Zauzimaju prva mjesta na ljestvici;
  • Gesslein. Iskustvo na tržištu je preko 60 godina. Većina ih je na vrhunskim pozicijama brojnih vrhunaca. Ove kolica za bebe iz Njemačke moraju imati modularni sustav. Pouzdane su, praktične, pružaju udobnost za bebu. Prilikom dizajniranja njemačkih kolica za novorođenčad, proizvođač plaća maksimalnu pozornost na sigurnost. Zahvaljujući tome, dijete će biti pouzdano zaštićeno od negativnih čimbenika okoliša;
  • Hartan. Tvrtka se pojavila 1892. godine, ali je u 50-ima uvela prve premium kolica za novorođenče njemačke proizvodnje. Napravljeni su od ratana. Sada je tvrtka među vodećim u svom segmentu. Nudi pouzdane, sigurne, ekološki prihvatljive dječje kolica za bebe iz Njemačke.
  • Sve navedene marke poznate su diljem svijeta. Oni su uključeni u rang najboljih njemačkih kolica. Stoga mnogi naručuju isporuku izravno iz Njemačke u Rusiju, pri čemu je kupnja mnogo jednostavnija.

  Zašto odabrati njemačke kolica za bebe 2 u 1, 3 u 1

  Većina modularnih modela iz Njemačke na tržištu imaju zajedničke prednosti:

  • Ovjereni tekstil. Kvaliteta presvlake je bez sumnje. To je praktično, izdržljivo, lako se čisti. To uključuje ekološki prihvatljive boje;
  • Poboljšana amortizacija. Njemačke kolica za bebe 2 u 1 imaju vrlo blage udarce. Veliki kotači omogućuju visoku propusnost;
  • Gume na napuhavanje. Posjedujete visoku pouzdanost. Za razliku od analoga, oni nisu osjetljivi na udarce, niske temperature;
  • Pojačani okvir. Mnoge njemačke kolica dobivaju recenzije koje naglašavaju povećanu otpornost na stres. Izdrže teške kolijevke, zabavne blokove, pakete nakon intenzivnog kupovanja. Mnogi 3 u 1 modela podržavaju ugradnju auto sjedala 0+ od drugih proizvođača;
  • Sofisticirana podvozja. Pruža stabilnost, ali ostaje dovoljno uska da bi se lako prolazio kroz vrata;
  • Duboke nape. U kolijevkama i šetnicama ovaj element je dovoljne veličine da pruži maksimalnu zaštitu od bebe od sunca, oborina;
  • Ergonomsko sjedenje. Kvalitetne njemačke kolica za novorođenčad 3 u 1 nude širok raspon prilagodbe naslona za maksimalnu udobnost djeteta.

  Obvezni atribut kvalitetnih proizvoda iz Njemačke - pouzdani sigurnosni pojasevi. Nježno drže dijete, osiguravaju dobru fiksaciju, izdržavaju značajna opterećenja.

  Kupite najbolje njemačke kolica za bebe 3 u 1, 2 u 1 u online trgovini

  "Lexic" nudi impresivan asortiman proizvoda vodećih njemačkih robnih marki. Mi izravno surađujemo sa službenim predstavnicima i dobavljačima proizvođača koji osigurava optimalne uvjete u pogledu cijena. Zbog toga uvijek imamo adekvatnu opskrbu bilo kojeg modela koji smanjuje vrijeme čekanja.

  Odabir dječjih kolica za bebe proizvedene u Njemačkoj dobivate pouzdana, praktična rješenja koja će trajati dugi niz godina. To pruža priliku da unaprijed riješi problem dječjeg prijevoza pri planiranju druge i kasnije djece.

  Dječja kolica

  Lagana kolica za djecu od 6 mjeseci do 3-4 godine. Ima sve kvalitete koje biste mogli poželjeti. U ovoj kolicima, dijete će ne samo udobno hodati nego i spavati (leđa može biti okrenuta na skloni položaj). Kolica su pokretljiva, praktična, jednostavna, kompaktno presavijena, prikladna ručka...

  Svjetlo kolica za djecu od 6 mjeseci do 3-4 godine. Pogodno za hodanje, pokretljiv, praktičan, lagan, kompaktan presavijeni, prikladna ručka za nošenje. Kada je presavijen, zauzima vrlo malo prostora. Cam Flip kavezni kolica su izrađeni od netoksičnih suvremenih materijala, u skladu s...

  Država: Italija

  Država: Italija

  Kolica Geoby C409 pogodna je za djecu od 6 do 36 mjeseci, ima lagani aluminijski okvir i inovativni dizajn. Razlikuje glatkoću, stabilnost kada je presavijena., Značajka: Aluminijski okvir Okretni prednji kotač s mehanizmom za zaključavanje.

  Kolica u bojama PP (polarna izvedba) nude se na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Za dob: 6 mjeseci 4 godine. Veličanstven "Scooter" - puni kolica, nije namijenjen za bebe do 6 mjeseci, - Ovo je jedan od najcjenjenijih, manevriranih i...

  Zemlja: Kina

  Zemlja: Švedska

  Kolica u bojama PP (polarna izvedba) nude se na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Za dob: 6 mjeseci 4 godine. Dugo očekivani skuter s kotačima. U svojoj jezgri, to je još uvijek isti popularni Scooter2.0, ali sada s super-svjetlom plutajućim prednje strane...

  Prekrasan, funkcionalan, moderan model s 3 kotača kolica. Glavna prednost: lagani aluminijski okvir. Kolica materijal s vodootpornom impregnacijom. Kaciga je velika, ona se odvija na odbojnik uz dodatni vizir. Kotači - plastična imitacija....

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Upozorenje! Kupujete City Korg kolijevku za polovice CIJENE (uz kupnju Nitro City kit + City korg kolijevka cvijeća od 2010-2012). PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Dječja kolica Emmaljunga Nitro City su...

  Dječja kočija 2 u 1 Baby World Verona postat će nezamjenjiva pomoćnica za roditelje djeteta od rođenja do 3 godine. U kolekciji se nalazi kolijevka, hodnik koji se može montirati u smjeru putovanja ili protiv kretanja, madrac s jastučićem za bebu i vrećicu za majku....

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Upute za kolica Emmaljunga Mondial Duo Combi na ruskom jeziku. Usporedba modela. Modularni dječji kolica "Emmaljunga Carmen (Mondial) Duo Combi". Nova klasična kolica, sofisticirana i moderna. Gornji dio presvlake izrađen je ispod kože....

  PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Komplet uključuje ekskluzivni poklopac za noge u istoj boji kao i kolica. Obratite pozornost na gradsku kolica s novom stolicom za ljuljanje! "Grad Korg" kolijevka bilo kojeg od 22...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja: Švedska

  PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Komplet uključuje ekskluzivni poklopac za noge u istoj boji kao i kolica. "City Korg Supreme" kolijevka bilo koje od 13 odabranih kombinacija boja koje se nude...

  Ova sportska torba dostupna je u 25 boja. Boja vrećice odgovara boji kolica. Ova nova torba za šetnju ima sportski dizajn i osmišljena je kako bi omogućila maksimalno spremište za dječje stvari kada ste na pikniku, primjerice, ili samo za šetnju. Bag...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja: Švedska

  Za dob: 6 mjeseci 3 godine., "Twin Nitro" (Emmalyung Twin Nitro) moderni je sportski kontroler za blizance ili naočale. Nema ručnu ručicu. Iako je dvosjed, kolica su iznenađujuće lagana i kompaktna. Zahvaljujući pneumatskim kotačima na...

  Modularna kolica 2 u 1 Adamex Champion Deluxe Len uključuje udobnu kolijevku i udobnu pješačku jedinicu. Lan, koji je napravio kolica, ne zagrijava i ne blijedi na suncu. Zimi je izvrsna zaštita od mraza i vjetra. Moderan, moderan, svijetli moderan dizajnerski kolica privlače...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Hauck Montana Air - klasični kabriolet s kablovskim terenima. Zahvaljujući četiri velika kotača na napuhavanje, hauck Montana Air savršen je i za off-road i za istraživanje grada. I tvrdo nošenje čini Montana Air sigurno i udobno kolica za...

  Maxima Elite je novi model dizajniran posebno za Rusiju za kolodvoru BE trgovački centar. Nove stilske boje! Najviša moguća ocjena! Univerzalna kolica s prostranim ležajem i mekanim okvirom. Paket 2in1 uključuje kolijevku, hodnik,...

  Zemlja: Njemačka

  Zemlja: Njemačka

  Stranice - 59, Proizvodi - 939

  Online trgovina dječjih kolica

  Za održavanje zdravlja svake osobe i djeteta, potrebno je provesti dosta vremena na zraku. Ako je vaše dijete još uvijek prilično mala, ne možete to učiniti bez dječjeg kolica i omotnica u njemu. Online prodavaonica za bebe za bebe u Moskvi nudi najširi raspon različitih modela. Ovdje ćete naći talijanske i njemačke marke u širokom rasponu cijena: od ekonomske klase do luksuza. Svi predstavljeni rekreativni modeli zadovoljavaju potrebne operativne zahtjeve i pouzdana i sigurna konstrukcija koja će vam vjerno služiti već nekoliko godina.

  Naša mrežna trgovina daje kupcu priliku da odabere sve što je potrebno za djecu odgovarajućeg formata, bilo da se radi o dječjim kolicima za novorođenčad ili kolica s tri kotača za već odraslu djecu, a veliki asortiman omogućuje vam odabir prema dobi djeteta, vašim ukusima i financijskim mogućnostima. Svaki ovdje prikazani model razlikuje se ne samo u svom izgledu, već iu funkcionalnom skupu, a možete odabrati u korist određenog modela za djecu, voditi životni stil koji ćete voditi nakon pojave djeteta. Odabir prvog prijevoza za dijete, svatko treba voditi nizom pitanja koja se određuju pojedinačno. Kako bi tijekom cijelog razdoblja njegove operacije i beba i vas bili udobni, potrebno je odlučiti o vrsti izmjene i cijenama. Da biste imali velik izbor, predstavili smo u našem katalogu široku paletu mogućnosti, uključujući štapove, rekreativne, tricikle, transformatore, modele za blizance i još mnogo toga. Svaka vrsta ima svoje osobine i prednosti te funkcionalnu skupinu.

  Njemačke invalidske kolica

  Marka: Titan Deutschland Gmbh

  Zemlja proizvodnje: Njemačka

  Jamstvo: 12 mjeseci

  Invalidska kolica su vrlo jednostavna i manevrirana

  • Zemlja - Njemačka
  • Marka - Titan Deutschland GmbH

  Invalidska kolica TiStar LY-710-310145 je lagana, ali istovremeno
  • Dvostruki križni okvir
  • Sposobnost podešavanja kuta sjedala, kardanja.
  • Karbonne bočne ploče

  Obrazac narudžbe

  Značajke modela Meyra 1.751

  Njemačke invalidske kolica

  Osoba s ograničenom pokretljivošću, koja može biti posljedica ozljede, djelovanja ili invaliditeta, teško želi trajno zaključati se u četiri zida svoje kuće. Pogotovo ako je dijete. Da bi mogla u potpunosti živjeti i sudjelovati u društvenim procesima, ona treba osigurati uvjete za udobno kretanje.

  Kotačići proizvedeni u Njemačkoj - jedan od najboljih načina za povećanje mobilnosti. Što je poznato po bilo kojoj opremi proizvođača ove zemlje? Točna, visoka kvaliteta i nevjerojatna pouzdanost. Kolica u tom smislu nisu iznimka.

  Njemačke invalidske kolica nisu samo dobra kvaliteta i pouzdanost. Njihov dizajn nije samo stolica s kotačima, već je dizajnirana uzimajući u obzir obilježja osoba s ograničenom pokretljivošću. To im omogućuje da maksimalno olakšaju njihovo kretanje u različitim uvjetima.

  Da biste ih stekli, nije nužno ići u inozemstvo. Naš katalog uključuje mnoge proizvode koji imaju značajne razlike i namijenjeni su različitim situacijama. Naši stručnjaci će vam pomoći da odredite koji model vam najbolje odgovara. Štoviše, možemo dogovoriti isporuku diljem Rusije.

  Nudimo:

  Pojednostavljene njemačke invalidske marke Bock marke koje nude najbolju kombinaciju cijene i kvalitete.

  Složeniji modeli s dodatnom funkcionalnošću, naravno, bit će skuplji. Međutim, praktičnost takvih proizvoda mnogo je veća, kao i mogućnosti koje pružaju. Električni pogon omogućuje pokrivanje značajnih udaljenosti s minimalnim opterećenjem. Kao rezultat toga, osoba se može relativno slobodno kretati po gradu i aktivno sudjelovati u društvenom životu.

  Postoje vrste invalidskih kolica, usmjerene na određenu bolest ili određenu dobnu skupinu. Primjer toga je njemački proizvođač Otto, koji proizvodi niz invalidskih kolica za osobe s cerebralnom paralizom.

  Neki proizvođači proizvode specijalizirana dizajnerska rješenja za pojednostavljenje svakodnevnih zadataka (utovar na javni prijevoz, manevriranje na uskim ulicama, putovanje u automobilu).

  Konačno, tu je i tehnika s ergonomskom izvedbom apsolutnom, naime, s najudobnijim anatomskim sjedalima i laganim rukovanjem. Takva rješenja su tipična, na primjer, za Titan brand - Titan Deutschland LY-250-0956 invalidska kolica s suženim okvirom


  Bez obzira na kolica koju odaberete, dobit ćete pouzdan i izdržljiv pomoćnik. Možete kupiti njemačku invalidska kolica izravno iz naše trgovine. Nakon toga, ona će biti isporučena izravno u vaš dom.

  Dječja kolica

  Kolica za našu djecu! Koliko radost i briga donosi naš život, izgled djece! Koristite priliku da poboljšate udobnost i praktičnost uz stjecanje "vozila" za nove članove obitelji. Samo najbolje i pouzdane darove za vas Gutenklik! U našim katalozima možete pokupiti kolica za bebu!

  Upozorenje!

  Vrlo je lako napraviti nalog koristeći njemački katalog na Gutenklikovom mjestu. Pogledajte kratki videozapis u kojem su detaljno prikazani svi koraci:

  Invalidskih kolica Njemačka

  Kotačići za invalidska kolica napravljeni u Njemačkoj

  To su mehanički i samodijeli uzorci za svaki slučaj invalidnosti, mogućnost finog podešavanja pojedinih postavki, reprodukcija širokog raspona funkcija motora i postavljanje zadataka na razini impulsa mozga.

  Električne invalidske kolica zaslužuju posebnu pozornost. Njihova cijena počinje od 80 tisuća. rublja i nadilazi milijunti horizont. Jeftini modeli mogu se zvati tako uvjetno i samo u usporedbi s uređajima punjenim elektronikom, slično kao i vozila na Mjesecu.

  Okvirni materijal u dinamici cijena varira od čelika legure visoke čvrstoće, aluminijskih legura, titana i ugljičnih vlakana. Kontrole - od upravljačke palice do mikroprocesora s personaliziranim postavkama, popravljajući osnovne dinamičke parametre u memoriji. Rasvjetni uređaji - od LED svjetla do visokokvalitetne automobilske optike. Obavezno prisustvo uklonjivih dijelova (pragova, naslona za glavu, nasloni za ruke), bez obzira na to kakva bi modifikacija bila invalidska kolica s električnim pogonom - Njemačka je zemlja u kojoj ne znaju kako to učiniti.

  Njemački značajke invalidskih kolica

  Uvezena njemačka oprema ne može nositi samo od točke "A" do točke "B", već doslovno "staviti noge" - pomaknite imobilizirani putnik u uspravan položaj. Osoba koja je prethodno mogla sjediti ili lagati, dobiva priliku da se vrati u normalni život. Električne invalidske kolica iz Njemačke mogu "hodati" na stepenicama (prevladati prepreke 50-110 mm), kotrljati se uzbrdo (kut 10-30 °), sigurno kretati i doseći brzinu do 30 km / h.

  Možete kupiti invalidska kolica proizvedena u Njemačkoj u trgovini Aura-Med. Svi proizvodi su certificirani, imaju jamstvo od jedne do dvije godine. Zapamtite, kupujete kvalitetu, dajete zdravlje.

  Izrađen za djecu - isporuka u svijetu

  Kidsroom.de: Dječja online trgovina s povoljnom međunarodnom isporukom!

  S više od 20.000 proizvoda, Kidsroom.de s pravom zaslužuje da se zove jedan od najvećih online trgovina za djecu u Njemačkoj. Nakon akumuliranog iskustva starijih od 18 godina prikupili smo sve najbolje dječje proizvode koji su potrebni u prvih 6 godina života vašeg djeteta. S nama ćete naći takve nezamjenjive članke kao dječja sjedala automobila, kolijevke i elegantne kolica, kao i alate za praćenje i sigurnost djece kod kuće.

  Tjelesno blagostanje vašeg djeteta ovisi ne samo o odabranoj dječjoj hrani, već io higijenskoj kuhinji. U našoj mrežnoj trgovini naći ćete mnoge inovativne proizvode kućanskih aparata iz poznatih marki, kao što su uređaji za sterilizaciju i grijanje boce za zdravu dječju hranu. Također imamo kompletan asortiman za dojenje i hranjenje bebe. Osim toga, naša trgovina nudi veliki izbor proizvoda za njegu bebe: od pribora za kupaonicu do proizvoda za oralnu njegu u prvih godina života. U našem asortimanu naći ćete i višenamjenske ležaljke i ljuljačke, u kojima će se beba osjećati ugodno, kao i obrazovne i edukativne igračke.

  Naša je prednost izvrsna personalizirana usluga za naše klijente!

  Sigurnost i dobrobit djece su na prvom mjestu za Kidsroom.de. Stoga u našoj online trgovini ne žalimo vrijeme za kvalitetu i personalizirane savjete našim korisnicima. Bilo kolica, auto sjedalo ili igračka - uvijek možemo razgovarati o proizvodima i savjetovati što je prikladno za trenutnu fazu razvoja vašeg djeteta. Naše iskusno i kvalificirano osoblje spremno je pomoći telefonom ili e-poštom za odabir proizvoda. Mi smo jedan od rijetkih on-line prodavača dječjih dobara koji opskrbljuju na međunarodnom tržištu i pružaju savjete ne samo na njemačkom, već i na engleskom, ruskom i kineskom jeziku. Nakon što odaberete pravi proizvod za vaše dijete, naši dugoročni partneri za isporuku žurno će zaraditi troškovno učinkovitu i brzu isporuku gotovo svake zemlje svijeta.

  Naš moto: "Samo najbolji za djecu". Dakle, sigurnost i kvaliteta izvedbe igraju ključnu ulogu u proizvodima kao što su auto sjedala, dječji krevetići i kolica. Zbog toga smo za našu trgovinu vrlo pažljivo odabrali samo visoko kvalitetne proizvode za njegu bebe i djece. Na taj način možemo pružiti maksimalnu sigurnost i udobnost za Vaše dijete. Među ostalim, nudimo proizvode od poznatih brandova poput Chicco, Concord, Cybex, Fisher-Price, Hartana, Gesslein, Kiddy, Maxi-Cosi, Nuk, Peg-Perego, Puky, Recaro, Römer i Teutonije. Znamo da veliki proizvođači stalno razvijaju svoje proizvode za djecu, pa su sigurniji i izmišljeni za djecu. To nam daje sigurnost da naš asortiman nudi samo ono najbolje za vaše dijete!

  Dječja kolica

  Lagana kolica za djecu od 6 mjeseci do 3-4 godine. Ima sve kvalitete koje biste mogli poželjeti. U ovoj kolicima, dijete će ne samo udobno hodati nego i spavati (leđa može biti okrenuta na skloni položaj). Kolica su pokretljiva, praktična, jednostavna, kompaktno presavijena, prikladna ručka...

  Svjetlo kolica za djecu od 6 mjeseci do 3-4 godine. Pogodno za hodanje, pokretljiv, praktičan, lagan, kompaktan presavijeni, prikladna ručka za nošenje. Kada je presavijen, zauzima vrlo malo prostora. Cam Flip kavezni kolica su izrađeni od netoksičnih suvremenih materijala, u skladu s...

  Država: Italija

  Država: Italija

  Kolica Geoby C409 pogodna je za djecu od 6 do 36 mjeseci, ima lagani aluminijski okvir i inovativni dizajn. Razlikuje glatkoću, stabilnost kada je presavijena., Značajka: Aluminijski okvir Okretni prednji kotač s mehanizmom za zaključavanje.

  Kolica u bojama PP (polarna izvedba) nude se na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Za dob: 6 mjeseci 4 godine. Veličanstven "Scooter" - puni kolica, nije namijenjen za bebe do 6 mjeseci, - Ovo je jedan od najcjenjenijih, manevriranih i...

  Zemlja: Kina

  Zemlja: Švedska

  Kolica u bojama PP (polarna izvedba) nude se na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Za dob: 6 mjeseci 4 godine. Dugo očekivani skuter s kotačima. U svojoj jezgri, to je još uvijek isti popularni Scooter2.0, ali sada s super-svjetlom plutajućim prednje strane...

  Prekrasan, funkcionalan, moderan model s 3 kotača kolica. Glavna prednost: lagani aluminijski okvir. Kolica materijal s vodootpornom impregnacijom. Kaciga je velika, ona se odvija na odbojnik uz dodatni vizir. Kotači - plastična imitacija....

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Upozorenje! Kupujete City Korg kolijevku za polovice CIJENE (uz kupnju Nitro City kit + City korg kolijevka cvijeća od 2010-2012). PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Dječja kolica Emmaljunga Nitro City su...

  Dječja kočija 2 u 1 Baby World Verona postat će nezamjenjiva pomoćnica za roditelje djeteta od rođenja do 3 godine. U kolekciji se nalazi kolijevka, hodnik koji se može montirati u smjeru putovanja ili protiv kretanja, madrac s jastučićem za bebu i vrećicu za majku....

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Upute za kolica Emmaljunga Mondial Duo Combi na ruskom jeziku. Usporedba modela. Modularni dječji kolica "Emmaljunga Carmen (Mondial) Duo Combi". Nova klasična kolica, sofisticirana i moderna. Gornji dio presvlake izrađen je ispod kože....

  PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Komplet uključuje ekskluzivni poklopac za noge u istoj boji kao i kolica. Obratite pozornost na gradsku kolica s novom stolicom za ljuljanje! "Grad Korg" kolijevka bilo kojeg od 22...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja: Švedska

  PP (polarne izvedbe) boje dostupne su na lakiranoj podlozi podudaranja boja. Komplet uključuje ekskluzivni poklopac za noge u istoj boji kao i kolica. "City Korg Supreme" kolijevka bilo koje od 13 odabranih kombinacija boja koje se nude...

  Ova sportska torba dostupna je u 25 boja. Boja vrećice odgovara boji kolica. Ova nova torba za šetnju ima sportski dizajn i osmišljena je kako bi omogućila maksimalno spremište za dječje stvari kada ste na pikniku, primjerice, ili samo za šetnju. Bag...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja: Švedska

  Za dob: 6 mjeseci 3 godine., "Twin Nitro" (Emmalyung Twin Nitro) moderni je sportski kontroler za blizance ili naočale. Nema ručnu ručicu. Iako je dvosjed, kolica su iznenađujuće lagana i kompaktna. Zahvaljujući pneumatskim kotačima na...

  Modularna kolica 2 u 1 Adamex Champion Deluxe Len uključuje udobnu kolijevku i udobnu pješačku jedinicu. Lan, koji je napravio kolica, ne zagrijava i ne blijedi na suncu. Zimi je izvrsna zaštita od mraza i vjetra. Moderan, moderan, svijetli moderan dizajnerski kolica privlače...

  Zemlja: Švedska

  Zemlja pr-va: Poljska

  Hauck Montana Air - klasični kabriolet s kablovskim terenima. Zahvaljujući četiri velika kotača na napuhavanje, hauck Montana Air savršen je i za off-road i za istraživanje grada. I tvrdo nošenje čini Montana Air sigurno i udobno kolica za...

  Maxima Elite je novi model dizajniran posebno za Rusiju za kolodvoru BE trgovački centar. Nove stilske boje! Najviša moguća ocjena! Univerzalna kolica s prostranim ležajem i mekanim okvirom. Paket 2in1 uključuje kolijevku, hodnik,...

  Zemlja: Njemačka

  Zemlja: Njemačka

  Stranice - 59, Proizvodi - 939

  Online trgovina dječjih kolica

  Za održavanje zdravlja svake osobe i djeteta, potrebno je provesti dosta vremena na zraku. Ako je vaše dijete još uvijek prilično mala, ne možete to učiniti bez dječjeg kolica i omotnica u njemu. Online prodavaonica za bebe za bebe u Moskvi nudi najširi raspon različitih modela. Ovdje ćete naći talijanske i njemačke marke u širokom rasponu cijena: od ekonomske klase do luksuza. Svi predstavljeni rekreativni modeli zadovoljavaju potrebne operativne zahtjeve i pouzdana i sigurna konstrukcija koja će vam vjerno služiti već nekoliko godina.

  Naša mrežna trgovina daje kupcu priliku da odabere sve što je potrebno za djecu odgovarajućeg formata, bilo da se radi o dječjim kolicima za novorođenčad ili kolica s tri kotača za već odraslu djecu, a veliki asortiman omogućuje vam odabir prema dobi djeteta, vašim ukusima i financijskim mogućnostima. Svaki ovdje prikazani model razlikuje se ne samo u svom izgledu, već iu funkcionalnom skupu, a možete odabrati u korist određenog modela za djecu, voditi životni stil koji ćete voditi nakon pojave djeteta. Odabir prvog prijevoza za dijete, svatko treba voditi nizom pitanja koja se određuju pojedinačno. Kako bi tijekom cijelog razdoblja njegove operacije i beba i vas bili udobni, potrebno je odlučiti o vrsti izmjene i cijenama. Da biste imali velik izbor, predstavili smo u našem katalogu široku paletu mogućnosti, uključujući štapove, rekreativne, tricikle, transformatore, modele za blizance i još mnogo toga. Svaka vrsta ima svoje osobine i prednosti te funkcionalnu skupinu.