Najtočnije brojenje po spolu djeteta! Provjereno!

Zdravlje

Zato sam odlučio podijeliti sa svima dugo poznat meni. Njezina mi je majka rekla, i njezina baka. Za sve koji znaju točan datum začeća određuje 100%! Kao vrlo skeptična osoba, ja sam provjerio sve svoje poznanike - RADOVI! Dakle, formula je sljedeća: puni dob majke + godina začeća + mjesec začeća + 9 mjeseci = čak i broj (djevojka) ili ak (dječak). primjer: 25 + 2009 + 5 + 9 = 2048 - djevojka.

Bilo bi mi drago ako su te informacije korisne nekome! Sretno svima.

Hvala abaana, pokušajte vidjeti)))

Hvala, vrlo je zanimljivo provjeriti svoje rođake :)))))

Pa, do sada, prema izračunima, djevojka se ispostavilo, iako se svi ultrazvali ponavljaju - dječak, pa će se roditi, vidjet ćemo)))

ti si pravo za mene i izračunava, ako još uvijek nađem sebe B i da će biti djevojka, bit ću jako sretan. Želim djevojku.

Imam djevojku izračunatu, a ultrazvuk je kao dječak))

Dogodilo se to, ali ne i sa svojim prijateljima.

Provjerio sam najstarijeg sina, ispada da sam trebala biti djevojka

Hvala))))) ZDRAVI))) MOLIM INTERESU)

na ultrazvuku imamo deffka - i računajući dječaka))

Ultrazvučna djevojka i ispitni dječak. Rođen, pogledajte. )))

Ja sam se podudarao sa najstarijim sinom, stvarno se nadam da će se sada podudarati i da će biti kći)))))))))

2Kibby: trebate punu dob u vrijeme začeća.

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Uvijek je zanimljivo da roditelji unaprijed znaju trebaju li se pripremiti za koga se pripremaju za svog sina ili kćer. Činjenica da je takvo stanje uvijek bilo, kaže drevni kineski stol o određivanju spola budućeg djeteta, koji prema legendi ima više od 700 godina. Zahvaljujući njoj, kineski carevi planirali su kat kada je bilo potrebno imati nasljednika. Pokušajmo shvatiti kako to funkcionira i koliko je pouzdan.

Značajke kineskog stola

U doba visoke tehnologije, navikli smo se unaprijed planirati i računati sve. Isto tako, žena želi nekako utjecati na spol njezina budućeg djeteta, ili bar predvidjeti. U suvremenom svijetu koriste se različite metode: potkrijepljene znanjem ili istraživanjem, kao i folklorne "bake" metode.

Danas žena želi predvidjeti spol njezina nerođenog djeteta

Tablica koja je pronađena tijekom iskopavanja hrama pohranjena je u znanstvenom institutu u Pekingu (prema drugoj legendi, pronađena je u grobu cara). No, govori se da većina kineskih žena još uvijek odabire dan za začeće upravo za nju da rađa dječaka.

Postoji kineski stol za određivanje spola djeteta prema dobi buduće mame i dana začeća. U sastavljanju drugih parametara nisu uzeti u obzir. Naše napredne majke već su provele svoje "studije" i provjerile rod postojećeg djeteta na stolu. Rezultati su bili razočaravajući: značajan postotak odstupanja. No znanstvenici su otkrili neke detalje. Ispada da, prema nekim izvorima, ovaj drevni narod smatra datum rođenja nije uopće dan rođenja, već trenutak začeća, za datum rođenja. Stoga, inzistiraju, nije potrebno uzeti sadašnju dob žene, već da se poveća za devet mjeseci. No kako je ta teorija istina, još nema odgovora.

Kineski stol o određivanju spola djeteta ima svoje prednosti i nedostatke

Usput, u uvjerenju naših predaka postoji sličan sustav izračuna. Ali to uključuje usporedbu dana: koncepciju i rođenje majke. Ako su oboje i očekivana djevojka (ili ako su oboje čudni), i ako su drugačiji, onda dječak. Verzija je vrlo vjerojatna, iako nije posve jasno na čega se temelji.

U svakom slučaju, još uvijek nije vrijedno oslanjati se na takve tablice s 100% vjerojatnosti. Ali uvijek je moguće provjeriti i kombinirati s dodatnim preporukama znanstvenika o načinu začeća za dobivanje djeteta određenog spola.

Upute za rad sa stolom

Kineski stol za određivanje spola djeteta za 2017. ne razlikuje se od izvornika, pronađenog prije 7 stoljeća. Tako izgleda.

Ovo je kineska tablica za određivanje spola djeteta.

Kao što vidite, vrlo je jednostavno koristiti znak, morate slijediti ovu uputu:

 1. Pronađite niz koji odgovara vašoj dobi.
 2. Pogledajte očekivani seks djeteta u nadolazećim mjesecima.
 3. Odaberite opciju koja vas najviše zanima.
 4. Zakazivanje začeća za mjesec dana s rezultatom interesa.

Ako želite više zajamčeni rezultat, bolje je odabrati mjesece u kojima se očekivani seks ponavlja, a ne zamjenjuje drugi za nekoliko razdoblja. Na primjer, ako žena ima 25 godina, a ona želi zatrudnjeti dječaka, bolje je odabrati ne lipanj, već listopad-studeni. Doista, u srpnju i svibnju postoji veća vjerojatnost začeća djevojke koja može uzrokovati pogrešku, au rujnu i prosincu također se očekuje dječak koji povećava šanse nekoliko puta.

Osim toga, možete provjeriti do dana koncepcije majke, tj. dodati joj u dob 9 mjeseci. Ako primljena dobna granica pada na istu godinu, neće biti promjene. Ako se promijeni na prethodnu, onda je bolje odabrati mjesece u kojima se budući spol koincidira u obje godine. U našem slučaju, kao što vidite, to je suprotno, lipanj, dok jeseni mjeseci predviđaju djevojku za nas.

Upravo takve nejasnoće uzrokuju negativne odgovore na ovu tablicu.

Japanski stol - značajke i razlike

Kineski stol za određivanje spola djeteta, recenzije na kojima smo detaljno proučavali, izaziva neke sumnje među 50% korisnika. No, polovica njih kažu da je bolje koristiti japanski sustav. Njihovo povjerenje objašnjava činjenicom da su uzeti u obzir više parametara, na primjer, karakteristike oca. A stol sama izgleda čvršće. Pogledajmo je.

Sastoji se od dvije zasebne ploče. Prema prvom, potrebno je otkriti kontrolnu vrijednost koja se koristi u drugoj tablici.

U prvom morate odabrati svoje karakteristike:

Sada, znajući da naš parametar određuje, razmotrite njegove vrijednosti na drugoj tablici.

Druga tablica je tablica rezultata.

Na prvi pogled nije baš neshvatljivo, ali pogledajmo detaljno. Ovdje morate slijediti ovo načelo:

 1. Pronađite kontrolnu znamenku u stupcu.
 2. U sredini su postovi "dječak", "djevojka".
 3. Odabirom željenog ishoda za sebe, da vidi svoju vrijednost: više stanica prebojati, to je veća vjerojatnost začeća u mjesec dana, koji je naveden u horizontalnom nizu.
 4. Nakon odabranih parametara odaberite najoptimalniji mjesec u stupcu s vašom znamenkom.

Uzmimo primjer. Pretpostavimo da je djevojka rođena u lipnju i njezin suprug u rujnu. Na prvoj tablici otkrivamo kontrolni broj. Bilo je to 6. U drugoj tablici nalazimo stupac sa brojem 6. Dakle, vidimo da je veća vjerojatnost da će začeti djevojčicu u ožujku, srpnju, kolovozu i rujnu. Veljači, svibnja i listopada povoljniji su za dječaka. Istodobno, u listopadu, vjerojatnost da je sin zamišljena je maksimalna jer smo već naslikao više od 10 stanica, au veljači - 6. Za takav par, načelno, koncepcija dječaka je veća samo je 2-3 stanice prevučeno za djevojku, čak iu najpovoljnijim mjesecima.

Znanstvena metoda

Dakle, otkrili smo da je kineski kalendar za određivanje spola djeteta (2017. godine, stol će nam pomoći u identificiranju "nužnih" mjeseci), kao i japanski, prilično pouzdani, ali još uvijek uzrokuju osnovane sumnje. Na primjer, možete odabrati najbolje mjesece jedan po jedan, a drugi i odabrati svoj konačni odabir na one koji se podudaraju, a time i povećati vaše šanse.

Ali bi bilo još bolje paziti na savjete znanstvenika. Njihovo istraživanje temelji se na jednostavnim zakonima anatomije. Znamo da ženske stanice sadrže X kromosome, tako da neće utjecati na pod. Muški spermatozoidi sadrže kromosome X ili Y. Na koga će se susresti s jajetom i spolom našeg embrija ovisi: XX - djevojka, XY - dječak.

Znanstvena metoda razmatra različite X i Y kromosome od drugih.

Što nam to znanje daje i kako možemo doprinijeti susretu s spermatozoidima koji su nam potrebni? Da biste to učinili, morate znati nekoliko točaka u vezi s karakteristikama svake vrste. Spermatozoidi tipa Y su vrlo aktivni i brzo, brzo se kreću i brzo ulove jajne stanice. To znači da, ako se provede seksualni odnos u doba ovulacije, ona će praska i prvo doći do jajne stanice. U ovom slučaju dječak nam je zajamčen.

S druge strane, X-sperma, premda spor, ali imaju vrlo vrijednu kvalitetu - životnu snagu. U genitalnom traktu žena postoji vrlo visoka temperatura, u kojima je Y ubijen u dan najdulje, a X živi do 3-5 dana, a vrlo ženski spol stanica.

Stoga je neophodno provesti oplodnju nekoliko dana prije nego stanica napusti jajovodne cijevi. Istodobno, preko noći, Y spermija će svi umrijeti i neće ostati uopće do trenutka pojavljivanja u genitalnom traktu naše stanice. I X-sperma se polako i dalje kreću i susreću s njom. U ovom slučaju zajamčena je koncepcija kćeri.

 • Izračunajte prema formuli: Trajanje ciklusa je minus 14 dana (dužina lutealne faze koja je jednaka za sve žene).
 • Upotrijebite ispitivanja za kućnu upotrebu: trake, trake, višekratnu upotrebu, urin ili slinu.
 • Održavanje rasporeda prema mjerenjima rektalne temperature.
 • Ultrazvuk, kada liječnik ima priliku pratiti razvoj stanica i vrijeme njezina oslobađanja.

Dodatni savjeti za nutricioniste

Svaka je djevojka čula priče da hrana, odnosno vrsta konzumirane hrane, također može utjecati na spol. Danas je propisano puno dijeta za parove koji žele zatrudnjeti sina ili kćer. Razmotriti osnovu ovih studija:

 • Kako bi se povećala održivost vrste Y sperme, morate konzumirati više kalija i natrija. Optimalan skup proizvoda: meso, kobasice, dimljeni meso, krumpir, gljive, banane, datumi, šljive, marelice, trešnje, dinja.
 • Potrebno je više X-spermija kalcija i magnezija. Potrebno je dati prednost mliječnim proizvodima, svježim sirom, jabukama, kruškama, krastavcima, patlidžanima, rajčicama, repa i mrkvom. Sol bi trebao biti vrlo ograničen, kao i ostaviti kvasac kruh.

Da biste odabrali pravu prehranu, prikupiti popis potrebnih proizvoda i od njih razviti puni i ukusan jelovnik je vrlo jednostavan. Ali prvo se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom kako bi promjena režima ne uzrokovala probleme za razvoj budućeg djeteta. Također je važno napustiti iscrpljujuće dijete puno prije planiranja trudnoće. Mama bolje vodi brigu o zdravlju i izbjegava stres, tako da dijete ima najpovoljnije uvjete u smislu razvoja.

Savjetujemo vam da gledate videozapis kako biste utvrdili želite li upotrijebiti kinesku tablicu za određivanje spola djeteta:

Da biste povećali šanse da imate sina ili kćer, najbolje je kombinirati sve metode i izračune: kinesku tablicu koja određuje spol djeteta, online kalkulator, trenutak začeća (u odnosu na vrijeme ovulacije), dijeta. Tako možete povećati šanse za dobivanje očekivanog rezultata. Ali čak i ako učinak iznenadi, to nije razlog za frustracije. Radost majčinstva i draga beba su blizu - što je još potrebno za sreću?

Kineski rodni stol. Tko je došao zajedno?

Stranice projekta Mail.Ru Children ne dopuštaju komentare koji krše zakone Ruske Federacije, kao i propagandne i anti-znanstvene izjave, oglašavanje, vrijeđanje autora publikacija, ostalih panelista i moderatora. Također se brišu sve poruke s hipervezama.

Korisnički računi koji sustavno krše pravila bit će blokirani, a sve ostale poruke bit će izbrisane.

Možete kontaktirati urednike projekta putem obrasca za povratne informacije.

Tablice za određivanje spola nerođenog djeteta: japanski i kineski

Roditelji žele znati spol svog nerođenog djeteta.

Potvrđena je činjenica trudnoće i tko će biti: dječak ili djevojčica? Ultrazvuk radi rano, ali želim znati.

Za one koji ne vole dugo čekati odgovor na pitanje, kreirana je tablica za određivanje spola budućeg djeteta.

Kineski stol

Što skriti, kineska civilizacija je super. Uz učinkovite prirodne lijekove, barut i jedinstvenu kulturu, kineski su došli do mnogih zanimljivih stvari.

Među ovim zanimljivim stolom ističe se budućim roditeljima koji mogu odrediti hoće li se dječak ili djevojka pridružiti obitelji. Čak iu antici, primijećeno je da spol bebe ovisi o dobi majke i mjesecu začeća.

Prikazan je u istom obliku kao i tablica umnožavanja, samo vertikalno odražava dob majke, a horizontalno - mjesec koncepcije. Odgovor se nalazi na sjecištu vrijednosti: "D" je djevojka, a "M" je dječak.

Drevna kineska tablica koja određuje spol djeteta lako se provjerava. Dovoljno je računati od vašeg datuma rođenja prije 9 mjeseci, pri izračunavanju dobi majke pri koncepciji i vidjeti rezultat.

Znaš li što bi trebao biti popis stvari za novorođenče u jesen? Stvari bitne za bebu nisu hladne.

Nakon čitanja ovog članka, saznat ćete o uzrocima i simptomima hipoksije kod novorođenčadi.

Japanski stol

Japanska civilizacija nije ništa manje savršena. Samurajski predaka nisu uvijek bili uključeni u borilačke vještine. Japanci također promatraju, poput kineskog, stvorili vlastiti stol za određivanje spola djeteta.

Njegov rezultat je izračunat na radikalno drugačiji princip, ovisi o mjesecu rođenja budućih roditelja i datumu začeća.

Takva tablica sastoji se od dva dijela.

Prva vam omogućuje da pronađete zajedničku sliku na raskrižju mjeseca rođenja oca i majke.

Druga po primljenoj slici vam omogućuje da pronađete kolonu u ćelijama koje trebate pronaći mjesec koncepcije djeteta.

Daljnja pozornost prebacuje se na broj križeva, što karakterizira vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice.

Na primjer, trudna majka rođena je u siječnju, a otac - u ožujku. Japanski tablica za određivanje spola djeteta u prvom dijelu na raskrižju pokazuje broj 9. Na gornjoj površini drugog dijela tablice nalazimo broj 9, au stupcu u kojem stoji, nalazimo mjesec koncepcije djeteta, na primjer, svibnja. Nasuprot ovog mjeseca postoji mnogo križa stupca pod nazivom "Djevojka", što znači da će djevojka najvjerojatnije biti rođena.

Pomoću takvog kalendara pogodno je planirati pod, a ne odrediti što će biti za već zarađeno dijete.

To je zbog činjenice da postoji samo jedan ili dva mjeseca u godini kada je velika vjerojatnost formiranja određenog spola.

Kako odrediti je li test trudna ili ne? Najjednostavnije i najpristupačnije metode za određivanje trudnoće.

Veliki porast tjelesne mase tijekom trudnoće? Nemojte paničariti, čitajte ovdje: cijela istina o dodatnim kilogramima tijekom trudnoće.

Recenzije na dječjim spolnim stolovima

Što se tiče mišljenja, kao što znate, postoji onoliko koliko ima ljudi. Neki su uvjereni u točnost rezultata tablica, dok drugi, naprotiv, vide određeni misticizam i subjektivnost.

Nažalost, precizna tablica određivanja spola djeteta još nije izmišljena, a malo je vjerojatno da će se dogoditi jednom, jer mnogi čimbenici utječu na formiranje spola, danas nije moguće pratiti sve.

Međutim, ako tablice ne rade, ne bi živjeli da bi vidjeli naše dane. Ovo je ono što korisnici kažu:

Recenzije su bile pune različitih mišljenja, ali pokušao sam izračunati najvjerojatnije dječake rođendane. Učinio sam to. Dvije godine kasnije, na istom načelu, moj suprug i ja izračunali smo optimalan datum za koncipiranje djevojke. Danas naša obitelj ima dvoje djece, kako smo htjeli - najstariji je dječak, najmlađi je djevojka. Možda je to slučajnost, ali možda i ne.
Alina

Japanski kalendar za utvrđivanje spola nerođenog djeteta - treba li mu se pouzdati?

U svijetu postoje mnoge tradicionalne metode koje pomažu odrediti spol budućeg djeteta. Jedna popularna metoda je korištenje japanskog kalendara koji ima svoju jedinstvenu povijest.

Povijest japanske metode izračuna

Japanski kalendar za određivanje spola nerođenog djeteta pojavio se u antičko doba. Među kulturnim osobitostima možemo razlikovati vjeru u otajstvo rođenja ljudskog života. Posebno su važili datum isporuke. Među točnim znanostima prepoznate numerologije. Glavni cilj čovjeka u obitelji je reprodukcija budućeg nasljednika, koji će nastaviti utrku, pa je pitanje izračuna rodnog djeteta potaknulo japanske na stvaranje posebnog postupka izračuna koji im pomaže unaprijed znati tko će se pojaviti u obiteljskom ugovoru.

Koja je bit metode?

Koncept specifikacije rodne pripadnosti temelji se na pretpostavci da uspostavljanje rodne pripadnosti dolazi iz formiranog kromosoma kao posljedice gnojidbe.

Žensko tijelo može proizvoditi samo kromosome na ženskoj osnovi - X, a mužjak proizvodi oba tipa, muški i ženski - X, Y. Ako u doba oplodnje kromosoma jaja prevlada na ženskoj osnovi, onda će se roditi djevojka. Dječak se treba očekivati ​​ako se skup kromosoma formira u obliku X i Y.

Kako odrediti spol pomoću japanskog kalendara?

Da bi se kalendar koristio prikladnim, stručnjaci su podijelili sve informacije u nekoliko grafičkih tablica. To pomaže u izbjegavanju pogrešaka u izračunima. Prvi je namijenjen razjasniti kombinaciju koda, a drugi je mjesec kada se dogodila koncepcija fetusa.

Rad s prvom tablicom uključuje izračun posebnog koda koji se sastoji od rođendana, budućih roditelja (muškaraca i žena). Prvi pokazatelj je rođenje oca. Okomito nacrtavamo ravnu liniju, a od drugog pokazatelja majke idemo vodoravnom linijom. Na raskrižju će biti broj koda.

Da biste upotrijebili drugu tablicu, morate znati točan mjesec kada je došlo do pojave začeća. Vrijednost kôda nalazi se na vrhu tablice. Izračunate vrijednosti izvučemo vertikalnu liniju. Točnost rezultata određena je križevima.

Točnost jamči

Japanska metoda planiranja spola djeteta ne daje 100% -tnu točnost. Prosjek je 80%. Pristaše japanske inačice raka koriste ga za planiranje trudnoće i začeće dijete određene spola.
Stručnjaci i dalje raspravljaju o korištenju ove metode, jer se svi dobiveni podaci ne mogu nazvati točnim. Genetika tvrdi da datum rođenja nema nikakve veze s formiranjem rodnog identiteta.

Kako zatruditi dječaka 100 posto ovulacije, dan, vrijeme i položaj, pročitajte ovdje.

Kako dobiti trudnu djevojku na kalendaru, ovulaciju, molitve i sva sredstva 100%: http://hochu-detey.ru/conception/main/kak-zachat-devochku.html

Japanska i kineska metoda: razlika

Postoji alternativni način za izračunavanje roda budućeg djeteta prema kineskom tradicionalnom sustavu. Razlika je u tome što se na grafičkoj slici lijevo navodi:

 • Godina budućnosti majke
 • Na vrhu mjeseca u kojem je došlo do začeća.

Iz svake vrijednosti iscrtavamo crte, a na njihovom raskrižju otkrivaju se rezultati: dječak ili djevojčica. Da biste postigli najtočnije rezultate, preporučljivo je istodobno koristiti dvije metode.

Recenzije

Pročitao sam o japanskom kalendaru koncepcije, odlučio sam odgovoriti s tim pitanjem kako bih izbjegao pogreške. Imam dvoje djece, au svakoj trudnoći muž je koristio japanske tablice kako bi utvrdio spol djeteta. Ne mogu reći koliko je to slučajnost, ali dva puta korištenja, rezultati su se zbližili. U početku sam brojio online vrijeme ovulacije, a zatim smo dobivali dobivenu vrijednost pogledali stol.

Koristio sam dvije tablice odjednom: japanski i kineski, ali tada su se moji rezultati razilazili. Kao rezultat toga, vrijednosti dobivene japanskom metodom pokazale su se pouzdanim. Glavna stvar - sigurno ćete saznati točne podatke. Imam problema s prebrojavanjem ovulacije, i ne vjerujem u online usluge. Nakon posjeta ginekologu, pomogla mi je da točno izračunaš. Uspoređujući obje mogućnosti brojanja, s točnošću mogu reći da je japanski kalendar trudnoće točan. Provjereno na osobnom iskustvu.

Dobio sam pogrešan rezultat. Očekujući dječaka, na kraju je rođena lijepa djevojka. Ali tek nakon rođenja moje treće dijete, shvatio sam da sam ja to iskoristio. Kao vrijednost, uzeo sam datum kada sam doznao o trudnoći. Lijepe žene, nemoj ponoviti moje pogreške. Broje se samo trenutak ovulacije. To ozbiljno utječe na rezultat, pa ako se neki podaci ne mogu znati, uopće je bolje koristiti tablicu.

Nijedna tablica nije mi osobno pomogla. Prema rezultatima mojih izračuna, djevojčica je trebala biti rođena prema kineskim i japanskim tablicama. Kao rezultat toga, rođen je ljubljeni sin. Ponovno je procijenio rezultate nekoliko puta, ali pogreška nikada nije pronađena. Najvjerojatnije, bio sam među ljudima koji su imali neku vrstu pogreške. Općenito, želim napomenuti da je sam po sebi vrlo zanimljiv i ne bi mi bilo stalo da je ponovno upotrijebim kako bismo bili sigurni da to stvarno ne funkcionira.

Saznajte o pouzdanosti kalendara za koncepciju s videozapisa:

mama.tomsk.ru

Site za mame, tate i djecu!

Drevni kineski stol i druge značajke za određivanje spola

Moderator: Pilof

 • Idi na stranicu:

Drevni kineski stol i druge značajke za određivanje spola

Poruka je neuobičajna »31. ožujka 2008., 21:11

Re: Potpuni znakovi

Post Nastenka "31. ožujak 2008., 21:38

Re: Potpuni znakovi

Poruka neuobičajena »31. ožujka 2008., 21:50

Re: Potpuni znakovi

Post Mama_Prof »31. ožujka 2008., 23:24

Re: Potpuni znakovi

Post IOka »01 travanj 2008, 08:36

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Ta je tablica izumila kineski, i danas se ne mogu dijeliti s njom. Kineski stol o određivanju spola djeteta omogućuje predviđanje rođenja dječaka ili djevojčice, a za kineski je iznimno važan. Zašto, pitate? Imaju ograničenja na stopu nataliteta, obitelj ima pravo imati samo jedno dijete. I svi žele dječake.

Koliko se ozbiljno možete odnositi na prognozu za ovu tablicu? Ne koliko. Iako kažu o izuzetno visokoj točnosti u određivanju spola fetusa, kada se koristi kineska tablica za određivanje spola, morate shvatiti da je bilo koji nagađanje (a to je čarobnjaštvo) u svakom slučaju 50% u pravu jer postoji samo dva odgovora s jednakom vjerojatnosti dječak ili djevojčica. Možete koristiti brzu metodu izračuna jednostavno unosom svoje dobi i mjeseca začeća u obrazac u nastavku. Vjeruje se da spol djeteta ovisi o dobi majke i mjesecu začeća. Uz pomoć posebnog stola, kineski carevi programirali su spol nasljednika čak i prije njegove koncepcije. Također možete pokušati planirati spol djeteta s točnosti do 90% (ako vjerujete u recenzije). Izaberite dob u lijevom polju i mjesec pretpostavljenog (ili već završenog) začeća u gornjem polju. Test će vam odgovoriti, dječak će se roditi vama ili djevojčici.

Važno je. - ne zaboravite dodati jednu godinu u pravo doba, to je slučaj prilikom izračuna prema ovoj tablici. Odaberite mjesec začeća i dob, bijelu boju ćelije - dječak će se roditi, ružičasto - djevojka će se roditi.

Drevni kineski dječji stol za spajanje

Uštedite novac s LetyShops cashback!

Registrirajte se sada i ostvarite Premium račun.

 • ne prikazuj moje ime (anonimni odgovor)
 • slijedite odgovore na ovo pitanje)

Popularna pitanja!

 • danas
 • jučer
 • 7 dana
 • 30 dana
 • Sada pročitajte!

  © KidStaff - jednostavno kupiti, pogodno za prodaju!

  Dajte savjete, podijeli, recite

  Korištenje ove web stranice predstavlja prihvaćanje svojih Uvjeta korištenja.

  Kineska tablica koja određuje spol djeteta

  Tablice za određivanje spola nerođenog djeteta: japanski i kineski

  Kineski stol

  Što skriti, kineska civilizacija je super. Uz učinkovite prirodne lijekove, barut i jedinstvenu kulturu, kineski su došli do mnogih zanimljivih stvari.

  Među ovim zanimljivim stolom ističe se budućim roditeljima koji mogu odrediti hoće li se dječak ili djevojka pridružiti obitelji. Čak iu antici, primijećeno je da spol bebe ovisi o dobi majke i mjesecu začeća.

  Dugi niz godina, kineska tablica o određivanju spola djeteta formirana je analizom i uspoređivanjem rezultata promatranja, a samo u XIV. Stoljeću naše ere postalo je vlasništvo cijelog svijeta.

  Prikazuje se u istom obliku kao i tablica množenja, samo vertikalna slika odražava starost majke. i vodoravno, mjesecom začeća. Odgovor se nalazi na sjecištu vrijednosti: "D" je djevojka, a "M" je dječak.

  Drevna kineska tablica koja određuje spol djeteta lako se provjerava. Dovoljno je računati od vašeg datuma rođenja prije 9 mjeseci, pri izračunavanju dobi majke pri koncepciji i vidjeti rezultat.

  Moramo se sjetiti da je za veću točnost, bolje je raspitati o stvarnom datumu začeća, jer trudnoća ne traje uvijek točno 9 mjeseci.

  Znaš li što bi trebao biti popis stvari za novorođenče u jesen? Stvari bitne za bebu nisu hladne.

  Nakon čitanja ovog članka, saznat ćete o uzrocima i simptomima hipoksije kod novorođenčadi.

  Japanski stol

  Japanska civilizacija nije ništa manje savršena. Samurajski predaka nisu uvijek bili uključeni u borilačke vještine. Japanci također promatraju, poput kineskog, stvorili vlastiti stol za određivanje spola djeteta.

  Njegov rezultat je izračunat na radikalno drugačiji princip, ovisi o mjesecu rođenja budućih roditelja i datumu začeća.

  Takva tablica sastoji se od dva dijela.

  Prva vam omogućuje da pronađete zajedničku sliku na raskrižju mjeseca rođenja oca i majke.

  Druga po primljenoj slici vam omogućuje da pronađete kolonu u ćelijama koje trebate pronaći mjesec koncepcije djeteta.

  Daljnja pozornost prebacuje se na broj križeva, što karakterizira vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice.

  Na primjer. Buduća majka rođena je u siječnju, a otac - u ožujku. Japanski tablica za određivanje spola djeteta u prvom dijelu na raskrižju pokazuje broj 9. Na gornjoj površini drugog dijela tablice nalazimo broj 9, au stupcu u kojem stoji, nalazimo mjesec koncepcije djeteta, na primjer, svibnja. Nasuprot ovog mjeseca postoji mnogo križa stupca pod nazivom "Djevojka", što znači da će djevojka najvjerojatnije biti rođena.

  Drevni stol o određivanju spola djeteta ne daje točne informacije, a to je nemoguće jer je teško, gotovo nemoguće pratiti stvarni algoritam za formiranje fetusa.

  Pomoću takvog kalendara pogodno je planirati pod, a ne odrediti što će biti za već zarađeno dijete.

  To je zbog činjenice da postoji samo jedan ili dva mjeseca u godini kada je velika vjerojatnost formiranja određenog spola.

  Kako utvrditi je li test trudna ili ne? Najjednostavnije i pristupačnije metode za određivanje trudnoće.

  Veliki porast tjelesne mase tijekom trudnoće? Nemojte paničariti, čitajte ovdje: cijela istina o dodatnim kilogramima tijekom trudnoće.

  Recenzije na dječjim spolnim stolovima

  Što se tiče mišljenja, kao što znate, postoji onoliko koliko ima ljudi. Neki su uvjereni u točnost rezultata tablica, dok drugi, naprotiv, vide određeni misticizam i subjektivnost.

  Nažalost, precizna tablica određivanja spola djeteta još nije izmišljena, a malo je vjerojatno da će se dogoditi jednom, jer mnogi čimbenici utječu na formiranje spola, danas nije moguće pratiti sve.

  Međutim, ako tablice ne rade, ne bi živjeli da bi vidjeli naše dane. Ovo je ono što korisnici kažu:

  Tako se dogodilo da nismo imali djece već dugo vremena, ali konačno smo odlučili stvoriti punopravnu obitelj. Zadatak je bio ovo: prvo dijete bi trebalo biti dječak, drugi - djevojka. Nekako, na mreži, moj um je uhvatio članak u kojem se odražava tabela za određivanje spola djeteta.

  Recenzije su bile pune različitih mišljenja, ali pokušao sam izračunati najvjerojatnije dječake rođendane. Učinio sam to. Dvije godine kasnije, na istom načelu, moj suprug i ja izračunali smo optimalan datum za koncipiranje djevojke. Danas naša obitelj ima dvoje djece, kako smo htjeli - najstariji je dječak, najmlađi je djevojka. Možda je to slučajnost, ali možda i ne.
  Alina

  Imamo samo djevojku koja se rodila prema rezultatima kalendara. druga beba na stolu bi trebala biti dječak, ali zapravo nije dječak.
  Sergej

  Kineski i japanski su mudri, iako vjerujem japanskom više. Algoritam za prebrojavanje je složeniji, što znači da su radili na tabletu, ali kineski se nije previše trudio. Planiram djecu, iskoristit ću japanski kalendar.
  Tatjana

  Kineska tablica koja određuje spol djeteta

  Uvijek je zanimljivo da roditelji unaprijed znaju trebaju li se pripremiti za koga se pripremaju za svog sina ili kćer. Činjenica da je takvo stanje uvijek bilo, kaže drevni kineski stol o određivanju spola budućeg djeteta, koji prema legendi ima više od 700 godina. Zahvaljujući njoj, kineski carevi planirali su kat kada je bilo potrebno imati nasljednika. Pokušajmo shvatiti kako to funkcionira i koliko je pouzdan.

  Značajke kineskog stola

  U doba visoke tehnologije, navikli smo se unaprijed planirati i računati sve. Isto tako, žena želi nekako utjecati na spol njezina budućeg djeteta, ili bar predvidjeti. U suvremenom svijetu koriste se različite metode: potkrijepljene znanjem ili istraživanjem, kao i folklorne "bake" metode.

  Danas žena želi predvidjeti spol njezina nerođenog djeteta

  Tablica koja je pronađena tijekom iskopavanja hrama pohranjena je u znanstvenom institutu u Pekingu (prema drugoj legendi, pronađena je u grobu cara). No, govori se da većina kineskih žena još uvijek odabire dan za začeće upravo za nju da rađa dječaka.

  Postoji kineski stol za određivanje spola djeteta prema dobi buduće mame i dana začeća. U sastavljanju drugih parametara nisu uzeti u obzir. Naše napredne majke već su provele svoje "studije" i provjerile rod postojećeg djeteta na stolu. Rezultati su bili razočaravajući: značajan postotak odstupanja. No znanstvenici su otkrili neke detalje. Ispada da, prema nekim izvorima, ovaj drevni narod smatra datum rođenja nije uopće dan rođenja, već trenutak začeća, za datum rođenja. Stoga, inzistiraju, nije potrebno uzeti sadašnju dob žene, već da se poveća za devet mjeseci. No kako je ta teorija istina, još nema odgovora.

  Kineski stol o određivanju spola djeteta ima svoje prednosti i nedostatke

  Usput, u uvjerenju naših predaka postoji sličan sustav izračuna. Ali to uključuje usporedbu dana: koncepciju i rođenje majke. Ako su oboje i očekivana djevojka (ili ako su oboje čudni), i ako su drugačiji, onda dječak. Verzija je vrlo vjerojatna, iako nije posve jasno na čega se temelji.

  U svakom slučaju, još uvijek nije vrijedno oslanjati se na takve tablice s 100% vjerojatnosti. Ali uvijek je moguće provjeriti i kombinirati s dodatnim preporukama znanstvenika o načinu začeća za dobivanje djeteta određenog spola.

  Upute za rad sa stolom

  Kineski stol za određivanje spola djeteta za 2017. ne razlikuje se od izvornika, pronađenog prije 7 stoljeća. Tako izgleda.

  Ovo je kineska tablica za određivanje spola djeteta.

  Kao što vidite, vrlo je jednostavno koristiti znak, morate slijediti ovu uputu:

  1. Pronađite niz koji odgovara vašoj dobi.
  2. Pogledajte očekivani seks djeteta u nadolazećim mjesecima.
  3. Odaberite opciju koja vas najviše zanima.
  4. Zakazivanje začeća za mjesec dana s rezultatom interesa.

  Ako želite više zajamčeni rezultat, bolje je odabrati mjesece u kojima se očekivani seks ponavlja, a ne zamjenjuje drugi za nekoliko razdoblja. Na primjer, ako žena ima 25 godina, a ona želi zatrudnjeti dječaka, bolje je odabrati ne lipanj, već listopad-studeni. Doista, u srpnju i svibnju postoji veća vjerojatnost začeća djevojke koja može uzrokovati pogrešku, au rujnu i prosincu također se očekuje dječak koji povećava šanse nekoliko puta.

  Osim toga, možete provjeriti do dana koncepcije majke, tj. dodati joj u dob 9 mjeseci. Ako primljena dobna granica pada na istu godinu, neće biti promjene. Ako se promijeni na prethodnu, onda je bolje odabrati mjesece u kojima se budući spol koincidira u obje godine. U našem slučaju, kao što vidite, to je suprotno, lipanj, dok jeseni mjeseci predviđaju djevojku za nas.

  Upravo takve nejasnoće uzrokuju negativne odgovore na ovu tablicu.

  Japanski stol - značajke i razlike

  Kineski stol za određivanje spola djeteta, recenzije na kojima smo detaljno proučavali, izaziva neke sumnje među 50% korisnika. No, polovica njih kažu da je bolje koristiti japanski sustav. Njihovo povjerenje objašnjava činjenicom da su uzeti u obzir više parametara, na primjer, karakteristike oca. A stol sama izgleda čvršće. Pogledajmo je.

  Sastoji se od dvije zasebne ploče. Prema prvom, potrebno je otkriti kontrolnu vrijednost koja se koristi u drugoj tablici.

  U prvom morate odabrati svoje karakteristike:

  Prema ovoj tablici, morate odrediti referentnu vrijednost.

  1. Najprije morate pronaći liniju s mjesecom rođenja.
  2. Zatim pronađite stupac s mjesecom rođenja budućeg oca.
  3. Na sjecištu odabranih kriterija vidi kontrolnu znamenku.

  Sada, znajući da naš parametar određuje, razmotrite njegove vrijednosti na drugoj tablici.

  Druga tablica je tablica rezultata.

  Na prvi pogled nije baš neshvatljivo, ali pogledajmo detaljno. Ovdje morate slijediti ovo načelo:

  1. Pronađite kontrolnu znamenku u stupcu.
  2. U sredini su postovi "dječak", "djevojka".
  3. Odabirom željenog ishoda za sebe, da vidi svoju vrijednost: više stanica prebojati, to je veća vjerojatnost začeća u mjesec dana, koji je naveden u horizontalnom nizu.
  4. Nakon odabranih parametara odaberite najoptimalniji mjesec u stupcu s vašom znamenkom.

  Uzmimo primjer. Pretpostavimo da je djevojka rođena u lipnju i njezin suprug u rujnu. Na prvoj tablici otkrivamo kontrolni broj. Bilo je to 6. U drugoj tablici nalazimo stupac sa brojem 6. Dakle, vidimo da je veća vjerojatnost da će začeti djevojčicu u ožujku, srpnju, kolovozu i rujnu. Veljači, svibnja i listopada povoljniji su za dječaka. Istodobno, u listopadu je vjerojatnost začeća sina maksimalna, jer smo već naslikao više od 10 stanica, au veljači - 6. Za takav par, načelno, koncepcija dječaka je veća, jer samo je 2-3 stanice prevučeno za djevojku, čak iu najpovoljnijim mjesecima.

  Suvremene metode izračuna također omogućuju prepoznavanje povoljnih dana s predviđanjima o spolu. Prikazani su u obliku kalkulatora na našoj web stranici. Dovoljno je unijeti podatke: duljina ženskog ciklusa, datum posljednjeg menstruacije, njezino trajanje. Dobit ćete kalendar ovulacije i prognoze za svaki dan.

  Znanstvena metoda

  Dakle, otkrili smo da je kineski kalendar za određivanje spola djeteta (2017. godine, stol će nam pomoći u identificiranju "nužnih" mjeseci), kao i japanski, prilično pouzdani, ali još uvijek uzrokuju osnovane sumnje. Na primjer, možete odabrati najbolje mjesece jedan po jedan, a drugi i odabrati svoj konačni odabir na one koji se podudaraju, a time i povećati vaše šanse.

  Ali bi bilo još bolje paziti na savjete znanstvenika. Njihovo istraživanje temelji se na jednostavnim zakonima anatomije. Znamo da ženske stanice sadrže X kromosome, tako da neće utjecati na pod. Muški spermatozoidi sadrže kromosome X ili Y. Na koga će se susresti s jajetom i spolom našeg embrija ovisi: XX - djevojka, XY - dječak.

  Znanstvena metoda razmatra različite X i Y kromosome od drugih.

  Što nam to znanje daje i kako možemo doprinijeti susretu s spermatozoidima koji su nam potrebni? Da biste to učinili, morate znati nekoliko točaka u vezi s karakteristikama svake vrste. Spermatozoidi tipa Y su vrlo aktivni i brzo, brzo se kreću i brzo ulove jajne stanice. To znači da, ako se provede seksualni odnos u doba ovulacije, ona će praska i prvo doći do jajne stanice. U ovom slučaju dječak nam je zajamčen.

  S druge strane, X-sperma, premda spor, ali imaju vrlo vrijednu kvalitetu - životnu snagu. U genitalnom traktu žena postoji vrlo visoka temperatura, u kojima je Y ubijen u dan najdulje, a X živi do 3-5 dana, a vrlo ženski spol stanica.

  Stoga je neophodno provesti oplodnju nekoliko dana prije nego stanica napusti jajovodne cijevi. Istodobno, preko noći, Y spermija će svi umrijeti i neće ostati uopće do trenutka pojavljivanja u genitalnom traktu naše stanice. I X-sperma se polako i dalje kreću i susreću s njom. U ovom slučaju zajamčena je koncepcija kćeri.

  Ako kombinirate odabrani mjesec prema kineskoj tablici za određivanje spola djeteta s gore navedenim proračunima, možete s mnogo vjerojatnije dobiti ono što želite.

  Jedina stvar koja treba uzeti u obzir je da je važno biti u stanju prepoznati trenutak ovulacije s potpunom sigurnošću. Danas se to može učiniti na nekoliko načina:

  • Izračunajte prema formuli: Trajanje ciklusa je minus 14 dana (dužina lutealne faze koja je jednaka za sve žene).
  • Upotrijebite ispitivanja za kućnu upotrebu: trake, trake, višekratnu upotrebu, urin ili slinu.
  • Održavanje rasporeda prema mjerenjima rektalne temperature.
  • Ultrazvuk, kada liječnik ima priliku pratiti razvoj stanica i vrijeme njezina oslobađanja.

  Dodatni savjeti za nutricioniste

  Svaka je djevojka čula priče da hrana, odnosno vrsta konzumirane hrane, također može utjecati na spol. Danas je propisano puno dijeta za parove koji žele zatrudnjeti sina ili kćer. Razmotriti osnovu ovih studija:

  • Kako bi se povećala održivost vrste Y sperme, morate konzumirati više kalija i natrija. Optimalan skup proizvoda: meso, kobasice, dimljeni meso, krumpir, gljive, banane, datumi, šljive, marelice, trešnje, dinja.
  • Potrebno je više X-spermija kalcija i magnezija. Potrebno je dati prednost mliječnim proizvodima, svježim sirom, jabukama, kruškama, krastavcima, patlidžanima, rajčicama, repa i mrkvom. Sol bi trebao biti vrlo ograničen, kao i ostaviti kvasac kruh.

  Da biste odabrali pravu prehranu, prikupiti popis potrebnih proizvoda i od njih razviti puni i ukusan jelovnik je vrlo jednostavan. Ali prvo se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom kako bi promjena režima ne uzrokovala probleme za razvoj budućeg djeteta. Također je važno napustiti iscrpljujuće dijete puno prije planiranja trudnoće. Mama bolje vodi brigu o zdravlju i izbjegava stres, tako da dijete ima najpovoljnije uvjete u smislu razvoja.

  Savjetujemo vam da gledate videozapis kako biste utvrdili želite li upotrijebiti kinesku tablicu za određivanje spola djeteta:

  Da biste povećali šanse da imate sina ili kćer, najbolje je kombinirati sve metode i izračune: kinesku tablicu koja određuje spol djeteta, online kalkulator, trenutak začeća (u odnosu na vrijeme ovulacije), dijeta. Tako možete povećati šanse za dobivanje očekivanog rezultata. Ali čak i ako učinak iznenadi, to nije razlog za frustracije. Radost majčinstva i draga beba su blizu - što je još potrebno za sreću?

  Drevna kineska tablica koja određuje spol nerođenog djeteta

  Sigurno, svi budući roditelji, što je prije moguće, žele znati spol budućeg djeteta. Od prvog dana trudnoće zainteresirani su za ovo pitanje. Netko čeka sina, nasljednika i nekoga - lijepu kćer. Korištenje ultrazvuka kako bi saznali da je spol nerođenog djeteta moguće samo u drugom tromjesečju trudnoće. Ali ovo je jako dugo, i unaprijed želim riješiti zagonetku sa spolom djeteta.

  Da biste doznali jeste li čekali dječaka ili djevojčicu, možete se pouzdati u narodne metode ili znakove. Na isti način, možete izračunati spol nerođene bebe prije začeća.

  Narodne tehnike

  Narodni načini određivanja spola djeteta postoje golem iznos. Možete odrediti spol koristeći:

  • Kineski stol;
  • Japanski stol;
  • za nadogradnju krvi;
  • nacionalnih znakova i tako dalje.

  Spol djeteta određuje kineska tablica pomoću dobi majke i datuma začeća. Japanska metoda sastoji se od dvije tablice, a rod rođenog djeteta odlučuje ovisno o mjesecima rođenja roditelja i datumu začeća. Metoda obnove krvi također je poznata u mnogim zemljama, a rod djeteta ovisi o tome kada je krv oba roditelja - majka i otac - posljednji put ažurirana.

  Malo povijesti

  Drevni kineski stol o određivanju spola djeteta prema vremenu začeća sastavljen je davno prije više od sedam stoljeća. Njezin izvorni je preživio do današnjih dana i nalazi se na Pekinskom institutu za znanost. Arheolozi su pronašli u jednom od hramova u Pekingu u grobu cara.

  Znanstvenici iz Kine tvrde da ova tablica izračunava spol djeteta s točnosti do 97%, tako da većina Kineza koristi ovu metodu.

  Ali povijest stvaranja stola ostaje misterij. Neki znanstvenici vjeruju da je kineski stol izrađen prema kineskom lunarnom kalendaru, a drugi vjeruju da je tablica zahvaljujući provedenom istraživanju, što je otkrilo odnos između dobi majke i spola njezinog djeteta.

  Dječak ili djevojčica

  Korištenje kineske tablice nije teško ako znate koliko je stara majka i datum začeća. Nažalost, svaka majka ne zna točno koja je ovulacija vremenskog intervala. S tim u vezi postoje poteškoće s korištenjem ove metode. Ako je poznat određeni datum ovulacije, onda u lijevom stupcu potražite svoju dob i u gornjem retku pronađite mjesec u kojem je došlo do pojave koncepcije. Pogledajte odgovor na svoje pitanje na sjecištu odabranih prozora.

  Uz pomoć kineskog stola, ne možete odrediti samo spol bebe prije rođenja, već i planirati rođenje dječaka ili djevojčice prije začeća. Da biste planirali spol djeteta, trebate odabrati dob kada se odlučite rađati i mjesec u kojem se prikazuje željeni spol bebe. Odredite broj razdoblja trudnoće (40 tjedana) od ovog mjeseca, a dobit ćete datum začeća.

  Medicinska točka gledišta

  Tvorba spola djeteta događa se u vrijeme začeća, kada se susreće jedna jaja i sperma. Stanica jaja ne može biti muško ili žensko, jer je u spermatozoidu nalazi se gen. Na temelju toga može se tvrditi da spol djeteta ne ovisi o majci. Ako je koncepcija spermijska stanica bila nositelj X kromosoma, onda se roditelji trebaju pripremiti za rođenje njihove kćeri. Ako je nosilac spermija XY kromosom - rodit će se sin.

  Kao što znate, oplodnja se događa tek u trenutku kada je usred ciklusa zrelo jaje ostavlja jajnika u jajovodnu cijev. Sperm s kromosomom XY je brži nego kod X kromosoma, ali njihov životni vijek mnogo je kraći. Ako želite zatrudnjeti dječaka, morate izračunati dan ovulacije i planirati začetke za ovaj dan.

  Kineski stolni pregledi

  Razmotrite recenzije pravih ljudi koji su koristili metodu određivanja spola djeteta:

  • Pri planiranju spola djeteta, vjerujem drevnom kineskom stolu. Nikada nije uspjela s prijateljima. Nadam se da mogu roditi dječaka.
  • Imam troje djece, dva sina i jednu kćer. Njihov se spol podudara s prikazanim tablicama. Lako je koristiti, vrlo je interesantno gledati i usporediti se s već rođenom djecom jesu li podaci u njemu istiniti.
  • Ako uspoređujemo kineske i japanske tablice, onda s mogućim odstupanjima, pretpostavljam da ću vjerovati više od japanskog stola. To je teže, a čini uvjerljivo Kina, koja je činila samo dva parametra - u dobi od majke i datum začeća.
  • Kako možete općenito imati povjerenja u takve metode? Oni su stvoreni za naivne budale koje čak nemaju pojma o začeću. Moja dva sina trebala su se roditi djevojke, sudeći prema kineskom stolu. Buduće majke, nemojte se prevariti ovom prijevarom, planiranje spola djeteta je nemoguće ispod ove tablice.

  Vjerujete li ili ne?

  Kao što znate, koliko ljudi, toliko mnogo mišljenja. Neki su uvjereni u točnost tih metoda, drugi smatraju da je to prazna vježba i gubitak vremena. Trenutačno još nije stvoren točan tablica za određivanje spola nerođenog djeteta, koji bi jamčio sto posto udjela. I nije poznato da li će ljudi moći stvoriti takvu tablicu, budući da pod djetetom utječu mnogi čimbenici, što je gotovo nemoguće uzeti u obzir sve odjednom u jednoj tablici.

  Buduće majke i očevi, odgovorite sebi pitanju, zaista je važno da znate tko ste rođeni dječak ili djevojčica? Glavna stvar je da dijete rodi zdravo, bilo sina ili kći. Sigurno, ako otkrijete da očekujete djevojku, ali ludo želite dječaka, možete li se pobačati? Uostalom, svatko ima pravo na život, čak i ako još nije rođen.

  Odredite spol mrvica na kineskom kalendaru

  Drevni kineski kalendar za određivanje spola djeteta je stol koji je pronađen na groblju kineskog cara nedaleko od Pekinga prije oko VII stoljeća. Prema legendi, kineski kalendar trudnoće, koji pomaže izračunati spol djeteta, razvijen je za vrijeme vladavine dinastije Oing. Danas se nalazi na Institutu za znanost u Pekingu, gdje svatko može pogledati artefakt.

  Kako je stvoren kineski kalendar?

  U drevnoj Kini, obitelji su radije imale dječake nego djevojke. Dječaci su postali dobri pomagači u kućanstvu, smatraju se podrškom obitelji. Suprotno tome, članovi obitelji smatraju isključivo kao izvor otpada. Do dobi od 17 godina, kćeri su morale biti hranjene, obučene, a tek tada muževi, kojima su se djevojke udale, preuzele su te odgovornosti. Dakle, drevni kineski stol bio je vrlo popularan u zemlji. Uglavnom, prema kineskom kalendaru, rod roda bio je planiran unaprijed.

  Kako odrediti spol djeteta na kineskom kalendaru?

  Dakle, kako poznajete spol djeteta u kineskom kalendaru? Da biste to učinili, morate izvršiti nekoliko jednostavnih koraka. Kalendar koncepcije djeteta po dobi majke sastoji se od stupca u dobi od 18 do 49 godina, koji se nalazi na lijevoj strani, a redak mjeseci od siječnja do prosinca koji se nalazi u naslovu tablice. Morate učiniti sljedeće:

  1. Postavite svoju dob u vrijeme planiranog rođenja djeteta.
  2. Označite ovaj broj u lijevom stupcu.
  3. Pronađite mjesec u kojem je dijete zamišljeno.
  4. Nacrtajte pravu vodoravnu liniju iz svoje dobi i nacrtajte vertikalnu liniju od mjeseca začeća.
  5. Pogledajte pismo na sjecištu dviju crta. Ako je ovo "M", imat ćete sina, ako je "D" kći.

  Ispitajmo kinesku metodu određivanja spola djeteta u praksi. Zamislite da je trudna majka rođena 29. lipnja 1982., što znači da joj je potrebno dodati 9 mjeseci i napomenuti da je u vrijeme 2016. godine imala 34 godine. Također pretpostavimo da je dijete zamišljeno u listopadu. Sada nacrtajte dvije linije i dođite na raskrižju "D". To jest, buduća majka će imati djevojku. Tablica u nastavku prikazuje sve vizualno:

  Kalendar za određivanje spola djeteta prema dobi majke temelji se na mjesečevom kalendaru. Ima visoku točnost - do 90%. Barem, recite onima koji su ga koristili. No, znanstvene dokaze da su predviđanja tablice doista postala stvarnost, na žalost, ne.

  Neke djevojke koriste kineski kalendar za izračunavanje spola djeteta unaprijed, čak i prije začeća. Netko odlazi na to u ranoj trudnoći. Unatoč činjenici da mnogi ljudi ne uzimaju ozbiljno drevni kineski kalendar, točnost svojih prognoza je vrlo visoka.