Tablice za određivanje spola nerođenog djeteta: japanski i kineski

Liječenje

Roditelji žele znati spol svog nerođenog djeteta.

Potvrđena je činjenica trudnoće i tko će biti: dječak ili djevojčica? Ultrazvuk radi rano, ali želim znati.

Za one koji ne vole dugo čekati odgovor na pitanje, kreirana je tablica za određivanje spola budućeg djeteta.

Kineski stol

Što skriti, kineska civilizacija je super. Uz učinkovite prirodne lijekove, barut i jedinstvenu kulturu, kineski su došli do mnogih zanimljivih stvari.

Među ovim zanimljivim stolom ističe se budućim roditeljima koji mogu odrediti hoće li se dječak ili djevojka pridružiti obitelji. Čak iu antici, primijećeno je da spol bebe ovisi o dobi majke i mjesecu začeća.

Prikazan je u istom obliku kao i tablica umnožavanja, samo vertikalno odražava dob majke, a horizontalno - mjesec koncepcije. Odgovor se nalazi na sjecištu vrijednosti: "D" je djevojka, a "M" je dječak.

Drevna kineska tablica koja određuje spol djeteta lako se provjerava. Dovoljno je računati od vašeg datuma rođenja prije 9 mjeseci, pri izračunavanju dobi majke pri koncepciji i vidjeti rezultat.

Znaš li što bi trebao biti popis stvari za novorođenče u jesen? Stvari bitne za bebu nisu hladne.

Nakon čitanja ovog članka, saznat ćete o uzrocima i simptomima hipoksije kod novorođenčadi.

Japanski stol

Japanska civilizacija nije ništa manje savršena. Samurajski predaka nisu uvijek bili uključeni u borilačke vještine. Japanci također promatraju, poput kineskog, stvorili vlastiti stol za određivanje spola djeteta.

Njegov rezultat je izračunat na radikalno drugačiji princip, ovisi o mjesecu rođenja budućih roditelja i datumu začeća.

Takva tablica sastoji se od dva dijela.

Prva vam omogućuje da pronađete zajedničku sliku na raskrižju mjeseca rođenja oca i majke.

Druga po primljenoj slici vam omogućuje da pronađete kolonu u ćelijama koje trebate pronaći mjesec koncepcije djeteta.

Daljnja pozornost prebacuje se na broj križeva, što karakterizira vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice.

Na primjer, trudna majka rođena je u siječnju, a otac - u ožujku. Japanski tablica za određivanje spola djeteta u prvom dijelu na raskrižju pokazuje broj 9. Na gornjoj površini drugog dijela tablice nalazimo broj 9, au stupcu u kojem stoji, nalazimo mjesec koncepcije djeteta, na primjer, svibnja. Nasuprot ovog mjeseca postoji mnogo križa stupca pod nazivom "Djevojka", što znači da će djevojka najvjerojatnije biti rođena.

Pomoću takvog kalendara pogodno je planirati pod, a ne odrediti što će biti za već zarađeno dijete.

To je zbog činjenice da postoji samo jedan ili dva mjeseca u godini kada je velika vjerojatnost formiranja određenog spola.

Kako odrediti je li test trudna ili ne? Najjednostavnije i najpristupačnije metode za određivanje trudnoće.

Veliki porast tjelesne mase tijekom trudnoće? Nemojte paničariti, čitajte ovdje: cijela istina o dodatnim kilogramima tijekom trudnoće.

Recenzije na dječjim spolnim stolovima

Što se tiče mišljenja, kao što znate, postoji onoliko koliko ima ljudi. Neki su uvjereni u točnost rezultata tablica, dok drugi, naprotiv, vide određeni misticizam i subjektivnost.

Nažalost, precizna tablica određivanja spola djeteta još nije izmišljena, a malo je vjerojatno da će se dogoditi jednom, jer mnogi čimbenici utječu na formiranje spola, danas nije moguće pratiti sve.

Međutim, ako tablice ne rade, ne bi živjeli da bi vidjeli naše dane. Ovo je ono što korisnici kažu:

Recenzije su bile pune različitih mišljenja, ali pokušao sam izračunati najvjerojatnije dječake rođendane. Učinio sam to. Dvije godine kasnije, na istom načelu, moj suprug i ja izračunali smo optimalan datum za koncipiranje djevojke. Danas naša obitelj ima dvoje djece, kako smo htjeli - najstariji je dječak, najmlađi je djevojka. Možda je to slučajnost, ali možda i ne.
Alina

Najtočnija tablica za određivanje spola djeteta

Popularne metode za određivanje spola nerođenog djeteta

Suvremene tehnologije omogućuju mladim roditeljima da saznaju spol budućeg djeteta u drugom tromjesečju trudnoće. Ipak, mnogi roditelji traže od prvog dana trudnoće da saznaju hoće li morati odgojiti sina ili kćer u nekoliko mjeseci. Do sada je jedina precizna metoda za određivanje seksa ultrazvuk, napravljena ne prije 20-26 tjedana. Ako je ranije potrebno odrediti spol djeteta, roditelji mogu koristiti tradicionalne metode. Od velikog interesa za mnoge roditelje su tradicionalni kineski i japanski tablice koje predviđaju spol budućeg djeteta.

sadržaj

Metode kalendara

Raspored ovulacije

Najpouzdaniji od znanstvene i medicinske perspektive je određivanje spola djeteta korištenjem kalendara ovulacije. Ako se par pamti kada se pojavi približno začeće, a žena održava kalendar menstrualnog ciklusa, taj se datum treba usporediti s datumom ovulacije. Ako se začeće dogodilo nekoliko dana prije ovulacije, vjerojatno će se roditi djevojka. Šanse da se dijete rađaju povećavaju ako je dijete zamišljeno na dan ovulacije.

To je zbog fizioloških karakteristika ženskog i muškog tijela: "ženska" sperma mnogo su trajnija od "muškog". Sperm Y aktivniji su, ali dugo nisu u stanju u kiselim uvjetima vagine, za razliku od spermija XY, koja može ostati održiva još nekoliko dana sve dok se ne očekuje dugo očekivana ovulacija.

Važno je napomenuti da kalendar ovulacije pomaže relativno točno određivanje spola djeteta samo ako žena ima redoviti menstrualni ciklus. Ako je ciklus nepravilnog, a nije moguće odrediti trajanje lutealne faze koja utječe na dan ovulacije, ova metoda određivanja spola nerođenog djeteta ne može se smatrati dovoljno pouzdanom. Ako je ciklus redovit, žena će lako planirati pod budućeg djeteta, čineći raspored menstruacije i ovulacije.

Astrološki kalendar

Još je netočnija metoda određivanja spola astroprognoza. Astrolozi tvrde da su znakovi zodijaka žene i muškarci. Da bismo shvatili tko će biti rođen paru, potrebno je utvrditi u kojem se znaku mjesec nalazi na dan začeća. Muški znakovi su Ovan, Leo, Vaga, Blizanci, Vodenjak, Strijelac. Ženski znakovi su Djevica, Škorpion, Rak, Jarac, Bik, Ribe.

Drevne orijentalne tablice za određivanje spola

Kineski stol

Zakone mudrosti kineske civilizacije su određene, a to nije slučajno: drevna Kine posjedovala je jedinstveno znanje i tehnologije koje su bile nedostupne drugim civilizacijama tih vremena. Jedna od čestica drevne kineske mudrosti dosegla je naše suvremenike u obliku jedinstvenog stola za određivanje spola djeteta. Drevni kineski stol, prema legendi, bio je korišten za određivanje spola bebe od strane kineskog careva u davna vremena. Imperijalne obitelji planiraju rođenje djece, usredotočujući se na podatke dobivene iz stola, a moderni kineski često se obraćaju njenoj osobi da bi shvatili kakvu vrstu nadopunjavanja očekuje njihovu obitelj.

Razni izvori tvrde da nam kineski sustav omogućuje da s visokim stupnjem sigurnosti shvatimo hoće li mladi par čekati dječaka ili djevojčicu. Kineska tablica za određivanje spola djeteta koristi se već oko tisuću godina, a izvornik se čuva na Institutu za znanost u Pekingu. Prema tablici, spol djeteta izravno je povezan s dobi trudnice i mjeseca u kojem je nastupila koncepcija.

Vrlo je jednostavno upotrijebiti kinesku metodu: u lijevom stupcu tablice, očekivana majka treba pronaći njezinu dob, a na vrhu izabrati mjesecni broj koncepcije. Na raskrižju linija vidjet ćete rezultat.

Japanski stol

Japanska metoda određivanja spola budućeg djeteta je popularna tehnika koja ima svoje prednosti i nedostatke, unatoč bogatoj povijesti i širokoj upotrebi u cijelom svijetu. Vrlo je jednostavno za korištenje i omogućuje planiranje rođenja djeteta "potrebnog" spola prije začeća. Za razliku od kineske tablice, koja uzima u obzir samo mjesec koncepcije djeteta i doba buduće majke, japanska metoda uz mjesec poravnanja uzima u obzir i mjeseci rođenja budućih majki i budućeg djeteta djeteta.

Japanski stol sastoji se od dva dijela. U prvoj tablici morate odabrati mjesece rođenja buduće majke i budućeg oca, a zatim zapisati broj koji nalazite na raskrižju.

Nakon toga ćete morati pronaći taj broj u sljedećem dijelu tablice i povezati ga s mjesecom začeća. U odgovarajućoj liniji ćete naći jedan ili drugi broj zvijezda koji označavaju moguće spol bebe.

Određivanje spola pomoću krvi

Kako bi unaprijed predvidjeli rođenje dječaka ili djevojčice, možete koristiti popularnu metodologiju koja se temelji na teoriji ažuriranja krvi roditelja.

Teorija obnove krvi navodi da se kod muškaraca i žena krv redovito ažurira, ali kod žena to se češće javlja. Potrebno je podijeliti ukupni broj godina budućeg oca za 3, a dob budućnosti majke treba podijeliti s 4. Usporedite brojke dobivene kao rezultat izračuna. Ako je broj otaca manji, vjerojatnost poroda dječaka povećava se. Ako je broj majke manji, par može imati djevojku.

Bez obzira na metodu spolova koju koristite (kalendar, tablice, raspored menstruacije), sjetite se da su svi rezultati samo vjerojatnost koja nije 100%. Jedina tehnika koja vam omogućuje da pouzdano odredite spol bebe je ultrazvuk skeniranja napravljen u drugom tromjesečju trudnoće.

Japanski stol (kalendar) određuje spol djeteta

12. prosinca 2014 Pregleda: 44,971

Nakon što je saznao o "zanimljivoj" situaciji, budućoj mami, ne čekajući planirani ultrazvuk u 22-24 tjednu trudnoće. želi unaprijed znati tko će imati: dječaka ili djevojčicu. Postoji mnogo načina kako odrediti spol djeteta, a najčešći i jednostavniji za korištenje su kalendari.

Njihov broj danas je vrlo velik, svi su različiti, ali daju i različite rezultate. Pa tko bi imao povjerenja? I gdje možete unaprijed odrediti spol djeteta?

Naravno, najpouzdaniji postupak je ultrazvučna dijagnostika, međutim, kao što je gore spomenuto, provodi se samo 4-5 mjeseci trudnoće. Postoji još jedan način - japanska tablica koja određuje spol djeteta. Kako ga koristiti i što predstavlja?

Načelo japanske tablice za određivanje dječjeg spola

Dugo je dokazano da je ono što rodno dijete rodi ovisi o skupini kromosoma koji nose spermatozoide. U ženki, stanica jaja uvijek ima samo ženski skup kromosoma (X), dok spermatozoidi mogu nositi različite skupine kromosoma X i Y, to jest muških i ženskih. Kada se dvije stanice spoje, setovi kromosoma su povezani. Prilikom spajanja XX kromosoma, rođena je djevojka, s XY - dječakom. I kao što su znanstvenici prethodno tvrdili, nemoguće je unaprijed predvidjeti koji će se setovi kromosoma spojiti.

Japanski znanstvenici to zaniječe i vjeruju da je moguće odrediti kromosomsku fuzije do mjeseca rođenja bioloških roditelja i perioda koncepcije. To jest, u muškom tijelu u određenom razdoblju nastaju X kromosomi i Y kromosomi i moguće je unaprijed odrediti djevojku da se rodi ili dječak. Na temelju toga, sastavili su dvije tablice koje određuju povoljan period za koncipiranje djeteta, muškarca ili žene.

U kratkom vremenu, japanski kalendar za određivanje spola djeteta dobio popularnost ne samo kod Japanaca nego iu inozemstvu, budući da, za mnoge iznenađujuće, rezultati koji ona daje stvarno odgovaraju stvarnosti.

Upute za uporabu

Japanska metoda određivanja spola djeteta je jednostavna za korištenje. Radi lakšeg referiranja, znanstvenici su izradili dva tablica odjednom. Jedan od njih određuje kodni broj, a drugi u mjesecu začeća je spol djeteta.

Japanski kalendar zamišljanja spola djeteta uključuje definiciju broja koda. Da biste ga odredili, trebate pronaći mjesec rođenja biološkog oca i biološke majke.

Od mjeseca rođenja oca skrećemo vertikalnu liniju prema dolje, od mjeseca rođenja majke - vodoravne crte desno. Mjesto gdje se pojavljuje križanje linija je broj koda. Na primjer: otac je rođen u travnju, a majka - u prosincu.

Na sjecištu linija označen je broj 4. To je broj kod kojim će se rod djeteta odrediti prema japanskom kalendaru.

Sada idite na drugu tablicu. Da biste odredili točne rezultate, morate znati mjesec zacrtivanja. Na vrhu tablice nalazi se broj koda koji se nalazi. Od njega nacrtimo vertikalnu liniju do mjeseca začeća i vidimo dobiveni rezultat. Što više križeva, točniji je rezultat.

Na primjer, koncepcija djeteta planira se ili je dovršena u lipnju. Crtežemo vertikalnu liniju od broja koda i vodoravne linije od mjeseca koncepcije.

Tablica pokazuje da se veći broj X nalazi u stupcu "Djevojka", što znači da budući roditelji imaju veliku vjerojatnost da imaju žensko dijete.

Koliko su pouzdani rezultati?

Japanska metoda planiranja djeteta, naravno, ne daje 100% rezultata. Međutim, više od 80% onih koji su ga koristili već su potvrdili jedinstvenost i točnost ove metode.

Za mnoge, određivanje spola djeteta prema japanskom stolu pomoglo je unaprijed planirati trudnoću i imati djetetu točno istog spola koji su željeli.

Naši su znanstvenici još uvijek raspravljali o takvom određivanju spola djeteta, jer svi ti podaci nisu točni. Kao što je ranije spomenuto, oni vjeruju da određivanje spola djeteta na taj način nije realno, a mjeseci rođenja roditelja i začeća ne utječu na to. Ipak, ostaje činjenica da japanska tablica u većini slučajeva pogoduje oznaci.

Postoji još jedna tablica kojom možete odrediti spol nerođenog djeteta, samo to nije japanski, ali kineski. Oni su nešto slični, ali mjesec rođenja oca ne uzima se u obzir, samo doba majke i mjeseca začeća.

Mnogo je lakše koristiti: na lijevoj strani je doba majke, a na vrhu su mjeseci koncepcije. Na isti način kao u japanskom stolu potrebno je izvući crte iz ove dvije vrijednosti, a rod rođenog djeteta određuje mjesto sjecišta tih crta: tamno zeleno - dječak, svjetlo zelena - djevojka.

Za pouzdanost rezultata, možete odrediti spol djeteta odjednom sa dvije tablice. A ako se rezultati podudaraju, možete biti 100% sigurni u koji će spol imati dijete.

Skrenimo pozornost! Da biste odredili spol djeteta iz tih dvaju tablica, potrebno je znati točan mjesec zamišljanja. Ovo nije vrijeme kada otkrijete da ste trudni, ali razdoblje ovulacije. kada dođe do začeća. To jest, ako je vaš menstruacija trebala započeti u prvoj polovici svibnja, ali nije bila tamo, to označava trudnoću. Međutim, ovulacija se nije dogodila u svibnju, već dva tjedna prije prvog dana kašnjenja - u travnju.

Budite oprezni, inače rezultati koje dobijete nisu točni, određujući razdoblje ovulacije, bit će nepouzdano. Da biste precizno odredili ovulaciju, možete koristiti i posebne kalkulatore na Internetu, gdje morate odrediti trajanje menstrualnog ciklusa i datum zadnje menstruacije. Ili sami odrediti, dodavši 14 dana do prvog dana menstruacije.

Zapamtite, razdoblje ovulacije traje 3 do 4 dana. U ovom trenutku može doći do koncepcije, jer je stanica jaja "rođena" i već je spremna za spajanje. U drugim danima, zamišljanje djeteta je nemoguće.

Sada, kada znate sve, možete početi odrediti spol budućeg djeteta.

Dijete rodne tablice

Rodno dijete vrlo je zainteresirano za buduće mame i tate od prvog dana trudnoće. To će vam pomoći odrediti tablicu koja određuje spol djeteta - kineski i japanski. Naravno, oni ne daju apsolutno točan rezultat, već pokazuju samo najvjerojatniji spol djeteta. Ipak, ove tablice su vrlo popularne i zanimljive.

Kineski stol

Ova je tablica sastavljena davno, tako da se mišljenja o njegovim izvorima razlikuju. Prema legendi, pronađen je u drevnom grobu u Kini. Neki znanstvenici vjeruju da se temelji na kineskom lunarnom kalendaru. Drugi vjeruju da su u drevnoj Kini provedena istraživanja koja su otkrila odnos između spola djeteta i dobi majke i mjeseca začeća. Na temelju tih studija sastavljen je stol za određivanje kineskog spola.

Mjesec u kojem je dijete zamišljeno

Japanski stol

Japanska tablica temelji se na činjenici da je spol djeteta određen mjesecima rođenja roditelja i mjeseca začeća. Kako bi se to izračunalo, potrebno je u prvoj tablici pronaći broj koji stoji na raskrižju mjeseci rođenja majke i oca. Zatim u drugoj tablici pronaći kolonu na vrhu koji je ta brojka. To ukazuje na mjesece začeća, ali naprotiv svakog mjeseca postoji vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice, izraženo brojem križeva. Što više križeva, to je veća vjerojatnost da se dijete diči od jednog ili drugog seksa. Japanski kalendar idealan je za planiranje spola djeteta, jer za svaki par trenutačno izračunava mjesece u kojima je najveća vjerojatnost začeća dijete određenog spola. Sjetite se da je to samo vjerojatnost, stoga ti stolovi možda nisu u redu.

Mjesec rođenja
buduća majka

Budući rođendanski rođendan

Način ažuriranja krvi

Ova metoda temelji se na činjenici da se kod muškaraca krv obnavlja svake 4 godine, a kod žena - svake 3 godine. Koji od roditelja u vrijeme koncepcije imao je "svježu" krv, tj. Obnovljeno je kasnije - tog spola i bit će dijete. Također je potrebno uzeti u obzir veliki gubitak krvi, nakon čega se krv također ažurira.

Određivanje spola fetusa ultrazvukom
Spol nerođenog djeteta jedan je od najzanimljivijih pitanja za roditelje pri obavljanju ultrazvučnog pregleda tijekom trudnoće. Od koje vrijeme je moguće točno odrediti spol djeteta?

Postporođajna temperatura
Temperatura tijela je vrlo važan pokazatelj ljudskog zdravlja, a nakon poroda je dvostruko važno - tijekom tog razdoblja stanje ţena treba paţljivo pratiti kako bi se izbjegle komplikacije.

Postporođajna temperatura
Temperatura tijela je vrlo važan pokazatelj ljudskog zdravlja, a nakon poroda je dvostruko važno - tijekom tog razdoblja stanje ţena treba paţljivo pratiti kako bi se izbjegle komplikacije.

Drevni kineski stol ili određivanje spola djeteta prema dobi majke

Mnogo je glasina o drevnom kineskom stolu kako bi utvrdio spol nerođenog djeteta, navodno je bio skriven u Pekingu prije oko 700 godina, i slično, ali u stvari točnost ove tablice ostavlja mnogo želja, prema našim istraživanjima ova tablica radi negdje 50/50, Ali budući da je ova metoda vrlo popularna, to se nije moglo zanemariti. Također, ova tehnika se zove određivanje spola djeteta prema dobi majke. Isprobajte druge testove o spolu djeteta ovdje.

Odredite spol djeteta prema dobi majke

Podijelite s posjetiteljima vaše web stranice povratne informacije o točnosti ove tehnike.

I ne zaboravite glasati za svoju omiljenu metodu i upoznati se s rezultatima glasovanja kako bismo mogli odrediti najtočniju metodu.

Podijelite ovu tehniku ​​sa svojim prijateljima na društvenim mrežama:

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Uvijek je zanimljivo da roditelji unaprijed znaju trebaju li se pripremiti za koga se pripremaju za svog sina ili kćer. Činjenica da je takvo stanje uvijek bilo, kaže drevni kineski stol o određivanju spola budućeg djeteta, koji prema legendi ima više od 700 godina. Zahvaljujući njoj, kineski carevi planirali su kat kada je bilo potrebno imati nasljednika. Pokušajmo shvatiti kako to funkcionira i koliko je pouzdan.

Značajke kineskog stola

U doba visoke tehnologije, navikli smo se unaprijed planirati i računati sve. Isto tako, žena želi nekako utjecati na spol njezina budućeg djeteta, ili bar predvidjeti. U suvremenom svijetu koriste se različite metode: potkrijepljene znanjem ili istraživanjem, kao i folklorne "bake" metode.

Danas žena želi predvidjeti spol njezina nerođenog djeteta

Tablica koja je pronađena tijekom iskopavanja hrama pohranjena je u znanstvenom institutu u Pekingu (prema drugoj legendi, pronađena je u grobu cara). No, govori se da većina kineskih žena još uvijek odabire dan za začeće upravo za nju da rađa dječaka.

Postoji kineski stol za određivanje spola djeteta prema dobi buduće mame i dana začeća. U sastavljanju drugih parametara nisu uzeti u obzir. Naše napredne majke već su provele svoje "studije" i provjerile rod postojećeg djeteta na stolu. Rezultati su bili razočaravajući: značajan postotak odstupanja. No znanstvenici su otkrili neke detalje. Ispada da, prema nekim izvorima, ovaj drevni narod smatra datum rođenja nije uopće dan rođenja, već trenutak začeća, za datum rođenja. Stoga, inzistiraju, nije potrebno uzeti sadašnju dob žene, već da se poveća za devet mjeseci. No kako je ta teorija istina, još nema odgovora.

Kineski stol o određivanju spola djeteta ima svoje prednosti i nedostatke

Usput, u uvjerenju naših predaka postoji sličan sustav izračuna. Ali to uključuje usporedbu dana: koncepciju i rođenje majke. Ako su oboje i očekivana djevojka (ili ako su oboje čudni), i ako su drugačiji, onda dječak. Verzija je vrlo vjerojatna, iako nije posve jasno na čega se temelji.

U svakom slučaju, još uvijek nije vrijedno oslanjati se na takve tablice s 100% vjerojatnosti. Ali uvijek je moguće provjeriti i kombinirati s dodatnim preporukama znanstvenika o načinu začeća za dobivanje djeteta određenog spola.

Upute za rad sa stolom

Kineski stol za određivanje spola djeteta za 2017. ne razlikuje se od izvornika, pronađenog prije 7 stoljeća. Tako izgleda.

Ovo je kineska tablica za određivanje spola djeteta.

Kao što vidite, vrlo je jednostavno koristiti znak, morate slijediti ovu uputu:

 1. Pronađite niz koji odgovara vašoj dobi.
 2. Pogledajte očekivani seks djeteta u nadolazećim mjesecima.
 3. Odaberite opciju koja vas najviše zanima.
 4. Zakazivanje začeća za mjesec dana s rezultatom interesa.

Ako želite više zajamčeni rezultat, bolje je odabrati mjesece u kojima se očekivani seks ponavlja, a ne zamjenjuje drugi za nekoliko razdoblja. Na primjer, ako žena ima 25 godina, a ona želi zatrudnjeti dječaka, bolje je odabrati ne lipanj, već listopad-studeni. Doista, u srpnju i svibnju postoji veća vjerojatnost začeća djevojke koja može uzrokovati pogrešku, au rujnu i prosincu također se očekuje dječak koji povećava šanse nekoliko puta.

Osim toga, možete provjeriti do dana koncepcije majke, tj. dodati joj u dob 9 mjeseci. Ako primljena dobna granica pada na istu godinu, neće biti promjene. Ako se promijeni na prethodnu, onda je bolje odabrati mjesece u kojima se budući spol koincidira u obje godine. U našem slučaju, kao što vidite, to je suprotno, lipanj, dok jeseni mjeseci predviđaju djevojku za nas.

Upravo takve nejasnoće uzrokuju negativne odgovore na ovu tablicu.

Japanski stol - značajke i razlike

Kineski stol za određivanje spola djeteta, recenzije na kojima smo detaljno proučavali, izaziva neke sumnje među 50% korisnika. No, polovica njih kažu da je bolje koristiti japanski sustav. Njihovo povjerenje objašnjava činjenicom da su uzeti u obzir više parametara, na primjer, karakteristike oca. A stol sama izgleda čvršće. Pogledajmo je.

Sastoji se od dvije zasebne ploče. Prema prvom, potrebno je otkriti kontrolnu vrijednost koja se koristi u drugoj tablici.

U prvom morate odabrati svoje karakteristike:

Sada, znajući da naš parametar određuje, razmotrite njegove vrijednosti na drugoj tablici.

Druga tablica je tablica rezultata.

Na prvi pogled nije baš neshvatljivo, ali pogledajmo detaljno. Ovdje morate slijediti ovo načelo:

 1. Pronađite kontrolnu znamenku u stupcu.
 2. U sredini su postovi "dječak", "djevojka".
 3. Odabirom željenog ishoda za sebe, da vidi svoju vrijednost: više stanica prebojati, to je veća vjerojatnost začeća u mjesec dana, koji je naveden u horizontalnom nizu.
 4. Nakon odabranih parametara odaberite najoptimalniji mjesec u stupcu s vašom znamenkom.

Uzmimo primjer. Pretpostavimo da je djevojka rođena u lipnju i njezin suprug u rujnu. Na prvoj tablici otkrivamo kontrolni broj. Bilo je to 6. U drugoj tablici nalazimo stupac sa brojem 6. Dakle, vidimo da je veća vjerojatnost da će začeti djevojčicu u ožujku, srpnju, kolovozu i rujnu. Veljači, svibnja i listopada povoljniji su za dječaka. Istodobno, u listopadu, vjerojatnost da je sin zamišljena je maksimalna jer smo već naslikao više od 10 stanica, au veljači - 6. Za takav par, načelno, koncepcija dječaka je veća samo je 2-3 stanice prevučeno za djevojku, čak iu najpovoljnijim mjesecima.

Znanstvena metoda

Dakle, otkrili smo da je kineski kalendar za određivanje spola djeteta (2017. godine, stol će nam pomoći u identificiranju "nužnih" mjeseci), kao i japanski, prilično pouzdani, ali još uvijek uzrokuju osnovane sumnje. Na primjer, možete odabrati najbolje mjesece jedan po jedan, a drugi i odabrati svoj konačni odabir na one koji se podudaraju, a time i povećati vaše šanse.

Ali bi bilo još bolje paziti na savjete znanstvenika. Njihovo istraživanje temelji se na jednostavnim zakonima anatomije. Znamo da ženske stanice sadrže X kromosome, tako da neće utjecati na pod. Muški spermatozoidi sadrže kromosome X ili Y. Na koga će se susresti s jajetom i spolom našeg embrija ovisi: XX - djevojka, XY - dječak.

Znanstvena metoda razmatra različite X i Y kromosome od drugih.

Što nam to znanje daje i kako možemo doprinijeti susretu s spermatozoidima koji su nam potrebni? Da biste to učinili, morate znati nekoliko točaka u vezi s karakteristikama svake vrste. Spermatozoidi tipa Y su vrlo aktivni i brzo, brzo se kreću i brzo ulove jajne stanice. To znači da, ako se provede seksualni odnos u doba ovulacije, ona će praska i prvo doći do jajne stanice. U ovom slučaju dječak nam je zajamčen.

S druge strane, X-sperma, premda spor, ali imaju vrlo vrijednu kvalitetu - životnu snagu. U genitalnom traktu žena postoji vrlo visoka temperatura, u kojima je Y ubijen u dan najdulje, a X živi do 3-5 dana, a vrlo ženski spol stanica.

Stoga je neophodno provesti oplodnju nekoliko dana prije nego stanica napusti jajovodne cijevi. Istodobno, preko noći, Y spermija će svi umrijeti i neće ostati uopće do trenutka pojavljivanja u genitalnom traktu naše stanice. I X-sperma se polako i dalje kreću i susreću s njom. U ovom slučaju zajamčena je koncepcija kćeri.

 • Izračunajte prema formuli: Trajanje ciklusa je minus 14 dana (dužina lutealne faze koja je jednaka za sve žene).
 • Upotrijebite ispitivanja za kućnu upotrebu: trake, trake, višekratnu upotrebu, urin ili slinu.
 • Održavanje rasporeda prema mjerenjima rektalne temperature.
 • Ultrazvuk, kada liječnik ima priliku pratiti razvoj stanica i vrijeme njezina oslobađanja.

Dodatni savjeti za nutricioniste

Svaka je djevojka čula priče da hrana, odnosno vrsta konzumirane hrane, također može utjecati na spol. Danas je propisano puno dijeta za parove koji žele zatrudnjeti sina ili kćer. Razmotriti osnovu ovih studija:

 • Kako bi se povećala održivost vrste Y sperme, morate konzumirati više kalija i natrija. Optimalan skup proizvoda: meso, kobasice, dimljeni meso, krumpir, gljive, banane, datumi, šljive, marelice, trešnje, dinja.
 • Potrebno je više X-spermija kalcija i magnezija. Potrebno je dati prednost mliječnim proizvodima, svježim sirom, jabukama, kruškama, krastavcima, patlidžanima, rajčicama, repa i mrkvom. Sol bi trebao biti vrlo ograničen, kao i ostaviti kvasac kruh.

Da biste odabrali pravu prehranu, prikupiti popis potrebnih proizvoda i od njih razviti puni i ukusan jelovnik je vrlo jednostavan. Ali prvo se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom kako bi promjena režima ne uzrokovala probleme za razvoj budućeg djeteta. Također je važno napustiti iscrpljujuće dijete puno prije planiranja trudnoće. Mama bolje vodi brigu o zdravlju i izbjegava stres, tako da dijete ima najpovoljnije uvjete u smislu razvoja.

Savjetujemo vam da gledate videozapis kako biste utvrdili želite li upotrijebiti kinesku tablicu za određivanje spola djeteta:

Da biste povećali šanse da imate sina ili kćer, najbolje je kombinirati sve metode i izračune: kinesku tablicu koja određuje spol djeteta, online kalkulator, trenutak začeća (u odnosu na vrijeme ovulacije), dijeta. Tako možete povećati šanse za dobivanje očekivanog rezultata. Ali čak i ako učinak iznenadi, to nije razlog za frustracije. Radost majčinstva i draga beba su blizu - što je još potrebno za sreću?

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Kineski stol o određivanju spola djeteta temelji se na izjavi da spol budućeg djeteta ne ovisi o ocu, već o dobi majke i o mjesecu u kojem je nastupila koncepcija.

Legenda kaže da su od davnih vremena Kinezi analizirali ovisnost o spolu djeteta na mnogim čimbenicima i otkrili odnos između rođenja djeteta određenog seksa i lunarnog doba majke i lunarnog mjeseca začeća bebe. Kineska tablica koja određuje spol djeteta pronađena je u XIV stoljeću u hramu cara, nedaleko od Pekinga.

Važno je napomenuti da je kineski stol najstariji način predviđanja djeteta određenog spola.

Od pamtivijeka, tradicionalna kultura Kine je glavna stvar za obitelj podići sina, a ne kćer i odsutnost muškog djeteta u obitelji se smatra velikim neuspjehom u životu. Moguće je da je to bio razlog zašto su stvorili tablicu koja definira spol djeteta, kako bi obitelj mogla predvidjeti rod budućeg djeteta.

Postoji i mišljenje da kineski i dalje vjeruju i aktivno koriste tablicu definicije spola. Moguće je da je to tako, jer prema najnovijim statistikama trenutno postoji velika neravnoteža u broju muškaraca i žena - muškaraca, nekoliko milijuna više.

Predlažemo da pokušate utvrditi spol djeteta na kineskom stolu. Vjeruje se da pouzdanost ove metode doseže 70-75%, što je zapravo vrlo visok pokazatelj za određivanje spola djeteta.

Da biste saznali kako je točna metoda određivanja spola, možete to provjeriti na sebe, uputite se na svoje djevojke koje već imaju djecu ili svoje voljene osobe. Međutim, rezultat utvrđivanja spola djeteta prema kineskoj tablici nije 100% zajamčen nikakvim znanstvenim istraživanjima. No, nakon svega, za svakog roditelja glavna stvar je da dijete rodi zdravo, a nije tako važno da je ovo sin ili kći.

Da biste koristili stol, trebate znati svoje lunarno doba u vrijeme začeća, što se razlikuje od stvarnog i mjeseca koncepcije u lunarnom kalendaru, što se razlikuje od gregorijanskog! Ako ih ne poznajete, upotrijebite kalkulator, rezultati izračuna pokazat će vašu mjesečevu dob i mjesec zacrtanja prema lunarnom kalendaru.

Usluga na kineskom stolu određuje spol djeteta će učiniti za vas sve potrebne izračune, pretvara svoju dob u lunarni i pokazati lunarnog mjeseca majku u trenutku začeća, koncepcija djeteta mjesecu kineskom lunarnom kalendaru, a navodni spol djeteta.

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Vjerojatno, svi budući roditelji žele otkriti spol bebe. Kineska tablica koja određuje spol djeteta će odgovoriti na pitanje tko će se roditi: dječak ili djevojčica? A ako ne možete čekati i želite znati što boje kupiti odjeću novorođenče, ružičaste ili plave ili uskoro planirate zatrudnjeti i želite pokušati planirati spol djeteta, onda ovaj članak će vam pomoći da napravite malo predviđanja.

Tablica iz Kine i poda nerođenog djeteta

Ovaj drevni kineski stolni grafikon otkriven je u grobu pustinjaka u blizini Pekinga prije više od 700 godina. Kada su arheolozi proučavali pergament iz Kine, otkrili su mjesečev kalendar koji vam omogućuje da odredite spol djeteta s velikom točnošću.


Prema glasinama, kineski stol o točnosti prognoziranja određuje spol djeteta je više od 90% ako se koristi ispravno, ali prema statističkim istraživanju provedenom 1999. godine, utvrđeno je da je točnost je oko 75%.

Je li kineski stol koristan za određivanje spola nerođenog djeteta i vrijedi li je koristiti?

Kina je svijetu dala mnogo stvari, bez kojih bi čitava sudbina čovječanstva bila različita. Priznata postignuća države obuhvaćaju razvoj kompasa, metode šišanja drva, proizvodnju papira i baruta. Kineski stol za određivanje spola djeteta također je dosegao naše dane od davnih vremena.

Njezina svake godine objavljuje poznate časopise za trudnice i tisuće budućih majki vjeruju u rezultate. Međutim, može li se takva metoda smatrati znanstvenom i treba li ga ozbiljno shvatiti? Koja je kineska tablica, kako odrediti spol pomoću metodologije, što ćemo sljedeće razmotriti.

Povijest kineskog stola

Mudraci drevne zemlje bili su fascinirani raznim teorijama koje se odnose na priznate i nepriznate znanstvene discipline. Kineski su bili posebno zainteresirani za numerologiju. Vjerovali su da svako tijelo odgovara određenom raspoloženju i numeričkoj vrijednosti.

Osim toga, koreliraju brojeve s elementima i bojama. Znanstvenici vjeruju da je numerologija ključ mnogih tajni ljudskog tijela i omogućuje vam da izliječite najopasnije bolesti. U ovoj paradigmi treba razmotriti i kineski kalendar trudnoće. Izračunajte spol djeteta za njega - obvezni postupak u istočnim obiteljima u proteklih nekoliko stoljeća.

Nije iznenađujuće da je kineska tablica koja određuje spol nerođenog djeteta toliko aktivno koristi buduće majke velike države. Njezini rezultati nisu bili podložni sumnji, a status metode bio je toliko velik da su spomenuti, prema legendi, pronađeni u grobu cara samoga. Kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta temeljio se na osnovnim načelima numerologije. U najcjelovitijoj verziji, sačuvana je na zidovima drevnog sveučilišta u Pekingu.

Kineski stol može se predstaviti u ovom obliku

Suvremeni Kinezi još uvijek dršću sa svojim naslijeđem. Svaka žena želi unaprijed planirati ili odrediti spol djeteta na kineskom stolu u ranoj fazi. U mnogim slučajevima, rezultat je razlog pobačaja, a posebno kineske žene se riješe djevojaka. Slična metoda je popularna u nekim drugim azijskim zemljama. Na primjer, japanski iscjelitelji također su razvili svoj vlastiti seks kalendar.

U Rusiji drevni kineski stol o određivanju spola djeteta ne vodi do takvih užasnih posljedica, ali je također prilično uobičajen. Tehnika je bila na vrhuncu popularnosti krajem prošlog stoljeća. Replikacija metode u medijima dovela je do ludosti za numerološke izračune. Sada je metoda aktivno distribuirana od strane redovnika foruma i web stranica posvećenih majčinstvu i djetinjstvu.

Kako izračunati spol djeteta na kalendaru trudnoće?

Za razliku od većine numeričkih metoda, drevni kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta ne zahtijeva složene izračune. Da biste dobili rezultate, dovoljno je znati sljedeće podatke:

 1. Godina budućnosti majke. Metoda podrazumijeva broj punih godina na datum planiranog rođenja djeteta. U nekim verzijama dobi u doba oplodnje.
 2. Mjesec začeća. Morate točno znati ili planirati unaprijed.

Vrlo kineska tablica za određivanje spola djeteta za vrijeme začeća jest rešetka koja sadrži dvije semantičke linije. Glavna linija uključuje podatke o mjesecu planirane ili slučajne gnojidbe, a lijevi stupac - o dobi buduće majke. Kako bi se dobio rezultat, potrebno je pronaći ćeliju koja se nalazi na njihovom raskrižju.

Dešifriranje rezultata vrlo je primitivno:

 • rođenje djevojke označeno slovom "D";
 • dječak je šifriran pod "M".

Spol djeteta prema kineskoj tablici može se navodno izračunati unaprijed ili nakon završetka gnojidbe.

Može li doba majke i vrijeme koncepcije utjecati na pod?

Unatoč velikom broju pristaša numerologije, najveći dio ljudi vodio je činjenice na temelju dokaza. Kineski stol za određivanje spola djeteta nema nikakve veze s pravim biološkim zakonima. Dovoljno osnovne osnove za razumijevanje cijelog neuspjeha ove metode.

Možda je u davnim vremenima stol činio otkrivenje, ali to je bilo zbog nedostatka znanja. Kako bi se uništili mitovi o kineskoj metodi, potrebno je upoznati se s pojmom "gnojidba" i čimbenicima koji utječu na pod.

Grafički prikaz kombinacije kromosoma po koncepciji

Gnojidba je proces spajanja muških i ženskih zametnih stanica. Nadalje, od njih nastaje zigota, iz kojeg se razvija organizam. Ženka reproduktivne stanice naziva se stanica jajne stanice i dozrijeva u jajnicima. Zrelo jaje ostavlja jajnika, tj. javlja se ovulacija. Ako nakon ovulacije ženka reproduktivne stanice susreće muškog, spermatozoida, opada gnojidba. Zigot se nekoliko dana kreće kroz jajovod, a zatim je pričvršćen na zid uterusa.

Spol embrija određuje samo jedan par od 46 kromosoma:

 • žene imaju par dvadesetih godina;
 • muškarci - XY.

Nositelji polovice kromosoma (23) su gamete - spermatozoida i jajne stanice. Ženka reproduktivne stanice uvijek uključuje X kromosom, a muški je X ili Y.

Prosječno je potrebno jedno jaje i 400 tisuća muških zametnih stanica za stvaranje zigota. Nijedna kineska tablica ne shvaća spol djeteta jednostavno nije u mogućnosti izračunati takav broj kombinacija. A sama metoda je načelno daleko od fiziologije procesa. Možete saznati spol djeteta iz kineske tablice, ali ideja nije podložna zakonima biologije, već teorijom vjerojatnosti.

Recenzije o upotrebi

Naravno, pronalaženje roda djeteta prema tablici do datuma rođenja roditelja vrlo je atraktivna perspektiva. Ako vam ultrazvuk omogućuje da dobijete informacije o 13-14 tjednu nošenja bebe, ova tehnologija ne čeka vas na čekanju. Znatiželja i nestrpljivost dovode do činjenice da se na Internetu govori o kineskoj tablici koja planira spol djeteta. Postoje razne recenzije o ovoj temi.

Često se buduće majke žale na različite načine opcija. Drevni kineski stol o koncepciji spola djeteta se kopira s mjesta na mjesto, a objavljuje se ponovo i na različitim resursima. To dovodi do činjenice da su izvorni podaci iskrivljeni i razumjeti gdje je pravi kineskog tablice planiranja spola djeteta jednostavno nemoguć.

Netko je kineski stol za izračunavanje spola djeteta stvarno pomogao pogoditi. Za brojne sretne parove dobila je pravo ne jedan, već nekoliko puta za redom. Ove žene tvrde da oni vjeruju u tehniku ​​više od liječnika i ultrazvučne dijagnoze. Za druge, čudo se nije dogodilo, a planirano se nije podudaralo s realnošću. Omjer prvog i drugog iznosi oko 50:50.

Kineska tablica za određivanje spola djeteta, čija je ocjena dvosmislena, ne može se smatrati kompletnom dijagnostičkom metodom čak i kod istezanja. Ako je tehnika radila prema proročanstvu drevnih kineskih znanstvenika s vjerojatnošću od 95 posto, tada bi svaka obitelj imala "dijete koje bi trebalo naručiti". Proučavajući kinesku tablicu i razmišljati o tome kako odrediti spol djeteta prema dobi roditelja, svaka obrazovana osoba će reći da nema takve mogućnosti.

Koriste li se drevna kineska znanja danas?

Suvremena žena ima širok pristup obrazovnim resursima, međutim, prilično je teško riješiti se želje da dodirnu transcendentnu i nerazumljivu ženu. Zato, kako bi se utvrdio rod djeteta, kineski kalendar se i danas koristi. Srećom, većina očekivanih majki ne uzima ozbiljno ovu tehniku ​​i tretira ga kao zabavu.

"100%" kineski stol za koncepciju za spol djeteta ne može se natjecati s rezultatom ultrazvučnog pregleda. Dobiveni podaci ne bi trebali biti razlog za donošenje odluka.

Korisni videozapis

Kineski kalendar za određivanje spola djeteta smatra se jednim od najpreciznijih metoda za predviđanje ili planiranje spola budućeg djeteta. Prema legendi, ova je tablica pronađena u jednoj od grobnica u blizini Pekinga prije više od 700 godina:

Kako otkriti spol djeteta na kineskom stolu

O mudrosti civilizacije srednjeg kraljevstva čine legende: drevna Kina zapravo je posjedovala jedinstveno znanje koje u to doba nije bilo dostupno stanovnicima većine zemalja. Jedinstveni kineski stol za određivanje spola budućeg djeteta jedna je od čestica drevne mudrosti. Legenda kaže da su čak u davnim vremenima drevni kineski stol koristili carske obitelji da izračunaju spol djeteta. Čak i tada, ljudi su se okrenuli njezinim podacima kako bi planirali rođenje djece određenog spola, pa čak i moderni kineski ne prestaju koristiti stol kako bi shvatili hoće li imati sina ili kćer.

Prema osoblju Instituta za znanost u Pekingu, gdje je izvorni kalendar pohranjen, drevni kineski stol za određivanje spola budućeg djeteta omogućuje vam da saznate tko ste rođeni s mogućnošću do 98%.

Zapravo, kineska tablica planiranja spola djeteta uzrokuje puno kontroverzi u akademskoj zajednici. Ne prestaje tvrditi da se pouzdanost podataka iz ovog izvora ne isplati nadati. Sviđa ili ne, teško reći. Kalendar je nevjerojatno popularan, a prema medicinskoj statistici objavljenoj krajem devedesetih, točnost dobivenih rezultata dosegla je 75%. Možda je zbog toga stolu mnoge djevojke širom svijeta, a ona ih ne prestaje zadiviti svojim djelotvornosti.

Kako otkriti spol djeteta na kineskom stolu

Prema kineski, koji je živio mnogo stoljeća prije, spol djeteta izravno je povezan s mjesecom začeća i dobi buduće majke. Na tim je podacima izgrađen princip kineske tablice. Izgleda ovako:

Izračunajte spol djeteta prema dobi majke i mjesec začeća može biti vrlo jednostavan. U lijevom stupcu tablice, buduća majka treba pronaći svoju dob, a zatim odabrati mjesecni broj za koncipiranje djeteta u gornjem stupu. Nakon toga trebate nacrtati dvije linije od odabranih vrijednosti: vodoravno i okomito, a na njihovom raskršću da biste vidjeli rezultat. Ako postoji slovo "D", imat ćete djevojku, ako je "M", odnosno, dječak.

Pomoću tablice da biste izračunali spol budućeg djeteta prema dobi majke, možete planirati trudnoću, ali biste trebali uzeti u obzir neke značajke sustava.

Na primjer, činjenica da se u ovoj tablici doba osobe ne mjeri od datuma kada je rođen, već od trenutka njegova začeća. Zato, trudna majka, koja koristi stol za planiranje koncepcije djeteta određenog spola, mora dodati još devet mjeseci svojoj dobi. Rezultantni broj će se koristiti kao sirovi podaci.

U svakom slučaju, kada koristite kinesku tablicu koncepcije spola djeteta, ne biste se trebali potpuno pouzdati u ovu metodu i uzrujati ako rezultat nije jednak onome što ste dobili nakon izračuna.

Određivanje spola djeteta na kineskom stolu (kineski lunarni kalendar)

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Kako koristiti kalkulator

 1. Unesite datum rođenja i planirani datum koncepcije. Datum koncepcije približan je. U sredini i na kraju godine, dan začeća praktički nije važan. Po datumu, utvrđuje se da li je prije kineske lunarne nove godine ili poslije i do kojeg mjeseca pripada.
 2. Pritisnite gumb "Izračunajte lunarno doba majke i spol djeteta".
 3. Kalkulator će izvršiti sve potrebne proračune, dati mjesečevu dob, prevesti datum unesen na datum na mjesečev kalendar i reći tko je, po mišljenju Kineza, vjerojatnije da ste rođeni kao rezultat koncepcije u ovom trenutku.

Da biste brzo procijenili prognoze za sljedeće mjesece, jednostavno se obratite tablici ispod kalkulatora. Tamo pronađite liniju s mjesečevom dobi majke i stupom s mjesečnim mjesecom začeća. Na sjecištu tih linija i stupaca - predviđanje spola ("M" (dječak) ili "D" (djevojka)).

Prema kineskoj statistici, točnost određivanja spola iznosi 75-80%.

Čak i ako ne vjerujete u njega - pokušajte, neka bude malo zabave. Ne zaboravite podijeliti u komentarima jesu li prognoze došle zajedno (ako se koncepcija već dogodila i znate rezultate ultrazvuka).

Zapamtite da niti jedan lunarni kalendar istodobno ne može uzeti u obzir sve značajke svih žena!

Lunarni kalendar nije Gregorian, u godini i mjesecu broj dana može se razlikovati (neznatno) od našeg uobičajenog kalendara. Svi datumi u njoj su vezani za faze mjeseca.

Kako odrediti doba kineskog lunarnog kalendara?

Kinezi vjeruju da kada je dijete rođeno, on je već 1 godinu star (to je 9 mjeseci intrauterine razvoj, zaokružen na godinu dana). Nakon svake nove godine prema kineskom lunarnom kalendaru, 1 godina se dodaje u mjesečevu dob, bez obzira na mjesec rođenja.

Posebni datum kineske Nove godine (CNG) je različit (obično između 22. siječnja i 22. veljače).

Primjer izračuna lunarne dobi

Ako ste rođeni, primjerice, 8. siječnja (prije AMG-a), već ste stariji od 1 godine u vrijeme rođenja. U ožujku, nakon AMG-a, već imate 2 lunarne godine. I tako dalje, svaki AMG dodaje jednu godinu svojoj dobi.

U prošlosti, 2017., kineska lunarna nova godina (Godina pijetao) slavljena je 28. siječnja. Godine 2018. AMG (Godina psa) slavi se 16. veljače.

Tablice za tablice dječjeg spola

sadržaj:

Rod djeteta počinje brinuti o budućim roditeljima ponekad dugo prije njegove koncepcije. Netko želi kćer, a netko želi malo sina. Mnogi se ne žele izlagati volji slučaja i početi samostalno pokušavati planirati spol djeteta, koristeći sve vrste mogućnosti (dijete, narodni znak, datum začeća).

Naravno, svi ne planiraju spol nasljednika za začećem. Mnogi to pitaju samo tijekom trudnoće. Čeka dugo ultrazvuk, a vi želite riješiti ovu zagonetku što je prije moguće.

Kalendar kineske robe

Predlažemo da se uputite na kineski kalendar za određivanje spola djeteta. Pekinški institut za znanost tvrdi da točnost ove metode doseže 97%.

Upotreba podataka iz ove tablice:

 • Ako planirate dijete, a zatim u retku tablice koja odgovara vašoj dobi, trebate odabrati mjesece u kojima je najvjerojatnije rođenje dječaka ili djevojčice, a zatim oduzmite 9 mjeseci, određujući onaj u kojem trebate začeti dijete.
 • Ako ste već trudni, pronađite u tablici mjesto gdje se presijecaju vaša dob i mjesec zacjeljivanja (ili očekivani mjesec djetetovog izgleda) i znat ćete kakav će se spol roditi.

U tablici nije pronađen nikakav logički uzorak, ili još nije utvrđen. No, čudno, u većini slučajeva pokazuje točne rezultate.

Japanski kalendar za bebe

Pouzdan u 80% slučajeva. Ova metoda uzima u obzir ne samo datum začeća, već i mjesec rođenja budućih roditelja, a sastoji se od dvije tablice.

Tablica br. 1 pomaže pronaći "tajni" broj koji se odnosi na mjesec rođenja oba roditelja.