Tablice za određivanje spola nerođenog djeteta: japanski i kineski

Hrana

Roditelji žele znati spol svog nerođenog djeteta.

Potvrđena je činjenica trudnoće i tko će biti: dječak ili djevojčica? Ultrazvuk radi rano, ali želim znati.

Za one koji ne vole dugo čekati odgovor na pitanje, kreirana je tablica za određivanje spola budućeg djeteta.

Kineski stol

Što skriti, kineska civilizacija je super. Uz učinkovite prirodne lijekove, barut i jedinstvenu kulturu, kineski su došli do mnogih zanimljivih stvari.

Među ovim zanimljivim stolom ističe se budućim roditeljima koji mogu odrediti hoće li se dječak ili djevojka pridružiti obitelji. Čak iu antici, primijećeno je da spol bebe ovisi o dobi majke i mjesecu začeća.

Prikazan je u istom obliku kao i tablica umnožavanja, samo vertikalno odražava dob majke, a horizontalno - mjesec koncepcije. Odgovor se nalazi na sjecištu vrijednosti: "D" je djevojka, a "M" je dječak.

Drevna kineska tablica koja određuje spol djeteta lako se provjerava. Dovoljno je računati od vašeg datuma rođenja prije 9 mjeseci, pri izračunavanju dobi majke pri koncepciji i vidjeti rezultat.

Znaš li što bi trebao biti popis stvari za novorođenče u jesen? Stvari bitne za bebu nisu hladne.

Nakon čitanja ovog članka, saznat ćete o uzrocima i simptomima hipoksije kod novorođenčadi.

Japanski stol

Japanska civilizacija nije ništa manje savršena. Samurajski predaka nisu uvijek bili uključeni u borilačke vještine. Japanci također promatraju, poput kineskog, stvorili vlastiti stol za određivanje spola djeteta.

Njegov rezultat je izračunat na radikalno drugačiji princip, ovisi o mjesecu rođenja budućih roditelja i datumu začeća.

Takva tablica sastoji se od dva dijela.

Prva vam omogućuje da pronađete zajedničku sliku na raskrižju mjeseca rođenja oca i majke.

Druga po primljenoj slici vam omogućuje da pronađete kolonu u ćelijama koje trebate pronaći mjesec koncepcije djeteta.

Daljnja pozornost prebacuje se na broj križeva, što karakterizira vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice.

Na primjer, trudna majka rođena je u siječnju, a otac - u ožujku. Japanski tablica za određivanje spola djeteta u prvom dijelu na raskrižju pokazuje broj 9. Na gornjoj površini drugog dijela tablice nalazimo broj 9, au stupcu u kojem stoji, nalazimo mjesec koncepcije djeteta, na primjer, svibnja. Nasuprot ovog mjeseca postoji mnogo križa stupca pod nazivom "Djevojka", što znači da će djevojka najvjerojatnije biti rođena.

Pomoću takvog kalendara pogodno je planirati pod, a ne odrediti što će biti za već zarađeno dijete.

To je zbog činjenice da postoji samo jedan ili dva mjeseca u godini kada je velika vjerojatnost formiranja određenog spola.

Kako odrediti je li test trudna ili ne? Najjednostavnije i najpristupačnije metode za određivanje trudnoće.

Veliki porast tjelesne mase tijekom trudnoće? Nemojte paničariti, čitajte ovdje: cijela istina o dodatnim kilogramima tijekom trudnoće.

Recenzije na dječjim spolnim stolovima

Što se tiče mišljenja, kao što znate, postoji onoliko koliko ima ljudi. Neki su uvjereni u točnost rezultata tablica, dok drugi, naprotiv, vide određeni misticizam i subjektivnost.

Nažalost, precizna tablica određivanja spola djeteta još nije izmišljena, a malo je vjerojatno da će se dogoditi jednom, jer mnogi čimbenici utječu na formiranje spola, danas nije moguće pratiti sve.

Međutim, ako tablice ne rade, ne bi živjeli da bi vidjeli naše dane. Ovo je ono što korisnici kažu:

Recenzije su bile pune različitih mišljenja, ali pokušao sam izračunati najvjerojatnije dječake rođendane. Učinio sam to. Dvije godine kasnije, na istom načelu, moj suprug i ja izračunali smo optimalan datum za koncipiranje djevojke. Danas naša obitelj ima dvoje djece, kako smo htjeli - najstariji je dječak, najmlađi je djevojka. Možda je to slučajnost, ali možda i ne.
Alina

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Kineski stol o određivanju spola djeteta temelji se na izjavi da spol budućeg djeteta ne ovisi o ocu, već o dobi majke i o mjesecu u kojem je nastupila koncepcija.

Legenda kaže da su od davnih vremena Kinezi analizirali ovisnost o spolu djeteta na mnogim čimbenicima i otkrili odnos između rođenja djeteta određenog seksa i lunarnog doba majke i lunarnog mjeseca začeća bebe. Kineska tablica koja određuje spol djeteta pronađena je u XIV stoljeću u hramu cara, nedaleko od Pekinga.

Važno je napomenuti da je kineski stol najstariji način predviđanja djeteta određenog spola.

Od pamtivijeka, tradicionalna kultura Kine je glavna stvar za obitelj podići sina, a ne kćer i odsutnost muškog djeteta u obitelji se smatra velikim neuspjehom u životu. Moguće je da je to bio razlog zašto su stvorili tablicu koja definira spol djeteta, kako bi obitelj mogla predvidjeti rod budućeg djeteta.

Postoji i mišljenje da kineski i dalje vjeruju i aktivno koriste tablicu definicije spola. Moguće je da je to tako, jer prema najnovijim statistikama trenutno postoji velika neravnoteža u broju muškaraca i žena - muškaraca, nekoliko milijuna više.

Predlažemo da pokušate utvrditi spol djeteta na kineskom stolu. Vjeruje se da pouzdanost ove metode doseže 70-75%, što je zapravo vrlo visok pokazatelj za određivanje spola djeteta.

Da biste saznali kako je točna metoda određivanja spola, možete to provjeriti na sebe, uputite se na svoje djevojke koje već imaju djecu ili svoje voljene osobe. Međutim, rezultat utvrđivanja spola djeteta prema kineskoj tablici nije 100% zajamčen nikakvim znanstvenim istraživanjima. No, nakon svega, za svakog roditelja glavna stvar je da dijete rodi zdravo, a nije tako važno da je ovo sin ili kći.

Da biste koristili stol, trebate znati svoje lunarno doba u vrijeme začeća, što se razlikuje od stvarnog i mjeseca koncepcije u lunarnom kalendaru, što se razlikuje od gregorijanskog! Ako ih ne poznajete, upotrijebite kalkulator, rezultati izračuna pokazat će vašu mjesečevu dob i mjesec zacrtanja prema lunarnom kalendaru.

Usluga na kineskom stolu određuje spol djeteta će učiniti za vas sve potrebne izračune, pretvara svoju dob u lunarni i pokazati lunarnog mjeseca majku u trenutku začeća, koncepcija djeteta mjesecu kineskom lunarnom kalendaru, a navodni spol djeteta.

Drevni kineski stol ili određivanje spola djeteta prema dobi majke

Mnogo je glasina o drevnom kineskom stolu kako bi utvrdio spol nerođenog djeteta, navodno je bio skriven u Pekingu prije oko 700 godina, i slično, ali u stvari točnost ove tablice ostavlja mnogo želja, prema našim istraživanjima ova tablica radi negdje 50/50, Ali budući da je ova metoda vrlo popularna, to se nije moglo zanemariti. Također, ova tehnika se zove određivanje spola djeteta prema dobi majke. Isprobajte druge testove o spolu djeteta ovdje.

Odredite spol djeteta prema dobi majke

Podijelite s posjetiteljima vaše web stranice povratne informacije o točnosti ove tehnike.

I ne zaboravite glasati za svoju omiljenu metodu i upoznati se s rezultatima glasovanja kako bismo mogli odrediti najtočniju metodu.

Podijelite ovu tehniku ​​sa svojim prijateljima na društvenim mrežama:

Je li kineski stol koristan za određivanje spola nerođenog djeteta i vrijedi li je koristiti?

Kina je svijetu dala mnogo stvari, bez kojih bi čitava sudbina čovječanstva bila različita. Priznata postignuća države obuhvaćaju razvoj kompasa, metode šišanja drva, proizvodnju papira i baruta. Kineski stol za određivanje spola djeteta također je dosegao naše dane od davnih vremena.

Njezina svake godine objavljuje poznate časopise za trudnice i tisuće budućih majki vjeruju u rezultate. Međutim, može li se takva metoda smatrati znanstvenom i treba li ga ozbiljno shvatiti? Koja je kineska tablica, kako odrediti spol pomoću metodologije, što ćemo sljedeće razmotriti.

Povijest kineskog stola

Mudraci drevne zemlje bili su fascinirani raznim teorijama koje se odnose na priznate i nepriznate znanstvene discipline. Kineski su bili posebno zainteresirani za numerologiju. Vjerovali su da svako tijelo odgovara određenom raspoloženju i numeričkoj vrijednosti.

Osim toga, koreliraju brojeve s elementima i bojama. Znanstvenici vjeruju da je numerologija ključ mnogih tajni ljudskog tijela i omogućuje vam da izliječite najopasnije bolesti. U ovoj paradigmi treba razmotriti i kineski kalendar trudnoće. Izračunajte spol djeteta za njega - obvezni postupak u istočnim obiteljima u proteklih nekoliko stoljeća.

Nije iznenađujuće da je kineska tablica koja određuje spol nerođenog djeteta toliko aktivno koristi buduće majke velike države. Njezini rezultati nisu bili podložni sumnji, a status metode bio je toliko velik da su spomenuti, prema legendi, pronađeni u grobu cara samoga. Kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta temeljio se na osnovnim načelima numerologije. U najcjelovitijoj verziji, sačuvana je na zidovima drevnog sveučilišta u Pekingu.

Kineski stol može se predstaviti u ovom obliku

Suvremeni Kinezi još uvijek dršću sa svojim naslijeđem. Svaka žena želi unaprijed planirati ili odrediti spol djeteta na kineskom stolu u ranoj fazi. U mnogim slučajevima, rezultat je razlog pobačaja, a posebno kineske žene se riješe djevojaka. Slična metoda je popularna u nekim drugim azijskim zemljama. Na primjer, japanski iscjelitelji također su razvili svoj vlastiti seks kalendar.

U Rusiji drevni kineski stol o određivanju spola djeteta ne vodi do takvih užasnih posljedica, ali je također prilično uobičajen. Tehnika je bila na vrhuncu popularnosti krajem prošlog stoljeća. Replikacija metode u medijima dovela je do ludosti za numerološke izračune. Sada je metoda aktivno distribuirana od strane redovnika foruma i web stranica posvećenih majčinstvu i djetinjstvu.

Kako izračunati spol djeteta na kalendaru trudnoće?

Za razliku od većine numeričkih metoda, drevni kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta ne zahtijeva složene izračune. Da biste dobili rezultate, dovoljno je znati sljedeće podatke:

 1. Godina budućnosti majke. Metoda podrazumijeva broj punih godina na datum planiranog rođenja djeteta. U nekim verzijama dobi u doba oplodnje.
 2. Mjesec začeća. Morate točno znati ili planirati unaprijed.

Vrlo kineska tablica za određivanje spola djeteta za vrijeme začeća jest rešetka koja sadrži dvije semantičke linije. Glavna linija uključuje podatke o mjesecu planirane ili slučajne gnojidbe, a lijevi stupac - o dobi buduće majke. Kako bi se dobio rezultat, potrebno je pronaći ćeliju koja se nalazi na njihovom raskrižju.

Dešifriranje rezultata vrlo je primitivno:

 • rođenje djevojke označeno slovom "D";
 • dječak je šifriran pod "M".

Spol djeteta prema kineskoj tablici može se navodno izračunati unaprijed ili nakon završetka gnojidbe.

Može li doba majke i vrijeme koncepcije utjecati na pod?

Unatoč velikom broju pristaša numerologije, najveći dio ljudi vodio je činjenice na temelju dokaza. Kineski stol za određivanje spola djeteta nema nikakve veze s pravim biološkim zakonima. Dovoljno osnovne osnove za razumijevanje cijelog neuspjeha ove metode.

Možda je u davnim vremenima stol činio otkrivenje, ali to je bilo zbog nedostatka znanja. Kako bi se uništili mitovi o kineskoj metodi, potrebno je upoznati se s pojmom "gnojidba" i čimbenicima koji utječu na pod.

Grafički prikaz kombinacije kromosoma po koncepciji

Gnojidba je proces spajanja muških i ženskih zametnih stanica. Nadalje, od njih nastaje zigota, iz kojeg se razvija organizam. Ženka reproduktivne stanice naziva se stanica jajne stanice i dozrijeva u jajnicima. Zrelo jaje ostavlja jajnika, tj. javlja se ovulacija. Ako nakon ovulacije ženka reproduktivne stanice susreće muškog, spermatozoida, opada gnojidba. Zigot se nekoliko dana kreće kroz jajovod, a zatim je pričvršćen na zid uterusa.

Spol embrija određuje samo jedan par od 46 kromosoma:

 • žene imaju par dvadesetih godina;
 • muškarci - XY.

Nositelji polovice kromosoma (23) su gamete - spermatozoida i jajne stanice. Ženka reproduktivne stanice uvijek uključuje X kromosom, a muški je X ili Y.

Prosječno je potrebno jedno jaje i 400 tisuća muških zametnih stanica za stvaranje zigota. Nijedna kineska tablica ne shvaća spol djeteta jednostavno nije u mogućnosti izračunati takav broj kombinacija. A sama metoda je načelno daleko od fiziologije procesa. Možete saznati spol djeteta iz kineske tablice, ali ideja nije podložna zakonima biologije, već teorijom vjerojatnosti.

Recenzije o upotrebi

Naravno, pronalaženje roda djeteta prema tablici do datuma rođenja roditelja vrlo je atraktivna perspektiva. Ako vam ultrazvuk omogućuje da dobijete informacije o 13-14 tjednu nošenja bebe, ova tehnologija ne čeka vas na čekanju. Znatiželja i nestrpljivost dovode do činjenice da se na Internetu govori o kineskoj tablici koja planira spol djeteta. Postoje razne recenzije o ovoj temi.

Često se buduće majke žale na različite načine opcija. Drevni kineski stol o koncepciji spola djeteta se kopira s mjesta na mjesto, a objavljuje se ponovo i na različitim resursima. To dovodi do činjenice da su izvorni podaci iskrivljeni i razumjeti gdje je pravi kineskog tablice planiranja spola djeteta jednostavno nemoguć.

Netko je kineski stol za izračunavanje spola djeteta stvarno pomogao pogoditi. Za brojne sretne parove dobila je pravo ne jedan, već nekoliko puta za redom. Ove žene tvrde da oni vjeruju u tehniku ​​više od liječnika i ultrazvučne dijagnoze. Za druge, čudo se nije dogodilo, a planirano se nije podudaralo s realnošću. Omjer prvog i drugog iznosi oko 50:50.

Kineska tablica za određivanje spola djeteta, čija je ocjena dvosmislena, ne može se smatrati kompletnom dijagnostičkom metodom čak i kod istezanja. Ako je tehnika radila prema proročanstvu drevnih kineskih znanstvenika s vjerojatnošću od 95 posto, tada bi svaka obitelj imala "dijete koje bi trebalo naručiti". Proučavajući kinesku tablicu i razmišljati o tome kako odrediti spol djeteta prema dobi roditelja, svaka obrazovana osoba će reći da nema takve mogućnosti.

Koriste li se drevna kineska znanja danas?

Suvremena žena ima širok pristup obrazovnim resursima, međutim, prilično je teško riješiti se želje da dodirnu transcendentnu i nerazumljivu ženu. Zato, kako bi se utvrdio rod djeteta, kineski kalendar se i danas koristi. Srećom, većina očekivanih majki ne uzima ozbiljno ovu tehniku ​​i tretira ga kao zabavu.

"100%" kineski stol za koncepciju za spol djeteta ne može se natjecati s rezultatom ultrazvučnog pregleda. Dobiveni podaci ne bi trebali biti razlog za donošenje odluka.

Korisni videozapis

Kineski kalendar za određivanje spola djeteta smatra se jednim od najpreciznijih metoda za predviđanje ili planiranje spola budućeg djeteta. Prema legendi, ova je tablica pronađena u jednoj od grobnica u blizini Pekinga prije više od 700 godina:

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Uvijek je zanimljivo da roditelji unaprijed znaju trebaju li se pripremiti za koga se pripremaju za svog sina ili kćer. Činjenica da je takvo stanje uvijek bilo, kaže drevni kineski stol o određivanju spola budućeg djeteta, koji prema legendi ima više od 700 godina. Zahvaljujući njoj, kineski carevi planirali su kat kada je bilo potrebno imati nasljednika. Pokušajmo shvatiti kako to funkcionira i koliko je pouzdan.

Značajke kineskog stola

U doba visoke tehnologije, navikli smo se unaprijed planirati i računati sve. Isto tako, žena želi nekako utjecati na spol njezina budućeg djeteta, ili bar predvidjeti. U suvremenom svijetu koriste se različite metode: potkrijepljene znanjem ili istraživanjem, kao i folklorne "bake" metode.

Danas žena želi predvidjeti spol njezina nerođenog djeteta

Tablica koja je pronađena tijekom iskopavanja hrama pohranjena je u znanstvenom institutu u Pekingu (prema drugoj legendi, pronađena je u grobu cara). No, govori se da većina kineskih žena još uvijek odabire dan za začeće upravo za nju da rađa dječaka.

Postoji kineski stol za određivanje spola djeteta prema dobi buduće mame i dana začeća. U sastavljanju drugih parametara nisu uzeti u obzir. Naše napredne majke već su provele svoje "studije" i provjerile rod postojećeg djeteta na stolu. Rezultati su bili razočaravajući: značajan postotak odstupanja. No znanstvenici su otkrili neke detalje. Ispada da, prema nekim izvorima, ovaj drevni narod smatra datum rođenja nije uopće dan rođenja, već trenutak začeća, za datum rođenja. Stoga, inzistiraju, nije potrebno uzeti sadašnju dob žene, već da se poveća za devet mjeseci. No kako je ta teorija istina, još nema odgovora.

Kineski stol o određivanju spola djeteta ima svoje prednosti i nedostatke

Usput, u uvjerenju naših predaka postoji sličan sustav izračuna. Ali to uključuje usporedbu dana: koncepciju i rođenje majke. Ako su oboje i očekivana djevojka (ili ako su oboje čudni), i ako su drugačiji, onda dječak. Verzija je vrlo vjerojatna, iako nije posve jasno na čega se temelji.

U svakom slučaju, još uvijek nije vrijedno oslanjati se na takve tablice s 100% vjerojatnosti. Ali uvijek je moguće provjeriti i kombinirati s dodatnim preporukama znanstvenika o načinu začeća za dobivanje djeteta određenog spola.

Upute za rad sa stolom

Kineski stol za određivanje spola djeteta za 2017. ne razlikuje se od izvornika, pronađenog prije 7 stoljeća. Tako izgleda.

Ovo je kineska tablica za određivanje spola djeteta.

Kao što vidite, vrlo je jednostavno koristiti znak, morate slijediti ovu uputu:

 1. Pronađite niz koji odgovara vašoj dobi.
 2. Pogledajte očekivani seks djeteta u nadolazećim mjesecima.
 3. Odaberite opciju koja vas najviše zanima.
 4. Zakazivanje začeća za mjesec dana s rezultatom interesa.

Ako želite više zajamčeni rezultat, bolje je odabrati mjesece u kojima se očekivani seks ponavlja, a ne zamjenjuje drugi za nekoliko razdoblja. Na primjer, ako žena ima 25 godina, a ona želi zatrudnjeti dječaka, bolje je odabrati ne lipanj, već listopad-studeni. Doista, u srpnju i svibnju postoji veća vjerojatnost začeća djevojke koja može uzrokovati pogrešku, au rujnu i prosincu također se očekuje dječak koji povećava šanse nekoliko puta.

Osim toga, možete provjeriti do dana koncepcije majke, tj. dodati joj u dob 9 mjeseci. Ako primljena dobna granica pada na istu godinu, neće biti promjene. Ako se promijeni na prethodnu, onda je bolje odabrati mjesece u kojima se budući spol koincidira u obje godine. U našem slučaju, kao što vidite, to je suprotno, lipanj, dok jeseni mjeseci predviđaju djevojku za nas.

Upravo takve nejasnoće uzrokuju negativne odgovore na ovu tablicu.

Japanski stol - značajke i razlike

Kineski stol za određivanje spola djeteta, recenzije na kojima smo detaljno proučavali, izaziva neke sumnje među 50% korisnika. No, polovica njih kažu da je bolje koristiti japanski sustav. Njihovo povjerenje objašnjava činjenicom da su uzeti u obzir više parametara, na primjer, karakteristike oca. A stol sama izgleda čvršće. Pogledajmo je.

Sastoji se od dvije zasebne ploče. Prema prvom, potrebno je otkriti kontrolnu vrijednost koja se koristi u drugoj tablici.

U prvom morate odabrati svoje karakteristike:

Sada, znajući da naš parametar određuje, razmotrite njegove vrijednosti na drugoj tablici.

Druga tablica je tablica rezultata.

Na prvi pogled nije baš neshvatljivo, ali pogledajmo detaljno. Ovdje morate slijediti ovo načelo:

 1. Pronađite kontrolnu znamenku u stupcu.
 2. U sredini su postovi "dječak", "djevojka".
 3. Odabirom željenog ishoda za sebe, da vidi svoju vrijednost: više stanica prebojati, to je veća vjerojatnost začeća u mjesec dana, koji je naveden u horizontalnom nizu.
 4. Nakon odabranih parametara odaberite najoptimalniji mjesec u stupcu s vašom znamenkom.

Uzmimo primjer. Pretpostavimo da je djevojka rođena u lipnju i njezin suprug u rujnu. Na prvoj tablici otkrivamo kontrolni broj. Bilo je to 6. U drugoj tablici nalazimo stupac sa brojem 6. Dakle, vidimo da je veća vjerojatnost da će začeti djevojčicu u ožujku, srpnju, kolovozu i rujnu. Veljači, svibnja i listopada povoljniji su za dječaka. Istodobno, u listopadu, vjerojatnost da je sin zamišljena je maksimalna jer smo već naslikao više od 10 stanica, au veljači - 6. Za takav par, načelno, koncepcija dječaka je veća samo je 2-3 stanice prevučeno za djevojku, čak iu najpovoljnijim mjesecima.

Znanstvena metoda

Dakle, otkrili smo da je kineski kalendar za određivanje spola djeteta (2017. godine, stol će nam pomoći u identificiranju "nužnih" mjeseci), kao i japanski, prilično pouzdani, ali još uvijek uzrokuju osnovane sumnje. Na primjer, možete odabrati najbolje mjesece jedan po jedan, a drugi i odabrati svoj konačni odabir na one koji se podudaraju, a time i povećati vaše šanse.

Ali bi bilo još bolje paziti na savjete znanstvenika. Njihovo istraživanje temelji se na jednostavnim zakonima anatomije. Znamo da ženske stanice sadrže X kromosome, tako da neće utjecati na pod. Muški spermatozoidi sadrže kromosome X ili Y. Na koga će se susresti s jajetom i spolom našeg embrija ovisi: XX - djevojka, XY - dječak.

Znanstvena metoda razmatra različite X i Y kromosome od drugih.

Što nam to znanje daje i kako možemo doprinijeti susretu s spermatozoidima koji su nam potrebni? Da biste to učinili, morate znati nekoliko točaka u vezi s karakteristikama svake vrste. Spermatozoidi tipa Y su vrlo aktivni i brzo, brzo se kreću i brzo ulove jajne stanice. To znači da, ako se provede seksualni odnos u doba ovulacije, ona će praska i prvo doći do jajne stanice. U ovom slučaju dječak nam je zajamčen.

S druge strane, X-sperma, premda spor, ali imaju vrlo vrijednu kvalitetu - životnu snagu. U genitalnom traktu žena postoji vrlo visoka temperatura, u kojima je Y ubijen u dan najdulje, a X živi do 3-5 dana, a vrlo ženski spol stanica.

Stoga je neophodno provesti oplodnju nekoliko dana prije nego stanica napusti jajovodne cijevi. Istodobno, preko noći, Y spermija će svi umrijeti i neće ostati uopće do trenutka pojavljivanja u genitalnom traktu naše stanice. I X-sperma se polako i dalje kreću i susreću s njom. U ovom slučaju zajamčena je koncepcija kćeri.

 • Izračunajte prema formuli: Trajanje ciklusa je minus 14 dana (dužina lutealne faze koja je jednaka za sve žene).
 • Upotrijebite ispitivanja za kućnu upotrebu: trake, trake, višekratnu upotrebu, urin ili slinu.
 • Održavanje rasporeda prema mjerenjima rektalne temperature.
 • Ultrazvuk, kada liječnik ima priliku pratiti razvoj stanica i vrijeme njezina oslobađanja.

Dodatni savjeti za nutricioniste

Svaka je djevojka čula priče da hrana, odnosno vrsta konzumirane hrane, također može utjecati na spol. Danas je propisano puno dijeta za parove koji žele zatrudnjeti sina ili kćer. Razmotriti osnovu ovih studija:

 • Kako bi se povećala održivost vrste Y sperme, morate konzumirati više kalija i natrija. Optimalan skup proizvoda: meso, kobasice, dimljeni meso, krumpir, gljive, banane, datumi, šljive, marelice, trešnje, dinja.
 • Potrebno je više X-spermija kalcija i magnezija. Potrebno je dati prednost mliječnim proizvodima, svježim sirom, jabukama, kruškama, krastavcima, patlidžanima, rajčicama, repa i mrkvom. Sol bi trebao biti vrlo ograničen, kao i ostaviti kvasac kruh.

Da biste odabrali pravu prehranu, prikupiti popis potrebnih proizvoda i od njih razviti puni i ukusan jelovnik je vrlo jednostavan. Ali prvo se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom kako bi promjena režima ne uzrokovala probleme za razvoj budućeg djeteta. Također je važno napustiti iscrpljujuće dijete puno prije planiranja trudnoće. Mama bolje vodi brigu o zdravlju i izbjegava stres, tako da dijete ima najpovoljnije uvjete u smislu razvoja.

Savjetujemo vam da gledate videozapis kako biste utvrdili želite li upotrijebiti kinesku tablicu za određivanje spola djeteta:

Da biste povećali šanse da imate sina ili kćer, najbolje je kombinirati sve metode i izračune: kinesku tablicu koja određuje spol djeteta, online kalkulator, trenutak začeća (u odnosu na vrijeme ovulacije), dijeta. Tako možete povećati šanse za dobivanje očekivanog rezultata. Ali čak i ako učinak iznenadi, to nije razlog za frustracije. Radost majčinstva i draga beba su blizu - što je još potrebno za sreću?

Kako odrediti spol kineskog i starog kineskog koncepcijskog kalendara 2018. godine: koncepcija lunarnog horoskopa, test za određivanje dječaka ili djevojčice

Ako planirate postati mama ili tata, imaju vrlo specifične želje u pogledu na spol bebe, želite ga podići dječaka ili sanjaju o izgledu drugoj obitelji djevojku, onda će pomoći odrediti spol djeteta tablice stvorena u Kini prije nekoliko stoljeća.

Kako planirati seks djeteta prema kineskoj metodi

Starci su nastojali povećati natalitet dječaka, kako je čovjek pomogao obitelji u uzgoju, bio zaštitnik i zarađivač.

Za vladara drevne Kine bilo je važno zamišljati dječaka kako bi podigao nasljednika. Mnogi muževi čak su činili ljubavnice s ciljem da imaju sina.

Rođenje djevojčica bilo je manje vrijedno, jedva se odraslo, vjenčali su se. Imanje žena u obitelji bila je skupo. S tim u vezi, kineski mudraci dali su posebne tablice za planiranje djece.

Kineski kalendar za određivanje spola djeteta drevni je način poznavanja spola bebe prije začeća. Danas je izvorni sekularni dokument čuvan na Institutu znanosti u Pekingu. Kalendar je stol čija starost, prema legendi, već je stotinu godina. Drevni rukopis bio je rasprostranjen među stanovništvom i još uvijek je popularan diljem svijeta.

Učinkovitost određivanja spola djeteta koristeći kalendare i tablice

Unatoč tome što ne postoji znanstveno pouzdan način za određivanje spola prije začeća, mnoge žene koriste kalendare i bilježe visoku točnost izračuna. Institut znanosti u glavnom gradu Narodne Republike Kine tvrdi da je pogreška samo 2%.

Koja je kineska tablica za određivanje spola mjesečevog kalendara za 2018. godinu

Kalendar vam omogućuje planiranje poda budućih mrvica. Mudri ljudi koji su napravili stol su uzimali lunarne faze i učestalost promjena krvi u ženskom tijelu kao osnovu.

Pretpostavljeno je da je mlađi ciklus budućeg mama koji utječe na onoga tko se rodi 9 mjeseci nakon začeća. Tablica pomaže shvatiti u kojem mjesecu vjerojatnost začeća djevojke ili dječaka bit će najviša i omogućuje povećanje šansi željenog seksa za trudnoću.

Što je a

Tablica je dijagram i sastoji se od redaka koji označavaju dob od majke i stupova s ​​mjesecima lunarne godine.

Između dobi i mjeseci, smještene su 336 stanica s simbolima "M" i "D", gdje je "M" dječak, a D je djevojka.

Ako je vaš cilj roditi sina - odaberite ćeliju s slovom "M" i provjerite u kojem je mjesecu moguće zamisliti dječaka, usredotočujući se na liniju s dobi.

Kako koristiti

Za razumijevanje načela kalendara nije teško, nema potrebe za dodatnim izračunima i korištenju složenih matematičkih formula.

Glavno je ispravno odrediti dob žena i mjesec koncepcije, a spol djeteta bit će naveden na sjecištu ovih dvaju stupaca.

Nakon određivanja povoljnog vremena, možete planirati datum začeća u mjesecu koji pokazuje tablica. Ako je već došla trudnoća, pretpostavite tko je pod srcem - on ili ona.

Upute za rad

Ako par samo planira trudnoću i želi odrediti povoljan trenutak za koncepciju jedne djevojke, onda bi joj trebalo dodati 9 mjeseci (vrijeme od začeća do rođenja) do dobi buduće mame.

Pretpostavimo da je dob 28 godina i 5 mjeseci, dodamo još 9 mjeseci, ispada 29 godina i 2 mjeseca. Tražimo broj 29 u zadnjem retku s lijeve strane. Sada gledamo, po kojem mjesecu stanice s slovom "D" odgovaraju? Tijekom tih razdoblja i potreba za planiranjem začeća.

Ako supružnici već čekaju novorođenče, potrebno je povezati liniju s dobi majke, izračunatom prema gore opisanom shemom, s stupom u mjesecu u kojem je nastala oplodnja. Vrijednost naznačena na raskrižju dobi i mjeseca najvjerojatnije će biti spol budućeg djeteta.

Kako kineska tablica 2018

Suvremeni izgled kineske tablice razlikuje se od prvobitnog nalaza, ali načelo djelovanja ostalo je nepromijenjeno. Definicija roda u kalendaru temelji se na teoriji kineskih znanstvenika. Razmotrili su razne čimbenike koji utječu na vjerojatnost nastanka nasljednika ili nasljednika, a identificirali su glavne - doba majke i mjesec koncepcije.

Ostale okolnosti u tablici nisu uzete u obzir. Uzorak takve logike izračuna je teško procijeniti. Teško je zamisliti da takvi čimbenici poput genetske predispozicije, osobitosti muškog i ženskog tijela obaju partnera ne mogu utjecati na skup kromosoma male osobe. No, u nedostatku učinkovitijih načina utjecaja na rođenje dugo očekivane male kćeri ili sina, potrebno je koristiti znanje koje su u vlasništvu predaka nekog drugog naroda.

Planiranje koncepcije djeteta 2018. godine na drevnom kineskom stolu

Usredotočujući se na drevni kalendar, koncepcija mora biti planirana u danima ovulacije tog mjeseca, što ukazuje na željeni spol djeteta.

Utvrdite spol kineskog kalendara 2018

Ako se koncepcija već dogodila, a datum je poznat, možete pokušati odrediti spol nerođenog djeteta bez čekanja na ultrazvuku.

Međutim, ova metoda nije znanstveno opravdana i, unatoč raveovim pregledima, ima pogrešku. Stoga ne preuzimajte previše ozbiljne informacije. Nadalje, postati roditelj je velika sreća, a glavna stvar nije spol, već zdravlje djeteta.

Drevni kineski stol prema dobi majke: kineski stol budućnosti

Sporovi o učinkovitosti kineskog kalendarskog postupka ne smanjuju se, ova metoda planiranja djeteta ima velik broj obojica navijača i protivnika. Ali jedno je poznato - upotreba drevnog kineskog stola postala je popularna okupacija ne samo u Kini, već iu obiteljima drugih zemalja. Unatoč činjenici da statistički podaci o pouzdanosti tablice ne pokazuju stotinu postotaka istinitih rezultata, popularnost metode brzo dobiva zamah.

Horoskop za začeće 2018.: je li izračun učinkovit?

Unatoč činjenici da nema izravne veze između astrologije i kalendara koji određuje spol, kineske dinastije i dalje se odnose na to.

Horoskopska koncepcija vam omogućuje da odredite:

 • najbolje vrijeme za stvaranje novog života, uzimajući u obzir karakteristike pojedinog para;
 • kako će izgledati dobro dijete za ljude koji planiraju dijete;
 • kada je buduća majka lakše podnijeti i roditi zdravim potomstvom.

Za razliku od rođenja horoskopa, ovaj horoskop neće pokazati karakter i buduće značajke planiranih mrvica.

Nemoguće je jamčiti točnost izračuna, previše čimbenika utječe na rezultat, ali u mnogim je slučajevima slučajnost predviđanja sa stvarnošću zapanjujuća. Postoje mnogi koncepti prema kojima možete planirati seks djeteta na lunarnom kalendaru.

Na primjer, lunarne faze određuju točne datume na kojima se pretpostavlja velika vjerojatnost da se dijete dijete jednog ili drugog spola pojavi. Utjecaj Mjeseca na žensko tijelo dugo se smatra značajnim, pa je također zajedničko planiranje djece na lunarnom kalendaru.

Liječnici mišljenja

Mišljenje liječnika o svim vrstama horoskopa začeća u većoj mjeri je skeptično. To je zbog činjenice da nedostaje znanstvena baza svih astroloških predviđanja i izračuna pomoću različitih tablica.

Oslanjanje na takve metode je nemoguće. Za određivanje spola djeteta mogu se provoditi samo medicinska istraživanja koja se provode nakon početka trudnoće.

Odgovarajući rezultati za žene

Među ženama koje unaprijed žele odgovarati podu, postoje i oni čiji su rezultati bili opravdani, kao i oni koji su bili razočarani u točnosti metoda.

Kao i kod svih popularnih metoda, takvi izračuni imaju pogrešku koja se povećava s netočnim izračunima, početkom gnojidbe na početku ili kraju mjeseca.

Pouzdati se u horoskope i predviđanja ili ne osobnog izbora svakoga, ali treba imati na umu da su mnoge žene uspjele "podudarati" s konceptom upravo onog spola koji su planirali.

Kineska tablica koja određuje spol djeteta

Vjerojatno, svi budući roditelji žele otkriti spol bebe. Kineska tablica koja određuje spol djeteta će odgovoriti na pitanje tko će se roditi: dječak ili djevojčica? A ako ne možete čekati i želite znati što boje kupiti odjeću novorođenče, ružičaste ili plave ili uskoro planirate zatrudnjeti i želite pokušati planirati spol djeteta, onda ovaj članak će vam pomoći da napravite malo predviđanja.

Tablica iz Kine i poda nerođenog djeteta

Ovaj drevni kineski stolni grafikon otkriven je u grobu pustinjaka u blizini Pekinga prije više od 700 godina. Kada su arheolozi proučavali pergament iz Kine, otkrili su mjesečev kalendar koji vam omogućuje da odredite spol djeteta s velikom točnošću.


Prema glasinama, kineski stol o točnosti prognoziranja određuje spol djeteta je više od 90% ako se koristi ispravno, ali prema statističkim istraživanju provedenom 1999. godine, utvrđeno je da je točnost je oko 75%.

Je li kineski stol koristan za određivanje spola nerođenog djeteta i vrijedi li je koristiti?

Kina je svijetu dala mnogo stvari, bez kojih bi čitava sudbina čovječanstva bila različita. Priznata postignuća države obuhvaćaju razvoj kompasa, metode šišanja drva, proizvodnju papira i baruta. Kineski stol za određivanje spola djeteta također je dosegao naše dane od davnih vremena.

Njezina svake godine objavljuje poznate časopise za trudnice i tisuće budućih majki vjeruju u rezultate. Međutim, može li se takva metoda smatrati znanstvenom i treba li ga ozbiljno shvatiti? Koja je kineska tablica, kako odrediti spol pomoću metodologije, što ćemo sljedeće razmotriti.

Povijest kineskog stola

Mudraci drevne zemlje bili su fascinirani raznim teorijama koje se odnose na priznate i nepriznate znanstvene discipline. Kineski su bili posebno zainteresirani za numerologiju. Vjerovali su da svako tijelo odgovara određenom raspoloženju i numeričkoj vrijednosti.

Osim toga, koreliraju brojeve s elementima i bojama. Znanstvenici vjeruju da je numerologija ključ mnogih tajni ljudskog tijela i omogućuje vam da izliječite najopasnije bolesti. U ovoj paradigmi treba razmotriti i kineski kalendar trudnoće. Izračunajte spol djeteta za njega - obvezni postupak u istočnim obiteljima u proteklih nekoliko stoljeća.

Nije iznenađujuće da je kineska tablica koja određuje spol nerođenog djeteta toliko aktivno koristi buduće majke velike države. Njezini rezultati nisu bili podložni sumnji, a status metode bio je toliko velik da su spomenuti, prema legendi, pronađeni u grobu cara samoga. Kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta temeljio se na osnovnim načelima numerologije. U najcjelovitijoj verziji, sačuvana je na zidovima drevnog sveučilišta u Pekingu.

Kineski stol može se predstaviti u ovom obliku

Suvremeni Kinezi još uvijek dršću sa svojim naslijeđem. Svaka žena želi unaprijed planirati ili odrediti spol djeteta na kineskom stolu u ranoj fazi. U mnogim slučajevima, rezultat je razlog pobačaja, a posebno kineske žene se riješe djevojaka. Slična metoda je popularna u nekim drugim azijskim zemljama. Na primjer, japanski iscjelitelji također su razvili svoj vlastiti seks kalendar.

U Rusiji drevni kineski stol o određivanju spola djeteta ne vodi do takvih užasnih posljedica, ali je također prilično uobičajen. Tehnika je bila na vrhuncu popularnosti krajem prošlog stoljeća. Replikacija metode u medijima dovela je do ludosti za numerološke izračune. Sada je metoda aktivno distribuirana od strane redovnika foruma i web stranica posvećenih majčinstvu i djetinjstvu.

Kako izračunati spol djeteta na kalendaru trudnoće?

Za razliku od većine numeričkih metoda, drevni kineski stol za određivanje spola nerođenog djeteta ne zahtijeva složene izračune. Da biste dobili rezultate, dovoljno je znati sljedeće podatke:

 1. Godina budućnosti majke. Metoda podrazumijeva broj punih godina na datum planiranog rođenja djeteta. U nekim verzijama dobi u doba oplodnje.
 2. Mjesec začeća. Morate točno znati ili planirati unaprijed.

Vrlo kineska tablica za određivanje spola djeteta za vrijeme začeća jest rešetka koja sadrži dvije semantičke linije. Glavna linija uključuje podatke o mjesecu planirane ili slučajne gnojidbe, a lijevi stupac - o dobi buduće majke. Kako bi se dobio rezultat, potrebno je pronaći ćeliju koja se nalazi na njihovom raskrižju.

Dešifriranje rezultata vrlo je primitivno:

 • rođenje djevojke označeno slovom "D";
 • dječak je šifriran pod "M".

Spol djeteta prema kineskoj tablici može se navodno izračunati unaprijed ili nakon završetka gnojidbe.

Može li doba majke i vrijeme koncepcije utjecati na pod?

Unatoč velikom broju pristaša numerologije, najveći dio ljudi vodio je činjenice na temelju dokaza. Kineski stol za određivanje spola djeteta nema nikakve veze s pravim biološkim zakonima. Dovoljno osnovne osnove za razumijevanje cijelog neuspjeha ove metode.

Možda je u davnim vremenima stol činio otkrivenje, ali to je bilo zbog nedostatka znanja. Kako bi se uništili mitovi o kineskoj metodi, potrebno je upoznati se s pojmom "gnojidba" i čimbenicima koji utječu na pod.

Grafički prikaz kombinacije kromosoma po koncepciji

Gnojidba je proces spajanja muških i ženskih zametnih stanica. Nadalje, od njih nastaje zigota, iz kojeg se razvija organizam. Ženka reproduktivne stanice naziva se stanica jajne stanice i dozrijeva u jajnicima. Zrelo jaje ostavlja jajnika, tj. javlja se ovulacija. Ako nakon ovulacije ženka reproduktivne stanice susreće muškog, spermatozoida, opada gnojidba. Zigot se nekoliko dana kreće kroz jajovod, a zatim je pričvršćen na zid uterusa.

Spol embrija određuje samo jedan par od 46 kromosoma:

 • žene imaju par dvadesetih godina;
 • muškarci - XY.

Nositelji polovice kromosoma (23) su gamete - spermatozoida i jajne stanice. Ženka reproduktivne stanice uvijek uključuje X kromosom, a muški je X ili Y.

Prosječno je potrebno jedno jaje i 400 tisuća muških zametnih stanica za stvaranje zigota. Nijedna kineska tablica ne shvaća spol djeteta jednostavno nije u mogućnosti izračunati takav broj kombinacija. A sama metoda je načelno daleko od fiziologije procesa. Možete saznati spol djeteta iz kineske tablice, ali ideja nije podložna zakonima biologije, već teorijom vjerojatnosti.

Recenzije o upotrebi

Naravno, pronalaženje roda djeteta prema tablici do datuma rođenja roditelja vrlo je atraktivna perspektiva. Ako vam ultrazvuk omogućuje da dobijete informacije o 13-14 tjednu nošenja bebe, ova tehnologija ne čeka vas na čekanju. Znatiželja i nestrpljivost dovode do činjenice da se na Internetu govori o kineskoj tablici koja planira spol djeteta. Postoje razne recenzije o ovoj temi.

Često se buduće majke žale na različite načine opcija. Drevni kineski stol o koncepciji spola djeteta se kopira s mjesta na mjesto, a objavljuje se ponovo i na različitim resursima. To dovodi do činjenice da su izvorni podaci iskrivljeni i razumjeti gdje je pravi kineskog tablice planiranja spola djeteta jednostavno nemoguć.

Netko je kineski stol za izračunavanje spola djeteta stvarno pomogao pogoditi. Za brojne sretne parove dobila je pravo ne jedan, već nekoliko puta za redom. Ove žene tvrde da oni vjeruju u tehniku ​​više od liječnika i ultrazvučne dijagnoze. Za druge, čudo se nije dogodilo, a planirano se nije podudaralo s realnošću. Omjer prvog i drugog iznosi oko 50:50.

Kineska tablica za određivanje spola djeteta, čija je ocjena dvosmislena, ne može se smatrati kompletnom dijagnostičkom metodom čak i kod istezanja. Ako je tehnika radila prema proročanstvu drevnih kineskih znanstvenika s vjerojatnošću od 95 posto, tada bi svaka obitelj imala "dijete koje bi trebalo naručiti". Proučavajući kinesku tablicu i razmišljati o tome kako odrediti spol djeteta prema dobi roditelja, svaka obrazovana osoba će reći da nema takve mogućnosti.

Koriste li se drevna kineska znanja danas?

Suvremena žena ima širok pristup obrazovnim resursima, međutim, prilično je teško riješiti se želje da dodirnu transcendentnu i nerazumljivu ženu. Zato, kako bi se utvrdio rod djeteta, kineski kalendar se i danas koristi. Srećom, većina očekivanih majki ne uzima ozbiljno ovu tehniku ​​i tretira ga kao zabavu.

"100%" kineski stol za koncepciju za spol djeteta ne može se natjecati s rezultatom ultrazvučnog pregleda. Dobiveni podaci ne bi trebali biti razlog za donošenje odluka.

Korisni videozapis

Kineski kalendar za određivanje spola djeteta smatra se jednim od najpreciznijih metoda za predviđanje ili planiranje spola budućeg djeteta. Prema legendi, ova je tablica pronađena u jednoj od grobnica u blizini Pekinga prije više od 700 godina:

Drevni kineski stol o koncepciji

Vidjet ćemo. Obećavaju dječaka. I djevojka na stolu

Ne, planirali smo za ovulaciju, ispostavilo se?

Dječak možete zakazati ovulacijom)))

Upravo smo ga dobili)) pravo na dan ovulacije morate imati seks ())
pročitajte o tome, dječaci sperma žive manje, ali je brža, a djevojčica sperma živi dulje, ali polako dosiže pravo mjesto))))

Samo se srednja kćer podudara, najstariji sin, a na stolu djevojka, manja kći, naprotiv, stoji dječaka

Nije se podudaralo) iako sudeći prema mojim izračunima, koncepcija je bila u prvim danima mjeseca, a prethodnog mjeseca postojalo je i spol djeteta, koji se ispostavilo

Utvrdite spol nerođenog djeteta na kineskom stolu

Mnogo je parova na svijetu, žene koje samo sanjaju da zače dječaka ili djevojčicu. Ili možda pripadate kategoriji onih ljudi koji žele, što je prije moguće, izračunati tko su pod njihovim srcem. Kakva je razlika u vašoj budućoj mami ili je samo planirala, želja ostaje ista: kako točno utvrditi tu činjenicu.

Drevni kineski stol o određivanju spola djeteta do vremena začeća može vam pomoći.

Mala priča o kineskom stolu

Zapravo, podrijetlo ove tablice postalo je obraslo toliko mnogo mitova i legendi da, vjerojatno, nitko ne zna točnu istinu.

Svaka žena na "zanimljivoj poziciji zbilja želi znati spol djeteta unaprijed, pa je zainteresirana za bilo koju metodu. Glavna stvar je da ove metode ne utječu na sam fetus.

Postoji nekoliko službenih verzija:

 • Prva pretpostavlja da je kineski stol definicije djeteta pronađen u grobu cara 7 stoljeća prije. Nađen je u Pekingu, gdje ostaje do danas, na Institutu za znanost u Pekingu. Tko je stvorio i na koji način ostaje tajna pod sedam pečata.
  Kineski tvrde da je točnost ove metode određivanja 97% točna. Stoga, sigurno izračunajte budući spol bebe u naše vrijeme.

Još jedna činjenica je sama izjava Kineza da je stol prilično moderan. Samo baza je preuzet iz drevnih lunarnih kalendara, na koje su vezani ženski i muški elementi (Yin i Yang). Kao rezultat toga, ako dođe utjecaj Yina, onda je vrijedno čekati djevojku, a Yang - dječak.

U načelu, koja je razlika, gdje je laž, i gdje je istina? Glavna stvar - točna definicija spola djeteta.

Je li moguće odrediti spol djeteta na kineskom stolu?

Kinezi su vjerovali da mjesečna promjena krvi utječe na spol nerođenog djeteta. Vjerojatno postoji neka istina u drevnom tumačenju Kineza. Preciznije, najveći dio pogađa točku.

U principu, uzimajući statistike može se reći da je rezultat istinito 60%.

Koja je njegova značajka:

 • Kineski stol je kalendar koji se sastoji od 336 stanica. Svaka stanica je ispunjena procijenjenim spolom djeteta.
 • Starost majke počinje od 18 do 45 godina. Ovo dob nije lako, on je onaj koji se smatra kćerkom u Kini.
 • Još jedna značajka: tablični datum dobi majke treba odrediti do trenutka koncepcije djeteta. To jest, datum se uzima kada je trudnica postala trudna.

Moguće je odrediti budući spol djeteta, a ne samo kineski stol. U svijetu mnogi koriste japansku tablicu, koja također ne daje 100% rezultata, ali neki to smatraju najtočnijom. Moguće je izračunati spol budućeg djeteta nekoliko tjedana trudnoće, a njihova autentičnost, kao i neke dame, doseže 80%.

Postoje mnogi članci gdje možete saznati tko ste na čekanju. Utvrditi spol budućeg djeteta može biti ovulacija. Odlučiti svaki pojedinačno što će mu biti zanimljivo.

Kako koristiti stol?

Kineska tablica za određivanje spola nerođenog djeteta

Kinezi, stvarajući tablicu koja određuje spol nerođenog djeteta, temeljila je trenutak začeća i doba žene za to razdoblje. Stoga je važno znati točan mjesec koncepcije, a ne prvi dan menstruacije. Da biste izračunali točan datum oplodnje, možete upotrijebiti jednostavnu formulu: dodajte dva tjedna do prvog dana odgođenog mjeseca ako je vaš ciklus 28 dana. Kada je mjesečno razdoblje kraće ili dulje, odnosno, dodavanje, smanjenje je na pojedinačnom ciklusu.

Nakon određivanja procijenjenog datuma začeća, odnosno mjeseca, možete početi izračunati spol budućeg karapusa.

Tablica sadrži lijevi i gornji stupac. Starost majke označena je na lijevoj strani, a gornji je stupac odgovoran za mjesec koncepcije. Žena odabire njezine podatke u dva stupca i gleda njihovo raskrižje. Upravo ta ćelija, gdje se susreće raskrižje, otkriti će vam tajnu seksa djeteta. Bit će M ili D, što znači M - dječak, a D - djevojka.

Jedina je važna činjenica da prema kineskom kalendaru, dob majke mora biti 9 mjeseci stariji od suvremenog kalendara.

Planiranje spola djeteta na kineskom stolu

Uz pomoć kineskog stola, ne samo da možete izračunati spol djeteta, već i planirati unaprijed. Posebno sada Internet nudi da ga izračunava online.

Sve što trebate učiniti je upisati datum rođenja majke i željeni spol dijete, a kalkulator će se rasprsnuti kada je bolje početi planirati trudnoću.

Samoobjavljivanje je jednostavno, samo trebate obratiti pozornost na stupac koji odgovara starosti majke. Zatim pogledajte koga želite djevojku ili dječaka i držite liniju do stupca "mjesec". Poznavajući željene mjesece, lako možete zamisliti dijete tijekom razdoblja kada vam je potrebna.

Japanska verzija tablice

Znanstvenici iz Japana tvrde da mogu odrediti spol budućeg djeteta jednostavnim stolom. Prema njihovom mišljenju, kromosomska fuzija nastaje pod utjecajem mjeseci rođenja seksualnih partnera, kao i vrijeme začeća. To jest, u određenom mjesecu, kromosomi djeluju u tijelu parice, koji će biti odgovoran za polovicu malog djeteta. Ti kromosomi mogu se odrediti gledanjem japanske tablice. Naravno, postoje skeptici ove metode, ali postoje navijači, i oni su mnogi.

Način primjene ove tablice složeniji je od definicije Kineza. Prva je poteškoća da su japanski znanstvenici stvorili dva stola i međusobno su povezani. Prva tablica daje jedinstveni kôd koji je potreban za drugi. Ovaj kod određen je sjecištem linije između dobi potencijalnih roditelja.

Japanska tablica koja određuje spol budućeg djeteta. 1)

Druga tablica ima dva stupca. Jedan sadrži jedinstvene kodove koji su identificirani u prvoj fazi. I drugi stupac uključuje mjesec zacrtanja, što je također važno znati. Dakle, na sjecištu tih dvaju pokazatelja, vidjet ćete rezultat. Imajući veći broj X, znači spol budućeg djeteta.

Japanska tablica koja određuje spol budućeg djeteta. 2)

Koliko su pouzdane informacije dane ovom metodom? Negdje 70-75% pozitivno kažu, a preostalih 25% nije potvrdilo spol svojeg djeteta na stolu.

Što liječnici misle?

Klasična medicina jednoglasno tvrdi da prema kineskom stolu nije ni na koji način moguće utvrditi i planirati budući spol djeteta.

Cijela stvar u znanosti, vjeruje se da je trenutak začeća kada jaje sreo spermu. Sam po sebi jaje nije ni žensko niti muško. Ali muška sperma ima sve spolove. U njemu su položeni kromosomi X i XY.

Kod X kromosoma, par očekuje pojavu kćeri, XY - izgled dječaka. Ispada da buduće majke ne mogu utjecati na spol djeteta.

Liječnici kažu da planirajući zamisliti dijete na dan ovulacije, donosite svoj san da bliže sina.

Priroda je organizirala tako da je XY brža sperma, ali manje žive. No, X je obrnuto sporiji, ali njihov životni vijek mnogo je dulji.

Dakle, ako želite zamisliti lijepu kćer, počnite planirati dijete dan ili dva prije početka ovulacije ili čak tri dana.

Što žene kažu?

Gledajući ne beskonačne recenzije o tablici, možete vidjeti pozitivne povratne informacije i negativne.

Neki se zaklinju da je kineski stol pomogao zamišljati pravi seks. Drugi uopće ne mogu shvatiti kako se pouzdati u takve besmislice.

Postoje oni koji preferiraju drugu metodu za određivanje budućeg spola djeteta, na primjer, prema japanskom stolu.

Čula sam i od jedne dame da je njezin prijatelj aktivno koristio sličan stol i sve se pokazalo za nju. Zato će se okrenuti ovoj nespretnoj metodi.

Kao što možete vidjeti, koliko ljudi, toliko mnogo mišljenja. Ali jedno je sigurno šokantno, mnogi mame potvrdjuju valjanost ove metode i njihov broj dosegne nevjerojatne brojeve.

Vjerovati ili ne vjerovati?

U ovom slučaju, svatko odluči za sebe. To će im odgovarati na jedan od načina, ili će ispustiti sve metode. Nema razlike, sve dok dijete želi.

Bilo koji mali čovjek čudo je koje priroda daje i na taj način ispunjava život smislom. Stoga, možda ne biste trebali gnjaviti, ali uživajte u predivnom razdoblju trudnoće i samo se pripremite za susret s čudom u stvarnosti?

Ako je tako važno da unaprijed odredite ili odmah planirate znati tko će se roditi: dječak ili djevojčica, upotrijebite bilo koji stol. I nemojte se razočarati ako je kineski ili japanski stol rekao laž. Uostalom, najvažnija stvar je da imate lijepu bebu i nije važno je li to dječak ili djevojčica. Svejedno, voljet ćete ga i voljet će te.