Najgori test trudnoće - uvijek točan rezultat!

Bol

Test trudnoće "Evitest" jedan je od tri najpopularnija testiranja trudnoće zajedno s Frautestom i Clearblueom.

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Proizvodi najizgledniju njemačku tvrtku HELM Pharmaceuticals Gmbh.

Razgovarajmo o zaslugama

Prednosti ovog testa su:

 • test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml;
 • točnost testa više od 99%;
 • mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije;
 • mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana;
 • dobivanje rezultata za 3-5 minuta;
 • prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće;
 • koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Učinak najočitijih testova trudnoće, kao i bilo koji drugi test, temelji se na otkrivanju prisutnosti ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u ženskom urinu. Reagensi se nanose na traku tijesta koja se boji interakcijom s hormonom koji se nalazi u urinu.

Međutim, razina tog hormona u urinu, koja je neophodna za uspostavljanje trudnoće, postignuta je nekoliko dana kasnije. Sinteza hCG nastavi tijekom trudnoće.

Počevši od drugog tjedna njegov sadržaj u krvi i urinu brzo se povećava, udvostručuje se svakih 1,5 dana i doseže maksimalno 11-12 tjedana, a zatim počinje smanjivati.

Da bi rezultat ispitivanja bio što točniji, treba dodati 10 dana očekivanom datumu ovulacije, a zatim provesti test.

Vrste ispitivanja

Evitest zaštitni znak oslobađa čitav niz testova za određivanje najopasnije trudnoće kod kuće.

Evitest One - najlakši test koji se sastoji od jedne trake. Traka se izvadi iz pakiranja i uranja u urin za određeno vrijeme.

Trudnoća Test Evitest Plus - uključuje dvije test trake za poboljšanje točnosti analize. Koristi se na isti način kao i prethodni. Kako bismo razjasnili rezultat testa nakon nekog vremena trebalo bi ponovno testirati.

Evitest Proof - najopasniji test kazete za trudnoću, koji uključuje posebnu kasetu i pipetu. To je precizniji i jednostavan za korištenje u usporedbi s gore navedenim tipovima i prototip je profesionalne laboratorijske dijagnostike, jer njegov dizajn omogućuje učinkovitije interakcije tekućine s reagensom.

Test trudnoće Evitest Perfect - jet test s držačem i kapom. Njegova prednost, higijena i udobnost korištenja je da za testiranje nije neophodno skupljati urin i voditi brigu o sterilnosti spremnika. Traka tijesta samo treba zamijeniti tok urina.

Imenovanje Viferona za trudnice - pročitajte ovdje.

instrukcija

Uređaj svih vrsta Evitest tijesta je vrlo jednostavan, ali u svakom slučaju, pažljivo proučite upute koje su u paketu.

Iako različite vrste tijesta djeluju u skladu s općim načelom, može se značajno razlikovati u pojedinostima, točnost rezultata ovisi o točnom poštivanju.

Najgori

Isprobajte test iz pakiranja, a da se ne omekša. Test traka se spusti u prethodno sakupljeni urin na označenu oznaku 3-5 sekundi, a zatim stavite na vodoravnu površinu. Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ako na testu postoji jedna crvena traka - test je negativan (bez trudnoće), ako postoje dvije crvene pruge - pozitivan probitni test trudnoće (postoji trudnoća). Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Metoda korištenja Evitest Plus

Drugi test je učinjeno kako bi se potvrdio rezultat prvog. Preporučljivo je držati ga nakon 2 dana, jer svaka 1,5-2 dana razina hCG u urinu udvostručuje se.

Također se preporučuje ponoviti test ako je prva analiza provedena prije početka kašnjenja ili nakon primanja nejasnog odgovora (previše blijedih pruga).

Drugi test je najbolje napraviti ujutro, odmah nakon spavanja, budući da se u kratkom roku trudnoće najveća koncentracija hCG nalazi u prvom jutarnjem urinu.

Kako koristiti Evitest Proof

Uklonite test kasete i pipetu iz vrećice, stavite kasetu na vodoravnu površinu.

Pipete malu količinu urina i ispustite 4 kapi u okrugli prozorčić na površini tablete.

Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta. Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Evitest Perfect

Izvadite zaštitni poklopac iz ispitne kazete. Zamijenite vrh kazete označen strelicom 5 sekundi ispod struje mokraće, a zatim ga zatvorite zaštitnom kapicom. Nakon 5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Slijedimo pravila

Da biste dobili najpouzdaniji rezultat, morate:

 • ne upotrebljavajte isti test dvaput;
 • ocijeniti rezultate ispitivanja najkasnije 10 minuta nakon postupka;
 • Čuvajte Evitest u pakiranju na sobnoj temperaturi (5-30 ° C) na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage;
 • ne koristite isteklo ispitivanje;
 • Najbolje je provesti test ujutro kada je koncentracija hormona HCG u urinu maksimalna.

Slijed djelovanja je jednostavan:

 • urin se treba skupljati u čistu staklenu ili plastičnu posudu;
 • traka se stavlja okomito u tekućinu;
 • dok čekaju rezultat, ispitivanje treba staviti na suhu vodoravnu površinu;
 • ne biste trebali imati povjerenja u rezultat ako je test traka podeksponirana ili preeksponirana u mokraći, a također ako se druga traka očituje kasnije nakon 10-15 minuta;
 • u slučaju neizvjesnog rezultata, preporuča se test krvi za hCG jer je njena razina u krvi viša nego u urinu.

Moguće je dobiti lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat.

Lažno pozitivno ispitivanje pokazuje dvije trake u odsutnosti trudnoće.

Lažno negativni test može pokazati samo jednu traku kada se pojavi trudnoća.

Ti rezultati ovise o sljedećim čimbenicima:

 • jesu li ispunjeni svi uvjeti ispitivanja navedeni u uputama;
 • je li žena bolesna?
 • koncentracija hormona je još uvijek preniska, stoga je vrijedno ponovnog testiranja nakon nekoliko dana.

Zbog čega se pobačaj može pojaviti u ranoj trudnoći: simptomi i glavni uzroci.

Kako je ektopična trudnoća - saznajte ovdje.

Recenzije potrošača

"Više puta moram koristiti Evitest test u slučaju kasnjenja menstruacije. I uvijek je ovaj test pokazao točan rezultat.

Ako nema trudnoće, onda ne i ako postoji, čak i ako je mali, test će ga ionako pokazati. U ranoj fazi moje prve i druge trudnoće, test je pokazao jedva zamjetljiv drugu traku.

Sumnjam u ponovni test, ali rezultat je bio isti. Sada kupim samo Evitest i nitko drugi. Evitest ima mnogo različitih testova, ali mi nisu jasni i kupujem redovite trake. Traka je jeftinija od inkjet testova i jednostavna je za korištenje. Rezultat se neće promijeniti ako kupite test skuplji. "Julia, Korolev

"Čekao sam svoju trudnoću i probala gomilu testova, uključujući i Evitest. Moram reći da su rani znakovi trudnoće, tako da postoji velika nada za Evitest. Ali čak i nakon mjesečnog kašnjenja, tvrdoglavo nije želio pokazati ništa. I učinio sam sve prema pravilima, kao što bi trebalo biti ujutro.

Vrlo uznemiren, kupio sam Frautest s prozorom, samo da imam neki drugi. Došao sam kući s posla oko tri dana, mislim da i ovo uništavam. Ujutro sam provjerio za Evitest, nije bilo ničega. Pa, kapam se u kapi prozora - i što mislite, za tri dana prikazuje se slaba druga traka, koja je u 15 minuta postala jasna. Sljedećeg jutra ponovno je učinio Evitest i opet ništa.

Iako su svi znakovi tamo. Ne želim procijeniti ovaj test, ali osobno nisam baš sretan zbog toga i mislim da je ispravno kupiti testove različitih tvrtki. "
Inna, Kharkiv

"Jednom sam imao priču, što mi još uvijek iznenađuje. Jednom, u subotu sam radio kućanske poslove, a ja sam imao ideju ići na test. S jedne strane bilo je još 6 dana prije kašnjenja, ali s druge strane, nećete ga potrošiti! Kuće su bile samo uobičajene testove Evitest u obliku papirnatih pruga.

Vjerovali ili ne, ali pojavila se slaba druga traka! Pitao sam svog supruga na putu kući da kupi još testova, ponovo je donio Evitest. Sigurno sam upotrijebio još nekoliko komada. Također su pokazali blijedu drugu traku. Dva dana kasnije donirala sam krv za hCG, a analiza je pokazala da druge trake na testovima nisu duhovi, zapravo sam trudna!

To su najočitiji osjetljivi testovi, ispada! Ako je druga traka slabo vidljiva, onda je hormon vrlo malo, razdoblje je vrlo mala. Definitivno preporučljivo! "
Vera, Rostov-na-Donu.

"Uvijek kad sam sumnjao u odsutnost ili prisutnost trudnoće, kupio sam ovaj test. Nikada još nisam trudna, ali pokazao je apsolutno da nema trudnoće. Da, a moji prijatelji, također, nisu dopustili. Vjerujem da je Evitest prikladan, jednostavan za uporabu i ima razumnu cijenu.

Ne overpay za skuplje testove. Osim toga, to je u gotovo bilo kojoj ljekarni. Vjerujem da test može pokazati pogrešan rezultat u tom slučaju, ako žena ima neke hormonske poremećaje ili test nije kupio u ljekarni, ali negdje drugdje, gdje su povrijeđene uvjeta skladištenja. "
Marija

"Bio je to Evitest koji mi je dao lažno pozitivan rezultat. Nisam uzela hormone, nije bilo drugih problema u tijelu. Ne mogu dugo ostati trudna, ali ovdje sam vidio dvije pruge. Bio sam oduševljen i otišao kod liječnika - ali ni ultrazvuk niti hCG nisu pokazivali ništa. Od tada, ja ne kupujem Evitest, ne vjerujem mu. "
Svetlana

„Planirana trudnoća... i to kašnjenje))) zamolila muža da kupi dva testa, barem u uputama i pisati, što učiniti u jutro, ali je čekao da znam rezultat, napravio........ da, 2 trake))) Otišao sam u krevet sretna. Ujutro sam napravio opet i opet 2 trake. Na isti dan otišao u ginekologa sa suprugom, ona je proveo inspekciju i rekao: „trudnoća nije dobro, ili može biti izvanmaternične, iako izgleda da nije, imate cistu, ide u SAD, doći će u tjedan dana.”

Izašao sam u suzama, moj muž je uzeo ruku i odvukao me do ultrazvuka. Učinjeno je vaginalno ultrazvuk, rezultat: inkluziju tekućine u lijevu jajniku, tj. Cistu i sve. Nakon tjedan i pol je odlučio otići na drugi ultrazvuk, samo normalno, na drugom mjestu... stavi sve rekao o rezultatima prethodne ultrazvuka, liječnik se nasmijao i rekao: „četkicu za šest tjedana. "

Oči su mi se na čelu popele. Toliko za liječnike u klinici. Evitest je bio u pravu, bio sam trudna. Registrirao sam se u nekoj drugoj poliklinici, u bivšoj, ili s nogom. "
Helena

"Nikada nisam imao priliku koristiti takva testiranja često, ali ipak iskustvo je bilo nekoliko puta.

Što mogu reći o Evitestu? Vrlo skupo. Kupio sam je samo kad nije bilo drugog izbora (oni se prodaju u bilo kojem supermarketu, ali naše ljekarne uskoro zatvaraju).

Korištenje je jednostavno i jednostavno. Jednom kada je uhvatio neispravan, pokazao je trudnoću kada to nije bilo. U liječničkom uredu bio sam uvjeren da je upravo suprotno, s kojim mi se drago. "
Katherine

Sve o vitaminima pri planiranju trudnoće govorit će naš odjeljak.

Najizravniji test trudnoće

Popularnost brzih testova trudnoće je tako visoka da nije ni potrebno objasniti načelo njihovog djelovanja i svrhovitost korištenja. Izbor testova za određivanje trudnoće je također širok. Ali moderne žene žele biti 100% sigurne u njihovu kvalitetu i istinitost! Stoga, traženje najosjetljivijih i najkvalitetnijih testova ne prestaje.

Zašto mnogi ljudi odabiru Evitest?

Jedan od najpopularnijih među modernim testovima trudnoće žena je Evitest. Njemačka proizvodna tvrtka HELM Pharmaceuticals Gmbh obećava potrošačima veliku točnost (više od 99%!), Mogućnost dijagnoze u vrlo ranoj fazi trudnoće (od prvog dana kašnjenja). Najvažniji čimbenik koji određuje izbor mnogih žena je velika osjetljivost testa, koja je 20mME / ml.

Osim toga, Evitest je vrlo prikladan za korištenje: može se koristiti bilo gdje u bilo koje doba dana (iako se preporučuje bolje ujutro), a tvrtka vam omogućuje da odaberete različite vrste testova.

Najgori tipovi testova za određivanje trudnoće

Crta visoko osjetljivih testova Evitest zastupa četiri vrste proizvoda:

 • EVITEST One je najlakši izbor, koji se sastoji od jedne test trake, koja je vrlo jednostavna i praktična za upotrebu. Izvadite traku iz pakiranja i ispustite ga u pravilno skupljeni urin na navedenu oznaku 3 sekunde.
 • EVITEST Plus - sadrži 2 test trake za poboljšanje točnosti određivanja. Drugi test (kako bi se potvrdili rezultati prve) provodi se nakon 2 dana, jer se svakih 48 sati udvostručuje razina hCG u ženskom urinu.

Najgori /

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Izvor: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Sve o trudnoći i porodu

test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml; točnost testa više od 99%; mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije; mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana; dobivanje rezultata za 3-5 minuta; prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće; koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Izvor: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Sve o trudnoći i porodu

Nisam lagao..

Pristupačan, istinit i najpoznatiji test

govori istinu

Loš rezultat je također rezultat.

Precijenjen za uobičajeni test

Iskren test

Ima nešto za cijeniti!

55 rubalja (u društvenim ljekarnama i još manje), "EVITEST Plus"

80 rubalja. Osim toga, postoji i test za određivanje ovulacije "EVIPLAN Comfort" (EVIPLAN) u seriji.

350-400 rubalja - za posebno planiranje, ponudit ću vam neophodnu stvar, ali to mi nikada nije bilo potrebno. U svakoj ljekarni dostupni su slični testovi. U supermarketima poput "SoseDDushki" oni također prodaju. Za mene je u svakom slučaju prihvatljiva opcija "EVITEST Plus" (2 testiranja u jednoj kutiji): za to je veća uvjerljivost, pa da se ne bi trčao oko kupnje - jednom, mislim, gotovo da nitko nije zadovoljan :)

Najizravnije trudnoće - rekao mi je.

kao i sve buduće mame

On je još uvijek prognozer! :))

Dobar rezultat.

Dobar test za otkrivanje trudnoće

Dvije djece, ali nisam vidjela dvije pruge)))

EVITEST nikada nije uspio

Vjerujem samo Evitesta.

Evitesta, ja sam "dijagnosticiran" i kći i sin. I sad ih redovito provjeravam, jer sam nedavno instalirao IUD, a ja još uvijek dojim, stoga je bolje pogriješiti. Psihološka nelagoda dok postoji - nije navikla - i odjednom će se pomaknuti, a iznenada će trudnoća doći spiralom? Štoviše, dogodile su se nesretne priče u životu nekoliko prijatelja.

Za cijenu je najpristupačniji i pristupačniji. Test koji treba provesti nakon tjedan dana kašnjenja je bolji.

Za 5-10 sekundi, spustite se u urin i pročitajte test na jednu minutu.

Jedna traka - bez trudnoće, dvije pruge, postoji trudnoća.

Budući da ne planiram, za mene je jedan bar sreća.

I za vrijeme trudnoće, druga traka se pojavila odmah, bilo je jasno da je dobro.

Evitest! Točnost 99%

Ne varam.

Test + = moja dugo očekivana trudnoća

Ovaj test me nikada nije spustio. Ne u danima kada nisam planirao trudnoću, ili kasnije, kad sam se počela brinuti o tome. Sjećam se kad sam imala odgodu od 15 dana, to se nikad prije nije dogodilo, a ti testovi su tvrdoglavo pokazivali jednu traku. Nisam znao što da mislim, ali na kraju, testovi nisu bili u krivu - doista nije bilo trudnoće, samo neuspjeh u ciklusu. Jednom, kad je moj muž i ja počeli planirati trudnoću, nisam se mogao oduprijeti i obaviti test 4 dana prije odgode. U petoj minuti bio je drugačiji drugi štap! Iskušavam test s skupim inkjet testom - rezultat je upravo isti - i vrijeme izgleda i intenzitet boje trake. Kao rezultat toga, trudnoća je potvrđena! Nakon toga sam shvatio da kupnja skupih testova jednostavno nema smisla. Jedina stvar koja razlikuje skuplje testove je, na taj način, udobnost korištenja, budući da su sve vrste pipeta, spremnika i tako dalje povezane s njima. Mislim da su takvi testovi prikladni za upotrebu izvan kuće, na primjer, na poslu. Pa, za kućnu upotrebu, ti testiki su vrlo prikladni - jeftin i pouzdan.

Moj prvi poznanik s mojom kćeri

Koliko je različitih testova, uvijek test trudnoće
pokazali su različite podatke, sve dok nisam kupio ovaj test. I ujutro moje dugo očekivano čekanje za dvije trake)) Test trudnoće reagira na hormon hCG, koji se proizvodi nakon što se embrij pridruži maternici. I privitak se odvija oko tjedan dana nakon začeća. Najranije vrijeme ovog hormona
možda neće biti dovoljno, a test ne smije pokazivati ​​trudnoću. stoga
njegova visoka koncentracija je važna. I to se postiže za oko dva dana.
prije odgode. Zato bi trebao ići hodajući dva tjedna nakon začeća.
samo se ispostavlja da je ovo razdoblje nekoliko dana prije odgode.

Ako rano testirate, bolje je koristiti odmah
nekoliko testova, a možda barem jedan će pokazati trudnoću. I bolje
napraviti test ujutro, stopa HCG u jutro je veća nego u drugim doba dana.

Test trudnoće Evitest - upute i stvarne recenzije

Točne, brze i kompaktne - brze testove za određivanje trudnoće koriste žene širom svijeta. Test trudnoće Evitest - lider u popularnosti i točnosti rezultata. Ti su pokazatelji stekli univerzalno povjerenje zbog njemačke točnosti i dostupnosti.

Najizravniji brzi testovi su certificirani i dostupni u svakoj ljekarni. Pušteni su bez recepta.

HELM Pharmaceuticals Gmbh je razvio nekoliko vrsta testova za dijagnozu trudnoće. Koga odabrati? Kako ih koristiti? Koliko koštaju? Koja je razlika? Odgovori - u članku.

opis

Test trudnoće Evitest je poseban alat za imunokromatografsku dijagnozu rane trudnoće. Ima oblik jednokratne trake s slojem kemijskog pokazivača ili u obliku plastične kapsule s ulošcima.

Pokazivač reagira na prisutnost ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u urinu. Osjetljivost testa je 20 mIU / ml. Zato su brzi testovi omogućili da odredimo trudnoću čak i za tako kratko razdoblje od 5-10 dana.

Norme hCG

Chorionic gonadotropin je hormon koji izlučuje posteljicu od prvog dana trudnoće, to jest, budući da se zametka pričvršćuje na zid uterusa (u pravilu, to se događa 5. dan nakon začeća).

HCG počinje izdvajati od prvih sati trudnoće i nastavlja se sintetizirati tijekom cijelog razdoblja trudnoće.

Maksimalna vrijednost hCG-a je fiksirana od 7. do 11. tjedna trudnoće. Tijekom tog razdoblja indeks hormona povećava se nekoliko tisuća puta. Zatim se razina hormona postupno smanjuje.

Prisutnost hCG urina u muškaraca i ne-trudnica ukazuje na prisutnost hormona koji proizvodi tumor.

Niske razine hCG u trudnica ukazuju:

 • pogrešno dijagnosticirana gestacijska dob;
 • ektopična trudnoća;
 • smrznuti razvoj fetusa.

Tablica "Norme hCG za trudnice"

instrukcija

Pravilno odabrani brzi test - ključ za objektivan rezultat. Preuzmite samo Evitest, osjetljivost koja se podudara s razinom hCG. Inače, rezultat će biti neinformativan.

Ispitne trake za određivanje trudnoće na princip lakmus papira: kada dođe u dodir s reagensom (u ovom slučaju s urinom), indikator mijenja boju. Za najtočniji rezultat, morate strogo slijediti upute koje su uključene u paket.

Opće upute za test trake tvrtke Evitest:

 • skupljati jutarnji dio urina (u to doba dana razina hCG je najviša) u staklenoj ili plastičnoj posudi;
 • Pažljivo otvorite paket i uklonite test traku.
 • stavite brzo testiranje u urinu na određenu razinu 5-10 sekundi;
 • dobiti test i staviti ga na suhu, čistu i vodootpornu površinu (na primjer, na rubu staklenke ili šalice);
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Opće upute za ispitnu kasetu tvrtke Evitest:

 • sakuplja jutarnji urin u staklenim ili plastičnim posudama (ponekad je spremnik uključen u kit za brzo ispitivanje);
 • Pažljivo otvorite paket i podignite test na kasetu;
 • pomoću pipete prikupiti nekoliko kapi mokraće i ispustiti je u prozor s kasetama;
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Opće upute za ispitivanje srednjeg tiska (inkjet quick tests) Tvrtka Evitest:

 • Pažljivo otvorite paket i nabavite jet test;
 • uklonite zaštitni poklopac i, držeći ručku, zamijenite mlaz urina (također možete skupljati urin u spremniku i ispustiti test na njega 5-10 sekundi);
 • poklopac ispitivanja i stavite ga na ravnu horizontalnu površinu;
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Kako brzo test: nakon što je kontakt s urinom na indikatoru polako nastaje kretanje tekućine, što ispunjava prostor s reagensom. Nakon određenog vremena pojavit će se ode ili dvije tamno crvene ili tamnocrvene pruge na pokazivaču.

Što će reći trake na testu

Vrlo često na forumima pitaju kako "dekodirati" trake na brzom testu. Priložimo sve varijacije rezultata:

 1. Jedna tamna traka. Ovo je negativan test trudnoće.
 2. Dvije tamne pruge. Ovo je pozitivan test trudnoće.
 3. Jedna traka je tamna, a druga je blijeda. Ovo je pokazatelj rane trudnoće, ektopične trudnoće ili hormona koji proizvodi tumor. U takvim slučajevima, preporuča se ponoviti test nakon 2 dana i posavjetovati se s liječnikom.
 4. Nema trake. To znači da test nije prikladan za upotrebu ili je pogrešno primijenjen. Mogući uzroci pogrešne reakcije: datum isteka, hermetički paket je bio oštećen, urin nije dobio indikator.

Lažni negativni rezultat - test pokazuje odsutnost trudnoće, iako je žena trudna.

Lažno pozitivan rezultat - test pokazuje prisutnost trudnoće, ali žena nije trudna.

Posebne napomene

Pažljivo pročitajte popis mjera opreza:

 • hermetička pakiranja trebala bi se otvoriti tek neposredno prije ispitivanja;
 • ako je ugrožena cjelovitost zapečaćenog paketa, ne preporučuje se testiranje kako bi se izbjegao netočan rezultat;
 • test trake i kasete mogu se koristiti samo jednom;
 • ne koristite test nakon datuma isteka;
 • zabilježite točno vrijeme navedeno u uputama;
 • nemojte pregrijavati test tijekom rezultata;
 • test je namijenjen samo za vanjsku uporabu;
 • ne konzumirajte mnogo tekućine (i diuretik) tijekom noći prije testa, kako ne bi iskrivili rezultat.

U prvim danima odgode menstruacije u prisustvu trudnoće, drugi pojas, u pravilu, postaje slabiji i sporiji.

Koji su testovi trudnoće?

Prilikom odabira najopasnijeg testa trudnoće potrebno je uzeti u obzir da njihova osjetljivost varira od 10 do 25 ili više mIU / ml. To znači da je kraće razdoblje trudnoće, to je manje osjetljivo test bi trebao biti. Isto tako, što je duže razdoblje, to je veća osjetljivost testa.

Razmotrite sve vrste proizvoda brzih ispitivanja Evitest.

Najgore

Najjednostavniji i najpristupačniji test prve generacije u obliku aplikatora. Spada u podvodne brzo testiranje. Odabrano je za dijagnozu rane trudnoće u prvim danima ciklusa kašnjenja.

Evitest Plus

Ekspresni test prve generacije. U izgledu i svrsi slično Evitest Oneu. Komplet sadrži dvije test trake. Prva traka treba koristiti prvi dan odgode, a nakon nekoliko dana popraviti rezultat s drugom.

Najočitiji dokaz

Brzo ispitivanje tablete ili kasete druge generacije. Komplet sadrži posebnu pipetu. Točniji tip ispitivanja.

Evitest Perfect

Jet (srednji) tip ispitivanja treće generacije. Najskuplji od cijele serije Evitest. Prikladno za upotrebu u bilo koje doba dana. Ne zahtijeva skupljanje urina u zasebnom spremniku.

Evitest Supreme

Inkjet test treće generacije. Razlikuje se u elegantnom dizajnu i visokoj osjetljivosti.

Godine 1998. provedena je analiza rezultata brzih ispitivanja trudnoće. Pokazalo se da domaći testovi koje su proveli iskusni ljudi nisu se razlikovali u rezultatima laboratorijskih pregleda (prosječna vrijednost točnosti bila je 97,4%). Rezultati običnih potrošača bili su znatno niži (u prosjeku 75% točnosti). To sugerira da mnoge žene jednostavno ne slijede upute u priručniku.

Ovisno o vrsti brzog testa, njihova je cijena također promjenjiva (podaci za 24. listopada 2015. prikazani su u nastavku):

Evitest One - 76-93 rubalja;

Evitest Plus - 157-191 rubalja;

Najopasniji dokaz - 212-281 rubalja;

Evitest Perfect - 280-309 rubalja;

Evitest Supreme - 345-427 rubalja.

Cijene za najočitiji proizvodi na vašem području mogu se razlikovati od navedene cijene u ovom članku.

Recenzije

U protekle dvije godine, Evitest proizvodi su sve više propali. Mnoge se djevojke žalile na lažno pozitivne i lažno negativne rezultate. No većina potrošača preferira tu konkretnu tvrtku.

Nekoliko recenzija o Evitestu.

Natalia, Noginsk (Rusija).

Već nekoliko godina bio sam prijatelj s Evitest testovima. U našim ljekarnama cijena za Evitest One kreće se od 50 rubalja. Smatram ga vrlo jeftinim.

Uvijek sam kupio točno jedan, jer je jednostavan za korištenje i bez nepotrebnih "zvona i zvizdaba". Sakupio je urin, umaknuo test, držao ga 5 sekundi, a zatim čekao još 5 minuta i rezultat je bio spreman! Sve je uvijek jasno!

Moja je priča...

U 2011. godini test mi je pokazao prvu trudnoću. Bila je to dobra vijest za mene i moj suprug.

Godinu dana kasnije odlučili smo imati drugo dijete. Ali nisam mogao dugo ostati trudna. Svako zakašnjenje smatralo se trudnoćom, ali test je tvrdoglavo pokazao prugu. Tako je prošlo gotovo godinu i pol.

I sad, uoči nove godine, počeo sam odgoditi. Kupio sam Evitest i nije se nadao ništa. No, 31. prosinca ujutro test je pokazao dragocjene dvije trake. Naša radost nije znala granice.

Nikad test nije razočarao! Preporučujem!

Natalia, Vladivostok (Rusija).

Izvinit ću me! Jednom sam započeo kašnjenje koje smo čekali moj muž i ja. Potrčao sam u apoteku na test. Kupio je Evitest i ispitao drugu tvrtku.

Najočitiji je pokazao jednu svijetlu traku, a drugu - blijedo ružičasta. To je poznato kao pokazatelj trudnoće. Drugi test pokazao je negativan rezultat. Prije toga nisam imala sumnje o kvaliteti Evitesta i rekla mi mužu dobre vijesti. Bio je na poslu. Na povratku kući kupio je još nekoliko testova.

Ujutro sam provjerio rezultat. I opet Evitest pokazao je blijedo ružičastu traku, a ostatak testova pokazao je negativan rezultat. I uvečer istog dana sam išao mjesečno. Kako onda vjerovati proizvođaču?

Alice, Moskva (Rusija).

To razdoblje u mom životu došlo je kad sam odlučila dobiti dijete. U procesu planiranja, pokušao sam mnogo različitih testova trudnoće. Reći ću vam svoje dojmove o Evitestu.

Budući da je to najpopularniji proizvođač, kupio sam ga. Međutim, u uputama, po mom mišljenju, došlo je do nedostatka. On kaže da će rezultat biti vidljiv za 5-10 minuta. Čekao sam 15-20 minuta da vidim drugu traku. Malo me zbunilo, ali nisam prestao koristiti ove testove.

Uglavnom sam obeshrabren duhovnom trakom, koja se pojavila i nestala u različitim vremenima (na jednom testu se pojavila nakon 5 minuta, a drugu nakon 10). Isprva sam mislio da je ovo druga traka, koja pokazuje trudnoću. I mnoge neiskusne djevojke također misle.

Nakon što sam pretražio internet, pronašao sam podatke da je brak proizvođača. To ne ukazuje na trudnoću. Stoga budite oprezni. Provjerite rezultate različitih proizvođača brzih testova.

Kako napraviti test trudnoće. Kaže ginekologu.

Video pregled testa Evitest Plus. Povratne informacije potrošača

Test trudnoće "Evitest": recenzije

Danas će vam se Evitest predstaviti na pozornost. Recenzije, upute za korištenje, troškove i vrste ovog testa moraju biti pregledane od strane svake moderne žene. To je osobito važno za planiranje trudnoće. Proizvodi koji se proučavaju ne smatraju se inovativno. Testovi trudnoće pomažu brzo utvrditi je li žena u zanimljivom položaju ili ne. A ovo se radi kod kuće. Stoga su takvi testovi vrlo popularni.

opis

Recenzije o "Eviteste" ostavljaju drugačije. O čemu se radi?

Evitest - naziv testova za određivanje trudnoće. Ali to nije sve. Uz isto ime, postoje testovi za određivanje ovulacije. O tome ćemo reći i malo.

Glavna stvar je da je "Evitest" prilično popularan brand. Gotovo svaka djevojka je čula za to. Trebam li obratiti pozornost na testove trudnoće u okviru ove marke?

Recenzije Eviteste često naglašavaju da su ti proizvodi pomoći brzo i učinkovito odrediti trudnoću od prvog dana kašnjenja menstrualnog ciklusa. Zadovoljava djevojke i činjenicu da proizvod ima nekoliko sorti.

 • "Evitest Van";
 • Evitest Plus;
 • "Evitest Proof";
 • "Evitest Perfect".

Sve te testove možete koristiti na bilo kojem prikladnom mjestu: u kafiću, kod kuće, u trgovačkom centru ili u bolnici. Glavna stvar je odabrati proizvod koji će zadovoljiti želje djevojke koja planira postati majka u bliskoj budućnosti.

Najgore

Nekoliko riječi o svakoj vrsti proizvoda u studiju. "Evitest" recenzije uglavnom dobivaju dobre rezultate. Svaka djevojka može odabrati test za dijagnozu trudnoće koja zadovoljava svoje želje i potrebe maksimalno.

"Evitest Van" - ovo je najlakši brz test. Sastoji se od samo jedne trake s posebnim reagensom. Takvi proizvodi nisu jako popularni, jer najčešće djevojke moraju napraviti nekoliko testova odjednom.

Evitest Plus

Za ovaj savršeni "Evitest Plus". Ova vrsta testiranja trudnoće najjednostavnija je metoda za dijagnozu zanimljive situacije kod kuće. Za razliku od prethodne inačice, u kutiji s Evitestom možete pronaći 2 test trake. Uzbudljiva ponuda za svaku ženu!

Recenzije o "Eviteste" ove vrste samo pozitivno. Djevojčice primjećuju da će stjecanjem Evitest Plusa svatko moći dvostruko provjeriti dobiveni rezultat bez ikakvih dodatnih troškova. A ovo je dobra vijest.

dokaz

"Evitest" je prilično čest brand. I tako se ne zaustavlja na primitivnim brzim testovima.

Želite dobiti točniji i brži rezultat? Vrijeme je da obratite pozornost na Evitest Proof. Ovo je test tableta. Za dobivanje rezultata morat će se koristiti posebna pipeta. Uz pomoć, morate pustiti 4 kapi urina na tijesto i pričekajte malo.

Ovaj "Evitest" dobiva i dobre kritike. Žene su zadovoljne cjelovitim testom. U kutiji s njim je tableta i pipeta. Sve je to neophodno za uspješan test kod kuće.

Evitest Perfect

Posljednja vrsta Evitesta je mlazna varijanta. Zove se Evitest Perfect. Test je kaseta. Što to znači? Za dobivanje rezultata koriste se posebni zamjenjivi ulošci. "Evitest" test zarađuje dobre recenzije kako bi mogao pronaći nekoliko takvih uređaja uz Evitest Perfect. Zamjena kazeta je jednostavna, a dijagnostička točnost je ugodna.

Jedini značajan nedostatak koji mnogi ljudi pričaju je cijena Evitesta Perfect. Ali ako želite dobiti najtočniji, najbrži i pouzdani rezultat provjere trudnoće, trebali biste uložiti. Upotreba takvog uređaja mnogo je jednostavnija od svih prethodnih testova.

dostupnost

Test trudnoće "Evitest" pozitivna povratna informacija zarađuje ne samo za njegovu slavu nego i za dostupnost. Ovi uređaji možete pronaći u bilo kojoj ljekarni u Rusiji. Testovi se izlažu u prozorima, čak i ne moraju tražiti prodavatelja.

Osim toga, neki "Evitesta" prodan u blagajni u supermarketima. Stoga, da biste pronašli test trudnoće nije teško. Djevojke su sretne - nema potrebe da odete na određeno mjesto za kupnju. Time se štedi vrijeme pripreme za testiranje.

Također su pronađene recenzije o negativnom planu Evitesta. Studirani gadgeti uistinu dobro funkcioniraju sa svojim zadacima. Osim toga, možete pokupiti test koji odgovara vašim potrebama.

Ali u isto vrijeme za brand mora platiti. Na primjer, Evitest Plus košta 150 rubalja, "Van" - 90 i "Perfect" - 300. To su prosječne cijene, mogu varirati ovisno o regiji djevojke.

Kupci kažu da uvijek mogu naći slične testove trudnoće po nižoj cijeni. Na primjer, za 30-50 rubalja. Ovo nije bajka, ali se takvi testovi također koriste. I ništa gore od "Evitesta". Recenzije naglašavaju da nisu svi spremni platiti za poznati brand u Rusiji.

osjetljivost

Može li pomoći "neočekivanima" odgoditi? Recenzije kupaca razlikuju se u ovom području. Neki kažu da da, test točno određuje trudnoću prije kašnjenja. I netko uvjerava suprotno.

Što vjerovati? Samo činjenice. Često, na pakiranjima s Evitestom, možete vidjeti test osjetljivosti od 20 mME / ml i čak 10. To su uređaji koji vam omogućuju određivanje trudnoće neposredno prije kašnjenja kritičnih dana. No, liječnici, svejedno, ne preporučuju dijagnostiku prethodnih menstruacija.

Činjenica je da neke žene u ocjenama "Eviteste" naglašavaju da je zapravo njegova visoka osjetljivost prijevara. Uobičajeni marketinški trik. Zapravo, osjetljivost takvih testova je standardna - 25 mME / ml. A sve dok se ne odgodi njihovo korištenje. Vjerojatnost lažnih rezultata je visoka.

točnost

Mogu li koristiti sredstva prije kašnjenja kritičnih dana? Pregledi o testu trudnoće "Evitest" u tom smislu nisu najbolji. Često se takvi proizvodi ukazuju na lažne podatke. Stoga je bolje čekati kašnjenje menstruacije. U idealnom slučaju, provesti test 2-3. Dana nakon navodnog početka kritičnih dana.

Recenzije o testu "Evitest" postoje raznolikost. Često su se proturječili. Žene kažu da je sada Evitest sve više i više pogrešaka. A nekoliko testova izvedenih u nizu (ili s razlikom od 1-2 dana) može pokazati različite rezultate. Ovo je normalno za moderne kućne testove trudnoće. Nitko nije imun na pogreške.

Prije i poslije

Trebam li koristiti Evitesta prije odgode? Kao što smo rekli, ne. Preporučljivo je izbjeći takve iskušenja. A stvar uopće nije u kvaliteti proizvoda, već u osobitostima ženskog tijela.

Kućni brzi testovi za dijagnozu trudnoće reagiraju na razinu hCG sadržanih u mokraći. Počinje brzo rasti tek nakon zakašnjenja kritičnih dana. Do ovog trenutka, svi se testovi smatraju netočnim.

Nakon odgode, "Evitest" se može odmah upotrijebiti. Recenzije ukazuju na to da su ti testovi izvrsni za provjeru trudnoće nakon što vaše vrijeme nije stiglo na vrijeme. Preporučljivo je ponoviti dijagnozu nekoliko puta s pauzom od 1-2 dana. To će poboljšati točnost procesa.

Jednostavnost korištenja

Trebam li koristiti testni test "Evitest" za kašnjenje? Recenzije u ovom području mogu se razlikovati. Žene koriste test prije i poslije kašnjenja. Sigurno je reći da su djevojke zadovoljne lakoćom korištenja takvih proizvoda.

U pravilu, svi Evitest ne zahtijevaju nikakve posebne vještine i znanje. Slijedeći upute pronađene u kutiji za testiranje, možete lako provjeriti trudnoću. Čudno, ali jednostavnost upotrebe u svojim kritikama naglašava većinu žena.

Kupite ili ne

"Eviteste" na ovulacijskim kritikama dobiva uglavnom dobre rezultate. Ova metoda dijagnoze "dana X" za začeće koriste neke djevojke. I vrlo uspješno. Nema propusta u dijagnozi Evitesta za ovulaciju. I vrlo je sretna.

Je li uopće potrebno kontaktirati Evitesta? Odgovor ovisi o osobnim sklonostima kupca. Sada recenzije o Evitesta pokazuju nam pogoršanje kvalitete ovih proizvoda. Ali ne kritično. Testovi ove marke i dalje se smatraju najboljima. To će morati uzeti u obzir.

Preporuča se u dijagnozi trudnoće kupiti testove različitih proizvođača. A o "Eviteste" ne bi trebalo zaboraviti. Nije ni čudo da ova marka još uvijek vodi u Rusiji.

Povratne informacije o testovima trudnoće

Gosta
9. kolovoza u 23:03

Testovi raznih osjetljivosti se nude od prvog dana ciklusa do nekoliko tjedana nakon navodnog začeća, ali testovi s trudnoćom nisu to jeftini, paket s osjetljivim testovima sadrži samo jednu traku i trebate kupiti drugi za popravak rezultata, to je već petsto rubalja.

Savjetujem vam da steknete samo osjetljive testove, kada je važno znati rezultat što je prije moguće. Testiranje uobičajene osjetljivosti je jeftinije.

Upute za korištenje testova trudnoće Eviteste + preporuke i recenzije

Najjednostavniji i najpristupačniji način za ženu da otkrije je li trudna ili ne je home quick test, koji se prodaje u bilo kojoj ljekarni.

Traka tretirana s reagensom, postavljena u jutarnjoj urini, reagira na sadržaj "hormona trudnoće" - korionski gonadotropin. Ako je prisutan u mokraći (to je naznačeno s dvije trake koje se pojavljuju na aplikatoru), žena će uskoro postati majka.

Trake pokazatelja imaju različitu osjetljivost, ponekad pokazujući pogrešan rezultat. Jedan od super-osjetljivih testova koji rijetko daje pogrešne podatke je Evitest.

Najizravniji - pouzdan test trudnoće

Evitest - alat za određivanje trudnoće u ranoj fazi (naziv se ponekad zbunjuje s kozmetičkim proizvodima marke Eveline). To potvrđuje činjenicu koncepcije za razdoblje od 10 do 14 dana, odgovarajući na sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći u iznosu od 25 mIU / ml.

Značajke Evitesta:

 • povećana točnost - do 99%;
 • visoka osjetljivost - od 20 do 25 mIU / ml (prema nekim podacima od 15 mIU / ml);
 • preporučeno vrijeme korištenja - prvi dan odsutnosti menstruacije;
 • Istraživanje praktičnosti - možete koristiti test traku, bez obzira na doba dana i mjesta;
 • rezultati brzih analiza - do 5 minuta;
 • visoku sterilnost i kvalitetu ispitivanog materijala.

Najizravnije, potvrđujući činjenicu da je dijete zamišljeno, ne može utvrditi gdje je embrij fiksiran: u maternici ili izvan šupljine maternice. Ako je rezultat pozitivan, žena bi trebala kontaktirati antenatalnu kliniku kako bi potvrdila "ispravnost" trudnoće.

S velikom točnošću ovog dijagnostičkog alata, vjerojatnost dobivanja netočnih rezultata je moguća zbog curenja paketa ili datuma isteka.

Koje su vrste tijesta?

U seriji Evitest izdaju se nekoliko varijacija testova.

Razlikuju se različitom osjetljivošću, brojem indikatorskih traka u paketu, načelu uporabe.

Najgore

Ovo je standardna traka s indikatorima, pakiranu u ružičastu kutiju. Jedan rub trake obojen je tamnim. Za njega ga drži u ruci. Bijela strana bi trebala biti umočena u spremnik s urinom, s oznakama označenim na test traci s strelicama.

U ispitnoj tekućini se održava nekoliko sekundi. Zatim se ukloni i ostavi na suhoj površini najmanje pet minuta. Nakon tog vremena provjerite rezultat studije.

Evitest Plus

Eviteste plus se razlikuje od baze prisutnošću dodatne trake, čija se studija treba obaviti 48 sati nakon prvog korištenja. Ako je druga crvena crta jedva vidljiva na prvom istraživačkom alatu, onda na drugom, dva dana kasnije, postaje svjetlija.

To je zbog činjenice da je količina hormona hCG, koja se proizvodi nakon začeća, svakodnevno udvostručuje, a svaka sljedeća studija nedvojbeno će potvrditi trudnoću ili ga pobijati. Dvostruki test Evitest plus pruža točne informacije.

Najočitiji dokaz

Ovo je vrlo osjetljiva kazeta za trudnoću. Pokazatelj u njemu nalazi se u plastičnoj kutiji. Osim toga, proizvođač stavlja pipetu u pakiranje. Uzima nekoliko kapi urina i stavlja ih u prozor na kaseti. Rezultat će se pojaviti u drugom prozoru za pet minuta.

Trošak ove vrste je skuplji, ali pokazuje točniji rezultat, jer reagensi u njemu "rade" praktički u laboratorijskim uvjetima. Značajka ove vrste je dijagnoza prisutnosti embrija prije nego što su drugi domaći testovi sposobni.

Evitest Perfect

Najizravniji je dijagnostički uređaj treće generacije ili jet test. To ne zahtijeva prethodno prikupljanje urina.

Može se koristiti na bilo kojem mjestu iu bilo kojim uvjetima. Da biste to učinili, jednostavno uklonite zaštitnu kapicu, stavite indikator ispod mokraće nekoliko sekundi, stavite kapu natrag na njega, pričekajte pet minuta i vidite primljene informacije.

Evitest Supreme

Ovo je još jedan inkjet test sustav. Također radi kao Evites Perfect. Razlika je u tome što je slučaj za dugotrajno pohranjivanje uključen u paket ako žena želi sačuvati uspomenu na ovaj uzbudljiv trenutak kad je saznala da je trudna.

Proizvođač ovih popularnih testnih sustava ne samo da ima za određivanje trudnoće, nego i pokazatelje koji se koriste za kontrolu ovulacije.

Zahvaljujući brzoj dijagnozi Eviplana, žena može samostalno odrediti kako je njezin reproduktivni sustav spreman za začeće, odnosno prepoznati najpoželjnije vrijeme za njega.

Kako koristiti Evitest - detaljne upute

Kako bi studija bila pouzdana, morate znati kako pravilno koristiti ove dijagnostičke alate:

 1. Provjerite je li spremnik urina steril, testni sustav je svjež (datum isteka je označen na njemu), a ambalaža je netaknuta.
 2. Nemojte ponovno koristiti test traku.
 3. Nemojte provjeravati rezultat prije 5-10 minuta nakon testa.
 4. Pri kupnji proizvoda u količinama od nekoliko komada pohranite je na suhom mjestu u zatvorenim pakiranjima.
 5. Izvršite analizu ujutro kada je sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći viši nego u drugim doba dana.
 6. Nemojte piti puno tekućine uoči analize. To utječe na točnost rezultata.

Testni sustav se koristi kako slijedi:

 • neki urin se skuplja u čistom spremniku;
 • test traka se okomito umetne u njega nekoliko sekundi do granice označene strelicama;
 • test traka se ukloni i stavlja na ravnu, suhu površinu;
 • za pet minuta rezultat se dešifrira. Jedna traka - negativan rezultat. Dvije trake - pozitivne.

Svjedočanstvo studije je pouzdano samo u roku od deset minuta nakon njega. Ako žena ima sumnje u autentičnost kućnog testa, vrijedno je kupiti drugi sustav za ponovni test ili donirati krv iz vene u laboratorij zbog prisutnosti korionskog gonadotropina u njemu.

U prvih nekoliko sekundi nakon što je test spušten u urin, vidljiva je svijetla prva traka (n). Druga slaba šipka (n2) pojavljuje se malo kasnije, ako je test pozitivan. Čak i ako je jedva vidljiva, daje razlog vjerovati da će žena uskoro postati majka.

Informacije o korištenju Eviteste i njegovih kolega iz druge tvrtke će reći kratki video:

Što može utjecati na konačni rezultat?

Čak i ako se upute za korištenje brzog testa ispravno prate, vjerojatnost dobivanja netočnog rezultata još je uvijek sačuvana.

Dakle, žena može dobiti negativne podatke na početku trudnoće i obratno, pozitivno, ako ona nije trudna.

Dobivanje netočnih podataka povezano je s:

 1. Prekid fetalnog razvoja na početku trudnoće.
 2. Patologije jajnika.
 3. Rano istraživanje (prije odgode menstrualnog ciklusa).
 4. Tumori, izazivajući proizvodnju humanog korionskog gonadotropina.
 5. Nedavni prekid trudnoće (hCG se postupno uklanja iz tijela, stoga ga test otkriva čak i nekoliko tjedana nakon pobačaja).

Koliko košta Evitest?

Najpristupačnija cijena od Eviteste One. Prodajemo u ljekarnama, supermarketima, čak i na nekim benzinskim postajama. Njegov trošak kreće se od 100 rubalja. i iznad. Viša cijena (više od stotinu rubalja) ima sustav testiranja kasete.

Najskuplji Evi test sustav je Vrhovni. Ovo je inkjet test koji izgleda kao moderan pribor. Može se koristiti kao atribut tematskog foto pucanja ili pohraniti zajedno s fotografijama ultrazvučnim skeniranjem djeteta, prvom bradavicom i drugim lijepim stvarima majčinom srcu, u znak sjećanja na izgled djeteta, uzbudljivo za svaku obitelj.

Cijena ovog vrlo osjetljivog ispitnog alata s izvornim dizajnom od 400 rubalja.

U prosjeku, troškovi Evitest test sustava veći su od njihovih proračunskih analoga, ali istovremeno njihova kvaliteta i osjetljivost su veći. Da biste preciznije saznali koliko to troši dijagnostički alati, možete posjetiti nekoliko ljekarni.

Uz pruge, inkjet i kaseta testovi, elektronički tekstovi o trudnoći su popularni, ne samo da potvrđuju njezinu činjenicu, već također pokazuju razdoblje "zanimljive situacije" u nekoliko tjedana.

Takvi se testni sustavi obično ne kupuju kako bi potvrdili da je žena na položaju, ali kako bi saznali koliko je beba tjedan. Ovi testni sustavi također imaju različitu osjetljivost i pouzdanost.

Kupiti ili ne - najgori testni pregled

Na kvalitetu i pouzdanost ispitnih sustava Eve je mnogo recenzija na Internetu. Velika većina njih govori o visokoj preciznosti Evitestea. Mnoge žene tvrde da su zbog visoke osjetljivosti tih testova u prvom danu zakašnjenja mogli saznati o svojoj "zanimljivoj situaciji".

Postoje recenzije koji tvrde da je test "plowed" prije početka kašnjenja, a naknadne studije potvrdile su da je slaba druga traka činjenica, a ne pogreška testa.

Osim pozitivnih mišljenja o točnosti i pouzdanosti Evitesta, postoje i negativni.

Niti sve žene, bez izuzetka, bile su zadovoljne svojim iskustvom u korištenju tih agensa za ispitivanje, ali mnoge negativne recenzije nisu ukazale na to jesu li se pravila korištenja promatrala, jesu li rok trajanja i stanje paketa, kao što se ispostavilo, nakon što se sljedeća istraživanja nisu povrijedila.

zaključak

Kućni brzi testovi - jednostavni i pristupačni dijagnostički alati za prepoznavanje znakova novog života u majčinom tijelu od prvog dana njegova razvoja.

Kao i svaki dijagnostički ekspresni alat, Evitest ima određeni postotak netočnosti, ali velika većina korisnika to smatra pouzdanim i pouzdanim načinom dobivanja punog povjerenja u pozitivne ili negativne indikacije.