Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Bol

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Pelene Huggies Elite Soft - Pregled

Pelene Haggis Elite Soft 2,3,4. Postoje li razlike između zlata i crvene i bijele ambalaže? Gdje saznati više o postupcima koji prolaze za pelene Haggis Elite Soft? FOTO na djetetu.

Prošle godine, bilo je promocija gdje možete kupiti Huggies pelene na 50 posto popusta. Nisam oklijevao kupiti mali paket u rodilištu i nekoliko paketa kući, ali ne jedan, već dva.

Iz nekog razloga, svi pelenski paketi nemaju ručku. Ove pelene koje su prodane u zlatnoj ambalaži imale su, ali pelene koje smo kupili u kutijama (2 pakiranja po kutiji), a to je veličina 3 i 4, nedostaje.

Dimenzije od 1 do 5 su uključene u raspon veličina Huggies® Elite Soft pelene, tako da ih možete hodati od rođenja do notte.

Dimenzije: 1 Težina: do 5 kg

Dimenzije: 2 Težina: 3 - 6 kg

Dimenzije: 3 Težina: 5 - 9 kg

Dimenzije: 4 Težina: 8 - 14 kg

Dimenzije: 5 Težina: 12 - 22 kg

Koliko ove dimenzije odgovaraju stvarnosti napisat ću nešto niže.

Te pelene su izrađene u Moskovskoj regiji, Stupino. Posebno uspoređuju adrese proizvodnje pelena koji su u zlatnoj ambalaži i one koji se prodaju u kutijama, pokazalo se da su svi od njih izrađeni u Stupino. Dakle, stvarno nema razlike, možete kupiti oboje.

Što nas obećava proizvođač?

 • Posebno dizajnirani materijali su nježni, poput majčinih zagrljaja
 • Elastična traka pruža izvrsnu prilagodbu za leđa djeteta za maksimalnu udobnost
 • Više strane oko nogu pomažu u održavanju labavih stolica kako bi se bolje zaštitilo curenje novorođenčeta
 • Meki apsorbirajući jastučići apsorbiraju tekuće stolice u nekoliko sekundi, pomažući čuvanju i zaštiti kože novorođenčadi.
 • Indikator vlage mijenja boju kada je vlažan
 • Jedinstveni elastični unutarnji džep za bolju zaštitu od curenja djece

Dizajn pelene je jednostavan, ali ugodan. Winnie the Pooh i njegovi prijatelji prikazani su na cijeloj Elite Soft liniji.

Druga veličina prednje strane napisana je "trbuščić". Da budem iskren, napisao bih ovu riječ na pelene svih veličina. Nije roditeljima teško razumjeti gdje je ispred, i gdje je u pelenama, u slučaju djedova i baka, ovo vječno pitanje. U svakom slučaju, naše.

Također možete usporediti pelene Elite Soft 3 (5-9 kg) s Libero Comfort 3 (4-9 kg) i Baby Go midi (4-9 kg). Može se vidjeti da Haggis Elite Soft nije manji od prikazanih uzoraka, ali oni li se stvarno uklapaju u veličinu?

Ako mi služi kao sjećanje, nosili smo dva do oko 4,5 kg. Zatim će biti jasno mali. Veličina 3 može se nositi od 4,5 i najviše 6,5 kg. A onda se možete sigurno prebaciti na veličinu 4.

Ispada da ni ne dosežu nižu granicu sljedeće veličine. tj dijete ne može nositi veličinu od 3 do 8 kg, a zatim ići na veličinu 4. Veličina se mora mijenjati mnogo ranije. Iz ovoga možemo zaključiti da su, ipak, pelene malene.

Prerušiti se Haggisa lako, sjesti savršeno na bebu, dovoljno visoku da ne odleti kada se dijete kreće. Zahvaljujući dobroj prilagodbi, gumu na leđima i snažnim pričvršćivačima Elite Soft jednostavno neće nestati.

Huggies Elite Soft pelene su prilično mekane, kako izvan tako i iznutra.

Na poleđini je gusta rezinochka. Dobro se proteže, savršeno štiti od curenja, ali istovremeno može ostaviti trag iza sebe, ako ga pretjerate i malo pričvrstite pelenicu.

Pod gumenom vrećicom je džep za zaštitu od curenja.

Postoji pokazatelj vlage koji mijenja boju od žute do plave boje, što je svakako prikladno za nove roditelje.

Tu su i meke elastike oko nogu, koje sprječavaju istjecanje, ali se ne može izbjeći propuštanje ako se pelena ne zamijeni s vremenom jer počinje padati pod težinom apsorbirane tekućine, iako dijete laže.

Činjenica je da je to Haggis Elite Soft, koja se jako gasi kada su pune.

Također je vrlo važno da unutarnji sloj uvijek bude suh, bez obzira na to. Elite Soft u potpunosti zadovoljava ovaj zahtjev, a dječja magla uvijek ostaje suha.

Unutarnji sloj podguzova nije glatka, već glup. Rijetko je, ali ipak se događa da tragovi ostaju na papu, ali to ne utječe ni na što i ne uzrokuje nikakve nelagode.

U međuvremenu, želim vam reći o čičak. Yes, oni su samo mega pouzdani, oni su čvrsto pričvršćeni u praksi, oni mogu biti pričvršćena više puta da se poništiti.

Znam da mnogi ne mijenjaju pelene tijekom noći, ali to činim jednom i to je sasvim dovoljno. Apsorpcija kod njih pametna, idealno sjednite na dijete. Kvaliteta svih paketa je ista. Ne postoji takva stvar kao potonu iste kvalitete, a degradacija proizvoda započela je trostruko. Ja volim japanske pelene s kćeri, ali za sada smo se zaustavili na Haggis Elite Soft.

Cijena pelena je drugačija. Sve ovisi o mjestu kupnje i veličini koju kupujete. Nedavno su često promocije za koje se pelene mogu kupiti uz popust od 20 do 35%, ali cijene moraju biti praćene. Bio sam najjeftiniji kupiti kutije u IM divljini. Također često postoje promocije u Dječjem svijetu, Korablik i ostale dječje trgovine. Općenito, savjetujem vam da posjetite službenu web stranicu Haggisa u odjeljku "Promocije i popusti" kako ne biste propustili najprofitabilnije ponude.

Veličine pelene Huggies

Za razliku od nekih vrsta pelene u japanskoj industriji, američki Huggies dostupni su za bebe svih dobi, od novorođenčadi do kasno doba.

Na primjer: u liječenju i prevenciji dječje enureze, preporučujemo djeci od 4 do 15 godina da koriste posebno dizajnirane, povećane veličine gaćica.

Zaštitni znak "Huggies" proizvodi pelene koje odgovaraju općeprihvaćenim veličinama:

 • XXS: 3-4 (kg);
 • XS: 5-6 (kg);
 • S: 7-8 (kg);
 • M: 9-12 (kg);
 • L: 13-16 (kg).

Kako odabrati pravu veličinu:

Važno: za cijeli niz pelena "Huggies" postoje brtve od tankih i mekanih materijala. Nalaze se nasuprot pupka i štite djetetovo tijelo od trljanja.

Potpuni pregled pelene Huggies

Gotovo svaka treća žena, koja ide u rodilište i odabire dječje prve pelene, pogoduje Huggiesu. I ovaj izbor nije slučajan - oglasi sada i tada podsjećaju mlade mame da samo "haggis" stvarno može skrbiti za kožu svojih beba. Kao rezultat toga, mnogi roditelji uistinu cijene kvalitetu pelene.

Što svi vole toliko obožavatelja ove marke? Jesu li ove pelene iste kvalitete kao reklamirane?

proizvođač

Svjetski poznati zaštitni znak "Huggies" (eng. "Hugs") pripada američkoj korporaciji Kimberly-Clark, a prve pelene ove marke prodale su se 1978. godine. Iako su ti proizvodi za higijenu djece bili daleko od prvog pojavljivanja na američkom tržištu, korisnici su cijenili njihovu visoku kvalitetu, tako da su uskoro postali najpopularniji u Sjedinjenim Državama.

Kimberly-Clark Corporation je puno učinila kako bi osigurala da su za nekoliko desetljeća njihovi proizvodi za higijenu djece zauzeli vodeće mjesto ne samo u Americi, već iu drugim zemljama. Ova tvrtka posjeduje mnoge inovativne događaje koji su napravili pelene udobne i pouzdane kao i danas. Uključivanje su razvijeni:

 • reusable Velcro fasteners koji vam omogućuju da pričvrstite pelenicu na bebu trbuščić;
 • posebni propusni materijali koji pouzdano zadržavaju vlagu, dopuštajući koži da diše;
 • panty pelene za podučavanje beznačajnih beba;
 • pelene, gaćice za kupanje.

Ukratko, Kimberly-Clark je napravio mnoga važna poboljšanja kako bi proširila asortiman proizvoda i donijela dječje pelene još bolje. Ovo je veliki proboj, jer ako ranije roditelji male djece nisu imali što odabrati, onda im se pojavila široka paleta Huggies pelena.

Huggiesova serija i njihov sastav

Proizvođač pelene Haggis je uvijek nastojao osigurati da proizvodi koji se prodaju pod tim markom najbolji i prikladni djeca svih dobi, težine i spola. I to je bilo moguće, jer sada u bilo kojem supermarketu ili dječjoj trgovini možete upoznati i Huggies pelene i pelene pelene, koji su posebno dizajnirani za djecu različitih spolova.

Kako odabrati pelene Haggis? To će pomoći u tablici 1 u nastavku.

Tablica 1 - Huggies pelene serije i njihov opis

Svaka serija Huggies pelena ima svoje posebne značajke koje ga čine iznimnim i jedinstvenim. Na primjer, serija "Elite Soft" je najskuplja, ali je posve opravdana jer su proizvodi izrađeni od 100% organskog pamuka i imaju poseban sloj koji upija, što vrlo brzo apsorbira svu vlagu.

Osim toga, to su najbolje Haggis pelene za novorođenčad, jer imaju izrez na pupku i pokazatelj vlažnosti, pa čak i džep za apsorpciju tekuće stolice (koju nećete naći možda negdje drugdje).

Serija Ultra Comfort također je dostupna kupcima, jer pod njom su raspoloživi pelene dostupni, uzimajući u obzir karakteristike djece različitih spolova. Također dobro apsorbiraju vlagu i imaju šareni dizajn. Sastav ovih pelena može se nazvati prilično standardnim: poliuretan, poliester, celuloza. Na primjer, natjecatelji imaju Libero pelene (pročitajte cijelu recenziju ovdje).

Što se tiče serije "Classic", iako ima prihvatljivu cijenu od "Elite Soft", još uvijek nije bez svojih prednosti. U procesu proizvodnje ovih pelena koristi se blok-gel, koji pouzdano blokira vlagu, štiteći dijete dulje od propuštanja. Osim toga, netkane tkanine, fluff pulpa i poseban materijal koji apsorbira vlagu u svom sastavu pomažu pri izradi ove pelene pouzdane i prikladne.

Na fotografiji - pelena Huggies Classic

Oni roditelji koji žele poučavati svoje dijete u lonac ili učiniti sve da beba ne može skinuti pelene, Huggies pelene-pelene su idealne - udobne, dobro apsorbirane, lagane za stavljanje i jednako brzo uklonjene.

Na fotografiji - Huggies pelene "denim" serije

Dječji proizvodi za higijenu iz serije "DryNites" pomažu u zaštiti djece od djece preko noći (od 3 godine i starijih). Sastav jednokratne hlače ove dvije serije je isti: pamuk, materijal koji apsorbira vlagu i fluff pulpa.

Proizvođač ne koristi biljne mirise ili okuse u pelene, pa bi se trebali uklapati u svako dijete. I roditelji, nakon što se upoznaju sa sastavom i prednostima svake serije, mogu odlučiti trebaju li odabrati skuplje pelene od čistog pamuka (kao što su Sun Herbal fito-pelene ili japanski MamyPoko) ili ne tako "prirodne" ali jeftinije Haggis pelene.

Huggies mišljenja i mišljenja

Možete beskrajno pročitati recenzije Haggis pampers, jer njihov broj samo prevrće. Neka kvaliteta tih pelena nije zadovoljavajuća, ali netko tvrdi da ne zadovoljavaju kriterije kvalitete i slabo štite od curenja.

Roditelji koji su zadovoljni kvalitetom Huggies tvrde da:

 • savršeno štiti čak i od curenja i dijete čak i noću ne osjeća nelagodu;
 • ne uzrokuju iritaciju kože ili alergijske reakcije;
 • meke su i udobne za nošenje;
 • dopustiti da beba koža diše;
 • su bez mirisa;
 • imaju atraktivan dizajn.

Posebno puno pozitivnih recenzija može se naći na liniji pelene Elite Soft, što nije iznenađujuće jer su najskuplje i koriste najnovije inovativne razvojne procese proizvođača. Iako pelene Haggis Classic recenzije zaslužuju prilično dobro.

Ali svi se roditelji ne slažu da bi jeftinije pelene trebale biti inferiorni u kvaliteti elitne serije. Kao rezultat toga, prisutni su i negativni pregledi o proizvodima ove marke, a kupci u pelene ne vole činjenicu da:

 • nije pogodno za dugotrajno trošenje i propuštanje noću;
 • jeftinija pelena serija ima neugodnu unutarnju površinu
 • slabo apsorbiraju vlagu i izazivaju nadraženost koži;
 • zgnječiti tijekom hodanja;
 • imaju neugodne naljepnice;
 • loše izvukao.

Valja napomenuti da je kritika, u većini slučajeva to je podvrgnut nizu jeftinih pelene, ali kvaliteta Huggies Elite Soft većina kupaca su zadovoljni, iako ne svi se slažu s njihovim cijenama.

Možete pronaći mnogo različitih recenzija o Haggis pelene, postoje negativni one među njima. Ali kako biste donosili konačne zaključke o njihovoj kvaliteti, trebali biste kupiti barem jednu pelenu iz svake serije. Zatim možete odlučiti hoćete li kupiti Huggies na sve ili bolje dati prednost proizvodima drugih proizvođača.

Veličine, cijene, ambalaža

Svaki roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije bebe pelene, već i planirati svoj obiteljski proračun. Proizvođač Huggies učinili sve što je moguće kako bi se odabrati odgovarajući niz pelene, veličine pakiranja i mogao cijenu svaki kupac, i što se podaci u tablici 2 pokazuju.

Tablica 2 - Raspon veličina raspoloživih pelena Huggies, broj komada u paketu i cijene

HUGGIES ELITE SOFT

Huggies Elite Soft pelene izrađene su prema fiziološkim potrebama bebe. Za proizvodnju pelena koriste se samo visokokvalitetni i prirodni materijali koji ne uzrokuju alergiju na osjetljivu kožu. Anatomski oblik pelene osigurava da se uklapaju bez ograničenja aktivnih pokreta. Mekani i nježni materijal pelene ne gura kožu i sprječava pojavu iritacije.

Karakteristike i glavne prednosti pelene Huggies Elite Soft:

- Pelena sadrži 100% prirodni pamuk;

- Novi vanjski Super Soft Ball Absorb, koji upija vlagu u sekundi, pomaže koži da ostane suha;

- superelastični meki remen, koji pruža veliku prilagodbu dječjoj figuri;

- prisutnost posebnog unutarnjeg džepa pomaže u sprečavanju mogućnosti curenja;

- pelene kvačice se lako mogu pričvrstiti bilo gdje;

- zahvaljujući indikatoru vlage, možete lako odrediti kada mijenjati pelenu. To će biti označeno promjenom boje u zelenu boju;

- premium dizajn i samog proizvoda i njegove ambalaže. Prepoznatljivi i živahni Disney likovi. Winnie the Pooh će rasti sa svojim djetetom. Serija Huggies Elite Soft za sve veličine izrađena je u istom stilu, što će pomoći mami tijekom prijelaza s najmanjeg na velika.

Huggies Elite Soft je nova pelena koja će cijeniti i najzahtjevnije majke i njihove bebe, koje neće cijeniti ništa manje od najboljih. Huggies Elite Soft pelene izrađene su od ljubavi prema Huggiesu. Oni su očitovanje najbolje brige za osjetljivu kožu djeteta. Te pelene su nježne, kao što su majčinske dodira.

Opis Huggies diapers veličina 4-5

Još jedna dobra vijest za roditelje koji žele postići maksimalnu udobnost za svoju djecu od Huggiesa. To su nove super meke pelene Huggies Elite Soft, koje će vaše bebe donijeti nježnost, slično majčinom dodiru. Postoje opcije za sve veličine ove pelene - 1-5. Huggies Elite Soft pelene pouzdano će zaštititi dijete na putu do sitnog treninga.

Karakteristična za Huggies Elite Soft pelene:

- od 100% pamuka;

- dječja koža može disati zbog poroznosti materijala;

- trenutna apsorpcija pelena je osigurana novim slojem koji diše, što također pridonosi pouzdanom zadržavanju vlage unutar pelene;

- unutarnja super mekana kugla Soft Absorb također pruža dodatnu zaštitu i osigurava trenutnu apsorpciju vlage;

- izvrsno prijanjanje pelene na slici bebe osigurava super elastični meki remen;

- istjecanje je isključeno zbog prisutnosti posebnog unutarnjeg džepa;

- pouzdane spojnice koje savršeno pristaju bilo gdje.

Pelene Huggies Elite Soft (4-7 kg)

Pelene Huggies Elite Soft (4-7 kg): Rezultati ispitivanja

Stavka s primjedbama

U smislu reverzne sorpcije, uzorak nije ispunio zahtjeve GOST R 52557-2011. Kvalitetni zahtjevi navedeni u tehničkoj dokumentaciji proizvođača nisu poznati.

dostojanstvo

 • sigurnost;
 • Dobro apsorpcija vlage u kratkom vremenu.

mane

 • Obrnuta sorpcija (oslobađanje apsorbirane vlage pod tlakom) je 5 puta veća od norme.

Dječja jednokratna pelena Huggies Elite Soft (Hagis Elite Soft) veličina 2 (težina 4-7 kg). Za novorođenče. Proizvedeno prema STO 46810744-002-2013 proizvođača.

Proizvođač: LLC "Kimbeli-Clark" Jur. Adresa: Rusija, 117342, Moskva, ul. Profsoyuznaya, d. 65, korp. 1; Adresa proizvodnje: 142800, Rusija, MO, Stupinsky distrikt, Stupino, ul. Cytenka, ow. 15

Prema pokazatelju "obrnuta sorpcija". U tom uzorku obrnuto sorpcije (vlaga apsorbira odabir osjetljiv na tlak) 2 g - 5 puta više od normalne u 0,4 g Dobiveni rezultat je 5 puta veća od GOST P 52557-2011 „Russian National standardne pelene papir.. Opći tehnički uvjeti ".

Na temelju potpunog vremena apsorpcije vlage, naprotiv, premašuje 4 preostale ispitane uzorke.

Do sadržaj teških metala, organoleptička svojstva (miris i sami proizvodi miris vodene ekstrakte) i drugi pokazatelji uzorak zadovoljava sve standarde. Uzorak udovoljava svim sigurnosnim zahtjevima. Osim toga, ovaj uzorak ima potpunu isušivanje više od svih 5 ispitanih uzoraka s najkraćim vremenom apsorpcije.

Prethodno testirane pelene Huggies Classic 3 ispunjavaju uvjete. Revizija je provedena 2014. godine.

protokoli

* Rezultati ispitivanja vrijede samo za uzorke koji su testirani.

HUGGIES ELITE SOFT HEAD SIZES VELIČINA 3 5-9kg N80

Ukratko o proizvodu

Huggies elite soft pelene veličine 3 5-9kg n80 upute za uporabu

Oblik doziranja

Huggies pelene Elite Soft 5-9 kg (veličina 3). Univerzalno: za dječake, za djevojčice

struktura

vanjski sloj pelene sadrži organski pamuk, indikator vlage mijenja boju kad se mokri

Farmakološko djelovanje

Jedina pelena s upojnim mekim jastučićima. Za zaštitu i njegu kože djeteta.

Mogućnosti prodaje

Posebni uvjeti

Koliko često trebam promijeniti pelene?

svjedočenje

za bebe težine od 5 - 9 kg

kontraindikacije

Pojedinačna netrpeljivost, teške alergijske reakcije, bolesti vanjskih genitalnih organa, disfunkcija crijeva.

 • Možete kupiti Huggies elite soft pelene veličine 3 5-9kg N80 u Moskvi u svojoj zgodnoj ljekarni stavljanjem narudžbe za Apteka.RU.
 • Cijena Huggies elite mekih pelena veličine 3 5-9 kg n80 u Moskvi je 1297,00 rubalja.
 • Upute za uporabu za Huggies elite soft pelene veličine 3 5-9kg n80.

Ovdje možete vidjeti najbliže točke isporuke u Moskvi.

Pelene Huggies Elite Soft 1 (do 5 kg) 27 komada

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Pelene Huggies Elite Soft za osjetljivu kožu novorođenčeta. Nježan kao mama. Osjećajte se. Pelene Huggies Elite Meka sadrže „prozračnim” materijala, ne uzrokuju trenja i iritacije, ne trljati, odmah upija vlagu, pomaže zadržati kožu suhom, čičak pričvršćen bilo gdje na pelene. Pogodno za dječake i djevojčice. Preporučujemo mijenjanje pelene svakih 3 sata kako biste bolje pazili na bebu.

Značajke:

 • Absorbentni mekani jastučići: apsorbiraju tekuće stolice u sekundi, pomažući da koža ostane čista i zaštićena
 • Elastični unutarnji džep za bolju zaštitu od curenja na leđima
 • Elastična traka pruža izvrsnu prilagodbu za leđa djeteta za maksimalnu udobnost
 • Visoke strane oko nogu pomažu u održavanju labavih stolica radi bolje zaštite od curenja.
 • Indikator vlage govori kada je vrijeme za promjenu pelene
 • Dizajn Disney © * Winnie Pooh

Pelene Huggies Classic pro i kontra u odnosu na Huggies Elite Soft + fotografija Hughes na svjetlo, to je neprihvatljivo.

Mamulki girly hello!

Danas ćemo razgovarati o najvažnijim stvarima za naše bebe - pelene. Ukratko i bitno kao i obično:

Kći 2,5 mjeseca. Težina 6.800. Već sam pokušao pelene:

Pelene Huggies Elite Soft

Pampers pelene za spavanje igrati

Pelene Pampers aktivno bebino suho (aktivno dijete)

Pelene Huggies Classic izgleda ovako:

Također stavite u ovaj obrazac na policu (vrlo povoljno):

veličina: Uzeo sam ocjenu C (4-9 kg). Iz nekog razloga, moja beba su velike. Guma nije čvrsta, a ponekad i pelena curi. Bilo je to čak i ovako: ja je hranim, ona leži na koljenima, i nešto mi počne strujati na nogama. Vrlo neočekivano, jer je u pelenama. Bio sam šokiran.

cijena:

Za 78 komada dala sam 860 rubalja (11 rubalja po jedinici). Mislim da je to jako dobro. Jeftiniji od elitnog softvera (13,30 po računalu), ali ne i bolji.

Pelena sama izgleda ovako:

obećanja:

1) Čini se da su svi naši disati, oni moraju "disati" - to je pelena!

Udišu i ne apsorbiraju! I da je magarca suha, koristim ovaj alat

Remen - proteže, ali ne i na kopči, ali želim - MINUS!

Čvrsto stezati po mom mišljenju, imam raspoloživu noću u bolnici, gotovo je ovako, ali mekše! Nije dobro!

3) Zaštita od curenja:

Rezinochki vrlo tanak - sve mi je curilo!

Duvchuli pogledajte ovdje:

Ovo je stražnja strana praznine. Iznenađeni?

Logično je da, kada beba leži, trebate sloj koji apsorbira, gdje je. Zašto pola magarca bez apsorpcijskog sloja? Ne postoji takav elitni softver!

Osim toga, kada je punjenje pelene vrlo natečeno, osjećaj da sada pucaju, naravno da to nije ugodno za dijete.

zaključak: očekivanja nisu ispunjena.

________________ Usporedi s Huggies Elite Softom ________________

1) Izgled (s lijeve strane je klasičan - desno od Elite): veličina je napisana na eliti

2) Absorbentni sloj (lijevo od Elite klasik je s desne strane):

Elite softver ima - vrlo je mekan, sve se savršeno apsorbira u ove dijelove! Mapa je suha nakon duge noći!

Elite - pobjeda na ovom parametru!

Obje se protežu na leđima, ali šavovi sa strane su različiti.

Iznad Elite, ispod klasične. Elita se protežu na kopče i one su mekše. Nemojte trljati i čvrsto se držati!

Klasični zatvarači su oštri! Elite pobjeđuje!

PRESUDA:

Huggies Elite Soft za mene pobijediti u svim pogledima:

Izgled je bolji, apsorbira bolje, ne propušta, udoban rezinochki.

Po cijeni Elite je malo skuplji - ali to košta! Preporučujem Elite softver :)

Sve dobro, koji se svakodnevno žele pretplatiti i čitati nove recenzije

Moglo bi biti zanimljivo:

Kako ukloniti strijama nakon porođaja od badagoya? Recept i puno fotografija. + rezultat

Utyagivayus zavoj, upečatljiv učinak nakon porođaja + foto

Pampers, zašto si padao u oči?

Pampers što radiš? Nemoj biti tako! Svaki put kada je drugi paket Oo? Usporedba veličine + fotografije

Huggies Elite Soft, nakon dugih mučenja. + fotografija i usporedba s pampersom

Diapers Huggies Classic pro i kontra, u usporedbi s Huggies Elite Soft + FOTOGRAFIJE

Svakodnevno bez mirisa - dobro ili loše? + iskustvo nakon porođaja + fotografije

Brtvila su stvarno ogromna, iskustvo u bolnici + fotografija

O jastucima naturella

O čuvenom maslizu za kosu, koja lijepi svoje krajeve

Pelene Haggies (Haggis)

Od ogromnog broja raspoloživih pelena, prilično je teško odabrati idealne pelene.

Zato izradimo ove članke o raznim markama pelene, u kojima govorimo o samim pelenama i o pregledima, o njihovim klijentima.

U ovom članku želim razmotriti slobodne pelene marke Haggies (Haggis).

Haggis pelene su prilično česte na našem tržištu, što je neosporna prednost, jer možete kupiti haggis pelene u gotovo bilo kojem dućanu, ljekarnama i tržištu.

Cijena pelene za pelene, ovisno o mjestu kupnje, vrsti pelene i volumenu pakiranja, vrlo je različita i stoga ćemo detaljnije razmotriti to pitanje pri razmatranju pojedinačnih redova ovih pelena.

Zagrlja elita mekana

I tako, počnimo s haggis linijom diapers dizajniran za novorođenčadi - Huggies Elite Soft (Haggis Elite Soft).

Ova serija je dostupna u dvije veličine za novorođene bebe (to je 1 veličina za bebe do 5 kg i 2 veličine za bebe 4-7 kg) i tri veličine za bebe od tri mjeseca stari (3 veličine za bebe 5-9 kg, 4 veličine za bebe 8-14 kg i 5 veličine za pips 12-22 kg).

Cijena pelene haggis elite softver za novorođenčad 2 veličine u pakiranju od 88 komada oko 10 rubalja po komadu, što ćete se složiti, vrlo malo.

Ako uzmete 5 veličine 56 komada u pakiranju, ispada gotovo 25 rubalja po pelenu! Međutim, novorođenčadi zahtijevaju mnogo više pelena dnevno od starijih beba.

Proizvođač tvrdi da pelene Huggies Elite Soft za novorođenče imaju jedinstveni unutarnji sloj s posebnim jastučićima koji pružaju nevjerojatnu mekoću.

Posebni apsorbirajući sloj Soft Absorb apsorbira tekuće stolice i vlagu u sekundi. A za još više nježnosti, Huggies Elite Soft sadrži 100% organski pamuk. Osim toga, postoji posebni džep za tekuću stolicu djeteta, koja štiti od curenja. Plus - pokazatelj punine pelene.

Zvuči jako dobro. A što stvarno?

Prema mišljenju potrošača, Huggies Elite Soft pelene (Haggis Elite Soft) su zaista vrlo dobre! Od minusa, oni samo primijetiti da pelene su skupi, ali ako ga uzmete za novorođenčad, cijena ne ugristi mnogo!

Huggies Ultra Comfort

Sljedeća linija pelene Haggis, na koju sam htjela zaustaviti, je Huggies Ultra Comfort (Haggies Ultra Comfort).

Ova serija izdana je posebno za dječake i zasebno za djevojčice. Postoje četiri veličine - 3 veličine (5-9 kg), 4 veličine (8-14 kg), veličine 4+ (10-16 kg) i veličine 5 (12-22 kg).

Cijena pelene u ovoj seriji je 3 veličine u regiji od 15 rubalja, a veličina 5 - u regiji od 20 rubalja po komadu, jeftinije od Huggies Elite Soft.

Prema mišljenju potrošača, haggis ultra comfort je gruba, debela, curi. 12 sati nije dovoljno, možda, razvitak alergija, slabo prozračivan, a ne svatko je sretan s gumom (gnječen, gumiran) i čičak.

Klasični zagrljaji

Ukratko, unatoč činjenici da postoje pozitivne ocjene, ne bih stavio te pelene na svoju djecu.

Još jedna linija pelena ove marke - Huggies Classic (Haggis Classic).

Haggis Classic je dostupan u četiri veličine - 1 veličina (3-6 kg), 2 veličine (4-9 kg), 3 veličine (7-18 kg) i 5 veličine (11-25 kg).

Cijena pelena u ovoj seriji je oko 11 rubalja po jedinici u 3 veličine, a pet veličina je oko 15 rubalja. Najviše proračunska linija pelene haggis.

Proizvođač ne govori puno o tim pelenama - mekan, prozračan, a posebni gel blok u pelene zaključava bravu na bravu do 12 sati, održavajući kožu bebe, osim tehnologije od 360 ° - meke elastične pregrade i pojas za protežu sprječavaju curenje oko nogu i na leđima.

Što nam reći korisnici?

Curi, gusti, papir, nije dovoljno cijelu noć, možda iritacije i alergije.

Ali ima puno pozitivnih pregleda o tim pelenama, a mnogi smatraju da se često nalaze krivotvorine.

Dakle, očito, negativne recenzije, još uvijek se radi o lažnim varijantama niske kvalitete.

Inače, kako objasniti takav broj vrlo pozitivnih recenzija, ne znam! Mislim da je vrijedno pokušati, pogotovo s obzirom na atraktivnu cijenu!

S jedne strane, čini se da je moguće otkopčati i pričvrstiti nekoliko puta, s druge strane, budući da smo uzeli gaćice, zašto ih brišemo?

Mnogi korisnici atribuiraju ovu točku na nedostatke haggis pelene, kao dijete unbuckles ove velcro.

Cijena pelena, gaćica u regiji od 23 rubalja po komadu.

Postoji zasebna serija noćnih hlača - pelena za djecu stariju od 4 godine. Njihov je trošak oko 50 rubalja po stavci.

Ukratko, pokušao bih Huggies Elite Soft za novorođenče, a možda i za stariju djecu, Huggies Classic.

Pa, što trebate uzeti za bebu, na vama je, dragi čitatelji. Ostavite svoje recenzije o pelene, to može pomoći nekome s izborom!