Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Zasnivanje

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Pelene "Haggis Classic": recenzije

Suvremeni roditelji su vrlo odgovorni pristup izboru dječjih proizvoda. I to je u redu, jer ponekad proizvođači, pokušavajući varati, ne proizvode vrlo kvalitetne proizvode. Danas će naš pregled biti posvećen pelenama "Haggis Classic". Razmotrit ćemo ne samo sve nijanse njihove proizvodnje, već i pošten revizije potrošača.

proizvođač

Huggies za pelene proizvođača Kimberly-Clark. Na tržištu je već više od 145 godina i danas je jedan od najvećih svjetskih proizvođača robe za osobnu higijenu.

Uz zaštitni znak Huggies, Kimberly-Clark predstavlja tako poznate robne marke kao što su Kleenex, Kotex, Scott i drugi. Ova tvrtka bavi se ne samo proizvodnjom potrebnih dobara za osobnu higijenu, već i razvoja inovativnih proizvoda na ovom području. Malo je ljudi znaju, ali moderni ženski jastučići su samo rezultat ovih razvoja Kimberly-Clark.

Glavni ured ove tvrtke nalazi se u Dallasu, Texas. Proizvodni i sekundarni uredi zastupljeni su u 37 zemalja. Danas je Kimberly-Clark zaposleno 58.000 ljudi. Ruski sjedište nalazi se u Moskvi, a Haggis Classic pelene pelene se nalazi u gradu Stupino u Moskvi regiji.

Malo povijesti

Povijest pelene "Haggis" datira iz 1968. godine. Tada je Kimberly-Clark objavila probnu seriju proizvoda za higijenu djece. Ali prodali su se samo 10 godina kasnije. Točno toliko vremena koje su programeri trebali donijeti kako bi svoje proizvode ispunili zahtjevima tih godina.

Nažalost, te pelene nisu bile među prvima koji su se pojavili na američkom tržištu. Ali visoka kvaliteta proizvoda potpuno je opravdavala, a uskoro su pelene "Haggis" počele uživati ​​u širokoj popularnosti među potrošačima.

Postupno, Kimberly-Clark počeo je širiti svoju paletu proizvoda, a već 1989. godine na tržište je ušao i prvi brand Huggies za kratke hlače. Zatim dodaju pelene za stariju djecu i pelene za kupanje. Kimberly-Clark je radio ne samo na praktičnost proizvoda za higijenu djece, već i na njihov dizajn. Stoga su pelene "Haggis" među prvima bile ukrašene svijetlim i šarenim crtežima.

Proizvodi TM Huggies

Trgovački znak Huggies ima prilično širok raspon. Ima i proračunske linije za djecu i skuplje. Što se tiče diapers, oni dolaze u četiri imena:

 • Elite Soft;
 • Ultra udobnost;
 • Klasična;
 • Mali plivači.

Prva tri pelena za pelene su za svakodnevnu upotrebu, a mali kupači samo za kupanje.

Najskuplja je linija "Elite Soft". Visoku cijenu opravdava činjenica da se za proizvodnju koristi samo 100% pamuk. Drugo mjesto na ljestvici vrijednosti je Ultra Comfort. Pelene "Haggis Ultra Comfort" su dvije vrste: za dječake i za djevojčice. Ova značajka ne ovisi o estetskim svojstvima i anatomskim značajkama bebe. Na primjer, u pelenama za dječake, apsorbirajući sloj se nalazi bliže trbuhu.

Pelene "Haggis Classic", recenzije koje ćemo razmotriti danas, najviše su proračunske linije u proizvodima branda Huggies. Ali to ne znači da imaju najnižu kvalitetu. "Classic" linija ima svoje posebne prednosti, koje možete saznati u jednom od odjeljaka naše recenzije.

Pelene "Haggis Classic": opis

Crta proizvoda za higijenu djece "Classic" jedan je od najpristupačnijih među proizvodima branda Huggies. I to ne utječe na njihovu kvalitetu. Pelene "Haggis" - klasični omjer "cijene kvalitete" na tržištu dječjih proizvoda.

Ravnalo "Classic" ima širok raspon veličina. Veličina pelena ovisi o dobi i težini djeteta, te je označeno na slikama 1 do 5. pelene „Huggies Classic” 5, na primjer, namijenjen za djecu čija težina je u rasponu od 11 do 25 kg. Ove vrijednosti odgovaraju dobi djeteta od 1 do 3 godine.

Broj pelena po pakiranju varira od 11 do 88 komada. Proizvođač je odredio da u starijoj dobi djeca već mogu kontrolirati svoje prirodne potrebe, stoga, što je veća veličina pelene, manji njihov broj sadržan je u pakiranju.

Proizvodnja "Classic" linije razlikuje se od ostatka prepoznatljive kombinacije bijele, crvene i plave boje. Pelene "Haggis Classic" osmišljene su za svakodnevnu uporabu i vole svako dijete.

prednosti

Koje su prednosti koje čine Haggis Classic pelene tako popularne? Komentari, naravno, preciznije mogu odgovoriti na ovo pitanje, ali prvo saznajemo koje prednosti proizvođač djeluje.

Prednosti pelene "Haggis Classic":

 • pojas za istezanje;
 • meki i prozračni materijali;
 • posebne prepreke koje štite dijete od curenja između nogu;
 • pristupačnost;
 • ekskluzivni dizajn s crtanim likovima iz Disneya.

Kao dio pelene "Haggis Classic" koristi se posebni blok-gel koji, prema proizvođaču, može zadržati vlagu do 12 sati. Nadalje, moguće je pripisati posebnu tehnologiju koja se koristi za njihovu proizvodnju u prednosti ove linije. Tehnologija od 360 ° sprječava mogućnost curenja čak i uz visoku aktivnost djeteta tijekom dana.

Huggies Classic vs Pampers SleepPlay

Među roditeljima, nedvojbeno popularna dva globalna brandova pelene - Huggies i Pampers. Obojica imaju u svom arsenalu proračunsku liniju proizvoda koji su dostupni roditeljima s bilo kakvim financijskim statusom. Ali koji je od njih još bolji?

Bez sumnje, oba modela imaju svoje pro i kontra. No, prema ocjeni kvantitativnog pokazatelja pozitivnih ocjena, "Haggis Classic" potiče povjerenje u veći broj modernih roditelja. Činjenica je da je proračun linija pelene "Pampers" poseban miris, čiji je uzrok ekstrakt kamilice.

Ako usporedite "Haggis Classic 4" i "Pampers Slip and Play 4", vizualne pelene "Haggis" izgledaju veće u veličini. Umjesto gela, Pampersova linija koristi se posebni apsorber kao punilo, zahvaljujući kojoj je pelena lakša i tanji od Haggisa. Klasična izvedba (foto prilogu) u bilo kojoj od pelena nije slomljena - pojas se proteže, elastične trake su guste, materijal je ugodan dodira. Stoga će se ta dva globalna robna marka dugo natjecati jedni s drugima.

Alergija pelene

Još je teže odrediti izbor proizvoda za higijenu djece, kada dijete ima predostrožnost za alergije. Stoga, prije nego što kupite drugi paket pelena, što može oštetiti dijete, trebali biste proučiti recenzije ljudi sličnog problema.

Diapergija alergija može se pojaviti iz tri razloga:

 1. Niska kvaliteta.
 2. Pojedinačna netolerancija prema okusima i mirisima.
 3. Neispravno veličine pelene.

Zbog činjenice da pelene "Haggis Classic" ne uključuju različite okuse i sintetičke mirise, postavljeni su kao hipoalergijski. Ali zar ne?

Pelene "Haggis" za djecu s alergijama

Da biste saznali istinitost takve izjave, trebate znati mišljenje onih koji su već koristili Haggis Classic pelene. Recenzije roditelja ne isključuju pojavu alergija na ovu marku dječjih higijenskih proizvoda. Mnogi kažu da je nakon prve primjene na koži djeteta pojavio osip, crvenilo i mrlja. Možda je to zbog pojedinačne netolerancije materijala od kojeg je pelena napravljena.

Međutim, postoje dobri dojmovi roditelja o korištenju ovog proizvoda, pa pohvaljuju pelene "Haggis Classic". Recenzije - izravna potvrda toga. Mnoge majke kažu da nakon prvog ispitivanja ove marke pelene nije došlo do alergijske reakcije kod djeteta. Iako su ostali brandovi dječjih proizvoda koji su u istoj cjenovnoj kategoriji s Haggis Classic pelene, izazvali su svrbež, crvenilo i iritaciju.

Stoga, kako bi bili sigurni da su ti pelene stane svoje dijete, potrebno je steći uzorak na najmanji paket pelena „Haggis Classic” i pratite naknadnu reakciju beba organizma na njihovu uporabu.

Potrebno je uzeti u obzir da su pelene "Haggis Classic" malo zamjetljive. I ovo, kao što je ranije spomenuto, može izazvati iritaciju. Zato razmotrimo kako odabrati pravu veličinu pelene.

Kako odabrati pravu veličinu pelene?

Kada se rodi prvoćno dijete, vrlo je teško odmah kretati u svim nijansama ispravnog izbora dječjih potrepština. Pelene nisu iznimka. Neispravna veličina ne samo da može donijeti nelagodu na mrvice, već i izazvati alergijski dermatitis. Stoga, trebate obratiti pozornost na nekoliko čimbenika uspješnog odabira pelene za jednokratnu upotrebu:

 1. Težina djeteta. Raspon veličina pelena je indiciran na temelju težine djeteta. U pravilu, veličine se međusobno preklapaju, jer s istom težinom, visinom i obim bokova bebe mogu se razlikovati. Na primjer, „Haggis Classic 2” namijenjen je djeci težine od 3 do 6 kg, a treća dimenzija ne počinje s 6 kg, što je, naravno, bilo bi logično i 4 kg.
 2. Apsorpcija pelene. Ako dijete apsorbira puno tekućine tijekom dana, pelena može i curiti. Stoga, za djecu s naklonostima za jako pijenje, bolje je odabrati pelene koje su veće u veličini.
 3. Gustoća gume. Ako guma ostavlja karakteristične oznake na nogama djeteta, to znači da je ta veličina pelene već mala za njega.

Slijedite ove smjernice i nećete imati problema pri odabiru jednokratnih pelena. U svakom slučaju, ne ustručavajte se pitati za pomoć prodajnog asistenta koji će vam pomoći u rješavanju svih sumnji.

Pozitivne recenzije

Pelene "Haggis Classic", recenzije koje su uglavnom pozitivne, dulje se vrijeme pokazale samo od najboljih strana. U potvrdi toga, može se navesti kao primjer stotina, da tamo, tisuće pozitivnih ocjena zadovoljnih potrošača.

Iz prednosti, prema mišljenju kupaca, moguće je razlikovati cijenu, kvalitetu i stupanj apsorpcije. Na primjer, "Haggis Classic" 4, recenzije opisuju tu veličinu, ni na koji način niži od elitnih vladara pelena. Ugodne su na dodir, dugo vremena sposobne pružiti osjećaj suhoće, a ne mnogo "pogoditi mjesto".

Mnogi kažu zanimljiv dizajn diapers, koji prikazuju likove popularnog crtića "The Lion King". Istodobno, crtež nije previše svijetla, što ukazuje na sigurnost boja kojom se nanosi. Općenito, roditelji se slažu da cijena odgovara deklariranoj kvaliteti.

Negativne ocjene korisnika

Negativne recenzije u odnosu na ovu marku pelena mnogo su manje nego pozitivne. A neki od njih nisu posve razumni.

Na primjer, neke žene se žale da pelene klasične linije neprestano propuštaju. Ove su recenzije neosporne u pozadini mnogih drugih koji govore suprotno. Možda je problem da veličina pelene nije točna.

Ali postoje fer komentari o ovom proizvodu. Neki potrošači govore o alergijama na "Haggis Classic 4." Fotografije s dokazima često se nalaze na webu. To objašnjava da djeca imaju takvu reakciju na mnoge poznate brandove pelene pa nemaju posebnih pritužbi na proizvod.

zaključak

Uzevši u obzir Huggiesovu marku pelene Classic, možemo zaključiti da oni zauzimaju vodeću poziciju u segmentu cijena. Vrijednost za novac uvelike olakšava živote suvremenih roditelja, bez obzira na njihove financijske mogućnosti.

Potpuni pregled pelene Huggies

Gotovo svaka treća žena, koja ide u rodilište i odabire dječje prve pelene, pogoduje Huggiesu. I ovaj izbor nije slučajan - oglasi sada i tada podsjećaju mlade mame da samo "haggis" stvarno može skrbiti za kožu svojih beba. Kao rezultat toga, mnogi roditelji uistinu cijene kvalitetu pelene.

Što svi vole toliko obožavatelja ove marke? Jesu li ove pelene iste kvalitete kao reklamirane?

proizvođač

Svjetski poznati zaštitni znak "Huggies" (eng. "Hugs") pripada američkoj korporaciji Kimberly-Clark, a prve pelene ove marke prodale su se 1978. godine. Iako su ti proizvodi za higijenu djece bili daleko od prvog pojavljivanja na američkom tržištu, korisnici su cijenili njihovu visoku kvalitetu, tako da su uskoro postali najpopularniji u Sjedinjenim Državama.

Kimberly-Clark Corporation je puno učinila kako bi osigurala da su za nekoliko desetljeća njihovi proizvodi za higijenu djece zauzeli vodeće mjesto ne samo u Americi, već iu drugim zemljama. Ova tvrtka posjeduje mnoge inovativne događaje koji su napravili pelene udobne i pouzdane kao i danas. Uključivanje su razvijeni:

 • reusable Velcro fasteners koji vam omogućuju da pričvrstite pelenicu na bebu trbuščić;
 • posebni propusni materijali koji pouzdano zadržavaju vlagu, dopuštajući koži da diše;
 • panty pelene za podučavanje beznačajnih beba;
 • pelene, gaćice za kupanje.

Ukratko, Kimberly-Clark je napravio mnoga važna poboljšanja kako bi proširila asortiman proizvoda i donijela dječje pelene još bolje. Ovo je veliki proboj, jer ako ranije roditelji male djece nisu imali što odabrati, onda im se pojavila široka paleta Huggies pelena.

Huggiesova serija i njihov sastav

Proizvođač pelene Haggis je uvijek nastojao osigurati da proizvodi koji se prodaju pod tim markom najbolji i prikladni djeca svih dobi, težine i spola. I to je bilo moguće, jer sada u bilo kojem supermarketu ili dječjoj trgovini možete upoznati i Huggies pelene i pelene pelene, koji su posebno dizajnirani za djecu različitih spolova.

Kako odabrati pelene Haggis? To će pomoći u tablici 1 u nastavku.

Tablica 1 - Huggies pelene serije i njihov opis

Svaka serija Huggies pelena ima svoje posebne značajke koje ga čine iznimnim i jedinstvenim. Na primjer, serija "Elite Soft" je najskuplja, ali je posve opravdana jer su proizvodi izrađeni od 100% organskog pamuka i imaju poseban sloj koji upija, što vrlo brzo apsorbira svu vlagu.

Osim toga, to su najbolje Haggis pelene za novorođenčad, jer imaju izrez na pupku i pokazatelj vlažnosti, pa čak i džep za apsorpciju tekuće stolice (koju nećete naći možda negdje drugdje).

Serija Ultra Comfort također je dostupna kupcima, jer pod njom su raspoloživi pelene dostupni, uzimajući u obzir karakteristike djece različitih spolova. Također dobro apsorbiraju vlagu i imaju šareni dizajn. Sastav ovih pelena može se nazvati prilično standardnim: poliuretan, poliester, celuloza. Na primjer, natjecatelji imaju Libero pelene (pročitajte cijelu recenziju ovdje).

Što se tiče serije "Classic", iako ima prihvatljivu cijenu od "Elite Soft", još uvijek nije bez svojih prednosti. U procesu proizvodnje ovih pelena koristi se blok-gel, koji pouzdano blokira vlagu, štiteći dijete dulje od propuštanja. Osim toga, netkane tkanine, fluff pulpa i poseban materijal koji apsorbira vlagu u svom sastavu pomažu pri izradi ove pelene pouzdane i prikladne.

Na fotografiji - pelena Huggies Classic

Oni roditelji koji žele poučavati svoje dijete u lonac ili učiniti sve da beba ne može skinuti pelene, Huggies pelene-pelene su idealne - udobne, dobro apsorbirane, lagane za stavljanje i jednako brzo uklonjene.

Na fotografiji - Huggies pelene "denim" serije

Dječji proizvodi za higijenu iz serije "DryNites" pomažu u zaštiti djece od djece preko noći (od 3 godine i starijih). Sastav jednokratne hlače ove dvije serije je isti: pamuk, materijal koji apsorbira vlagu i fluff pulpa.

Proizvođač ne koristi biljne mirise ili okuse u pelene, pa bi se trebali uklapati u svako dijete. I roditelji, nakon što se upoznaju sa sastavom i prednostima svake serije, mogu odlučiti trebaju li odabrati skuplje pelene od čistog pamuka (kao što su Sun Herbal fito-pelene ili japanski MamyPoko) ili ne tako "prirodne" ali jeftinije Haggis pelene.

Huggies mišljenja i mišljenja

Možete beskrajno pročitati recenzije Haggis pampers, jer njihov broj samo prevrće. Neka kvaliteta tih pelena nije zadovoljavajuća, ali netko tvrdi da ne zadovoljavaju kriterije kvalitete i slabo štite od curenja.

Roditelji koji su zadovoljni kvalitetom Huggies tvrde da:

 • savršeno štiti čak i od curenja i dijete čak i noću ne osjeća nelagodu;
 • ne uzrokuju iritaciju kože ili alergijske reakcije;
 • meke su i udobne za nošenje;
 • dopustiti da beba koža diše;
 • su bez mirisa;
 • imaju atraktivan dizajn.

Posebno puno pozitivnih recenzija može se naći na liniji pelene Elite Soft, što nije iznenađujuće jer su najskuplje i koriste najnovije inovativne razvojne procese proizvođača. Iako pelene Haggis Classic recenzije zaslužuju prilično dobro.

Ali svi se roditelji ne slažu da bi jeftinije pelene trebale biti inferiorni u kvaliteti elitne serije. Kao rezultat toga, prisutni su i negativni pregledi o proizvodima ove marke, a kupci u pelene ne vole činjenicu da:

 • nije pogodno za dugotrajno trošenje i propuštanje noću;
 • jeftinija pelena serija ima neugodnu unutarnju površinu
 • slabo apsorbiraju vlagu i izazivaju nadraženost koži;
 • zgnječiti tijekom hodanja;
 • imaju neugodne naljepnice;
 • loše izvukao.

Valja napomenuti da je kritika, u većini slučajeva to je podvrgnut nizu jeftinih pelene, ali kvaliteta Huggies Elite Soft većina kupaca su zadovoljni, iako ne svi se slažu s njihovim cijenama.

Možete pronaći mnogo različitih recenzija o Haggis pelene, postoje negativni one među njima. Ali kako biste donosili konačne zaključke o njihovoj kvaliteti, trebali biste kupiti barem jednu pelenu iz svake serije. Zatim možete odlučiti hoćete li kupiti Huggies na sve ili bolje dati prednost proizvodima drugih proizvođača.

Veličine, cijene, ambalaža

Svaki roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije bebe pelene, već i planirati svoj obiteljski proračun. Proizvođač Huggies učinili sve što je moguće kako bi se odabrati odgovarajući niz pelene, veličine pakiranja i mogao cijenu svaki kupac, i što se podaci u tablici 2 pokazuju.

Tablica 2 - Raspon veličina raspoloživih pelena Huggies, broj komada u paketu i cijene

Pelene "Haggis": pregled linija

Većina modernih roditelja u skrbi o djetetu koristi jednokratne pelene. Uštedjuju snage i vrijeme roditelja, pružaju suhoću i udobnost djeteta. Nema potrebe za stalnim pranje dječje odjeće. Dijete dobro spava noću, dopuštajući majci da se potpuno opusti. Haggis pelene su popularne kod roditelja. Pod tim markom dostupni su, dizajnirani za različite dobne karakteristike djeteta. Pelene su univerzalne i odvojeno za dječake ili djevojčice.

Značajke pelene "Haggis"

Huggies pelene mogu se pohvaliti visokokvalitetnim velcro i elastičnim vrpcama, hipoelergenskim unutarnjim pokrovom, vanjskim slojem pamuka i modernim modelima pelene.

Proizvodi ovog proizvođača imaju sljedeće značajke:

 • Pelene za novorođenčad ove marke izrađene su od vrlo mekog materijala koji prozračuje "Babysoft".
 • Tekućina u peleti se ravnomjerno širi u njemu.
 • "Haggis" opremljen je visokokvalitetnim zatvaračima koji ostaju pouzdani čak i pri korištenju praha, ulja ili vrhnja.
 • Unutarnji sloj je napravljen od posebnog materijala koji drži tekućinu i pretvara ga u gel.
 • Za bebe koji su naviknuti na lonac, oslobađaju abdomenske gaćice s obrascima koji nestaju dok se mokri.

pregled

Proizvođač proizvodi sljedeće retke:

 • Pelene "Haggis" za novorođenče Novorođenče osigurava suhu kožu bebe zahvaljujući posebnom premazu.
 • Ultra Comfort linija sadrži prozračni porozni sloj koji omogućava zračni pristup koži i potpuno suha.
 • Prirodni Fit razlikuje se od posebnog rezanja i elegantnog oblika.
 • "Haggis Classic" povoljno ističe ekonomičnu cijenu i prikladne reusable clasps.
 • Pull-Ups - posebni gaćice, pouzdani pomoćnici dječaka u sitnoj treningu.

Bez obzira na kojoj se liniji pelene otpušta, sastoji se od tri sloja:

 • Unutarnja - nježna, neizljivu nježnu dječju kožu.
 • Srednje upijajuće, izrađene od celuloze i posebnog sredstva za geliranje.
 • Vanjski - izrađeni od poroznog materijala. Zahvaljujući njemu, pelena pruža pristup zraku koži novorođenčeta i istodobno ne dopušta tekućinu da istječe.

Pelene ove marke ne sadrže mirise, kreme, tako da je vjerojatnost alergijske kožne reakcije kod korištenja haggisa minimalna.

Zagrlja elita mekana

Pelene Huggies Elite Soft postavlja proizvođač kao jednu od najprikladnijih opcija za osjetljivu kožu djeteta. Prednosti ove linije uključuju elastični remen, visoko kvalitetna pričvrsna sredstva, porozni materijal iz kojeg se vrši gornja prevlaka. Razlikuju se od proizvoda ostalih vladara po svojoj mekoći.

Zahvaljujući posebnom apsorbirajućem sloju, vlaga se za nekoliko sekundi pretvori u gel i čvrsto se drži unutar pelene. To je osobito istinito u skrbi za novorođenčadima, čije stolice su obično vrlo fluidne. Pelene "Haggis Elite Soft" imaju mokri pokazivač koji mijenja sjenu ovisno o količini zadržane vlage.

Dimenzije Huggies Elite pelene malo se razlikuju od ostalih linija, kao i njihove cijene. Visoke cijene opravdavaju njihova pouzdanost, kvaliteta, mekoća i hipoalergentnost. Stoga se pelene ove marke mogu sigurno preporučiti novorođenčadi.

Vladar se povoljno razlikuje od analoga konkurenata po tome što je struktura proizvoda jednaka u svakoj veličini. Visoka kvaliteta i mekoća Haggis Elite Soft pelene ne nestanu nakon 3 mjeseca života, velika veličina ove vrste nije niža od karakteristika pelena za novorođenčad.

Huggies Ultra Comfort

Proizvodi u ovoj liniji su u stanju odmah apsorbirati tekućinu, a ostali mekom.

Imaju sljedeće značajke:

 • Dizajnirana posebno za dječake i djevojčice.
 • Apsorbirajući sloj pelene "Haggis Ultra Comfort" izrađen je od fluff pulpe, koji jamči suhu kožu.
 • Na pelenama serije Huggies Ultra Comfort Disney izvučeni su smiješni Disney likovi.
 • Elastične elastične noge s nogama koje štite od vlage vrlo su prikladne.
 • Pelene imaju uspješan uzorak, zahvaljujući kojima se udobno smjeste.

Huggies Ultra Comfort pelene pozitivno su obilježene činjenicom da je tekućina unutar njih pravilno raspoređena, a kad se napuni, ona se ne smanjuju. Stoga će beba uvijek biti udobna.

Pelene za pakiranje Haggies za djevojčice ružičaste. Glavna razlika između njih od proizvoda namijenjenih dječacima, na mjestu sloja koji apsorbira. Proizvođač je uzimao u obzir anatomske razlike između dojenčadi različitih spolova i osigurao da se većina adsorbensa nalazi točno ondje gdje je to najpotrebnije. Apsorbirajući sloj Huggies Ultra Comfort pelene za djevojčice nalazi se ispod.

Diapers "Haggis" za dječake imaju iste značajke i prednosti kao i za djevojčice. Razlika u lokaciji apsorpcijskog sloja i boji pakiranja: adsorbent u Huggies Ultra Comfort za dječake nalazi se ispred pelena, ambalaža je plava, a ne ružičasta.

Klasični zagrljaji

Huggies Classic pelene su jeftinije od Huggies Ultra i proizvodi drugih linija proizvoda ovog proizvođača. Unatoč činjenici da pripadaju verziji gospodarstva, njihova je kvaliteta vrlo pristojna. Pelene "Haggis Classic" dobro apsorbiraju dugotrajnu vlagu, mekanu, napravu od materijala koji može disati, imaju elastične elastike koje štite od curenja i elastični remen.

"Haggis" proizvodi različite proizvode, pokušavajući uzeti u obzir anatomske osobine djeteta. Možete ostati na jeftinim pelenama, a vi možete odabrati "Elite Soft" premiju. I u njima, i druga udobnost i suhoća djeteta je zajamčena.

Pregled Huggies pelena

70 Ocjenjivanje predmeta

10 Ventilacija
8 Namakanje
9 Kvaliteta
10 Praktičnost
9 Pakiranje

karakteristike

Zemlja: Rusija
Vrsta: jednokratno
Tip: pelene, gaćice

prednosti

 • mekan
 • Jaki čičak
 • Čvrsta guma
 • Zanimljiv dizajn
 • Zgodna ambalaža

mane

 • gust

kvaliteta

Tekstura je porozna, delikatna. Unutarnji sloj se sastoji od najmanjih mekih granula, čime se održava koža glatkom, suhom i čistom. Porozna površina lako i brzo upija tekućinu i raspodjeljuje ga među granulama. Unutrašnji sloj za upijanje apsorbira i kristali celuloze, koji pretvaraju ulaznu vlagu u gel. Zbog ove "transformacije", tekućina ostaje unutar sloja, a poseban dizajn s udubljenjem ne daje mu ni najmanje mogućnosti istjecanja.

Kvalitativni sastav pelene, uključujući poliester, poliuretan i celulozu, ne izaziva alergijske osipe, štiti od pogoršanja dermatitisa ili crvenila kože. U modelima namijenjenim novorođenčadi i djeci u prvih 12 mjeseci života, nema aditiva i ulja kako bi se izbjegle negativne reakcije tijela. Ali gaćice za djecu iz godine dolaze s posebnim umetcima losion za bebe.

pogodnost

Svaka pelena Huggies opremljena je udobnom elastičnom gumom, čvrsto na struku djeteta. Sprječavanje protoka, ne ograničava kretanje djeteta i ne trlja. Remen je izrađen od mekanog poroznog materijala koji se lako i brzo proteže tijekom kretanja djeteta i povećanjem volumena trbuha.

Snažna pričvrsna sredstva na ljepljivoj osnovi imaju zaobljeni oblik. Učvršćivanje velcro je snažan i pouzdan, pogodan za ponovnu uporabu. Tekstura tkanine omogućuje vam pričvršćivanje velcro bilo gdje u pojasu, što osigurava optimalnu prilagodbu modela anatomskim obilježjima djeteta.

Pričvrščivači ne samo da čvrsto fiksiraju remen, nego služe kao sredstvo za kompaktnu upotrebu korištene pelene. Dovoljno je da valjci upotrijebite Huggies u valjak i pričvrstite stranice s velcroom. Miris će ostati unutra, a snop može biti sigurno bačen u normalnu kantu bez potrebe za brtvljenjem.

Cijela higijenska linija proizvoda Huggies prikladno je podijeljena u kategorije prema težini djeteta, od novorođenčeta do razdoblja navikavanja (vidi tablice 1 i 2).

Modeli za novorođenčad i bebe od 3 mjeseca opremljeni su posebnim pokazateljem koji se mijenja kada pelena popunjava. Promjena u sjeni signalizira roditeljima da mijenjaju pelene.

Pelene Haggies (Haggis)

Od ogromnog broja raspoloživih pelena, prilično je teško odabrati idealne pelene.

Zato izradimo ove članke o raznim markama pelene, u kojima govorimo o samim pelenama i o pregledima, o njihovim klijentima.

U ovom članku želim razmotriti slobodne pelene marke Haggies (Haggis).

Haggis pelene su prilično česte na našem tržištu, što je neosporna prednost, jer možete kupiti haggis pelene u gotovo bilo kojem dućanu, ljekarnama i tržištu.

Cijena pelene za pelene, ovisno o mjestu kupnje, vrsti pelene i volumenu pakiranja, vrlo je različita i stoga ćemo detaljnije razmotriti to pitanje pri razmatranju pojedinačnih redova ovih pelena.

Zagrlja elita mekana

I tako, počnimo s haggis linijom diapers dizajniran za novorođenčadi - Huggies Elite Soft (Haggis Elite Soft).

Ova serija je dostupna u dvije veličine za novorođene bebe (to je 1 veličina za bebe do 5 kg i 2 veličine za bebe 4-7 kg) i tri veličine za bebe od tri mjeseca stari (3 veličine za bebe 5-9 kg, 4 veličine za bebe 8-14 kg i 5 veličine za pips 12-22 kg).

Cijena pelene haggis elite softver za novorođenčad 2 veličine u pakiranju od 88 komada oko 10 rubalja po komadu, što ćete se složiti, vrlo malo.

Ako uzmete 5 veličine 56 komada u pakiranju, ispada gotovo 25 rubalja po pelenu! Međutim, novorođenčadi zahtijevaju mnogo više pelena dnevno od starijih beba.

Proizvođač tvrdi da pelene Huggies Elite Soft za novorođenče imaju jedinstveni unutarnji sloj s posebnim jastučićima koji pružaju nevjerojatnu mekoću.

Posebni apsorbirajući sloj Soft Absorb apsorbira tekuće stolice i vlagu u sekundi. A za još više nježnosti, Huggies Elite Soft sadrži 100% organski pamuk. Osim toga, postoji posebni džep za tekuću stolicu djeteta, koja štiti od curenja. Plus - pokazatelj punine pelene.

Zvuči jako dobro. A što stvarno?

Prema mišljenju potrošača, Huggies Elite Soft pelene (Haggis Elite Soft) su zaista vrlo dobre! Od minusa, oni samo primijetiti da pelene su skupi, ali ako ga uzmete za novorođenčad, cijena ne ugristi mnogo!

Huggies Ultra Comfort

Sljedeća linija pelene Haggis, na koju sam htjela zaustaviti, je Huggies Ultra Comfort (Haggies Ultra Comfort).

Ova serija izdana je posebno za dječake i zasebno za djevojčice. Postoje četiri veličine - 3 veličine (5-9 kg), 4 veličine (8-14 kg), veličine 4+ (10-16 kg) i veličine 5 (12-22 kg).

Cijena pelene u ovoj seriji je 3 veličine u regiji od 15 rubalja, a veličina 5 - u regiji od 20 rubalja po komadu, jeftinije od Huggies Elite Soft.

Prema mišljenju potrošača, haggis ultra comfort je gruba, debela, curi. 12 sati nije dovoljno, možda, razvitak alergija, slabo prozračivan, a ne svatko je sretan s gumom (gnječen, gumiran) i čičak.

Klasični zagrljaji

Ukratko, unatoč činjenici da postoje pozitivne ocjene, ne bih stavio te pelene na svoju djecu.

Još jedna linija pelena ove marke - Huggies Classic (Haggis Classic).

Haggis Classic je dostupan u četiri veličine - 1 veličina (3-6 kg), 2 veličine (4-9 kg), 3 veličine (7-18 kg) i 5 veličine (11-25 kg).

Cijena pelena u ovoj seriji je oko 11 rubalja po jedinici u 3 veličine, a pet veličina je oko 15 rubalja. Najviše proračunska linija pelene haggis.

Proizvođač ne govori puno o tim pelenama - mekan, prozračan, a posebni gel blok u pelene zaključava bravu na bravu do 12 sati, održavajući kožu bebe, osim tehnologije od 360 ° - meke elastične pregrade i pojas za protežu sprječavaju curenje oko nogu i na leđima.

Što nam reći korisnici?

Curi, gusti, papir, nije dovoljno cijelu noć, možda iritacije i alergije.

Ali ima puno pozitivnih pregleda o tim pelenama, a mnogi smatraju da se često nalaze krivotvorine.

Dakle, očito, negativne recenzije, još uvijek se radi o lažnim varijantama niske kvalitete.

Inače, kako objasniti takav broj vrlo pozitivnih recenzija, ne znam! Mislim da je vrijedno pokušati, pogotovo s obzirom na atraktivnu cijenu!

S jedne strane, čini se da je moguće otkopčati i pričvrstiti nekoliko puta, s druge strane, budući da smo uzeli gaćice, zašto ih brišemo?

Mnogi korisnici atribuiraju ovu točku na nedostatke haggis pelene, kao dijete unbuckles ove velcro.

Cijena pelena, gaćica u regiji od 23 rubalja po komadu.

Postoji zasebna serija noćnih hlača - pelena za djecu stariju od 4 godine. Njihov je trošak oko 50 rubalja po stavci.

Ukratko, pokušao bih Huggies Elite Soft za novorođenče, a možda i za stariju djecu, Huggies Classic.

Pa, što trebate uzeti za bebu, na vama je, dragi čitatelji. Ostavite svoje recenzije o pelene, to može pomoći nekome s izborom!

Cijela linija pelene Huggies za moju djecu!

Pozdrav tebi, mom mama!

Ovaj put je članak posvećen mojim omiljenim pelene Huggies!

Znaš, kad sam razmišljao o odabiru pelena za moje dijete, nisam pročitao recenzije s interneta, jer svaka tvrtka pokušava oglašavati svoje pelene svugdje i teško je napraviti izbor jer svi uglavnom pohvaljuju. Potreban mi je pravi savjet. Pouzdala sam se u svoju malu sestru, jer već ima dijete. Kao što je rekla, prolazila je kroz pelene različitih tvrtki, od najjeftinijih do najskupljih! I zaustavila je izbor na Huggiesu! Kao što kaže: omjer cijene i kvalitete je savršen! Upravo sam prikupljao torbe u bolnici, a pelene su bile potrebne na popisu. Zahvaljujući savjetu moje sestre, kupio sam prvi paket pelena za svoju kćer i bio je Huggies Elite Soft!

Huggies Elite Soft je doista vrlo meke pelene! Sigurno vam to kažem, jer čak i ako je kći cijelu noć spavala u jednoj pelenari, ujutro je bio apsolutno suh, kao da nije napisao, a nije bilo iritacija i crvenila! Do tog vremena, cijela linija Huggies Elite Soft bila je izdana u svim veličinama i bili smo sretni što sam počeo uzimati veće dimenzije iz ove linije Huggies.

Kad je kćer odrastao, počeli smo uzimati Huggies Ultra Comfort za djevojke. Doista, vrlo dobre pelene, to je osobito važno za higijenu djevojaka, gdje uvijek treba biti suho i čisto.

Kad se moj sin rodi, odmah sam kupio Huggies Elite Soft! Priznajem da ponekad, kao u oglašavanju, želim držati pelenicu na obrazu! Tako su mekani i kad sam stavio sina na noć, siguran sam da će mirno spavati! Budući da čak i ujutro suha! I sada imam dvoje djece iu mojoj kući početkom mjeseca cijela linija Huggies pelena kupljena je u jednom velikom paketu, dobro, to se dogodilo. Znaš li zašto?

Ali zašto (vrlo sam izbirljiva u tom smislu): Ujutro nakon spavanja obično tamo rade i ujutro ih nosim Huggies Classic pelene, kao što znate, to su najpristupačnije pelene u liniji Huggies. stoga, nije šteta da nosimo ovu pelenu sat vremena!

Kasnije, nosim Huggies Ultra Comfort za djevojke i sina Huggies Ultra Comfort za dječake, budući da počinju ostati budni i važno je da se osjećaju ugodno! Kada je vrijeme za večeru, stavio sam na sina Huggies Elite Soft, a zahvaljujući mekoći i smirenosti njegova sina, spava 3-4 sata zaredom, što mu omogućuje da ode do najstarije kćeri i stavi je u krevet.

Kako se moje bebe probude, idemo šetati ulicom, gdje moja kćer nosim HUGGIES pelene gaćice za djevojke! Znaš, vrlo zgodan! Čak i kad trčimo - ništa se šuška. Za mene to je važno, jer već imam veliku, čini se da je vrijeme za odstupanje, ali sve se neće riješiti, ali za autsajdere ona se sviđa u redovitim gaćicama. Zato sjede uredno i ne stvaraju buku, uspijevaju izbjeći odrasle strane.

Nakon što smo hodali, odlazimo kući sretnom, gdje oblačim svoju kćer u Huggies Ultra Comfort za djevojke i moj sin (za dječake). Također mi se sviđa da su lijepo uređeni, tako lijepo da ih nose svojoj djeci! Pogotovo kad je vruće, oni su čisti u mojim pelenama! Prije odlaska na krevet ponovno stavljam na Huggies Classic, budući da rade svoj posao, svakako pokušavam uhvatiti lonac u loncu, što je rijetko moguće, sve dok vjerojatno nije spremna za ovaj lonac, a ponekad se čini da mrzi lonac. Općenito, tijekom ovog sata svi se pripremamo za krevet, gdje mi ići u krevet u miru. Noću, Huggies Elite Soft me spasila. Pa, to je sve veličine! Docha previše kayfuet)

Pa, općenito, nešto takvo! Vrlo mi je drago što su djeca ugodno u njima i da dvije godine kćer nije imala iritacije na koži i (kako ne bi zavaravala) i njezinog sina, tri mjeseca, nikada nije bilo kapljica. Jedino što nisam pokušao još gaćice, pelene od HUGGIES! Ja stvarno želim doći do njih, posebno kasnije, kada se toplije, želim staviti na kćer je jeans trapera i staviti na HUGGIES pelene trapera gaćice! Kako predstaviti - općenito, ljepota će biti sa mnom! Zašto ne snimati fotografije?

Općenito, budući da čitate ovaj članak, to znači da ste vi i moja majka također zadovoljni proizvodima naše omiljene pelene HUGGIES! Raste zdravo! Suhim, čistim, nježnim dupe vaše djece!))))

Pelene Huggies Elite Soft - Pregled

Pelene Haggis Elite Soft 2,3,4. Postoje li razlike između zlata i crvene i bijele ambalaže? Gdje saznati više o postupcima koji prolaze za pelene Haggis Elite Soft? FOTO na djetetu.

Prošle godine, bilo je promocija gdje možete kupiti Huggies pelene na 50 posto popusta. Nisam oklijevao kupiti mali paket u rodilištu i nekoliko paketa kući, ali ne jedan, već dva.

Iz nekog razloga, svi pelenski paketi nemaju ručku. Ove pelene koje su prodane u zlatnoj ambalaži imale su, ali pelene koje smo kupili u kutijama (2 pakiranja po kutiji), a to je veličina 3 i 4, nedostaje.

Dimenzije od 1 do 5 su uključene u raspon veličina Huggies® Elite Soft pelene, tako da ih možete hodati od rođenja do notte.

Dimenzije: 1 Težina: do 5 kg

Dimenzije: 2 Težina: 3 - 6 kg

Dimenzije: 3 Težina: 5 - 9 kg

Dimenzije: 4 Težina: 8 - 14 kg

Dimenzije: 5 Težina: 12 - 22 kg

Koliko ove dimenzije odgovaraju stvarnosti napisat ću nešto niže.

Te pelene su izrađene u Moskovskoj regiji, Stupino. Posebno uspoređuju adrese proizvodnje pelena koji su u zlatnoj ambalaži i one koji se prodaju u kutijama, pokazalo se da su svi od njih izrađeni u Stupino. Dakle, stvarno nema razlike, možete kupiti oboje.

Što nas obećava proizvođač?

 • Posebno dizajnirani materijali su nježni, poput majčinih zagrljaja
 • Elastična traka pruža izvrsnu prilagodbu za leđa djeteta za maksimalnu udobnost
 • Više strane oko nogu pomažu u održavanju labavih stolica kako bi se bolje zaštitilo curenje novorođenčeta
 • Meki apsorbirajući jastučići apsorbiraju tekuće stolice u nekoliko sekundi, pomažući čuvanju i zaštiti kože novorođenčadi.
 • Indikator vlage mijenja boju kada je vlažan
 • Jedinstveni elastični unutarnji džep za bolju zaštitu od curenja djece

Dizajn pelene je jednostavan, ali ugodan. Winnie the Pooh i njegovi prijatelji prikazani su na cijeloj Elite Soft liniji.

Druga veličina prednje strane napisana je "trbuščić". Da budem iskren, napisao bih ovu riječ na pelene svih veličina. Nije roditeljima teško razumjeti gdje je ispred, i gdje je u pelenama, u slučaju djedova i baka, ovo vječno pitanje. U svakom slučaju, naše.

Također možete usporediti pelene Elite Soft 3 (5-9 kg) s Libero Comfort 3 (4-9 kg) i Baby Go midi (4-9 kg). Može se vidjeti da Haggis Elite Soft nije manji od prikazanih uzoraka, ali oni li se stvarno uklapaju u veličinu?

Ako mi služi kao sjećanje, nosili smo dva do oko 4,5 kg. Zatim će biti jasno mali. Veličina 3 može se nositi od 4,5 i najviše 6,5 kg. A onda se možete sigurno prebaciti na veličinu 4.

Ispada da ni ne dosežu nižu granicu sljedeće veličine. tj dijete ne može nositi veličinu od 3 do 8 kg, a zatim ići na veličinu 4. Veličina se mora mijenjati mnogo ranije. Iz ovoga možemo zaključiti da su, ipak, pelene malene.

Prerušiti se Haggisa lako, sjesti savršeno na bebu, dovoljno visoku da ne odleti kada se dijete kreće. Zahvaljujući dobroj prilagodbi, gumu na leđima i snažnim pričvršćivačima Elite Soft jednostavno neće nestati.

Huggies Elite Soft pelene su prilično mekane, kako izvan tako i iznutra.

Na poleđini je gusta rezinochka. Dobro se proteže, savršeno štiti od curenja, ali istovremeno može ostaviti trag iza sebe, ako ga pretjerate i malo pričvrstite pelenicu.

Pod gumenom vrećicom je džep za zaštitu od curenja.

Postoji pokazatelj vlage koji mijenja boju od žute do plave boje, što je svakako prikladno za nove roditelje.

Tu su i meke elastike oko nogu, koje sprječavaju istjecanje, ali se ne može izbjeći propuštanje ako se pelena ne zamijeni s vremenom jer počinje padati pod težinom apsorbirane tekućine, iako dijete laže.

Činjenica je da je to Haggis Elite Soft, koja se jako gasi kada su pune.

Također je vrlo važno da unutarnji sloj uvijek bude suh, bez obzira na to. Elite Soft u potpunosti zadovoljava ovaj zahtjev, a dječja magla uvijek ostaje suha.

Unutarnji sloj podguzova nije glatka, već glup. Rijetko je, ali ipak se događa da tragovi ostaju na papu, ali to ne utječe ni na što i ne uzrokuje nikakve nelagode.

U međuvremenu, želim vam reći o čičak. Yes, oni su samo mega pouzdani, oni su čvrsto pričvršćeni u praksi, oni mogu biti pričvršćena više puta da se poništiti.

Znam da mnogi ne mijenjaju pelene tijekom noći, ali to činim jednom i to je sasvim dovoljno. Apsorpcija kod njih pametna, idealno sjednite na dijete. Kvaliteta svih paketa je ista. Ne postoji takva stvar kao potonu iste kvalitete, a degradacija proizvoda započela je trostruko. Ja volim japanske pelene s kćeri, ali za sada smo se zaustavili na Haggis Elite Soft.

Cijena pelena je drugačija. Sve ovisi o mjestu kupnje i veličini koju kupujete. Nedavno su često promocije za koje se pelene mogu kupiti uz popust od 20 do 35%, ali cijene moraju biti praćene. Bio sam najjeftiniji kupiti kutije u IM divljini. Također često postoje promocije u Dječjem svijetu, Korablik i ostale dječje trgovine. Općenito, savjetujem vam da posjetite službenu web stranicu Haggisa u odjeljku "Promocije i popusti" kako ne biste propustili najprofitabilnije ponude.