Huggies 5 veličina

Liječenje

Jednokratne pelene Huggies veličine 5 su dizajnirane za bebe od 8 (mo) i starijih s opsegom struka od 48 (cm) do 52 (cm).

Huggies pelena serije veličina 5:

 • Elite soft i Ultra comfort: namijenjene djeci mase od 12 do 22 (kg);
 • Klasično: pogodno za djecu mase 11 do 25 (kg);
 • Pelene pelene: namijenjene djeci mase od 13 do 17 (kg).

Važno: serije pelene Ultra udobnost i kratke hlače podijeljene su na proizvode za dječake i djevojčice, a niz elitnih mekih i klasičnih su tip unisex.

Suptilnosti odabira veličine:

Za precizan odabir veličine pelene morate se usredotočiti na:

Važno: broj Huggies pelena označen je na prednjoj strani pakiranja. U paketu serije Elitesoft postoji od 56 komada do 112 komada, Ultra komfor - od 15 komada do 64 komada Classic od 11 komada do 58 komada, pelene kratke hlače od 15 (kom) do 96 (kom.).

Pelene Huggies Classic 5 11-25kg 70pcs

Huggies Classic * pelene izrađene od mekih materijala koji prozračuju prozračnost vode brigu o udobnosti bebe. U pelene Huggies Classic će biti suha i udobna!

 • Posebni blok-gel u pelene blokira vlagu na bravi do 12 sati, čuvajući kožu bebe.
 • Tehnologija od 360 ° - meke elastične pregrade i pojas za rastezanje sprječavaju curenje oko nogu i leđa.
 • Bez losiona i mirisa.
 • Veličina: 5
 • Dijete težine: 11-25 kg
 • Paket: 70 kom.

Gaćice Haggis (Huggies) veličina 5 13-17kg 32 kom. za dječake

Gaćice Haggis (Huggies) veličina 5 13-17kg 32 kom. za dječake, opis:

Gaćice Haggis Huggies veličina 5 13-17kg 32 kom. za dječake

Prvi Huggies gaćice s upijajućim kanalima

Apsorbirati 50% brže za bolju udobnost.

• Jedinstveno smješteni apsorbirajući kanali smanjuju oticanje pelena.

• Apsorbirajući sloj za dječake je bliži trbuhu.

• Sloj DryTouch apsorbira za nekoliko sekundi i pomaže u odmrzavanju vlage

• Micropore materijali omogućuju disanje kože

• Meka, koja se proteže u različitim smjerovima pojasa i širokih stranica

• Elastične manžete oko nogu za veliku prilagodbu i udobnost u pokretu.

• 2 prekrasna Disney dizajna u svakom pakiranju

Huggies pelene kratke hlače (Haggis) veličine 5 / XL, 32 komada (težina 13-17), sadrže materijale s vidljivim prozračnim mikroporama u obliku rupe. Lako se riješiti korištenih gaćica: otkopčati, preklopiti, pričvrstiti kopčama na stranama.

Huggies 5 panty pelene za djevojčice (13-17 kg) 96 kom.

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Prvi Huggies hlače s upijajućim kanalima. Apsorbirati 50% brže za bolju udobnost. Huggies 5 panty pelene za djevojčice namijenjene su djeci mase između 13 i 17 kg. Oni su dizajnirani uzimajući u obzir fiziološke karakteristike djeteta, dajući djeci potpunu slobodu djelovanja! Posebni upijajući sloj nalazi se za dječake i u sredini za djevojčice. Gaćice se lako uklanjaju i troše, zahvaljujući jedinstvenim bočnim stranicama za otvaranje, kopči imaju poboljšanu mekoću. Elastični pojas neće pritisnuti trbuhu djeteta i razdirati osjetljivu kožu.

Značajke:

 • Jedinstveno smješteni apsorbirajući kanali smanjuju oticanje pelene.
 • U središtu je absorbentni sloj za djevojčice.
 • Sloj DryTouch apsorbira za nekoliko sekundi i pomaže u hvatanju vlage.
 • Materijali s mikroporama omogućuju disanje kože.
 • Meka, istezanje u različitim smjerovima remena i širokih bočnih stranica.
 • Elastične manžete oko nogu za veliku prilagodbu i udobnost u pokretu.
 • 2 prekrasna Disney dizajna u svakom pakiranju.

Panty pelene Huggies (Haggis) veličine 5 / XL, 96 dijelova (težinski 13-17) sadrže materijale s vidljivim prozračnih mikropora u obliku rupa. Lako se riješiti korištenih gaćica: otkopčati, preklopiti, pričvrstiti kopčama na stranama.

Potpuni pregled pelene Huggies

Gotovo svaka treća žena, koja ide u rodilište i odabire dječje prve pelene, pogoduje Huggiesu. I ovaj izbor nije slučajan - oglasi sada i tada podsjećaju mlade mame da samo "haggis" stvarno može skrbiti za kožu svojih beba. Kao rezultat toga, mnogi roditelji uistinu cijene kvalitetu pelene.

Što svi vole toliko obožavatelja ove marke? Jesu li ove pelene iste kvalitete kao reklamirane?

proizvođač

Svjetski poznati zaštitni znak "Huggies" (eng. "Hugs") pripada američkoj korporaciji Kimberly-Clark, a prve pelene ove marke prodale su se 1978. godine. Iako su ti proizvodi za higijenu djece bili daleko od prvog pojavljivanja na američkom tržištu, korisnici su cijenili njihovu visoku kvalitetu, tako da su uskoro postali najpopularniji u Sjedinjenim Državama.

Kimberly-Clark Corporation je puno učinila kako bi osigurala da su za nekoliko desetljeća njihovi proizvodi za higijenu djece zauzeli vodeće mjesto ne samo u Americi, već iu drugim zemljama. Ova tvrtka posjeduje mnoge inovativne događaje koji su napravili pelene udobne i pouzdane kao i danas. Uključivanje su razvijeni:

 • reusable Velcro fasteners koji vam omogućuju da pričvrstite pelenicu na bebu trbuščić;
 • posebni propusni materijali koji pouzdano zadržavaju vlagu, dopuštajući koži da diše;
 • panty pelene za podučavanje beznačajnih beba;
 • pelene, gaćice za kupanje.

Ukratko, Kimberly-Clark je napravio mnoga važna poboljšanja kako bi proširila asortiman proizvoda i donijela dječje pelene još bolje. Ovo je veliki proboj, jer ako ranije roditelji male djece nisu imali što odabrati, onda im se pojavila široka paleta Huggies pelena.

Huggiesova serija i njihov sastav

Proizvođač pelene Haggis je uvijek nastojao osigurati da proizvodi koji se prodaju pod tim markom najbolji i prikladni djeca svih dobi, težine i spola. I to je bilo moguće, jer sada u bilo kojem supermarketu ili dječjoj trgovini možete upoznati i Huggies pelene i pelene pelene, koji su posebno dizajnirani za djecu različitih spolova.

Kako odabrati pelene Haggis? To će pomoći u tablici 1 u nastavku.

Tablica 1 - Huggies pelene serije i njihov opis

Svaka serija Huggies pelena ima svoje posebne značajke koje ga čine iznimnim i jedinstvenim. Na primjer, serija "Elite Soft" je najskuplja, ali je posve opravdana jer su proizvodi izrađeni od 100% organskog pamuka i imaju poseban sloj koji upija, što vrlo brzo apsorbira svu vlagu.

Osim toga, to su najbolje Haggis pelene za novorođenčad, jer imaju izrez na pupku i pokazatelj vlažnosti, pa čak i džep za apsorpciju tekuće stolice (koju nećete naći možda negdje drugdje).

Serija Ultra Comfort također je dostupna kupcima, jer pod njom su raspoloživi pelene dostupni, uzimajući u obzir karakteristike djece različitih spolova. Također dobro apsorbiraju vlagu i imaju šareni dizajn. Sastav ovih pelena može se nazvati prilično standardnim: poliuretan, poliester, celuloza. Na primjer, natjecatelji imaju Libero pelene (pročitajte cijelu recenziju ovdje).

Što se tiče serije "Classic", iako ima prihvatljivu cijenu od "Elite Soft", još uvijek nije bez svojih prednosti. U procesu proizvodnje ovih pelena koristi se blok-gel, koji pouzdano blokira vlagu, štiteći dijete dulje od propuštanja. Osim toga, netkane tkanine, fluff pulpa i poseban materijal koji apsorbira vlagu u svom sastavu pomažu pri izradi ove pelene pouzdane i prikladne.

Na fotografiji - pelena Huggies Classic

Oni roditelji koji žele poučavati svoje dijete u lonac ili učiniti sve da beba ne može skinuti pelene, Huggies pelene-pelene su idealne - udobne, dobro apsorbirane, lagane za stavljanje i jednako brzo uklonjene.

Na fotografiji - Huggies pelene "denim" serije

Dječji proizvodi za higijenu iz serije "DryNites" pomažu u zaštiti djece od djece preko noći (od 3 godine i starijih). Sastav jednokratne hlače ove dvije serije je isti: pamuk, materijal koji apsorbira vlagu i fluff pulpa.

Proizvođač ne koristi biljne mirise ili okuse u pelene, pa bi se trebali uklapati u svako dijete. I roditelji, nakon što se upoznaju sa sastavom i prednostima svake serije, mogu odlučiti trebaju li odabrati skuplje pelene od čistog pamuka (kao što su Sun Herbal fito-pelene ili japanski MamyPoko) ili ne tako "prirodne" ali jeftinije Haggis pelene.

Huggies mišljenja i mišljenja

Možete beskrajno pročitati recenzije Haggis pampers, jer njihov broj samo prevrće. Neka kvaliteta tih pelena nije zadovoljavajuća, ali netko tvrdi da ne zadovoljavaju kriterije kvalitete i slabo štite od curenja.

Roditelji koji su zadovoljni kvalitetom Huggies tvrde da:

 • savršeno štiti čak i od curenja i dijete čak i noću ne osjeća nelagodu;
 • ne uzrokuju iritaciju kože ili alergijske reakcije;
 • meke su i udobne za nošenje;
 • dopustiti da beba koža diše;
 • su bez mirisa;
 • imaju atraktivan dizajn.

Posebno puno pozitivnih recenzija može se naći na liniji pelene Elite Soft, što nije iznenađujuće jer su najskuplje i koriste najnovije inovativne razvojne procese proizvođača. Iako pelene Haggis Classic recenzije zaslužuju prilično dobro.

Ali svi se roditelji ne slažu da bi jeftinije pelene trebale biti inferiorni u kvaliteti elitne serije. Kao rezultat toga, prisutni su i negativni pregledi o proizvodima ove marke, a kupci u pelene ne vole činjenicu da:

 • nije pogodno za dugotrajno trošenje i propuštanje noću;
 • jeftinija pelena serija ima neugodnu unutarnju površinu
 • slabo apsorbiraju vlagu i izazivaju nadraženost koži;
 • zgnječiti tijekom hodanja;
 • imaju neugodne naljepnice;
 • loše izvukao.

Valja napomenuti da je kritika, u većini slučajeva to je podvrgnut nizu jeftinih pelene, ali kvaliteta Huggies Elite Soft većina kupaca su zadovoljni, iako ne svi se slažu s njihovim cijenama.

Možete pronaći mnogo različitih recenzija o Haggis pelene, postoje negativni one među njima. Ali kako biste donosili konačne zaključke o njihovoj kvaliteti, trebali biste kupiti barem jednu pelenu iz svake serije. Zatim možete odlučiti hoćete li kupiti Huggies na sve ili bolje dati prednost proizvodima drugih proizvođača.

Veličine, cijene, ambalaža

Svaki roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije bebe pelene, već i planirati svoj obiteljski proračun. Proizvođač Huggies učinili sve što je moguće kako bi se odabrati odgovarajući niz pelene, veličine pakiranja i mogao cijenu svaki kupac, i što se podaci u tablici 2 pokazuju.

Tablica 2 - Raspon veličina raspoloživih pelena Huggies, broj komada u paketu i cijene

Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Haggis veličina 5

Više od 2200 mjesta u jednom skladištu i 15 partnera u gradovima

Popis partnera u gradovima

HUGGIES Pelene CLASSIC Veličina 5 11-25kg 58 kom

CLASSIC serije u brandu Huggies Savršeno za djecu koja su malo odrasla. To uključuje nekoliko veličina koje su pogodne za djecu od šest mjeseci i starije. Te pelene u iznosu od 5 će biti idealne za djecu mase od 11 do 25 kilograma.

Veliki paket od 58 komada po vrlo povoljnoj cijeni također će vas molimo. Ovaj brand pelena vrlo je lako pronaći ne samo na stranicama posebnih internetskih stranica, već i na policama supermarketa, što je vrlo povoljno.

Pelene Huggies Elite Soft - Pregled

Pelene Haggis Elite Soft 2,3,4. Postoje li razlike između zlata i crvene i bijele ambalaže? Gdje saznati više o postupcima koji prolaze za pelene Haggis Elite Soft? FOTO na djetetu.

Prošle godine, bilo je promocija gdje možete kupiti Huggies pelene na 50 posto popusta. Nisam oklijevao kupiti mali paket u rodilištu i nekoliko paketa kući, ali ne jedan, već dva.

Iz nekog razloga, svi pelenski paketi nemaju ručku. Ove pelene koje su prodane u zlatnoj ambalaži imale su, ali pelene koje smo kupili u kutijama (2 pakiranja po kutiji), a to je veličina 3 i 4, nedostaje.

Dimenzije od 1 do 5 su uključene u raspon veličina Huggies® Elite Soft pelene, tako da ih možete hodati od rođenja do notte.

Dimenzije: 1 Težina: do 5 kg

Dimenzije: 2 Težina: 3 - 6 kg

Dimenzije: 3 Težina: 5 - 9 kg

Dimenzije: 4 Težina: 8 - 14 kg

Dimenzije: 5 Težina: 12 - 22 kg

Koliko ove dimenzije odgovaraju stvarnosti napisat ću nešto niže.

Te pelene su izrađene u Moskovskoj regiji, Stupino. Posebno uspoređuju adrese proizvodnje pelena koji su u zlatnoj ambalaži i one koji se prodaju u kutijama, pokazalo se da su svi od njih izrađeni u Stupino. Dakle, stvarno nema razlike, možete kupiti oboje.

Što nas obećava proizvođač?

 • Posebno dizajnirani materijali su nježni, poput majčinih zagrljaja
 • Elastična traka pruža izvrsnu prilagodbu za leđa djeteta za maksimalnu udobnost
 • Više strane oko nogu pomažu u održavanju labavih stolica kako bi se bolje zaštitilo curenje novorođenčeta
 • Meki apsorbirajući jastučići apsorbiraju tekuće stolice u nekoliko sekundi, pomažući čuvanju i zaštiti kože novorođenčadi.
 • Indikator vlage mijenja boju kada je vlažan
 • Jedinstveni elastični unutarnji džep za bolju zaštitu od curenja djece

Dizajn pelene je jednostavan, ali ugodan. Winnie the Pooh i njegovi prijatelji prikazani su na cijeloj Elite Soft liniji.

Druga veličina prednje strane napisana je "trbuščić". Da budem iskren, napisao bih ovu riječ na pelene svih veličina. Nije roditeljima teško razumjeti gdje je ispred, i gdje je u pelenama, u slučaju djedova i baka, ovo vječno pitanje. U svakom slučaju, naše.

Također možete usporediti pelene Elite Soft 3 (5-9 kg) s Libero Comfort 3 (4-9 kg) i Baby Go midi (4-9 kg). Može se vidjeti da Haggis Elite Soft nije manji od prikazanih uzoraka, ali oni li se stvarno uklapaju u veličinu?

Ako mi služi kao sjećanje, nosili smo dva do oko 4,5 kg. Zatim će biti jasno mali. Veličina 3 može se nositi od 4,5 i najviše 6,5 kg. A onda se možete sigurno prebaciti na veličinu 4.

Ispada da ni ne dosežu nižu granicu sljedeće veličine. tj dijete ne može nositi veličinu od 3 do 8 kg, a zatim ići na veličinu 4. Veličina se mora mijenjati mnogo ranije. Iz ovoga možemo zaključiti da su, ipak, pelene malene.

Prerušiti se Haggisa lako, sjesti savršeno na bebu, dovoljno visoku da ne odleti kada se dijete kreće. Zahvaljujući dobroj prilagodbi, gumu na leđima i snažnim pričvršćivačima Elite Soft jednostavno neće nestati.

Huggies Elite Soft pelene su prilično mekane, kako izvan tako i iznutra.

Na poleđini je gusta rezinochka. Dobro se proteže, savršeno štiti od curenja, ali istovremeno može ostaviti trag iza sebe, ako ga pretjerate i malo pričvrstite pelenicu.

Pod gumenom vrećicom je džep za zaštitu od curenja.

Postoji pokazatelj vlage koji mijenja boju od žute do plave boje, što je svakako prikladno za nove roditelje.

Tu su i meke elastike oko nogu, koje sprječavaju istjecanje, ali se ne može izbjeći propuštanje ako se pelena ne zamijeni s vremenom jer počinje padati pod težinom apsorbirane tekućine, iako dijete laže.

Činjenica je da je to Haggis Elite Soft, koja se jako gasi kada su pune.

Također je vrlo važno da unutarnji sloj uvijek bude suh, bez obzira na to. Elite Soft u potpunosti zadovoljava ovaj zahtjev, a dječja magla uvijek ostaje suha.

Unutarnji sloj podguzova nije glatka, već glup. Rijetko je, ali ipak se događa da tragovi ostaju na papu, ali to ne utječe ni na što i ne uzrokuje nikakve nelagode.

U međuvremenu, želim vam reći o čičak. Yes, oni su samo mega pouzdani, oni su čvrsto pričvršćeni u praksi, oni mogu biti pričvršćena više puta da se poništiti.

Znam da mnogi ne mijenjaju pelene tijekom noći, ali to činim jednom i to je sasvim dovoljno. Apsorpcija kod njih pametna, idealno sjednite na dijete. Kvaliteta svih paketa je ista. Ne postoji takva stvar kao potonu iste kvalitete, a degradacija proizvoda započela je trostruko. Ja volim japanske pelene s kćeri, ali za sada smo se zaustavili na Haggis Elite Soft.

Cijena pelena je drugačija. Sve ovisi o mjestu kupnje i veličini koju kupujete. Nedavno su često promocije za koje se pelene mogu kupiti uz popust od 20 do 35%, ali cijene moraju biti praćene. Bio sam najjeftiniji kupiti kutije u IM divljini. Također često postoje promocije u Dječjem svijetu, Korablik i ostale dječje trgovine. Općenito, savjetujem vam da posjetite službenu web stranicu Haggisa u odjeljku "Promocije i popusti" kako ne biste propustili najprofitabilnije ponude.

Baby pelene Huggies za dječake

Huggies pelene za dječake

Svijet pelene je super. Police za trgovinu pune su paketa s različitim nazivima i različitim cijenama. Ono što samo ne nude moderne proizvođače za djecu i njihove roditelje.

Kako odabrati ovaj asortiman što točno odgovara vašem djetetu? Koje pelene su bolje za dječake i koje su za djevojčice? I ima li kakvih razlika?

Kao što su saznali stručnjaci Huggiesa, postoji velika razlika.

Pelene huggies za dječake dizajnirane su prema fiziologiji bebe, sigurne za njegovo zdravlje i ne uzrokuju pregrijavanje. Sloj za raspršivanje vlage nalazi se nešto iznad središta. Takve pelene izrađene su od posebnih materijala s mikroporama, koji vam omogućuju "dišu" osjetljivu kožu.

U našoj online trgovini Huggies pelene predstavljaju tri glavne linije:

 • Klasična - zahvaljujući posebnom gelu, vlaga ne prodire kroz pelenu, a dječja koža ostaje suha dvanaest sati, a tehnologija od 360 ° - omogućuje vam da spriječite curenje oko nogu i leđa.
 • Ultra Comfort - pelene ove serije odmah apsorbiraju vlagu, mekan materijal štiti od trljanja, pričvršćivači čvrsto fiksiraju pelenu.
 • Gaćice "Dječak Djevojka "- namijenjena djeci koja aktivno istražuju svijet. Gaćice ne ograničavaju pokret i dopuštaju djeci da ih skinu i stave na njih.

Haggis pelene za dječake namijenjene su djeci koja imaju težinu: 5-9 kg, 10-16 kg i 10-22 kg.

Ovisno o vašim potrebama, možete kupiti od 21 do 126 pelena u našoj online trgovini. Iznos ovisi o pelenskoj liniji.

Naši konzultanti će vam pomoći odabrati pravi model i veličinu. Nazovite 8 (800) 555-699-4, a mi ćemo vam reći o svim značajkama i prednostima Huggies pelene.

Glavne razlike između pelene Huggies:

 • Jedinstveni sloj Dry Touch
 • Posebno dizajniran za dječake rezinochki zaštititi od trljanja između noževa
 • Praktične naprave za rastezanje sigurno pričvršćuju pelenu, a ne ometaju bebu da se aktivno kreće. Spojnice se mogu otvoriti i zatvoriti mnogo puta.
 • Mekani materijali s mikroporama sprječavaju pojavu "efekt staklenika".
 • Prikladno je staviti i odnijeti pelene gaćice.

Odabir pravilne pelene Huggies je jednostavan. Treba imati na umu da je veličina pelene određena težinom bebe i označena je na pakiranju. Pelena bi se trebala dobro uklopiti u tijelo djeteta, a ne trljati.

Huggies pelene za dječake možete kupiti u našoj online trgovini po najboljoj cijeni. Besplatna dostava u Moskvi i Moskvi, pri naručivanju od samo 2.000 rubalja. Stavite narudžbu do 12:00, a mi ćemo ga isporučiti istog dana. Vi odabirete najprikladnije vrijeme isporuke za vas.

Popusti i promocije svaki dan! Više od 15.000 artikala u vlastitoj online trgovini Baby.Ru! Postanite naš "omiljeni kupci" i svi proizvodi za vas će biti čak i jeftiniji!

Huggies 5 panty pelene za djevojčice (13-17 kg) 96 kom.

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Prvi Huggies hlače s upijajućim kanalima. Apsorbirati 50% brže za bolju udobnost. Huggies 5 panty pelene za djevojčice namijenjene su djeci mase između 13 i 17 kg. Oni su dizajnirani uzimajući u obzir fiziološke karakteristike djeteta, dajući djeci potpunu slobodu djelovanja! Posebni upijajući sloj nalazi se za dječake i u sredini za djevojčice. Gaćice se lako uklanjaju i troše, zahvaljujući jedinstvenim bočnim stranicama za otvaranje, kopči imaju poboljšanu mekoću. Elastični pojas neće pritisnuti trbuhu djeteta i razdirati osjetljivu kožu.

Značajke:

 • Jedinstveno smješteni apsorbirajući kanali smanjuju oticanje pelene.
 • U središtu je absorbentni sloj za djevojčice.
 • Sloj DryTouch apsorbira za nekoliko sekundi i pomaže u hvatanju vlage.
 • Materijali s mikroporama omogućuju disanje kože.
 • Meka, istezanje u različitim smjerovima remena i širokih bočnih stranica.
 • Elastične manžete oko nogu za veliku prilagodbu i udobnost u pokretu.
 • 2 prekrasna Disney dizajna u svakom pakiranju.

Panty pelene Huggies (Haggis) veličine 5 / XL, 96 dijelova (težinski 13-17) sadrže materijale s vidljivim prozračnih mikropora u obliku rupa. Lako se riješiti korištenih gaćica: otkopčati, preklopiti, pričvrstiti kopčama na stranama.