Top 10 najboljih krevetića za bebe u IKEA-u: pregled modela

Bol

Tvrtka IKEA proizvodi namještaj za cijelu obitelj. Proizvodi marke razlikuju se po optimalnom omjeru kvalitete i cijene. Prekrasna i funkcionalna kolijevka ključ je za potpuno spavanje i razvoj bebe.

Stoga se izbor djeteta za novorođenče mora približiti punom odgovornošću i preporuča se izvršiti kupnju prije nadopunjavanja u obitelji. Razmotrite detaljno prednosti i nedostatke 10 popularnih modela.

Značajke kolijevke za bebe

Možete pronaći jednostavnu kolijevku bez ladica i drugih funkcionalnih dizajna, kao i potpuni kut za dijete.

Glavni kriteriji za dječje krevete za jednogodišnju djecu iz IKEA su:

 • Modeli odgovaraju dobnim osobinama djeteta.
 • Svi materijali koji se koriste za izradu namještaja i ovu kategoriju djece su ispitali dermatolozi i pedijatri.
 • Dizajn je siguran i udoban za dijete.
 • Roditeljima je prikladno koristiti kolijevku u bilo kojem razdoblju nakon rođenja.

Izvorni IKEA proizvodi ne sadrže žbuke, ogrebotine, pukotine ili druge štete na površini. Dječji kreveti su prekriveni bojama ili lakovima apsolutno sigurno za dijete. Skupština majstora izrađena je s pouzdanim pričvršćivanjem svih dijelova. Ako bar nešto ne odgovara, takav namještaj može ugroziti sigurnost djeteta.

Osim udobnosti za dijete, IKEA kreveti za bebe predstavljaju radost roditeljima. S namještajem IKEA, dječja soba izgleda cozier, neater. Roditelji mogu lako prilagoditi visinu rukohvata ili madraca (ovisno o modelu, izgledu dizajna), modeli kolijevke su u različitom stilu, unutrašnjost svake dječje sobe lako će stati.

Funkcionalni elementi, kao što su prostrane kutije za pranje rublja, izvrsni su posao pri pohranjivanju najvažnijih stvari za dijete i deke ili jastuke.

Najboljih deset najboljih modela za djecu s fotografijama

IKEA tvrtka proizvodi dječja kolica takvih modela:

Prednost druge opcije je sposobnost da dobro vidite što se događa oko bebe, a roditelji - njihovo dijete u bilo kojem trenutku. Nema potrebe da se pojavi i zaviruje.

Sundvik

Krevet ovog modela je različita funkcionalnost i svestranost. Može se koristiti čak i prije teen dobi djeteta. Maksimalna duljina je 2,07 m, a kad je presavijena 1,37 m. Krevetić je širok - 80 cm i visina 0,8 m od podnice madraca.

Za letvice upotrebljavaju se višeslojne ljepljene šipke, završene bukovom i brezažom, prekrivene akrilnim lakom. Traka od 100% polipropilena i poliestera. Trošak modela uključuje dno tračnica Lura, ali se prodaje u zasebnom paketu.

Vrlo je lako sastaviti bez posebnih vještina. Uz krevet je detaljna uputa.

Glavna prednost je:

 1. niske cijene;
 2. izvorni dizajn;
 3. sposobnost promjene veličine kreveta kao što dijete raste.

Nedostatak: nedostatak visokih strana, za djecu od 4-5 mjeseci starosti je opasno ostati bez nadzora.

Prosječna cijena modela je 8.900 rubalja.

HENSVIK

Model je drveni okvir od krutog bukovog drveta, prekriven akrilnom bojom. Bočna ploča izrađena je od vlaknaste ploče i nadopunjena je tiskanim pokrovom s uzorkom. Na gornjoj strani izrađena je uredno oblikovana rezana koja čini krevetić dojmljivim i nježnim, što nadopunjuju figuralne noge. Okvir donjeg dijela bukve bez premazivanja dna i primjenom akrilne boje na gornjoj strani. Dolazi u jednom paketu sa svim dijelovima.

Jednostavno sastavljanje i prodaja zajedno s uputama za montažu. Duljina i širina kreveta je 1,2 m, odnosno 0,6 m, a visina kreveta 0,85 m.

Prednost je:

 1. podesivo dno;
 2. izvorni stil;
 3. jednostavnost njege: samo obrišite vlažnom krpom s ili bez deterdženta;
 4. prisutnost drvene podloge kroz koju možete vidjeti dijete.

Nedostatak: nema dodatne konfiguracije.

Prosječna cijena modela je 5.500 rubalja.

Nudimo gledati video o krevetu Henswick:

Gulliver

Za okvir kolijevke je niz breza s akrilnim lakom. Dno na vrhu vlaknaste ploče. Svi strukturni elementi izrađeni su od betonskog masivnog drveta: dno okvira, šipke, bočna stijenka je običan i sa šipkama, okvirom i nogama. Svi se prodaju u jednom pakiranju s uputama za montažu. Mali broj dijelova i njihovo lako pričvršćivanje s mogućnošću mijenjanja olakšavaju sastavljanje kreveta.

Glavne su prednosti:

 1. mogućnost podešavanja visine dna;
 2. mogućnost mijenjanja strane bočne strane ili potpuno uklanjanja;
 3. niske cijene

Nedostaci se mogu smatrati malom funkcionalnošću za dodatnu opremu ili pribor za dijete.

Cijena kreveta u prosjeku iznosi 5 000 rubalja.

Leskvik

Okvir dna, nogu, šipki i ostalih strukturnih dijelova krevetića sastoji se od balkonskog polja. Koristi se drvo prvo obrađuje bojom za izvornu teksturu i boju, a zatim je prekrivena čistim akrilnim lakom. Bočna ploča izrađena je od vlaknastih ploča, presvučena mrljama i gornjim slojem akrilnog laka.

Poteškoće u montaži, u pravilu, ne proizlaze, jer kit dolazi s uputama i nekoliko pojedinosti po krevetu.

Glavne prednosti:

 1. mobilnost;
 2. jednostavnost brige za vanjske dijelove kreveta;
 3. mogućnost prilagodbe položaja dna;
 4. dostupnost uklonjivih bočnih stijenki.

Nedostaci: relativno visoki troškovi, u prosjeku 9.000 rubalja.

Somnath

Okvir dna i glavni dijelovi krevetića izrađeni su od pune bukovine i prekriveni su akrilnim lakom za djecu. Materijal gornjeg dijela dna je vlaknasta ploča. Ukupne dimenzije kreveta su duljine 1.2 m i 0.6 m, odnosno širine.

Svi dijelovi kreveta se prodaju u jednom pakiranju i popraćeni su detaljnim i razumljivim uputama za montažu. Nema puno detalja i ne predviđa rastavljanje tijekom rada, stoga je ovaj model najlakše instalirati.

Obrišite ih suhom prije stavljanja djeteta u krevetić, budući da je premaz od lakiranja s vlagom posve određen broj.

Glavne prednosti modela:

 1. jednostavna montaža;
 2. ugodne boje za djecu;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna.

Među nedostatcima je nemogućnost uklanjanja strane i nedostatak funkcionalnih ladica za pranje rublja.

Prosječna cijena je 4 500 rubalja.

Sundvik moderan

Izvrsna i višenamjenska kolijevka za novorođenče Sandwick. Ima sofisticirani dizajn i savršeno je kombiniran s drugim namještajem za dječje sobe iz IKEA. Svi glavni dijelovi izrađeni su od pune bukovine. Zahvaljujući profinjenom dizajnu, izgleda sjajno u dječjim sobama u suvremenim stilovima, na primjer, high-tech.

Glavne prednosti modela su:

 1. mogućnost rastavljanja bočne stijenke;
 2. zamjena strane;
 3. podesivo dno.

Među nedostatke relativno visoke cijene od 6.000 rubalja.

Stuva s ladicama

Izvorni krevet za novorođenčad, koji je opremljen s ladicama za odjeću i baby essentials. Podnožje i naslona namještaja izrađuju se od vlaknaste ploče, recikliranog papira u savijač, iverica i ABS plastiku. Sve površine su obložene akrilnom bojom. Glavni strukturni elementi okvira čvrste bukve.

Glavna prednost:

 1. visoka funkcionalnost;
 2. mogućnost podešavanja visine dna;
 3. prisutnost kutije za lan;
 4. jednostavnost njege.

Među nedostatcima neznatno kompliciranog sklopa zbog prisutnosti mnogih komponenti dizajna, relativno visoke cijene.

Prosječna cijena modela iznosi 11.000 rubalja.

Stuva obična

Glavni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukve. Ploče i gornja ploča od vlaknaste ploče, savijač, iverica i ABS plastika.

Glavne prednosti:

 1. mogućnost uklanjanja bočne stijenke;
 2. podesivo dno u dva položaja;
 3. sigurnost svih komponenata.

Nedostatak: relativno visoka cijena i zasebna nabava dodatnih funkcionalnih dijelova.

Prosječna cijena iznosi 5 500 rubalja.

Mammoet

Izvorni dizajn ovog modela omogućuje vam da ga ugradite u dječje sobe sa svim vrstama dizajna. Vrlo dobro i neuobičajeno u kombinaciji s klasičnim stilom i visokotehnološkim rješenjima. Glavni strukturni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukovine, bočne stijenke i podnožja od iverice prekrivene filmom i akrilnim lakom. Noge su izrađene od polipropilena, šperploča od bukovine koristi se u višeslojnim zalijepljenim letvama.

prednosti:

 1. stilski dizajn;
 2. svijetle boje;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna;
 4. odvojive bočne ploče.

Nedostatak: nekoliko funkcionalnih detalja.

Prosječna cijena je 4.500 rubalja.

Singlar

Vrlo jednostavna oprema za krevet čini ga nesporni vođa. Funkcionalni krevet za novorođenče Singlar izrađen je od pune bukve. Vlakna su napravila gornju stranu dna, koja se može podesiti visinom.

Glavna prednost:

 1. niske cijene;
 2. jednostavna gradnja;
 3. mogućnost promjene visine dna.

Nedostaci: niska funkcionalnost i nedostatak dodatnih elemenata.

Prosječna cijena je 2 500 rubalja.

Savjeti za odabir

Odabir namještaja za dijete nije jednostavan zadatak. Potrebno je uzeti u obzir mnoge čimbenike koji će u budućnosti pružiti udobnost u korištenju kreveta za roditelje i udobnosti za bebu.

Potrebno je obratiti pozornost na takve aspekte:

 1. Nije potrebno razmotriti mogućnosti sa svim vrstama odjeljaka, police, ladica itd. Uvijek u tvrtki IKEA postoji namještaj iz linije, čiji je predstavnik kolijevka. Može se postaviti pokraj kreveta i koristiti kao stol ili kabinet.
 2. Gotovo je namještaj proizvođača istog tipa, pa se izbor može napraviti uzimajući u obzir mogućnost uređenja kolijevke s drugim elementima interijera.
 3. Dječji madrac mora biti točno iste veličine kao i krevet u krevetiću tako da leži ravno i ne klizi prema dnu.
 4. Za manje prostorije, kompaktni modeli trebaju biti odabrani bez ladica ili drugih kliznih elemenata koji zahtijevaju dodatni prostor za uporabu.
 5. Prilikom odabira kliznog kreveta treba voditi sigurnost djeteta.

zaključak

IKEA kreveti za bebe - kombinacija visokokvalitetnih, sigurnih materijala i niskih troškova. Namještaj tvrtke predstavljen je isključivo funkcionalnim i prikladnim modelima čak i za najmanja prostorija.

Prilikom odabira krevetića treba voditi ne samo izgledom i estetskim kvalitetama namještaja. Potrebno je uzeti u obzir njegovu funkcionalnost, dostupnost prostora u potpunosti iskoristiti sve komponente, dodatne značajke kao što su prijenosni bočni zid ili na dnu podesivi i udoban za dijete.

Cots Ikea za novorođenčad: pregled popularnih modela i savjeta o odabiru

Švedski brand IKEA je jedan od najpopularnijih proizvođača namještaja za cijelu obitelj na svijetu. Proizvodi tvrtke imaju optimalni omjer cijene i kvalitete. Šveđani nisu uštedjeli ni novorođenčadi kojima je potreban dobar krevet za dobar spavanje. Uostalom, on, zauzvrat, pruža miranu noć za mamu. Izbor dječjeg namještaja treba se približiti s najvećom odgovornošću. U ovom ćemo članku govoriti o značajkama i prednostima IKEA cotova i razmotriti najpopularnije modele marke.

Značajke i prednosti

Švedska tvrtka nudi širok izbor kreveta za novorođenčad. U trgovinama robnih marki možete pronaći kolijevku za svaki ukus i funkcionalnost. Jedna od glavnih prednosti IKEA namještaja je temeljita inspekcija i ispitivanje svih materijala od kojih su kreveti napravljeni. I kao stručnjaci privlače dermatolozi i pedijatri. Svi standardni modeli dizajnirani za bebe imaju potrebne funkcije, naime: podesivi prednji zid i podno ispod madraca. Neki imaju dodatne bonuse u obliku prostranih ladica za spremanje odjeće i odbojnika.

Vaše mišljenje! Dječji krevetići za bebe.

za gendalyan reći, samo super! Kvaliteta je izvrsna, vidio sam hrpu drugih kod mojih prijatelja! Kvaliteta je vrlo različita, ovdje drvo je glatka, bez problema, bez problema! imamo običnu, Dasha stolicu za ljuljanje, nema pendulum je potrebno, ljuljačka s jednim prstom

uzalud, jer Ikea ne ljulja, ne puši i ne pada

Kupili smo krevet Ikea Gulliver-bijela - očekujemo djevojku, već smo se okupili kod kuće, pokušajte kako i kako će izgledati. Vrlo sam zadovoljan, sve je prikladno. Mislim da se ne biste trebali priviknuti na ljuljanje, osjećajući druge krevete na djevojkama i kutijama za sakupljanje prašine u prizemlju, a na kotačima, ništa mi nije pogodilo.

Dobio sam kovčeg od "zdravog djeteta". Sad je poslan u smeće, jer kvaliteta ne odgovara meni, bez glatkog napretka, nekih prugica, gadnu žutu boju. Općenito, nisam ljubitelj takvog namještaja.

sve je uvijek na mjestu u Ikea, prikladan skup, bez creaks, crunches, itd.

bijela boja je vrlo praktična, bilo koji odjeće će učiniti, usput, također sam kupio sve tekstil u Ikea previše, jer boje lanene u "djeci" i zdravi "nije lijepa za mene.

Dječji krevetić za novorođenče ikea recenzije

Dva pitanja: o krevetiću i čaju))). Dijete od rođenja do jedne godine.

1. Humana čajevi su uočili biljni čaj s kamilicom, ali nema naznaka za upotrebu (kolika, zatvor, itd.) Samo je želio diverzificirati piće - je li to potrebno? Ili je bolje da se popije s vodom? i od kojeg se doba sada preporučuje dati kompotiki nakon što pokušaju pire od voća? mi smo na IW-u. 2. U kome djeca u krevetima iz Ikea spavaju, distribuiraju, pliz, recenziraju + i -. Kako je kvaliteta? Ne želim glomazne kutije, tako i ljuljanje nije potrebno. Talijanski skup, domaći.

Krevetić%). Trudnoća i porod. Konferencije na 7th.ru

Sam nosio) kolica, kombez - općenito, odlučio sam. Ali tko ima iskustva u korištenju takvog kreveta (po referenci)? u stvarnom životu još se nije osjećala. Izgleda simpotichnaya, a ne kao opsežna kao drvena (kći je krevet izgledao vrlo masivno u odnushku.), Ali hlyupenkaya. ili se čini tako, a ipak je potrebno pola i dvije godine? neće se raspasti zbog skakanja u godinu i pol baby%))))))?

Baby Video Monitor - pregled našeg modela.

Kupio sam baby monitor za djecu, u početku sam se nasmiješio, gledajući oca i djeda. Kao djeca, iskreno). Djed stoji s kamerom u blizini krevetića, mladi otac s prijemnikom u rukama kreće se oko kuće i oko dvorišta, neprestano mijenjajući mjesto i komunicira dvosmjernu komunikaciju o rezultatima. Kupili smo uređaj tako da ne bismo se udaljili od svakog zvuka iz vrtića, kada je s unukom ostalo samo jedna osoba. I ljudi su bili toliko oduševljeni gledanjem Ivana da se moraju podsjetiti - to nije igračka za zarasla.

Skupo dječje namještaj u St. Petersburgu, trebamo povratne informacije o trgovinama.

Trebate pokupiti elitni skupe namještaj, kamo krenuti? Koje trgovine? Poželjno je da je dostupan raspon prilično velik.

Dizajnerski dječji krevetić za bebe.

Izbor fotografija izvornih i zanimljivih kreveta za novorođenčad. Izvor: [link-1]

Novorođenče Olesya Sudzilovskaya: darovi.

41-godišnja glumica Olesya Sudzilovskaja rodila je drugog sina 19. siječnja, a tek je sada službeno potvrdila vijest u svom mikroblogu objavivši fotografiju s dragim zastavom u rukama. Samo to nije učinjeno na pragu rodilišne bolnice, kao i obično, ali već u automobilu: "Hvala puno svim pretplatnicima, poznanicima i prijateljima, toliko toplim, dirljivim riječima, čestitkama našoj obitelji, hvala vam toliko darova!" - piše mlada majka. I hvala za krevet za novorođenče: "Divno.

Muscovite - IKEA beba krevet. Dijete od 3 do 7 godina

Djevojke iz Moskve, može li itko znati koliko dječji krevete na razini dvije razine u IKEA-u? Jako je potrebno :)

IKEA krevet - kako je ona? Dijete od rođenja do jedne godine

Djevojke, ima li itko odjeću od Ikea? Što recenzije? Što je dobro, što je loše? Ne želim trošiti puno novca na krevet, više ćemo spavati uglavnom s mamom :-)

2-krevet kreveta. Dijete od 3 do 7 godina

Molim vas, recite mi u kojoj dobi je vaša djeca spavala na 2. katu? Postoje li kreveti s uklonjivom rešetkom na prvom redu kako bi stavili bebu tamo?

izrastao je iz krevetića. Dijete od 1 do 3

Dijete, uskoro 2 godine, izraslo je iz krevetića. Gdje ga pomaknuti. Soba je velika, ali vrijedi za bračni krevet. Ona također ima dnevni boravak (zbog toga rijetko pozivamo goste, samo rođendanske zabave za djecu). Za kupnju? Kauč, ako je ikakva ortopedska? Gdje djeca spavaju nakon dvije godine?

Novi katalog IKEA "Wake a love"

Krajem kolovoza izdat će novi katalog IKEA, koji će biti predstavljen na interaktivnoj platformi u Gorky Parku. Ovogodišnji katalog posvećen je najsvetijem prostoru kuće - spavaćoj sobi. Studije koje je proveo IKEA ove godine pokazuju da 83% ruskih stanovnika smatra da je spavaća soba glavno mjesto za odmor i oporavak. Polovica ispitanika nesretna je namještajem u svojoj spavaćoj sobi. Najčešće ljudi žele promijeniti interijer u cjelini (30%) i kupiti drugi krevet (20%). S ovim.

kolica za bebe. SP: okupljanja

Pozdrav svima, djevojke, recite mi da imamo krevete / kolica / sve za novorođenče u spa centru? dobro, ili možda znate gdje da pomotret ne po cijeni od Boeing, osim Avito, nešto poput ovog cesspool je sada postao ovaj site. Pa, uskoro ću biti preimenovan u Syoma i Taisiyinu majku))

Krevet je malen za djecu. Dijete od 3 do 7 godina

Pozdrav, moja kćer ima 3 godine, od kreveta novorođenog djeteta odrasli smo i mučeni smo u novom krevetu 190 * 90 (kapetan Pragmat-ka). Spavao je loše za cijeli mjesec, trebao se naviknuti i soba je bila podijeljena na pola. Trebate nešto uredno i udobno. Spustio Internet dok svi kreveti poput našeg tinejdžera. Savjetujte se o iskustvu s dovoljnom ortopedijom. Puno vam hvala

Dječji krevetić IKEA. Dijete od 3 do 7 godina

Djevojke, želim kupiti IKEA klizni krevet za svog sina. Tko ima - voli ili ne? Trebam li ga kupiti ako planiram promijeniti to drugo u 3-4 godine. Ili kupiti kauč? (također s naknadnom zamjenom) Nemojte dopustiti da se kupi i žali, pomoć, pliiiz. Hvala :)

Tko je kupio dječji namještaj u Ikea? Dijete od 3 do 7 godina

Imam pitanje za vas: je li itko kupio dječji namještaj u količinama u Ikea baš kao i dječja soba? Vaša povratna informacija je jako potrebna, osobito o seriji Robin i o dvostrukim krevetima, dijeljenju, plizu.

Novorođenče: ležao i pumpa. Što kupiti osim vrtića.

Prilagodbe za prvih mjeseci: kolijevka, fitball, beba čahura

Pitanje je tko ima Ikea dječje krevete. ekonomija

Recite mi da plz na mjestu nije pronašao bilo kakve aspekte kako ga podijeliti, shvatio sam da ih ima 3 na madracu, neki su 130, a drugi prazan 200a usred skorka? A kakav ste madrac kupili? i recenzije na njima. *** Tema je pomaknuta s konferencije "SP: Sittings"

Dječji krevetić: što je unutra? Madrac, pelena, pozicioner.

. Sada je vrijeme da ga opremimo: kupite madrac, spremite se na pelene i napravite krevet siguran za bebu da spava i probudi se. Kako to učiniti, kaže autor knjige "Pametna majka, kako se pripremiti za rođenje djeteta u tri dana". Dječji madrac i kako napraviti madrac je važno odabrati točno veličinu krevetića (dopuštena pogreška od 1-2 cm). Zatim kasnije neće biti nikakvih pitanja o prazninama između madraca i bočnih zidova, jer jaz može pasti i.

Dječji krevetić: kako kupiti pogodno za vas i dijete.

Miris novorođenčadi: dječji krevetić, kolica, odjeća.

Koji pelene su bolji i što se pripremiti za iscjedak iz bolnice

Klizni kreveti

Klizne krevete Dijete raste i u jednom od velikih trenutaka prije roditelja postoji pitanje o odabiru krevetića za bebu, budući da se jednom pete već odmaraju na prostranoj dječijem krevetiću. Možete odabrati šareni model u trenutku starosti ili odmah kupiti tinejdžersku verziju, računajući uštede nekoliko godina unaprijed, no uvijek je potrebno zapamtiti da je kupnja kreveta važan, presudni korak u kojem se podrazumijeva izbor.

IKEA budi svu ljubav dan i noć

19. rujna u Moskvi i 20. rujna u regijama u svojim ruskim trgovinama IKEA tvrtka održava odmor za redovne kupce - IKEA FAMILY Day and Night. Danas će IKEA trgovine biti popunjena posebnom svečanom atmosferom. Posjetitelji će moći ne samo kupovati, nego i stjecati znanja o rasporedu spavaće sobe i kupaonice na seminarima koje posjeduju IKEA djelatnici, sudjelovati u majstorskim tečajevima u uređenju, gledati predstave i napraviti smiješne fotografije. Trgovine.

A krevetić Ikea i madrac.. Dijete od rođenja do jedne godine.

Dobar dan! Naša Daisy je već 5,5 mjeseci star, beba raste, dobro jede (GW), okreće se s moćnom i glavnom, pokuša puzati, na podu može nekako prijeći sobu :)) Teška težina, kolač :)) Ovdje se pitamo hoće li brat nadmašiti sa svojih 10 kg u pola godine? :)) Od rođenja, kupili su jednostavnu dječju krevetić, mama za igru, ali uglavnom imamo zajednički san. Nedavno je odlučio kupiti krevetić na IKEA - vrlo jednostavan, čuti i čitati - oni su pohvaljeni! (to je najjednostavnije za 1200). Uglavnom kupio.

Gdje kupiti dječji krevet na kat? Dijete od 3 do 7 godina

Gdje u Moskvi možete kupiti dječji krevet na kat? :) Naša je djeca odrastao (2,1 i 3,4), postavljeno je pitanje kupnje dječjih kreveta "zreliji". Želimo jako kupiti dječji krevet na kat, ali do sada ne nalazimo ono što nam je potrebno: bilo vrlo visoka, tj. Dječja soba, već tinejdžerski, ili jednostavno krevet s potkrovljem s jednim krevetom. Je li netko vidio slatka krevete na kat za djecu? I tako s odbojnicima? Pa, općenito, djeci je sve bilo promišljeno. Pronašao sam na internetu.

Dječji krevetić? SP: okupljanja

Djevojke, trebam krevet od ne-standardne veličine. Što mislite da možete naručiti? U potrazi za samo ponudom starijih osoba može li netko imati kontakte? Standard ((((

IKEA dom putem Interneta.

Razgovarat ću o svom iskustvu) Razgovarat ću o trgovinama, surađivati ​​s kojima sam volio) Naravno, ne mogu se poduzeti pojedinačni slučajevi za potpunu procjenu pravilnog rada trgovina i njihovih zaposlenika, ali ipak, ako je naša suradnja ugodna, ostavit ću povratne informacije) jednom kad sam koristio posrednike za kupnju u IKEA trgovini, nažalost, trgovina sama nema online trgovanje, i uzalud, prodaja bi se znatno povećala! iako postoje i izvrsni marketingeri koji sjedaju.

O krevetu sa sklopivom stranom. Dijete od 1 do 3

Pa, čak pitajte za pritiskom) Dijete od 1,5 godina. Spavamo u krevetiću sa strane, neophodno je da ga baka postavlja tijekom dana, a njemu je prilično teško složiti. Postoje dječji kreveti s flip strane na internetu, ali su sučelja ukrajinski. Iako nisam ozbiljno angažiran u potrazi, odlučio sam pitati mame. Možda netko ima ove krevete? Biste li preporučili?

Dječji krevetić: kolijevka, kolijevka, šank - što odabrati?

Krevet za novorođenče: krevet ili majčino krevet

Krevet - potkrovlje (Ikea). O njegovu, o djevojci

Možda netko ima potkrovlje "Vrodal" Ikea? Je li udobno ili ne? Na kojem mjestu ima klizaljku, može li se odvajati od kreveta? Je li to vrijedno kupiti uopće ili ne? Moja glava se vrti - ne mogu ništa riješiti: (Pogledao sam arhivu, postoje kreveti na potkrovlje, recenzije su vrlo pozitivne, ali nisam pronašla ništa o Vrodalu, samo spominje Ikei spavaonice.

recenzije potkrovlja ili kreveta na kat

prednosti i nedostatke. Podijelite svoje iskustvo, tko ima krevete na krevet ili krevete, a ako postoji Temka baci referenca, pliz.

IKEA. Korisnik bloga Pole na 7ya.ru

Jučer sam posjetio Gorky Park predstavio novi katalog IKEA koji je objavljen pod motom "Novi život kod kuće". Koncept novog kataloga usredotočuje se na uporabu tekstila za brzu i ne previše skupu obnovu interijera. Nisam veliki obožavatelj tekstila, praktičnost mi je bliža, ali voljela sam ideje dizajna. U mom stanu se nalazi IKEA namještaj, najnoviji kupnja je ormar u dječjem vrtiću, u kojem se sve uklapa - odjeću, igračke, knjige i razne vrste dječjih dobara. Ovo.

Potrebno za novorođenče i mamu:

Dječja odjeća *: 2. Tanke pelene - 10 kom. 3. Flannel pelene - 10 kom. 4. Tanke majice - 4 kom. (po mogućnosti sa zatvorenim ručkama) 5. Blizice na gumbima (pletenina ili flanel) - 4 kom. 6. Kapice su tanke - 2 kom. 7. Šape čvrsto (pamuk ili vuna, ovisno o sezoni) - 1 kom. 8. Čarape - 2 para. 9. Čarape od vune ili pletene pamukne džemove - 2 para 10. Klizači na gumbima - 10 parova 11. Malo ljudi (kopči) 2-3 12. Tijelo s kratkim rukavima 3-4 komada (za ljetnu djecu) 13. Pelene.

Pašnjaci - dolje s predrasudama! Pašnjaci

. I ako ne. Sjedni, pogledaj u svojoj sobi. Ovo je tvoj gnijezdo. Vaš zadatak je da ga učinite ne samo udobnim, nego i sigurnim, prikladnim, tako da je sve pri ruci. Sada je dom vašeg djeteta. Nacrtajte ljestvicu na komad papira i izrežite namještaj. Sada uđite u "permutaciju". Dizajn gdje će krevet stajati, gdje je vaš krevet (po mogućnosti, naprotiv, možete gledati dijete bez ustajanja, što je naročito vrijedno noću), gdje će se preplaviti beba, gdje će biti higijenski predmeti itd. Nemojte zaboraviti na nacrte, utičnice, itd. Bolje je neko vrijeme odbiti tepih - najjači kolektor za prašinu, što znači da će beba teško disati. Soba treba mokro čišćenje. Jesu li svi uzeli u obzir? Sada, hrabro pokažite svoje nacrte vašem mužu i nakon što mu prilagodbe započnu pravu permutaciju, bolje, naravno, popravljati, pokleit.

Djevojke koje su nedavno promijenile namještaj. Farma - Moskva

Djevojke koje su nedavno promijenile namještaj, heeelp! Koje tvrtke čine više ili manje pristojan namještaj? Trebate ormar u dječjem vrtiću. Odabrao sam jedan - pročitao sam recenzije na internetu, a tamo pišu da ovaj namještaj smrdi: (((*** Tema je premještena sa konferencije "Joint Ventures"

Za slatke snove. Kupnja novorođenčeta

. cijena madraca od pjene - od 450 do 550 rubalja. Dječji madrac može biti bilateralna krutost, kada je jedna strana ortopedska (obično iz kokosovih čipsa), a druga strana mekša (na primjer, od poliuretanske pjene ili lateks pjene). Za novorođenče je dizajnirana tvrda strana. Do godine kada su reljefi i prirodne krivulje naslona više ili manje oblikovane, kosti će postati tako mekane, a težina djeteta će se povećati (sukladno tome, pritisak na madrac će biti jači), beba se premješta na mekšu stranu. Još jedna korisna mogućnost madraca je dvostrani ljetno-zimski prtljažnik. "Zimska" strana prirodno.
. Inače, dijete može staviti olovku, nogu ili prste unutra i puknuti ih. Ako je madrac "velik", onda u krevetiću neće ležati savršeno ravno (niti će se savijati ili savijati), a bebina kralježnica će biti u opasnosti od zakrivljenosti. Pogodni madraci posebno za svoje krevete nude Mothercare (Engleska), Ikea (Švedska), Pali i Baby Expert (Italija), NRA (Grčka). Mama napomena Madrac se treba redovito prevrtati. To je učinjeno kako bi se osigurala dostupnost zraka, tako da se prašina nakuplja manje na madracu i unutar nje (a time se sprječava reprodukcija grinja), kao i da se madrac punilo ne sklizne, ne smije i, prema tome, srušio se.

Kreveti: na kat ili na izvlačenje? usvojenje

Prijatelj će uzeti djevojčicu od 7-8 godina (najvjerojatnije i djevojčica) svojoj djevojci gotovo 10 godina. Jednostavno sam joj naglasio neka pitanja, ali to ne mogu (čisto kućanstvo), jer nema iskustva. Mommies, gdje postoje 2 ili više djece i doba koji će imati tendenciju da adolescencija, pomoći s mišljenjima - što je bolje od bračnog kreveta ili izvući krevet. A ako je tako, koje one.

Zašto je potrebno igrati. Čuvanje djece do godinu dana

. Postoje dvije vrste igraonica: samo playpens i krevetići. Koristite funkciju krevetića može biti samo prva 3-4 mjeseca nakon rođenja. Na primjer, kod vikendice i daleko: nema potrebe tražiti dijete zasebno mjesto za spavanje, jednostavno možete pretvoriti posteljinu u krevet. Igračke dolaze u različitim oblicima, ali najbolja opcija su pravokutni modeli koji zauzimaju manje prostora nego okrugli ili poligonalni. Mothercareove pravokutne igračke kompaktno preklapaju u torbicu, prikladan je za pohranjivanje i transport. Preporučljivo je odabrati garderobu s nogama kako bi se zaštitila od skica. E.

Spavati, dušo! Problemi sa spavanjem kod djeteta mlađe od godinu dana

. Ako je ovaj pristup, usredotočen na dijete, također bliži vama, onda hrabro odbacite sve "potrebno je" i "to je nemoguće", zajedno ćemo misliti. Matični krevet ili dječji krevetić. Protiv zajedničkog sna majke i novorođenčeta uglavnom se iznose dva argumenta: nije higijenski i majka može slučajno slomiti dijete. Bez liječnika, teško je zamisliti koji su strašni mikrobi koji se beba nije susrela tijekom trudnoće i porođaja čekaju dijete u majčinom krevetu. Može spavati pored ma.

Zbogom, dušo, trese se. Odabir kolijevke.

Što će beba spavati? Odmah kupite krevetić ili ste kupili kolijevku?
. Istovremeno, oni imaju više od pristupačne cijene - od 4.000 do 7.000 rubalja, ovisno o modelu i konfiguraciji, što uključuje krov i tronožac za njega, mekani "branik", madrac. Ali ovalni krevet SLEEPI (Stokke) za novorođenčad postaje sama kolijevka. Da bi se to postiglo, samo su ekstremni dijelovi kreveta (bez srednjeg dijela) povezani, a noge s kotačima dodane su. Kasnije, kolijevka s krevetom na dva nivoa sastavljena je od kolijevke, koja se, pak, pretvara u kauč. Kada se krevet prestane koristiti za namjeravanu svrhu, ona ponovno razumije i okreće se.

Pravilan krevet. Dječja soba

. Krevetić za maleno dijete mora ispunjavati mnoge zahtjeve i obavljati različite funkcije: udobno omotana beba treba slatko spavati u njemu; odatle bi trebao imati dobar pregled kako ne bi propustiti ništa zanimljivo, vidjeti sve i sve oko sebe; na elastičnom madracu, trebao bi biti udoban za skočiti zabavu, probuditi se rano ujutro i željno čekajući da se mama i tata konačno probude. Stoga, odabir krevetića za bebu treba uzeti u obzir mnoge aspekte. Soba za kolijevku.

Nije tamna noć, djeco! Odabir svjetiljki u vrtiću.

. "Gledajući strop. »Osvjetljenje u vrtiću, kao u bilo kojem drugom, počinje s uobičajenim stropnim svjetlom. Naravno, to je više organski kako bi se jednostavno uklopila "dječja" stropna svjetiljka u dječji prostor, koji će služiti ne samo kao element cjelokupnog ukrašavanja, nego i ispuniti brojne zahtjeve. Dakle, treba imati na umu da novorođenče provode većinu svog vremena ležeći, što znači da će njihov pogled nesvjesno potrčati do lustera. Zbog toga su neprihvatljiva sjajna svjetla s otvorenim svjetiljkama ili izravnim svjetlosnim snopom prema dolje. Opća rasvjeta dječje sobe bi trebala biti dovoljna, ali istodobno meka i neupadljiva, tako da mrvica ne osjeća tjeskobu i nadraženost, a njegove oči nisu izložene zasljepljujućem djelovanju svjetiljki. S istom svrhom krevetić i swaddling sto.
. Posebnost rasvjetnih tijela na vodljivim gumama je ta da njihovi mali reflektori mogu biti premješteni duž željeznice. Sve to omogućava reguliranje tijeka svjetlosti, usmjeravajući ih prema vlastitim potrebama. Na primjer, izvucite žarulju iz krevetića, usmjeravajući gredu na stropnu stijenku ili osvjetljavajte svoje radno mjesto. Bilo bi posebno prikladno imati takvu svjetiljku u sobi odrasle djece koja već zna kako hodati. Uz to, možete uvjetno podijeliti vrtić, s naglaskom na igranje i radno područje s laganim, zamračenim i omekšavanjem spavaće sobe malo. Slične svjetiljke iz Massive (Belgija), Eglo i Esto (Austrija), Alfa i Techno-lux (Poljska), koštale su oko 1500-3500 rubalja. i iznad. Stropni.

Cots za novorođenče ikea recenzije

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Molimo, uhvatite se

Moja je kći rođena početkom prosinca, a uskoro imamo već 9 mjeseci, što znači da je došlo vrijeme da napišem post o onome što mi je trebalo u prvih šest mjeseci. Pokušat ću, gdje je moguće podijeliti veze, pokazat ću cijene prošle godine, ali, da budem iskren, one se ne razlikuju od onih koje trenutačno postoje. Tko zna, možda ću ja u budućnosti trebati te informacije.) Dakle,. Main: Dječji krevetić s poprečnim pendulumom i stolom za mijenjanje (11,5 tr i 14 tr) - odabran od strane tvrtke "Mozhga". Volio sam kad su vidjeli živu boju.

PRVI KIT Za liječenje pupka: - Vodikov peroksid + - Chlorfillipt 1% ​​alkohola (umjesto zelenog) + - Pamučne četkice s čepovima (pročitajte da je prikladno čišćenje pupaka od njih, jer su velike i zaokružuju cijeli pupak odjednom) +

Napravim ovaj post posebno za popis svih onih koje trebam kupiti. Ja ću urediti. Ako bilo tko može pomoći, napiši komentare. Veze s dobrim trgovinama, proizvodi su dobrodošli. Kao rezultat toga, do kolovoza želim ovdje stvoriti popis svega što trebam s vezama gdje da ga dobijem. Mislim da će ovaj popis biti korisno drugim trudnim majkama koje se poput mene izgube u oceanu svijeta dječjih dobara. Želim odabrati stvarno samo najpotrebnije, i to je bilo visoke kvalitete. Sve to s upitnikom -.

Pleteni mutonski kaput, A-Tech web kamera, nova spojka, Ives Rocher maskara, maska ​​za lice, IKEA igračke odjeljaka, mozaik, Naš bebe foto album, jednokratna donje rublje, dnevnik, mapa, A4 bilježnice, knjiga za kuhanje, jakna s krznom, figurice su različite. Ja sam u Nizhni Novgorod, mijenjajući poštu. Recenzije ovdje

Djevojke, moj popis odabranih stvari, možda ovaj post će biti korisno za nekoga =) I možda netko će mi dati savjet =) Pa, ja ću početi. vrlo velik popis) Moj popis za kupnju bebe (kako ne bi zaboravili). Dok upotrebljavam, pokušat ću napisati recenzije o kupnji i izvršiti ispravke. Na popisu nema odjeće, jer dali smo puno stvari mojoj sestri.) I ne namjeravam ga kupiti (ili samo malo). Komentari za mjesec dana upotrebe. Izvanredne stavke. 1. Kolica - UppaBaby Vista 2in1. (kupio) Moja ljubav! Ova kolica sam.

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da je moj post na nekoga korisan)) Tko se brine - molim vas da se okrenete

Pozdrav dragi BB-shechki))) Konačno ću objaviti post na velikoj veličini. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Dakle, molim te, molim te

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će i moj post biti prikladan za nekoga)) Tražim rješavanje problema. Tko je zainteresiran, prvo je mjesto DANGE-a: Plakanje novorođenčadi (1. dio - ODJEĆA) I).

Upozorenje: ovaj post leži u skicama gotovo godinu dana. Odlučio sam ga iznenada izbaciti iz arhive. Ne moram ništa savjetovati ovdje, moje dijete je već izašlo iz ovog doba, to je, prvo, nostalgično mjesto, a drugo, dobro, nikada ne znate, možda će netko doći u ruci? U vezi s čestim zahtjevima da savjetujem nešto u smislu stjecanja dječjih novčanih kazni, kao i zbog činjenice da sam ovdje započeo majčinsku amneziju, odlučio sam napisati svoje otkriće o kupnji u prvoj godini života. Ne znam.

Pozdrav svima! Bez pisanja ništa tijekom trudnoće, redovito sam pregledao zajednicu za postove na pregledu prethodno nabavljene stavke za miraz za potrebu - a ne potreba. Mnogo postova mi je toliko pomoglo da sam dao riječ da napišem svoj vlastiti i vratim karmički dug) Lirska digresija: kad smo planirali dijete, bezuvjetno sam mislio da ću imati invalidska kolica, Mikun krevet, auto sjedalo Rohmer, roditi u Lapinu i općenito beba će imati najbolje od svega, i b. - ovo je fu-fu. Kad sam zatrudnjela.

Pozdrav dragi BB-shechki))) Konačno ću objaviti post na velikoj veličini. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Znači, molim za rješavanje problema. Tko je zainteresiran, prvi je post serije DANGE: Prijateljstvo za novorođenče (1. dio - ODJEĆA) I) COT Dasha Gandylyan 8 300 rub. (osjetio i naručio ovdje) (bijela).

Kupio sam krevet Kubanlesstroy - Lel. Model Lily, Iako je želio Orhideja. Ali u boji koju sam htio, ovo je bio bijeli. Sve u svemu, krevet je elegantan. Zadovoljan sam s kupnjom. Moja su osjećaja ispod rezanja: Na slici je moj krevet, samo ovdje je poprečni pendulum, imam uzdužnu. Početi ću s minusima, to je jedno za mene - upute za montažu. Čitao sam da se mnogi ljudi žale zbog toga, ali sam mislio da me, kao strastveni ljubavnik sakupljanja različitih namještaja u kući, ne bi dirnuo. Vrlo neugodno, kao što je slučaj, umetnite ovo.

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti koristan za nekoga)) Tko brine - pitaj se za rješavanje Tko briga - prvi post serije DANGE: Prihvaćanje novorođenčeta (1. dio.

Kako bih odvratio glavu od strahova za vrat, želim da svoje misli budu ugodnije. Razgovarajmo o tome što se stvari trebaju kupiti za rođenje djeteta ili po prvi put, a koji su po vašem mišljenju posve beskorisni. Volim sve vrste listova i tablica) Nakon što sam pogledao kroz slične popise drugih i pogledavajući na one online trgovine, dala sam preliminarni popis potreba. Čekaju savjete i komentare.

Pozdrav svima! Bez pisanja ništa tijekom trudnoće, redovito sam pregledao zajednicu za postove na pregledu prethodno nabavljene stavke za miraz za potrebu - a ne potreba. Mnogo postova mi je toliko pomoglo da sam dao riječ da napišem svoj vlastiti i vratim karmički dug) Lirska digresija: kad smo planirali dijete, bezuvjetno sam mislio da ću imati invalidska kolica, Mikun krevet, auto sjedalo Rohmer, roditi u Lapinu i općenito beba će imati najbolje od svega, i b. - ovo je fu-fu. Kad sam zatrudnjela.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis prve pomoći prve pomoći za bebe liste / torbe u rodilištu

Dobar dan svatko! DA 6. srpnja nije uskoro, ali popis je približan :) bilo je puno pitanja, svi su na popisu. Bila bih zahvalna za pomoć i savjete onih koji nisu lijeni. U osnovi, pitanje je što brand stvari odabrati, jer su svi bitno isti, ali razlika je u pojedinostima :) RODM: S tobom: 1. Putovnica; 2. Polis; 3. mjenjačnica; 4. rodni list; 5. upućivanje u bolnicu; 6. Telefon (+ naplata) - ako je možete odmah uzeti; 7. Novac.

Kad sam prikupljao miraz, imao sam puno kaše u glavi zbog prevelikog broja informacija, ali nisam ništa kupio, osim dječje kozmetike (sada se nalazi u rezervi, a ponekad i na dječju krema). I premda je moj popis kritizirao iskusne majke, shvatio sam da moja intuicija omogućuje da točno odredite što vam je potrebno. Velikoj veličini - kolica Bebecar je uzeta za 14 tisuća bez šetnice - krevet s klatnom, kokosovim madracem i odbojnikom, ispostavilo se vjerojatno 15 tisuća, bili smo predstavljeni.

Sada imamo skoro 38 tjedana i dijelim s vama radosni događaj - konačno, svi smo spremni i sada tiho čekamo rođenje našeg djeteta). Jednom sam mu pomogao sličan post jedne djevojke na BB-u. Sve poslati ispod mačke, puno slika i malih slova)

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Popis u postupku uređivanja, bit će nadopunjen. TURKOPOISE - kupljeno, zeleno odabrano, ali nije kupljeno, ružičasta - stvar još nije odabrana. SADRŽAJ, DNEVNI PRIBOR, INTERIJER 1. U našoj sobi nema puno krevetića - krevet će biti u našoj sobi neko vrijeme, pa isto je privuklo svoju kompaktnost i jednostavnost korištenja. Zaustavio se u Stokke Sleepi. Uzeli su kompletan set, koji postaje lyulechku, a zatim standardni krevet. Boja kao na fotografiji.

Imamo ruku napisati što imamo / ne trebamo nakon što je prošlo mjesec dana. Pa recimo, za buduće generacije) Pa, za mene je budućnost) Dakle, namještaj i velike: Dječji Lel Lavanda bijela uzdužna mayatnik- odlična kvaliteta, miriše na drvo, ali ne kemija. Sviđalo mi se i dizajn. Muž se okupio, ali je rekao da voli skupljati Ikeev namještaj. Još ne koristimo klatno, čak i ako to nije korisno, ali nisam predvidjela s njim samo u slučaju. Kutija se koristi.

Napravio sam popis mojih kupnji. moglo bi nešto propustiti, ali ne i glavno. Odmah napišite što principi vode. Da ne zauzmem vrijeme onih koji me ne vide kao istomišljenika. Gospodarstvo treba biti ekonomično (c) :) Ušteda na zdravlju djeteta je neprihvatljiva. Koristimo ne samo pojam "sve je samo prirodno", već i nove (za neke, stare tehnologije su fleece, termalni donje rublje, membrana.) Mobilni telefon s kamerom neće zamijeniti normalan fotoaparat. stvari koje sam pletu (baby alpaca.

Rođen sam sredinom travnja, vrijeme je da prisustvujem mirazu za bebu)) Ponovno sam pregledavala hrpu popisa na BB-u (hvala vam, draga iskusna majka!) I odabrala ono najpotrebnije za nas posebno) minimalista sam uvijek ima vremena za kupnju, ali ne bih željela prati kuću. So. Preveliki proizvodi: ANEC Venezia kolica 2 u 1 malu (IKEA) je najjednostavniji, ali potrebno je kupiti stol / glačanje (kuhinjski stol na zid imenovati za njega), komodu za odjeću. ponovno razmislite, mb. Uklonit ću sve u ormaru. Auto sjedalo kategorije 0+ još uvijek treba ovo.

Dječji krevetić za novorođenčad. Trebate savjet!

a, mda. to je ono što znači žudno razmišljanje, a internet pamti sve.

Već sam se umorila od nečega.
Sve su metode korištene, uključujući i glavno oružje "na zahtjev" - prsa. Sjećam se da je netko mudro savjetovao "smiriti" dijete, a nisu rekli kako. Ja, iskreno, i još uvijek ne znam kako je bilo moguće mirno. u takvoj situaciji. Možda biste mi mogli reći, stručnjaci, "hraniti po zahtjevu"? Dijete stalno visi na prsima - ima takav zahtjev, ponekad je završio mlijeko, pa je potreban prekid, tako da se akumulira, čak i malo. Ne, držite ga u naručju, vrisne, a koje su sljedeće radnje? Stavio sam je pokraj mene i pustio da vrišti.

Ikea kreveti za bebe

SVI DEPARTMENTI:

Cots za snažni san

U našem krevetiću dijete će biti udobno i sigurno, a vi s njom - mirno. Izbor boja i dizajna omogućit će vam da pronađete onu koja se uklapa u vaš interijer. Naši kreveti su izdržljivi, a dok beba spava, možete se odmoriti. Djeca odrastaju, a dno naših krevetića kasnije se spušta ispod. Čak i kasnije, moguće je ukloniti prednji zid krevetića, pretvarajući ga u pravi mali krevet. Dijete će dugo spavati u njemu i iskoristit će vam predivan odnos cijene i kvalitete.

Ugodni kreveti i sve što vam je potrebno za bebu

Cots IKEA. Dječji krevetići za bebe IKEA: recenzije, cijene

Jednom u obitelji dolazi dugo očekivani trenutak kada se glas novorođenčeta po prvi put čuje iz malog kolijevka. Roditelji se posebno pripremaju za izgled mrvica: pokupiti interijer, klizače i igračke. Posebna se pozornost posvećuje izboru kolijevke. Njezina beba će provesti većinu svog vremena. Kako beba raste, krevet bi trebao rasti s njom. Zato su modeli transformacije vrlo popularni. Širok izbor proizvoda za dječje namještaj ponos je švedske tvrtke IKEA. Dječji krevetići za novorođenčad, ekološka posteljina, tekstil svijetlih boja - sve se može odabrati u jednoj trgovini.

Što bi trebalo biti vrtić?

Odabir odgovarajućeg interijera treba uzeti u obzir osobitosti djetetove psihe. Živčani sustav bebe razlikuje se od odrasle osobe, pa će stoga drugačije odgovarati na situaciju.

Dijete se osjeća dobro okruženo svijetlim bojama, dok roditelji mogu osjetiti da je paleta zasićena. Karapuz usredotočuje svoju pozornost na šarene nijanse, koncentrira se na različite zvukove i kretnje, dodiruje i provjerava snagu bilo kojeg predmeta koji se mogu dobiti s olovkama. No, na mirnim bojama ili monotonim zvukovima, nije mu lako koncentrirati. Stoga, ne zaboravite okružiti svoj plijen sa starim namazom ili napraviti sterilnu radnu sobu, gdje su sve boje, osim bijele, zabranjene.

Znanstvenici su proveli istraživanje utjecaja boja na razvoj dojenčadi. Pokazalo se da majke koje vole svijetle, sjajne tkanine za kućnu odjeću, mnogo su brže kontaktirale s njihovim potomcima, za razliku od onih koji su odabrali mirno područje.

Ono što je svijetlo, zanimljivo, vrijedno je proučavati, pa ne samo dijete misli, već i svaka osoba. No, s godinama, saznali smo više sitnica koje još nisu dostupne za djecu. Stoga, za djecu, princip privlačnosti - atraktivnost - vrlo je važan. Koristi ga IKEA.

Dječji namještaj marke izrađen je u bogatoj paleti. Zavjese, poput plavih jedra, zelene stolove, na kojima se kreću ogromni ladybugs-jastuci, ormari s šarenim vratima, prikladni za igranje skrivača. Sve to dovodi do razvoja mašte, želje za istraživanjem i izmislivanjem novoga. U takvom okruženju, djeca će se osjećati sjajno.

Krevet za najmlađe

Dječji kreveti su vrlo različiti. Kolijevci, kreveti za ljuljanje i dalje su popularni za bebe. Sada su mnoge marke opremljene mehanizmom bolesti kretanja. Neki stolci za ljuljanje imaju uklonjive tračnice, a kada je dijete starije, stolica za ljuljanje može se pretvoriti u redovni namještaj s nogama.

Moderni kreveti dizajnirani od strane proizvođača do najmanjih detalja. Važno je da je razina dna fiksirana na različitim visinama. Žena je nakon porođaja teško nagnuta, ali to se mora učiniti stalno, stoga je krevet prilično visok. Kada dijete odrasta - dno se spušta. IKEA kreveti imaju dvije razine pričvršćivanja. Takav dizajn je uspostavljen, na primjer, u nizu Sundvig i Sniglar. Sundvig, prema kriterijima kupaca, izvrsna je mogućnost za mali stan. Brzo se sakuplja, jednostavan za transport. Jedini nedostatak je boja, koja se može lako grickati ili otkovyryat. Sniglar je ugodno zadovoljan cijenom, a cijena je samo 1.500 rubalja. Sandvig skuplji - 5000 rubalja.

Briga za bebu

Za sigurnost djeteta postoje posebni zidovi u svakoj kućici. Reiki instaliran u blizini malog djeteta ne pada. Za varijantu Gulliver dostupni su posebni meki nosači na zidove Compisara. U dobi kada je dijete već na nogama, Vikara je instaliran, to je prigušnica na zidu, s niskom zaštitnom tračnicom od IKEA. Strane u krevetiću potpuno mijenjaju izgled i produžuju razdoblje uporabe. Da bi se odraslo dijete moglo samostalno penjati u krevet, uklanja se jedna od zidova. Gulliver košta 4000 rubalja, što je prema roditeljima vrlo jeftino u usporedbi s drugim markama prirodnog drva.

Što je vrijedno spasiti?

Ušteda na kvalitetnom snu djeteta ne vrijedi, ali obiteljski proračun nije guma. Što učiniti kad sav novac jednostavno nije dovoljno? Švedska tvrtka za namještaj čini ovaj model, ispunjava sve važne zahtjeve i ima najjednostavniji dizajn. Sniglar, Gulliver i Stuva su vrlo popularni IKEA krevetići. Recenzije o njima govore kao najpopularnije opcije na tržištu za sekundarne proizvode. Mogu se lako prodavati nakon nekoliko godina korištenja.

Prebacimo krevet u krevet

Jastuci i madrac za dječju posteljinu treba odabrati odvojeno. Kako bi beba bila udobna, veličina madraca mora se nalaziti na dnu i čvrsto se pričvrstiti za rubove. IKEA nudi jeftine i udobne madrace. Model Wissa savršen je za sve krevete, dostupan u dva oblika: tanki i gusti.

Dječji san

Dođe vrijeme kada se mrvica pretvori u kolijevku i vrijeme mu je da se spusti u krevet. Najpopularniji su izbor Cura, Mammut i Minnen.

Sada, kada beba počne brzo rasti, mnogi roditelji više vole ulagati i kupiti veliki krevet za odrasle. Takav krevet nije jako koristan za dijete: dugo će se naviknuti i doživljava nelagodu zbog neizmjernosti kreveta. Kako biti? Najbolji prilagođeni modeli ili transformatori. Ovo su recenzije za IKEA cots dobiti najbolje.

Kreveti za odrasle

Model Kura jako voli djecu zbog svog kreativnog dizajna. To može biti preokrenut s dvije strane. Cura je napravljena od ekološke borove šume, prekrivena plavom bojom na vrhu. Jedna strana pogodna je za dječake do šest godina, a druga za stariju djecu.

Okvir je okrenut - au unutrašnjosti je zapravo novi namještaj. Kućna kura može biti ukrašena s baldahinom, pretvarajući se u zonu za igru. Šator pod kupolom ili dvoetažna kuća s ljestvama, koji su izrađeni od modela Cura, nije samo zanimljiva odluka već i dobra investicija od 9.000 rubalja u namještaju.

Pravi ukras vrtića bit će dizajnersko rješenje za spavanje Mammut. To su svijetle krevetiće koje imaju zaobljene rubove i noge propilena kako bi se smanjila trauma. Roditelji vrlo aktivnih dječaka i energičnih djevojčica uzdahnu od olakšanja jer se sada nemirni ljudi ne moraju bojati oštrih rubova.

IKEA krevetići su također zanimljivi Minnenov model. To je jedini načinjen od izdržljivog i lijepog materijala: čelika. Ovo je najozbiljniji krevet za djecu. Minnen mijenja veličinu kao beba raste, za koje sve majke vole marku. Raspon boja je klasičan: Minnen je bijeli ili crno-smeđi, ali na našem području druga je opcija vrlo teško pronaći. Radi udobnosti u spavaćoj sobi dijete kuha 5400 rubalja.

Zajedno zabavno

Ako postoji više djece koja žive u sobi, onda bi najbolje rješenje bio IKEA krevetić. Ne samo da pomaže u štednji prostora nego i stvara jedinstvenu atmosferu.

U obliku kreveta, dečki nalaze cijeli kat prostora za igre. Roditelji bi se trebali sjetiti da bi najstarije dijete trebalo spavati na vrhu, a njegovo dob ne može biti manje od tri ili četiri godine.

Modeli Midal i Nordahl - to su dvije priče IKEA krevetići. Recenzije o njima su dobre u oba slučaja, iako su modeli predstavljeni u različitim rasponima cijena. Razlika ovdje nije u materijalu (oba su kreveta izrađena od čvrstog bora) i u dizajnu. Nordahl se lako može pretvoriti u dva odvojena kreveta, što može biti potrebno kada djeca odrastu. Istina, cijena ove opcije je gotovo tri puta veća od Midal: 17.000 rubalja umjesto 6000.

Obje izvedbe omogućuju vam postavljanje ljestvice na desnu i lijevu stranu, a isto tako podrazumijevaju i samonastavljanje.

Posebni namještaj pomoći će u dječjoj sobi stvoriti jedinstveni interijer u kojem će biti zanimljivo za djecu da rastu i komuniciraju. Neka stručnjaci brinu o planiranju prostora, oslobađajući vašu pozornost za svoje najmilije i aktivnosti. Uostalom, možda uskoro ponovno čujete glas vašeg djeteta, koji zna pjevati i nasmijati glasno.

Transformiranje krevetića: kako odabrati pravi model

Kada se prvođođe pojavi u obitelji, morate pronaći mjesto za njegovu jaslicu i pored gomile stvari: pelene s klizačima, pelene, proizvodima za njegu. Tako će dječja kočnica biti vrlo korisna. Nije loše kupiti i mijenjati stol, omogućujući vam udobno odijevanje bebe. Ali toliko se ne stavlja u svaki stan, posebno male veličine. U takvim slučajevima pomaže se pretvarajući krevetić, kombinirajući mjesto za spavanje, prostor za igru ​​i prostor za pohranu. Ne samo to - takav krevet raste s djetetom i često ga služi do 12 godina. Nadalje, o njegovim pro i kontraima.

Prednosti i nedostaci

Dakle, pozitivne osobine:

 • Prisutnost kutije i police u ormaru, kao i velika kutija (ili nekoliko) ispod kreveta, omogućuje proširenje sve "miraz" djeteta i igračaka. Prikladno, sve je u ruci.
 • Mijenjanje tablice - vrlo nužna stvar. Ako je blizu krevetića, onda je udobnije za dijete - nećete ga morati nositi negdje za odijevanje.
 • Dječji kreveti za novorođenče u pravilu su opremljeni uređajima za bolest pokreta. što je velika pomoć mladim roditeljima.
 • Mnogi modeli imaju mogućnost povećanja veličine kako dijete raste, što je vrlo praktično.

Fotografije dječjeg krevetnog transformatora

Napomene i nedostatke takvog namještaja:

 • Veličina transformirajućih kreveta je veća od normalne. A što više funkcija imaju, to je teže ih staviti u ograničeni prostor. Važno je zapamtiti ovo.
 • Ladice u priloženoj ladici uglavnom su mala. i malo se uklapaju.
 • Transformator koji raste s djetetom samo povećava dužinu. a njegova širina ostaje standardna: 0,6 ili 0,65 m. Za novočetu mrvicu ovog obiluje, ali za učenika - nije dovoljno.
 • Toliko mnogo godina, krevet se može dosaditi.
 • Nakon što ste kupili zasebni krevet i ladicu, dobit ćete mnogo više varijacija njihove lokacije i moći ćete promijeniti situaciju.
 • Preobrazba kreveta, u pravilu, košta malo više od standardnih opcija i među njima je teže pronaći modele s niskim troškovima.

Mogućnosti dizajna

Škrinja ili ormar

Pregradni krevet s komodom ili ormarom komad namještaja ima modularni tip, s kombinacijom dva ili više elemenata. Položaj prsa s ladicama može se mijenjati postavljanjem na lijevu ili desnu stranu kreveta. U donjem dijelu koji ih sjedi, ladica se često nalazi na svojoj punoj dužini. Kada dijete odrasta, rešetke se uklanjaju iz kreveta i uklanja se ladica, povećavajući duljinu kreveta.

Dizajn je dobar jer ne morate misliti gdje će odrasli sin (ili kći) spavati. Štedi tamo. Osim toga, to vam omogućuje da promijenite situaciju. Ali činjenica da se visina veza obično ne može mijenjati nije baš prikladna.

Kreveti za krevete za djecu s komodom (slika)

Pretvaranje kreveta s njihalom

Sustav tipa klatna je izuzetan izum koji vam omogućuje da smirite bebu bez ikakvog dodatnog napora. Dovoljno je da premjestite krevetić i počinje njihanje. I to čak može raditi kad se beba neumoljivo uvijanja i pokušava probuditi. Postoje modeli koji dolaze iz zvuka plače.

Dječji kreveti - transformatori s njihalom ne smiju imati dodatke i služiti do tri godine. Prilikom spuštanja dna, oni se pretvore u prtljažnik. Ako su ispod sustava za njihanje ladice, tada se mogu ukloniti i mijenjati razinu kreveta. Takvi se modeli mogu koristiti do pet godina. Pa, kreveti s prenosivim prsima i pendulum će trajati i do dvanaest godina.

Kreveti za krevete za djecu s komodom i njihalo (fotografija)

Sustav prigušenja može se graditi na tihim ležajevima ili na drvenim letvicama. Prva opcija je poželjna, budući da stablo, dok nosi, može potresti. Mehanizam je opremljen stezaljkama koje, ako je potrebno, čine krevet stabilnim. Imajte na umu da su modeli s pendulama stabilniji nego kod trkača. I ne razbiju pod.

Postoje dvije vrste sličnih sustava: uzdužno i poprečno.

Neki stručnjaci tvrde da je uzdužni zamah za bebe korisniji jer je prirodnije. No, ovo je kontroverzno pitanje - napokon, stotinama godina naši preci ljuljaju djecu u naslonjaču. U svakom slučaju, imajte na umu da za pendulum morate ostaviti sobu - tako da krevet ne kuca na zid.

Komoda za presvlačenje i stol za presvlačenje

Najjednostavniji modeli imaju stol za presvlačenje - presavijeni, pričvršćeni na bilo koji od leđa. U nekim slučajevima može se pretvoriti u nastavak mjesta za spavanje. Važno je da je montiranje dovoljno pouzdan - provjerite prije kupnje.

Pa, ako ima ladicu, zašto onda ne opremiti svoj gornji dio s uređajem za swaddling? To je ono što mnogi proizvođači rade, opremajući komodal s prikladnim ogradama (ovo je vrlo važno za sigurnost djeteta).

Dječji transformator s promjenom stola

Prsa i radno mjesto

Neki kreveti, pretvarajući se, sposobni su za još veća čuda. Postoje modeli preobrazbe dječjih kreveta, koji omogućuju odrasloj djeci da izgradi udoban stol koji leži na vrhu komode koji se uklanja iz kreveta. Drugi stup je rešetkasti zid, u kojem više nema potrebe. I pored staviti ploču za crtanje (bivši stražnji zid kreveta).

Pretvaranje kreveta na radnom mjestu

Praktičnost ovog dizajna je bez sumnje. Jedini nedostatak je ponekad da je stol premalen.

Ovalni pretvarajući krevetić

Ovi modeli su izuzetno elegantni - glatki, zaobljeni oblici izgledaju vrlo elegantno. Osim toga, apsolutni odsutnost oštrih kutova povećava sigurnost proizvoda, a beba je vrlo udobna. Da, i takav krevet traje manje od pravokutnog.

Ali to nisu sve prednosti takvih struktura. Oni su i dalje vrlo pametno preobraženi. Okrugla pregradna krevetića mogu postati krevetić, kružna igrivica, mali ili veliki (ako guraš zidove) ovalni krevet, kauč, fotelje sa stolom. Zbog raznolikosti nikada neće dosaditi.

Ovalna pregradna kreveta (fotografija)

Ikea pretvarajući krevet

Švedski proizvođač voli transformatore - ima mnogo zbirki temeljenih na modularnom tipu, gdje se proizvodi lako kombiniraju i kombiniraju jedni s drugima. Što se tiče dječjih krevetića za dojenčad, proizvođač je projektiran do tri godine i ima dno prilagodbe u tri položaja. Modeli Stuva opremljeni s ladicama ispod.

No, za neznatno odraslu djecu (od godinu dana starosti), Ikea predlaže kupiti pregradne krevete koji se rastu duž duljine, zajedno s djetetom (primjerice, modeli Sundvik, Minnen i Trugen). Mnogi od njih su opremljeni niskom zaštitnom ogradom (može se kupiti odvojeno). I Curaov krevet s ljestvama ima dvije strane: za maleno, spavao mjesto je raspoređeno dolje, a kasnije, nakon što je okrenuo krevet, dijete se prenosi na drugi kat.

Kreveti za krevete za djecu od Ikea (fotografija)

Bed arena

U dizajnu ovog kreveta koriste se aluminijski sklopivi nosači, kao i tkanina i rešetka. Dno se obično može ugraditi u dva položaja, ako su potrebni kotači koji blokiraju. Jednostavno igralište brzo se formira, otprilike kao kišobran, pretvarajući se u vrećicu i prilično kompaktan.

Vrlo je prikladno uzeti takav proizvod s vama u zemlju ili na putovanje, ali nije baš korisno za dijete da u njemu neprestano spava. Uostalom, ovdje korišteni materijali uglavnom su sintetički, a dno sklapanja nije previše jednako. Da, i zagušljivo malo iznutra. Stoga je bolje za kupnju dječjeg krevetića u obliku ognjišta uz redovitu dječju krevetić. Ako, naravno, postoji mogućnost i nužnost.

Primjer funkcionalnog dječjeg krevetnog transformatora (video):

Veličina crib-transformatora

Ako standardni klasični kreveti za novorođenče imaju duljinu od 1,2 ili 1,25 m, a širina 0,6 ili 0,65 m, onda su mnogi od transformatora različiti:

 • Za modele s komodom s standardnim krevetom (1,2 m do 0,6 m) duljina ovisi o veličini komode. Često je 1,7-1,8 m - to je dovoljno za studenta, pa čak i za tinejdžera. Širina varira od 0,6 do 0,8 m.
 • Dječji kreveti s uvlačivim stranama imaju širinu od 0,7 m i duljinu od 1,4 m.
 • Ovalni kreveti su u pravilu oko 1,3 m dugi i širini 0,75 m.
 • Igračke obično čine standardne dimenzije (1,2 m za 0,6 m).

Zanimljive Činjenice O Trudnoći