Test trudnoće na mreži

Hrana

Jeste li već nekoliko dana primijetili čudno ponašanje, dobrobit i oštru averziju na mnoge stvari? Da, i na sve što imate kašnjenje u menstruaciji, a ne postoji test trudnoće pri ruci? Uzmite online test trudnoće i saznajte jeste li trudni ili ne.

Najlakši i najbrži način određivanja trudnoće u ovoj situaciji jest pokušati odrediti online trudnoću - proći test trudnoće na mreži

Svaka djevojka može dobiti rezultate ovog testa: potpuno besplatno, bez upisa i slanja SMS poruka. Prema anonimnim studijama, točnost ovog testa je 91%.

Najizravniji test trudnoće i pravila za njegovu uporabu

Brzi testovi trudnoće danas su popularni diljem svijeta. Test za trudnoću Evitest vodi vodeće mjesto u točnosti rezultata.

Ovo je poseban uređaj za imunokromatografske studije rane trudnoće. Pokusni indikator reagira na hormon trudnoće - hCG, ako su indikatori u urinu od najmanje 25 mIU / ml. Suvremeni brzi testovi određuju prisutnost trudnoće, čak i za razdoblje od 10-14 dana.

Kako provjera testova je najopasnija

Bilo koji test za određivanje trudnoće, uključujući i Evitest, djeluje u skladu s jednim principom - određuje prisutnost hCG-a (hormona trudnoće) u ženinoj mokraći, čija se proizvodnja počinje odmah nakon primitka embrija. Svakodnevno se povećava njegova količina u krvi i urinu, što omogućuje odgovarajuću dijagnozu.

Ako žena ima redoviti ciklus, sazrijevanje jaja i izlaz iz folikula jajnika javlja se u sredini. S 28-dnevnim ciklusom, jajnici ovuliraju 14. dana. Nakon toga, začeće se može dogoditi u roku od nekoliko dana. Nakon gnojidbe, jaje se kreću 3-5 dana do budućeg mjesta implantacije - do maternice.

U tom slučaju, pozitivno testiranje trudnoće Evitest se može očekivati ​​već 24. dana ciklusa ako je trajanje 28 dana. No kvaliteta i osjetljivost testa trebaju biti na visokoj razini, jer većina uređaja pokazuje trudnoću tek od prvog dana menstruacije.

Kod nepravilnog ciklusa, žena ne zna uvijek kada je jaja iz folikula, tako da pri planiranju trudnoće preporučuje se test ovulacije ili mjerenje bazalne temperature. Nakon određivanja datuma moguće ovulacije na ovaj broj treba dodati 15 dana - na ovaj dan možete napraviti test trudnoće i očekivati ​​pouzdani rezultat.

Pro i kontra testa

Najizravniji test trudnoće ima sljedeće prednosti:

 • preosjetljivost (20 mIU / ml);
 • točnost više od 99%;
 • dijagnoza trudnoće od prvog dana menstruacije;
 • moguće je provoditi istraživanja u bilo kojem stanju, u bilo koje doba dana;
 • dijagnostički rezultat unutar 5 minuta;
 • Ispitivanje je napravljeno od materijala visoke kvalitete, pod sterilnim uvjetima, uz obvezno ispitivanje u svim fazama proizvodnje.


Ali ovaj brzi test ima nedostatke:

 • Trudnoća, što je potvrđeno testom, nije uvijek "ispravno", tj. Može se razviti izvan maternice, što je vrlo opasno za zdravlje i život žene. Stoga, ako je test Evitest pokazao pozitivan rezultat, trebate se posavjetovati s liječnikom radi konzultacija. Samo stručnjak zna što izgledaju znakovi normalno razvijene trudnoće.
 • Moguće je dobiti pogrešan rezultat.
 • Rizik loše kvalitete proizvoda (istekao test, kršenje čvrstoće pakovanja).
 • Visoke cijene nekih modela.

Opći uvjeti korištenja

Točnost najočitijih testova trudnoće ovisi o usklađenosti s preporukama za njegovu provedbu:

 • ne možete koristiti isti test nekoliko puta;
 • čitanje rezultata studije je važno tijekom prvih 10 minuta nakon postupka;
 • pohraniti brzo ispitivanje mora biti u izvornoj neotvorenoj ambalaži u tamnom i suhom mjestu;
 • ne možete koristiti testove koji su istekli (ovo vrijedi ne samo za Evitestov, već i za sve ostale);
 • poželjno je provesti postupak ujutro, budući da je u ovo doba dana sadržaj hCG u muškom urinu maksimalan;
 • prije dijagnosticiranja ne biste trebali piti puno tekućine, inače će rezultat biti netočan.

Kako koristiti Evitest test trudnoće, neke žene možda ne znaju.

Ovdje su opća načela:

 • urin se mora sakupiti u čistu posudu od plastike ili stakla;
 • test traka se umetne u tekućinu u vertikalnom položaju sa željenim pokazivačem za određeno vrijeme;
 • da bi se pročitao rezultat ispitivanja, ispitivanje se stavlja na ravnu, suhu površinu;
 • rezultat je pouzdan samo za 10 minuta, sve promjene koje se pojavljuju na test nakon ovog vremena trebale bi se smatrati nevažećim.

Ako je Evitest test trudnoće korišten prema uputama, ali žena sumnja u točnost rezultata, preporučljivo je provesti krvni test kako bi se utvrdilo hCG kako bi se uklonio osjećaj neizvjesnosti.

instrukcija

Postoji nekoliko vrsta testova trudnoće ove marke. Stanimo na svaku.

Najgore

Ovo je najlakša verzija brzih testova, koja izgleda kao tanka traka s odgovarajućim oznakama. Na jednom je kraju u boji svijetle boje - traku treba držati iza njega tijekom pregleda. Drugi kraj mora biti postavljen na željenu razinu u skupljenom urinu (zaustavljanja će biti izvučene strelice). Nakon toga, test se stavlja na 5-10 minuta vodoravno na suhu površinu. To su sve jednostavne upute o tome kako napraviti test trudnoće Evitest One.

Evitest Plus

Ovo brzo ispitivanje razlikuje se od gore navedenog samo u činjenici da paket ne sadrži jednu, već dvije identične test trake. Stoga će upute za uporabu testova za trudnoću Evitest One i Plus biti jednake.

Primijenite drugu test traku, poželjno 48 sati nakon prvog testa, pod uvjetom da je menstruacija još uvijek odgođena. Razina hCG udvostručuje se svaka 2 dana, a ako se prvi dijagnostički rezultat može ispitati, drugi će biti pouzdaniji.

Najočitiji dokaz

Osjetljivost ispitivanja trudnoće Evidence Test je veća u usporedbi s test trakama (10 mIU / ml).

Evitest Proof je test kazete za trudnoću. Proizvođač stavlja u pakiranje sam test, zatvoren u plastičnu kutiju i pipetu. U kaseti je prozor u kojem morate staviti 4 kapi prethodno sakupljenog urina. Rezultat treba pročitati u drugom prozoru nakon 5 minuta, analogno gore navedenim test trakama.

Budući da testna kaseta i reagensi urina ulaze u optimalnu, praktički laboratorijsku interakciju, dijagnostički rezultat će biti što precizniji. Valja napomenuti da je Evitest Proof skuplji od test traka, a manipulacija studijom izgleda malo složenija. No, ovaj uređaj može dijagnosticirati trudnoću prije jednostavnijih testnih modela.

Najuzbudljiviji

Test trudnoće Evitest Perfect je sustav treće generacije koji je dizajniran malo drugačije i može se stvarno koristiti u svim uvjetima. Taj se testni sustav naziva jet test. Njegova praktičnost leži u činjenici da žena ne mora prethodno sakupljati urin. Osim toga, ti uređaji jamče visoku točnost istraživanja.

Razmotrite kako ispravno provesti EVITEST Perfect inkjet test trudnoće.

Za to vam je potrebna:

 1. Uklonite ispitni sustav iz ambalaže.
 2. Skinite zaštitnu kapicu s uređaja.
 3. Stavite odgovarajući probni vrh ispod struje mokraće u trajanju od najviše 5-7 sekundi.
 4. Vratite zaštitnu kapicu na sustav.
 5. Nakon 5 minuta, procijenite rezultat dijagnoze.

Evitest Supreme

Još jedna verzija inkjet test sustava. Načelo primjene i djelovanja Evitest Supremeovog testa je točno onakav kakav je bio Evitest Perfect u prethodnom slučaju, razlike među njima bit će samo izvanjske. Evitest Supreme izgleda više elegantan i atraktivan, a sam je uređaj postavljen u plavu kutiju koja se može spremiti za budućnost ako postoji pozitivan test trudnoće.

Što utječe na rezultat ispitivanja

Čak i ako žena zna kako ispravno iskoristiti ispitivanje Trudnoće u Europi, a isključuju se čimbenici kao što su kršenje pravila za dijagnozu i neodgovarajuće pohranjivanje testa, sljedeće bolesti i stanja mogu utjecati na rezultat:

 • poremećaji jajnika;
 • prijetnja prestanka trudnoće;
 • tumori u tijelu koji sintetiziraju hCG (korionski karcinom, cistični skid);
 • nedavni pobačaj ili prošlo porođaj (hCG se uklanja iz tijela nakon ovih uvjeta, ne odmah, već najmanje mjesec dana).

Koliko je učinkovita Evitest

Recenzije o proizvodima tvrtke Izravni su, u većini slučajeva, pozitivni. Žene potvrđuju da se rezultati kućanskog istraživanja gotovo uvijek podudaraju sa stvarnim događajima, a prikladan je i lako ih izvesti. Nažalost, postoje negativne recenzije.

U pravilu to je zbog činjenice da je sam Evitest postavio visoku razinu osjetljivosti svojih proizvoda - 10-20 mIU / ml. No, na službenoj internetskoj stranici proizvođača naznačeno je da takva izjava nije ništa drugo nego marketinška ideja, pa su svi testovi ove tvrtke jednako osjetljivi - od 25 mIU / ml. Važno je uzeti u obzir prilikom odabira bilo kojeg testa Evitest.

Stoga se preporuča izvršiti dijagnostiku od 1 dana menstruacije i poželjno ujutro. Pod tim će uvjetima učinkovitost testova biti maksimalna.

Da biste izbjegli pogrešnu dijagnozu, morate pročitati upute za testiranje i ispravno provesti postupak. Pa, za 100% sigurnost, možete uzeti testove od nekoliko proizvođača odjednom i ocijeniti dobivene podatke. U tom slučaju, vjerojatnost dobivanja točnog rezultata bit će mnogo veća.

Autor: Olga Rogozhkina, liječnica,
posebno za Mama66.ru

Najgori test trudnoće - uvijek točan rezultat!

Test trudnoće "Evitest" jedan je od tri najpopularnija testiranja trudnoće zajedno s Frautestom i Clearblueom.

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Proizvodi najizgledniju njemačku tvrtku HELM Pharmaceuticals Gmbh.

Razgovarajmo o zaslugama

Prednosti ovog testa su:

 • test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml;
 • točnost testa više od 99%;
 • mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije;
 • mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana;
 • dobivanje rezultata za 3-5 minuta;
 • prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće;
 • koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Učinak najočitijih testova trudnoće, kao i bilo koji drugi test, temelji se na otkrivanju prisutnosti ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u ženskom urinu. Reagensi se nanose na traku tijesta koja se boji interakcijom s hormonom koji se nalazi u urinu.

Međutim, razina tog hormona u urinu, koja je neophodna za uspostavljanje trudnoće, postignuta je nekoliko dana kasnije. Sinteza hCG nastavi tijekom trudnoće.

Počevši od drugog tjedna njegov sadržaj u krvi i urinu brzo se povećava, udvostručuje se svakih 1,5 dana i doseže maksimalno 11-12 tjedana, a zatim počinje smanjivati.

Da bi rezultat ispitivanja bio što točniji, treba dodati 10 dana očekivanom datumu ovulacije, a zatim provesti test.

Vrste ispitivanja

Evitest zaštitni znak oslobađa čitav niz testova za određivanje najopasnije trudnoće kod kuće.

Evitest One - najlakši test koji se sastoji od jedne trake. Traka se izvadi iz pakiranja i uranja u urin za određeno vrijeme.

Trudnoća Test Evitest Plus - uključuje dvije test trake za poboljšanje točnosti analize. Koristi se na isti način kao i prethodni. Kako bismo razjasnili rezultat testa nakon nekog vremena trebalo bi ponovno testirati.

Evitest Proof - najopasniji test kazete za trudnoću, koji uključuje posebnu kasetu i pipetu. To je precizniji i jednostavan za korištenje u usporedbi s gore navedenim tipovima i prototip je profesionalne laboratorijske dijagnostike, jer njegov dizajn omogućuje učinkovitije interakcije tekućine s reagensom.

Test trudnoće Evitest Perfect - jet test s držačem i kapom. Njegova prednost, higijena i udobnost korištenja je da za testiranje nije neophodno skupljati urin i voditi brigu o sterilnosti spremnika. Traka tijesta samo treba zamijeniti tok urina.

Imenovanje Viferona za trudnice - pročitajte ovdje.

instrukcija

Uređaj svih vrsta Evitest tijesta je vrlo jednostavan, ali u svakom slučaju, pažljivo proučite upute koje su u paketu.

Iako različite vrste tijesta djeluju u skladu s općim načelom, može se značajno razlikovati u pojedinostima, točnost rezultata ovisi o točnom poštivanju.

Najgori

Isprobajte test iz pakiranja, a da se ne omekša. Test traka se spusti u prethodno sakupljeni urin na označenu oznaku 3-5 sekundi, a zatim stavite na vodoravnu površinu. Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ako na testu postoji jedna crvena traka - test je negativan (bez trudnoće), ako postoje dvije crvene pruge - pozitivan probitni test trudnoće (postoji trudnoća). Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Metoda korištenja Evitest Plus

Drugi test je učinjeno kako bi se potvrdio rezultat prvog. Preporučljivo je držati ga nakon 2 dana, jer svaka 1,5-2 dana razina hCG u urinu udvostručuje se.

Također se preporučuje ponoviti test ako je prva analiza provedena prije početka kašnjenja ili nakon primanja nejasnog odgovora (previše blijedih pruga).

Drugi test je najbolje napraviti ujutro, odmah nakon spavanja, budući da se u kratkom roku trudnoće najveća koncentracija hCG nalazi u prvom jutarnjem urinu.

Kako koristiti Evitest Proof

Uklonite test kasete i pipetu iz vrećice, stavite kasetu na vodoravnu površinu.

Pipete malu količinu urina i ispustite 4 kapi u okrugli prozorčić na površini tablete.

Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta. Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Evitest Perfect

Izvadite zaštitni poklopac iz ispitne kazete. Zamijenite vrh kazete označen strelicom 5 sekundi ispod struje mokraće, a zatim ga zatvorite zaštitnom kapicom. Nakon 5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Slijedimo pravila

Da biste dobili najpouzdaniji rezultat, morate:

 • ne upotrebljavajte isti test dvaput;
 • ocijeniti rezultate ispitivanja najkasnije 10 minuta nakon postupka;
 • Čuvajte Evitest u pakiranju na sobnoj temperaturi (5-30 ° C) na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage;
 • ne koristite isteklo ispitivanje;
 • Najbolje je provesti test ujutro kada je koncentracija hormona HCG u urinu maksimalna.

Slijed djelovanja je jednostavan:

 • urin se treba skupljati u čistu staklenu ili plastičnu posudu;
 • traka se stavlja okomito u tekućinu;
 • dok čekaju rezultat, ispitivanje treba staviti na suhu vodoravnu površinu;
 • ne biste trebali imati povjerenja u rezultat ako je test traka podeksponirana ili preeksponirana u mokraći, a također ako se druga traka očituje kasnije nakon 10-15 minuta;
 • u slučaju neizvjesnog rezultata, preporuča se test krvi za hCG jer je njena razina u krvi viša nego u urinu.

Moguće je dobiti lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat.

Lažno pozitivno ispitivanje pokazuje dvije trake u odsutnosti trudnoće.

Lažno negativni test može pokazati samo jednu traku kada se pojavi trudnoća.

Ti rezultati ovise o sljedećim čimbenicima:

 • jesu li ispunjeni svi uvjeti ispitivanja navedeni u uputama;
 • je li žena bolesna?
 • koncentracija hormona je još uvijek preniska, stoga je vrijedno ponovnog testiranja nakon nekoliko dana.

Zbog čega se pobačaj može pojaviti u ranoj trudnoći: simptomi i glavni uzroci.

Kako je ektopična trudnoća - saznajte ovdje.

Recenzije potrošača

"Više puta moram koristiti Evitest test u slučaju kasnjenja menstruacije. I uvijek je ovaj test pokazao točan rezultat.

Ako nema trudnoće, onda ne i ako postoji, čak i ako je mali, test će ga ionako pokazati. U ranoj fazi moje prve i druge trudnoće, test je pokazao jedva zamjetljiv drugu traku.

Sumnjam u ponovni test, ali rezultat je bio isti. Sada kupim samo Evitest i nitko drugi. Evitest ima mnogo različitih testova, ali mi nisu jasni i kupujem redovite trake. Traka je jeftinija od inkjet testova i jednostavna je za korištenje. Rezultat se neće promijeniti ako kupite test skuplji. "Julia, Korolev

"Čekao sam svoju trudnoću i probala gomilu testova, uključujući i Evitest. Moram reći da su rani znakovi trudnoće, tako da postoji velika nada za Evitest. Ali čak i nakon mjesečnog kašnjenja, tvrdoglavo nije želio pokazati ništa. I učinio sam sve prema pravilima, kao što bi trebalo biti ujutro.

Vrlo uznemiren, kupio sam Frautest s prozorom, samo da imam neki drugi. Došao sam kući s posla oko tri dana, mislim da i ovo uništavam. Ujutro sam provjerio za Evitest, nije bilo ničega. Pa, kapam se u kapi prozora - i što mislite, za tri dana prikazuje se slaba druga traka, koja je u 15 minuta postala jasna. Sljedećeg jutra ponovno je učinio Evitest i opet ništa.

Iako su svi znakovi tamo. Ne želim procijeniti ovaj test, ali osobno nisam baš sretan zbog toga i mislim da je ispravno kupiti testove različitih tvrtki. "
Inna, Kharkiv

"Jednom sam imao priču, što mi još uvijek iznenađuje. Jednom, u subotu sam radio kućanske poslove, a ja sam imao ideju ići na test. S jedne strane bilo je još 6 dana prije kašnjenja, ali s druge strane, nećete ga potrošiti! Kuće su bile samo uobičajene testove Evitest u obliku papirnatih pruga.

Vjerovali ili ne, ali pojavila se slaba druga traka! Pitao sam svog supruga na putu kući da kupi još testova, ponovo je donio Evitest. Sigurno sam upotrijebio još nekoliko komada. Također su pokazali blijedu drugu traku. Dva dana kasnije donirala sam krv za hCG, a analiza je pokazala da druge trake na testovima nisu duhovi, zapravo sam trudna!

To su najočitiji osjetljivi testovi, ispada! Ako je druga traka slabo vidljiva, onda je hormon vrlo malo, razdoblje je vrlo mala. Definitivno preporučljivo! "
Vera, Rostov-na-Donu.

"Uvijek kad sam sumnjao u odsutnost ili prisutnost trudnoće, kupio sam ovaj test. Nikada još nisam trudna, ali pokazao je apsolutno da nema trudnoće. Da, a moji prijatelji, također, nisu dopustili. Vjerujem da je Evitest prikladan, jednostavan za uporabu i ima razumnu cijenu.

Ne overpay za skuplje testove. Osim toga, to je u gotovo bilo kojoj ljekarni. Vjerujem da test može pokazati pogrešan rezultat u tom slučaju, ako žena ima neke hormonske poremećaje ili test nije kupio u ljekarni, ali negdje drugdje, gdje su povrijeđene uvjeta skladištenja. "
Marija

"Bio je to Evitest koji mi je dao lažno pozitivan rezultat. Nisam uzela hormone, nije bilo drugih problema u tijelu. Ne mogu dugo ostati trudna, ali ovdje sam vidio dvije pruge. Bio sam oduševljen i otišao kod liječnika - ali ni ultrazvuk niti hCG nisu pokazivali ništa. Od tada, ja ne kupujem Evitest, ne vjerujem mu. "
Svetlana

„Planirana trudnoća... i to kašnjenje))) zamolila muža da kupi dva testa, barem u uputama i pisati, što učiniti u jutro, ali je čekao da znam rezultat, napravio........ da, 2 trake))) Otišao sam u krevet sretna. Ujutro sam napravio opet i opet 2 trake. Na isti dan otišao u ginekologa sa suprugom, ona je proveo inspekciju i rekao: „trudnoća nije dobro, ili može biti izvanmaternične, iako izgleda da nije, imate cistu, ide u SAD, doći će u tjedan dana.”

Izašao sam u suzama, moj muž je uzeo ruku i odvukao me do ultrazvuka. Učinjeno je vaginalno ultrazvuk, rezultat: inkluziju tekućine u lijevu jajniku, tj. Cistu i sve. Nakon tjedan i pol je odlučio otići na drugi ultrazvuk, samo normalno, na drugom mjestu... stavi sve rekao o rezultatima prethodne ultrazvuka, liječnik se nasmijao i rekao: „četkicu za šest tjedana. "

Oči su mi se na čelu popele. Toliko za liječnike u klinici. Evitest je bio u pravu, bio sam trudna. Registrirao sam se u nekoj drugoj poliklinici, u bivšoj, ili s nogom. "
Helena

"Nikada nisam imao priliku koristiti takva testiranja često, ali ipak iskustvo je bilo nekoliko puta.

Što mogu reći o Evitestu? Vrlo skupo. Kupio sam je samo kad nije bilo drugog izbora (oni se prodaju u bilo kojem supermarketu, ali naše ljekarne uskoro zatvaraju).

Korištenje je jednostavno i jednostavno. Jednom kada je uhvatio neispravan, pokazao je trudnoću kada to nije bilo. U liječničkom uredu bio sam uvjeren da je upravo suprotno, s kojim mi se drago. "
Katherine

Sve o vitaminima pri planiranju trudnoće govorit će naš odjeljak.

Test trudnoće Evitest - upute i stvarne recenzije

Točne, brze i kompaktne - brze testove za određivanje trudnoće koriste žene širom svijeta. Test trudnoće Evitest - lider u popularnosti i točnosti rezultata. Ti su pokazatelji stekli univerzalno povjerenje zbog njemačke točnosti i dostupnosti.

Najizravniji brzi testovi su certificirani i dostupni u svakoj ljekarni. Pušteni su bez recepta.

HELM Pharmaceuticals Gmbh je razvio nekoliko vrsta testova za dijagnozu trudnoće. Koga odabrati? Kako ih koristiti? Koliko koštaju? Koja je razlika? Odgovori - u članku.

opis

Test trudnoće Evitest je poseban alat za imunokromatografsku dijagnozu rane trudnoće. Ima oblik jednokratne trake s slojem kemijskog pokazivača ili u obliku plastične kapsule s ulošcima.

Pokazivač reagira na prisutnost ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u urinu. Osjetljivost testa je 20 mIU / ml. Zato su brzi testovi omogućili da odredimo trudnoću čak i za tako kratko razdoblje od 5-10 dana.

Norme hCG

Chorionic gonadotropin je hormon koji izlučuje posteljicu od prvog dana trudnoće, to jest, budući da se zametka pričvršćuje na zid uterusa (u pravilu, to se događa 5. dan nakon začeća).

HCG počinje izdvajati od prvih sati trudnoće i nastavlja se sintetizirati tijekom cijelog razdoblja trudnoće.

Maksimalna vrijednost hCG-a je fiksirana od 7. do 11. tjedna trudnoće. Tijekom tog razdoblja indeks hormona povećava se nekoliko tisuća puta. Zatim se razina hormona postupno smanjuje.

Prisutnost hCG urina u muškaraca i ne-trudnica ukazuje na prisutnost hormona koji proizvodi tumor.

Niske razine hCG u trudnica ukazuju:

 • pogrešno dijagnosticirana gestacijska dob;
 • ektopična trudnoća;
 • smrznuti razvoj fetusa.

Tablica "Norme hCG za trudnice"

instrukcija

Pravilno odabrani brzi test - ključ za objektivan rezultat. Preuzmite samo Evitest, osjetljivost koja se podudara s razinom hCG. Inače, rezultat će biti neinformativan.

Ispitne trake za određivanje trudnoće na princip lakmus papira: kada dođe u dodir s reagensom (u ovom slučaju s urinom), indikator mijenja boju. Za najtočniji rezultat, morate strogo slijediti upute koje su uključene u paket.

Opće upute za test trake tvrtke Evitest:

 • skupljati jutarnji dio urina (u to doba dana razina hCG je najviša) u staklenoj ili plastičnoj posudi;
 • Pažljivo otvorite paket i uklonite test traku.
 • stavite brzo testiranje u urinu na određenu razinu 5-10 sekundi;
 • dobiti test i staviti ga na suhu, čistu i vodootpornu površinu (na primjer, na rubu staklenke ili šalice);
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Opće upute za ispitnu kasetu tvrtke Evitest:

 • sakuplja jutarnji urin u staklenim ili plastičnim posudama (ponekad je spremnik uključen u kit za brzo ispitivanje);
 • Pažljivo otvorite paket i podignite test na kasetu;
 • pomoću pipete prikupiti nekoliko kapi mokraće i ispustiti je u prozor s kasetama;
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Opće upute za ispitivanje srednjeg tiska (inkjet quick tests) Tvrtka Evitest:

 • Pažljivo otvorite paket i nabavite jet test;
 • uklonite zaštitni poklopac i, držeći ručku, zamijenite mlaz urina (također možete skupljati urin u spremniku i ispustiti test na njega 5-10 sekundi);
 • poklopac ispitivanja i stavite ga na ravnu horizontalnu površinu;
 • pratiti rezultat nakon 5 minuta, ali ne kasnije od 10 minuta.

Kako brzo test: nakon što je kontakt s urinom na indikatoru polako nastaje kretanje tekućine, što ispunjava prostor s reagensom. Nakon određenog vremena pojavit će se ode ili dvije tamno crvene ili tamnocrvene pruge na pokazivaču.

Što će reći trake na testu

Vrlo često na forumima pitaju kako "dekodirati" trake na brzom testu. Priložimo sve varijacije rezultata:

 1. Jedna tamna traka. Ovo je negativan test trudnoće.
 2. Dvije tamne pruge. Ovo je pozitivan test trudnoće.
 3. Jedna traka je tamna, a druga je blijeda. Ovo je pokazatelj rane trudnoće, ektopične trudnoće ili hormona koji proizvodi tumor. U takvim slučajevima, preporuča se ponoviti test nakon 2 dana i posavjetovati se s liječnikom.
 4. Nema trake. To znači da test nije prikladan za upotrebu ili je pogrešno primijenjen. Mogući uzroci pogrešne reakcije: datum isteka, hermetički paket je bio oštećen, urin nije dobio indikator.

Lažni negativni rezultat - test pokazuje odsutnost trudnoće, iako je žena trudna.

Lažno pozitivan rezultat - test pokazuje prisutnost trudnoće, ali žena nije trudna.

Posebne napomene

Pažljivo pročitajte popis mjera opreza:

 • hermetička pakiranja trebala bi se otvoriti tek neposredno prije ispitivanja;
 • ako je ugrožena cjelovitost zapečaćenog paketa, ne preporučuje se testiranje kako bi se izbjegao netočan rezultat;
 • test trake i kasete mogu se koristiti samo jednom;
 • ne koristite test nakon datuma isteka;
 • zabilježite točno vrijeme navedeno u uputama;
 • nemojte pregrijavati test tijekom rezultata;
 • test je namijenjen samo za vanjsku uporabu;
 • ne konzumirajte mnogo tekućine (i diuretik) tijekom noći prije testa, kako ne bi iskrivili rezultat.

U prvim danima odgode menstruacije u prisustvu trudnoće, drugi pojas, u pravilu, postaje slabiji i sporiji.

Koji su testovi trudnoće?

Prilikom odabira najopasnijeg testa trudnoće potrebno je uzeti u obzir da njihova osjetljivost varira od 10 do 25 ili više mIU / ml. To znači da je kraće razdoblje trudnoće, to je manje osjetljivo test bi trebao biti. Isto tako, što je duže razdoblje, to je veća osjetljivost testa.

Razmotrite sve vrste proizvoda brzih ispitivanja Evitest.

Najgore

Najjednostavniji i najpristupačniji test prve generacije u obliku aplikatora. Spada u podvodne brzo testiranje. Odabrano je za dijagnozu rane trudnoće u prvim danima ciklusa kašnjenja.

Evitest Plus

Ekspresni test prve generacije. U izgledu i svrsi slično Evitest Oneu. Komplet sadrži dvije test trake. Prva traka treba koristiti prvi dan odgode, a nakon nekoliko dana popraviti rezultat s drugom.

Najočitiji dokaz

Brzo ispitivanje tablete ili kasete druge generacije. Komplet sadrži posebnu pipetu. Točniji tip ispitivanja.

Evitest Perfect

Jet (srednji) tip ispitivanja treće generacije. Najskuplji od cijele serije Evitest. Prikladno za upotrebu u bilo koje doba dana. Ne zahtijeva skupljanje urina u zasebnom spremniku.

Evitest Supreme

Inkjet test treće generacije. Razlikuje se u elegantnom dizajnu i visokoj osjetljivosti.

Godine 1998. provedena je analiza rezultata brzih ispitivanja trudnoće. Pokazalo se da domaći testovi koje su proveli iskusni ljudi nisu se razlikovali u rezultatima laboratorijskih pregleda (prosječna vrijednost točnosti bila je 97,4%). Rezultati običnih potrošača bili su znatno niži (u prosjeku 75% točnosti). To sugerira da mnoge žene jednostavno ne slijede upute u priručniku.

Ovisno o vrsti brzog testa, njihova je cijena također promjenjiva (podaci za 24. listopada 2015. prikazani su u nastavku):

Evitest One - 76-93 rubalja;

Evitest Plus - 157-191 rubalja;

Najopasniji dokaz - 212-281 rubalja;

Evitest Perfect - 280-309 rubalja;

Evitest Supreme - 345-427 rubalja.

Cijene za najočitiji proizvodi na vašem području mogu se razlikovati od navedene cijene u ovom članku.

Recenzije

U protekle dvije godine, Evitest proizvodi su sve više propali. Mnoge se djevojke žalile na lažno pozitivne i lažno negativne rezultate. No većina potrošača preferira tu konkretnu tvrtku.

Nekoliko recenzija o Evitestu.

Natalia, Noginsk (Rusija).

Već nekoliko godina bio sam prijatelj s Evitest testovima. U našim ljekarnama cijena za Evitest One kreće se od 50 rubalja. Smatram ga vrlo jeftinim.

Uvijek sam kupio točno jedan, jer je jednostavan za korištenje i bez nepotrebnih "zvona i zvizdaba". Sakupio je urin, umaknuo test, držao ga 5 sekundi, a zatim čekao još 5 minuta i rezultat je bio spreman! Sve je uvijek jasno!

Moja je priča...

U 2011. godini test mi je pokazao prvu trudnoću. Bila je to dobra vijest za mene i moj suprug.

Godinu dana kasnije odlučili smo imati drugo dijete. Ali nisam mogao dugo ostati trudna. Svako zakašnjenje smatralo se trudnoćom, ali test je tvrdoglavo pokazao prugu. Tako je prošlo gotovo godinu i pol.

I sad, uoči nove godine, počeo sam odgoditi. Kupio sam Evitest i nije se nadao ništa. No, 31. prosinca ujutro test je pokazao dragocjene dvije trake. Naša radost nije znala granice.

Nikad test nije razočarao! Preporučujem!

Natalia, Vladivostok (Rusija).

Izvinit ću me! Jednom sam započeo kašnjenje koje smo čekali moj muž i ja. Potrčao sam u apoteku na test. Kupio je Evitest i ispitao drugu tvrtku.

Najočitiji je pokazao jednu svijetlu traku, a drugu - blijedo ružičasta. To je poznato kao pokazatelj trudnoće. Drugi test pokazao je negativan rezultat. Prije toga nisam imala sumnje o kvaliteti Evitesta i rekla mi mužu dobre vijesti. Bio je na poslu. Na povratku kući kupio je još nekoliko testova.

Ujutro sam provjerio rezultat. I opet Evitest pokazao je blijedo ružičastu traku, a ostatak testova pokazao je negativan rezultat. I uvečer istog dana sam išao mjesečno. Kako onda vjerovati proizvođaču?

Alice, Moskva (Rusija).

To razdoblje u mom životu došlo je kad sam odlučila dobiti dijete. U procesu planiranja, pokušao sam mnogo različitih testova trudnoće. Reći ću vam svoje dojmove o Evitestu.

Budući da je to najpopularniji proizvođač, kupio sam ga. Međutim, u uputama, po mom mišljenju, došlo je do nedostatka. On kaže da će rezultat biti vidljiv za 5-10 minuta. Čekao sam 15-20 minuta da vidim drugu traku. Malo me zbunilo, ali nisam prestao koristiti ove testove.

Uglavnom sam obeshrabren duhovnom trakom, koja se pojavila i nestala u različitim vremenima (na jednom testu se pojavila nakon 5 minuta, a drugu nakon 10). Isprva sam mislio da je ovo druga traka, koja pokazuje trudnoću. I mnoge neiskusne djevojke također misle.

Nakon što sam pretražio internet, pronašao sam podatke da je brak proizvođača. To ne ukazuje na trudnoću. Stoga budite oprezni. Provjerite rezultate različitih proizvođača brzih testova.

Kako napraviti test trudnoće. Kaže ginekologu.

Video pregled testa Evitest Plus. Povratne informacije potrošača

Ispitivanje trudnoće najočitijim pregledima

Koga je Eviteste zatrudnjela?

Od petka radim ispitivanja trudnoće Evitest, sva četiri testa su pozitivna, a ne vrlo vidljiva traka, ali različita (iako lakša od kontrole). Danas je to obično malo lakši od kontrole. Danas je bio liječnik i ultrazvuk. Liječnik je rekao da je maternica mala i malo je vjerojatno da je trudnoća, ali još uvijek je poslana na ultrazvuk kako bi se isključila ektopična. Uzistka je rekla da jajna stanica nije vidljiva (14 DPO), ali nije vidjela žuto tijelo. Pravo jajnika 2-komorna anekusna uključenost 35x28 mm. Preporuča se ponovni ultrazvuk nakon tjedan dana. Djevojke dijele svoja iskustva, koja su imala lažne positivesististe i može li to uključiti žuto tijelo (jer bez nje trudnoća nije moguća)?

0 0 0 Posted by: shaki

Ksyusha, EVIC mi nikada nije pokazivao 2 trake, čak i sa zakašnjenjem od 8 dana, i nisu me zavaravali... pa se nadam da se ne varaš, bilo bi

0 0 Autor: Olyasha, Donjeck

Mislim da ultrazvuk u takvom razdoblju nije vrlo informativan, bilo bi bolje donirati krv na hCG u dinamici i normalnim rastom - uzdisati i opustiti! I možete promijeniti liječnika. Svaki normalni ginekolog će reći da nije nužno tamo pogledati takav rok (rekli su mi to 6.dan odgode)

Raspored je upravo lijepa! Predajte hgch i uživajte u trudnoći!

0 0 Autor: Rustle

Već sam napisao još jednu temu.. ali već je gluh. Imam 3 najočitiji pokazuju //. I šestog dana zakašnjenja počelo je razdoblje. Ali to ne znači da je test "prevaren". To znači da sam trudna... ali...

0 0 Posted by: Bridget

Vampirka, i cista VT, mogu li testovi biti prugasti? Imam dva folikula u ovom ciklusu. Jedan je točno nadoliti, a drugi je pregledan i napisan cista VT...

0 0 Autor: Vampirka, Krasnodar

Tvorba s dvije komore može biti folikularna cista, stoga hCG može biti neznatno povišena. Imao sam to tako da su testovi bili uklonjeni, dali su slabu traku, prošao sam hCG. Bilo je 7, 0, kašnjenje je bilo 5 dana, tada je lopta bila gotova, to je učinjeno ultrazvukom, nije bilo fetalno jaje i bilo je cista u jajniku. Zatim unutar 2 ciklusa cista je nestala. Dakle, sve može biti.

NVL, govorite li o trudnoći?

0 0 Posted by: Bridget

Ksyuha 31, sva moja B također su me pokazala Evitest, nikada nisam lagao. Usput, sutra ću uzeti HCG. Sretno za nas!

Da ste trudni, nemojte paničariti. 14 DPO - jako rano za ultrazvuk.

0 0 0 0 Autor: Lysa81, Cheboksary

Da, definitivno nisu primijetili, imala sam folikul promjera od 30 mm na razdoblje od dva tjedna, uskoro će prasnuti i M će početi. I taj je folikul u kolovozu imao 5 godina, bilo je čudo, a liječnici su bili reosiguravatelji. Smirite se i uživajte u životu. -D

0 0 Autor: Volga, Pushkino

Odbačena sam... Kupila sam testove za ovulku, a tu kao poklon test trudnoće. Nisam vidio (oni su iste uopće, samo u malim slovima piše da je to cijela razlika za test). i napravio ga na 18DPO.. Naravno, bilo je negativno... samo dan poslije sam pročitao pakiranje koje nije izbačeno slučajno i shvatio.. kao što je to..

Za mene, ovaj test pravilno je odredio trudnoću. Ne vjerujem drugima.

Hvala djevojkama, čak iu mojoj duši, postalo je lakše. Sutra ću ići na hgch.

0 0 Posted by: konobar

A zaključak ultrazvuka sličan je mojoj kod 15 DPO-a. Također, maternica nije pronašla ništa, maternica je mala, uključivanje u jajnik. Čak i tada je pronađena cista i slobodna tekućina. I nakon tri dana već je vidljivo oplođeno jaje. Ono što želim za vas).

Autor: Alisa, Saransk

Ksyuha 31, postoji toliko mnogo priča o činjenici da trudnoća u ranoj fazi se ne vidi, i ultrazvuk previše. Dakle, vjerojatno ste B!

0 0 Posted by: konobar

Nadam se da je ovo B. EVI pokazao mi je dobar strip prije odgode. Općenito, po iskustvu, oni su osjetljivi i sjajno izbačeni. Želim vam sreću! Ali najvjerojatnije HCG, naravno.

0 0 Autor: Nastya, Izhevsk

Ksyush, nemoj ni razmišljati o tome. Svi G sada imaju takvu politiku "nije trudna, dok se ne pojavi trbuh". Oni obično pobačaju u ranom razdoblju zbog kršenja menstrualnog ciklusa

0 0 Autor: Ksyuha 31, Belgorod

Nastyush, bio bih jako sretan ako bi tako bio. Prije odlaska liječniku bio sam siguran u to, ali nakon toga ne znam.

0 0 Autor: Nastya, Izhevsk

Ksyush, ti si definitivno B, Evitest oni su dobri i imaju najmanje 20 mln / L osjećaja, pa predajte HCG ako želite, svakako će vam biti jasno koliko dugo imate. Pa, na 14DPO bi trebao biti dobar hCG, pa predajte, a zatim poništite

Korisnik web stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je u potpunosti odgovoran za sve materijale koje djelomično ili potpuno objavljuje pomoću usluge Woman.ru. Korisnik Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji su im dostavljeni ne krši prava trećih osoba (uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava), ne utječe na njihovu čast i dostojanstvo. Korisnik Woman.ru, koji šalje materijale, stoga je zainteresiran za objavljivanje na web stranici i izražava svoj pristanak na daljnju upotrebu od strane urednika Woman.ru.All Materijalni materijali Woman.ru, bez obzira na oblik i datum postavljanja na web stranicu, mogu se koristiti samo uz suglasnost urednika web mjesta. Ispis materijala od Woman.ru nije moguć bez pismenog dopuštenja izdavača. Uredništvo nije odgovoran za sadržaj oglasa i članaka. Mišljenje autora možda se ne podudara s gledišta urednika. Materijali smješteni u sekciji "Sex" ne preporučuju se za gledanje osoba mlađih od 18 godina (18+). Kada posjetite woman.ru, prihvaćate Women.ru Uvjeti korištenja, uklj. i u smislu kolačića

Suzanne10.12.2012, 03: 17Želim čuti test trudnoće evitest recenzije forumchanok. Je li te pustio? Samo se cijena čini prihvatljivom. Ne vidim točku preplata, jer načelo djelovanja, kao što ja to razumijem, jedno je... ali možda je često pogrešno, pa je cijena relativno mala? murzika10.12.2012, 03:46Normalno testiranje, postoji nekoliko vrsta. Najfinija inkjet testna kaseta, vrlo je prikladna za upotrebu, naročito kod ne-doma. Nenad treba tražiti spremnik urina. Da bi rezultati bili točni, morate se pridržavati uputa za uporabu. Suzanne 12/12/2012, 03:01 Ovo je vrsta jet-type da. Kao pravilo, kupio sam testne trake, ali ne vidim nikakav razlog za trošenje novca na elektronskom, ali to je srednja mogućnost. Potrebno je pročitati, ali je vjerojatno skuplji nego inače? Lakomka 08.01.2013, 14: 51 Da, testiranje jet je nekoliko puta skuplje. I ja mogu reći o evitesteu da i ja to koristim, općenito, sretna sam s njima, nikad nisam uspjela. I rekao je svom prijatelju o radosti majčinstva! Keesmun16.05.2013, 07: 23Imao je jet-evitest. Prošlo je 10 dana odgode, pokazalo drugu prugastu svjetlinu od kontrole, čak i moj muž bio je iznenađen: osmijeh: NoAngel (dobar test) bio je jet-evitest koji mi je pokazao trudnoću 3 dana prije odgode) GalKa11.11.2013, 16:58 Ne vidim razloga da preplatim za zrakoplov. Tri minute moraju čekati i sve, ako je na uobičajen način. A u smislu pouzdanosti sve su to, po mom mišljenju, dobre. Iako sam prvenstveno kupio i evitest, bio je nekako najčešći. Katerina8205.12.2013, 22: 32Eventirano 3 puta ovog mjeseca. 5 dana prije menstruacije - pokazao je negativan rezultat, na dan navodne mjesečnice 1 svijetla pruga, a druga jedva vidljiva, pojavila se oko 10 minuta nakon prvog. Nije bilo jasno kako ga procijeniti) I treći dan odgode je isti - 1 svijetli, drugi malo zamjetljiv bar. Test nije bio inkjet. Kao rezultat toga, ponovno sam provjerio Clearblue test, koji je pokazao određeni + i čak termin)). Catherine *** Dobar test! Uobičajeni izbjegavanje pokazalo mi je dvije trake četiri dana prije L.Alaasttochchku m. Kad sam bila trudna sa svojim sinom, ovaj test nije pokazao 2 trake. Daria Ivanova 14. siječnja 2014, 22:34. Ovaj test nije me pusti, uvijek je pokazao ispravan rezultat. a prije toga mama je kupila ček, pa mi je najprije pokazao 2 trake, a zatim 1. Morala sam provjeriti s evitestom. Gulina je odgodila 5 dana, moj trbuh boli, test pokazuje 1 prugu, što je to? _KAPRIZ_16.01.2014, 00:00 pokazali su lažni pozitivni rezultat (više puta), pa čak i za eksperiment u sredini ciklusa pokazali drugu traku, kada su ostali testovi šutjeli -_-_ KAPRIZ_16.01.2014, 00:03 03. rok 5 dana, trbuh boli, test pokazuje 1 traku, što je to? To može biti hormonsko zatajenje, ili nakon hipotermije / stresa, ili je trudnoća, ali test još ne može uhvatiti vaš hgch)) Pokušajte kupiti testove iz različitih tvrtki i to opet! Albina1993 Napravila je 3 od ovih testova. Svi su pokazali 2 bara. Sutra ću ići na testove za hCG))) check)) Lena 06/12/05/2014, 23: 08Izvobo "Clearblue" test. On je zrakoplov. Nema potrebe za prikupljanjem. Može se koristiti u bilo koje doba dana. 58,00 rubalja. To je razumna cijena))) Indira-89 Nisam uspio jedan test za obje trudnoće. Svi oni rade na istom principu. Posljednje što sam učinio (usput, on mi je pokazao dragocjene dvije pruge) bio je 14p test)) Natalie-Natalka04.06.2014, 01: 02Ukupio je test "Clearblue". On je zrakoplov. Nema potrebe za prikupljanjem. Može se koristiti u bilo koje doba dana. 58,00 rubalja. To je sasvim razumna cijena))) To je u kojem gradu je takav dojam. Kupi sam za 200. Sunny_Margo24.07.2014, 15:28 I napravio zaobilaženje i papir i inkjet, pa papir (nekoliko komada, kupljenih u različitim ljekarnama) jasno je pokazao 2 trake, a inkjet drugu traku jedva čak Mislim na duljinu). Preplatka ne vidi točku! Općenito, više volim cleatru. Ovoga puta nisam morao odmah čekati rezultat + (košta oko 100 rubalja, ali rezultat je jasan). Glavna stvar ne treba biti zbunjena s vremenom koje pokazuje, to košta oko 1000 rubalja! OlenkaTrof29.08.2014, 18:49 Girls, ali ovaj testik me sada ne želi ugoditi (to sam to učinio 6 puta u tjednu), sve / strip pokazuje 1 dana odgode, želudac vuče, ne dodiruju dojke, tjelesna temperatura već 2 tjedna 37-37,4. Može li još jedan pokušati? Iako je tijekom prve trudnoće (završila vakuumskim aspiracijama: znoj :) pokazao se tri dana prije menstruacije //. Razmislite o tome. Stvarno želimo dijete. Stamina31.08.2014., 19: 36 Pokazao mi je drugu slabu traku na 5. dan odgode (nakon svega, već nešto: ;-) :) 7. dana kupio sam ga i još tri različite (na žalost, ne sjećam se tvrtke). Dakle, Evie je bio jedini negativan (((uopće nije bilo druge trake, a ostalo su sve sjajne! Postotak braka postoji u svim tvrtkama, a ovisi io uvjetima skladištenja i tako dalje. Gallita12.09.2014, 11:35 Nije to bio jako dobar test, to sam radio 6. dana zakašnjenja i nije pokazao ništa nakon vremena navedenog na paketu, bio sam uzrujan, pa sam ga slučajno pogledao nakon nekoliko sati i vidio vrlo, vrlo slab prugast, a menstruacija nije počela, trbuh mi se povlačio. 2 dana nakon prvog testa kupio sam Clear Blu i pokazao sam da sam trudna. a postoje testovi koji su mali TrinkaA postoje testovi koji mogu odrediti trudnoću prije kašnjenja? ksenia_aA postoje testovi koji mogu odrediti trudnoću prije kašnjenja? ClearBlue e-mail 4 dana prije odgađanja može biti učinjeno, saznala sam o trudnoći) kadan4ik Obje trudnoće nisu uspjele proći jedan test, a svi oni rade na istom principu, a zadnji koji sam učinio (usput, on mi je pokazao dragocjene dvije pruge) bio je 14p test))) U mom gradu najjeftiniji test košta 69 (( (tashka01.10.2014, 19: 06Za sve izbjegavanje (činilo se 4 stvari) pokazuje slabost 2w traka. Elektronički poriče. Sada ne znam kako ih vjerovati (Powered by vBulletin® Verzija 4.1.7 Copyright: 2015 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava pridržana.

Test trudnoće - Evitest

Test trudnoće Evitest (Evitesta) se odnosi na jedan od najpopularnijih brzih testova za određivanje trudnoće. Proizvodi ga njemačka tvrtka HELM Pharmaceuticals Gmbh

Zašto ga mnogi vole?

 • Proizvođač tvrdi gotovo 100% točnosti ispitivanja, čak iu ranoj fazi trudnoće (prvi dan odgode menstrualnog ciklusa)
 • Osjetljivost testa - 20mME / ml.
 • Rezultat testiranja ne ovisi o dobu dana (iako se u jutarnjim satima može dobiti točniji rezultat)
 • Vrijeme čekanja 3-6 minuta
 • Test postoji u pet oblika.
 • U proizvodnji korištenih samo visokokvalitetnih materijala, osigurati sterilnost proizvodnje, svaka faza je testirana.

Nakon tjedan dana, koncentracija hCG se brzo povećava, postaje maksimalno 11-12 tjedana, nakon čega se smanjuje.

Stoga, kako bismo točnije odredili početak trudnoće, dodamo 10 dana do datuma ovulacije, a zatim se provodi ispitivanje.

Testne sorte

Evitest je dostupan u nekoliko vrsta.

 • Evitest One je test koji predstavlja jednu test traku. Uklanja se iz ambalaže i uroni se u skupljeni urin nekoliko sekundi.
 • Evitest Plus. Razlika od prvog testa je prisutnost dviju traka, što povećava točnost analize.
 • Evitest Proof je sustav testiranja tableta koji se sastoji od posebne kasete i pipete koja se nalazi u paketu. Njegov dizajn omogućuje urinu da učinkovitije reagira s reagensom. Taj je test lakši za upotrebu i pokazuje točniji rezultat u usporedbi s prva dva.
 • Evitest Perfect je profesionalni inkjet test, pomoću kojeg nema potrebe za skupljanjem mokraće u zasebnom spremniku, ali dovoljno je držati vrh testa nekoliko sekundi pod mlazom mokraće.
 • Evitest Supreme je moderan inkjet test koji ima stilski dizajn u kombinaciji s velikom osjetljivošću.

Najopasnije - upute za uporabu

U svim setovima su priložene upute, gdje je detaljno opisan proces ispitivanja. Načelo njihova rada je slično, ali mogu postojati različite točke koje utječu na točnost ispitivanja.

Najgori. Nakon što je test izvadite iz pakiranja, uronite test traku u skupljeni urin na razinu oznake koja je primijenjena. Nakon 4-6 sekundi, uklanja se i postavlja na ravnu površinu. Rezultat bi se trebao pojaviti za nekoliko minuta, ali pričekajte najviše 10 minuta. Izgled jedne crvene trake znači da trudnoća nije došla, dvije trake - prisutnost trudnoće.

Evitest Plus. Ponovno ispitivanje provodi se radi razjašnjavanja rezultata nakon 2 dana, što je povezano s brzim povećanjem razine hCG nakon početka trudnoće.

Najočitiji dokaz. Potrebno je ukloniti test iz pakiranja, staviti ga na ravnu vodoravnu površinu i ispustiti nekoliko kapi urina u prozorčić indikatora pomoću pipete. Rezultat bi se trebao pojaviti nakon nekoliko minuta.

Evitest Perfect i Vrhovni. Nakon uklanjanja poklopca iz testa potrebno je zamijeniti vrh uloška gdje se strelica primjenjuje nekoliko sekundi ispod struje urina, a zatim zatvorite ispitivanje istom kapicom. Rezultat se može promatrati u intervalima od 5-10 minuta, ne više nego ovaj put.

Osnovna pravila testiranja koja utječu na točnost rezultata.

 • Test se ne može koristiti nekoliko puta.
 • Rezultat ne bi trebao čekati više od 10 minuta
 • Pohranjivanje samo u pakiranju na temperaturi od 5-30 ° C
 • Ispitivanje mora biti izvan dosega sunca.
 • Najprecizniji rezultat može se postići analizom ujutro.
 • Uoči ispitivanja potrebno je ograničiti upotrebu velikih količina tekućine.

Eviteste - koristite recenzije

U pravilu, ovi testovi često reagiraju pozitivno, jer Zahvaljujući širokom rasponu, svaka žena može odabrati praktičnu primjenu za nju, a rezultati gotovo uvijek odgovaraju stvarnosti.

No, u posljednje vrijeme negativne kritike počele su se povećavati, da test pokazuje lažne rezultate. Prodavači u ljekarni nisu tako preporučili ovog proizvođača.

Stoga, kako biste dobili pouzdanije informacije o prisutnosti trudnoće, bolje je kupiti nekoliko testova različitih marki.