Kako zatrudnjeti kao dječak: metode koje potvrđuje znanost

Liječenje

Jedno od najčešćih pitanja koja buduće roditelje postavlja u internetske tražilice jest: "Kako zaraziti dječaka 100 posto?" Iako je nemoguće jamčiti rezultate bez intervencije suvremenih medicinskih tehnologija, mnogi i dalje vjeruju u drevne tradicije, narodne metode, prednosti, molitve i spremni su ih testirati.

Otkriće ženskih i muških spolnih kromosoma, koje određuju spol djeteta u vrijeme začeća, datiraju iz 1905. godine i pripada genetičarima Nettie Stevens i Edmund Wilson. X i Y kromosomi unutar spermija moraju doći do jaja i prodrijeti u njega. Brojni čimbenici utječu na taj proces.

Znanstvenici su otkrili da nositelji spermija X kromosoma (žene) mogu održavati mobilnost duže. Ali vlasnici Y-kromosoma (koji su "odgovorni" za dječake) kreću puno brže. Stoga, ako žensko tijelo stvara uvjete za prodiranje spermija brže u maternicu i njegove epruvete, povećat će se vjerojatnost da će "spermijska stanica" raste na jajnu stanicu.

Racionalne "bake" savjeti

Nije uvijek moguće da se par zatrudne kao dječak prvi put. Ponekad je potrebno mnogo godina. Stoga ne čudi da roditelji vjeruju da su "sva sredstva dobra" i djeluju, usredotočujući se, između ostalog, na drevne tradicije i uvjerenja. I, kako se ispostavlja, neke "folk" metode nisu tako neodržive kao što se čini na prvi pogled. Što možete vjerovati?

Posebna prehrana

Tradicionalne narodne preporuke navode da određena vrsta hrane i određena pravila unosa hrane mogu povećati šanse za osvajanje sina. U fazi planiranja trudnoće, dječak preporučuje sljedeću dijetu za roditelje i na dan začeća.

 • Više alkalne hrane. Morate jesti hranu koja će promijeniti pH (ili kiselost) vašeg tijela. Alkalna hrana smanjuje kiselost cervikalne sluzi koja povećava propusnost spermi i može biti od velike važnosti u planiranju dječaka.
 • Česta frakcijska snaga. Potrebno je jesti češće nego inače i distribuirati dnevne kalorije u male dijelove tako da je razina šećera u krvi konstantna. Morate jesti s redovitim doručkom, jedući više hrane bogate natrijem, kalijem i vitaminima B12, C, E.
 • Više kalorija. Studije provedene na Sveučilištu u Oxfordu sugeriraju da je vjerojatnost trudnoće malog muškarca veća za one žene koje jedu visoko kaloričnu kašu za doručak svaki dan.

Popis proizvoda koji se preporučuju za koncepciju dječaka:

 • povrće - brokula, mrkva, grašak, tikvice, krastavci, češnjak, kukuruz, krumpir;
 • voće - grejp, kivi, avokado, banana, breskva, šljiva;
 • slatkiši - med, suhe marelice, tamna čokolada;
 • sokovi za piće, gazirana pića;
 • ulja - biljno ulje, masline;
 • škrob - kaša i makaroni, kruh, peciva, kolačići;
 • proteina - meso i ribu u bilo kojem obliku kuhanja;
 • Natrij i kalij - ukiseljeno povrće.

Pri planiranju dječaka treba izbjegavati sljedeću hranu i hranu:

 • fermentirano mlijeko i mlijeko u sastavu;
 • plodovi mora.

Prikladni dani

Način na koji dijete dobiva ovulacijom također ima znanstvenu razlog. Smatra se da je vjerojatnost dobivanja muškog djeteta veća ako se seksualni odnos provede u sljedećim razdobljima.

 • Unutar 24 sata prije otpuštanja jaja. Spermatozo koji nosi Y kromosom bit će na mjestu do trenutka kad jaje napusti jajnika.
 • U prvih 12 sati nakon ovulacije. U ovom trenutku, cervikalna sluz, koja se proizvodi tijekom ovulacije, razrjeđuje i dopušta spermi da brzo krene s Y kromosomom.

Možete pokušati koristiti ovaj način kalendara ako je ciklus apsolutno redovan za ženu. S nepravilnim ciklusom oko kojih dana je bolje zamisliti dječaka, možete procijeniti test ljekarne, koji određuje trenutak ovulacije.

Osim toga, kao i kod kalendarske metode, možete izračunati dječakova koncepcija pomoću bazalnog plana za temperaturu: temperatura pada malo prije ovulacije, a neposredno nakon ovulacije bilježi svoj označeni skok.

4 pravila u krevetu

Postoje neki intimni savjeti o tome kako roditi dječaka. Do kakvog držanja možete zamisliti dječaka i trebate li pre-apstinenciju. Dakle, postoje četiri pravila.

 1. Seksualna apstinencija. Preporučuje se da se suzdrže od spola sedam dana prije određenog vremena.
 2. Postavite s dubokom penetracijom. Položaji u kojima je čovjek iza žene ili sjedi na čovjeku na vrhu (položaj vozača) će učiniti. Dakle, put do "cilja" - zrelijih stanica jajeta je donekle skraćeno.
 3. Istodobni orgazam. Vjeruje se da s istodobnim vrhunskim osjećajima, oba partnera emitiraju tajnu s alkalnom okolinom, pridonoseći promicanju "dječaka" spermija.
 4. Deset minuta na leđima. Nakon spolnog odnosa, žena bi trebala ležati na leđima i provesti najmanje deset minuta na tom položaju. To daje veću vjerojatnost da sperma ulazi u cerviks.

Ono što ne biste trebali imati povjerenja

Često pronađena na internetskoj metodi planiranja spola djeteta za krv roditelja nema znanstveno opravdanje i nije povezana s razdobljima obnove krvnih elemenata.

Dakle, pristaše metodologije tvrde da se krv žene obnavlja svake tri godine (počevši od 15 godina) i muškarca - svake četiri godine (počevši od 16 godina). Prema njihovom savjetu, potrebno je usporediti čija je krv "mlađa". Ako je čovjekova krv nedavno ažurirana, par će imati dječaka. A ako žena "osvoji", onda se možete pripremiti za izgled djevojke. Kao rezultat toga, roditelji navodno mogu planirati odgovarajuće razdoblje za začeće.

Zapravo, nije. Prava slika je ovo: svake sekunde, milijuni crvenih krvnih stanica formiraju se u ljudskoj koštanoj srži. Oni "žive" u krvotoku oko 120 dana, a potom se apsorbiraju drugi stanični elementi krvi odgovorni za uklanjanje mrtvih stanica i stranih agenata. Razdoblje postojanja drugih krvnih stanica još je kraće:

 • leukociti - od dva do 15 dana;
 • eozinofili - 15 dana;
 • bazofili - dva do četiri dana;
 • makrofagi - dva ili tri mjeseca;
 • trombociti sedam do deset dana.

Stoga, spol bebe ne ovisi o obnovi krvi roditelja. Također, nema nikakve veze s grupom ili rhesusom.

Kako zaraziti dječaka: IVF pomoć

Danas znanstvenici mogu ponuditi samo jednu metodu koja pruža zajamčenu priliku za odabir spola nerođenog djeteta. Ovo je metoda dijagnoze prije implantacije u programu umjetne oplodnje. Koristi se ne samo zbog velike želje da rađaju dječaka (zbog religijskih uvjerenja, na primjer), već i kao prilika za izuzimanje patologija povezanih s seksom, kao i na način liječenja neplodnosti.

Bit pred-implantacijske genetske dijagnoze

Ova metoda ima točan slijed djelovanja pomoću medicinske opreme visoke tehnologije, a prema pregledima obavljaju vrhunski stručnjaci. Što rade:

 • žena dobiva zdrava jaja, a čovjek prima visoko kvalitetne sperme;
 • izraditi postupak umjetne oplodnje in vitro;
 • ispitati stanice vanjske ljuske zametaka petog dana života;
 • odrediti spol potencijalnog djeteta;
 • nakon dijagnoze dječakov zametak prenosi se u maternicu.

Nema savjeta kako se truditi kao dječak koji će jamčiti 100 posto rezultata. Čak i takva komplicirana i skupo medicinska manipulacija kao IVF nije panaceja. Uostalom, embrij se ne uklapa uvijek. Zato je važnije imati zdravu djecu, a ne njihov spol. A ako se ovaj momak ne rodi ovaj put, vrijedi ponovno pokušati.

Kako zaraziti dječaka

Spol budućeg djeteta bio je planiran u drevnim vremenima iz raznih razloga, ali nasljednik-dječak je bio "naredio" mnogo češće. Danas, planiranje djeteta nije tako važno, ali mnoge obitelji koje žele imati drugo dijete žele imati dijete suprotnog spola.

Dakle, ako želite imati nasljednika (to nije bitno za koje razloge), onda prije svega zapamtite: 100% jamstva ne pruža nikakav način. I ima ih puno u naše vrijeme. Neki, kako kažu, testirani su stoljećima, dok su drugi "moderne tehnologije".

Jednom davno...

U drevnoj Kini, tijekom seksa, žena je morala položiti glavu na sjever kako bi rodila dječaka. Egipćani su "zamišljali" nasljednika punog mjeseca, Nijemaca - na sunčanom toplom vremenu, mnoge europske zemlje položile su sjekiru ispod jastuka za vrijeme začeća, drugi popili los krv vinom prije spolnog odnosa - kao rezultat dječaka rođen.

... do danas

Nekolicina ljudi danas koristi ove metode, ali nešto je čvrsto utemeljeno u antici još od antike - primjerice, starog kineskog stanja rodnih definicija. Izvorna tablica (i ona, usput, već oko 700 godina) pohranjena je danas u Pekingu. Drevni Kinezi vjeruju da je spol djeteta ovisan o dobi majke i mjesecu začeća. Korištenje stola je jednostavno i praktično: sjecište dobi majke i mjeseca začeća, a ukazuje na koga možete roditi: dječaka ili djevojčicu.

Koliko je ova tablica istinita, teško je suditi. Mnogi to vide kao igru, pa za ozbiljno planiranje ne koriste ovu metodu, unatoč poštivanju drevnog Kineza.

Japanci koriste sličnu metodu, ali nemaju tablicu, već "Koncept kalendara". Prvo morate odrediti broj parova koji želi roditi dječaka po ovoj tablici.

Na primjer, ako su mama i tata rođeni u prosincu, broj njihovih parova je -12. Sada nastavite s rasporedom.

Crvena krivulja iznad crne crte ukazuje na najveću vjerojatnost da se dijete pojavi u određenom mjesecu. Naš imaginarni par s brojem 12 rodit će dječaka ako se u ožujku i travnju dogodi koncepcija.

Ne podnosi "znanstvenu provjeru", ali je metoda planiranja dječaka krvlju također popularna. Koristi se još od davnih vremena. Dno crta je jednostavna: da zatrudni dječak, krv oca mora biti mlađa. Smatramo: mama mama podijeljena je s 4 (kao što se krv promijeni svake 4 godine), a tata starosti - tri ("muška krv" ažurira se svake tri godine). Na ostatak dodajemo broj mjeseci od posljednjeg rođendana do mjeseca začeća. Uspoređeni su rezultati muškaraca i muškaraca i izvučemo zaključke. Pouzdanost metode 50 do 50. Inače, ne može biti: ni dječak ni djevojka.

biologija

Od škole, moramo se sjetiti da je u procesu koncepcije najvažnija uloga koju igraju kromosomi, muški i ženski. Žena ima samo kromosome dvadesete, a čovjek ima i X i Y. Ovo je ključ za trag: tko će se roditi. Ako sperma s X kromosom oplodi majčino jaje, djevojčica (nakon svega, to će postati dvadeseto stoljeće), a ako spermatozoidni Y uđe u jaje brže, tada će se dječak ispasti.

Na temelju toga, do danas, mnogi "stručnjaci" nastoje na neki način utjecati na proces oplodnje i "gurati" "željenu" spermicu u jajnu stanicu. S najvećom preciznošću, dječak može biti "naredio" umjetnim osjemenjivanjem, kada je moguće razdvajati nosače X i Y kromosoma laserom. Međutim, liječnici to rade vrlo rijetko, pa čak i kada je to od vitalnog značaja, na primjer, kada je dječak potreban, jer se ozbiljne bolesti prenose ženskom linijom. Intervencija u onome što je stvorila sama priroda je ispunjena neugodnim posljedicama.

Ovdje su neke uobičajene metode "naručivanja" dječaka.

Da bi se dječak rodio, žena mora težiti najmanje 54 kg. Zato kažu znanstvenici iz Italije. Japanske studije pokazuju da je pušenje manje vjerojatno da će zatrudnjeti prije spolnog odnosa. Dječaci imaju veću vjerojatnost da će se roditi nepušačima. Njemački su znanstvenici napravili zanimljiv zaključak: manje nervozan - vjerojatnije je da će zatrudnjeti dječaka.

Dva mjeseca prije začeća, možete ići na posebnu prehranu koja će oksidirati unutarnju okolinu tijela, a "dječak" spermijskih stanica će preživjeti u vagini. Da biste zamislili dječaka, tatu i mamu, trebate jesti meso, krumpir, kiselo meso, dimljeni meso, gljive, banane, marelice, naranče, breskve, datume, ali mliječni proizvodi, kupus, orasi i grah nisu obuhvaćeni.

Kako zaraziti dječaka krvlju

Prema nekim izvorima, koncepcija krvi je jedna od najčešćih metoda planiranja spola nerođenog djeteta. Kako zaraziti dječaka krvlju? I vrlo je jednostavno - računati, čija je krv iz para mlađa: otac - biti dječak, majka - čekajte djevojku.

Metoda koncepcije krvi temelji se na teoriji obnove krvi. Prema njezinim riječima, u muškarcima krv se obnavlja svake četiri godine, dok se u ženama obnavlja svake tri godine. Da bi se izračunalo, čija je krv mlađa, dob žena treba podijeliti s 3, muškarcima - do 4. Tko ima najmanji broj u ravnoteži, znači da je krv mlađa. Nije teško pogoditi da ako se krv oca pojavi mlađom, onda možete računati na izgled dječaka.

To je samo za izračunavanje "dobi" krvi je potrebno, uzimajući račun od zadnjeg ozbiljnog krvnog gubljenja, ako ih ima. To uključuje, na primjer, trudnoću, pobačaj ili abortus, davanje krvi ili operaciju. Da, usput, još jedna nijansa: ako je jasno da mamina krv ima negativan Rh, tada pravilo začeća dječaka krvlju radi upravo suprotno.

Kako zaraziti dječaka ovulacijom

Da bi zatrudio dječaka, seksualni seks treba se pojaviti prvog dana ovulacije. Trenutačno vaginalni okoliš postaje alkalniji, a u njoj preživljavaju "muški" spermi, koji su po svojoj prirodi lakši i pokretniji od "ženskih", ali brže gube. Ali u razdoblju ovulacije, žensko tijelo više podržava spermu "dječaka".

Točnost metode koncepcije za ovulaciju smatra se vrlo visokom. Ova metoda se također temelji na podacima o većoj pokretljivosti i brzini "dječaka" spermija: na dan ovulacije, "djevojke" spermatozoida praktički ih ne mogu nadvladati i biti prvo oploditi jajnu stanicu.

Da bi se metodom koncepcije ovulacije uspjelo, potrebno je precizno utvrditi dan ovulacije, za koji su danas poznate mnoge metode. Netko se jednostavno oslanja na stabilnost ciklusa, netko redovito mjeri baznu temperaturu i održava odgovarajući raspored, netko se usredotočuje na prirodu vaginalnog iscjedka, što u danima ovulacije postaje viskoznije i bjelkaste, konzistentnost bjelanjka. Na kraju, posebni testovi za ovulaciju danas se lako mogu kupiti u bilo kojoj ljekarni.

Kako začeti dječaka: narodne znakove

Dosad je od ljudi narodno poznato kako dijete zamišljati prema nacionalnim znakovima. Na primjer, vjeruje se da bi, prije spolnog odnosa, dječaka trebalo staviti "muške predmete" u krevet: nož, vid, sjekira, kamen. Usput, bolje je imenovati "sesiju" seksa ujutro ili poslijepodne, u ponedjeljak, utorak, četvrtak ili subotu.

Što se tiče doba godine, to je bolje pogoditi dječaka u toplom ljetnom vremenu. U tom razdoblju, štoviše, muškarac ima više mogućnosti šetnje bosonogi što je češće moguće - kod kuće, u zemlji, na rijeci, što je također povoljno za dječaka.

Što se tiče "pripreme" žene: za zamišljanje muškog djeteta, preporuča se piti čašu žele brusnice dnevno 20 minuta prije spavanja 5 dana prije spolnog odnosa. Neposredno prije seksualne intimnosti, žena treba vezati mali prst njezine lijeve ruke jednostavnom nitom, a čovjek treba vezati lijevu testis. Muškarac za uspješnu predodžbu dječaka trebao bi u krevetu naglašeno "hrabri" nositi glavu, a žena bi trebala nositi donje rublje izrađene od upotrebljenih rukohvatnih zavoja (na primjer, s hlačama za hrvanje).

Vjeruje se da bi, ako se, prije začeća, čovjek ne bi dugo imao intimni kontakt s voljenom ženom, onda bi sigurno bio dječak koji je zamišljen tijekom seksa. A za "veću sigurnost", može se ležati na sjeveru - ljudi kažu da seksualni odnos u ovom slučaju ima svaku mogućnost da ima dječaka nakon 9 mjeseci.

Recenzije

Nijedna od gore navedenih metoda "naručivanja dječaka" ne daje 100% jamstvo. Događaji se događaju, iako često, ali samo na jedan način. Iz osobnog iskustva mogu reći: sve tablice i prognoze pokazuju da ću roditi djevojku. Kako se urotio. Svi su vjerovali, osim mene. Kao rezultat toga, dječak je rođen. I mislim: možda postoji još jedan način planiranja podu budućeg djeteta - self-hipnoza ili snažne želje za rađanjem dječaka. Iako, kakva je razlika, dječak ili djevojčica. Uostalom, glavna stvar je da se rodi zdravo! Ono što svi i želite!

Kako zaraziti dječaka - 8 najboljih metoda za roditi dječaka

Uvijek, parovi su izmislili razne načine, ponekad čudni i sofisticirani, zahvaljujući čemu su se nadali da će začeti dječaka. Kineske žene koje su željele proizvoditi muško dijete, tijekom intimnosti, otišle su na sjever. U germanskim plemenima koncepcija budućeg viteza bila je moguća samo na lijepom sunčanom danu. Slaveni, tako da je rođen junak, prije nego počnu spolni odnos, stavili su čovjeka ispod jastuka. A drevni Egipćani vjerovali su da možete ostati trudni kao dječak u punom mjesecu.

Naravno, ovo je sve praznovjerje. Međutim, koncepcija dječaka stvarno može biti planirana. Postoje metode pomoću kojih, ako ne i 100%, ipak je sasvim realno izračunati spol djeteta. Te tehnike daju vrlo velike pogreške, budući da se temelje na fiziološkim karakteristikama muškaraca i žena, a ljudsko tijelo je hirovito i često se ponaša nepredvidivo. Stoga se ne bismo trebali nadati i oslanjati na njih, iako možete pokušati. Nakon planiranja dječaka, treba se pripremiti ne samo za uspjeh, već i za neuspjeh.

Prva metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru ovulacije

Da bi dječak zakačio ovom metodom može samo žena koja točno zna početak ovulacije. Ako vrijeme oslobađanja jaja varira od mjeseca do mjeseca, najbolje je da ne koristite ovu metodu. Muški Y-spermatozoa jetre i aktivisti više od njihove ženske X-braće, ali manje otporni, brzo umiru. Ali to je Y-spermatozoa koje daju mušku klicu kada oplodi jaje.

Stoga, kako bi koncepcija dječaka bilo najvjerojatnije, seksualni odnos treba voditi točno u vrijeme za ovulaciju. Ako imate seks prije ovulacije, muški Y-tadpoles možda ne živi vidjeti jaje. Da biste pouzdano odredili pravo vrijeme za oplodnju, možete kupiti testove za ovulaciju ili zadržati rezultat na kalendaru ovulacije.

Druga metoda. Koncepcija dječaka prema teoriji Shettlesa

Param žele imati dečka može preporučiti Shettlza metoda koja se temelji na različitim aktivnostima sperme s Y i X kromosoma setu. Ova metoda koncepcije muškog djeteta vrlo je učinkovita: u 80 parova od 100, rezultat je uspješan.

Načelo rada ove metode općenito je slično opciji oplodnje prema kalendaru ovulacije. Ako vodite ljubav na dan jaja iz jajnika, i uvijek sa ženskog orgazma, ali ignorirati intimnost tjedan dana prije ovulacije, koncepcija djevojka je vjerojatno da će se dogoditi.

Skrivene u genitalnom traktu žena nakon prethodnog odnosa, X-sperma su teške i spore, u alkalnom okruženju, ne žive do sljedeće ovulacije. I lagani i okretni Y-tadpoles, uzimajući osloboditi od konkurenata, brzo doći do novog jaja.

Treća metoda. Koncepcija dječaka prema lunarnom kalendaru

Liječnici u drevnoj Indiji imali su vlastite ideje o tome koji dan vjerojatno zamišljate dječaka. Mislili su da je beskorisno pokušati to učiniti na 11. i 13. lunarnim danima. Prema lunarnom kalendaru da se uključe u seksualne odnose za zasnivanje dječaka optimalno kada je mjesec na nebu stoji u muškom znaku zodijaka: Strijelac, Lav, Blizanci, Vaga, Aquarius, Ovan. Ali ako je mjesec u ženskom zodijaku, to jest, u Djevici, Škorpionu, Biku, Jarcu, Ribama i Raku, tada se povećava vjerojatnost da će se truditi djevojka. Nepovoljno za zamišljanje muškog djeteta je razdoblje punog mjeseca i novog mjeseca.

Četvrta metoda. Koncepcija dječaka prema tablici broja para

Ta tablica može pridonijeti koncepciji dječaka. Samo morate pronaći broj parova u njemu. Horizontalna crta označava mjesec u kojem je čovjek rođen, u vertikalnom stupcu - mjesecu rođenja žene. Broj parova nalazi se na sjecištu redaka i stupca. Na primjer, ako je žena rođena u lipnju, a muškarac - u ožujku, njihov broj para je 6.

Na sljedećem grafikonu morate pronaći broj parova i vidjeti koji je mjesec najvjerojatnije postao dječak. Odmah je vidljivo da će par s brojem 6 najvjerojatnije uspjeti zatruditi muško dijete u listopadu, a najmanje vjerojatno u ožujku i travnju.

Peta metoda. Koncepcija dječaka prema kalendaru doba majke

Možete pokušati zatrudnjeti kao dječak koristeći kalendar dobi svoje majke. Žena samo treba pronaći svoju dob u stolu i vidjeti kada je vjerojatnost začeća muškog djeteta najveća za nju. Na primjer, ako je buduća majka trenutno 24 godine, onda je najbolje ući u intimne odnose u siječnju, ožujku, travnju, lipnju, srpnju.

Šesta metoda. Dječak za koncepciju na japanskom

Japanski znanstvenici tvrde da roditelji koji puše dramatično smanjuju priliku da rađaju dječaka. Prema studijama, bračni parovi koji ne sudjeluju s cigaretom imaju veću vjerojatnost da će biti rođeni djevojčicama, dok dječaci vole biti rođeni majkama i ocima koji biraju zdrav stil života.

Sedma metoda. Dječak za koncepciju na njemačkom jeziku

No, njemački znanstvenici iz Instituta za svjetsku populaciju zaključili su da su dječaci trudni sa ženama koje su malo nervozni i zabrinuti. Jedan uzorak ih je gurnuo na takvu zanimljivu misao: u turbulentnim godinama za Njemačku, na primjer, uništivanjem Berlinskog zida, mnogo manje dječaka rođeno je nego u mirnim povijesnim razdobljima.

Osma metoda. Dječak za koncepciju na talijanskom jeziku

Talijanski istraživači imaju vlastito mišljenje o vjerojatnosti zamišljanja muškog djeteta. Vjeruju da djevojke pretežno rade za vitke žene, a dječaci se brinu za grudice majke. Talijani su proveli opsežan pokus, zbog čega se pokazalo da je zarađivanje dječaka bolje za žene koje teže više od 54 kg. Stoga, mame, koje sanjaju o dječaku, ne mogu se odreći gastronomskim zadovoljstvima.

Kako najbolje zamisliti dječaka

Mnogim roditeljima nije dovoljno samo otkriti spol bebe: želim je i "programirati". Širom svijeta dolazi iz ekonomskih, psiholoških, socijalnih, vjerskih i mnogih drugih razmatranja. Zanimljivo je da je želja da "dječak" naredi u svako doba i među svim narodima češći nego želja za planiranjem koncepcije djevojke.

Hoće li biti učinak?

Odgovor je samo jedan: to je moguće. Postoji mnogo metoda koje, uz manje ili više uspjeha, dopuštaju trudnici da nosi dječaka ispod srca, neki su poznati stoljećima. No, u ovom trenutku ne postoji način koji bi jamčio željeni rezultat 100%. Zato svi oni koji ozbiljno namjeravaju poduzeti planiranje spola budućeg djeteta moraju nužno pripremiti ne samo za uspjeh, već i za poraz. U svakom slučaju, neka dijete bude željeno.

Tako je moguće programirati pod buduće dijete tijekom začeća, što je potrebno za dijete za dječak? Ispostavlja se, u nekim slučajevima, da. Mnogo je dokaza ove teorije. Postoji nekoliko metoda koje se temelje na fiziologiji muškaraca i žena. Da, i tradicionalna medicina savjetuje ženi kako se truditi kao dječak.

Ako par želi zatrudnjeti sina, prvi je korak žene posjet ginekologa. Da bi ga testirali, da ih pregleda liječnik, a ako je majka zdrava i spremna za dijete, ostaje samo odabrati najprikladniji savjet o tome kako se truditi kao dječak.

Koliko su važni kromosomi

Svaka osoba, barem malo upoznata s biologijom i fiziologijom, zna da spol djeteta izravno ovisi o skupu kromosoma X i Y. Y kromosom je dio muške spermijske stanice. Spermatozoa s Y kromosomom su pokretljivi, brzo se kreću, brzo, ali gube sposobnost brzo oplodnje. Spermatozoa s ženskim kromosomskim setom se kreće impozantno, bez žurbe, ali žive mnogo duže: mogu oploditi jaje čak i 2 dana nakon spolnog odnosa. Dakle, ako su roditelji zainteresirani za zamišljanje dječaka o ovulaciji kod žena, tada će im ove informacije pomoći da urade sve što je u redu.

Prije svega, neophodno je pokušati imati spolni odnos u vrijeme ovulacije jajašca, a zatim će muškarci s većom količinom spermatozoida nadmašiti svoje tromo suparnike i imat će vremena oploditi jaje do njihove smrti.

Da biste to učinili, trebali biste imati mjesečni kalendar koji će pomoću metode izračuna pomoći odrediti približno vrijeme ovulacije ženskog jaja i najpoželjnije vrijeme za začeće.

Čovjek treba akumulirati što je moguće više spermija s Y kromosomima, pa je bolje neko vrijeme suzdržati od seksa.

Postoje i pravila koja ukazuju na što treba učiniti kako bi zatrudnili dječaka, koji oba supružnika moraju pridržavati:

 1. Vruće kupke u pripremi za začeće ne mogu biti ni muškarac ni žena.
 2. Važno je da u trenutku spolnog odnosa žena doživljava orgazam kod čovjeka. U vrijeme orgazma, u tijelu se stvara alkalna sredina u kojoj umire sperma s X kromosomima. To eliminira konkurente, a Y spermija dobiva dodatni bonus.
 3. Ako partneri koriste umjetno podmazivanje, onda bi ovaj put trebao biti napušten.
 4. Kada je čina završena, žena bi se trebala odmoriti, mirno leći neko vrijeme.
 5. Kod daljnjeg seksualnog odnosa potrebno je koristiti kondome.

Ove jednostavne metode pomogle su mnogim parovima da ostanu trudne i rađaju željeni dječak.

Alkalni medij

Dodaje soda

Sljedeći način je stvoriti alkalni okoliš u ženskoj vagini, što je povoljniji uvjeti za Y kromosome, a sperma s X kromosomima gubi mobilnost i čak i umrijeti u njemu. Žena neposredno prije seksa obavlja postupak doufinga s otopinom čajne sode.

Sat ili jedan i pol prije spolnog odnosa rastopite 2 žlice sode u litru lagano zagrijane vode. Štrcaljka će učiniti, ali uz uvjet da cijela otopina ulazi. Možete upotrijebiti šalicu Esmarkh. Šprica ili vrh šalice treba sterilizirati. Ova metoda, temeljena na crijevnoj mikroflori, pomoći će vam da ostanete trudni kao dječak.

Metoda ažuriranja krvi

Ime je pomalo zastrašujuće, ali zapravo zanimljiv način, reći će roditeljima kada je bolje zamisliti dječaka. Temelji se na teoriji koja uključuje cikličku obnovu krvi. Ona kaže: da se čovjekova krv potpuno obnavlja svake 4 godine, a ženska obnova dolazi nakon 3 godine.

Jednostavno je napraviti izračune: trebate pisati na komad papira u vrijeme rođenja roditelja nerođenog djeteta. Zatim dodajte majci datum rođenja za 3 godine, i na moj otac 4, sve do vremena budućeg začeća dolazi blizu. Ali ako je jedan od roditelja imao operaciju ili porođaj, pobačaj, pobačaj majke, onda odbrojavanje odlazi s tog datuma.

Evo primjera izračuna koji će pomoći roditeljima da razumiju kako se truditi kao dječak pomoću ove metode. Supružnici planiraju zatrudnjeti dijete 2015. godine. Majka rođena je 15.04.1992. Nije radila i nije rodila, onda 1992 + 3 + 3 +... = 2013

A otac je imao operaciju 10.03. 2006. Tada 2006 + 4 + 4 = 2014. Spol djeteta ovisi o čijoj je krvi mlađa. U ovom slučaju, krv otaca je mlađa, pa će se dijete roditi.

Ali ako majka ima Rh krv negativno, onda je potrebno izračunati vrijeme za stariju krv.

Izračunavanje ovulacije

Ovulacija se događa kada zrelo jaje napusti jajnike i spremno je za oplodnju. Obično se usred ciklusa menstruacije sazrijeva jedno jaje.

Uz ciklus od 28 dana, jaje će biti spremno za oplodnju do oko 14 dana. Ući u maternicu, ona tamo živi 2 dana, muška sperma može održati svoju aktivnost do sedam dana. Ispada da ako imate seks 2 dana prije ovulacije, a nakon toga, 2 do 3 dana kasnije, šanse za dobivanje trudnoće povećati.

Zakazivanje ovulacije

Otfried Hadzold - poznati demograf koji je razvio programersku teoriju budućeg spola djeteta, savjetuje u kojim danima da zatrudni dječak je najbolji. On preporučuje seksualni odnos na dan kada je došlo do ovulacije ili nešto kasnije. I za željeno rođenje djevojke koja se nakupila nekoliko dana prije ovulacije.

Ali to je sve vrlo uvjetno, jer je teško predvidjeti točan trenutak ovulacije, a ponašanje spermija je nemoguće. Ali njegova je teorija o konciziranju djeteta određenog spola sasvim logična. U svojim argumente temelji se na aktivnosti i mobilnosti spermatozoida muških vrsta i opstanka spermatozoida ženskih tipova.

Ako je par izabrao ovu vrstu začeća, onda biste trebali biti strpljivi i nekoliko mjeseci držati kalendar menstruacije i izmjeriti tzv. Bazalnu temperaturu u anusu. Blagi porast temperature u sredini ciklusa tijekom dva ili tri dana u razdoblju od nekoliko mjeseci značit će sazrijevanje jaja, tj. Trenutak ovulacije. Ova metoda pomaže zamišljati dječaka ovulacijom, kako bi se točno izračunalo vrijeme kopulacije što je više moguće.

Kineska tehnika

Ova je tehnika tablica koja pokriva dob žena od adolescencije (18 godina) do zrelosti (45 godina). U njoj mjesecima ukazuje na moguće spol djeteta pri koncepciji. U tom slučaju, mjesec se određuje kada se trudite kao dječak, a tijekom ovih razdoblja budući roditelji trebaju imati najaktivniji spol. U drugim slučajevima supružnici moraju biti zaštićeni.

Nitko ne može reći koliko je učinkovita ova tehnika, ali mnogi bračni parovi tvrde kako se zatrudnjeti dječakom, stol im je pomogao puno.

Kineski stol za koncepciju

Pozira na začeće

Na temelju teorije ovulacije, koja predlaže povećanje mogućnosti bržeg prodiranja sperme tipa Y u maternicu u vrijeme sazrijevanja jaja, moguće je predložiti uporabu poza za seks, što ubrzava proces napredovanja spermija. S obzirom na pitanje kako zatrudnjeti kao dječak, položaji bi trebali biti odabrani uzimajući u obzir najveći prodor muškog penisa u žensku vaginu.

Izbor takvih poza je vrlo širok, mogu se mijenjati i mijenjati ovisno o individualnim karakteristikama parova. Evo glavnih:

 1. Čovjek sjedi na stolici, naslonjen na leđa, a žena se naslanja na lice prema partneru.
 2. Žena stoji, naslonjena, naslonjena na krevet, ili drugi stabilan predmet, a čovjek je pričvršćen za leđa.
 3. Žena leži na leđima, zdjelica mora biti podignuta. Možete staviti valjak ili jastuk. Čovjek je na vrhu.

Poznato je da muške spermijske stanice ne podnose ni lagano povećanje temperature, pa bi to trebalo isključiti toplu odjeću, kupke, saune za ovo razdoblje.

U kakvom se položaju zamisliti dječak da odlučuje o budućim roditeljima, što je najvažnije, trebate odabrati najprikladnije za ženu i mogućnost orgazma.

dijeta

Davanje savjeta o tome što učiniti kako bi zatrudio dječaka, tradicionalna medicina posebnu pozornost posvećuje prehrani. Žena bi trebala jesti namirnice koje dječaci preferiraju i ne jedu hranu koja doprinosi rađanju djevojaka.

Koji su ti proizvodi?

 • Meso i kobasice svih vrsta.
 • Različite ribe u bilo kojem obliku. Ali plodovi mora: škampi, školjke, trebaju biti isključeni iz prehrane.
 • Samo bjelanjka. Ne preporuča se dodavanje jaja u pečenje.
 • Bitno je ograničiti brašno. Ne možete jesti kruh, palačinke, pite, kolači. No, riža, krupica, kolačići su dopušteni.
 • Povrće će morati sortirati. Možete jesti krumpir, gljive, kuhati sušene grašak, bijeli grah, leća. Zelena salata od kupusa svih vrsta, kopra mora odlučno reći - ne.
 • Posebno dobrodošli koristite breskve, naranče, banane, datume, trešnje. Možeš jesti i drugo voće.
 • Dopušteno jesti čistu čokoladu bez dodavanja orašastih plodova. O njima općenito potrebno je zaboraviti sve dok se ne pojavi trudnoća.
 • Od tekućih čajeva, kave, ali samo crne, mineralne vode s natrijom. Mlijeko se ne može piti.

Upotreba posebne prehrane

Načini naroda

Što učiniti kako bi zatrudnjeli kao dječak? Koji mjesec začeti dječaka? Naši ljudi koji su koristili naše bake činili su to kad su ljudi znali za kromosome:

 • U drevnom Egiptu najbolje je vrijeme za shvaćanje dječaka smatralo punim mjesecom, a kultura drevne Kine preporučila je da otiđe na sjever kad se suoči. Europljani su u različitim vremenima prakticirali pijenje vina pomiješano s krvlju ili spavanje sjekirom pod jastukom.
 • Da biste zamislili sina, morate izabrati jednu godinu, a mjesec mora biti neparan. Ali ako je godina čudna godina, a roditelji se raduju rođenju svoga sina, onda se dječak može zatrudnjeti samo u onim mjesecima koji su čudni: veljača...
 • Ako roditelji sanjaju o nasljedniku, onda se trebate ljubiti jedni drugima u vedri, mirnoj, vjetrovnoj i bezoblojnoj noći, tako da mjesec svijetli vedro kroz prozor.

Narodna učenja o začeću

 • Potrebno je tijekom ljubavne radosti staviti u bračni krevet neko čovječje stvar, mač, na primjer, vjerojatnost rođenja budućeg ratnika znatno će se povećati.
 • Ako je mjesec pun ili je nova pojavila, zatrudnjeti se kao dječak neće raditi.

Svi ti znakovi i metode, naravno, ne daju nikakvo jamstvo da je to ono što će se dogoditi, a ne na neki drugi način, ali ljudi to misle, a možda i zrno istine je ovdje.

Rođenje blizanaca

Ponekad roditelji žele rađati blizance, naravno, svaki takav par ima svoje razloge zbog toga što to želi. Ali kako se truditi s dječacima blizanaca? Je li moguće? Nitko ne može odgovoriti potvrdno. Dječaci blizanci mogu pružiti IVF. U drugim slučajevima, za rođenje dvoje djece odjednom su neophodni preduvjeti, na primjer, genetika.

Ali ako su u obitelji jednog od roditelja bili blizanci, prilika se može povećati. Upotreba folne kiseline, hrana koja stimulira rad jajnika, povećavajući težinu žene. To ima blagotvoran učinak na sazrijevanje dvaju ili više jaja. Da bi se dječaci rodili, trebali biste upotrijebiti jedan ili više metoda navedenih gore.

Sada roditelji moraju odlučiti za sebe kako najbolje začeti dječaka, odabrati koja je metoda prikladna za njihovu obitelj. Ali ako netko kaže da zna kako zatruditi dječaka zajamčeno, ne biste mu trebali vjerovati. Jer nitko ne može reći kako precizno shvatiti dječaka, budući da je nemoguće predvidjeti sve nijanse. Možda će metode pomoći jednom, i neće djelovati u drugoj situaciji. Ali u svakom slučaju, rođenje djeteta velika je sreća roditeljima i ne ovisi o spolu djeteta.

Nalazi moderne

Uz umjetno osjemenjivanje, moguće je povećati vjerojatnost začeća dječaka, na temelju vrsta kromosoma. Spajanje jaja s nositeljem spermija Y kromosoma dat će muški spol u zametku. To znači da nosioci kromosoma X moraju biti uklonjeni iz sjemene tekućine.

Ova metoda, koja daje visoku vjerojatnost, primjenjuje se, međutim, isključivo iz medicinskih razloga - na primjer, kada je rođenje djevojke nemoguće ili opasno zbog ozbiljnih genetskih defekata.

Talijani znanstvenici vjeruju da žena mase manje od 54 kg ima vrlo malo izgleda da roditi dječaka. Japanski istraživači zabilježili su povećanu učestalost dječaka u roditeljima koji nisu pušili. A Nijemci su vezali podu budućeg djeteta s problemima živčanog sustava: u mirnom stanju, koncepcija dječaka je veća nego s nervoznom napetosti.

Kako zaraziti dječaka: ovulacijom, krvlju, kalendarom

Neki roditelji sanjaju o svojoj kćeri: lukovima, lutkama, smiješnim djevojkama koje se trče igrati.

I drugi čekaju, neće čekati, kad se sve vrste automobila, kuglica, štapića za ribolov i smiješni tamac počinju akumulirati u njihovom stanu kako bi otac mogao otići na ribolov ili će pomoći mami da donese torbe.

Kad se probudite i odlučite: trebamo sina. I odmah je postavljeno pitanje što učiniti kako bi zatreli dječaka?

Ovulacijom

Do danas, postoje mnogi trikovi koji će pomoći da se pojede dijete određenog spola. Najoptimalniji je način ovulacije.

Moderna znanost zna da su muškarci nositelji X i Y kromosoma, a žene samo X kromosomi. Stoga će fuzija jajeta s spermom koja nosi Y kromosom osigurati koncepciju dječaka.

Spermatozoa s Y kromosomom brže su, ali manje tvrdokorni, za razliku od spermija s kromosomom X, koji su, naprotiv, sporiji, no ipak ostaju održivi još dulje.

Gnojidba se javlja tijekom ovulacije - otpuštanje jaja u trbušnu šupljinu. Ako je koncepcija bila na taj dan, onda je prilika za spretno spermatozoide da prvo dođe do jajašca znatno veća od one neugodne sperme s X kromosomom.

Ako je začeća bila dva do tri dana prije ovulacije, najvjerojatnije ćete imati kćer. Treba imati na umu da 48 sati nakon ovulacije, jaje umre, a prilika za začeti dijete smanjuje se na nulu.

Sada postoji mnogo načina za određivanje ovulacije. Mjerenje bazalne temperature i raspoređivanje omogućuju praćenje ovulacije na vlastitu.

Testovi ovulacije koji se prodaju u ljekarni će vam reći da će se dogoditi u sljedećih 48 sati. A ovo, za planiranje spola djeteta, u biti ne daje ništa.

Folikulometrija je praćenje sazrijevanja i oslobađanja jaja pomoću ultrazvuka. Metoda je skupa, ali vam omogućuje točno određivanje kada je došlo do ovulacije.

Koncepcija krvi

Metoda planiranja koncepcije krvlju prilično je česta po svojoj jednostavnosti i dostupnosti.

Temelji se na činjenici da se krv žene obnavlja nakon tri godine, a muškarci nakon četiri godine. Čija je krv tijekom perioda koncepcije bila mlađa, taj će spol biti dijete.

Lako je utvrditi kada će krv budućeg oca biti mlađa od krvi majke i odustati od zaštite tijekom tog razdoblja.

Na primjer, majka ima 25 godina, otac je 28. 25: 3 = 3 * 8 + 1. To jest, krv majke je 1 godina plus broj dana i mjeseci od posljednjeg rođendana. 28: 4 = 4 * 7. To znači da je očevu krv upravo osvježeno, a dob je jednak broju dana i mjeseci koji su prošli od zadnjeg rođendana.

U ovom slučaju, u sljedećih godinu i pol dana, ovaj par može zamisliti dječaka. A što je ranije u vrijeme izračuna, to je veća vjerojatnost.

No, koristeći ovu metodu, trebate biti svjesni čimbenika koji utječu na promjenu razdoblja obnove krvi. Ova donatorska krvna donacija, operacija, veliki gubitak krvi, pobačaj, porođaj.

Pozama i narodnim znakovima

Velika popularna mudrost. Naposljetku, ona nam govori mnogo načina da shvatimo dječaka (stavove, nacionalne znakove).

Drevni Grci vjerovali su da se koncepcija sina dogodi na desnoj strani (koncepcija kćeri na lijevoj strani).

Istodobno, kineski preporučuju da se tijekom spolnog odnosa budući roditelji dječaka leže glavom prema sjeveru (da bi se zamislila djevojka leži na jugu). Jedna od najuspješnijih postures za koncepciju sina je također poza psa, najprostornija i fiziološka.

Za promicanje koncepcije muškog djeteta savjetuje se staviti pištolj, sjekiru, pod bračni krevet. Prilagodba uvjetima modernog života prilično je prikladna igračka igra.

Samo pazite da ta stvar nije pronađena i da nije uzela stariju djecu. Nadam se da je mamac na svom mjestu, a lutka je odavno dovedena, a uspješno ste osmislili drugu kćer.

Postoji mišljenje da raspoloženje roditelja u najintimnijem trenutku također utječe na spol djeteta.

Ako čovjek misli o tome kako zatruditi dječaka, onda bi trebao paziti da žena ima više zadovoljstva za vrijeme intimnosti nego o sebi. Drugim riječima, da zatrudni dječak, žena mora imati orgazam.

Po tablicama i kalendarima

Ljudi iz davnih vremena bili su zabrinuti zbog problema planiranja spola nerođenog djeteta. Tada su različite nacije stvorile različite kalendare i tablice začeća.

Kineski kalendar

Ovaj kalendar nedavno je uživao veliku popularnost. A ako kineski liječnici tvrde da je njegova točnost 99%, onda, kao što pokazuje praksa ruskih žena, onda opravdava očekivanja roditelja u najboljem slučaju za 60-70%.

Korištenje ovog kalendara je vrlo jednostavno. Okomito odražava starost očekivane majke u trenutku začeća, horizontalno u mjesecima začeća. Na njihovom raskrižju slovo "M" - u ovom mjesecu možete zamisliti dječaka ili "D" - u ovom mjesecu je moguće zamisliti djevojku.

Japanski kalendar

Osim Kineza, tu je i japanski kat planiranja kalendara. Sastoji se od dvije tablice.

Prva tablica vertikalno navodi mjeseca rođenja majke, vodoravno od oca. Na svom sjecištu morate pronaći broj.

Imajući na umu ovu sliku i nakon što ga pronađe u gornjem retku druge tablice, potrebno je odabrati mjesec koncepcije u stupcu ispod njega. Zatim, u dva središnja stupca, prema broju zvijezda, odredite vjerojatnost da dijete djeteta proglasi što je najveći seks u ovom mjesecu.

Smatramo mjesečev ciklus

Nedaleko od mudrih ljudi istoka i drevne Rusije. Imao je vlastiti sustav planiranja podova. Uzeto je u obzir da je ženski ciklus sličan mjesečevom ciklusu, a svaka žena ima "unutarnji mjesec".

Mjesec je razdoblje kritičnih dana. Bračni odnosi u tom razdoblju bili su zabranjeni. Razdoblje je trajalo tjedan dana.

Svaki je dan imao pokroviteljicu - Rozhanitsa. I ovisno o tome koji je od 7 Rozhanitsy bio dan začeća, ovisilo je tko je rođen.

Izmjene su djeteta za dijete svakog spola na slavenskom kalendaru: 11 dječaka, 12 djevojčica, 13 djevojčica, 14 dječaka, 15 djevojčica, 16 dječaka, 17 - djevojčica.

Od 18. do 21. dana savjetuje se apstinencija od intimnosti kako bi rodila zdravog potomstva Nakon 21-dnevnog ciklusa, sigurno je vrijeme za ljubav.

Danas je rijetkost pronaći ženu čiji je ciklus konstantan. Stres, ekologija, prehrana čine promjene u prirodnom funkcioniranju ženskog tijela.

Drugi način određivanja dani da bi se dječak osmislio je brojčan.

Ako je majka dobna, primjerice, 27 godina, dječak bi trebao biti zamišljen u čak par mjeseci: veljača, travnja, lipanj, kolovoz, listopad, prosinac.

Ako je dob za majku jednaka, naprotiv, zamišljati dječaka najvjerojatnije će biti u siječnju, ožujku, svibnju, srpnju, rujnu, studenom, tj. U neobičnim.

Osim toga, ako je otac stariji od majke, vjerojatnost da ima dječaka prvenstva veća je od djevojčica. Ako je žena sigurna, energična, onda će najvjerojatnije biti majka njezina sina.

Posebna prehrana

Budući da su majčinska sredstva za nošenje i podizanje muškog djeteta više, dobro hranjene žene često rađaju dječake nego žene čija je prehrana ograničena.

Odavno je poznata metoda planiranja spola djeteta uz pomoć pripremnih dijeta.

Ova metoda temelji se na činjenici da elementi u tragovima koji ulaze u proizvode utječu na biokemijsku strukturu jaja, osiguravajući najveću vjerojatnost prodiranja spermija s X ili Y kromosomom.

Ovi proizvodi uključuju: konzervirane krastavce, krumpir, bjelanjak, gljive, rižu, kobasice, grah, ribu.

Potrebno je koristiti takve voće i piće kao što su breskve, banane, šljive, datumi, sokovi, hidrokarbonatne mineralne vode, čajevi. Hrana treba biti dobro slana.

Ograničite mliječne proizvode, grah, orašaste plodove, čokoladu, kakao, kolače, koji se sastoje od mlijeka i jaja, sirovog kupusa, zelene salate. Ne preporuča se plodovi mora, mineralna mineralna kalcija.

Ova dijeta treba početi slijediti četiri mjeseca prije začeća. Zatim poništite.

Najtočnija metoda

Ako je planiranje spola djeteta povezano s prijenosom nasljednih čimbenika vezanih uz spol, a svrha zamišljanja dječaka je rođenje zdravog djeteta bez manifestacije ozbiljnih nasljednih bolesti, vrijedno je pribjeći in vitro oplodnji.

Put je skup, i vrijedi li se pribjeći tome, ako ne postoji opasnost za život i zdravlje potomaka, odlučite.

Ako dodate na popis načina kako začeti dječaka, malo ezoterične, prema Luule Viilmy sina zamišlja čovjeka koji želi dokazati sam sebi svoju dosljednost, molim vas. Manje samouvjereni muškarci imaju veće šanse za osmisliti dječaka od onih koji su previše ponosni na sebe.

Sin ponosi ponos čovjeku. Samopouzdani čovjek ne treba više ponosa. Muškarci s zdravim samopoštovanjem zače za djecom različitih spolova. Da bi rodio ocu nekolicine kćeri, trebali biste pregledati svoje mišljenje o sebi.

Poznati perinatalni psiholog tvrdi da se prije koncepcije možete "dogovoriti" i pozvati pravi seks u svoju obitelj.

Drugi pogled na koji dijete treba pitati iz vode. U spremniku bi trebao reći da tražite pomoć da zatrudite dječaka.

Okrenite se astrologiji

Postoji astrološki način planiranja spola prvenaca. Znakovi zodijaka podijeljeni su na muško i žensko.

Ovan, Gemini, Leo, Vaga, Strijelac, Aquarius - muški znakovi. Bika, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac, Ribe su ženske znakove.

Muška marka prvo rodila žensku marku i obratno. Ako je majka ženskog znaka zodijaka želi biti prvi koji će zatrudnjeti dječaka, tada se intimnost mora planirati tako da dijete rodi od znaka zodijaka muškarca.

Na primjer, ako je majka Škorpion, procijenjeni spol djeteta je Gemini. Razdoblje rođenja Gemini na horoskopu od 21. svibnja do 21. lipnja. To je mogućnost, kako začeti dječaka - planirati nezaštićenu blizinu krajem rujna - početkom listopada, 9 mjeseci prije planiranog rođenja djeteta.

Jedan par uspijeva začeti dječaka računajući vrijeme planiranja trudnoće krvlju. Drugi uzimaju sin koji je zamišljen iz kineskih ili japanskih tablica iz porodiljne bolnice.

Drugi su marljivo slijedili prehranu. Četvrti je imao sreće, a sjekira, postavljena pod jastuk, privukla je isti nasljednik.

Ali ako iznenada, nakon svih izračuna, umjesto dugo očekivanog jadnog čovjeka, donese si maleno čudo u ružičastu omotnicu u kuću, to je uzrok tuga? Začeće i rođenje djeteta nisu nimalo nazvani sakramentima.

A postoje i veće snage kojima je dano znati da je ovo posebno dijete ono što vam najviše treba u svijetu. To je ova mrvica - odraz vaše ljubavi jedni za druge.

Perinatalni psiholozi vjeruju da se prije začeća može sanjati o djetetu određenog spola. Nakon začeća to se ne smije učiniti, jer beba koja raste unutar majke osjeća njezino raspoloženje i vrlo je važno za njega da bude željen.

Stručni komentar

Ovdje saznajte više o našim stručnjacima.

Želje budućih roditelja da rađaju dječaka su sasvim razumljive. Samo je čovjek u stanju nastaviti utrku. Djevojčica, čak i ako napusti prezime, unučadi će i dalje pripadati drugoj vrsti, tako da feministi ne govore tamo. Stoga su ljudi dugo tražili načine i čak razvili metode za koncipiranje muškog fetusa.

Postavljanje muških predmeta odjeće ili alata, kao i oružja ispod madraca ili jastuka, je psihološko djelovanje slično samozadovoljstvu, i ništa više. Promjena položaja koitosa nekako ne daje željeni rezultat. Brojanje na kalendare: od drevnog egipatskog i plemenskog Maya nije ništa više nego egzotično. Možda će spolni odnos biti popraćen dodatnim senzacijama, ali ne i više.

Drevna uvjerenja nisu postala legende. Nije ni spomenuto, čak ni u legendama različitih naroda, da je neki heroj, kralj, gospodar svih trgovina, veliki učenjak, zamišljen nekom neobičnom metodom.

Vrijeme prolazi, epoha se mijenjaju, revolucije se odvijaju, a ljudi žele isto - regulirati proces rođenja. Nemojte zaostajati za takvim težnjama i medicinskom znanstvenom i pseudo-znanstvenom osoblju.

Stoga, nove mogućnosti za skitanje. Najsuvremeniji od njih - IVF. Razumljivo, liječnik uzima spermu i ubacuje ga u jaje. Svatko je jednostavan i jasan. Dovoljno je uzeti spermu koja sadrži Y-kromosom, a koncepcija dječaka je zajamčena!

Jedina je nevolja da odredimo koji spolni kromosom u spermi može biti učinjen samo ubijanjem stanice. Obrada spermije s kolhicinom je poseban otrov stanica koji zamrzava jezgru tijekom faze podjele - i gleda kroz elektronski mikroskop. Tako možete definirati "mušku" ćeliju. Ali, da bi ponovno stvorio spermu nakon takve manipulacije, nažalost, nemoguće je. Analiza donora sperme sadrži nekoliko milijuna spermija, od kojih su najaktivnije odabrane, a to uopće nije činjenica da su sve "žene". Dakle, in vitro oplodnja, nažalost, ne rješava problem.

Štoviše, prenatalni razvoj djeteta do šest tjedana nije drukčiji. Dječak ili djevojčica, nemoguće je odrediti. Tek tada počinje diferencijacija fetalnih organa.

Istodobno, prisutnost Y-kromosoma ne jamči uvijek razvoj fetusa tipa muškog spola. Ako postoji gen u kratkom kraku kromosoma koji je odgovoran za razvoj muških tipova, bit će dječak. Ako ovaj gen nije prisutan, fetus ženskog tipa razvija se - XXY ili X0. Klinefelter ili Turnerov sindrom.

Utjecaj raznih čimbenika: kemijska, fizikalna, zračenja, - vodi samo do deformacije fetusa. Stoga, program planiranja genetike za seks djeteta nije dobrodošao.

Jedina stvar koju bi planeri plodnosti mogli učiniti jest utvrditi spol nerođene bebe od 6 tjedana do 12 tjedana trudnoće. Otkrivao je tko je točno u utrobi majke. Nakon toga ponudili su pobačaj ako djevojka nije potrebna. Ali nitko nije dao jamstvo da će sljedeće dijete biti dječak. Nije dao jamstvo da je začeće nakon pobačaja moguće uopće. Taj je tajni program zatvoren.

Teorija obnove krvi ima svoje korijene, budući da prosječni životni vijek crvenih krvnih zrnaca iznosi 120 dana. Ali to ne znači da će u 120 dana apsolutno sva krv postati mlada! Danas se jedan eritrocit mijenja, a drugi - u mjesec dana.

Tada se situacija mijenja: žena počinje imati djecu suprotnog spola. Pod uvjetom da nema abortusa. Ovaj put nije najjednostavniji i nije dokazan za svakoga (samo s krvlju tip A), ali je barem jedini za danas.