Kako planirati i zamisliti djevojku: sve poznate metode

Liječenje

Pojava bebe u svijet uvijek je sretan događaj u životu bilo koje obitelji. Vjeruje se da je spol djeteta određen prirodom, ali ako želite izazvati višu silu, upotrijebite metode koje će pomoći da djevojka ostvari 100 posto.

Zašto je važno planirati seks djeteta?

U nekim situacijama, liječnici snažno preporučuju da budući roditelji pažljivo planiraju pod dijete. Ovo se odnosi na patologije povezane s naslijeđenjem. Danas je za neke poznate bolesti, koje se prenose nasljedne linije sina: hemofilija, shizofrenija, podložnost ćelavost, patologije u razvoju genitalnih organa, koji rezultiraju u odrasloj dobi neplodnost, alkoholizam itd..

Sve nasljedne patologije identificirane kod dječaka teže su liječiti u odnosu na djevojčice.

Napomena: u slučaju nasljednog faktora, to je samo pitanje osjetljivosti na bolesti. Zdravlje i skladan razvoj bebe određuje kompleks čimbenika: imunitet, hormonska pozadina i prije svega stil života.

Sa znanstvenog gledišta

Organizam muški hormon testosteron putem spermija sintetizira dvije vrste - X i Y. ženski organizam u stanju proizvesti samo vrsta jaje X. Dakle, spol djeteta ovisi o Papi. Ako aktivniji će biti Y-tipa sperme, zamišljen da bude dječak, ako je žensko jaje pridružiti X-Men X-sperme, željeni cilj je postignut - što će biti djevojka!

Metode i metode za koncipiranje djevojke

Stručnjaci ne daju apsolutno jamstvo glede utjecaja na pod budućeg djeteta, ali vjerojatnost da će se djevojčica začeti može se značajno povećati ako slijedite određene preporuke.

Ovulacijom

Tehnika se temelji na određenim značajkama dviju vrsta spermija. Životni vijek X-spermija duže nego što je skupina Y. Ako u vrijeme oplodnje u ženinom tijelu tipa Y spermij će umrijeti i da će ostati to potrebno - tip X, šanse su da je par će se roditi kćer, je vrlo visoka.

Da bi se održala potrebna sperma, seksualni odnos se mora dogoditi četiri do pet dana prije nego jaje ulazi u vaginu, to jest prije ovulacije. Ovaj put je dovoljan za smrt sperme grupe Y.

Napomena: tehnika je učinkovita ako žena dugo slijedi ciklus i zna dan ovulacije.

Kako odrediti dan ovulacije

Prva metoda - pažljivo razmotrite:

Ako točno znate duljinu menstrualnog ciklusa, podijelite ga na pola - rezultat će značiti dan ovulacije. Na primjer, za ciklus od 28 dana, ovulacija se događa oko 14. dana.

Metoda dva - mjeri rektalnu temperaturu:

Da biste postigli pouzdane rezultate, potrebno je provesti mjerenja za nekoliko ciklusa u nizu, što će vam pomoći eliminirati mogućnost pogreške. Graf treba biti jasno vidljiv u dvije faze ciklusa - prije i poslije ovulacije. Temperatura prve faze varira između 36,3 i 36,8 stupnjeva. Dan kada se temperatura diže na 37,0-37,5 znači ovulaciju. Na ovoj razini, rektalna temperatura ostaje sve do menstruacije, a zatim opet smanjuje.

Napomena: ako raspored za nekoliko mjeseci postane nejasan - bez oštrog povećanja i smanjenja temperature - to je razlog da posjetite ginekologa, mogu se pojaviti problemi s ovulacijom.

Treća metoda - kupnja testova:

U bilo kojoj ljekarni u rasponu posebnih testova su prikazani, omogućujući određivanje dana ovulacije. Načelo rada takvih testova je slično upotrebi ispitivanja trudnoće.

Napomena: kada je točno odrediti dan ovulacije, spolni odnos treba provoditi u četiri ili pet dana prije željenog datuma, to će vam pomoći eliminirati nepotrebne Y spermija. Dva dana i tri dana nakon ovulacije, bolje je da se suzdrže od nezaštićenih seksualnih činova, ovo razdoblje je najpogodnije za djetinjstvo.

Krvlju

Metoda jedan - mi definiramo "mladu" krv:

Ljudska krv ima svojstva koja treba obnoviti, kod muškaraca i žena, taj se proces događa s različitim ciklusima. Muška se krv ažurira rjeđe - svake četiri godine, žene češće - svake tri godine. Dovoljno je izračunati - čija je krv u trenutku začeća bila mlađa i aktivnija. Zbog toga je dob budućeg oca podijeljen s četiri, i dobi buduće majke - po tri.

Primjer: dob muškarca je 29 godina, ako podijelite 29 po 4, dobivate 7,25. Pomnožite 7 do 4, ispada da je zadnji put krv oca bilo ažurirano 28 godina - prije godinu dana.

Mama dobi ima 27 godina, ako je 27 podijeljeno s 3, to će biti točno 9, pa joj se krv ažurira u godini koncepcije. U ovoj situaciji morate se usredotočiti na mjesec rođenja. Na primjer, mjesec rođenja žene je svibanj, u ovom slučaju proces obnove krvi počet će u prvoj polovici travnja, a završit će do druge polovice lipnja. Najbolje je planirati koncept djevojke za iduću godinu nakon što je žena ažurirala njezinu krv.

Možete izvršiti izračune po godini. Dodaj u godinu rođenja oca za četiri, i do godine rođenja majke - po tri. Na primjer, godinu rođenja budućeg pape 1989. godine, njegova krv će se ažurirati svake četiri godine - 1993, 1997, 2001, 2005, 2009, 2013, 2017, 2021. Ako je trudnica je rođen 1990. godine, a onda joj je krv ažuriran u 1993, 1996, 1999, 2002., 2005., 2008., 2011., 2014., 2017., 2020. Optimalno razdoblje za dobivanje djevojke za sljedeću godinu nakon budućeg matičnog ažuriranja krvi.

formula:

Izračun je vrlo jednostavan: (tata je u doba koncepcije + mama) * 4/3 =...

Ako se dobije broj s ostatkom od 2 ili bez ostatka, onda je ovo dječak.

A ako ostatak od 1 - onda je ovo djevojka.

Izraditi podjelu u stupcu, ali ne uz pomoć kalkulatora.

Primjer izračuna:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - ovo je moj dječak

(32 + 29) * 4/3 = 81 i 1 u ostatku je djevojka

Napomena: Stručnjaci ne preporučuju da planiraju zatrudnjeti dijete u godini majčinske obnove krvi, budući da su šanse za rađanje djevojke u ovom slučaju znatno smanjene.

Metoda dva - skupina krvi i rhesus:

Određivanje spola djeteta prema vrsti krvi roditelja

Postoje posebne tablice u kojima je spol djeteta prikazan kao funkcija skupine i rhesus krvi dvoje roditelja.

 • ako je rhesus krvi majke i oca isti, onda će vam najvjerojatnije uspjeti zatrudnjeti kćer;
 • ako rhesus par ne odgovara - najvjerojatnije će sin biti zamišljen;
 • ako budući roditelji imaju krv iz prve ili druge skupine, onda su izgledi da zatrudnite djevojku visoka.

Lunar kalendar

Prema lunarnom kalendaru, trajanje mjeseca je 29 ili 30 dana. S obzirom da menstrualni ciklus, u pravilu, ima sličnu duljinu, žensko tijelo je osjetljivije na utjecaj Mjeseca od Sunca. Svi znakovi zodijak kruga su podijeljeni u dvije skupine - muški i ženski. U takvoj situaciji, to je znak zodijaka koji vam govori kada treba zatrudnjeti, tako da se rodi djevojka. Ako se koncepcija djeteta dogodila u znaku - Biku, Raku, Djevici, Ribama ili Škorpionu, vjerojatno će se roditi kći. U drugim slučajevima zvijezde će vam dati sin.

Napomena: također je poznato da je žensko tijelo najaktivnije nekoliko dana prije rođenja majke prema lunarnom kalendaru. Danas, neće biti teško otkriti svoj mjesečni datum rođenja.

Kineski kalendar

Drevni mudraci najveći dio znanja izvučeni su iz znanosti o numerologiji. U Kini je otkrio odnos između dobi majke i spola budućeg djeteta. Prema mudracima, žena u određenoj dobi iu određenom mjesecu može reproducirati u svijet dječak ili djevojčicu. Na primjer, ako je žena puna 25 godina, ona može zamisliti djevojku u siječnju, travnju, svibnju i srpnju.

Kineski kalendar za planiranje djeteta

Takva prikladna tablica sastoji se od samo dva parametra - dobi i mjesecu začeća, na čijem se sjecištu naznačuje dječji namjeravani seks. Prema statistikama, u 90% slučajeva, kineska metoda je pouzdana.

Japanskom seksu za bebe

Tehnika je prilično složena, ali također ima pravo postojati. Izračuni se trebaju provesti na dvije tablice. U prvom, buduće mame i tate izračunavaju ukupno za njih koristeći njihove rođenje mjeseci. U drugoj tablici, spol djeteta određen je rezultatom i mjesecom začeća.

1. U prvom stupcu potrebno je utvrditi lik koji je središte križanja mjeseca rođenja muškarca (budućeg oca) i mjeseca rođenja žene (buduće majke):

U prvom stupcu tablice nalazimo broj koji se podudara s mjesecom rođenja muškarca, au drugom - broju koji se podudara s mjesecom rođenja žene.

2. Broj koji nađete na raskrižju mora se naći u drugoj japanskoj tablici u najvišem redu koji se nalazi vodoravno. Ovaj broj označava stupac u kojem je napisan naziv mjeseca začeća djeteta. Nasuprot svakog mjeseca, u stupcima "djevojka" i "dječak" postoji određeni broj križa. Dakle, što su više znakova (križevi) u određenom grafikonu, to je veća vjerojatnost da će imati dijete bilo kojeg spola:

Japanskom seksu za bebe

Na primjer: Budući otac rođen je u rujnu, a buduća majka - u svibnju. Dijete je zamišljeno u prosincu. Potrebno je utvrditi spol djeteta.

Dakle, u prvoj tablici morate pronaći broj koji stoji na sjecištu vertikale - rujan i horizontalno - svibanj. Rezultat je 9.

Zatim se broj 9 mora nalaziti vodoravno u najvišem prvom retku. Ovaj stupac je željeni, ali tražimo mjesec koncepcije djeteta, u našem primjeru - ovo je prosinac. U stupcu "dječak" najviše se križa nalazi (izgleda suprotno prosincu), stoga, prema japanskoj tablici namijenjenoj određivanju spola, treba se roditi dječak.

Te se japanske tablice najbolje koriste za planiranje dna budućeg djeteta, a ne za određivanje spola, iako to nitko ne zabranjuje. Prema ovom japanskom kalendaru, za svaki par roditelja postoji samo 1 mjesec (2 maksimuma) u godini u kojoj je vjerojatnost da dijete dotičnog spola bude vrlo visoka.

Djevojke za začeće pomoću prehrane

Treba napomenuti da ova tehnika ne pripada prioritetu, već samo povećava učinkovitost drugih metoda. Bit metode temelji se na činjenici da Y-kromosomi umiru u kiselom okolišu. Da bi zarazila djevojku, potrebno je uz pomoć određene hrane stvoriti kiselinsko okruženje u tijelu buduće majke.

Dva do tri mjeseca prije željenog datuma začeća, trebate prilagoditi prehranu.

Kako da biste dobili trudnu djevojku?

Danas, mlade obitelji koje žele dopuniti svoju obitelj bebom planuju svoj budući rod. A ako se ranije činilo nemogućim predvidjeti i planirati seksualni znak vašeg djeteta, danas je pitanje "kako truditi za 100 posto kao djevojčica" vrlo rješiv. Postoji mnogo metoda utjecaja na koncepciju fetusa, od kojih postoje i oni koji mogu ponuditi jamstvo rođenja djeteta određenog seksa.

Najpouzdanije metode za trudnoću:

 1. umjetno osjemenjivanje;
 2. Koncepcija djevojke na izračun ovulacije;
 3. posebna prehrana;
 4. Kineski stol;
 5. Ericksonova metoda;
 6. obnova krvi.

Postoje i druge metode, ali uvijek ne jamče sto posto jamstva i ponekad pogreške u rezultatima. Gore spomenuti načini zamišljanja djevojke, naprotiv, osvojili su povjerenje milijuna žena, jer su joj pomogli da predviđa seks svog nerođenog djeteta više od jednom.

Sažetak članka

Eko način za koncipiranje djevojke

Metoda umjetne oplodnje uvijek daje 100% jamstvo spola nerođenog djeteta. Sve zato što se koncepcija jaja žene odvija u laboratoriju uz pomoć stručnjaka. U ovom slučaju, liječnik propisuje niz lijekova koji stimuliraju razvoj folikula. Nakon što se ovi folikuli formiraju, od medicinara se uklanjaju iz ženskih jajnika, a zatim, u povoljnom okolišu, folikuli oplodi sperma budućeg oca. Nakon nekoliko dana pronalaženja embrija u njima, on se prenosi i sjede izravno u maternicu potencijalne majke. U ovom važnom stadiju postupka liječnik može predvidjeti spol rođenog djeteta. Takav postupak podrazumijeva sadnju ženskog fetusa, koji jamči da žena ima djevojku.

Eko metoda za koncepciju

No, postoji takva usluga - visoki trošak. Nisu svi bračni par mogu priuštiti ovaj luksuz. I na državnoj razini, takav operativni postupak provodi se samo prema strogim propisima, na primjer, neplodnosti ili riziku prijenosa nasljednih bolesti muškom fetusu.

Ovulacijom

Postoji još jedan način koji će pomoći ženi da ostane trudna ženskim fetusom. Ne svatko zna kako da zatrudni djevojka na ovulaciji, ali u stvari sve je vrlo jednostavno i pristupačno. Potrebno je samo znati dane pogodne za spolni odnošaj i koncepciju žene od strane djevojke.

Seks djeteta putem ovulacije

Činjenica je da muška sperma se sastoji od dvije vrste spermija: X-sperma s kromosomima ženskog seta, Y-sperme s kromosomima muškog seta. Nakon mnogo istraživanja, znanstvenici su utvrdili činjenicu da se kromosomi X kreću sporije od muških kromosoma Y. Ali drugi živi manje, a ženski skup kromosoma je otporniji. Prema tim studijama, život sperme s ženskim kromosomskim setom može živjeti do 7 dana unutar žene.

Ako se spolne odnose odvijaju 3-5 dana prije ovulacije, zajamčeno je da će muški spermi umrijeti prije nego što imaju vremena čekati aktivno jaje, koje je "na lovu" na dan ovulacije. Ženski spermatozoidi, čak i ako se sporije kretaju, imaju duži vijek trajanja, pa im je velika šansa da čekaju svoje vrijeme gnojidbom jaja spremno za začeće na dan ovulacije.

Pretpostavimo da se ova tehnika ne smatra službenom i priznatom medicinom, ali mnoge su žene provjerile kako će postati trudne kao djevojka nakon ovulacije, na kraju imati željenu kćer. Dovoljno je znati, u pravilu, izračunati dane ovulacije i obavljati seksualne akte u određenim danima.

Djevojke za začeće na stolu

Stvarno pitanje među budućim majkama jest jesu li tablice koje jamče predodređivanje spola djeteta prije začeća. Kako se zatrudnjeti djevojka će reći stol o spolovima, koji je bio popularan već dugi niz godina i došao je u sadašnje vrijeme od drevnih kineski mudraci. Stoga, metoda unaprijed određivanja spola budućeg djeteta prema tablici ima pravo postojati i povjerenje iz bračnih parova koji sanjaju o začelju i rađanju djevojke.

Tablica za koncipiranje djevojaka

Ova tablica ne zahtijeva komplicirane izračune i matematičke zadatke, za izračunavanje spola nerođenog djeteta, dovoljno je samo upoznati točnu dob potencijalne majke i mjesec kada je nastala koncepcija.

No, postoji jedan izuzetak: ako se mjesec zamišljanja podudara s mjesecom u kojem je žena rođena, onda ne možete govoriti o rezultatu od sto posto.

Također, ne mogu uvijek biti precizni rezultati planiranja spola budućeg djeteta, ako se seksualni odnos i koncepcija održavaju na granici prijelaza iz mjeseca u mjesec.

Ericksonova metoda

Možete povećati vjerojatnost da ćete zatrudnjeti pomoću nove i još uvijek nepoznate Ericksonove metode. Da biste to učinili, trebate pronaći iskusan i kompetentan stručnjak u ovom pitanju, što može biti težak zadatak, budući da je ova tehnika još uvijek malo poznata i nije popularizirana među društvom.

Kako bi se povećala vjerojatnost da će se truditi kao djevojka, stručnjak prima spermu budućeg oca i obavlja posebnu filtraciju u laboratoriju.

Specijalist identificira one sperme koje se kreću brže od drugih, kao što su muški kromosomi. Oni su uklonjeni iz sperme, koristeći posebna rješenja za takve manipulacije. Nakon toga, stručnjak ubacuje spermu budućeg oca u žensku vaginu, pročišćenu od muških kromosoma. Kao rezultat toga, jajne stanice gnijezde samo spermatozi bogati ženskim skupom kromosoma.

Ova usluga se ne provodi u svim gradovima, budući da to malo ljudi još uvijek zna, ali svakodnevno se sve više žena približava, a na kraju dobiva željeni rezultat.

Posebna prehrana

Ova tehnika neće moći točno odgovoriti na pitanje "kako brzo zatrudnjeti djevojku", jer su recenzije o njoj kontradiktorne. Ali, ako koristite metodu posebne prehrane u kombinaciji s drugim metodama, na primjer, zamišljanje djevojke za ovulaciju, na kraju će se sanjati o budućim roditeljima o rođenju njihove kćeri.

Da bi se povećala vjerojatnost začeća ženskog fetusa, moguće je pridržavati se određene prehrane. Sve trudnice trebale bi sadržavati toliko magnezija i kalcija. Sve zbog toga što se takve komponente odlikuju formiranju alkalne sredine u kojoj sperma s muškim kromosomom brzo umiru. Također, iz prehrane žene koja sanja o trudnoći djevojke, potrebno je ukloniti sve proizvode koji sadrže kalij. Kalij ima suprotan učinak na unutarnju okolinu rodnice, uništavajući spermu ženskom skupu kromosoma.

Oko mjesec dana prije koncepcije žene od djevojke, ona treba koristiti takve proizvode što je češće moguće:

 1. Svi predstavnici mahunarki i svih vrsta orašastih plodova, osobito lončarije.
 2. Svi mliječni proizvodi, bilo kefir, kiselo vrhnje, sir, itd.
 3. Zobene pahuljice.
 4. Svo povrće je zeleno, zeleno.

Pozadinu trebate bilo mesnih proizvoda, ribe, krumpir, kruh i kolače i slastice. Osim toga, negativni utjecaj na koncepciju kave, koja mora biti napuštena.

Koncepcija djevojke po krvi

Pitanje što treba učiniti da biste zatrudnili jednu djevojku, možete povećati tu vjerojatnost, počevši od krvne grupe potencijalne mame i tate. Da biste to učinili, trebate biti u stanju izračunati procijenjenu starost ažuriranih krvnih stanica.

Ako je u tekućoj godini obnovljena krv žene, onda postoji svaka šansa da se trudne kao djevojka. Ako se krv osvježila ove godine kod čovjeka, tada su šanse za zamišljanje ženskog fetusa minimalne. U žena se svaka tri godine obnavlja krv, kod muškaraca - svake četiri godine. Ako je jedan od roditelja prošao operaciju koja je bila popraćena transfuzija krvi, onda bi računanje trebalo uzeti iz tog razdoblja. Za izračunavanje koeficijenta, govoreći o razini obnove krvi, mama mama treba podijeliti s 3, a tatin broj godina - po četiri. Rezultantni broj ne treba u potpunosti uzeti u obzir, samo znamenke nakon zareza podložne su pozornosti.

Primjer: 8.00 mama koeficijent i papa omjer - 6,55. Dakle, samo uspoređujući broj 0,00 i 0,55, možemo zaključiti da je u krvi majke ažuriran kako bi se bolje ovaj put, idealno za zasnivanje djevojku.

Možete povećati šanse za ženu da postane trudna od strane djevojke ako se osloniti na nekoliko metoda odjednom, na primjer, koncepcija ovulacije, kineski stol i određenu prehranu. Veliku ulogu u ovako odgovornom poslu igra vjerovanje u vlastitu snagu, pozitivan stav i velika želja za trudnoćom će ubrzati ispunjenje želje.

Ostali materijali na temu:

Vrlo nam je drago što vas, dragi čitatelji, sve više pojavljuju na stranicama našeg bloga. Posebno za Vas postoji tim stručnih nutricionista, homeopata i narodnih iscjelitelja.

Ako ste pročitali materijal i korisno je za vas, podijelite ga na društvenim mrežama. Bit ćemo vam vrlo zahvalni!

Jedan komentar

Ja sam pun tridesetogodišnji muž 33 Želim djevojku kad mogu zatrudnjeti

8 načina da se začini djevojka

Vjeruje se da je rođenje dječaka velika radost, osobito za novopridočeni otac. No, mnoge obitelji, gdje već postoje sinovi, žele "razrijediti mušku momčad" i nastojati zatrudnjeti djevojku.

Ljudi traže različite načine za to: izračunajte povoljne dane menstrualnog ciklusa kako biste zamislili kćer, provjerite s lunarnim kalendarom. Neki se okreću drevnoj praksi iz Kama Sutre, isprobavaju različite poze i čak izvode ginekološke postupke.

Ali je li doista moguće utjecati na spol nerođenog djeteta? Koliko često rade parovi koji prakticiraju različite metode planiranja djeteta?

Je li moguće izračunati spol djeteta prije začeća

Zapravo, roditelji ne mogu utjecati na spol djeteta. Dovoljno je podsjetiti na lekcije biologije, naime, proces spajanja jajeta s spermom. Spol embrija određuje muška stanica, koja sadrži ili X ili Y kromosom.

Ovum nosi samo X kromosom. Ako sperma s X kromosomom impregnira, kći će se roditi. Susret ženske stanice s spermom s Y kromosomom dovest će do rađanja sina.

Važno je! Prirodnim začećem nemoguće je predvidjeti spol bebe, jer U vrijeme ejakulacije, milijuni muških zametnih stanica kreću se s obje vrste kromosoma prema jajnih stanica. Gotovo je nemoguće utjecati na to tko će doći do cilja.

Sve postojeće metode rodnog planiranja, osim potpomognute reproduktivne tehnologije (in vitro oplodnja), imaju malo zajedničkog s znanostima. A neki od njih graniče na praznovjerje i neznanje.

Čak i ako su roditelji uspjeli zatrudnjeti kćer kada koristite jednu od metoda, to ne daje pravo da smatra da je 100 posto djelotvorno. Ovo je samo statistička slučajnost, jer vjerojatnost da ima sina i kćer uvijek je 50/50.

Načini za začetnicu djevojke

Međutim, u različitim kulturama, pa čak iu suvremenoj praksi, poznate su metode planiranja željenog spola.

Više racionalno od njih se temelje na menstrualnom ciklusu i danima ovulacije.

Do dana ovulacije

Metoda planiranja djeteta željenog seksa za dan ovulacije ima određenu znanstvenu osnovu. Smatra se da sperma s kromosomom X nije tako pokretljiva, ali je lakše preživjeti u kiselom okolišu vagine. Stanice s Y-kromosomom (muškarcima) su mobilnije, ali brže rastu.

Preporučljivo je da se seks nekoliko dana prije ovulacije, tako da više životne sperme s ženskim kromosomom ostane u ženskom genitalnom traktu, a svi muški spermatozoidi su ubijeni. Stoga, idealno razdoblje za koncipiranje djevojke je 1-4 dana prije ovulacije. Toliko mnogo prosječno sperma živi u ženskom genitalnom traktu.

Upozorenje! Nema jamstva da će ova metoda funkcionirati. Mnoge žene imaju nestabilni menstrualni ciklus, a ovulacija se može pojaviti prije ili kasnije od očekivanog razdoblja.

Ovaj videozapis opisuje kako izračunati procijenjeni dan ovulacije, i kada početi poduzimati radnje za zamišljanje željene djevojke:

Kako izračunati

Potrebno je odrediti trajanje menstrualnog ciklusa. Prosječni ciklus je 28 dana, a trajanje krvarenja je 3-5 dana. Početak ciklusa smatra se prvim danom mjeseca. Ovulacija se događa oko sredine ciklusa - od 11 do 15 dana nakon početka menstruacije.

Za rođenje kćeri, spolni odnos između supružnika mora se dogoditi četiri dana prije očekivanog otpuštanja jaja, tj. 8-12 dana nakon početka menstruacije. Na primjer, mjesečno je počelo 10. kolovoza. Vjerojatno otpuštanje jaja iz jajnika pada 21. kolovoza. Stoga, možete zamisliti kćer od 18. do 21. kolovoza.

Prema "mladosti" krvi

Na internetu je opis metode planiranja sina ili kćeri prema tzv. "Mladi krvi". Vjeruje se da se krv nastoji obnoviti: za muškarce jednom svake 4 godine, za žene jednom svake 3 godine. Spolni od onih čija krv postaje "mlađa" u vrijeme oplodnje će odrediti spol nasljednika.

Na primjer, dob otaca je 28 godina, majka ima 24 godine. Jednostavna aritmetika omogućit će vam da izračunate da je čovjek završio 7 ciklusa ažuriranja, a žena je prošla 8. To jest, krv majke je "mlađa" od očeva, a njihova će se kćer roditi.

Krvnom skupinom i Rh faktorima

Neki tvrde da nije teško izračunati spol bebe planirane za vrstu krvi roditelja. Postoje čak i različite tablice i online kalkulatori koji uspoređuju grupe i rhesus roditelja.

Koja je osnova ove metode nije u potpunosti poznata. U nekim je izvorima napisano da je izumio približna proročica Vanga, koja je godinama prikupljala statistike predviđanja i uspoređivala vrste krvi roditelja.

U praksi, ova metoda ne sadrži vodu. Uostalom, mnogi bračni parovi već imaju i sinove i kćeri, uključujući heteroseksualne blizance. Prema logici ove metode, svi roditelji moraju biti rođeni bilo s sinovima ili kćerima.

Mjesnim kalendarom

Vjeruje se da su ženski menstrualni i lunarni ciklusi povezani. Mjesec je u jednom znaku zodijaka za oko jednog dana.

Astrolozi dijele sve zodijalne konstelacije u muško i žensko:

 • Ovan, Gemini, Leo, Vaga, Strijelac, Aquarius su muški znakovi;
 • Ženski znakovi se odnose na elemente vode i Zemlje: Bika, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac, Ribe.

Priroda znaka u kojem se mjesec nalazi u vrijeme spoznaje teoretski će odrediti spol budućeg djeteta.

U praksi, ova metoda ni ne radi. Uostalom, svaki dan su rođeni i dječaci i djevojčice, unatoč trenutnom znaku mjeseca.

Kineski kalendar

Kineski predlaže da upotrijebe tablicu usporedbom dobi žene i mjeseca u kojem je nastupila koncepcija. Na sjecištu redaka i stupaca označava pod. Na primjer, ako je majka u vrijeme planiranja trudnoće imala 20 godina, a oplodnja se dogodila u veljači, onda će spol bebe, prema tablici, biti muški. 24-godišnja žena koja je odlučila zamisliti dijete u svibnju imat će kćer.

Unatoč činjenici da Peking Institut za znanost jamči 97% pouzdanosti ove metode, ne djeluje za sve roditelje. Opet, prema teoriji vjerojatnosti, bilo sina ili kći mogu uvijek biti rođeni. Ako spol djeteta odgovara vrijednostima u tablici, to je statistička podudarnost.

Japanski stolovi

Japanski način odabira poda na stolu sličan je kineskom, ali složeniji. Najprije morate pronaći mjesec rođenja žene i usporediti ga s mjesecom rođenja muškarca. Na križu stupaca i redaka broj je. Mora se usporediti s mjesecom začeća u drugoj tablici.

Ova metoda omogućuje statističku varijaciju. Na primjer, ako je trudna majka rođena u veljači i tata - u listopadu, a zatim na raskrižju stupca i retka u prvoj tablici dobivamo broj 10. Uspoređujemo s koncepcijom u ožujku. U drugoj tablici vidimo da je na raskrižju stupaca i redaka istu vjerojatnost da ima sina i kćer.

Etičko douching

Postoji još jedna metoda koja utječe na dno planirane bebe pomoću vaginalnih douchinga, što se mora učiniti prije seksa. Vjeruje se da spermijske stanice koje nose Y kromosom (muško) ne prežive u kiselom okolišu vagine, dok spolne stanice s X kromosomom (ženama) slabo reagiraju na alkalni okoliš, no osjećaju se bolje u kiselom okolišu.

Stoga, ako operite vaginu kiselom otopinom, povećat ćete vjerojatnost rođenja vaše kćeri, jer ženska sperma bi trebala biti više od muškog. Recept otopine je sljedeći: 2 žlice octene kiseline po 1 litru kuhane vode.

Upozorenje! Takav način planiranja poda nije samo neopravdan, već nosi i zdravstveni rizik. Kršenje prirodne mikroflore vagine nakon doufinga dovodi do razvoja dlačica i povećava vjerojatnost bakterijske vaginalne infekcije.

Pose, doprinoseći koncepciji kćeri

Ideja da položaj muškarca i žene tijekom seksa utječe na spol bebe prilično je drevni. Ali ako se obratimo znanosti i logici, postaje jasno da ništa ne ovisi o tome. Položaj tijela budućih roditelja tijekom seksa ne utječe ni na koji način koji će spermatozoon prvi put doći do jajne stanice.

Prema nekim istočnim idejama (Indija, Kina), dominantan položaj jedne žene tijekom seksa doprinosi rađanju djevojke. I obrnuto: ako muškarac igra glavnu ulogu tijekom seksa, to povećava vjerojatnost rođenja djeteta.

Stoga, da zatrudite kćer, trebate odabrati sljedeće poze:

 1. Žena na vrhu okrenuti prema partneru (takozvani vozač).
 2. Žena natrag prema partneru (invertirani vozač).

Partner može pomicati težinu na koljenima ili čučanjima.

Upozorenje! Neki liječnici kažu da poza preokrenutog jahača povećava vjerojatnost začeća, načelno, pogotovo ako vaš partner ima zavoj uterusa.

Postoji još jedno tumačenje metode planiranja dna bebe kroz izbor držanja. Muški spermatozoidi (koji sadrže Y kromosom) su mobilniji i postižu svoj cilj mnogo brže. S dubokim prodorom, ejakulacija se odmah javlja u blizini cerviksa, a brzo muški spermi obično nadmašuju žene.

Ali ako moraju putovati veće udaljenosti, to dovodi do smrti većine zametnih stanica s Y kromosomom. Čini se da je vjerojatnije da će se povezati s jaje manje pokretljiv, ali postojaniji X kromosom. Stoga, za rođenje djevojke, morate odabrati položaj koji pruža relativno plitku penetraciju (misionarski, okrenut jedan prema drugome na stranu, "žlice").

Dijeta i nutritivne značajke za koncipiranje djevojke

Pretpostavlja se da hrana također utječe na spol budućeg djeteta. Na primjer, oba roditelja za izgled kćeri trebaju jesti namirnice koje sadrže velike količine kalcija i magnezija, ali smanjuju količinu hrane s povišenim koncentracijama kalija i natrija. Kako točno to utječe na spermu i jajne stanice je nepoznato.

Ali ako želite isprobati ovu metodu na sebi, morate se naginjati:

 • mliječni proizvodi;
 • jaja;
 • matice;
 • riba;
 • lisnato povrće (špinat, salata);
 • sezam i sezamovo ulje;
 • riža, krupica;
 • rajčice;
 • mrkva.

Prema popularnom uvjerenju, jesti crveno meso povećava vjerojatnost rođenja sina, jer Ovaj proizvod ima grubu "mušku" energiju. Mliječni proizvodi, posebno slatko (kondenzirano mlijeko, sir), kao i voće, imaju više "meke" ženske energije i pridonose rađanju kćeri.

A što znanost kaže je metoda genetske dijagnoze.

Izbor spola budućeg djeteta ne ovisi uvijek o želji roditelja. Neke naslijeđene i genetske bolesti koje su prisutne u jednom ili oba roditelja nasljeđuju muški ili ženski fetus.

Na primjer, dječaci pate od nasljedne hemofilije ili Duscherove distrofije. Ako su roditelji nositelji nasljednih bolesti, liječnici preporučuju odabir ženskog roda embrija.

Pomoću pomoćne reproduktivne tehnologije (ART) - in vitro oplodnja - sasvim je moguće utjecati na spol budućeg djeteta. Postoji metoda unaprijed implantacijske genetske dijagnoze, kada se oplođeno jaje u fazi podjele dijagnosticira u roku od dva dana. Ako je embrij ženka, transplantiran je iz cijevi u maternicu.

zaključak

Nemoguće je utjecati na pod budućeg djeteta i roditi dječaka ili djevojčicu "naručiti". Sve metode koje se temelje na izračunavanju dana ovulacije, lunarnih dana, raznih tablica su blizu znanosti. U praksi, oni ne rade. Čak i ako neki parovi uspiju začiniti djevojčicu pomoću jedne od metoda, to ne potvrđuje njegovu učinkovitost.

Je li moguće zamisliti (planira) djevojku 100 posto?

Rođenje djeteta je radosni događaj u svakoj obitelji. Kada se prvo dijete pojavi, roditelji rijetko brinu o tome koji će spol beba biti. No, u budućnosti, mnogi ljudi žele podići djecu različitih spolova. Mommies s jednom ili više sinova, pitanje kako zaraditi djevojku 100 posto, brine najčešće. Postoji li zajamčena metoda raspravljanja s prirodom i ne nadanja za priliku?

Zašto planira seks djeteta

Ponekad liječnici savjetuju mlade roditelje da unaprijed planiraju rod djeteta. Povezan je s naslijeđenim genetskim bolestima. Danas su poznate takve ozbiljne bolesti kao što su epilepsija, shizofrenija, alkoholizam, ćelavost, hemofilija uzrokovana recesivnom mutacijom X kromosoma, poremećaji u razvoju genitalnih organa, što dovodi do neplodnosti u životu odraslih, itd.

Nasljedne bolesti koje se prenose od oca ili majke do sina mnogo su teže liječiti u odnosu na bolesti koje se prenose djevojkama. Ovdje je planiranje spola bebe vitalni čimbenik. Takvi roditelji imaju dvije mogućnosti: riskirati, u nadi da će se djevojka roditi ili ne imati djecu uopće.

Znanstvena pozadina

Muško tijelo proizvodi spermatozoide (muške stanice gamete), nosače dvaju kromosoma X i Y. U žena, jaja se sintetiziraju s jednim X kromosomom. Ako X-nosač dobije prvu žensku ćeliju, dugo očekivana djevojka će se roditi, ako se Y-gamete ispostavi da je prvi, dječak će se roditi.

Načine za osmisliti djevojke

Ne postoji znanstveno utemeljenje većine tehnika koje daju preporuke o ispravnosti djevojke. Ali ako slijedite neka pravila, upotrijebite kalendarske izračune i tablice, šanse za uspjehom se značajno povećavaju.

Do dana ovulacije

Metoda se temelji na prirodnim svojstvima strukture sperme. Preživljavanje X-nosača je znatno veće od Y-tipa. Ako početkom ovulacije Y-nositelji umru, a samo X-gamete preživjeti, supružnik će roditi djevojčicu.

 1. Y-gamete su pokretne, ali nisu baš održive. Ne podnose visoke temperature urođenih ženskih reproduktivnih kanala i uništavaju se 24 sata nakon ulaska u vaginu.
 2. X-spermatozoida - sporo, ali održivo. U reproduktivnim kanalima živi 3-5 dana. Ako točno izračunate vrijeme oplodnje, možete biti sigurni u rođenje djeteta.

Budući da su Y-spermijske stanice manevrirane i brze, susreti će se s jajnim stanicama prije X-nosača. Zato je važno imati seksualne odnose tijekom ovulacije, jer u suprotnom kromosomi djevojčica neće imati vremena za dječake. Bračno djelovanje najbolje je obaviti 3-4 dana prije početka ovulacije, tj. prije nego jaje dopre do genitalnog trakta. Ovaj put je dovoljan za ranjive, koji mogu živjeti ne dulje od jednog dana, Y spermi su posve uništeni.

S ovim:

 • Y-gamete će umrijeti dan prije otpuštanja jaja;
 • X-nosači glatko će prolaziti kroz genitalni trakt;
 • tijekom ovulacije, ženske stanice će ući u cijevi, gdje će se susresti s X-spermatozoama;
 • oplata će se dogoditi;
 • ženska ćelija će napredovati do maternice, gdje će biti fiksirana na zidovima;
 • Proces će uspješno završiti konceptom djevojke.

Metoda je učinkovita ako žena nekoliko mjeseci jasno prati njen ciklus i točno određuje dan ovulacije.

Izračunajte vrijeme ovulacije

Postoji nekoliko jednostavnih načina određivanja dana puštanja zrelog jaja u reproduktivne kanale:

 • Metoda proračuna Potrebno je izračunati trajanje menstrualnog ciklusa i podijeliti ga u dva. Rezultirajuća slika ukazuje na početak ovulacije. Na primjer, ako ciklus traje 30 dana, najprikladniji trenutak, koji dopušta potpuno zatrudnjeti, pada na 15. dan.
 • Mjerenje osnovne temperature. Mjerenja se provode svaki dan 3-4 mjeseca zaredom. To će riješiti pitanje kako zatrudnjeti dugo očekivanu djevojku. Buduća mama, ne dižući se iz kreveta, a ne stvarajući iznenadne pokrete, treba mjeriti temperaturu rektalno. U bilježnici napišite podatke i napravite raspored. Dijagram će jasno pokazati 2 cikličke faze: prije razdoblja ovulacije i poslije. Isprva, temperatura oscilira oko 36,3-36,8 ° C. Kada se šipka na termometru poveća na 37 ° C i više, taj se dan smatra početkom ovulacije. Povišena temperatura će trajati do menstruacije, a zatim se vratiti u normalu.
  Ako grafikon ostaje nejasan dulje vrijeme, bez očitog porasta i pada temperature, posavjetujte se s ginekologom. Mogući poremećaji reproduktivnog sustava i problemi vezani uz menstrualni ciklus.
 • Test. Metoda vam omogućuje zamisliti djevojčicu na ovulaciji pomoću analize ljekarni za analizu urina. Jednostavan, prikladan, ali ne i jeftin način. Test-trake gotovo se ne razlikuju od testova za trudnoću. Oni reagiraju na sintezu peptidnog luteinizirajućeg hormona, čiji sadržaj u zdravih žena značajno povećava 1-2 dana prije trenutka ovulacije. O testu za ovulaciju.
  Prije testiranja potrebno je izračunati trajanje menstrualnog ciklusa. Da biste to učinili, računajte dane od prvog dana mjeseca do prvog dana sljedećeg mjeseca. Testiranje počinje raditi 17 dana prije početka menstruacije.
  Ako ciklus traje 28 dana, provjera se provodi od 11. dana. Ako je ciklus nestabilan i uvijek se mijenja, za izračun je odabran najkraći period u zadnjih šest mjeseci. Osim testova, postoje i uređaji za određivanje datuma sline. Oni ponašaju kao testovi.
  Kada je dan ovulacije točno određen, seksualni kontakt treba obaviti najmanje 3-4 dana prije postavljenog datuma. Tijekom tog vremena, Y-sperma će izgubiti aktivnost i umrijeti, a par će moći sigurno začeti željenu djevojku.
 • Možete primijeniti ultrazvuk. Dijagnostičar će pratiti proces sazrijevanja folikula i obavijestiti pacijenta o procijenjenom datumu ovulacije.

Prema "mladosti" krvi

Prepoznavanje djevojke krvlju je moguće, nakon što je definirala njezinu "svježinu". Muška se krv pomlađuje s ponovljivosti jednom u 4 godine, ženskom - jednom u 3 godine. Izračunajte čija je krv "svježa" nije teško. Starost tate treba podijeliti na 4, a buduće mame za 3.

Na primjer, muškarac punih 27 godina. Ako je 27 podijeljeno s 4, 6,75 bit će pušteno. Ostatak se odbacuje i koristi se cijeli broj. Množenjem 6 po 4 dobit će 24. Krv babi je ažurirana prije 3 godine. Mama u dobi ima 25 godina. Ako je 25 podijeljeno s 3, 8.3 će biti pušten. Slika 8 i 3 daju 24. Zbog toga se krv moje majke ažurira tek prije godinu dana - njezina krv je mlađa i lakše će takav par začeti djevojčicu.

Važno je! Brojenje počinje od trenutka rođenja. Ali ako je u životu bilo krvarenje (operacija, donacija, pobačaja, pobačaji, porođaj), onda morate računati od tog vremena.

Krvnom skupinom i Rh faktorima

Stručnjaci su razvili tablice koje ukazuju na ovisnost spola fetusa na roditeljsku krvnu skupinu i Rh faktor.

Želite li zamisliti djevojku? Tajne kako da biste dobili trudnu djevojku

Suvremene reproduktivne tehnologije mogu pomoći ženi ne samo da bi zatrudnila, već i sa visokim stupnjem vjerojatnosti da zatrudne djevojku. A ako je par spreman postaviti desetke tisuća dolara - pitanje "kako se truditi djevojkom" ne stvara probleme. Međutim, nemojte žuriti u kliniku. Umjetna oplodnja je ozbiljna, skupo i prilično bolna stvar.

Srećom, postoje brojne potpuno prirodne, neinvazivne metode koje možete koristiti kod kuće i besplatno. Ovaj članak će otkriti ove prirodne metode koje će vam pomoći da zamislite djevojku i pripremite vrtić u ružičastoj boji. Upozorenje! Također je važno znati i opće informacije o načinu trudnoće.

Značajke sperme koja će pomoći zamisliti djevojku

Čovjek proizveo dvije vrste spermija - sperme i X spermija Y. U koncepciji jedan spermij spaja s jajima i odrediti spol djeteta (djevojka li se zatrudnjeti ako je jaje je spojen na X spermija i dječaka, ako - spermij Y) Usput, možeš li Pitam se kako zatrudnjeti kao dječak?

Jedno od najvažnijih načela u planiranju prirodnog spola jest razumijevanje da se spermija X i sperma Y ponašaju sasvim drukčije.

Sperm Y, koji će pomoći da se pojavi dječak, iako je proizveden u većim količinama od sperme Y, ima veću brzinu, kraći životni vijek, veću krhkost. I, u pravilu, njihovo uništenje i izumiranje u vaginalnom kanalu javlja se za 1-2 dana. Ovo razdoblje je još manje ako se povećava kiselost vaginalnog trakta.

Sperma X, što će dovesti do činjenice da postane trudna djevojka, imate nižu brzinu, duži životni vijek, veću snagu. I oni proizvode manju količinu. Oni mogu očekivati ​​jajašaca za 4 dana bez gubljenja sposobnosti oplodnje.

Kako dobiti trudnu djevojku u vrijeme ovulacije

Budući da je Sperm X prilično čvrst, a jaje ne dugo dugo prijeti jajetu (poput Sperma Y), djevojku možete zaraziti oko tri dana prije ovulacije. To znači da će u osnovi sperma X preživjeti i one će oploditi jajnu stanicu za 3 dana. I sperma Y će biti mrtva u vrijeme ovulacije.

No, morat ćete prestati truditi se začeti nakon trećeg dana koji prethodi ovulaciji. Ako to ne učinite, dopustite brzu spermu - dječaci su prisutni u borbi za jaje. Borba protiv koje bi djevojke spermi najvjerojatnije izgubile zbog njihove sporosti.

Da, dok trošite mnogo dana u svom "prozoru plodnosti". Ali ako zaista želite točno zamisliti djevojku - upravo je to ono što trebate učiniti kako biste povećali svoje šanse.

Kako zatrudnjeti djevojka pomoću poza

Imajući na umu da su dječaci sperme tako slabi i ranjivi, ima smisla napraviti koncepciju u takvom položaju da im put do jajne stanice bude vrlo dug i stoga neodoljiv. Jedini i najlakši način da to učinite je koristiti uzorke koji potiskuju spermu što je dalje moguće od cerviksa i jaja. Za većinu, ovo je plitko prodiranje. Jedan od najboljih poza u ovom slučaju je "licem u lice".

Kako da biste dobili trudnu djevojku za optimalnu kiselost.

Prisutnost željene kiselosti vagine vrlo je važna za provedbu koncepcije djevojke, budući da dovoljno kisela sredina daje spermi X neke prednosti, a za spermu Y, u pravilu, previše je teško i destruktivno.

Početni korak u ovom postupku je odrediti uobičajenu razinu pH prije planiranja trudnoće uz pomoć posebnih test traka. Nakon što odredite razinu PH, možete povećati vaginalnu kiselost na različite načine.

Prvi put je 1-2 tjedna prije zaraze djevojke, počnite jesti određenu hranu koja povećava kiselost i izbjegava alkalnu hranu. Takvi proizvodi tradicionalno uključuju sve agrume, kao i kiselo krastavce i druge kisele krastavce.

Još jedan široko prihvatljiv i učinkovit način za značajno povećanje tvoje i u konačnici riješiti pitanje "kako se truditi djevojkom" douching s raznim posebnim tvari koje samo ginekolog može savjetovati. Kod kuće za doufing, možete pripremiti takvu otopinu - 2 žlice bijelog octa otopljene u 1,14 litre vode.

Kombinirajući ove dvije metode će donijeti prilično visoku razinu kiselosti, a šanse za osmisliti djevojčica znatno će se povećati.

Treba imati na umu da pH vagine može utjecati na ženski orgazam, što stvara alkalni okoliš. Ovo je već povoljno za planiranje dječaka.

Slijedeći ove savjete, možete znatno povećati vjerojatnost začeća djevojke. Međutim, najvažnija stvar nije seks rođendan, već rođenje zdravog djeteta.

Usput, ako želite brže truditi - pročitajte ovu knjigu "56 savjeta kako brzo zatrudnjeti". Ovdje se prikupljaju i sistematiziraju preporuke koje povećavaju vjerojatnost da će postati trudne, uključujući i metode alternativne medicine. Učinite nešto od ovih savjeta apsolutno je potrebno, a drugi ne izgledaju tako očito. Ali svi oni sigurno će vas dovesti do dragocjenog cilja.

Važan uvjet za brzu koncepciju je izbor povoljnih dana. I mjerenje bazalne temperature, kao što mnogi vjeruju, nije jedini i najtočniji način. Saznajte sve o tome kako odrediti povoljnu za začeće, a što je najvažnije - zašto je tako, možete iz praktičnog priručnika "Kako odrediti povoljne dane za začeće". Možete ga dobiti ispunjavanjem obrasca na desnoj strani stranice.

Kako zaraditi djevojku - 4 najbolja načina da rodite djevojku

Od davnina žene traže različite načine trudnoće kao djevojka: izumili su posebne kalendare, izračunavali dane i mjesece začeća, slijedili dijete, a čak i obavljali strašne čarobne rituale. Neke od tih tehnika su preživjele i aktivno se koriste bračni parovi. Ako majka želi rađati djevojčicu, ne biste se trebali oslanjati na slučajnost, već pokušajte s nekim od niže navedenih metoda. Iako ne daju 100% jamstvo, testirani su stoljećima i potpuno su sigurni, pa možete pokušati.

Čimbenici koji utječu na spol djeteta

Spolni odnos nerođenog djeteta ovisi o mnogim čimbenicima: dovoljno je podsjetiti na biologiju u školi. U svakoj stanici ljudskog tijela nalazi se jezgra gdje se nalazi genetska informacija (DNA). Sve karakteristike osobe, naime boja očiju, kose, sastav tijela, spol, itd., Ovise o skupu gena i kromosoma. U ženskom i muškom, ovaj je set drugačiji.

Jedna stanica sadrži 23 parova kromosoma, od kojih su 22 iste (XX). Struktura 23. razlikuje se po spolu: žene - XX, muškarci - XY. Paralelni set kromosoma prisutan je u svim stanicama, a samo u jaja i sperma su sami. U razdoblju formiranja zametnih stanica je odvajanje uparenih setova.

Posebno, u oocitima ima 23 pojedinačna kromosoma, potonji moraju biti X. Ponovno, 23 kromosoma imaju spermatozoide, ali X i Y mogu postati posljednji, budući da je njihov broj jednak. Od skupa sperme koja je oplodila jaje, a ovisi o tome tko će se pojaviti kasnije - dječak ili djevojčica, to jest Y ili X.

Ako pretpostavimo da svi spermatozoidi imaju ista svojstva, onda bi mogudnost zamišljanja djeteta određenog spola bila najmanje 50%. Ali činjenica je da se u muškom seksu stanice razlikuju u ponašanju. Na primjer, Y-spermatske stanice brzo se kreću, ali nisu izvedive, i obratno, X-spermske stanice imaju nisku aktivnost, ali se bolje toleriraju u okruženju ženskog reproduktivnog sustava.

Postoji nekoliko čimbenika koji izravno utječu na budući spol nerođenog djeteta:

 1. Vrijeme koncepcije. Ranije je već rečeno da se spermatozoidi razlikuju u životnoj i aktivnoj razini, to jest: Y - brzo krenuti, a također brzo umrijeti, X - sporiji, ali mnogo dulji. Poznato je da sperma može živjeti u ženskom tijelu do 7 dana. Tijekom seksa, tijekom ovulacije, jaje se oplodi po brzoj spermi (Y). Međutim, ako je čin bio nakon ovulacije, tada su šanse povećane kod spermija koja se može preživjeti (X). Stoga možemo zaključiti da ako želite zatrudnjeti djevojku, potrebno je provesti spolni odnos 2-3 dana prije ovulacije.
 2. Pješice tijekom seksa. U procesu seksualnog odnosa, ako član duboko prodrijeva, udaljenost od jajne stanice značajno se smanjuje, u ovom slučaju ima više mogućnosti za spermu Y. S malom penetracijom, udaljenost koju sperma mora prevladati, naprotiv, povećava se. Vjerojatnost gnojidbe s spermom X je visoka, jer samo jaki preživljava.
 3. Broj seksualnih djela. Ako se redovito javlja seksualni odnos, najvjerojatnije je spermatozoidni Y koji će biti u stanici jaja, budući da su velike šanse da se seksualni odnos podudara s danom ovulacije. Ako se spolni odnos između supružnika ne pojavi nerijetko, onda će prilika da postane trudna od strane djevojke biti veća, jer će više održivih X spermija preživjeti prije ovulacije.

1 put. Prepoznaj djevojku prema Shetlzu

Ova metoda koncepcije djeteta određenog spola, koju je razvio znanstvenik Landrum Shetlzom, temelji se na razlikama u aktivnosti i vitalnosti spermija. Muške reproduktivne stanice nose dvije vrste kromosoma: X i Y. Prva sperma, teška, trom, ali snažna i otporna, u kombinaciji s jajnim stanicama formira ženski zametak. Drugo, lagano, okretno i pokretno, ali slabo - muški fetus. Načelo koncepcije prema Shetlz je pomoći X-tadpoles doći do stanica jaja, uklanjajući natjecatelja - Y-spermatozoida.

Da bi se koristila Shetlzaova metoda, žena treba znati svoj menstrualni ciklus. Važno je utvrditi dan ovulacije. Da biste to učinili, možete izmjeriti dnevnu bazalnu temperaturu i izraditi grafikon prema podacima. Da bi se zarazila djevojka, seksualni postupci nakon menstruacije trebaju biti svaki dan, i moraju biti zaustavljeni tri dana prije ovulacije ili možete početi koristiti kondom. Dakle, žilavi X-spermi će ostati tri dana u ženskim genitalnim organima, čekajući jaja, a slabi Y-tadpoles će umrijeti do vremena ovulacije.

2 puta. Koncepcija djevojaka na stolu broj parova

Možete pokušati zakazati djevojku na posebnom stolu. U ovoj tablici morate izračunati broj parova. Horizontalna crta označava mjesec kada je čovjek rođen, a okomiti stup označava mjesec rođenja žene. Broj koji stoji na raskrižju mjeseci je broj para. Na primjer, pretpostavimo da je žena rođena u svibnju, a muškarac u ožujku. Tako je njihov broj 9.

Zatim morate prijeći na grafikon ispod tablice i vidjeti broj para, u kojem mjesecu vjerojatnost da zatrudnite je najviša i najniža. Obratite pažnju na najdublje kolebanje grafikona. Uparivanje s brojem 9, primjerice, bolje je pokušati napraviti kćer u svibnju, au prosincu ne biste trebali pokušati.

3 puta. Prepoznati djevojku krvlju

Na primjer, par je planirao zamisliti bebu za ožujak. Žena od 24 godine, rođena je u studenom. Muškarac ima 25 godina, mjesec njegovog rođenja je kolovoz. Starost potencijalne majke treba podijeliti s 4, a starost oca - do 3. Izlazi broj 6,5 i 8,3. Ali to nisu konačne vrijednosti, jer od datuma rođenja majke do koncepcije, odnosno od studenog do ožujka, još pet mjeseci. Također, od oca rođendana do ožujka je osam mjeseci. Iz brojeva 6.5 i 8.3, potrebno je uzeti ostatke, odnosno brojeve 5 i 3, i dodati im broj mjeseci od rođenja roditelja do začeća. Broj pet je plus pet, a broj 8 dodan je na broj 3. Ispada da je dob krvi 10 za mamu i 11 za tata. Ženska krv je mlađa, tako da će ova obitelj moći u ožujku zamisliti djevojku. Općenito, metoda je prilično lukav za one koji vole matematiku, ali su učinkoviti.

4 puta. Koncepcija djevojke u kalendarskom dobu majke

Najbolje vrijeme za pojavu djevojke može se odrediti kalendarom dobi majke. Učinite to vrlo jednostavno. Žena mora pronaći svoju dob u prvom stupcu stola. Ako je majka, primjerice, 23 godine, onda su ožujak, lipanj, kolovoz i prosinac optimalni za planiranje kćeri.

Dijeta za zarazu djevojaka

Iznenađujuće, točna, dobro odabrana prehrana igra vrlo veliku ulogu u stvaranju djeteta određenog seksa. Da biste postali trudni kao djevojka s velikom vjerojatnošću, morate uključiti hranu bogatu magnezijem i kalcijem u dnevnom izborniku. Ali sol i šećer poželjni su za ograničavanje. Osim toga, u prehrani potencijalne majke treba biti:

 • Masno meso, ali malo, pileće jaje.
 • Ribe i plodovi mora u neograničenim količinama.
 • Razne žitarice.
 • Mlijeko, sir, jogurt, kefir, kiselo vrhnje, vrhnje.
 • Kruh, kolači bez kvasca.
 • Svježe voće i povrće, bobice.
 • Suho voće i orašasti plodovi.
 • Čaj, kava u maloj količini, kakao, mineralna voda.
 • Dušo, džem.

Žena koja želi roditi djevojku treba ukloniti iz dnevnog izbornika: