Ispitivanje trudnoće najočitijim pregledima

Rođenja

Test trudnoće "Evitest" jedan je od tri najpopularnija testiranja trudnoće zajedno s Frautestom i Clearblueom.

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Proizvodi najizgledniju njemačku tvrtku HELM Pharmaceuticals Gmbh.

Razgovarajmo o zaslugama

Prednosti ovog testa su:

 • test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml;
 • točnost testa više od 99%;
 • mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije;
 • mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana;
 • dobivanje rezultata za 3-5 minuta;
 • prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće;
 • koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Učinak najočitijih testova trudnoće, kao i bilo koji drugi test, temelji se na otkrivanju prisutnosti ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u ženskom urinu. Reagensi se nanose na traku tijesta koja se boji interakcijom s hormonom koji se nalazi u urinu.

Međutim, razina tog hormona u urinu, koja je neophodna za uspostavljanje trudnoće, postignuta je nekoliko dana kasnije. Sinteza hCG nastavi tijekom trudnoće.

Počevši od drugog tjedna njegov sadržaj u krvi i urinu brzo se povećava, udvostručuje se svakih 1,5 dana i doseže maksimalno 11-12 tjedana, a zatim počinje smanjivati.

Da bi rezultat ispitivanja bio što točniji, treba dodati 10 dana očekivanom datumu ovulacije, a zatim provesti test.

Vrste ispitivanja

Evitest zaštitni znak oslobađa čitav niz testova za određivanje najopasnije trudnoće kod kuće.

Evitest One - najlakši test koji se sastoji od jedne trake. Traka se izvadi iz pakiranja i uranja u urin za određeno vrijeme.

Trudnoća Test Evitest Plus - uključuje dvije test trake za poboljšanje točnosti analize. Koristi se na isti način kao i prethodni. Kako bismo razjasnili rezultat testa nakon nekog vremena trebalo bi ponovno testirati.

Evitest Proof - najopasniji test kazete za trudnoću, koji uključuje posebnu kasetu i pipetu. To je precizniji i jednostavan za korištenje u usporedbi s gore navedenim tipovima i prototip je profesionalne laboratorijske dijagnostike, jer njegov dizajn omogućuje učinkovitije interakcije tekućine s reagensom.

Test trudnoće Evitest Perfect - jet test s držačem i kapom. Njegova prednost, higijena i udobnost korištenja je da za testiranje nije neophodno skupljati urin i voditi brigu o sterilnosti spremnika. Traka tijesta samo treba zamijeniti tok urina.

Imenovanje Viferona za trudnice - pročitajte ovdje.

instrukcija

Uređaj svih vrsta Evitest tijesta je vrlo jednostavan, ali u svakom slučaju, pažljivo proučite upute koje su u paketu.

Iako različite vrste tijesta djeluju u skladu s općim načelom, može se značajno razlikovati u pojedinostima, točnost rezultata ovisi o točnom poštivanju.

Najgori

Isprobajte test iz pakiranja, a da se ne omekša. Test traka se spusti u prethodno sakupljeni urin na označenu oznaku 3-5 sekundi, a zatim stavite na vodoravnu površinu. Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ako na testu postoji jedna crvena traka - test je negativan (bez trudnoće), ako postoje dvije crvene pruge - pozitivan probitni test trudnoće (postoji trudnoća). Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Metoda korištenja Evitest Plus

Drugi test je učinjeno kako bi se potvrdio rezultat prvog. Preporučljivo je držati ga nakon 2 dana, jer svaka 1,5-2 dana razina hCG u urinu udvostručuje se.

Također se preporučuje ponoviti test ako je prva analiza provedena prije početka kašnjenja ili nakon primanja nejasnog odgovora (previše blijedih pruga).

Drugi test je najbolje napraviti ujutro, odmah nakon spavanja, budući da se u kratkom roku trudnoće najveća koncentracija hCG nalazi u prvom jutarnjem urinu.

Kako koristiti Evitest Proof

Uklonite test kasete i pipetu iz vrećice, stavite kasetu na vodoravnu površinu.

Pipete malu količinu urina i ispustite 4 kapi u okrugli prozorčić na površini tablete.

Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta. Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Evitest Perfect

Izvadite zaštitni poklopac iz ispitne kazete. Zamijenite vrh kazete označen strelicom 5 sekundi ispod struje mokraće, a zatim ga zatvorite zaštitnom kapicom. Nakon 5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Slijedimo pravila

Da biste dobili najpouzdaniji rezultat, morate:

 • ne upotrebljavajte isti test dvaput;
 • ocijeniti rezultate ispitivanja najkasnije 10 minuta nakon postupka;
 • Čuvajte Evitest u pakiranju na sobnoj temperaturi (5-30 ° C) na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage;
 • ne koristite isteklo ispitivanje;
 • Najbolje je provesti test ujutro kada je koncentracija hormona HCG u urinu maksimalna.

Slijed djelovanja je jednostavan:

 • urin se treba skupljati u čistu staklenu ili plastičnu posudu;
 • traka se stavlja okomito u tekućinu;
 • dok čekaju rezultat, ispitivanje treba staviti na suhu vodoravnu površinu;
 • ne biste trebali imati povjerenja u rezultat ako je test traka podeksponirana ili preeksponirana u mokraći, a također ako se druga traka očituje kasnije nakon 10-15 minuta;
 • u slučaju neizvjesnog rezultata, preporuča se test krvi za hCG jer je njena razina u krvi viša nego u urinu.

Moguće je dobiti lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat.

Lažno pozitivno ispitivanje pokazuje dvije trake u odsutnosti trudnoće.

Lažno negativni test može pokazati samo jednu traku kada se pojavi trudnoća.

Ti rezultati ovise o sljedećim čimbenicima:

 • jesu li ispunjeni svi uvjeti ispitivanja navedeni u uputama;
 • je li žena bolesna?
 • koncentracija hormona je još uvijek preniska, stoga je vrijedno ponovnog testiranja nakon nekoliko dana.

Zbog čega se pobačaj može pojaviti u ranoj trudnoći: simptomi i glavni uzroci.

Kako je ektopična trudnoća - saznajte ovdje.

Recenzije potrošača

"Više puta moram koristiti Evitest test u slučaju kasnjenja menstruacije. I uvijek je ovaj test pokazao točan rezultat.

Ako nema trudnoće, onda ne i ako postoji, čak i ako je mali, test će ga ionako pokazati. U ranoj fazi moje prve i druge trudnoće, test je pokazao jedva zamjetljiv drugu traku.

Sumnjam u ponovni test, ali rezultat je bio isti. Sada kupim samo Evitest i nitko drugi. Evitest ima mnogo različitih testova, ali mi nisu jasni i kupujem redovite trake. Traka je jeftinija od inkjet testova i jednostavna je za korištenje. Rezultat se neće promijeniti ako kupite test skuplji. "Julia, Korolev

"Čekao sam svoju trudnoću i probala gomilu testova, uključujući i Evitest. Moram reći da su rani znakovi trudnoće, tako da postoji velika nada za Evitest. Ali čak i nakon mjesečnog kašnjenja, tvrdoglavo nije želio pokazati ništa. I učinio sam sve prema pravilima, kao što bi trebalo biti ujutro.

Vrlo uznemiren, kupio sam Frautest s prozorom, samo da imam neki drugi. Došao sam kući s posla oko tri dana, mislim da i ovo uništavam. Ujutro sam provjerio za Evitest, nije bilo ničega. Pa, kapam se u kapi prozora - i što mislite, za tri dana prikazuje se slaba druga traka, koja je u 15 minuta postala jasna. Sljedećeg jutra ponovno je učinio Evitest i opet ništa.

Iako su svi znakovi tamo. Ne želim procijeniti ovaj test, ali osobno nisam baš sretan zbog toga i mislim da je ispravno kupiti testove različitih tvrtki. "
Inna, Kharkiv

"Jednom sam imao priču, što mi još uvijek iznenađuje. Jednom, u subotu sam radio kućanske poslove, a ja sam imao ideju ići na test. S jedne strane bilo je još 6 dana prije kašnjenja, ali s druge strane, nećete ga potrošiti! Kuće su bile samo uobičajene testove Evitest u obliku papirnatih pruga.

Vjerovali ili ne, ali pojavila se slaba druga traka! Pitao sam svog supruga na putu kući da kupi još testova, ponovo je donio Evitest. Sigurno sam upotrijebio još nekoliko komada. Također su pokazali blijedu drugu traku. Dva dana kasnije donirala sam krv za hCG, a analiza je pokazala da druge trake na testovima nisu duhovi, zapravo sam trudna!

To su najočitiji osjetljivi testovi, ispada! Ako je druga traka slabo vidljiva, onda je hormon vrlo malo, razdoblje je vrlo mala. Definitivno preporučljivo! "
Vera, Rostov-na-Donu.

"Uvijek kad sam sumnjao u odsutnost ili prisutnost trudnoće, kupio sam ovaj test. Nikada još nisam trudna, ali pokazao je apsolutno da nema trudnoće. Da, a moji prijatelji, također, nisu dopustili. Vjerujem da je Evitest prikladan, jednostavan za uporabu i ima razumnu cijenu.

Ne overpay za skuplje testove. Osim toga, to je u gotovo bilo kojoj ljekarni. Vjerujem da test može pokazati pogrešan rezultat u tom slučaju, ako žena ima neke hormonske poremećaje ili test nije kupio u ljekarni, ali negdje drugdje, gdje su povrijeđene uvjeta skladištenja. "
Marija

"Bio je to Evitest koji mi je dao lažno pozitivan rezultat. Nisam uzela hormone, nije bilo drugih problema u tijelu. Ne mogu dugo ostati trudna, ali ovdje sam vidio dvije pruge. Bio sam oduševljen i otišao kod liječnika - ali ni ultrazvuk niti hCG nisu pokazivali ništa. Od tada, ja ne kupujem Evitest, ne vjerujem mu. "
Svetlana

„Planirana trudnoća... i to kašnjenje))) zamolila muža da kupi dva testa, barem u uputama i pisati, što učiniti u jutro, ali je čekao da znam rezultat, napravio........ da, 2 trake))) Otišao sam u krevet sretna. Ujutro sam napravio opet i opet 2 trake. Na isti dan otišao u ginekologa sa suprugom, ona je proveo inspekciju i rekao: „trudnoća nije dobro, ili može biti izvanmaternične, iako izgleda da nije, imate cistu, ide u SAD, doći će u tjedan dana.”

Izašao sam u suzama, moj muž je uzeo ruku i odvukao me do ultrazvuka. Učinjeno je vaginalno ultrazvuk, rezultat: inkluziju tekućine u lijevu jajniku, tj. Cistu i sve. Nakon tjedan i pol je odlučio otići na drugi ultrazvuk, samo normalno, na drugom mjestu... stavi sve rekao o rezultatima prethodne ultrazvuka, liječnik se nasmijao i rekao: „četkicu za šest tjedana. "

Oči su mi se na čelu popele. Toliko za liječnike u klinici. Evitest je bio u pravu, bio sam trudna. Registrirao sam se u nekoj drugoj poliklinici, u bivšoj, ili s nogom. "
Helena

"Nikada nisam imao priliku koristiti takva testiranja često, ali ipak iskustvo je bilo nekoliko puta.

Što mogu reći o Evitestu? Vrlo skupo. Kupio sam je samo kad nije bilo drugog izbora (oni se prodaju u bilo kojem supermarketu, ali naše ljekarne uskoro zatvaraju).

Korištenje je jednostavno i jednostavno. Jednom kada je uhvatio neispravan, pokazao je trudnoću kada to nije bilo. U liječničkom uredu bio sam uvjeren da je upravo suprotno, s kojim mi se drago. "
Katherine

Sve o vitaminima pri planiranju trudnoće govorit će naš odjeljak.

Najgori /

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Izvor: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Sve o trudnoći i porodu

test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml; točnost testa više od 99%; mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije; mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana; dobivanje rezultata za 3-5 minuta; prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće; koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Izvor: http://puziko.net/testy/t-info/evitest.html Puziko.Net © Sve o trudnoći i porodu

Nisam lagao..

Pristupačan, istinit i najpoznatiji test

govori istinu

Loš rezultat je također rezultat.

Precijenjen za uobičajeni test

Iskren test

Ima nešto za cijeniti!

55 rubalja (u društvenim ljekarnama i još manje), "EVITEST Plus"

80 rubalja. Osim toga, postoji i test za određivanje ovulacije "EVIPLAN Comfort" (EVIPLAN) u seriji.

350-400 rubalja - za posebno planiranje, ponudit ću vam neophodnu stvar, ali to mi nikada nije bilo potrebno. U svakoj ljekarni dostupni su slični testovi. U supermarketima poput "SoseDDushki" oni također prodaju. Za mene je u svakom slučaju prihvatljiva opcija "EVITEST Plus" (2 testiranja u jednoj kutiji): za to je veća uvjerljivost, pa da se ne bi trčao oko kupnje - jednom, mislim, gotovo da nitko nije zadovoljan :)

Najizravnije trudnoće - rekao mi je.

kao i sve buduće mame

On je još uvijek prognozer! :))

Dobar rezultat.

Dobar test za otkrivanje trudnoće

Dvije djece, ali nisam vidjela dvije pruge)))

EVITEST nikada nije uspio

Vjerujem samo Evitesta.

Evitesta, ja sam "dijagnosticiran" i kći i sin. I sad ih redovito provjeravam, jer sam nedavno instalirao IUD, a ja još uvijek dojim, stoga je bolje pogriješiti. Psihološka nelagoda dok postoji - nije navikla - i odjednom će se pomaknuti, a iznenada će trudnoća doći spiralom? Štoviše, dogodile su se nesretne priče u životu nekoliko prijatelja.

Za cijenu je najpristupačniji i pristupačniji. Test koji treba provesti nakon tjedan dana kašnjenja je bolji.

Za 5-10 sekundi, spustite se u urin i pročitajte test na jednu minutu.

Jedna traka - bez trudnoće, dvije pruge, postoji trudnoća.

Budući da ne planiram, za mene je jedan bar sreća.

I za vrijeme trudnoće, druga traka se pojavila odmah, bilo je jasno da je dobro.

Evitest! Točnost 99%

Ne varam.

Test + = moja dugo očekivana trudnoća

Ovaj test me nikada nije spustio. Ne u danima kada nisam planirao trudnoću, ili kasnije, kad sam se počela brinuti o tome. Sjećam se kad sam imala odgodu od 15 dana, to se nikad prije nije dogodilo, a ti testovi su tvrdoglavo pokazivali jednu traku. Nisam znao što da mislim, ali na kraju, testovi nisu bili u krivu - doista nije bilo trudnoće, samo neuspjeh u ciklusu. Jednom, kad je moj muž i ja počeli planirati trudnoću, nisam se mogao oduprijeti i obaviti test 4 dana prije odgode. U petoj minuti bio je drugačiji drugi štap! Iskušavam test s skupim inkjet testom - rezultat je upravo isti - i vrijeme izgleda i intenzitet boje trake. Kao rezultat toga, trudnoća je potvrđena! Nakon toga sam shvatio da kupnja skupih testova jednostavno nema smisla. Jedina stvar koja razlikuje skuplje testove je, na taj način, udobnost korištenja, budući da su sve vrste pipeta, spremnika i tako dalje povezane s njima. Mislim da su takvi testovi prikladni za upotrebu izvan kuće, na primjer, na poslu. Pa, za kućnu upotrebu, ti testiki su vrlo prikladni - jeftin i pouzdan.

Moj prvi poznanik s mojom kćeri

Koliko je različitih testova, uvijek test trudnoće
pokazali su različite podatke, sve dok nisam kupio ovaj test. I ujutro moje dugo očekivano čekanje za dvije trake)) Test trudnoće reagira na hormon hCG, koji se proizvodi nakon što se embrij pridruži maternici. I privitak se odvija oko tjedan dana nakon začeća. Najranije vrijeme ovog hormona
možda neće biti dovoljno, a test ne smije pokazivati ​​trudnoću. stoga
njegova visoka koncentracija je važna. I to se postiže za oko dva dana.
prije odgode. Zato bi trebao ići hodajući dva tjedna nakon začeća.
samo se ispostavlja da je ovo razdoblje nekoliko dana prije odgode.

Ako rano testirate, bolje je koristiti odmah
nekoliko testova, a možda barem jedan će pokazati trudnoću. I bolje
napraviti test ujutro, stopa HCG u jutro je veća nego u drugim doba dana.

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, ovo je oglašavanje, vrti se tako!

Koga je Eviteste zatrudnjela?

Od petka radim ispitivanja trudnoće Evitest, sva četiri testa su pozitivna, a ne vrlo vidljiva traka, ali različita (iako lakša od kontrole). Danas je to obično malo lakši od kontrole. Danas je bio liječnik i ultrazvuk. Liječnik je rekao da je maternica mala i malo je vjerojatno da je trudnoća, ali još uvijek je poslana na ultrazvuk kako bi se isključila ektopična. Uzistka je rekla da jajna stanica nije vidljiva (14 DPO), ali nije vidjela žuto tijelo. Pravo jajnika 2-komorna anekusna uključenost 35x28 mm. Preporuča se ponovni ultrazvuk nakon tjedan dana. Djevojke dijele svoja iskustva, koja su imala lažne positivesististe i može li to uključiti žuto tijelo (jer bez nje trudnoća nije moguća)?

Upute za korištenje testova trudnoće Eviteste + preporuke i recenzije

Najjednostavniji i najpristupačniji način za ženu da otkrije je li trudna ili ne je home quick test, koji se prodaje u bilo kojoj ljekarni.

Traka tretirana s reagensom, postavljena u jutarnjoj urini, reagira na sadržaj "hormona trudnoće" - korionski gonadotropin. Ako je prisutan u mokraći (to je naznačeno s dvije trake koje se pojavljuju na aplikatoru), žena će uskoro postati majka.

Trake pokazatelja imaju različitu osjetljivost, ponekad pokazujući pogrešan rezultat. Jedan od super-osjetljivih testova koji rijetko daje pogrešne podatke je Evitest.

Najizravniji - pouzdan test trudnoće

Evitest - alat za određivanje trudnoće u ranoj fazi (naziv se ponekad zbunjuje s kozmetičkim proizvodima marke Eveline). To potvrđuje činjenicu koncepcije za razdoblje od 10 do 14 dana, odgovarajući na sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći u iznosu od 25 mIU / ml.

Značajke Evitesta:

 • povećana točnost - do 99%;
 • visoka osjetljivost - od 20 do 25 mIU / ml (prema nekim podacima od 15 mIU / ml);
 • preporučeno vrijeme korištenja - prvi dan odsutnosti menstruacije;
 • Istraživanje praktičnosti - možete koristiti test traku, bez obzira na doba dana i mjesta;
 • rezultati brzih analiza - do 5 minuta;
 • visoku sterilnost i kvalitetu ispitivanog materijala.

Najizravnije, potvrđujući činjenicu da je dijete zamišljeno, ne može utvrditi gdje je embrij fiksiran: u maternici ili izvan šupljine maternice. Ako je rezultat pozitivan, žena bi trebala kontaktirati antenatalnu kliniku kako bi potvrdila "ispravnost" trudnoće.

S velikom točnošću ovog dijagnostičkog alata, vjerojatnost dobivanja netočnih rezultata je moguća zbog curenja paketa ili datuma isteka.

Koje su vrste tijesta?

U seriji Evitest izdaju se nekoliko varijacija testova.

Razlikuju se različitom osjetljivošću, brojem indikatorskih traka u paketu, načelu uporabe.

Najgore

Ovo je standardna traka s indikatorima, pakiranu u ružičastu kutiju. Jedan rub trake obojen je tamnim. Za njega ga drži u ruci. Bijela strana bi trebala biti umočena u spremnik s urinom, s oznakama označenim na test traci s strelicama.

U ispitnoj tekućini se održava nekoliko sekundi. Zatim se ukloni i ostavi na suhoj površini najmanje pet minuta. Nakon tog vremena provjerite rezultat studije.

Evitest Plus

Eviteste plus se razlikuje od baze prisutnošću dodatne trake, čija se studija treba obaviti 48 sati nakon prvog korištenja. Ako je druga crvena crta jedva vidljiva na prvom istraživačkom alatu, onda na drugom, dva dana kasnije, postaje svjetlija.

To je zbog činjenice da je količina hormona hCG, koja se proizvodi nakon začeća, svakodnevno udvostručuje, a svaka sljedeća studija nedvojbeno će potvrditi trudnoću ili ga pobijati. Dvostruki test Evitest plus pruža točne informacije.

Najočitiji dokaz

Ovo je vrlo osjetljiva kazeta za trudnoću. Pokazatelj u njemu nalazi se u plastičnoj kutiji. Osim toga, proizvođač stavlja pipetu u pakiranje. Uzima nekoliko kapi urina i stavlja ih u prozor na kaseti. Rezultat će se pojaviti u drugom prozoru za pet minuta.

Trošak ove vrste je skuplji, ali pokazuje točniji rezultat, jer reagensi u njemu "rade" praktički u laboratorijskim uvjetima. Značajka ove vrste je dijagnoza prisutnosti embrija prije nego što su drugi domaći testovi sposobni.

Evitest Perfect

Najizravniji je dijagnostički uređaj treće generacije ili jet test. To ne zahtijeva prethodno prikupljanje urina.

Može se koristiti na bilo kojem mjestu iu bilo kojim uvjetima. Da biste to učinili, jednostavno uklonite zaštitnu kapicu, stavite indikator ispod mokraće nekoliko sekundi, stavite kapu natrag na njega, pričekajte pet minuta i vidite primljene informacije.

Evitest Supreme

Ovo je još jedan inkjet test sustav. Također radi kao Evites Perfect. Razlika je u tome što je slučaj za dugotrajno pohranjivanje uključen u paket ako žena želi sačuvati uspomenu na ovaj uzbudljiv trenutak kad je saznala da je trudna.

Proizvođač ovih popularnih testnih sustava ne samo da ima za određivanje trudnoće, nego i pokazatelje koji se koriste za kontrolu ovulacije.

Zahvaljujući brzoj dijagnozi Eviplana, žena može samostalno odrediti kako je njezin reproduktivni sustav spreman za začeće, odnosno prepoznati najpoželjnije vrijeme za njega.

Kako koristiti Evitest - detaljne upute

Kako bi studija bila pouzdana, morate znati kako pravilno koristiti ove dijagnostičke alate:

 1. Provjerite je li spremnik urina steril, testni sustav je svjež (datum isteka je označen na njemu), a ambalaža je netaknuta.
 2. Nemojte ponovno koristiti test traku.
 3. Nemojte provjeravati rezultat prije 5-10 minuta nakon testa.
 4. Pri kupnji proizvoda u količinama od nekoliko komada pohranite je na suhom mjestu u zatvorenim pakiranjima.
 5. Izvršite analizu ujutro kada je sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći viši nego u drugim doba dana.
 6. Nemojte piti puno tekućine uoči analize. To utječe na točnost rezultata.

Testni sustav se koristi kako slijedi:

 • neki urin se skuplja u čistom spremniku;
 • test traka se okomito umetne u njega nekoliko sekundi do granice označene strelicama;
 • test traka se ukloni i stavlja na ravnu, suhu površinu;
 • za pet minuta rezultat se dešifrira. Jedna traka - negativan rezultat. Dvije trake - pozitivne.

Svjedočanstvo studije je pouzdano samo u roku od deset minuta nakon njega. Ako žena ima sumnje u autentičnost kućnog testa, vrijedno je kupiti drugi sustav za ponovni test ili donirati krv iz vene u laboratorij zbog prisutnosti korionskog gonadotropina u njemu.

U prvih nekoliko sekundi nakon što je test spušten u urin, vidljiva je svijetla prva traka (n). Druga slaba šipka (n2) pojavljuje se malo kasnije, ako je test pozitivan. Čak i ako je jedva vidljiva, daje razlog vjerovati da će žena uskoro postati majka.

Informacije o korištenju Eviteste i njegovih kolega iz druge tvrtke će reći kratki video:

Što može utjecati na konačni rezultat?

Čak i ako se upute za korištenje brzog testa ispravno prate, vjerojatnost dobivanja netočnog rezultata još je uvijek sačuvana.

Dakle, žena može dobiti negativne podatke na početku trudnoće i obratno, pozitivno, ako ona nije trudna.

Dobivanje netočnih podataka povezano je s:

 1. Prekid fetalnog razvoja na početku trudnoće.
 2. Patologije jajnika.
 3. Rano istraživanje (prije odgode menstrualnog ciklusa).
 4. Tumori, izazivajući proizvodnju humanog korionskog gonadotropina.
 5. Nedavni prekid trudnoće (hCG se postupno uklanja iz tijela, stoga ga test otkriva čak i nekoliko tjedana nakon pobačaja).

Koliko košta Evitest?

Najpristupačnija cijena od Eviteste One. Prodajemo u ljekarnama, supermarketima, čak i na nekim benzinskim postajama. Njegov trošak kreće se od 100 rubalja. i iznad. Viša cijena (više od stotinu rubalja) ima sustav testiranja kasete.

Najskuplji Evi test sustav je Vrhovni. Ovo je inkjet test koji izgleda kao moderan pribor. Može se koristiti kao atribut tematskog foto pucanja ili pohraniti zajedno s fotografijama ultrazvučnim skeniranjem djeteta, prvom bradavicom i drugim lijepim stvarima majčinom srcu, u znak sjećanja na izgled djeteta, uzbudljivo za svaku obitelj.

Cijena ovog vrlo osjetljivog ispitnog alata s izvornim dizajnom od 400 rubalja.

U prosjeku, troškovi Evitest test sustava veći su od njihovih proračunskih analoga, ali istovremeno njihova kvaliteta i osjetljivost su veći. Da biste preciznije saznali koliko to troši dijagnostički alati, možete posjetiti nekoliko ljekarni.

Uz pruge, inkjet i kaseta testovi, elektronički tekstovi o trudnoći su popularni, ne samo da potvrđuju njezinu činjenicu, već također pokazuju razdoblje "zanimljive situacije" u nekoliko tjedana.

Takvi se testni sustavi obično ne kupuju kako bi potvrdili da je žena na položaju, ali kako bi saznali koliko je beba tjedan. Ovi testni sustavi također imaju različitu osjetljivost i pouzdanost.

Kupiti ili ne - najgori testni pregled

Na kvalitetu i pouzdanost ispitnih sustava Eve je mnogo recenzija na Internetu. Velika većina njih govori o visokoj preciznosti Evitestea. Mnoge žene tvrde da su zbog visoke osjetljivosti tih testova u prvom danu zakašnjenja mogli saznati o svojoj "zanimljivoj situaciji".

Postoje recenzije koji tvrde da je test "plowed" prije početka kašnjenja, a naknadne studije potvrdile su da je slaba druga traka činjenica, a ne pogreška testa.

Osim pozitivnih mišljenja o točnosti i pouzdanosti Evitesta, postoje i negativni.

Niti sve žene, bez izuzetka, bile su zadovoljne svojim iskustvom u korištenju tih agensa za ispitivanje, ali mnoge negativne recenzije nisu ukazale na to jesu li se pravila korištenja promatrala, jesu li rok trajanja i stanje paketa, kao što se ispostavilo, nakon što se sljedeća istraživanja nisu povrijedila.

zaključak

Kućni brzi testovi - jednostavni i pristupačni dijagnostički alati za prepoznavanje znakova novog života u majčinom tijelu od prvog dana njegova razvoja.

Kao i svaki dijagnostički ekspresni alat, Evitest ima određeni postotak netočnosti, ali velika većina korisnika to smatra pouzdanim i pouzdanim načinom dobivanja punog povjerenja u pozitivne ili negativne indikacije.

Nemojte odgoditi

Pri planiranju trudnoće, nakon spolnog odnosa na dan ovulacije, svaka djevojka želi saznati što je prije moguće pojavu začeća. Da bi se pomoglo u ovom pitanju, sposobni su testovi na trudnoći, koji su trenutno veliki izbor u lancu ljekarne. Primjenjujući Eviteste, on će pokazati trudnoću prije kašnjenja ili ne, saznajte u našem članku, bliže poznanstvo s ovim markom.

Kada upotrijebiti test Evitest

Ovaj test je jedno od tri najpoznatija, zajedno s Frauteste i Clearblue. I premda se koristi za dijagnosticiranje trudnoće u ranoj fazi, nije vrijedno koristiti Eviteste prije mjesečnog kašnjenja, kako se ne bi razočarao rezultatom.

Prednosti testa Evitesta

 • Visoka osjetljivost;
 • Točnost rezultata je više od 99%;
 • Evitesta možete provesti na dan odgode, koji određuje početak novog ciklusa;
 • To je učinjeno na bilo kojem mjestu, u prikladnom dobu dana;
 • Rezultat testa procjenjuje se za 3-5 minuta nakon što se Eviteste test provede na dan kašnjenja

Upotrebom testa Evitesta 2. dana odgode

Učinak reagenta tijekom analize temelji se, kao i ostali testovi, na određivanju razine hCG (hormona trudnoće) u ženinoj mokraći. Da bi se pokazala neočekivana trudnoća prije kašnjenja, razina hormona mora biti najmanje 20 mMe / ml, a to je karakteristično samo za prvi dan zakašnjenja ili nešto kasnije. Korionski gonadotropin počinje se proizvoditi u ženskom tijelu odmah nakon implantacije embrija u endometrijski zid. U početku, rad na njegovoj reprodukciji izvodi korion, vanjski omotač fetusa, a zatim placentu.

Vrste i značajke Evitestova

Ljekarne prodaju 4 vrste testova ove marke:

 • Najjednostavniji od njih, Evitest jedan, koristi se drugi dan kašnjenja, a sastoji se od jedne vrpce reagensa, koja se izvlači iz pakiranja, umočen u spremnik s mokraćom 3-5 sekundi, staviti na ravnu horizontalnu površinu i pričekati 3-5 minuta. Nakon što je pogledao, koliko je crta došlo.
Evitesta jedan je najlakši test od Evitestova koji može pokazati rezultat drugog dana kašnjenja.
 • Gotovo iste funkcionalnosti Evitest plus. Jedina razlika je prisutnost u kutiji 2 test trake.
U Evitest plusu, 2 test trake su uključene u paket
 • Prof Profit je kaseta s prozorom. Na nju je pričvršćen pipeta koja prolazi kroz 4 kapi urina. Vrijeme promatranja je isto kao u prvom slučaju.
Eviteste je test s pipetom, uz pomoć kojih se urin prenosi na poseban prozor
 • Također se koriste Evitestovi noviji inkjet testovi za odgađanje, kao što su mišljenja. Perfekt i vrh su prikladni. Žena ne treba razmišljati o prikupljanju proučavanog materijala, samo je potrebno držati uređaj ispod struje urina.
Najpopularnija Eviteste prije odgode, kako kažu recenzije, su tekstovi tinte Perfekt i Supreme

Ako je postupak pravilno izveden, Evitest će pokazati da nakon poremećaja menstruacije trudnoća s pozitivnim rezultatom, u obliku dvije crvene pruge iste boje, ovisi o razini humanog korionskog gonadotropina prisutnog u urinu koji se ispituje. U nazočnosti malo boji druge linije, što ukazuje na nedostatak hormona trudnoće, studija s Evitest test treba ponoviti nakon 2 dana, jer tijekom trudnoće razina hCG udvostručuje se svakih 1,5-2 dana.

Razlozi za netočan rezultat Evitesta odgoditi

Ako postoji odgoda, a Evitest je negativan, potrebno je ponoviti postupak testiranja. U slučaju negativnog drugog testa, trebali biste potražiti sva druga odstupanja koja su prouzročila kršenje menstrualnog ciklusa. To može biti ektopična trudnoća, pa stoga, u nazočnosti boli i iscjedak, vrijedi se obratiti bolnici.

Provođenje testa Prokleto s odgodom kritičnih dana, moguće je dobiti i lažno pozitivan rezultat, kada postoje 2 trake, nema trudnoće i lažno negativan, gdje je zanimljiva pozicija prisutna u jednoj liniji. Takva odstupanja su moguća:

 • U slučaju nepoštivanja uputa za korištenje Evitesta testa za kašnjenje;
 • Kada koristite isteklo razdoblje;
 • Normalna niska koncentracija hCG.
Ako postoji kašnjenje, a Evitest je negativan, trebate obratiti pažnju na rok trajanja testa i pridržavanje redoslijeda uputa na pakiranju

Pravila za odgodu Evitesta

Kako se ne bi pitao, što će rezultirati neočekivanim do kašnjenja, potrebno je pravodobno izvršiti strogo poštivanje svih točaka uputa:

 • skuplja mokraću u čistom spremniku, po mogućnosti u jutro, kada ima najveću koncentraciju hormona;
 • prije postupka, nemojte koristiti puno tekućine;
 • test traka se strogo spušta na navedenu liniju;
 • održavati vrijeme, čekajući rezultat, stavljajući traku na suhu ravnu površinu;
 • nemojte ponovno koristiti test;
 • Pohranite ga, kao i testiranje, na sobnoj temperaturi.

zaključak

Žene koje su učinile najočitiju trudnoću prije kašnjenja daju kontradiktorno preispitivanje. Neki od njih imali su slabu drugu traku uoči menstruacije, dok su drugi bili vidljivi nakon odgađanja. Sve ovo govori o individualnosti proizvodnje hCG u svakoj djevojci. Samo pravodobno testiranje daje željeni rezultat.

Povratne informacije o testovima trudnoće

Gosta
9. kolovoza u 23:03

Testovi raznih osjetljivosti se nude od prvog dana ciklusa do nekoliko tjedana nakon navodnog začeća, ali testovi s trudnoćom nisu to jeftini, paket s osjetljivim testovima sadrži samo jednu traku i trebate kupiti drugi za popravak rezultata, to je već petsto rubalja.

Savjetujem vam da steknete samo osjetljive testove, kada je važno znati rezultat što je prije moguće. Testiranje uobičajene osjetljivosti je jeftinije.

Najizravniji test trudnoće

Popularnost brzih testova trudnoće je tako visoka da nije ni potrebno objasniti načelo njihovog djelovanja i svrhovitost korištenja. Izbor testova za određivanje trudnoće je također širok. Ali moderne žene žele biti 100% sigurne u njihovu kvalitetu i istinitost! Stoga, traženje najosjetljivijih i najkvalitetnijih testova ne prestaje.

Zašto mnogi ljudi odabiru Evitest?

Jedan od najpopularnijih među modernim testovima trudnoće žena je Evitest. Njemačka proizvodna tvrtka HELM Pharmaceuticals Gmbh obećava potrošačima veliku točnost (više od 99%!), Mogućnost dijagnoze u vrlo ranoj fazi trudnoće (od prvog dana kašnjenja). Najvažniji čimbenik koji određuje izbor mnogih žena je velika osjetljivost testa, koja je 20mME / ml.

Osim toga, Evitest je vrlo prikladan za korištenje: može se koristiti bilo gdje u bilo koje doba dana (iako se preporučuje bolje ujutro), a tvrtka vam omogućuje da odaberete različite vrste testova.

Najgori tipovi testova za određivanje trudnoće

Crta visoko osjetljivih testova Evitest zastupa četiri vrste proizvoda:

 • EVITEST One je najlakši izbor, koji se sastoji od jedne test trake, koja je vrlo jednostavna i praktična za upotrebu. Izvadite traku iz pakiranja i ispustite ga u pravilno skupljeni urin na navedenu oznaku 3 sekunde.
 • EVITEST Plus - sadrži 2 test trake za poboljšanje točnosti određivanja. Drugi test (kako bi se potvrdili rezultati prve) provodi se nakon 2 dana, jer se svakih 48 sati udvostručuje razina hCG u ženskom urinu.

Testni testovi trudnoće

Koga je Eviteste zatrudnjela?

Objavio: Khuhuha 31, Bugojno

Od petka radim ispitivanja trudnoće Evitest, sva četiri testa su pozitivna, a ne vrlo vidljiva traka, ali različita (iako lakša od kontrole). Danas je to obično malo lakši od kontrole. Danas je bio liječnik i ultrazvuk. Liječnik je rekao da je maternica mala i malo je vjerojatno da je trudnoća, ali još uvijek je poslana na ultrazvuk kako bi se isključila ektopična. Uzistka je rekla da jajna stanica nije vidljiva (14 DPO), ali nije vidjela žuto tijelo. Pravo jajnika 2-komorna anekusna uključenost 35x28 mm. Preporuča se ponovni ultrazvuk nakon tjedan dana. Djevojke dijele svoja iskustva, koja su imala lažne positivesististe i može li to uključiti žuto tijelo (jer bez nje trudnoća nije moguća)?

0 0 0 Posted by: shaki

Ksyusha, EVIC mi nikada nije pokazivao 2 trake, čak i sa zakašnjenjem od 8 dana, i nisu me zavaravali... pa se nadam da se ne varaš, bilo bi

0 0 Autor: Olyasha, Donjeck

Mislim da ultrazvuk u takvom razdoblju nije vrlo informativan, bilo bi bolje donirati krv na hCG u dinamici i normalnim rastom - uzdisati i opustiti! I možete promijeniti liječnika. Svaki normalni ginekolog će reći da nije nužno tamo pogledati takav rok (rekli su mi to 6.dan odgode)

Raspored je upravo lijepa! Predajte hgch i uživajte u trudnoći!

0 0 Autor: Rustle

Već sam napisao još jednu temu.. ali već je gluh. Imam 3 najočitiji pokazuju //. I šestog dana zakašnjenja počelo je razdoblje. Ali to ne znači da je test "prevaren". To znači da sam trudna... ali...

0 0 Posted by: Bridget

Vampirka, i cista VT, mogu li testovi biti prugasti? Imam dva folikula u ovom ciklusu. Jedan je točno nadoliti, a drugi je pregledan i napisan cista VT...

0 0 Autor: Vampirka, Krasnodar

Tvorba s dvije komore može biti folikularna cista, stoga hCG može biti neznatno povišena. Imao sam to tako da su testovi bili uklonjeni, dali su slabu traku, prošao sam hCG. Bilo je 7, 0, kašnjenje je bilo 5 dana, tada je lopta bila gotova, to je učinjeno ultrazvukom, nije bilo fetalno jaje i bilo je cista u jajniku. Zatim unutar 2 ciklusa cista je nestala. Dakle, sve može biti.

NVL, govorite li o trudnoći?

0 0 Posted by: Bridget

Ksyuha 31, sva moja B također su me pokazala Evitest, nikada nisam lagao. Usput, sutra ću uzeti HCG. Sretno za nas!

Da ste trudni, nemojte paničariti. 14 DPO - jako rano za ultrazvuk.

0 0 0 0 Autor: Lysa81, Cheboksary

Da, definitivno nisu primijetili, imala sam folikul promjera od 30 mm na razdoblje od dva tjedna, uskoro će prasnuti i M će početi. I taj je folikul u kolovozu imao 5 godina, bilo je čudo, a liječnici su bili reosiguravatelji. Smirite se i uživajte u životu. -D

0 0 Autor: Volga, Pushkino

Odbačena sam... Kupila sam testove za ovulku, a tu kao poklon test trudnoće. Nisam vidio (oni su iste uopće, samo u malim slovima piše da je to cijela razlika za test). i napravio ga na 18DPO.. Naravno, bilo je negativno... samo dan poslije sam pročitao pakiranje koje nije izbačeno slučajno i shvatio.. kao što je to..

Za mene, ovaj test pravilno je odredio trudnoću. Ne vjerujem drugima.

Hvala djevojkama, čak iu mojoj duši, postalo je lakše. Sutra ću ići na hgch.

0 0 Posted by: konobar

A zaključak ultrazvuka sličan je mojoj kod 15 DPO-a. Također, maternica nije pronašla ništa, maternica je mala, uključivanje u jajnik. Čak i tada je pronađena cista i slobodna tekućina. I nakon tri dana već je vidljivo oplođeno jaje. Ono što želim za vas).

Autor: Alisa, Saransk

Ksyuha 31, postoji toliko mnogo priča o činjenici da trudnoća u ranoj fazi se ne vidi, i ultrazvuk previše. Dakle, vjerojatno ste B!

0 0 Posted by: konobar

Nadam se da je ovo B. EVI pokazao mi je dobar strip prije odgode. Općenito, po iskustvu, oni su osjetljivi i sjajno izbačeni. Želim vam sreću! Ali najvjerojatnije HCG, naravno.

0 0 Autor: Nastya, Izhevsk

Ksyush, nemoj ni razmišljati o tome. Svi G sada imaju takvu politiku "nije trudna, dok se ne pojavi trbuh". Oni obično pobačaju u ranom razdoblju zbog kršenja menstrualnog ciklusa

0 0 Autor: Ksyuha 31, Belgorod

Nastyush, bio bih jako sretan ako bi tako bio. Prije odlaska liječniku bio sam siguran u to, ali nakon toga ne znam.

0 0 Autor: Nastya, Izhevsk

Ksyush, ti si definitivno B, Evitest oni su dobri i imaju najmanje 20 mln / L osjećaja, pa predajte HCG ako želite, svakako će vam biti jasno koliko dugo imate. Pa, na 14DPO bi trebao biti dobar hCG, pa predajte, a zatim poništite

Imala sam tako da su oba testiranja pokazala slabu drugu traku, pa sam mislio da sam trudna, a osobito kašnjenje je trajalo tjedan dana, a onda sam kupio Frautest, također sam napravio 2, a nije postojala druga traka, pokazalo je da su mjesečna razdoblja izgubljena samo 18. travnja 2011., 19: 11

Usput, i ja sam jednom imala oko 3 godine. Ali onda nisam planirao. A sada, kad ste već dva dana čekali ovaj dan, želite vjerovati u čudo. =)) Novi 18. travnja 2011., 19:15

Imao sam ga u siječnju, u to vrijeme nismo bili protiv djeteta, ali nismo se ni o tome brinuli ni) odlučili smo napraviti test kako bismo bili sigurni da postoji B ili ne. Bilo da pijem malo alkohola ili pojede nešto potpuno nepotrebno djetetu) )) Kada sam prvi put vidio drugu traku bila sam šokirana, tada sam se oduševio, ali kasnije sam odlučio testirati drugu tvrtku, pa čak i uzrujati.

Razumijem. Ništa nije gore nego što je uzrujana ovako. Pa, mislim da je sve učinjeno, sve u boljoj situaciji. I jednog dana imat ćeš dijete. baš kada je vrijeme da budete. =)) Novi 18. travnja 2011., 19:04

Prvom trudnoćom, mjesec je proveo testove, nije postojala druga traka, jer nema pruga, čekam menstruaciju, ne znam. za 2 mjeseca. i druga trudnoća, sve je drukčije. Prvi dan kašnjenja postoji jasna druga linija: Novi 18. travnja 2011., 19:13

ali pitam se zašto. Čini se da ovisi o hormonu. A kako je to u jednoj trudnoći za jednu i tu osobu jednu po jednu, a drugu trudnoću za drugu? Novi 18. travnja 2011., 19:12

Pa, mučite se s tako dugim čekom od 3-4 dana? Donirajte krv za HCG - ovdje, zasigurno nitko neće varati. Sretno vama! Tako da je sve riješeno!) Novi 18. travnja 2011., 19:15

puno hvala. Takav lijep komentar, već sam se nasmiješio. U svakom slučaju radim, pogotovo nema vremena za prolazak, ali ako se traka ne pojavi, a bit će kašnjenje, onda ću otići na najam u subotu na odmor... =)) Novi 18. travnja 2011, 19:14

Nikad me nije zavaravalo Evitest i Frautest, 2 trake koje su se pokazale samo u slučaju trudnoće, ali jeftini testovi koje je moj ginekolog preporučio kupiti, pokazao mi je pozitivan rezultat svaki put, ali ja sam ih puno poslao, posebno kada planirate najstariju kćer. Novi 18. travnja 2011., 19:20

da.. Čuo sam da su jeftini testovi često prevareni, tako da kupujem bilo Evitest ili Frau. Oni su po mom mišljenju pouzdani Novi 18. travnja 2011, 19:17

I kupio sam evitest u kojem 2 tijesta u pakiranju odjednom. I istodobno (u jednoj šalici) to su stavili. Rezultat je bio drugačiji.

Korisnik web stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je u potpunosti odgovoran za sve materijale koje djelomično ili potpuno objavljuje pomoću usluge Woman.ru. Korisnik Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji su im dostavljeni ne krši prava trećih osoba (uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava), ne utječe na njihovu čast i dostojanstvo. Korisnik Woman.ru, koji šalje materijale, stoga je zainteresiran za objavljivanje na web stranici i izražava svoj pristanak na daljnju upotrebu od strane urednika Woman.ru.All Materijalni materijali Woman.ru, bez obzira na oblik i datum postavljanja na web stranicu, mogu se koristiti samo uz suglasnost urednika web mjesta. Ispis materijala od Woman.ru nije moguć bez pismenog dopuštenja izdavača. Uredništvo nije odgovoran za sadržaj oglasa i članaka. Mišljenje autora možda se ne podudara s gledišta urednika. Materijali smješteni u sekciji "Sex" ne preporučuju se za gledanje osoba mlađih od 18 godina (18+). Kada posjetite woman.ru, prihvaćate Women.ru Uvjeti korištenja, uklj. i u smislu kolačića

Suzanne10.12.2012, 03: 17Želim čuti test trudnoće evitest recenzije forumchanok. Je li te pustio? Samo da je cijena prihvatljiva... Ne vidim točku prekomjerne plaće, jer načelo djelovanja, kao što ja to razumijem, jedno je... ali možda je često pogrešno, pa je cijena relativno mala? murzika10.12.2012, 03:46Normalno testiranje, postoji nekoliko vrsta. Najfinija inkjet testna kaseta, vrlo je prikladna za upotrebu, naročito kod ne-doma. Nenad treba tražiti spremnik urina. Da bi rezultat bio točan, morate se pridržavati uputa za uporabu. Suzanne 12/12/2012, 03:01 Ovo je vrsta mlaza - da...? Kao pravilo, kupio sam testne trake, ali ne vidim nikakav razlog za trošenje novca na elektronskom, ali to je srednja mogućnost. Potrebno je pročitati, ali je vjerojatno skuplji nego inače? Lakomka 08.01.2013, 14: 51 Da, testiranje jet je nekoliko puta skuplje. I ja mogu reći o evitesteu da i ja to koristim, općenito, sretna sam s njima, nikad nisam uspjela. I rekao je svom prijatelju o radosti majčinstva! Keesmun16.05.2013, 07: 23Imao je jet-evitest. Prošlo je 10 dana odgode, pokazalo drugu prugastu svjetlinu od kontrole, čak i moj muž bio je iznenađen: osmijeh: NoAngel (dobar test) bio je jet-evitest koji mi je pokazao trudnoću 3 dana prije odgode) GalKa11.11.2013, 16:58 Ne vidim razloga da preplatim za zrakoplov. Tri minute moraju čekati i sve, ako je na uobičajen način. A u smislu pouzdanosti sve su to, po mom mišljenju, dobre. Iako sam prvenstveno kupio i evitest, bio je nekako najčešći. Katerina8205.12.2013, 22: 32Eventirano 3 puta ovog mjeseca. 5 dana prije menstruacije - pokazao je negativan rezultat, na dan navodne mjesečnice 1 svijetla pruga, a druga jedva vidljiva, pojavila se oko 10 minuta nakon prvog. Nije bilo jasno kako ga procijeniti) I treći dan odgode je isti - 1 svijetli, drugi malo zamjetljiv bar. Test nije bio inkjet. Kao rezultat toga, ponovno sam provjerio Clearblue test, koji je pokazao određeni + i čak termin)). Catherine *** Dobar test! Uobičajeni izbjegavanje pokazalo mi je dvije trake četiri dana prije L.Alaasttochchku m. Kad sam bila trudna sa svojim sinom, ovaj test nije pokazao 2 trake. Daria Ivanova 14. siječnja 2014, 22:34. Ovaj test nije me pusti, uvijek je pokazao ispravan rezultat. a prije toga mama je kupila ček, pa mi je najprije pokazao 2 trake, a zatim 1. Morala sam provjeriti s evitestom. Gulina je odgodila 5 dana, moj trbuh boli, test pokazuje 1 prugu, što je to? _KAPRIZ_16.01.2014, 00:00 lažno pozitivan rezultat (više od jedanput), pa čak i za eksperiment u sredini ciklusa pokazali su drugu traku, kada su ostali testovi šutjeli -_-_ KAPRIZ_16.01.2014, 00: 03 5 dana odgode, trbuh boli, test pokazuje 1 traku, što je to? To može biti hormonsko zatajenje, ili nakon hipotermije / stresa, ili je trudnoća, ali test još ne može uhvatiti vaš hgch)) Pokušajte kupiti testove iz različitih tvrtki i to opet! Albina1993 Napravila je 3 od ovih testova. Svi su pokazali 2 bara. Sutra ću ići na testove na hCG))) check)) Lena 06/12/05/2014, 23: 08Skupljen Clearblue test. On je zrakoplov. Nema potrebe za prikupljanjem. Može se koristiti u bilo koje doba dana. 58,00 rubalja. To je razumna cijena))) Indira-89 Nisam uspio jedan test za obje trudnoće. Svi oni rade na istom principu. Posljednji koji sam učinio (usput, on mi je pokazao dragocjene dvije pruge) bio je test za 14p))) Natalie-Natalka04.06.2014, 01: 02Ukupio je Clearblue test. On je zrakoplov. Nema potrebe za prikupljanjem. Može se koristiti u bilo koje doba dana. 58,00 rubalja. To je sasvim razumna cijena))) To je u kojem gradu je takav dojam. Kupi sam za 200. Sunny_Margo24.07.2014, 15:28 I napravio zaobilaženje i papir i inkjet, pa papir (nekoliko komada, kupljenih u različitim ljekarnama) jasno je pokazao 2 trake, a inkjet drugu traku jedva čak Mislim na duljinu). Preplatka ne vidi točku! Općenito, više volim cleatru. Ovoga puta nisam morao odmah čekati rezultat + (košta oko 100 rubalja, ali rezultat je jasan). Glavna stvar ne treba biti zbunjena s vremenom koje pokazuje, to košta oko 1000 rubalja! OlenkaTrof29.08.2014, 18:49 Girls, ali ovaj testik me sada ne želi ugoditi (to sam to učinio 6 puta u tjednu), sve / strip pokazuje 1 dana odgode, želudac vuče, ne dodiruju dojke, tjelesna temperatura već 2 tjedna 37-37,4. Može li još jedan pokušati? Premda je tijekom prve trudnoće (završila vakuumskim aspiracijama: znoja :) pokazala tri dana prije menstruacije // Sada mislite... Stvarno želimo dijete... Stamina31.08.2014, 19: 36 Pokazala sam drugu slabu traku 5. dana zakašnjenja (svejedno već nešto: ;-) :) na 7. dan sam ga kupio i još tri različite (na žalost ne sjećam se tvrtke). Dakle, Evie je bio jedini negativan (((uopće nije bilo druge trake, a ostalo su sve sjajne! Postotak braka postoji u svim tvrtkama, a ovisi io uvjetima skladištenja i tako dalje. Gallita12.09.2014, 11:35 Nije to bio jako dobar test, to sam radio 6. dana zakašnjenja i nije pokazao ništa nakon vremena navedenog na paketu, bio sam uzrujan, pa sam ga slučajno pogledao nakon nekoliko sati i vidio vrlo, vrlo slab prugast, a menstruacija nije počela, trbuh mi se povlačio. 2 dana nakon prvog testa kupio sam Clear Blu i pokazao sam da sam trudna. a postoje testovi koji su mali TrinkaA postoje testovi koji mogu odrediti trudnoću prije kašnjenja? ksenia_aA postoje testovi koji mogu odrediti trudnoću prije kašnjenja? ClearBlue e-mail 4 dana prije odgađanja može biti učinjeno, saznala sam o trudnoći) kadan4ik Obje trudnoće nisu uspjele proći jedan test, a svi oni rade na istom principu, a zadnji koji sam učinio (usput, on mi je pokazao dragocjene dvije pruge) bio je 14p test))) U mom gradu najjeftiniji test košta 69 (( (tashka01.10.2014, 19: 06Za sve izbjegavanje (činilo se 4 stvari) pokazuje slabost 2w traka. Elektronički poriče. Sada ne znam kako ih vjerovati (Powered by vBulletin® Verzija 4.1.7 Copyright: 2015 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava pridržana.