Top 30 najboljih beba kolica za bebe: klasični i transformatori

Zdravlje

Izbor prijevoza novorođenčeta ne bi smio biti žuran, jer ovisi o tome kako je ugodna zabava djeteta za šetnju. Prvo, trebali biste proučiti koje kolica za novorođenče su zastupljene na tržištu, kao i procijeniti njihovu ocjenu.

Adamex barletta

Novi univerzalni model 2 u 1, jedan je od najboljih kolica za novorođenčad, dizajniran za zimu. Zahvaljujući napuhavajućim kotačima i izdržljivom okviru, održava stabilnost na cesti iu snijegu. Jedinica za hodanje i kolijevka su prostrana, a cjelokupna presvlaka sastoji se od prirodnih materijala bez uporabe sintetičkih tkanina. Među prednostima modela su i kvaliteta vanjskih pokrova, prisutnost sigurnosnih pojaseva, podešavanje leđa u kolijevci i kapacitet torbe za pribor.

Među padobranima korisnici zabilježili su trošak modela i neugodnosti vožnje po rampama zbog prednje osovine, koja je nešto kraća od stražnjeg dijela.

Prema vlasnicima, ocjena modela bila je 9.2 od 10 mogućih bodova.

Anex sport

Ovaj model 3 u 1, osim za kolijevke i kolica sjedala i sjedala također uključuje, kabanica, torbu i mrežu za komarce. Prednost kolica je njezina težina, a šasija zajedno s jedinicom teži nešto više od 12 kilograma. Kotači na napuhavanje, prednji kotačići s bravom, što povećava upravljivost. Nasloni za glavu krevetića i stražnji dio hodnika su podesivi, blokovi se također mogu postaviti u različitim položajima. Materijali vanjskih pokrivača su vodootporni, presvlake su izrađene od pamuka.

Nedostatak modela je visoki trošak i usko grlo u hodniku.

Ocjena je 9 bodova od 10.

Zrak za manhattan za bebe

Jedan od najlakših i jeftinijih modela transformatora, koji je dizajniran za ljeto i zimu zbog prisustva toplog postolja. Prijevoz težina je 12 kilograma, reverzibilni i podesive ručke, jastuk proljeće, kotači na napuhavanje, okretni, izgrađen-in komarce, kiše je u kutiji, prostrani krevet i dugo, izolirane madrac, prostran košarici. Zajedno s kolicima pumpa dolazi, model je lako presavijati zahvaljujući mehanizmu knjige.

Među nedostacima modela su krutost kolica, a veličina košuljice kolica je mala, nezgodna kočnica.

Ocjena modela 9.4 prema vlasnicima.

Sonata za njegu beba

Jednostavno tipa Model prijevoz-kolijevka za djecu mlađu od 1 godine, ova klasična kolica pogodna za zimu šetnje jer Cradle izolirani, osim što se može ukloniti iz kućišta i koristiti prijenosni krevetić. Kotači su napuhani, pumpa je dostupna, model teži 12 kilograma, lako se zakreće, vrsta mehanizma je knjiga, na dnu je mrežna košarica, torba za mamu. Zahvaljujući dobrom apsorpcijskom sustavu, ovaj model je idealan za bolest kretanja, leđa u kolicima je podesiva, pozicija 4.

Model ne uključuje pokrivač kiše, a to je jedan od nedostataka, vlasnici također primjećuju neprikladnu kvalitetu pumpe za kotače i škripanje okvira.

Model ocjena 9 bodova.

Čuvanje beba suprim

Lagani univerzalni model 2 u 1 s opružnim sustavom prigušenja i mogućnost ugradnje blokova u smjeru kretanja i protiv nje. Prednja osovina manja je od stražnje osovine i kotači imaju manji promjer, rotiraju se s mogućnošću pričvršćivanja, a stražnje se napuhavaju. Na kućištu možete ugraditi auto sjedalo, ali nije uključeno u paket. Uključeno u kolica je vreća, pumpa, kišni ogrtač, rt za noge za hodanje i mrežasti koš na dnu. Tkanina poklopca postolja nije puha, pa je prikladna za zimu. Model je lako presavijati, mehanizam je knjiga. Stražnja strana kolijevke i hodnika je podesiva.

Nedostatci modela uključuju malu veličinu košare i nesavršenost prednjih kotača, na udarcima i off-road potrese invalidskih kolica.

Ocijenite ovaj model 9.1 bodova.

BeBe-Mobile Toscana

Univerzalna kolica 2 u 1 - ovo je jedna od najboljih zimskih opcija, zahvaljujući velikim kotačima i okretanju prednje strane, manevrirati i prohodni čak iu snijegu. Kolijevka je široka i prostrana, beba će se uklopiti u bilo koju odjeću, a poklopac na kolijevci izrađen je od vjetra i debele tkanine, a unutarnja podstava je pamuk. Model uključuje komarac, kišni ogrtač, poklopac na nogama, vrećicu, košaru za stvari. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema ulici i obratno, a na stražnjoj strani hodnika ima 5 položaja, postoje sigurnosni pojasevi.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma, tijesnu kočnicu, malu veličinu košare i vreću s velcro-trakom tipa.

Ocjena kolica 9.6.

Bebecar veliki stil

Model je klasičan, tip kolica je kolijevka, gumeni kotači nisu okretni, sustav za deprecijaciju je zadovoljavajući, ručka je podesiva visina, kolijevka je prostrana, ima reflektirajuća traka na vanjskoj strani. Naslon sjedala je podesiv, poklopac na kolicima je uključen u paket, tkanina ne blijedi i ne izblijedi. Model je lako presavijeni zbog mehanizma knjige, na dnu je montirana košaricu za kupnju.

Među nedostatke modela nije torba za mamu, kabanica i bez moskitki, kolica teži 18 kilograma, Bassinet napa pada bučno.

Ocjena je iznosila 8,2 bodova.

Bebecar Stylo AT

Klasični model kolica, kolijevka za najmanja (do 1 godine). Stražnja strana kolijevke ima 4 položaja, napa je dosta velika, veličina sjedala je u prosjeku. Sva su četiri kotača na napuhavanje, okrenuta samo prednja strana (s fiksiranjem), šasije su izrađene od nehrđajućeg čelika uske, košarice za stvari su prisutne, ručka je podesiva, pokrov vjetra u zalihi. Umjesto kolijevke na kućištu, možete montirati automobilsko sjedalo, ali nije uključeno u komplet.

Među minusima kolica, njezina težina je oko 17 kilograma, nedostatak vrećice za majku, kišni ogrtač i komarac u kompletnom setu i napuhana cijena.

Mjesto na ljestvici najboljih kolica među sličnim modelima je visok - 10 bodova od 10.

CAM Cortina Evolution X3 Tris

Modularni moderni model 3 u 1 razlikuje se po svojoj manevrvosti, budući da je šasije opremljeno s tri napuhavajuća kotača. Ovaj model ima prednosti u smislu funkcionalnosti, dno kolijevke je ortopedski i ima sustav ventilacije, pri čemu je pričvršćena ručka za nošenje. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 4 položaja, može se postaviti u različitim položajima, ima nasloni za ruke i sigurnosne pojaseve. Paket uključuje komarac, vrećicu, kišni ogrtač, košaru, kapu na nogama, kuka za pakete.

Nedostaci modela uključuju glomaznost, široki okvir, malu veličinu košarice i naravno cijenu. Među analozi, kolica imaju visoku poziciju u ocjeni najboljih modela, a ocjena je 9,8 bodova.

Cam dinamico

Moderna 3 in 1 invalidska kolica u Italiji, aluminijska šasija, lako nabreja, prednji kotači manjeg promjera i zakretanja, stražnji kotači su veliki i napuhani. Kolijevka je široka i izrađena od plastike s prozračenim dnom, unutarnja presvlake izrađena su od prirodnih materijala. Sjedalo hodnika je izolirano, 4 položaja naslona, ​​sigurnosni pojasevi su 5-točka. Paket uključuje torbu za mamu, kišni ogrtač, košaru za stvari, rt na nogama, mijenjanje prostirke. Auto sjedalo može se koristiti kao stolica za ljuljanje ili nošenje.

Nedostatci modela uključuju visoku cijenu, odsutnost mreže protiv komaraca, malu veličinu košare, bučno zatvaranje ležišta kolica, usko mjesto na sjedalu automobila.

Model ocjenjivanja bio je 9.2.

Camarelo figaro

Model je univerzalan 2 u 1, težina kolica je oko 14 kilograma, sva četiri kotača su napuhana, prednji zakretni, šasija je sportska, tako da bolest pokreta nije previše glatka, apsorpcija udarca je dvostruko veća. Na kućištu možete postaviti automobilsko sjedalo, ali ga ne odgovara kompletu kolica. Moguće je ugraditi blokove okrenute prema majci i ulici. Povratak u kolijevku i jedinicu za hodanje može se podesiti. Uključene su komarac, kišni ogrtač, košarica za prtljagu, torba i poklopac na nogama.

Nedostatak ovog modela je vanjska presvlake, izrađena od tkanina ekonomske klase, glasni klik pri uklanjanju kolijevke iz kućišta, vlasnici također primijetiti manevriranje, što je inferiorno od nekih sličnih modela.

Ocjena ovog modela je 9 boda.

Camarelo picasso

Model je univerzalan 2 u 1, svi kotači su napuhani, lako se uklanjaju, prednji okretni s mogućnošću učvršćenja, centralna kočnica. Kolijevka je prostrana, naslon za glavu je podesiv, mogućnost instalacije za i protiv udarca, unutarnja presvlaka 100% pamuk može se ukloniti i oprati, vanjska kombinacija tkanine i kože, napa je opsežno i odstranjiva. Paket uključuje košaru za prtljagu s patentnim zatvaračem, vrećicu za stvari, rt na pješačkoj dvorani, kišni ogrtač i komarac. Šasija je presavijena.

Među minusima moguće je izdvojiti dizajn hodnika, koji je duži od šasije i dijete odraslog djeteta u ležećem položaju može stvoriti prednost i invalidska kolica će se preokrenuti.

Evaluacija modela na ljestvici s 10 točaka 8.

Camarelo sevilla

Jedan od najlakših modela 2 u 1 prikladan za zimu i off-road, težina kolica je 12 kilograma, širina šasije omogućava da stane u dizalo, ima elegantan dizajn i bogatu paletu boja. Svi kotači su napuhani, prednji kotači su nešto manji u promjeru i okreću se za 360 stupnjeva, moguće ih je zaključati u jednom položaju, sustav prigušenja se može podesiti. Kolijevka je dovoljno duboka s podesivim naslonom sjedala, a pramčanom hodu podesivo je i podesivo. Uključeno u kolica je košarica za prtljagu, mreža za komarce, vreća za odjeću i kišni ogrtač.

Među nedostatcima modela vlasnici zabilježili su uske mehanizme kočenja i nagib stražnjeg dijela šetnice, koji se čvrsto uklapa u uski lift.

Rezultat 9,3 bodova od 10.

Grupa Dada Paradiso Carino Alu

Model 2 u 1 iz renomirane poljske tvrtke moći će pružiti ugodnu zabavu za bebu. Šasija pripada polu-sportu, a njegova prepoznatljiva značajka je 2 para opruga koja osigurava glatku vožnju, naplatke na napuhavanje, samo zakretni prednji dio. Kolijevka se razlikuje od analoga u spuštenoj kapulji koja dobro pokriva dijete od vjetra, presvlake od prirodnih materijala, vanjski pokrivači koji odbijaju vodu. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema majci i ulici, u nazočnosti sigurnosnih pojaseva, poklopca na nogama, košaru za prtljagu.

Nedostaci modela su mala veličina poklopca u jedinici za hodanje i nedostatak pumpe, a ne svatko je prikladan za pumpanje kotača.

Pram ocjena 8,4 bodova.

Emmaljunga Mondial Duo Combi umjetna koža

Među sličnim modelima 2 u 1, ovo se koristi u smislu upravljivosti zahvaljujući napuhavajućim kotačima i pouzdanosti. Kvaliteta vanjskih pokrivača na visokoj razini (eko-koža), visoka strana na rtu i dugi vizir poklopca štite dobro od vjetra i lošeg vremena, a u šavovima kolica nalaze se šavni reflektori. Kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje. Košara za prtljagu je metalna i prostrana, pogodna za skupne kupnje. Mogućnost ugradnje sjedala i blokova automobila protiv i za kretanje. Ugrađena mrežica s otvorenim naslonjačem također dolazi pokrivač kiše.

U ovom modelu postoje nedostaci: visoka cijena, zbijena kočnica, čak i kada je presavijena zauzima puno prostora, usko sjedalo pješačke jedinice, težina kolica iznosi 17 kilograma.

Model ocjenjivanja 9.9.

FD Design Cobra

Nerijetko popularan model u Njemačkoj s 2 u 1 ima 3 kotača koji se mogu ukloniti, prednji zakretni kotač s prigušivačem, presavijeni prilično kompaktni, sklopivi krak, nožna kočnica. Krevet u kolijevci je dovoljno prostran, presvlaka od prirodnog materijala, mreža protiv komaraca ugrađena u rt. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 3 položaja nagiba, sigurnosni pojasevi, korak je podesiv, a košarica za prtljagu također je uključena u komplet. Ovaj model pobjeda među analogima u svjetlosti, a težina je samo 12 kilograma.

Nedostaci modela uključuju nedostatak deprecijacije, torbe za mamu i druge dodatke te nedostatak potpuno horizontalnog položaja u jedinici za hodanje.

Model ocjena je 9 bodova.

Sretan baby charlotte

Udobna, funkcionalna, klasična kolica, kolijevka ima moderan dizajn i razumnu cijenu. Model je lako presavijeni knjigom, a sva četiri kotača mogu se napuhati, a komplet uključuje mrežnu košaricu za prtljagu, komarac, kapu na nogama, sunčalište, vrećicu za odjeću i kišni ogrtač. Leđa u kolicima je podesiva, vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje.

Nedostaci modela uključuju težinu kolica 14 kg, košaru košaru niske pozicije.

Evaluacija modela na skali od 10 točaka 9.

Hartan VIP XL

Model univerzalne kolica 2 u 1 njemačke kvalitete, teži oko 13 kilograma, ima originalni dizajn i bogatu paletu boja. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja imaju manji promjer i mogu se zakrenuti za 360 stupnjeva, a sklopivi mehanizam je mala knjiga. Dolazi s mrežicom protiv komaraca, kišnim kaputom i košarom za prtljagu. Leđa u kolijevci i hodnički blok je reguliran, dostupni su 5 pojasevi.

Među nedostatcima ovog modela možemo zabilježiti visoku cijenu, napa je malo kratka i kolijevka se ne zagrijava, stoga nije prikladna za naše zime.

Pram ocjena 8,7 bodova.

Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija)

Visokokvalitetni talijanski klasični model kolica-kolijevka ima lagani okvir, prostran kolijevka. Šasija je opremljena naplatnim kotačima u iznosu od 4 komada, lako se mogu ukloniti, a ne rotirajući. Zahvaljujući presvučivu presvlaku, prisutnosti podesivih ventila i izmjenjivog madraca, model je savršen za ljeto i zimu. Vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, koja se može ukloniti, tako da se mogu prati. Sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju, pribor također uključuje metalnu košaru za kupnju, torbu, pumpu i sunčalište.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma i nagib okvira da se krek.

Ocijenite ovu kolica 10 bodova.

Jetem n-radost

Ovaj model 2 u 1 je najsloženiji univerzalni kolica, a okvir se razvija kao trska. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja su dvostruka, okrećena su i držač. Nasloni blokova su podesivi, postoje sigurnosni pojasevi, uklonjiva poprečna šipka u jedinici za hodanje, komplet također uključuje torbu, mrežu za komarce, kišni kaban, mrežnu košaricu za prtljagu i sunčalište. Blokovi mogu biti instalirani na različitim mjestima.

Među nedostacima su male veličine košarice za kupnju, mali parametri kolijevke i igra ručica.

Ocjenjivanje ovog modela je 9 bodova.

Mali put

Jeftin i kvalitetan kolica, kolijevka na klasičnoj šasiji, težina je samo 12 kilograma. Kolijevka je izrađena od visokokvalitetnog plastičnog materijala s provjetrenim otvorima, a porozna struktura materijala ima nižu toplinsku vodljivost. Vanjski pokrivači izrađeni su od vjetra i vodootpornih tkanina, postoji širok raspon boja. Dizajn šasije omogućuje glatku vožnju, njegovu širinu je pametno dizajniran i pogodan je čak i za uski lift.

Među nedostacima ovog modela može se identificirati nekompliciran dizajn, mehanizam za podizanje leđa nije previše zgodan i "skromna" oprema.

Ocjena kolica na 10 točaka je 8 bodova.

Mima Xari

Univerzalna španjolska kolica 2 u 1 vrlo je različita u izgledu, a dizajn nema analoge. Materijali vanjskih pokrova su visokokvalitetni i skupi, lako se upravlja i manevrira zbog okretanja prednjih kotača, koji imaju manji promjer u odnosu na stražnje. Kolijevka se lako pretvara u sjedalo, prilično je prostrana. Razlika u dizajnu modela je mjesto i trgovi za kupnju i torbe na dnu kolica, torba za pribor napravljen u obliku kovčega. Nosač se ne zagrijava, tako da neće raditi za rusku zimu.

Nedostaci modela uključuju nagib okvira da se krek, kvaliteta amortizacije nije off-road, samo za glatki asfalt.

Pram ocjena 9,2 bodova.

Navington karavel

Klasična kolica, prosječna cijena cjenovnog dometa. Model ima velike gumene kotače s metalnim žbunjama, lako ih je ukloniti i oprati, zbog toga što kolica imaju dobru sposobnost križanja čak i off-road, amortizacija je meka, postoji funkcija bolesti kretanja. Okvir je izrađen od nehrđajućeg čelika, lako je nabirao knjigu. Izvan kolijevke je prekriven ekološkom kožom, srednje veličine, leđa je podesiva (3 položaja), izolirana. Model je opremljen kompletnim setom, ovdje je košarica za prtljagu, kišni ogrtač, komarac i rt.

Značajni nedostatak modela je njegova glomaznost i težina od 17,5 kilograma.

Ocjena je 9,5 bodova.

Peg-Perego Culla-Auto

Jedan od najboljih klasičnih kolica za invalidska kolica napravljen u Italiji. Kućište je lako presavijati, opremljeno je velikim napuhavajućim kotačima koji se lako uklanjaju, a prozirni amortizer daje model glatku vožnju, a kočnica se postavlja na stražnje kotače. Kolijevka se zagrijava, materijal vanjskih pokrivača je vodootporan, a vanjski se sloj lako uklanja i kolijevka postaje prozračna, dno je ortopedska. Naslon za glavu kolijevke se može podesiti bez uznemiravanja bebe bebe, ima i funkciju ljuljačke. Mreža za komarce montirana je u pokrovu kolijevke, ima pričvrsne trake za ugradnju u automobil, ima košarica za prtljagu.

Među nedostacima modela je teška težina, a svi ostali pribor moraju se kupiti zasebno.

Procjena kolica 9.9.

ROAN Marita

Kolica su univerzalni 2 u 1, može se upravljati od rođenja djeteta i do 3 godine, kao i tijekom cijele godine. Kolijevka poljske marke ima veličine iznad prosjeka, opremljena je ventiliranim naslonima za glavu i ortopedskim madracem, ima 6 položaja naslona za glavu. Kaciga kolica je izrađena od vodonepropusnog tkanina, sposobna je zatvarati mrvice od vjetra. Blokovi modela mogu se postaviti protiv i iza tijeka kretanja. Rt i poklopac se lako pričvršćuju na šetnju, bez kojih je sjedalo lagano (ljetna verzija).

Nedostatci kolica uključuju nagib okvira na prskanje, što zahtijeva česte podmazivanje, niska razina upravljivosti zbog okretanja kotača, pokrivač kiše i mreže protiv komaraca nisu uključeni u kit.

Model ocjenjivanja 9.2.

Srebrni križ Sleepover Sport

Kvalitetna kolica za transformatore 2 u 1, jedna jedinica pretvara se u sjedalo i može raditi do 4 godine, može izdržati maksimalnu težinu djeteta od 20 kilograma. Sva presvlaka izrađena je od hypoallergenic breathable materijala, naslon za glavu je podesiv, postoji sustav ventilacije, kapuljač i branik su uklonjivi i lako podesivi, postoje sigurnosni pojasevi. Šasija je opremljena s 4 velika kotača, vrećicu, košaru za prtljagu i kišni poklopac su uključeni u paket.

Nedostatak modela je visoka cijena i težina od 17 kilograma.

Pram ocjena je 9,4 bodova od 10.

Tako skakač

Univerzalni Poljski Model 2 na 1, to se smatra zbog kotačima terenska vozila napuhavanje 4, prednji dio koji se zakreću za 360 stupnjeva, to je lako ukloniti i oprati. Kolijevka je prostrana čak i za dijete u zimskoj odjeći, naslon za glavu ima 3 položaja, unutarnja presvlake su gusta i meke zidove, napa je opremljena prikladnom ručkom za nošenje jedinice. Svi blokovi su postavljeni okrenuti prema ulici i majci, au verziji za šetnju postoji prozor kroz koji je prikladno pratiti stanje djeteta. Snop uključuje rt na nogama, kabanica i moskitka također 5-point pojas kako bi se osigurala sigurnost odrasle djece.

Nedostaci modela uključuju težinu i moguću zamjenu kotača ili nekoliko.

Ocjena kolica 9.5.

Tutis je nov

Ovaj model od 2 in 1 vrijedan je natjecanje za skuplje kolege. Šasija je opremljena sustavom prigušenja koji se može podesiti, čvršću za asfalt i mekši za off-road. Prednja osovina je manja u širini od stražnje osovine, dizajn ima 4 kotača, košaru za prtljagu je prostrana, oprema je bogata. Lagano kolica (11 kilograma) doprinosi njezinoj manevrvosti. Naslon za glavu i naslonjač pješačkog bloka lako mijenjaju položaj.

Nedostaci modela uključuju malu udaljenost između osovina, što otežava nadvladavanje rubnjaka, a teško je odabrati kolicima za pješake.

Ova kolica imaju visoku ocjenu od 9,8 bodova.

Verdi Faster Classic

Povoljni univerzalni kolut 2 u 1, težina modela čini 12 kilograma, a istodobno kolijevka ima veličine više od prosjeka i vrlo je opsežna. Kolijevka se ne puhuje, dno je plastično samo pola, druga polovica membrane. Šasija ima 4 kotača na napuhavanje i lako nabira knjigu, sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju. Postoji košarica za kupnju i prozor u jedinici za hodanje za prozračivanje i mogućnost promatranja bebe kada je jedinica postavljena okrenuta prema ulici.

Glavni nedostaci kolica su njegova glomaznost i položaj kočnice nije vrlo prikladan.

Model ocjenjivanja 9.2 pokazuje 10.

Verdi brže moderna

Nosač 2 u 1 razlikuje se od prethodnog modela u strukturi šasije. Sportska šasija dopušta mu manevriranost, ali istodobno se gubi glatkoća staza, sustav apsorpcije udarca opruga, udaljenost između osovina omogućuje da se "ne skoči" na stepenicama. Prema veličini hodnika i kolijevke, modeli se ne razlikuju, moguće je postaviti automobilsko sjedalo. Komplet set modela je bogat, košarica za prtljagu je mreža. Šetalište je opremljeno sigurnosnim pojasevima s mekim slojevima.

Nedostaci invalidskih kolica uključuju kotače koji mogu zahtijevati zamjenu i malu veličinu vrećice za majku.

Ocjena kolica na 10 točaka je 9 bodova.

Top 10 kolica za invalidska kolica za novorođenčad: proučite karakteristike, izaberite najbolje

Nakon rođenja djeteta, u apartmanu se pojavljuje još jedan "član obitelji" s četiri kotača - kolica. Ovo je prvi dječji prijevoz u kojem dijete provodi dosta vremena za hodanje, pa se stoga treba odabrati izbor mehaničkog asistenta.

Prvi put vam treba kolica s kolijevkom. Koje kolica s kolijevkama i kako odabrati najbolju opciju za bebu, naučit ćete u našem članku.

Preporučujemo i gledanje korisnog videozapisa o toj temi.

Što je to i zašto je to?

Novorođenčad ima iznimno ranjivu kralježnicu - nezrelo i bespomoćno dijete može samo leći. Kasnije će naučiti držati glavu, sjediti, puzati... Ali, dok leđa treba održavati ravnomjernu i fiziološku poziciju. Iz tog razloga, do šest mjeseci, dijete se kotrlja samo na kolijevci.

 1. Dječja kolica su dječja kolica opremljena modulom koji nalikuje dubokom krevetu ili duguljastoj košari s visokim stranama i kapuljačom. Koristi se od rođenja do 6-8 mjeseci.

 • glatko i ravno;
 • dobra amortizacija;
 • blagi moždani udar;
 • duboko spavanje s visokim stranama;
 • zaštitna napa.
 • Sada postoje univerzalne kolica s kolijevkom koja se rastavlja iz kućišta kako bi instalirala jedinicu za šetnju u kojoj dijete počinje voziti nakon što nauče sjesti na svoje.
 • Na prodaji postoje transformatori, koji u početku izgledaju poput kolica s kolijevkom, a po potrebi su raspoređeni u šetnju.
 • Posebnost takvih mogućnosti jest odsutnost jedinstvenog krutog dna na kolijevci, budući da je za transformaciju struktura opremljena elementima koji "obaraju" dno za sjedalo ugode.

  Klasično za hodanje

  To je prvo bebino vozilo u kojem se novorođenče kreće u "lažnom" položaju, najčešće spava. Funkcionalnost ovisi o specifičnom modelu, ali, u pravilu, sve je jednostavno - to je "kuća" na kotačima, štiti mrvice od vremenskih utjecaja i osigurava fiziologiju položaja tijela zbog tvrdog dna.

  Ova kolica namijenjena su bebama od rođenja do 6-7 mjeseci. Točno razdoblje ovisi o tome koliko je beba brzo sjedila.

  Izmjenjivi dizajn

  U pravilu, takvi modeli nude proizvođači modularnih sustava: odvojivi kolijevka je jedna od njihovih jedinica, koja su montirana na okvir kotača. Ako se modularni sustav kupuje zajedno s automobilskim sjedalima kategorije "0+", kolijevka ne obavlja dodatne funkcije i koristi se za šetnje s novorođenčadi do šest mjeseci. No, dogodilo se da je kolijevka potrebna kao prijevoznik - za posjetu klinici ili kratkom izletu.

  Neki roditelji i pedijatri zbunjeni su anatomskim oblikom auto sjedala za novorođenčad. U ovom slučaju, za dijete dobiti prijevoz s avtolyulkoy.

  Nosač automobila je simbioza dvaju funkcionalnih blokova. To je uklonjivi klasični kolijevka, opremljen s nosačima za ugradnju kutije na stražnje sjedalo automobila. U kabini je takav uređaj pričvršćen pojasom za automobil. Posebnost takve kolijevke je prisutnost trajnih prirubnica i unutarnjih vodoravnih traka s kojima je beba pričvršćena tijekom putovanja.

  Međutim, prema rezultatima testova sudara, auto nosači nisu dobivali visoke ocjene i nisu se smatrali što sigurnijom.

  Top 10 rang

  Chicco Trio Activ 3


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: 3 u 1 modularnom sustavu.
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Veličina kolijevke: 89 x 45 x 65 cm.
  4. Težina koljenice bez kućišta: 4,8 kg.
  5. Broj kotača: 3 (guma).
  6. Roditeljska ručka: podesiva visina.
  7. Amortizacija: dva mjesta.
  8. Materijal kućišta: lagani aluminij.
  9. Dodatna oprema: kišni ogrtač.

  Chicco se specijalizirao za proizvodnju univerzalnih i modularnih invalidskih kolica kao i transformatora. Modularni sustav Chicco Trio Activ 3 opremljen je dječjim krevetom s perforiranim dnom kako bi se održala odgovarajuća temperatura i vlažnost.

  Opremljen je madracem i prikladnom plastičnom ručkom za nošenje modula. Kućište za zaštitu od kukaca izgrađeno je u poklopcu kapuljača.

  Pros:

  • Visoki križ.
  • Dobra amortizacija.
  • Deep Hood
  • Glatko kretanje.
  • Trajni vodonepropusni materijal za oblaganje.

  kontra:

  • Veliki okvir kotača.
  • Ne baš topla kutija - nije pogodna za hodanje u hladnoći.
  • Ručna kočnica (neobična).

  Cijena: oko 53.500 rubalja.

  Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija)

  Visokokvalitetna talijanska kolica s laganim aluminijskim okvirom kotača. All-season model od ingleziny, opremljen sustavom ventilacije, presvučenom presvlakom i prisutnošću madraca. Nije jako teško.

  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolijevka za novorođenčad.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Težina prijevoza: 14,6 kg.
  4. Kotači: 4 gumeni gumeni napuhani kotači.
  5. Amortizacija: izvori.
  6. Košarica za kupnju: metal.
  7. Roditeljska ručka: podesiva visina.
  8. Položaj kolijevke: mijenja se duž staze i protiv pokreta.
  9. Natrag: podesivo.
  10. Dodatna oprema: sunčalište, vrećica.

  Pros:

  • Trajni i pouzdani.
  • Visoki križ.
  • Odvojivi pokrivi prljavi rubovi.
  • Opremljen je pumpom za kotače.

  Cons: frame cqueaks.

  Cijena: oko 33.000 rubalja.

  Pogledajte video pregled kolica Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija):

  Jane trider transporter


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalni 2 u 1.
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Okvir kotača: eloksirani aluminij.
  4. Kotači: 3 plastična kotača s metalnim ležajevima.
  5. Kočnica: priručnik.
  6. Roditeljska ručka: podesiva visina.
  7. Amortizacija: podesivo.
  8. Kolijevka: s funkcijom autolimusa od rođenja (skupina "0", 0-10 kg).
  9. Pokrivanje trajne stanične komore medne kosti.

  Pogodno za auto-putovanje od rođenja do trenutka kad težina djeteta dosegne 10 kg. Na kolijevci su karabi za fiksiranje sigurnosnih pojaseva za automobil. Kućište je opremljeno sustavom ventilacije. Podesivi naslon za glavu.

  Pros:

  • Kompaktnost.
  • Kvalitetni materijali za oblaganje.
  • Glatko kretanje.
  • Izolirana kutija.

  kontra:

  • Ručna kočnica.
  • Kolijevka je kompaktna (68 cm duga).

  Cijena: oko 53.000 rubalja.

  Peg-Perego Auto Culla (Velo Chassis)


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Šasija: s priključcima za auto sjedala.
  4. Kotači: 4 gumeni gumeni napuhani kotači.
  5. Košarica za kupnju: mreža.
  6. Roditeljska ručka: podesiva visina.
  7. Masa kolijevke: 3,2 kg.
  8. Težina okvira kotača: 8,2 kg.
  9. Uključeno: mreža protiv komaraca, sunčalište.

  Klasična talijanska kolica, kolijevka, idealna za toplu sezonu:

  • gusti se unutarnja obrada uklanja;
  • na dnu su otvori.

  Kolijevka je opremljena nosačima za prijevoz u automobilu. Okvir kotača kompatibilan je s auto sjedalom. Prema mišljenju potrošača - dobra pouzdana kolica.

  Pros:

  • Kvalitetni materijali.
  • Dvostruka slojevita obrada.
  • Ugrađena mreža za komarce.
  • Pričvrščivači za pričvršćivanje kolijevke u automobilu.
  • Klasični dizajn.
  • Gumena prostirka za mrežastu košaru.

  kontra:

  • Teška poteza.
  • Šasija je sklona škripa.

  Cijena: 27.600 rubalja.

  Navington karavel


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Težina: 17,5 kg.
  4. Sklopivi mehanizam: knjiga.
  5. Kotači: 4 gumena kotača.
  6. Amortizacija: proljeće.
  7. Košarica za kupnju: metal.
  8. Roditeljska ručka: podesiva visina.
  9. Položaj postolja: u smjeru / protiv pokreta.
  10. Masa kolijevke: 4,9 kg.

  Topla i pokretna kolica za novorođenče. Opremljen velikim kotačima na napuhavanje s mogućnošću pričvršćivanja. Mekani udar i udobna nosivost, koja se može postaviti uz put i protiv kretanja na okviru kotača.

  Pros:

  • Glatko kretanje.
  • Snažan sustav deprecijacije.
  • Funkcija bolesti pokreta
  • Prostrani grijani kolijevci.
  • Prikladna jaka ručka za nošenje bloka.

  Cons: teška (17,5 kg).

  Cijena: 30 900 rubalja.

  Pogledajte video pregled kolica Navington Caravel:

  Reindeer Prestige Wiklina


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Kotači: 4 gumeni gumeni napuhani kotači.
  4. Sklopivi mehanizam: knjiga.
  5. Amortizacija: proljeće.
  6. Košarica za kupnju: metal.
  7. Položaj postolja: u smjeru / protiv pokreta.
  8. Težina šasije: 7 kg.
  9. Masa kolijevke: 7 kg.
  10. Stražnja strana kolijevke podesiva je u 4 položaja.
  11. Uključeno: topla omotnica, sunčalište, mreža protiv komaraca, kišni ogrtač.

  Prostrana kolica s klasičnim dizajnom i spektakularnim završetkom kolijevke s ekološkom kožom u svijetlim bojama. Vrhunac modela je vanjski pleteni kolac od pletera. Opremljena je toplom omotnicom i prikladnom roditeljskom vrećicom.

  Pros:

  • Spavao kolijevka.
  • Neobično plaštanje.
  • Glatko kretanje.
  • Izvrsni križ.
  • Visoka kvaliteta montaže.

  Cons: Dostupno samo u dizajnu svjetla.

  Cijena: 30 600 rubalja.

  Mali Trek Neo Alu


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Kotači: 4 kotačića s jednim kotačićima.
  4. Košarica za kupnju: mreža.
  5. Težina okvira kotača: 8,5 kg.
  6. Masa kolijevke: 4,5 kg.
  7. Uključeno: torba, sunčalište.

  Jeftina domaća kolica s klasičnim dizajnom i visokim prometom. Velika kolijevka s uklonjivim prljavim poklopcem.

  Pros:

  • Kompaktan, uključen je u bilo koji lift.
  • Spavao kolijevka.
  • Kvalitetni materijal za oblaganje.
  • Mehanizam za ljuljanje.
  • Upravljivost.
  • Visoki križ.
  • Širok raspon boja.

  kontra:

  • Rama s trzajem.
  • Teški sustav demontaže kotača.
  • Za pumpanje kotača ne smije se koristiti pumpa za automobil.

  Cijena: 30 900 rubalja

  Milli jenis


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Težina: 14,3 kg.
  4. Kotači: 4 gumena kotača.
  5. Košarica: tkanina.
  6. Zamjenjivi prati poklopci.
  7. Funkcija bolesti pokreta
  8. Tri pozicije natrag.
  9. uključeno:
   • anti-komaraca;
   • kišni pokrivač;
   • torba.

  Proračun klasičnog postolja s visokim prometom i prostranom kutijom. Dovoljno je dovoljno i opsežno, zagrijava se. Ima lagani udar i dobro je zaštićen od vremenskih prilika.

  Pros:

  • Visoki križ.
  • Topla prostrana kolijevka.
  • Glatko kretanje.
  • Prirodna unutarnja površina presvlake.

  Cons: dno kartona.

  Cijena: od 11 300 rubalja.

  Brevi jahač


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Sklopivi mehanizam: knjiga.
  4. Leđa je regulirana u tri odredbe.
  5. Donja kolijevka opremljena je "nogama".
  6. Prostrana košarica za kupnju.

  Moćna kolica s visokim križem, pouzdano zaštićena od vremenskih prilika. Zato je to sjajan izbor za zimu. Odstranjiva odstranjiva rublja i odličan jastučići pomoći će mama na šetnji.

  Pros:

  • Visoki križ.
  • Izvrsna apsorpcija udarca.
  • Zagrijana kolijevka.
  • Odvojivi pokrivi prljavi rubovi.

  kontra:

  Cijena: 27.600 rubalja.

  Inglesina Vittoria (šasija Ergo Bike)


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: kolica, kolijevka.
  2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
  3. Kotači: 4 velika gumena kotača.
  4. Težina prijevoza: 14,9 kg.
  5. Amortizacija: proljeće.
  6. Odvojivi auto sjedalo s udobnim ručkama.

  Klasična talijanska kolica s pouzdanim kućištem izrađena od kvalitetnih materijala. Dostupan u funkciji nošenja i avtolyulki.

  Pros:

  • Izvrsna apsorpcija udarca.
  • Visoki križ.
  • Kvalitetni materijali.
  • Klasični dizajn.

  kontra:

  • Ne postoji sunčalište.
  • Kolijevka je instalirana u jednom položaju.
  • Velika težina.

  Cijena: do 60.000 rubalja.

  Pogledajte video pregled Inglesina Vittoria babycart:

  Kako odabrati?

  Jeste li odlučili kupiti kolijevku? Fini izbor - specijalizirani vagoni uvijek bolje funkcioniraju. Pa što tražiti?

  1. Važan čimbenik - veličina kolijevke.

  Odaberite kolica s prostranom i dubokom kolijevkom. Potrebno je za bilo koje doba godine - ljeti u prostranom kolijevku je hladnije i lakše disati, zimi se može nositi i omotavati u djetetu.

  Mala svijetla kolijevka pogodna za francusku rivijeru na laganom šasiji s malim kotačima apsolutno je neprimjenjiva za surov zimi srednje trake.

  U maloj kutiji jednostavno ne može stati u potpuno obučeno dijete, koje će morati spavati u invalidskim kolicima dok još hoda. Ali mora postojati mjesto za zračni jaz, koji će osigurati toplinu u kabini i slobodno disanje.

  Dinamični ritam života odražava se iu izboru: američki roditelji nisu previše skloni kolijevkama, transplantacijom bebe u 4-5 mjeseci u šetnicama. A ponekad čak i mrvica nositi autosjedalicu, za jedinicu postavkom kotačima okvir doći do najbližeg supermarketa nužnosti. Stoga su često kolaci američkih proizvođača kratki - nećete stati u toploj omotnici ili djetetu u odijelu u takvu kutiju. Zainteresirati se za takve detalje unaprijed.

 • Dobra amortizacija i mekoća tečaja znak su visokokvalitetnog invalidskog kolica.

  Da bi podržao kralježnicu i duboki san, važno je da se ne uzdržava. Izaberite model s velikim kotačima (po mogućnosti gumenjak na napuhavanje) i snažan sustav apsorpcije udaraca (opruga ili remena).

  Kada kupujete, provjerite mogućnosti kolica za prodaju u trgovini - dobro protresite vozilo, oponašajući nejednakost krajolika. Ako se okvir za dijete lagano trese, izbor se uspješno izvodi.

 • Sezonalnost kolijevki također je važna nijansa.

  Vozilo će poslužiti malenu samo pola godine, pa ima smisla odabrati opciju koja odgovara karakteristikama sezone:

  • Ako je dijete rođeno u proljeće ili ljeto, prikladan je model s laganom konstrukcijom i velikom upravljivosti, štiteći dijete od vrućine i mogućeg kiše ili vjetra. Pa, ako je proljetno-ljeto kolica opremljena sustavom ventilacije (posebne rupe na dnu) i uklonjivim debelim bočnim stranama koje otvaraju mrežaste materijale koji mogu disati.

  Ljeti, barem je minimalna odjeća, tako da unutarnja površina kabine treba prekriti prirodnim laganim materijalom (po mogućnosti pamuk).

  Ne biste trebali kupiti kolijevku obloženu materijalom tamnih boja - takav model će se pregrijavati na suncu. Izaberite dobar anatomski madrac s uklonjivim prljavim poklopcem i higroskopnim prozračnim tijelom - kokosovom korom s lateksom, lanenim vlaknima.

 • Zimska kolijevka bi trebala imati visoki križ kako bi se lakše prešli dubokim lokvama i snježnim naslagama. Značajke ovog "terenskog vozila" - čvrste konstrukcije, velike snažne kotače (zakretno - s kliještima), dobra apsorpcija udarca. Materijal kutije kućišta - otporan na vjetar i vodootporan, s impregnacijom prljavštine.

  Dobrodošli "topli" pribor - pokrivači, rukavice za mamu, izolirane pločice. Sigurno prisutnost kišnog ogrtača. Trebate duboko vodonepropusno napajanje. Preporučljivo je kupiti pokrivače od tkanine od kišnog ogrtača za kotače kako bi se olakšala skrb za prijevoz nakon šetnje po vremenskim uvjetima.

 • zaključak

  Kolica su savršeni izbor za prvu polovicu beba života. Koristite naše preporuke i uvjeravamo vas: kupnja će vam se svidjeti.

  Klasične kolica: tradicionalni oblici i dizajni

  Moderno tržište dječjih kolica prepuno je raznolikosti. Pri izradi modela, proizvođači posvećuju posebnu pažnju ne samo na performanse, već i na izgled. Dizajneri koriste modne trendove, trenutne oblike i boje kako bi dizajnirali modne i atraktivne mogućnosti. Među dječjim kolicima posebno mjesto zauzima klasični modeli. Oni ostaju popularni od sezone do sezone bez gubitka relevantnosti.

  Karakteristike i namjena

  Klasični modeli nazivaju se drugačije: kolica, kolica, zatvorena, spavanje, kolica za bebe (novorođenčadi). Namijenjeni su hodanju s bebom koja još nije naučila sjediti. Ova se opcija smatra tradicionalnom i velikom potražnjom, unatoč ogromnoj raznolikosti modernih modela. Classic ne izlazi iz mode.

  Kolica ove vrste također se odabiru za djecu u dobi od 6-8 mjeseci. Maksimalna dob djeteta je 1 godina. Kriterij "klasičnih" uređaja primljen je zbog vrste šasije i oblika kolijevke, koji su dugo ostali nepromijenjeni. Približna težina standardne klasične kolica kreće se od 15 do 25 kg, što je nekoliko puta veće od težine suvremenih kolega.

  Značajke dizajna

  kotači

  Broj kotača u klasičnom modelu - 4 (dva uparena prednja i stražnja). Velike su veličine. Najčešće korištene mogućnosti napuhavanja metalnih žbica. Ovo nije samo moderan i izražajan, nego i pouzdani i praktični element koji pruža odličan križ na bilo kojoj cesti. S takvim kotačima prikladan je i jednostavan za upravljanje kolicima bez obzira na vremenske uvjete. Kotači na napuhavanje ponekad smanjuju tresenje, pružajući bebu udobnost i sigurnost.

  šasija

  Proizvođači koriste napredne amortizere za uređenje šasije, koji igra važnu ulogu za udobnost djeteta i mirni san. Taj je element učinkovitiji od izvora. Korištenje posebnih remena ili opruga čini kretanje kolica u pokretu i značajno povećava njegovu upravljivost. S takvim sustavom pogodno je proći razne prepreke (jame, bumps, rubnice i još mnogo toga). Ovaj strukturni element popunjava praktična mreža za pohranu hrane i drugih stvari.

  kolijevka

  Hodni blok (kolijevka) nalazi se visoko od tla. To je učinjeno kako bi roditeljima lakše raditi kolica i istodobno pratiti bebu. Ovaj parametar također utječe na kvalitetu dojenčadi.

  Mnogi roditelji najprije kupuju šasija s kotačima i tek nakon same košare. Prije nego što izvršite takvu kupnju, svakako pitajte prodavače o mogućnosti dodatne kupnje hodnika na kućištu.

  kapuljača

  Klasični model karakterizira gusta, topla i prostrana kapulja koja će pouzdano zaštititi dijete od neprilika lošeg vremena. Dizajn ovog elementa je krut i razlikuje se od drugih u svojoj većoj bliskosti.

  Dodatna oprema

  Za dodatnu zaštitu i ljuljanje baby modeli opremljeni su udobnim trakama. Osim toga, u kompletu se može nalaziti kišni poklopac, mreža za komarce i torba za mamu.

  Prednosti i nedostaci

  Klasični modeli imaju niz prednosti i nedostataka, koje svakako trebate pročitati prije kupnje. Glavne prednosti:

  • šasija poboljšane kvalitete ključ je za mekanu i praktičnu suspenziju, kao u procesu njegove proizvodnje, proizvođači koriste posebno projektirane apsorbere;
  • veliki gumeni kotači - savršena kombinacija funkcionalnosti, sigurnosti, praktičnosti i atraktivnog izgleda;
  • Neki su modeli opremljeni posebnim načinom ljuljačke, koji osigurava posebne pojaseve;
  • za proizvodnju klasičnih modela koriste se gustiji i izdržljivi materijali, to vrijedi i za materijale okvira (metal i plastiku) i presvlake (tekstil i punilo).
  • kolijevka ima kruti i ravnom dnu, koji ima blagotvoran učinak na položaj djetetove kralježnice;
  • proizvođači su se pobrinuli za cirkulaciju zraka i razmislili o sustavu ventilacije.

  Sve gore navedene karakteristike mogu se pohvaliti samo kvalitetnim proizvodima čija je proizvodnja koristila ekološki prihvatljive materijale. Ova kolica će vam poslužiti godinu za godinom, ispunjavajući sve obveze koje su mu postavljene, zadržavajući elegantan izgled.

  No klasična kolica imaju svoje nedostatke:

  • "Klasični" modeli se razlikuju po velikoj veličini i kolizmu, zbog čega se često pojavljuju poteškoće prilikom prolaska stepenicama, rubnjaka, može biti teško ući u mali lift;
  • Povećana veličina uzrokovala je nisku mobilnost, pa će invalidska kolica biti teška za korištenje u javnom prijevozu;
  • velike veličine - velika težina (neke klasične kolica mogu težiti nekoliko puta više od modernih modela).

  model

  Razmotrite tri popularna modela klasičnih kolica koje nudi moderno tržište.

  G. Sandman Voyage Premium

  Moderan i elegantan model privlači pozornost ne samo izgleda, ali i izvrsnih karakteristika izvedbe. Zahvaljujući madracu kokosovog vlakna i gustom dnu, beba će se osjećati ugodno čak i na dugim šetnjama. Sklopivi model brzo se pretvara radi jednostavnog skladištenja i transporta. Kolica su dostupna u 11 boja - od neutralnih do svijetlih boja.

  Značajke:

  • sezonalnost - zimsko-ljeto;
  • proizvodnja - Rusija;
  • prisutnost nožne kočnice;
  • sklopivi tip knjige;
  • težina prijevoza - 14 kg;
  • težina kolijevke - 5,3 kg;
  • pričvršćivanje stražnjih i prednjih kotača;
  • promjer prednjih kotača - 35,6 cm;
  • promjer stražnjih kotača - 35 cm;
  • šasija prednjih i stražnjih kotača - 60 cm;
  • podesiva ručka;
  • noge nisu podesive po visini;
  • presvlake - tekstil i umjetna koža;
  • nema reverzibilne ručke;
  • dimenzije kada su presavijene - 88x60x32.5 cm;
  • Dimenzije u razotkrivenom obliku - 105x60x113 cm;
  • u setu je torba za majku, madrac, kišni ogrtač i sloj;
  • Jamstvo - šest mjeseci.

  Navington karavel

  Ovaj se model odnosi na vrhunske proizvode. Prilikom izrade, proizvođači su koristili izdržljivu i moderan kromiranu šasiju. Poznavatelji profinjenosti, elegancije i profinjenosti cijenit će proizvod na visokoj razini. Posebnost ovog modela leži u prednjim kotačima s blokiranjem. Mekani potez i izvrsna prohodnost ugodno će iznenaditi kupce. Za presvlake koristi se prirodni pamuk. Udobna ručka s pletenom kožom. Univerzalni izgled pogodan za dječake i djevojčice.

  Značajke:

  • proizvođač - Poljska;
  • sezona - zimsko-ljeto;
  • prisutnost nožne kočnice;
  • dodatak - knjiga;
  • za djecu mlađu od 9 mjeseci;
  • težina - 17,5 kg;
  • dva leđa položaja;
  • stražnji i prednji kotači s fiksiranjem;
  • promjer stražnjih i prednjih kotača - 30 cm;
  • prednji i stražnji kotač - 59 cm;
  • podesiva ručka;
  • dimenzije kada su presavijene - 91x62x46 cm;
  • obložene dimenzije - 88h62h105 cm;
  • prisutnost prozora za gledanje;
  • Uključeni su torbica, pokreti kotača, kišni ogrtač, kapu, košaru za kupnju.

  Peg-Perego Primonido Elite (šasija Classico)

  Talijanski stručnjaci radili su na klasičnom Peg-Perego Primonido Elite modelu. Uspjeli su kombinirati estetiku proizvoda, praktičnost i funkcionalnost. Proizvođači su opremili kolijevku tako da dijete bude udobno i prikladno u njemu. Okvir je izrađen od laganog aluminija. Moderna i udobna kolica su idealna za novorođenčad, bez obzira na spol.

  Da bi zaštitili dijete, proizvođači su opremili model s velikim sklopivim poklopcem i uskim kapom. Oni će spasiti bebu od neprilika lošeg vremena (jak vjetar, sunčeva svjetlost, lagana kiša).

  Značajke:

  • sezona - zimsko-ljeto;
  • zemlja proizvodnje - Italija;
  • sklopiva knjiga;
  • udoban položaj spavanja pod kutom od 170 °;
  • dva para jednog kotača;
  • fiksni prednji i stražnji napuhani kotači;
  • prisutnost apsorbera;
  • nema reverzibilne ručke;
  • tekstilna obrada;

  recenzije

  Ljeto se okončava, uz prijelaz jesensko-zimske sezone, buduće majke i mame pitaju se o odabiru kolica za novorođenče, a ne samo kolica, ali kolica s velikim kolijevkom. Odabir kolica za novorođenčad, u kojoj je u hladnoj sezoni dijete bilo prikladno za sjedenje u kolijevci ne samo u prva tri mjeseca nakon rođenja već i za 6-7 mjeseci, a također i u toplim odijelima ili omotnici, budući da ne živimo s vama u Europi, a zimsko razdoblje traje dovoljno dugo do ožujka-travnja.

  Još jednom ćemo se usredotočiti na važne aspekte kojima treba obratiti pažnju prilikom odabira kolica za novorođenčad: prije svega mekanu i glatku vožnju, udobnu veliku kolijevku ukrašenu prirodnim materijalima, kapuljačom s visorom ili zavjesom na vjetru na rtu, ručkom za roditelje s prilagodbom.

  Pogotovo za vas, sastavili smo Kolica za bebe s najvećim i najprostranijim kolijevkom, tako da možete jednostavno kretati i odlučiti u korist jednog od njih.

  Kolica za bebe s velikim kolijevkama za zimu:

  • Kolica BE Elegans82 * 38 cm - klasična kolica za ležaljke s drvenim dnom, vatrootporni vizir i krzneni omot s omotnicom u kompletu;
  • Zekiwa Touring 80 * 38 cm - njemačka kolica s apsorpcijom udaraca na remenima, drvenim dnom, kolijevkom, ukrašenom unutrašnjom vunom;
  • CAM Linea Elegant80 * 37 cm - novitet 2014., talijanske kvalitete i stila, ima ugrađenu ručku za nošenje bassinet-a, dodatni zastor za sunce i vjetrobransko visić, neki modeli su ukrašeni dekorativnim dekorima;
  • Inglesina Sofija, Inglesina Vittoria 75 * 33 cm - kočija, u neprekidnom zahtjevu više godinu dana, s toplom kapuljačom i kolijevkom.

  Maxima (kolica BE) Elegans Zekiwa Touring CAM Linea Elegantna Inglesina Sofija

  Kolica 2in1 s velikim kolijevkama za zimu:

  1) s okretnim kotačima:

  • Noordline Edel Viva 83 * 37 cm - kolica s okretnim kotačima, lijepi umetak izrađeni od perforiranog eko-kože, drvenog dna, grijao posebno za ruske klimatske uvjete;
  • Geoby Baby 05 c706 80 * 40 cm - jeftina, ali vrlo popularna i praktična inačica kolica s rotirajućim kotačima, u optimalnoj konfiguraciji;
  • Chicco Artic + kolijevka 79 * 35 cm - 2in1 univerzalna kolica s 2 vrste kotača u setu - velika i mala - koja se postavljaju na zahtjev majke i prema vremenskim prilikama, ne morate kupiti 2 kolica (za zimu i za ljeto), samo preuređujte kotače, Kotači su izrađeni od EVA materijala za meko putovanje bez probijanja, također imaju blatnjake za zaštitu odjeće. Dovoljno velika napa;
  • Navington Caravel 78 * 34 cm - univerzalna kolica, na kotačima različitih promjera, kao i ekološke kožne obloge, na kućištu se može montirati Maxi-Cosi naslonjač.

  Noordline Edel Viva Geoby 05c706 Navington Caravel Chicco Artic

  2) s klasičnim podesivim kućištem:

  • Noordline Edel 83 * 37,5 cm je izvrsna kolica, s vrlo prostranom kolijevkom i velikim kotačima, apsorpcijom udaraca na remenima, visokokvalitetnim njemačkim trim materijalima i dodatnom omotnicom od ovčje vune u kompletu;
  • Jedo Bartatina Elegance80 * 35 cm - elegantan kotač na napuhavajućim kotačima s uskim šasijom (60 cm);
  • Jedo Neiva i drugi modeli Jedo 80 * 35 cm - izvrsna kolica s 2 u 1 s ljubljenom ručkom koju vole roditelji;
  • Kolica BE Maxima Elite 80 * 35 cm - pouzdana kolica za zimu, dobar stupanj (uključuje kuverte od ovčjeg kože), podesiva ručka, uska osovina, prikladna za mali lift;
  • Roan Marita Prestige 77 * 35 cm - kolica na kromiranom okviru s velikim kotačima (30 cm), nezavisni jastuci i košaru za željezo.

  Noordline Edel Jedo Bartatina Elegance kolica BE Maxima Elite Roan Marita Prestige

  Nadamo se da vam je članak koji vam se svidio i da će vam pomoći pri odabiru kolica za novorođenče.

  Podijelite svoja pojavljivanja i podijelite informacije na našoj stranici VKONTAKTE.