Pregled popularnih modela transformatora za novorođenčad

Bol

Dolaskom djeteta u obitelj, kolica se smatraju najvažnijim i najvažnijim akvizicijama. Do danas, tržište je zastupljeno velikim nizom modela, ali preobražavajući vagoni su vrlo popularni među njima. Oni ne samo da vam omogućuju udobno provoditi vrijeme sa svojim djetetom na svježem zraku već od prvih dana rođenja do tri godine, pouzdano štiteći svoju bebu od kiše, prašine i skica, ali također služi kao univerzalno "vozilo".

Posebne značajke

Transformatori su višenamjenski tip kolica, koji je dizajniran za dugoročnu operaciju. Zahvaljujući praktičnom dizajnu, transformirajuća kolica lako se pretvaraju u kolijevku za novorođenčad i opciju za slobodno vrijeme za već odraslu djecu.

Takvi modeli imaju drugačiju vrstu transformacije, tako da se kolica lako mogu staviti u vodoravni položaj, a na donjoj podlozi postavlja se posebni nosač omotnice, koji se pričvršćuje zasunima i stezaljkama i čvrsto se drži unutra.

Osim toga, transformatori su dodatno opremljeni mrežom za komarce, kišnim ogrtačem i velikim napa, što vam omogućuje šetnju s bebom u bilo kojem vremenu i godišnjem dobu.

Glavna značajka takvih invalidskih kolica je da su oni, čak i kada su presavijeni u krevet, gotovo isti kao tradicionalni kolijevci, koji se koriste za novorođenčad u prvim mjesecima života. I nakon što dijete nauči samostalno sjediti, transformator se lako pretvara u hodajuću verziju kolica. Osim u krevetu, auto sjedalo i naslonjač za šetnju također su uključeni u paket.

Moderni modeli transformatora imaju modularni tip, predstavljen u obliku jedne jedinice. Brzo se uklanja iz podnožja kotača i zamjenjuje se s drugom.

Osim toga, osobitost tih invalidskih kolica je dizajn rukohvata: oni su reverzibilni i, ovisno o željama, jednostavno se kreću u suprotnom smjeru, tako da dijete ne mora biti transplantirano ili razvijeno. Transformatori također omogućuju prilagodbu različitog prilagodbe djeteta, a sklopivi mehanizmi omogućuju vam da prikladno sastavite proizvod i smjestite ga kada putujete u autobus ili prtljažnik automobila.

Prednosti i nedostaci

Posljednjih godina, većina roditelja preferiraju transformatore za invalidska kolica jer su univerzalna i proračunska opcija. Proizvod istodobno služi kao mjesto za spavanje i šetnju, tako da nema potrebe odvojeno kupiti kolijevku i kolica. Osim svestranosti, takvi su modeli idealni za obitelji koje žive u malim apartmanima: kada je presavijeni, proizvod zauzima minimalan prostor. Glavne prednosti transformatora su:

 • stražnja strana sjedala ima tri položaja, tako da se beba udobno uklapa u bilo kojem položaju tijekom putovanja;
 • pouzdani sigurnosni pojasevi;
 • mogućnost mijenjanja kotača;
 • visokokvalitetan kočni sustav;
 • podesivo napa, zauzima položaj unutar 70 stupnjeva;
 • križni mehanizam;
 • mala težina koja ne prelazi 15 kg.

Što se tiče nedostataka, to je:

 • apsorberi čvrstih udaraca;
 • mali odvojivi kolijevci;
 • nedostatak krute baze u sjedećem položaju;
 • lagana upravljivost.

Unatoč prisutnosti takvih nedostataka, transformatori i dalje prevladavaju uobičajenim vrstama invalidskih kolica, iako su neki od njih skupi. Stoga, prije stjecanja takve važne kupnje, roditelji trebaju procijeniti svoje financijske mogućnosti i potrebu za korištenjem prijevoza transformatora.

Prebacivanje kolica na tržište u raznim varijantama, ali najpopularnije vrste smatraju se modelima 3 u 1 i 2 u 1. Oni dolaze s jedinicom s uobičajenom kolijevkom i nosačem. Takvi dječji vagoni nazivaju se i modularni, budući da imaju sposobnost individualno pričvrstiti potrebne blokove. Kompaktni su, zauzimaju malo prostora za pohranu, pogodni za dječake i djevojčice.

Postoje i standardne verzije transformatora s velikim kolijevkom, koji se uz pomoć posebnih mehanizama brzo pretvaraju u vozilo za užitak. Postoje i modeli koji se sastoje samo od kolica (bez kolijevke).

Ovisno o osobinama dizajna i materijalu izrade, invalidska kolica mogu biti lagana ili teška u težini. Među roditeljima, transformatori s tri kotača su u velikoj potražnji: oni se razlikuju po izvornom dizajnu i jednostavnosti korištenja.

Kotačići na kotačima na četiri kotača nisu niži od svojih osobina: baš kao i 3 kotača, imaju mnoge prednosti i dobar promet, a auto sjedalo omogućuje vam da odete s bebom na dugim putovanjima.

Zbog činjenice da je u jednom proizvodu krevet idealno povezan s udobnim sjedalom za šetnju, trošak transformatora opravdava se s vremenom. Ovisno o sklonostima roditelja, možete kupiti kolica u različitim izvedbama i dizajnu. Posebnu pažnju treba posvetiti elegantnoj kožnoj kolicima koja će na originalan način nadopuniti sliku moderne majke. Modeli tkanine transformatora također izgledaju lijepo, oboje su monophonic i nadopunjeni lijepim kompozicijama.

proizvođači

Do danas je tržište zastupljeno šikovskim izborom preobražnih kolica iz različitih marki. Svi se razlikuju ne samo u svojim dizajnom, nego iu dizajnu. Zamislite rangiranje najboljih proizvođača kolica za transformatore.

 • Geoby. Proizvodi ove tvrtke dobivali su dobru povratnu informaciju od potrošača, jer su izrađeni od visokokvalitetnih tkanina otpornih na kišu, vjetar i snijeg. Preklopivi poklopci invalidskih kolica mogu se oprati u pisaćem stroju, ne gube originalnu boju i ne sjede. Osim toga, transformatori iz Geoby ne boje se loših cesta, a njihovi kotači se lako uklanjaju i oprane. Dodatna prednost ovog proizvoda je prisutnost velike košarice za kupnju, podesivog naslona i ručke, pouzdanog sustava za apsorpciju udarca, 4 položaja naslona za leđa. Jedini nedostatak kolica - puno težine.
 • Marimex. Ovo je poljsko proizvođač koji se uspješno preporučio kao udobni i izdržljivi modeli transformatora. Proizvodi su potpuno sigurni u radu i ergonomski, opremljeni su plastičnim i napuhavajućim kotačima, a tkanina od koje se izrađuje omotač ne vlazi i ne puše. Kolica se prodaju s košarom za stvari i uklonjivim poklopcem, a na nogama je i potpuni set rtova. Prednosti modela uključuju jeftin trošak, kromirane konstrukcijske elemente, dvostruku kočnicu. Nema nedostataka.
 • Riko. Transformatori iz ove marke razlikuju se od dobrog sustava sigurnosnih pojaseva, visoke čvrstoće i izdržljivosti. Proizvođač proizvodi nekoliko tipova kolica: težine od 18 do 21 kg i širinu šasije od 61 do 64 cm. U takvim transformatorima postoji sklopivi "mehanizam knjige", kotači su opremljeni okretnim sustavom i mogu se zaključati. Osim toga, s proizvodom se prodaje kišni pokrov, sunčalište, kapa za noge i vrećicu. Što se tiče minusa, to može biti značajna težina nekih modela.
 • Bebetto. Tvrtka je poznata na tržištu dječjih proizvoda više od 20 godina, pa su njegove kolica popularne diljem svijeta. Proizvodi su opremljeni s pouzdanim kućištem, odvojivim ležištem i modularnom jedinicom. Osim toga, transformatori su predstavljeni u izvornom dizajnu, pa će i najmodernija mama moći odabrati pravu opciju za svoju bebu. Nedostatak kolica je puno težine.
 • Sretno dijete. Iako se ovaj brand nedavno pojavio na tržištu, već je dobio puno pozitivnih povratnih informacija o proizvodima, budući da kolica karakteriziraju pristupačna cijena, visoka kvaliteta i praktičan dizajn. Transformatori sretnog djeteta su praktični i imaju visoki promet. Okvir njihovih projekata izrađen je od aluminija i izgleda elegantno. Šetalište se nadopunjuje s odvojivom kapuljačom s mrežom protiv komaraca, a tu je i mali džep za igračke i auto sjedalo. Na modele nema nedostataka.
 • Chicco. Ova marka pripada tvrtki Artsana, koja proizvodi talijanske kolica, transformatore. Na prodaji možete pronaći više od 4 tisuće modela koji su prikladni i pouzdani za upotrebu. Osim tradicionalnih kolica, proizvođač je predstavio i transformatore za blizance. Prednji kotači proizvoda su zakretni, ima sjedalo za automobil, koje se lako može montirati na okvir, ručke se mogu podesiti u visini. Osim standardnog paketa, paket također uključuje veliku košaru, kišni poklopac i sklopivi poklopac za zaštitu od sunca. Glavni nedostatak invalidskih kolica je njihova visoka cijena.
 • Adamex. Proizvodi ove tvrtke su vrlo funkcionalni i praktični. Raspon modela predstavlja oba transformatora 2 u 1, 3 u 1 i kolica s auto sjedalima. Unutar proizvoda, završetak je od pamučnih tkanina, kotači mogu biti odabrani na napuhavanje ili plastični, čelični okvir strukture je pouzdan u radu. Ove kolica imaju izvrsnu apsorpciju udarca, imaju prozračivanje i prozor za gledanje. Na modele nema padova.
 • Tako. Ovo je poljsko proizvođač koji neprestano prima roditelje i djecu s novim proizvodima. Kolica za transformatore tako su idealna i za novorođenčad i za starije bebe. Zahvaljujući izvornom dizajnu mogu se brzo pokupiti za djevojčice i dječake. Glavna prednost proizvoda je njihova jeftina cijena. Osim toga, dizajn kolica uključuje košaru za igračke, kolijevka, kaput i kapuljača. Što se tiče nedostataka, onda se može pripisati samo puno težine.
 • Montana Air. Njemačke kolica iz ove proizvodnje pogodne su za istraživanje grada i off-road, pružaju vašem djetetu siguran i udoban odmor. Šaki set dodataka i moderni sustav kočenja čine ove transformatore idealnim. Jedina stvar je da ih ne mogu priuštiti svi roditelji zbog visoke cijene.
 • Završavajući pregled proizvođača, želio bih istaknuti brand Kacper, koji je, tijekom kratkog razdoblja rada na tržištu, iznenadio kupce s zanimljivim dizajnerima modela preobrazbe invalidskih kolica. Svi Kasper proizvodi izrađeni su isključivo od ekološki prihvatljivog i izdržljivog materijala i prikazani su u bogatom rasponu boja. Težina takvih transformatora ne prelazi 14 kg, a sjedalo se može podesiti u udobnom položaju. Osim toga, s kolicima se prodaje kape za noge, vrećicu, kapuljač i kišni kaput. Nedostatak modela je nedostatak prilagodbe ručke u visini.

Savjeti i trikovi

Preobraženi kotač je u velikoj potražnji među mnogim roditeljima, jer je obilježen pozitivnim svojstvima, multifunkcionalnošću i služi kao udobno vozilo za bebu. Od nedavno je dostupan šik izbor modela na prodaju, mladim majkama često je teško napraviti pravi izbor.

Stoga, prilikom kupnje, morate uzeti u obzir neke preporuke.

 • Prije svega, pozornost treba posvetiti sigurnosti kolica. Transformatori sa sustavom pojaseva s pet točaka smatraju se dobrom opcijom za kupnju. Okvir također igra veliku ulogu u sigurnom radu, stoga je najbolje davati prednost modelima od čelika. Plastični proizvodi neće dugo trajati.
 • Važan pokazatelj za odabir bit će težina kolica. Prije kupnje, morate ga zaokrenuti i pokušati ga podići.
 • Ako obitelj živi u malom stanu, važno je uzeti u obzir veličinu transformatora, jer će ga morati ostaviti na ulazu. Osim toga, dimenzije proizvoda moraju odgovarati veličini dizala.
 • Da bi beba bila što udobnija tijekom hodanja, preporučljivo je kupiti modele s velikim kotačima: oni se razlikuju po visokom prometu i ne stvaraju osjećaj trese.

Što se tiče materijala kotača, onda morate odabrati kolica, u kojima postoji mogućnost zamjene. Za ljeto je guma prikladna, ali zimi možete ugraditi plastiku.

 • Većina pretvorivih invalidskih kolica imaju nisku stopu, pa je zbog praktičnosti njihovog rada preporučljivo odabrati modele s podesivom ručkom.
 • Nakon hodanja beba se mora preseliti u kuću. Kako ne biste ometali njegov san, trebali biste koristiti posebni nosač koji će u hladnoj sezoni poslužiti i kao dobra izolacija za zidove kolijevke.
 • Utvrđivanje sustava amortizacije najbolje je odabrati kolica, a ne na oprugama, ali na pojasevima. Takva suspenzija će povećati upravljivost transformatora, budući da je mekša.
 • Briga o pravilnoj formiranju kralježnice djeteta, stručnjaci savjetuju kupiti kolica s krutim leđima.
 • Cijena transformatorskih kolica može biti drugačija, pa roditelji trebaju unaprijed izračunati svoj obiteljski proračun i odabrati prikladniju opciju koja bi zadovoljila zahtjeve eksploatacije i prihoda.

Osim toga, mnogi brandovi često provode promocije i popuste koji vam omogućuju da kupite visoko kvalitetne i elegantne kolica po pristupačnoj cijeni.

Pogledajte video pregled Adamex transformatorske kolica ispod.

10 najboljih kolica - transformator

Ocjena značajki

Mnogi ljudi zbunjuju univerzalne modele s konvertibilnim invalidskim kolicima. Iako razlika nije očigledna, ali jest. Ako modularni sustavi obično imaju 3 bloka, svaki od njih je zaseban element, onda su transformatori opremljeni samo sjedalom za šetnju, koja se pretvara u kolijevku.

Takvi bi mehanizmi trebali nabaviti u slučajevima kada je potrebno uštedjeti novac, ali da se dobije visoko kvalitetni i višenamjenski dječji kolica koji se mogu koristiti tijekom prve tri godine života bebe. Postoje modeli s mogućnošću transformacije mnogo jeftiniji od njihove univerzalne "braće". Od mnogih različitih mogućnosti za preoblikovanje invalidskih kolica za novorođenčad, teško je odabrati kvalitetan. Nudimo Vam da se upoznate s nekim kriterijima koji će vam pomoći da napravite "pravu" kupnju:

 1. Obratite pažnju na snagu materijala za proizvodnju (tkanina i metal). Dobro je ako se presvlake ugase.
 2. Odaberite vrstu kotača. Za ljeto stane velika guma za zimu - plastiku.
 3. Proučavamo značajke dizajna proizvoda i sve mehanizme. Proces transformacije ne bi trebao biti težak.
 4. Sustav za slijetanje mora biti opremljen sigurnosnim pojasevima.
 5. Izabrali smo optimalnu težinu za kolica i dimenzije.

Proizvođači godišnje proizvode moderne modele transformatora. Popularni brandovi imaju posebnu potražnju među tisućama roditelja. Na ljestvici najboljih stavili smo najviše kupljenih proizvoda koji su zaslužili ljubav potrošača i mnoge pozitivne kritike. Kriterij za rangiranje prema kategoriji bio je raspon cijena.

Najbolje jeftine kolica - transformator

4 Jetem Turbo 4S

Promjenjiva kolica Jetem Turbo 4S imaju najbolju vrijednost, koja započinje od 12 tisuća rubalja. Da bi se olakšala ukupna težina strukture, programeri su koristili lagani aluminij. Zbog toga, proizvod teži samo 15,6 kg, što je znatno manje od svojih kolegama, gdje težina može biti 17-20 kg.

Prednosti modela:

 • Nosiljka se nalazi u jedinici za hodanje. Izrađen je od mekog materijala.
 • Stražnji dio sjedala je fiksiran u bilo kojem od četiri položaja: od potpuno horizontalnog do okomitog.
 • Sjedalo je reverzibilno: može se montirati okrenuto prema kretanju i protiv.
 • Moguće je postaviti na okvir za auto sjedalo (za kupnju odvojeno).
 • Prednji kotači su plastični, dvostruki su, zakretni. Stražnji od gume, povećan u promjeru. To doprinosi jednostavnom upravljanju.
 • Ručka za roditelje okrenuta, postavljena na željenu visinu.

3 Baby Care Manhattan Air

Baby Care Manhattan Air postaje kočija za bebe s najboljom cijenom. Trošak ovog modela na domaćem tržištu kreće se od samo 8 tisuća rubalja. Ako uzmete u obzir dugotrajnu uporabu proizvoda (3 godine), štednja postaje još opipljivija. U isto vrijeme dobivate odličan proizvod kvalitete sa svim potrebnim karakteristikama.

Prednosti modela:

 • Najlakši dizajn - 12 kg.
 • Gumeni kotači na napuhavanje mogu se nositi sa svim cestama. Komplet također dolazi s dodatnim sklopom zakretnih kotača. Pogodan je za bolju manevrvnost na ravnim površinama.
 • Kočnica je na ruci. Za zaključavanje, pritisnite polugu i za otključavanje pritisnite gumb pokraj njega.
 • Reverzibilna roditeljska ručka prilagođava se rastu.
 • Nosite se s toplom omotnicom.
 • Na nogama je rt.

2 Adamex Young

U drugoj poziciji rang je transformatorska kolica Adamex Young. Model ima najbolji omjer cijene i kvalitete među analogima. Glavna prednost proizvoda poljske marke je njena mala težina (16 kg), kao i njezina optimalna osovina (58 cm). Na temelju tih karakteristika, može se vidjeti da se proizvod može lako uklopiti u bilo koji standardni putnički lift, pa čak i krhka djevojka će ga moći upravljati bez pomoći vanjskih.

Prednosti modela:

 • Prebacuje se iz kolijevke u sjedalo za užitak zbog uklanjanja tračnice nogu.
 • Toplo mekano nošenje.
 • Roditeljska ručka - reverzibilna.
 • Široki vez - 40 x 85 cm.
 • Gusti gumeni kotači od pjene. Otporan na oštećenja.
 • Ojačano opruga prigušenja.
 • Poklopci presvlake se mogu skinuti. Oni se mogu prati u slučaju onečišćenja kao pisaćeg stroja i ručno.
 • Postoji stol s podmetačima za bebu.

Komparativna obilježja transformatorskog kolica i modularnog kolica

15 najboljih dječjih kolica

Kriteriji za odabir najbolje kolica za novorođenče

Odabir kolica za novorođenog malog čovjeka je vrlo težak zbog raznovrsnosti tipova, dizajna i dodatnih mogućnosti koje roditelji nude kod proizvođača ovog dječjeg prijevoza. Kako bi se odabrala najbolja, stručna cijena privukla je pozornost na sljedeće ključne kriterije za kupnju invalidskih kolica:

Udobnost i sigurnost za bebu. To bi trebalo uključivati ​​veliki i izolirani krevet s tvrdim stranama i prilagodljivu ventilaciju, duboko napa i kapu s vjetrovima širokog savitljivog jezika te mekani jastučić.

Praktičnost za roditelje. To su manevriranje, prohodnost, jednostavnost presavijanja i transport, podešavanje položaja ručke, veličina košare, prozor za pregled i dodatne opcije koje olakšavaju korištenje kolica.

Vrsta kolica: kolijevka ili univerzalna kolica. Kolijevci su idealni za bebe zahvaljujući tvrdom i ravnom krevetu, visokim stranama i dubokom napa. Oni se razlikuju po prohodnosti, mekanom tečenju i jednostavnom pouzdanom dizajnu. Međutim, oni su teški, ne manevrirani, a njihov je životni vijek kratak: čim beba počne sjediti, trebat će prijevoz s drugim karakteristikama. Prednosti prijevoza 2 u 1: univerzalnost, profitabilnost (prosječna cijena seta je približno jednaka cijeni kolijevke), manevriranost, razna tehnička rješenja. Nedostaci: manji propusnost i potreba za pohranjivanjem nekorištene jedinice negdje. Osim toga, pješački blok kupljen u budućnosti možda neće voljeti ni majka ni dijete. Ova vrsta univerzalnih invalidskih kolica, poput transformatora, tradicionalno se ne preporučuje za novorođenčad, no među njima je i "Expert cijena" pronašao uzorke koji zaslužuju našu pažnju.

Koji proizvođač dječjih kolica odabrati?

Voditelji tržišta u baby carovima su Italija (Peg Perego, Chicco, Inglesina), Njemačka (Hartan), Engleska (Silvercross), Portugal (Bebecar). Oni nude najbolju kvalitetu u srednjim i visokim kategorijama cijena. Istodobno, talijanski dizajni su dobri za ljeto i izvan sezone, a engleski su posebno praktični, njemački se mogu pohvaliti najboljom kvalitetom, a portugalski - funkcionalnost.

U posljednjih nekoliko godina proizvođači poljskih proizvođača primjetno su se privukli europskim čelnicima: TAKO, Lonex, Caramelo, Roan, Baby Design i drugi, proizvodeći ne samo visoke kvalitete, već mnogo pristupačnije univerzalne modele. Njihova glavna prednost i razlika od europskih invalidskih kolica (osim cijene) je njihova prilagodba uvjetima loših ruskih zime. Proračunski modeli prihvatljive kvalitete uključuju kineski (Baby Care, Geoby) i ruski (Little Trek, Strijelac) koji nisu skupi za kupnju i "nije loše izbaciti".

Kakva kolica je bolje kupiti - skupo ili ne?

Odgovor na ovo pitanje ne ovisi samo o iznosu novca u novčaniku, već io trezvenom izračunu roditelja. Što plaćamo za kupnju skupe kolica? Naravno, za visoku kvalitetu i snagu materijala i mehanizama, stilski i prepoznatljiv izgled, izrada najmanjih nijansi. Poštovane kolica dokazanih svjetskih marki su izdržljive i sposobne vjerno služiti za nekoliko djece, pa čak i za nekoliko generacija. Istovremeno, potrebno je razumjeti da plaćamo ne samo za kvalitetu, već i za ime. Neki roditelji trebaju kolica za "brand", ostali su ravnodušni prema velikim imenima, a dijete možda ne brine.

Međutim, valja razmatrati da skupe kolica nisu idealne. Na primjer, talijanski krik, engleski su teški, a Nijemci nisu dovoljno izolirani za ruske zime. Moguće je da kolica jednostavno ne vole dijete ili smeta roditeljima. Stoga ne biste trebali boraviti na skupim robnim markama, oslanjajući se na njihovu "neuništivu". Raspon jeftinih invalidskih kolica neusporedivo je širi, i iako su tehnički inferiorni od skupih modela, dobre poljske, ruske i kineske verzije izgledaju sjajno i prilično su sposobne udobno prevrtati 1-2 beba tako da mogu sigurno ići na "odmor". U tom smislu, "Stručne cijene" savjetuju pri odabiru kolica biti vođena ne po cijeni i brand, već po udobnosti i funkcionalnosti određenog modela.

Najboljih 15 najboljih dječjih kolica

Expert cijena je odabrao 15 najkvalitetnijih i najpopularnijih u 2017-2018. kolica za novorođenčad.

Najbolji od najboljih - dječja kolica transformatora za novorođenče

Imanje bebe je uvijek radost. Ali ovaj događaj također prati i mnogo briga. Jedan od njih - izbor kolica za dijete. Nedavno su transformatorski kolica postali vrlo popularni.

U ovom ćete članku naučiti što su te kolica i kako odabrati pravi transport za bebu? U članku se također navodi ocjena najpopularnijih modela transformatora invalidskih kolica.

opis

Doista, transportni kotač se smatra vrlo povoljnim i ekonomičnim izborom među ostalim modelima. Među prednostima se može identificirati prisutnost različitih tipova dizajna, jednostavnost korištenja, kao i visoka propusnost.

Sve to osigurava popularnost preobrazbe kolica među kupcima. Ali u kojim slučajevima treba obratiti pažnju na njih?

Prijevozni nosač je dobio takvo ime zbog činjenice da se može prebaciti s položaja "ležeći" na "sjedenje".

Osim toga, dodatne pojedinosti ugrađene su u pretovarne vagone:

 1. prijenosni kolijevka;
 2. uklonjiva košarica;
 3. pokriva se na nogama koje se lako uklanjaju.

Prednosti i nedostaci

Prednosti pretvaranja vagona:

 • Jedna od glavnih prednosti takvih kolica je razumna cijena. Naravno, postoje skuplji modeli, ali svaki roditelj će moći preuzeti pretvarajući kočiji po razumnoj cijeni.
 • Prepustiva kolica mogu se koristiti za novorođenče i do 3 godine. Stražnjica kolica je podesiva.

Ali pretvarajući invalidska kolica također imaju nedostatke. To uključuje:

 • Velika težina i veličina dizajna.
 • Kolijevka za nošenje djeteta u mnogim modelima male veličine.
 • U ležećem položaju, mjesto za spavanje može imati neravnu površinu.

Vrste: osobine i fotografije

U trgovinama danas postoji mnogo varijacija takvih invalidskih kolica. Treba napomenuti da kolica tipa 2-u-1 i 3-u-1 također pripadaju grupi transformatora. Mogu se preoblikovati s kolica za novorođenče u kolica. Zatim se možete upoznati s opisom takvih preobražavajućih kolica i vidjeti kako izgledaju na fotografiji.

3 u 1

Pri odabiru prvog prijevoza za bebu, mnogi roditelji su izgubljeni među raznovrsnim proizvodima koji su predstavljeni u trgovini. U tom slučaju možete obratiti pažnju na kolica 3-u-1.

Kolica 3-u-1 sastoje se od sljedećih elemenata:

 1. krevet na koji su blokovi pričvršćeni;
 2. kolijevka opremljena s podesivim naslonom za leđa (do 6 mjeseci);
 3. šetalište, pogodno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine;
 4. auto sjedalo;
 5. vrećica za majku;
 6. mreža protiv komaraca;
 7. deke;
 8. kišni sloj

Kolijevka se može koristiti i za djecu stariju od pola godine, ako još nisu naučili sjediti. Najčešće, proizvođači ih čine od plastike, prekriveni pokrovom pamučne tkanine. Neke kolijevke su opremljene s načinom bolesti kretanja.

Zbog činjenice da se leđa okreće vodoravnom položaju, jedinica za hodanje može se koristiti i od rođenja. (Izuzetak - blokovi mrežnice).

Kolica 3-u-1 imaju sljedeće prednosti:

 • mala težina;
 • jednostavnost upravljanja;
 • profitabilnost (nema potrebe za dodatnim kupnjom auto sjedala i kolica za šetnju);
 • raznolikost dizajnerskih rješenja;
 • praktičnost.

Nedostaci 3-u-1 kolica:

 • neki su modeli težak;
 • vozilo zauzima puno prostora, što može biti problem za one koji žive u malim apartmanima;
 • visoka slijetanja pješačkog bloka.

2 u 1

Kolica ove vrste također su vrlo popularna među roditeljima. Mnogi ih zbunjuju modularnim (3-u-1), ali postoje razlike među njima. Kolica se mogu pretvoriti u kolijevku i obratno u kolicima s 2-in-1 bazom. U modularnoj invalidskim kolicima samo trebate zamijeniti jednu jedinicu s drugom.

Ove kolica su vrlo udobne i praktične. Ovo vozilo se može koristiti u bilo kojoj situaciji.

Dodatna oprema za bebe 2-u-1:

 1. kolijevka;
 2. šetalište;
 3. vrećica za majku;
 4. kapuljaču i omotnici.

Transformatori 2-u-1 kolica imaju sljedeće prednosti:

 • dugi vijek trajanja;
 • sposobnost postavljanja djeteta u udoban položaj za njega, stvaranje šetnje s udobnošću;
 • sjedalo je opremljeno sigurnosnim pojasom i jastučićima za ramena koji omogućuju sigurno pričvršćivanje djeteta unutar kolica;
 • Neki modeli invalidskih kolica s 2 u 1 imaju dodatne kotače, što je vrlo pogodno kada morate hodati s djetetom na gruboj cesti.

Nedostaci takvih invalidskih kolica uključuju:

 • velika težina koja može doseći 20 kg;
 • visoke cijene;
 • stroža amortizacija;
 • U hladnoj sezoni potrebno je zagrijati montažnu košaru u zasebnim modelima.

Ocjena vrhunskih modela

Marimex alvaro


specifikacije:

 • Mehanizam: knjiga.
 • Sustav amortizacije: izvori.
 • Kotači na napuhavanje.

Pros:

 • Prisutnost dvostrukih kočnica.
 • Sposobnost prilagodbe amortizera.
 • Vodonepropusna tkanina.
 • Jeftin.
 • Možete podesiti visinu ručke.

Loša strana je velika težina. Približna cijena je 7200 rubalja.

"Geoby" 05С70Н


specifikacije:

 • Mehanizam: knjiga.
 • Sustav amortizacije: izvori.
 • Kotači na napuhavanje.
 • Težina: 22 kg.

Pros:

 • Postojanje pneumatskih kotača koji se mogu odstraniti.
 • Leđa može zauzeti 4 pozicije.
 • Dvostrani kočni sustav.

Kolica su vrlo teška. Približna cijena je 14.000 rubalja.

Adamex mlađi len


specifikacije:

 • Vrsta dizajna: knjiga.
 • Kotači: plastični, izmjenjivi.
 • Težina: 16 kg.
 • Čelični okvir.

Pros:

 • Prisutnost uklonjivog odbojnika.
 • Dobra amortizacija.
 • Prostrana košarica za kupnju.
 • Ventilacija i prozor za gledanje.

Kolica su prilično teška. Cijena je 12 000 rubalja.

Chicco Duo Nunu


specifikacije:

 • Mehanizam: trska.
 • Prednji kotači se okreću.
 • Auto sjedalo, koje se može montirati na okvir.
 • Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
 • Dvojni kotači (ukupno 8 komada).

Pros:

 • Postojanje preklopnog vrha za zaštitu od sunca.
 • Sposobnost prilagodbe visine ručica.
 • Dostupnost vrećica, kišnog sloja i košara za kupnju.
 • Nije teška.

Visoka cijena je minus, cijena je 29 000 rubalja.

Kako odabrati i što treba obratiti pozornost?

Prije nego što odete u dućan za bebu, morate pažljivo ispitati koji su modeli predstavljeni tamo.

Glavni kriterij prilikom odabira prvog vozila za dijete je sigurnost. Stoga je bolje obratiti pažnju na modele u kojima su ugrađene pojasevi s pet točaka. Oni su mnogo pouzdaniji od tri točke. Sigurnost djeteta također je zajamčena zbog prisutnosti okvira. Bolje je odabrati kolica s križnim okvirom od čelika.

Osim toga, prilikom odabira kolica morate obratiti pozornost na sljedeće kriterije:

 1. Težina. Odabrani model mora biti testiran u trgovini, pokušajte ga otkotrljati i podignuti. Najslabiji je izbor prednost ostalima.

zaključak

Odabir kolica za dijete presudan je korak. Uostalom, ne samo da će udobnost majke, već i zdravlje bebe ovisiti o tome. Stoga, ne žuri kupiti. Najprije morate istražiti sve moguće opcije na fotografiji i u trgovini, a zatim odabrati najoptimalniji prikaz.

Top 30 najboljih beba kolica za bebe: klasični i transformatori

Izbor prijevoza novorođenčeta ne bi smio biti žuran, jer ovisi o tome kako je ugodna zabava djeteta za šetnju. Prvo, trebali biste proučiti koje kolica za novorođenče su zastupljene na tržištu, kao i procijeniti njihovu ocjenu.

Adamex barletta

Novi univerzalni model 2 u 1, jedan je od najboljih kolica za novorođenčad, dizajniran za zimu. Zahvaljujući napuhavajućim kotačima i izdržljivom okviru, održava stabilnost na cesti iu snijegu. Jedinica za hodanje i kolijevka su prostrana, a cjelokupna presvlaka sastoji se od prirodnih materijala bez uporabe sintetičkih tkanina. Među prednostima modela su i kvaliteta vanjskih pokrova, prisutnost sigurnosnih pojaseva, podešavanje leđa u kolijevci i kapacitet torbe za pribor.

Među padobranima korisnici zabilježili su trošak modela i neugodnosti vožnje po rampama zbog prednje osovine, koja je nešto kraća od stražnjeg dijela.

Prema vlasnicima, ocjena modela bila je 9.2 od 10 mogućih bodova.

Anex sport

Ovaj model 3 u 1, osim za kolijevke i kolica sjedala i sjedala također uključuje, kabanica, torbu i mrežu za komarce. Prednost kolica je njezina težina, a šasija zajedno s jedinicom teži nešto više od 12 kilograma. Kotači na napuhavanje, prednji kotačići s bravom, što povećava upravljivost. Nasloni za glavu krevetića i stražnji dio hodnika su podesivi, blokovi se također mogu postaviti u različitim položajima. Materijali vanjskih pokrivača su vodootporni, presvlake su izrađene od pamuka.

Nedostatak modela je visoki trošak i usko grlo u hodniku.

Ocjena je 9 bodova od 10.

Zrak za manhattan za bebe

Jedan od najlakših i jeftinijih modela transformatora, koji je dizajniran za ljeto i zimu zbog prisustva toplog postolja. Prijevoz težina je 12 kilograma, reverzibilni i podesive ručke, jastuk proljeće, kotači na napuhavanje, okretni, izgrađen-in komarce, kiše je u kutiji, prostrani krevet i dugo, izolirane madrac, prostran košarici. Zajedno s kolicima pumpa dolazi, model je lako presavijati zahvaljujući mehanizmu knjige.

Među nedostacima modela su krutost kolica, a veličina košuljice kolica je mala, nezgodna kočnica.

Ocjena modela 9.4 prema vlasnicima.

Sonata za njegu beba

Jednostavno tipa Model prijevoz-kolijevka za djecu mlađu od 1 godine, ova klasična kolica pogodna za zimu šetnje jer Cradle izolirani, osim što se može ukloniti iz kućišta i koristiti prijenosni krevetić. Kotači su napuhani, pumpa je dostupna, model teži 12 kilograma, lako se zakreće, vrsta mehanizma je knjiga, na dnu je mrežna košarica, torba za mamu. Zahvaljujući dobrom apsorpcijskom sustavu, ovaj model je idealan za bolest kretanja, leđa u kolicima je podesiva, pozicija 4.

Model ne uključuje pokrivač kiše, a to je jedan od nedostataka, vlasnici također primjećuju neprikladnu kvalitetu pumpe za kotače i škripanje okvira.

Model ocjena 9 bodova.

Čuvanje beba suprim

Lagani univerzalni model 2 u 1 s opružnim sustavom prigušenja i mogućnost ugradnje blokova u smjeru kretanja i protiv nje. Prednja osovina manja je od stražnje osovine i kotači imaju manji promjer, rotiraju se s mogućnošću pričvršćivanja, a stražnje se napuhavaju. Na kućištu možete ugraditi auto sjedalo, ali nije uključeno u paket. Uključeno u kolica je vreća, pumpa, kišni ogrtač, rt za noge za hodanje i mrežasti koš na dnu. Tkanina poklopca postolja nije puha, pa je prikladna za zimu. Model je lako presavijati, mehanizam je knjiga. Stražnja strana kolijevke i hodnika je podesiva.

Nedostatci modela uključuju malu veličinu košare i nesavršenost prednjih kotača, na udarcima i off-road potrese invalidskih kolica.

Ocijenite ovaj model 9.1 bodova.

BeBe-Mobile Toscana

Univerzalna kolica 2 u 1 - ovo je jedna od najboljih zimskih opcija, zahvaljujući velikim kotačima i okretanju prednje strane, manevrirati i prohodni čak iu snijegu. Kolijevka je široka i prostrana, beba će se uklopiti u bilo koju odjeću, a poklopac na kolijevci izrađen je od vjetra i debele tkanine, a unutarnja podstava je pamuk. Model uključuje komarac, kišni ogrtač, poklopac na nogama, vrećicu, košaru za stvari. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema ulici i obratno, a na stražnjoj strani hodnika ima 5 položaja, postoje sigurnosni pojasevi.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma, tijesnu kočnicu, malu veličinu košare i vreću s velcro-trakom tipa.

Ocjena kolica 9.6.

Bebecar veliki stil

Model je klasičan, tip kolica je kolijevka, gumeni kotači nisu okretni, sustav za deprecijaciju je zadovoljavajući, ručka je podesiva visina, kolijevka je prostrana, ima reflektirajuća traka na vanjskoj strani. Naslon sjedala je podesiv, poklopac na kolicima je uključen u paket, tkanina ne blijedi i ne izblijedi. Model je lako presavijeni zbog mehanizma knjige, na dnu je montirana košaricu za kupnju.

Među nedostatke modela nije torba za mamu, kabanica i bez moskitki, kolica teži 18 kilograma, Bassinet napa pada bučno.

Ocjena je iznosila 8,2 bodova.

Bebecar Stylo AT

Klasični model kolica, kolijevka za najmanja (do 1 godine). Stražnja strana kolijevke ima 4 položaja, napa je dosta velika, veličina sjedala je u prosjeku. Sva su četiri kotača na napuhavanje, okrenuta samo prednja strana (s fiksiranjem), šasije su izrađene od nehrđajućeg čelika uske, košarice za stvari su prisutne, ručka je podesiva, pokrov vjetra u zalihi. Umjesto kolijevke na kućištu, možete montirati automobilsko sjedalo, ali nije uključeno u komplet.

Među minusima kolica, njezina težina je oko 17 kilograma, nedostatak vrećice za majku, kišni ogrtač i komarac u kompletnom setu i napuhana cijena.

Mjesto na ljestvici najboljih kolica među sličnim modelima je visok - 10 bodova od 10.

CAM Cortina Evolution X3 Tris

Modularni moderni model 3 u 1 razlikuje se po svojoj manevrvosti, budući da je šasije opremljeno s tri napuhavajuća kotača. Ovaj model ima prednosti u smislu funkcionalnosti, dno kolijevke je ortopedski i ima sustav ventilacije, pri čemu je pričvršćena ručka za nošenje. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 4 položaja, može se postaviti u različitim položajima, ima nasloni za ruke i sigurnosne pojaseve. Paket uključuje komarac, vrećicu, kišni ogrtač, košaru, kapu na nogama, kuka za pakete.

Nedostaci modela uključuju glomaznost, široki okvir, malu veličinu košarice i naravno cijenu. Među analozi, kolica imaju visoku poziciju u ocjeni najboljih modela, a ocjena je 9,8 bodova.

Cam dinamico

Moderna 3 in 1 invalidska kolica u Italiji, aluminijska šasija, lako nabreja, prednji kotači manjeg promjera i zakretanja, stražnji kotači su veliki i napuhani. Kolijevka je široka i izrađena od plastike s prozračenim dnom, unutarnja presvlake izrađena su od prirodnih materijala. Sjedalo hodnika je izolirano, 4 položaja naslona, ​​sigurnosni pojasevi su 5-točka. Paket uključuje torbu za mamu, kišni ogrtač, košaru za stvari, rt na nogama, mijenjanje prostirke. Auto sjedalo može se koristiti kao stolica za ljuljanje ili nošenje.

Nedostatci modela uključuju visoku cijenu, odsutnost mreže protiv komaraca, malu veličinu košare, bučno zatvaranje ležišta kolica, usko mjesto na sjedalu automobila.

Model ocjenjivanja bio je 9.2.

Camarelo figaro

Model je univerzalan 2 u 1, težina kolica je oko 14 kilograma, sva četiri kotača su napuhana, prednji zakretni, šasija je sportska, tako da bolest pokreta nije previše glatka, apsorpcija udarca je dvostruko veća. Na kućištu možete postaviti automobilsko sjedalo, ali ga ne odgovara kompletu kolica. Moguće je ugraditi blokove okrenute prema majci i ulici. Povratak u kolijevku i jedinicu za hodanje može se podesiti. Uključene su komarac, kišni ogrtač, košarica za prtljagu, torba i poklopac na nogama.

Nedostatak ovog modela je vanjska presvlake, izrađena od tkanina ekonomske klase, glasni klik pri uklanjanju kolijevke iz kućišta, vlasnici također primijetiti manevriranje, što je inferiorno od nekih sličnih modela.

Ocjena ovog modela je 9 boda.

Camarelo picasso

Model je univerzalan 2 u 1, svi kotači su napuhani, lako se uklanjaju, prednji okretni s mogućnošću učvršćenja, centralna kočnica. Kolijevka je prostrana, naslon za glavu je podesiv, mogućnost instalacije za i protiv udarca, unutarnja presvlaka 100% pamuk može se ukloniti i oprati, vanjska kombinacija tkanine i kože, napa je opsežno i odstranjiva. Paket uključuje košaru za prtljagu s patentnim zatvaračem, vrećicu za stvari, rt na pješačkoj dvorani, kišni ogrtač i komarac. Šasija je presavijena.

Među minusima moguće je izdvojiti dizajn hodnika, koji je duži od šasije i dijete odraslog djeteta u ležećem položaju može stvoriti prednost i invalidska kolica će se preokrenuti.

Evaluacija modela na ljestvici s 10 točaka 8.

Camarelo sevilla

Jedan od najlakših modela 2 u 1 prikladan za zimu i off-road, težina kolica je 12 kilograma, širina šasije omogućava da stane u dizalo, ima elegantan dizajn i bogatu paletu boja. Svi kotači su napuhani, prednji kotači su nešto manji u promjeru i okreću se za 360 stupnjeva, moguće ih je zaključati u jednom položaju, sustav prigušenja se može podesiti. Kolijevka je dovoljno duboka s podesivim naslonom sjedala, a pramčanom hodu podesivo je i podesivo. Uključeno u kolica je košarica za prtljagu, mreža za komarce, vreća za odjeću i kišni ogrtač.

Među nedostatcima modela vlasnici zabilježili su uske mehanizme kočenja i nagib stražnjeg dijela šetnice, koji se čvrsto uklapa u uski lift.

Rezultat 9,3 bodova od 10.

Grupa Dada Paradiso Carino Alu

Model 2 u 1 iz renomirane poljske tvrtke moći će pružiti ugodnu zabavu za bebu. Šasija pripada polu-sportu, a njegova prepoznatljiva značajka je 2 para opruga koja osigurava glatku vožnju, naplatke na napuhavanje, samo zakretni prednji dio. Kolijevka se razlikuje od analoga u spuštenoj kapulji koja dobro pokriva dijete od vjetra, presvlake od prirodnih materijala, vanjski pokrivači koji odbijaju vodu. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema majci i ulici, u nazočnosti sigurnosnih pojaseva, poklopca na nogama, košaru za prtljagu.

Nedostaci modela su mala veličina poklopca u jedinici za hodanje i nedostatak pumpe, a ne svatko je prikladan za pumpanje kotača.

Pram ocjena 8,4 bodova.

Emmaljunga Mondial Duo Combi umjetna koža

Među sličnim modelima 2 u 1, ovo se koristi u smislu upravljivosti zahvaljujući napuhavajućim kotačima i pouzdanosti. Kvaliteta vanjskih pokrivača na visokoj razini (eko-koža), visoka strana na rtu i dugi vizir poklopca štite dobro od vjetra i lošeg vremena, a u šavovima kolica nalaze se šavni reflektori. Kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje. Košara za prtljagu je metalna i prostrana, pogodna za skupne kupnje. Mogućnost ugradnje sjedala i blokova automobila protiv i za kretanje. Ugrađena mrežica s otvorenim naslonjačem također dolazi pokrivač kiše.

U ovom modelu postoje nedostaci: visoka cijena, zbijena kočnica, čak i kada je presavijena zauzima puno prostora, usko sjedalo pješačke jedinice, težina kolica iznosi 17 kilograma.

Model ocjenjivanja 9.9.

FD Design Cobra

Nerijetko popularan model u Njemačkoj s 2 u 1 ima 3 kotača koji se mogu ukloniti, prednji zakretni kotač s prigušivačem, presavijeni prilično kompaktni, sklopivi krak, nožna kočnica. Krevet u kolijevci je dovoljno prostran, presvlaka od prirodnog materijala, mreža protiv komaraca ugrađena u rt. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 3 položaja nagiba, sigurnosni pojasevi, korak je podesiv, a košarica za prtljagu također je uključena u komplet. Ovaj model pobjeda među analogima u svjetlosti, a težina je samo 12 kilograma.

Nedostaci modela uključuju nedostatak deprecijacije, torbe za mamu i druge dodatke te nedostatak potpuno horizontalnog položaja u jedinici za hodanje.

Model ocjena je 9 bodova.

Sretan baby charlotte

Udobna, funkcionalna, klasična kolica, kolijevka ima moderan dizajn i razumnu cijenu. Model je lako presavijeni knjigom, a sva četiri kotača mogu se napuhati, a komplet uključuje mrežnu košaricu za prtljagu, komarac, kapu na nogama, sunčalište, vrećicu za odjeću i kišni ogrtač. Leđa u kolicima je podesiva, vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje.

Nedostaci modela uključuju težinu kolica 14 kg, košaru košaru niske pozicije.

Evaluacija modela na skali od 10 točaka 9.

Hartan VIP XL

Model univerzalne kolica 2 u 1 njemačke kvalitete, teži oko 13 kilograma, ima originalni dizajn i bogatu paletu boja. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja imaju manji promjer i mogu se zakrenuti za 360 stupnjeva, a sklopivi mehanizam je mala knjiga. Dolazi s mrežicom protiv komaraca, kišnim kaputom i košarom za prtljagu. Leđa u kolijevci i hodnički blok je reguliran, dostupni su 5 pojasevi.

Među nedostatcima ovog modela možemo zabilježiti visoku cijenu, napa je malo kratka i kolijevka se ne zagrijava, stoga nije prikladna za naše zime.

Pram ocjena 8,7 bodova.

Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija)

Visokokvalitetni talijanski klasični model kolica-kolijevka ima lagani okvir, prostran kolijevka. Šasija je opremljena naplatnim kotačima u iznosu od 4 komada, lako se mogu ukloniti, a ne rotirajući. Zahvaljujući presvučivu presvlaku, prisutnosti podesivih ventila i izmjenjivog madraca, model je savršen za ljeto i zimu. Vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, koja se može ukloniti, tako da se mogu prati. Sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju, pribor također uključuje metalnu košaru za kupnju, torbu, pumpu i sunčalište.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma i nagib okvira da se krek.

Ocijenite ovu kolica 10 bodova.

Jetem n-radost

Ovaj model 2 u 1 je najsloženiji univerzalni kolica, a okvir se razvija kao trska. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja su dvostruka, okrećena su i držač. Nasloni blokova su podesivi, postoje sigurnosni pojasevi, uklonjiva poprečna šipka u jedinici za hodanje, komplet također uključuje torbu, mrežu za komarce, kišni kaban, mrežnu košaricu za prtljagu i sunčalište. Blokovi mogu biti instalirani na različitim mjestima.

Među nedostacima su male veličine košarice za kupnju, mali parametri kolijevke i igra ručica.

Ocjenjivanje ovog modela je 9 bodova.

Mali put

Jeftin i kvalitetan kolica, kolijevka na klasičnoj šasiji, težina je samo 12 kilograma. Kolijevka je izrađena od visokokvalitetnog plastičnog materijala s provjetrenim otvorima, a porozna struktura materijala ima nižu toplinsku vodljivost. Vanjski pokrivači izrađeni su od vjetra i vodootpornih tkanina, postoji širok raspon boja. Dizajn šasije omogućuje glatku vožnju, njegovu širinu je pametno dizajniran i pogodan je čak i za uski lift.

Među nedostacima ovog modela može se identificirati nekompliciran dizajn, mehanizam za podizanje leđa nije previše zgodan i "skromna" oprema.

Ocjena kolica na 10 točaka je 8 bodova.

Mima Xari

Univerzalna španjolska kolica 2 u 1 vrlo je različita u izgledu, a dizajn nema analoge. Materijali vanjskih pokrova su visokokvalitetni i skupi, lako se upravlja i manevrira zbog okretanja prednjih kotača, koji imaju manji promjer u odnosu na stražnje. Kolijevka se lako pretvara u sjedalo, prilično je prostrana. Razlika u dizajnu modela je mjesto i trgovi za kupnju i torbe na dnu kolica, torba za pribor napravljen u obliku kovčega. Nosač se ne zagrijava, tako da neće raditi za rusku zimu.

Nedostaci modela uključuju nagib okvira da se krek, kvaliteta amortizacije nije off-road, samo za glatki asfalt.

Pram ocjena 9,2 bodova.

Navington karavel

Klasična kolica, prosječna cijena cjenovnog dometa. Model ima velike gumene kotače s metalnim žbunjama, lako ih je ukloniti i oprati, zbog toga što kolica imaju dobru sposobnost križanja čak i off-road, amortizacija je meka, postoji funkcija bolesti kretanja. Okvir je izrađen od nehrđajućeg čelika, lako je nabirao knjigu. Izvan kolijevke je prekriven ekološkom kožom, srednje veličine, leđa je podesiva (3 položaja), izolirana. Model je opremljen kompletnim setom, ovdje je košarica za prtljagu, kišni ogrtač, komarac i rt.

Značajni nedostatak modela je njegova glomaznost i težina od 17,5 kilograma.

Ocjena je 9,5 bodova.

Peg-Perego Culla-Auto

Jedan od najboljih klasičnih kolica za invalidska kolica napravljen u Italiji. Kućište je lako presavijati, opremljeno je velikim napuhavajućim kotačima koji se lako uklanjaju, a prozirni amortizer daje model glatku vožnju, a kočnica se postavlja na stražnje kotače. Kolijevka se zagrijava, materijal vanjskih pokrivača je vodootporan, a vanjski se sloj lako uklanja i kolijevka postaje prozračna, dno je ortopedska. Naslon za glavu kolijevke se može podesiti bez uznemiravanja bebe bebe, ima i funkciju ljuljačke. Mreža za komarce montirana je u pokrovu kolijevke, ima pričvrsne trake za ugradnju u automobil, ima košarica za prtljagu.

Među nedostacima modela je teška težina, a svi ostali pribor moraju se kupiti zasebno.

Procjena kolica 9.9.

ROAN Marita

Kolica su univerzalni 2 u 1, može se upravljati od rođenja djeteta i do 3 godine, kao i tijekom cijele godine. Kolijevka poljske marke ima veličine iznad prosjeka, opremljena je ventiliranim naslonima za glavu i ortopedskim madracem, ima 6 položaja naslona za glavu. Kaciga kolica je izrađena od vodonepropusnog tkanina, sposobna je zatvarati mrvice od vjetra. Blokovi modela mogu se postaviti protiv i iza tijeka kretanja. Rt i poklopac se lako pričvršćuju na šetnju, bez kojih je sjedalo lagano (ljetna verzija).

Nedostatci kolica uključuju nagib okvira na prskanje, što zahtijeva česte podmazivanje, niska razina upravljivosti zbog okretanja kotača, pokrivač kiše i mreže protiv komaraca nisu uključeni u kit.

Model ocjenjivanja 9.2.

Srebrni križ Sleepover Sport

Kvalitetna kolica za transformatore 2 u 1, jedna jedinica pretvara se u sjedalo i može raditi do 4 godine, može izdržati maksimalnu težinu djeteta od 20 kilograma. Sva presvlaka izrađena je od hypoallergenic breathable materijala, naslon za glavu je podesiv, postoji sustav ventilacije, kapuljač i branik su uklonjivi i lako podesivi, postoje sigurnosni pojasevi. Šasija je opremljena s 4 velika kotača, vrećicu, košaru za prtljagu i kišni poklopac su uključeni u paket.

Nedostatak modela je visoka cijena i težina od 17 kilograma.

Pram ocjena je 9,4 bodova od 10.

Tako skakač

Univerzalni Poljski Model 2 na 1, to se smatra zbog kotačima terenska vozila napuhavanje 4, prednji dio koji se zakreću za 360 stupnjeva, to je lako ukloniti i oprati. Kolijevka je prostrana čak i za dijete u zimskoj odjeći, naslon za glavu ima 3 položaja, unutarnja presvlake su gusta i meke zidove, napa je opremljena prikladnom ručkom za nošenje jedinice. Svi blokovi su postavljeni okrenuti prema ulici i majci, au verziji za šetnju postoji prozor kroz koji je prikladno pratiti stanje djeteta. Snop uključuje rt na nogama, kabanica i moskitka također 5-point pojas kako bi se osigurala sigurnost odrasle djece.

Nedostaci modela uključuju težinu i moguću zamjenu kotača ili nekoliko.

Ocjena kolica 9.5.

Tutis je nov

Ovaj model od 2 in 1 vrijedan je natjecanje za skuplje kolege. Šasija je opremljena sustavom prigušenja koji se može podesiti, čvršću za asfalt i mekši za off-road. Prednja osovina je manja u širini od stražnje osovine, dizajn ima 4 kotača, košaru za prtljagu je prostrana, oprema je bogata. Lagano kolica (11 kilograma) doprinosi njezinoj manevrvosti. Naslon za glavu i naslonjač pješačkog bloka lako mijenjaju položaj.

Nedostaci modela uključuju malu udaljenost između osovina, što otežava nadvladavanje rubnjaka, a teško je odabrati kolicima za pješake.

Ova kolica imaju visoku ocjenu od 9,8 bodova.

Verdi Faster Classic

Povoljni univerzalni kolut 2 u 1, težina modela čini 12 kilograma, a istodobno kolijevka ima veličine više od prosjeka i vrlo je opsežna. Kolijevka se ne puhuje, dno je plastično samo pola, druga polovica membrane. Šasija ima 4 kotača na napuhavanje i lako nabira knjigu, sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju. Postoji košarica za kupnju i prozor u jedinici za hodanje za prozračivanje i mogućnost promatranja bebe kada je jedinica postavljena okrenuta prema ulici.

Glavni nedostaci kolica su njegova glomaznost i položaj kočnice nije vrlo prikladan.

Model ocjenjivanja 9.2 pokazuje 10.

Verdi brže moderna

Nosač 2 u 1 razlikuje se od prethodnog modela u strukturi šasije. Sportska šasija dopušta mu manevriranost, ali istodobno se gubi glatkoća staza, sustav apsorpcije udarca opruga, udaljenost između osovina omogućuje da se "ne skoči" na stepenicama. Prema veličini hodnika i kolijevke, modeli se ne razlikuju, moguće je postaviti automobilsko sjedalo. Komplet set modela je bogat, košarica za prtljagu je mreža. Šetalište je opremljeno sigurnosnim pojasevima s mekim slojevima.

Nedostaci invalidskih kolica uključuju kotače koji mogu zahtijevati zamjenu i malu veličinu vrećice za majku.

Ocjena kolica na 10 točaka je 9 bodova.