Pregled najboljih marki njemačkih baby strollers

Hrana

Postoji širok raspon na tržištu s ogromnom razlikom u cijeni, a očito želite kupiti najbolju, najodredniju i najljepšu kolica za sve.

Kolica - prvo vozilo u životu djeteta. I može biti tako teško odabrati kolica jer je to odabrati prikladno vozilo.

Svi znaju da su kolica mnogo skuplja od odjeće i obuće za djecu. Pored toga, djeca ne izlaze iz njih tako brzo, stoga kolica mogu dugo biti korištena. Odabir kolica nije jednostavan korak. Koja je kolica njemačkog proizvođača, koje su prednosti i prednosti? Odgovori na ova pitanja mogu se naći u članku.

Prednosti i značajke dječjeg prijevoza napravljene u Njemačkoj

Njemačke tvrtke proizvode različite modele invalidskih kolica za djecu, omogućujući vam da se udobno prošetajte duge šetnje.

Glavna i integralna značajka ovog proizvoda je izvrsna kvaliteta montaže i materijala, sigurnost, funkcionalnost i lakoća, praktičnost, propusnost i pouzdanost, pažljiv stav prema brojnim detaljima. Trajnost, dobra kvaliteta, praktična svojstva ovog proizvoda.

Kolica, oslobođena u Njemačkoj, kao visokokvalitetni statusni automobil, odlikuju se kvalitetama kao što su pouzdanost i sigurnost. Kolica su prikladna za prijevoz bebe na bilo kojoj cesti. Ugodni su i udobni.

Dostojanstvo njemačkih invalidskih kolica - oni su napravljeni od ekoloških materijala. U našem dobu sintetike i plastike to je kvaliteta robe za djecu jedan od najvažnijih.

Širok raspon modela, od lagane ljetne do toplote zime, moderan stil uz izvrsnu kvalitetu čini kolica iz Njemačke na zahtjev. Na temelju procjena stručnjaka, invalidska kolica iz njemačkog proizvođača zauzima jedno od vodećih mjesta u međunarodnim ocjenama.

Poznate marke

Najbolje kolica iz Njemačke su moderni, funkcionalni proizvodi od prvoklasnih proizvođača.

Najpoznatije robne marke kolica iz Njemačke:

Najviše skupo invalidskih kolica zastupljeni su robnim markama:

Te tvrtke proizvode kolica s više funkcionalnosti, male težine, izdržati kontinuirano opterećenje. Proizvođači nude najbolju kvalitetu u kategorijama visokih i srednjih cijena. Njihova kolica udobna su i manevrirana, kompaktno se presavijeni i opremljena raznovrsnim priborom.

ABC DESIGN

Tvrtka iz Njemačke ABC DESIGN - jedan od lidera u proizvodnji kombiniranih vozila za djecu. Ona proizvodi dječje proizvode u najrazličitijem asortimanu. ABC DESIGN je 1989. godine ušao na tržište, a od tada stalno poboljšava svoje proizvode, pronalazeći nova tehnička rješenja u skladu s modernim zahtjevima i modi. Značajke invalidskih kolica ABC DESIGN:

 • Širok raspon. Na liniji modela, na primjer, postoje varijante kolica za blizance ili sportove, koje se koriste na četiri ili tri kotača.
 • Zgodan upravljanje. Ovisno o vrsti modela, nekoliko položaja naslona za sjedenje omogućeno je jednostavnim podešavanjem.
 • Sigurnost. Isporučuje se s pet točaka trake. Konfiguracija naslona za leđa uzima u obzir strukturu kralježnice djeteta.
 • Zaštita od sunca. Štitnici za sunce štite od užarenog sunca.
 • Nedostatke. Među nedostatcima - a ne nižim cijenama za dvostruke modele, ima dosta težine.

Popularni modeli ABC DESIGN:

nasljeđe

Kombinira tradicionalne klasike i praktičnu funkcionalnost. Prikladno za obitelji koje cijene stabilnost, praktičnost i pouzdanost.

Avantura-Bound

Adventure-Bound je izbor mobilnih, sportskih i mobilnih obitelji. Prednosti ovog modela - jednostavnost, upravljivost.

akcija

To je prije svega svestranost i lakoća. Namijenjen je aktivnim i poduzetnim obiteljima koji žele biti mobilni, putovati s djetetom izvan grada, putovati.

Vanjski izgleda

Vozilo za sva terena na koju ni cesta nije strašna. Univerzalno, odgovarat će obitelji koje vole biti u prirodi. Pouzdano će pomoći u zaštiti bebe od trese i provoditi vrijeme s cijelom obitelji užitkom.

Dvostruka snaga

Dvojna snaga je opcija za obitelj u kojoj su rođeni blizanci ili nakon doba. Model je kompaktan, omogućuje vam šetnju s dvoje djece. Dvojna snaga jedinstvena je i izdržljiva dječja kolica za blizance ili pogodnosti.

Teutonija

Teutonija ima veliko iskustvo i dobro zasluženo priznanje na tržištu. Značajke Teutonia invalidskih kolica:

 • Oni su savršeni sustav koji će od samog rođenja biti savršeni pomoćnik za bebu. Svi proizvodi se stalno provjeravaju za certifikaciju kvalitete. Ono što osigurava povjerenje kupca.
 • UV zaštita.
 • Širok raspon. Kupac odabire proizvod, sastavljajući proizvod po izboru.
 • Svaki model dostupan je u raznim priborom: pokreti kotača, vreće za spavanje, suncobrani sunčevih zraka, mreže protiv komaraca.
 • Tri godine jamstva za svaki proizvod jamče vjerodostojnost proizvođača.

Popularni modeli marke Teutonija:

duh

Veliko rješenje za grad. Ovaj manevrirajući model s tri kotača, koji ima ručnu kočnicu. Jednostavan za montažu i rad.

Nudimo gledati videozapis o kolicima Teutonia Spirit:

elegancija

Elegantan, zadovoljava potrebe ljubitelja klasičnih tradicionalnih modela. Za neobične funkcionalnosti i povećanu udobnost.

Nudimo gledati videozapis o kolicima Teutonia Elegance:

Zabavni sustav

Ovo je univerzalni sustav, čije su glavne prednosti kompaktnost i praktičnost. S zabavnim sustavom možete ugraditi auto sjedalo i jedinicu za hodanje.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Teutonia Fun System:

Timski kozmom

Dizajniran za blizance, pruža različite konfiguracije za svaki blok. Ako prvi blizanci spavaju u kolijevci, onda to ne sprječava da se drugi probudi u šetnji.

Osim toga, tvrtka proizvodi modele:

 • Teutonija Mistral P.
 • Teutonija Mistral S.
 • Teutonija BeYou!

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Teutonia Team Cosmo:

Hartan

Hartan, osnovan 1892. godine, započeo je posao od tkanih proizvoda, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača invalidskih kolica i uključen je u knjigu "Stoljeća stoljeća", a danas proizvode visoko kvalitetnu robu. Karakteristike karti kolica:

 • Dostupnost sustava kontrole certifikacije. Tvrtka je dobila status europskih diploma za svoje proizvode.
 • Posebna pozornost posvećuje se savršenoj obradi najmanjih pojedinosti o proizvodu.
 • Modeli marke Hartan su trendseteri.
 • Danas je moderna, high-tech proizvodnja.

Popularni modeli tvrtke Hartan:

trkač

Strollers Racer - savršeni pratitelj za šetnju u bilo kojem vremenu. Serija Racer razlikuje se od velike upravljivosti, fleksibilnosti i rada.

Nudimo gledati video o kolicima Hartan Racer:

Topline s

Zadovoljstvo zemlje hoda po bilo kojoj cesti. One su manevrirane, elegantne, dinamične za majke i bebe.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Hartan Topline S:

Topline x

Dinamičan i udoban, "dva u jednom" (hodanje i spavanje blokova s ​​raznim priborom).

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Hartan Topline X:

VIP su legendarni modeli s poboljšanim sustavom prigušivanja kotača. Oni su bez premca u svjetlu, kompaktnosti i sigurnosti. Nijemci nazivaju ove modele "vrlo važne invalidske kolica" za dobru kvalitetu, besprijekoran stil i korištenje jedinstvenih proizvodnih tehnologija.

Nudimo vam gledanje videa o invalidskim kolicima Hartan VIP:

Xperia xl

Zbog smanjene veličine i težine, vrlo je lako transportirati. Moderan, moderan, sastavljen, njezina veličina je pola veličine.

Cybex

Tvrtka Cybex zauzima jedno od vrijednih mjesta među njemačkim brandovima kolica za novorođenčad i za odrasle bebe. Cybex kolica prvenstveno su stil, ljepota i izdržljivost. Oni su pouzdani, visokokvalitetni, funkcionalni i zadovoljavaju osnovne sigurnosne standarde.

U procesu proizvodnje, svaki proizvod podvrgava se temeljitom testiranju, što rezultira povećanom razinom sigurnosti. Cybex - izvrstan stil i funkcionalnost. Ovi modeli su prepoznatljiva osobina i načelo tvrtke.

Tvrtka proizvodi sljedeće vrste kolica:

 • Kolijevka.
 • Sezonske kolica.
 • Kobilice za robne marke.
 • Transformatora.
 • Kolica "dva u jednom".
 • Modularni kolica Cybex 3 u 1.
 • Modeli za blizance.
 • Dodatne marke.

Popularni modeli Cybexa:

Calisto

Calisto je kompaktna štap za šetnju koja olakšava manevriranje i preklapanje. Tu je i gumb za podešavanje leđa, omogućujući malom putniku da se osjeća ugodno. Osim toga, to je pouzdano, lagano, od trajnog materijala.

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Cybex Calisto:

Neobično lako i praktično. Sigurnost koju pružaju pet točkastih remena, podešavanje svih elemenata, okretni kotači s mogućnošću zaključavanja čine ga dovoljno udobnim za rad.

Nudimo vam gledanje videozapisa o kolicima Cybex Onix:

topaz

Praktična štap za šetnju. Napravljena u izvornoj odluci stila, brzo presavijena, u presavijenom stanju zauzima mali prostor. Izvrstan je za urbane uvjete. Leđa se može spustiti u gotovo horizontalnom položaju. To će omogućiti bebu da se opusti dok hoda.

Nudimo vam gledanje videa o kolicima Cybex Topaz:

Ostali proizvođači

sloga

Concord - proizvodi skupe kolica za šetnju. Oni su moderni, karakteriziraju zanimljiva inovativna rješenja. Zahtijevaju ih zahtjevni roditelji koji vole originalne stvari.

Hesba Corado DeLux VIP

Dragi i ekskluzivni. Ručno sastavljanje. Unutarnji detalji, uključujući kolijevku i blok za hodanje, izrađeni su od prave kože. Model je višenamjenski, ali manje praktičan od ostalih, jednostavnijih.

Hauck Tvrtka

Proizvodi jeftine i vrlo jednostavne kolica za trbuh. Ovo je obična kompaktna kolica koja nema prtljažnik ili napa. Nema regulator naslona za leđa. No, teži malo, brzo presavijeni. S njom je udobno otići u grad.

Noordline

Noordline kolica su vrlo izdržljiva i idealna za teške vremenske uvjete. Komplet dolazi s omotom od topline, robusnom, stabilnom šasijom. Unutar kolijevke je prekriveno kožom.

Marke Zekiwa, TFK

Poznat po najboljim kolicima za blizance ili pogodovati. Zekiwa modeli imaju skroman diskretan stil.

Izvorne, svijetle kolica za blizance dostavljaju se na tržište TFK-om.

Savjeti za roditelje

Odabir prave kolica za bebu nije lagan zadatak.

Kriteriji pri kupnji kolica:

 1. Potrebno je obratiti pažnju na pouzdanost pojedinosti kolica, to je:

 • okvir i kvalitetu svog materijala;
 • čvorovi svih sustava amortizacije i kočenja;
 • kućište;
 • sjedala;
 • kolijevka.
 • Provjerite stabilnost kolica i analizirate elemente sigurnosti. To uključuje:

  • trake;
  • separatori za noge;
  • UV zaštitna napa.
 • Provjerite je li teško preokrenuti.
 • Koliko je kočnica i kotača slobodni.
 • Bilo da je korak podesivo i sjedalo se spušta u vodoravni položaj.
 • Pri odabiru modela također je važno provjeriti pogodnost za roditelje:

  • Što se tiče odabranog proizvoda manevriranje, lako je saviti.
  • Bez obzira na to radi li gumb za podešavanje položaja, sve dodatne značajke i mogućnosti.
  • Vrijedno je pročitati recenzije drugih roditelja, onih koji su već imali iskustva s ovim modelom. Možda čak i pitati mišljenje mama hodanje s kolica.

  Kada kupujete kolica morate biti vođeni vašim potrebama, ne biste trebali biti vođeni samo cijenom ili markom. Važno je razmotriti postoji li dizalo u vašem domu, njezine dimenzije. Za gradsku kuću bez dizala, lagana kolica pogodna su za štap, dok za kućicu za odmor trebaju praktične kolica s velikim kotačima.

  Osim toga, morate odabrati vrstu kolica. Vrsta kolijevke prikladna je za dojenčad zbog svoje osobine:

  1. prostrani flat bed;
  2. meka putovanja u invalidskim kolicima;
  3. jednostavnost dizajna.

  No, čim dijete počne sjesti, ova vrsta kolica više neće biti udobna. 2 u 1 kolicima ekonomično, ima niz tehničkih rješenja.

  Da biste razlikovali izvornik od varalice, morate naučiti osnovne parametre modela. Na primjer, svaki model sadrži glavne klasične boje zbirke. Nisu raznovrsni. Plastična boja prednjih i stražnjih kotača bi trebala biti ista.

  Mnogi proizvođači dodjeljuju serijske brojeve svojim proizvodima. Ovaj je broj jedinstven. Registriranjem ovog pojedinačnog koda na web stranici proizvođača možete biti sigurni da kolica kupljena za dijete nisu lažna.

  zaključak

  Njemačka kolica su proizvod koji je tako kvalitetan da se može prenositi iz generacije u generaciju. Proizvod njemačkog proizvođača zaslužuje univerzalno samopouzdanje i divljenje.

  Njemački vagoni: kvaliteta i praktičnost stranih proizvođača

  Uz rođenje djeteta, postoji potreba za stjecanjem mnogih stvari. Jedan od najvažnijih stvari je kolica. Prirodna želja roditelja je djetetu dati sve najbolje. Kupnja kolica iz njemačkog proizvođača, možete biti sigurni da je stvar dobra jer su njemački proizvođači poznati po pouzdanosti i kvaliteti svojih proizvoda.

  Posebne značajke

  Njemački bebici su među najkvalitetnijima na svijetu, jer ispunjavaju sve moderne zahtjeve. Na svjetskim ljestvicama oni zauzimaju vodeće mjesto, jer imaju mnoge prednosti, kao što su:

  • napravljen od ekološki prihvatljivih hipoalergenskih materijala;
  • imaju visoku trajnost, pouzdanost i sigurnost;
  • udobne za djecu i pogodne za roditelje, lako ih je upravljati;
  • oni imaju izvrsnu amortizaciju;
  • vrlo praktična;
  • pogodan za uporabu na različitim cestama;
  • lagano savijati, imaju malu težinu;
  • imaju lijep dizajn, dostupni su u različitim stilovima;
  • često opremljene dodatnim priborom;
  • šutjeti tijekom dugog vijeka trajanja;
  • proizvođači obično osiguravaju dvogodišnje jamstvo;
  • u mnogim modelima se reguliraju položaji naslona i ručica;
  • razlikuju se u velikom broju modela i širokom rasponu. Na primjer, postoje ljetne i zimske kolica.

  Naravno, to nije najjeftiniji proizvod, a prilikom naručivanja iz Njemačke morat ćete platiti za isporuku i trebat će vam 2-3 tjedna da pričekate. Međutim, svi ti detalji teško se mogu smatrati značajnim nedostacima, jer je rezultat proizvoda izvrsne kvalitete, može se koristiti dulje vrijeme.

  U Njemačkoj je proizvodnja invalidskih kolica svih sorti dobro uspostavljena.

  • Jedan od najzahtjevnijih je verzija za novorođenčad. Novo rođena beba je vrlo važna udobnost za vrijeme spavanja, a njemački proizvođači to znaju. Stoga gotovo sve firme drže udobno i besplatno. Mnoge tvrtke čine ga uklonjivim i pružaju priliku za kupnju zasebne jedinice za hodanje. To će biti od istog branda s kolijevkom, a to znači da će se idealno podudarati u stilu odluka.

  Važan je plus da kasnije možete izvršiti kupnju kada je dijete malo stariji.

  • Njemačke kolica su vrlo popularne. Izrađene su od različitih tvrtki, one su u različitim cjenovnim kategorijama. Teško je reći koja tvrtka proizvodi najbolje, svi imaju svoje prednosti i dodatne mogućnosti. Za većinu modela, nasloni za naslone i podnožje za noge su podesivi, kit nudi mekani jastuk.
  • Za kolica se služe tvrdi materijali. Proizvodi se razlikuju po pouzdanosti, dobroj pokretljivosti i upravljivosti, opremljenim sigurnosnim pojasom. Štapovi su lagani, jednostavno i brzo presavijeni.

  Imajući takvu kolica, majka ne može samo hodati s djetetom, već ga i odvesti sa sobom za kupovinu i druge poslove.

  • Kolica za blizance su tražena. Možete pronaći proizvode u različitim stilovima, u diskretnim i svijetlim bojama, ali će imati pouzdanu šasiju koja je posebno važna u takvim dizajnom. Proizvodi su prilično veliki, ali su jednostavni za kontrolu, imaju dovoljno upravljivosti.

  Zanimljive kolica izdaju brand ABC Design. U njima, bebe sjedaju jedna za drugom. Jedinica za hodanje može se postaviti iu smjeru vožnje i okretati se za 180 stupnjeva.

  • Njemački proizvođači obratili su pozornost na univerzalne kolica ili transformatore. Uz pomoć jednostavnih manipulacija kolijevka se pretvara u kolica. Proizvodi su funkcionalni i praktični, imaju dobar sustav kotača, savršeno se kreću na svim cestama. Također dolaze u različitim bojama i dizajnom koji zadovoljavaju sve moderne zahtjeve.

  proizvođači

  U Njemačkoj su mnogi proizvođači invalidskih kolica, većina njih poznati ne samo u svojoj zemlji nego iu svijetu. FD-Design ima vrlo visoku ocjenu. Zauzima vodeću poziciju, jer stalno radi na poboljšanju proizvoda, najnovije tehnologije uvode se u proizvodnju. Svi proizvodi su testirani na kvalitetu i sigurnost, tako da je tvrtka u više navrata dobila međunarodne nagrade.

  FD-Design se bavi proizvodnjom univerzalnih i transformirajućih kolica, štapića za šetnju. Svi modeli su jednostavni za rukovanje, izvrsno apsorbiraju udarce. Proizvodi su moderni i lijepi, međutim, postoji nekoliko konzervativnih boja.

  Još jedan vjerodostojan brand je Teutonia. Svi njegovi proizvodi certificirani su i provjereni za zaštitu okoliša. Glavna stvar je briga o udobnosti i zdravlju djece: proizvodi imaju visok stupanj zaštite od ultraljubičastog zračenja. Dodatna prednost ove marke je da za svaki model proizvođač postavlja jamstvo od 3 godine.

  Teutonija također koristi ekološki prihvatljive materijale za proizvodnju i proizvodi različite vrste invalidskih kolica i njihove izmjene. Na primjer, postoji izbor zgodan šasije, kolijevke i pješačke jedinice. Skup kišnog ogrtača, kapu na nogama, spojke za ruke, koš za kupnju i mreža protiv komaraca se nanosi na kočiju. Dodatno, za svaki model dostupni su dodatni pribor. Izbor se nudi iz vreće za spavanje, kišobrana od sunca, pokrivača za kotače.

  Ne manje popularan brand ABC Design. Ovaj proizvođač proizvodi modele s tri i četiri kotača, koji su vrlo prikladni i praktični. Čvrste ručke za invalidska kolica, vrlo udobne za dlanove. Osim toga, modeli su opremljeni velikim debelama, imaju različite boje i zanimljiv dizajn.

  Skuplji brand je Concord, koji u procesu proizvodnje proizvoda koristi inovativna rješenja. Proizvodi postaju, u pravilu, bogati roditelji. Ali njihova kupnja izvrsne kvalitete, od vrhunskih materijala, ima jedinstven stil i nestandardno rješenje.

  Dječja kolica vrlo pristojne kvalitete proizvode Hesba. Proizvodi su vrlo skupi, ali je visoka cijena opravdana. Proizvodi 2 u 1 ne gube svojstva potrošača tijekom cijelog razdoblja rada. Svi modeli dostupni su u vrlo širokom rasponu boja, boje se ne dulje s vremenom. Svi modeli savršeno apsorbiraju udarce i neprimjetno se kreću. Gotovo svi modeli imaju kotače na napuhavanje s metalnim žbicama, što povećava pouzdanost. Spajanje dijelova kolica karakterizira povećana čvrstoća i izdržljivost.

  Najskuplji model je Hesba Corrado DeLux VIP. Ovo je ručni kotač i materijal iz kojeg je napravljen kolijevka, a jedinica za hodanje je izrađena od prave kože. Ovaj višenamjenski proizvod ekskluzivnog tipa trajat će jako dugo.

  Međutim, treba imati na umu da je, unatoč sofisticiranosti, izdržljivosti i pouzdanosti, takva kolica teška i žena to može biti teško sama. Osim toga, za snježne ruske zime ovo nije najbolji model.

  Kako kupiti?

  Domaće prodavaonice prodaju njemačke kolica, ali njihov raspon nije uvijek vrlo širok. Odabir pravih modela najbolji je u njemačkim mrežnim trgovinama. Ne brinite se da ne možete dirati proizvod vlastitim rukama, jer njemačka kvaliteta neće uspjeti. Ako imate osnovne računalne vještine, lako se možete nositi s zadatkom da pronađete pravi model i naručite ga isporukom iz Njemačke u Rusiju. Prvo, trebali biste pročitati recenzije o različitim modelima i proizvođačima - tako da možete saznati sve prednosti i nedostatke koji se mogu susresti tijekom rada.

  U mnogim trgovinama možete platiti ruskim bankovnim karticama. Također možete koristiti međunarodne sustave elektroničkog plaćanja. Treba imati na umu da neki sustavi naplaćuju naknadu za pretvorbu valuta. Dostava obično traje 3 tjedna, a također treba platiti. Troškovi dostave u različitim trgovinama mogu se razlikovati. U prosjeku je 25-50 eura.

  Ugodna činjenica svibanj biti da je cijena kolica će biti nešto manje nego što je navedeno. Činjenica je da je cijena navedena s PDV-om. Stanovnici Rusije oslobođeni su plaćanja, a nisu stanovnici Europske unije.

  Recenzije

  Ljudi ostavljaju brojne recenzije o različitim proizvođačima i modelima invalidskih kolica. Neke recenzije sadrže detaljan popis svih pro i kontra modela. Na primjer, Hauckovi najprodavaniji modeli imaju široku međuosovinsku liniju koja dodatno stabilizira invalidska kolica, ali nije prikladna za ruske dizala. Također, ljudi primjećuju da skupi njemački vagoni nisu uvijek prilagođeni za hladne ruske zime sa svojim obiljem snijega, a vagoni se ne kretaju u njemu. Ipak, svi potrošači slažu se da je kvaliteta i pouzdanost njemačkih invalidskih kolica vrlo visoka, a pojedinačni nedostaci mogu se zanemariti.

  Ljudi vole dostupnost dodatnih pribora za modele, mogućnost prikladnog izbora iz širokog asortimana proizvoda koji su predstavljeni različitim vrstama, bojama, dizajnom i kategorijama cijena. I svi su jednoglasno po mišljenju da su kolica vrlo jednostavna za rukovanje, udobna za bebu, lako se presavijeni, dugo služe bez gubitka kvalitete, vrlo su lijepe. Dobra amortizacija i glatkoća tečaja, nedostatak buke na kretanju, koji je važan za miran san o djetetu, jako je cijenjen.

  Mnogi ljudi su vrlo zadovoljni svojim izborom i preporučuju ovaj ili onaj model, a također kažu u kojoj su trgovini kupili i kako su platili za robu.

  Njemačka

  Dječja mrežna trgovina "Sve za moje dijete" nudi veliki izbor proizvoda proizvedenih u Njemačkoj za novorođenče i mlade majke. Katalog predstavlja najbolje proizvođače i najpopularnije proizvode iz 2015. Svi proizvodi dobivaju službeno jamstvo marke i same trgovine. Među najpopularnijim kategorijama dječjih proizvoda, napravljenih u Njemačkoj, valja istaknuti:

  • Njemački baby carriages;
  • Njemačka auto sjedala za djecu;
  • razni pribor;
  • dječji krevetići i dječje igračke za novorođenčad;
  • hranjenje stolica proizvedenih u Njemačkoj;
  • hodalice, klizače i druge korisne proizvode za roditelje i djecu.

  Njemački proizvodi za bebe

  Da biste kupili željeni proizvod, samo idite na karticu proizvoda - gdje možete pronaći detaljan opis modela, njegove osobine s fotografijama i ocjenama kupaca. Unatoč fluktuacijama valute, nastojimo zadržati najbolje cijene za proizvode za djecu proizvedene u Njemačkoj. Dostava proizvoda obavlja se poštom Rusije i velikih prijevoznih tvrtki, za više informacija o troškovima slanja robe u vašu regiju, obratite se prodavaču

  • slika
  • ime
  • Trošak

  Cybex 2.GO

  Cybex Aton 4

  Cybex Aton 4 auto sjedalo kombinira najvišu razinu udobnosti i maksimalnu sigurnost.

  Cybex Aton Q

  Cybex Aton Q Plus

  Cybex callisto

  Cybex Cloud Q

  Auto klub Cloud Q 2015. postao je pobjednik u skupini 0+ u testiranju njemačke organizacije Stiftung Warentest.

  Cybex Cloud Q - jedina stolica koja je dobila ocjenu "vrlo dobrog" u kategoriji "Sigurnost".

  Cybex Cloud Q PLUS

  Auto klub Cloud Q postao je pobjednik u grupi 0+ u testiranju u lipnju 2015. njemačke organizacije Stiftung Warentest. Ovo je jedina stolica koja je dobila "vrlo dobru" ocjenu u kategoriji "Sigurnost". Vrhunsko auto sjedalo izdvaja se kao prekrasna simbioza fenomenalne zaštite i novu vrstu putničkog sustava s izvanrednom sigurnošću unutar i izvan automobila.

  Cybex prvi GO

  Cybex Free-Fix

  Cybex Juno 2-Fix

  Cybex oniks

  Cybex Pallas 2 popraviti

  Cybex Sirona

  Cybex Sirona PLUS

  Cybex rješenje Q-Fix

  Cybex Solution X2 Fix

  Cybex topaz

  Cybex Twinyx

  Doona

  Inovativno auto sjedalo s integriranom šasijom Donna s kotačima.

  Kiddy Cruiserfix 3

  Cruiserfix 3 auto sjedalo je najnoviji kiddy cruiserfix seriju. Zadovoljava najnovije sigurnosne standarde, pruža veću udobnost i odražava se u novoj, modernoj paleti boja.

  Kiddy Evoluna i-veličina 2

  Dječja autosjedalica Kiddy Evoluna i-size 2 (Kiddie Evoluna ah veličina) - ovo je najnovija tehnologija koja osigurava maksimalnu sigurnost i nevjerojatnu udobnost djetetu od rođenja.

  Kiddy Guardianfix 3

  Kiddy Guardianfix Pro 3 je obnovljena verzija prethodnog sjedala automobila Guardianfix Pro 2 s još naprednijim značajkama koje mogu pružiti veću pouzdanost i sigurnost prilikom putovanja za malu djecu.

  Kiddy Phoenixfix 3

  Sjedište automobila Kiddy Guardianfix 3 namijenjeno je skupini težine 1 (9-18 kg), približnom dobi od 9 mjeseci do 4 godine.

  Kiddy Urban Star 1

  Kiddy Urban Star 1 je najnoviji kolica: najlakši u zbirci, kompaktan i praktičan. Prva stvar koja privlači pažnju na njega je podesiva kapuljača, koja ne samo da se spušta, nego i ide uzduž okvira. Ova je značajka vrlo korisna tijekom ljeta, budući da postaje moguće prilagoditi sjenu. I, naravno, za brzo rastuću djecu to će biti ugodnije biti u invalidskim kolicima, što u potpunosti odgovara njihovoj izgradnji i rastu!

  Maxima Carello M12

  Kvalitetna, jednostavna, praktična i vrlo kompaktna kolica Maxima Carello M12 savršeno se bore sa svim funkcijama!

  Maxima Carello M14

  Kolica Maxima Carello M14 veličanstvena u upravljivosti i ekskluzivnoj udobnosti postat će pouzdani asistent na svakodnevnim šetnjama s djetetom!

  Maxima Carello M4

  Kolica Maxima Carello M4 savršeno se uklapaju u moderan ritam života mlade mame!

  Maxima Carello M8

  Izvrsna kolica Maxima "Carello M8" - pametan alat za hodanje s djecom od rođenja!

  Maxima Elite 2 u 1

  Ova kolica dizajnirana su posebno za rusku klimu - ima velike kotače na napuhavanje, ogromnu izoliranu kolijevku, kao i krznu omotnicu u kompletu, koja će čak iu najtežem mrazu zagrijati dijete!

  Maxima Elite XL 3in1

  Maxima Elite XL 3in1 - kolica koja je pogodna za veliku bebu. Glavna razlika između Elite XL modela i Elita je povećana kolijevka (84x40x25).

  Maxima Elite XL koža 2in1

  Maxima Elite XL 2in1 kožna kolica koja je pogodna za veliku bebu. Glavna razlika između Elite XL modela i Elita je povećana kolijevka (84x40x25). Kolijevka i šetalište izrađeni su od eko-kože.

  Maxima Elite XL koža 3in1

  Maxima Elite XL 3in1 koža - kolica koja je pogodna za veliku bebu. Glavna razlika između Elite XL modela i Elita je povećana kolijevka (84x40x25). Kolijevka i šetalište izrađeni su od eko-kože.

  Maxima Elite 2in1 koža

  Univerzalna kolica Maxima Elite 2in1 iz Ecosence kože. S prostranim i toplim kolijevkom.

  Maxima stil 2 u 1

  Strollers Style kombiniraju najbolje osobine Elite modela s novim, elegantnim bojama koje vam pružaju mogućnost odabira raznolikih boja.

  Maxima Style XL 2 u 1

  Strollers Style kombiniraju najbolje osobine Elite modela s novim, elegantnim bojama koje vam pružaju mogućnost odabira raznolikih boja.

  Maxima Style XL 3 u 1

  Strollers Style kombiniraju najbolje osobine Elite modela s novim, elegantnim bojama koje vam pružaju mogućnost odabira raznolikih boja.

  Maxima Travel 2 u 1

  Moderna kolica Maxima Travel 2in1 će vam dugo poslužiti! I sve zahvaljujući izvrsnoj opremi, uključujući i "baby" kolijevku i jedinicu za hodanje dizajniranu za starije djece!

  Maxima Travel 3 u 1

  Ako volite svestranost i funkcionalnost, Maxima Travel kolica će u potpunosti zadovoljiti vaše želje!

  Maxima Willow 2 u 1

  Dječja kolica Maxima Willow 2 u 1 - moderno, moderan i neuobičajeno udoban model!

  Maxima Willow 3 u 1

  Dječja kolica Maxima Willow 3 u 1 - moderno, moderan i izuzetno udoban model!

  Mjesec Cool 2 u 1

  Moon Cool je spektakularna funkcionalna kolica za aktivne roditelje i njihove bebe. Komplet uključuje kolijevku i šetnju, što ga čini svestranim i može se koristiti od rođenja do tri godine života.

  Mjesečev flac

  Moon Flac - lagani manevarski nosač za šetnju i putovanje. Prikladno za djecu od šest mjeseci do oko 3-4 godine.

  Mjesec poljubac

  Mjesečev poljubac - lagan manevarski kotač za šetnju i putovanje. Prikladno za djecu od šest mjeseci do oko 3-4 godine.

  Mjesec luksuz 2 u 1

  Moon Lusso je elegantna preobražavajuća kolica za aktivne roditelje i njihove bebe. Uključeno je lagana tkanina koja nosi kolijevku i pješački blok, što ga čini svestranim i može se koristiti od rođenja do tri godine života. Kolijevka se umetne u otvorenu jedinicu za hodanje.

  Vrećica mjeseca Messenger Bag

  Modna torba za mamu Mjesec Messenger Bag City Line izrađena je od skupocjene tkanine.

  Moon Nuova 2 u 1

  Moon Nuova je spektakularna funkcionalna kolica za aktivne roditelje i njihove bebe. Komplet uključuje kolijevku i šetnju, što ga čini svestranim i može se koristiti od rođenja do tri godine života.

  Mjesec Tregg 2 u 1

  Moon Tregg - spektakularna funkcionalna kolica za aktivne roditelje i njihove bebe. Komplet uključuje kolijevku i šetnju, što ga čini svestranim i može se koristiti od rođenja do tri godine života.

  Moon Hand Muff

  Spojka za ruke na kolicima Mjesečeva ruka (Moon Hand Muff)

  Noordline Amelis 2 u 1

  Noordline Amelis 2 u 1 - univerzalni kolica za bebe za ugodne šetnje u bilo koje doba godine. Donja kolijevka izrađena je od lagane i izdržljive plastike, a vrh je izrađen od praktičnog eko-kože (Candy / Vanila) ili poliestera (Jeans / Melange). Visić je ugrađen u krevetić kolijevke, koji štiti bebu od vjetra i kiše. Naslon za glavu ima nekoliko položaja.

  Noordline Amelis 2 u 1

  Predstavljamo vam novinu 2015. na ruskom tržištu - kolica Noordline Amelis. Ovaj model je sve sezone, dolazi u konfiguraciji 2-u-1, namijenjen djeci od 0 do 3 godine.

  Noordline Edel 2016

  Noordline Edel - novost 2015. na ruskom tržištu. Kolica dolaze u konfiguraciji od 2 in 1, namijenjena djeci od rođenja do oko 3,5 godina.

  Noordline edel viva

  Recaro gradski život

  Citylife Recaro je moderna kolica za djecu stariju od 6 mjeseci. Moderan, lijep, manevriran i kompaktan u oba okrenuta i presavijena - jedini način obilježavanja CityLife Recaro modela.

  Recaro jednostavan život

  Easylife Recaro za bebe starijih od 6 mjeseci. Kompaktan, okretan, elegantan i praktičan. Težina Easy Life Recaro modela je samo 5,7 kg, što čini kolica idealnim za korištenje u urbanim sredinama i za putovanje

  RECARO Guardia

  Izuzetno jak, ali istovremeno vrlo jednostavan auto sjedalo je inovativno rješenje njemačkog proizvođača.

  RECARO Milano Seatfix

  Auto sjedalo za djecu od 3 do 12 godina. Glavne prednosti Recaro Milano Seatfix su - udobna prilagodba, podesivi naslon za glavu, široki naslon sjedala i naslon, meka tkanina i jednostavna fiksacija.

  RECARO Monza Nova 2 sjedala

  Auto sjedalo od 3 do 12 godina. Recaro ACS sustav pasivne cirkulacije zraka održat će ugodnu mikroklimu na sjedalu automobila.

  RECARO Monza Nova 2 sjedala

  Auto sjedalo od 3 do 12 godina. Recaro ACS sustav pasivne cirkulacije zraka održat će ugodnu mikroklimu na sjedalu automobila.

  RECARO Monza Nova Evo Seatfix

  Recaro Monza Nova EVO Seatfix je najnoviji model dječje auto sjedala njemačkog proizvođača u težinskoj grupi od 15-36 kg. Ova stolica izrađena je na temelju udobnog i sigurnog dizajna Monze Nova 2, dokazana vremenom.

  RECARO Monza Nova IS sjedište

  Sjedište automobila Recaro Monza Nova IS Seatfix namijenjeno je djeci u dobi od 9 mjeseci do 12 godina (9 - 36 kg). Prostrano i udobno sjedalo s ugrađenim Isofix priključkom.

  RECARO Monza Nova IS sjedište

  Sjedište automobila Recaro Monza Nova IS Seatfix namijenjeno je djeci u dobi od 9 mjeseci do 12 godina (9 - 36 kg). Prostrano i udobno sjedalo s ugrađenim Isofix priključkom.

  Recaro optiafix

  Ergonomska forma omogućuje vam prijevoz djeteta u bilo kojoj dobi u toj skupini, čak iu zimskim odijelima.

  RECARO Privia

  Jedno od najlakših auto sjedala u liniji njemačkog proizvođača, dječja tvrtka Recaro Privia pruža visoku razinu sigurnosti i udobnosti za dijete čak i na vrlo dugom putovanju.

  RECARO Privia EVO

  Recaro Privia Evo, jedan od najlakših automobilskih sjedala u liniji njemačkog proizvođača, osigurava visoku razinu sigurnosti i udobnosti za dijete čak i na vrlo dug put.

  RECARO Mladi Sport HERO

  Auto sjedalo Recaro Young Sport Hero (Recaro Young Sport Hiro) je multifunkcionalna stolica za preoblikovanje dobne skupine 1-2-3, pogodna za djecu od 9 mjeseci do 12 godina, težine od 9 kg do 36 kg, raste od 70 do 150 cm.

  RECARO Mladi Sport HERO

  Auto sjedalo Recaro Young Sport Hero (Recaro Young Sport Hiro) je multifunkcionalna stolica za preoblikovanje dobne skupine 1-2-3, pogodna za djecu od 9 mjeseci do 12 godina, težine od 9 kg do 36 kg, raste od 70 do 150 cm.

  RECARO ZERO.1 Elite R129

  Prvi na svijetu: Zero.1 Elite nudi inovativnu prijenosnih medija za bebe, koji nudi rješenja „sve-u-jednom” putovati na cesti i sa prikolicom.

  RECARO ZERO.1 R129 i-veličina

  Recaro Zero.1 pripada premium segmentu dječjih auto sjedala i savršen je za dugo putovanje, pružajući djetetu udoban položaj za spavanje, udobno pričvršćivanje, glavu. Vrlo kvalitetan materijal za presvlake otporan na habanje - taktilan poput prokletog antilopa.

  Kolica BE Kolica za osvjetljenje kolica

  Adapter za Maxi-Cosi auto sjedala za Moon Flac i Kiss

  Mjesec Maxi-Cosi adapter za auto sjedalo je par nosača koji se mogu koristiti za spajanje beba auto sjedalo za svoju majku preko Mjesec kolica.

  Adapter za auto sjedalo Recaro Young Profi Plus

  Privia prijevoznik za Citylife Recaro izrađen je od plastike. Omogućuje preoblikovanje kolica Citylife u modularni sustav.

  Adapter za nošenje Privia za kolica Recaro Citylife

  Privia prijevoznik za Citylife Recaro izrađen je od plastike. Omogućuje preoblikovanje kolica Citylife u modularni sustav.

  Adapter za nošenje RECARO Privia

  Prijenosni prijenosnik Privia Recaro je dodatni pribor koji vam omogućuje da instalirate Privia Carrier na Easylife šasiju šasije.

  Bumper za kolica Recaro

  Bljeskalica Easylife Recaro kolica je dodatna oprema koja povećava sigurnost dječjeg vozila. Izrađen od plastike i prekriven mekim materijalom.

  Veliki set za uzgoj kristala "MAGIC CRYSTALS"

  Set za eksperimente Magic crystals je kemijski laboratorij za uzgoj kristala u kući. Kits za kristale za uzgoj kemijskog su eksperimenta kod kuće, kroz koje je lako i zanimljivo upoznati se s učinkom kemijskih zakona u praksi. Kompleti vam omogućuju da izraste kristale različitih boja i oblika kod kuće. Vrijeme kristalnog rasta varira od 1 do 4 tjedna. Jasno rješenje omogućuje vam da vidite ne samo rezultat, nego i proces kristalnog rasta.

  Držač boca Recaro Citylife kupac

  Recaro Držač boca za Citylife kupac. S ovim praktičnim držačem, šetnja će biti još jednostavnija i bezbrižnija! Izrađen od trajnih materijala, nositelj je kompatibilan s kolicima u Recaro Citylife.

  Raincoat za Mjesec Kiss / Flac

  Mjesečev poljubac i Mjesec Flac invalidskih kolica

  Raincoat za kolica Recaro Citylife

  Pokrivač kose kolica Citylife Recaro štiti bebu od kiše i vjetra. Jednostavno se stavlja na kolica, pričvršćuje se zatvaračem.

  Recaro Easylife kišobran u invalidskim kolicima

  Raincoat za kolica Recaro Easylife. Trajni, prozirni dozhevik od ekološki prihvatljivih materijala. Štiti bebu od vlage, vjetra, pri zatvaranju pregleda djeteta.

  Driftbot

  Driftbot je mali mikrorobot napravljen u obliku stroja za driftanje. Možete ga kontrolirati daljinski pomoću elektroničkih uređaja iPhone, iPad, iPod, pametnih telefona na Androidu ili pomoću gumba smještenih na adapteru. Mikrorobot ima dva načina rada, jedan za utrku drugi za drift. Driftbot ima dva svjetla na prednjoj ploči - prednja svjetla pisaćeg stroja, čak iu mračnoj sobi, uočit će ugrađeni mikrorobot. Prekrasni dizajn i kvalitetna montaža igračke će ukrasiti policu svoje sobe ili uredski stol, čak i ako je mikro robot u stanju mirovanja. Možete upravljati mikro-robotom ne samo s pametnog telefona, već i s prilagodnikom koji dolazi s njim. Driftbot naplaćuje s USB-a. USB adapter ugrađen u mikro-robot. 40 minuta punjenja = 15 minuta neprekinute reprodukcije.

  Igraći set Profesor Paradox "Superagent" br. 7

  Set "Professor Paradox Super Detective" je uzbudljiva igra za djecu! Dijete se može osjećati kao pravi detektiv i istražiti, uzeti otiske i organizirati niz drugih eksperimenata. Komplet sadrži: ispis, 9 datoteka, ljepljivi papir, povećalo, pumpa, prašak za otiske prstiju, vrećicu s pričvršćivačem; Također u setu možete pronaći poseban DVD-ROM koji vizualno prikazuje i govori o svakom eksperimentu.

  Omotnica u kolicima Moon Foot Muff

  Čak iu hladnijim danima godine, Moon FootMuff zadržava svoju toplinu zahvaljujući obloge od finog krzna.

  Recaro Citylife kolijevka s adapterom

  Kolijevka za kolica Citylife Recaro je dodatna oprema za bebe. Postavljen na kućište s posebnim adaptorima. Čvrsto postavljen na bazu. Koristi se za djecu od rođenja do šest mjeseci.

  Mali set za uzgoj kristala "MAGIC CRYSTALS"

  Set za eksperimente Magic crystals je kemijski laboratorij za uzgoj kristala u kući. Kits za kristale za uzgoj kemijskog su eksperimenta kod kuće, kroz koje je lako i zanimljivo upoznati se s učinkom kemijskih zakona u praksi. Kompleti vam omogućuju da izraste kristale različitih boja i oblika kod kuće. Vrijeme kristalnog rasta varira od 1 do 4 tjedna. Jasno rješenje omogućuje vam da vidite ne samo rezultat, nego i proces kristalnog rasta.

  Mikro set za uzgoj kristala "MAGIC CRYSTALS"

  Set za eksperimente Mikro magični kristali - ovo je kemijski laboratorij za uzgoj kristala u domu. Veličina gotovog kristala je 9 cm, visina je oko 5-6 cm, setovi za uzgoj kristala izvode kemijski eksperiment kod kuće, kroz koji je lako i zanimljivo upoznati se s učinkom kemijskih zakona u praksi. Kompleti vam omogućuju da izraste kristale različitih boja i oblika kod kuće. Vrijeme kristalnog rasta varira od 1 do 4 tjedna. Jasno rješenje omogućuje vam da vidite ne samo rezultat, nego i proces kristalnog rasta.

  Mreža protiv komaraca za kolica Recaro Easylife

  Komarna mreža za kolica Easylife Recaro je izborni dodatak vašim omiljenim mrvicama. Izrađen od najfinije mreže, ne začuje zrak.

  Mreža protiv komaraca za kolica Recaro Citylife

  Citylife Recaro komarna mreža za kolica je izrađena od prozirnog materijala. Sigurno je fiksiran na kolicima, štiteći dijete od kukaca i prašine. Najtatičniji materijal je prozračan.

  Postavite "Mladi parfem. Putovanje kroz mirise: Amerika"

  Set je napravljen u obliku putne torbe koja će vam omogućiti da napravite 25 okusa.

  Postavite "Mladi parfem. Putovanje kroz mirise: Njemačka"

  Set je napravljen u obliku putne torbe koja će vam omogućiti da napravite 25 okusa.

  Postavite "Mladi parfem. Putovanje u arome: Italija"

  Set je napravljen u obliku putne torbe koja će vam omogućiti da napravite 25 okusa.

  Postavite "Mladi parfem. Putujte u mirisima: Francuska"

  Set je napravljen u obliku putne torbe koja će vam omogućiti da napravite 25 okusa.

  Postavite "Mladi parfem. Putovanje kroz mirise: Japan"

  Set je napravljen u obliku putne torbe koja će vam omogućiti da napravite 25 okusa.

  Set za eksperimente i eksperimente "Big Chemical Laboratory"

  Big Chemical Laboratory set uključuje istodobno 80 različitih eksperimenata i eksperimenata, uključujući one koji su uključeni u druge skupine serije Laboratorija čuda. Kit će dati neke odgovore na pitanja koja nedvojbeno zanimaju svakog znatiželjnog učenika i izazvat će zanimanje za kemiju. Uronite u svijet znanstvenih avantura i naučite kako obložiti bakar srebrom, kakav je niz metalnih aktivnosti i još mnogo toga. Zanimljiv oblik igre neće dopustiti da vam dijete dosadi. Takva iskustva su sigurna i informativna: proširuju horizonte i razvijaju inteligenciju djeteta.

  Postavite za eksperimente i eksperimente "mjehurića koja pukne"

  Set za eksperimente Mladi kemičar Bubbling lava je cijeli kemijski laboratorij za provođenje pokusa kod kuće. Komponente kompleta omogućuju vam da vizualno vidite svojstva objekata, proširite svoje horizonte i povećate kognitivnu aktivnost.

  Postavite za eksperimente i eksperimente "Zašto četkati zube"

  Koristeći set „Zašto četka za zube,” dijete kroz praktične primjere vidjeti što se događa sa zubima tijekom i nakon obroka, i zašto ih treba redovito čistiti.

  Postavite za eksperimente i eksperimente "Kako napraviti karamelu"

  Set za iskustva "Kako napraviti karamelu" namijenjen je djeci od 10 godina. Kit ovog jedinstvenog seta uključuje pravi laboratorijski stakleni proizvodi, reagense, upute s visokokvalitetnim i razumljivim ilustracijama. Istovremeno, svi reagensi koji su uključeni u komplet su savršeno sigurni za dijete za provođenje pokusa, koje bi trebalo provoditi samo pod nadzorom roditelja ili nastavnika u školi. Uz ovaj eksperiment, dijete će moći naučiti kako napraviti ukusna karamela kod kuće s jednostavnim stvarima. Komplet će pomoći djetetu da značajno proširi svoje horizonte i obogati vokabular, upozna ih sa svijetom znanstvenih eksperimenata i stvori motivaciju za učenje. Pomoću takvih eksperimenata, dijete će naučiti vježbati disciplinu i strpljenje, moći će se lakše prilagoditi školi i svladati složene znanstvene pojmove na razigran način. S vama možete uzeti kompaktni set u kućicu, šetnju ili posjetiti prijatelje, gdje možete eksperimentirati pod vodstvom odraslih osoba.

  Postavite za eksperimente i eksperimente "Eksperimenti magije"

  Kemija je vrlo slična magiji. Samo magija, u pravilu, samo trikovi i optičke iluzije, ali u znanosti sve je stvarno! Možete raditi čuda s rukama i glavom. Nema prijevare! Mi smo okruženi mnogim predmetima čija predivna svojstva ne pogodak! Naš komplet će vam pomoći otkriti sve te čarobne tajne! Mnoge vještine i znanja stečena tijekom igre s našim laboratorijima zasigurno će vam biti korisni u kasnijem životu!
  Čarobnjaci se ne rađaju - oni postaju njih, i ovaj set će vam pomoći s ovim!

  Postavljena za eksperimente i eksperimente "Vatrostalne, vodene i bakrene cijevi"

  Set za eksperimente i eksperimente "Vatra, vodu i bakrene cijevi" daje djetetu mogućnost provođenja mnogih fascinantnih eksperimenata. Ovi eksperimenti su savršeno sigurni, ako ne zaboravite na mjere predostrožnosti i slijedite detaljne upute koje se nalaze u kompletu. Naravno, u početku, da ne činimo bez pomoći odraslih. Zahvaljujući ovom setu serije Young Chemist, dijete će se moći osjećati kao pravi znanstvenik. Uključeno je i izvorna laboratorijska oprema. Svi proizvodi uključeni u komplet su izrađeni od visokokvalitetnih i bezopasnih materijala.

  Postavljen za eksperimente i eksperimente "Tajni laboratorij"

  Set za eksperimente i eksperimente Inovacije za djecu "Tajni laboratorij" je čitav znanstveni i edukativni kit za one koji žele doživjeti nezaboravan doživljaj i znanje. Zahvaljujući elementima iz skupa, dijete će moći naučiti nove stvari i stvoriti nevjerojatne stvari vlastitim rukama.

  Praktični pokusi i montaža, nakon toga, omogućit će djetetu bolje upravljanje školskim programom i pružiti priliku da preteče svoje vršnjake za intelektualni razvoj.

  Kolica za novorođenčad i djecu

  Ako odaberete najbolje za svoje dijete, nudimo elita kolica. Oni će savršeno služiti cijelom terminu, postajući prvi vozilo za svu djecu u vašoj obitelji. Ovdje možete kupiti bebe kolica iz Njemačke najkvalitetnije i nenadmašne udobnosti za djecu bilo koje dobi od prvog rođendana.

  Kako odabrati i kupiti kolica u našoj trgovini?

  Prams iz Njemačke - dizajniran s pažnjom za bebu!
  Na prodaju su razne kolica za djecu. Kako bi se mladi roditelji ne bi pogriješili po izboru, odabrali smo najpouzdaniji i dokazani modeli - to su elitne kolica napravljene u Njemačkoj. Razlikuju se u njihovom dizajnu. Na primjer, kolica su izvrsno rješenje za odraslu djecu koja već mogu sjediti. Oni imaju podesivu leđa i podijeljeni su na ljeto, zimu i univerzalnu. Odlučite li kupiti kolica za trbuh iz Njemačke koju biste trebali znati - takvi modeli mogu biti presavijeni, što vam omogućuje da ih povedete s njima na putovanjima i dugim putovanjima.

  Prije nego što kupite kolica za bebe, trebali biste pogledati transformatore. Ovi modeli mogu se prikazati na nekoliko mjesta - kako sjedi i leži za bebu, što pruža dodatne pogodnosti. Dakle, dječja kolica "2 in 1" dizajnirana su kao normalni model hodanja, ali se mogu pretvoriti u kolijevku za novorođenče, što je vrlo povoljno. Kolica za dijete "3 in 1", osim gore navedenog, uključuje auto sjedalo, što dijete čini lakšim za putovanje u auto. U našem katalogu također možete kupiti bebe kolica iz Njemačke, dizajnirane za blizance ili blizanke.

  Izrađen za djecu - isporuka u svijetu

  Kidsroom.de: Dječja online trgovina s povoljnom međunarodnom isporukom!

  S više od 20.000 proizvoda, Kidsroom.de s pravom zaslužuje da se zove jedan od najvećih online trgovina za djecu u Njemačkoj. Nakon akumuliranog iskustva starijih od 18 godina prikupili smo sve najbolje dječje proizvode koji su potrebni u prvih 6 godina života vašeg djeteta. S nama ćete naći takve nezamjenjive članke kao dječja sjedala automobila, kolijevke i elegantne kolica, kao i alate za praćenje i sigurnost djece kod kuće.

  Tjelesno blagostanje vašeg djeteta ovisi ne samo o odabranoj dječjoj hrani, već io higijenskoj kuhinji. U našoj mrežnoj trgovini naći ćete mnoge inovativne proizvode kućanskih aparata iz poznatih marki, kao što su uređaji za sterilizaciju i grijanje boce za zdravu dječju hranu. Također imamo kompletan asortiman za dojenje i hranjenje bebe. Osim toga, naša trgovina nudi veliki izbor proizvoda za njegu bebe: od pribora za kupaonicu do proizvoda za oralnu njegu u prvih godina života. U našem asortimanu naći ćete i višenamjenske ležaljke i ljuljačke, u kojima će se beba osjećati ugodno, kao i obrazovne i edukativne igračke.

  Naša je prednost izvrsna personalizirana usluga za naše klijente!

  Sigurnost i dobrobit djece su na prvom mjestu za Kidsroom.de. Stoga u našoj online trgovini ne žalimo vrijeme za kvalitetu i personalizirane savjete našim korisnicima. Bilo kolica, auto sjedalo ili igračka - uvijek možemo razgovarati o proizvodima i savjetovati što je prikladno za trenutnu fazu razvoja vašeg djeteta. Naše iskusno i kvalificirano osoblje spremno je pomoći telefonom ili e-poštom za odabir proizvoda. Mi smo jedan od rijetkih on-line prodavača dječjih dobara koji opskrbljuju na međunarodnom tržištu i pružaju savjete ne samo na njemačkom, već i na engleskom, ruskom i kineskom jeziku. Nakon što odaberete pravi proizvod za vaše dijete, naši dugoročni partneri za isporuku žurno će zaraditi troškovno učinkovitu i brzu isporuku gotovo svake zemlje svijeta.

  Naš moto: "Samo najbolji za djecu". Dakle, sigurnost i kvaliteta izvedbe igraju ključnu ulogu u proizvodima kao što su auto sjedala, dječji krevetići i kolica. Zbog toga smo za našu trgovinu vrlo pažljivo odabrali samo visoko kvalitetne proizvode za njegu bebe i djece. Na taj način možemo pružiti maksimalnu sigurnost i udobnost za Vaše dijete. Među ostalim, nudimo proizvode od poznatih brandova poput Chicco, Concord, Cybex, Fisher-Price, Hartana, Gesslein, Kiddy, Maxi-Cosi, Nuk, Peg-Perego, Puky, Recaro, Römer i Teutonije. Znamo da veliki proizvođači stalno razvijaju svoje proizvode za djecu, pa su sigurniji i izmišljeni za djecu. To nam daje sigurnost da naš asortiman nudi samo ono najbolje za vaše dijete!