Najbolje kolica za novorođenčad: rang najboljih

Liječenje

Čekanje bebe je uzbudljivo vrijeme za buduće roditelje. Počinju se pripremati za izgled malog čovjeka unaprijed. Jedna od faza je izbor najboljeg kolica za novorođenče.

No, koji je kolica stvarno dobar? U ovom ćemo članku analizirati vrste invalidskih kolica i napraviti ocjenu najboljih.

Koje vrste kolica postoje?

Moderna dječja trgovina nude svojim klijentima širok izbor različitih kolica. I neiskusni parovi ponekad su izgubljeni iz velikog broja prijevoza za novorođenčad.

Moderne kolica su izrađene u različitim oblicima i bojama, s različitim šasijama i uzorcima. No kolica su razvrstana u sljedeće vrste:

• Kolica 2 u 1 ili 3 u 1.

Koja je osobitost svake od njih?

Transformatori - ovo je najbolja opcija za one koji žele uštedjeti. I nije toliko u cijeni kao kod ergonomije. Kolica se mogu prevoziti za najmlađe (djecu od 0 do 6 mjeseci) u kolica za bebe koje već sjedaju. Transformator će služiti na 3 godine.

Kolica, kolica s udobnom anatomski ispravnom površinom, koja će biti vrlo udobna za novorođenčad. Ali kolijevci imaju nedostatak: njihov je životni vijek relativno kratak - samo šest mjeseci. Ali to ne ovisi o kvaliteti, već o sazrijevanju djeteta. Jednom kad nauči sjesti, on će biti neugodno u takvoj kolicima.

Kolica 3 u 1 ili 2 u 1 - popularan izbor modernih roditelja. Prednost tih modela je njihova višenamjenska funkcionalnost: oni su reinkarnirani u kolijevku za novorođenčad, šetnju i nosač automobila.

Što je važno u invalidskim kolicima?

Mladi roditelji bi trebali odabrati kolica, oslanjajući se na nekoliko važnih kriterija koji će utjecati ne samo na izgled, već i na udobnost za dijete. Da biste odabrali najbolju kolica za novorođenče, obratite pozornost na sljedeće:

• Povećana sigurnost djece. Prijevoz djeteta treba biti sigurno. Podvozje mora biti stabilno i osjetljivo na cestu, kočnice moraju raditi bez kvara, kavez kaveza mora biti snažan i opremljen sigurnosnim pojasevima.

• Udobnost. Novorođenče se treba osjećati sjajno u kolicima. Amortizacija prijevoza mora biti glatka, tako da dijete ne tresti tijekom putovanja. Mjesto za laganje trebalo bi biti udobno, umjereno teško. Osim toga, trebala bi biti mreža protiv komaraca i kišni ogrtač tako da se novorođenče osjećaju ugodno u lošem vremenu.

• Upravljivost. Kontrola invalidskih kolica treba biti udobna: kotači se mogu lako rotirati, ručica se može namjestiti na različite položaje.

• Dostupnost dodatne opreme. Mnogi proizvođači invalidskih kolica ne opskrbljuju svoje uređaje s dodatnim priborom. Nužne dopune su: vrećica za mame, pumpa za gumene kotače, kišni ogrtač, zaslon insekata.

• Trošak. Mnogi roditelji su zabrinuti za cijenu kolica koju kupuju. To će ovisiti o marki proizvođača, funkcionalnosti i kvalitete.

Ocjena najboljih proizvođača

Najviše "trčanje" su invalidskih kolica od europskih proizvođača.

1. Engleski proizvodnja je poznata po modernom modnom dizajnu, kao i izvrsnoj kvaliteti. Sljedeći brandovi su u velikoj potražnji na ruskom tržištu: Happy Baby, Lonex, Bloom, Srebrni križ, Cosatto, Britax.

2. Kolica iz njemačkih proizvođača. Ovaj proizvod je poznat po visokoj kvaliteti i raznolikosti cijena. Najpopularniji su: FD-Design, Teutonija, Hartan, Hauck, Concord, Noordline, Zekiwa.

Kolica iz Norveške obdarena su izvrsnom kvalitetom i izvrsnim, suvremenim dizajnom. No, imaju jedan nedostatak - cijena. Vrlo je visoka. Norveške marke uključuju: Esspero, Stokke, Noordi.

4. Portugalski proizvođači proizvode invalidske kolica s dobrom kvalitetom i pouzdanosti već više od 30 godina. Najpopularniji model u Rusiji je proizvod Bebecar.

5. Kolica iz kineskih proizvođača nisu ni manje potrebna, jer je njihov trošak znatno niži od gore navedenih konkurenata. Ali kvaliteta nije uvijek dobra. Kineske kolica: Geoby, Jetem, Seca.

6. Ruske marke nešto gube od europskih tvrtki. Ali - ovo je dobar način za spremanje, jer je cijena domaćih kolica značajno niža, ali kvaliteta nije najgora. Predstavnici ruskih proizvođača: APEKS, Fairy, Little trek.

Kolica za transformatore: modeli 2017. godine

Transformatori, koji se ponekad nazivaju zimsko-ljetne kolica, iako su zastarjeli modeli, ne gube svoju popularnost. Njihova potražnja povezana je s brojnim vrijednim osobinama:

 • visoki promet u off-road uvjetima;
 • prikladno preklapanje u obliku "knjiga";
 • lako reinkarnacija kolica iz stanja "zime" do stanja "ljeta";
 • prostrano mjesto za mjesto bebe;
 • prikladan skladištenje i transport u presavijenom obliku.

Godine 2017., sljedeći proizvođači koriste tražene transformatorske vagone: Adamex, Bebetto, Slaro Capri.

Adamex

Odgovor na pitanje: "Koje je kolica bolja za zimu za novorođenčad?" Bit će Adamex kolica. Ovaj model je prikupio sve prednosti pretvorbe invalidskih kolica: kvalitetu, pouzdanost, praktičnost i cijenu.

Postoje modeli 2 u 1 i 3 u 1. Potonji se odlikuju samo prisutnošću u torbici za nošenje djeteta.

Adamex se nalazi gumiranim kotačima i plastikom. Međutim, bez obzira na to, podvozje se razlikuje po svojoj dobroj osjetljivosti na različite ceste.

Na osnovu recenzija klijenata, Adamex se smatra dobrom kolicima za novorođenčad jer ima relativno malu težinu (u usporedbi s ostalim transformatorima).

Bebetto

Još jedan predstavnik transformatora. Bez obzira na tešku težinu, kolica nisu bez svojih zasluga. Među njima su:

 • kompaktni sklop za prijevoz u automobilu;
 • vodootporni materijal presvlake koji dopušta udobnost djeci da prenosi lošu vremensku prognozu;
 • upravljivost na cesti;
 • dobar dizajn za transformatore.

Slaro capri

Ovaj model invalidskih kolica karakterizira prisutnost zakretnih prednjih kotača koji se mogu učvrstiti. Zahvaljujući tim kotačima, kolica se savršeno uklapaju i okreću se jednim okretajem.

Mjesto za smještaj bebe je prostrano i ugodno.

Materijal je izdržljiv, otporan na vlagu, sprječava prodor vjetra i crte unutar. Osim toga, presvlake kolica su dobro očišćene.

Kolica se lako reinkarniraju u verziju za šetnju, a bez problema se presavijeni i uklapaju u prtljažnik automobila.

Kolica - kolijevci: preferencije 2017

Pristupačna kolica su prikladna opcija za bebe od rođenja i dostizanje 6-8 mjeseci (sve dok dijete ne uči).

Možda takva ograničena operacija - ovo je jedini značajan nedostatak kolijevka.

Ipak, potražnja za modelima raste iz godine u godinu. A to pridonosi ugodnom boravku djeteta unutar kolica, kao i kvalitetnom modernom dizajnu.

Prema podacima prikupljenima 2016.-2017., Sljedeći su modeli postali najpopularniji dječji kolica:

 1. Navington Caravel.
 2. Navington Galeon.
 3. Inglesina Vittoria.
 4. Peg-Perego Culla-auto.
 5. Baby Care Sonata.
 6. Mali Trek Neo Alu.
 7. Cam Linea Sport.
 8. Inglesina Classica.

Ova ocjena najboljih kolica za novorođenčad izrađena je prema ocjenama kupaca. Koji su ti modeli privukli potrošače?

 1. Navington Caravel. Početni trošak iznosi 30.000 rubalja.

Ovaj je model najbolji kolica za novorođenče u kategoriji kolica. Dakle, kaže velika većina mladih roditelja koji su kupili ovaj prijevoz za dijete.

Objektivno ocjenjivanje kvalitete Navington Caravela, korisnici upućuju na prednosti sljedećeg:

 • Stabilnost na cestama, čak i uz njihovu lošu kvalitetu. Vlasnici kolica napomenuti da je dobro "drži" cestu, stvarajući učinak glatke ljuljačke na bumps. Dijete se osjeća ugodno bez osjećaja nepravilnosti.
 • Prohodnost. Prijevoz je pogodan za rad, i ljeti sa suhom cestom, au jesen-zimu, kroz blato i snijeg.
 • Glatko zakretanje kotača. Upravljanje Navington Caravel lako, ne zahtijeva dodatne napore. Kolica su dobro uključena u zavoje.
 • Oblikovanje i kvaliteta presvlake. Dizajn transporta izrađen je od materijala tkanine ili eko-kože, a mjesto za mjesto novorođenčeta prekriveno je pamučnom tkaninom. Dizajn je moderan i elegantan. Kolica se mogu odabrati u nekoliko razlučivosti boja.

Međutim, Navington Caravel ima nedostatke koji, međutim, ne utječu na potražnju potrošača.

 • Velika težina, zbog čega prijevoz kolica malo je teže;
 • Prljava. Prljavština koja je stigla na presvlaku odmah se smiri i teško je očistiti.

2. Navington Galeon. Ovo je još jedan model proizvođača Navington. Cijena počinje od 34 000 rubalja.

Ovi modeli se također smatraju najboljim kolicima za bebe. Imaju nekoliko prednosti:

 • Soba u kojoj dijete osjeća ugodno.
 • Potrebni pribor za udoban rad uključeni su u paket: vrećicu za majke, rt od kiše, rešetka od insekata.
 • Podešavanje visine ručke;
 • Elegantan dizajn.

Tu su i nedostaci: poteškoće u popravljanju sustava podvozja, kao i pričanja pri kretanju.

3. Inglesina Vittoria je skup, ali vrlo elegantan kolica za one koji cijene pouzdanost i moderan dizajn.

Ovaj model možete kupiti po cijeni od 60.000 rubalja. Međutim, troškovi u potpunosti opravdavaju kvalitetu. Struktura okvira i presvlake jamče pouzdanost kolica, koja omogućuje prijevoz do 3 godine.

Šasija je pokretljiv, opremljena glatkom apsorpcijom udaraca. Uprava će roditeljima donijeti jedno zadovoljstvo.

Kolijevka je prostrana, što je nesumnjivo dobro za dijete.

Ukras kolica izgleda moderno i skupo.

Nedostatci Inglesine Vittorie uključuju loše opreme (nedostatak mreža protiv komaraca i pokrivač kiše), nedostatak ručke na "krovu" kolijevke za nošenje, i crtanje kotača. Potonji se lako korigira podmazivanjem.

4. Peg-Perego Culla-auto.

Trošak ovog modela talijanskog proizvođača kreće se od 33 000 rubalja. Što joj daje pravo da uđe u kategoriju najboljih invalidskih kolica za dojenčad?

 • Prostran kolijevka, omogućujući djetetu da ne ometa njihova kretanja.
 • Prekrasan, moderan dizajn koji omogućuje korištenje kolica za dječake i djevojčice;
 • Odvojivi poklopac.
 • Mnogi džepovi za smještaj malih stvari.

5. Baby Care Sonata.

Na ljestvici najboljih dječjih kolica za novorođenčad, Baby Care Sonata nije slučajno. Jedna od glavnih prednosti je njegova cijena. Ovaj model proračuna u prosjeku iznosi 15.000 rubalja.

Osim toga, uživa popularnost zbog:

 • lagano tijelo;
 • prostrani kolijevka koja stvara prostor za dijete;
 • prisutnost mreže protiv komaraca;
 • izvrsni križ.

U svojoj cjenovnoj kategoriji, Baby Care Sonata idealna je za omjer cijene i performansi.

Osim toga, kolica su izrađena u modernom, modernom dizajnu.

Moduli 2 u 1 i 3 u 1

Za moderne roditelje, moduli 2 u 1 i 3 u 1 su najbolji kolica za novorođenčad. Naravno, trošak od njih je veći od transformatora i kolijevka, ali oni "podmićuju" svojim višenamjenskim učinkom.

Takvi moduli su relativno nedavno osvojili "srca" kupaca, doista je modernizirana vrsta invalidskih kolica.

Mnogi ljudi ih zbunjuju s transformatorima. Ali oni su slični maloj.

Moduli su kolica s izmjenjivim blokovima. Na okviru se može postaviti kolijevka (za najmanju) ili modula za hodanje (za bebe koji su naučili sjediti) ili dječji nosač (za bebe za ljetno razdoblje). U kolicima 2 u 1 nosaču automobila nedostaje.

Budući da su moduli vrlo popularni, valja razmotriti ocjena najboljih kolica za novorođenčad 3 u 1:

 1. Concord Neo Travel Set - kolica "izvršna klasa". Zadivljuje se svojim izgledom, zadovoljava kvalitetom. Za ovaj modul će morati "rasporediti" 70 000 rubalja.

Concord Neo Travel Set - dječja kolica na ljestvici najboljih 3in1. Prednosti modela su:

 • manevriranje na cestama i jednostavnost rada;
 • jednostavno preraspodjelu blokova kroz poseban gumb na okviru;
 • vrhunski, modernizirani dizajn;
 • modul za hodanje je obdaren leđima;
 • povećana sigurnost za dijete;
 • sjedalo je visoko iznad tla;
 • vodootporan materijal za presvlake;
 • jednostavnost - kolica teže samo 10,6 kg;
 • prikladan prijevoz u automobilu;
 • podešavanje kočnice nalazi se na ručici;
 • puni set koji se sastoji od 3 bloka, vrećice, pokrova djetetovih stopala, kišni ogrtač i mreža protiv komaraca.

2. Brevi Millestrade.

Još jedno remek-djelo talijanskih proizvođača je 3 u 1 modelu Brevi Millestrade, čija cijena varira od 40.000 rubalja.

Odgovor na pitanje: "Koje kolica bolji za novorođenče?" Očite prednosti Brevi Millestrade su:

 • kvalitetu i pouzdanost glavnog okvira, kao i dodatne nosače;
 • lagan, za invalidska kolica, težina - 14 kg;
 • prostrana kolijevka;
 • robusna košara za kupnju;
 • visokokvalitetni materijal vanjskog i unutarnjeg ukrašavanja;
 • visoka propusnost.

3. Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular zauzeo je 3. mjesto na ljestvici. Trošak modela je u prosjeku 48 500 rubalja.

Boje u kojima su kreirane kolica su univerzalne, pogodne su za dječake i djevojčice. Dizajn je dizajniran u suvremenom stilu, uz "dodir" sofisticiranosti.

Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular se smatra najboljim kolicima za novorođenče. Koje su prednosti ovog modela?

 • mekana prostrana kolijevka s kapuljačom, koja u potpunosti štiti dijete od sunca i vjetra;
 • glatko zakretanje vodilica kotača;
 • meki jastučić, dopuštajući bebi da ne osjeti buku na cesti;
 • odvojivi kolijevci se mogu koristiti kao kolijevka montirana pored kreveta;
 • masa kolica u kolu je 11 kg - model pripada kategoriji laganih kolica;
 • presvlake su izrađene od trajnih materijala koji sprječavaju prodor vlage i vjetra unutar kolica;
 • Kolijevka je opremljena sigurnosnim pojasevima i podesivim naslonom.

4. Noordi Sole Sport se može kupiti za 41.000 rubalja. Ova je opcija pogodna za ljubitelje sportskog stila, za one koji vole aktivnosti na otvorenom. Dijete će biti udobno od toga da bude u kolicima, roditeljima - od svojeg menadžmenta.

Noordi Sole Sport je cijenjen za:

 • prostrana kolijevka s visokokvalitetnim presvlakama i opremljena malim prozorima s efektom ventilacije;
 • pouzdani sigurnosni pojasevi;
 • visoka rukovanje i glatko kretanje;
 • odbojnik kožne obloge;
 • podesivi gumb.

5. Cosatto Woop - modularna kolica s tri kotača. Možete ga kupiti po cijeni od 52 000 rubalja.

Prema procjenama i recenzijama 2017, Cosatto Woop prepoznat je kao jedan od najboljih kolica. Postoji nekoliko razloga za to:

 • neobično šarene boje;
 • jednostavnost rukovanja i prijevoza;
 • nekoliko opcija za položaj leđa;
 • prikladnu transformaciju kolijevke u šetnju.

3in1 moduli razlikuju se po povećanju udobnosti i "držati korak s vremenom". Njihov je trošak nekoliko puta veći od ostalih vrsta invalidskih kolica, ali je cijena opravdana.

2 u 1: dječja kolica. Najbolje ocijenjene (s fotografijom)

Za razliku od 3 u 1, 2 u 1 modula, u setu nema avtolyulki. To su vagoni koji se sastoje od kolijevke i pješačkog bloka koji se s lakoćom uspostavljaju na jednom okviru za slijetanje.

Koje su 2 od 1 kolica - najbolje procjene 2017?

1. mjesto - MIMA XARI. Skupni opcijski modul 2 u 1, čija je cijena 83 000 rubalja. Model kombinira futuristički dizajn, eleganciju i status.

Kolica španjolske proizvodnje MIMA nevjerojatno je udobna za upotrebu. Kotači glatko izvode sve zavoje i pouzdano drže cestu. Izrađene su od gume, koja je vrlo izdržljiva i pouzdana.

Samo pomicanjem kolica s hodajućeg stanja u kolijevku.

Materijal s kojim su blokovi presvučeni je umjetna koža, a stražnja strana bassineta obložena je pamučnim madracem.

Osim toga, MIMA ima košaru za kupnju i poklopac.

MIMA XARI je utjelovljenje moderne i stvarne udobnosti za bebu.

Drugo mjesto zauzima Seed Pli Mg. Moguće je dobiti prijevoz po cijeni od 37 000 rubalja.

Izvorni dizajn razlikuje ovu kolica od ostatka. Lako je upravljati, lako se može smjestiti u prtljažnik automobila, a također ne zauzima puno prostora u stanu.

Okvir Seed Pli Mg izrađen je od izdržljive aluminijske i magnezijske legure, što osigurava pouzdanu montažu blokova za slijetanje i, prema tome, zaštitu djeteta.

Vožnja dječjem kolicima je užitak: lagano, glatka tijekom vožnje, brzo.

Jedini nedostatak je nedostatak dodatne opreme. Morat ćete ih kupiti zasebno.

Na 3. mjestu je 2 u 1 modulu Noordi Fjordi - norveškog favorita. Trošak je 39 000 rubalja.

Samo vizualno možete shvatiti da je ispred vas Noordi Fjordi 2 u 1, jer je dizajn dizajniran u zimskom stilu s odgovarajućim uzorkom.

Kotači su snažni, s dobrim križem u lošim vremenskim uvjetima. Izrađene su od izdržljive gume koja je otporna na probijanje i rezanje. Proljeće amortizacije stvara mekoću na cestovnim nepravilnostima.

Tkanina od koje je kućište napunjeno, izdržljivo, ne propušta vjetar i vlagu. Dijete će biti sigurno zaštićeno na hladno, jer je kolica dizajnirana za hodanje u lošem vremenu.

U invalidskim kolicima nema gotovo nikakvih nedostataka. Jedini razlog zašto se ne može kupiti - ovo je klasični dizajn podvozja i bloka koji možda ne odgovara vašem ukusu.

Potražnja za invalidskim kolicima

Dakle, koja je kolica bolja za novorođenčad? Ocjena korisnika sugerira da su modeli za kolica 2 u 1 ili 3 u 1 u velikoj potražnji. Unatoč visokoj cijeni, oni su opremljeni svim potrebnim dopunama koje će biti korisne kako za dijete tako i za roditelje. Osim toga, moduli su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji dostojanstveno izdržavaju čitav životni vijek.

Kolica, kolijevci i transformatori također uživaju potražnju potrošača, uglavnom zbog troškova proračuna.

zaključak

Izbor kolica je impresivan. Možete odabrati za svaki ukus i bogatstvo. Ocjena prikazana u ovom članku pomoći će odrediti, razumjeti što se modeli razlikuju i koje su prednosti svake od njih. Fotografija najboljih kolica za novorođenčad pomoći će da se vizualno razlikuju od drugih.

Top 30 najboljih beba kolica za bebe: klasični i transformatori

Izbor prijevoza novorođenčeta ne bi smio biti žuran, jer ovisi o tome kako je ugodna zabava djeteta za šetnju. Prvo, trebali biste proučiti koje kolica za novorođenče su zastupljene na tržištu, kao i procijeniti njihovu ocjenu.

Adamex barletta

Novi univerzalni model 2 u 1, jedan je od najboljih kolica za novorođenčad, dizajniran za zimu. Zahvaljujući napuhavajućim kotačima i izdržljivom okviru, održava stabilnost na cesti iu snijegu. Jedinica za hodanje i kolijevka su prostrana, a cjelokupna presvlaka sastoji se od prirodnih materijala bez uporabe sintetičkih tkanina. Među prednostima modela su i kvaliteta vanjskih pokrova, prisutnost sigurnosnih pojaseva, podešavanje leđa u kolijevci i kapacitet torbe za pribor.

Među padobranima korisnici zabilježili su trošak modela i neugodnosti vožnje po rampama zbog prednje osovine, koja je nešto kraća od stražnjeg dijela.

Prema vlasnicima, ocjena modela bila je 9.2 od 10 mogućih bodova.

Anex sport

Ovaj model 3 u 1, osim za kolijevke i kolica sjedala i sjedala također uključuje, kabanica, torbu i mrežu za komarce. Prednost kolica je njezina težina, a šasija zajedno s jedinicom teži nešto više od 12 kilograma. Kotači na napuhavanje, prednji kotačići s bravom, što povećava upravljivost. Nasloni za glavu krevetića i stražnji dio hodnika su podesivi, blokovi se također mogu postaviti u različitim položajima. Materijali vanjskih pokrivača su vodootporni, presvlake su izrađene od pamuka.

Nedostatak modela je visoki trošak i usko grlo u hodniku.

Ocjena je 9 bodova od 10.

Zrak za manhattan za bebe

Jedan od najlakših i jeftinijih modela transformatora, koji je dizajniran za ljeto i zimu zbog prisustva toplog postolja. Prijevoz težina je 12 kilograma, reverzibilni i podesive ručke, jastuk proljeće, kotači na napuhavanje, okretni, izgrađen-in komarce, kiše je u kutiji, prostrani krevet i dugo, izolirane madrac, prostran košarici. Zajedno s kolicima pumpa dolazi, model je lako presavijati zahvaljujući mehanizmu knjige.

Među nedostacima modela su krutost kolica, a veličina košuljice kolica je mala, nezgodna kočnica.

Ocjena modela 9.4 prema vlasnicima.

Sonata za njegu beba

Jednostavno tipa Model prijevoz-kolijevka za djecu mlađu od 1 godine, ova klasična kolica pogodna za zimu šetnje jer Cradle izolirani, osim što se može ukloniti iz kućišta i koristiti prijenosni krevetić. Kotači su napuhani, pumpa je dostupna, model teži 12 kilograma, lako se zakreće, vrsta mehanizma je knjiga, na dnu je mrežna košarica, torba za mamu. Zahvaljujući dobrom apsorpcijskom sustavu, ovaj model je idealan za bolest kretanja, leđa u kolicima je podesiva, pozicija 4.

Model ne uključuje pokrivač kiše, a to je jedan od nedostataka, vlasnici također primjećuju neprikladnu kvalitetu pumpe za kotače i škripanje okvira.

Model ocjena 9 bodova.

Čuvanje beba suprim

Lagani univerzalni model 2 u 1 s opružnim sustavom prigušenja i mogućnost ugradnje blokova u smjeru kretanja i protiv nje. Prednja osovina manja je od stražnje osovine i kotači imaju manji promjer, rotiraju se s mogućnošću pričvršćivanja, a stražnje se napuhavaju. Na kućištu možete ugraditi auto sjedalo, ali nije uključeno u paket. Uključeno u kolica je vreća, pumpa, kišni ogrtač, rt za noge za hodanje i mrežasti koš na dnu. Tkanina poklopca postolja nije puha, pa je prikladna za zimu. Model je lako presavijati, mehanizam je knjiga. Stražnja strana kolijevke i hodnika je podesiva.

Nedostatci modela uključuju malu veličinu košare i nesavršenost prednjih kotača, na udarcima i off-road potrese invalidskih kolica.

Ocijenite ovaj model 9.1 bodova.

BeBe-Mobile Toscana

Univerzalna kolica 2 u 1 - ovo je jedna od najboljih zimskih opcija, zahvaljujući velikim kotačima i okretanju prednje strane, manevrirati i prohodni čak iu snijegu. Kolijevka je široka i prostrana, beba će se uklopiti u bilo koju odjeću, a poklopac na kolijevci izrađen je od vjetra i debele tkanine, a unutarnja podstava je pamuk. Model uključuje komarac, kišni ogrtač, poklopac na nogama, vrećicu, košaru za stvari. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema ulici i obratno, a na stražnjoj strani hodnika ima 5 položaja, postoje sigurnosni pojasevi.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma, tijesnu kočnicu, malu veličinu košare i vreću s velcro-trakom tipa.

Ocjena kolica 9.6.

Bebecar veliki stil

Model je klasičan, tip kolica je kolijevka, gumeni kotači nisu okretni, sustav za deprecijaciju je zadovoljavajući, ručka je podesiva visina, kolijevka je prostrana, ima reflektirajuća traka na vanjskoj strani. Naslon sjedala je podesiv, poklopac na kolicima je uključen u paket, tkanina ne blijedi i ne izblijedi. Model je lako presavijeni zbog mehanizma knjige, na dnu je montirana košaricu za kupnju.

Među nedostatke modela nije torba za mamu, kabanica i bez moskitki, kolica teži 18 kilograma, Bassinet napa pada bučno.

Ocjena je iznosila 8,2 bodova.

Bebecar Stylo AT

Klasični model kolica, kolijevka za najmanja (do 1 godine). Stražnja strana kolijevke ima 4 položaja, napa je dosta velika, veličina sjedala je u prosjeku. Sva su četiri kotača na napuhavanje, okrenuta samo prednja strana (s fiksiranjem), šasije su izrađene od nehrđajućeg čelika uske, košarice za stvari su prisutne, ručka je podesiva, pokrov vjetra u zalihi. Umjesto kolijevke na kućištu, možete montirati automobilsko sjedalo, ali nije uključeno u komplet.

Među minusima kolica, njezina težina je oko 17 kilograma, nedostatak vrećice za majku, kišni ogrtač i komarac u kompletnom setu i napuhana cijena.

Mjesto na ljestvici najboljih kolica među sličnim modelima je visok - 10 bodova od 10.

CAM Cortina Evolution X3 Tris

Modularni moderni model 3 u 1 razlikuje se po svojoj manevrvosti, budući da je šasije opremljeno s tri napuhavajuća kotača. Ovaj model ima prednosti u smislu funkcionalnosti, dno kolijevke je ortopedski i ima sustav ventilacije, pri čemu je pričvršćena ručka za nošenje. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 4 položaja, može se postaviti u različitim položajima, ima nasloni za ruke i sigurnosne pojaseve. Paket uključuje komarac, vrećicu, kišni ogrtač, košaru, kapu na nogama, kuka za pakete.

Nedostaci modela uključuju glomaznost, široki okvir, malu veličinu košarice i naravno cijenu. Među analozi, kolica imaju visoku poziciju u ocjeni najboljih modela, a ocjena je 9,8 bodova.

Cam dinamico

Moderna 3 in 1 invalidska kolica u Italiji, aluminijska šasija, lako nabreja, prednji kotači manjeg promjera i zakretanja, stražnji kotači su veliki i napuhani. Kolijevka je široka i izrađena od plastike s prozračenim dnom, unutarnja presvlake izrađena su od prirodnih materijala. Sjedalo hodnika je izolirano, 4 položaja naslona, ​​sigurnosni pojasevi su 5-točka. Paket uključuje torbu za mamu, kišni ogrtač, košaru za stvari, rt na nogama, mijenjanje prostirke. Auto sjedalo može se koristiti kao stolica za ljuljanje ili nošenje.

Nedostatci modela uključuju visoku cijenu, odsutnost mreže protiv komaraca, malu veličinu košare, bučno zatvaranje ležišta kolica, usko mjesto na sjedalu automobila.

Model ocjenjivanja bio je 9.2.

Camarelo figaro

Model je univerzalan 2 u 1, težina kolica je oko 14 kilograma, sva četiri kotača su napuhana, prednji zakretni, šasija je sportska, tako da bolest pokreta nije previše glatka, apsorpcija udarca je dvostruko veća. Na kućištu možete postaviti automobilsko sjedalo, ali ga ne odgovara kompletu kolica. Moguće je ugraditi blokove okrenute prema majci i ulici. Povratak u kolijevku i jedinicu za hodanje može se podesiti. Uključene su komarac, kišni ogrtač, košarica za prtljagu, torba i poklopac na nogama.

Nedostatak ovog modela je vanjska presvlake, izrađena od tkanina ekonomske klase, glasni klik pri uklanjanju kolijevke iz kućišta, vlasnici također primijetiti manevriranje, što je inferiorno od nekih sličnih modela.

Ocjena ovog modela je 9 boda.

Camarelo picasso

Model je univerzalan 2 u 1, svi kotači su napuhani, lako se uklanjaju, prednji okretni s mogućnošću učvršćenja, centralna kočnica. Kolijevka je prostrana, naslon za glavu je podesiv, mogućnost instalacije za i protiv udarca, unutarnja presvlaka 100% pamuk može se ukloniti i oprati, vanjska kombinacija tkanine i kože, napa je opsežno i odstranjiva. Paket uključuje košaru za prtljagu s patentnim zatvaračem, vrećicu za stvari, rt na pješačkoj dvorani, kišni ogrtač i komarac. Šasija je presavijena.

Među minusima moguće je izdvojiti dizajn hodnika, koji je duži od šasije i dijete odraslog djeteta u ležećem položaju može stvoriti prednost i invalidska kolica će se preokrenuti.

Evaluacija modela na ljestvici s 10 točaka 8.

Camarelo sevilla

Jedan od najlakših modela 2 u 1 prikladan za zimu i off-road, težina kolica je 12 kilograma, širina šasije omogućava da stane u dizalo, ima elegantan dizajn i bogatu paletu boja. Svi kotači su napuhani, prednji kotači su nešto manji u promjeru i okreću se za 360 stupnjeva, moguće ih je zaključati u jednom položaju, sustav prigušenja se može podesiti. Kolijevka je dovoljno duboka s podesivim naslonom sjedala, a pramčanom hodu podesivo je i podesivo. Uključeno u kolica je košarica za prtljagu, mreža za komarce, vreća za odjeću i kišni ogrtač.

Među nedostatcima modela vlasnici zabilježili su uske mehanizme kočenja i nagib stražnjeg dijela šetnice, koji se čvrsto uklapa u uski lift.

Rezultat 9,3 bodova od 10.

Grupa Dada Paradiso Carino Alu

Model 2 u 1 iz renomirane poljske tvrtke moći će pružiti ugodnu zabavu za bebu. Šasija pripada polu-sportu, a njegova prepoznatljiva značajka je 2 para opruga koja osigurava glatku vožnju, naplatke na napuhavanje, samo zakretni prednji dio. Kolijevka se razlikuje od analoga u spuštenoj kapulji koja dobro pokriva dijete od vjetra, presvlake od prirodnih materijala, vanjski pokrivači koji odbijaju vodu. Blokovi se mogu postaviti okrenuti prema majci i ulici, u nazočnosti sigurnosnih pojaseva, poklopca na nogama, košaru za prtljagu.

Nedostaci modela su mala veličina poklopca u jedinici za hodanje i nedostatak pumpe, a ne svatko je prikladan za pumpanje kotača.

Pram ocjena 8,4 bodova.

Emmaljunga Mondial Duo Combi umjetna koža

Među sličnim modelima 2 u 1, ovo se koristi u smislu upravljivosti zahvaljujući napuhavajućim kotačima i pouzdanosti. Kvaliteta vanjskih pokrivača na visokoj razini (eko-koža), visoka strana na rtu i dugi vizir poklopca štite dobro od vjetra i lošeg vremena, a u šavovima kolica nalaze se šavni reflektori. Kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje. Košara za prtljagu je metalna i prostrana, pogodna za skupne kupnje. Mogućnost ugradnje sjedala i blokova automobila protiv i za kretanje. Ugrađena mrežica s otvorenim naslonjačem također dolazi pokrivač kiše.

U ovom modelu postoje nedostaci: visoka cijena, zbijena kočnica, čak i kada je presavijena zauzima puno prostora, usko sjedalo pješačke jedinice, težina kolica iznosi 17 kilograma.

Model ocjenjivanja 9.9.

FD Design Cobra

Nerijetko popularan model u Njemačkoj s 2 u 1 ima 3 kotača koji se mogu ukloniti, prednji zakretni kotač s prigušivačem, presavijeni prilično kompaktni, sklopivi krak, nožna kočnica. Krevet u kolijevci je dovoljno prostran, presvlaka od prirodnog materijala, mreža protiv komaraca ugrađena u rt. Na stražnjoj strani hodnika nalazi se 3 položaja nagiba, sigurnosni pojasevi, korak je podesiv, a košarica za prtljagu također je uključena u komplet. Ovaj model pobjeda među analogima u svjetlosti, a težina je samo 12 kilograma.

Nedostaci modela uključuju nedostatak deprecijacije, torbe za mamu i druge dodatke te nedostatak potpuno horizontalnog položaja u jedinici za hodanje.

Model ocjena je 9 bodova.

Sretan baby charlotte

Udobna, funkcionalna, klasična kolica, kolijevka ima moderan dizajn i razumnu cijenu. Model je lako presavijeni knjigom, a sva četiri kotača mogu se napuhati, a komplet uključuje mrežnu košaricu za prtljagu, komarac, kapu na nogama, sunčalište, vrećicu za odjeću i kišni ogrtač. Leđa u kolicima je podesiva, vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, kolijevka se može koristiti kao stolica za ljuljanje.

Nedostaci modela uključuju težinu kolica 14 kg, košaru košaru niske pozicije.

Evaluacija modela na skali od 10 točaka 9.

Hartan VIP XL

Model univerzalne kolica 2 u 1 njemačke kvalitete, teži oko 13 kilograma, ima originalni dizajn i bogatu paletu boja. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja imaju manji promjer i mogu se zakrenuti za 360 stupnjeva, a sklopivi mehanizam je mala knjiga. Dolazi s mrežicom protiv komaraca, kišnim kaputom i košarom za prtljagu. Leđa u kolijevci i hodnički blok je reguliran, dostupni su 5 pojasevi.

Među nedostatcima ovog modela možemo zabilježiti visoku cijenu, napa je malo kratka i kolijevka se ne zagrijava, stoga nije prikladna za naše zime.

Pram ocjena 8,7 bodova.

Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija)

Visokokvalitetni talijanski klasični model kolica-kolijevka ima lagani okvir, prostran kolijevka. Šasija je opremljena naplatnim kotačima u iznosu od 4 komada, lako se mogu ukloniti, a ne rotirajući. Zahvaljujući presvučivu presvlaku, prisutnosti podesivih ventila i izmjenjivog madraca, model je savršen za ljeto i zimu. Vanjski pokrovi izrađeni su od vodonepropusne tkanine, koja se može ukloniti, tako da se mogu prati. Sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju, pribor također uključuje metalnu košaru za kupnju, torbu, pumpu i sunčalište.

Nedostaci modela uključuju težinu od oko 15 kilograma i nagib okvira da se krek.

Ocijenite ovu kolica 10 bodova.

Jetem n-radost

Ovaj model 2 u 1 je najsloženiji univerzalni kolica, a okvir se razvija kao trska. Kolica su opremljena s 4 kotača, a prednja su dvostruka, okrećena su i držač. Nasloni blokova su podesivi, postoje sigurnosni pojasevi, uklonjiva poprečna šipka u jedinici za hodanje, komplet također uključuje torbu, mrežu za komarce, kišni kaban, mrežnu košaricu za prtljagu i sunčalište. Blokovi mogu biti instalirani na različitim mjestima.

Među nedostacima su male veličine košarice za kupnju, mali parametri kolijevke i igra ručica.

Ocjenjivanje ovog modela je 9 bodova.

Mali put

Jeftin i kvalitetan kolica, kolijevka na klasičnoj šasiji, težina je samo 12 kilograma. Kolijevka je izrađena od visokokvalitetnog plastičnog materijala s provjetrenim otvorima, a porozna struktura materijala ima nižu toplinsku vodljivost. Vanjski pokrivači izrađeni su od vjetra i vodootpornih tkanina, postoji širok raspon boja. Dizajn šasije omogućuje glatku vožnju, njegovu širinu je pametno dizajniran i pogodan je čak i za uski lift.

Među nedostacima ovog modela može se identificirati nekompliciran dizajn, mehanizam za podizanje leđa nije previše zgodan i "skromna" oprema.

Ocjena kolica na 10 točaka je 8 bodova.

Mima Xari

Univerzalna španjolska kolica 2 u 1 vrlo je različita u izgledu, a dizajn nema analoge. Materijali vanjskih pokrova su visokokvalitetni i skupi, lako se upravlja i manevrira zbog okretanja prednjih kotača, koji imaju manji promjer u odnosu na stražnje. Kolijevka se lako pretvara u sjedalo, prilično je prostrana. Razlika u dizajnu modela je mjesto i trgovi za kupnju i torbe na dnu kolica, torba za pribor napravljen u obliku kovčega. Nosač se ne zagrijava, tako da neće raditi za rusku zimu.

Nedostaci modela uključuju nagib okvira da se krek, kvaliteta amortizacije nije off-road, samo za glatki asfalt.

Pram ocjena 9,2 bodova.

Navington karavel

Klasična kolica, prosječna cijena cjenovnog dometa. Model ima velike gumene kotače s metalnim žbunjama, lako ih je ukloniti i oprati, zbog toga što kolica imaju dobru sposobnost križanja čak i off-road, amortizacija je meka, postoji funkcija bolesti kretanja. Okvir je izrađen od nehrđajućeg čelika, lako je nabirao knjigu. Izvan kolijevke je prekriven ekološkom kožom, srednje veličine, leđa je podesiva (3 položaja), izolirana. Model je opremljen kompletnim setom, ovdje je košarica za prtljagu, kišni ogrtač, komarac i rt.

Značajni nedostatak modela je njegova glomaznost i težina od 17,5 kilograma.

Ocjena je 9,5 bodova.

Peg-Perego Culla-Auto

Jedan od najboljih klasičnih kolica za invalidska kolica napravljen u Italiji. Kućište je lako presavijati, opremljeno je velikim napuhavajućim kotačima koji se lako uklanjaju, a prozirni amortizer daje model glatku vožnju, a kočnica se postavlja na stražnje kotače. Kolijevka se zagrijava, materijal vanjskih pokrivača je vodootporan, a vanjski se sloj lako uklanja i kolijevka postaje prozračna, dno je ortopedska. Naslon za glavu kolijevke se može podesiti bez uznemiravanja bebe bebe, ima i funkciju ljuljačke. Mreža za komarce montirana je u pokrovu kolijevke, ima pričvrsne trake za ugradnju u automobil, ima košarica za prtljagu.

Među nedostacima modela je teška težina, a svi ostali pribor moraju se kupiti zasebno.

Procjena kolica 9.9.

ROAN Marita

Kolica su univerzalni 2 u 1, može se upravljati od rođenja djeteta i do 3 godine, kao i tijekom cijele godine. Kolijevka poljske marke ima veličine iznad prosjeka, opremljena je ventiliranim naslonima za glavu i ortopedskim madracem, ima 6 položaja naslona za glavu. Kaciga kolica je izrađena od vodonepropusnog tkanina, sposobna je zatvarati mrvice od vjetra. Blokovi modela mogu se postaviti protiv i iza tijeka kretanja. Rt i poklopac se lako pričvršćuju na šetnju, bez kojih je sjedalo lagano (ljetna verzija).

Nedostatci kolica uključuju nagib okvira na prskanje, što zahtijeva česte podmazivanje, niska razina upravljivosti zbog okretanja kotača, pokrivač kiše i mreže protiv komaraca nisu uključeni u kit.

Model ocjenjivanja 9.2.

Srebrni križ Sleepover Sport

Kvalitetna kolica za transformatore 2 u 1, jedna jedinica pretvara se u sjedalo i može raditi do 4 godine, može izdržati maksimalnu težinu djeteta od 20 kilograma. Sva presvlaka izrađena je od hypoallergenic breathable materijala, naslon za glavu je podesiv, postoji sustav ventilacije, kapuljač i branik su uklonjivi i lako podesivi, postoje sigurnosni pojasevi. Šasija je opremljena s 4 velika kotača, vrećicu, košaru za prtljagu i kišni poklopac su uključeni u paket.

Nedostatak modela je visoka cijena i težina od 17 kilograma.

Pram ocjena je 9,4 bodova od 10.

Tako skakač

Univerzalni Poljski Model 2 na 1, to se smatra zbog kotačima terenska vozila napuhavanje 4, prednji dio koji se zakreću za 360 stupnjeva, to je lako ukloniti i oprati. Kolijevka je prostrana čak i za dijete u zimskoj odjeći, naslon za glavu ima 3 položaja, unutarnja presvlake su gusta i meke zidove, napa je opremljena prikladnom ručkom za nošenje jedinice. Svi blokovi su postavljeni okrenuti prema ulici i majci, au verziji za šetnju postoji prozor kroz koji je prikladno pratiti stanje djeteta. Snop uključuje rt na nogama, kabanica i moskitka također 5-point pojas kako bi se osigurala sigurnost odrasle djece.

Nedostaci modela uključuju težinu i moguću zamjenu kotača ili nekoliko.

Ocjena kolica 9.5.

Tutis je nov

Ovaj model od 2 in 1 vrijedan je natjecanje za skuplje kolege. Šasija je opremljena sustavom prigušenja koji se može podesiti, čvršću za asfalt i mekši za off-road. Prednja osovina je manja u širini od stražnje osovine, dizajn ima 4 kotača, košaru za prtljagu je prostrana, oprema je bogata. Lagano kolica (11 kilograma) doprinosi njezinoj manevrvosti. Naslon za glavu i naslonjač pješačkog bloka lako mijenjaju položaj.

Nedostaci modela uključuju malu udaljenost između osovina, što otežava nadvladavanje rubnjaka, a teško je odabrati kolicima za pješake.

Ova kolica imaju visoku ocjenu od 9,8 bodova.

Verdi Faster Classic

Povoljni univerzalni kolut 2 u 1, težina modela čini 12 kilograma, a istodobno kolijevka ima veličine više od prosjeka i vrlo je opsežna. Kolijevka se ne puhuje, dno je plastično samo pola, druga polovica membrane. Šasija ima 4 kotača na napuhavanje i lako nabira knjigu, sustav prigušenja opruge osigurava mekanu vožnju. Postoji košarica za kupnju i prozor u jedinici za hodanje za prozračivanje i mogućnost promatranja bebe kada je jedinica postavljena okrenuta prema ulici.

Glavni nedostaci kolica su njegova glomaznost i položaj kočnice nije vrlo prikladan.

Model ocjenjivanja 9.2 pokazuje 10.

Verdi brže moderna

Nosač 2 u 1 razlikuje se od prethodnog modela u strukturi šasije. Sportska šasija dopušta mu manevriranost, ali istodobno se gubi glatkoća staza, sustav apsorpcije udarca opruga, udaljenost između osovina omogućuje da se "ne skoči" na stepenicama. Prema veličini hodnika i kolijevke, modeli se ne razlikuju, moguće je postaviti automobilsko sjedalo. Komplet set modela je bogat, košarica za prtljagu je mreža. Šetalište je opremljeno sigurnosnim pojasevima s mekim slojevima.

Nedostaci invalidskih kolica uključuju kotače koji mogu zahtijevati zamjenu i malu veličinu vrećice za majku.

Ocjena kolica na 10 točaka je 9 bodova.

Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Pojava djeteta znači potrebu za kupnjom kolica za novorođenče. Na prvi pogled, ovaj zadatak može se činiti vrlo jednostavan, ali kako se praksa pokazuje, prilično je teško odabrati jeftin i prikladan model. Nemojte zaboraviti da kolica trebaju biti udobna ne samo za dijete nego i za roditelja. Na našem rangu prikupili smo deset od najboljih opcija koje imaju dobre kritike zadovoljnih vlasnika.

Top 10 najboljih kolica za bebe 2018-2019 godine

Prije sastavljanja ove ocjene odabrali smo najpopularnije modele na tržnicama pa smo pažljivo proučili povratne informacije od korisnika i stručnjaka. Ono što je izašlo iz ovoga, vidi dolje.

10 Navington Caravel (nosač)

Prosječna cijena: 22.730 rubalja.

Otvara našu ocjenu Poljski kolica, kolijevka za djecu do 6 mjeseci - Navington Caravel. Značajka ovog modela je poseban sustav zakretanja prednjih kotača, što uvelike olakšava kontrolu na ravnoj cesti. Ako je potrebno, kotači se mogu učvrstiti. Također treba spomenuti i mekani proljetni jastuk i kotači na napuhavanje s promjerom od 31 cm, tako da dijete će biti udoban čak i tijekom šetnje na pijesku i tla.

Okvir kolica je potpuno izrađen od čelika, koji je s jedne strane velika plus - izdržljiva konstrukcija, s druge strane minus - puno težine. Ispod je prostrana metalna košara u kojoj možete kupiti trgovine. Dolazi s posebnim slučajem koji može pokriti stvari i proizvode u košarici. Za udobnost roditelja osigurana je teleskopska ručka, koja se može podesiti u visini ovisno o visini roditelja (73-112 cm).

Sam kolijevka izrađena je od kvalitetnih materijala, a zahvaljujući velikom (79x36 cm) dijete će biti prostrano i udobno u njemu. Radi praktičnosti i zaštite, proizvođač je osigurao prisutnost prozora na kolijevci za prozračivanje, mrežice za komarce, sunčane vrećice, uklonjive madrace i tako dalje. Sam ležaj je prilično lagan i ima jednostavan mehanizam za uklanjanje, zbog čega je lako prenijeti odvojeno.

Zbog prostrane kolijevke i velikih kotača, veličina Navington Caravela pokazala se prilično velikom. Unatoč tome, širina kućišta zadržava standardne parametre (59 cm), tako da se invalidska kolica lako mogu uklopiti u bilo koji lift.

Napravimo ocjenu kolica za novorođenče

Nije neophodno lagano odabrati izbor dječjeg kolica. Nakon stjecanja, može biti glomazno ili previše tijesno, nezgrapno ili nesigurno za dijete. Napravimo ocjenu uspješnih modela invalidskih kolica za novorođenče, zabilježit ćemo njihove snage i slabosti.

Kako odabrati kolica za novorođenče?

Prilikom izbora morate biti vođeni izgledom, opremom, sigurnošću, udobnošću djeteta i udobnošću za odrasle, cijenom.

Sigurnost i udobnost za dijete određuje se dobrom amortizacijom, dovoljno velikom košarom kolica, visokim branicima, udobnim napa, vjetrovitim i vodootpornim rtom.

Prilikom proučavanja kolica za novorođenčad i sastavljanja ranga od najboljih, takav pokazatelj koji je pogodan za odraslu osobu od velike je važnosti. Uključuje pokretljivost, lako sklapanje i slična svojstva.

Niti zadnji kriterij za procjenu "dječjeg prijevoza" je njezin trošak. Naravno, skuplji modeli "odrastaju" nisu ni jedan ni čak ni dvije generacije. Ali ako je proračun ograničen, onda je vrijedno razmotriti robu jeftinijem proizvođaču.

Koja je tvrtka bolja?

Vodeće pozicije na tržištu dječjih kolica pripadaju talijanskim proizvođačima, kao što su Peg Perego, Chicco, Inglesina. Također na ljestvici najboljih dječjih kolica za novorođenče vode su Hartan (Njemačka), Silvercross (Velika Britanija) i Bebecar (Portugal). Kolica za svaku od ovih marki imaju vlastitu zest. Na primjer, "Talijani" su dobri u ljetnim i izvanrednim razmjerima. Engleski modeli su vrlo praktični. U portugalskim kolima sve je promišljeno na najmanji detalj. Kvalitetom njemačkih proizvođača da se natječu vrlo je teško.

Posljednjih godina poljski tvrtke poput TAKO, Lonex, Caramelo, Roan, Baby Design dostojno su se proglasile. Ocjenu dječjih kolica za novorođenčad mogu se dopuniti kineskim markama (Baby Care, Geoby) i jeftinim domaćim opcijama (Little Trek, Strijelac).

Najbolje zimske kolica

Razmotriti najuspješnije modele zimskih kolica.

Tutiz zippy

Tutiz Zippy (Litva) ističe se na ljestvici najboljih dječjih kolica za novorođenče.

Njegove prednosti:

 • Upravljivost i dobra upravljivost.
 • Jednostavna njega za presvlake. Tkanina za kolica tretirana je srebrnim ionima, što čini lako uklanjanje mrlja.
 • Podesiva visina ručke.
 • Gumeni kotači i ojačani okvir.
 • Kompletna kolica su takvi prikladni trikovi poput vrećice za mama, topli poklopac na nogama, kišni pokrivač, mreža protiv komaraca.
 • Wide kolijevka, udobna za dijete.

Među kontra, bilježimo visoke troškove.

Valco Baby Quad X

Model australskog proizvođača vodi u ocjeni invalidskih kolica za zimu za novorođenčad.

Pozitivno ga obilježava:

 • Velika kapulja koja pokriva bebu od kiše i vjetra.
 • Veliki napuhani kotači, prednji okretni kotači.
 • Prigušivači amortizera za besprijekoran rad.
 • Visoka upravljivost.
 • Podesiva visina ručke.
 • Dodavanje kolica u sekundi s jednom rukom.

Ovaj model hodanja izrađen je za djecu dulje od šest mjeseci. Njegov nedostatak je visoki trošak.

Tako captiva mohican

Univerzalni model koji je okusio mnoge domaće kupce.

Njihov je izbor određen sljedećim karakteristikama:

 • Veliki kotači.
 • Kolica za manevriranje.
 • Širok kolijevka.
 • Odgovarajući hladnoj klimi.
 • Kompaktnost.
 • Zgodan sklopivi "knjiga".

Među minusima može se zabilježiti velika težina (16 kg) i neugodna košarica.

Roan marita

Karakterizira ga dobra vožnja, udobna kolijevka s nezgrapanim i kompaktnim modelom. Od minusa vrijedi spominjati nepotpunu opremu s dodatnim priborom (nedostatak mreže za komarce i kišni kaput), nepouzdanu nogu i nožnu kočnicu koja se boji pijeska i prašine.

Noordline edel

Njegova glavna prednost je udobna, prostrana i topla kolijevka. Stranice nisu pušene, naslon za glavu je podesiv, poklopac se spušta u tišini. Tkanina presvlake na postolju može se lako ukloniti, može se uvijek oprati.

Kolica imaju blagi udar zahvaljujući velikim kotačima i amortizeri. Kaciga na hodniku je velika, pouzdano štiti dijete od vjetra ili sunca.

Kolica su opremljena toplom omotnicom od ovčjeg kože, koja se može koristiti kao deka ili madrac. Osim omotnice dolazi toplo poklopac za noge, kišu, mrežu za komarce, torbu za mamu.

Model je pogodan za klimatske uvjete Rusije.

Nedostaci uključuju preveliku košaru za kupnju koja dodiruje rubnike.

Najbolje kolica 3 u 1

Istaknite prvih pet u ovom segmentu.

Camarelo carmela

Camarelo Carmela (Poljska) zauzima vodeću poziciju u kategoriji 3 u 1 dječjim kolicima.

Uz kolijevku i šetnju, kolica su opremljena auto sjedalom. Kada se montira, težina modela je 11 kg. Mama bi mogla ići na šetnju bez pomoći.

Prednosti kolica uključuju vrstu dodataka - "knjigu". Ovaj model pozitivno karakteriziraju veliki kotači na napuhavanje. Stražnji kotači se okreću, tako da je kolica manevrirana. Dobri apsorberi pružaju mekanu vožnju i propusnost modela. U međuvremenu, valja istaknuti prostrani kolijevka koja se može koristiti već duže od šest mjeseci, čak i velika djeca.

Cam dinamico

Glavna razlika i prednost modela CAM-a Dinamico je njegova sposobnost da se lakše preklopi. Stoga je kolica idealna za nošenje beba u automobilu. Kupnja zasebno automobilsko sjedalo nije potrebna.

Kolica su mnogo jednostavnija od analoga. Ali kolijevka u njemu je manja, košarica nije prostrana, a kotači su inferiorniji od konkurenata.

Tutis je nov

Jedna od njihovih uspješnih mogućnosti je Tutis Zippy New. Model nije nova, ali proizvođač ga stalno prilagođava, uzimajući u obzir nedostatke pronađene tijekom rada. Dizajn kolica je postao praktičniji, postoji bolji sustav deprecijacije, prilagođavajući se vrsti ceste.

Uzimajući u obzir cjelokupni model modela (košarica za kupnju, kišni kaput, komarac, torba za majku), prosječni trošak između analoga s visokokvalitetnim performansama može se nazvati jednim od najboljih.

Tutek Tambero ECO kožna torbica

Drugi model poljskog proizvođača Tutek Tambero ECO Leatherette zaslužuje da bude uključen u ocjenu kolica za novorođenčad. Njegova glavna prednost je ugodno mjesto za dijete.

Tutek Tambero ECO Leatherette ima sljedeće karakteristike:

 • Tapetarstvo od ekološke kože.
 • Velika napa.
 • Visina ručke može se podesiti.
 • Veliki napuhani kotači, prednji, imaju zakretni mehanizam koji se lako blokira.
 • Kutija za kolica je izrađena od aluminija radi olakšavanja težine.
 • Kolijevka i hodnički blok mogu se postaviti i u smjeru kretanja i protiv.

Korisnici imaju sljedeće nedostatke:

 • Kočija je glomazna.
 • Eko-kožni presvlake će napraviti dobar posao tijekom hladne sezone. No, ljeti beba može biti vruća u takvoj kolicima.

Geoby C703-H

Univerzalni model kineske proizvodnje proglasen je prikladnim za bebe od rođenja do 4 godine. Ima čelični okvir, 4 položaja leđa, ručica za biranje. Kotači su veliki, na napuhavanje, nema mehanizma za okretanje. Šetalište je postavljeno kako prema majci tako i dalje od nje.

Kolica su opremljena kolijevkom, košaricom za kupnju, kišnim ogrtačem, komarcima, vrećicom za majku, nadstrešnicom i rtom za noge.

Glavni nedostatak ovog modela je njegova težina (20 kg). Međutim, s obzirom na nisku cijenu i dobru propusnost, kolica će postati pouzdan pomoćnik majke.

Najbolje kolica 2 u 1

2 u 1 dječja kolica ocjena uključuju Mima Xari, Camarelo Sevilla, Adamex Barletta, Sojan Zippy Lux.

Mima Xari

Ocjena kolica za novorođenčad 2 u 1 otvara model Mima Xari (Španjolska). Ovo je predstavnik nove generacije, pouzdan, elegantan, lijep i udoban. Ne samo prva, već i druga i treća djeca mogu odrasti u invalidskim kolicima.

Opremljen je jedinicom za hodanje s ugrađenim kolijevkom, mrežicom za komarce, kišnim ogrtačem, madracem, nogom. Kolica imaju visoku upravljivost, lako ga možete upravljati s jednom rukom. Model nije cjelovit i lagan.

Ova opcija nije proračun. Mnogi su obeshrabreni troškovima kolica. Nema smisla kupiti takvu mogućnost za obitelj koja ne planira visoki trošak dječje mirazine.

Kolica su dizajnirana da zadovolje klimatske značajke južnog dijela Europe. Stoga je glavna prednost - manevriranje. Izgubljena je na snježnim, slabo izbrisanim ruskim cestama.

Camarelo sevilla

Glavne prednosti ovog univerzalnog modela su njegova pouzdanost, jednostavnost korištenja, kompaktnost i lakoća (težina do 12 kg). Ima velike kotače na napuhavanje, prednji zakretni kotač. Ručka je podesiva po visini.

Kao nedostaci, mnogi korisnici ukazuju na malu košaricu za kupnju i niski odbojnik.

Adamex barletta

Glavna prednost ovog modela je upravljivost. Podvozje je uže od analoga. Zbog toga se kolica lako uklapaju čak iu malom dizalu. Sljedeći plus robusni su kotači s okretnim mehanizmom, koji mogu upravljati rubnikom. Adamex Barletta karakterizira prostrano kolijevka.

Nedostatak ovog modela može se pripisati njezinoj težini - to je mnogo više od sličnih mogućnosti.

Sojan zippy lux

Model ima mnoge prednosti. To je manevriranje, jednostavnost rada, prostrani ležaj, dobra apsorpcija udarca, udobna napa.

Od minusa vrijedi zabilježiti puno težine. Stoga kolica nisu prikladna za kuće bez dizala.

Najbolje kolica, kolijevke

Razmislite o najuspješnijim modelima.

Sretan baby charlotte

U ocjeni kolica za invalidska kolica za novorođenčad možete uključiti Happy Baby Charlotte. To je kolica s dobrim križem, zahvaljujući velikim napuhavajućim kotačima. Težina modela je nešto više od 13 kg, pa je prikladna za kuće bez dizala. Prednosti kolica mogu se pripisati i njegovu demokratsku cijenu.

Peg-Perego Culla-auto

Ova kolica mogu pjevati beskrajne hvale. S jedne strane, ovo je vječno slatko "klasično". S druge strane, model je stvoren uzimajući u obzir sve zahtjeve modernosti. Kolica su vrlo visoke kvalitete. Vrijedno je istaknuti dobar dizajn. "Čip" ovog modela je prisutnost sustava koji regulira protok zraka u kolijevci. Košarica je udobna, nije skučena, a unutarnja podstava izrađena je od prirodnih tkanina.

Nedostaci uopće nisu vidljivi. Ako moramo pronaći grešku, možemo uočiti nedostatak kišnog ogrtača i torbu za majku u paketu.

Sonata za njegu beba

Ovo je klasična verzija kolica za bebe do šest mjeseci. Model ima velike kotače na napuhavanje, dobru apsorpciju udarca, toplu kolijevku. Zgodan sklopni mehanizam "knjiga", drška za podizanje prema visini, kapuljač, ugodne stvari u kompletu (mreža za komarce, pumpa, kišni poklopac, vrećica), lagana težina (12 kg) i povoljna cijena čine ga privlačnim kupcima.

Inglesina Sofija

Ima visoku kvalitetu izvedbe. Konzervativizam dizajna nadoknađuje pogodnost za dojenčad i odrasle osobe.

Baza kolica je izrađena od aluminija, tako da je dizajn svjetla što je više moguće. Inglesina Sofia ima velike kotače na napuhavanje, dobar jastuk, prostran kolijevka.

Najbolje transformirajuće kolica

Među kolicima ovog tipa ističu se Cura Cybex, Hauck Montana Air B-12, Marimex Marsel, Slaro Kiddo 09.

Cura cybex

On vodi našu ljestvicu najboljih transformatora za novorođenčad. Ova elegantna kolica njemačkog proizvođača odlikuju se predodžbama o svim detaljima, upravljivosti i jednostavnosti. Njegova težina ne prelazi 11 kg.

PVC kotači. Moguće je da mekoću udara gubi malo, u usporedbi s gumom na napuhavanje.

Hauck Montana zrak B-12

Pruža udobnost za bebu. Ima flip handle, naplatne kotače. Paket uključuje prtljažnik, zgodnu košaru za kupnju, kapu za noge, madrac i zagrijanu omotnicu.

Nedostaci uključuju veliku težinu kolica. Ovaj nedostatak je inherentan gotovo svim transformatorima.

Marimex Marsel

Tarnsformer ekonomska verzija, kombinirajući dobru upravljivost, bogatu opremu i udobnost za dijete s lošom upravljivosti i teškom težinom (18 kg). Prikladno za roditelje koji se ne moraju svakodnevno penjati u malom dizalu ili na stepenicama koji žele kupiti invalidska kolica od rođenja do tri godine, uz malu naknadu.

Slaro Kiddo 09

Zanimljivi dizajn, stabilnost, dobra apsorpcija udarca, podesiva ručka i visoka propusnost čine ga atraktivnim za moderne roditelje. Prikladno mjesto za bebu, prostrana košarica također pozitivno karakterizira ovaj model. Zbog svega toga pripisujemo puno težine i glomaznosti.

Najbolje kolica za blizance

Među kolicima za novorođenčad na ljestvici najboljih za blizance mogu se razlikovati sljedeće pet.

Tako jumper duo

Među kolicima za novorođenčad na ljestvici najboljih za blizance mogu razlikovati model poljskog proizvođača Tako Jumper Duo. Kolica imaju zakretne kotače, zasebnu kolijevku za svako dijete, lagani aluminijski okvir, ručicu podesivu po visini i lijep moderni izgled. Stabilan je i vrlo pokretljiv.

Kolijevka i hodnički blok mogu se postaviti i na putu i protiv pokreta. Nosač lako razvija "knjigu".

Nedostatak je širina baze od 92 cm, stoga ga nećete moći prevoziti u običnom putničkom dizalu.

Ugodan dvojac

Ovaj model za blizance karakterizira manevriranje i praktičnost. Sjedala mogu biti postavljena okrenuta prema majci ili u smjeru putovanja. Kotači su veliki. To osigurava visoku križnu kolica, čak i na lošim cestama. Kolica imaju malu širinu, pa se uklapaju u standardne vrata.

CasualPlay S-Twinner

Udoban model. Okvir je izrađen od aluminija, koji olakšava težinu strukture, zadržavajući svoju snagu. Sjedala su smještena "vlakom". Mogu se pričvrstiti jedan prema drugome i suočiti se s majkom. Narublja šasija omogućuje vam da se kolica ukrcate u redovni putnički lift i jednostavno proći kroz sve vrata.

Hauck Roadster Duo SL

Ovo je lagani model za hodanje blizanaca. Kompaktan, manevriran. Ima velike gumene kotače, dobro ublažavanje, zahvaljujući kojima se lako kontrolira. Prednosti ovog modela uključuju praktičnu košaru za kupnju.

Bugaboo magarac Twinn Oll Black

Ova elita klasična kolica razlikuju se po visokim troškovima i kvalitetom izvedbe. Svijetla, pogodna za majku i djecu. I kolijevke, hodajući blokovi i sjedala automobila mogu biti pričvršćeni na bilo kojem mjestu. Ovaj model se lako može pretvoriti u verziju za vrijeme.

Vrh kolica

Ovdje su najuspješniji modeli.

Maclaren globetrotter

Na ljestvici najboljih kolica za novorođenčad može se zabilježiti lako i praktično Maclaren Globetrotter. Njegova težina ne prelazi 5 kg. Jedna od prednosti je jednostavnost dodavanja, podesivi leđa, velika napa, plutajuće dvostruke kotače, ugrađeni remen za nošenje na ramenu, lako uklonjivo sjedalo. Uključeni pokrivač kiše.

Chicco snappy

Jednostavan, lagan (5,7 kg) i elegantan pješački štap pogodan za gradske šetnje i putovanja. Opremljen velikim vizirom, dvostrukim madracem, sigurnosnim pojasevima i kišnim kabanicama. Stražnjica kolica može se podesiti u dva položaja.

Geoby D208DR-F

Ima atraktivan modernog dizajna. Izrađena od pamučne tkanine s impregnacijom, tako da se ne mokri i manje onečišćuje. Nosač se lako razvija, ima leđa koja se naslanja natrag u vodoravni položaj. Prednji kotači su opremljeni okretnim mehanizmom s mogućnošću pričvršćivanja. Težina kolica je 7 kg.

Espiro Metro

Dobra verzija šest kotača za djecu od šest mjeseci do 3 godine. Njegova težina iznosi 7 kg. Espiro Metro ima podesivi naslon sjedala na nekoliko mjesta, uključujući i horizontalnu. Kolica su pokretljiva, pogodna za dijete i za odrasle. Među minuses - ne-uklonjiv slučaj. Oprati je problematično.

Najbolje lagane kolica

Na ljestvici laganih kolica za novorođenčad prikazuju se sljedeći modeli.

Bugaboo pčela

Nije jeftina, moderna, lagana kolica mase do 8 kg za moderne majke. Ako kupite dodatni brod, tada se ovaj model može koristiti za novorođenčad. Kolica imaju podesivu duljinu sjedala, dobru upravljivost i apsorpciju udaraca, veliku košaru za kupnju.

Od minusa, možete ostati na odsutnosti odbojnika, tanke nape, male veličine kotača i nezgodnih stezaljki.

Srebrni križ zasljepljuje

Vrlo lagana kolica (5,3 kg). Ima mogućnost naginjanja leđa, velike nape, košare i pojasa za nošenje na ramenu. Nedostaci ovog modela su isti kao i svi trska: to su mali kotači, zbog čega propušta propust kolica i mala košarica.

Ali općenito, model je uspješan, zaslužuje pozitivnu povratnu informaciju.

Phil i Teds Smart

Kolica su lagana, manevrirana i kompaktna. Jednostavno se uklapa u automobil i stan. Valja istaknuti elegantan izgled. Kolijevka se može koristiti kao auto sjedalo.

Od minusa, nedostaje apsorberi, tvrdih kotača, male dimenzije bassineta i malu košaru za kupnju.

Cybex callisto

Jeftina kolica Cybex Callisto zaslužuju pozitivnu povratnu informaciju o sljedećim specifikacijama. Vrlo je pokretljiv, brzo se preklapa u trsku. Pojedinačni kotači s dobrom apsorpcijom udarca pružaju mekanu vožnju. Velika napa će pouzdano zaštititi dijete od sunca i vjetra. Ako kupite auto sjedalo i kolijevku, možete ga koristiti od rođenja.

Nije lako napraviti ocjenu i odlučiti koje su kolica bolja za novorođenčad, jer roditelji imaju različite uvjete za ovu stavku. U svakom slučaju, ta bi kupnja trebala dugo trajati. Stoga bi se njegov odabir trebao uzeti ozbiljno ispitivanjem pozitivnih i negativnih obilježja.