Najbolje dječje čahure za novorođenčad: odabiremo udoban krevet za malu djecu

Zasnivanje

Izgled malog djeteta je nova i vrlo ugodna pozornica u životu svake obitelji. Pripremajući se za rođenje djeteta, roditelji pažljivo proučavaju sve što može biti korisno za njegu bebe i nastoje stvoriti maksimalnu udobnost za njega.

Jedan od važnih trenutaka u organizaciji života novorođenčeta je izbor kreveta. Različite robne marke proizvode mnogo različitih varijacija kreveta i bouncers za spavanje. Među raznolikosti postoje klasični kreveti, kolijevci za bebe, mali kolijevci i postignuće posljednjih godina - kolijevka za novorođenčad.

imenovanje

Cocoon obećava stvaranje osjećaja coziness i comfort za dijete od prvih dana života, omekšati prilagodbu u novom prostoru. U samom se smislu naziv uređaja - "čahura" u potpunosti karakterizira proizvodom, jasno je da će dijete biti što udobnije u njemu, kao što majka ima u trbuhu. Cocoon će omogućiti djetetu da se osjeća potpuno sigurno i da se ne boji velikog prostora na koji se beba tek počinje koristiti.

Možete koristiti čahuru od prvog dana beba života i do 4 mjeseca. Madrac je prilično mekan prema dodiru. Ne ograničava kretanje mrvica i potpuno ponavlja oblik njegova tijela. Dijete koje spava u čahuri osjeća se udobno, mirno i sigurno.

Čahura se može nazvati uistinu jedinstvenim izumom. Pomaže bebi da spava u grupiranom položaju s lagano savijenom kralježnicom. Ova pozicija je vrlo pogodna za dijete. Dakle, mrvica može mirno dodirnuti sebe, lice. Anatomski položaj u kojem dijete živi uz pomoć čahure pruža manje bolne senzacije tijekom kolike i smanjuje nelagodu.

Prisutnost povećanog mišićnog tonusa u mrvicama često negativno utječe na njegov psihološki i fizički razvoj. Krevet pomaže u izbjegavanju pojave tonova zbog ergonomije.

Također je važno da je čahura dizajnirana za prerane bebe težine do 3 kg. Uređaj se može staviti u glavni krevet, pa čak i kolijevku kolica. U bolnici će postati neophodna, gdje će mama i beba morati provesti neko vrijeme.

Preporučujemo da pogledate videozapis o imenovanju čahure za novorođenčad:

Malo povijesti

Kinesiterapist, specijalist specijalnih fizioterapeutskih tehnika u liječenju mišićno-koštanog sustava - Daniel Suldiuksi i njegov tim neonatologa, razvili su uređaj za 10 godina, koji sada nosi naziv "Cocoon". Cilj stručnjaka bio je stvoriti anatomski oblik pozicioner sposoban "pamtiti" oblik djeteta tijelo, pružajući ga s prethodno poznatom okruženju, što je prilagodba na vanjske okoline glatka, pomaže da se omekša stanje stresa stanje nakon rođenja.

Na prodaju, čahura se pojavila 2008. godine, a od tada samo dobiva popularnost među liječnicima i roditeljima diljem svijeta. Madrac je postao neophodan asistent ne samo za mame i tate, nego i za liječnike, jer koristi se u nekim klinikama za novorođenčad.

Veličina stolnog kreveta

Postoji nekoliko veličina kolijevke - čahura za djecu:

U Francuskoj se ležajna čahura koristi u više od 100 domova za majčinstvo. U Rusiji su takvi kreveti već uspješno korišteni u Moskvi i moskovskoj četvrti, Habarovsk, Khanty-Mansiysk i drugim gradovima.

Top 5 najboljih modela

Moderno tržište nudi veliki broj različitih modifikacija pozicionera. Svaka ima svoje prednosti i značajke, ali glavni zadatak kvalitetne čahure je poticanje djeteta emocijama i stvaranje fiziološke udobnosti u prvim mjesecima života. Možete odabrati najpopularnije i najpopularnije.

RedCastle Cocoonababy

Napravio je krevet u Francuskoj, a težina je samo 1 kg. Čahura je napravljena od posebnog materijala koji, zbog elastičnosti, stvara senzacije koje dijete osjeća u maternici.

Sam madrac izrađen je od visokokvalitetne pjenaste pjene od 100%, list je izrađen od pamuka, kao i zaštitni pojas od pamučne i poliesterske vune. Visina čahure je 19 cm, a duljina 69 cm.

  • podsjeća na stanje fetusa u djece;
  • smanjuje rizik od straha od velikog prostora;
  • smanjuje rizik od povećanog tonusa;
  • smanjuje nelagodu iz crijevne kolike;
  • pogodno za prerane bebe;
  • minimizira rizik od plagiocefalije (ravna glava);
  • osigurava uravnotežen razvoj djeteta u prvim mjesecima života.

Minus: visoka cijena. Prosječna cijena: 11.000 rubalja.

Preporučujemo gledanje videozapisa Cocoonababy Cocoon iz RedCastlea:

Farla beba ljuska

Cocoon je izrađen pomoću tehnologije supernove u Rusiji, proizvodni pogoni nalaze se u St. Petersburgu. Visina kolijevke je 19 cm, duljina 69 cm, a širina 40 cm.

Proizvod se temelji na pjenastoj pjeni, koja omogućuje "pamćenje" oblika djetetovog tijela. Dovršeno je s odstranjivim vodootpornim pamučnim jastucima, velcro valjkom za regulaciju veličine, zatezačem pojasa i posebnom vrećicom za transport proizvoda.

  • uporaba supernova materijala;
  • MemoryFoam sustav omogućava pamćenje oblika tijela;
  • produljuje prenatalne senzacije bebe, pozitivno utječu na prilagodbu vanjskom svijetu;
  • smanjuje grčeve i bolove od crijevne kolike;
  • smanjuje refleks nehotičnih treskanja;
  • smanjuje rizik od deformacije lubanje.

Cons: Prema roditeljima koji su se odlučili za Farla baby Shell, kontra nisu pronađeni. Prosječna cijena: 6 500 rubalja.

Kolijevka "Zevushka"

Proizvod je izrađen u Rusiji od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Anatomska čahura ima nestandardne dimenzije: dužine 70 cm, širine 43 cm i visine 20 cm.

Dovršen je s čahurama s listom pamuka, držeći remen i poklopac otporan na vlagu. Težina proizvoda iznosi 2 kg.

  • smanjuje crijevnu koliku;
  • smanjuje rizik od deformacije lubanje;
  • ima anatomski ispravan oblik, zauzima zavoje tijela djeteta;
  • dodatni list uključen;
  • visoka kvaliteta.

Cons: teži od analoga. Prosječna cijena: 6000 rubalja.

Preporučujemo da gledate videozapis o čahuri Yawn:

DolceBambino

Cocoon je izrađen u Rusiji od pjenastog polimera, poklopac je izrađen od 100% pamuka. Veličina madraca je prilično standardna: visina 18 cm, duljina 70 cm i širina 41 cm. Čahura težak 2 kg.

  • ponavlja oblik djetetovog tijela;
  • pruža udoban san;
  • smanjuje bol od kolike;
  • ima odgovarajući sustav cirkulacije zraka pod djetetom;
  • minimizira rizik promjene oblika lubanje;
  • prisutnost dodatnih listova različitih boja.

Cons: Prema brojnim recenzijama od roditelja, nema stvarnih nedostataka korištenja ovog proizvoda. Prosječna cijena: 6000 rubalja.

BabySit ("bun")

U Rusiji je napravljen čahura, a proizvođač opisuje uređaj kao kolač - to se ime može naći u svim online trgovinama gdje se prezentira madrac ove tvrtke. Ima punilo, naime polistirolne kuglice.

Dimenzije "buns" premašuju standard: 80 cm je dužina, 45 cm širine i visine 35 cm. Kućište od čaše izrađeno je od laganog velura.

  • niska cijena;
  • mogućnost prikladnog hranjenja djeteta;
  • prisutnost "vlastitog" udobnog prostora za dijete.
  • nema mogućnosti spavanja;
  • nedostatak ergonomije;
  • velike veličine;
  • Funkcije su slične funkcijama ležaljke.

Prosječna cijena: 3000 rubalja. BabySit je jedan od najpopularnijih modela kokosovih kolijevki.

Upute za uporabu

Korištenje madraca nije teško. Prije početka korištenja, trebate "prilagoditi" madrac prema rastu djeteta. Sve čahure opremljene su ograničivačem koji kontrolira veličinu proizvoda. Roditelji bi trebali slijediti ove korake:

  1. Uklonite jastuk iz čahure.
  2. Stavite dijete natrag na madrac.
  3. Glava djeteta treba biti blizu gornjeg dijela za sužavanje.
  4. Ograničivač bi trebao biti smješten odmah ispod dječjeg plijena kako bi se dijete spustilo.
  5. Položaj djeteta treba biti takav da su noge malo podignute.
  6. Izvucite dijete iz čahure i stavite jastuk na proizvod.

Bez obzira na proizvođača, svaki proizvod je opremljen širokim pojasom. Ne drži pokrete djeteta, ali istodobno popravi svoj položaj. Remen se može koristiti ili ukloniti.

Kako koristiti pojas?

  1. Rasporedite oko madraca tako da je kratki dio otvoren prema roditelju.
  2. Koristite čičak za spajanje krajeva remena.
  3. Stavite dijete u čahuru i sastavite velcro kratkih dijelova.
  4. Provjerite je li remen ispravno pričvršćen na bebu.

Sigurnosne mjere tijekom rada

Unatoč činjenici da je proizvod siguran za dijete, vrijedi razmotriti neke sigurnosne preporuke za upotrebu:

  • Ako je čahura instalirana u krevetiću, vrijedi paziti da se dno čvrsto uklapa u površinu krevetića i ne može se kretati. Stranice kreveta trebaju biti 20 cm veće od samog proizvoda.
  • Neophodno je položiti dijete u čahuru na leđima, isključujući nepotrebne stvari u bliskom pristupu s lica djeteta.
  • Nemojte stavljati čahuru na visoku površinu, u nosače ili tkanine.
  • Odmah provjerite položaj graničnika djeca brzo rastu i moraju se prilagoditi s vremena na vrijeme.
  • Ne koristite čahuru u autu. Takva uporaba proizvoda neprihvatljiva je od Madrac je izrađen od mekog materijala koji ne može držati kralježnicu u ravnoteži s djecom dok se vozilo kreće. To zauzvrat može dovesti do negativnih posljedica.

Uz rast djeteta njegove noge mogu visjeti s dna, ali ne brinite, sasvim je prihvatljivo. Potrebno je odustati od korištenja dječjeg čahura, ako dijete počinje pokušavati samostalno kotrljati na trbuhu.

Savjeti za odabir i brigu o proizvodu

Cocoon ne zahtijeva složenu njegu ili posebne kemijske čistače. Kao što je prljavo, čizme se mogu očistiti blagim deterdžentima. Dopušteno je pranje jastučnica i uklonjivih remena u pisaćem stroju u ručnom načinu pranja na temperaturi koja ne prelazi 30 stupnjeva.

Čahura za novorođenčadi prilično je skupo. U slučaju pozitivne odluke o potrebi kupnje takvog kreveta za bebu, vrijedi odgovoran pristup izboru.

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira kolijevke:

  • kakvoća materijala koji se koristi za sam madrac i njegov pribor;
  • prisutnost čepa i pričvrsne trake modela;
  • mogućnost cirkulacije zraka unutar proizvoda;
  • težinu proizvoda (najbolje ako ne prelazi 2 kg).

Pravi otkriće suvremenog svijeta - ležaj čahura za novorođenčad. Cocoon je u stanju pružiti djetetu udobnost i miran san, osloboditi trzaja i nelagode tijekom intestinalne kolike.

Osim toga, dijete u čahuri ne ograničava ništa, a anatomsko ispravno pozicioniranje tijela omogućuje vam da promatrate što se događa dok ste budni. Unatoč činjenici da je trošak takve kolijevke teško pozvati proračun, pomaže majkama i bebama širom svijeta, jer je mirno dijete mirna i sretna majka.

Madrac za djecu Tvornica oblaka Cocoon Zevushka - pregled

Dostojan odgovor Crveni dvorac

Pronađeno na Avito analogni Cocoonababy čahura iz Red Castle.

Tvornica proizvođača ortopedskih proizvoda u Čeljabinsku "Tvornica oblaka", distributer LLC Healthy Baby. Kupio sam novu za 5.000 rubalja (usporediti s Red Castle, koji sada prodaje od 11.000 do 15.000).

To uključuje topli pamučni list i tanak pleteni pamuk (poput majica) s elastičnim. Dobro se protezite (na posljednjoj slici list se ne nosi, samo se raširi, jer ga je oprati). Sama čahura izrađena je od poliuretanske pjene (poput ortopedskih jastuka), na vrhu je kućište vodonepropusne tkanine koja se može prozračiti (postoje pelene kao što su ljepila, a na njima su frotir, ispod je membrana), valjak pod koljenima također je u takvoj tkanini, pričvršćen je s velcroom.

Prema karakteristikama cocoonababy različite veličine - dulje od 2 cm i sastavu (ne pjenaste gume).

Već tri dana koristim ga, vrlo sam zadovoljan. Dijete (1,5 mjeseci) postalo je smireno, ne treba ga nositi na rukama ili u prstenu cijelo vrijeme, on je počeo burp manje, manje uznemiren od strane kolike. Pogodno je uzeti vas u kuhinju (staviti na stol ili stolice, a on me samo gleda ili drijemaju). Lakše je hraniti, samo staviti čahuru s djetetom na krilu, a leđa i ruke su slobodni. Spavao je u nju i stavio na krevet. (Spavao sa mnom, ali na uzvisini. Nije nužno pomaknuti dijete, ako je zaspao dok je hranio.)

Pišu da je oblik čahure za dijete fiziološki, položaj je blizak državi u maternici. I pedijatri kažu da spavanje treba polagati samo na čvrstu ravnu površinu. Mislim da je istina negdje u sredini, glavna stvar je ne da se odvede i širi dijete na ravnu površinu i leži na leđima, na trbuhu. U invalidskim kolicima opet, točno. Ali činjenica da je dijete postalo mirnije i može jednostavno lagati i ne vrištati, ali pogledati sve oko sebe, činjenicu.

O činjenici da je dijete vruće u sličnim čahurama. Čahura akumulira toplinu kao što je navedeno u uputama, pa ću lagano odjenuti dijete, pokriti ga tankim pokrivačem ili flanelskim pelenama. Zimske djece najviše to. Ljeti, vjerojatno će biti vruće.

Među nedostatcima, pričvrsni remen s velcro je namijenjen za masnoće ili fiksiranje zajedno s ručkama. Naše je dijete vitko, široko je. Možete ga uzeti.

Na internetu sam našao video koji je uspoređivao samo našu čahuru Zevushka i Crveni dvorac.

Razvijena kao medicinska, kao i uvozna, ne znam tko je "posudio" ideju od koga)))

Čahura za novorođenčad

Djevojke, pronašao analogni čahura Red Castle COCOONaBABY. Želim čuti vaše mišljenje. Možda je netko ovo imao. Razlika u cijeni - točno 2,5 puta.

U kolijevci YEAR, dijete je u položaju koji ponavlja njegovo držanje u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su blago privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zidovi kolijevke u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, a bebinu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.

KAKO SE ODGOVORI NA PONAŠANJE VAŠEG BABA:

- u kolijevci YEAR, beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini;

- beba spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili raditi druge stvari;

- smanjuje rizik od razvoja plagiocefalije (sklonište kosti zbog pritiska na tvrdu površinu) zbog materijala iz kojeg se proizvodi NORSEAR. Lako se gubi pod pritiskom i zadržava oblik koji potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta;

- U vezi s udobnim osjećajem sebe u FALLENGERU dijete mnogo manje plače.

FIRST NINE, prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovo smireno i skladno upoznavanje s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:

- Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma.

- u GEEK-u Vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.

- ŽUTA je oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti.

- miran samosvijest djeteta u FALLEN olakšava pregled djeteta od strane liječnika.

- ako je beba napunjena bocama - vrlo je pogodno da ga hranite izravno u kolijevci: ruke ne umore, beba je udobna, poza je ugodno za jelo.

- ŽUTA nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.

CRISTALNI SREĆAK

5850 rubalja

od 20.05.2018 do 20.06.2018. postoji posebna ponuda - "Besplatna dostava u apartman *"

"ŽUTO" - VAS I VAŠA DJEČICA.

Nedostatak sna nakon porođaja često postaje norma za mlade roditelje, a kolika i regurgitiranje zasjenjuju život beba. Vrlo je teško za njih ući u pravi svijet nakon udobne majčine utrobe.

Predlažemo olakšavanje ovog perioda života za roditelje i bebe uz pomoć našeg madraca za novorođenče "GEL".

"ŽUTO" je udoban čahurski kolijevac u kojem zaspaju brže, bolje spavaju i prilagođavaju se novom svijetu lakši za njih.

Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se udobno upoznaju s vanjskim svijetom.

Mala priča

Ideja "krevetne čahure" potječe od zapadnih znanstvenika koji su tražili udoban prostor za prilagodbu preranog beba. Kao rezultat dugoročnih promatranja zdravlja i ponašanja novorođenčadi, stvorena je ergonomska kolijevka koja potpuno ponavlja položaj djeteta u maternici i nastaje od materijala koji su vrlo pažljivo u kontaktu s krhkim tijelom djeteta. Nakon uspješnih testova krevet je prilagođen za bebe koje su rođene na vrijeme. Rezultati korištenja "čahure" premašili su očekivanja liječnika i majki. Konačno, djeca su spavala, bila su mirna i nepretenciozna, a roditelji su mogli naći vremena za sebe.

Proizvodimo poboljšanu verziju takvog krevetića - madrac "GUM". Njezina kvaliteta odgovara zapadnom prototipu i zahtjevima za zdravim položajem djeteta, a cijena je nekoliko puta niža od cijene europskog proizvoda.

CRISTALNI SREĆAK

U njemu dijete je u položaju koji ponavlja položaj u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su malo privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zid madraca u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, bebu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.

AKO JE DOUBT:

1. Da li vaše dijete više voli spavati na svojoj strani?

Iskustvo drugih roditelja pokazalo je da je prizor koji nalikuje novorođenčadi u svojoj materiji u utrobi vrlo ugodno, čak i za one djece koje prije nisu voljele spavati na leđima. Istovremeno, za sigurnost djece, liječnici preporučuju točno mjesto na leđima.

2. Neujednačena pozicija kralježnice neće biti korisna za zdrav rast djeteta?

Pozicija u kojoj se dijete nalazi, ponavlja položaj u maternici i stoga je prirodna i preporučuje sama priroda. Liječnici su ga desetljećima ponovno stvorili, a zatim se i dalje poboljšavaju. Pokusno je dokazano da je položaj u Zevushki siguran i koristan za bebe.

3. Hoće li se dijete dugo naviknuti na krevet nakon "Goofy"?

Brojne recenzije mladih roditelja koji su koristili krevet u obliku "čahure" pokazuju da se u budućnosti djeca mogu lako naviknuti na uobičajenu površinu. Tek su sada sigurni u sigurnost okolnog svijeta.

4. Jeste li čuli za visoku cijenu "čahure" i nisu spremni potrošiti takav iznos za 6 mjeseci nakon rođenja djeteta?

"GRAIN" je jeftiniji od svojih stranih kolega, a nakon upotrebe je vrlo lako prodati. Zbog svojstava elastične poliuretanske pjene, zadržava se njegova funkcionalna svojstva i prezentacija.

KAKO ĆE BITI REFLECTIRAN NA PONAŠANJE VAŠE DJEVOJKE:

  • U madracu "ŽUTI" beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini.
  • Dijete spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili obavljanje drugih stvari.
  • Pozadina dopušta djetetu da dođe do vlastitog lica i usta, kao što je to učinio u maternici.
  • Značajno je smanjena vjerojatnost gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija) i kolike. To je olakšano prikladnim oblikom "ŽUTA", u kojem su dječje noge podignute iznad zdjelice.
  • Rizik od razvoja plagiocefalije (skliznuti kost zbog tlaka na njemu tvrde površine) se smanjuje zbog materijala iz kojeg se proizvodi "ŽUTI SPOT". Lagano oblikovan pod tlakom potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta.
  • Aktivnost i mobilnost djeteta slična je onoj kojoj je navikao prije rođenja, što osigurava bebu protiv rizika povećanog mišićnog tonusa.
  • U vezi s udobnom samosvjesnošću u "GERL" dijete plače mnogo manje.
  • Lako naginjanje glave olakšava percepciju roditelja, rođaka i objekata svijeta.
  • "ŽUTO" pomaže novorođenom da se riješi preostalih posljedica nakon teškog porođaja, na primjer, iz osjećaja tjeskobe.
  • "ŽUTO", prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovu smirenost i skladnu poznanicu s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:
  • Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma, razgovor s mužem ili razgovor s majkom. Stalni nedostatak sna i stresa ne čine vas jačim, mlađim ili ljepšim. Definitivno je potrebno odmor. Mnogi to neće priznati, ali sreća izgleda nasljednika može biti zasjenjena kroničnim umorom, što može uzrokovati postpartumnu depresiju.
  • Osjećate se uvjereni i smireni. U ZYVUSHKA, vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.
  • "ŽUTA" teži oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti. To uvelike pojednostavljuje rješavanje kućanskih poslova i organizaciju noćenja s baka.
  • Mirna samosvjesnost djeteta u "FRAZTER" olakšava pregled djeteta od strane liječnika.
  • Ako se vaš tata boji da ga dijete uzme u naručje, onda ga sigurno može okretati u "Zevushki".
  • Ako je vaša beba hranjena bocama - vrlo je povoljno da ga hranite izravno u "Zevushku": ruke ne umiru, beba je udobna, držanje je udobno za jelo.
  • "ŽUTO" nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.

"ŽUTA" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, poliuretanska pjena odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Prema tome, lako se opere i dezinficira. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta. Posteljina koja se isporučuje s kolijevkom također je otporna na vlagu.

Vi ste majka 21. stoljeća. Imate prilike koje roditelji nisu imali. Kako bi rođenje djeteta donijelo radost i ne bi potkopalo vaše dobro, multimilijuna vojska znanstvenika iz cijelog svijeta radi za vas. Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se udobno upoznaju s vanjskim svijetom.

* - s izuzetkom udaljenih regija Rusije. Grad, grad, itd. Provjerite odgovarajuće uvjete za promociju tako da nazovete besplatni broj 8800-505-80-23

Madrac za djecu Tvornica oblaka Cocoon Zevushka - pregled

Najpotrebnija kupnja novorođenčeta, omiljena čahura, neophodan prijatelj djeteta

Za 7 mjeseci korištenja postala sam čvrsti obožavatelj čahure koji se ovdje pojavio sasvim slučajno. Došli smo do poznatog gledati kolica i kupili je. U to vrijeme nisam znao o postojanju takvog ure aja, ni o izvornom francuskom podrijetlu ni o ruskom kolegi. Po prvi put je ušao u arenu, čim se moja kćer i ja vratimo iz bolnice, njegov najsretniji sat trajao je pola godine. Kći u njemu praktički je živjela! Zato se upoznajte - dječji madrac-čahura koju proizvodi tvrtka Fabrika Clouds.

O samom čahuru.

Materijal - fleksibilna poliuretanska pjena, dovoljno jaka, apsolutno ne deformirana nakon uporabe dvoje djece. Moja kćer nije jako teška, ali prvi stanovnik naše čahure bio je vrlo jak.

Materijal sadrži mjehure koji pružaju samo-ventilaciju i također ne apsorbiraju mirise i vlagu.

Komplet uključuje vodonepropusni poklopac i dva jastučnica s elastičnom.

Oblik koji sliči položaju u maternici.

Dijete u čahuri svakako je prikladno. Savijen je namijenjen za dječju kralježnicu bez dlake, sprečavajući pretjeranu napetost. Moderan oblik stvara sigurnosni efekt. Jastuk pod nogama ih podiže, što odgovara reflex kontrakciji mišića flexor u prvim mjesecima života, tako da su noge u udobnom položaju.

Općenito, znanstvenici su drugovi razmišljali o svim pojedinostima, a proizvođač je dopustio najljepšem razvoju masama)

Obećanja proizvođača i stvarnost našeg iskustva.

1. Spavati na leđima, što je u skladu s pedijatarima smanjuje rizik od ADD(iznenadni sindrom smrtnosti dojenčadi)

Da, jest. Dijete će spavati isključivo na leđima. Moja je kći spavala u njemu od prvog dana, možda na njezinoj strani, a ona bi htjela spavati ili na trbuhu, ali više nećemo znati, jer ionako nećete spavati u komadiću. Moje osobno mišljenje - držanje sna je stvar navike, a sigurnost djeteta je najvažnija. Ležeći na stranu ili na abdomenu, dijete može udariti nos u madrac ili strane ili pokrivač, što može izazvati zatvaranje dišnog trakta. U čahuri to se neće dogoditi.

2. Dijete bolje spava

Moja kći spava nemirno, pogotovo nemirno spava u prvim mjesecima svog života. Upravo sam počela zaspati, ruke su mi se odmah pružale na moje lice i tako se probudim. Pa ipak, prvog mjeseca u kojem nisam preživio (bilo je to jako vruće ljeto, bojala sam se pregrijavanja) i istodobno je spavala. Smatram da je to zasluga čahure, malo se drži kaotičnih pokreta udova i bacanja.

3. Smanjuje rizik od razvoja plagiocefalije (pukotina lubanje kao posljedica pritiska na tvrdu površinu).

Moja kćer ima normalni oblik lubanje, ne pretpostavljam da kažem je li to zaslužna čahura, teško je reći kako će to biti bez njega.

4. Smanjuje se vjerojatnost gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija) i kolike.

Čolić nije bio uopće, ali bilo je ponovno oporavak. Ali to je bilo zahvaljujući čahuri regurgitacije manje. To sam odredio držeći dijete s "stupom" - u ovom stupcu, ona samo pljuva puno, ali u čahuru manje, ponekad i ne. Glavna stvar - u snu nikada nije bilo regurgitacija! Taj je učinak postignut zbog činjenice da se glava nalazi malo viša, a brada je pritisnuta na prsima.

5. Dijete manje plače, općenito ponaša mirnije.

Ovo je svakako slučaj. Stavili smo mobitel ispred čahure i kćer mogla mirno leći i pogledati ga za 15-20 neprekidnih minuta. Za to vrijeme možete premjestiti planine) U ovom slučaju, možete otići u drugu sobu, ne briniteći se da će dijete pasti, prevrnuti, puhati i prigušiti.

Posebno spašen u prvim tjednima nakon Cesareja, kada je bilo naporno držati dijete dugo vremena.

6. Smanjuje rizik od hipertoničnih manifestacija mišića.

Kći nije imala, doktor je opetovano potvrdio, ali ovdje je također teško razgovarati o sudjelovanju čahure, kao činjenicu.

Čahura se može staviti na bilo kojem prikladnom mjestu i nositi mjesto s djetetom. Posebno je prikladno spavati i tresući se u njemu, kada se ne morate prebaciti na krevetić, uz rizik narušavanja osjetljivog spavanja djeteta. Uzeli smo čahuru da se odmori što je dijete moglo spavati u uobičajenim uvjetima za njega.

8. Prikladno je hraniti u njoj.

Prvi mamac bio je u čahuri. U našem slučaju, bio je jogurt u boci, u početku sam ga držao, a zatim ga dao mojoj kćeri i ona sama pojeo.

9. Jednostavan za preprodaju.

Već smo ga koristili i prodali smo ga dalje. Štoviše, od nas je zamoljen da nas unaprijed pita kako bi proizvod bio potpuno tekući i da je djelomično mogao vratiti svoju vrijednost.

Od 4 mjeseca počeo sam se pitati kako se prebaciti na redoviti krevet. Ispalo je vrlo jednostavno. U jednom danu dijete je premješteno iz čahure u krevet bez ikakvih prosvjeda, bilo je oko pet mjeseci. No, čahura je upotrijebljena još nekoliko mjeseci - kćer je ležala u njoj poslije jela, a ponekad i tako. Negdje u 6,5 mjeseci, naučila je izaći iz čahure. Tada je stajao samo na podu s nama, nije padala, sjela pokraj njega i držala se na stranama, mogla je staviti igračke u nju, a onda se izvukla. To je takva ljubav za ovaj madrac gotovo sedam mjeseci!

Svakako preporučujem kupiti, mislim da je to jedna od glavnih akvizicija za suvremeno dijete.

Cradle yawn recenzije

"ŽUTO" - ZDRAVI DJETET DJETETA I MOMA

Cijena kolijevke "ŽUTO" - 5850 rubalja.

  • pri primitku nazovite besplatni broj 88005058023 (tijekom radnog vremena od 8 do 18 do 18 do 00 sati ujutro) ili Viber ili WAppovdje ili Instagram Instagram "_fabrika_oblakov_"
  • putem gumba "Kupi" na donjoj web stranici. Nakon plaćanja, očekujte poziv na isporuku (tijekom radnog vremena od 8 do 18 do 18.00 ponedjeljkom).

Komplet uključuje: bazu kolijevke, dva uklonjiva poklopca s elastičnom trakom, vodonepropusni poklopac s patentnim zatvaračem, valjak, sigurnosni pojas, torbu za nošenje. Pročitajte više ovdje.

Osim toga, možete kupiti:

Biti u Zevushki pomaže:

Poboljšati san, trajanje sna i njegovu kvalitetu.

Prikladan oblik "čahure" smanjuje vjerojatnost kolike i gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija).

Smanjuje rizik od plagiocefalije (lubanja ili ravne asimetrije glave)

Dijete će se riješiti mnogih posljedica teškog rada, na primjer, od osjećaja tjeskobe.

Dijete manje plače, aktivno je i može doprijeti do vlastitog lica i usta, kao i prije rođenja.

Sigurnost bebe kontrolira posebne trake koje štite od pada.

U "ZYVUSHKA" lako je rock, što je vrlo pogodno za one djedove koji se boje podnijeti bebu u svoje ruke.

Ugodan osjećaj samouprave i blago nagnuta glava olakšavaju komunikaciju s roditeljima i rodbinom.

Ugodno je hraniti bebu na umjetno hranjenje u kolijevci.

Posebni pokrivač za "ŽUTO" neće se skliznuti i vaše bebe neće zamrznuti.

Poboljšava kontakt između djeteta i okoline.

Koje je postalo kolijevka?

"ŽUTO" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene visoke gustoće (PUF) - materijala iz kojeg izrađuju ortopedske jastuke. Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, slučaj uključen u komplet odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Tablice koje dolaze s kolijevkom izrađene su od 100% pamuka. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta.

Jeste li još uvijek u zabludi?

Je li dijete spavanje na svojoj strani?

Prema liječnicima, leđa je sigurna za bebe. Pozadina blizu države u maternici korisna je i udobna za bebe i sigurno zaspati.

Kolijevka će negativno utjecati na mrvice kralježnice?

Prema istraživanju, "čahura" pridonosi zdravom rastu djeteta, štiteći ga od stvaranja netočnog stava. Biti u njoj prirodno i preporučeno od strane prirode.

Dijete neće moći spavati u krevetiću nakon "FALLER"?

Iskustvo mnogih obitelji dokazuje da nakon "čahure" djeca bez manje zadovoljstva spavaju na običnim površinama. Tek su sada mirni i uvjereni u okolni svijet.

Je li kolijevka samo 6 mjeseci nakon rođenja?

"ŽUTA" nakon upotrebe prilično je lako prodati. Zahvaljujući materijalu, dugo je čuva prezentaciju. Osim toga, ruski je proizvod jeftiniji nego inozemni.

RECENZIJE

Kupnja sretna. Kreveti su bili vrlo dobro upakirani. Probirali su ih i pregledali sve - temelj poliuretana (stvarno vrlo elastičan materijal, homogeni u strukturi, nema vanjskih nedostataka), pokrivači na kolijevci dobro su povezani. Uključena je i detaljna uputa (sa slikama) i dopis o uporabi "Zevushka" kolijevke. Dijete mu se svidjelo. Mora imati sve moderne mame!

Izvrsna kolijevka, Postoji rezervni pokrov pamuka. Razlikuje se od uvoza samo u cijeni - mnogo jeftinije. Beba će biti udobna. Kreveti su bili dobro napunjeni, a nisu bili naborani. Preporučujem. Dijete želi spavati u njemu.

Naručio sam čahuru za novorođenčad. Izvedba je vrlo zadovoljna! Djevojka imala Farla Beby Shel, pedijatar mu nije dopustio da ga koristi, jer ima učinak pamćenja, i to je opasno! Zajedno smo kupili "Zevushku"! Osim toga, uključena je rezervna pelena. Preporučujem!

Neophodna stvar, nisam razumjela kako sam živjela bez nje. Dijete je vrlo udobno, tamo smo spavali i ostali budni i jeli) !! Ne znam je li to od njega ili ne, ali uopće nismo imali kolik, a glava je ravna! Ja sam 100% zadovoljni madracom. Koristit ću za drugo dijete.

Hvala vam na predivnom daru bebe! Kolijevka je samo klasa! Posebno zadovoljan s omjerom cijene i kvalitete

Sviđa mi se usluga u tvrtki! Vrlo osjetljiv, pomoć, savjet, ali i popust! Krevetić je samo divan, pomaže nam jako puno! Savjetujem svima.

DAJITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Zašto je vrijedno odabrati kolijevku "DJEVOJKA"?

PROIZVOĐAČ - "Cloud Factory" LLC

  • Proizvodna licenca i PATENT. Cocoon kolijevku za novorođenče proizvodi samo tvrtka "Tvornica oblaka" pod najstrožim nadzorom i ispunjava sve standarde kvalitete.
  • Bazu kolijevke izrađena je od ekološki prihvatljivijih materijala od umjetnog lateksa (poliuretanske pjene visoke gustoće), za razliku od inozemnih kolega, što je omogućilo stvaranje ekološki prihvatljivijih uvjeta za dijete i omogućava korištenje čahure ne samo za jedno dijete.
  • Raspoloživost. U usporedbi s sličnim proizvodom inozemne proizvodnje, 46% jeftinije.

PROPLANACIJA PROIZVODA - najpotpuniji set. Uz kompletan set dječjeg madraca "Zevushka" možete upoznati ovdje.

Dječji čahura za novorođenčad + ortopedski jastuci analoge u trgovini od 10 tisuća

Cijeli katalog robe po narudžbi može se vidjeti na web stranici dobavljača:

Primanje naloga: Distributivni centar (Heroes of Russia, 2, 3 kat)

"ŽUTO" - VAS I VAŠA DJEČICA.

Razdoblje neposredno nakon rođenja teško je za većinu roditelja. Nedostatak sna postaje normom života, a kolika i regurgitacija bebe smanjuju život djeteta, a time i majku. O tome smo govorili puno prije nas, uključujući učinkovito i korisno. Ali problem je ostao, jer su djeca tako uređena: nije lako ući u pravi svijet nakon udobne utrobe majke.

Predlažemo da se ovo razdoblje olakša za majku i dijete uz pomoć našeg jastuka za novorođenčad. "ŽUTO" je udoban krevet za djecu mlađu od 6 mjeseci, u kojima brže spavaju, bolje spavaju i lakše se prilagode novom svijetu.

1. Minimalno 50 000, bez redaka.

2. Organizacijska naknada 23% (sve uključeno)

3. U prodajnoj cijeni s orgom, isporuka se podijeli na sve jednako!

POZOR: KADA PLAĆANJE KROZ SBERBANK-ONLINE je zabranjeno pisati komentare na plaćanje. Zbog toga ću staviti minus, odgoditi vašu narudžbu i podsjetiti na plaćanje. ČAK I AKO SU VAMA VAMA, I PRIJATELJI ILI RELATIVE - VAŠE NARUDŽBE, PLAĆANJE I VAŠA ODGOVORNOST. SPRJEČAVANJE PLAĆANJA. ZA NJIH, KARTICA JE BLOKIRANA, TAKO JE SIGURNO!
7. Nemojte sami odgovarati modelima. Svatko bi trebao shvatiti da je SZ rizik. Ja nisam prodavatelj, ali isti sudionik u nabavi i ja sam rizik s tobom!

10. Roba se isporučuje iz Čeljabinskog 3-5 dana.
11.V REGIONS POSLUŽAJ! Poštom, TC Energy, Boxberry Service

možete pročitati recenzije na ležajevima čahura


Post je uređenTokarevaMG - 25. kolovoz 2016 20:06

Mala priča

Ideja "krevetne čahure" potječe od zapadnih znanstvenika koji su tražili udoban prostor za prilagodbu preranog beba. Kao rezultat dugoročnih promatranja zdravlja i ponašanja novorođenčadi, stvorena je ergonomska kolijevka koja potpuno ponavlja položaj djeteta u maternici i nastaje od materijala koji su vrlo pažljivo u kontaktu s krhkim tijelom djeteta. Nakon uspješnih testova krevet je prilagođen za bebe koje su rođene na vrijeme. Rezultati korištenja "čahure" premašili su očekivanja liječnika i majki. Konačno, djeca su spavala, bila su mirna i nepretenciozna, a roditelji su mogli naći vremena za sebe.

Nudimo domaću verziju takvog krevetića - jastuk "GEL". Njezina kvaliteta odgovara zapadnom prototipu i zahtjevima za zdravim položajem djeteta, a cijena je nekoliko puta niža od cijene europskog proizvoda.

"ZOVUSHKA"

U kolijevci dijete je u položaju koji ponavlja položaj u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su blago privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zidovi kolijevke u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, a bebinu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:04

KAKO SE ODGOVORI NA PONAŠANJE VAŠEG BABA:

  • U kolijevci "ŽUTI" beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini.
  • Dijete spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili obavljanje drugih stvari.
  • Pozadina dopušta djetetu da dođe do vlastitog lica i usta, kao što je to učinio u maternici.
  • Značajno je smanjena vjerojatnost gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija) i kolike. To je olakšano prikladnim oblikom "ŽUTA", u kojem su dječje noge podignute iznad zdjelice.
  • Rizik od razvoja plagiocefalije (skliznuti kost zbog tlaka na njemu tvrde površine) se smanjuje zbog materijala iz kojeg se proizvodi "ŽUTI SPOT". Lagano oblikovan pod tlakom potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta.
  • Aktivnost i mobilnost djeteta slična je onoj kojoj je navikao prije rođenja, što osigurava bebu protiv rizika povećanog mišićnog tonusa.
  • U vezi s udobnom samosvjesnošću u "GERL" dijete plače mnogo manje.
  • Lako naginjanje glave olakšava percepciju roditelja, rođaka i objekata svijeta.
  • "ŽUTO" pomaže novorođenom da se riješi preostalih posljedica nakon teškog porođaja, na primjer, iz osjećaja tjeskobe.
  • "ŽUTO", prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovu smirenost i skladnu poznanicu s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:
  • Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma, razgovor s mužem ili razgovor s majkom. Stalni nedostatak sna i stresa ne čine vas jačim, mlađim ili ljepšim. Definitivno je potrebno odmor. Mnogi to neće priznati, ali sreća izgleda nasljednika može biti zasjenjena kroničnim umorom, što može uzrokovati postpartumnu depresiju.
  • Osjećate se uvjereni i smireni. U ZYVUSHKA, vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.
  • "ŽUTA" teži oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti. To uvelike pojednostavljuje rješavanje kućanskih poslova i organizaciju noćenja s baka.
  • Mirna samosvjesnost djeteta u "FRAZTER" olakšava pregled djeteta od strane liječnika.
  • Ako se tvoj otac boje podnijeti bebu u svoje ruke, onda ga može sigurno zakrenuti u kolijevku.
  • Ako je vaša beba hranjena bocama - vrlo je prikladno da ga hranite izravno u kolijevku: ruke ne umiru, beba je udobna, poza je ugodno za jelo.
  • "ŽUTO" nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:04

"ŽUTA" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, poliuretanska pjena odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Prema tome, lako se opere i dezinficira. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta. Posteljina koja se isporučuje s kolijevkom također je otporna na vlagu.

AKO JE DOUBT:

1. Da li vaše dijete više voli spavati na svojoj strani?

Iskustvo drugih roditelja pokazalo je da je prizor koji nalikuje novorođenčadi u svojoj materiji u utrobi vrlo ugodno, čak i za one djece koje prije nisu voljele spavati na leđima. Istovremeno, za sigurnost djece, liječnici preporučuju točno mjesto na leđima.

2. Neujednačena pozicija kralježnice neće biti korisna za zdrav rast djeteta?

Pozicija u kojoj se dijete nalazi, ponavlja položaj u maternici i stoga je prirodna i preporučuje sama priroda. Liječnici su ga desetljećima ponovno stvorili, a zatim se i dalje poboljšavaju. Pokusno je dokazano da je položaj jaslica siguran i koristan za bebe.

3. Hoće li se dijete naviknuti na krevet nakon dugo vremena "čahura"?

Brojne recenzije mladih roditelja koji su koristili krevet u obliku "čahure" pokazuju da se u budućnosti djeca mogu lako naviknuti na uobičajenu površinu. Tek su sada sigurni u sigurnost okolnog svijeta.

4. Jeste li čuli za visoku cijenu "čahure" i nisu spremni potrošiti takav iznos za 6 mjeseci nakon rođenja djeteta?

"GRAIN" je jeftiniji od svojih stranih kolega, a nakon upotrebe je vrlo lako prodati. Zbog svojstava elastične poliuretanske pjene, zadržava se njegova funkcionalna svojstva i prezentacija.

Vi ste majka 21. stoljeća. Imate prilike koje roditelji nisu imali. Kako bi rođenje djeteta donijelo radost i ne bi potkopalo vaše dobro, multimilijuna vojska znanstvenika iz cijelog svijeta radi za vas. Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se upoznate s vanjskim svijetom bez osjećaja straha ili opasnosti.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:05


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:05

Liječnici širom svijeta govore jednim glasom o prednostima čahure za fizički i psihički razvoj.

Natalya, neurolog: Nedavno su se rodile mnoge bebe s povećanim tonusom mišića. To ih spriječava da se udobno rastu i razvijaju. Takva djeca su vrlo sramežljiva i ne spavaju dobro. Čahura će omogućiti djetetu da se osjeća udobno i udobno, oslobađa strah, vraća se u poznato okruženje u kojem je proveo 9 mjeseci. Moms kažu da je dječji spavanje u čahuri postao duži i mirniji. Broj noćnih buđenja se smanjio. Takva akvizicija omogućuje svim članovima obitelji da se odmore i uživaju u zdravom i snažnom djetetu.

Tatjana, pedijatar: Cocoon je savršen za prerane bebe koje trebaju posebnu zaštitu. Zbog jedinstvene tehnologije i ergonomskog madraca beba se osjeća sigurno i pouzdano. Dobiva ono što mu nedostaje. No beba rođena na vrijeme bit će sretna u takvom uređaju. Crijevna kolika, koja se brine za djecu mlađu od tri mjeseca, minimizirana je. Rizik glave asimetrije svodi se na nulu. Broj regurgitacije značajno se smanjuje.

Olga, ortopedski kirurg: U cijelom svijetu razgovaraju o opasnostima pokvarenja i hlađenja. Dijete bi se trebalo slobodno kretati. Treba imati na umu da se dijete može bojati ruku ili nogu. Sa čahura, svi takvi rizici su minimizirani. Prvo, dijete može slobodno pomicati dijelove tijela, što doprinosi normalnom tvorbi zglobova. Drugo, zauzima udoban položaj, kojeg karakterizira mala okrugla kralježnica. Takav položaj omogućuje mu udobno kretanje, dodirujući mu lice rukama, a da se ne povrijedi. Treće, opterećenje na tijelu je ravnomjerno raspoređeno, što u budućnosti eliminira probleme s kralježnicom.

Ergonomski madrac - Cocoon CRUD Yawn

opis

Od rođenja do 4 mjeseca.

Ergonomski madrac Cocoon Cradle je vrlo prikladan anatomski madrac za djecu od rođenja. Po prvi put nakon rođenja, dijete se prilagođava novom okruženju za njega, sve je novo i neobično za njega. Stoga, u malom udobnom krevetiću, dijete se osjeća udobnije i zaštićeno. Dokazano je da čak i kolika i regurgitacija kod beba koje leže u takvom krevetiću manje ili nimalo nisu.

Zašto trebate čahuru?

  • U takvom krevetiću dijete leži anatomski ispravno. Prema riječima liječnika, ovo je najsigurniji položaj novorođenčeta u prvim mjesecima života.
  • Budući da glava djeteta leži u posebnom udubljenju, rizik promjene u obliku lubanje se smanjuje.
  • Zahvaljujući udobnom položaju, bebin mišićni ton se smanjuje.
  • Smanjeni kolik i broj regurgitacije.
  • Mnogi roditelji primijetili su poboljšanje i trajanje spavanja djeteta.
  • Zbog jednostavnosti madraca, lako je premjestiti s mjesta na mjesto ili noću dopremiti dijete u krevet.

Čahura ima i nedostatke:

  • Čahura korisna samo do 4 mjeseca
  • Dijete u čahuri je vruće.

Značajke i prednosti madraca Cradle:

  • Od rođenja do 4 mjeseca.
  • Izrađena od inovativne pjene Memoriform, koja ima ekološki prihvatljiv, hipoalergijski i apsolutnu sigurnost.
  • Madrac ponavlja oblik djetetovog tijela i omogućuje im da se osjećaju što udobnije.
  • Ne ometa kretanje.
  • Pleteni pojas za sigurnost djeteta.
  • Gornji dio (svi su dva) i remen od 100% pamuka.
  • Dimenzije (L x Š x H): 70 x 41 x 18 cm.
  • Ukočenost je meka.
  • Vrsta madraca bez prolaza.

Naš dućan je službeni predstavnik tvrtke OTC u Moskvi. Kupujete od nas, dobivate visoko kvalitetne i certificirane proizvode, službeno jamstvo i službenu uslugu.

Vrlo je jednostavno kupiti čahuru ergonomski madrac kolijevku jeftina u našoj trgovini - samo trebate staviti narudžbu online na web stranici ili telefonom +8 (925) 266-83-06. Mi ćemo isporučiti robu u najkraćem roku u Moskvi i Moskvi regiji. Također šaljemo u bilo koji grad Rusije, Armenije, Kirgistan, na Krim, u Republiku Bjelorusiju uz pomoć prijevoznika.

Mi brod u gradu: Almaty (Kazahstan), abakan, almetyevsk, Armavir, Arkhangelsk, Astana (Kazahstan), Astrakhan, Ačinsk, Balakovo, Barnaul, Belgorod, Belogorsk, Berezniki, Biysk, Birobidzhan, blagoveshchensk, Bratsk, Bryansk, Budennovsk, Veliki Novgorod, Velsk, Vladivostok, Vladimir, Volgograd, Volžski, Vologda, Voronjež, oči, Ekaterinburg, Ivanovo, Iževsk, Irkutsk, Yoshkar-Ola, Kazan, Kalinjingrad, Kaluga, Kemerovo, Kerch (Krim), čempres, Kirov, Komsomolsk na -Amur, Kostroma, Krasnodar, Krasnoyarsk, Barrow, Kursk Labytnangy, Lipetck Magadan, M agnitogorsk, Makhachkala, Miass, Murmansk, Naberežnye Čelny, Nalchik, Nakhodka, Nevinnomyssk, Neryungri, Neftekamsk, nizhnevartovsk, Nizhnekamsk, Nižnji Novgorod, Nižnji Tagil, Novokuznetsk Novorossiysk Novosibirsk, Novy Urengoy, Noyabrsk, Omsk, Oryol, Orenburg, Orsk, Penza, Perm, Petrozavodsk, Petropavlovsk-Kamčatka, Pskov, Pyatigorsk, Rostov-na-Donu, Rubtsovsk, Ryazan, Salekhard, Samara, St. Petersburg, Saransk, Saratov, Sevastopolj (Krim), Severodvinsk, Simferopol (Krim), Smolenska, Solikamsk, Sochi, Stavropol, sterlitamak, Surgut, Syzran, Syktyvka p, Taganrog, Tambov, Tver, Togliatti, Tomsk, Tula, Tjumenj, Chelyabinsk, Uljanovsk, russia_ Ilim, Ufa, Kabarovsk, Khanty-Mansiysk, Čajkovski, Perm, Chelyabinsk, Cherepovets, Chita, mina, Južno Sahalinsk, Yakutsk, Yaroslavl.

Ako vam je potrebna isporuka u drugi grad koji nije spomenut gore, pokušat ćemo pronaći priliku da to učinimo.