Cots za novorođenčad Ikea

Liječenje

U svakoj obitelji bebe su spremne za izgled dugo prije rođenja. Budući roditelji pažljivo odabiru dječju opremu, namještaj, odjeću i posteljinu. Svaki detalj u vrtiću trebao bi biti udoban i siguran. Većinu vremena će beba provesti u uspavanku, pa bi izbor kreveta za novorođenče trebao biti svjesno.

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira

Za novorođenče ne možete kupiti krevetić samo na temelju svojih želja ili izgleda. Za dijete, krevetić je mjesto u kojem će provesti veći dio svog nesvjesnog života. Stoga, namještaj za djecu mora zadovoljavati određeni popis zahtjeva:

 • Visoka kvaliteta. Nemojte spremati i kupiti uspavanku od recikliranih materijala. Slabiji krevet može početi trgati ili prekinuti prije razdoblja jamstva.
 • Trajnost. Dječji krevet od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala dugo će trajati. Moguće je da će na njemu spavati više od jedne generacije vaše djece.
 • Sigurnost. Ovaj faktor je jedan od najvažnijih u popisu zahtjeva. To uključuje i kvalitetu gradnje i materijal baze i komponenti. Krevet za novorođenče trebao bi biti napravljen samo od ekološki prihvatljivih materijala koji tijekom rada neće uzrokovati alergije ili druge bolesti.
 • Comfort. Izuzetno, ako je krevet opremljen je visak kinetoza, te mehanizama za reguliranje visine dna (svaka mama treba napora za instalaciju i uklanjanje bebu iz krevetića).

Naravno, izgled krevetića treba biti izrađen u umirujućim bojama, kako ne bi smetalo djetetu.

Prednosti Ikea

Cots za novorođenče ikea izrađeni su prema GOST i TU, koji su dizajnirani posebno za bebe kolijevke. Glavna stvar pri kreiranju namještaja za djecu je sigurnost. Dakle, svaka pojedinost kreveta je hipoalergijska i netoksična. Niti jedan dio krevetića neće moći rezati ili ogrebati dijete, jer osim specijalnog brušenja, stručnjaci tvrtke opskrbljuju dječje strukture posebnom mekom plastičnom oblogom.

Programeri švedske tvrtke proizvode različite modele kreveta na temelju tri glavna parametra:

 1. Ekološka sigurnost. Tvrtka Ikea koristi samo prirodne i ekološki prihvatljive materijale.
 2. sigurnost od požara. Svi materijali prije sastavljanja namještaja šalju se za posebnu obradu, nakon čega se ispituju u nekoliko faza.
 3. Mala težina. Sve vrste dječjeg namještaja imaju relativno malu težinu, ali snaga i kvaliteta toga se ne smanjuju.

Ikea nije trgovina pojedinih komada namještaja, već tvrtka koja proizvodi modularne strukture. Odaberite odgovarajući krevet za bebu i dodajte nešto drugo bez ikakvih problema, jer Ikea nudi širok raspon boja i dizajna.

Cots za djecu. Što su oni?

Cots u Ikea su izrađene od dvije vrste: zatvorene i polu-otvorene. Što to znači? U zatvorenim krevetima, sve ploče imaju posebnu oblogu i nisu opremljene roštiljem. Polu otvoreni modeli imaju jednu ili dvije strane s rešetkama. Svaki model ima svoje prednosti i nedostatke.

Ikea ima nekoliko modela dizajna za novorođenčad, ovdje su glavni:

Hensvik

Ovaj model je izrađen od pune bukve. Vrh proizvoda prekriven je akrilnom bojom. Apsolutno su sve komponente dizajna sigurne za bebu. Bočna ploča izrađena je od vlaknaste ploče, na kojoj se primjenjuje tiskana slika.

Lijep i dječji model čini izvorni rez na vrhu bočne ploče. Dopunite nježnu sliku izvornih nogu. Krevetić ima ugodnu mliječnu boju, koja je idealna za uređenje novorođenčeta. Osim toga, bijeli namještaj skladno se uklapa u apsolutno bilo koji interijer.

Gulliver

Ovaj model je napravljen od breze i prekriven netoksičnim akrilnim lakom. Vrlo je pogodno da dno krevetića može biti podignuta i spuštena na željenu razinu. Također možete ukloniti jednu ploču s roštiljem, a umjesto toga postaviti poseban odbojnik. Izbor takvih pribora u Ikea je raznolik.

leksvik

Okvir i temelj ovog kreveta izrađeni su od prirodnog drva. U ovom slučaju, to je niz od bukovine, koji se obrađuje posebnim sredstvima za najveću sigurnost i izdržljivost. Razlika između ovog modela je prisutnost uklonjive bočne ploče, što je vrlo pogodno ako se isti namještaj koristi za spavanje od strane odraslog djeteta.

Somnath

Vrlo ugodan i veseli model. Izrađena je u različitim bojama: zelena, plava - za dječake i ružičaste - za djevojčice. Baza, kao u većini modela, sastoji se od bukovine obojene akrilne boje. Svijetle boje ovog modela idealno će se uklopiti u tematski interijer dječje sobe.

SNIGLAR

Model, sličan prethodnom projektu, prema osnovnim parametrima razlikuje se od više mutiranih boja. Kolijevci ovog modela imaju boju prirodnog drveta, jer su obojeni isključivo bezbojnim lakom.

Stuva

Vrlo moderan model kreveta za novorođenčad. Idealno se uklapa u unutrašnjost stana uređenog u visokotehnološkom stilu. Prednje i stražnje ploče sastoje se od ekološki prihvatljivog iverice, vlaknaste ploče i prirodnog drvenog punila. Okviri i pruttovidnye ploče izrađeni su od prirodne bukve. Model Stuva je najfunkcionalniji krevet za bebe iz švedske tvrtke, kao što je to u dizajnu ladica za pohranu, koje su obojene u raznim bojama.

Sundvik

Ovaj model izgleda vrlo elegantno i atraktivno. Krevet je izrađen u tri boja raznih umirujućih nijansi: mliječno bijela, taupe i čokoladni crni. Temelj izgradnje spavanja je prirodna bukva koja se razlikuje po svojoj posebnoj snazi.

Pretvaranje kreveta

Dolaskom djeteta u apartman potreban je mali dječji krevetić i dodatni prostor za pohranu hrpe odjeće i dječje odjeće. Izvanredno s dvije zadatke istodobno kabrioletni krevet, koji se može koristiti za spavanje bebe i čuvanje svoje miraz. Takvi su modeli vrlo prikladni, budući da kombiniraju obični krevet, komodalice s stolom za zamjenu i ormarićem. Značajno je da u ovoj vrsti kreveta može ugostiti bebu i više odraslog djeteta do 12 godina.

Prednosti i nedostaci:

 1. Prisutnost stol za mijenjanje i razne kutije za pohranu, ugrađeni pendulum za lulling, mogućnost povećanja kreveta.
 2. Velika veličina, visoka cijena.

Ikea tvrtka jako "voli" pretvarajući krevete, tako da proizvodi različite modele ove vrste. Za djecu, postoje i standardne opcije i rafinirani ovalni kreveti u kojima djeca mogu spavati do tri godine života. Vrlo zanimljive su Cura modeli, koji se mogu preokrenuti, uz pomoć kojih se dobivaju kreveti za različite dobi.

Top 10 najboljih krevetića za bebe u IKEA-u: pregled modela

Tvrtka IKEA proizvodi namještaj za cijelu obitelj. Proizvodi marke razlikuju se po optimalnom omjeru kvalitete i cijene. Prekrasna i funkcionalna kolijevka ključ je za potpuno spavanje i razvoj bebe.

Stoga se izbor djeteta za novorođenče mora približiti punom odgovornošću i preporuča se izvršiti kupnju prije nadopunjavanja u obitelji. Razmotrite detaljno prednosti i nedostatke 10 popularnih modela.

Značajke kolijevke za bebe

Možete pronaći jednostavnu kolijevku bez ladica i drugih funkcionalnih dizajna, kao i potpuni kut za dijete.

Glavni kriteriji za dječje krevete za jednogodišnju djecu iz IKEA su:

 • Modeli odgovaraju dobnim osobinama djeteta.
 • Svi materijali koji se koriste za izradu namještaja i ovu kategoriju djece su ispitali dermatolozi i pedijatri.
 • Dizajn je siguran i udoban za dijete.
 • Roditeljima je prikladno koristiti kolijevku u bilo kojem razdoblju nakon rođenja.

Izvorni IKEA proizvodi ne sadrže žbuke, ogrebotine, pukotine ili druge štete na površini. Dječji kreveti su prekriveni bojama ili lakovima apsolutno sigurno za dijete. Skupština majstora izrađena je s pouzdanim pričvršćivanjem svih dijelova. Ako bar nešto ne odgovara, takav namještaj može ugroziti sigurnost djeteta.

Osim udobnosti za dijete, IKEA kreveti za bebe predstavljaju radost roditeljima. S namještajem IKEA, dječja soba izgleda cozier, neater. Roditelji mogu lako prilagoditi visinu rukohvata ili madraca (ovisno o modelu, izgledu dizajna), modeli kolijevke su u različitom stilu, unutrašnjost svake dječje sobe lako će stati.

Funkcionalni elementi, kao što su prostrane kutije za pranje rublja, izvrsni su posao pri pohranjivanju najvažnijih stvari za dijete i deke ili jastuke.

Najboljih deset najboljih modela za djecu s fotografijama

IKEA tvrtka proizvodi dječja kolica takvih modela:

Prednost druge opcije je sposobnost da dobro vidite što se događa oko bebe, a roditelji - njihovo dijete u bilo kojem trenutku. Nema potrebe da se pojavi i zaviruje.

Sundvik

Krevet ovog modela je različita funkcionalnost i svestranost. Može se koristiti čak i prije teen dobi djeteta. Maksimalna duljina je 2,07 m, a kad je presavijena 1,37 m. Krevetić je širok - 80 cm i visina 0,8 m od podnice madraca.

Za letvice upotrebljavaju se višeslojne ljepljene šipke, završene bukovom i brezažom, prekrivene akrilnim lakom. Traka od 100% polipropilena i poliestera. Trošak modela uključuje dno tračnica Lura, ali se prodaje u zasebnom paketu.

Vrlo je lako sastaviti bez posebnih vještina. Uz krevet je detaljna uputa.

Glavna prednost je:

 1. niske cijene;
 2. izvorni dizajn;
 3. sposobnost promjene veličine kreveta kao što dijete raste.

Nedostatak: nedostatak visokih strana, za djecu od 4-5 mjeseci starosti je opasno ostati bez nadzora.

Prosječna cijena modela je 8.900 rubalja.

HENSVIK

Model je drveni okvir od krutog bukovog drveta, prekriven akrilnom bojom. Bočna ploča izrađena je od vlaknaste ploče i nadopunjena je tiskanim pokrovom s uzorkom. Na gornjoj strani izrađena je uredno oblikovana rezana koja čini krevetić dojmljivim i nježnim, što nadopunjuju figuralne noge. Okvir donjeg dijela bukve bez premazivanja dna i primjenom akrilne boje na gornjoj strani. Dolazi u jednom paketu sa svim dijelovima.

Jednostavno sastavljanje i prodaja zajedno s uputama za montažu. Duljina i širina kreveta je 1,2 m, odnosno 0,6 m, a visina kreveta 0,85 m.

Prednost je:

 1. podesivo dno;
 2. izvorni stil;
 3. jednostavnost njege: samo obrišite vlažnom krpom s ili bez deterdženta;
 4. prisutnost drvene podloge kroz koju možete vidjeti dijete.

Nedostatak: nema dodatne konfiguracije.

Prosječna cijena modela je 5.500 rubalja.

Nudimo gledati video o krevetu Henswick:

Gulliver

Za okvir kolijevke je niz breza s akrilnim lakom. Dno na vrhu vlaknaste ploče. Svi strukturni elementi izrađeni su od betonskog masivnog drveta: dno okvira, šipke, bočna stijenka je običan i sa šipkama, okvirom i nogama. Svi se prodaju u jednom pakiranju s uputama za montažu. Mali broj dijelova i njihovo lako pričvršćivanje s mogućnošću mijenjanja olakšavaju sastavljanje kreveta.

Glavne su prednosti:

 1. mogućnost podešavanja visine dna;
 2. mogućnost mijenjanja strane bočne strane ili potpuno uklanjanja;
 3. niske cijene

Nedostaci se mogu smatrati malom funkcionalnošću za dodatnu opremu ili pribor za dijete.

Cijena kreveta u prosjeku iznosi 5 000 rubalja.

Leskvik

Okvir dna, nogu, šipki i ostalih strukturnih dijelova krevetića sastoji se od balkonskog polja. Koristi se drvo prvo obrađuje bojom za izvornu teksturu i boju, a zatim je prekrivena čistim akrilnim lakom. Bočna ploča izrađena je od vlaknastih ploča, presvučena mrljama i gornjim slojem akrilnog laka.

Poteškoće u montaži, u pravilu, ne proizlaze, jer kit dolazi s uputama i nekoliko pojedinosti po krevetu.

Glavne prednosti:

 1. mobilnost;
 2. jednostavnost brige za vanjske dijelove kreveta;
 3. mogućnost prilagodbe položaja dna;
 4. dostupnost uklonjivih bočnih stijenki.

Nedostaci: relativno visoki troškovi, u prosjeku 9.000 rubalja.

Somnath

Okvir dna i glavni dijelovi krevetića izrađeni su od pune bukovine i prekriveni su akrilnim lakom za djecu. Materijal gornjeg dijela dna je vlaknasta ploča. Ukupne dimenzije kreveta su duljine 1.2 m i 0.6 m, odnosno širine.

Svi dijelovi kreveta se prodaju u jednom pakiranju i popraćeni su detaljnim i razumljivim uputama za montažu. Nema puno detalja i ne predviđa rastavljanje tijekom rada, stoga je ovaj model najlakše instalirati.

Obrišite ih suhom prije stavljanja djeteta u krevetić, budući da je premaz od lakiranja s vlagom posve određen broj.

Glavne prednosti modela:

 1. jednostavna montaža;
 2. ugodne boje za djecu;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna.

Među nedostatcima je nemogućnost uklanjanja strane i nedostatak funkcionalnih ladica za pranje rublja.

Prosječna cijena je 4 500 rubalja.

Sundvik moderan

Izvrsna i višenamjenska kolijevka za novorođenče Sandwick. Ima sofisticirani dizajn i savršeno je kombiniran s drugim namještajem za dječje sobe iz IKEA. Svi glavni dijelovi izrađeni su od pune bukovine. Zahvaljujući profinjenom dizajnu, izgleda sjajno u dječjim sobama u suvremenim stilovima, na primjer, high-tech.

Glavne prednosti modela su:

 1. mogućnost rastavljanja bočne stijenke;
 2. zamjena strane;
 3. podesivo dno.

Među nedostatke relativno visoke cijene od 6.000 rubalja.

Stuva s ladicama

Izvorni krevet za novorođenčad, koji je opremljen s ladicama za odjeću i baby essentials. Podnožje i naslona namještaja izrađuju se od vlaknaste ploče, recikliranog papira u savijač, iverica i ABS plastiku. Sve površine su obložene akrilnom bojom. Glavni strukturni elementi okvira čvrste bukve.

Glavna prednost:

 1. visoka funkcionalnost;
 2. mogućnost podešavanja visine dna;
 3. prisutnost kutije za lan;
 4. jednostavnost njege.

Među nedostatcima neznatno kompliciranog sklopa zbog prisutnosti mnogih komponenti dizajna, relativno visoke cijene.

Prosječna cijena modela iznosi 11.000 rubalja.

Stuva obična

Glavni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukve. Ploče i gornja ploča od vlaknaste ploče, savijač, iverica i ABS plastika.

Glavne prednosti:

 1. mogućnost uklanjanja bočne stijenke;
 2. podesivo dno u dva položaja;
 3. sigurnost svih komponenata.

Nedostatak: relativno visoka cijena i zasebna nabava dodatnih funkcionalnih dijelova.

Prosječna cijena iznosi 5 500 rubalja.

Mammoet

Izvorni dizajn ovog modela omogućuje vam da ga ugradite u dječje sobe sa svim vrstama dizajna. Vrlo dobro i neuobičajeno u kombinaciji s klasičnim stilom i visokotehnološkim rješenjima. Glavni strukturni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukovine, bočne stijenke i podnožja od iverice prekrivene filmom i akrilnim lakom. Noge su izrađene od polipropilena, šperploča od bukovine koristi se u višeslojnim zalijepljenim letvama.

prednosti:

 1. stilski dizajn;
 2. svijetle boje;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna;
 4. odvojive bočne ploče.

Nedostatak: nekoliko funkcionalnih detalja.

Prosječna cijena je 4.500 rubalja.

Singlar

Vrlo jednostavna oprema za krevet čini ga nesporni vođa. Funkcionalni krevet za novorođenče Singlar izrađen je od pune bukve. Vlakna su napravila gornju stranu dna, koja se može podesiti visinom.

Glavna prednost:

 1. niske cijene;
 2. jednostavna gradnja;
 3. mogućnost promjene visine dna.

Nedostaci: niska funkcionalnost i nedostatak dodatnih elemenata.

Prosječna cijena je 2 500 rubalja.

Savjeti za odabir

Odabir namještaja za dijete nije jednostavan zadatak. Potrebno je uzeti u obzir mnoge čimbenike koji će u budućnosti pružiti udobnost u korištenju kreveta za roditelje i udobnosti za bebu.

Potrebno je obratiti pozornost na takve aspekte:

 1. Nije potrebno razmotriti mogućnosti sa svim vrstama odjeljaka, police, ladica itd. Uvijek u tvrtki IKEA postoji namještaj iz linije, čiji je predstavnik kolijevka. Može se postaviti pokraj kreveta i koristiti kao stol ili kabinet.
 2. Gotovo je namještaj proizvođača istog tipa, pa se izbor može napraviti uzimajući u obzir mogućnost uređenja kolijevke s drugim elementima interijera.
 3. Dječji madrac mora biti točno iste veličine kao i krevet u krevetiću tako da leži ravno i ne klizi prema dnu.
 4. Za manje prostorije, kompaktni modeli trebaju biti odabrani bez ladica ili drugih kliznih elemenata koji zahtijevaju dodatni prostor za uporabu.
 5. Prilikom odabira kliznog kreveta treba voditi sigurnost djeteta.

zaključak

IKEA kreveti za bebe - kombinacija visokokvalitetnih, sigurnih materijala i niskih troškova. Namještaj tvrtke predstavljen je isključivo funkcionalnim i prikladnim modelima čak i za najmanja prostorija.

Prilikom odabira krevetića treba voditi ne samo izgledom i estetskim kvalitetama namještaja. Potrebno je uzeti u obzir njegovu funkcionalnost, dostupnost prostora u potpunosti iskoristiti sve komponente, dodatne značajke kao što su prijenosni bočni zid ili na dnu podesivi i udoban za dijete.

Dječji krevetići za bebe iz IKEA

Svi roditelji, bez iznimke, veseli se rođenju svoje bebe. Pokušavaju se pripremiti za ovaj događaj kako bi novi član obitelji bio ugodan i udoban. IKEA je već skrbila vašu bebu razvijajući dječje krevete za novorođenče.

Najzanimljivija stvar u nizu krevetića švedskog proizvođača je da su dizajneri i stručnjaci IKEA nastojali izmisliti ne samo krevete za bebe, nego istovremeno proizvoditi namještaj koji će oduševiti svoje roditelje svojim elegancijom i funkcionalnošću. Bio je to koncept koji je omogućio izradu modela za krevete, koji bi odgovarali stilu i boji bilo kojeg interijera i koji bi zadovoljili okus najzahtjevnijih roditelja.

IKEA predstavlja modele kreveta za najmanju pod sljedećim imenima: HENSVIK, GULLIVER, LEKSVIK, SNIGLAR, SOMNAT, STUVA i SUNDVIK. Svi ti kreveti mogu se podijeliti u dvije vrste: polu-otvoreni i potpuno otvoreni. To znači da se u drvene skele HENSVIK, Leksvik, STUVA SUNDVIK i bokovi izborano i modeli nemaju rešetka regiju. U ostalim modelima pruža se rešetka drvenih štapova.

To ima svoje prednosti i nedostatke. Na primjer, ako jedan rub kolijevke stoji blizu zida, najbolja bi opcija bila krevetić bez šipki. Crib štapića oko perimetra ima cjelovit pregled, što je dobro za roditelje i bebu.

Štoviše, pri izradi dječjih krevetića, IKEA je osigurala srodne i komplementarne proizvode. To može biti stol za presvlačenje, madrac za krevetić, madrac, ormar i ogroman broj različitih kutije, džepovi za vješanje i organizatori za dječju odjeću, kozmetičke proizvode za njegu bebe i druge dodatke. Vrlo je važno da su najpotrebnija uvijek bila pri ruci s brižnim roditeljima.

Dakle, razmislimo o modelu krevetića iz IKEA-e detaljnije.

Krevet HENSVIK se sastoji od niza bukve, prekrivenih akrilnom bojom. To su vrlo ekološki prihvatljivi sastojci. Bočna ploča izrađena je od vlaknastih ploča, na svojoj površini je tiskani uzorak. U gornjem dijelu bočne ploče nalazi se lijepo oblikovan rez koji daje namještaju posebnu nježnost i dodir. Oblikovane noge nadopunjuju sliku modela. Dječji krevetić bojen je u boji, koji izgleda vrlo uredno i odgovara svim unutrašnjosti.

Krevetić GULLIVER izrađen je od čvrste breze, prekrivene akrilnim lakom, a gornji dio dna sastoji se od vlaknastog drveta. Velika prednost je opcija koja vam omogućuje da uklonite stranu kreveta i, po želji, nadopunite ga bočnim VIKARE-om iz IKEA-a. Dno krevetića je podesivo. Međutim, ova je značajka karakteristična za sve krevete IKEA, što je iznimno pogodno za djecu do godinu dana.

Glavni dijelovi, šipke i kostur dna kreveta LEKSVIK sastoje se od masivnog bukovog drva, obrađenog s mrljama i prozirnim akrilnim lakom. „Highlight” je prijenosni bočnica leksvik krevetić, tako da kada dijete odraste, on će se moći popeti u krevet. U razvijanju modela ovog krevetića, dizajnerica Carina Bengs uvjerila se da je jasle vrlo ugodna i istovremeno izvorna u svom izgledu.

Kreveti SOMNAT - modeli u veselim zelenim i ružičastim bojama. Takvi kreveti su pogodni za svijetle dječje sobe, stvaraju veliko raspoloženje za djecu i njihove roditelje. Već ljubljeni dizajneri niz bukve, prekriven akrilnom bojom, temelj je modela. Ako vam se takva odluka dizajna čini previše podebljana, obratite pozornost na model SNIGLAR, također izrađen od pune bukve, ali u opuštenijoj boji prirodnog drva.

Zanimljivi modeli su STUVA i SUNDVIK. Oni su prikladni za uporabu u interijeru u stilu hi-tech, jer su moderno rješenje.

Materijali od kojih je model STUVA krevetića nadopunjuju svoj neobičan izgled. Sjedalica i podnožja ovog modela krevetića sastoje se od iverice, savijač od recikliranog papira, ploča od fiberre obložena akrilnom bojom i ABS plastike. Strana kreveta s grančicama i okvirom dna kreveta izrađena su od pune bukovine. STUVA ima najveću funkcionalnost među svim IKEA krevetićima: možete staviti kutije različitih boja ispod nje i koristiti ih za pohranu dječje odjeće ili igračaka.

Model koji se zove SUNDVIK je uredan i čvrst kolijevka za najmoderniju djecu i najmodernije roditelje. Ovaj je model prikazan u tri boje: tradicionalni bijeli, neuobičajeni sivo-smeđi i veličanstveni crno-smeđi. Unatoč tamnim bojama, dizajn ovih kreveta čini njihov izgled vrlo topla i ugodna. Glavni dio konstrukcije izrađen je od pune bukovine, što je osobito izdržljivo, što je važno za dječje namještaj.

Dječji krevetići za bebe s kutijama za pohranu

Prethodni kreveti u našem pregledu nisu pružali nikakav prostor za pohranu dječje odjeće ili drugih sitnica, koje se pojavljuju na čudan način :) u novorođenčadi u velikim količinama. Međutim, ovaj "propust" ispravljen je u modelima STUVA serije, u kojoj postoji mjesto za ugradnju kutije za skladištenje ispod krevetića. U tim kutijama mladi roditelji mogu pohraniti dječju odjeću i druge korisne stvari.

IKEA dizajneri uložili su mnogo napora da se krevetić, koji je prilično jednostavan namještaj i interijer, pretvara u pravi remek-djelo za malu djecu.

Cots iz Ikea - kako napraviti pravi izbor? (40 slika)

Radi olakšavanja pronalaženja kreveta za dijete, ovaj članak predstavlja pregled namještaja IKEA i još 10 savjeta za pravilnu kupnju.

Opcije za jednu

Krevet s krevetom Critter je namijenjen djeci koja nisu starija od osam godina. Evo nekih primjera jasle za novorođenče Ikea ovog modela.

Bijeli je s različitim ukrasom:

 • s uzorkom "ovce" na glavi
 • s likovima mačaka i pasa na glavi.

Kao i svaki namještaj ima svoje prednosti i nedostatke. Prednosti uključuju:

 • Izrada prirodnog drva
 • Lijep dizajn za djecu

Minus - postoje ograničenja u dobi, što znači da kada dijete dosegne određenu visinu, krevet će postati malen.

Ako vam je potrebno dulje vrijeme, tada je model s kliznim umetkom, koji može biti 207 cm u ukupnoj duljini, savršen.

Takva dizala s mogućnošću uvlačenja su kreveti:

 • Minnen je popularni Ikea model. Izrađen je od metala u bijeloj boji. Prednosti prekrasnog izgleda estetike i prilagodbe duljine. Nedostatak je taj da metal ima tendenciju da se ohladi.

Nedavno je dizajn ovog modela ažuriran (2015.), a zrake sunca, a ne monogram, sada su umetnute u bočne zidove. Na donjoj slici možete vidjeti sve značajke.

 • Sandvik, izrađen od borova, leđa - Vlakna, film na vrhu. Shema boja je ili bijela ili siva-smeđa. Nije teška, ima dobru pojavu i promjene duljine. Među nedostatcima, leđa, koja ne izgleda tako estetski ugodna i može biti podvrgnuta mehaničkim oštećenjem.
 • Leksvik. Izvršen u klasičnoj inačici drva. Izdržljiva je, prirodna, mogućnosti dizajna, jedina dovoljno velika masa namještaja.

Kauče iz Ikea

1) Hemnes. Najčešći među kupcima Ikea, komplet sadrži tri ladice, izrađene u bijeloj boji. Njegov dizajn je univerzalan, model je kompaktan, privlači pozornost posjetitelja. Postoji dodatno valjanje iz sloja, može se pretvoriti s jednog na dvostruko. I izračunava se do 8 godina. Ima i nedostataka - nema zaštite od pada i prilično visoka cijena.

2) lan. Ima 2 ladice ili posteljinu. Njegova niska cijena, dizajn i funkcionalnost su prednosti. I poremećajima - ovo je materijal proizvodnje (ploča od čestica i fiberboard) i odsutnost barijere.

3) Brimnes. Na svim stranama ima niske stranice i dvije ladice koje se mogu izvaditi. Idealno za djecu stariju od 8 godina, ona ima iste funkcije kao i Hemnes, ali je niža u cijenu, jer je izrađena od ploča od čestica. Čak i zbog niskih strana nije prikladan za djecu.

Ispod su fotografije Ikea krevetića (kauči i jednokrevetni kreveti).

Kreveti za spavanje

1) Cure - krevet je namijenjen za dvije osobe, može biti i krevet na kat i potkrovlje. U proizvodnji koristi samo prirodno drvo, to je više prikladan za punjenje gorivom, jer visina od 116 cm, ima sposobnost da nadopunjuje krović u plavom ili ružičastom. Nedostatak u bočnim pločama vlaknaste ploče i jednostavan dizajn.

2) Trup - metal u srebrnoj ili bijeloj boji. Izdržljiv, funkcionalan i jednostavan za čišćenje. Ima mogućnost dodavanja kauča ili igrališta.

3) Stuva - odnosi se na potkrovlje, ima ugrađeni ormar ili stalak na boku, pa čak i noćni stol. Prednosti uključuju niz dizajn i opremu. Cons - ovo je materijal za proizvodnju pločica i fiberboarda i mogućnost postavljanja stepenica samo desno.

4) Sturo - bijela kamiona. Otpušten iz drveta. Dodatno možete napraviti igralište zahvaljujući širini kreveta (153 cm). Samo ovdje je prikladno ne za svaki apartman, opet, zbog širine.

Kreveti na kat

1) kolaps. Bijeli ili srebrni kreveti, vrlo izdržljivi i mogu imati dodatni vanjski ležaj.

2) Midal. Pokriva se samo lakom, tako da ima prirodnu boju drveta iz koje je izrađena. Niska cijena i omogućuje kreativnost, kao što odaberete boju sebe. Slijedi popis krova IKEA već u obojenom obliku ovog modela.

3) Tuffing - ima spuštenu visinu i središnje stubište, samo u srebrnoj boji. Iz ovog kreveta gotovo je nemoguće pasti, a spuštanje i uspon na drugi stup je vrlo povoljno. I zbog niske visine, pogodan za niske stropove. Minusi su tkanine koje se lako oštećuju.

4) Nordahl - samo tamno smeđe tonove. U budućnosti možete napraviti dva odvojena pokućstva iz jednog zajedničkog namještaja. Izrađen od drva, osim bočnih zidnih ploča, koji je zalijepljen na vrhu filma.

10 preporuka pri odabiru spavaćih soba namještaja za djecu Ikea

 1. Obratite pažnju na bijelu boju, odgovara bilo kojem interijeru i ne ukazuje na spol djeteta.
 2. Metalne konstrukcije lakše se čiste.
 3. Ako želite namještaj za rast, onda uzmite trajni materijal, bilo drvo ili metal.
 4. Također, klizni kreveti su prikladni kada postoje dvije djece u sobi, ali različite dobi.
 5. Ako je dječja soba male veličine, tada je kompaktan krevet s izvlačenjem ili šankom.
 6. Za jedno dijete u maloj sobi, potkrovlje je savršeno, jer na jednom mjestu možete opremiti i mjesto za spavanje i prostor za igru.
 7. Na drugom stupu kreveta, samo dijete starije od 6 godina može spavati, a djeci se ne smije igrati tamo zbog sigurnosnih razloga. Također biste trebali instalirati svjetiljku tako da možete spuštati noću.
 8. Uzimajući madrac za krevet s drugom razinom, pogledajte njegovu visinu i razinu bočnih strana.
 9. Ikea modeli imaju minus - njegovu ujednačenost, stoga nemojte se bojati eksperimentirati s kupljenim krevetom kako biste ga učinili individualnim.
 10. Odjeljci za stvari mogu se staviti pokraj kreveta i zamijeniti stol za kavu u vrtiću.

To su osnovni savjeti za odabir pravog namještaja za vrtić, nakon čega slijede fotografije IKEA krevetića.

Kupite dječje krevete za novorođenče IKEA

1 u odjeljku "Kreveti za novorođenče IKEA"

DOMAĆINA Dječija djeca, bijela Ikea

Dno krevetića može se postaviti na dvije različite razine. Trajni materijali od kojih se izrađuje dno krevetića temeljito su testirani i pružaju djetetu najudobniji i sigurniji san. Dno kolijevke osigurava dobru cirkulaciju zraka, što doprinosi stvaranju povoljnih.

IKEA u ostalim kategorijama:

Na web stranici Snik.ko možete kupiti IKEA dječje krevete za novorođenče, pogledajte cijene i recenzije. Naš katalog sadrži više od jednog proizvoda od najboljih online trgovina s isporukom u Moskvi, St. Petersburg, Jekaterinburg, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Chelyabinsk, Samara, Rostov-on-Don i ostali gradovi Rusije.

Da biste prvi dobili velike popuste od 40% i više od marke IKEA

Odabir krevetića u IKEA: za novorođenčad i od 3 godine

Spavaonica za bebu je mjesto gdje provodi puno vremena. Zdrav san spušta kompetentni razvoj: fizički i psihički. Stoga, izbor dječjeg krevetića, čak i iz vrlo popularne tvrtke IKEA, trebao bi se pristupiti što ozbiljnije.

IKEA je od davnina vodeći proizvođač namještaja za sve apartmane, ali su oni prikladni za naše interijere i koji model odabrati?

Glavni kriteriji za dječje igračke ove tvrtke:

 • Udobnost i sigurnost.
 • Ekološki prihvatljivi materijali, testiranje pedijatara i dermatologa.
 • Prikladno za model dobi.

Prije kupnje, provjerite model. U krevetiću ne smije biti nikakvih čipova, pukotina ili ogrebotina, jer bi se dijete moglo ozlijediti. Također imajte na umu jesu li svi dijelovi čvrsto pričvršćeni za okvir.

Svi IKEA materijali su sigurni, tako da roditelji ne mogu brinuti o premazima lakovima - nema štetnih tvari.

5 savjeta za odabir

1. Bijela boja je najslabiji i svestrani, takav se krevet može kupiti unaprijed, bez da čak i znaju spol djeteta. Ovaj ton je također pogodan za tinejdžere.

2. Najlakši materijal za njegu je metal. Naravno, drvo je više ekološki prijateljske, ali sav materijal u proizvodima tvrtke su sigurne za djecu.

3. Ako želite krevet dugo služiti, odaberite model transformatora.

4. Funkcionalnost modela je važna, pogotovo ako postoji malo prostora u vrtiću. Izaberite kreveti s ormarićima i policama.

5. Kreveti za spavanje su popularni kod tinejdžera. Ovi modeli su dobri jer su proširiti prostor i istovremeno pomaže kako bi jedinstveni osobni zonu. Bolje je odabrati takav krevet za djecu mlađu od 6 godina.

Cots po dobi

1. Novorođenče

Jednostavan i koncizan model, savršeno prilagođen novorođenčadi. Da biste spriječili slučajno zaglavljivanje djetetovih ručica ili nogu između prečki, posebne mekane strane mogu se postaviti na krevetić.

Graciozan krevet u bijeloj boji savršeno će odgovarati novorođenčadi.

Kreveti bez bočne strane su bolje odabrati za stariju djecu. Neki drvene krevetiće za najmlađe također se mogu nadomjestiti za starije dijete uklanjanjem odbojnika.

Naravno, odabir krevetića za novorođenčad, morate shvatiti da će u početku većinu vremena provesti u njemu. Postoji nekoliko posebnih modela za djecu koja su prikladna samo za malu djecu.

Jednostavan drveni krevet ispod stabla.

Nadstrešnice i viseće igračke izgledaju šarmantno. Vrlo je važno da krevet bude što snažniji.

Ako želite raditi na rukavicama, ne propustite naše korak po korak upute o tome kako šivati ​​krović s vlastitim rukama.

2. Od 3 godine

Za djecu stariju od 3 godine već je moguće odabrati više modela odraslih s kliznim strukturama, ormarima i policama. Imajte na umu da djeca rastu vrlo brzo i, kako ne bi stalno promijenili namještaj, pokušajte odabrati krevet za rast. Također vodite računa o odabiru odgovarajućeg i prikladnog madraca.

Ugrađene ladice su stvarno prikladan pribor za krevetić. Mogu se čistiti krevet, pelene i igračke. Međutim, bolje je odmah odlučiti trebate li takav model: prašina se može nakupiti u kutijama, neće biti prikladno staviti ih na sve površine. Plus IKEA pohranjuje u tome što prikazuju već sastavljene modele s različitim brojem ladica i police.

Kauč ​​za stariju djecu s ladicama pomoći će uštedjeti prostor u malom stanu i naučiti djecu da ih stavljaju na mjesto.

Ovaj model je primjer štednje prostora. Pogodan je za dvoje djece odjednom, a najdublje stvari i posteljinu možete staviti u praktične ladice u donjem dijelu namještaja.

Bijela - vrlo elegantna i praktična boja, ali u vrtiću možete dodati boju.

Graciozne strane s zakrivljenim leđima pretvaraju krevet u mali čamac. Djeca će biti oduševljena!

Modeli odjeće omogućuju uštedu prostora dijeljenjem u zone za svako dijete.

Dva takva dizajna su idealna za blizance ili malu djecu s malom razlikom u dobi. Ovo nije samo krevet, ali i izvrsno mjesto za igru.

Pretvaranje kreveta

Modeli transformatora razlikuju se od klasičnog kreveta u prisutnosti ormara i police. Ponekad se u takvom krevetu nalazi stol za mijenjanje, a za starije osobe postoji stol za učenje za učenje. To je prikladna i praktična opcija za one obitelji koje ne žele ili ne mogu potrošiti mnogo novca za kupnju novog namještaja. Drugi plus je kompaktnost i multifunkcionalnost: dijete raste, a samo su transformatori sposobni prilagoditi veličinu starijih djeteta. Mogu se produžiti i podesiti u razinama.

U gotovo svim dječjim krevetićima možete promijeniti visinu dna. Situacija se razlikuje od dva do pet: to je osobito važno za one koji stavljaju krevet roditelju. Zatim ga treba prilagoditi na jednu razinu.

Što je mlañe dijete, to je lakše imati više. Tako se dijete lakše spustiti i podići. Ali strane ne bi smjele biti vrlo niske: potrebna visina - do pazuha djeteta.

Najpopularniji modeli

1. Critter je brijačnica od dvije sorte: s ovcama i mačkama.

2. Minnen - praktičan i popularan metalni model. Postoji crno-bijela inačica.

3. Sundvik od bora i vlaknaste ploče (natrag). Krevet može biti bijeli i sivo-smeđi.


4. Leksvik - klasični drveni krevet, "raste", vrlo pouzdan i izdržljiv, ali vrlo jednostavan u dizajnu.

5. Hemnes - bijeli kauč s tri ladice.

6. Cure je dvostrani krevet, koji može biti na kat ili potkrovlje.

7. Stuva - potkrovlje s ugrađenim garderobom ili stalakom sa strane, kao i sa stolom i krevetom na prvom redu.

8. Sturo - jedno i pol garsonjera, dostupan samo u bijeloj boji.

9. Tuffing - krevet s spuštenom visinom i središnjim stubištem dostupan je samo u srebrnoj boji.

Inspirirajte nas - dijelite materijal s prijateljima na društvenim mrežama:

Dječji krevet "Ikea" za djecu od 3 godine

Za tri godine djeca su dovoljno velika. U starom krevetiću više nisu udobni. Bazu više ne odgovara nogu, postaje neudoban za spavanje. Najbolja akvizicija za dijete od 3 godine je klizni krevet nizozemske tvrtke "Ikea"

Glavni element dječjeg namještaja za odmor i oporavak je krevet.

Za one koji traže dječji krevet i promatraju Ikea namještaj, pripremili smo kratki pregled popularnih modela.

Namještaj za spavanje "IKEA"

Tvrtka proizvodi različite modele kliznih kreveta za djecu od 3 do 15 godina. U širokoj prodaji u Rusiji postoji namještaj:

 • Isklesan drveni s malim leđima (Leksvik, Sundvik, Trugen);

Sandvik - krevet od čvrstog borova, obrađen mrljom i bistrom akrilnim lakom.

Leksvik - potpuno drveni krevet u klasičnom stilu.

Trugen je udoban krevet za jednu osobu s bazom od drvenih letvica.

Duljina se može podesiti dok dijete raste, a dno krupnog drveta pruža optimalnu podršku.

Čelični krevet Minnen s zaobljenim rubovima i sigurnim nogama propilena.

Uglavnom svi proizvodi za djecu Ikea niski. Prosječna duljina kliznih ležajeva Leksvik, Sundvik, Trugen je od 137 do 207 cm, visina od baze do poda - 10 cm; visina leđa je 80 cm, širina kreveta je oko 90 cm.

Kada dovršite unutrašnjost sobe za djecu, morate uzeti u obzir pojedinačne karakteristike, sklonosti, karakter djeteta.

Metalni proizvodi su težak: duljina - 135 - 206 cm; visina od baze do poda - 23 cm; visina leđa - 72 - 92 cm; širina - 85 cm.

Neki modeli kreveta su željezo, metal, izdržljivi i pouzdani, s ekološki prihvatljivim premazom na bazi epoksidnih smola.

Detalji Ikea dječjeg presavijeni krevet su od tvrde drva, ponekad ih zamjenjuje bor. Na svojoj bazi su rešetke strukture fleksibilnog drvenog štaketa. Metalni Minnen također ima rešetkastu podlogu metalnih letvica.

Unutrašnjost dječjeg vrtića uvijek je drugačija mobilnost i funkcionalnost. IKEA programeri stvaraju namještaj s obzirom na dob i razvoj djece.

Svaka serija kreveta opremljena je posebnim kliznim mehanizmom, što ih čini svestranima, prikladnim za različite doba djece. Neke izvedbe dodatno su opremljene ladicom za odjeću ili igračke.

Prikladna opcija je krevet s ugrađenim ladicama ispod niže.

Kreveti za djecu od 3 godine dostupni su jednokrevetni i dvokrevetni. Osim visokih leđa, mogu imati niske bočne zidove. Ikea dječji kreveti od drva obojani su u različitim bojama. Bijeli kompaktni modeli su posebno popularni u posljednje vrijeme.

Izgledaju svježe i originalno u unutrašnjosti vrtića.

Prednosti i nedostaci "Ikea"

Klizni krevet "Ikea" za djecu od 3 godine popularan je namještaj za djecu mnogih Rusa. Ima nekoliko prednosti koje privlače kupce:

 • Kompaktan sam;
 • Dugo vremena;
 • Čvrsti, izdržljivi teški tereti;
 • Rasivo izgleda u unutrašnjosti vrtića.

Potrebno je nametnuti povećane zahtjeve za izbor dječjih kreveta, budući da se djeca ponašaju aktivno, skakati se, igrati i tako ih testirati za trajnost.

Krevet "Ikea", zbog raznolikosti dizajna, postavljen je u male dječje sobe. Ako postoje dvoje djece, to će učiniti varijanta na dvije priče.

Dizajn će biti zanimljiviji ako dodate izvorno rješenje boja.

Ako veličina vrtića dopušta, za djecu od 3 godine i stariji možete instalirati široki bračni krevet.

Drveni kreveti su od breze, bora, hrastovine, tikovine i ostalih drvenih vrsta koje se uzgajaju na ekološki čistim područjima.

Za jedno dijete u maloj sobi prikladno je kupiti metalni ležaj. Njegova širina je nešto uža od drvenog namještaja za spavanje. Duljina je podesiva i postavljena na željenu razinu.

Mogućnosti transformacije omogućuju promjenu objekata u sobi prema potrebama koje rastu s djetetom.

Ako je dječji vrtić prostran, a duljina i širina nisu bitni, roditelji i dijete biraju krevet u visini. Bebe bolje spavaju na niskom krevetu; starija će djeca pristupiti dizajnu, gdje je udaljenost od baze do razine poda maksimalna vrijednost.

Važna točka je odsustvo toksičnih tvari u kupljenom proizvodu.

Bilo koji krevet Ikea može se sklopiti. Namijenjen je činjenici da dijete, počevši od 3 godine starosti, stalno spava na njemu sljedećih deset godina i pol. Krevet, iako ima složeni klizni mehanizam, razlikuje se po jednostavnosti širenja strukture.

S velikim opterećenjima na samom sustavu, na osnovu pojedinih dijelova ne slomiti, izdržati cijeli život.

Nedostaci, koji je napravio kvalificirana tvrtka za spavanje, nemaju.

Kako odabrati krevet "Ikea"

Budući da se klizni krevet Ikea sada nalazi na vrhuncu popularnosti, sve se više tvrtki koje se bave lažnim.

Češće, proizvođači stvaraju samo vidljivu sličnost s izvornikom, bez brige o funkcionalnosti strukture.

Stoga, odabir "Ikea" za dječju sobu treba obratiti pozornost na sljedeće aspekte.

 1. Preuzmite poželjni dizajn s bazom stalka. Ni u kojem slučaju ne biste trebali kupiti takav komad namještaja gdje je postavljena šperploča umjesto tračnica.

U potonjem slučaju madrac neće biti dovoljno prozračen.

Brzo se počinje raspadati, raspadajući se s povećanim mehaničkim opterećenjima.

Nakon kratkog vremena, klizni dio počinje zaglaviti, mehanizam se prekida.

Kako odabrati madrac "Ikea"

Iako madrac nije osiguran pri kupnji Ikea kliznog kreveta, bolje je kupiti i jedan. Najprikladnija je mogućnost proizvod iste tvrtke. Prodavači znaju koje su veličine potrebne za određeni model namještaja za dijete starije od 3 godine.

Obično se ispod svakog kreveta nalaze madraci određenih parametara.

Imajući centimetar na raspolaganju, lako je pokupiti madrac i sebe. Samo treba imati na umu da duljina i širina ortopedskog proizvoda trebaju biti 2 do 3 cm manje nego na bazi. Ikea madraci se izrađuju na takav način i od materijala koji nisu štetni za držanje i zdravlje djeteta.

Ako je cijena previsoka, a odluka je o kupnji proizvoda jeftinija, obratite pozornost na pojedinosti.

Pri kupnji madraca za krevet u vrtiću, morate ga odabrati prema sljedećim parametrima.

 1. Ukočenost proizvoda. Do dobi od 12 godina bolje je zaustaviti izbor na krutim i polukrutim madracima, budući da je do tog vremena kralježnica samo formirana i da je potrebno učvrstiti.
 2. Unutarnji punilo. Preporučljivo je odabrati laneno, vuneno, kokosovo vlakno. Vata se brzo spušta i madrac postaje okretan; to je neugodno spavati na njemu. Pjena za punjenje brzo se napuni prašinom. Da, i ne služi dugo; počinje se raspasti i raspasti.
 3. Kvalitetno pokrivanje madraca. Bolje je odabrati proizvode od lana ili lana. Slučajevi od sintetičkih tkanina se uopće ne približavaju.

Visokokvalitetni madrac prilagođen veličini stvara ugodan san i odmor za dijete bilo koje dobi.

Cots za novorođenčad Ikea

Ne mogu napisati vaše mišljenje o krevetima za novorođenče Ikea. Općenito, uvijek pažljivo odabire stvari koje koštaju više od 1000 rubalja, a ako se radi o namještaju ili opremi... ali onda sam napravio pogrešku u općem odabiru na mjestu, pa, sve je lijepo na slici, cijena nije mala, ali ne transcendentalna. Odlučili smo ići i kupiti krevet Gulliver white. Idemo s mojim mužem. Natrag u dućan, misao mi se uvjerila da je ona vrsta kratke (ne Gulliver, nego Lilliputian) dobro, mislim, u redu, događa se da trgovina ne procijeni ispravno veličinu... kao rezultat toga smo raspakirati u večernjim satima da pogledamo brak i boju kako bismo procijenili Pa, brak je bio, ali nije kritičan, ali visina kreveta kaže da je visina 800, u stvari, pokazalo se da oko 760... kao i za lutke, na nižoj razini ispada da će dijete ležati kao na podu... suzu kroz suze na web stranicama i vidjeti kakve su veličine ostalih kreveta... i još uvijek smo kupili visinu komode u Ikea ST 1100 ispada da je krevet na 35 cm ispod grudi... Na primjer, ovdje je slika, moja visina 168cm - Bed IKEA - krevet firma Alita

Ukratko, danas je moj muž otišao u Ikea na naše "divne" ceste i vratio krevet... a moja majka i ja smo otišli k kćerima i pogledali tamo. Model je odabran, a od web stranica ćemo naručiti samo od trgovina nije imala pravu boju... želim bijelu ili bukvu, ali više sam sklona bijelom nego u Ikea, jer s njihalom i ladicama, ali ne mogu dopustiti da moja dugo očekivana princeza spava u nerazumljivom krevetu..

Ukratko, ne preporučujem krevet za novorođenče Ikea!

Cots za novorođenče ikea recenzije

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Molimo, uhvatite se

Moja je kći rođena početkom prosinca, a uskoro imamo već 9 mjeseci, što znači da je došlo vrijeme da napišem post o onome što mi je trebalo u prvih šest mjeseci. Pokušat ću, gdje je moguće podijeliti veze, pokazat ću cijene prošle godine, ali, da budem iskren, one se ne razlikuju od onih koje trenutačno postoje. Tko zna, možda ću ja u budućnosti trebati te informacije.) Dakle,. Main: Dječji krevetić s poprečnim pendulumom i stolom za mijenjanje (11,5 tr i 14 tr) - odabran od strane tvrtke "Mozhga". Volio sam kad su vidjeli živu boju.

PRVI KIT Za liječenje pupka: - Vodikov peroksid + - Chlorfillipt 1% ​​alkohola (umjesto zelenog) + - Pamučne četkice s čepovima (pročitajte da je prikladno čišćenje pupaka od njih, jer su velike i zaokružuju cijeli pupak odjednom) +

Napravim ovaj post posebno za popis svih onih koje trebam kupiti. Ja ću urediti. Ako bilo tko može pomoći, napiši komentare. Veze s dobrim trgovinama, proizvodi su dobrodošli. Kao rezultat toga, do kolovoza želim ovdje stvoriti popis svega što trebam s vezama gdje da ga dobijem. Mislim da će ovaj popis biti korisno drugim trudnim majkama koje se poput mene izgube u oceanu svijeta dječjih dobara. Želim odabrati stvarno samo najpotrebnije, i to je bilo visoke kvalitete. Sve to s upitnikom -.

Pleteni mutonski kaput, A-Tech web kamera, nova spojka, Ives Rocher maskara, maska ​​za lice, IKEA igračke odjeljaka, mozaik, Naš bebe foto album, jednokratna donje rublje, dnevnik, mapa, A4 bilježnice, knjiga za kuhanje, jakna s krznom, figurice su različite. Ja sam u Nizhni Novgorod, mijenjajući poštu. Recenzije ovdje

Djevojke, moj popis odabranih stvari, možda ovaj post će biti korisno za nekoga =) I možda netko će mi dati savjet =) Pa, ja ću početi. vrlo velik popis) Moj popis za kupnju bebe (kako ne bi zaboravili). Dok upotrebljavam, pokušat ću napisati recenzije o kupnji i izvršiti ispravke. Na popisu nema odjeće, jer dali smo puno stvari mojoj sestri.) I ne namjeravam ga kupiti (ili samo malo). Komentari za mjesec dana upotrebe. Izvanredne stavke. 1. Kolica - UppaBaby Vista 2in1. (kupio) Moja ljubav! Ova kolica sam.

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da je moj post na nekoga korisan)) Tko se brine - molim vas da se okrenete

Pozdrav dragi BB-shechki))) Konačno ću objaviti post na velikoj veličini. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Dakle, molim te, molim te

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će i moj post biti prikladan za nekoga)) Tražim rješavanje problema. Tko je zainteresiran, prvo je mjesto DANGE-a: Plakanje novorođenčadi (1. dio - ODJEĆA) I).

Upozorenje: ovaj post leži u skicama gotovo godinu dana. Odlučio sam ga iznenada izbaciti iz arhive. Ne moram ništa savjetovati ovdje, moje dijete je već izašlo iz ovog doba, to je, prvo, nostalgično mjesto, a drugo, dobro, nikada ne znate, možda će netko doći u ruci? U vezi s čestim zahtjevima da savjetujem nešto u smislu stjecanja dječjih novčanih kazni, kao i zbog činjenice da sam ovdje započeo majčinsku amneziju, odlučio sam napisati svoje otkriće o kupnji u prvoj godini života. Ne znam.

Pozdrav svima! Bez pisanja ništa tijekom trudnoće, redovito sam pregledao zajednicu za postove na pregledu prethodno nabavljene stavke za miraz za potrebu - a ne potreba. Mnogo postova mi je toliko pomoglo da sam dao riječ da napišem svoj vlastiti i vratim karmički dug) Lirska digresija: kad smo planirali dijete, bezuvjetno sam mislio da ću imati invalidska kolica, Mikun krevet, auto sjedalo Rohmer, roditi u Lapinu i općenito beba će imati najbolje od svega, i b. - ovo je fu-fu. Kad sam zatrudnjela.

Pozdrav dragi BB-shechki))) Konačno ću objaviti post na velikoj veličini. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti korisni nekome)) Znači, molim za rješavanje problema. Tko je zainteresiran, prvi je post serije DANGE: Prijateljstvo za novorođenče (1. dio - ODJEĆA) I) COT Dasha Gandylyan 8 300 rub. (osjetio i naručio ovdje) (bijela).

Kupio sam krevet Kubanlesstroy - Lel. Model Lily, Iako je želio Orhideja. Ali u boji koju sam htio, ovo je bio bijeli. Sve u svemu, krevet je elegantan. Zadovoljan sam s kupnjom. Moja su osjećaja ispod rezanja: Na slici je moj krevet, samo ovdje je poprečni pendulum, imam uzdužnu. Početi ću s minusima, to je jedno za mene - upute za montažu. Čitao sam da se mnogi ljudi žale zbog toga, ali sam mislio da me, kao strastveni ljubavnik sakupljanja različitih namještaja u kući, ne bi dirnuo. Vrlo neugodno, kao što je slučaj, umetnite ovo.

Zdravo, dragi BB-shecheks))) Konačno ću postaviti post na velikim, a ne samo: kolicima, dječijem krevetu, peleni, kadi, madracu u krevetu, odbojnicima, podnim ljestvicama. Prije početka, htio bih zahvaliti onim djevojkama koje nisu lijene za širenje korisnih informacija o mirazu, a ne samo zato što Za mene, kao što mnogi od vas misle, ovi postovi olakšavaju život. Nadam se da će moj post biti koristan za nekoga)) Tko brine - pitaj se za rješavanje Tko briga - prvi post serije DANGE: Prihvaćanje novorođenčeta (1. dio.

Kako bih odvratio glavu od strahova za vrat, želim da svoje misli budu ugodnije. Razgovarajmo o tome što se stvari trebaju kupiti za rođenje djeteta ili po prvi put, a koji su po vašem mišljenju posve beskorisni. Volim sve vrste listova i tablica) Nakon što sam pogledao kroz slične popise drugih i pogledavajući na one online trgovine, dala sam preliminarni popis potreba. Čekaju savjete i komentare.

Pozdrav svima! Bez pisanja ništa tijekom trudnoće, redovito sam pregledao zajednicu za postove na pregledu prethodno nabavljene stavke za miraz za potrebu - a ne potreba. Mnogo postova mi je toliko pomoglo da sam dao riječ da napišem svoj vlastiti i vratim karmički dug) Lirska digresija: kad smo planirali dijete, bezuvjetno sam mislio da ću imati invalidska kolica, Mikun krevet, auto sjedalo Rohmer, roditi u Lapinu i općenito beba će imati najbolje od svega, i b. - ovo je fu-fu. Kad sam zatrudnjela.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis prve pomoći prve pomoći za bebe liste / torbe u rodilištu

Dobar dan svatko! DA 6. srpnja nije uskoro, ali popis je približan :) bilo je puno pitanja, svi su na popisu. Bila bih zahvalna za pomoć i savjete onih koji nisu lijeni. U osnovi, pitanje je što brand stvari odabrati, jer su svi bitno isti, ali razlika je u pojedinostima :) RODM: S tobom: 1. Putovnica; 2. Polis; 3. mjenjačnica; 4. rodni list; 5. upućivanje u bolnicu; 6. Telefon (+ naplata) - ako je možete odmah uzeti; 7. Novac.

Kad sam prikupljao miraz, imao sam puno kaše u glavi zbog prevelikog broja informacija, ali nisam ništa kupio, osim dječje kozmetike (sada se nalazi u rezervi, a ponekad i na dječju krema). I premda je moj popis kritizirao iskusne majke, shvatio sam da moja intuicija omogućuje da točno odredite što vam je potrebno. Velikoj veličini - kolica Bebecar je uzeta za 14 tisuća bez šetnice - krevet s klatnom, kokosovim madracem i odbojnikom, ispostavilo se vjerojatno 15 tisuća, bili smo predstavljeni.

Sada imamo skoro 38 tjedana i dijelim s vama radosni događaj - konačno, svi smo spremni i sada tiho čekamo rođenje našeg djeteta). Jednom sam mu pomogao sličan post jedne djevojke na BB-u. Sve poslati ispod mačke, puno slika i malih slova)

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Sretan Božić, djevojke! Postavljam popise miša s fotografijama i komentarima nakon mjesec dana korištenja. Možda će netko doći u ruci. To su moje odabrane stavke i Moj izbor za mog sina. Popis mirodija Prva pomoć za bebe Popisi / torbe u porodničkoj bolnici Dakle, napokon sam stigao do ovog mjesta. Odmah sam priznala da sam počela sastavljati popise negdje na 29-30 tjedana, a prije toga sam pročitao postove drugih djevojaka, ali nisam razumio pola njih niti sam bilježio neke zanimljive stvari. Oko 2-3.

Popis u postupku uređivanja, bit će nadopunjen. TURKOPOISE - kupljeno, zeleno odabrano, ali nije kupljeno, ružičasta - stvar još nije odabrana. SADRŽAJ, DNEVNI PRIBOR, INTERIJER 1. U našoj sobi nema puno krevetića - krevet će biti u našoj sobi neko vrijeme, pa isto je privuklo svoju kompaktnost i jednostavnost korištenja. Zaustavio se u Stokke Sleepi. Uzeli su kompletan set, koji postaje lyulechku, a zatim standardni krevet. Boja kao na fotografiji.

Imamo ruku napisati što imamo / ne trebamo nakon što je prošlo mjesec dana. Pa recimo, za buduće generacije) Pa, za mene je budućnost) Dakle, namještaj i velike: Dječji Lel Lavanda bijela uzdužna mayatnik- odlična kvaliteta, miriše na drvo, ali ne kemija. Sviđalo mi se i dizajn. Muž se okupio, ali je rekao da voli skupljati Ikeev namještaj. Još ne koristimo klatno, čak i ako to nije korisno, ali nisam predvidjela s njim samo u slučaju. Kutija se koristi.

Napravio sam popis mojih kupnji. moglo bi nešto propustiti, ali ne i glavno. Odmah napišite što principi vode. Da ne zauzmem vrijeme onih koji me ne vide kao istomišljenika. Gospodarstvo treba biti ekonomično (c) :) Ušteda na zdravlju djeteta je neprihvatljiva. Koristimo ne samo pojam "sve je samo prirodno", već i nove (za neke, stare tehnologije su fleece, termalni donje rublje, membrana.) Mobilni telefon s kamerom neće zamijeniti normalan fotoaparat. stvari koje sam pletu (baby alpaca.

Rođen sam sredinom travnja, vrijeme je da prisustvujem mirazu za bebu)) Ponovno sam pregledavala hrpu popisa na BB-u (hvala vam, draga iskusna majka!) I odabrala ono najpotrebnije za nas posebno) minimalista sam uvijek ima vremena za kupnju, ali ne bih željela prati kuću. So. Preveliki proizvodi: ANEC Venezia kolica 2 u 1 malu (IKEA) je najjednostavniji, ali potrebno je kupiti stol / glačanje (kuhinjski stol na zid imenovati za njega), komodu za odjeću. ponovno razmislite, mb. Uklonit ću sve u ormaru. Auto sjedalo kategorije 0+ još uvijek treba ovo.