Trebao sam staviti u krevetić, igralište za novorođenčad: pregled modela i mišljenja

Rođenja

Za dobre i brižne roditelje, glavni zadatak je osigurati da njihova beba uvijek bude u dobrom raspoloženju i, kao što znate, dugotrajan i zdrav san pridonosi tome.

Dječji krevetić je jedna od glavnih sastavnica zdravog i zdravog sna. Danas mame i tate vole više praktičnih i višenamjenskih proizvoda.

To im pomaže ne samo uštedjeti novac nego i uštedjeti prostor u sobi. Ležaljke - najbolji primjer ovoga.

Što je ovaj namještaj i zašto je to potrebno?

Dječja soba je moderni dječji namještaj koji kombinira nekoliko funkcija istodobno, služi djetetu ne samo kao mjesto za spavanje, već može igrati i ulogu prostora za igru ​​i buđenje djeteta. Najugodnije je da može osigurati sigurnost djeteta u prirodi ili u zemlji kada je ostao sam na svježem zraku.

Ovaj krevet je vrlo udoban, stabilan, praktičan. Najčešće, sve stabla arene su izrađene od savijanja aluminijskih materijala, koji je prekriven skupom tekstila, također možete naći komada drveta. Ručke pomažu djeci da ustanu s podrškom i budu uspravne. Starije dijete uči prohodati uz podlogu, prianjajući se na te olovke.

prednosti

Ako se usporedite s normalnim krevetom, kreveti za krevete su vrlo praktični u smislu kretanja, a mogu se lako presavijati. Takvi su modeli sastavljeni prema krovnim pravilima. Mehanizmi preklapanja i odvijanja vrlo se jednostavno i brzo pojavljuju.
Također takvi kreveti arene samo za prijevoz na bilo kojem mjestu.

mane

Glavni nedostatak ovih modela je - spajanje prostora za spavanje i igranje. Mnogi tvrde da bi u budućnosti dijete moglo imati poteškoća s spavanjem stjecanjem navike igranja u krevetiću. Ovi kreveti su manje poznati i higijenski - tkanina sa strane sakuplja puno prašine.

Za jeftine modele, proizvođači koriste isključivo sintetičke materijale, koji danas uzrokuju alergije kod mnogih djece. Od najvišeg nivoa dijete brzo raste, a na nižoj razini mora spavati gotovo kao na podu, što je vrlo nepoželjno u zimskoj sezoni.

Top 5 najboljih modela i njihovih fotografija

Noony cubby

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila. Postoje dvije razine podešavanja visine dna.
 • Dimenzije (LxWxH) -125x65x76 cm.
 • Pro - lagana težina, tu je torba za nošenje, mnogo privitaka.
 • Cons - ne pogodan za malu sobu.
 • Cijena - 5 399 rubalja.

Ovaj model će biti izvrsna akvizicija za roditelje, što će ih oduševiti ne samo svojim izgledom, nego će također postati sigurno mjesto za igru, spavanje i odijevanje djeteta.

Za novorođenčad, mjesto za spavanje postavljeno je na drugoj razini. Kako bi majka olakšala opuštanje djeteta, programeri su imali funkciju vibrirajuće bolesti kretanja i mobitela sa svijetlim, vješanjem igračaka. Za starije bebe, zabrinutost se približava.

Sretan dječji martin

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 128x71x76 cm.
 • Pros - maksimalna težina do 25 kg, prisutnost drugog dna za novorođenčad, uključujući prstenove.
 • Konzola - teška montaža.
 • Cijena - 3 899 rubalja.

Lijepa igrivica Happy Baby Martin, lako postaje udoban i udoban krevet. Izrađena od modernih, laganih materijala. Tekstili su prilično meki i praktični za upotrebu. Maksimalno opterećenje na gornjoj razini (krevet) - 9 kg, na donjem dijelu (igralište) - 25 kg.

Velike bočne stijenke mrežaste tkanine pružaju dovoljno osvjetljenja za dijete, ventilaciju, a kroz njih roditelji mogu gledati dijete tijekom spavanja i budnosti. Kretanjem kotača u prostoriji postaje lakše i prikladnije. Sva opasna mjesta su prekrivena slojevima.

Noony prijatelji

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x76x76 cm.
 • Pro - zahvaljujući tvrdom dnu djeteta, neće biti nikakvih problema s kralježnicom, uz sve ide glazbenu pratnju, vibracije i rasvjetu.
 • Cons - mali izbor raznih boja i dizajna.
 • Cijena - 6220 rubalja.

Univerzalan dječji krevetić biti će prvi asistent majke u skrbi o djetetu. Opremljen je dnom koji može promijeniti njezinu razinu sazrijevanja mrvica. Tu je stalak za promjenu, opremljen bočnim odbojnicima, koji će omogućiti majci da mijenja dječju odjeću bez odlaska s mjesta spavanja. Bit će lakše gurati bebu s funkcijom vibropationa.

I tako da dijete ne propusti, zabavit će ga suspenzija s igračkama i glazbenim mobitelom. Osim toga, arena Noony Friends ima bočna vrata s patentnim zatvaračem kroz koji će se malo nervjstvo moći samostalno penjati u svoje udobno rekreacijsko područje. Proizvod se lako nabacuje poput kišobrana.

Sretna beba laguna

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x80x85 cm.
 • Pluses - komplet sadrži igračke, lako se kretati po stanu.
 • Cons - ne mijenja tablicu.
 • Cijena - 7100 rubalja.

Ovo je model dječje igralište 3 u 1, dječja igraonica s drugom dnom, stolica za ljuljanje, igralište za igre. Dječja kočnica je lako pričvršćena na drugo dno s patentnim zatvaračem, što vam omogućuje da okrenete mjesto za igru ​​u ugodnom i udobnom krevetu.

Majka može pomoći da se dječja beba sklope s dva lako uklonjiva luka, koja se nalaze na bočnim stranama arene, zaštićena su silikonskim oblogom, što čini bolju smrt i meka. Za zabavu mališan će pomoći luk s igračkama, koji je lako ukloniti, koji će oprati igračke ili objesiti nove.

Capella Sweet Time

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) -126x66x62 cm.
 • Pro - udoban, ugodan izgled i multifunkcionalni, dolaze zajedno s madracom, udobnim džepovima, igračkama.
 • Cons - nije dovoljno mekana podnica.
 • Cijena - 3 730 rubalja.

Njegove bočne zidove izrađene su od mrežice koja omogućuje prolaz kroz zrak kroz koji će se majka i dijete savršeno vidjeti.

Dječja dječja dječačka jakna ima dno, kao i gornji dno za djecu do 4 mjeseca. Tu su i kotači koji vam omogućuju lagano pomicanje po sobi. Arena je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala, brzo i jednostavno se montira, montira kompaktno i lako se pohranjuje i transportira.

Savjeti za odabir varijante u vrtiću

Dječje igrice za novorođenčad trebaju biti pouzdane pa ih pažljivo odabrati.

 1. U početku moramo paziti na stabilnost modela. Uostalom, beba će rock proizvod, ali to mora podnijeti.
 2. Također je vrijedno istaknuti pri odabiru rešetke, ako ga uzmete klasično, onda će dijete moći samostalno rasti na njemu, a ponekad i paket euro rupa također je uključen u paket.
 3. Važno je odabrati ekološki prihvatljiv materijal, jer se radi o zdravlju djeteta. Obratite posebnu pozornost na vrstu presavijanja, to bi trebalo biti "kišobran" ili "knjiga".
 4. I, kako je praksa pokazala, pitanje oblika također je od velike važnosti prilikom odabira, ali to je osobna želja svih. Pravokutne krevete za igle pogodnije su za kriterij uštede prostora. Njihova visina je od sedamdeset do stotinu deset centimetara, a prosječna visina je osamdeset centimetara, savršeno vam omogućuje da vidite dijete i pouzdanije.
 5. Također je važno usredotočiti se na težinu proizvoda. Ako postoji obiteljski automobil i pravilo je da putuje s djetetom prirodi ili da posjeti, onda bi bilo racionalnije kupiti kilogram od pet ili sedam razmjerno, to nije tako teško transportirati.

Prema programerima i modelima, na krevetiće se mogu pričvrstiti sljedeći atributi:

 • mijenjanje tablice;
 • glazbena pratnja;
 • noćno svjetlo;
 • mreža protiv komaraca;
 • krov;
 • police za dječje sitnice;
 • zglobni krov i mehanizam ljuljačke;
 • luk s igračkama itd.

zaključak

Svi znaju da će ljubavni i brižljivi roditelj odabrati najbolje za svoju bebu. Kupnja ognjišta je prednost roditeljima koji vole putovati, koji imaju blizanke, a za sve roditelje koji se brinu za sigurnost, udobnost za bebu i mir za sebe. Bed arena - prvi osobni prostor mrvica, njegov mali, ugodan mali svijet.

Arenu za novorođenče

Rodom djeteta, roditelji moraju razmišljati o tome kako opremiti vrtić, jer u sobi za bebu sav namještaj treba biti atraktivan, ali i kvalitetan i siguran.

Značajke i prednosti

Ako ne znate što kupiti na prvom mjestu - dječji krevetić ili malu, onda pogledajte kombiniranu opciju. Kreveti su se pojavili relativno nedavno pa nisu imali vremena procijeniti njihove prednosti.

Najvažnija prednost ove vrste dječjeg namještaja jest da je univerzalna. Dijete u spremištu može provesti dosta vremena: spavati noću, igrati se tijekom dana i biti potpuno sigurni. Krevet se lako pretvara u igralište. Najčešće je izrađena od plastike, dopunjena tkaninom i mrežicom.

Zahvaljujući izdržljivom okviru i upotrebi trajnih tkanina, krevet se izdržava puno. Većina modernih kreveta ove vrste dodatno se isporučuju s džepovima gdje možete staviti igračke i dječju dodatnu opremu. Radi lakšeg kretanja postelje, može se isporučiti s kotačima.

Kreveti za novorođenčad

Danas, prije rođenja djeteta, roditelji razmišljaju o kupnji redovnog krevetića ili igrališta. Bez odgovarajućeg iskustva u podizanju djece teško je napraviti pravi izbor. Najprije treba procijeniti prednosti i nedostatke svake varijante namještaja. Pravilno igralište za novorođenče zajamčeno je da traje više od jedne godine i ostat će i za sljedeću generaciju.

Značajke dizajna

Jedna od glavnih prednosti ove opcije je mogućnost korištenja kao igranja. Dječji krevetić sastoji se od aluminijske postolja, preko koje se pruža mekana i praktična tkanina. Može biti čvrsta ili u obliku rešetke. Gotovo svi modeli imaju kotače. Zahvaljujući njima, igralište će se lako premjestiti na novo mjesto gdje će dijete biti pod nadzorom mame. Mrežni dio može uvijek biti blokiran ventilom.

Roditelji na stablu i njihova djeca će dugo moći koristiti. Prva četiri mjeseca morat će koristiti podignuto dno. Zahvaljujući tome, roditelji mogu bez napora uzeti mrvicu u svoje ruke. Nakon što dijete uči da se prevrće i puze, ognjište će moći ograničiti njegovo kretanje. Međutim, to će zahtijevati pomicanje dna na dno.

Arena se smatra potpuno sigurno mjesto ne samo za spavanje nego i za igre. U pravilu se može kontinuirano raditi do tri godine.

Pažljivo proučavanje dizajna može razlikovati sljedeće prednosti:

 • Namještaj istodobno izvodi nekoliko funkcija. Dijete može spavati u njoj, igrati. Neki roditelji uspijevaju koristiti garderobu kao stol za presvlačenje.
 • Trošak je u prihvatljivom rasponu.
 • Kompaktna veličina omogućuje prikladan transport.

Međutim, ovaj model ima nekoliko nedostataka:

 • Na istom se prostoru igra i spava.
 • Za proizvodnju jeftinih modela koriste se isključivo sintetički materijali, a na madracu je preklop.

Slobodan prostor

Dječja igračka treba kupiti samo ako se dijete osjeća prostrano u njemu. U jednom od razdoblja odrastanja, on će puzati i kretati u njemu bez prepreka. Pravilni tjelesni razvoj moguć je samo ako njegovi pokreti ne budu sramežljivi. Manege bi trebao biti omiljeno mjesto, a ne zatvor.

Visina stranica je fiksna u rasponu od 70 do 110 centimetara. Prema mnogim mama, najkomjernija visina je 80 centimetara. Najbolje je odabrati drugu vrijednost ako roditelji imaju nekonvencionalnu visinu.

U dječjoj trgovini možete pronaći nekoliko opcija za veličine dna. Mogu biti pravokutni, kvadratični i drugi. Nedavno su na tržnici nastali i kutni modeli. Preporuča se kupovati samo u slučaju slojevitih uvjeta stanovanja.

Sigurnost: ključni kriterij

Roditelji ne smiju zaboraviti da u krevetiću dijete ne bi trebalo biti prijetilo. Kada kupujete važno je obratiti pažnju na dizajn - ona mora biti održiva. Arena će morati izdržati određenu težinu, stoga nije dopušteno kupiti krhke uzorke. Osim toga, valja napomenuti da gotovo sva djeca vole gurnuti krevet. Ako je dizajn nepouzdan, onda ga može dobro preokrenuti.

Jednako je važna kvaliteta gradnje. Ovisi o njezinoj snazi. Svi pričvrsni elementi i spojevi moraju biti visoke kvalitete. Osim toga, skriveni su od djeteta posebnim elementima bez plastičnih kutova.

Sve stavke koje dijete koristi ne smiju imati oštre kutove. Dopušteno je kupiti samo proizvode iz prirodnih materijala.

Glavni zadatak roditelja je da dječji dopust u areni bude potpuno siguran. Da biste to učinili, razmotrite sljedeće preporuke:

 • Struktura mora biti snažna i stabilna.
 • Visina stranica se odabire ovisno o dobi mrvica. Važno je stvoriti uvjete kako ne bi mogao pasti van. Optimalna vrijednost je 80 centimetara.
 • Svi rubovi i kutovi koji mogu prouzročiti ozljedu moraju biti čvrsto zapečaćeni.
 • Najbolje je odabrati mekani materijal za oblaganje dna i strana.
 • Prije kupnje trebali biste provjeriti snagu rešetke. Ne smije se sagati. Trebali biste odabrati opciju s malim ćelijama. U ovom slučaju, mrvica se može osjećati što udobnije. Oni također ne bi trebali držati gumbe ni prste.
 • Ako su roditelji odlučili kupiti ručku, tada bi udaljenost između pojedinih segmenata trebala varirati od 5 do 6 centimetara.
 • Nakon uporabe kotača, treba ih čvrsto učvrstiti.
 • Za šivanje treba koristiti samo prirodne materijale. U njihovom sastavu ne mogu biti boje ili sintetici koji mogu uzrokovati alergije. Roditelji imaju pravo zatražiti od prodavatelja potvrdu o pojedinačnoj robi.
 • Nosač bi trebao biti presavijen samo s pouzdanim stezaljkama. Ne može se zatvoriti u trenutku kada je mrvica u njemu.

Značajke izbora materijala

Trkač je proizvod koji se sastoji od materije i metala. Također možete pronaći slučajeve drva.

Neki roditelji odlučuju o modelu tkanine. Prikladan je i jednostavan za brisanje. Mnogi proizvođači pokrivaju dno podmornice. Ako dijete iznenađuje, može se bez ikakvih problema prati. Na primjer, dovoljno je prati gustu tkaninu od kišnog kabela pod vodom i obrišite ga suhom krpom. Djeca također vole grditi šumom tijekom rasta prvih zubi. Mommies bi trebao odlučiti za materijal koji ne šuška. Inače, mrvica neće moći u potpunosti uživati ​​u njegovom snu.

Nije dopušteno zaustavljanje izbora na materijalima s štetnim nečistoćama. Otrovne tvari mogu izazvati alergijsku reakciju. Za arenu mora koristiti posebnu rešetku. Na drvenim elementima ne smije biti mrlja. Kao što je strana koristila tkaninu ili drvene pregrade.

Ako roditelji odluče za tkanine, onda je dijete zajamčeno da ih ne može pogoditi. Mama se ne bi trebala bojati zbog pogrešnog mišljenja da kad gleda kroz mrežu, vid djeteta može se pogoršati. Ta je teorija znanstveno razorena.

Ako je ograda drvena, onda će roditelji morati stalno brinuti o djetetu. Može pasti u bilo koje vrijeme i teško ih udariti. Međutim, moguće je izbjeći situaciju ako ih pretražujete mekom krpom. Ako to nije moguće, uobičajeni pokrivač će se ugasiti. Jednako je važno i dizajn ovog elementa. Pozornost treba posvetiti udaljenosti između dviju susjednih štapova. Ne smiju stavljati ruke i noge mrvica. Ne smijemo zaboraviti da glava djeteta također ne bi trebala proći.

Rješenje u boji

Dijete nakon rođenja prida pozornost na sve detalje svijeta oko sebe. Roditelji ne bi smjeli kupovati predmete koji su previše svijetle boje, što će kasnije biti stalno s njim. Kisele boje stvaraju previše emocionalnog stresa, što može negativno utjecati na cjelokupno zdravlje mrvica. Negativan stav manifestira se u obliku iritacije i plača.

Prilikom odabira dizajna za dječju sobu preporuča se zaustavljanje izbora u neutralnim bojama. Pomoći će vašem djetetu da se opusti i da se dobro odmori.

Dodatne značajke

Multifunkcionalnost je uvijek prioritet pri odabiru bilo kojeg namještaja.

Danas, igralište može kombinirati krevet, igralište i stol za presvlačenje. Najbolje je ako se brzo razvije. Dodatna prednost smatra se malom težinom. U ovom slučaju, namještaj se može lako prenijeti. Uostalom, čak i na posjeti, mrvica bi se trebala staviti u krevet u ugodnom okruženju. Manege možete uzeti sa sobom u prirodu ili vikendicu.

Obrazovanje i osposobljavanje za režim

Vrlo je prikladno ako dijete spava i igra uvijek na jasno određenom mjestu. U budućnosti, to će omogućiti da se brzo navikne na raspored i dovede do točnosti. Po potrebi se kočnica može lako premjestiti u drugu sobu. U tom slučaju beba se brzo obnavlja pod promijenjenim uvjetima.

Sam dizajn trebao bi ukazivati ​​na mogućnost prijenosa namještaja u drugu sobu. Na nekim modelima na ovom slučaju dobivaju se posebni kotačići. U ovom slučaju, nema potrebe trošiti dodatne sile na transport. Međutim, ako je ogradica u statičnom položaju, morat će ga blokirati.

Proizvođači pokušavaju opremiti krevete mrvice što je prikladno i zanimljivo što je više moguće. Oni uključuju ne samo praktične, već zanimljive i ugodne naprave.

Položaj dna lako se mijenja u gotovo svim modelima. U pravilu, postoje tri mjesta. Prvi je za bebe, drugi je za sjedeće dijete, a treći se koristi ako mrvica već hoda.

Za razvoj mentalne aktivnosti preporučuje se uporaba posebnog tepiha. Uključeno je ili se može kupiti odvojeno.

Mama je zajamčena da voli džepove ili patentne zatvarače na bočnoj strani igrališta. Prikladni su za pohranjivanje stvari ili posebnih pribora za brigu o mrvicama. U tom će slučaju uvijek biti pri ruci. U procesu odrastanja beba će biti zainteresirana za trošenje vremena na strani vrata tkanine. Rupa se pojavljuje poništavanjem zatvarača ili gumba.

Skupni modeli svakako u svom sastavu uključuju posebnu igračku na luku. Može se zamijeniti noćnim svjetlom, vrtuljkom ili drugim vješalicama. Prikladno je gurati bebu s elektroničkim sustavom koji je posebno stvoren za tu svrhu. Ne smijemo zaboraviti da su djeca umirena melodijama ili zvukovima prirode. Može se igrati pomoću posebnog zvučnika na krevetu.

Korisni savjeti za poučavanje djeteta u ogradu

Mišljenja o dobi u kojem bi taj proces trebao započeti su radikalno različiti. Neki roditelji radije to rade od rođenja, drugi - čim dijete nauči samostalno sjediti. U prvoj fazi dopušteno je samo nekoliko minuta ostaviti mrvicu. U areni bi trebao biti dovoljan broj igračaka koje dijete može zauzeti. Ne zaboravite da im nije dopušteno uzeti ih s kolica ili nekog drugog mjesta. Nakon pet minuta, dijete bi se trebalo prebaciti na njegovu uobičajenu kolijevku ili pokupiti. U areni se ne može dugo ostaviti bez nadzora. Samo će postupno postati svjestan činjenice da će se njegova majka vrlo brzo vratiti.

Interval u areni trebao bi polako porasti. Dijete se ne bi smjelo osjećati napušteno. Roditelji se preporučuju za kupnju posebnih igračaka koje će uvijek biti u areni. Do danas se mnogi modeli prodaju s posebnim madracem koji u svom sastavu ima kompleks zabavnih i zabavnih igara. Zahvaljujući tome, moguće je nekoliko puta povećati interes mrvica. Važno je naučiti da će se roditelji vratiti čim se igra.

Manege ne bi smio postati zatvor. Djeca bi trebala stvoriti najudobniji i povoljniji uvjeti. Najbolje od svega, ako oni sami žele biti tamo. Mama treba paziti na emocionalno okruženje. U prisutnosti skandala i tantrums, jasle u igralište je odbijen za određeno razdoblje.

Bebe dobivaju puno emocija od bilo kakve akcije. Na primjer, oni se iskreno mogu radovati na novoj igračkoj, a zatim se brzo umoriti. Iz igre u areni dobivaju dodatna pojavljivanja. Međutim, ako mama gleda prve znakove apatije i umora, onda bi trebala staviti bebu na spavanje. On će se moći opustiti i dobiti snage za nova iskustva.

Arenu je dopušteno koristiti dok dijete ne teže više od 14 kilograma. Roditelji bi ga trebali paziti, čak i ako je on u njemu. Postoje slučajevi kada djeca izađu iz zgrade. U tom će slučaju morati napustiti daljnji rad.

Cots za novorođenčad

 • marka:
 • Njega za bebe -
 • Baby dizajn -
 • Chicco -
 • Sretna beba -
 • Jetem -
 • Nuovita
 • Vrsta dječje igrališta:
 • za novorođenčad -
 • kuće -
 • igranje -
 • kvadrat -
 • posteljina -
 • na kotačima -
 • s madracem -
 • s promjenom stola -
 • na sklapanje
 • oznake:
 • sklopivi kreveti -
 • putni ležaji -
 • Sretan dječji krevetić

Koristi se od igrališta od rođenja. Odmah pretpostavlja da će to biti privremeni krevet, kupiti pravi drveni. No, dijete u ovom krevetiću pokazalo se ugodno i odlučilo je ostaviti na tome. Sada je već 3 godine i kupio pravi puni krevet, tj. nismo imali problema gdje staviti glomazni jasle, otišli smo ravno do verzije za odrasle. Dječija igračka služi kao kuća za igre, lako je presavijati i ne zauzima puno prostora.

Moja radost iz ove arene je izvan riječi. Prva stvar koja privlači pozornost je, naravno, izgled, jer je kćeri odabrala nježnu plavu boju, s krovićem izgleda vrlo dirljivo, dostojna male princeze. Osim dizajna, također je vrlo funkcionalno, tu je sve u setu: služi kao igralište, dječja krevetić, stol za izmjenu i polica za pelene i salvete te još mnogo ugodnijih sitnica dizajniranih za udobnost majke i djeteta. Arena se lako presavijeni i brzo sklapaju. Često idemo u kućicu ili baku, tako da je postao spasitelj za nas.

Kreveti za igračke

Želite li dobiti popuste do 70%

znate o promocijama, natjecanjima i sastancima?

Radimo za one koji imaju sreću kod kuće

O tvrtki

Posebni projekti Babadu

Centar za korisničku podršku

zajednica
sretni roditelji

Mobilna aplikacija

© Tvrtka "Babadu" 2009-2018. Online hipermarket dječjih dobara.

Sva prava pridržana.

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića kako bismo vam olakšali vašu upotrebu.

pridružite se sretnom klubu roditelja

i dobiti popuste

Uvijek možete otkazati pretplatu ako vam se to ne sviđa.

Dječji krevetići za novorođenčad

12 pronađenih zadataka koji odgovaraju vašim kriterijima za pretraživanje.

Dječji krevetići za novorođenčad: kako odabrati i kupiti

Fair Masters je hipermarket koji ujedinjuje mnoge ručno izrađene trgovine raznih prodavača iz cijelog svijeta.

Kupci i obrtnici izravno surađuju bez plaćanja dodatnih marža i provizije posrednika. Sami majstori postavljaju cijene radova i uvjete isporuke i plaćanja, oni sami pošalju kupcu kupcu. Imajte na umu da se u svakoj trgovini na Sajmu majstora mogu koristiti različite metode plaćanja i isporuke - odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. O svim fazama raspravljate i kupite izravno od prodavatelja, što znači da ne morate komunicirati s trećim stranama - brzo ćete u potpunosti znati sve najvažnije stvari i prvo kupiti proizvod.

Izaberite ono što vam se sviđa? Navedite sve detalje gospodara tako što ćete ga kontaktirati putem "Poruke" - raspravite o svim nijansama u osobnom razgovoru i po potrebi ispravite.

A naš opsežni i detaljni katalog omogućit će vam da vrlo brzo odaberete ono što vam je potrebno - filtri za cijenu, boju, ključne riječi i materijale koje koriste majstori dolaze do spašavanja. Fotografije autora, detaljan opis, veličina i detaljne recenzije klijenata čine cjelovitu sliku - dobit ćete jasnu predodžbu o tome što ćete kupiti.

Ako ste pronašli ono što vam je potrebno, ali želite malo promijeniti izgled ovog djela, dodati ili ukloniti neke pojedinosti, povećati ili smanjiti veličinu proizvoda, promijeniti boju, imate mogućnost naručiti želju izravno od majstora. Imati lijep shopping!

Kreveti za novorođenčad

Danas, prije rođenja djeteta, roditelji razmišljaju o kupnji redovnog krevetića ili igrališta. Bez odgovarajućeg iskustva u podizanju djece teško je napraviti pravi izbor. Najprije treba procijeniti prednosti i nedostatke svake varijante namještaja. Pravilno igralište za novorođenče zajamčeno je da traje više od jedne godine i ostat će i za sljedeću generaciju.

Značajke dizajna

Jedna od glavnih prednosti ove opcije je mogućnost korištenja kao igranja. Dječji krevetić sastoji se od aluminijske postolja, preko koje se pruža mekana i praktična tkanina. Može biti čvrsta ili u obliku rešetke. Gotovo svi modeli imaju kotače. Zahvaljujući njima, igralište će se lako premjestiti na novo mjesto gdje će dijete biti pod nadzorom mame. Mrežni dio može uvijek biti blokiran ventilom.

Roditelji na stablu i njihova djeca će dugo moći koristiti. Prva četiri mjeseca morat će koristiti podignuto dno. Zahvaljujući tome, roditelji mogu bez napora uzeti mrvicu u svoje ruke. Nakon što dijete uči da se prevrće i puze, ognjište će moći ograničiti njegovo kretanje. Međutim, to će zahtijevati pomicanje dna na dno.

Arena se smatra potpuno sigurno mjesto ne samo za spavanje nego i za igre. U pravilu se može kontinuirano raditi do tri godine.

Pažljivo proučavanje dizajna može razlikovati sljedeće prednosti:

 • Namještaj istodobno izvodi nekoliko funkcija. Dijete može spavati u njoj, igrati. Neki roditelji uspijevaju koristiti garderobu kao stol za presvlačenje.
 • Trošak je u prihvatljivom rasponu.
 • Kompaktna veličina omogućuje prikladan transport.

Međutim, ovaj model ima nekoliko nedostataka:

 • Na istom se prostoru igra i spava.
 • Za proizvodnju jeftinih modela koriste se isključivo sintetički materijali, a na madracu je preklop.

Slobodan prostor

Dječja igračka treba kupiti samo ako se dijete osjeća prostrano u njemu. U jednom od razdoblja odrastanja, on će puzati i kretati u njemu bez prepreka. Pravilni tjelesni razvoj moguć je samo ako njegovi pokreti ne budu sramežljivi. Manege bi trebao biti omiljeno mjesto, a ne zatvor.

Visina stranica je fiksna u rasponu od 70 do 110 centimetara. Prema mnogim mama, najkomjernija visina je 80 centimetara. Najbolje je odabrati drugu vrijednost ako roditelji imaju nekonvencionalnu visinu.

U dječjoj trgovini možete pronaći nekoliko opcija za veličine dna. Mogu biti pravokutni, kvadratični i drugi. Nedavno su na tržnici nastali i kutni modeli. Preporuča se kupovati samo u slučaju slojevitih uvjeta stanovanja.

Sigurnost: ključni kriterij

Roditelji ne smiju zaboraviti da u krevetiću dijete ne bi trebalo biti prijetilo. Kada kupujete važno je obratiti pažnju na dizajn - ona mora biti održiva. Arena će morati izdržati određenu težinu, stoga nije dopušteno kupiti krhke uzorke. Osim toga, valja napomenuti da gotovo sva djeca vole gurnuti krevet. Ako je dizajn nepouzdan, onda ga može dobro preokrenuti.

Jednako je važna kvaliteta gradnje. Ovisi o njezinoj snazi. Svi pričvrsni elementi i spojevi moraju biti visoke kvalitete. Osim toga, skriveni su od djeteta posebnim elementima bez plastičnih kutova.

Sve stavke koje dijete koristi ne smiju imati oštre kutove. Dopušteno je kupiti samo proizvode iz prirodnih materijala.

Glavni zadatak roditelja je da dječji dopust u areni bude potpuno siguran. Da biste to učinili, razmotrite sljedeće preporuke:

 • Struktura mora biti snažna i stabilna.
 • Visina stranica se odabire ovisno o dobi mrvica. Važno je stvoriti uvjete kako ne bi mogao pasti van. Optimalna vrijednost je 80 centimetara.
 • Svi rubovi i kutovi koji mogu prouzročiti ozljedu moraju biti čvrsto zapečaćeni.
 • Najbolje je odabrati mekani materijal za oblaganje dna i strana.
 • Prije kupnje trebali biste provjeriti snagu rešetke. Ne smije se sagati. Trebali biste odabrati opciju s malim ćelijama. U ovom slučaju, mrvica se može osjećati što udobnije. Oni također ne bi trebali držati gumbe ni prste.
 • Ako su roditelji odlučili kupiti ručku, tada bi udaljenost između pojedinih segmenata trebala varirati od 5 do 6 centimetara.
 • Nakon uporabe kotača, treba ih čvrsto učvrstiti.
 • Za šivanje treba koristiti samo prirodne materijale. U njihovom sastavu ne mogu biti boje ili sintetici koji mogu uzrokovati alergije. Roditelji imaju pravo zatražiti od prodavatelja potvrdu o pojedinačnoj robi.
 • Nosač bi trebao biti presavijen samo s pouzdanim stezaljkama. Ne može se zatvoriti u trenutku kada je mrvica u njemu.

Značajke izbora materijala

Trkač je proizvod koji se sastoji od materije i metala. Također možete pronaći slučajeve drva.

Neki roditelji odlučuju o modelu tkanine. Prikladan je i jednostavan za brisanje. Mnogi proizvođači pokrivaju dno podmornice. Ako dijete iznenađuje, može se bez ikakvih problema prati. Na primjer, dovoljno je prati gustu tkaninu od kišnog kabela pod vodom i obrišite ga suhom krpom. Djeca također vole grditi šumom tijekom rasta prvih zubi. Mommies bi trebao odlučiti za materijal koji ne šuška. Inače, mrvica neće moći u potpunosti uživati ​​u njegovom snu.

Nije dopušteno zaustavljanje izbora na materijalima s štetnim nečistoćama. Otrovne tvari mogu izazvati alergijsku reakciju. Za arenu mora koristiti posebnu rešetku. Na drvenim elementima ne smije biti mrlja. Kao što je strana koristila tkaninu ili drvene pregrade.

Ako roditelji odluče za tkanine, onda je dijete zajamčeno da ih ne može pogoditi. Mama se ne bi trebala bojati zbog pogrešnog mišljenja da kad gleda kroz mrežu, vid djeteta može se pogoršati. Ta je teorija znanstveno razorena.

Ako je ograda drvena, onda će roditelji morati stalno brinuti o djetetu. Može pasti u bilo koje vrijeme i teško ih udariti. Međutim, moguće je izbjeći situaciju ako ih pretražujete mekom krpom. Ako to nije moguće, uobičajeni pokrivač će se ugasiti. Jednako je važno i dizajn ovog elementa. Pozornost treba posvetiti udaljenosti između dviju susjednih štapova. Ne smiju stavljati ruke i noge mrvica. Ne smijemo zaboraviti da glava djeteta također ne bi trebala proći.

Rješenje u boji

Dijete nakon rođenja prida pozornost na sve detalje svijeta oko sebe. Roditelji ne bi smjeli kupovati predmete koji su previše svijetle boje, što će kasnije biti stalno s njim. Kisele boje stvaraju previše emocionalnog stresa, što može negativno utjecati na cjelokupno zdravlje mrvica. Negativan stav manifestira se u obliku iritacije i plača.

Prilikom odabira dizajna za dječju sobu preporuča se zaustavljanje izbora u neutralnim bojama. Pomoći će vašem djetetu da se opusti i da se dobro odmori.

Dodatne značajke

Multifunkcionalnost je uvijek prioritet pri odabiru bilo kojeg namještaja.

Danas, igralište može kombinirati krevet, igralište i stol za presvlačenje. Najbolje je ako se brzo razvije. Dodatna prednost smatra se malom težinom. U ovom slučaju, namještaj se može lako prenijeti. Uostalom, čak i na posjeti, mrvica bi se trebala staviti u krevet u ugodnom okruženju. Manege možete uzeti sa sobom u prirodu ili vikendicu.

Obrazovanje i osposobljavanje za režim

Vrlo je prikladno ako dijete spava i igra uvijek na jasno određenom mjestu. U budućnosti, to će omogućiti da se brzo navikne na raspored i dovede do točnosti. Po potrebi se kočnica može lako premjestiti u drugu sobu. U tom slučaju beba se brzo obnavlja pod promijenjenim uvjetima.

Sam dizajn trebao bi ukazivati ​​na mogućnost prijenosa namještaja u drugu sobu. Na nekim modelima na ovom slučaju dobivaju se posebni kotačići. U ovom slučaju, nema potrebe trošiti dodatne sile na transport. Međutim, ako je ogradica u statičnom položaju, morat će ga blokirati.

Proizvođači pokušavaju opremiti krevete mrvice što je prikladno i zanimljivo što je više moguće. Oni uključuju ne samo praktične, već zanimljive i ugodne naprave.

Položaj dna lako se mijenja u gotovo svim modelima. U pravilu, postoje tri mjesta. Prvi je za bebe, drugi je za sjedeće dijete, a treći se koristi ako mrvica već hoda.

Za razvoj mentalne aktivnosti preporučuje se uporaba posebnog tepiha. Uključeno je ili se može kupiti odvojeno.

Mama je zajamčena da voli džepove ili patentne zatvarače na bočnoj strani igrališta. Prikladni su za pohranjivanje stvari ili posebnih pribora za brigu o mrvicama. U tom će slučaju uvijek biti pri ruci. U procesu odrastanja beba će biti zainteresirana za trošenje vremena na strani vrata tkanine. Rupa se pojavljuje poništavanjem zatvarača ili gumba.

Skupni modeli svakako u svom sastavu uključuju posebnu igračku na luku. Može se zamijeniti noćnim svjetlom, vrtuljkom ili drugim vješalicama. Prikladno je gurati bebu s elektroničkim sustavom koji je posebno stvoren za tu svrhu. Ne smijemo zaboraviti da su djeca umirena melodijama ili zvukovima prirode. Može se igrati pomoću posebnog zvučnika na krevetu.

Korisni savjeti za poučavanje djeteta u ogradu

Mišljenja o dobi u kojem bi taj proces trebao započeti su radikalno različiti. Neki roditelji radije to rade od rođenja, drugi - čim dijete nauči samostalno sjediti. U prvoj fazi dopušteno je samo nekoliko minuta ostaviti mrvicu. U areni bi trebao biti dovoljan broj igračaka koje dijete može zauzeti. Ne zaboravite da im nije dopušteno uzeti ih s kolica ili nekog drugog mjesta. Nakon pet minuta, dijete bi se trebalo prebaciti na njegovu uobičajenu kolijevku ili pokupiti. U areni se ne može dugo ostaviti bez nadzora. Samo će postupno postati svjestan činjenice da će se njegova majka vrlo brzo vratiti.

Interval u areni trebao bi polako porasti. Dijete se ne bi smjelo osjećati napušteno. Roditelji se preporučuju za kupnju posebnih igračaka koje će uvijek biti u areni. Do danas se mnogi modeli prodaju s posebnim madracem koji u svom sastavu ima kompleks zabavnih i zabavnih igara. Zahvaljujući tome, moguće je nekoliko puta povećati interes mrvica. Važno je naučiti da će se roditelji vratiti čim se igra.

Manege ne bi smio postati zatvor. Djeca bi trebala stvoriti najudobniji i povoljniji uvjeti. Najbolje od svega, ako oni sami žele biti tamo. Mama treba paziti na emocionalno okruženje. U prisutnosti skandala i tantrums, jasle u igralište je odbijen za određeno razdoblje.

Bebe dobivaju puno emocija od bilo kakve akcije. Na primjer, oni se iskreno mogu radovati na novoj igračkoj, a zatim se brzo umoriti. Iz igre u areni dobivaju dodatna pojavljivanja. Međutim, ako mama gleda prve znakove apatije i umora, onda bi trebala staviti bebu na spavanje. On će se moći opustiti i dobiti snage za nova iskustva.

Arenu je dopušteno koristiti dok dijete ne teže više od 14 kilograma. Roditelji bi ga trebali paziti, čak i ako je on u njemu. Postoje slučajevi kada djeca izađu iz zgrade. U tom će slučaju morati napustiti daljnji rad.

Cots za novorođenčad

 • marka:
 • Njega za bebe -
 • Baby dizajn -
 • Chicco -
 • Sretna beba -
 • Jetem -
 • Nuovita
 • Vrsta dječje igrališta:
 • za novorođenčad -
 • kuće -
 • igranje -
 • kvadrat -
 • posteljina -
 • na kotačima -
 • s madracem -
 • s promjenom stola -
 • na sklapanje
 • oznake:
 • sklopivi kreveti -
 • putni ležaji -
 • Sretan dječji krevetić

Koristi se od igrališta od rođenja. Odmah pretpostavlja da će to biti privremeni krevet, kupiti pravi drveni. No, dijete u ovom krevetiću pokazalo se ugodno i odlučilo je ostaviti na tome. Sada je već 3 godine i kupio pravi puni krevet, tj. nismo imali problema gdje staviti glomazni jasle, otišli smo ravno do verzije za odrasle. Dječija igračka služi kao kuća za igre, lako je presavijati i ne zauzima puno prostora.

Moja radost iz ove arene je izvan riječi. Prva stvar koja privlači pozornost je, naravno, izgled, jer je kćeri odabrala nježnu plavu boju, s krovićem izgleda vrlo dirljivo, dostojna male princeze. Osim dizajna, također je vrlo funkcionalno, tu je sve u setu: služi kao igralište, dječja krevetić, stol za izmjenu i polica za pelene i salvete te još mnogo ugodnijih sitnica dizajniranih za udobnost majke i djeteta. Arena se lako presavijeni i brzo sklapaju. Često idemo u kućicu ili baku, tako da je postao spasitelj za nas.

Dječji krevetići

Dimenzije ležišta (WxHxD): 125 x 65 x 76 cm.
Veličina dječjeg kreveta kada je presavijena (LxDxH): 23 x 24 x 76 cm.
Masa težine: 9,8 kg.
Od rođenja do 15 kg.
Laz na zatvaraču.

Uključeno: torbica s ručkama za jednostavan transport i sklopivi madrac.

Težina: 13 kg.
Koristite: od 0 do 12 mjeseci.
Veličine: B82 x Sh70 x D100 cm
Kompletan set: ležajna arena, 2 etaže, mijenjanje tablice, napa, luk s igračkama, blok od vibro-glazbe, organizator za male stvari, torba za prijevoz, madrac,

Težina: 12,8 kg.
Koristite: od 0 do 3 godine.
Dimenzije: 120x65x77 cm

Kompletan set: Krevetna arena, 2. razina, stol za mijenjanje, vibro-glazbeni blok, džep za igračke, maskiranje mreže s patentnim zatvaračem, napa sa 3 igračke.

Maksimalna težina djeteta: 14 kg

Maksimalna težina djeteta za ležaljke: 9 kg

Težina stakla: 13,1 kg

Dimenzije ležaja: 95x65 cm

Dimenzije kada su presavijene LxWxH: 27x24x80 cm

Dimenzije ležajne arene razvile su se na DhShHV: 110h80h85 cm

Dimenzije dvorane su se razvile u DHDVV: 73h47h34 cm

Zaštitni zatvarač bočne igre

Bočna džep za male predmete

2 kotača za lagano kretanje

Stolica za ljuljanje se pretvara u stol za presvlačenje

Krevet je opremljen prijenosnim krakovima za ljuljanje

Komplet uključuje: postelju za arenu, stolicu za ljuljanje s kapuljačom, luk s igračkama, ljuljanje lukova silikonskim oblogama za zaštitu poda od ogrebotina, torbu za nošenje, drugo dno, glazbena jedinica s laganim svjetlom i vibracijama, mrežu protiv komaraca.

LAGOON V2 je model 3-u-1 areni: igralište s drugom dnom; stolica za ljuljanje; igralište za igre.

Novorođenče. Drugi dno brzo se instalira na arenu s patentnim zatvaračem, zahvaljujući kojem se pretvara u krevetić u kojemu se beba lako i udobno ljulja. Bolest kretanja osigurana je s dva odvojiva luka na obje strane arene, čija je površina zaštićena silikonskim oblogama za meku i tihu bolest kretanja.

Pozornost bebe privući će luk s igračkama koje se lako mogu ukloniti i oprati, ili zamijeniti s drugim obrazovnim igračkama.

Također je uključen u LAGOON V2 kit je stolica za ljuljanje novorođenčeta. Sjedalo na salonu, ako je potrebno, lako se postavlja na bočnu stablu, a na tom mjestu može se koristiti kao stol za presvlačenje. U salonu je opremljen krovom za zaštitu djeteta od sunca, sigurnosnim pojasevima u tri točke za pouzdano pričvršćivanje, kao i uklonjivim madracem s mekanim stranama. U slučaju da beba treba biti pumpana u, kauča longue može biti uklonjena iz areni, ljuljački lukovi mogu biti raširena i dijete može biti smješteno na prikladno mjesto za zaspati. Ugodna lagana stolica za ljuljanje oslobodit će ruke i vrijeme majke, što zajednički boravak i mirno i udobno.

Za starije dječje igralište lako će se pretvoriti u veliki prostor za igru ​​s patentiranom rupom i džepom igračaka izvana. Dovoljno je ukloniti drugo dno, ukloniti ležaj i sklopiti lukove za bolest kretanja u areni. Prisutnost mreža protiv komaraca u kompletu omogućava korištenje igrališta na otvorenom, izvan perimetra domaćeg prostora. Zahvaljujući laganom aluminijskom okviru i dva kotača, kotač se lako može pomicati po kući, a kada se kreće, lako se presavla u prikladnu vrećicu za nošenje.

Dječji krevetići za novorođenčad

12 pronađenih zadataka koji odgovaraju vašim kriterijima za pretraživanje.

Dječji krevetići za novorođenčad: kako odabrati i kupiti

Fair Masters je hipermarket koji ujedinjuje mnoge ručno izrađene trgovine raznih prodavača iz cijelog svijeta.

Kupci i obrtnici izravno surađuju bez plaćanja dodatnih marža i provizije posrednika. Sami majstori postavljaju cijene radova i uvjete isporuke i plaćanja, oni sami pošalju kupcu kupcu. Imajte na umu da se u svakoj trgovini na Sajmu majstora mogu koristiti različite metode plaćanja i isporuke - odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. O svim fazama raspravljate i kupite izravno od prodavatelja, što znači da ne morate komunicirati s trećim stranama - brzo ćete u potpunosti znati sve najvažnije stvari i prvo kupiti proizvod.

Izaberite ono što vam se sviđa? Navedite sve detalje gospodara tako što ćete ga kontaktirati putem "Poruke" - raspravite o svim nijansama u osobnom razgovoru i po potrebi ispravite.

A naš opsežni i detaljni katalog omogućit će vam da vrlo brzo odaberete ono što vam je potrebno - filtri za cijenu, boju, ključne riječi i materijale koje koriste majstori dolaze do spašavanja. Fotografije autora, detaljan opis, veličina i detaljne recenzije klijenata čine cjelovitu sliku - dobit ćete jasnu predodžbu o tome što ćete kupiti.

Ako ste pronašli ono što vam je potrebno, ali želite malo promijeniti izgled ovog djela, dodati ili ukloniti neke pojedinosti, povećati ili smanjiti veličinu proizvoda, promijeniti boju, imate mogućnost naručiti želju izravno od majstora. Imati lijep shopping!