Liječenje

Je li vrijedno piti kavu tijekom trudnoće?

Liječenje

Julia Vern 2 889 3Uobičajena jutarnja šalica osvježavajućeg napitka sastavni je dio našeg života. Ona zadirkuje miris, daje energiju i pomaže se probuditi. Međutim, kava ima očigledne štovatelje i gorljive protivnike.

Essentiale tijekom trudnoće

Liječenje

Čekanje rođenja čuda je jedno od najboljih razdoblja u životu svake žene. Ovo je razdoblje sreće, uzbuđenja, istinskog rođenja i razvoja u krilu života malog čovjeka. Ali, na žalost, ovaj put često je zamagljena zdravstvenim problemima - ponekad malim i ponekad vrlo velikim.

Kako se zastoj u prometu prije isporuke

Liječenje

Od prvih dana trudnoće, sluznica cerviksa koju proizvodi stanice cerviksa na svakoj ovulaciji počinje gubiti. Postupno stvara prilično gusti ugrušak koji zatvara vrata maternice za cijelo razdoblje nošenja djeteta.

Pečene jabuke za majke koje rade

Liječenje

Jabuke - najsigurniji plod, koji rijetko uzrokuje alergijsku reakciju i ne utječe na proizvodnju majčinog mlijeka. I nakon pečenja i toplinske obrade lakše se probavljaju i digestiraju, štetne bakterije se eliminiraju, a korisna svojstva se čuvaju.

Mjesečno dojenje

Liječenje

Kada matičarica može ponovo započeti menstruaciju nakon isporuke?Vrijeme obnove menstrualnog ciklusa za svaku ženu je čisto individualno. Obnova menstruacije izravno ovisi o hormonalnoj pozadini žene, pa se vremenska stopa može značajno razlikovati.

Pluto traje 35 tjedana

Liječenje

Pozdrav, kod mene 26.07 14 sluzni čep bez dodatka krvi počeo je odlaziti na razdoblje od 35 tjedana. Dijete je mobilno.Ovo je 2 generacija, razlika od 6 godina. Vrlo sam zabrinut, ali vode se nisu pomaknule, nema boli.

Rakovi tijekom dojenja: bez obzira jesu li ili ne

Liječenje

Liječnici ne preporučuju plodove mora dojilje majkama, jer sadrže mnoge toksične tvari. Potrebno je odbiti takvu hranu u prvih 6 mjeseci beba života, jer se u ovom trenutku bebino tijelo prilagođava samo novim uvjetima.

Što se može dati djetetu od 4 mjeseca od hrane: dijeta i jelovnik tijekom umjetnog i dojenja

Liječenje

U prvim mjesecima života djeteta, majčino mlijeko ili prilagođena mliječna formula u potpunosti omogućuju dijete sa svim potrebnim vitaminima i hranjivim tvarima.

Oporavak nakon carskog dijela: oporavak bez gubitka

Liječenje

Nažalost, nije svaka trudnoća bez poteškoća i završava prirodnim porođajem, kao što to priznaje priroda. Ali mi, žene, imamo sreće što se rodimo u vrijeme kada možemo postati majke u slučaju teške trudnoće.

Mogu li se kupati za vrijeme trudnoće?

Liječenje

Vruća pjena kupka opušta, smiruje, tonizira, poboljšava metabolizam, ublažava bol u leđima. No, ovdje, tijekom trudnoće, ne preporučuje se da se u kupku upali s četrdeset stupnjeva vode tijekom sati.

Je li moguće dojiti na temperaturi

Liječenje

Dojenje je osnova za pun i skladan razvoj novorođenčeta. Nažalost, tijelo mlade majke nije imunitet od penetracije zaraznih patogena koji izazivaju ozbiljne bolesti. Jedna od manifestacija infekcije tijela je temperatura reakcija.

Mineralna voda tijekom trudnoće

Liječenje

Zanimljivi člancikomentariNikada nisam voljela mineralnu vodu, ali drugu trudnoću sa žgaravicom. Općenito, mineralna voda je svaki dan na našem stolu. Kupujem blagovaonicu "Vologda" ili medicinsku blagovaonicu, gazirano.

Veličine krevetića za novorođenčad

Liječenje

Za dijete nakon rođenja roditelja treba stvoriti najudobnije uvjete. Prije svega, oni se odnose na jasle, jer je u njemu da dijete će provesti većinu svog vremena. Standardne veličine krevetića za novorođenčad posebno su dizajnirane kako bi se postigla maksimalna udobnost i udobnost.

Kakva mješavina NAS izabrati za novorođenče?

Liječenje

NAN ("NAN") mliječne formule proizvodi Nestle i nastavlja raditi na poboljšanju mliječnih formula, primjenjujući teorijska znanja i temeljita istraživanja kako bi se stvorili proizvodi koji su što bliži ženskom mlijeku i davanje bebe prehranom u odsutnosti ili nemogućnosti dojenja.,

Halva tijekom trudnoće

Liječenje

"Što se može i treba jesti kako ne bi naškodilo nerođenoj bebi?" Možda je ovo najpopularnije pitanje među trudnicama. A osobito dodiruje slatkiše. Prije trudnoće, dodatni slatki kolač ili kolač prijetili su ženi samo uz dodatne centimetre u struku, a sada takvi ekscesi mogu utjecati na razvoj budućeg sina ili kćeri.

Plantain Herbion Syrup: upute i recenzije

Liječenje

Herbionski sirup za suho i mokro kašalj je univerzalni biljni lijek koji se temelji na ljekovitim biljkama (plantaža, jaglac ili bršljan).Ovisno o tome koja je biljna komponenta uključena u pripravak, Gerbionovi sirupi se koriste kao omekšavanje i egzotektor, ili se koriste za ukapljivanje viskoznog sputuma i ubrzavaju evakuaciju od respiratornog trakta.