Trebao sam staviti u krevetić, igralište za novorođenčad: pregled modela i mišljenja

Rođenja

Za dobre i brižne roditelje, glavni zadatak je osigurati da njihova beba uvijek bude u dobrom raspoloženju i, kao što znate, dugotrajan i zdrav san pridonosi tome.

Dječji krevetić je jedna od glavnih sastavnica zdravog i zdravog sna. Danas mame i tate vole više praktičnih i višenamjenskih proizvoda.

To im pomaže ne samo uštedjeti novac nego i uštedjeti prostor u sobi. Ležaljke - najbolji primjer ovoga.

Što je ovaj namještaj i zašto je to potrebno?

Dječja soba je moderni dječji namještaj koji kombinira nekoliko funkcija istodobno, služi djetetu ne samo kao mjesto za spavanje, već može igrati i ulogu prostora za igru ​​i buđenje djeteta. Najugodnije je da može osigurati sigurnost djeteta u prirodi ili u zemlji kada je ostao sam na svježem zraku.

Ovaj krevet je vrlo udoban, stabilan, praktičan. Najčešće, sve stabla arene su izrađene od savijanja aluminijskih materijala, koji je prekriven skupom tekstila, također možete naći komada drveta. Ručke pomažu djeci da ustanu s podrškom i budu uspravne. Starije dijete uči prohodati uz podlogu, prianjajući se na te olovke.

prednosti

Ako se usporedite s normalnim krevetom, kreveti za krevete su vrlo praktični u smislu kretanja, a mogu se lako presavijati. Takvi su modeli sastavljeni prema krovnim pravilima. Mehanizmi preklapanja i odvijanja vrlo se jednostavno i brzo pojavljuju.
Također takvi kreveti arene samo za prijevoz na bilo kojem mjestu.

mane

Glavni nedostatak ovih modela je - spajanje prostora za spavanje i igranje. Mnogi tvrde da bi u budućnosti dijete moglo imati poteškoća s spavanjem stjecanjem navike igranja u krevetiću. Ovi kreveti su manje poznati i higijenski - tkanina sa strane sakuplja puno prašine.

Za jeftine modele, proizvođači koriste isključivo sintetičke materijale, koji danas uzrokuju alergije kod mnogih djece. Od najvišeg nivoa dijete brzo raste, a na nižoj razini mora spavati gotovo kao na podu, što je vrlo nepoželjno u zimskoj sezoni.

Top 5 najboljih modela i njihovih fotografija

Noony cubby

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila. Postoje dvije razine podešavanja visine dna.
 • Dimenzije (LxWxH) -125x65x76 cm.
 • Pro - lagana težina, tu je torba za nošenje, mnogo privitaka.
 • Cons - ne pogodan za malu sobu.
 • Cijena - 5 399 rubalja.

Ovaj model će biti izvrsna akvizicija za roditelje, što će ih oduševiti ne samo svojim izgledom, nego će također postati sigurno mjesto za igru, spavanje i odijevanje djeteta.

Za novorođenčad, mjesto za spavanje postavljeno je na drugoj razini. Kako bi majka olakšala opuštanje djeteta, programeri su imali funkciju vibrirajuće bolesti kretanja i mobitela sa svijetlim, vješanjem igračaka. Za starije bebe, zabrinutost se približava.

Sretan dječji martin

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 128x71x76 cm.
 • Pros - maksimalna težina do 25 kg, prisutnost drugog dna za novorođenčad, uključujući prstenove.
 • Konzola - teška montaža.
 • Cijena - 3 899 rubalja.

Lijepa igrivica Happy Baby Martin, lako postaje udoban i udoban krevet. Izrađena od modernih, laganih materijala. Tekstili su prilično meki i praktični za upotrebu. Maksimalno opterećenje na gornjoj razini (krevet) - 9 kg, na donjem dijelu (igralište) - 25 kg.

Velike bočne stijenke mrežaste tkanine pružaju dovoljno osvjetljenja za dijete, ventilaciju, a kroz njih roditelji mogu gledati dijete tijekom spavanja i budnosti. Kretanjem kotača u prostoriji postaje lakše i prikladnije. Sva opasna mjesta su prekrivena slojevima.

Noony prijatelji

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x76x76 cm.
 • Pro - zahvaljujući tvrdom dnu djeteta, neće biti nikakvih problema s kralježnicom, uz sve ide glazbenu pratnju, vibracije i rasvjetu.
 • Cons - mali izbor raznih boja i dizajna.
 • Cijena - 6220 rubalja.

Univerzalan dječji krevetić biti će prvi asistent majke u skrbi o djetetu. Opremljen je dnom koji može promijeniti njezinu razinu sazrijevanja mrvica. Tu je stalak za promjenu, opremljen bočnim odbojnicima, koji će omogućiti majci da mijenja dječju odjeću bez odlaska s mjesta spavanja. Bit će lakše gurati bebu s funkcijom vibropationa.

I tako da dijete ne propusti, zabavit će ga suspenzija s igračkama i glazbenim mobitelom. Osim toga, arena Noony Friends ima bočna vrata s patentnim zatvaračem kroz koji će se malo nervjstvo moći samostalno penjati u svoje udobno rekreacijsko područje. Proizvod se lako nabacuje poput kišobrana.

Sretna beba laguna

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x80x85 cm.
 • Pluses - komplet sadrži igračke, lako se kretati po stanu.
 • Cons - ne mijenja tablicu.
 • Cijena - 7100 rubalja.

Ovo je model dječje igralište 3 u 1, dječja igraonica s drugom dnom, stolica za ljuljanje, igralište za igre. Dječja kočnica je lako pričvršćena na drugo dno s patentnim zatvaračem, što vam omogućuje da okrenete mjesto za igru ​​u ugodnom i udobnom krevetu.

Majka može pomoći da se dječja beba sklope s dva lako uklonjiva luka, koja se nalaze na bočnim stranama arene, zaštićena su silikonskim oblogom, što čini bolju smrt i meka. Za zabavu mališan će pomoći luk s igračkama, koji je lako ukloniti, koji će oprati igračke ili objesiti nove.

Capella Sweet Time

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) -126x66x62 cm.
 • Pro - udoban, ugodan izgled i multifunkcionalni, dolaze zajedno s madracom, udobnim džepovima, igračkama.
 • Cons - nije dovoljno mekana podnica.
 • Cijena - 3 730 rubalja.

Njegove bočne zidove izrađene su od mrežice koja omogućuje prolaz kroz zrak kroz koji će se majka i dijete savršeno vidjeti.

Dječja dječja dječačka jakna ima dno, kao i gornji dno za djecu do 4 mjeseca. Tu su i kotači koji vam omogućuju lagano pomicanje po sobi. Arena je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala, brzo i jednostavno se montira, montira kompaktno i lako se pohranjuje i transportira.

Savjeti za odabir varijante u vrtiću

Dječje igrice za novorođenčad trebaju biti pouzdane pa ih pažljivo odabrati.

 1. U početku moramo paziti na stabilnost modela. Uostalom, beba će rock proizvod, ali to mora podnijeti.
 2. Također je vrijedno istaknuti pri odabiru rešetke, ako ga uzmete klasično, onda će dijete moći samostalno rasti na njemu, a ponekad i paket euro rupa također je uključen u paket.
 3. Važno je odabrati ekološki prihvatljiv materijal, jer se radi o zdravlju djeteta. Obratite posebnu pozornost na vrstu presavijanja, to bi trebalo biti "kišobran" ili "knjiga".
 4. I, kako je praksa pokazala, pitanje oblika također je od velike važnosti prilikom odabira, ali to je osobna želja svih. Pravokutne krevete za igle pogodnije su za kriterij uštede prostora. Njihova visina je od sedamdeset do stotinu deset centimetara, a prosječna visina je osamdeset centimetara, savršeno vam omogućuje da vidite dijete i pouzdanije.
 5. Također je važno usredotočiti se na težinu proizvoda. Ako postoji obiteljski automobil i pravilo je da putuje s djetetom prirodi ili da posjeti, onda bi bilo racionalnije kupiti kilogram od pet ili sedam razmjerno, to nije tako teško transportirati.

Prema programerima i modelima, na krevetiće se mogu pričvrstiti sljedeći atributi:

 • mijenjanje tablice;
 • glazbena pratnja;
 • noćno svjetlo;
 • mreža protiv komaraca;
 • krov;
 • police za dječje sitnice;
 • zglobni krov i mehanizam ljuljačke;
 • luk s igračkama itd.

zaključak

Svi znaju da će ljubavni i brižljivi roditelj odabrati najbolje za svoju bebu. Kupnja ognjišta je prednost roditeljima koji vole putovati, koji imaju blizanke, a za sve roditelje koji se brinu za sigurnost, udobnost za bebu i mir za sebe. Bed arena - prvi osobni prostor mrvica, njegov mali, ugodan mali svijet.

Kolijevka za novorođenčad

Od trenutka rođenja djeteta, mnoge se stvari mijenjaju u životu, a novi roditelji pokušavaju dati svoju djecu samo najboljima. Međutim, pitanje kako odabrati jasle za novorođenče prvo dolazi.

Mladi ljudi aktivno razgovaraju s prijateljima i surfaju Internetom u nadi da će pronaći odgovor na vaše pitanje. U našem vremenu trgovine su imale veliku raznolikost raznih mogućnosti za dječje krevete. No, koji model će odgovarati djetetu i roditeljima?

Jedna od najpopularnijih mogućnosti za najmanju je dječji krevetić. Bez obzira na ograničeno razdoblje korištenja takvog krevetića, do 5 mjeseci, beba će se osjećati zaštićenom i lakšom stijenom.

Značajke i prednosti

Krevet kolijevka ima nekoliko prednosti nad redovitim krevetom. Takvi su modeli kompaktni i pokretni, što je nesumnjivo vrlo povoljno.

Uobičajeno, krevetić ima parametre od 50 cm do 100 cm. Kolijevci su opremljeni mehanizmima za zaključavanje, imaju kotače, a ponekad i uređaje za spremanje stvari za bebe.

Zbog malog prostora bassinet, beba spava bolje i lako se kreće u krevetiću na pravo mjesto. Na primjer, tijekom spavanja krevet se može premjestiti u roditeljski krevet ili se preseliti u sobe.

Osim toga, poseban mehanizam pomaže da brzo razbije dijete ili privremeno zamijeni igralište tijekom domaćih zadaća.

Možda je jedini nedostatak mali život namještaja. Uostalom, dijete raste i do dobi od 3 mjeseca pokušava se ustati i preokrenuti. Zbog izvedbe od 3-5 mjeseci, ovaj krevet neće biti siguran.

Unatoč nedvojbenim prednostima dječjeg krevetića, ni u kojem slučaju ne biste trebali ostaviti novorođenče u njemu bez nadzora odraslih.

Dječji krevetić ili nosiljka: što je bolje

Niti svaka obitelj ne može priuštiti veliku ulaganja u svoje voljeno dijete jer u većini slučajeva mladi roditelji vole uobičajene krevete. Trgovine nude širok raspon kreveta za malu djecu koja će stati čak i dok dijete ne navrši 3 godine.

Postoje uobičajeni kreveti, kreveti, pendule, kao i modeli opremljeni lukovima i odvojivim kotačima.

Nakon rođenja, dijete se osjeća udobnije u manje prostranoj kaštelu. Vjeruje se da se u ovom slučaju dijete osjeća kao u utrobi i stoga nije toliko zabrinuto.

Stoga, prije nego što odaberete krevetić, vrijedi procijeniti svoje financijske mogućnosti i prednosti za sebe i za bebu.

vrsta

ispleten od pruća

Kolijevka takvog modela kreveta izgleda udobno i lijepo. Namještaj je uglavnom izrađen od vinove loze, rafija lišća ili stabljike ratana. Svi oni su ekološki prihvatljivi materijali, što je vrlo važno. Kolijevci se pokazuju snažnim i pouzdanim. Unutar kolijevke je ukrašena prevučena tkanina koja vam omogućuje da se zagrijavate.

Postoje modeli opremljeni s učvršćenim poklopcima. Kao i dječji krevetići sa stalcima u kompletu omogućuju lagano guranje djeteta. No, na zahtjev roditelja, zbog praktičnosti, mogu objesiti kolijevku na stropnu kuku.

lažan

Dječji krevetić visio je od stropova za kuku. Materijal za proizvodnju kolijevke može biti vrlo različit. Često vise tkani koljevi, ali možete pronaći drvene modele.

Nažalost, moderni apartmani nisu namijenjeni težim stropnim lusterima. Stoga proizvođači nadopunjuju model ovješenih kolica s fiksnim nosačima koji se lako prevoze i zauzimaju minimalan prostor u sobi.

elektronički

Izumi suvremenih tehnologija izrađeni su od metala ili plastike. Model je opremljen pozadinskim osvjetljenjem, mehanizmom bolesti kretanja i čak ima mogućnost odabira melodije. Za udobnost djeteta, igračke se mogu staviti na posebni luk iznad kolijevke. Neosporna prednost elektroničkog modela je mogućnost prilagodbe visine kreveta.

Kolijevka 2 u 1

Takav je neobičan krevet-kolijevka. Model je namijenjen djeci mlađoj od 3 godine. Sam kreveti imaju pričvršćivače koji omogućuju pričvršćivanje na konstrukciju jaslica. Kolijevka se može koristiti kao nezavisni element, zahvaljujući kojem dijete kreće slobodno oko kuće sa svojim roditeljima, pa čak i kao igralište.

Važno je prisjetiti se sigurnosnih mjera prilikom odabira krevetića. Stranke moraju biti visoke, tako da kasnije odraslo dijete ne slučajno pada iz svoje prebivalište.

prenosiv

Izvrstan dar za mlade roditelje bit će prijenosni kolijevka. Temelj šperploče, prekriven tkaninom, omogućit će mu da udobno smjesti bebu. Osim toga, takvi modeli mogu biti pričvršćeni na bazu kolica. Nosač se također može koristiti kao omotnica ili kolijevka za spavanje.

Većina modela ima kapuljaču koja štiti djetetovu glavu. Obvezna komponenta je kožni džep koji štiti noge od niskih temperatura.

Dječja kolica

Kolijevka kolica opremljena je visokim stranama za pouzdanost i udobnost djeteta. Nedavno se sve više stvaraju pretvarajući kolica u kojima se kolijevka može zamijeniti sjedalom za odrasle dijete. Takvi koljevi mogu se koristiti kao nositelji. Stoga, pri odabiru kolijevke, potrebno je provjeriti pouzdanost dizajna i kvalitete držača kolijevke.

avtolyulki

U vezi s stupanjem na snagu zakona o sigurnom prijevozu djece, takozvani autofolti su postali vrlo popularni. Posebne stolice pričvršćene su na auto sjedalo i sigurnosni pojasevi fiksiraju dijete. Takvi koljevi imaju nagib od 45 stupnjeva i namijenjeni su djeci mlađoj od 9 mjeseci.

Kolijevka za ljuljanje

Kolijevka je izrađena u stilu dnevnog boravka. Na posebnoj podlozi ili kotačima montiranoj stolici. Neki modeli imaju uređaje za obavljanje određenih funkcija. Dijete u ovakvom kolijevku lebdi poput ljuljačke. Dizajni su načinjeni od drveta i plastike.

materijali

Najpopularniji su, naravno, drveni kreveti. Materijal je prozračan, praktičan i najvažniji za okoliš. Kolijevci su uglavnom izrađeni od borove, breze i smreke. Ali bolje i skuplje hrast, bukva ili trešnja. Jasno je da karakteristike namještaja izravno ovise o čvrstoći sirovina.

Drvo je savršeno obradivo, a često postoje i kreveti prekriveni bojom ili lakom. Smiješne slike u krevetu djeteta, naravno, dobra ideja, ali nemojte zanemariti sigurnost djeteta. Prilikom odabira drvenog kolijevka morate obratiti pažnju na sastav tvari za liječenje. Stoga je bolje ostati na verziji čistog drva bez kemijskih premaza.

Plastični kreveti su jeftiniji po cijeni, jednostavan za transport i njegu. Međutim, kod kupnje takvog namještaja trebate se upoznati s certifikatom i razjasniti kakvoću i podrijetlo materijala iz kojih se gradi. Modeli plastičnih krevetića su kreveti za dječji krevetić, ležaljke, itd.

Prednost željeznih postelja je raznolikost i kreativnost oblika. Svi metalni dijelovi zatvaraju se krpom ili mrežama. Takav namještaj je vrlo funkcionalan. Za naručivanje možete kupiti ovaj umjetnički rad. Osim toga, željezni kreveti su izrađeni za svaki ukus:

 1. Bed arena;
 2. Pretvarajući krevet;
 3. Ulazni ležaj;
 4. Krevetić krevetić;
 5. Krevet-njihalo.

Dodatna oprema i pribor

Ovisno o modelu, kolijevci su opremljeni nosačima, remenima, nadstrešnicama. Vrlo popularni kreveti s mobilnim uređajima. Nijedan klinac neće ostati ravnodušan prema zabavnom vrtuljku s igračkama iznad njegove glave. Osim toga, neki dječji kreveti opremljeni su elektroničkim jedinicama, koje vam omogućuju da jednostavno započnete način zujanja kreveta, osvjetljenja ili samo uključivanja glazbe.

Kako odabrati

Prilikom odabira kolijevke, najvažnija stvar je kvaliteta dizajna.

Kreveti za igračke

Želite li dobiti popuste do 70%

znate o promocijama, natjecanjima i sastancima?

Radimo za one koji imaju sreću kod kuće

O tvrtki

Posebni projekti Babadu

Centar za korisničku podršku

zajednica
sretni roditelji

Mobilna aplikacija

© Tvrtka "Babadu" 2009-2018. Online hipermarket dječjih dobara.

Sva prava pridržana.

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića kako bismo vam olakšali vašu upotrebu.

pridružite se sretnom klubu roditelja

i dobiti popuste

Uvijek možete otkazati pretplatu ako vam se to ne sviđa.

Kolijevka za novorođenče

Zadnji dani ljeta promocije!

Najbolje cijene za krevete iz tvornice "Kolybelkin"

Dostupnost kreveta u Moskvi!

Ljetne promocije, popusti i darovi

Kupite ili naručite bilo koji mjesec po super cijeni od 13,890₽ s madracima do 1. rujna!

Zadnji dani ljeta promocije!

Najbolje cijene za krevete iz tvornice "Kolybelkin"

Dostupnost kreveta u Moskvi!

Ljetne promocije, popusti i darovi

Kupite ili naručite dječji krevetić za bilo koji mjesec od 2018. po super cijeni od 184 AUD AUD uz madrace do 1. rujna!

krevetići

madraci

Postavlja se u krevet (strane, krevet)

Pribor, čahure i pendulum

Zašto je vrijedno kupiti pregradni krevet naše proizvodnje?

Mi smo proizvođači, stoga smo uvjereni u naše proizvode: koristimo drvo visoke kvalitete, hypoallergenic boje za dječji namještaj i trajno spajanje. Nudimo izvrsne pregradne krevetije jeftino, jer nemamo trgovinsku marku za redovne trgovine. Ovdje možete odabrati pregradni krevet s njihalom i bez njega - jedinstveni model koji kombinira 8 komada namještaja, kao i madrace s prirodnim kokosovim punilom, posteljinom i mnogim drugim proizvodima za djecu.

Pretvorba kreveta 8 u 1

Svijet ne stoji mirno, a poslije kreveta, koje su visjele sa stropa i drugih opcija za krevetiće za novorođenčad, dolazi do jedinstvenog razvoja. Jedan od njih je 8 in 1 transformirajući krevet, koji možete kupiti pomoću usluga naše online trgovine.

Zašto je potrebno kupiti prigušni transformator 8 u 1?

Mnogi roditelji cijenili su naš pretvarajući krevet, koji se može preurediti u osam različitih varijacija i postati zasebni komadi namještaja. Kvaliteta dječjeg spavanja treba ostati na prvom mjestu, a krevet za preoblikovanje novorođenčadi to jamči.

Dječji krevetić: kolijevka, kolijevka, šank - što odabrati?

Krevet za novorođenče: krevet ili majčino krevet

Gdje spavati novorođenče? U vašem krevetiću ili majci? Ili postoje li neke druge opcije? Koje je najbolje mjesto za izbor djeteta tijekom prvih mjeseci i prvih godina života? Pokušajmo to shvatiti.

Dječji krevetić

Ovo je najčešći i tradicionalni krevet. Krevet je praktičan, u pravilu se može koristiti "za rast" (sve dok dijete ne navrši 3 godine, a neki modeli su dizajnirani za duži vijek trajanja). Drugi krevet je prikladan zato što ima prilično velik skup funkcija: možete ga ugurati u njega (ako su posebni trkači pričvršćeni za noge ili je krevet opremljen mehanizmom za ljuljanje), ugrađene ladice za pranje rublja ili stol za presvlačenje mogu se pričvrstiti.

Krevetić je savršeno siguran - dijete ga neće preokrenuti čak i ako pokuša stajati ili skočiti u njega. Međutim, dimenzije krevetića su impresivne (što osigurava njegovu praktičnost i funkcionalnost), zbog velike količine, teško je nekoj maloj djeci spavati u početku. Osim toga, u maloj sobi, krevet će zauzeti puno prostora, a nije tako pokretan kao, na primjer, kolijevka ili kolijevka.

Bed arena

Prostor je i mjesto za spavanje i igraonica. S jedne strane to je praktično: ako u stanu nema dovoljno mjesta za postavljanje dječje i košare, onda je kombinirani model odličan način izlaska. Drugi takav krevet idealna je kupnja za obitelj koja se često kreće jer je ovaj model lako presavijati i pakirati. Poput tradicionalnog krevetića, igralište je sigurno, neće se preokrenuti, čak i kada beba aktivno igra u njemu.

Ali u njemu postoje i nedostaci. Vjeruje se da djeca trebaju igrati i spavati na različitim mjestima, a dok se u krevetiću za igralište, teško može odlučiti o tome što točno njihovi roditelji žele od njih u jednom ili drugom trenutku. Drugi nedostatak (ali ovisi o modelu) je da je dno u mnogim krevetima na ležaljkama prenizak, gotovo na samom katu, a majci se može teško nositi prema djetetu.

Kolijevka, kolijevka

Zbog male veličine kreveta, dijete u kolijevci osjeća se ugodno. Iz istog razloga, kolijevci su udobni u malim apartmanima. Mnogi modeli modernih kolijevki imaju noge s kotačima - dijete može voziti oko stana nakon majke. Neki koljevi imaju posebne pojaseve za nošenje, tako da kolijevka s bebom može biti provedena na posjeti ili u klinici. Mnogi modeli kolijevki opremljeni su posebnim trkačima, tako da se beba može potresati dok je na kolijevci.

Ali kolijevka ima nedostatak - to je nepraktično. Možete ga koristiti koliko god je to moguće dok beba ne bude pola godine: nakon toga, jednostavno će se prestati uklopiti u nju. Osim toga, kolijevka nije dovoljno stabilna i može se prevrnuti kada se dijete počne prevrnuti, pokušava sjediti ili stajati.

Roditeljski ležaj

Mnoge majke vole odnijeti bebu u krevetu. To je zgodan: noću se ne morate dignuti djetetu mnogo puta, izvadite ga iz krevetića, ali brzo mu možete dati dojku i ponovno otići na spavanje. Osim toga, beba, budući da je blizu majke, čuje ritam disanja, smiruje ga, noću spava bolje. Ako roditelji odaberu ovu mogućnost kreveta, krevet od 160 do 200 cm odgovara udobnom smještaju majke, oca i djeteta. Da bi dijete ne pada iz kreveta, s jedne strane se može premjestiti na zid, a na drugu stranu može se staviti poseban ograde. Još jedna opcija koja se često koristi kada spavate zajedno: možete premjestiti krevetić s "majčine strane" uklanjanjem jednog od bočnih strana od nje. Istina, ova metoda je pogodna samo ako su odrasli i dječji kreveti iste visine.

Krevet za mobitel

Mobilni krevet kombinira nekoliko funkcija odjednom. Mala je, tako da se može postaviti čak iu maloj sobi, a kotači na nogama omogućuju vam pomicanje jasle u cijelom stanu (beba će uvijek biti tamo dok majka radi kućanske poslove). Opet, zbog male veličine krevetića, beba će biti posebno ugodno u njemu u početku (kao u kolijevci). Također, mobilni krevetić ima odvojivu stranu koja vam omogućuje da ga pričvrstite na roditeljski krevet tako da majka i dijete imaju zajednički, ali istodobno i siguran san. Važno je da je razina dna takvog kreveta podesiva, pa se može premjestiti na bilo koji odrasli krevet.

Saloonice

Saslani salon je meka udobna stolica za ljuljanje. Njegov glavni zadatak je zabavljati dijete, ali salon za ležaljke također se može koristiti za dnevni san. Lako je zamahnuti ili proljetno od pokreta djeteta, tako da se mrvica njišući i zaspala. Raspon kretanja u dnevnom boravku je siguran i ne može se prevrnuti, a pojasevi neće dopustiti da dijete ispadne.

Ležaljka je pokretna i kompaktna, tako da se dijete može lako nositi oko kuće i smjestiti u mjesto gdje je majka. No, u isto vrijeme stolicu za ležanje - to nije pun krevet, to je pogodan samo za kratko riskirati i dugog sna u mekom ležaljci ne vrijedi dijete.

Cots & Crib

Dječji krevetići kupiti s isporukom u Helptomama!

Krevetić je prva stvar koju roditelji razmišljaju kada je riječ o mirazu za novorođenče. Uvijek kupuju jasle, tako da po dolasku iz majčinog bolnice stavljaju dijete u svoj prvi pravi krevet.

Kako odabrati dječji krevetić za novorođenče

Postoji mnogo opcija za ovaj namještaj. Na prodaju možete naći krevete na kotačima, kolijevke za novorođenčad, modele s preklopnim stranama i transformatora. Istodobno postoje jednoobrazna pravila pri odabiru ovog namještaja čije će poštivanje jamčiti uspješnu kupnju:

 • Dječji krevet mora biti izrađen od prirodnog drva;
 • obrađena kvaliteta;
 • širina između letvica ne više od 9-10 cm;
 • je stabilan.

Među raznovrsnim modelima, tradicionalni dječji drveni krevetić uvijek je popularan. Njeni roditelji najčešće kupuju za svoje male. Prednost ovog modela leži u niskoj cijeni i praktičnosti. Mnogi domaći proizvođači proizvode visokokvalitetne krevetiće. Možete ih kupiti u našoj online trgovini. Pri odabiru kreveta treba obratiti pažnju na njegov dizajn. Namještaj za djecu ne smije imati oštre kutove. Svi su rubovi pažljivo obrađeni i zaobljeni. Kako biste dodatno zaštitili bebu od mogućih ozljeda, nosite meku krpu s obje strane. Udaljenost između letvica je još jedna važna točka koju treba obratiti pozornost na. Ne smije prelaziti 9 do 10 cm. Inače, postoji veliki rizik da beba gurne glavu između letvica i uzrokuje ozbiljnu ozljedu. Glačalo za ograde dobro je obrađeno. Ne smiju biti nikakve nepravilnosti i praske. Površina ograde mora biti savršeno glatka. Činjenica da se odrasla osoba osjeća kao lagana hrapavost može ogrebati nježnu dječju kožu.

Prije kupnje krevetića, pazite da provjerite njegovu stabilnost. Trebao bi čvrsto stajati na podu i nemojte se protresati. Nestabilni krevet može se prevrnuti. Također morate provjeriti snagu i pouzdanost svih veza. Teško je vjerovati u njega, ali apsolutna većina djece u dobi od jedne godine starosti uspijevaju popustiti i slomiti svoje krevete. U prodaji često možete pronaći originalne kolijevke za bebe. Vrlo su udobne, ali dizajnirane za bebe do 3-4 mjeseca. Čim se dijete pokuša sjesti, već je nemoguće koristiti takvu kolijevku. Više praktična opcija bi bila obična krevetić na kotačima ili stolica za ljuljanje.

Krevetić za novorođenčad

Dječja kolijevka možda je najdublji i dodirni dodir u unutrašnjosti kuće u kojoj se beba nedavno pojavila. Unatoč činjenici da je mali krevet, kolijevka nije dugo, doslovno do 4-5 mjeseci bebe, mnogi roditelji ne odbiju takvu kupnju, i to ne čudi. Za razliku od standardnih krevetića, jasle su ugodno zadovoljne malom veličinom koja je ugodnija za bebe i posebnim šarmom koji donose u kuću mlade obitelji.

Dječja kolica u naše vrijeme

Kolijevci za novorođenče, široko zastupljeni u katalozima modernih proizvođača, zaista su iznenađeni svojom raznolikošću. Prošli su dani kada su svi izgledali kao tradicionalni kolijevci, prekriveni velikim baldahinom. A to znači da trenutni roditelji, bez obzira na njihove stilske preferencije, mogu ugoditi bebu s udobnim kolijevkom. Prednosti dječjeg kolijevka su neosporne - u malom i udobnom gnijezdu beba se osjeća opuštenijom i sigurnijom nego u dječjem krevetu veličine standarda koja u prvim tjednima života može malo uplašiti dijete s velikim prostorom.

Pogledajte naš katalog namještaja za novorođenčad, a zasigurno ćete pronaći nešto što je savršeno za vašu obitelj i vaš dom:

 • svjetlo i mobilne kolijevke dizajnirane za suvremene interijere - složenost i minimalizam, stilski dizajn prostora;
 • klasični modeli koji će lijepo ukrasiti dodirujući i svečani trenutak nastanka novorođenčeta u kući - tradicionalni oblici, elegantne boje, elegantne zračne nadstrešnice;
 • kolijevke - moderno rješenje koje će vam pomoći organizirati zajednički san, udoban za roditelje i bebu.

Veliki izbor modela iz najboljih europskih proizvođača u online trgovini Lapsi

Na našoj web stranici možete kupiti kolijevku za novorođenče u online trgovini, kao i sve potrebne dodatke.

Nudimo Vam

 • veliki i povoljan katalog s detaljnim opisima proizvoda, fotografijama i videozapisima;
 • redovite promocije i popusti - mogućnost kupnje elegantnog dječjeg namještaja po povoljnoj cijeni;
 • zgodna isporuka u St. Petersburgu, Moskvi i cijeloj Rusiji.

Prilikom odabira kolijevke za novorođenčad, kao i potrebne dodatke i pribor, uvijek možete kontaktirati iskusne menadžere internetske trgovine Lapsi i dobiti savjete o rasponu, uvjetima naručivanja i isporuke.

Krevetić za novorođenčad

Novorođeni kolijevci su izvrsna alternativa standardnim krevetićima u prvim tjednima i mjesecima beba života. Osiguravajući osjećaj sigurnosti potrebne za mrvice, nježno utihnu i stvaraju siguran prostor za spavanje za novorođenče.

Posebna značajka kolijevke je njegova kompaktna veličina - tradicionalno, širina kolijevke je do pola metra i duljina do 100 cm. Zahvaljujući tome, beba se može pomicati po stanu ili kući bez ikakvih poteškoća, ne prekidajući slatke snove. A mama će dobiti ostalo što joj treba, čuvajući dijete koje zahtijeva pažnju ne u naručju, nego u kolijevci, što je osobito važno u situacijama kada je tjelesna aktivnost zabranjena za ženu nakon rođenja djeteta i ona ga ne može dugo zadržati.

Kolijevci za novorođenčad - mobilnost i udobnost za dijete

Kolijevka je izvrstan izbor za roditelje koji svjesno pristupe stvaranju sigurne sredine za rast i razvoj bebe. U proizvodnji sigurnih i udobnih kolica za novorođenčad koriste se razni materijali:

 • praktičan ratana ili pletenica
 • trajno prirodno drvo
 • moderne metalne konstrukcije okvira s mekanim pokrovima
 • hipoalergenska plastika

Svi oni su dizajnirani da se koristi za spavanje i odmor za djecu ne starije od pet mjeseci, a neki modeli mogu se koristiti kao kolijevku, te u obliku mobilnog prostora za prijevoz mrvice u automobilu ili javnim prijevozom. U asortimanu tvrtki koje proizvode robu za djecu postoje i modeli s električnim pogonom koji mogu raditi u automatskom načinu rada, ljuljanje djeteta ili zabavu s ugodnom glazbom i osvjetljenjem. Pored svojih glavnih funkcija, vrlo učinkovito riješavaju problem stvaranja povoljne emocionalne pozadine za bebu, stvarajući ugodne uvjete za njegov skladan razvoj.

Odlučili smo kupiti kolijevku za mrvice, ali ne možete odlučiti o izboru prikladnog modela? Naša mrežna trgovina uvijek će vam pomoći odabrati najbolju opciju za vas i dobiti ga na najpovoljnije uvjete. Na stranicama kataloga naći ćete najbolje modele kolijevke od vodećih proizvođača i moći će ih kupiti na mreži bez gubitka vremena i novca u procesu bespomoćnih pretraživanja baze, koju biste mogli povjeriti udobnosti i sigurnosti bebe.

Krevetić za novorođenčad

Kolijevka za novorođenče je udoban gnijezdo za spavanje. Uobičajeno, bebe se koriste dok dijete ne navrši 6 mjeseci, no neki su modeli prilično udobni za jednogodišnje dijete.

Mnogi roditelji misle da li je vrijedno kupiti dječju kolijevku ili kolijevku - nakon svega, neće dugo trajati. Međutim, upravo zbog svoje male veličine beba je tako udobna za dijete. Činjenica je da se neko vrijeme nakon rođenja, djeca ne osjećaju previše ugodno u velikim otvorenim prostorima, su hirovita i ne mogu dugo spavati. Glatka kretnja i malena dječja kolica za novorođenče stvaraju uvjete blizu intrauterine i osiguravaju miran i zdrav san za dijete - a time i za svoje roditelje.

Kako odabrati kolijevku?

Preporučujemo da obratite pozornost na sljedeće parametre:

 • Mobilnost. Ako namjeravate premjestiti kolijevku oko stana, obratite pozornost na modele na kotačima ili odvojive kolijevke koje se lako mogu kretati po stanu bez da ometaju bebu bebe.
 • Mehanizam za ljuljanje. Vrsta mehanizma je prilično stvar okusa, jer će mehanizam kvalitete trajati dugo u svakom slučaju. Osim toga, uočavamo modele s elektroničkim mehanizmom okretanja.
 • Kompaktnost. Da biste uštedjeli prostor u stanu, možete kupiti kolijevku za novorođenče, koja je kompaktno presavijena.
 • Prisutnost vješanja igračke za zabavne bebe.
 • Prisutnost podešavanja visine kolijevke (za udobnost mame).
 • Prisutnost palete, kutiju za spremanje odjeće.

U online trgovini Antonchik.ru možete jeftino kupiti dječju kolijevku ili kolijevku za novorođenče. Ovdje ćete naći modele s drvenim i metalnim okvirima, kao i pletenjem (pletera). Svi su koluti napravljeni od ekološki prihvatljivih materijala. Mi isporučujemo robu diljem Rusije.

Kolijevci, kolijevci

Dječja kolijevka dugo je služila kao prvi krevet novorođenčeta. Kolijevci daju djetetu udobnost i toplinu, a mama je ugodne trenutke blizine djeteta.

Mnogi moderni kolijevci za novorođenče su funkcionalni, imaju mnogo prilagodbi i postavke: to uključuje ugrađenu glazbu, mogućnosti vibracija, funkcije bolesti putovanja i mogućnosti transformacije, na primjer, u visoku stolicu.

No, kao i uvijek, klasični drveni koljevi s ručnom kretnjom bolesti su u stalnoj potražnji.

U našoj mrežnoj trgovini možete uživati ​​u najjeftinijim kolijevkama, kao i kolijevkama premium klase.