Najbolji kolijevci i kolijevci za novorođenčad

Bol

Za neke mame i tate, kupnja kolijevke za dijete je luksuz, za druge to je apsolutno mora. Ali ako je kolijevka još uvijek potrebna, kako odabrati najbolje? Nudimo vam mali pregled kolijevke novorođenčadi koji zaslužuju simpatiju svojih roditelja za funkcionalnost, ljepotu i dobru kvalitetu.

Vrste kolijevke i kolijevke za novorođenčad

Suspendirane opcije, vjerojatno ćemo zaobići stranu - u standardnom stanu malo je ljudi koji žele objesiti kolijevku na strop. Moderni kolijevci su:

 • drvene kolijevke (pendule i stolice za ljuljanje);
 • plastično-metalne kolijevke, sa i bez dodatnih funkcija;
 • kolijevke nestandardnih oblika. Ovdje proizvođači ne ograničavaju svoju maštu: postoje koljevi ovalni, apsolutno okrugli, u obliku vaza i berba lutkara kolica.

Osim toga, možete odabrati dodatne opcije dodane grupe. Oni mogu biti i drvene i plastične, a njihova je glavna značajka da takvi proizvodi imaju uklonivu stranu i podesivo dno.

Sada idemo na detaljan opis najboljih kolijevki za djecu. Podijelili smo sve podnositelje zahtjeva u 3 kategorije i odabrali smo u svakoj od tri najpoželjnija opcija.

Top 9 najboljih kolijevka za bebe

Nominacija: najbolji pomoćni ležaj

Dodani koljevi su važni za one roditelje koji planiraju spavati u istoj sobi u neposrednoj blizini s djetetom. Dodani kreveti imaju uklonjivu ploču i visine su podesive, tako da možete podići ili spustiti donji nivo s roditeljskim krevetom i kombinirati ih u jednu ravninu. To vam omogućava da rijetko dignete bebu noću, lakše je organizirati noćno dojenje i općenito manje brinite o djetetu.

Chicco Next2me - savršena kolijevka za dijeljenje sna i još mnogo toga

Laconic i bez težine, Chicco Next2me kolijevka savršeno se uklapa u moderan interijer i sigurno će šarmirati roditelje koji vole jednostavnost i minimalizam. Kolijevka je lagana, izrađena od plastike visoke kvalitete, bez velikih dijelova. Elementi tkanine su uklonjivi, lako se čiste. Dno je visina podesiva na šest razina. Vez za čamac: 50 na 80 cm, madrac u setu. Bočni zid je otkvačen zatvaračem, ugrađena je mreža protiv komaraca radi prikladnog promatranja bebe.

Chicco Next2me je idealan kao bočni krevetić jer, za razliku od mnogih drugih modela, ima sustav za pričvršćivanje na glavni krevet (na trakama). Postoje kotači sa stezaljkama. Uklanjanje presvlake. Veza se po potrebi preklopi do veličine 91 za 15 cm i uklapa se u torbu za nošenje, što je vrlo pogodno za vrijeme prijevoza. Postoji čak i podešavanje nagiba dna. Vrhunska kvaliteta megafunkcionalne kolijevke! 9 delikatnih boja.

Cons: ne postoji donja košara, napa i trkači, ali ih nisu potrebni svi roditelji i djeca.

Procjena cijena: 12000-14000 str.

Recenzije Chicco Next2me baby cradle

Ovaj model se opravdava za 200% ako majka skrbi i prakticira zajednički san. Sve u njemu je vrlo pouzdano i promišljeno na najmanji detalj tako da se i majka i dijete osjećaju dobro. Nedostatci uključuju činjenicu da ne priložite mobilni uređaj na standardnom licu i većini ostalih "noćnih" naprava na ovoj kolijevci. Pa, cijena, naravno, nije dostupna svima. Međutim, ako smatrate da su madrac i odbojnici već uključeni u komplet, cijena više ne izgleda tako visoka.

Zibos Ala - najjači i najnapredniji kolijevac

Druga mogućnost je kompaktna strana kreveta, koja može poslužiti kao atraktivan analog nad gore Chicco Next2me. Što se tiče funkcionalnosti, Zibosova kolijevka je na neki način nešto niža od Chica, ali na neki način ga ozbiljno nadilazi. Tako visina dna nije regulirana u 6, u pet položaja. Možete birati između 7 svijetlih boja presvlake (plava, crvena, žuta, itd.). U suprotnom, ova kolijevka ponavlja sve karakteristike njegove skuplje sestre: ima fiksne kotače, dno prilagodbe, madrac, odvojivi zid s mrežicom za komarce, nošenje i mogućnost dodavanja. Također postoji sustav "pričvršćivanja" dječjeg kreveta za odraslu osobu. Ali Zibos Ala ima zanimljive bonuse:

 • održava težinu od 150 kg (ovo nije pogreška!) zahvaljujući dvostrukoj cijevi;
 • komplet uključuje antiholic jastuk i mrežu protiv komaraca;
 • postoje trkači za bolesti kretanja;
 • ako želite, možete kupiti transformacijski mehanizam iste tvrtke i okrenuti kolijevku u stolicu za ljuljanje, pa čak i na stolicu za ljuljanje za odrasle (zato je potrebna tako snažna konstrukcija!);
 • Dno na dnu ima dva džepa za pohranu malih predmeta;
 • cijena proizvoda je nešto niža u usporedbi s analognim.

Procjena cijena: 9000-10000 r.

Zibos Ala Cradle Recenzije

Inovacija dizajna, učinkovit rad svih mehanizama i istodobno upečatljiva funkcionalnost modela čini vlasnicima da govore samo dobre stvari o tome (ako ne pjevaju pohvale). Teško je priložiti lukove i mobilne uređaje, ali to je možda jedina malena značajka ovog modela. Preporučuje se kao profitabilno ulaganje u zdravlje djeteta i spokoj roditelja.

Jednostavnost 3060 - najpopularnija dodana kolijevka

Ovaj model kolijevke zaslužio je najveće odobrenje roditelja kao najljepše, udobnije i funkcionalnije. Strogo govoreći, to je univerzalna kolijevka, koja se može koristiti s jednakim uspjehom i kao strana, i kao samostalan. Dječji kreveti ljuljaju uz pomoć trkača, ali se mogu postaviti na kotače. Visina je podesiva, strana se uklanja za praktičnu uporabu kao bočna opcija. Postoji nježna vibrirajuća funkcija, noćno svjetlo i glazbena jedinica s nasljedima, igračke za viseće igračke, kontrolnu ploču. Također je uključen madrac. Kolijevka je opremljena kapuljačom. Možemo reći da ima sve što je potrebno za najudobniju zabavu djeteta i još više.

Proizvod je završen s dugom suknjom, koji s jedne strane skriva sve nepotrebne i štiti sadržaj košare od prašine, s druge strane, otežava pristup njoj. Sličan model 3050 opremljen je kratkom suknjom. Treba imati na umu da većina jednostavnih modela imaju nisku stranu - samo 24 cm.

Procjena cijena: 8000-9000 r.

Recenzije jednostavnosti 3060

Opći dojam modela na recenzije - novac se ne gubi! Široka oprema i računovodstvo za većinu nijansi povezanih s spavanjem i odmora bebe čini ovu kolijevku najboljom u svojoj kategoriji.

Kao minusa moguće je navesti činjenicu da proizvod ima samo dvije boje (plava i bež). Osim toga, u pregledima kolijevke Simplicity 3060 možete pronaći informacije da madrac nije od vrlo visoke kvalitete. Također je nezadovoljstvo da se mobilni uređaj instalira na tvrdu bazu, koja sprječava da se dijete postavlja i izvadi (ali se mobitel može okrenuti na stranu). Neki ne vole obilje ruševina, ali ovo je stvar ukusa. Općenito, Simplicity kolijevci su lider na ovom tržištu, a 3060 i 3050 modeli su prikupili najviše roditeljske simpatije.

Nominacija: najbolje drvene kolijevke

Prirodno, visoko kvalitetno drvo je idealan materijal za dječji namještaj. Drvo ima klasičnu ljepotu, toplo, ekološki prihvatljivo i izdržljivo. Drvene kolijevke su vrlo raznolike, a odabir najbolje je prilično teško. Urednici Mamelle.ru razmotrili su sljedeće modele vrijedne vaše pozornosti:

Bambolina Love - talijanski klasik za male princeze i princeze

Talijanska marka ima veliki dizajn i besprijekorno kvalitetnu obradu drva. Modeli Bambolina Love, Candy, Bebe, Artist su funkcionalno apsolutno identični, samo se neznatno razlikuju u izgledu naslona za glavu i prisutnosti prve kutije. Bambolinovi koljevi su mini kreveti na trkačima (+ kotačima). Kotači su gumirani, samocentrirajući, vrlo su jednostavni za vožnju i ne grebuju poda pri kretanju.

Odmah i nije primijetio, ali na dnu kolijevke Ljubav integrirana ladica za bebe pomagala. Veličina ležaja je optimalna: 83 × 42 cm. Kit ne uključuje posteljinu, oni (uključujući madrac) moraju se kupiti odvojeno. Međutim, izbor madraca ove veličine je prilično širok, a cijena počinje od 1000 r.

Procjena cijena: 12000-14000 str.

Recenzije Bambolina kolijevke

Svi roditelji se slažu da jednostavno nema ništa s tim kolijevkom. Oduševljava se svojim klasičnim idealom i coziness. A najviša kvaliteta omogućuje vam da ga ne koristite za jednu generaciju djece. Je li to cijena nije dostupna svima, ali to je plaćanje za užitak udobne i dugotrajne uporabe.

Lily Gandylyan - dobar domaći klasik s njihalom

Ako tražite klasičnu kolijevku u obliku malog dječjeg krevetića s mučninom, Lily Model ruskog proizvođača Gandylyan savršeno se uklapa. Materijal proizvoda - Kavkavska bukva, premaz za vodu. Krevet je relativno uska, ali dug - 90 × 43 cm. Majke koje su pokušale ovu kolijevku u akciji tvrde da će otići malom djetetu do 8 mjeseci.

Model nije prikladan kao sporedni krevet, jer strana ne pada i nije uklonjena, a visina dna nije podesiva. Istodobno, opremljen je poprečnim pendulumom - korisnim značajkama za mnoge majke i djecu. Lijepe nijanse prirodnog drva - 8 opcija. Ako vam nije potrebna posebna izvedba ili dodatne opcije, Gandilyan Lily - najkvalitetniji omjer cijene i kvalitete.

Procjena cijena: 7100-8300 r.

Recenzije kolijevke Gandylyan Lily

Recenzije su posve pozitivne. Roditelji vole kvalitetu ove kolijevke, preradu drva, kompaktnost. Pritužbe se odnose samo na kvalitetu premaza za lak - lako je ogrebotina lakom kada se koristi neodrešeno. Također, roditelji bi željeli vidjeti madrac u kompletu, kako ne bi smetali odabiru pojedinačno.

Kolijevka Micune Smart Fresh MO-1456 - izvorni krevet za najmlađe

Mikunova ugodna, prozračna kolijevka je ovalnog oblika i izrađena od kvalitetnog bukovog drveta prekrivenog lakiranom vodom. Veličina kreveta nije sasvim standardna: 79x52 cm, odnosno nešto kraća i šira od standardnog krevetića. Zidovi su izrađeni od tkanine (u nekim izvedbama rešetke), što omogućava slobodnu cirkulaciju svježeg zraka. Krevet je nizak, ne može se podesiti u visini, ali ima prilično visoku stranu - 47 cm, tako da je dijete zajamčeno zaštićeno od pada iz nje. 6 kotača sa stezaljkama olakšava pomicanje proizvoda na podu. Dimenzije omogućuju slobodno pomicanje kolijevke oko kuće i izvucite na balkon.

Komplet sadrži posteljinu (poliuretanski madrac, jastuk, deka, pokrivač, posteljina). Izbor od 8 osjetljivih boja. Osim toga, možete nazvati i činjenicu da možete kupiti dodatnu posteljinu i pokrivač na madracu. Zanimljivo je da se list može povezati na pokrivač s patentnim zatvaračem, čineći udobnu omotnicu za spavanje.

Procjena cijena: 20000-23000 str.

Recenzije kolijevke Micuna Smart Fresh MO-1456

Priznajemo iskreno, praktički nema recenzija na ruskim web stranicama o tome daleko od jeftinog proizvoda. No, postoje aktivne rasprave o pro i kontra takvog neobičnog kreveta za novorođenče. Prednosti naglašavaju prirodnost materijala, moderan dizajn, kompaktnost, jednostavnost upotrebe, prozračnost i široku opremu. Nedostaci uključuju malu visinu (to je osobito istinito ako kuća ima starije djete i kućne ljubimce) i nemogućnost prilagodbe. Postoji zabrinutost za potpuno prozirne mrežaste zidove - hoće li dijete biti cool? Općenito, Mikunova kolijevka može biti prekrasan gnijezdo za dojenčad do 2-4 mjeseca, no tada će ga morati zamijeniti većim krevetom.

Nominacija: najbolji jeftini kolijevci za novorođenčad

Shvativši da kolijevci na stvar i potrebno, ali to će potrajati vrlo kratko vrijeme, praktične roditelji odabrati opciju proračuna postolje, a mnogi su zadovoljni s obje cijene i kvalitete.

JETEM Dream - vrijedan analog od skupljeg kolijevka

Model iz serije "ryushechny" kolaca, Zhethem Dream privlači prisutnost elektroničkih funkcija (melodije i vibracije). Postoji veliki izbor melodija (uključujući zvukove prirode) i 6 razina vibracija, počevši od jedva primjetnog. Postolje se njihala pokretima djeteta, to jest, pruža mehaničku bolest kretanja, ali ne i elektronički, što je pogrešno navedeno na nekim mjestima.

Prednosti se mogu pripisati vrlo prostranoj košarici s dva odjeljka. Elementi tkanine su potpuno uklonjeni za pranje. Kotači su uvučeni iznutra uz pomoć posebnih gumba - proizvod je u ovom slučaju postavljen na trkače za ljuljanje. Spavaći je krevet izdužen - 80 × 38 cm. Visina stranica je mala - samo 20 cm.

Procjena cijena: 5900-6300 r.

Recenzije JETEM Dream Cradle

Recenzije o ovom proizvodu proturječne su: apsolutno se sviđa, a sama kolijevka čini kolijevka bajke, a drugi su kritičniji. Većina se tvrdnji odnosi na pjenasti madrac, koji se brzo pritisne. Ne sviđa mi se krutina tkanine vrha (sve bi bilo u redu, ali kapuljača šuška glasno kad se preklopi i razotkrije). Krevet je uski - morat ćete se pripremiti za tri mjeseca da biste se preselili u veliki krevet. Konačno, plastični, blago rečeno, nisu kvalitete kakvi imaju skupi modeli - postaje žuta i mogu se ispucati ako se neobuzdano rukuje.

Međutim, s obzirom na sve nedostatke, kolijevka Zheem Dreama nije manje prikladna i funkcionalna od svojih skupljih kolega. Moms čak tvrde da je delikatna vibracija ovog uređaja više puta spasila svoje malene od kolike. Preporučujemo onima koji žele malo spasiti i ne namjeravaju prenijeti kolijevku u svoje unuke nasljedstvom.

Vila - kvalitetna kompaktna kolijevka po najnižoj cijeni

Praktične majke cijenile su ovaj mobilni, lagan i udoban krevet za prve mjesece života bebe. Njegov dizajn je tako jednostavan da montaža i uporaba ne uzrokuju nikakve probleme. Dimenzije spavanja krevetu - 80 × 40 cm, dubina 52 koliko cm tkiva postolje s krutim dnom čvrsto montiran na stabilnu podlogu od drva tretiranog s antifungalnog sastava.. Uključeni su madraci i holofiber suknje, deka, jastuk i posteljina. Izbor od nekoliko osjetljivih nijansi. Dijelovi se uklanjaju za pranje. Proizvod se odmah baca i razvija, što čini Vilu atraktivnu opciju za putovanja i za uvjete male stambene zgrade.

Naravno, u kolijevci vila nije kap proizvodnosti: ni elektronički moduli ni podešivači visine. Ali u ovom mekom i toplom krevetu beba udobno i sigurno. Moguće je gurati bebu samo dršćući suspendiranu krevetić, kao u starim vremenima. Na prodaju možete naći potpuni analog ovog modela - Polini kolijevka.

Procjena cijena: 3700 str.

Recenzije za vilinsku kolijevku

Roditelji koji su kupili vilinski krevetić poput njezine bezuvjetne zaštite okoliša, prirodnosti i udobnosti za novorođenče. Osim toga, to je prilično prostrano i duboko, štiti od nacrta. Nedostatak je što je umetak na dnu previše tanak, savijen. No, moramo se sjetiti kolijevke i nije dizajniran za veliku težinu. U principu, dobiti moderan, ekološki krevetić s punim skupom odjećom za manje od 4000 rubalja mogu se kupiti samo na proračun 1000. vila nije pokvariti izvornu ideju ovog modela.

Moja beba Krokha (Ivasha) - jeftino drveno kolijevka prihvatljive kvalitete

Jeftino i jednostavno rješenje u slučajevima kada trebate kompaktni krevet za dijete. Kolijevka Moja beba izrađena je od čvrste breze, dno je izrađeno od šperploče, strane su izrađene od ravnih stalaka. Madrac nije pričvršćen. Dimenzije 80 x 40 cm. Postoje kotači, ne pružaju se trkači.

Krevet se može koristiti kao bočna strana. Bočni zid je uklonjen, pribor sadrži montažu za pouzdano pričvršćivanje na roditeljski ležaj na bilo kojoj visini. Snažni roditelji kasnije pretvaraju ovu kolijevku u udoban kauč, pa čak i stol za starije dijete.

Procjena cijena: 3000-3300 r.

Recenzije kolijevke My baby Krokha (Ivasha)

Sažimajući recenzije dostupne na webu, može se reći da su roditelji zadovoljni s prihvatljivom cijenom ovog proizvoda podnošljivom kvalitetom. Istina, moramo razbiti glavu sa skupštinom, ali u prisutnosti tata s rukama sve je riješeno. Može uznemiriti činjenica da pokupite madrac i posteljinu u krevetiću nije lako, ali pametne mame jednostavno kupiti kit u invalidskim kolicima - pogodni su za postolje.

Dakle, detaljno smo ispitali 9 vrijednih matičnih kolijevki za djecu. Nadamo se da će vam sada biti lakše napraviti izbor u trgovini ili online trgovini. Imati dobar shopping!

Kolijevka za novorođenčad

Od trenutka rođenja djeteta, mnoge se stvari mijenjaju u životu, a novi roditelji pokušavaju dati svoju djecu samo najboljima. Međutim, pitanje kako odabrati jasle za novorođenče prvo dolazi.

Mladi ljudi aktivno razgovaraju s prijateljima i surfaju Internetom u nadi da će pronaći odgovor na vaše pitanje. U našem vremenu trgovine su imale veliku raznolikost raznih mogućnosti za dječje krevete. No, koji model će odgovarati djetetu i roditeljima?

Jedna od najpopularnijih mogućnosti za najmanju je dječji krevetić. Bez obzira na ograničeno razdoblje korištenja takvog krevetića, do 5 mjeseci, beba će se osjećati zaštićenom i lakšom stijenom.

Značajke i prednosti

Krevet kolijevka ima nekoliko prednosti nad redovitim krevetom. Takvi su modeli kompaktni i pokretni, što je nesumnjivo vrlo povoljno.

Uobičajeno, krevetić ima parametre od 50 cm do 100 cm. Kolijevci su opremljeni mehanizmima za zaključavanje, imaju kotače, a ponekad i uređaje za spremanje stvari za bebe.

Zbog malog prostora bassinet, beba spava bolje i lako se kreće u krevetiću na pravo mjesto. Na primjer, tijekom spavanja krevet se može premjestiti u roditeljski krevet ili se preseliti u sobe.

Osim toga, poseban mehanizam pomaže da brzo razbije dijete ili privremeno zamijeni igralište tijekom domaćih zadaća.

Možda je jedini nedostatak mali život namještaja. Uostalom, dijete raste i do dobi od 3 mjeseca pokušava se ustati i preokrenuti. Zbog izvedbe od 3-5 mjeseci, ovaj krevet neće biti siguran.

Unatoč nedvojbenim prednostima dječjeg krevetića, ni u kojem slučaju ne biste trebali ostaviti novorođenče u njemu bez nadzora odraslih.

Dječji krevetić ili nosiljka: što je bolje

Niti svaka obitelj ne može priuštiti veliku ulaganja u svoje voljeno dijete jer u većini slučajeva mladi roditelji vole uobičajene krevete. Trgovine nude širok raspon kreveta za malu djecu koja će stati čak i dok dijete ne navrši 3 godine.

Postoje uobičajeni kreveti, kreveti, pendule, kao i modeli opremljeni lukovima i odvojivim kotačima.

Nakon rođenja, dijete se osjeća udobnije u manje prostranoj kaštelu. Vjeruje se da se u ovom slučaju dijete osjeća kao u utrobi i stoga nije toliko zabrinuto.

Stoga, prije nego što odaberete krevetić, vrijedi procijeniti svoje financijske mogućnosti i prednosti za sebe i za bebu.

vrsta

ispleten od pruća

Kolijevka takvog modela kreveta izgleda udobno i lijepo. Namještaj je uglavnom izrađen od vinove loze, rafija lišća ili stabljike ratana. Svi oni su ekološki prihvatljivi materijali, što je vrlo važno. Kolijevci se pokazuju snažnim i pouzdanim. Unutar kolijevke je ukrašena prevučena tkanina koja vam omogućuje da se zagrijavate.

Postoje modeli opremljeni s učvršćenim poklopcima. Kao i dječji krevetići sa stalcima u kompletu omogućuju lagano guranje djeteta. No, na zahtjev roditelja, zbog praktičnosti, mogu objesiti kolijevku na stropnu kuku.

lažan

Dječji krevetić visio je od stropova za kuku. Materijal za proizvodnju kolijevke može biti vrlo različit. Često vise tkani koljevi, ali možete pronaći drvene modele.

Nažalost, moderni apartmani nisu namijenjeni težim stropnim lusterima. Stoga proizvođači nadopunjuju model ovješenih kolica s fiksnim nosačima koji se lako prevoze i zauzimaju minimalan prostor u sobi.

elektronički

Izumi suvremenih tehnologija izrađeni su od metala ili plastike. Model je opremljen pozadinskim osvjetljenjem, mehanizmom bolesti kretanja i čak ima mogućnost odabira melodije. Za udobnost djeteta, igračke se mogu staviti na posebni luk iznad kolijevke. Neosporna prednost elektroničkog modela je mogućnost prilagodbe visine kreveta.

Kolijevka 2 u 1

Takav je neobičan krevet-kolijevka. Model je namijenjen djeci mlađoj od 3 godine. Sam kreveti imaju pričvršćivače koji omogućuju pričvršćivanje na konstrukciju jaslica. Kolijevka se može koristiti kao nezavisni element, zahvaljujući kojem dijete kreće slobodno oko kuće sa svojim roditeljima, pa čak i kao igralište.

Važno je prisjetiti se sigurnosnih mjera prilikom odabira krevetića. Stranke moraju biti visoke, tako da kasnije odraslo dijete ne slučajno pada iz svoje prebivalište.

prenosiv

Izvrstan dar za mlade roditelje bit će prijenosni kolijevka. Temelj šperploče, prekriven tkaninom, omogućit će mu da udobno smjesti bebu. Osim toga, takvi modeli mogu biti pričvršćeni na bazu kolica. Nosač se također može koristiti kao omotnica ili kolijevka za spavanje.

Većina modela ima kapuljaču koja štiti djetetovu glavu. Obvezna komponenta je kožni džep koji štiti noge od niskih temperatura.

Dječja kolica

Kolijevka kolica opremljena je visokim stranama za pouzdanost i udobnost djeteta. Nedavno se sve više stvaraju pretvarajući kolica u kojima se kolijevka može zamijeniti sjedalom za odrasle dijete. Takvi koljevi mogu se koristiti kao nositelji. Stoga, pri odabiru kolijevke, potrebno je provjeriti pouzdanost dizajna i kvalitete držača kolijevke.

avtolyulki

U vezi s stupanjem na snagu zakona o sigurnom prijevozu djece, takozvani autofolti su postali vrlo popularni. Posebne stolice pričvršćene su na auto sjedalo i sigurnosni pojasevi fiksiraju dijete. Takvi koljevi imaju nagib od 45 stupnjeva i namijenjeni su djeci mlađoj od 9 mjeseci.

Kolijevka za ljuljanje

Kolijevka je izrađena u stilu dnevnog boravka. Na posebnoj podlozi ili kotačima montiranoj stolici. Neki modeli imaju uređaje za obavljanje određenih funkcija. Dijete u ovakvom kolijevku lebdi poput ljuljačke. Dizajni su načinjeni od drveta i plastike.

materijali

Najpopularniji su, naravno, drveni kreveti. Materijal je prozračan, praktičan i najvažniji za okoliš. Kolijevci su uglavnom izrađeni od borove, breze i smreke. Ali bolje i skuplje hrast, bukva ili trešnja. Jasno je da karakteristike namještaja izravno ovise o čvrstoći sirovina.

Drvo je savršeno obradivo, a često postoje i kreveti prekriveni bojom ili lakom. Smiješne slike u krevetu djeteta, naravno, dobra ideja, ali nemojte zanemariti sigurnost djeteta. Prilikom odabira drvenog kolijevka morate obratiti pažnju na sastav tvari za liječenje. Stoga je bolje ostati na verziji čistog drva bez kemijskih premaza.

Plastični kreveti su jeftiniji po cijeni, jednostavan za transport i njegu. Međutim, kod kupnje takvog namještaja trebate se upoznati s certifikatom i razjasniti kakvoću i podrijetlo materijala iz kojih se gradi. Modeli plastičnih krevetića su kreveti za dječji krevetić, ležaljke, itd.

Prednost željeznih postelja je raznolikost i kreativnost oblika. Svi metalni dijelovi zatvaraju se krpom ili mrežama. Takav namještaj je vrlo funkcionalan. Za naručivanje možete kupiti ovaj umjetnički rad. Osim toga, željezni kreveti su izrađeni za svaki ukus:

 1. Bed arena;
 2. Pretvarajući krevet;
 3. Ulazni ležaj;
 4. Krevetić krevetić;
 5. Krevet-njihalo.

Dodatna oprema i pribor

Ovisno o modelu, kolijevci su opremljeni nosačima, remenima, nadstrešnicama. Vrlo popularni kreveti s mobilnim uređajima. Nijedan klinac neće ostati ravnodušan prema zabavnom vrtuljku s igračkama iznad njegove glave. Osim toga, neki dječji kreveti opremljeni su elektroničkim jedinicama, koje vam omogućuju da jednostavno započnete način zujanja kreveta, osvjetljenja ili samo uključivanja glazbe.

Kako odabrati

Prilikom odabira kolijevke, najvažnija stvar je kvaliteta dizajna.

Dječji krevetić ili kolijevka?

komentari

Kad je treće dijete sazrelo na kolijevku i nije se pomalo žalosno, kćer je vrlo dobro spavala u njemu, ali kad je prebačena u krevetić, počela je spavati, loše se okretala i bojala se tog prostora, bila je udobnija na kolijevci, ali nije se neko vrijeme za 5 mjeseci Morao sam ga ukloniti, ali nikad ga nisam požalio i samo sam žalio što ga prije nisam kupio

Kolijevka je jedinstveno)) slatka i lako prenosiva) i jednostavno blizu na kauču do stijene. Naravno, samo se pripremam da postanem mama ovdje, ali mi se čini savršenom opcijom. Neželjeno je spavati s majkom zajedno s bebom.. ona će se koristiti, nema ništa dobro u njemu. A možete staviti kolijevku pokraj kreveta kako bi vam bio ugodniji.

Djeca najbolje spavaju pod barelom kod majke. IMHO

Imamo najbolje do 6 mjeseci u kolijevci i spavali dobro, a zatim tiho preselili u krevet. Sada također planiram kupiti kolijevku.

Imala sam to s mojom kćeri, krevet je bio velik i bez ljuljačke, za prva dva mjeseca spavala sam u kolicima. Drugi je kupio kolijevku i vrlo je zadovoljan;) Postoji zamah i kotači (sklopke s jednom nogom). Odvezao sam se u kuhinju dok se nije kupila stolica. Usput, kolijevka je velika, gotovo 80 cm. tj gotovo godinu dana;) Ali, naravno, morat ćete se maknuti iz njega u krevet kad beba počne ustajati jer su odbojnici niži nego u krevetiću. Ali planiram koristiti mjesece na 8. I ide samo 5 minuta, tu je torba za prijevoz;))) Možete uzeti sa sobom;))

Cradle babyhome san

Spavali smo sa mnom za pola godine (nije bilo nigdje staviti krevet i spavati zajedno, jer na GW), ali onda smo se preselili i kupili krevet. Sada će drugi kupiti kolijevku (moj san), a zatim u krevetiću starijih sakupiti)

Vidi također

Devonki. Ovdje me svi muče delema. Želim kolijevku za dijete. Svi rođaci vikaju jednodušno o tome što vam je potrebno. svi su njihovi životi djeca spavala s nama u krevetiću i ništa. I vidio sam to. Neću biti prevaren))) gotovo sve.

Devonki dragi, vjerojatno podigao užasno pokvarenu temu))) Dječačka težina ovaj put spava u kolijevci i čahuru, sve je bilo u redu! onda za vrijeme on je samo spavao na mene))) sada smo se odmakli od njega, on spava ili.

Draga moja, razmišljam o krevetu sa svojim mužem i želim se posavjetovati. Prijatelji su imali kolijevku, ali s vibromom. Savjetuju nam jako puno, jer pola godine, dok je bila tamo i zubi nisu rezali, dobro su spavali. Imaju ga.

Ne znam što bih trebao uzeti ovaj put. Nisam zapravo spavala u krevetu kćeri, i to mi je bilo nezgodno, a onda sam sjela s njima.

Djevojke, imat ćemo dva dječaka, razlika je 1.1. Soba ne može smjestiti dva puna kreveta i naš krevet plus ormar. Planiramo spavati sve zajedno. Ovdje mislim da mogu dobiti za mlađu kolijevku? Ona je manja. Do toga.

Pripremam se za rođenje djeteta zimi i promatramo tiho B. se koristi. krevetići. U svakom trenutku, kako ne bi ležao, oglas kaže: "krevetić je poput novog, dijete nije spavalo u krevetiću". Ne razumijem što to znači? Djeca.

Djevojke! Recite neiskusnim u ovom slučaju, trudna majka =) Ne razumijem što je bolje kupiti. Isprva sam mislila kupiti krevetić-trasnformer, koji zajedno sa stolom i noćnim ormarićem. Zatim je ovo uklonjeno i krevet postaje veći. Napiši.

Dobar dan! Na prvom pristupu drugo dijete))) Najstariji sin (1,5 godina) spava u njegovu krevetiću, koji se gura do našeg i odbija se preseliti u drugu sobu. Uvijek spava s nama na krevetu, ponekad može zaspati.

Djevojke, potrebne su vam savjetnice iskusne majke! Ovo je neka vrsta pakla. Dakle, dijete je 7,5 mjeseci. Još uvijek spava s kolijevkom gurnutom u naš krevet. SS nikada nije bio. Jučer su napravili krevetić, moja kći je doista voljela, ali.

Prodat ću divan krevetić, kolijevka micune pametne vesele, svijetlo zelene unisex boje. Nisu ga koristili vrlo aktivno, kao što prakticiramo SS (zajednički san), ali bilo je prikladno nositi se u stanu djeteta, tako da će uvijek biti uz jedno drugo. Kotači su udobni.

Kolijevke i kolijevke

Kolijevci i koljevi po konkurentnim cijenama

Kolijevke i kolijevke

Ako želite pružiti bebu udobnost u prvim mjesecima života, kolijevka za novorođenčad će vam puno pomoći.

Glavni plus kolijevke je da vam omogućuje da stvorite udobnost i sigurnost, blizu uvjeta djetetova boravka devet mjeseci u majčinoj utrobi. No, treba napomenuti, i relativno kratak život kreveta kolijevka za novorođenčad. Koriste se oko pola godine, iako sve ovisi o rastu djeteta i njegovoj mobilnosti.

Udobnost kolijevke novorođenčadi u velikoj mjeri ovisi o njegovoj funkcionalnosti, kojoj se posebnu pozornost treba posvetiti kupnji.

Vrlo udobna, neki smatraju odvojive bebe kolijevke, koji se mogu koristiti kao udoban prijenosni kolijevka kolijevka. S takvim krevetićima pogodan je ne samo kod kuće, već i olakšava posjete dječjoj klinici.

Postoje kolijevci za novorođenčad, dodatno opremljeni raznim uređajima za igranje, najčešće je elektronički vrtuljak s igračkama na njemu, koji zauzimaju bebu i dopuštaju mu da bolje razumije svijet.

Među inovativama u modernim modelima za bebe za bebe su elektronički sustavi bolesti kretanja, koji povećavaju funkcionalnost i štedi vrijeme majke. Ovdje su najpopularniji elektronički kolijevci za djecu Simplycity.

Prednost treba dati modelima koji omogućuju uklanjanje dijelova tkiva, jer je čistoća također dio udobnosti novorođenčeta.

Pažljivo razmislite o tome kako ćete koristiti kolijevku za novorođenče. Hoće li se trajno koristiti ili ćete ga odvesti negdje s vama. BabyHome kolijevka, koja se lako i udobno nabavlja, pogodna je za putovanja. Pa, japanski su se pojavili s pretovarnim kolijevkama koje se kasnije mogu koristiti kao stolica za hranjenje, a Katoji također kao ležaljke, stol za presvlačenje, stolicu za ljuljanje i stol za igru.

Postoje mnogi veliki modeli - samo trebate pronaći onu koju beba treba.

kolijevke

 • Marka: Moja beba
 • Broj stavke:
 • Unutarnje dimenzije: 80 x 40 cm
 • Vanjske dimenzije: 85 x 45 cm
 • Dimenzije pakiranja: 89 × 93 × 11 cm
 • Težina: 10 kg
 • Masa otpreme: 11 kg
 • Volumen: 0,33 m 3
 • Marka: Pituso
 • Članak: PC 200 GCI
 • Dimenzije: 88 x 73 x 115 cm
 • Dimenzije ležaja: 43 x 80 cm
 • Visina: 50-80 cm
 • Dimenzije pakiranja: 90 x 50 x 15 cm
 • Težina: 9 kg
 • Svezak: 0,1 m 3
 • Marka: Pituso
 • Članak: 3014BEG
 • Dimenzije: 80 x 43 x 24 cm
 • Dimenzije ležaja: 80 x 43 cm
 • Visina od poda: 60-80 cm
 • Dimenzije pakiranja: 88 x 49 x 13 cm
 • Težina: 9,5 kg
 • Svezak: 0,06 m 3
 • Marka: Pituso
 • Članak: PL501
 • Dimenzije: 83 x 38 x 75 cm
 • Težina: 9,8 kg
 • Dimenzije pakiranja: 80 x 43 x 24 cm
 • Svezak: 0,05 m 3
 • Marka: Pituso
 • Članak: 3014BYD
 • Dimenzije: 80 x 43 x 24 cm
 • Dimenzije ležaja: 80 x 43 cm
 • Visina od poda: 50-80 cm
 • Dimenzije pakiranja: 88 x 49 x 13 cm
 • Težina: 9,5 kg
 • Svezak: 0,06 m 3
 • Marka: Funnababy
 • Broj stavke:
 • Dimenzije: 70 x 75 x 35 cm
 • Dimenzije pakiranja: 40 x 30 x 7 cm
 • Težina: 3 kg
 • Marka: Nanan
 • Članak: 12421R
 • Dimenzije: 80 x 50 cm
 • Marka: Pituso
 • SKU: GL-IVORY
 • Dimenzije: 80 x 43 x 24 cm
 • Visina od poda: 60-80 cm
 • Dimenzije pakiranja: 89 x 50 x 14 cm
 • Težina: 9 kg
 • Svezak: 0,06 m 3
 • Marka: Grapol
 • Članak: 700W
 • Dimenzije: 38 x 70 cm
 • Marka: Picci
 • Članak: D42L30-09
 • Dimenzije: 88 x 66 x 120 cm
 • Marka: Nanan
 • Članak: 39221
 • Dimenzije: 80 x 50 cm
 • Težina: 2,6 kg
 • Svezak: 0,1 m 3
 • Marka: Nanan
 • Članak: 41507
 • Dimenzije: 100 x 57 x 78 cm
 • Težina otpreme: 8,5 kg
 • Volumen: 0,6 m 3
 • Marka: Picci
 • Članak: I69C85-09
 • Dimenzije ležaja: 80 x 40 cm
 • Marka: Nanan
 • Članak: 52221R
 • Dimenzije: 80 x 50 cm
 • Težina: 2,6 kg
 • Svezak: 0,1 m 3

O kolijevkama za novorođenčad

Online trgovina KID-MAG nudi razne proizvode za djecu. Zahvaljujući stečenom iskustvu rada s djecom i njihovim roditeljima, više od 10 godina, tim naše tvrtke osigurava opskrbu novih modernih proizvoda od poznatih proizvođača. Naša tvrtka nudi kupnju kolijevke za novorođenče jeftino, opremljena svim potrebnim komponentama u skladu sa svim zahtjevima i željama. Oblik i izgled krevetića ovisi o izboru kupaca.

Opis kolica za bebe

Među velikim izborom proizvoda naše tvrtke, dječja kolica za novorođenčad zauzimaju pristojan položaj. Krevet za kolijevke je mjesto za spavanje za novorođenčad koja mjeri 50x100 cm2.

Dječja kolica imaju drugačiji dizajn. Klasični dizajn sastoji se od kolijevke za novorođenčad na stalnim nogama. Zahvaljujući zamahu kolijevke vrste pendela, djeca se brzo smiruju i zaspaju. U suvremenim modelima također se osigurava kočioni ležaj i učvršćuje u stacionarnom položaju.

Takvi se proizvodi preporučuju da se koriste tijekom prvih pet mjeseci razvoja djeteta. Visina stranica je dizajnirana za sigurnost djeteta, koja pokušava ne samo spavati ovdje, već i sjediti, čak i ustati.

1. Prirodno drvo.

2. Stalak od ratana.

4. Plastična plastika visoke kvalitete.

Ovi materijali su ekološki prihvatljivi, imaju malu težinu i visoku čvrstoću. Da biste kupili kolijevku za novorođenče, samo trebate nazvati našu mrežnu trgovinu ili napraviti mrežni nalog.

Raznolikost dizajna kolijevke

Ovisno o željama kupaca i uvjetima korištenja, ležajevi za bebe podijeljeni su u sljedeće vrste:

· Elektronski (ako je dijete budno i plače, vibracijski način se naziva - bolest kretanja);

Cijena kolijevke ovisi o izboru modela, veličine, materijala za proizvodnju, konfiguraciji.

Nazovite KID-MAG, iskusni menadžeri će vam brzo i učinkovito pomoći da napravite pravi izbor kolijevke u skladu s fazom razvoja djeteta i financijskim mogućnostima roditelja. Za stanovnike Moskve, prodaja robe može se provesti kod kuće isporuke.

Dječji kolijevci za novorođenčad: vrste, uređaji i pravila izbora

Pojava bebe je vjerojatno najvažniji događaj u životu svojih roditelja, za koji je temeljito pripremljen. Posebno je važan pravodoban i namjeran izbor namještaja za novorođenče, čiji je glavni predmet ležaj. Uostalom, spavanje s roditeljima ne samo da nije ugodno, ali nije sigurno.

Kolijevka je drugi najpopularniji krevet nakon klasičnog krevetića.

Dječja kolica - značajke i svrha

Kolijevka (od Starog Rusa "Kryba" - da se skloni) veza je za novorođenče u obliku malog kreveta za ljuljanje. Namijenjeno je djeci u dobi od 6-8 mjeseci.

Glavna razlika između dječjeg kolijevka i klasičnog dječjeg krevetića je sposobnost da se rodi djeteta. Neki moderni modeli opremljeni su sustavom automatske bolesti kretanja koji reagira na plač beba i omogućava vam smirivanje djeteta bez uključivanja roditelja.

Psiholozi primjećuju da je glavni stres u životu osobe upravo činjenica njegovog rođenja, kada se okolina organizma radikalno mijenja. Stoga je važno da dječiji krevet bude što udobniji. S ove točke gledišta, kolijevka za ljuljanje je poželjna za stacionarni krevet.

Osim toga, kolijevka za dijete ima malo prostora za sisanje, što znači da se može instalirati ne samo u skučenu dječju sobu, već iu roditeljskoj spavaćoj sobi. Jedini nedostatak ovog dizajna je krhkost korištenja - beba će brzo rasti iz kolijevke i trebat će prostrani vez.

Vrste dječjih kolijevki za novorođenčad

Proizvođači dječjeg namještaja nude mnogo opcija za novorođenčad: od standardnih do složenih višenamjenskih modela.

Mogu se kombinirati u tri glavne skupine:

Mnogi dizajni opremljeni su dodatnim elementima: mobitelom s igračkama preko kreveta bebe, slabim noćnim svjetlima, zvučnicima za umirujuću glazbu.

Podna kolijevka

Podna kolijevka za dijete je krevet na stacionarnim nogama, koji se ljuljaju prema principu klatna. Ova vrsta kreveta je klasična.

U ovom je dizajnu okvir čvrsto fiksiran između dva nosača. U gotovo svim modernim modelima podnih kolaca, postoji funkcija blokade zakretanja. Jedna od glavnih prednosti klasičnog kolijevka je njegova pokretljivost - krevet se lako može pomicati po stanu, ostavljajući gdje je zgodan.

Prostor ispod podnice konstrukcije poda omogućuje Vam da postavite dodatnu policu na kojoj je prikladno za pohranu posteljine, pelena i pelena.

Jedna od vrsta podnih koljeva je niska kolijevka. Obrise se običnim lukovima koji se mogu učvrstiti i na fiksnom položaju i izgledaju kao stolica za ljuljanje.

Suspendirana kolijevka

Spušteni ležište (ležište) je vez za spajanje na zid ili strop uz pomoć četiri tipla koji drže jak kabel.

Neki se roditelji boje kupiti suspendirane modele, jer sumnjaju u njihovu pouzdanost - to je uzalud. Kabel je u stanju izdržati najteže opterećenja, tako da se roditelj može nasloniti na kolijevku dok ljulja bebu.

Značajke viseće kolijevke su veliki radijus lepršavši i jednostavnost korištenja - za nadređenog roditelja nije potrebno stajati uz krevetić.

Prijenosni model bebena kolijevka

Prijenosni kolijevka za bebu je dizajn u kojem se krevet može ukloniti. To vam omogućuje da odmah premjestite krevet s djetetom, a krevet ostaje na mjestu.

Prilikom odabira takvog modela važno je provjeriti pouzdanost sustava za učvršćivanje postelje: ne smije se udaljiti, jer će mu dijete moći zamahnuti i pasti.

Uređaj i pravila za odabir kolijevke novorođenčadi

Kolijevka se sastoji od dva glavna elementa:

Okvir je osnova za kolijevku, na kojoj ovisi ne samo stabilnost strukture, već i pouzdanost bolesti kretanja.

Važno je da je okvir bio jak. Ovaj je uvjet najbolje ispuniti metalne i drvene okvire. Potonji su ekološki prihvatljivi i sigurni, stoga ih je najbolje davati prednost. Obratite pozornost da drvo nije prekriveno lakom ili bojom. Dopuštena je samo netoksična prevlaka protiv glodavaca i insekata.

Metalni okviri također su vrlo pouzdani i izdržljivi, ali mogu uzrokovati ozljede. Stoga, svi otvoreni metalni elementi trebaju biti prekriveni krpom ili kožom s tankim mekim slojem sintetskog materijala.

Najbolje je da su zglobovi okvira pričvršćeni metalnim zatvaračima, jer drveni ili plastični proizvodi neće moći održati trajni rad.

Oblik okvira ovisi o vrsti kreveta, u pravilu, ovalna mjesta za spavanje su poželjna za novorođenčad. Pravokutni i okrugli kreveti su manje uobičajeni.

Dijete koje spava može imati različite veličine:

 • širina - od 70 do 90 cm;
 • duljina - od 30 do 50 cm.

Preporučljivo je odabrati krevet šire - to će djetetu omogućiti slobodu preokreta. Također treba obratiti pažnju na osnovni materijal. Najpoželjnije su rešetke od drva. Tu su i pleteni kreveti od vrba vrba ili = tanke grane palmi. Oni su mnogo lakši od drvenih kolegama.

Zidovi kreveta imaju unutarnju obuću prirodnog materijala - pamuk ili lan. Unutra je elastični madrac, koji obično dolazi s kolijevkom.

Da bi se dijete zaštitilo od svjetlosti, na glavi naslona za glavu nalazi se kupola. U nekim je modelima izrađen od tkanine i može se ukloniti.

Prilikom odabira kolijevke obratite pozornost na sljedeće točke:

 • ako su stranice izrađene u obliku rešetki, tada je udaljenost između njih trebala biti 8-10 cm. U češćim štapovima, dijete se može zaglaviti, a rijetke šipke - jednostavno ispadaju iz kolijevke;
 • u namještaju za novorođenčad, prisutnost oštrih kutova i projekcija je neprihvatljiva;
 • dizajn treba sadržavati najmanje uklonjivi dijelovi;
 • to je dobro ako kolijevka ima dodatke: kreveti, koš za pelene i lan, stol za presvlačenje i druge elemente koji mogu pojednostaviti proces brige za dijete;
 • ako je model opremljen kotačima, moraju imati funkciju pričvršćivanja.

Povijest izgleda

Povijest stvaranja kolijevke za novorođenče ide u duboku antiku. Naši preci već dugo znaju da je bolest kretanja najbolji način da se dijete spava. Suvremeni psiholozi u potpunosti dijele ovo mišljenje: pokreta koji ljuljaju stvarno stvaraju osjećaj udobnosti i sigurnosti. Dijete u kolijevci osjeća se kao u rukama majke.

Prve kolijevke su bile pletene od grana stabala poput košara i visjele sa stropa. Unutar staviti čari, ikone i križevi.

U mnogim zemljama svijeta, uključujući i staru Rusiju, kolijevka nije imala samo praktičnu, ali i svetu svrhu. Dijete je stavljeno u njega molitvom, vjerujući da je to bio njegov prvi zemaljski prebivalište. Odgovornost za proizvodnju kolijevke bila je na ocu djeteta.

Kreveti za dječji krevetić

Narudžio sam kolica Noordi Polaris Classic 2 u 1 isporukom - moja kći je oduševljena!

Dostava na pet kuglica - nije skupo i na vrijeme!

Courier je pet kuglica - prikupio kolica i rekao kako ih koristiti!

Voditeljica pet kuglica - pažljivi i pristojni, pozvao je nekoliko puta!

Ocjena trgovine je izvrsna!

Kupili smo Noordi kolica u ovoj trgovini, Gandyan krevetu i prsima, madracu BabySleep. Naručeno sa skupštinom, sastavljeno na dan isporuke. Čak su i kolica za invalidska kolica bila okupljena i pokazala što i kako) doista mi se svidjela namještaj Gandylyana, a za vrijeme skupštine rečeno mi je da je ovo najbolji brand na ruskom tržištu. Savjetujem svima, jer Već koristimo i nema pritužbi.

Kupljena za kćer od 6 mjeseci arena tvrtka joovy model mjesečevu sobu. Moje mišljenje o ovoj areni:

Skupština: Brzo, bez nepotrebnih detalja i problema. Za nekoliko minuta samostalno sastavio ovaj dizajn. (Moms mogu to podnijeti!)

Za dom i putovanja: Izvrsno za.

Izgled: crno-bijela, crna boja rubova. Bijela mreža je prozirna kako bi vidjela dijete, a dijete može vidjeti sve iz arene.

Visoki zidovi, prostrano područje za igru. Međutim, soba zauzima više prostora zbog nogu postavljenih pod kutom od 130 cm * 130 cm

Za sve karakteristike stabilnosti: izvrsno

Kompletan set: torbica, bijeli 100% pamuk madrac.

Zahvaljujemo trgovini za čistoću proizvoda i za isporuku.

Vrlo kvalitetna i lijepa prsa Gandylyan Aistenok. Muž je prikupljen za 2,5 sata, ali je uputa za Aistenok mini model, ali suština je ista.

Trgovina je savršeno radila, nakon naručivanja na web mjestu, na telefon, pojašnjene detalje, zgodan rok isporuke. Umjesto toga, na vrijeme, pristojno, kompetentno.

Kupili smo električni automobil Mercedes-Benz G-65, dijete je vrlo zadovoljan, zahvaljujući trgovini, preporučit ćemo ga prijateljima.

Stvarno mi se sviđao dresser Emily Gandylyan! Nikada ga nisam vidio kako živi, ​​pa sam, naručivši putem internetske trgovine, bio malo zabrinut. Dok smo čekali dijete i u operaciji prsa nije bilo. Ali izgledom nadahnjuje samopouzdanje, a majstor koji je sakupio komodnicu rekao je: "Već 8 godina radim s namještajem Gandyany i mogu reći da je to jedan od najboljih!"

Usput, rad online trgovine "Svijet djece" zaslužuje posebnu pohvalu! Nazvali su u roku od pola sata, pojasnili aplikaciju, a dan prije isporuke pozvali su i potvrdili, a na dan dostave upozorili su nas io dolazak. Prikupili su dvojicu muškaraca, vrlo visoku kvalitetu, brzo i uljudno) Bilo je lijepo da se ne izdvajaju 4 km izvan Moskve Ring Road uz poseban trošak.

Stranica - raspon i usluga - apsolutno zadovoljan!

Kupili smo ladicu i krevet s madracom u ovoj trgovini, a po isporuci smo čak i napravili dar) Voljela sam prodavaonicu, sve je bilo jasno opisano i reklo namještaja i madraca. Također bih želio spomenuti kolektore, jer naručio zajedno sa skupštinom, brzo se okupio i sve to jasno pokazalo. Hvala, savjetovat ćemo vam prijatelje)

Kolijevke i kolijevke

U prvim mjesecima svog života, dijete provodi dosta vremena u snu. Stoga je vrlo važno odabrati prvi krevet u kojem će novorođenče biti što udobnije i udobnije. Dječja kolica razlikuju se od dječje kolica veću kompaktnost i mobilnost, pa će beba biti udobnija u njemu. Dječja kolijevka za novorođenčad je više poput mrvica ugodnog ograničenog prostora majčinog trbuha, u kojem je odrastao svih 9 mjeseci. Osim toga, takvi modeli, sama majka, bez pomoći, moći će se prenijeti na bilo koji dio sobe. Košarica za prijevoz djeteta omogućit će vam da udobno isporučite malu djecu u kliniku, idite u posjet ili idite u kupovinu.

Koje su bebe kolijevke

Moderni modeli uključuju sve aspekte života novorođenčeta do 6-8 mjeseci starosti. Starija djeca su bolja da kupuju stacionarni dječji krevetić, jer aktivna mrvica koja poznaje svijet oko sebe može stvoriti opasnu situaciju za sebe u mobilnom, laganom ležaju za bebe. Dječja kolica za novorođenčad su:

 1. Još uvijek beba kolijevka. Ovo je klasična inačica u kojoj se dijete može osloniti na udoban model postavljen na drvene noge.
 2. Dječji pleteni kolijevci. Najpoželjnija ekološki prihvatljiva opcija, izrađena je od pletera ili ratana i tapecirana iznutra s izolacijom i prozračnim pamučnim tkaninom. Takvi materijali su najprikladniji za dojenče i ne uzrokuju alergije. Proizvod je obješen sa stropa ili postavljen na posebne police.
 3. Suspendirana kolijevka. Oblikovana je kao slatka košara u kojoj možete udobno staviti bebu. Prije toga su takvi proizvodi visjeli sa stropne grede, ali danas postoje posebni otporni stalci za tu svrhu.
 4. Prijenosni kolijevka. Također se podsjeća na košaru u svom obliku, po želji, može se lako ukloniti iz fiksne baze i uz pomoć prikladnih ručica koje vaše dijete može prenijeti bilo gdje.
 5. Kolijevka na kotačima. Najviše mobilni model koji vam omogućuje jednostavno premještanje na prikladno mjesto u sobi. S njom, mama koja radi svoj posao, više ne morate stalno trčati u dječju sobu, samo trebate staviti bebu na spavanje pored nje. Najčešće se u modelima koriste jednostavni drveni kotači, ali također se nalaze i plastični i zakretni kotači.
 6. Dječji krevetić za novorođenčad. Ovaj dizajn je vrlo prikladan za zamjenu roditeljskog kreveta na glavi ili na strani. Odsutnost razdjelnog zida omogućit će da mama udobno dopre do djeteta noću za hranjenje.

Dječja kolica - prednosti

Postoji nekoliko razloga zašto stručnjaci preporučuju da je bolje kupiti dječju kolijevku za bebu od dječjeg krevetića:

 1. Veličina proizvoda. U kolijevci beba se osjeća udobnijom i zaštićenom. Ove veličine podsjećaju mu više na vrijeme provedeno u trbuhu moje majke. Dječji psiholozi čak savjetuju da ograničavaju životni prostor djeteta, postupno otkrivajući mu veliki svijet.
 2. Visoka mobilnost. Mala težina, udobni kotači i sposobnost nošenja zasebno stalaka i košara olakšavaju uzimanje beba koja spava s vama kamo idete. S velikim krevetićem to je puno teže učiniti.
 3. Udobnost za bebu. U kolijevci, beba spava puno brže i lakše, sna je snažniji i produlji.
 4. Praktičnost. U uvjetima malog gradskog stana nije uvijek moguće pronaći mjesto za standardni krevetić. Kompaktni ležište može stajati bilo gdje, prijenosna košara može se općenito staviti na krevet. Dakle, s kolijevkama, prostor za svjež zrak bolje je sačuvan i dječja soba je manje zatrpanom namještajem.
 5. Funkcionalnost. Kolijevka se često nadopunjuje posebnim uređajima za bolest pokreta, melodije, udobne nadstrešnice, vješanje igračaka i mobitela, ručke za nošenje.

Glavni nedostatak kolijevke smatra se samo da će beba provesti vrlo malo vremena u njima - 6-8 mjeseci, međutim, s obzirom na gore navedene prednosti, taj je čimbenik gotovo nevažan.

Kako odabrati kolijevku za djecu

Prije kupnje dječjeg kolijevka treba obratiti pažnju na neke karakteristike:

 1. Comfort. Poželjno je odabrati proizvod od prirodnih materijala: drvo, tkani od štapića ili ratana. Na drugom mjestu je metal, a na posljednjem mjestu je plastika.
 2. Praktičnost. Dječja kolijevka trebala bi biti prikladna za dezinfekciju i pranje, sve dijelove treba lako ukloniti i izbrisati.
 3. Prijateljstvo okoliša. Pojedinosti kolijevke ne smiju biti prevučene otrovnim spojevima: boja ili lakova. Samo vodene tvari koje su sigurne za bebu i okoliš.
 4. Sigurnost. Dječja kolijevka ne smije sadržavati male dijelove koji mrvica može naštetiti. Metalni zatvarači su pouzdani od drvenih ili plastičnih kolica.
 5. Veličina. Stručnjaci su odredili optimalne parametre kolijevke, u kojem će beba biti udobna, a dizajn će trajati dulje - duljine 70-100 cm i širine 40-50 cm.
 6. Trošak kolijevke. Što je više u kolijevci dodatne funkcije i predmete, tako da je skuplje. Racionalni roditelji mogu najprije uzeti osnovni model, a tek onda kupiti dodatne stvari: igračke, mreže itd.
 7. Prisutnost posteljine. Ako dolazi u skup, onda je poželjno da se sastoji od prirodno prozračne tkanine, kao što je pamuk. Bolje je odabrati madrac za malu djecu s tvrdom punjenjem kokosovog kolača, a ne mekanim poliesterskim podlogama. Bit će korisnije za ne snažnu leđa djeteta. Posteljina za kolijevku standardnih veličina uvijek se može kupiti odvojeno.

Wicker kolijevka za novorođenčad

Model Pali Caprice Royal izgleda elegantno, sofisticirano zahvaljujući vješto tkanju grančica. Dno proizvoda izrađeno je od gustog i krutog bambusa, zahvaljujući kojem će karapuz biti pravilan položaj. Komplet sadrži madrac i posteljinu koja se sastoji od pamučnog disanja.

Dječja kolijevka Pali Moses Basket Smart Bosco je od prirodnih palminih listova prema tehnologiji koja isključuje uporabu lakova ili boja. Ima antibakterijski madrac i puni set elegantnih posteljine, vrijednih malog princa ili princeze. Praktične ručke olakšavaju pomicanje kolica bilo gdje.

Suspendirana kolijevka za novorođenčad

Kolijevka za novorođenčad BeeAngel kombinira čak 4 korisne predmete za dijete: udoban kolijevka, stolica za ljuljanje, skakači i ljuljačka. Možete odabrati drugu vrstu proizvoda u samo nekoliko minuta. Izvorne slatke boje omogućuju vam da odaberete točno ono što trebate. Posebno zanimljiv izgled: lijepi cvjetovi na bež pozadini, sove, plave ćelije i zelene krugove. Ako želite, beba može uključiti elektronsku melodiju, vibracije ili mobilne uređaje s mekanim igračkama. Funkcionalna ugrađena noćna svjetlost izvrsna je za roditelje.

Nosiljka za novorođenčad

Nositelji Italbaby imaju funkcionalnu strukturu: udoban zatvarač, upotpunjen izdržljivim ručkama i prostranom kapuljačom. Unutar proizvoda beba će biti udobna i udobna zahvaljujući prirodnoj presvlaku od materijala koji može disati. Tvrdo dno beba će oblikovati ispravno držanje djeteta.

Baby Expert Cremino ima zanimljiv dizajn, njezin slatki pokrivač ukrašen je smiješnim malim životinjama. Tvrdo dno se lako uklanja ako je potrebno. Tkanina od presvučene pamučne tkanine lako se uklanja i opere. Baby Expert kreveti su također vrlo popularni, što možete pronaći na našoj web stranici.

Mobilne i mobilne kolijevke na kotačima

Model Gigi Lele izrađen je od prirodnog bukovog drveta uz uporabu sigurnih lakova i boja. Zanimljiv dizajn i šarene aplikacije koje prikazuju dva prijatelja: žirafa i beba slon će stvoriti sunčanu odmor atmosferu u dječjoj sobi. Praktični trkači pomoći će mama da lako ugasi svoje dijete. Zatim se mogu nadopunjavati s četiri kotača, od kojih se dva mogu popraviti.

Mon Coeur iz Italbaby, krovište za novorođenčad s baldahinom, stvorit će atmosferu sofisticiranosti i nježnog okusa. Ukrašena je elegantnom talijanskom čipkom u starom stilu, primjenama plišane životinje i vješto vezom, koju su ručno izradili najbolji obrtnici. Prostrani kolijevac ima tvrdi dno i meke gumirane kotače, pružajući mekanu vožnju.

Kolijevka GulSara Violet izrađena je od prirodnih vina bez upotrebe štetnih kemijskih lakova i boja. Ugodni prirodni tekstil daju vašem djetetu samo ugodne snove. U prostranoj košari za pranje rublja, sve potrebne stvari za mrvice bit će potpuno postavljene.

U našem katalogu možete pronaći cijene i detaljan pregled i fotografije kolijevki i kolijevke za novorođenčad.