Ritty.ru

Zasnivanje

Ova ocjena uključuje modele poznatih i dokazanih proizvođača koji proizvodi proizvode samo iz visokokvalitetnih i sigurnih materijala. Ocjenjivanje dječjih kolica odobreno je ne samo od stručnjaka, već i od iskusnih roditelja.

Ocjena 2018 modeli invalidskih kolica 3 u 1

Kolica ove vrste su najsvestraniji. Osim toga, oni pomažu u spašavanju obiteljskog proračuna, omogućujući vam da proizvod od rođenja do 3-4 godine.

Anex sport


Treće mjesto u ocjeni tipa 3 u 1 dječjim kolicima pripada poljskom modelu koji košta 43.200 rubalja. U usporedbi s sličnim proizvodima, kolica Anex Sport imaju najmanju težinu (12,3 kg). Ovaj je kriterij osobito važan za majke koje moraju prevoziti kolica na najviši kat bez dizala. Zbog rotirajućih prednjih kotača na napuhavanje, ova kolica za novorođenče su stabilna i imaju dobru upravljivost. Unatoč napuhanom trošku, kolica imaju omjer cijene i kvalitete. Vanjska tkanina kolica odbacuje vlagu, a unutar proizvoda izrađena je od ekološki prihvatljivog pamuka. Od dodatnih pogodnosti: prisutnost kišnog ogrtača i mreža protiv komaraca, vrećica za mama, mogućnost prilagodbe leđa, lako promjena pojedinačnih blokova.

Roditelji koji koriste ovaj model, imajte na umu jednostavnost presavijanja kolica i jednostavnost korištenja. Od minusa može se zabilježiti napuhana cijena, marzimski materijali i uska pješačka jedinica.

Tutis je nov


Mnogi roditelji odluče za Tutis zippy new zbog povoljne cijene (od 29900 rubalja). Upravljivost se stvara ne samo zbog rotirajućih gumenih kotača, već i zbog podignutog stražnjeg dijela. No, zbog jakog krutosti kotača, može doći do poteškoća pri prolasku ove kolica na jako sniježenu cestu ili šljunak. Okvir je izrađen od aluminija, što olakšava težinu kolica i olakšava savijanje i transport. Svaka jedinica može se postaviti u dva smjera, a ručka kolica lako se podesiva. Osim toga, tu je torba i košarica za kupnju ili igračke. Proizvođači proizvode kolica u različitim bojama. Kolica za novorođenče prikladna su i za zimu, jer je njegova širina 36 cm, što je širi od mnogih kolica za analoge. Od prednosti ističu se: dobra cijena, jednostavnost i manevarabilnost. Od nedostataka, mnogi su roditelji zabilježili neugodnosti u korištenju parkirne kočnice.

Cam Cortina Evolution X3 Tris

Vodeća pozicija u kategoriji 2018 tip 3 u 1 preuzeta je modelom iz Italije, koji iznosi 45.890 rubalja. Kolica su opremljena s 3 kotača, što joj pomaže u dodatnoj plovidbi. Kotači na napuhavanje smatraju se drugom prednošću. No, istovremeno se mogu probiti udaranjem kotača na oštar objekt. Proizvod je potpuno rastavljen, što omogućuje brisanje svih prljavih dijelova. Materijal od tkanine prevučen je posebnom impregnacijom koja sprječava prolaz vlage. Ovo je neosporna prednost u odnosu na kožu ili kombinirane modele, jer je tkanina bolje ispustiti zrak, ventilacijom kolica. Kotači u 30 cm pomažu da lako upravljate kolicima ne samo u gradu na ravnoj cesti, nego iu zemlji, u šumi, kao i na snijegom pokrivenim pločnicima. No, zahvaljujući takvoj dobroj manevrvljivosti, njegova manevrvnost je značajno izgubljena. Stoga, ako većinu vremena provodite kolica za novorođenče u urbanim sredinama, trgovačkim centrima i prijevozu u prtljažniku automobila, onda ovaj model možda nije prikladan. Dodatne prednosti su: kišni poklopac, mreža za komarce, noge na kolijevci za ljuljanje, kuka na kolijevci kako bi mogla objesiti vrećicu na njemu, prostranu košaru, vrećicu za mamu opremljenu mijenjanjem tepiha. Težina kolica zajedno s kolijevkom je manja od 14 kg.

Sretni vlasnici Cam Cortina slave svoju trajnost, jednostavnost korištenja, lijep dizajn i kvalitetne materijale. Minusovi uključuju: precijenjen, nezgrapan, široki okvir (62 cm) i bučna kapuljača.

Ocjena dječjih kolica prema vrsti 2 u 1

Univerzalni kotač koji se isporučuje s bazom na koju se mogu pričvrstiti i kolijevka i hodnički blok. To stvara dodatnu udobnost za bebu, ako usporedite kolica s 2 u 1 s kolicima za transformatore. Ocjena sadrži samo dokazane modele izrađene od kvalitetnih materijala, ali značajno se razlikuju u rasponu cijena i konfiguraciji.

13. mjesto - Hartan VIP XL

Njemačka kolica, vrijedna 75.500 rubalja, sposobna brinuti se za više od jedne generacije, bez gubitka izvornog izgleda. Nedovoljno prolazni kotači i mali zagrijavanje kolijevke prikladni su kao demi-sezonska opcija, ali ne kao opcija ruskim zimama. Od prednosti razlikuje se: funkcionalnost, udobnost, lako prilagodljivi mehanizmi, visokokvalitetni materijali i trajnost. Nedostaci uključuju cijenu, nedovoljnu izolaciju i nisku propusnost.

12. mjesto - Silver Cross Surf


Roditelji koji su kupili ovaj model, zahvaljujući elegantnom obliku i neobičnim bojama, uspoređuju ga s funkcionalnim engleskim kolom. Kolica za novorođenče možete koristiti od rođenja do 3 godine. Visoki okvir, olakšani dizajn bez napora ulazi u bilo koji lift. Specifičan mehanizam za presavijanje, ali čim se mama navikne, moći će se presavijati kolica u jednom pokretu. Kolica su toliko jaka da neće služiti jednoj generaciji. Osim toga, prednosti su: male težine (11 kg), znojne strane, mnogi dodatni pribor (kišobran, mreža protiv komaraca, vreća i sl.). Među nedostacima su: visoki troškovi (79.800 rubalja), neugodnosti u radu mehanizma za blokiranje kotača (za fiksiranje kotača, ručno zakretanje poluge preko svakog kotača), lagani prednji kotači (lako se mogu zaglaviti na snijegu).

11. mjesto - Lonex Cosmo

Poljski proizvođač nudi prilično lagane proizvode (težine 13 kg) svijetlih boja. Pri korištenju kolica, roditelji zabilježiti prostrani spavanje i brzu transformaciju napa u kišobran tijekom lošeg vremena. Napuhani kotači i meki amortizatorski izvori pomažu invalidskim kolicima da prevladaju prepreke koje su na prvi pogled teško. Jedinica za hodanje opremljena je sigurnosnim pojasevima od 5 točaka. Trošak ovog modela kreće se od 28.200 rubalja.

10 mjesta - beba Zen YoYo


S obzirom na najvišu ocjenu dječjih kolica za novorođenčad, ne može se spomenuti Baby Carovi iz Francuske Baby Zen. Model YoYo ističe se zbog svoje kompaktnosti i dizajna. Težina baze zajedno s kućištem je manja od 6 kg. Položaj stražnje strane hodnika može se mijenjati do 150 stupnjeva, što će biti po volji roditeljima koji su navikli trošiti puno vremena na otvorenom. Osim toga, kolica su opremljena 5-preciznim sigurnosnim pojasevima i velikim napa. Još jedna prednost je činjenica da, ako je potrebno, invalidska kolica mogu biti opremljena auto sjedalom koja se lako može postaviti na osnovnu šasiju. Od minusa ističe visoka cijena i nemogućnost prilagodbe visine ručke.

9. mjesto - Cosatto Ooba

Ova tvrtka je priznata kao lider u Velikoj Britaniji u 2018 u proizvodnji dječjih dobara. Kolica za novorođenče Ooba se odlikuju manevriranjem, elegantnim dizajnom i dobrom prilagodbom (možete mijenjati nagib naslona, ​​visinu ručke i nogu). Šasija se lako sklapa kao knjiga i teži 7,5 kg. Paket uključuje: prostranu košaru za kupnju, vrećicu za majku, kapu od posebnog materijala s zadržavanjem UV zračenja, toplim kućištem i spojkom za zimsko razdoblje. Od minusa moguće je primijetiti samo politiku visoke cijene (od 60000 rubalja).

8. mjesto - Reindeer Style


Kompaktni model iz Njemačke s kotačima na napuhavanje bio je voljen od strane mnogih ruskih roditelja. Pojačana amortizacija, zajedno s kolijevkom, pomaže da se beba spusti u bilo koje vrijeme. Kolijevka drukčija od svojih analoga drvenim dnom, grijana zidovima i velikom površinom (80x38x25 cm). Mjesto izmjenjivih blokova može se mijenjati, oba su okrenuta prema majci i dalje od nje, a visina ručke je visina podesiva. Roditelji koji su odabrali ovaj model, zabilježili su njegovu udobnost i pristojan omjer cijene i performansi. Trošak proizvoda je oko 30.000 rubalja. Reindeer Style kolica zasluženo vode ocjenu dječjih proizvoda u 2019 prema roditeljskim ocjenama.

7. mjesto - Mateo Alis

Kolica ove marke s pravom zauzima položaj kao najbolji dječji kolica opcije proračuna. Bez obzira na nisku cijenu (od 13.000 rubalja), kolica su opremljena podesivim naslonom sjedala pješačke jedinice, nogu i naslona za glavu. Osim toga, kolica imaju sigurnosne pojaseve i ručku za nošenje bassineta. Kotači na napuhavanje zajedno s dobrom proljećom koja apsorbira udarce pomažu pri upravljanju kočijom na raznim pločicama bez posebnog rada. Osim toga, postoje pribor koji su potrebni u različitim vremenskim uvjetima (kiša, sunce i snijeg). Jedini značajan nedostatak je velika težina kolica (15 kg potpuno napunjena).

6. mjesto - Noordline Olivia ALU


Ovi modeli invalidskih kolica bili su na ljestvici najboljih dječjih proizvoda 2018., i sudeći prema pregledima, neće odustati od svojih položaja. Atraktivno u invalidskim kolicima nije samo razumna cijena (oko 30.000 rubalja), već i široke funkcionalne sposobnosti. Kolijevka je izolirana i završena prirodnim materijalima, osim što ima dobar kapacitet. Jedinicu za hodanje može se podesiti kut nagiba, a napuhvati kotači i apsorpcija udaraca opremljeni su sustavom protiv šoka. Uključeno u kolica dolazi puno dodatnih pribora (kapuljača, kišni kaput, mreža protiv komaraca, mijenjanje prostirke i torba za mamu). Ako je potrebno, možete dodati kočije za prijevoz. Među nedostatcima može se identificirati obilje plastike.

5. mjesto - Tutis Zippy New

U kategoriji od 3 in 1 invalidskih kolica uključena je Tutis Zippy model na svom popisu, ali ovaj 2018 2 u 1 kategoriji invalidskih kolica nije zaobišao ovaj proizvođač. Svake godine litvanski proizvođač će unaprijediti modele svojih invalidskih kolica, ali cijena ostaje prihvatljiva (od 25.800 rubalja). Kolica za novorođenče postala su još veća, a amortizacija je postigla savršenstvo. Na državnoj cesti, prigušne opruge omekšavaju sve udubine, a na ravnoj asfaltnoj površini, opruge zadržavaju svoju krutost. Ako su prvi modeli invalidskih kolica sadržavali 2 točke učvršćenja bloka, potonji su opremljeni sa samo 1 točkom učvršćenja, što povećava praktičnost u radu. U najnovijim razvijenim proizvodima, svaki detalj se podešava (nagib naslona, ​​držač, noga i naslon za glavu). Komplet dolazi: kišni kaput, mreža protiv komaraca, vrećica, košara, pregača, kapu na nogama i vizir za svaki od blokova. U Rusiji, Tutis Zippy kolica su najbolje prodaje. Različite boje nadopunjuju prednosti modela. Među nedostatcima, roditelji naglašavaju nemogućnost cjelovite analize kolica, što otežava pranje pojedinih dijelova.

4. mjesto - Maxima Elite XL koža


Njemačka kolica za novorođenče zasluženo su ušli u popis raspravljanih i traženih kolica. Roditelji često spominju nedostatke njemačkih proizvoda i spominju nesposobnost korištenja kolica u uvjetima ruskih zima. Ovi se oštećeni ne odnose na ovaj model ni na koji način, a prikladan je za upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Kućište je natopljeno ekološkom kožom, a pojasevi s 5 točaka odgovorni su za sigurnost djece. Neobičan dodatak kolicima je omotnica novorođenčeta. Ako to nije bilo za tešku masu (16,5 kg), tada bi ti modeli mogli zauzeti časno mjesto u ocjeni 2019.

3. mjesto - Noordi Fjordi

Fjordi model norveškog proizvođača Noordi rangira brončanu u 2 u 1 dječjem kolicima. Kolica su pogodna za regije s teškim klimatskim uvjetima. Oba bloka (kolijevka i dio hodanja) snažno su izolirani. No to ne znači da je kolica namijenjena samo zimi. Mnogo prozračenih prostora i uklanjanje dodatnih pribora (kapuljača, rupa na nogama itd.) Omogućuju vam da ljeti upravljate kolicima. Uz analogne kormilarnice, ovaj model je unaprijeđen s raznim regulatorima (možete promijeniti visinu ručke, nosača, kut naslona). Unatoč weatherization, težina kolica u punoj uniformi ne prelazi 12 kg. Trošak varira od 40 do 45 tisuća rubalja.

2 mjesto - Mima Xari


Srebrna medalja na ljestvici najboljih dječjih kolica dobiva model iz Španjolske Mima Xari. Jedini značajan nedostatak je visoka cijena (od 75 do 85 tisuća rubalja). No, ako su roditelji spremni platiti takav trošak za praktičnost i udobnost, onda invalidska kolica to isplati. Prema procjenama roditelja, potpuno je jednoglasno da je ova kolica neophodna za kupnju. Model pripada vrhunskoj klasi, s poboljšanom ergonomijom. Kolica imaju sofisticirani dizajn i jednostavnost mehanizama za podešavanje. Rad kolica je moguć do težine bebe od 17 kg, što povećava vrijeme korištenja. Komplet sadrži 2 vrećice (jedan za kupovinu, a drugi u obliku kovčega za pribor). Kolijevka i hodnički blok mogu se mijenjati u visini u 2 položaja.

1. mjesto - Camarelo Sevilla


Poljski brand Camarelo s pravom je uzeo vodeće mjesto zbog pristupačne cijene (22.900 rubalja) i dobre funkcionalnosti. Težina kolica s kolijevkom ne prelazi oznaku od 12 kg. Zgodan invalidska kolica i prijevoz u dizalu zbog uskog šasije. Lagani okvir, moderan dizajn, podesivi leđni dio i kut za rukovanje. Prednji prednji kotači imaju manji promjer nego stražnji, što dodatno dopušta upravljivost kolica. Zahvaljujući opsežnoj paleti boja, svaka će majka pronaći prikladnu opciju. Osim kolica dolazi mnogo pribora (mreža protiv komaraca, kišni poklopac, torba i ostalo). Od minusa može se zabilježiti zbijena kočnica.

Najbolja kolica za bebu

U prvim mjesecima nakon rođenja, beba provodi većinu vremena ležeći. Stoga kolijevka kolica je najbolja opcija za novorođenče. Takve kolica su opremljene udobnim mjestom za spavanje, a sama kolijevka ima umjereno tvrdo dno. Nedostatak takvih invalidskih kolica jest činjenica da njihovo djelovanje traje kratko, odnosno 5-6 mjeseci. Nakon toga postaje nužno kupiti dodatnu jedinicu ili kupiti kolica.

6. mjesto - Little Trek Neo Alu


Prijevoz s niskim troškovima (od 18.400 rubalja) odgovara roditeljima koji se ne trude pratiti poznate robne marke. Ruski proizvođač osmislio je klasičnu kolica na najmanji detalj. Uska šasija (57 cm) omogućit će prijevoz kolica u liftu. Poklopac je napravljen od kvalitetnog materijala koji se lako uklanja i čisti. Osim toga, iz pozitivnih strana može se identificirati: duboko podnožje, dobra propusnost, kao što je "na spremniku", puno rješenja u boji. Nedostatci uključuju periodičko škripanje kotača, nemogućnost pumpanja kotača s pumpom za automobil i kompliciranu shemu uklanjanja kotača.

5. mjesto - Reindeer Prestige Wiklina

Mnogi roditelji voljeli su duboku i veliku eko kožnu kolijevku. Ljeti, takav materijal ostaje hladan, a zimi se ne hladi. Neki roditelji zabilježili su slab spektar boja u nedostatcima (samo su svjetla sive i bijele), ali u slučajevima onečišćenja materijal je dobro očišćen. Omotnica i torba za majku ulaze u set. Dno kolijevke je utkano iz štapića koja izgleda izuzetno neuobičajeno i spektakularno. Trošak kolica počinje od 30 500 rubalja. Od prednosti koje se razlikuju: jednostavno kretanje, dobra propusnost, lijep dizajn, ugodan za dodir eko kože, prostran kolijevka.

4. mjesto - Navington Caravel


Proizvođač se pridržava prosječne politike cijena (od 28.000 rubalja), ali ne ulazi u skuplje kolege. Prostrana kolica, gumirana košarica, mekana jastučića i udobna nošenje ručke su dobre prednosti ovog proizvoda. Od minusa, ističe se samo velika težina (17,5 kg).

3. mjesto - Baby Care Sonata


Nosač izrađen u Južnoj Koreji ima najveći prihvatljivi trošak među vagama analoga (17600 rubalja). Od prednosti možemo razlikovati: prostrani kolijevci, napuhani kotači, podesivi kut nagiba leđa, prisutnost džepova na kolijevci, prostrana košara, vodonepropusna tkanina i pristojan jastuk. Težina kolica za novorođenče nije veća od 12 kg. Od minusa može se identificirati nedostatak kiše i lošeg pumpa. Neki roditelji atribuiraju nedostatke nedovoljnog zagrijavanja kolijevke, no njegove velike dimenzije omogućuju da haljina bebe topliji, što nadoknađuje lagani dizajn.

2 mjesto - Inglesina Sofija

Talijanska kolica, s cijenom od 31.300 rubalja, opremljena su oprugama koje apsorbiraju udarce, što omogućuje glatko kretanje na bilo kojoj površini. Sklopiva ručka i male dimenzije omogućuju vam da prođete kolica u najsitnijim otvorima. Materijal kolijevke izrađen je od kvalitetnih materijala koji štiti dijete od vjetra, kiše i snijega. Sve komponente tkanine se lako uklanjaju i čiste. Plastična kolica se jednostavno montiraju i uklanjaju iz kućišta, ima 3 ručka za nošenje, ima kapacitet, a također ima i provjetravljene otvore. Roditeljski osvrti naglašavaju prostornost košarice, dobre kočnice, dodatni unutarnji džep i sveukupni kapuljač. Prikladno za bilo koje vrijeme, zahvaljujući uklonjivom madracu i izolaciji, kao i ventilacijskim otvorima. Komplet uključuje sediment za kotače. Nedostaci uključuju: visoku cijenu za kratko operativno razdoblje, neugodna metalna košara (ne štiti proizvode i igračke od onečišćenja), a okvir je sklon kremanju.

1. mjesto - Peg Perego Culla-auto (Velo šasija)


Ocjenu dječjih kolica kolijevka na čelu je talijanski model, koji iznosi 34.200 rubalja. Kolica su prepoznata kao najfunkcionalnija u svojoj skupini. Model je univerzalan i prikladan za svaku sezonu. U hladnom i kišnom razdoblju dijete će biti zaštićeno vodootpornom prevlakom kolijevke, au toploj sezoni kolijevka se lako može transformirati uklanjanjem izolacije i uklanjanja kapulja. Uz pomoć ventila, moguće je kontrolirati zrak koji ide unutra do beba (plavi ventil pokazuje da postoji dobar protok zraka izvana, a crvena označava da je prestao hraniti). Kućište je lako presavijati, poput knjige. Kolijevka ima određenu bazu, koja mu omogućuje da se koristi kao stolica za ljuljanje. Naslon za glavu je reguliran, bez ometanja dječjeg spavanja. Kolijevka ima dodatne dodatke za stroj, a košarica je opremljena gumenom podloškom.

Najbolja beba kolica za zimu

Posebnu pažnju treba posvetiti kolicima za novorođenče rođene zimi. Uostalom, dijete treba svjež zrak zimi kao što je potrebno u ljetnim mjesecima. Stoga, šetnje ni u kojem slučaju ne mogu se zanemariti. S posebnom pažnjom potrebno je odabrati kvalitetnu kolica za zimu. To bi trebao imati opsežan kolijevka, dodatno zagrijavanje, neotkriveni poklopac i prolazni kotači koji se mogu nositi sa snježnim cestama.

3. mjesto - Baby Care Suprim


Prijevoz iz Južne Koreje ima najpovoljnije cijene (od 12500 rubalja). 4 kotača od debele gume, od kojih se dva prednja kotača okreću i imaju manji promjer. Dodatno, bravice prednjih kotača omogućuju manevriranje. Stražnji veći kotači na napuhavanje dopuštaju da kolica prođu kroz smeće i jako snježne ceste. Vlasnici invalidskih kolica cijenili su sve prednosti modela, ali su zabilježili i nedostatke koji su uključivali: malu košaru i nedovršene prednje kotače.

2. mjesto - Adamex Barletta "2 u 1"


Čvrsti okvir kolica i veliki kotači na napuhavanje poljske marke dobro su funkcionirali zimi. Prostrani blokovi koji se mogu ukloniti mogu nositi veliku bebu, omotanu u sve vrste omotnica i kombinezona. Osim toga, za mamu je topla spojka. Trošak kolica iz 26.100 rubalja.

1. mjesto - Bebe-mobile Toscana "2 u 1"

Ovaj model ima neporecive prednosti nad analogama. Kolica su dobro prohodna zbog velikih kotača na napuhavanje. Osim toga, ima veliko mjesto za spavanje, što je važno za dječju udobnost. Uostalom, tako beba, odjevena u toplo odijelo, neće biti tijesno. Poklopac je izrađen od vodonepropusnog i nepropusnog materijala. Kolica imaju mnoge prednosti - jednostavnu montažu, lijep dizajn i dostupnost dodatnih pribora. Nedostaci se mogu pripisati samo svojoj težak težini.

Ocjena transformatora kolica

Transformatori se sastoje od jedne jedinice koja će lako promijeniti kut nagiba rekreativne jedinice, premjestivši je na skloni položaj. Ovaj kolica možete koristiti od rođenja do 3 godine. Uspoređujući transformator s drugim vrstama invalidskih kolica neodvojiva prednost može se izdvojiti da kao dijete raste, nije potrebno kupiti kolica, kao što je to neophodno pri korištenju kolijevka kolica, i nema potrebe razmišljati o tome gdje ukloniti postolje od "2 in 1 "ili" 3 u 1 ".

3. mjesto - Indigo Maximo


Kolica su proizvedena u Poljskoj, a na ruskom tržištu mogu se kupiti po cijeni od 10.200 rubalja. Ručka koja mijenja položaj leđa izrađena je od izdržljive plastike koja pojednostavljuje proces. Kut nagiba varira u mnogim položajima. Unutarnja kapulja koja će uštedjeti bebu ne samo od sunca, već i od lošeg vremena može se presavijati i razvijati u 4 položaja. U sve to, dodan je dobar križ na bilo kojoj cesti. Od minusa ističu se: neugodni kotači, velika težina i veličina kolica.

2 mjesto - Kacper A

Popularni poljski model, vrijedan 8900 rubalja. Ručka koja upravlja leđom ima značajku učvršćenja, kako prednji tako i straga. Komplet uključuje mrežu protiv komaraca, torbu za majku i dijete, koja je prikladna za odlazak u kliniku ili trgovinu. Košarica ima dojmljive dimenzije i namijenjena je težini do 2 kg. Na kotačima su visoke kvalitete kočnica, a sama invalidska kolica dobro izolirana, što je važno pri hodanju u hladnoj sezoni. Nedostaci uključuju velike dimenzije kolica i veliku težinu.

1. mjesto - Chicco Urban


Talijanska kolica, koja košta 24.500 rubalja, na prvi pogled privlače pozornost zahvaljujući zanimljivom dizajnu i bojama. Težina kolica ne prelazi 10 kg, ali to ne sprječava da ima čitav niz korisnih funkcija. Visokokvalitetni opružni opruge apsorbiraju sve nepravilnosti ceste i pomažu u teškim mjestima. Okretni kotači omogućuju manevriranje. Od nedostataka ističe mekano dno i nedovoljna izolacija.

Ocjena 2018-2019 popularne kolica za šetnju

4. mjesto - Peg Perego Pliko Mini


Vrlo kompaktan i prikladan prijevoz nosača, cijena od 9100 rubalja. Roditelji hvale ovaj model za prostrano sjedalo, veliki prozorski prozor i naslon. Kolica se preklapaju uz pomoć 1 ruke, a kotači su presavijeni na jednoj strani.

3. mjesto - Peg Perego Si

Poboljšani model, koji košta 17.400 rubalja, privući će one roditelje koji često putuju i putuju. Kolica su opremljena sigurnosnim pojasevima od 5 točaka koji se lako podesivi. Tkanina je izrađena od materijala otpornog na mrlje. Moguće je ugraditi na šasiju autosjedalice. No, na temelju roditeljskih pregleda, slijedi da je kolica opremljena lošim apsorberima. Stoga, šetnje na njemu pružaju se samo na ravnoj površini.

2. mjesto - Babe Care GT4


Proračunska kolica, koja se ne razlikuju od skupljeg kolega. Cijena proizvoda kreće se od 5300 rubalja. Kolica su ugradila glavne pozitivne karakteristike - veliku kapu, svijetle boje, moderan dizajn, visokokvalitetne amortizere, udobno sjedalo. Dugi i široki vez za bebe omogućit će bebu da spava na svježem zraku.

1. mjesto - Chicco Light Way


Najpopularnija proračunska kolica za ljeto. Štap kolica je vrlo pokretljiv, ima široku, odvojivu kapulju koja, ako je potrebno, omogućuje bebi da ne izgubi kontakt sa majkom. Kada je presavijeni, zauzima minimalan prostor i uklanja se u prtljažniku bilo koje marke automobila. Vožnja tako lako da mama može kontrolirati s jednom rukom. Komplet uključuje vreću za spavanje koja će vam pomoći zagrijati dijete u lošem vremenu. Od minusa može se primijetiti brza abrazija kotača.

Podijelite "Koja je najbolja beba kolica - ocjena korisnika 2018-2019 godina"

Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Odabir kolica izgleda kao jednostavan zadatak. Jednostavno do trenutka kada se dijete rodi. Ali nakon pojave djeteta, može se pokazati da je "to vrlo" idealno dijete za novorođenče nesigurno, nepraktično, pretjerano prepuno ili previše glomazno i ​​apsolutno neprikladno za upotrebu. Kako ne biste pogriješili i odabrali, doista, najbolju opciju?

Ocjena najboljih kolica Kako bi vam pomogli u rješavanju ovog problema, stručnjaci na našim stranicama sastavili su rang od 10 najuspješnijih invalidskih kolica za djecu. Prilikom sastavljanja mišljenja uzeti su u obzir mišljenja roditelja koji izravno koriste ovu vrstu prijevoza u praksi za bebu.

Kako odabrati kolica za novorođenče

Teško je ljudima koji su prvi put postali roditelji unaprijed zamisliti sve situacije koje se mogu pojaviti pri korištenju dječjeg kolica. I još više za novorođenče. Razgovarat ćemo o glavnim točkama koje biste trebali obratiti pozornost prilikom odabira kolica.

 1. Mjesto za spavanje. Novorođenče će većinu vremena spavati u kolicima. Stoga je važan kriterij mjesto za spavanje. Obratite pažnju na strane su bile dovoljno visoke, kolijevka je topla, a baza je prilično tvrda, jaka i ravna (bez kapi).
 2. Kotači. Kotači na napuhavanje su bolji od plastike, jer se posljednji troši brzo. Obratite pažnju na veličinu kotača. Kolica s velikim kotačima imaju dobru propusnost, ali ne smiju stati u mali lift. Dok invalidska kolica s malim kotačima su manevrirana, ali je teže nadvladati prepreke na cesti (pijesak, pukotine, jame). U svakom slučaju, kotači trebaju imati amortizere na oprugama i sustav zaključavanja. Ako crpka za kotače nije uključena u komplet, tada je moguće da ih pumpa u uobičajeni bicikl. Samo nemojte pumpa previše tijesno: kolica će biti krut kada vozite. Također, budite oprezni da ne vozite na ispušnim kotačima, inače će se brzo trošiti.
 3. Mogućnost prijevoza. Ako planirate voziti auto i uzeti kolica s vama, važna točka je njezina dimenzija, jednostavnost presavijanja i dezinfekciju kolica. Težina je također važna ako mama mora samostalno odvesti kolica prema gore i dolje, primjerice ako živiš u peterokutnoj zgradi bez dizala. U nekim modelima invalidskih kolica za novorođenčad osigurana su posebna auto sjedala 0+.
 4. Dodatna oprema. Prikladno, ukoliko je mrežica za komarce, poklopac kiše, vrećica, kolijevka za dijete, dodatne džepove, poklopac za noge već su uključeni u paket.

Sve dječje kolica pregledane u poretku razmatrane su prema sljedećim ključnim kriterijima.

 1. Vrsta kolica:
  • Klasična ili univerzalna kolica s kolijevkom. Ovo je jedan od najčešćih modela novorođenčadi. Ova kolica dizajnirana su za djecu do 8 mjeseci, no najaktivnije će početi puzati ju ranije.
  • Kolica su 2 u 1. U stvari, ovo je komplet koji osim baze (kotača i okvira) uključuje još dva bloka - kolijevku i tzv. "Šetnju" (hodnički blok). Dizajnirane su takve kolica za dulje vrijeme i prikladne su za bebe od rođenja.
  • Kolica su 3 u 1. To je gotovo isto kao i prethodna inačica, ali uz dva bloka također se doda sjedalo automobila kategorije 0+.
  • Transformerska kolica. Posebnost takve kolica je da se spavač može pretvoriti u sjedalo za hodanje. Tradicionalno, ovaj tip se ne preporučuje za novorođenče.
  • Kolica za kolica. Ova vrsta invalidskih kolica dizajnirana je za djecu koja već znaju sjesti, tako da se to nije smatralo na ovom vrhu.
 2. Sigurnost i udobnost. Ova kategorija uzima u obzir prisutnost mekog jastuka, prostranog i izoliranog bassinet s visokim stranama, mogućnost kontrole ventilacije, duboke kapulja i kapu od vjetra.
 3. Praktičnost za roditelje. To može uključivati ​​manevriranje, propusnost, sposobnost sklapanja i preoblikovanja kolica, razne opcije prilagodbe, kao i druge lijepe bonuse.
 4. Trošak. Cijena karoserije nikako nije posljednji parametar kojim se mora odabrati jedan ili drugi model. Najčešće, skupi kolica su izdržljivi i mogu poslužiti nekoliko beba odjednom. Ali treba napomenuti da, između ostalog, odabirom skupog prijevoza plaćate za robnu marku. Stoga je najbolje u ovom slučaju, ne početi od cijene i marke, već zbog praktičnosti i funkcionalnosti određenog modela.

Ocjena kolica za novorođenčad: top-10

S obzirom na gore navedene kriterije za odabir kolica za novorođenčad, sastavili smo rang od 10 najboljih popularnih modela koji su dostupni za kupnju u trgovinama Detsky Mir ili za naručivanje putem online trgovina.

U nastavku su kratke recenzije i fotografije prikazane u modelima ocjena dječjih kolica, ukazujući na njihove pro i kontra.

Prilikom odabira pravih modela dječjeg kolica najprije morate početi od važnih čimbenika, kao što su: doba godine, potreba prijevoza vagona u automobilu, trajanje šetnji i ostalo. Ali ne zaboravite na udobnost bebe!

1. Kolica Inglesina Sofija (ErgoBike šasija)

2. Baby Care Sonata


Drugo mjesto također daje klasičnu verziju. Bezuvjetna prednost kolica Baby Care Sonata je njena niska cijena, pogotovo kada uzmete u obzir da prema roditeljima "nije inferiorno s skupljim kolegama".

 • Kolica su također opremljena mekanim apsorberima i napuhavajućim kotačima, što im pruža prilično dobru propusnost.
 • Nedostaci se mogu pripisati nedovoljno izoliranom kolijevkom. Stoga je ovaj model prikladan za ljetni period, a ne za zimu, iako je ovaj nedostatak nadoknađen prostranom kolijevkom, odnosno bebom se može više toplo odjenuti i neće biti tijesno.

3. BeBe-Mobile Toscana kolica (2 u 1)


Neosporna prednost ovog modela je njegova bogata oprema. Pored osnovnih elemenata, komplet također uključuje: kišu, mrežu protiv komaraca, rukavice i zavjese. A zbog činjenice da međusobno zamjenjivi blokovi (kolijevka i šetnju) nisu međusobno inferiorni u kvaliteti, BeBe-Mobile Toscana i došli su do trećeg retka naše ocjene.

 • Ovaj model je prilično lagan i pokretljiv, ima snažnu šasiju i podesivu ručku.
 • Nedostaci uključuju ne prevelike kotače i nedostatak okvira na poklopcu motora za sjedenje.

4. Camarelo Carmela (3 u 1)


Na četvrtom mjestu na ljestvici je svijetla i moderna Camarelo Carmela (3 u 1). Ovaj model ima velike napuhavajuće kotače koji pružaju izvrsnu propusnost, ne samo na cesti, nego i kroz snježne nanosa. Kolica imaju dodatni bezbojni vizir, i unatoč svojoj kompaktnosti izvan, prostran je unutra. Zbog takvih značajki, Camarelo Carmela je dobra verzija kolica za zimsko razdoblje.

 • Lijepo je dodavanje prozor za gledanje na vrhu kolijevke.
 • Auto sjedalo, koje je također uključeno u kit, opremljeno je posebnim dodatnim elementom za novorođenčad koja još uvijek ne zna sjediti.

5. FD Design Cobra (2 u 1)


FD Design Cobra kolica, koja je model od 2 in 1, s pravom je peti, iako je po cijeni nešto skuplji od svojih kolega, to je kompenzirana kvalitetom gradnje.

 • Ključne značajke ovog modela su kotači. Dovoljno su velike, materijal je elastičan i otporan je na habanje.
 • Između ostalog, kolica su lagana (samo 11,3 kg), a prilično manevrirana.
 • To je također plus za roditelje koji mogu biti velika, prostrana košarica za kupnju, posebno za majke koje, kod hodanja s bebom, idu u trgovinu i kupuju namirnice.

6. Sretna beba Charlotte


Na šestom mjestu opet klasični model.

 • Čvrsti kotači Happy Baby Charlotte od gume za hladnoću su nadopunjeni uklonjivim krilima (četkama) koji štite od prljavštine i spriječavaju da se snježnim nanosi.
 • Zbog činjenice da su svi metalni elementi ovog modela kromiran, kolica izgledaju vrlo elegantno.
 • Za udobnost djeteta, sretna beba Charlotte koristi sustav dvostrukog prigušenja.
 • Šetalište može se postaviti u dva smjera: u smjeru putovanja ili prema majci.

7. Kolica ROAN Marita (2 u 1)


Prednosti modela ROAN Marita uključuju činjenicu da je velika, vjetrobrana i topla. A ako to nije bilo za uske kotače, to bi postalo idealno rješenje za zimske šetnje.

 • Prednost je prisustvo na svakom od blokova (kolijevka i hoda) velikog rupa za noge.
 • Nedostaci uključuju činjenicu da je kočnica kotača po mišljenju roditelja tijesna.

8. CAM Dinamico (3 u 1)


Prostor CAM Dinamico u našoj ocjeni predstavljen je modelu 3 u 1. Ova opcija je vrlo povoljna za nošenje beba u automobilu - glavni dio kolica brzo i lako se presavijava i nema potrebe za kupnjom dodatnog sjedala za automobil.

 • Važna prednost ovog modela je i njegova lakoća. Istina, za to je potrebno žrtvovati nešto, dakle, u usporedbi s drugim modelima, veličina kolijevke je nešto manja.
 • Kotači ovog modela također su nešto niži od analoga.

9. Adamex Barletta


Kolica Adamex Barletta je vrlo pokretna, ima uski međuosovinski razmak, zbog čega se lako uklapa čak iu najmanjem dizalu. Ali upotreba u visokoj zgradi bez dizala bit će problematična, budući da težak red veličine više od drugih sličnih modela. Međutim, čak i unatoč impresivnoj težini, Adamex Barletta ima mnoge prednosti.

 • Kolica imaju snažnu šasiju i prikladan okretni mehanizam za kotače, zahvaljujući kojima nikakva rubnjaci nisu problem.
 • Kolica su opremljena prikladnim mehanizmom za uklanjanje kolijevke - "na klik".
 • Unutar kolijevke je prostran, pouzdano zaštićen od vjetra i ima nekoliko položaja straga za praktičnost manjeg putnika.

10. Adamex Pajero (2 u 1)


Dječja kolica Adamex Pajero zatvaraju ocjenu. Također je karavan (2 u 1), koji je prikladan i za novorođenčad i malo odraslu djecu.

 • Ovaj model izgleda vrlo elegantno i istodobno zbog lako upravljanih zakretnih kotača.
 • No, prema roditeljima koji koriste ovu kolica, najuspješniji u modelu je blok s kolijevkom, a hodnički blok nije tako učinkovit i brzo propada.

zaključak

Dječja kočija nije samo vrsta prijevoza za bebu, već je nužna. No, zadatke koje je ovaj predmet namijenjen rješavanju mogu se jako razlikovati ovisno o specifičnim potrebama roditelja i uvjetima iskorištavanja. Za neke, ključna točka je mogućnost prijevoza u automobilu, a netko želi hodati satima u snježnim parkovima.

15 najboljih dječjih kolica

Kriteriji za odabir najbolje kolica za novorođenče

Odabir kolica za novorođenog malog čovjeka je vrlo težak zbog raznovrsnosti tipova, dizajna i dodatnih mogućnosti koje roditelji nude kod proizvođača ovog dječjeg prijevoza. Kako bi se odabrala najbolja, stručna cijena privukla je pozornost na sljedeće ključne kriterije za kupnju invalidskih kolica:

Udobnost i sigurnost za bebu. To bi trebalo uključivati ​​veliki i izolirani krevet s tvrdim stranama i prilagodljivu ventilaciju, duboko napa i kapu s vjetrovima širokog savitljivog jezika te mekani jastučić.

Praktičnost za roditelje. To su manevriranje, prohodnost, jednostavnost presavijanja i transport, podešavanje položaja ručke, veličina košare, prozor za pregled i dodatne opcije koje olakšavaju korištenje kolica.

Vrsta kolica: kolijevka ili univerzalna kolica. Kolijevci su idealni za bebe zahvaljujući tvrdom i ravnom krevetu, visokim stranama i dubokom napa. Oni se razlikuju po prohodnosti, mekanom tečenju i jednostavnom pouzdanom dizajnu. Međutim, oni su teški, ne manevrirani, a njihov je životni vijek kratak: čim beba počne sjediti, trebat će prijevoz s drugim karakteristikama. Prednosti prijevoza 2 u 1: univerzalnost, profitabilnost (prosječna cijena seta je približno jednaka cijeni kolijevke), manevriranost, razna tehnička rješenja. Nedostaci: manji propusnost i potreba za pohranjivanjem nekorištene jedinice negdje. Osim toga, pješački blok kupljen u budućnosti možda neće voljeti ni majka ni dijete. Ova vrsta univerzalnih invalidskih kolica, poput transformatora, tradicionalno se ne preporučuje za novorođenčad, no među njima je i "Expert cijena" pronašao uzorke koji zaslužuju našu pažnju.

Koji proizvođač dječjih kolica odabrati?

Voditelji tržišta u baby carovima su Italija (Peg Perego, Chicco, Inglesina), Njemačka (Hartan), Engleska (Silvercross), Portugal (Bebecar). Oni nude najbolju kvalitetu u srednjim i visokim kategorijama cijena. Istodobno, talijanski dizajni su dobri za ljeto i izvan sezone, a engleski su posebno praktični, njemački se mogu pohvaliti najboljom kvalitetom, a portugalski - funkcionalnost.

U posljednjih nekoliko godina proizvođači poljskih proizvođača primjetno su se privukli europskim čelnicima: TAKO, Lonex, Caramelo, Roan, Baby Design i drugi, proizvodeći ne samo visoke kvalitete, već mnogo pristupačnije univerzalne modele. Njihova glavna prednost i razlika od europskih invalidskih kolica (osim cijene) je njihova prilagodba uvjetima loših ruskih zime. Proračunski modeli prihvatljive kvalitete uključuju kineski (Baby Care, Geoby) i ruski (Little Trek, Strijelac) koji nisu skupi za kupnju i "nije loše izbaciti".

Kakva kolica je bolje kupiti - skupo ili ne?

Odgovor na ovo pitanje ne ovisi samo o iznosu novca u novčaniku, već io trezvenom izračunu roditelja. Što plaćamo za kupnju skupe kolica? Naravno, za visoku kvalitetu i snagu materijala i mehanizama, stilski i prepoznatljiv izgled, izrada najmanjih nijansi. Poštovane kolica dokazanih svjetskih marki su izdržljive i sposobne vjerno služiti za nekoliko djece, pa čak i za nekoliko generacija. Istovremeno, potrebno je razumjeti da plaćamo ne samo za kvalitetu, već i za ime. Neki roditelji trebaju kolica za "brand", ostali su ravnodušni prema velikim imenima, a dijete možda ne brine.

Međutim, valja razmatrati da skupe kolica nisu idealne. Na primjer, talijanski krik, engleski su teški, a Nijemci nisu dovoljno izolirani za ruske zime. Moguće je da kolica jednostavno ne vole dijete ili smeta roditeljima. Stoga ne biste trebali boraviti na skupim robnim markama, oslanjajući se na njihovu "neuništivu". Raspon jeftinih invalidskih kolica neusporedivo je širi, i iako su tehnički inferiorni od skupih modela, dobre poljske, ruske i kineske verzije izgledaju sjajno i prilično su sposobne udobno prevrtati 1-2 beba tako da mogu sigurno ići na "odmor". U tom smislu, "Stručne cijene" savjetuju pri odabiru kolica biti vođena ne po cijeni i brand, već po udobnosti i funkcionalnosti određenog modela.

Najboljih 15 najboljih dječjih kolica

Expert cijena je odabrao 15 najkvalitetnijih i najpopularnijih u 2017-2018. kolica za novorođenčad.

Ocjena najboljih univerzalnih invalidskih kolica 2 u 1. Top-10 (prema ocjenama)

Oni roditelji koji prvi put kupuju kolica suočeni su s izborom između univerzalnih modela koji se mogu koristiti od rođenja djeteta do vremena kada počinju hodati sami ili prvo kupnjom kolijevke, a nakon otprilike šest mjeseci kupnjom kolica. Rekli smo o najboljim kolicima s kotačima, au ovom ćemo članku govoriti o najpopularnijem tipu univerzalnih invalidskih kolica: 2 u 1. Ovakva vrsta invalidskih kolica uklanja potrebu za kupnjom kolica 6-7 mjeseci nakon rođenja djeteta. 2: 1 kolica već imaju jedinicu za hodanje u kompletu, samo trebate ukloniti postolje i postaviti ga na kućište. Oni roditelji koji često nose dijete u automobilu, bolje je obratiti pozornost na univerzalnu kolica 3 u 1: osim blok-kolijevke i šetnice, imaju treći blok, koji je auto sjedalo. Tu su i invalidska kolica, koja se ne moraju potpuno demontirati uklanjanjem jedne jedinice i instalacijom drugog, ali su jednostavno položeni i pretvoreni s kolijevke u kolica i obrnuto. Međutim, transformatori nisu stekli tako popularnost kao kolica 2 u 1, zbog svoje težine, jer u ovom slučaju nema mogućnosti napuštanja jedne jedinice kod kuće i korištenja drugog, morate stalno nositi s tobom prilično težak dizajn. Osim toga, 2 u 1 kolica imaju veći izbor opcija dizajna, a majke uvijek mogu odabrati nešto najprikladnije.

U ovoj ocjeni gledat ćemo na top 10 najboljih 2 u 1 invalidskim kolicima. Ocjenjivanje se temelji na tehničkim karakteristikama, omjeru cijene i performansi i povratnim informacijama od korisnika Yandex-Market.

BeBe-Mobile Santana (2 u 1)

Prosječna cijena je 26.100 rubalja. Kolica iz poljskog proizvođača dobili su 40% od pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 37x80 cm, težina 4,95 kg; veličina sjedala rekreacijske jedinice - 33x20, težina - 5,5 kg; težina podvozja - 8 kg. Dopuštena instalacija modula u oba smjera. Postoji pet pojaseva, kao i podesivo podnožje. Mreža za metalne stvari, u velikoj ćeliji. Kotači od gume, napuhani, ne rotirajući. Opremljen s centraliziranom kočnicom u obliku trake. Sastoji se od: sunčevog vizira, mreža protiv komaraca, rt noge, vrećice za majku, grijanog rukava za ruke, a također i adaptera za pričvršćivanje u automobilu.

* Lijep izgled;

* Dobra amortizacija (amortizacija utječe na udobnost djeteta u invalidskim kolicima, dizajn ne bi trebao prenijeti sve udarce na cesti, kao i ljuljanje.) Ovaj parametar je određen uključujući kotače - napuhavanje je ugodnije za kretanje, iako je sklon probušenju).

* Nepouzdani mehanizam prilagodbe dna kolijevke;

* Zategnuti elementi (pomoćni dijelovi i dijelovi);

* Guma može skočiti iz ruba.

Camarelo Pireus (2 u 1)

Prosječna cijena je 20.380 rubalja. Kolica iz poljske marke osvojila su 45% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Veličina kolijevke - 40x82 cm, težina - 4,1 kg; veličina sjedala rekreacijske jedinice - 30x30 cm, težina - 4,3 kg; težina podvozja - 9,5 kg. Vrh materijala - tkanina. Višesmjerna ugradnja blokova, čije se prijenos vrši pomoću ručke na poklopcu motora. Opremljen je s pojasevima od pet točaka, kao i podesivim nosačem. Visina ručke varira. Kotačići od gume, napuhani, prednji osovina okretni, s bravom. Uključeno: mreža protiv komaraca, sunčalište, rt za noge, kišni kaput i vrećicu.

* Dobar križ i amortizacija;

* Neodgovarajući pristup torbi za proizvode;

* Česta opsezivanja kotača.

Tutis Tapu-Tapu (2 u 1)

Prosječna cijena je 20.500 rubalja. Invalidska kolica iz litvanskog proizvođača dobili su 67% od pet, prema pregledima na Yandex-Marketu. Veličina kolijevke je 36x79 cm, težina 4,95 kg; širina sjedala štapnog hoda je 39 cm, duljina veza 95 cm, a težina 5,25 kg. Moduli se mogu postaviti duž staze i protiv kretanja. Postoji pet pojaseva s mekanim jastučićima. Kućište je opremljeno sunčevim zaslonom. Također su uključene: vrećica za mama, kišni ogrtač, mrežu protiv komaraca i rtu za noge. Gume za kotače, napuhane, zakretanje prednje osovine.

* Prostran kolijevka i šetalište;

* Moguća je lagana reprodukcija u ručki (tj. Kada je ručka lagana);

* Rt je često naboran, može izgledati neuredan;

* Nema dovoljno udobne amortizacije prilikom vožnje na lošim cestama.

Teutonija Mistral P (2 u 1)

Prosječna cijena je 55.610 rubalja. Kolica iz njemačkog proizvođača osvojila su 73% od pet, prema pregledima na Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 37x80 cm, težina 4,2 kg; veličina sjedala ugode je 35x24 cm, težina 5,2 kg. Težina podvozja - 12,5 kg. Moguće je instalirati module na stazi i protiv pokreta. Postoji pet pojaseva s mekim oblogama, kao i podesivo podnožje. Opremljen s reflektirajućim reflektorima na stranama. Obje osovine su opremljene kočnicama. Kotači od gume, lijevane, fiksne. Uključeno: mreža protiv komaraca, kišni kaput, stopalo za noge, vizira i vrećicu.

Udoban položaj djeteta iznutra i kretanje nad nepravilnostima;

* Sastavljena ručka može se suzbiti tijekom rada;

Geoby C3018

Prosječna cijena je 15.000 rubalja. Ovaj jeftin kolica iz kineskog proizvođača osvojio je 80% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Težina kotača s kolijevkom - 16,5 kg, s jedinicom za hodanje - 16 kg. Sklopivi mehanizam je "knjiga". Vrh je izrađen od tkanine. Postoji sigurnosni pojas u pet točaka. Košarica za proizvode mrežaste. Uključeno: mreža protiv komaraca, sunčalište, kaput i kapu na nogama. Kotači od gume, lijevane, ne rotirajući. Kočnica je centralizirana, na stražnjoj osovini.

* Krovni materijal i podvozje;

* Dobra zaštita od vjetra i kiše.

* Košarica za kupnju je niska;

* Nedostatak torbi za mamu uključen;

Reindeer Style (2 u 1)

Prosječna cijena je 32.100 rubalja. Invalidska kolica iz njemačkog proizvođača osvojila su 75% od pet, prema pregledima na Yandex tržištu. Veličina kolijevke - 38x80 cm, težina 7 kg; dimenzije sjedala ugostiteljskog bloka su 33x30 cm, duljina veza 85 cm, a težina 4 kg; težina podvozja - 7 kg. Sklopivi mehanizam je "knjiga". Stražnji dio modula za hodanje je podesiv u 4 položaja, korak je 3. Vrhunski materijal - eko koža. Tkanina za košare. Kotači na napuhavanje, bez okretanja mehanizma. Postoji podesiva ručka, kao i centralizirana kočnica u obliku šipke. Komplet uključuje sunčalište, mrežu protiv komaraca, izoliranu omotnicu, kišu, prostranu torbu.

* Meko trčanje, udobna apsorpcija udarca, izvrsno rukovanje;

* Visokokvalitetni zatvarači, jednostavan mehanizam za sakupljanje u radnom stanju;

* Jednostavna njega zahvaljujući umjetnoj koži.

Lonex Bergamo (2 u 1)

Prosječna cijena iznosi 22 000 rubalja. Kolica iz poljske marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex-Marketu. Veličina kolijevke je 34x78 cm, težina - 4 kg; širina sjedala štapne jedinice - 32 cm, duljina ležaja - 85 cm, težina - 4 kg; težina podvozja - 9,5 kg. Razvija se kao "knjiga". Modul za hodanje je fiksan u oba položaja. Amortizacijski pojas. Kotači na napuhavanje, ne-slewing. Postoji centralizirana nožna kočnica. Tkanina košare, s patentnim zatvaračem. Kućište ima tihu funkciju preklapanja. Uključeno: kaput za kišu, stopalo za noge, mreža protiv komaraca, torba za mamu.

* Podignuta na vrh ekrana koja štiti od vjetra;

* Glatki i tihi tečaj;

* Jednostavan tijek mehanizma nagiba leđa;

* Potpuno spušteni ležajni ležaj.

* Prljava munje na košari.

Lonex Cosmo (2 u 1)

Prosječna cijena je 29.300 rubalja. Kolica iz poljskog proizvođača osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 39x95 cm, težina 4 kg; dimenzije sjedala ugostiteljskog bloka su 36x28 cm, težina 4 kg; težina podvozja - 8 kg. Gume za kotače, napuhane, zakretne, s mogućnošću ručnog zaključavanja u uspravnom položaju. Top tkanina s umetkom mreža protiv komaraca, skrivena iza zatvarača. Modul za hodanje može biti pričvršćen duž puta i protiv pokreta. Tu je vrećica za sitnice, platnene košare s gumbiranom šupljinom.

* Upravljivost i udobnost kretanja;

* Bez oznake, jednostavno čišćenje.

* Teško je staviti proizvode i stvari u standardnu ​​košaru ispod kolijevke.

Maxima Elite XL koža (2 u 1)

Prosječna cijena je 31.000 rubalja. Kolica iz njemačke marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 40x84 cm, težina 6,5 ​​kg; širina sjedala hodnika - 34 cm; težina podvozja - 11,5 kg. Moduli se instaliraju u dva položaja. Vrhunski materijal - imitacijska koža. Postoji sigurnosni pojas u pet točaka. Moguće je podesiti visinu koraka. Komplet uključuje: toplu omotnicu, kišu, mrežu protiv komaraca, sunčevu vizu, rt na nogama i vrećicu. Kotači od gume, napuhani, ne rotirajući.

Visoka pouzdanost mehanizama;

Udoban pokret na svim vrstama površina;

Noordline Beatrice Classic (2 u 1)

Prosječna cijena iznosi 25.950 rubalja. Kolica iz njemačke marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevka je 34x81 cm, težina 3,5 kg. Dimenzije sjedala u hodniku su 30x27 cm, duljina veza 92 cm, a težina 5,9 kg. Težina šasije - 10 kg. Tapaciranje vanjske - tkanine, uklonjive, unutarnje - pamuk, uklonjive. Baza je formirana na principu knjige, moguće je montirati module i na putu i protiv pokreta. Dovršeno je s pojasevima od pet točaka, mekim odbojnikom, rešetkom komaraca, čepom na nogama. Prijenos blokova obavlja se ručkom na poklopcu motora.

Prednosti prema vlasnicima:

* Duboka i topla;

* Ovjes s podesivom krutost;

* Bez velikih kotača za najbolju prohodnost;