Svijetla ambalaža i što je unutra? Trebam li kupiti mješavinu "bebe" za hranjenje novorođenčadi?

Zdravlje

Nitko ne tvrdi da je mlijeko domaće majke najbolja hrana za dijete. Događa se da dojenje postaje nemoguće. Prije toga, output je pronađen u krava i kozje mlijeko, rano uvođenje žitarica. Danas za našu djecu postoje desetine vrsta posebnih smjesa, približno u sastavu mlijeka žene.

Nedvojbena prednost pripada dojenju. Prije nego počnete hraniti dijete starijoj od 1 godinu, trebate se posavjetovati s pedijatrom. Zabranjeno je koristiti vodu iz bušotina i izvora zarobljavanja za pripremu dječje hrane.

Informacije proizvođača

Proizvodi ga tvrtka Nutricia poznata po cijelom svijetu. Nutricia je uključena u globalnu Danone grupu tvrtki. Skoro 40 godina, stanovnici 130 najvećih zemalja na svijetu uživali su u proizvodima ove organizacije.

Na području Ruske Federacije, djelatnost ove tvrtke započela je 1994. godine. Osim "Baby", organizacija proizvodi mješavinu "Baby" i "Nutrilon". Stoga se ove smjese smatraju ruskim, jer postoji biljka u našoj zemlji, postoji nekoliko recenzija na internetu, koja pokazuju točno kako je smjesa pripremljena za našu djecu.

dostojanstvo

U sastavu gotove hrane ravnoteže masti i mliječne šećere uravnotežene za trbuščić za bebe. Zahvaljujući dobro odabranom sastavu, sastav mješavine je blizu ženskog mlijeka. Roditelji za njegu najprije pogledaju koliko je dobar sastav mješavine, a drugi kriterij odabira uvijek je trošak.

Niska cijena "bebe" je vrlo važan plus jer će s vremenom dijete sve više i više jesti. Skupne mješavine često pogoduju proračunu: trebate od 8 do 11 kutija mjesečno. Uvezene smjese sa sličnim sastavom ponekad su 2-3 puta skuplje.

Sve ostalo, mješavina je dostupna u svim krajevima zemlje. Djeca dobro jedu mješavinu, iako je odraslim osobama da je smjesa vrlo slatka i miris ribe zbog ribljeg ulja u sastavu, ta činjenica u potpunosti odgovara većini djece.

Zasićeni vitamin i mineralni sastav, dijete neće morati ući u komplementarne hrane za 6 mjeseci: smjesa nadoknađuje potrebe tijela mrvica.

mane

Ne bez nedostataka. Naravno, malo su subjektivne, ali majke znaju kako su takve sitnice važne.

 1. Nakon otvaranja folijske vrećice, smjesa se čuva samo za dva tjedna, što nije baš pogodno za one koji koriste smjesu za hranjenje djeteta. Tijekom tog vremena, mješavina ne mora uvijek imati vremena za korištenje i morate ga baciti.
 2. Tijekom kuhanja nastaje velika količina pjene (kada se miješa).
 3. Dovoljno visok sadržaj bjelančevina može uzrokovati opsežnu regurgitaciju.

Raznolikost dječje hrane

Sve mješavine marke Baby se distribuiraju u svijetlim kutijama od 350 i 700 grama (u velikom kutiji nalaze se dvije plastične vrećice od svega 350 grama). Svaka smjesa prikazana u tablici sadrži optimalnu količinu B / F / L, vitamina i dodataka za određeni dobni raspon vaše bebe. Bilo koja robna marka "Baby" u potpunosti se pridržava zakonskih zahtjeva.

Sastav smjese uključuje samo najkvalitetnije proizvode i zadovoljava zahtjeve TR CU 033/2013 "O sigurnosti mlijeka i mliječnih proizvoda". Cijena malih pakiranja mješavine od 350 g varira u regijama u zemlji od 190 do 230 rubalja, a za paket od 700 grama - od 340 do 450 rubalja. Stoga se smjesa može nazvati proračunski obrok. Veleprodajni online trgovine nude niske cijene.

Iako cijena nije velika, bolje je uzeti 3 pakiranja tako da se izvrši test alergije (ne može se manifestirati odmah, ali nakon nekoliko tjedana) i uštedjeti novac za skupni nalog.

Razvoj djeteta na 3 mjeseca

U prvoj godini beba se brzo razvija brzo i veseli roditeljima svake mjesečne vještine. Tromjesečna starost mijenja izgled i emocije. Otkrijmo kakve nove sposobnosti beba dobiva u ovoj dobi i kako roditelji mogu pomoći razvoju malog djeteta.

Fiziološke promjene

 • Djetetovo potkožno masno tkivo razvija, tako da je u dobi od tri mjeseca beba ima napuhane obraze, kao i nabore na rukama i nogama.
 • Karapuz mišića se razvija od vrha do dna. Scarce je već ovladao zadržavanjem glave i počeo vlastitim rukama. Hypertonus ručica već je potpuno otišao, što omogućuje bebin aktivnije ispitivanje njegovog tijela i igračaka, dodirujući sve rukama.
 • Mnogi refleksi novorođenčadi već umiru. Na primjer, refleks za pretraživanje (okretanje glave prilikom mrvljenja u kutu usta), refleks proboscisa (rastezanje usnica kada ih dodiruje), a refleks Babkin (otvaranje usta s pritiskom na dlan) ne smije biti prisutan u tri mjeseca djeteta. Isti refleksi kao puzanje, sisanje ili Moreau, za 3 mjeseca još uvijek su vrlo izraženi.
 • Proces probavnog sustava bebe razvija. Želuca povećava kapacitet i može zadržati više mlijeka, ali dijete nije spremno prihvatiti bilo koju drugu hranu osim majčinog mlijeka ili prilagođenu mješavinu. Jedini dodatak prehrani dojenčeta može biti dopunski vitamin D, koji se često propisuje 3-mjesečnoj djeci kao profilaktički protiv rakom.
 • Predsjedatelj tri mjeseca djeteta je ujednačeniji i redovitiji. U primanju samo majčinog mlijeka, učestalost stolice je od 1 puta u 2-5 dana do 5 puta dnevno. Ako beba više nije imala stolicu isključivo za dojenje, dijete se normalno ponaša, a stolica nakon te duge stanke je meka, nema dodatne stimulacije za pokret djeteta.

Za informacije o tome kako se igrati s trogodišnjim bebom, pogledajte sljedeći videozapis s stručnjakom za intelektualni razvoj, O.N. Teplyakova.

Tjelesni razvoj

U prosjeku, za treći mjesec života, dijete povećava svoju težinu za 750-800 grama, a njezin rast postaje 2,5 centimetara više nego što je bio u 2 mjeseca. Povećanje opsega glave događa se za oko 1 cm, a opseg prsnog koša - za 1-1,5 cm (u dobi od četiri mjeseca, ta dva parametra postaju ista).

Rast, tjelesna težina i drugi pokazatelji fizičkog razvoja djeteta određuju mnogi čimbenici - nasljednost, prisutnost bolesti, vrsta hranjenja i drugi.

Liječnici su odredili prosjeke, kao i granice norme kojima roditelji mogu utvrditi hoće li njihova trobodobna beba normalno razvijati. Prikazani su u tablici:

pokazatelj

Prosječna vrijednost je 3 mjeseca

Dječaci u 3-4 mjeseca

Djevojke u 3-4 mjeseca

Opseg prsa

Što dijete može?

 • Ležeći na trbuhu i uspravnom položaju, beba je već naučila držati glavu. Ako dijete poduprijete u okomitom položaju pod rukama i stavite je na čvrstu površinu, dijete će se nasloniti nogama. Osim toga, ležeći na leđima, mrvica je već naučila okrenuti bok.
 • Vrtne mrvice aktivno se razvijaju Djetet dugo pregledava objekte oko sebe, obraćajući pažnju na stacionarne i brzo pokretne objekte. Kako bi bolje vidjeli sve u položaju koji leži na trbuhu, mrvica se podiže na podlaktice.
 • Zvukovi od tri mjeseca starog djeteta postali su raznoliki. Suglasnici su dodani vokalima. Biti u dobrom raspoloženju, bebe duge gulite.
 • Dijete na 3 mjeseca vrlo je emocionalno. Dijete je jako uzbuđeno zbog izgleda majke i komunikacije s njom. Kompleks oživljavanja također se javlja kada odrasla osoba pjeva, zvukovi glazbenih instrumenata i oblik igračaka. Ako je mrvica nezadovoljena nečim, čut ćete glasni vapaj. Negativne emocije nastaju u 3-mjesečnoj bebi, kada komunikacija s majkom zaustavi, igračka iznenada nestaje, okolna temperatura mijenja, postoji ograničenje kretanja ili boli.
 • Do dobi od tri mjeseca, dijete počinje aktivnije svladati svijet, kušajući sve što može podnijeti rukama. Prije svega, beba sranje svojim prstima ili prstima.

Razredi za razvoj

Sada dijete je budno dulje nego u prva dva mjeseca života, a vrijeme kada je beba spremna prihvatiti nove informacije i komunicirati, morate ga koristiti zamišljeno.

 • Ujutro, obavite male vježbe s djetetom. Nježno savijte i odvojite noge i ruke kako biste poboljšali stanje ligamenta. Također možete vježbati s djetetom na fitballu - kada postavljate bebu na loptu na trbuhu ili na leđima, držite dijete za noge i lagano ga gurnite.
 • Redovito masirajte cijelo tijelo bebe, kao što će stimulirati mišića mrvice i drugih organa, kao i za poboljšanje zdravstvenog stanja ostataka. Počnite udarati natrag i vrat, a na kraju masaže lako zamotajte zglobove koljena i laktova.
 • Za dnevnu gimnastiku, koju majka izvodi s djetetom, u dobi od 3 mjeseca vrijedi dodati vježbe koje će pripremiti bebu zbog potresa. Okrenite desnu nogu djeteta na leđima, skrenite lijevo tako da postane slung po tijelu. To je ovaj pokret koji djeci daje najteže i daje poticaj za udar.
 • Kako bi se stimulirala sposobnost podizanja glave i ramena u sklonoj poziciji na trbuhu (kada se beba odmara na podlaktici), češće postavite dijete na želudac dok istodobno postavljate oko svijetlih igračaka oko bebe. U tu se svrhu često koriste i posebni razvojni tepisi.
 • Stavite trikove u ruke djeteta tako da dijete naučiti držati igračke na svoje i proučavati ih. Također objesite meke igračke iznad dječjeg krevetića kako bi ih dijete moglo doći rukama. Bilo bi sjajno ako unutar takvih igračaka postoje zvona i nakon što ih udari, kikiriki će čuti zvuk zvona.
 • Pjevajte pjesme na mrvice i također češće razgovarajte s malom. Istodobno u razgovoru vrijedi napraviti male stanke, dajući djeci priliku da vam odgovori svojim glasom. Često nazovite dijete po imenu i pratite s objašnjenjima bilo koje od vaših postupaka.
 • Pokažite vašem djetetu svoje odraz u zrcalu. Također je vrijedno uvesti dijete sa slikama životinja i raznih predmeta.
 • Kako bi stimulirala taktilnu osjetljivost, neka beba osjeti elemente s drugačijim teksturama, na primjer, kuglom niti, kuhinjskom čavljem, medvjedićem, mekom kockom s zvonom u unutrašnjosti.
 • Uključi dječju glazbu različitih stilova. Kada beba bude budna, uključite nešto ritmično i zabavno, a prije odlaska u krevet trebate slušati neke smirene melodije s djetetom. Slušajući ritmičku glazbu s mrvicama, pljesnite svoje ruke u tuku.
 • Ako imate kućnog ljubimca, gledajte ga s bebom. Također pokazuju mrvice životinja tijekom šetnje.
 • Dok plivate, bacajte nekoliko svijetlih kuglica ili gumenih igračaka u vodu. Neka mrvica pokušati uhvatiti ih u vodi.

Dječja mliječna mješavina

Dojenje je poželjno za hranjenje male djece. Proizvodi marke "Malyutka" ® - hrana za djecu od rođenja do tri godine. Prije uporabe smjese ili uvođenja komplementarne hrane, trebali biste se posavjetovati sa specijalistom.

Majčino mlijeko je najbolja hrana za bebu, ali često za zdravlje majke, dojenje postaje nemoguće. Tada dolazi u pomoć mješavine novorođenčadi. I ovdje je važno odabrati proizvod koji u svakom pogledu odgovara djetetu.

Jedna od popularnih i traženih mješavina je mliječna formula za bebe "Baby" iz LLC Nutricia. Za najmanja, tvrtka nudi dvije vrste proizvoda: mliječne formule i mliječno mlijeko. Razvoj i ažuriranje sastava proizvoda provodi se u skladu s najnovijim istraživanjima medicinske zajednice. Zbog prisutnosti smjese prebiotika GOS / FOS smjese što je bliže majčinom mlijeku.

Dječja formula i mlijeko "Baby" jamstvo su kvalitetnih, europskih sastojaka, bez konzervansa, bez dodanog šećera, bez boja, bez umjetnih dodataka, bez GMO-a.

Mliječna formula "beba" za novorođenčad

Tvrtka proizvodi mliječne formule za bebe u dvije verzije:

 • "Baby" No. 1 (Suha mliječna mješavina prilagođena prebioticima) - namijenjena za upotrebu od rođenja.
 • "Baby" broj 2 - proizveden za bebe od šest mjeseci.

Uz demineraliziranu sirutku, biljna ulja (palmino ulje (palmino ulje je neophodno za masnu komponentu smjese da se približi sastavu majčinog mlijeka), repičica, kokosov, suncokret, Mortierella alpina), obrano mlijeko i maltodekstrin uključuju laktozu, vitaminski kompleks, riblje ulje. Inozitol, nukleotidi, kolin, taurin, soja lecitin, L-triptofan, i mikroelementi.

"Baby" br. 1 sadrži masne kiseline potrebne za pravilan razvoj živčanog sustava Omega 3 i Omega 6, kao i GOS / FOS prebiotici (galaktooligosaharidi, fruktooligosaharidi) koji pridonose olakšanju probave prirodnih dijetalnih vlakana u sastavu blisko onima dojke pomažu pravilnom razvoju vlastite zdrave crijevne mikroflore. Ovaj prebiotički kompleks daje redovite mekane stolice kod beba).

Sastav smjese "Baby" broj 2 razlikuje se od mlijeka mlijeka od rođenja prisustvom L-karnitina, kao i kombinacijom vitamina i elemenata u tragovima, razvijenom u skladu s dobi djeteta. Kao dio Malyutke broj 2, veća količina proteina kazeina, koja je dulje probavljena i bolje je zasititi dijete. Ova mješavina je visoka u kalorijama. Sadrži pametan željezo - željezo u optimalnoj kombinaciji s cinkom i vitaminom C za bolju apsorpciju željeza što je važno za prevenciju pomanjkanja željeza.

Smjese se razlikuju od proizvoda drugih proizvođača, bez konzervansa, boja, šećera i umjetnih aditiva. Mogu biti tragovi glutena.

Važno je zapamtiti da se smjesa mora pripremiti neposredno prije hranjenja djeteta i ne pohraniti preostali proizvod.

Mlijeko za bebe "beba"

Mliječno mlijeko iz LLC "Nutricia" također je dostupno za dvije dobne kategorije:

 • Mliječno mlijeko "Baby" broj 3 za djecu od 12 mjeseci.
 • Mliječno mlijeko "Baby" broj 4 za djecu od 18 mjeseci.

Popis sastojaka gotovo je identičan onome što se koristi u smjesi br. 1 i br. 2. Međutim, L-cistein i L-izoleucin su prisutni u "Baby" br. 3. Inače se mijenjaju samo proporcije elemenata, što je preduvjet za osiguravanje potpune i uravnotežene prehrane djeteta. Na primjer, posebna kombinacija cinka, željeza i vitamina C pomaže djetetovu tijelu da apsorbira sve elemente uz maksimalnu korist. Može sadržavati tragove glutena.

Osim L-triptofana, dodatni su vitamini i minerali dodani glavnim komponentama "Baby" br. 4. Može sadržavati tragove glutena.

Pogledajte video: što je gluten

Cijena mješavine Baby

Proizvod je dostupan u dvije težinske kategorije: 350 grama i 700 grama.

Cijena kutije od 350 g varira od 190 do 230 rubalja, a za 700 grama od 340 do 450 rubalja. Trošak ovisi o cjenovnoj politici određene trgovine pa biste trebali provjeriti dostupnost miksa u nekoliko prodajnih mjesta ili online trgovina. Neki od njih nude skupove proizvoda. Za kupnju dvije kutije od 700 grama, kupac dobiva popust.

Važne točke pri kupnji i upotrebi mješavina

Bolje je kupiti formule za mlijeko od pouzdanih dobavljača. Što je ocjena prodavača veća, to je veća šansa za pravilno skladištenje robe. Također, kada kupite treba obratiti pozornost na datum proizvodnje. Izravno odabrati u trgovini je bolje naručiti robu putem interneta.

Nije potrebno prijeći na slijedeći broj kako bi se broj mješavine "Baby" prije nego što dijete dosegne odgovarajuću dob.

Možete odabrati i kupiti smjesu u online trgovinama:

Pro i kontra mješavine "Baby"

Prednosti uključuju cijenu (mješavine nisu skupe), izvrsna topivost, zbog čega bradavica nije začepljena. Često ovaj proizvod pomaže majkama čija djeca pate od alergijskih reakcija na mješavine drugih proizvođača. Neki ljudi nazivaju višak šećera negativnu kvalitetu proizvoda, ali sastav svih smjesa Malyutka zadovoljava najviše europske zahtjeve.

Način kuhanja

Na kutiji naći ćete način pripremanja mješavine i tablice za hranjenje.

Tablica hranjenja bebe formula Baby 1 (do 6 mjeseci)

Da biste pripremili smjesu, slijedite tablicu i posavjetujte se s pedijatrom. 100 ml pripremljene smjese = 90 ml vode + 3 kuglice suhe smjese.

Tablica hranjenja beba formula Baby №1

Tablica hranjenja bebe mješavina Baby 2 (od 6 mjeseci)

Tablica hranjenja s formulom mlijeka # 2

Beba 3 mlijeka za hranjenje mlijeka (od 12 mjeseci)

Mlijeko za bebe br. 3 dječja tabla za hranjenje

Baby 3 mlijeko za hranjenje mlijeka (od 18 mjeseci)

Tablica hranjenja beba mlijeka Broj beba 4

Općenito, kombinacija cijene i kvalitete, brojnih pozitivnih recenzija i dostupnosti čine mješavinu i mliječno mlijeko "Baby" izvrsno u odabiru hrane za dijete od prvog dana njegova života.

 • Službena web stranica Baby mixtures - http://www.2heartsbeatas1.ru/
 • Kontakt informacije: 8 800 100 33 88
 • Adresa: 143500, Rusija, Moskva regija, Istra, ul. Moskva, d.48.

anuta1985. Moja kćer, od 3 mjeseca, jedeći "Baby" mliječnu formulu, kada je postala neprofitna za kupnju dojenačkih formula od stranih proizvođača, pitala sam se kako bi se mogla zamijeniti. Na TV-u je provedena testna kupnja mliječnih formula, a predstavila se mješavina od 6 proizvođača, a moje je iznenađenje kada je "Baby" na prvom mjestu, provedeno je nekoliko studija koje su pokazale da naše domaće bebe ispunjava sve zahtjeve i ne naškodimo zdravlju naše djece! I jedna od mnogih važnih stvari je njegova cijena!

beauny. Za moju kćer - najbolju mješavinu. Za mene - i najjeftiniji. Tako se dogodilo da je gotovo od prvog mjeseca morala hraniti dijete s mješavinom. Ona je dobila težinu loše i vrisnula cijelo vrijeme. Tada smo pokušali mnoge mješavine, skupo, reklamirane, a ne jako. I nitko od njih nije bio prikladan, skupe, zasigurno prikladan za kvalitetu, ali po cijeni koja je bila potpuno neprofitna. U međuvremenu je njezina kći vikala. Jasno je da su u prva tri mjeseca zabrinuti za tumbleje, ali ne cijeli dan i noć!
Dakle, u najbližoj trgovini kupili smo "Baby 1" (preporučljivo za bebe od 0 do 6 mjeseci). Pokušali su, a istog su dana cijelu noć spavali u miru! Nakon toga smo se počeli brže pouzdati i to je postalo naš stalni izbor. Sada smo se prebacili na "Baby 3", što se preporučuje za tots od 1 godine.
U usporedbi s ostalima, mješavina "beba" po mom mišljenju je slađa, čini se da je okus ugodnija, jer je to pokušavala, kćer nevoljko pilo druge, nije dovršila bocu, a "Malyutka" pila je cijelu. Čak se i razlikuje u boji - malo žućkasto. Dobro je otopljen. Nema sedimenta. I stolica nakon što je normalna i redovita, što je važno.

ilji4yova9433. "Beba" od rođenja, namijenjena prehrani male djece, sadrži sve potrebne vitamine i minerale, na ambalaži postoji oznaka kvalitete i oznaka "ne sadrži GMO", koja je već dostupna za ovaj proizvod. Ali ima i nedostataka, možda ne odgovara djetetu, uzrokuje zatvor. No, kako svatko zna, ne može svatko priuštiti skupe uvezene mješavine, a "beba" je idealni izlaz za mnoge mame. Ja sam redovni kupac, jer: 1. Vjerujem više domaćih proizvođača. cijena u odnosu na druge mješavine je relativno adekvatna. dostupni za prodaju. Ako me pitaju hoću li promijeniti "bebu" na drugu skupu mješavinu, vjerojatno sam odgovorila da ne. Više od jedne generacije odraslo je na tim mješavinama i nadam se da će ova tradicija nastaviti.

Možete pročitati više recenzija na Otzovik web stranici http://otzovik.com/reviews/detskaya_molochnaya_smes_malutka/

Pivo ulje u djetinjstvu. Pedijatri mišljenja:

Mix za novorođenče "Baby": sastav, vrste dječje hrane i upute za uporabu

Danas sve više i više djece postaju umjetni. Koja kombinacija odabrati? Suvremeno tržište dječjih jela puna je raznovrsnih proizvoda. Roditelji žele da umjetno mlijeko bude korisno, sigurno, bez kolike, i da promovira rast i razvoj djeteta. Često se majke odluče za rusku "Baby" mix. Dugo se utvrdilo kao proračun, vrhunska verzija umjetne mješavine za djecu. Razumjet ćemo sastav mješavine, vrste ove dječje hrane i upute za uporabu, posebno, može li se pohraniti u kuhanom obliku.

Mix Baby - jedna od najpopularnijih dječjih jela rane dobi

O proizvođaču

Mješavinu "Baby" proizvodi tvrtka Nutricia. Ova nizozemska komercijalna organizacija specijalizirana za istraživanja u području zdrave prehrane i razvoja prehrambenih proizvoda s posebnim potrebama, član je grupe prehrambenih proizvoda Danone. Jedno od glavnih područja aktivnosti je dječja hrana. Nutricia djeluje više od trideset godina u 130 zemalja. U Ruskoj Federaciji, povijest tvrtke počela je 1994. godine. Trgovačka organizacija "Nutricia" proizvodi ne samo proizvode opisane u ovom članku, već i umjetno mlijeko Nutrilon i prasine "Baby" koje su namijenjene djeci u prvim mjesecima života.

Ova mliječna hrana za bebe izgleda poput suhog, ne sitnog zrna boje od bijele do svijetlo žute boje, bez nečistoća, uključaka, gruda, s vrlo neupadljivim mliječnim mirisom. Smjesa je dostupna u omotima od 350 grama i 700 grama. Sastojci su izrađeni u europskim tvornicama. Oni su certificirani i sigurni za novorođenče. Kravlji mlijeko, iz kojeg se proizvedena prilagođena mješavina provjerava prije ulaska u postrojenje. Čak se provjeravaju uvjeti krava i kvaliteta hrane. Također se prati ambalaža i kvaliteta boje koja se primjenjuje na kutiji.

Sastav smjese "beba"

Mješavina "beba" je mješavina suhog mlijeka, maksimalna u prehrambenim parametrima i utječe na dječje tijelo prilagođeno majčinom mlijeku. Proizvođač mješavine "Baby" izjavljuje da ne sadrži sintetičke aditive, šećer, genetski modificirane organizme, boje ili konzervanse.

Sastav mješavine je uravnotežen i pruža dobru prehranu za dojenčad.

Baby formula za mlijeko sastoji se od sljedećih korisnih sastojaka, kako je navedeno u uputi:

 • obrano mlijeko;
 • sirutka, demineralizirana kako bi se prilagodila potrebama i obilježjima tijela novorođenčeta;
 • biljna ulja koja približavaju Baby 1 smjesu hranjive vrijednosti majčinom mlijeku;
 • GOS / FOS prebiotici (galakto-oligosaharidi / fruktooligosaharidi) koji poboljšavaju funkcioniranje želuca i crijeva i pomažu smanjiti učinke disbakterijusa;
 • laktozu;
 • riblje ulje;
 • raznih minerala i 16 vitamina;
 • važni elementi u tragovima i aminokiseline poput kolina, soje lecitina, taurina, inozitola;
 • aditiv za hranu, poboljšava probavljivost, nazvan "maltodekstrin".

Blagajka za bebe također sadrži esencijalnu aminokiselinu "L-triptofan", koju koristi mozak da proizvodi "dobar hormon raspoloženja" serotonina, slobodna sulfonska kiselina taurina, koja je potrebna za tvorbu tkiva mozga i ima antikonvulzivno djelovanje, kao i vitaminski kompleks koji potiče različite, fiziološkom, psihološkom i mentalnom razvoju male osobe. U prirodnoj ženskoj mliječi, prirodni prebiotici sadržani su u obliku oligosaharida, ali u običnom kravljem mlijeku oni su praktički odsutni.

Nedostaci sastava smjese uključuju sadržaj sljedećih tvari:

 1. Palmino ulje Sporovi o prijetnji zdravlja palminog ulja, posebice djece, ne smanjuju se. Nije dokazana mogućnost nanošenja ozbiljne štete tijelu ovom biljnom masnoćom, ali je poznato da je teško uzimati asimilaciju.
 2. Soja lecitin. U okolini potrošača postoji sumnja da se u svojoj proizvodnji mogu koristiti genetski modificirane soje.

Vrste smjesa "beba"

Proizvodi se, prije svega, razlikuju po prisustvu bakterija fermentiranih mlijeka:

 • Normalno mliječni proizvodi. Namijenjen je za zdrave bebe i obične obroke.
 • Premija za kiselo mlijeko. Pedijatri propisuju kao raznolikost osnovnoj prehrani djece koja pate od probavnih problema ili ne nose proteinu krava. Za mrvice od 6 do 12 mjeseci, može sadržavati rižinu, zobene pahuljice ili brašno od heljde.

Prema dobi, proizvodi su podijeljeni u sljedeće kategorije:

 • Beba 1. Pogodno za bebe od 0 do 6 mjeseci.
 • Dječja formula 2. Za mrvice od šest mjeseci do 12 mjeseci.
 • № 3. Za potrošače od jedne do jedne i pol godine.
 • № 4. Od jedne i pol godine do kraja razdoblja hranjenja djeteta s umjetnim mlijekom.
Za svako doba djeteta postoji vlastita beba, prilagođena potrebama djeteta.

Promjena jedne vrste prilagođene mješavine, usmjerena prema dobi djeteta, drugoj, više odrasloj osobi, glatko se javlja. Dakle, beba za bebe od rođenja uključuje:

 • dimoneralizirani serum;
 • ulja odobrena različitim standardima;
 • Omega-6-nezasićena masna ili arahidonska kiselina;
 • dugo je poznata po svojoj korisnosti za dječje riblje ulje;
 • laktozu;
 • dodatak prehrani maltodekstrina;
 • kontroverzni soja lecitin;
 • Omega-3-polisasićena masna kiselina;
 • Omega-6-polisasićena masna kiselina;
 • esencijalna aminokiselina L-triptofana;
 • prebiotike u obliku prirodnih dijetalnih vlakana.
Pored glavnih komponenti, proizvođač dodaje vitamini i druge tvari potrebne za zdravlje djeteta mješavini.

U smjesi Baby 2 proizvođači već su dodali željezo i vitamin C s cinkom. To omogućuje da žlijezda bude potpuno apsorbirana tijelom novorođenčeta, sprječava razvoj anemije, jača imunološki sustav. Cink pomaže tijelu da brzo rješava rane, liječi rezove. Željezo pomaže stanici da "diše".

Kako se preseliti iz jedne mješavine u drugu?

Mnoge majke pitaju se pitanje - kako i kada je pravo da se presele iz umjetnog mlijeka namijenjenog djetetu iste dobi na mlijeko namijenjeno starijem djetetu? Prilagođeno umjetno mlijeko, ne manje od mamca, zahtijeva postupno i zamišljeno djelovanje. Evo nekoliko važnih pravila:

 1. Idite na novu postupno. Napisali smo prije nego beba za različite dobi ima drugačiji sastav. Nova mješavina - stres za tijelo djeteta. Predstavite novi obrok, prvi puta dnevno, a zatim 2, a zatim zamijenite polovicu dnevnog obroka starijom smjesom. Često, majke odmah idu na malo odraslog malo, što uzrokuje tešku bol u kolikom i probavni poremećaj u djeteta.
 2. Po prvi put, dajmo starije bebe ujutro i promatrajte stanje djeteta. Ne pojavljuje se osip ili negativna reakcija probavnog trakta - nastavite s postupnim prebacivanjem mrvica na novu hranu.
 3. Razblažite stare i nove mješavine u različitim bočicama.
Postupno prijelaz iz jedne smjese na drugu osigurava dobru probavu djeteta.

Kako razrijediti smjesu?

Vrlo je teško majci novorođenčeta brzo izaći iz sna, ali to je iznimno važno pri pripremama mješavine za bebu. Inače, riskiraš da nešto ne pomažeš i dobiješ trbuh u djetetu. Posuđe treba biti sterilno, ili staviti boce s kipućom vodom ili kupiti poseban sterilizator. Čvrsto zatvorite čep, voda ne smije biti iz cjevovoda i kuhana. Ova su pravila pogodna za pripremu svih umjetnih smjesa.

Obratimo se konkretnim preporukama za "bebu":

 • voda za smjesu treba biti 40 stupnjeva;
 • kao što je napisano u tablici na kutiji, možete vidjeti fotografiju na web stranici, jednu mjernu žlicu prelazi na 30 ml vode (kao što je navedeno od strane proizvođača);
 • mjere koliko vam je potrebna čista voda, ovisno o dobi djeteta;
 • dodati potrebni broj žlica praha;
 • čvrsto zatvorite bocu kapom i dobro protresite sve dok se prašak potpuno ne otopi bez grudica;
 • provjerite temperaturu smjese, kapajući na zglob.

Kako razumjeti je li beba prikladna za "bebu"?

Sve je individualno, pa čak i popularno rusko prilagođeno umjetno mlijeko ne može biti pogodno za bebu. Kako bi se osiguralo da smjesa s kojom hranite bebu odgovara, odgovorite sebi i pedijatru sljedećim pitanjima:

 1. Ima li dijete često probleme s trbuščićem? Jaka formiranje plina, kolik, proljev, zatvor? Ako je odgovor "da", razmislite je li vrijedno pokušati mješavinu prebiotika Baby Premium ili, ako već sjedite na njemu, prebacite se na drugu tvrtku.
 2. Povećava li se težina djeteta normama? Je li dijete prestalo uzimati težinu ili je, naprotiv, previše? Razmislite hoćete li pokušati s drugom smjesom.
 3. Ima li vaša beba alergije? Na primjer, diatozu. Ako je odgovor "da", analizirajte može li dijete biti alergično na kravlji protein ili neki od sastojaka "Baby" mješavine.

Dječja hrana "Baby" je proračunska kvaliteta prilagođenog umjetnog mlijeka za mrvice. Elementarno je pronaći u supermarketima i lancima ljekarne, ima ugodan, gotovo neutralan okus i miris, za razliku od nekih skupe europske mješavine. Pod uvjetom da vaše dijete nema alergije na sastojke, a ta mješavina je prikladna za svoje tijelo, opisani proizvodi će dugi niz mjeseci biti vaš pomoćnik u pripremi dječje prehrane.

Mix "Baby-3": od koje dobi je prikladno i kako se uzgajati

Dojenje djeteta tijekom prvih šest mjeseci života jasno je podržano od WHO zbog svojih jedinstvenih prehrambenih i imunomodulacijskih svojstava. Međutim, samo mlijeko nakon prvih 6 mjeseci nije dovoljno. U tom razdoblju počinje komplementarno hranjenje. Ali potreba za posebnim sastavom mliječnih proizvoda u djeteta ne smanjuje se ni nakon prve godine života. Što onda majke koje su već završile dojenje? U ovom slučaju, proizvođač dječje hrane Nutricia dolazi u spašavanje, nudeći majke Baby Mliječno-3 mlijeko namijenjeno prehrani djece od 12 mjeseci.

Sastav i proizvođač

Tvrtka za prehrambenu industriju Nutricia, koja je započela svoje putovanje u provincijski nizozemski grad, danas je jedna od najrazvijenijih međunarodnih tvrtki i nagrađena je posebnim naslovom Royal. To ukazuje na kvalitetan proizvod koji je vrlo sličan majčinom mlijeku i razvijen je za djecu s posebnim potrebama.

Što se tiče sastava, dojenačka formula "Baby-3" najsličnija je majčinom mlijeku, a obogaćena je svim mineralnim elementima u tragovima i vitaminima koji su tako nužni za rastući organizam djeteta. Izrađen je od obranog mlijeka i laktoze. Također je uključeno u brojna biljna ulja. Od posebne su vrijednosti ugljikohidrati, maltodekstrin i posebno razvijeni prebiotici: fruktooligosaharidi i galaktooligosaharidi. Mnogi minerali (ima 11) neće dopustiti nedostatak elemenata potrebnih za puni rast. Među njima - jod, željezo, natrij, fosfor, kalcij, magnezij, cink, selen i neki drugi.

Vitaminski kompleks od 16 vitamina uključuje vitamine poput vitamina B (tiamina, riboflavina, piridoksina i drugih), vitamina K, vitamina C u obliku askorbinske kiseline, vitamina E (tokoferol), vitamina D, vitamina A (retinol), niacin (vitamin PP), kao i biotin, nukleotidi, inozitol, kolin, L-kartnitin itd.

Kao što vidimo, ova mješavina mliječnog mlijeka vrlo je sposobna zadovoljiti povećane potrebe rastućeg organizma. U razdoblju aktivnog rasta, obična dnevna hrana ne može u potpunosti nadoknaditi snagu malog čovjeka. Prema preporukama pedijatara dnevna stopa dječjeg mliječnog napitka treba biti od 0,5 do 1 litre. Stoga, dojenčeta je nužno uključena u dnevnu prehranu djeteta najmanje 200 g.

Dobna kategorija

Prije nego što djetetu dadete formulu "Baby-3", morate saznati u kojem se dobu može upravljati i zašto.

Potrebe djeteta mijenjaju se tijekom rasta, pa se stoga dijeta također treba promijeniti. Obično, do kraja prve godine života, majke već odbijaju bebe. Međutim, mliječni proizvodi i mliječni proizvodi trebaju ostati u osnovnoj prehrani djeteta do 3 godine starosti. Takvo dugo razdoblje je zbog činjenice da je tijelo beba prilagođeno mliječnoj hrani, a potrebno je vremena za restrukturiranje i navikavanje na hranu iz zajedničkog stola. Osim toga, bakterije mliječne kiseline sadržane u ovoj prehrani, normaliziraju crijevnu mikrofloru, doprinose lakšoj probavi i dobnoj apsorpciji hranjivih tvari iz proizvoda. Stoga se mješavine treće razine, namijenjene potrošnji nakon 1 godine, igraju neku vrstu "zračnog jastuka", čime se dječji probavni sustav lagano i glatko prilagođava hrani za odrasle.

Mješavina "Baby", namijenjena prehrani djece od 12 mjeseci, izrađena je od visokokvalitetnih europskih sastojaka, proizvedenih na inovativnoj opremi i uzima u obzir najnovija istraživanja na području dječjih prehrambenih potreba. Stoga, davanje bebe "Baby", možete biti sigurni da on dobiva potrebnu dnevnu stopu svih elemenata u tragovima.

Način kuhanja dječje hrane

Bilo koja formula za dojenčad treba pripremiti neposredno prije hranjenja! Neprihvatljivo je pohraniti gotov proizvod čak iu hladnjaku.

Kada kupujete "Baby 3", mamci se često pitaju: kako možemo uzgajati ovo mlijeko kako ne bi izgubili niti dio prehrambenih svojstava?

Pridržavajući se sljedećih pravila kuhanja, možete biti sigurni u kvalitetu hrane koja se nudi djetetu:

 1. Prije kuhanja preporučuje se kuhanje svih upotrijebljenih posuđa: mjernu žlicu iz pakiranja proizvoda, boca, bradavice.
 2. Smjesa se treba pripremiti samo od prethodno kuhane i ohlađene vode do 40 ° C.
 3. Preporučuje se količina vode u volumenu od 210 ml za jedno hranjenje. Ulijte potrebnu količinu vode u bočicu.
 4. Ova količina vode zahtijeva 7 kutija suhe mješavine. Upišite prah koji se nudi u mjernoj posudi za kutiju, dok uvijek uklanjaš brdo iz žlice sa stražnjim nožem.
 5. Čvrsto pričvrstite čep za bocu i dobro protresite kako biste stvorili homogenu tekuću masu.
 6. U ovom trenutku smjesa se hladi na približno 37 ° C. Ta je temperatura idealna za hranjenje bebe. Da biste to potvrdili, kapnite bočicu na zglob. Ako je temperatura ispravna, nećete osjetiti pad na koži. Ako kap tekućine osjeća topliju od vaše kože, bebino mlijeko treba ohladiti.
Upute, koje su pričvršćene na smjesu "Baby-3", također preporučuju da nikada ne upotrijebite preostalu smjesu. Ne možete zagrijati gotov proizvod u mikrovalnoj pećnici - ondje gubi strukturu. I još uvijek nije potrebno dodati suvišnu smjesu u bočicu. Ako dijete ne dobije dovoljno preporučene količine za hranjenje, bolje je napraviti još jednu seriju, ali nemojte stavljati više praha. Dodavanje drugih sastojaka i aditiva se također ne preporučuje zbog uništavanja kvalitativnog sastava smjese.

Hranjenje djeteta od 1 godine

Dijete raste, a nakon 1 godine treba veću ishranu nego prije. Ako je ranije beba hranjena uglavnom majčinim mlijekom, žitaricama i povrćem, sada je vrijeme za uvođenje mesa i riba, jaja i voća, kao i nekih drugih mliječnih proizvoda kao osnove prehrane.

Također mijenja konzistentnost hrane. Ako je rano dijete jede posuđe samo u obliku jednolične kreme za kremu, sada, nakon pojave prvih zuba, njegova hrana treba sadržavati male komadiće i komadiće. Povrće i voće mogu se jednostavno pire sa vilicom, bez brige oko apsolutne uniformnosti. No, meso i riba, naravno, treba kuhati samo u obliku mesnih okruglica, mesnih okruglica i mesnih okruglica.

Mliječni proizvodi uvijek ostaju u dnevnoj prehrani. Preporučljivo je podučiti karapuz na prehranu. Glavni obroci bi trebali biti 5 puta dnevno. Ali među njima uvijek postoji dodatna hrana: mlijeko, voće, kompotice, kolačići.

Mlijeko za bebe "Baby-3" može se koristiti jednom ili dvaput dnevno, na primjer, kao popodnevni snack ili mirno prije spavanja. Ako ga dajte svom djetetu u intervalima između glavnih obroka, to će biti izvrstan dodatak vitamini dnevnoj prehrani.

Je li moguće spremiti spreman mix

To pitanje postavljaju mnogi roditelji. Izrada mix za budućnost štedi vrijeme i trud. Međutim, bolje je ne riskirati s formulom za dojenčad. "Baby-3" se ne može pohraniti u gotovom obliku, a to je navedeno u uputama za proizvod. Stručnjaci za hranu za bebe kažu da u najmanju ruku možete spremiti gotov proizvod 3 sata na sobnoj temperaturi. To je neophodno ako ste vi i vaše dijete otišli na dugu šetnju, izvan grada ili posjetiti. Ali nemojte ga zlostavljati.

Kroz rupčinu rupu, dječja sline ulazi u tekućinu tijekom sisanja. I vrlo brzo, bakterije počinju množiti unutar boce u ludi ritam. Stoga ostaci neishranjenosti moraju biti uništeni.

Bilo da su moguće negativne posljedice

Proizvodi iz tvrtke "Nutricia" visokokvalitetni su, testirani u vremenu i milijuni majki i njihovih beba više od jedne generacije. Proizvođač jamči sigurnost svojih proizvoda i maksimalnu prilagodljivost potrebama djetetovog tijela tijekom aktivnog rasta. Međutim, valja razmotriti neke opcije kada dojenčad može biti opasna za vaše dijete:

 1. Kao što je gore spomenuto, skladištenje gotovog mlijeka, osobito one koje se ne posve konzumiraju, prijeti bebom trovanjem, kolikom i općom nepropusnošću hrane, jer proizvod gubi svoje kvalitetne elemente.
 2. Djeca s netolerancijom na laktozu apsolutno svi mliječni proizvodi apsolutno su kontraindicirani, čak i oni koji sadrže barem malu količinu mlijeka. Dijete jednostavno ne može probaviti rezultirajuću hranu, jer njegovo tijelo nije u stanju razgraditi laktozu - šećer sadržan u svim mliječnim proizvodima zbog nedostatka enzim laktaze.
 3. Zbog činjenice da se na istoj opremi proizvode mnogi različiti proizvodi, smjesa može sadržavati tragove glutena. Čak i beznačajni ostaci te tvari mogu biti opasni za djecu s celijakijom ili za one koji su alergični na gluten.

Inače, dječja hrana "Baby-3" je sigurna i korisna. Mješavina može biti opasna samo za djecu s posebnim značajkama ili s nepravilnim skladištenjem, pripremanjem, kršenjem pravila o radu, u slučaju oštećenja ambalaže i prodora bakterija u proizvod. Ali ovo je štetu apsolutno sve hrane koja se pogrešno pohranjuje i koristi.

Pro i kontra ove mješavine

Prednosti bebe mlijeka "Baby-3":

 • Lactobacilli, koji poboljšavaju probavu djeteta, pomažu nezrelom gastrointestinalnom traktu da uspješno razbije, probavlja i apsorbira hranu iz "odraslog" stola, prilagođavajući mali organizam na razne namirnice.
 • Minerali ispunjavaju potrebu rastućeg organizma u soli i željeza, što sprečava pojavu mnogih bolesti, kao što je anemija.
 • Bogat kompleks vitamina pruža puni razvoj djetetovog tijela tijekom aktivnog rasta.
 • Prisutnost vitamina D, koja je uključena u prevenciju rakom.
 • Jednostavnost pripreme.
Nedostaci ovog mlijeka za bebe uključuju:

 • Nijedan proizvođač nije preporučio skladištenje. Prehrana treba koristiti odmah nakon pripreme. Ne možete pripremiti smjesu za buduću uporabu.
 • Mogu se pojaviti mali ostaci glutena u proizvodima, što je opasno za djecu s alergijom glutena i celijakijom.

Dječja hrana "Baby-3" preduvjet je skladnog i sveobuhvatnog razvoja i razvoja djeteta od 1 do 3 godine. Smjesa sadrži sve potrebne tvari za malog čovjeka i doprinosi njegovom zdravlju.

Baby mlijeko Nutricia Baby 3 - pregled

Mlijeko za bebe 3 za djecu od 12 mjeseci pokazalo se dobrom dojenčadom za bebe. Uzalud se bojala i zabrinula

Dobro došli!

Mi smo umjetnici od 2 mjeseca i znamo iz prve ruke što je odabir prikladne dojenčadi za dijete. Prva mješavina bila je Nan 1, a onda smo samo sjeli na Nutrilon 1, Nutrilon 2, zbog velike ludosti koju sam prenio u ne-žene, a kad se želim vratiti u Nutrilon 2, nije bila na prodaju. Morao sam riskirati i kupiti mješavinu Baby 3.

Bilo je puno straha, ali ništa nije bilo. Iz nekog razloga, u mom području u svim ljekarnama, trgovine su nestale od prodaje Nutrilona. To je cijela, i 1, 2, i 3 nikada nije. Moja se majka volontira da nas kupi Nutrilon, ali mogla je doći samo vikendom, ali prije vikenda je bilo nešto za jesti.

Čuo sam puno o Bebi. Glasine su bile različite, a ne sve duga. Mnogi su mučeni, ali mnogi su pohvaljeni. Tko ima obiteljski proračun koji pucaju na šavovima, djeca su prenesena u ovu smjesu i djeca ga mirno piju. Svi pojedinačno. No, bilo je zastrašujuće prenijeti dijete u ovu smjesu, iako je dijete već odraslo.

Na koncu sam iskoristio priliku i ispostavilo se da je Baby Milk 3 prilično dobar proizvod za dječju hranu. U aplikaciji postoje neke nijanse, ali nisam primijetio iskreno nedostatke u probavi ili zdravlju djeteta.

Metoda kuhanja neće iznenaditi nikoga. Jednostavno je i izravno. Mješavina se razlikuje od nutrilona u pripremi. Prvo se ne otopi odmah. Ako se dodate nutrilon u vodu i otapa se, miješa se, tada se beba treba aktivno potresati, a zatim pustiti da stoji i ponovno se protrese. Može pjenuti malo, ali pjena brzo potkopava.

Potrebno je pripremiti smjesu odmah prije nego što ga dajte djetetu. Činjenica je da se hladi i postane tako masno, dijete neće piti hladno ako iznenada napustite pola sata da stojite. U skladu s tim, boca treba odmah oprati, odmah ukloniti ostatke. Ovo pišem iz razloga. Upravo sam vidio u jednom pregledu kako je mama pripremila smjesu i ostavila je do jutra da stoji. I ujutro je bila ogorčena da je mješavina prekinuta. Pa, prokletstvo, ozbiljno? Ne, dobro si bio previše lijen za pranje, ali da pomiješaj smjesu.

Ne šutim zbog činjenice da takva bočica mora biti sterilizirana tek kasnije, ali općenito neće biti moguće piti od djeteta ako je plastična. Sada vjerujem da plastična apsorbira sve. Boce Vaughn Avente počnu bocavati od nutrilona čak i nakon pranja, a tu je i mješavina kiselog. Što se mene tiče, sramno je prijaviti takvu pogrešku na cijelom internetu i kriviti smjesu. Izraženo))

Moja je kava dva puta dnevno mala smjesa bebe (noću bi mogla tražiti treći put). U vrijeme spavanja nije htjela piti mješavinu, samo vodu, a zatim i neku vrstu osobnog bzik (). Sada pije i vodu prije odlaska u krevet. No, noću je pojela samo mješavinu. Nakon što je voda počela vikati, jasno me optuživala kroz san svih grijeha.

Sastav nutrilona se razlikuje, ali ne tako kritičan. Recimo, palmino ulje ne iznenađuje, ali bilo koji L - može biti više. Imajte prijatelja djeteta ovu mješavinu od rođenja. Potpuno dobro hranio dijete i nema problema s probavom. Uspjela je savršeno.

Naša stolica je postala češće u točno jednom trenutku. Obično, kći ima jedno putovanje, dva su na malom. Mislim da ovo nije loše.

Aroma mješavine je ugodna, ali ima okus poput nekakve masnoće. Možeš piti, ali mislim da zbog toga nisu sva djeca pristala piti ovu smjesu. Nakon nutrilone za mene, nije bilo jako poznato. Djeca se navikavaju na to. Da, i ona je slatka.

Nisam usporedio za svaki sastojak s nutrilon, nekako nije bilo želje, ali omjer postotka je otprilike isti. Smjesa je jeftinija, ali ne i gore.

Ali pakiranje - to je siromaštvo nevolje. Još gore nego nestozhena. Imam veliki paket, veliki paket koji se ne zatvara ni s čime, a sam karton ima utore svugdje. Ovo je raj za bilo koji mrav))). Nemoguće je upotrijebiti, odmah morate uliti smjesu negdje.

Realno je upisati mješavinu, a vi ćete morati skinuti slajd gotovo prstom)). Izgubio sam nekoliko puta i izlio u staklenku nutrilona.

Imam na slici ostatke mješavine od dna pakiranja. Nešto ranije za recenziju nije mislilo na sfotkat. U normalnom stanju, smjesa je mrvljiv, može prašina kada se ulijeva u bočicu.

Dijete mlijeko Dječja kćer pila je oko 1,5 mjeseca. Ostavili smo ga jer je kupljen nutrilon i imam više povjerenja u nutrilon. Ali cijelo vrijeme smjesa nije uzrokovala nikakve alergije ili probleme s stolicom. Naprotiv, u našem slučaju s tim pitanjem, nekako je postalo još bolje. Dijete je mokrao mlijeko noću bez problema, nije odbila. Dobivena težina bila je normalna, iako su bili očiti problemi s njim.

Mogu reći da je beba dobra kombinacija. A ako dijete nije alergično, onda je sasvim moguće kretati se, osobito od nutrilona. Ove smjese su obje s palminim uljem i za probavu djece neće postati stres.

Preporučujem smjesu! Iako naše iskustvo nije bilo dugo, ali ako nas nije vodio Nutrilon, mogli bismo jesti na bebi. Ne mislim da je to opasno i jeftino. Zbog cijene još uvijek možete raspravljati. U velikom staklenku ima manje od grama nego u staklenku nutrilona, ​​cijena je niža. I tako, gotovo su u jednoj kategoriji, pogotovo kada se radi o popustima.

Želim vam da pronađete svoju mješavinu i nikad ga ne promijenite.

Baby mlijeko Baby 3 600g od 12 mjeseci

Suho mlijeko piće s prebiotika "baby mlijeka 3" beba. Za hranjenje djece od 12 mjeseci.

Bez upotrebe šećera Ne osigurava se nikakva boja Bez umjetnih aditiva Bez GMO-a Preporuka Nacionalnog programa prehrane djece * 200 ml na dan Vitamin i mineralni kompleks Kada je dijete stari jedno godine, on nastavlja aktivno rasti i razvijati, au usporedbi s odraslima povećane zahtjeve za vitaminima i mineralima. Od uobičajene hrane dijete ih ne prima u dovoljnim količinama. Dodatak prehrani djeteta s hranjivim tvarima potrebnim za njega pomoći će bebinom mlijeku Baby. Prema Nacionalnom programu za optimizaciju prehrane za djecu od 1 do 3 godine *, dječje dnevne mliječne masti trebalo bi se sastojati od 400-450 ml mliječnih proizvoda, uključujući 200 ml dječjeg mlijeka pića od 3 ili 4 razine. Od 200 ml dječjeg mliječnog napitka dijete će primiti (u usporedbi s kravljim mlijekom):

- 5 puta više željeza

- 2 puta više vitamina A

- više vitamina D *

Nacionalni program za optimizaciju prehrane za djecu od 1 do 3 godine u Ruskoj Federaciji.

VAŽNO:

 • Dojenje je poželjno za hranjenje male djece.
 • Prije uporabe proizvoda obratite se stručnjaku.
 • Nepridržavanje uputa za pripremu i pohranjivanje pića može naštetiti zdravlju djeteta.
 • Nije dopušteno imenovati djecu alergičnu na bilo koju komponentu koja je dio proizvoda.
 • Nemojte nikada ostaviti bebu sama za vrijeme skrivanja.
 • Za dječju hranu.

OPREZ:

 • Kuhajte hranu neposredno prije uporabe!
 • Nemojte koristiti ostatak hrane za naknadno hranjenje!
 • Nemojte zagrijavati piće u mikrovalnoj pećnici kako biste izbjegli stvaranje vrućih grudica u proizvodu.

Nikad ne dodajte dodatni prah ili bilo što u pripremljeni napitak. Informacije o proizvođaču: JSC "Podružnica" Istra-Nutricia ". Rusija, 143500, Moskva regija, Istra, ul. Moskva, 48. Pakiranje BIB kartona (A) Proizvedeno i pakirano: (dan, mjesec, godina, sat, min) - vidi dno pakiranja. (B) Prilagodite - pogledajte donji dio pakiranja. Pakiranje BIB kartonski oblik 1200 g (A) Proizvedeno i pakirano: (dan, mjesec, godina, sat, min) - vidi na bočnoj strani pakiranja. (B) Prikladno za - vidjeti na bočnoj strani pakiranja. Uvjeti skladištenja Proizvod se pohranjuje na temperaturi od 0 ° C do 25 ° C i relativnoj vlažnosti od najviše 75%. Nakon otvaranja vrećice, spremite proizvod na suhom mjestu, ali ne u hladnjaku, čvrsto zatvoren, ne duže od 3 tjedna. Mjerenje žlice unutar kutije.

NAČIN PRIPREME:

1. Operite ruke i sterilizirajte bocu i dude.

2. Kuhajte vodu. Zagrijte do 40 ° C.

3. Prema tablici hranjenja, izmjerite točnu količinu vode i ulijte u steriliziranu bočicu. Nemojte ponovno koristiti prokuhanu vodu.

4. Obavezno koristite isporučenu mjernu žlicu. Procijedite isparenu žlicu s kipuću vodu, osušite. Uklonite brdo suhog napitka sa stražnjim nožem

5. Dodati točnu količinu mjernih žličica pića u vodu. Dodavanje više ili manje od iznosa navedenog u uputama može prouzročiti štetu zdravlju vašeg djeteta.

6. Zatvorite bocu i dobro protresite sve dok se prah ne otopi. Skinite poklopac i stavite bradavicu na bocu.

7. Provjerite temperaturu gotovog napitka na unutarnjem zglobu (37 ° C).