Trebao sam staviti u krevetić, igralište za novorođenčad: pregled modela i mišljenja

Rođenja

Za dobre i brižne roditelje, glavni zadatak je osigurati da njihova beba uvijek bude u dobrom raspoloženju i, kao što znate, dugotrajan i zdrav san pridonosi tome.

Dječji krevetić je jedna od glavnih sastavnica zdravog i zdravog sna. Danas mame i tate vole više praktičnih i višenamjenskih proizvoda.

To im pomaže ne samo uštedjeti novac nego i uštedjeti prostor u sobi. Ležaljke - najbolji primjer ovoga.

Što je ovaj namještaj i zašto je to potrebno?

Dječja soba je moderni dječji namještaj koji kombinira nekoliko funkcija istodobno, služi djetetu ne samo kao mjesto za spavanje, već može igrati i ulogu prostora za igru ​​i buđenje djeteta. Najugodnije je da može osigurati sigurnost djeteta u prirodi ili u zemlji kada je ostao sam na svježem zraku.

Ovaj krevet je vrlo udoban, stabilan, praktičan. Najčešće, sve stabla arene su izrađene od savijanja aluminijskih materijala, koji je prekriven skupom tekstila, također možete naći komada drveta. Ručke pomažu djeci da ustanu s podrškom i budu uspravne. Starije dijete uči prohodati uz podlogu, prianjajući se na te olovke.

prednosti

Ako se usporedite s normalnim krevetom, kreveti za krevete su vrlo praktični u smislu kretanja, a mogu se lako presavijati. Takvi su modeli sastavljeni prema krovnim pravilima. Mehanizmi preklapanja i odvijanja vrlo se jednostavno i brzo pojavljuju.
Također takvi kreveti arene samo za prijevoz na bilo kojem mjestu.

mane

Glavni nedostatak ovih modela je - spajanje prostora za spavanje i igranje. Mnogi tvrde da bi u budućnosti dijete moglo imati poteškoća s spavanjem stjecanjem navike igranja u krevetiću. Ovi kreveti su manje poznati i higijenski - tkanina sa strane sakuplja puno prašine.

Za jeftine modele, proizvođači koriste isključivo sintetičke materijale, koji danas uzrokuju alergije kod mnogih djece. Od najvišeg nivoa dijete brzo raste, a na nižoj razini mora spavati gotovo kao na podu, što je vrlo nepoželjno u zimskoj sezoni.

Top 5 najboljih modela i njihovih fotografija

Noony cubby

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila. Postoje dvije razine podešavanja visine dna.
 • Dimenzije (LxWxH) -125x65x76 cm.
 • Pro - lagana težina, tu je torba za nošenje, mnogo privitaka.
 • Cons - ne pogodan za malu sobu.
 • Cijena - 5 399 rubalja.

Ovaj model će biti izvrsna akvizicija za roditelje, što će ih oduševiti ne samo svojim izgledom, nego će također postati sigurno mjesto za igru, spavanje i odijevanje djeteta.

Za novorođenčad, mjesto za spavanje postavljeno je na drugoj razini. Kako bi majka olakšala opuštanje djeteta, programeri su imali funkciju vibrirajuće bolesti kretanja i mobitela sa svijetlim, vješanjem igračaka. Za starije bebe, zabrinutost se približava.

Sretan dječji martin

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 128x71x76 cm.
 • Pros - maksimalna težina do 25 kg, prisutnost drugog dna za novorođenčad, uključujući prstenove.
 • Konzola - teška montaža.
 • Cijena - 3 899 rubalja.

Lijepa igrivica Happy Baby Martin, lako postaje udoban i udoban krevet. Izrađena od modernih, laganih materijala. Tekstili su prilično meki i praktični za upotrebu. Maksimalno opterećenje na gornjoj razini (krevet) - 9 kg, na donjem dijelu (igralište) - 25 kg.

Velike bočne stijenke mrežaste tkanine pružaju dovoljno osvjetljenja za dijete, ventilaciju, a kroz njih roditelji mogu gledati dijete tijekom spavanja i budnosti. Kretanjem kotača u prostoriji postaje lakše i prikladnije. Sva opasna mjesta su prekrivena slojevima.

Noony prijatelji

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x76x76 cm.
 • Pro - zahvaljujući tvrdom dnu djeteta, neće biti nikakvih problema s kralježnicom, uz sve ide glazbenu pratnju, vibracije i rasvjetu.
 • Cons - mali izbor raznih boja i dizajna.
 • Cijena - 6220 rubalja.

Univerzalan dječji krevetić biti će prvi asistent majke u skrbi o djetetu. Opremljen je dnom koji može promijeniti njezinu razinu sazrijevanja mrvica. Tu je stalak za promjenu, opremljen bočnim odbojnicima, koji će omogućiti majci da mijenja dječju odjeću bez odlaska s mjesta spavanja. Bit će lakše gurati bebu s funkcijom vibropationa.

I tako da dijete ne propusti, zabavit će ga suspenzija s igračkama i glazbenim mobitelom. Osim toga, arena Noony Friends ima bočna vrata s patentnim zatvaračem kroz koji će se malo nervjstvo moći samostalno penjati u svoje udobno rekreacijsko područje. Proizvod se lako nabacuje poput kišobrana.

Sretna beba laguna

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) - 110x80x85 cm.
 • Pluses - komplet sadrži igračke, lako se kretati po stanu.
 • Cons - ne mijenja tablicu.
 • Cijena - 7100 rubalja.

Ovo je model dječje igralište 3 u 1, dječja igraonica s drugom dnom, stolica za ljuljanje, igralište za igre. Dječja kočnica je lako pričvršćena na drugo dno s patentnim zatvaračem, što vam omogućuje da okrenete mjesto za igru ​​u ugodnom i udobnom krevetu.

Majka može pomoći da se dječja beba sklope s dva lako uklonjiva luka, koja se nalaze na bočnim stranama arene, zaštićena su silikonskim oblogom, što čini bolju smrt i meka. Za zabavu mališan će pomoći luk s igračkama, koji je lako ukloniti, koji će oprati igračke ili objesiti nove.

Capella Sweet Time

 • Proizvodni materijal - okvir od metala i plastike, zidovi iz tekstila.
 • Dimenzije (LxDxH) -126x66x62 cm.
 • Pro - udoban, ugodan izgled i multifunkcionalni, dolaze zajedno s madracom, udobnim džepovima, igračkama.
 • Cons - nije dovoljno mekana podnica.
 • Cijena - 3 730 rubalja.

Njegove bočne zidove izrađene su od mrežice koja omogućuje prolaz kroz zrak kroz koji će se majka i dijete savršeno vidjeti.

Dječja dječja dječačka jakna ima dno, kao i gornji dno za djecu do 4 mjeseca. Tu su i kotači koji vam omogućuju lagano pomicanje po sobi. Arena je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala, brzo i jednostavno se montira, montira kompaktno i lako se pohranjuje i transportira.

Savjeti za odabir varijante u vrtiću

Dječje igrice za novorođenčad trebaju biti pouzdane pa ih pažljivo odabrati.

 1. U početku moramo paziti na stabilnost modela. Uostalom, beba će rock proizvod, ali to mora podnijeti.
 2. Također je vrijedno istaknuti pri odabiru rešetke, ako ga uzmete klasično, onda će dijete moći samostalno rasti na njemu, a ponekad i paket euro rupa također je uključen u paket.
 3. Važno je odabrati ekološki prihvatljiv materijal, jer se radi o zdravlju djeteta. Obratite posebnu pozornost na vrstu presavijanja, to bi trebalo biti "kišobran" ili "knjiga".
 4. I, kako je praksa pokazala, pitanje oblika također je od velike važnosti prilikom odabira, ali to je osobna želja svih. Pravokutne krevete za igle pogodnije su za kriterij uštede prostora. Njihova visina je od sedamdeset do stotinu deset centimetara, a prosječna visina je osamdeset centimetara, savršeno vam omogućuje da vidite dijete i pouzdanije.
 5. Također je važno usredotočiti se na težinu proizvoda. Ako postoji obiteljski automobil i pravilo je da putuje s djetetom prirodi ili da posjeti, onda bi bilo racionalnije kupiti kilogram od pet ili sedam razmjerno, to nije tako teško transportirati.

Prema programerima i modelima, na krevetiće se mogu pričvrstiti sljedeći atributi:

 • mijenjanje tablice;
 • glazbena pratnja;
 • noćno svjetlo;
 • mreža protiv komaraca;
 • krov;
 • police za dječje sitnice;
 • zglobni krov i mehanizam ljuljačke;
 • luk s igračkama itd.

zaključak

Svi znaju da će ljubavni i brižljivi roditelj odabrati najbolje za svoju bebu. Kupnja ognjišta je prednost roditeljima koji vole putovati, koji imaju blizanke, a za sve roditelje koji se brinu za sigurnost, udobnost za bebu i mir za sebe. Bed arena - prvi osobni prostor mrvica, njegov mali, ugodan mali svijet.

Arenu za novorođenče

Rodom djeteta, roditelji moraju razmišljati o tome kako opremiti vrtić, jer u sobi za bebu sav namještaj treba biti atraktivan, ali i kvalitetan i siguran.

Značajke i prednosti

Ako ne znate što kupiti na prvom mjestu - dječji krevetić ili malu, onda pogledajte kombiniranu opciju. Kreveti su se pojavili relativno nedavno pa nisu imali vremena procijeniti njihove prednosti.

Najvažnija prednost ove vrste dječjeg namještaja jest da je univerzalna. Dijete u spremištu može provesti dosta vremena: spavati noću, igrati se tijekom dana i biti potpuno sigurni. Krevet se lako pretvara u igralište. Najčešće je izrađena od plastike, dopunjena tkaninom i mrežicom.

Zahvaljujući izdržljivom okviru i upotrebi trajnih tkanina, krevet se izdržava puno. Većina modernih kreveta ove vrste dodatno se isporučuju s džepovima gdje možete staviti igračke i dječju dodatnu opremu. Radi lakšeg kretanja postelje, može se isporučiti s kotačima.

Kreveti za novorođenčad

Danas, prije rođenja djeteta, roditelji razmišljaju o kupnji redovnog krevetića ili igrališta. Bez odgovarajućeg iskustva u podizanju djece teško je napraviti pravi izbor. Najprije treba procijeniti prednosti i nedostatke svake varijante namještaja. Pravilno igralište za novorođenče zajamčeno je da traje više od jedne godine i ostat će i za sljedeću generaciju.

Značajke dizajna

Jedna od glavnih prednosti ove opcije je mogućnost korištenja kao igranja. Dječji krevetić sastoji se od aluminijske postolja, preko koje se pruža mekana i praktična tkanina. Može biti čvrsta ili u obliku rešetke. Gotovo svi modeli imaju kotače. Zahvaljujući njima, igralište će se lako premjestiti na novo mjesto gdje će dijete biti pod nadzorom mame. Mrežni dio može uvijek biti blokiran ventilom.

Roditelji na stablu i njihova djeca će dugo moći koristiti. Prva četiri mjeseca morat će koristiti podignuto dno. Zahvaljujući tome, roditelji mogu bez napora uzeti mrvicu u svoje ruke. Nakon što dijete uči da se prevrće i puze, ognjište će moći ograničiti njegovo kretanje. Međutim, to će zahtijevati pomicanje dna na dno.

Arena se smatra potpuno sigurno mjesto ne samo za spavanje nego i za igre. U pravilu se može kontinuirano raditi do tri godine.

Pažljivo proučavanje dizajna može razlikovati sljedeće prednosti:

 • Namještaj istodobno izvodi nekoliko funkcija. Dijete može spavati u njoj, igrati. Neki roditelji uspijevaju koristiti garderobu kao stol za presvlačenje.
 • Trošak je u prihvatljivom rasponu.
 • Kompaktna veličina omogućuje prikladan transport.

Međutim, ovaj model ima nekoliko nedostataka:

 • Na istom se prostoru igra i spava.
 • Za proizvodnju jeftinih modela koriste se isključivo sintetički materijali, a na madracu je preklop.

Slobodan prostor

Dječja igračka treba kupiti samo ako se dijete osjeća prostrano u njemu. U jednom od razdoblja odrastanja, on će puzati i kretati u njemu bez prepreka. Pravilni tjelesni razvoj moguć je samo ako njegovi pokreti ne budu sramežljivi. Manege bi trebao biti omiljeno mjesto, a ne zatvor.

Visina stranica je fiksna u rasponu od 70 do 110 centimetara. Prema mnogim mama, najkomjernija visina je 80 centimetara. Najbolje je odabrati drugu vrijednost ako roditelji imaju nekonvencionalnu visinu.

U dječjoj trgovini možete pronaći nekoliko opcija za veličine dna. Mogu biti pravokutni, kvadratični i drugi. Nedavno su na tržnici nastali i kutni modeli. Preporuča se kupovati samo u slučaju slojevitih uvjeta stanovanja.

Sigurnost: ključni kriterij

Roditelji ne smiju zaboraviti da u krevetiću dijete ne bi trebalo biti prijetilo. Kada kupujete važno je obratiti pažnju na dizajn - ona mora biti održiva. Arena će morati izdržati određenu težinu, stoga nije dopušteno kupiti krhke uzorke. Osim toga, valja napomenuti da gotovo sva djeca vole gurnuti krevet. Ako je dizajn nepouzdan, onda ga može dobro preokrenuti.

Jednako je važna kvaliteta gradnje. Ovisi o njezinoj snazi. Svi pričvrsni elementi i spojevi moraju biti visoke kvalitete. Osim toga, skriveni su od djeteta posebnim elementima bez plastičnih kutova.

Sve stavke koje dijete koristi ne smiju imati oštre kutove. Dopušteno je kupiti samo proizvode iz prirodnih materijala.

Glavni zadatak roditelja je da dječji dopust u areni bude potpuno siguran. Da biste to učinili, razmotrite sljedeće preporuke:

 • Struktura mora biti snažna i stabilna.
 • Visina stranica se odabire ovisno o dobi mrvica. Važno je stvoriti uvjete kako ne bi mogao pasti van. Optimalna vrijednost je 80 centimetara.
 • Svi rubovi i kutovi koji mogu prouzročiti ozljedu moraju biti čvrsto zapečaćeni.
 • Najbolje je odabrati mekani materijal za oblaganje dna i strana.
 • Prije kupnje trebali biste provjeriti snagu rešetke. Ne smije se sagati. Trebali biste odabrati opciju s malim ćelijama. U ovom slučaju, mrvica se može osjećati što udobnije. Oni također ne bi trebali držati gumbe ni prste.
 • Ako su roditelji odlučili kupiti ručku, tada bi udaljenost između pojedinih segmenata trebala varirati od 5 do 6 centimetara.
 • Nakon uporabe kotača, treba ih čvrsto učvrstiti.
 • Za šivanje treba koristiti samo prirodne materijale. U njihovom sastavu ne mogu biti boje ili sintetici koji mogu uzrokovati alergije. Roditelji imaju pravo zatražiti od prodavatelja potvrdu o pojedinačnoj robi.
 • Nosač bi trebao biti presavijen samo s pouzdanim stezaljkama. Ne može se zatvoriti u trenutku kada je mrvica u njemu.

Značajke izbora materijala

Trkač je proizvod koji se sastoji od materije i metala. Također možete pronaći slučajeve drva.

Neki roditelji odlučuju o modelu tkanine. Prikladan je i jednostavan za brisanje. Mnogi proizvođači pokrivaju dno podmornice. Ako dijete iznenađuje, može se bez ikakvih problema prati. Na primjer, dovoljno je prati gustu tkaninu od kišnog kabela pod vodom i obrišite ga suhom krpom. Djeca također vole grditi šumom tijekom rasta prvih zubi. Mommies bi trebao odlučiti za materijal koji ne šuška. Inače, mrvica neće moći u potpunosti uživati ​​u njegovom snu.

Nije dopušteno zaustavljanje izbora na materijalima s štetnim nečistoćama. Otrovne tvari mogu izazvati alergijsku reakciju. Za arenu mora koristiti posebnu rešetku. Na drvenim elementima ne smije biti mrlja. Kao što je strana koristila tkaninu ili drvene pregrade.

Ako roditelji odluče za tkanine, onda je dijete zajamčeno da ih ne može pogoditi. Mama se ne bi trebala bojati zbog pogrešnog mišljenja da kad gleda kroz mrežu, vid djeteta može se pogoršati. Ta je teorija znanstveno razorena.

Ako je ograda drvena, onda će roditelji morati stalno brinuti o djetetu. Može pasti u bilo koje vrijeme i teško ih udariti. Međutim, moguće je izbjeći situaciju ako ih pretražujete mekom krpom. Ako to nije moguće, uobičajeni pokrivač će se ugasiti. Jednako je važno i dizajn ovog elementa. Pozornost treba posvetiti udaljenosti između dviju susjednih štapova. Ne smiju stavljati ruke i noge mrvica. Ne smijemo zaboraviti da glava djeteta također ne bi trebala proći.

Rješenje u boji

Dijete nakon rođenja prida pozornost na sve detalje svijeta oko sebe. Roditelji ne bi smjeli kupovati predmete koji su previše svijetle boje, što će kasnije biti stalno s njim. Kisele boje stvaraju previše emocionalnog stresa, što može negativno utjecati na cjelokupno zdravlje mrvica. Negativan stav manifestira se u obliku iritacije i plača.

Prilikom odabira dizajna za dječju sobu preporuča se zaustavljanje izbora u neutralnim bojama. Pomoći će vašem djetetu da se opusti i da se dobro odmori.

Dodatne značajke

Multifunkcionalnost je uvijek prioritet pri odabiru bilo kojeg namještaja.

Danas, igralište može kombinirati krevet, igralište i stol za presvlačenje. Najbolje je ako se brzo razvije. Dodatna prednost smatra se malom težinom. U ovom slučaju, namještaj se može lako prenijeti. Uostalom, čak i na posjeti, mrvica bi se trebala staviti u krevet u ugodnom okruženju. Manege možete uzeti sa sobom u prirodu ili vikendicu.

Obrazovanje i osposobljavanje za režim

Vrlo je prikladno ako dijete spava i igra uvijek na jasno određenom mjestu. U budućnosti, to će omogućiti da se brzo navikne na raspored i dovede do točnosti. Po potrebi se kočnica može lako premjestiti u drugu sobu. U tom slučaju beba se brzo obnavlja pod promijenjenim uvjetima.

Sam dizajn trebao bi ukazivati ​​na mogućnost prijenosa namještaja u drugu sobu. Na nekim modelima na ovom slučaju dobivaju se posebni kotačići. U ovom slučaju, nema potrebe trošiti dodatne sile na transport. Međutim, ako je ogradica u statičnom položaju, morat će ga blokirati.

Proizvođači pokušavaju opremiti krevete mrvice što je prikladno i zanimljivo što je više moguće. Oni uključuju ne samo praktične, već zanimljive i ugodne naprave.

Položaj dna lako se mijenja u gotovo svim modelima. U pravilu, postoje tri mjesta. Prvi je za bebe, drugi je za sjedeće dijete, a treći se koristi ako mrvica već hoda.

Za razvoj mentalne aktivnosti preporučuje se uporaba posebnog tepiha. Uključeno je ili se može kupiti odvojeno.

Mama je zajamčena da voli džepove ili patentne zatvarače na bočnoj strani igrališta. Prikladni su za pohranjivanje stvari ili posebnih pribora za brigu o mrvicama. U tom će slučaju uvijek biti pri ruci. U procesu odrastanja beba će biti zainteresirana za trošenje vremena na strani vrata tkanine. Rupa se pojavljuje poništavanjem zatvarača ili gumba.

Skupni modeli svakako u svom sastavu uključuju posebnu igračku na luku. Može se zamijeniti noćnim svjetlom, vrtuljkom ili drugim vješalicama. Prikladno je gurati bebu s elektroničkim sustavom koji je posebno stvoren za tu svrhu. Ne smijemo zaboraviti da su djeca umirena melodijama ili zvukovima prirode. Može se igrati pomoću posebnog zvučnika na krevetu.

Korisni savjeti za poučavanje djeteta u ogradu

Mišljenja o dobi u kojem bi taj proces trebao započeti su radikalno različiti. Neki roditelji radije to rade od rođenja, drugi - čim dijete nauči samostalno sjediti. U prvoj fazi dopušteno je samo nekoliko minuta ostaviti mrvicu. U areni bi trebao biti dovoljan broj igračaka koje dijete može zauzeti. Ne zaboravite da im nije dopušteno uzeti ih s kolica ili nekog drugog mjesta. Nakon pet minuta, dijete bi se trebalo prebaciti na njegovu uobičajenu kolijevku ili pokupiti. U areni se ne može dugo ostaviti bez nadzora. Samo će postupno postati svjestan činjenice da će se njegova majka vrlo brzo vratiti.

Interval u areni trebao bi polako porasti. Dijete se ne bi smjelo osjećati napušteno. Roditelji se preporučuju za kupnju posebnih igračaka koje će uvijek biti u areni. Do danas se mnogi modeli prodaju s posebnim madracem koji u svom sastavu ima kompleks zabavnih i zabavnih igara. Zahvaljujući tome, moguće je nekoliko puta povećati interes mrvica. Važno je naučiti da će se roditelji vratiti čim se igra.

Manege ne bi smio postati zatvor. Djeca bi trebala stvoriti najudobniji i povoljniji uvjeti. Najbolje od svega, ako oni sami žele biti tamo. Mama treba paziti na emocionalno okruženje. U prisutnosti skandala i tantrums, jasle u igralište je odbijen za određeno razdoblje.

Bebe dobivaju puno emocija od bilo kakve akcije. Na primjer, oni se iskreno mogu radovati na novoj igračkoj, a zatim se brzo umoriti. Iz igre u areni dobivaju dodatna pojavljivanja. Međutim, ako mama gleda prve znakove apatije i umora, onda bi trebala staviti bebu na spavanje. On će se moći opustiti i dobiti snage za nova iskustva.

Arenu je dopušteno koristiti dok dijete ne teže više od 14 kilograma. Roditelji bi ga trebali paziti, čak i ako je on u njemu. Postoje slučajevi kada djeca izađu iz zgrade. U tom će slučaju morati napustiti daljnji rad.

Igračke za novorođenčad

© 2006-2018. Antonchik.ru - dućana. Sva prava pridržana. Skrećemo pozornost na činjenicu da su sve informacije (uključujući cijene) na ovoj web stranici samo u informativne svrhe i ni pod kojim okolnostima ne predstavljaju javnu ponudu određenu odredbama članka 437. stavka 2. Građanskog zakonika Ruske Federacije.

Poštovani korisnici!

Naša mrežna trgovina radi satima, možete naručiti u bilo kojem trenutku prikladnom za vas!

Konzultanti na telefon 8-495-988-00-78, 8-925-211-04-34, 8-925-211-04-35 prihvaćaju narudžbu ili daju detaljne informacije o proizvodu svakodnevno od 9.00 do 18.00 od ponedjeljka do petka. Subota i nedjelja su slobodni dani.

Nakon postavljanja narudžbe, operater internetske trgovine će vas kontaktirati kako bi potvrdio i razjasnio narudžbu, dogovorili dan i vrijeme isporuke. Ako vikendima nudite narudžbu, operator će vas kontaktirati na dan postavljanja narudžbe i dogovoriti isporuku za najbliži radni dan.

Kreveti za igračke

Želite li dobiti popuste do 70%

znate o promocijama, natjecanjima i sastancima?

Radimo za one koji imaju sreću kod kuće

O tvrtki

Posebni projekti Babadu

Centar za korisničku podršku

zajednica
sretni roditelji

Mobilna aplikacija

© Tvrtka "Babadu" 2009-2018. Online hipermarket dječjih dobara.

Sva prava pridržana.

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića kako bismo vam olakšali vašu upotrebu.

pridružite se sretnom klubu roditelja

i dobiti popuste

Uvijek možete otkazati pretplatu ako vam se to ne sviđa.

Odabir igrališta za novorođenčad: vrste, pregled modela, recenzije roditelja

Imanje djeteta ne oslobađa ženu od kućanskih poslova. Nažalost, u tom razdoblju također morate čistiti, kuhati i raditi druge kućanske poslove. Da biste radili oko kuće bez straha za zdravlje djeteta, trebate dobiti igralište. Suprotno popularnom mišljenju, subjekt je neophodan i koristan. Može se koristiti ne samo kod kuće, već i za posjet ili prirodu.

Arena vam omogućuje da se usredotočite na svoje vlastite poslove, a da klinac neprestano rastresi. To štedi vrijeme, omogućuje brže dovršavanje posla. Osim toga, ne možete se bojati da će beba dobiti ozljede, opekline, rezove ili staviti male dijelove u usta. Manege vam omogućuje da zaštitite svoje dijete od crijevnih infekcija, koje su lako podići, budući da su u ne-dezinficiranom prostoru. Pogrešno je vjerovati da se umjesto toga može koristiti krevet. Teško je vrijedno podučiti dijete da igra gdje treba normalno spavati.

Dječja novorođenčeta: tipovi

Proizvođači nude dvije vrste igrališta - samo igračke i dječje igračke (kolijevka za novorođenčad). Drugi je tip posebno prikladan za one koji često putuju s djetetom, ostanu na zabavi ili na dasci. To je prilično jednostavno pretvoriti ovu vrstu u krevet, nema potrebe odvojeno voditi brigu o vezu za dijete. Istina, to se može koristiti samo za prva četiri mjeseca. Imaju zidove tkanine. Obično imaju nekoliko mrežnih prozora.

Igračke se razlikuju po vrsti sklapanja. Kreveti za igraonice mogu se prikupljati knjigom ili "kišobranom". "Knjige" imaju čvrsto dno, pa su glatko. "Kišobrani" sastoje se od nekoliko dijelova. Sklopljene knjige zauzimaju više prostora. Umbrella se jednostavno stavlja u redovitu torbu. Posebno pažljivi proizvođači nude promjenjivu ploču. Može se postaviti na vrh krevetića i koristiti kao što je namijenjeno.

Zasebna kategorija može se razlikovati od igrališta s drvenim letvicama, imaju stacionarni dizajn, ekološki prihvatljivi i sigurni. Međutim, ne mogu ih se presavijati, što čini transport vrlo teškim, a ako se površina slabo obrađuje, mogu se ostaviti krhotine. Prema riječima stručnjaka, važno je obratiti pažnju na udaljenost između letvica. Ne smije biti veći od 6 cm.

Manege ograda nema dno i plastični je ekran. Prikladno za djecu koja tek upoznaju hod. Starija djeca mogu lako ukloniti barijeru.

Manege s mrežastim zidom prilično je čest, ima malu cijenu u usporedbi s drugim vrstama, lagan i kompaktan. Možda su profesionalci na ovome kraju. Prema liječnicima oftalmologa, iznimno je štetno za dječju viziju da prouče takvu rešetku. Pogotovo ako ima svijetlu boju. U ekstremnim slučajevima, preporuča se odabrati presvlake u neutralnim bojama.

Igračke na napuhavanje nisu samo zaštitni uređaj, već i bazen. Obično se koristi ljeti na otvorenom. Zahvaljujući posebnom dnu, može se koristiti kao trampolin.

Obrasci arene su također vrlo raznoliki. Postoje:

Radi lakšeg transporta, proizvođači čine strukturu sklopivom. Po želji možete kupiti stacionarno. Obično je uređaj u najjednostavnijem mogućem radu, ne zahtijeva posebne napore za održavanje, ugradnju ili preklapanje.

Kako odabrati prtljagu za novorođenčad

Prema riječima stručnjaka, najviše ergonomske pravokutne igračke. Oni zauzimaju manje prostora, nagomilavaju se brže. Također je prikladnije pohraniti i transportirati.

Važno je uzeti u obzir da je za zdravlje djeteta bolje odabrati modele čije je dno na udaljenosti od 10-15 cm od poda. To će izbjeći prehlade. Također je potrebno osigurati da je dizajn stabilan. Obično se to postiže zahvaljujući dodatnim metalnim nogama u sredini. Ravnomjerno raspoređuju teret, a kočnica se ne opada, čak i ako je dijete na rubu.

Odabir modela mora se temeljiti na pokazateljima kvalitete. Dakle, ako se pretpostavljaju česti pokreti, onda je bolje odabrati lakši modeli. Velike i teške konstrukcije prikladne su za trajnu stacionarnu upotrebu.

Visina je bolje pokupiti od 70 do 80 cm. Ovisno o aktivnosti bebe, niskom zidu može brzo prestati biti ograda. U veličini možete odabrati samo na temelju dimenzija sobe u kojoj će se kočnica instalirati. U teoriji, što više prostora ima dijete, to bolje.

Ocjena najboljih igraonica, fotografija

Dječje krevetiće bebe (cijena 8000 p) istodobno se mogu koristiti za spavanje i igre. Apsolutno sigurna zahvaljujući mekim presvlakama, ima tvrdi dno, kao i poseban madrac. Opremljen držačima, koje beba uhvati prilikom uspravljanja. Ona ima dvije razine visine, za novorođenčad i više odrasle djece. Opremljen s kotačima, koji vam omogućuje jednostavno kretanje strukture. Set nudi luk s igračkama, kao i stol za presvlačenje. Krevet je lako sastaviti ili transportirati.

Kupaonice za kabinu Hauck baby park (cijena: 16.000 r) sastoje se od pet dijelova, ima oblik šesterokuta, stvara prostor od 122 cm. U budućnosti mogu se ugraditi opasne zone, kao što su kamin ili plinski štednjak. Jednostavno rastavljanje i sastavljanje. Vrata se otvaraju u oba smjera. namijenjen je dugotrajnom radu i uključuje posebni madrac.

Globex arena trg (cijena 2000 r) prostrana je, sigurna i prikladna, kako za bebu tako i za majku. Zahvaljujući transparentnoj ogradi omogućuje vam da cijelo vrijeme gledate dijete opremljeno posebnim držačima koji vam omogućuju da se podignete ili pomaknete. Dno i strane imaju prevlaku od uljnog premaza, što pridonosi njihovom jednostavnom čišćenju. Kompaktno preklopivo, jednostavno za pranje.

Košarica QIAOQIAO nalik je igralištu za bebu. Plastični dijelovi se lako sastavljaju i rastavljaju. Otporan na onečišćenje, lako se čisti. Vrlo atraktivan za djecu zbog svijetle boje. Stabilan i izdržljiv.

Igračke za recenzije novorođenčadi

Maria, 24, Moskva

Dugo je izabrala igralište za prvo dijete, zaustavljeno kod bebe. Znam da je potrebno stjecati, tako da dijete navikne na neovisnu zabavu. U principu, svatko je bio transportan, ali za mene je važno, jer dva mjeseca nakon rođenja odlazimo u zemlju cijelo ljeto, ali smo ga uzeli jer ima dvije razine. Dok dijete nije jako aktivno, koristila je gornji dio. Bolovi niskog leđa ne dopuštaju osobito nisko savijanje. Jako mi se sviđa da je ograda gusta, a ne mreža. Liječnik je rekao da su djeca škodljiva gledati kroz takvu rešetku.

Olga, 36 godina, Kazan

Pregled: Slijedeći savjete prijatelja, uzeo je igralište za Hauck baby Park. Volio sam da je lako transportirati, zauzima malo prostora, možete brzo rastaviti, okupiti. Zapravo je sve ovo. Naravno, to je sigurno za dijete, omogućuje vam poslovanje dok Danechka igra. Tijekom vremena, opremljen je ogradom za računalo. to je tako lako spasiti i dijete i skupu opremu od neovlaštenih zadiranja na dio malog stanodavca.

Valentinovo, 31, Belgorod

Pregled: Nije bilo moguće kupiti skupe ograde, ali želio sam dobiti najbolji model. Idealno za Globex. Nije teška, lagana za cestu, udobna, praktična. To je od izuzetne važnosti, jer je u tom razdoblju djeca snažnije mrlje, kao i sve oko sebe. Volim da se možete brinuti o djetetu s daljine dok radite svoj posao. On, također, kada me vidi, ponaša se mirnije.

Inna, 27 godina, Tyumen

Pregled: QIAOQIAO igraonica je voljela svijetlo dizajn i dizajn, izgleda kao Disney dvorac, dijete sretno provodi vrijeme u njemu, percipira ga kao vlastiti dvorac. Bez karamela - čokolade ne zasjeniti radost korištenja, lako čistiti, i što je najvažnije, dugo može zarobiti dijete.

Košarica za novorođenčad: koristan videozapis

Pri odabiru igrališta za dijete važno je zapamtiti da to mora biti ne samo udobno, nego i sigurno. Važno je napomenuti da kupnjom stavke unaprijed može biti velik pomagač za majku i najboljeg prijatelja djeteta.

Dječji krevetići

Kompaktna i prikladna opcija za dijete je krevet na razvlačenje. Takvi modeli su najprikladniji za aktivne igre i ugodan san za bebu. Oni se razlikuju po praktičnosti, kvaliteti, maloj težini, kompaktnosti i jednostavnosti upotrebe. Ako je potrebno, lako ih se može presavijati i polagati, što vam omogućuje da se sa sobom povučete sa sobom na igralište, u kuću ili da posjetite. A to znači da će se dijete uvijek osjećati kao kod kuće i zaspati bez ikakvih problema čak i na novom, nepoznatom mjestu. Tijekom budnosti dijete će moći igrati, puzati ili stajati u njemu i biti u apsolutnoj sigurnosti.

Značajke omiljenih dječjih kreveta

 • Takvi su proizvodi prikladni za djecu stariju od 3 godine i imaju univerzalne veličine. Izrađeni su od visokokvalitetnih i hipoalergenskih materijala i potpuno su sigurni za zdravlje djeteta.
 • Možete koristiti posteljinu za novorođenčad. Moderni modeli također mogu biti opremljeni stolom za presvlačenje, koji je vrlo prikladan i omogućuje vam uštedu prostora u dječjoj sobi.
 • Širok raspon dječjih proizvoda, robnih marki proizvoda Bomiko i Espiro i pomagala izravno od proizvođača omogućuju kupnju kreveta za šankove po niskoj cijeni. S još manjim financijama možete odabrati kvalitativni model koji će poslužiti više od godinu dana.
 • Raspon online trgovine little-moscow.ru predstavlja elegantne i moderne modele koji će stati u unutrašnjost svake dječje sobe.
 • Moguće je kupiti igralište s zanimljivim uzorcima koji će ne samo postati moderan ukras namještaja, već i omogućiti djetetu da razvije pozornost i maštu.

Ponuda od online trgovine little-moscow.ru

Tvrtka malo-moskva je službeni distributer europskih robnih marki Baby Design, Bomiko i Espiro u Rusiji. Ovdje možete kupiti posteljinu u Moskvi i St. Petersburgu po atraktivnoj cijeni. U katalogu proizvoda prikazana je samo certificirana i sigurna za djecu. Konzultanti trgovine će vam pomoći da odaberete potrebni model koji će zadovoljiti sve zahtjeve i želje. Stavite narudžbu na web stranicu ili telefonske brojeve navedene na web stranici! S našim proizvodima, roditelji mogu biti lagani!

Što su djeca arene.

U 4 mjeseca bebe više ne leže mirno na leđima, već se onesposobljuju, a zatim počnu puzati, sjesti, stajati na 8 mjeseci pouzdano, a na početku hoda 10. Kada beba počne aktivno istraživati ​​svijet oko sebe, treba oko i oko. Slobodno vrijeme u mami ne raste.

Dajte igralište.

Mišljenje roditelja na štetu areni nije jedinstveno. Neki vjeruju da je to gubitak novca, a drugi - to je štetno za dijete, a drugi su oduševljeni kupnjom. Da ne biste napravili nepotrebnu kupnju, proučite sve vrste igračaka i odaberite najbolju opciju za obitelj u kojoj se dijete rodilo.

Manege-net. Ovo je obična jeftina igrivica, njezin zid je mreža, dno je obično podmazivanje. Mama je lako može nositi iza nje iz sobe u kuhinju, od kuhinje do vrta itd. Takva arena služi za izoliranje početnika koji će puzati ili hodati djetetom od opasnosti izvanjskog svijeta (oštri kutovi, pada), a isto tako spriječiti dijete da radi ništa (ne razbijanje, ne kvarenje, ne pritiskanje, a ne priliježući prst u utoru). Košarica počinje od 1500 rubalja i, ovisno o glazbi, rasvjeti i drugim zvonima i zviždaljkama, doseže oko 4-5 tisuća.

Važno je da je igralište povoljno preklopljeno, a kada kupujete garderobu, obratite pažnju na kvalitetu rešetke - ne smije biti šarolik, nadražuje djetetove oči, u svakom slučaju, liječnici ne preporučuju ostavljanje djeteta u areni bez stanke dulje od 30 minuta.

Variety igralište-rešetka - kutna igralište. Pogodan je za korištenje u malim apartmanima zbog svoje kompaktnosti s jedne strane i dovoljno prostranog mjesta za igranje djeteta s druge strane. Postoje kutne arene od 1.800 rubalja. Manege krevet. Ono se razlikuje od rešetke za igralište po tome što su kutovi čvrsto fiksirani metalnim okvirom. Izvršava funkciju i krevet, te igralište. Pravokutni kreveti za krevetiće u neposrednoj su blizini redovitog dječjeg krevetića (srednja veličina 60 x 120 cm) - to je najčešći oblik pelene, a krevet obično ima dvije razine. Gornja uklonjiva razina (za novorođenčad), druga - dno arene. Vrlo je prikladno za mamu - nemojte se previše usmjeravati na bebu. Trg krovnih kreveta (80 x 80 cm). Najčešće se koriste samo za igre. Cijena jednostavnih krevetnih arena kreće se od 2500 rubalja. Stol je prikladno pričvršćen na krevetić, a na nogama se nalaze 2 kotača, što olakšava transport stakla oko stana.

Cijena takvih modela kreće se od 4500 rubalja.

Mnoštvo ležaljki arene opremljene su sunčalištima, lukovima s igračkama, a na bočnoj strani dječjih kreveti su posebni spremnici pričvršćeni za potrebne stvari, što čini provođenje higijenskih postupaka i odijevanje novorođenčeta što je više udobno. Modeli s glazbenom, laganom registracijom, s vibracijskom masažom, timer su vrlo popularni. Mreže protiv komaraca pričvršćene su za mnoge modele ležišta arena, što mi, čini se, čini arenu neophodnim za korištenje u zemlji i prirodi. Mnoštvo arena u krevetu omogućava otkopčavanje rešetke (zatvarač). To vam omogućuje da koristite dječji krevetić (2-4 godine). Glavna razlika između igrališta i običnog dječjeg kreveta je da se igralište može presavijati i kompaktno pakirati u vreću ili kovčegu na kotačima. Prikladno je uzeti ga s vama na putovanju, upotrijebiti ga u svojoj kući ili ga uhvatiti za sobom za nadolazeće noćenje. Neki modeli uključuju transformaciju ograde u igralištu. Za velike prostore (veliki apartman ili ljetnikovac) dobro je kupiti veliku šestoslavenu igraonicu, a kasnije se pretvoriti u igru. Prodajemo igračke na napuhavanje. Sigurnosna ograda. Izrađen je od sekcija, broj dijelova koje možete kupiti je ono što vam je potrebno. Skupio se kao dizajner, koji vam omogućuje da zaštitite gotovo bilo koje mjesto u kući - kamin, balkonska vrata, stubište ili radno računalo. Višenamjenska ograda - sastoji se od pet dijelova, vrata i dna arene na kojima se stavlja udoban madrac sa stranama. Odjeljke možete koristiti odvojeno, kao u prethodnom slučaju, a mogu se koristiti za igralište za dijete. Kad dijete odraste, možete izraditi kuću iz ove arene. Drveni modeli spavaćih stabala, četverokutni i šesterostrani. Većina arena se provjerava sa stajališta ekološke čistoće, budući da od prirodnog drva.

Vrlo je popularan u Njemačkoj, pa su većina proizvođača njemački.

Ako mislite da su drvene igračke jeftine, onda ste u zabludi - čak i igračke ruskih proizvođača koštaju 6000 rubalja, a najjednostavniji njemački troškovi od 8000 rubalja.

SAŽETAK - osobno, čini mi se beskorisnim play-netom, jer je više poput zatvora za dijete, a vrijeme njegove uporabe vrlo je kratko - u prosjeku 3-5 mjeseci.

Ali ja bih rado prihvatio igralište kao dar za rođenje djeteta, otkad Ovo je neizostavna stvar za dinamičnost, mnogi putuju, žive u zemlji i idu na prirodu svojih roditelja.

Svugdje gdje uzmeš komad doma za svoje dijete.

Također je prikladno da se igralište može koristiti od rođenja djeteta do četiri godine kao krevet za bebu (samo u kući ili kao rezervni za putovanje i putovanje u kućicu).

Pa, ako majka treba neko vrijeme zadržati svoju bebu, ovo je također odličan izbor.

Samo nemojte pretjerati, inače dijete će percipirati igralište kao zatvor i plače čim ga vidi. I nećete moći koristiti ogradicu čak i kao krevetić, a da ne spominjete ostavljanje djeteta da se igra.

Dječje igračke

Danas je bitan element skrbi za bebu, poput kolica ili krevetića. Zapravo, prilično jednostavan dizajn ima izvrsnu funkcionalnost i praktičnost, omogućuju kvalitativno rješavanje brojnih trivijalnih zadataka, kako bi se dijete osiguralo udobnošću i sigurnošću.

Štoviše, takav sustav pravi je spas za roditelje! Uostalom, sada možete ostaviti dijete za nezavisnu zabavu i ne brinuti se da je mrvica nestašna ili ozlijeđena. Uvijek ćete znati gdje je i što radi. Manege se može nalaziti u zoni vidljivosti i otići oko vašeg poslovanja - to je zgodan!

Dječja igrališta: od prvog dana sve je tako zgodno!

 • Neki proizvođači nude ne samo klasične igračke za djecu, već ležaljke za krevete, što će biti vrlo korisno kada putujete s djetetom izvan grada ili za dnevni san. Ovaj sustav je pogodan za novorođenčad.
 • Neki dizajni karakteriziraju klasični dizajn i maksimalni statički, dok su drugi iznimno pokretni, lako se presavijeni i razvijaju, samo se kreću.
 • Bočni dijelovi dječjih igrališta mogu biti opremljeni izlazom za automobil, kroz koji dijete može popeti i puzati iz strukture.
 • Postoje igrališta s ležaljkama i bez, a čak i igračke se nadopunjuju štitnicima za sunce i vješanjem igračaka.
 • Vrijeme rada tradicionalne dječje igrališta doseže godinu dana. To je jako puno uzimajući u obzir tempo razvoja i rasta djeteta u prvim godinama života.

Pomažemo kupiti dječja igrališta profitabilno!

Cijene za igralište variraju u širokom rasponu cijena i najčešće su uzrokovane velikom razlikom u pitanjima kvalitete, funkcionalnosti, veličine i dizajna.

Online trgovina za djecu "Mamantena" nudi proizvode za svaki ukus u širokom cjenovnom segmentu.

Dječja dvorana - mirnoća roditelja i sigurnost djeteta

Home »Savjeti za roditelje» Dječje stvari »Dječja kolica - mirnoću roditelja i sigurnost djeteta

Zdrav i zdrav san daje dobro raspoloženje djetetu i mir mami i tati. Kakvoću spavanja utječe veliki broj čimbenika, od kojih je jedan dječji krevet. Sve više, roditelji vole univerzalne proizvode koji ne samo da štedi novac nego i prostor u stanu. Dobar primjer je igralište.

Što je igralište?

Ne tako davno, na tržištu dječjih proizvoda počeo se pojavljivati ​​kao krevetići. Mnogi roditelji vjeruju da je ovo izvrsna alternativa tradicionalnom drvenom krevetiću. Ovo je jednostavan i praktičan transformator koji obavlja funkcije ne samo kreveta nego i igrališta. Arena se može instalirati kod kuće, kao i uzeti u vrt ili u zemlju. Dijete će biti sigurno čak i na otvorenom.

Za koje su dobi prikladni?

Za korištenje igrališta može biti od 5-6 mjeseci do 3-3,5 godina. Ako odlučite kupiti model s gornjom razinom dna ili posebnim kolijevkom, možete ga koristiti od trenutka rođenja djeteta. Neki proizvođači ukazuju na težinsko ograničenje proizvoda. Na njima i treba se usredotočiti tijekom korištenja krevetića, jer u 3-4 godina dijete može razviti maksimalnu ocjenu. Obično najotpornije varijante namijenjeni su za djecu težine do 13-15 kg.

Razlike od uobičajenog kreveta

 • Funkcionalnost. Redovito krevet osmišljen je isključivo za spavanje, au dječjem krevetiću dijete također može biti u budnosti.
 • Materijali. U pravilu, arene su izrađene od drveta, ali od lakših materijala: metal, plastika, tkanina, posebne mreže.
 • Težina. Premještanje velikog krevetića nije tako jednostavno. Manege ima relativno malu težinu pa se lako može premjestiti na pravo mjesto.
 • Dimenzije. Ne zaboravite da se kreveti ove vrste također koriste za igru, pa su obično širi od standarda.

Kada novorođenčad treba anatomski jastuk? Pročitajte u našem članku.

Prednosti arene za spavanje

Cot arena ima nekoliko prednosti. Prvo, to je višenamjenski. Zašto potrošiti novac na dječji krevetić i igralište kada možete kupiti 2 u 1 proizvodu? A ako želite, možete kupiti model 3 u 1, gdje se nalazi i stol za mijenjanje. Za vlasnike malih stanova, ova je prilika posebno važna. A kad dijete odrasta, igralište možete koristiti kao stol za igru.

 1. Sigurnost. Dijete neće pasti iz arene, neće udariti na tvrdu površinu, noge ili ruka neće se zaglaviti između šipki. Posebna mreža će zaštititi mrvice od komaraca i sredstava, pa će biti sigurna ne samo kod kuće, već iu prirodi.
 2. Mobilnost. Prostor je lako presavijati tako da se lako može uklopiti u prtljažnik automobila. Proizvod se može odvesti s vama bilo gdje, a beba s nativnim krevetićima osjećat će se dobro i ugodno svugdje. Zahvaljujući laganosti i kotačima, kočija je lako kretati po stanu. Stoga, majka može staviti takav krevet pored nje, bez obzira što ona radi.
 3. Jednostavnost njege. Svi elementi arene lako se pranje, tako da neće biti poteškoća u procesu skrivanja za krevetom. Dječji krevetić ove vrste opremljen je svime što je potrebno, ali neki roditelji i dalje vole kupiti poseban ortopedski madrac.
 4. Sposobnost prilagodbe visine kreveta. Za bebu možete podići krevet na takav način da je prikladno za mamu da ga spusti. Neki su modeli čak i opremljeni kolijevkom za najmlađe. Za stariju dijete možete ga spustiti niže.

Kompletan set igrališta

Moderni kreveti opremljeni su svime što je potrebno kako bi roditelji lakše olakšali život. Ali važno je shvatiti da dodatne opcije često utječu na cijenu proizvoda. Prije nego što kupite krevet sa svim "zvonima i zviždaljkama", razmislite što je gore navedeno stvarno nužnost, a to je ugodan dodatak, koji je jednostavan za napraviti bez.

 • Mala stol za mijenjanje. Nisu svaka obitelj može si priuštiti kupiti odvojeni stol za presvlačenje i ostaviti mjesta za to u malom stanu. U ovom slučaju, uklonjivi stol za mijenjanje je neophodna stvar koja se može instalirati i ukloniti, ako je potrebno.
 • Polica ili džep za kozmetiku. Omogućuje vam da zadržite sve što vam je potrebno. Neki roditelji stavljaju u džepove ne samo osnove, već i dječje igračke.
 • Mreža protiv komaraca. Će zaštititi dijete od komaraca i drugih insekata. Potrebno je ako namjeravate napraviti ogradicu u vrtu ili na balkonu u ljeto.
 • Jedinica vibracija. Svaka majka zna koliko lako dijete spava u procesu bolesti kretanja u njezinim rukama. Krevetić opremljen vibracijskim sustavom pomaže bebi da se smiri i zaspati.
 • Audio sustav Ne uvijek, majka ima priliku pjevati mamce na bebu, a zatim se spasiti blok s glazbom. U krevetu se obično postavljaju uspavanke i umirujuće melodije koje doprinose brzom spavanju i mirnom snu. I neki modeli imaju i funkciju snimanja koja vam omogućuje snimanje glasova majke.
 • Stražnja vrata. Ovo je sjajno rješenje za odraslu djecu koja okreću igralište u stol za igru.
 • Slučaj za nošenje. U njemu se nalazi dizajn u sklopljenom obliku. Poklopac olakšava nositi krevetić, štiti ga od oštećenja i prljavštine, na primjer, ako se nalazi u prtljažniku automobila.

Kako odabrati kolijevku za bebu?

Kako bi stjecanje ne samo korisno, nego i sigurno, potrebno je odgovoriti na odabir arene. Prva stvar koja se preporučuje da obratite pozornost - je stabilnost kreveta. Uostalom, dijete će se igrati, čak i rock krevetić, ona mora podnijeti sve to.

Grid. Danas postoje arene ne samo s klasičnom velikom mrežom, već i s malom mrežom. Pridržavajući se velike mreže, dijete će lako ustati bez ikakvih problema. Također, posebni remeni i prsteni pomažu djetetu da se podigne, čija kvaliteta pričvršćivanja treba biti savršena. Neki kreveti su opremljeni posebnim šahtovima smještenim na jednoj od mreža. To će omogućiti već odrastao dijete da izađe iz areni na svoju vlastitu.

Materijal. Jednako je važna i kvaliteta materijala, koja nužno mora biti ekološki prihvatljiva. Metalni okvir je jači, ali mnogo teži od plastike. Pa, ako je premaz lako očistiti. Na primjer, tkanina od kišnog ogrtača ne samo da dobro ispire, već i brzo suši.

Vrsta presavijanja. Odlučite o vrsti presavijanja: "kišobran" ili "knjiga". U prvom slučaju, presavijeni krevet će biti kompaktniji, iako će preklopne linije prijeći središte krevetića. Ali ovaj problem je riješen uz pomoć popravljača i ispravnog madraca. Obratite pozornost na sigurnost pričvršćenja: oni moraju biti skriveni ispod kućišta ili posebne kape.

Obrazac. Krevet, u pravilu, ima pravokutni oblik. Ali možete se susresti sa četvrtastim i čak kružnim proizvodima. Izbor oblika ovisi o osobinama interijera i osobnim sklonostima. Standardna veličina je 120 cm za 60-80 cm. Treba podrazumijevati da u malim igraonicama dijete, posebno odraslo, neće igrati tako udobno. To je ekonomski povoljnije kupiti škrinja sa visokim zidovima i 2-3 razine - to će trajati duže.

Pregled popularnih modela mijenjanja kabineta u ovom članku.

Vrhunski krevetić

 1. Dječje igralište Jetem C1. Zahvaljujući proizvodnji kvalitetnih proizvoda za djecu, južnokorejski zabrinutost je stekao popularnost širom svijeta. Proizvod je opremljen stolom za zamjenu, mrežicom za komarce, posebnim lukovima za ljuljanje i bravom koja štiti ognjište od proizvoljnog preklapanja. Trajna antibakterijska tkanina može se ukloniti i prati u automatskoj perilici.
 2. Graco Contour Electra. Krevet je opremljen dvostrukim dnom, koji omogućuje njegovu upotrebu od rođenja. Bočni zid je napravljen od prozirnog tkanina, zahvaljujući kojoj majka može stalno pratiti bebu. Stabilnost je opremljena s 7 nosača, a kotači omogućuju vam da premjestite krevet bez ikakvih problema. Komplet uključuje svjetiljku, audio uređaj, luk za igračke, stol za presvlačenje, poklopac za prijevoz.
 3. Chicco Lullaby Top Swept Tubes Vega. Putna krevetna arena idealna je za novorođenčad i odraslu djecu do 3 godine. Tvrdo dno pomoći će izbjeći probleme s leđima. Manege je opremljen dvostrukom zaštitom koja štiti od slučajnog preklapanja u najnepovoljnijem trenutku. Dodatni pleteni kolijevac pogodan je za bebe od rođenja do 6 mjeseci (8 kg) i stol za mijenjanje - dok dijete ne dosegne 9 kg težine. Krevet je prikazan u različitim bojama.

Dječja stakla: roditeljske recenzije

Julija Sorokonenko 27 godina, Saransk. Imamo ležaj kod kuće. Manege je kupio kad mu je kći bila 3 mjeseca. Ušli su u arenu kad su otišli baku i zemlji. Sada koristimo kao stol za igru. Ali kod kuće koristimo samo drveni krevet, a posebno za nju kupili su ortopedski madrac. Mislim da uopće ne biste trebali spavati u areni.

Elena Rumyantseva 29 godina, Sankt Peterburg. Kupili smo garderobu Graco Contour Electra za našeg sina i tako smo uzbuđeni zbog toga! Jednostavno se baci i razvija kao obični kišobran, samo trebate paziti na upute. Ne zauzima puno prostora kod kuće, uklapa se u prtljažnik. Kada idemo posjetiti, uzmi arenu. Sin se osjeća ugodno, osjeća se svugdje kod kuće.

Daria Maximova, 32, Moskva. Kupio sam Chicina krevetić i shvatila da sam potpuno protiv škrinje za spavanje. Dizajn nije pouzdan, brzo je srušen zbog stalnog sklapanja i odvijanja. Madrac je neugodan jer stalni san nije prikladan. Ako kupite škrinju, samo za igru!

Katerina Pakhomova, 21, Moskva. Kupili su Capella Tobi krevetić za svoju nećakinju, spavali u njemu do 3 godine i bez kvarova! Sada smo naslijedili. Postoji stol, prikladno je zamijeniti pelene. Bočna zatvarač, kći će se penjati sama kad odrasta. Mislim da je stvar vrlo nužna.

Daria Sadilova 26 godina, Kazan. Kupili smo kreveti ABC DESIGN, kad je moj sin imao 1,2 godine, dobio mu je odmah drveni krevet. Dimenzije su standardne - 120 po 60, ima rupu s patentnim zatvaračem, nema više suvišnih jer je dijete već veliko. Kad se sin baci i okreće, on ne udara strane, kao što je bio slučaj s drvenim krevetom. Žao mi je što prije nisam kupio šank.

Neki roditelji ne smatraju da je jasle potrebna kupnja. Ali njegova upotreba ne samo da može olakšati život majkama, već i spasiti dijete od ozljeda tijekom igre.