Veličine pelena (Merries, Goon i drugi)

Zasnivanje

Pitanje odabira pravilne veličine pelene vrlo je popularno na Internetu, jer većina roditelja razumije koliko je važno koristiti pelene, veličine koja odgovara njihovom djetetu. Ali danas postoji ogroman broj marki, vrsta, serije, pa čak i vrsta pelena. Koja su serija glavna, na kojoj se dobi i težini izračunavaju, kao što je naznačeno - sve to u našem članku.

Popularni raspon veličine pelene za marku

Dimenzija rešetka pelena je apsolutno među svim poznatim proizvođačima sastoji se od dva pokazatelja:

Nema jednolike ljestvice veličina. Svaki proizvođač proizvodi pelene prema vlastitoj rešetki. Još jedan orijentir je ime iz koje je moguće shvatiti što je pelena namijenjena: noć, novorođenčad, aktivnost, premium segment itd. Dajmo dimenzije nekih popularnih brandova.

Oko pelene postoje mitovi koji se šire među roditeljima, ali nemaju osnovu.

Mit 1. Razlike pelene za dječake i djevojčice nalaze se u anatomskoj strukturi proizvoda.

U stvari, postoje razlike, ali su u gustoj sloju apsorbirajuće upijajuće na različitim mjestima zbog položaja genitalija. Specijalizirane pelene za dječake imaju deblji sloj na vrhu i na prednjoj strani, a djevojke imaju niži sloj.

Mit 2. Ako koristite pelene, dijete će biti teško podučavati u loncu.

Stupanj spremnosti da nauči prepoznati signale tijela o pražnjenju, prema pedijatru, ovisi o zrelosti živčanog sustava. Dijete od 1,5 godina već je u stanju kontrolirati svoje želje. Kako bi ubrzali proces navikavanja na lonac, proizvođači proizvode pelene, gaćice, koje dijete može staviti i uzlijetati sami. Osim toga, posebni gornji sloj takvih pelena apsorbira sekrete ne odmah, ali nakon nekoliko sekundi, dopuštajući djetetu da osjetila nelagodu mokrih gaćica, potičući tako dijete da traži lonac, a ne pražnjenje pelene.

Kako odrediti pravu veličinu pelene?

Proizvođači nude da se usredotoče na težinu djeteta. Uzmi mali komad u skladu s težinom bebe. Ako nema nikakvih propuštanja, iritacija i lomova, to znači da je izbor pravilno napravljen. U suprotnom pokušajte uzeti 1 veličinu veću ili promijenite proizvođača. Neki, primjerice, Libero, su nedovoljni. Težina bebe može se podudarati, ali zbog tenova (masti) pelena neće raditi.

Mama savjet

"Od rođenja, koristili su Merries, budući da su vrlo blage i nikada razdražene. Kada je ljestvica započela pokazivati ​​7 kg, primijetio sam da je veličina S - (4-8 kg) već premalena. Činjenica je da je moj sin prilično popunjen malim brojem i činilo mi se da je došlo vrijeme da promijeni veličinu. Pelene su počele stiskati na trbuhu i nogama. Bilo je šteta, jer je u paketu bilo još 12 podgusa. Kupili smo uzorak sljedeće veličine M - (6-11 kg). Možda je u početku bio prevelik, ali nigdje nije ništa pritišće.

Želim savjetovati roditelje čije male djece u težini odgovara graničnim veličinama naznačenim na pelene. Ako je vaša beba, poput mene, dobila težinu od 7 kg, a maksimalne pelene dizajnirane su za 8 kg, obratite pažnju na veličinu. Moglo bi se previše platiti i kupiti maleni paket veličine 4-8 kg, kako ne biste odbacili višak kad dijete postane neugodno.

Velike veličine također mogu izazvati nelagodu kod djeteta, kao i kod malih. Kod malog obujma visoke gustoće može doći do iritacije u područjima prianjanja gume. Velike one mogu imati problem curenja na stranama, budući da elastične trake labavo priječe nogu, pelena može kretati od svećenika na stranu, objesiti se prilikom punjenja.

Savjetujem da je bolje nositi pelvu veličine od većeg. Ili pogledajte drugu vrstu pelene. Ponekad proizvođači preklapaju oštar prijelaz između veličina u drugim oblicima. Na primjer, u Huggiesu možete birati između Ultra Comfort 4 - (8-14 kg) i 4 - (7-16 kg). "

Daniina mama
Rusija

Popularna pitanja među roditeljima

Trebam li rebrusni čičak? Apsolutno ne. Ovo je više pokreta oglašavanja. Pelena je raspoloživa. Maksimalno što ćete otkopčati - pričvrstite ga 1-3 puta, a ne više, a zatim se prebacite na novu.

Trebam li gaćice? Da, sa svojom pomoći lakše je podučavati dijete u loncu. Meka guma omogućit će djetetu da skine gaćice kad osjeća potrebu da ide na toalet. Osim toga, u pelene, kratke hlače lakše se izvoditi i skakati. Ova vrsta je dostupna za djecu koja već sami hodaju.

Pregled popularnih pelene marke

Sljedeći se pregled ne temelji na reklamnim kampanjama proizvođača pelena, već o mišljenjima i mišljenjima roditelja o proizvodima Huggies, Pampers, Merries, Goo.N, Libero, Bella Baby.

Jedan od najtežih naziva se Libero Baby Soft i Libero Everyday. Oni su dobro pričvršćeni, nemaju miris, ali uzrokuju vrućinu vrućine i trljaju oko nogu, gdje guma prolazi. Struktura pelene se uspoređuje s tvrdim papirom.

Pampers provodi agresivno oglašavanje kako bi promovirao svoje proizvode, ali, prema majkama, pelene iznad 7 kg imaju čvrstu mrežastu površinu koja uzrokuje gubitak topline. Osim toga, oni teče. Mišljenja su podijeljena oko Pampers Premium Care. Neki vjeruju da nisu primijetili veliku razliku u usporedbi s jeftinijim segmentom Pampers, dok drugi slave delikatan materijal pelene, udobne elastične trake na bočnoj strani i brzu apsorpciju.

Ako uspoređujete Huggies i Pampers, a zatim o Huggies Newborn samo pozitivne kritike: brzu apsorpciju, široki pojas s elastičnim pojasom, ali Huggies pelene za stariju djecu slažu se od Pampers jer su više curi i imaju tvrdu velcro. Nedostatak Pampersovih veličina od 4 se naziva neugodan mirisni miris pelene.

Bella Sretan pripada segmentu cijene proračuna. Općenito, dobre pelene bez šanse. Široki pojas, ali guma je mala, samo 3-4 cm. Žalbe zbog propuštanja i gubitka topline.

Zašto hvale japanske pelene? Imaju vrlo mekani gornji sloj, gotovo nemaju vrućinu, mekani široki remen i elastični pojas na gaćicama. U liniji stranice "Kćeri i Sin" japanski su zastupljeni marke Goo.N i Meris. Goo.N, na primjer, ima indikator punjenja. Nemojte morati otkopčati i gledati iznutra nego ponovno ometati dijete. Imajte na umu da veličine Merries NB (do 5 kg) i S (4-8 kg) nemaju gumu oko trbuha i može doći do propuštanja. Ako odaberete japanske pelene, gaćice, Merries vodi u mekoći i Goo.N. To treba uzeti u obzir pri odabiru gaćica. Što više dobro hranjene bebe Merries će bolje sjediti.

Povijest slobodnih pelena

U Rusiji se pelene često nazivaju pelene. Ovo je ime bilo određeno slučajno. Pampersova marka prvi je put ušla na tržište bivšeg Sovjetskog Saveza. Oni također pripadaju dlanu i proizvodnji. Procterovi pioniri Gamble, koji je kasnije 1950-ih godina prošlog stoljeća objavio Pampers, a u 60-ima je već uspostavljena masovna proizvodnja.

Zanimljivo je da su prvi Pampers bili izrađeni od plastike, a roditelji su odbili staviti takav proizvod na novorođenče. I tek nakon što je njihov izumitelj, američki kemijski tehničar Victor Mills, usavršio pelenu i izradio ga iz mekšeg materijala, jednokratne pelene napravile su pravu revoluciju u skrbi za novorođenčad. I, iako se u mnogim zemljama danas proizvodi jednokratne pelene, Pamers je postao naziv kućanstva. Prema brojnim istraživanjima roditelja, danas u razvijenim zemljama 98% roditelja koristi jednokratne pelene.

Pelene - kratke hlače - pregled

Jesu li pelene dobre?

Pozdrav draga mama, čitatelji Ireke! Danas bih želio podijeliti svoja stajališta o brandu pelena Merries.

Već dugo poznajemo Merries pelene, odnosno 1,5 godina. Za to vrijeme pokušali smo cijelu veličinu pelena i Merries panty od veličine XS do veličine XL.

Kao što sam već rekao, veličina marke Merries je široka: pelene se prikazuju od veličine XS (do 5 kg za novorođenče) do veličine XL (12-22 kg), pelene od veličine S (4-8 kg) do veličine XXL (15 -28 kg). Veličina je vrlo jednostavna za odabir: ovdje se usredotočite na težinu djeteta. Ako se pelena počela curiti, trebate promijeniti pelene za veću veličinu.

Za novorođenčad i djecu do oko 6-11 kg (kada dijete ne puze) vrlo je prikladno koristiti pelenu. Jednostavno je poravnajte, stavite dijete na vrh pelene, umetnite ga, poravnajte gornji dio i stavite čičak. Kada dijete počne puzati, vrlo ga je teško zadržati na jednom mjestu. Da biste ravnomjerno pričvrstili čičak, morate ponovno položiti dijete, ponovno staviti velcro i poravnati ga. U ovom trenutku, puno je prikladnije koristiti pelene i gaćice.

Pelene pelene se vrlo lako nose. Ja to činim ovako: stavljam dječju čađu na koljena, uvučem noge jednu po jednu u utor, povlačim pelenu preko nogu, zatim stavim dijete u krevetić, rukom drži krevet i stavim pelenu na kraj i izravnam ga.

Merries XL veličine gaćice koje koristimo sada izgledaju ovako:

A ovo je stražnji pogled:

Sada ćemo detaljno analizirati obećanja proizvođača.

 • Prozračna. Dodaje da dijete stvarno diše, koža bebe ostaje suha. Kada je pelena puna, ona postaje malo vlažna vani, pokazuje da pelena dobro apsorbira i uklanja vlagu iz kože bebe. Nikad iz Merries pelene na koži moje bebe nije bilo iritacije. Nismo koristili nikakve kreme: niti ispod pelene, niti od iritacije na koži. Koža je uvijek ostala meka i nježna.
 • Sjednite udobno. Pojedini pelene imaju vrlo udoban, širok pojas vrlo osjetljive tkanine. Kao rezultat, pelena se dobro uklapa i ne utrlja kožu ni na struku niti oko nogu.
 • Instant apsorpcija i zaštita preko noći. Pelene vrlo dobro i brzo apsorbiraju, pretvaraju vlagu u granule gela. Pelena nikada nije propuštala noću.
 • Mekani materijal. Merries se izrađuje od vrlo mekog, nježnog i laganog materijala. Praznu pelenu praktički je bez težine.
 • Pokazatelj punjenja. Indikator mijenja boju od žute do zelene kada se napuni. Pokazivač je vrlo prikladan kada je dijete još uvijek vrlo mala, omogućava vam pravilno mijenjanje pelene bez gledanja i ne smetanja djeteta.
 • Slatka boja dizajna. Merries ima vlastiti dizajn. No, osobno mi se čini da dizajn treba raditi ozbiljnije. Cijeli niz pelena personificira prizore iz života zečeva, a to nije loše: zeko čisti zube, igra, odijeva, jede, itd. No, zečevi su sami ružni.

Cijena po pakiranju Merries pelene su otprilike jednake u svim veličinama i variraju u regiji od 1600 rubalja. Razlika je samo u broju pelena u paketu: veća je veličina, veća je sposobnost pelene i, prema tome, manji broj u pakiranju.

Naravno, ambalaža Merries pelena nije jeftina, ali spreman sam platiti takav novac za takvu izvrsnu kvalitetu.

Pogledajmo, dakle, prednosti i nedostatke Merries pelene marke.

 1. mekana, ugodna za tijelo, ne trljati kožu;
 2. hipoalergenski, ne uzrokuju alergije ili iritacije;
 3. oni ne propuštaju, a ako to učine, to se događa tek kada je puna;
 4. indikator punjenja neće dopustiti curenje;
 5. nježan, suptilan miris, znači kvalitetu proizvoda;
 6. Sjedi dobro, savršeno se uklapa, ali istodobno ne stisne kožu;
 7. jednostavan za nošenje i jednostavno polijetanje.
 8. prozračno, čak i ljeti, koža ispod pelene ostaje suha;
 9. širok raspon veličina.
 1. skupi;
 2. dizajn, po mom mišljenju mogao biti bolji.

Na temelju gore navedenog, ja ću odgovoriti na pitanje postavljeno u naslovu, jesu li dobre pelene za dobro? Za nas, oni su najbolji! Preporučujem da i vi probate!

FULL informacije o japanskim pelene (gaćice) u usporedbi.

* Napominjem unaprijed - ove detaljne informacije o japanskim pelenama. Preuzeto na jednom mjestu. Iz sebe - u potpunosti se slažem s autorom.

dakle,

Koja je razlika između pelena, GooN i Moony pelene?

Mobilna aplikacija "Sretna mama" 4.7 Komunikacija u aplikaciji mnogo je praktičnija!

I mi kao Moony, pokušali smo i Gunas i Merris, ali me ne uspoređuju s Munima. I nema iritacije. Kao što kažu, svima svojim.

Oba pakiranja otvorena, priložena su ista. Čudno, iako su u članku napisali da je Merris mali.

Recite mi, težimo 6 kg, želimo kupiti Gunu. Koja veličina treba poduzeti?

Osobno, svi smo se više približili oružju, nakon što su ih počeli koristiti, zaboravili su kakvo nadraživanje i pelensko osip. Magarica je suha, bez problema, dobro sjede, s našim debelim magarcem, ne pritišću nikamo i ne ograničavaju njihova kretanja. Općenito, vrlo smo zadovoljni s njima i nećemo ništa razmjenjivati!

I mi, također, samo Guna kupiti. Od svih ostalih podguzova imali smo takav osip na magarcu, da su se čak i rane pojavile. U Gunsima spavamo cijelu noć bez buđenja. Ujutro smo zadovoljni, suhim i čistim, lijepim dupe. A ono što ja osobno volim o njima jest da oni nemaju miris.

Pa... ako nije bilo cijena svih ovih japanskih podguzija... prije toga su uvijek koristili merris, sada se prebacujemo na načine.

Dijete nije naviklo na lonac, a sada u procesu školovanja traje 3 podguza dnevno... pa smatram 3 * 30 dana = 90 hlača, a u pakiranju ima 38 komada, tj. 2,5 pakiranja mjesečno, po tekućim cijenama - 3750 rubalja - Ovo je crijevo skupo (((


Mommies, vidio sam pelene momi, piše hipoalergenski. Možda je netko pokušao? Nešto sumnjam da je cijena previše jeftina.


O, oni su tako cool. Činjenica da je hipoalergenski je da. Ali oduševljen sam svojim spajalicama. Dijete konačno ne može ukloniti pelene za sebe. Moj je blagdan došao ravno. )

Ovo je Kina. Sada najsigurniji i najsigurniji su Beffies i Kibi. Doneseni su iz Koreje.

Pokušajte Beffis ili Kibi. Oni imaju rezinochki i oni su hypoallergenic. A oni su jeftiniji od Merris. Koristimo ga sami.

Možda se nešto promijenilo od 2011., pa tražim savjete od onih koji kupuju japance. Kako razlikovati podvare za domaće tržište (nakon čitanja recenzija, shvatila sam da riječ "lažna" ovdje nije prikladna, budući da pelene nisu lažne, samo čine iste tvrtke, ponekad u Japanu, ali iz jeftinijih materijala). Pitao sam mnoge trgovine, čitala recenzije i cijele članke. A, na primjer, Gradient je službeni dobavljač Meries u Rusiji, a 99% trgovina kupuje od tih dobavljača, a oni isporučuju samo izvoznu verziju (tj. Ne na domaćem tržištu). Jedna je trgovina uvjerila da je sada gradijent napustio ured. pismo koje obvezuje sve njih da izdaju pakete s natpisima potpuno ruski. Mogu pretpostaviti da postoje web stranice koje osiguravaju da su kupljene upravo ovdje u Japanu za domaće tržište, to jest, neslužbeno, izravno nas krijumčare stvarne. Postoji članak o Muni da Winnie the Pooh može biti korišten samo u Japanu po ugovoru. A djevojka za natpis u Japanu potvrda je da nisu na domaćem tržištu Japana. Otišao sam na mjesta, trgovine, a tu sve takve pakete bez medvjeda. Sada postoji samo nekoliko veličina s Winnie Pooh, sve trgovine imaju istu vrstu M i L. A članci koji su objavljeni su upravo isti, ali bez pute, ali mnogi pišu "nije isti, krutiji"

Na mom mjestu sam stvorio članak o ovoj temi, "bacili su neke rajčice na mene", gotovo svi su pisali da kupuju haggis pelene i ne vide razliku. Budući da je ovdje jednostavan članak o Japama, a zatim podijelite:

1. Jeste li zabrinuti za temu "domaćeg tržišta", "krivotvorina" i tako dalje, ili je to neka vrsta reklamnog poteza, tajna zavjera i nema razlike?

Možda prije nego što je doista bilo puno prodaje za domaće tržište, a nekako je službeno postalo nemoguće, pa stoga postoji toliko mnogo proturječnih stavova poput: "Ne razumijem što ste pronašli na tim japanskim, bez obzira na razliku, oni teče, miriše, skupo"

2. Ako koristite samo Japke, kako odabrati? Gdje kupiti? Koje trgovine vjerujete?

Nemojte uopće dotaknuti Internet, nemojte vidjeti paket

Odgovorite na one koji stvarno kupuju Meries, Muni, Gong, pokušali sve, provjerili sve i postali stručnjak :)

Pelene Meris

Posljednja stvar u nastojanju zdravlja novorođenčeta nije izbor pelena. Njegovo stanje i raspoloženje izravno ovise o tome koliko su prikladni za bebinu kožu, bez obzira na to uzrokuju li alergije. Među popularnim i dobro uspostavljenim brandovima japanskih pelena Merries posebno ističe, ili kako ga zovemo Meris, pelene. Reći ćemo vam više o njihovim prednostima i značajkama, tako ćemo pokušati olakšati majkama da odaberu takav važan pribor za bebe.

Dječje pelene Pojavljuje se: proizvodna tehnologija

Te pelene proizvodi japanska korporacija Kao Corporation, čija je osnova, s druge strane, krajem XIX. Stoljeća. Proizvodnja jednokratnih pelena pod markom Merries potječe još od osamdesetih godina. prošlog stoljeća. Trenutno Kao Corporation proizvodi gaćice i pelene za bebe i mokro maramice za bebe. U proizvodnji svih tih proizvoda, a osobito pelena, koriste se ekološki prihvatljivi materijali. Apsolutno su sigurni za zdravlje beba: to je celuloza pomiješana s polimerom (apsorbirajući sloj, zahvaljujući kojem se tekućina pretvara u gel), nježna netkana tkanina, rubovi i tanki stickies širine manje od 1 mm. Svi ovi materijali čine Merries pelene prozračnim, udobnim i mekim, a izvrsni su za bebinu nježnu kožu. Dio u dodiru s kožom bebe ima poroznu strukturu, zbog čega se dječja stražnjica ne lijepi, ali se ne lijepi. I stolica je zadržana u utorima i na posebnim preprekama na stranama, bez širenja. Za udobnost mame, na prednjoj strani pelene postoje tri indikatorske trake. Kad postanu plave, to znači da je vrijeme za promjenu pelene. Da ne spominjem ugodan dizajn pelene.

Zahvaljujući tim osobinama, mnoge su majke dale srce "japanskom". A ako su došlo do neuspješnih eksperimenata u obliku perkoliranja, crvenila kože, onda je često lažna često odgovorna za Merries pelene. No, ako naiđete na kineske pelene, Merries, imajte na umu da je riječ o proizvodu tajvanskih tvornica koje je otvorila tvrtka Kao za proizvodnju na jugoistočnom tržištu. Ne biste se trebali bojati: u kvaliteti nisu gori od japanskih.

Usput, u tvornicama Kao Corporation svakodnevno se provodi stroga kontrola kvalitete proizvoda, a servisno osoblje čak je zabranjeno dodirom pelene kako bi ih čistili.

Pruža pelene: veličine

Za opisane pelene nemojte curiti i stati na kožu, važno je biti u mogućnosti odabrati pravu veličinu. Postoje, na primjer, nekoliko suptilnosti pri kupnji Merries pelena za novorođenčad. U rodilištu se savjetuje da buduće majke kupuju Merries pelene do 5 kg označene NB (Newborn). Dostupni su u pakiranjima od 25, 60 ili 90 komada. Preporuča se uzeti paket od 25 ili 60 pelena, ako je beba rođena s težinom od 3 ili više kilograma. Za prerane bebe možete uzeti veliki paket.

Kad se mrvica malo podigne, vrijeme je da odete na veličinu pelene peleta. Također se mogu kupiti za bebu rođenu s velikom težinom. Kategorija težine ovih pelenih pelena je 4-8 kg, au pakiranju je 24, 54 ili 82 komada.

Ako govorimo o Merries pelene za 6-11 kg, onda oni odgovaraju veličini M. Oni su proizvedeni u 22, 42 i 64 komada.

Veličina L je tzv. Merries pelene za 9-14 kg, proizvedene od 18, 36 ili 54 komada.

Pelene Pliš 12-20 kg - to je najveća veličina - XL, proizvedena u pakiranju od 28 ili najviše 44 komada.

Prema tome, veličina pelene gaćice za djevojčice i dječake raspoređuju se na sljedeći način:

 • M za dijete mase 6-10 kg;
 • L je pogodan za mrvice od 9 do 14 kg;
 • XL je odabran za dijete mase 12-22 kg;
 • XXL - pogodan za dijete mase 15-28 kg.

Zdravlje i dobre noći za vas i vaše bebe!

Veličine pelene

Svi proizvodi tvrtke Merries izuzetno su mekani i jednostavni za uporabu, bez obzira na veličinu.

Proizvodi japanske korporacije Merries proizvedeni su u rasponu iste veličine kao i drugi proizvođači:

 • 64-89 (cm): minimalna veličina;
 • 102-152 (cm): maksimalna veličina.

Važno: pelene su dostupne iu klasičnom obliku, analogno konvencionalnim pelenama, te u obliku gaćica za djecu oba spola.

Značajke japanskih pelena:

 • za novorođenče stvorene veličine NB. Razlikuje se od ostalih u tome što nemaju dijametralnu gumu koja proizvodi proizvod na trbuščić bebe. Isti dizajn i veličina S;
 • pelene za bebe težine 6 (kg) i više su opremljene gumenim trakom za pričvršćivanje.

Razlike pelene u obliku gaćica:

Cijeli pregled japanskih pelena Merries

Diapers Merries - san svih mama koji su čuli za visoku kvalitetu japanske robe. Jedan paket tih "čudnih pelena" nekoliko puta je skuplji od pelene takvih poznatih marki poput Huggiesa ili Liberoa. Međutim, mnogi roditelji i dalje su spremni dati mnogo novca tako da njihovo dijete nikada neće doživjeti pelensko osip i grube ljage.

Zašto mame za njegu stvarno plaćaju i ne plaćaju previše za tu marku?

proizvođač

Proizvođač pelene Meries je poznata japanska kemijska i kozmetička tvrtka Kao Corporation, osnovana 1887. godine. U tim prvim godinama bila je mala tvornica sapuna. No, svjetski poznata marljivost Japana dovela je do činjenice da je mala zanatska poduzeća pretvorena u čvrstu korporaciju, čiji su kućanski proizvodi, kozmetika i pelene postali svjetski poznati.

Tvrtka za pelene Merries počela je proizvoditi od 1980. No, misija ovog proizvođača nije da punim proizvodima napuni tržišta različitih zemalja, već da svakom novorođenom djetetu pruži udobnost i njegu nježne kože od prvog dana života.

Zato se kvaliteta pelene stalno poboljšava i testira, a to se obavlja u istraživačkom laboratoriju postrojenja Tochigija, koji se nalazi na vrlo zelenom i osamljenom mjestu.

Da bi istražila i testirala kvalitetu higijenskih proizvoda za djecu, Merriesu pomaže beba robot pod nazivom Meriko, koji pokušava na svim testiranim pelenama. Ovaj robot ponavlja kretanje malog djeteta potpuno, a sve je programirano tako precizno da tijekom kretanja Meriko skraćuje ili povećava trbuh, baš kao i kod male djece. Kao rezultat, ona se koristi za prikupljanje informacija o tome koliko je uska pelena, curi li se, trlja li trbuh, itd.

Proizvođač sve radi kako bi se osiguralo da pelene Japan Merries budu udobne, ne propuštaju, štite kožu od pelenskog osipa i potpuno su sigurne.

Sigurnost je prioritet korporacije, zbog čega su svi zaposlenici postrojenja:

 • nosite odjeću od netkanog materijala na kojem nema gumba - ovako je moguće spriječiti padanje gumba i drugih zatvarača u pelene;
 • nosite šešire - tako da kosa zaposlenika ne može ući u dječji higijenski proizvod;
 • nositi pokrivače cipela - to osigurava čistoću i redoslijed na proizvodnoj liniji;
 • proći kroz zračni tuš prije nego što dođete do trgovine.

Proizvođači pelene Meries zna da čak i sitna pogreška može dovesti do negativnih posljedica. Zato rade sve kako bi nemoguće pronaći grešku u kvaliteti svojih proizvoda.

Serija (vrsta) Merries

Mnogi poznati proizvođači dječjih higijenskih proizvoda nude kupcima nekoliko serija pelena, koji se razlikuju po cijeni, sastavu i namjeni (noć, unisex, za dječake i djevojčice, hipoalergijski). Međutim, u slučaju japanskog Merries pampers, sve je puno jednostavnije - postoje jednokratne velcro pelene i panty pelene.

Na fotografiji - Dostupne pelene

Zašto tako mali izbor? Jednostavno - proizvođač veliku pažnju posvećuje razvoju doista naprednog proizvoda i koristi najsuvremenije tehnologije. Kao rezultat toga, Merries pelene za jednokratnu upotrebu prikladne su za djevojčice i dječake bilo koje dobi, sa svim stupnjem tjelesne aktivnosti i svim značajkama kože.

Što je posebno o Merriesu jednokratnu pelenu za djecu? Na prvi pogled, to su obični velcro pelene s standardnim sastavom:

 • netkane tkanine (netkani poliolefin, netkani poliester);
 • fluff pulp;
 • papir;
 • superapsorbirajući polimer;
 • poliolefinski film;
 • poliuretan;
 • vruće taljevine ljepilo

Međutim, ne možete nazvati Merries pelene jeftin, ali razlikuju se od ostalih u tome:

 • sve tri sloja pelene (vanjski, unutarnji i apsorbiraju vlagu) su prozračni, što omogućuje djetetu da se koža osuši duže;
 • unutarnji sloj pelene ima vrlo mekanu valovitu površinu pa koža bebe kontaktira pelenu samo po kutu, što smanjuje kontaktno područje do 50%;
 • apsorbirajući sloj potpuno apsorbira urin, i samo dopušta isparavanje;
 • gornji sloj je super disanje i odmah isparava.

Međutim, prednosti ne završavaju tamo: valovit sloj ima poroznu strukturu koja vam omogućuje da držite tekuću stolicu i ne dopustite da se širi preko pelene.

Dijete je također pouzdano zaštićeno od curenja zahvaljujući elastičnoj elastičnosti. Proizvođač je veliku pažnju posvetio velcro, pa su ponovno upotrebljivi, vrlo mekani, nemaju oštre kutove i sigurno pričvršćeni za pelene.

Zanimljiva osobitost Merries! Obično proizvođači dječjih higijenskih proizvoda daju samo pelene namijenjene novorođenčadi s pokazateljem vlage, a zatim u elitnoj seriji. Merries ima takav pokazatelj u pelene svih veličina. Stoga, čak i ako dijete raste do veličine XXL, njegovi roditelji i dalje mogu naučiti da je vrijeme za promjenu pelene na indikatoru, što će postati plavo.

Raspon veličina Merries pelene kratke hlače započinje veličinom M (od 6 kg), pa novorođenčad ih ne može kupiti. Postoji razlog za to: proizvođač nudi alternativu roditeljima starije djece, jer vjeruje se da kratke hlače pomažu da se brzo prilagodi djetetu u lonac.

Istodobno, pelene gaćice također imaju porozni sloj koji diše, vrlo su mekani, zadržavaju vlagu i imaju pokazatelj vlage. I razlikuju se od običnih pelene za držanje u tome što imaju:

 • posebni sloj za mekano izmet - sakuplja se u udubinama valovitog sloja;
 • Udoban mekom trakom za nošenje oko trbuha, koji omogućuje djetetu slobodno kretanje, ne trljati i dopušta koži da diše.

Ukratko, japanske pelene Meries imaju sve da se smatra idealnim. No, hoće li svi pregledi biti pozitivni? Idemo vidjeti.

Priprema za pelene

Istražujući recenzije, možete točno reći da su naši sugrađani cijenili i visoku kvalitetu pelene japanskih Merries. Većina recenzija sugerira da su pelene zaista vrlo meke, ugodne na dodir, ne propuštaju, ne trljati, ne uzrokuju alergije i nemaju miris. Moms također vole činjenicu da:

 • pelene imaju dvostruku gumu oko nogu, što pruža dodatnu zaštitu;
 • unutarnji sloj pelene je bijeli, što znači da se u procesu proizvodnje nisu koristili boje ili okusi;
 • pelena je vrlo tanka i dobro se uklapa u bebu.

Međutim, mnogi roditelji napominju da je cijena pelena Merries previsoka, a možete pronaći jeftine, ali ne manje vrijedne kolege, na primjer, Pampers Premium Care ili Huggies Elite Soft.

Osim toga, neke majke kažu da su kupili Merries pelene (0-5 kg, 90 kom.) Za novorođenče i naišli na sljedeće probleme:

 • kod novorođenčadi, većina pražnjenja skuplja se u stražnjem dijelu pelene i nije ravnomjerno raspoređena po čitavom sloju koji upija, pa se u slučaju obilnih uriniranja ponekad protječe iza leđa (kada dijete leži na leđima);
 • kod dječaka je promatrana crijeva kroz elastične elastike oko nogu, što ne osigurava uvijek pouzdano prianjanje pelene djetetovim nogama.

Svakako, postoje recenzije roditelja koji se žale na vlagu unutar pelene i da se pojas ili gumeni pojas pritisne na noge. No, ne treba govoriti o nedovoljnoj visokoj kvaliteti tih pelene, jer nitko ne zna da je veličina pelene stvarno odabrana pravilno i koliko dugo ljudi koji su napisali nezadovoljavajuće recenzije nisu mijenjali bebu. Osim toga, postoji veliki broj kupaca koji su spremni dati bilo koji novac za Merries pelene.

Veličine, cijene, ambalaža

Kao što je gore spomenuto, proizvođač pelene Merries svojim kupcima nudi izbor samo između velcro pelena i gaćica. Stoga, kako bi se bilo prikladnije proučiti veličinu linije, cijene i broj pelena u pakiranju, svaku se seriju smatramo odvojeno pomoću tablica (tablica 1 i tablica 2).

Tablica 1 - Raspon veličina Merries jednokratnih pelena, broj komada u paketu i cijene

Kako odabrati pravu pelene i gaćice MOONY, MERRIES, GOON, MAMYPOKO

Samo na temelju vlastitih iskustava i promatranja želim napisati sljedeće preporuke: kako odabrati pravu japanska pelena, gaćice MERRIES MOONY GOON Mamypoko


1. Vaše dijete je rođeno težinom ispod 2,5-3,00 kg. Zato odaberite japanske pelene GOON za prerane bebe u težinskoj kategoriji od 1800 g - 3000 g. 36 kom. za punu uporabu tijekom boravka rodilišta (5-7 dana);

Japanske pelene MERRIES (Meries, Maris, Meris) za novorođenče NB 90 kom.

Japanske pelene MOONY (muni) za novorođenče NB 90 kom.

Japanske pelene MAMYPOKO (Mamipoko) za novorođenče NB 90 kom.

Japanske pelene GOON (gong) ostavljaju u dobi od 2 tjedna i težine 4 kg
Sve gore navedene veličine japanskih pelena dobivaju rez za pupčanu vrpcu, što je vrlo zgodan.


3. dijete teži više od 4 kg.

Možete birati između sljedećih veličina japanskih pelena:

Japanske pelene MERRIES (Meries, Maris, Meris) veličina S od 4 do 8 kg 82 kom.

Japanski MOONY pelene (muni) veličine S od 4 do 8 kg 82 kom.

Japanske pelene MAMYPOKO (Mamipoko) veličina S od 4 do 8 kg 82 kom.

Japanske pelene GOON (gong) veličine S od 4 do 8 kg 82 kom. ostaviti na težini od 5 kg, jer gong pelene više.
Sve gore navedene veličine japanskih pelena opremljene su mekom elastikom, indikatorom punjenja pelene, velikom apsorpcijom, sastavu prirodnog materijala.


4. Vaše dijete je postiglo iznad 4,5-5,0 kg.

Odaberite veličinu S 82 kom. 4-8 kg jednog od vaših omiljenih marki japanskih pelena Merries, Moony, Mamypoko, Goon. Sve pelene su vrhunske, savršeno apsorbiraju, dopuštaju koži da diše i ostane u djetetu u udobnom i praktičnom.

Na primjer, vaše dijete teži 6-7 kg, a zatim odaberite veličinu M 6-11 kg 62 kom. bilo koji paket MERRIES MOONY

MANYPOKO GOON- c 7-8 kg uzimamo ovu veličinu jer više nego malo. Obično na veličini M bebe zadržavaju dugo vremena od 4 mjeseca do 7 mjeseci, ovisno o kategoriji težine, širini guzice, pojednostavljenom. Sljedeće veličine L 9-14 kg 54 kg koristimo MOONY i MERRIES od 8-10 kg, MANYPOKO i GOON od 10-11 kg. Nedvojbeno sam rekao da počevši od težine kategorije od 5-6 kg, možete koristiti gaćice, jer djeca su već vrlo aktivna, kreću se, a pelena može kliziti, što će dopustiti da tekućina teče. U kratkim hlačama, to se neće dogoditi, jer guma se dobro približava zdjelici djeteta i ne klizi, a meka tkanina ne ostavlja traga i ne pritišće.

Potrebno je ići na gaćice sljedećih veličina marki

MERRIES

SLOBODNE VRIJEME (ne dijele po spolu):

 • Veličina M (6-10 kg) 58 kom.
 • veličina L (9-14 kg) 44 kom.
 • Veličina XL (12-22 kg) 38 kom.
 • XXL veličina (15-28 kg) 28 kom.

sanjarski

veličina pantyja M nije podijeljena na dječake i djevojčice:

MANYPOKO

Mega MamyPoko M (6-9 kg) 90 kom.

MamyPoko M (6-9 kg) 58 kom.

MamyPoko L (9-14 kg) 44 kom.

Mega MamyPoko L (9-14 kg) 64 kom.

MamyPoko BIG (12-17 kg) 58 kom. MEGA pakiranje.

MamyPoko BIG (12-17 kg) 38 komada /

dobro apsorbira, više od pelene zbog dodatne pločice

šav od strane jednostavno se uklanja - šav je rastrgan, a prisutnost ljepljive vrpce na stražnjoj strani gaćica je lako ukloniti


Odabir odgovarajuće veličine:

7000-9000 g - veličina M 5-10 kg 58 kom. ŽENE MOONY - za lutku i stojeću djecu GOON Mamypoko


Posebna razlika između veličine M MOONY panty, težina po 1 kg varira:

1. 5-9 kg creeps - elastičnost elastične vrpce i mekoću, proteže još dva puta.

2. 6-10 kg počinje hodati - manje elastično, ne raste dva puta.


8. Ako vaša beba već teži više od 9 kg, imajte na umu da su od te veličine japanske gaćice Moony (Mooney) i GooN (Gong) podijeljene po spolu:
- za dječake
- za djevojke
Razlika je zbog osobitosti mokrenja i apsorbirajući sloj kod dječaka je pomaknut naprijed, u djevojčicama - unatrag.
Najgušća elastična trbuščić oko trbuha i nogu GooN panty (Gong), zatim u Merries panty (Meries) i najviše slobodan od Moony panty (Mooney). To se mora uzeti u obzir kako bi se pokupili gaćice, na temelju veličine vašeg djeteta. Osim toga, morate uzeti u obzir promjenu veličine trbuha bebe nakon jela i kada sjedne.

Raspon veličine Merrisy

8 495 212-12-52 Moskva
8 800 555-17-52 Rusija
Naručite poziv

Od ponedjeljka do nedjelja od 9.00 do 21.00
Dostava: ponedjeljak-nedjelja

Povratne informacije od naših kupaca

Pelene Dobivaju veličinu L (9-14 kg) 54 kom

veličine do 5 kg: Idealno za novorođenče, meke, dobro apsorbirane, ne ostavljaju tragove. koristi se do 4 kg. Veličina 4-8 kg koristi se do 6 kg. Nažalost, Merris su male veličine, ali kvaliteta je izvrsna.

Pelene Nb do 5 kg 90 kom

Vrlo meke pelene. Nakon što su ih obitelj koristili samo kod kuće, jer su osjetljiva koža bebe najprikladnija.

Pelene S veličinom S (4-8 kg) 82 kom

Dobre pelene, koristio sam ih od rođenja do tri mjeseca, nikad nisam imao nikakvih iritacija i crvenila, ali njihova stražnjica bila je suha, ali tekuće stolice su nekoliko puta prolazile kroz gumene noge i noge, tako da ih ne bi smjela zaboraviti ispraviti.

Mnogi roditelji žele pružiti bebu sve najbolje od rođenja, tako da oni uvijek čine izbor u korist japanskog Merris (Marys) pelene. Premium proizvodi proizvode japanski proizvođač Kao Corporation. Mekoća, udobnost i suhoća pratit će svako dijete koje dotakne čarobni svijet Merriesa.

Prednosti Merries modela

Kako milijuni brižnih očeva i majki širom svijeta opravdavaju svoj izbor? Tajna leži u skupu zasluga japanskih pelena Merries.

 • Površina unutarnjeg sloja izrađena je u obliku saća. Zbog toga tekućina teče duž žljebova na srednji apsorbirajući sloj i apsorbira brže. Istodobno, područje dodira s kožom bebe značajno se smanjuje, što smanjuje rizik od oštećenja pelene ili trljanja.
 • Japanske pelene izrađene su od nježnog, ugodnog do dodirnog materijala, koji je dobro prozračan i pouzdano zadržava vlagu.
 • Zahvaljujući indikatoru boje koji se nalazi ispred pelene, možete lako odrediti kada se pelena treba mijenjati.
 • Pelene su mekane, tanke i dobro se uklapaju zbog gume u pojasu. Istodobno imaju izvrsnu apsorpciju i gotovo su nevidljivi ispod odjeće.
 • Velcro na pelene se može iskoristiti. Oni se mogu odvojiti i pričvrstiti nekoliko puta za redom - oni će i dalje biti čvrsto pričvršćeni.
 • Još jedna prednost jeftinih proizvoda za njegu djece "Maris" - širok raspon veličina. Raspon marke pruža modele za sve uzraste. Usredotočujući se na tablicu veličine marke, možete jednostavno podići pelenu željene veličine.

Kako odabrati i kupiti pelene Pivo

Ako ste konačno odlučili doživjeti izvrsnu kvalitetu Merries pelena i kupiti ih po najboljoj cijeni, imate izvrsnu priliku da naručite našu online trgovinu. Naši konzultanti, ako je potrebno, pomoći će vam da odaberete model, a naručite proizvode poznate robne marke hitnom isporukom u Moskvi i cijeloj Rusiji.

Da biste dobili Merries pelene u Moskvi na dan narudžbe, provjerite odgovarajuću opciju u trenutku naručivanja. Sigurni smo - beba će biti oduševljena kupnjom :)

Pruža pelene: kvaliteta opravdava cijenu

Za neke marke dobro dokazanih proizvoda za njegu bebe, roditelji su spremni platiti nekoliko puta više od uobičajenih kolega. U ovom kategoriji su uključene pelene. Oni su visoke kvalitete, sigurnosti i udobnosti. Iz tih pokazatelja ovisi o zdravlju i raspoloženju djeteta.

Proizvodna tehnologija

Koje su pelene za djecu "Meries" zaslužuju ljubav prema korisnicima? Prije svega, nenadmašna kvaliteta, koja se postiže visokim zahtjevima za proizvodnu tehnologiju.

Pod ovom markom su dostupne obje pelene i vlažne maramice. Za sve proizvode koriste se samo visoko kvalitetne sirovine za bebe (mješavina celuloze s apsorbentnim polimerom, netkane tkanine). Unutarnji sloj, koji je u kontaktu s osjetljivom kožom bebe, porozan je. Stoga nije tijesno tijelu, ne lijepi se i ne uzrokuje pelensko osip. Posebni utori i prepreke sprječavaju istjecanje tekućeg stolca novorođenčeta prema van.

Pelene za bebe Merries ima pokazatelj boje, koji kada se oboji u plavoj boji ukazuju na potrebu zamjene.

veličina

Veličina pelene "Meries" razlikuje se od klasičnih modela i gaćica. Najmanji klasik pelenski Merries dizajniran je za djecu do 5 kg. Nazvane su novorođenčad i proizvode se posebno za novorođenče.

Za veću djecu (4-8 kg), dizajnirane su Merries S. pelene. U kratkim hlačama najmanja verzija namijenjena je djeci od 6 do 10 kg (M). Djeca od 6 do 11 kg će nositi merries velcro pelene u veličini M, a težine od 9 do 14 kg je bolje kupiti L. gaćice su prikazani u velikim veličinama (XL - od 12 do 22 kg, XXL - od 15 do 28 kg, - od 12 do 22 kg).

serija

"Merries" prikazani su u dva oblika - klasični modeli s velcro i gaćice.

za jednokratnu upotrebu

Ako drugi proizvođači nude različite linije od ekonomije do vrhunskih opcija, za svaki seks odvojeno, onda su Merries maleni pelene zastupljeni samo klasičnim velcro modelom. To je objašnjeno činjenicom da je japanski proizvod tako visokokvalitetan da je prikladan za djecu s bilo kojom aktivnošću, tipom kože, i za djevojčice i dječake. Oni su univerzalni.

Pojedine bebe pelene usporediti povoljno sa sljedećim proizvodima:

 • Svaki sloj japanskih pelena omogućuje prolaz kroz zrak.
 • Unutarnja površina je vrlo meka i neujednačena, smanjuje područje dodira s pelenama i sprječava osip kože na koži.
 • Visoka sposobnost apsorpcije, koža bebe je uvijek suha.
 • Dobro se drži u tekućoj stolici za bebe.
 • Velcro elastična, višekratna i posebna rezinochki pouzdano štite od propuštanja.
 • Svi peludi za Merries, kako za novorođenče tako i za starije bebe, imaju pokazatelj vlaženja.

Pelene gaćice

Gaćice, kao i klasične verzije, dopustiti da prođe zrak, pouzdano zadržati vlagu i imati pokazatelj mokrenja. Poseban sloj zadržava meke kalorije bebe. Glavna razlika od modela s velcroom je prisutnost vrlo mekog elastičnog remena, zahvaljujući kojem se poticaj može aktivno kretati.

Značajke japanskih pelena piju

Pruža japanske pelene za novorođenčad su kako slijedi:

 • Visoke cijene koje ta kvaliteta opravdava.
 • Pod markom "Merries" pelene se oslobađaju za igru, spavanje, pa čak i za kupanje.
 • Pelene se proizvode u univerzalnom dizajnu, pogodnom za dječake i djevojčice.

Unatoč činjenici da se Merries pelene ne mogu klasificirati kao ekonomične, popularne su u Japanu, Europi i Americi. Roditelji su spremni preplatiti za udobnost i zdravlje kože svojih potomaka. Sigurnost materijala, jedinstvene tehnologije, kontrola u svakoj fazi proizvodnje, razumnost dijelova jamče visoku kvalitetu japanskih pelena.

Jeftini i veseli: Pruža kineske pelene za novorođenčad i stariju djecu. Pregled kvalitete i vrsta

Rastuća popularnost azijskih proizvoda sa svake godine ne može se odraziti na potražnju ruskog potrošača za japanske pelene za djecu. Roditelji, novorođenčadi koji su odlučili ne eksperimentirati s niskom cijenom europskih primjeraka, počeli su iskusiti japanske marke i zaustaviti se na svojim omiljenim.

Danas samo lijeni ne stvaraju recenzije o svim poznatim markama vrhunskih pelena iz Zemlje izlazećeg Sunca. Jedan od najpopularnijih i raspravljanih su "Merries".

Što je posebno o ovom proizvođaču?

Na domaćem i svjetskom tržištu oni nude gotovo sve što je potrebno za život moderne osobe. Kao Corporation proizvodi liniju higijenskih proizvoda, kemikalija za kućanstvo, kozmetiku, hranu i odjeću.

Zamisao korporacije je poznati brand "Merries", koji proizvodi jednokratne bebe pelene, pelene, kratke hlače i vrhunske maramice.

 1. veliko iskustvo u stvaranju ove kategorije robe;
 2. vrhunska kvaliteta;
 3. stalno istraživanje i razvoj na području higijene djece.

Standardi kvalitete:

 • utvrđivanje specifičnih lokalnih potreba potrošača neke zemlje;
 • zajedničko istraživanje s dermatolozima i pedijatarima;
 • dokazane i kožne materijale;
 • stalnu kontrolu kvalitete proizvoda prije nego što su u prodaji;
 • strogu higijensku kontrolu u tvornicama i obvezno zračenje zaposlenika na ulazu;
 • korištenje visoko osjetljivih senzora u proizvodnom procesu;
 • dvostruko ručno provjeravanje.

Što je napravio Merris?

Pamuk i porozan. Valoviti unutarnji sloj daje im posebnu mekoću.

Sastav pelene:

 1. netkani poliolefin;
 2. poliolefin netkani poliester;
 3. fluff pulp;
 4. papir;
 5. superapsorbirajući polimer;
 6. poliolefinski film;
 7. poliuretan;
 8. vruće taljevine ljepilo

Kako se razlikuju od drugih?

Ako usporedite "Meris" s japanskim "kolegom", tada će se razlika očitovati i po cijeni i kvaliteti. Postoje jeftinije, tu je i više. Ovaj brand ističe svoju dostupnost: pelene se lako mogu pronaći na policama trgovina. S obzirom na čisto tehnološke razlike, ovdje je okus kupca. Netko je potpuno zadovoljan s "Merries" bez elastične elastične trake za njegovu cijenu. Drugi je preferirao da je "japanski" jeftiniji s alternativnim oblikom remena.

Ove se pelene razlikuju od europskih marki po ekološki prihvatljiviji sastav i visoku razinu sigurnosti. Iako, prema ocjeni potrošača, među predstavnicima ovog segmenta dosta vrijedni konkurenti japanskim pelenama po pristupačnoj cijeni.

Plodovi japanskih pelena:

 • prirodne sirovine u sastavu;
 • porozna struktura koja osigurava prozračnost i dobru apsorpciju;
 • zaštita od iritacije na koži je zajamčena korištenjem ekstrakta lososa;
 • sloj za upijanje pamuka;
 • ne ometa kretanje.

Priče o japanskim pelenama:

 • visoka cijena na ruskom tržištu;
 • malomerki;
 • bez elastičnosti na pojasu;
 • bez džepa na leđima na leđima;
 • meke gumene trake oko nogu mogu propuštati vlagu;
 • potrebno je često mijenjati.

Jednokratni higijenski proizvodi za bebe "Merries" predstavljaju dvije vrste: pelene i gaćice.

Niz jednokratnih velcro

Dizajniran za djecu mase od 2 do 20 kg. Cijena za 90 komada pelena s velcro od početne veličine - 1600 - 1700 rubalja.

Raspon veličina

Broj za svaku dobnu skupinu označen je latinskim slovima i približnom težinom djeteta. Dakle, teško je odrediti koliko će godina ili mjeseci beba rasti do veličine L. Sve ovisi o individualnim karakteristikama razvoja. Kupiti puno paketa "u rezervi" iskusni roditelji ne preporučuju. Smjernica su granice težine:

 • Novorođenče (za novorođenčad 0+ do 5 kg po pakiranju od 24).
 • S (5 - 8 kg).
 • M (6-11 kg).
 • L (9-14 kg).
 • XL (12-20 kg).

svojstvo

Idealno za najmlađe:

 1. Vanjski, unutarnji i slojevi koji apsorbiraju vlagu savršeno su prozračni, tako da koža ostaje suha.
 2. Meka površina je zakvačena sa mikro vrećicama, koja sprečavaju učinak prianjanja i minimiziraju područje dodirivanja dječje magare.
 3. A porozna struktura valovitog sloja upija dobro tekuće stolice i "zaključava" unutra, ne dopuštajući djetetu da se prljavi.

Pelene gaćice

Kada beba raste, počinje hodati, provodi veći dio dana u igrama na otvorenom, navikla se na toalet, stručnjaci savjetuju da nose pelene i gaćice.

Pri odabiru pravilne veličine potrebno je uzeti u obzir ne samo težinu djeteta, već i učestalost mokrenja, njegovu aktivnost i stečene vještine:

 • S (4 - 8 kg).
 • M (6-11 kg).
 • L (9-14 kg).
 • XL (12-22 kg).
 • XXL (15-28 kg).

Prosječna približna cijena pakiranja, bez popusta ili promocija, iznosi 1600 - 1700 rubalja.

svojstvo

U ovoj fazi, kada se rastuća osoba kreće u više odraslih pelenski model, kvaliteta i sastav potonjeg ostaje nepromijenjen.

Proizvođač je vodio brigu o pojedinostima:

 1. Ne postoji višekratna velcro, a dijete neće sami ukloniti pelenicu.
 2. Za mekane stolice - sada posebni sloj.
 3. Dodano anatomski pojas.

Tada možete vidjeti sliku pelena različitih veličina, na primjer, nb 0 za 5 kg i druge:

Kako saznati lažni?

Obično nije toliko o krivotvorenom, kao io kvaliteti izvoza.

No, u većoj mjeri, potrošači koji se suočavaju s kvalitetom koja ne odgovara deklariranoj tvrtki jednostavno se bave proizvodima za vanjsko tržište. Pelena se može razlikovati u pakiranju ruskog jezika ili "napravljenom u Japanu".

Također, uzorke nisu proizvedene ni u tvornicama Japana nego u Kini. Što je dostupno ovdje:

 • tehnološki pojednostavljena oprema;
 • niske kvalitete materijala.

Primitivni proizvodi razlikuju se od oštrog kemijskog mirisa, uzrokuju iritaciju na koži itd.

Nalazite se u niskokvalitetnom proizvodu najčešće je moguće u online trgovinama. Svaki od njih pouzdano izjavljuje da radi izravno s proizvođačem. Djeluje hipnotički na kupca, ali je daleko od istine. Najveća japanska korporacija nije zainteresirana za rad s trgovcima.

Često sumnja padne na samu ambalažu. Kopirajte je sasvim jednostavno. Teže postaviti proizvodnju pelene. Malo je vjerojatno da će "gusar" htjeti lažno predstavljati. Činjenica je da je omot autentičnog proizvoda nakon 2012. godine počeo mijenjati svoj izgled često (kako bi se izbjegle iste krivotvorine). To je dovelo do činjenice da su izgubljene, a potom pop-up igre iz stare zbirke počele sumnjati da nisu standardne.

Kao i za sve vrste mirisa, pelene lako apsorbiraju ne samo vlagu, već i neodređene mirise onih soba u kojima su pohranjene.

zaključak

Koju marku pelene odabrati i ne pogrešno izračunavati cijenu i kvalitetu? S takvim bogatim izborom danas nije tako lako učiniti. Roditelji često ne žele "igrati rulet" na osjetljivoj koži njihovih beba. Japanska kvaliteta dugo se utemeljila na našem tržištu. Čak i ako govorimo o izvozu robe. Međutim, nisu svi spremni platiti više, a zatim, kao što pokazuje iskustvo ruskih potrošača, sve se uči usporedbom.