Moja beba ima pravo: kako odabrati spužvu za kupanje novorođenčeta i kakve mogućnosti korištenja?

Liječenje

Sva djeca vole vodu. Ovo je njihovo prirodno okruženje, jer su bili u utrobi devet mjeseci. Stoga, kupanje je jedan od postupaka koji im donosi veliko zadovoljstvo. Osim toga, higijena je najbolji način jačanja i održavanja zdravlja. To kupanje može podupirati kožu bebe u zdravom stanju.

Uz rođenje bebe, mladi roditelji imaju mnogo pitanja. Kupanje bebe je svakodnevni postupak koji se mora temeljito pripremiti. Kada trebam koristiti spužvu i kojega je izabrati? Mi znamo odgovore!

Trebam li spužvu za bebu?

Većina pedijatara u prvom mjesecu života djeteta ne preporučuje korištenje spužvi za tijelo. Najbolji alat za sapun je ruka meke majke.

Kada početi koristiti kada se pranje u kadi?

Optimalno vrijeme je nakon 6 mjeseci. Do tog razdoblja, dječja koža je relativno čista i ne treba puno sapuna i trljanje. U šest mjeseci beba je već aktivnija, pokušava mamiti i često se prljava sokom ili piregom krumpirom. Ova djeca već sjedaju u kadi dok kupaju i dođu do oduševljenja novom zanimljivom temom. Djeca vole dirati spužvu, pecati i igrati se s njima.

Prednosti korištenja spužvi za plivanje:

 • Temeljito čišćenje.
 • Praktičnost.
 • Kozmetička ušteda.

kontra:

 • Rizik od ozljeda ili iritacija kože.
 • Proizvod može biti izvor bakterija ako se nepropisno pohranjuje.

Postoje li prirodne vrste?

Moderne majke sve više odabiru prirodne spužve. Izrađene su od algi ili biljnih vlakana. Sigurno i higijensko. Oni savršeno uklanjaju nečistoće i čiste pore.

Suha prirodna spužva tvrda i vrlo mala. Kada se natopi u vodi, proizvod se povećava za 2-3 puta, postane mekana i baršunasta. Stvara gustu ugodnu pjenu. Spužva treba dobro sušiti i nakon upotrebe.

Nemojte sušiti prirodne spužve u vodoravnom položaju. Obavezno stavite proizvod na kuku.

Spužve se moraju mijenjati svaka 3 mjeseca. Inače, neće biti čist čak ni uz pravilnu njegu. Trošak takvih proizvoda vrlo je prihvatljiv. To se kreće od 150 do 1000 rubalja. Sve ovisi o materijalu i robnoj marki.

Vidjet ćete fotografiju skidera za bebe:

Kako ispravno odabrati?

 • Takav važan uređaj za bebu je bolje kupiti u apoteku ili veliku dječju trgovinu.
 • Obratite pažnju na ambalažu i zemlju podrijetla. Bolje je suzdržati se od kupnje kineskih stvari sumnjive kvalitete.

Pravila primjene

Preporuke za upotrebu spužvi za bebe:

 1. Oprati ruke sapunom.
 2. Namočite prirodnu spužvu u vodi 2-3 minute.
 3. Na mokru, čistu spužvu nanesite poseban proizvod za kupanje djeteta, stavite ga u pjenu.
 4. Nježno kružni kružni pokreti čiste mokra kože djeteta. Krenite od vrata do pete.
 5. Isprati djetetovu kožu tekućom vodom. Odvojeno s čistim rukama, potrebno je potkopati područje prepone.
 6. Temeljito isprati pjenu iz proizvoda i osušiti.

Savjeti za pohranu i brigu o proizvodu

Za pravilnu pohranu proizvoda treba:

 • Provjerite je li spužva potrebna cjelovitost i čistoću prije svakog plivanja. Trebao bi biti čist i suh. Ako se pojavljuju tamne mrlje, pojavljuju se kalupi, odmah ih treba odbaciti.
 • Neke majke spužve prije kupanja kipuće vode. Prije korištenja izloženosti na visokoj temperaturi, potrebno je upoznati se s informacijama o pakiranju proizvoda. Iz efekata kipuće vode može izgubiti boju ili oblik.

Kategorično je nemoguće donijeti kipuću vodu ili vrući čajnik u kupaonicu gdje je dijete! Ovo je opasno!

 • Nakon svake upotrebe, spužva se temeljito osuši u uspravnom položaju. Bolje je objesiti proizvod na kuku. Suši li se i ostaje lagano vlažan? Vrijedno je staviti rublja u sobu s niskom vlagom.
 • Preporuča se redovito pranje dječje kupelji s bebenskim sapunom za pranje rublja. To je jedini način za sprečavanje rasta bakterija i produljenje životnog vijeka proizvoda.
 • Bez obzira na izgled, spužva se mora mijenjati svaka tri mjeseca.

  Nemojte bacati stari proizvod. Oni mogu, primjerice, očistiti kupelj prije nego što kupaju dijete.

 • Uz pravilnu njegu, proizvod će dugo trajati i ostati siguran za dijete.

  Sve najbolje - za djecu! Pažljivo je odabrati proizvod, s obzirom na osjetljivost dječje kože i njegovu aktivnost. Raznolikost materijala, oblika i boja omogućit će da se podigne predmet higijene čak i za najgutnije i osjetljive mrvice. Glavna stvar je slijediti pravila i dajte bebu svoju ljubav i brigu.

  Korisni videozapis

  Nudimo gledati videozapis o pravilnoj upotrebi spužve za kupanje bebe:

  Kukičanje, probavite

  Pletivo se može odvojiti od različitih niti: pamuk, poliester, ali najčešće je vuna pletena od polipropilenske pređe. Takva rublja traju dulje, brzo su suhe, svijetle, dobro pogađaju gel ili sapun u pjenu i nisu jeftine.

  Polipropilenske niti mogu se kupiti na tržištu, u hardveru ili u zanatskoj trgovini. Naravno, gotove rublje se prodaju na istom tržištu, ali ako ste sami znate za kukičanje, zašto onda overpay. Na jednoj perilici traje oko pola zavjesa, a zavoj od konca ne košta više od 50 rubalja.

  Pređa vune:

  • "Needlewoman" proizvodi tvornicu Pehorskaya. Sastava pređe: polipropilen-100%. Duljina navoja: 200 m. Tekućina namota: 50 g.
  • "Za dušu i dušu", proizvođač: Hostess-Needlewoman. Sastav preure: Polipropilen 100%. Duljina navoja: 250 m. Tekućina namota: 50 g
  • "Master", Težina svitka: 50 g. Duljina navoja: 200 m. Sastav: 100% polipropilen. Proizvođač: Rusija.
  • ADELIA "RAFFIA". Težina, g: 50. Duljina navoja, m: 200. Sastav: 100% polipropilen.
  • Samo nevidljiva pređa u kolutima za pletenje rublja.

  Često se komad pjene umetne u spremnike za pranje. Što to rade? Čini mi se da sam polipropilenski nosač ne stvara puno pjene iz gel za tuširanje, ali sa pjenastom gumom bilo koja sapunica pjeni dobro. Osim toga, to je ekonomičnije. Više pjene znači manje gela ili sapuna.

  Kako odabrati nit za pletenje rublja?

  Teme dolaze u različite debljine. Što su niti deblji, to će biti teži gotovi pranje. Podignite niti u debljini, tako da je bilo prikladno za nošenje oko 3-4. Iako najblaže i meke perilice brusiti br. 2, tj. tanke niti. Netko voli rublje teže i čvrsto, a netko naprotiv nježniji.

  Kupite sjajne niti kako bi odgovarale priboru vaše kupelji. Za djecu je bolje sputati spužvu od tankih niti u obliku guzice ili vesele male životinje.

  Prije prve uporabe svakako držite perilicu u kipućoj vodi 5-7 minuta, tkanina postaje ugodna za tijelo, izvrsno pranje.

  Koje oblike vezati rublje?

  Rublje s izduženim petljama polipropilena može se spojiti u obliku cijevi, u krugu. U takvoj spužvi samo je prikladan umetanje pjenaste gume.

   • U uobičajenom uzorku možete spojiti ravnu pravokutnu podstavku kukičanom (samo svaki treći red pleten je ispruženim petljama):
   • Šipka za kukičanje može biti ovalnog oblika (u ovom slučaju svaki treći red također povezuje izdužene petlje):
   • Pletenica za kukičanje može se pletenica:
   • Okrugli brusilac (ne zaboravite pletiti svaki 2 ili 3 reda s izduženim petljama):
  • Kukičasta kukica za bebu može biti pletena u obliku bilo koje igračke.

  Ima još jedan caveat, to je duža petlja, a mekša je tkanina.

  Kako pletu izdužene petlje:

  Ako nikad niste pletene duguljaste petlje, najprije morate pokušati pletiti uzorak jednostavnih niti kako biste vježbali i razradili gustoću pletenja. Činjenica je da pletenje dugih petlji treba biti čvrsto, tj. zategnite svaku petlju s trakama tako da platno ne bude labav. Početnicima će biti posebno teško zapletati odmah izdužene petlje polipropilenske pređe.

  Sheme koje pletu izdužene petlje (odaberite najčešće razumljivo):

  Pletenje izduženih petlji na vladaru:

  Bast crochet, rad naših čitatelja

  Bast se vijaka oko elongated petlje. Polipropilenske niti.

  Trebat će vam pređa za pletenje rublja i kuka broj 4.

  Bast hook, zanimljive ideje s Interneta

  Bast je kukičan br. 2, a polovica konca konca je otišla na nju

  Ova je tkanina od propilenske pređe u 2 dodatka, kukica br. 5. Pletena je s obje strane na isti način, s "Fringe" uzorkom ili ispruženim petljama.

  Bast-mitten, kao i uobičajena washcloth, jednostavno je pletena: 1 red stupaca bez kukičana, 1 red elongated petlje.

  materijali:
  - polipropilenske niti različitih boja;
  - kukičana kuka (odaberite veličinu ovisno o željenoj gustoći rublja - što manji broj, gusti proizvod će biti i obratno).

  Autor Irina Kachukova. Za pletenje, trebat će vam: pređe "Hostess - igla za dušu i dušu" 50g, 100% poliamida, pakiranje 10x50g i kuka.

  Shema pletenja je vrlo jednostavna:

  • 3 reda pojedinačnih kukica
  • 3 reda bujnih stupova

  Kako plesti pahuljaste stupce, pogledajte u nastavku u članku shemku.

  Trebat će vam: polipropilenske niti od 2 boje. kuka broj 3 ili broj 4, igla s širokim okom.
  Veličina gotovog rublja je 14 x 21 cm.

  Bast crochet, povezan veličanstvenim stupovima:

  Vaš tkanina može biti apsolutno bilo koji oblik i boja (ovisno o unutrašnjosti kupaonice). Pletite takvu spužvu lako i brzo, izgleda sjajno, a masaže su upravo nevjerojatne.

  Perilicu treba započeti pletenjem ručicom: lanac zračnih petlja željene duljine, koju vezu s jednim kukičanjem, spajanje trake s početkom lanca, i započeti pletenje samog rublja u krug s jednim kukicama, dodavši 3 do 5 bara u svakom retku. Zatim pletite na željenu širinu rublja, zatim idite na glavni uzorak (bujni stup), pletite 45-50 cm i završite u suprotnom smjeru s ručkom. To je sve gotova tkanina!

  Tehnika pletenja veličanstvenog stupca: napravi kapu, unosi kuku u petlju baze, zgrabite radnu nit i izvucite petlju proizvoljne duljine (ponovite 3-5 puta). Što je veći broj broševa, to će biti veličanstveni stupac. Otpustite i izvucite radni navoj kroz sve petlje na kukici u jednom smjeru. Napravite 1 petlju za zrak da biste pričvrstili bujnu kolonu. Preskočite jednu petlju baze i dodajte još jedan bujni stup na sljedeći.

  Pletenje bebe za perilicu sheme:

  Bast kuka u obliku kugle

  • u. n. - zračna petlja
  • SBN - pojedinačni kukičanje
  • CH - dvostruko kukičanje
  • SS - povezujuća čahura.

  Trebat će vam:
  Kvačica broj 5.5. Mala pamučna pređa prosječne debljine dviju boja, sastavljena. Ili koristite gustu melange pređu. Tako će pera izgledati zanimljivije. Možete vezati 2 i 3 red u različitim bojama. Iako je obična verzija također dobra.

  Opis odjeće:

  1. 10 inča. sjedinite u prstenu, čineći SS u prvoj petlji lanca.
  2. 1 str. RLS u prstenu, (5 in. P., 1 RLS) - ponoviti 40 puta; 30 inča. p, sc u prsten, s prvom sc.
  3. 2 str. SS u prvom luku od 5 inča. p. 4 c. n. (brojeći kao prvi CH i 1 in. n.), (CH, 1 in. n.) - 7 puta u istom luku; dalje svakom luku od 5. st. n ponovite 8 puta (CH, 1 in. p.); SS u svakom luku petlje od 30 inča. n. (za formiranje petlje); SS iz trećeg stoljeća n od početnih 4 petlje uspona.
  4. 3 str. Sc u prvom luku od 1 inča. p., (2 inča, RLS u sljedeći luk od 1 inča) - 320 puta; SS s prvim sc.

  Kuka od plastičnih vrećica

  Neke su iglice uspjele prati rublje, čak i od plastičnih vrećica. Smeće vrećice su sada proizvedene svijetle boje, a ako odaberete najhladnije, onda vjerojatno takve rublje imaju pravo postojati. Posebno ova metoda je relevantna za one koji nisu mogli kupiti polipropilenske niti u trgovini, a ja stvarno želim pletiti spužvu. Pranje rublja i metode pletenja bit će jednake onima od polipropilenske pređe.

  Bast crochet video lekcija

  Kukičana igračka "Teddy-bear"

  Igračka ima oči, nos i uši. S jedne strane je smežuran, ali s druge strane je glatka i ima udobnu ručku na njemu.

  Za pletenje rublja trebat će vam:

  • polipropilenske niti od tri boje: glavna boja je bilo crno-bijelo za oči
  • škare
  • igla
  • broj kuke 2,5, teško se ne zavoja

  Okrugla kukičana kuka za početnike

  Trebat ćemo: pređu; broj kuke 3.

  Kukičana igračka "Sretan jež"

  • polipropilenska nit 70-80 g primarne boje
  • crna, bijela, zelena i crvena polipropilenska pređa
  • kuke broj 2,7 i 4,5
  • širom otvorena igla
  • škare
  • uzorak za izradu cvijeta

  LiveInternetLiveInternet

  -video

  -glazba

  -kategorije

  • Računalo (108)
  • Pribor (103)
  • Prijave (3)
  • Kutije (1)
  • Palatine (13)
  • Šalovi, baktusi (62)
  • Šalovi, snooky, shirtfolds (15)
  • Glazba. Isječak. (16)
  • Pletenje krzna (1)
  • Cipele (1)
  • Pletenje s tunškim kukičanim (0)
  • Rukavice, rukavice, rukavice (8)
  • Video. (37)
  • Sve za dnevnik na Leeu. Roux. (111)
  • Pletenje za djevojke (166)
  • Blizice (2)
  • Bolero, rtovi (3)
  • Naušnice, veste, puloveri (22)
  • Jakne (22)
  • Prsluci (7)
  • Čarape (5)
  • Naušnice, gaćice, kratke hlače (3)
  • Kaputi, jakni (5)
  • Vjenčanja, odjeća (62)
  • Poncho (1)
  • Vrhovi (1)
  • Tunike (5)
  • Suknje (10)
  • Pletenje za žene (1477)
  • Bluze (67)
  • suknje, hlače, kratke hlače (6)
  • Donje rublje (1)
  • Bolero, kape (11)
  • Džemperi, puloveri, puloveri (479)
  • Jakne (169)
  • Prsluci (17)
  • Čarape (95)
  • Nošnja (15)
  • Kaputi, jakne (33)
  • Haljine, suknje (220)
  • Poncho (4)
  • Vrhovi (226)
  • Tunike (62)
  • Suknje (73)
  • Pletenje za dječake (56)
  • Džemperi, džemperi, puloveri (24)
  • Košulje (2)
  • Jakne (6)
  • Prsluci (6)
  • Pletenje za muškarce (70)
  • Džemperi, džemperi, puloveri (42)
  • Jakne (11)
  • Prsluci (1)
  • Pletenje novorođenčadi (110)
  • Košulje, odijela, omotnice, hlače, kratke hlače (50)
  • Skakač, džemper, bluza (48)
  • Čizme, čarape (24)
  • Kapice, kape (35)
  • Kukičanje (514)
  • Tehnika pletenja (54)
  • Pletenje na vilici (2)
  • Pletenje (1844)
  • Glavna odjeća (87)
  • Gradijent (0)
  • Kućna udobnost (30)
  • Igla soba (3)
  • Napitci (3)
  • Stolnjača (3)
  • Vruće postolje (3)
  • Tepisi (2)
  • Mješane (1)
  • Sjedala (4)
  • Jacquard, intarsia, patchwork, enterlak, brioche (91)
  • Časopisi (8)
  • Zdravlje (23)
  • Korisni recepti (7)
  • Yoga (6)
  • Igračke (165)
  • Čipka (15)
  • Brijegova čipka (3)
  • Irska čipka, spojka (6)
  • Vrpci (5)
  • Kuhanje (12)
  • Ukusni recepti (8)
  • Pečenje (4)
  • Čarape, cipele, papuče (65)
  • Papiri, jastucnici, jastuci (12)
  • Savjeti i trikovi (124)
  • Savjeti za pletenje (112)
  • Malo po malo (14)
  • Torbe (15)
  • Kukičaste uzorke (88)
  • otvoreno (57)
  • Cvijeće (10)
  • Motivi (5)
  • Fileika (1)
  • Pletenje uzoraka (414)
  • otvoreno (255)
  • Arana, pletenice (123)
  • Fantastični uzorak (16)
  • Višebojni uzorak (2)
  • Cvijeće (1)
  • Keltski obrasci (1)
  • Šivanje (22)
  • Za žene (13)
  • Nuanzi (6)
  • Za djevojčice (3)

  -Pretraživanje dnevnikom

  -Pretplatite se putem e-maila

  -interesi

  -Redoviti čitatelji

  -zajednica

  -statistika

  Kukičanje, lijepe dječje i odrasle perilice s vlastitim rukama.

  Mnogi pleteni proizvodi neovisno proizvode. Ručne stvari i artikli kućanstva izgledaju stilski i originalno.

  • Svatko zna da se pera mora mijenjati jednom svaka tri mjeseca, poput zubne četkice i drugih stvari za osobnu higijenu.
  • Uostalom, ti proizvodi nakupljaju bakterije i prljavštinu
  • Washcloth može biti izrađen od različitih materijala i pređe. Glavna stvar je da niti su visoke kvalitete, inače proizvod iz učinaka tople vode i sapuna će brzo postati neupotrebljiv.

  Pređa vune

  Pređa vune

  Polipropilenska spužva može biti u različitim bojama. Ako želite, takve proizvode možete napraviti od prirodnih materijala u obliku kora, gumene i drugoga.

  Zapamtite: Perilice od prirodnih materijala moraju se mijenjati svaki mjesec. Inače, ova osobna higijena postaje pravi uzgojni teren za bakterije.

  Kukičana šapica je kukičana

  Kukičana šapica je kukičana

  Ova je tkanina udobna za tuširanje. Može se lako namočiti, a također je prikladno pranje djece s takvim tkaninom.

  Bast mitten crochet:

  1. Nazovite 30 petlje
  2. Crtanje okruglih redaka s jednim kukičanom. U svakom novom redu pletu 1 zračnu petlju
  3. Duljina proizvoda, odredite duljinu dlana. Sada morate spojiti gornje dijelove rukavca - pletite zajedno gornji i donji stupac i pričvrstite ga
  4. Sew sve komade i osigurati nit s čvor

  Umivaonici od polipropilena rade sami

  Umivaonici od polipropilena rade sami

  Polipropilen je trajni sintetički materijal, pa se koristi za izradu kućanskih predmeta i proizvoda za osobnu njegu. Umivaonici od polipropilena s vlastitim rukama privući će sva kućanstva. Oni se dobro podmlažu i izvrsno rade s usnama kože, znojem i masnoćama u gornjem sloju epidermisa.

  Prekrasna rublja rade za početnike korak po korak: dijagrami

  Ako znate malo kukati, onda stvaranje lijepe rublje nije teško. Sheme će vam pomoći da lako i brzo napravite atribut za tuš i kadu.

  Prekrasna pranja za pranje rade za početnike korak po korak:

  Prekrasne pranje rublja to čine sami za početnike

  Prekrasna rublja rade za početnike korak po korak: dijagrami

  1. Spajanje 7 petlje i zaključavanje u krug.
  2. Pletite jedan kukičan u krug.
  3. Promjer basta postupno će se povećati do sredine. Kada pletite 15 cm, počnite rezanje u svakom drugom redu.
  4. Na ovaj način stavite 5 redaka. Dobiti "cilindar" s zatvorenim dnom
  5. Umetnite gumenu gumu u unutrašnjost cilindra i pričvrstite ručice.

  Prekrasne baby rublje kukica svoje ruke: sheme

  Lijepa rublja: shema

  Ovaj raspršivač se uklapa u skladu s vrstom plijesni, koracima za stvaranje koji su gore opisani. Razlika između dječjeg proizvoda je da će biti manja i može biti ukrašena.

  Prekrasne perilice rade sami ruke za početnike - životinje

  Kako kukičati perilicu?

  Roditelji koji njeguju znaju da se djeca razvijaju u igri. Stoga, iako je kupanje, beba treba igrati i igrati. Kako kukati smiješnu igračku za pranje rublja?

  Shema pletenja skutera-rukavima pomoći će stvoriti zanimljive igračke za kupanje. Bit će fascinantno da beba pliva s njima. Starija djeca će čak htjeti sami izbrisati ovu rubinu sapunom.

  Kako kukičati perilicu?

  Pleteni proizvodi trebaju vrstu rukavica. Knit nokte u krugu s kukičanom niti različitih boja.

  Kako kukičati igračku spužvu - žabe

  Bast Hedgehog kukičanih

  Bast Hedgehog kukičanih

  Jež je jedan od omiljenih likova svakog djeteta. Ako vaša beba ne voli plivati, a zatim ga vezati s kukičanim perjanicama, i on će se veseliti navečer da uronite u kadu s novim prijateljem.

  1. Upišite 32 kružnice i pletite 2 reda u krug s jednim kukičanom
  2. Potom pletu izdužene petlje. Skupite 30 redaka s stupcem
  3. Nakon toga, promijenite nit glavne boje na nit od koje će se lice napraviti
  4. Nastavite pletiti s jednim kukicom s redom od 31 do 35 redaka s jednim kukičanom
  5. Učinite smanjenje svakog retka od 4 petlje - njuška je spremna. Osigurajte nit, načinite nos i oči s iglom i navojem

  Igračke za bebe za bebe s produljenim petljama kuka

  Bilo koja tkanina za pranje igračke bolje pletu izdužene petlje. Ova tehnologija pomaže stvoriti lijep i mekan komad osobne higijene za dijete.

  Napravite takve perilice rubnjaka s kukičanim petljama:

  Igračke za bebe za bebe s produljenim petljama kuka

  Perilice za bebe s izduženim petljama kuka

  Igračke za bebe za bebe s izduženim petljama

  Pletenje s izduženim petljama naziva se i "krzno". Ovom tehnikom možete pletiti ne samo rublje, već i kape, šalove ili jakne.

  Dječja rublja igračke s izduženim petlje uzorak "krzno"

  Igračke za bebe za odjeću s produljenim petljama kukova - tehnika izvođenja uzorka "krzna"

  Važno: Ako držite petlju neugodnim prstom, možete ga staviti na traku debele kartonske ploče.

  Okrugla i ovalna kukičana bast

  Okrugla i ovalna kukičana bast

  Bast pilling je malo drugačiji od skiderača za kadu ili tuš. To bi trebalo biti izrađeno od krutih niti u obliku kruga ili ovalnog s petljom za ruku.

  Okrugla i ovalna kukičana tkanina najjednostavniji je proizvod koji svaka žena može napraviti.

  Ovalna shema pletenja:

  Ovalni kukičalica - shema

  Shema pletenja krugova:

  Okrugla kukičana rublja - shema

  1. Presavijte nit u dva sloja i plesti u krug s dugim petljama
  2. Sada napravite kliznu petlju, tri petlja u ovoj petlji.
  3. U sljedećem redu dvostruki broj petlji.
  4. Zatim u krugu ravnomjerno dodajte 6 petlji
  5. Spojite narezanu foliju željene veličine i pričvrstite navoj
  6. Šivajte pletenu traku ili elastičnu traku radi udobnosti

  Važno: Ova je tkanina također pogodna za pranje posuđa.

  Bast plavi kukičan

  Bast plavi kukičan

  Ravna tkanina brzo pletu, ne rasteže i traje dugo. Ova je tkanina pogodna za pranje u kadi i tušu. Prikladno je oprati joj leđa.

  Shema pletenja ravnog rublja je jednostavna. Čak i početni učitelj će to shvatiti.

  Bast plavi kukičana shema

  Savjet: Pletite takav model "krzna" ili "ruba" s dugim petljama, što je gore opisano.

  Spojite rubove kontrastnim navojem u dva stupca bez kukičane. Lanci od 40 petlji na stranama - to će biti ručke.

  Kako pletu igle za početnike?

  Kako pletu igle za početnike?

  Ako vam se ne sviđa kukičanje, ili nemate takvu tehniku ​​za stvaranje proizvoda, pokušajte pletući podložak. Pripremite uobičajene dugačke igle br. 3 ili br. 4 i sintetičke niti "polipropilen".

  Kako pletu igle za početnike? Izvršite sljedeće korake:

  1. Nazovite 30 petlje i pletite 5 redaka s prednjim satenskim šavom.
  2. U šestom redu, uklonite prvu petlju i pletite drugu petlju na ovaj način: izvucite petlju s iglom, kao kod pletenja s satenskim šavom lica i postavite navoj na žbice koje leže na prstu. Dvaput navijte iglu zajedno s prstom s navojem i pletite ga s petljom za lice. Treća petlja je lica, a četvrta, druga, i tako dalje do kraja reda
  3. 7. red - uklonite prvu petlju i pletite ostatak s prednjom površinom
  4. 8. red pletu, poput 6. i tako dalje
  5. Kada je potrebna duljina rublja spojena, napravite 5 redaka lica.
  6. Spojite dvije trake upisivanjem 40 petlji i pletivši 3 reda s prednjim satenskim šavom. Zatvorite petlje i šivajte trake duž rubova rublja radi lakšeg korištenja.

  Bast spokes s izduženim petljama - shema

  Bast spokes s izduženim petljama - shema

  Izdužene petlje su iste veličine, pa ovo pletivo izgleda lijepo. Pokušajte prikvačiti tkaninu na ovaj način, a zatim stvoriti šešir, džemper ili hlače za bebu pomoću ove tehnike.

  Bast spokes s izduženim petljama - shema:

  Bast iglice - shema

  Jute se baci s vlastitim rukama

  Jute se baci s vlastitim rukama

  Jute je prirodno vlakno. Jute bast sa svojim vlastitim rukama je ekološki prihvatljiv proizvod koji će savršeno ljuštiti mrtve epidermalne stanice i boriti se protiv kontaminacije kože. Takav subjekt osobne higijene savršeno obavlja učinak pillinga.

  Važno: Od jute pletenih ravnih rublja, kao što su pletenje i kukičanje. Uzorak može biti bilo koji koji vam se sviđa.

  Bast kora s vlastitim rukama

  Bast kora s vlastitim rukama

  Košuljica ili "kora" su osobna higijena izrađena od prirodnog materijala.

  Da biste napravili ovu podlošku, uzmite koru, izrežite ga na trake i vezajte ga na jedan kraj. Nabavite okrugla kugla, koja se može koristiti za kupanje.

  Spužvu možete napraviti s koricom kože sa svojim rukama na neki drugi način:

  1. Uzmi komad kore od kora 20cm x 20cm
  2. Na sredini ovog kvadrata označite traku široke 3 cm.
  3. Odrežite kore na obje strane oznake u uske trake.
  4. Skupite prazno i ​​stavite je u sredinu. Ispalo je veliko kolo za kupanje

  Važno: Prije uporabe, proizvod hrpe kora mora biti pari, držanje u kipućoj vodi nekoliko minuta.

  Kako napraviti stroj za pranje s ručkama?

  Bast je unutrašnjost kora. Kako napraviti stroj za pranje s ručkama?

  Takav proizvod može se jednostavno i brzo izvršiti.

  Prva metoda: Presavijte zavojnu pređu na polovicu i lagano ga vezati suhim čvorom.

  Kako napraviti stroj za pranje s ručkama? Prvi put

  Druga metoda: Presavijte niti pređe na polovicu, i kravatu, povlačenjem s mjesta savijanja 5-7 cm.

  Kako napraviti stroj za pranje s ručkama? Drugi način

  Važno: Kako bi se spužva LIPOVY pokazala mekom, potrebno je, kao i "kora od breze" isparavati u kipućoj vodi.

  Na ovaj način možete šivati ​​bast washcloth:

  1. Uzmi bastne pređe
  2. Presavijte ih na ravnu površinu i ispravite
  3. Ožbukajte komad na kaotičan način na šivaćem stroju ili napravite nekoliko ravnih linija.
  4. Sew na rubove trake i olovke

  Kako šivati ​​krpu s ručkama?

  Bast iz mreže s vlastitim rukama

  Bast iz mreže s vlastitim rukama

  Povrtna mreža je meka i stoga je prikladna za izradu rublja. Možeš uzeti novu mrežicu u svitku, ali i naviknut. Bast iz mreže s vlastitim rukama:

  1. Operite mrežu nakon uporabe (ako imate mrežu) i osušite
  2. Upišite na igle 10 petlje mrežice i pletite na princip "šal od vrpce pređe". Šarke moraju biti slobodne i nepotrebane.
  3. Nabavite nekoliko redaka čekića
  4. Zatim gurnite proizvod u prsten i pričvrstite pletivo pomoću kuke ili igle i navoja.

  Bast iz nove mreže učinite to sami

  Bast kese

  U turskoj kupelji - hamam, koristite meku rubinu u obliku rukavica, od ovčje vune. Možete sami šivati ​​perilicu kese:

  1. Uzmi vunu od ovčje vune. Ako takav materijal nema, možete koristiti bilo koju drugu, ali mekanu i osjetljivu teksturu.
  2. Izrežite dva dijela tako da se spremna podloga može lako staviti na ruku.
  3. Ožali ove detalje i vrpcu
  4. Napravite olovku - pranje rublja spremno

  Perilice za spužvu

  Perilice za spužvu

  Sprej je polipropilen i prirodan. Sintetičke niti najčešće se koriste za tkanje košuljica jer su jače i izrađene u različitim bojama.

  Spužve za kupanje od sintetičkih ili prirodnih spona pletene su rukama prema gore opisanim shemama.

  Savjet: Možete izraditi ravnu perilicu ili proizvod s petljama koje se protežu po želji.

  Washcloths s najlonskim pantyhose učiniti-to-sami

  Prediva za rublje od najlonskih pantyhose sa svojim rukama

  Nakon hladne sezone, svaka žena ima mnogo parova istrošenih i već rastrganih najlonskih pantyhose. Najčešće, žene ih bacaju, ali stvarne iglice i takve stvari se koriste.

  Umivaonice od kapronskih sukoba s vlastitim rukama kako bi jednostavne:

  1. Odrežite vrh pantyhose. Trebat će samo donji dio - čarape
  2. Izrežite obradak u trake široke 3-3,5 cm. Ove trake će biti pletene niti.
  3. Sada pletite kako vam se sviđa - kukičati ili pleteni

  Važno: proizvodi iz torbice ne odgovaraju duguljastim petljama. Napravite ravnu podstavku prema shemama koje su gore opisane za stvaranje polipropilenskih proizvoda.

  Sisal bast

  Sisal bast

  Sisal je prirodno vlakno koje se dobiva iz listova Agave sisolane. Higlewomen iz nje dragovoljno napraviti washcloths - masaža i za pranje.

  Kako napraviti - faze:

  1. Sisal bast mora biti ravna
  2. Da biste ga stvorili, upišite 30 petlje i pletite na pletenje ili kukičanje sa svim uzorcima. Možete se čak suočiti s satenom, ako je iglice, ili stupac bez nakida - ako je kukica
  3. Presavijte rubove, umetnite prednje ručke s stare rublja i šivajte. Jednostavno možete šivati ​​pletene šavove iz iste niti.

  Kako plesti jednostranu rublja?

  Kako plesti jednostranu rublja?

  Jednostrana rublja je najjednostavniji model koji je pogodan za početnike, unatoč činjenici da se koriste za izdužene petlje. Kako plesti jednostranu rublja?

  Ovisno o upotrijebljenom materijalu, rublje s jednostranim uzorkom treba biti pleteno u jednu ili dvije navoje. Ako je u jednoj navoj, zatim zakačite proizvod, i u dva pletena. Odaberite bilo koju tehniku ​​pletenja po vlastitom nahođenju, na primjer, kao u video ispod.

  Foto lijepe spužve i kupke s vlastitim rukama

  Čini se da su svi tkanine jednaki, razlikuju se samo po boji. Ali stvarne iglice stvaraju zanimljive proizvode za svoje najmilije.

  Kukičanje, probavite

  Pletivo se može odvojiti od različitih niti: pamuk, poliester, ali najčešće je vuna pletena od polipropilenske pređe. Takva rublja traju dulje, brzo su suhe, svijetle, dobro pogađaju gel ili sapun u pjenu i nisu jeftine.

  Polipropilenske niti mogu se kupiti na tržištu, u hardveru ili u zanatskoj trgovini. Naravno, gotove rublje se prodaju na istom tržištu, ali ako ste sami znate za kukičanje, zašto onda overpay. Na jednoj perilici traje oko pola zavjesa, a zavoj od konca ne košta više od 50 rubalja.

  Pređa vune:

  • "Needlewoman" proizvodi tvornicu Pehorskaya. Sastava pređe: polipropilen-100%. Duljina navoja: 200 m. Tekućina namota: 50 g.
  • "Za dušu i dušu", proizvođač: Hostess-Needlewoman. Sastav preure: Polipropilen 100%. Duljina navoja: 250 m. Tekućina namota: 50 g
  • "Master", Težina svitka: 50 g. Duljina navoja: 200 m. Sastav: 100% polipropilen. Proizvođač: Rusija.
  • ADELIA "RAFFIA". Težina, g: 50. Duljina navoja, m: 200. Sastav: 100% polipropilen.
  • Samo nevidljiva pređa u kolutima za pletenje rublja.

  Često se komad pjene umetne u spremnike za pranje. Što to rade? Čini mi se da sam polipropilenski nosač ne stvara puno pjene iz gel za tuširanje, ali sa pjenastom gumom bilo koja sapunica pjeni dobro. Osim toga, to je ekonomičnije. Više pjene znači manje gela ili sapuna.

  Kako odabrati nit za pletenje rublja?

  Teme dolaze u različite debljine. Što su niti deblji, to će biti teži gotovi pranje. Podignite niti u debljini, tako da je bilo prikladno za nošenje oko 3-4. Iako najblaže i meke perilice brusiti br. 2, tj. tanke niti. Netko voli rublje teže i čvrsto, a netko naprotiv nježniji.

  Kupite sjajne niti kako bi odgovarale priboru vaše kupelji. Za djecu je bolje sputati spužvu od tankih niti u obliku guzice ili vesele male životinje.

  Prije prve uporabe svakako držite perilicu u kipućoj vodi 5-7 minuta, tkanina postaje ugodna za tijelo, izvrsno pranje.

  Koje oblike vezati rublje?

  Rublje s izduženim petljama polipropilena može se spojiti u obliku cijevi, u krugu. U takvoj spužvi samo je prikladan umetanje pjenaste gume.

   • U uobičajenom uzorku možete spojiti ravnu pravokutnu podstavku kukičanom (samo svaki treći red pleten je ispruženim petljama):
   • Šipka za kukičanje može biti ovalnog oblika (u ovom slučaju svaki treći red također povezuje izdužene petlje):
   • Pletenica za kukičanje može se pletenica:
   • Okrugli brusilac (ne zaboravite pletiti svaki 2 ili 3 reda s izduženim petljama):
  • Kukičasta kukica za bebu može biti pletena u obliku bilo koje igračke.

  Ima još jedan caveat, to je duža petlja, a mekša je tkanina.

  Kako pletu izdužene petlje:

  Ako nikad niste pletene duguljaste petlje, najprije morate pokušati pletiti uzorak jednostavnih niti kako biste vježbali i razradili gustoću pletenja. Činjenica je da pletenje dugih petlji treba biti čvrsto, tj. zategnite svaku petlju s trakama tako da platno ne bude labav. Početnicima će biti posebno teško zapletati odmah izdužene petlje polipropilenske pređe.

  Sheme koje pletu izdužene petlje (odaberite najčešće razumljivo):

  Pletenje izduženih petlji na vladaru:

  Bast crochet, rad naših čitatelja

  Bast se vijaka oko elongated petlje. Polipropilenske niti.

  Trebat će vam pređa za pletenje rublja i kuka broj 4.

  Bast hook, zanimljive ideje s Interneta

  Bast je kukičan br. 2, a polovica konca konca je otišla na nju

  Ova je tkanina od propilenske pređe u 2 dodatka, kukica br. 5. Pletena je s obje strane na isti način, s "Fringe" uzorkom ili ispruženim petljama.

  Bast-mitten, kao i uobičajena washcloth, jednostavno je pletena: 1 red stupaca bez kukičana, 1 red elongated petlje.

  materijali:
  - polipropilenske niti različitih boja;
  - kukičana kuka (odaberite veličinu ovisno o željenoj gustoći rublja - što manji broj, gusti proizvod će biti i obratno).

  Autor Irina Kachukova. Za pletenje, trebat će vam: pređe "Hostess - igla za dušu i dušu" 50g, 100% poliamida, pakiranje 10x50g i kuka.

  Shema pletenja je vrlo jednostavna:

  • 3 reda pojedinačnih kukica
  • 3 reda bujnih stupova

  Kako plesti pahuljaste stupce, pogledajte u nastavku u članku shemku.

  Trebat će vam: polipropilenske niti od 2 boje. kuka broj 3 ili broj 4, igla s širokim okom.
  Veličina gotovog rublja je 14 x 21 cm.

  Bast crochet, povezan veličanstvenim stupovima:

  Vaš tkanina može biti apsolutno bilo koji oblik i boja (ovisno o unutrašnjosti kupaonice). Pletite takvu spužvu lako i brzo, izgleda sjajno, a masaže su upravo nevjerojatne.

  Perilicu treba započeti pletenjem ručicom: lanac zračnih petlja željene duljine, koju vezu s jednim kukičanjem, spajanje trake s početkom lanca, i započeti pletenje samog rublja u krug s jednim kukicama, dodavši 3 do 5 bara u svakom retku. Zatim pletite na željenu širinu rublja, zatim idite na glavni uzorak (bujni stup), pletite 45-50 cm i završite u suprotnom smjeru s ručkom. To je sve gotova tkanina!

  Tehnika pletenja veličanstvenog stupca: napravi kapu, unosi kuku u petlju baze, zgrabite radnu nit i izvucite petlju proizvoljne duljine (ponovite 3-5 puta). Što je veći broj broševa, to će biti veličanstveni stupac. Otpustite i izvucite radni navoj kroz sve petlje na kukici u jednom smjeru. Napravite 1 petlju za zrak da biste pričvrstili bujnu kolonu. Preskočite jednu petlju baze i dodajte još jedan bujni stup na sljedeći.

  Pletenje bebe za perilicu sheme:

  Bast kuka u obliku kugle

  • u. n. - zračna petlja
  • SBN - pojedinačni kukičanje
  • CH - dvostruko kukičanje
  • SS - povezujuća čahura.

  Trebat će vam:
  Kvačica broj 5.5. Mala pamučna pređa prosječne debljine dviju boja, sastavljena. Ili koristite gustu melange pređu. Tako će pera izgledati zanimljivije. Možete vezati 2 i 3 red u različitim bojama. Iako je obična verzija također dobra.

  Opis odjeće:

  1. 10 inča. sjedinite u prstenu, čineći SS u prvoj petlji lanca.
  2. 1 str. RLS u prstenu, (5 in. P., 1 RLS) - ponoviti 40 puta; 30 inča. p, sc u prsten, s prvom sc.
  3. 2 str. SS u prvom luku od 5 inča. p. 4 c. n. (brojeći kao prvi CH i 1 in. n.), (CH, 1 in. n.) - 7 puta u istom luku; dalje svakom luku od 5. st. n ponovite 8 puta (CH, 1 in. p.); SS u svakom luku petlje od 30 inča. n. (za formiranje petlje); SS iz trećeg stoljeća n od početnih 4 petlje uspona.
  4. 3 str. Sc u prvom luku od 1 inča. p., (2 inča, RLS u sljedeći luk od 1 inča) - 320 puta; SS s prvim sc.

  Kuka od plastičnih vrećica

  Neke su iglice uspjele prati rublje, čak i od plastičnih vrećica. Smeće vrećice su sada proizvedene svijetle boje, a ako odaberete najhladnije, onda vjerojatno takve rublje imaju pravo postojati. Posebno ova metoda je relevantna za one koji nisu mogli kupiti polipropilenske niti u trgovini, a ja stvarno želim pletiti spužvu. Pranje rublja i metode pletenja bit će jednake onima od polipropilenske pređe.

  Bast crochet video lekcija

  Kukičana igračka "Teddy-bear"

  Igračka ima oči, nos i uši. S jedne strane je smežuran, ali s druge strane je glatka i ima udobnu ručku na njemu.

  Za pletenje rublja trebat će vam:

  • polipropilenske niti od tri boje: glavna boja je bilo crno-bijelo za oči
  • škare
  • igla
  • broj kuke 2,5, teško se ne zavoja

  Okrugla kukičana kuka za početnike

  Trebat ćemo: pređu; broj kuke 3.

  Kukičana igračka "Sretan jež"

  • polipropilenska nit 70-80 g primarne boje
  • crna, bijela, zelena i crvena polipropilenska pređa
  • kuke broj 2,7 i 4,5
  • širom otvorena igla
  • škare
  • uzorak za izradu cvijeta

  spužva za novorođenče

  komentari

  Mislim da je potreban rublja. Od rođenja, koristimo prirodnu spužvu kupljenu u Mazekay na popust! Veliki vesch, jako sam zadovoljan!

  Prije godinu dana, pranje nije definitivno potrebno.

  smo gotovo 11 mjeseci. i dalje nemojte koristiti ventilator, 2 su kupili, od prirodne pjene i rukavice, oboje su u stanju mirovanja

  IMHO washcloth do godinu dana nije potrebno na sve. Sada koristimo prirodnu spužvu.

  mjeseci do 9 sapuna samo s rukom bebivosha. ne zato što je bila principijelna na perilicu (imao sam prirodnu spužvu kupljenu u trudnom bijesu), to je bilo praktičnije. onda se počnu prati sa ovom vrlo spužvom, zatim se raspala, sada se operu običnom odraslim rublja, takvim

  Mitten iz seta - pipeta kao neugodan.

  ukratko, nemoj kupiti, imat ćete vremena)))

  moj je još uvijek ne

  Doista mislite da je novorođeno dijete tako prljavo da vam treba pranje rublja? Još uvijek smo samo beba sapun bez pranja. Oni također imaju vrlo osjetljivu kožu, zašto joj smetaju i dodatno smetaju.

  Stvarno mislite da novorođenče treba sapun? Želite barem jednom cijeli dan obrišiti kožu vlažnom pamučnom podlogom, istu prašinu dobije bebu čak iu invalidskim kolicima. Bolje je oprati dijete blagom prirodnom spužvom nego rukom, ali s deterdžentom. IMHO. A dječja koža prvenstveno je iritirana bilo kojim sapunom i drugim deterdžentom.

  Od rođenja, dva puta tjedno, okupali su dijete s redovitim bebinskim sapunom i nikada nisu imali problema s kožom.

  Od rođenja (2010, pakao i dim) skoro svaki dan bio je ispran spužvom i nikada nije imao problema s kožom

  Rođeni smo u jesen 2010. i proveli smo ovo vruće ljeto u trbuhu)))))))

  I mi smo od prvih dana oprani prirodnim guku-koji rastu u moru. Prodaju se u ljekarnama i dječjim trgovinama. Tek kad su suhe, vrlo su teške, ali jednom mokre, postaju nježne i mekane. I prašinu koju ga oprati bez pjene, a istodobno je prirodno.

  Imali smo prvu vrstu pjenaste gume. myagenkaya. Muške su počele prati oko godinu dana.

  Vidi također

  Pozdrav svima!) Volio sam takve postove tijekom trudnoće, razmislite o tome tko je kupio što i koliko, uzmi ideje i samo se inspirirao. Dakle, prije velikog pranja i montaže kofera u rodilištu odlučio sam pokazati miraz).

  Ovdje se danas nalazi članak na internetu, o mirazu za djecu. Mnogo puta na bb pročitajte što trebate kupiti i ne. Iskreno govoreći, planiramo sve kupiti u posljednjem trenutku ((Muž je vrlo praznovjeran u tom pogledu.

  Samo se to dogodilo kad sam čekala prvo dijete, u mojem okruženju nije bilo apsolutno nikakvo poznanstvo s malom djecom. Postao sam ovakav pionir na ovom području, zbog čega nisam bio spreman za neke stvari. Na primjer.

  Zamah novorođenče je nastavak stoljetne tradicije, ali je li to potrebno u suvremenom svijetu? U drevnim vremenima nije bilo odjeće za novorođenčad, a jedrenje je jedini izlaz. Mnogi roditelji i dalje ga pronaći.

  Pozdrav djevojke!) Polako kupujem stvari za bebu, uskoro dolazi veliko pranje) Možete li mi reći koji je prašak bolji za odabir novorođenčeta?) S sinom se sve ispire amway, ali može jesti bolje) Hvala unaprijed za savjete)

  Djevojke, molim te, recite mi, trebate li uzeti veličine 56 ili ne, ili uzeti nekoliko komada, i veće? Kako ste kupili dječji miraz?

  Djevojke miše kao sve što je kupio, ali kuti za prvu pomoć izletjeli su iz moje glave, recite mi što trebate kupiti i koliku količinu, možda netko ima popis.

  Dakle, nakon što sam spremio hrpu popisa, ispiranje mozga i druge manipulacije, odlučio sam stvoriti vlastiti popis, onu koju trebam. Pa, tamo. odjednom će netko imati komentare ili će netko vidjeti moj popis.

  Djevojke, podijelite iskustva. Pogotovo na internetu nije ništa pročitao. Želim slušati mumije.. Što trebam kupiti za rođenje djeteta ?, Osim za jasle i kolica, naravno), a zatim je muž rekao "napisati popis onoga što kupiti.

  Na internetu se mogu naći mnoge zanimljive stvari. I razmijenimo iskustva i nalaze? To je ono što sam istaknuo za sebe: boca je samo-grijanje. Spremnik, u početku napunjen kalcijevim kloridom (CaCl2) i vodom, zagrijava mlijeko na 37 ° C u 4.

  Spužve, sredstva za čišćenje i rukavice za novorođenče

  Higijena igra važnu ulogu u ljudskom zdravlju i razvoju. A ako govorimo o novorođenčadi, onda je to cijeli ritual. U suvremenom svijetu postoje mnogi pribor koji čine higijenske postupke za bebe ugodnim i udobnim. Dječji klizač za kupanje novorođenčadi, spužva i spužva - koje danas samo proizvođači dječjih dobara ne nude za kupnju. Jeste li također u potrazi za kvalitetnim i sigurnim dječjim zalihama?

  Online trgovina "Vrijeme u bolnicu" je osigurala da možete kupiti sve što vam je potrebno za vaše mrvice. U katalogu su prikazani razni uređaji za tretiranje vode. Ovdje se i baci, klizi, i spužva za kupanje novorođenčadi. Jednostavno se upoznajte s predloženim proizvodom, pregledajte njegov detaljni opis, cijene i jedan klik da biste dodali proizvod u "Košaricu". Svi predstavljeni proizvodi apsolutno su sigurni za bebe pa pazite da kupujete kvalitetu. Dostava kurirskom službom je relevantna u Moskvi i regiji. Za ostale regije šaljemo narudžbu putem "Postaje Rusije". Saznajte više o uslugama u odgovarajućem odjeljku.

  Lijepo i sigurno

  Kako bi kupanje bebe bilo što udobnije, proizvođači su stvorili prikladne i praktične uređaje. Druga stvar koja vam je potrebna kada se kupanje, nakon same kupelji, nalazi vodeni termometar, jer bez nje je vrlo teško objektivno procijeniti potrebnu temperaturu za kupanje djeteta.

  Anatomske posude su jedan od najnaprednijih izuma za obradu vode. No, ako imate redoviti proizvod, dijete će vam omogućiti dijete za kupanje novorođenčadi. Uređaj je prilično jednostavan za korištenje, sprječava dijete da klizi na dnu kupke. U svakom je trenutku izvučen, što će dopustiti novorođenčetu da pliva bez trzanja, pržiti na trbuhu. Slide se mogu kupiti za upotrebu u velikoj kupaonici. Proizvod karakterizira:

  • ugodno za bazu tkiva (obično se koristi mahr ili flanel);
  • prisutnost viseća mreža koja pruža osnovnu podršku tijekom postupanja s vodom;
  • jednostavnost njege (za pranje je dovoljno za uklanjanje tkanine);
  • ergonomski dizajn.

  Tkanina je napravljena u prilično svijetlim bojama, tako da neće biti samo ugodna, već i zabava za novorođenče da se okupaju.

  Ostala pomagala za kupanje

  Postoje i drugi uređaji koji čine tretmane vodom ugodnim i sigurnim. Među njima su:

  Za nježno čišćenje delikatne kože bebe koristite iznimno kvalitetan i siguran proizvod. Spužva za kupanje novorođenčadi uglavnom od prirodnih sirovina, što ne uzrokuje iritacije i alergijske reakcije. To može biti celuloza, vlakna biljke konjak, mahr, itd. Ovi uređaji preporučuju stručnjaci čak iu torbi za bolnicu.

  Umivaonik za kupanje djece prikladan je kao lagani alat za masažu. Obično se proizvodi izrađuju u originalnim dizajnerskim rješenjima, što čini vodene postupke za novorođenčad pravi užitak. Materijal je poliester pamuk. Možete kupiti perilicu u obliku:

  Boje su također raznovrsne. Za dječaka s novim djetetom prikladan je jastučić za bojenje djece plave boje. Djevojke bi pink. A ako ne znate spol djeteta, onda bi najbolji izbor bio žuta spužva ili spužva. Možete odabrati bilo koju opciju za novorođenčad, a naša mrežna trgovina brinuti se za pružanje velikog asortimana.

  Kupite samo kvalitetu

  "Vrijeme je otići u bolnicu" je mjesto gdje postoje proizvodi za bebe i majke. Trebate li rukavicu za kupanje novorođenčadi? Upoznajte se s raznim opcijama proizvoda kroz katalog. Ovdje je detaljan opis proizvoda i njegove cijene. Svaka rukavica za kupanje novorođenčadi odlikuje se antibakterijskim, antifungalnim i antivirusnim svojstvima, stoga je apsolutno sigurno za dojenčad.

  Da biste kupili proizvod, dodajte je u košaricu i naručite. Courier usluge služe cijelom kapitalu i Moskovskoj regiji. U drugim dijelovima zemlje isporučujemo robu poštom. Telefonskim putem možete razjasniti podatke od interesa u online trgovini.

  Perilice za djecu

  Kako odabrati pranje rublja za djecu

  Kupanje neće uzrokovati poteškoće ako koristite vrhunsku opremu za kupanje. Spužva za kupanje pomoći će brzo i maksimalno udobno obavljati higijenske postupke za bebu.

  Sve stavke koje se koriste za brigu o djeci trebale bi biti napravljene od hipoalergenskih, ekološki prihvatljivih materijala:

  • Prirodne morske spužve za kupanje djece;
  • proizvodi od pjene;
  • rukavice od frotirskih rublja;
  • washcloths od alge i povrće loofah.

  Morske spužve su nježne i meke. Oni su savršeni za novorođenče. Ova spužva ima poroznu strukturu i pjene dobro deterdžentom. Za upotrebu djece treba odabrati proizvod prirodne žute boje. Slikani proizvodi mogu uzrokovati alergije. Pjena za pranje suđa djeci su popularna zbog njihove niske cijene i sigurnosti za djecu. Oni čine sapun dobro i ne uzrokuju neugodne senzacije. Za izradu dječjih pribora pomoću meke, visoke kvalitete pjene, koja ne sadrži opasne boje za djecu.

  Perilice za djecu u obliku frotirnih rukavica idealne su za dojenčad i djecu starije dobi. Nošenje takvog rukavca na rukama odrasle osobe bit će lako pustiti cijelo tijelo djeteta. Kao i rukavice i djeca. Na prodaji možete pronaći proizvode u obliku smiješnih malih životinja. Pomoću takvih skrivača možete pretvoriti kupanje u zabavnu emisiju. Pri odabiru treba obratiti pažnju na sastav materijala. To bi trebalo biti samo prirodno.

  Povrtna lufa odavno se koristi za izradu pribora za kupanje. Pahuljice od lufa trebaju biti pažljivo obrađene, jer je ovaj materijal prilično teško. Proizvodi algi su vrlo popularni, oni čine bujnu pjenu i ugodno su za kožu. Pribor za vodene postupke bolje je odabrati sa svojim djetetom, usredotočujući se na njegove ukuse. Neka beba odabere rublje koje voli. Tako će kupanje donijeti bebu još zabavnijom.