Upute: Motorola Video Baby MBP 36

Hrana

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo promjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Motorola MBP 36 Video Baby Monitor. Informacije o proizvodu potražite na službenim web stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Što je bolje - MBP 36 ili MBP 36S? Savjeti za odabir modela bebenih monitora tvrtke Motorola

Video sestra je izbor roditelja koji imaju samo jednu kontrolu sluha za bebu na daljinu. Ovaj uređaj vam omogućuje da vidite što se događa s njim, kako biste saznali što je uzrokovalo te ili druge zvukove, da biste shvatili je li potreban lažni alarm ili neposredna prisutnost. Motorola baby MBP 36 video beba je zaradio visoke ocjene potrošača od lansiranja na tržište i dalje biti u potražnji. Model MBP 36S - njegova modernija, napredna inačica.

Model MBP 36

Koliko je godina?

Model video-medicinske sestre tvrtke Motorola pogodan je za implementaciju daljinske akustičke i vizualne kontrole nad malim djetetom, počevši od prvog dana njegova života. Koliko dugo ga koristiti - osobna stvar roditelja. U praksi, mnoge mame i tate koriste bebe majmune sve do početka njihovog posjeta vrtiću. Ne nužno stalno.

Postoje i posebni slučajevi kada je potrebno pratiti dijete:

 • u raznim bolestima;
 • parazitskih spektralnih poremećaja i drugih individualnih potreba.

Opće značajke

Video medicinska sestra Motorola MBP 36 sastoji se od dva modula (blokova): djeca i roditelj u slučajevima od jake plastike. Oba slučaja imaju zaobljeni oblik, siguran za mrvice i prikladan za roditelja. Glavni funkcionalni elementi dobro su zaštićeni. Prikaz roditeljske jedinice može izdržati štete u slučaju nepažnje domaćinstva.

Motorola MBP 36 koristi FHSS digitalnu komunikacijsku tehnologiju na 2,4 GHz. Ovaj način prijenosa podataka ima visoku razinu buke, budući da ne koristi jedan široki kanal, već nekoliko uskih, svaka od 1 MHz, koji se kreću između njih, ako je potrebno, u "skokovima". Navedeni radijus djelovanja na otvorenim površinama iznosi 200 metara, raspon je od 301 do 400 metara.

Udaljenost se može smanjiti:

 • komunikacije;
 • zidovi i arhitektonski elementi;
 • križa na terenu;
 • visinske razlike.

Modul roditelja

Roditeljski modul opremljen je zaslonom od 3,5 inča koji prenosi 16,7 milijuna boja. Slika na zaslonu dvaput se povećava pomoću digitalnog zuma (ZOOM). Dostupna je prilagodba od 8 stupnjeva svjetlosti. Pomoću modula praćenja, tipke se koriste za daljinsko upravljanje kamerom. To je korisno ako je beba već odrasla i dopušteno je ne samo ležati u krevetiću, već i puzati po dječjem vrtiću. I ono što se događa u sobi također je važno znati.

Četiri nezavisna video kamera mogu se spojiti na Motorola MBP 36 video monitor, nakon što su primili višekanalni sustav nadzora. Prebacivanje kanala je dostupno ručno ili u automatskom načinu rada. Zaslon na roditeljskom modulu se uključuje i isključuje zasebnim gumbom.

Na izlazu iz recepcije obavijestite zvuk i vizualno upozorenje. Poseban pokazatelj pokazuje razinu stabilnosti veze. Postoji tihi način rada. U ovom slučaju, zaslon u boji omogućuje vam da što više ograničite funkcionalnost uređaja i time štedite energiju. Četiri LED diode pokazuju kako glasno govori: zelena, žuta i dvije crvene razine. U uključenom stanju - glasnoća zvučnika može se podesiti na 8 razina.

Roditeljska jedinica podsjeća na minijaturni TV s ravnim zaslonom. Na prednjoj strani nalaze se:

 • pokazivač i šest LED indikatora iznad njega (punjenje baterije, uključivanje / isključivanje i razina zvuka od djeteta);
 • osam kontrolnih gumba, podijeljenih u dva okomita retka s obje strane zaslona (kontrola fotoaparata - lijevo, "izbornik", "Ok", "video" i "razgovor" - s desne strane);
 • izlaz za mikrofone za povratne informacije.

Na poleđini modula su:

 • govornik;
 • poklopac baterije;
 • sklopljena antena;
 • sklopivi nosač za noge.
 • gumb za napajanje;
 • USB / AV;
 • priključak mrežnog adaptera.

Nema isječaka kao suvišnih, jer se modul udobno uklapa u vaš džep. Dimenzije su 125 x 85 x 25 mm.

Roditeljska jedinica pokreće baterija ili 220 V mreža. U samostalnom načinu rada baterija traje 4 sata neprekidnog rada u načinu bebenog monitora ili 8 sati u načinu rada zvuka. Signalni signal se šalje na indikator crvene boje i na zvučnik - svakih 16 sekundi.

Dječji modul

Dječji modul je poput kacige malog ronioca postavljenog na okruglu bazu. Samo umjesto prednjeg prozora - kamere, kao i "oči" pozadinskog svjetla i senzora koji se nalaze oko nje. Fotoaparat se zakreće u dvije ravnine. Funkcija noćnog gledanja ostvarena je zahvaljujući infracrvenoj svjetlosti i foto senzoru.

Na bazi se nalazi izlaz mikrofona i mali zvučnik. Potonji se koristi za dvosmjernu glasovnu komunikaciju. Na taj način majka može predati zadatak ocu ili pokušati smiriti bebu.

Temelj dječjeg modula je pouzdan stalak. Ako je potrebno, jedinica s fotoaparatom može biti obješena na zid. U tu svrhu, ispod glave vijka ili montažnog nokta nalazi se žlijeb. Veličina 85 x 90 x 100 mm - omogućuje vam da to učinite bez poteškoća.

U osnovnoj konfiguraciji, jedinica fotoaparata se pokreće samo uz pomoć mrežnog adaptera. Ali to ne znači da Motorola MBP 36 nije prikladan za izlet na zemlju. Dječji modul dječjih monitora može se priključiti na posebni prijenosni izvor napajanja kapaciteta 8400 mAh. Omogućit će samostalan rad do nekoliko dana, a također će napuniti i punjivu bateriju roditeljske jedinice.

Što je uključeno u paket?

U izvornom okviru treba biti:

 • roditeljska jedinica;
 • dječji blok;
 • Ni-Mh baterija za roditeljsku jedinicu (2,4 V, 900 mAh);
 • 2 mrežni adapteri;
 • korisnički priručnik.

USB / AV kabeli za žičanu vezu s drugim uređajima ili vanjskim prijenosnim izvorima energije nisu uključeni.

Upute za instalaciju korak po korak

Opći postupak i potrebne operacije nisu teške ako prvi put pročitate korisnički priručnik:

 1. Postavite jedinicu za bebu na ravnu površinu ili ga pričvrstite na zid. Uređaj ili njegov kabel za napajanje moraju biti izvan dosega djeteta. Također treba izbjegavati izvore topline u blizini. Držite modul dalje od vode. Ne pokrivajte radnu komoru dekom ili ručnikom.
 2. Spojite dječji modul na električnu utičnicu (220 V) pomoću adaptera (5.9 V, 1 A). Korištenje produžnih kabela nije preporučljivo. Da biste uključili uređaj, koristite gumb klizača na bočnoj strani baze modula.
 3. Umetnite bateriju u utičnicu roditeljske jedinice i zatvorite poklopac. Prije prve uporabe treba napuniti u roku od 24 sata koristeći izvorni adapter iz kompleta (6 V, 500 mAh).
 4. Da biste uključili roditeljsku jedinicu - pritisnite tipku na vrhu, držite ga na 1 sekundu. Ako su oba modula uključena, prikaz roditeljskog uređaja prikazat će sliku iz fotoaparata. Izvan komunikacijske zone ili u slučaju njegove kršenja, na zaslonu će se pojaviti poruka "Nema signala", a zvučnik će čuti zvuk cak i svakih 5 sekundi.
 5. Između dječjih i roditeljskih blokova, registracija je već unaprijed (komunikacija). Prema zadanim postavkama, nakon kupnje Motorola MBP 36 baby monitora ova operacija nije potrebna.

Cijena uređaja. S obzirom da je ova "dadilja" već prekinuta, pronalaženje u trgovinama nije lako. Ako to uspije, cijena vjerojatno neće biti manja od 8 tisuća rubalja. Približno za istu cijenu, stvarno je moguće pronaći savršeni model - MBP 36S.

Nudimo gledanje pregleda video snimke medicinske sestre Motorola mbp36:

Model MBP 36S

MPB 36S je sljedeća modifikacija modela MBP 36. Eksterno slična prekinutom prethodniku, poboljšana je tehnička svojstva i niz dizajnerskih rješenja.

Koliko je godina?

Široka funkcionalnost omogućuje korištenje ove video sestre bez dobnih granica: od roditeljske kontrole od samog rođenja djeteta da se brine za starije osobe.

Opće značajke

Slučajevi blokova izrađeni su od plastike visoke čvrstoće. Oči infracrvenog osvjetljenja i fotoćelija za noćno snimanje zaštićene su tamnim prozirnim poklopcem u obliku prstena oko kamere. Na bočnim stranama kontrolnih gumba na nadzornoj jedinici uklonjene su ukrasne točkaste udubljenja, što je malo držalo modul u rukama, ali su bile lako začepljene. Ali na vanjskom rubu bilo je lijepih tamnih rubova.

Kao digitalna komunikacijska tehnologija koristi se dokazana FHSS standard s radnom frekvencijom od 2,4 GHz. Potrošači zabilježiti visoki imunitet na smetnje i povećati udaljenost za rad na otvorenom prostoru do 300 metara. Mjerenja u složenim prostorima pokazuju da je komunikacija stabilna na udaljenosti od 40 metara između modula.

Roditeljska jedinica

Zaslon je svijetao i šareno. U najstrože testove za kvalitetu boje - minimalni rezultat od "8" od 10 mogućih bodova. Dijagonalnost nije promijenjena - 3,5 inča (8,9 cm). Mnogostrukost funkcije ZOOM također se sprema: 1X - 2X. Kontrola daljinskog upravljača pruža horizontalni prikaz od 270 stupnjeva i vertikalno 135 stupnjeva. Ako je potrebno - do jednog kamkordera spojene su do 4 kamere, od kojih je dostupan simultani pregled.

VOX aktivacija glasa pravilno zanemaruje stalne i manje glasove koji nisu povezani s bebom. "Alarm" (vrijeme punjenja) postavljen je na 2, 4 i 6 sati. Obavijest o izlazu iz recepcije je ista kao i prethodni model: zvučni signal i vizualna poruka na monitoru. Pokazivač boje buke u dječjoj sobi je četiri razine.

Glasnoća zvučnika korak po korak se regulira od potpunosti do "osam". Zadana vrijednost je 4. Glasnoća zvučnika u različitim testovima skoro se konvergira: raspon je od "8.8" do "9.4" od 10 bodova.

Roditeljski modul pokreće se na dva načina: s mreže pomoću adaptera (također poznat kao punjač) ili ugrađene baterije, koja mora biti neovisno instalirana prije rada. Kada je adapter spojen, boju indikatora napunjenosti je plava. S baterijom se pokreće - crveno.

Veličina roditeljske jedinice je smanjena na 122 x 80 x 22 mm. Težina - 116 grama.

Dječja jedinica

Kut gledanja postiže se mobilnošću kamere: rotira se u dvije ravnine pomoću šarkama motoriziranih suspenzija. Funkcija noćnog gledanja aktivira foto senzor. Raspon čitljivog snimanja u mraku - s infracrvenim osvjetljenjem - doseže 5 metara.

Mjesto osjetljivog mikrofona i ugrađenog zvučnika za dvosmjernu glasovnu komunikaciju nije se promijenilo. Implementacija dodatnih opcija: prijenos podataka od termometra do jedinice za praćenje, 5 uspavanih melodija, mogućnost povezivanja sustava s TV-om još uvijek je u najboljem slučaju. Kamera, kao i prije, može se montirati na zid ili staviti na stol (noćni stol).

Napajanje prema zadanim postavkama - samo iz mreže. Ograničenje se nadoknađuje prilikom korištenja prijenosnog vanjskog napajanja (elektrana) visokog kapaciteta. Dimenzije dječjeg modula također su se promijenile, postalo je nešto veće: 110 x 93 x 93 mm. Težina - 220 gr.

Što je uključeno u paket?

Opcije su ostale jednake:

 • dva bloka (roditeljski i dječji moduli);
 • dva mrežna adaptera;
 • punjiva baterija za instalaciju u roditeljski modul;
 • upute (ručno).

Upute za instalaciju korak-po-korak za monitor za bebe Motorola MBP 36S

Postupak za postavljanje i spajanje modela 36S, kao i uvjeti koji su sigurni za dijete i tehnički ispravno rukovanje uređajem, ne razlikuje se od operacija s Motorola MBP 36 video-medicinskom sestrom.

Cijena uređaja. Raspon cijena za video monitor Motorola MBP 36S može biti od 8290 do 11200 rubalja. To je zbog velike popularnosti. Ima smisla gnjaviti se kupnjom unaprijed i "uloviti" dionice. Prosječna cijena dodatne kamere (Motorola MBP 36SBRU) - 3099 rubalja.

Nudimo gledati pregled videozapisa na video medicinskoj sestri tvrtke Motorola MBP36S:

Savjeti za kupnju uređaja tvrtke Motorola

S obzirom na to da su minimalne cijene za "raspakirane" modele 36 i 36S gotovo jednake, ima smisla tražiti prvu po atraktivnijoj cijeni na sekundarnom tržištu. "Sestrica" ​​Motorola MBP 36S - može se kupiti u svim većim trgovinama kućanstva, elektroničke i digitalne tehnologije, najbolja ponuda podgadava. Bježanje u varanje u specijaliziranoj trgovini gotovo je nemoguće.

Unatoč razlikama u generacijama, oba modela Motorola MBP dječjih monitora tridesete šeste serije nude sličnu funkcionalnost, imaju visoku ocjenu korisnika i profitabilnu akviziciju za brižne roditelje.

S obzirom na čvrste resurse pouzdanosti, možete odobriti i kupnju MBP-a 36 - u dobrom stanju i nakon pažljive provjere osobne izvedbe prema korisničkom priručniku. Pa, novi MBP 36S pod jamstvom jedna je od najboljih opcija za bebene monitore za one koji nisu skloni riskirati.

Motorola mbp36

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Klub Eldorado

Bonusi se dodjeljuju nakon kupnje i postaju dostupni za upotrebu nakon 2 tjedna.

Oni mogu platiti do 100% od kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i trgovinama Eldorado.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, morate besplatno platiti Bonus karticu od blagajnika u trenutku plaćanja kupnje i ispunite obrazac za prijavu.

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Kreditna kartica "Home Credit Eldorado"

Bonusi se odmah knjiže na aktivni račun i postaju dostupni za upotrebu nakon 7 dana od datuma kupnje.

Oni mogu platiti do 100% kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i artiklima online trgovine Eldorado. U ovom slučaju, sudionik programa mora platiti u gotovini ili elektronskim putem plaćanja 1 rublje za svaki proizvod / uslugu u čeku od 01.02.2017.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, trebate dobiti kreditnu karticu Home Credit Eldorado od specijalista Home Credit bankarstva u trgovini Eldorado i ispunite obrazac za prijavu sudionika. Pročitajte više

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Pronašli ste ovaj artikl jeftiniji?

Pošaljite nam link na ovaj proizvod u drugoj trgovini, a unutar 72 sata dobit ćete SMS s jedinstvenim promotivnim kodom.

U slučaju odbijanja, informacije će biti poslane vašoj e-pošti.

Video Baby Motorola MBP36

Motorola MBP36 Video Baby Monitor s 3,5-inčnim zaslonom idealan je bežični bebin monitor koji kombinira roditeljsku jedinicu s velikim, svijetlim 3,5-inčnim zaslonom visokog kontrasta, najvišom kvalitetom videozapisa, dvosmjernim zvukom i mogućnošću spajanja na video monitore do 4 samostalne video kamere s mogućnost ručnog i automatskog prebacivanja kanala. Digitalni monitor za bebe, među ostalim, ima i niz dodatnih funkcija, poput senzora temperature s prikazom informacija o roditeljskoj jedinici, 5 ugrađenih poluslatnih uspavanki, VOX funkcije smanjenja buke, brojača vremena, digitalnog ZOOM-a, mogućnosti spajanja na TV itd.

Glavne razlike digitalne video kamere, uključene u monitor motora Motorola MBP36, bežični monitor s 3,5-inčnim zaslonom, povećani su raspon - do 300 metara, snažna noćna svjetlost infracrvenog zraka, koja vam omogućuje da dobijete sliku na udaljenosti do 5 metara. Jedna od najvažnijih prednosti Motorola MBP36 video kamere s 3,5-inčnim zaslonom je prisutnost ugrađenog servo pogona koji vam omogućuje kontrolu fotoaparata od roditeljske jedinice! Nadalje, roditeljski video monitor Motorola MBP36 s 3,5-inčnim zaslonom može raditi ne samo sa stalnog napajanja 220V, već i s ugrađenih baterija velikih kapaciteta: do 4 sata u načinu rada za bebe i do 8 sati u modu beba monitora!

Ovaj model baby monitori su prestali.

Video baby monitor prati Motorola MBP36

Ovaj model baby monitori su prestali.

Prijenosni izvor napajanja: utičnice više nisu potrebne!

 • Ekskluzivno! Samo u Video-Nanny.RU!
 • Posebni kabel za napajanje i punjenje Motorola MBP36 baby monitori uključeni!
 • Samostalni rad monitora kamere - do nekoliko dana!
 • Punjenje bilo kojeg elektroničkog uređaja (monitor za bebe, mobilni telefon itd.)
Kupiti

Fotografije baby monitor Motorola MBP36

Ovaj model baby monitori su prestali.

Značajke Motorola MBP36 digitalnog dječjeg monitora s 3,5-inčnim zaslonom

Prikazuju se glavna obilježja i tehničke značajke bežičnog monitora bebe Motorola MBP36 s 3,5-inčnim zaslonom.

Uređaj za primanje

 • Prijemnik bebe za bebe Motorola MBP36 s 3,5-inčnim zaslonom ima svijetli 3,5-inčni monitor u boji s digitalnom ZOOM funkcijom koja vam omogućuje da pogledate sve na najmanji detalj. Uređaj za primanje bežičnih bebića, zbog funkcije dvosmjerne audio komunikacije, omogućuje komunikaciju s djetetom s udaljenosti ili poziva svoju djecu da večeru. Motorola MBP36 prijemnik s 3,5-inčnim zaslonom može raditi na istosmjernoj struji ili ugrađenim baterijama: do 4 sata u načinu rada za bebe i do 8 sati u modu beba.
 • Značajka poništavanja VOX buke pruža zaštitu od pozadinske buke okoliša: sada samo čujete bebu. Uređaj za prijam Motorola MBP36 bežični video monitori s 3,5-inčnim zaslonom imaju mogućnost simultanog povezivanja do 4 neovisne video kamere, uz mogućnost ručnog ili automatskog prebacivanja kanala.
 • Vrlo prikladan alat za, na primjer, praćenje intervala između hranjenja, dječjeg spavanja i drugih postupaka je mjerač vremena, koji će vas upozoriti o tome u određenim intervalima. Zbog prisustva video ugrađenog termometra u video kameri ovog modela, uvijek možete saznati temperaturu u prostoriji gdje se dijete nalazi na zaslonu bebe video prijemnika. Osim toga, pomoću konektora za AV video bežični kabel možete ga povezati s vanjskim uređajima, poput televizora ili monitora, za gledanje videozapisa na velikom zaslonu ili snimanju.

kamkorder

 • Motorola MBP36 video kamera s 3,5-inčnim zaslonom prenosi visokokvalitetni video, ima ugrađeni vrlo osjetljivi mikrofon, kao i ugrađeni termometar za određivanje temperature u prostoriji gdje je vaša beba. Osim toga, bežična beba video kamera ima ugrađeni infracrveni noćni osvjetljenje, pružajući izvrsnu vidljivost u potpunoj mraku na udaljenosti do 5 metara. S obzirom na činjenicu da ova video kamera ima ugrađeni servo pogon, možete kontrolirati kut leće video kamere bežičnog bebenog monitora daljinski iz jedinice nadređenog video monitora.
 • Digitalna video kamera može učinkovito raditi iz konstantnog napajanja 220V na impresivnoj udaljenosti do 300 metara od uređaja za primanje. Ugrađene video kamere zvučnika i mikrofona i dječja monitora omogućuju dvosmjernu komunikaciju.

Tehničke specifikacije

 • Baby Monitori Video Kamera
 • 1. Frekvencija prijenosa: 2.4 GHz

2,48GGts

 • 2. Senzor slike: CMOS u boji
 • 3. Objektiv: f 2,5 mm, f 2,8
 • 4. Infracrvene LED diode: 8 komada
 • Baby prati prijemnik
 • 1. Frekvencija prijenosa: 2.4 GHz

  2,48GGts

 • 2. Broj kanala: 4
 • 3. Zaslon: 3,5 inča, 16,7 milijuna boja
 • 4. Razine osvjetljenja: 8 razina
 • 5. Razine glasnoće: 8 razina
 • 6. Baterija: 2.4V, 900 mAh, baterije nikl-metalnih hidrida
 • Kompletan set

  • 1. Prijemnik s 3,5 inčnim zaslonom.
  • 2. Bežična video kamera.
  • 3. Adapter za napajanje za video kameru i uređaj za odašiljanje iz mreže 220V.
  • 4. Korisnički priručnik na ruskom jeziku.

  Ovaj model baby monitori su prestali.

  Upute za uporabu beba monitora Motorola MBP36

  Što je to?

  Motorola MBP36 video prijem bebe s 3,5 inčnim zaslonom

  • 1. Zaslon
  • 2. Gumb "Gore". U normalnom načinu rada: Pritisnite za pomicanje kamere. U načinu rada izbornika: Pritisnite za pomicanje gore u izborniku.
  • 3. Gumb Dolje. U normalnom načinu rada: kliknite za pomicanje kamere prema dolje. U načinu "menu": pritisnite za pomicanje izbornika.
  • 4. Gumb "Lijevo". U normalnom načinu rada: pritisnite za pomicanje kamere ulijevo. U izborniku: pritisnite za pomicanje lijevo u izborniku.
  • 5. "Right" gumb. U normalnom načinu: pritisnite za pomicanje fotoaparata udesno. U načinu "menu": pritisnite za kretanje kroz izbornik udesno.
  • 6. Gumb "Izbornik". Kliknite da biste ušli u izbornik.
  • 7. Tipka "Ok".
  • 8. Gumb "On / Off" video. Kliknite da biste isključili zaslon. Ponovno pritisnite da biste uključili zaslon.
  • 9. Gumb za razgovor. Pritisnite i držite za razgovor s djetetom. Otpustite da biste prekinuli razgovor.
  • 10. LED indikator napunjenosti baterije. LED je plava kada je priključen adapter, crvena je kada je baterija slaba.
  • 11. Indikator uključenja / isključivanja.
  • 12. LED indikator razine zvuka.
  • 13. Mikrofon.
  • 14. Tipka "On / Off". Pritisnite i držite za uključivanje / isključivanje uređaja.
  • 15. Antena. Produžite antenu za bolji prijam signala.
  • 16. Poklopac baterije.
  • 17. Stand.
  • 18. Govornik.
  • 19. USB priključak. AV kabelski priključak.
  • 20. Priključak punjača.

  Motorola MBP36 video kamera s 3,5-inčnim zaslonom

  • 1. Foto senzor. Automatski uključite noćno svjetlo dječjeg monitora u slučaju nedovoljnog osvjetljenja.
  • 2. Objektiv fotoaparata.
  • 3. Infracrveni LED diode.
  • 4. LED napajanja. Svijetli kad je jedinica za bebu uključena. Ne svijetli ako je jedinica za bebu isključena.
  • 5. Mikrofon.
  • 6. zvučnik.
  • 6. Prekidač.
  • 7. Priključak mrežnog adaptera.
  • 8. Antena.
  • 9. Senzor temperature.
  • 10. Tipka za uparivanje.

  Video Baby Motorola MBP-36 Korisnički priručnik

  prijepis

  1 Motorola Video Baby Monitor MBP-36 Uputa za uporabu 1. UPOZORENJE, VAŽNO: Zadržite izvornu potvrdu i kupon kako je potrebno za jamstveni servis na ovom proizvodu. Prije uporabe bebenog monitora, preporučujemo da instalirate i potpuno punite bateriju u roditeljskoj jedinici (prva napunjenost neprekidno traje 24 sata). Da biste koristili uređaj zahtijeva povezivanje između blokova, raspon prijema ovisi o stanju okolne pozadine. Bilo koji veliki metalni predmeti između blokova mogu blokirati signal. Jačina signala može se smanjiti i drugim većim preprekama, poput zidova ili raznih elektroničkih uređaja kao što su televizori, računala, bežični ili mobilni telefoni itd. Korištenje drugih 2,4 GHz uređaja, kao što su bežični internet (WiFi usmjerivači), Bluetooth, mikrovalni uređaji, mogu uzrokovati izlaganje ovom proizvodu. Stoga, odmaknite medicinsku sestru od najmanje 1 metar od ovih uređaja ili ih potpuno isključite ako utječu na medicinsku sestru. Ako je signal slab, pokušajte premjestiti roditelje i / ili djecu na drugo mjesto u sobama. Držite kabele fotoaparata i uređaja od djeteta. Nikada nemojte stavljati u blizinu djeteta, primjerice, u invalidskim kolicima ili dječjim krevetićima. Koristite samo punjače i adaptere koji dolaze s njim, jer u suprotnom može oštetiti uređaj i bateriju. Nemojte dodirivati ​​metalne predmete i kontakte. Korištenje pogrešne vrste baterije dovodi do opasnosti od eksplozije. Ne instalirajte monitor za bebe blizu izvora topline i nemojte ga koristiti u blizini vode. Ne prekrivajte uređaj ručnikom ili dekom. Ovaj proizvod nije igračka. Ne dopustite da dijete igra s njim. Beba monitor ne može biti zamjena za odgovorni nadzor odrasle osobe. 2. KOMPLETNI SUSTAV: 1 roditeljska jedinica 1 dječja jedinica 1 akumulatorska baterija za roditeljsku jedinicu 1 napajanje za roditeljsku jedinicu 1 napajanje za dječju jedinicu 3. PARENTALNI SASTAV, PREGLED (vidi sliku 1): 1. Zaslon 2. Gumb za gore 3. Tipka za dolje (uobičajeni način rada: fotoaparat prema dolje, izbornik: dolje) 4. Tipka za lijevu tipku (uobičajeni način: fotoaparat lijevo, izbornik: lijevo) 5 Desni gumb (Normalni način rada: desno od fotoaparata, izbornik: desno)

  6. Tipka Izbornik (Pritisnite za ulazak u izbornik) 7. Tipka OK 8. Tipka za uključivanje / isključivanje videa (Pritisnite za isključivanje zaslona, ​​ponovno pritisnite za uključivanje zaslona) 9. Gumb za govor (Pritisnite i držite za razgovor s djetetom) 10. indikator napajanja / baterije (svijetli plavo kada je mrežni adapter spojen) 11. Indikator uključeno / isključeno (zeleno) 12. Pokazivač razine zvučnog signala (zeleno, narančasto, crveno, crveno) 13. Mikrofon 14. Tipka "Power On" (Pritisnite i držite za uključivanje / isključivanje uređaja) 15. Antena (Podignite antenu za bolji prijem) 16. Poklopac odjeljka za baterije 17. Peta a 18. Zvučnik 19. USB priključnica (Spajanje na AV ulaz, kabel se prodaje zasebno) 20. Priključak mrežnog adaptera Slika ICONS IZBORNIK PARENTALNIH JEDINICA: razina signala (5 razina) način noćnog gledanja (zaslon prelazi u crno-bijelo) Način povratne veze (Razgovor s djetetom) indikator razine baterije (četiri razine) skrenite lijevo skrenite desno skrenite prema dolje smanjite razinu glasnoće (8 razina) kontrola razine svjetline (8 razina)

  3 kontrola nad mravinjama (5 pjesama) kontrola ZOOM razine (1x, 2x) postavke signala upozorenja (6 sati, 4 sata, 2 sata, isključeno) kontrola kamere (skeniranje, pregled, dodavanje, brisanje) kontrola temperature (gornja i donja granica) 5. DJEČJI JEDINICA, PREGLED (pogledajte sl. 2): 1. Foto senzor (Noćni vid) 2. Objektiv fotoaparata 3. Infracrveni pozadinsko osvjetljenje 4. Mrežni indikator 5. Mikrofon 6. Zvučnik 7. Prekidač za uključivanje / isključivanje 8. Utor za mrežni adapter 9. Antena 10. Temperaturni osjetnik 11. Tipka "Uparivanje" 6. START 6.1. Spajanje jedinice za bebu Slika Priključite malu adapternu utičnicu na jedinicu za bebe i drugi kraj u električnu utičnicu. Koristite samo isporučeni adapter (5.9 V / 1 A). 2. Okrenite prekidač za uključivanje / isključivanje u položaj Uključeno. Indikator mreže će postati zelena. 3. Okrenite prekidač za uključivanje / isključivanje u položaj Off (isključeno) za isključivanje video monitora. Ugradnja baterije roditeljske jedinice 1. Umetnite kabel akumulatora u odgovarajući utor u pretincu za baterije, a zatim postavite bateriju u pretinac.

  4 2. Umetnite poklopac baterije na mjesto i lagano zategnite vijak s odvijačem s križnom glavom. Spajanje roditeljske jedinice Važno: Preporučujemo da instalirate bateriju i napunite ga u potpunosti prije korištenja uređaja (prvi punjenje je oko 24 sata). 1. Spojite mali utikač adaptera na roditeljsku jedinicu, a drugi kraj na mrežni utikač. Koristite samo isporučeni adapter (6 V / 500 mA). 2. Pritisnite i držite tipku "Power On" za otprilike 1 sekundu za uključenje uređaja. 3. Čim se obje jedinice uključe, prikaz roditeljske jedinice prikazat će sliku iz dječje jedinice. 4. Ako nema veze između uređaja ili su izvan dohvata, monitor će pokazati signalno upozorenje bez signala i započeti bipo svakih 5 sekundi. Pomaknite blokove bliže jedni drugima da biste uspostavili komunikaciju. 5. Pritisnite i držite tipku "Power On" dok se zaslon ne pomice za isključivanje uređaja. Zapamtite: indikator razine napunjenosti baterije postaje crvena kada se napuni slabi. Svakih 16 sekundi monitor za bebe će se cvrkutati. To znači da uređaj mora biti stavljen na naplatu. Normalno vrijeme punjenja je oko 16 sati. Registracija (Uparivanje) Uređaj za bebe već ima unaprijed instaliranu vezu (registracija) između jedinica. Stoga, nakon kupnje nije potrebno izvršiti ovaj postupak, osim ako je iz nekog razloga izgubljena ova veza. Da biste ponovno uspostavili komunikaciju između blokova, pratite ovaj postupak: 1. Otvorite izbornik, gumb Izbornik 2. Uđite u odjeljak Kontrola kamere 3. Odaberite DODAJ i kliknite U redu 4. Na popisu CAM1 / CAM2 / CAM3 / CAM4 kamere odaberite taj broj fotoaparat koji želite spojiti i pritisnite U redu 5. Pritisnite gumb OK za potvrdu 6. Pritisnite i zadržite tipku "Uparivanje" na fotoaparatu sve dok roditeljska jedinica ne pronađe fotoaparat, monitor oglašava zvučni signal i prikazuje videozapis s fotoaparata na zaslonu Gledajte video na TV prijemniku Spojite kabel odgovarajući AV izlaz na bebu jedinici i AV ulaz u TV. Odaberite željene postavke na televizoru da biste vidjeli sliku s AV ulaza. Kabel nije isporučen i mora se kupiti zasebno. Imajte na umu da prije spajanja ovog kabela uređaj mora biti uključen i fotoaparat mora biti uparen, jer u ovom načinu rada nema pristupa postavkama kontrole.

  5 6.6. Rotirajući mehanizam Kamera se može kontrolirati daljinski iz roditeljske jedinice pomoću odgovarajućih gumba na lijevoj ploči monitora. Način noćnog gledanja Uređaj za djecu ima 8 infracrvenih LED dioda, tako da možete dobiti sliku u potpunom mraku. Čim foto senzor otkrije nedostatak svjetla, infracrveno svjetlo se automatski aktivira i crna i bijela slika se pojavljuje na zaslonu monitora. 6.8 će se pojaviti na zaslonu. Način povratne veze (Talk) Pritisnite i držite gumb "Talk" na roditeljskoj jedinici kako biste razgovarali s djetetom putem zvučnika dječje jedinice. Ikona će se pojaviti na zaslonu Video On / Off (Uključivanje / isključivanje videa). Kliknite gumb videoisječka na zaslonu Video On / Off (Uključivanje / isključivanje videa) kako biste uključili i isključili zaslon monitora. Prijenos zvuka ostaje Temperatura Prikaz temperatura u vrtiću određuje se pomoću senzora temperature koji se nalazi na stražnjoj stijenci komore. Kontinuirano se prikazuje na zaslonu monitora. Ako je temperatura izvan raspona od 14 ° C do 29 ° C, brojevi postaju crveni. U slučaju kada temperatura poraste iznad 36 ° C ili padne ispod 1 ° C, brojevi se zamjenjuju znakovima HHºC ili LLºC. 7. IZBORNIK 7.1. Podešavanje glasnoće Prikazano je ikonom i omogućuje vam da podesite glasnoću u rasponu od 1 do 8 jedinica. Zadana vrijednost je 4. Da biste prilagodili, koristite navigacijske tipke. Podešavanje svjetline Prikazana je ikonom i omogućuje podešavanje svjetline u rasponu od 1 do 8 jedinica. Zadana vrijednost je 4. Da biste prilagodili, koristite navigacijske tipke Melodije jezero Prikazana ikonom i omogućuje vam da reproducirate jednu od pet unaprijed postavljenih melodija ili ih svi reproducirate. Zadana postavka je "Isključeno". Za podešavanje, koristite gumbe za navigaciju. Zumiranje Prikazano s ikonom i omogućuje vam da postavite povećanje na 1X ili 2X. Zadana vrijednost je 1X. Koristite navigacijske tipke za podešavanje.

  6 7.5. Signal upozorenja Prikazan je ikonom i omogućuje vam postavljanje signala upozorenja na 6, 4 ili 2 sata. Alarm se aktivira neprekidno u određenom intervalu. Zadana postavka je "Isključeno". Za podešavanje, koristite gumbe za navigaciju. Kontrola kamere Prikazuje se ikonom i dopušta: DODAJ za dodavanje fotoaparata. Za postupak pogledajte poglavlje 6.4. POGLEDAJ odabir fotoaparata. Omogućuje određivanje kamere za prikaz na zaslonu roditeljske jedinice. Za lakše prebacivanje između fotoaparata jednostavno pritisnite tipku "OK" i kamere će se alternativno izmjenjivati. DEL odjaviti registraciju kamere. Omogućuje brisanje ID-a odabranog fotoaparata iz memorije roditeljske jedinice. SCAN postavka kada se sve registrirane kamere automatski mijenjaju svakih 12 sekundi. Temperatura ºC ili ºF Prikazana ikonom i omogućuje podešavanje jedinice zaslona temperature. Koristite navigacijske tipke za podešavanje. Zaključak Proizvođač nije odgovoran za izvedbu proizvoda koji nije uspio zbog nepoštivanja zahtjeva ovog priručnika, neovlaštenog održavanja i popravka; s mehaničkim oštećenjem kućišta i elemenata; i izloženost otvorenom plamenu, munju, vodi ili drugim prirodnim čimbenicima. Kontakti: E-mail za recenzije: Kontakti: tel

  Korisnički priručnik za Motorola MBP36

  Upute za uporabu uređaja Motorola MBP36

  Kako koristiti?

  Naš je cilj pružiti vam brz pristup sadržaju priručnika za Motorola MBP36. Pomoću pregledavanja interneta možete brzo pregledati sadržaj i posjetiti stranicu na kojoj ćete pronaći rješenje problema s Motorola MBP36.

  Zbog vaše udobnosti

  Ako gledate Motorola MBP36 priručnik izravno na ovoj stranici, nezgodno je za vas, možete koristiti dva moguća rješenja:

  • Pregled cijelog zaslona - Za prikladan prikaz uputa (bez preuzimanja na računalo) možete koristiti način prikaza preko cijelog zaslona. Da biste počeli pregledavati upute za Motorola MBP36 na cijelom zaslonu, upotrijebite gumb Cijeli zaslon.
  • Preuzimanje na vaše računalo - Također možete preuzeti upute za uporabu Motorola MBP36 na svoje računalo i spremiti u svoju arhivu. Ako i dalje ne želite zauzimati prostor na svom uređaju, uvijek ga možete preuzeti iz ManualsBase.
  Ispis verzije

  Mnogi ljudi više vole čitati dokumente koji nisu na zaslonu, već u tiskanoj verziji. Opcija uputa za ispis je također dostupna i možete ga koristiti klikom na gornju vezu - Ispiši upute. Ne morate ispisati cijeli priručnik za Motorola MBP36, već samo neke stranice. Pazite na papir.

  Sažetak

  U nastavku ćete naći aplikacije koje se nalaze na sljedećim stranicama uputa za Motorola MBP36. Ako želite brzo pregledati sadržaj stranica koje se nalaze na sljedećim stranicama uputa, koristite ih.

  Sažetak broja stranice 1
  Sažetak stranice broj 2

  Dobro došli. na svoj novi Baby Baby Monitor! Hvala vam što ste kupili MBP36. Vaša je beba u igraonici. Zadržite izvornu potvrdu o prodaji. Za servis jamstva za motorolu. Prijava nije potrebna za pokrivanje jamstva. Za pitanja vezana uz proizvod, molimo cca

  Sažetak broja stranice 3

  Pregled jedinice matične jedinice 14 10 11 12 1 15 2 6 19 3 7 18 4 8 16 20 5 9 17 13 1. Zaslon (LCD zaslon) 10. LED mrežnog adaptera / baterije 2. Gore ključ + plavi kod mrežnog adaptera Normal Mode : Uključite napajanje. Izbornik: Up RED kada je baterija niska. 3. Tipka za dolje - 11. Jedinica ON / OFF LED (Zelena) Normalan način rada: nagib prema dolje 12. LED audio razina (zeleno, mod izbornika: dolje narančasto, crveno, crveno) 4. Lijevi ključ 29ºC / 84ºF, ºC / ºF> 36ºC / 97 ºF) t Ikona očitanja okreću crvenu tipku dok se ne označi *. 3. Pritisnite gumb DOLJE za odabir željene glasnoće iz razine 1.

  8. (Zadana razina glasnoće je razina 4.) 4.2 Svjetlina 1. Pritisnite gumb. 2. Pritisnite gumb do je označen. 3. Pritisnite gumb DOLJE za odabir želje.

  Sažetak broja stranice 13

  4.5 Alarm 1. Pritisnite tipku izbornika kako biste se pojavili. 2. Pritisnite tipku DESNO dok se ne označi A. 3. Pritisnite gumb DOLJE za odabir vremena alarma (6h, 4h, 2h). (Zadana postavka je Alarm OFF.) Ako ste uključeni za alarm, ona će bljeskati oko 45 sekundi. 4.6 Upravljanje fotoaparatom 4.6.1 Dodavanje (par) fotoaparata 1. Pritisnite gumb. 2.

  Sažetak stranice broj 14

  SAVJETI brzi način gledanja trake fotoaparata. Izravno pritisnite OK za više puta CAM 1, CAM 2, CAM 3, CAM 4, SCAN. 4.6.3 Brisanje fotoaparata 1. Pritisnite tipku izbornika koja će se pojaviti. 2. Izbornik će se pojaviti. 3. Pritisnite gumb za odabir gumba za potvrdu. 4. CAM 1 / CAM 2 / CAM 3 / CAM 4 će se pojaviti, pritisnite tipku + UP ili - DO

  Sažetak broja stranice 15

  5. Zbrinjavanje okoline životnog ciklusa uređaja. Točka električne i elektroničke opreme. Vodič i / ili okvir upućuje na to. Ako ih odnesete na točku recikliranja. Ponovno korištenje nekih dijelova ili sirovina

  Sažetak stranice broj 16

  6. Čišćenje MBP36 lagano vlažnom krpom. Nikada nemojte koristiti sredstva za čišćenje ili abrazivna otapala. Nema problema s kemikalijama i kemikalijama. • Držite MBP36 daleko od vrućih, vlažnih područja ili jakog sunčevog svjetla. • Svaki je napor učinjen kako bi se osigurali visoki standardi pouzdanosti vašeg M

  Sažetak stranice broj 17

  7. Pomoć Prikaz Bez prikaza • Pokušajte ponovno puniti ili zamijeniti bateriju. • Ponovno postavite jedinice. Odspojite ih iz električnih uređaja, a zatim ih ponovno uključite. • Je li uređaj uključen? Pritisnite i držite tipku. • Je li odabrana ispravan fotoaparat? Ako je potrebno, promijenite broj kamere. • Je li prikaz videozapisa uključen? Pritisnite tipku VIDEO ON / OFF kako biste ga uključili. • Kod rada s baterijama, samo dis

  Sažetak broja stranice 18

  Vaša beba i roditeljske jedinice možda su preblizu. Premjestite ih dalje. • Provjerite je li između 2 jedinice najmanje 3 stopa kako biste izbjegli povratnu informaciju o zvuku. Može biti izvan raspona. • Nemojte koristiti bilo koju drugu električnu opremu, poput televizora, računala ili bežičnog mobilnog telefona. • Korištenje drugih 2,4 GHz proizvoda, kao što je

  Sažetak broja stranice 19

  8. Vaš proizvod ne radi ispravno. 1. Pročitajte ovaj Vodič za korisnike ili Vodič za brzi početak. 2. Posjetite našu web stranicu: www.motorola.com 3. Kontaktirajte službu za korisnike: SAD i Kanada 1-888-331-3383 UK 0845 218 0890 Za naručivanje zamjenske baterijske akumulacije, obratite se službi za korisnike ili posjetite našu web stranicu. Ograničeno jamstvo potrošačkih proizvoda i pribora ("Jamstvo") Proizvod tvrtke Motorola s licencom tvrtke Binatone Electronics Interna

  Sažetak broja stranice 20

  Što će BINATONE učiniti? Nije potrebno potvrditi jamstveno razdoblje. Možemo koristiti funkcionalno ekvivalentne rekonstituirane / obnovljene / predinstalirane ili nove proizvode, dodatke ili dijelove. Koja su druga ograničenja? PODRAZUMIJEVANA JAMSTVA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, IMPLICIRANIH JAMSTAVA U TRŽIŠTU I PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU P

  Motorola MBP36 Digitalni bebin monitor: dijete je uvijek nadzirano.

  U nastavku teme proizvoda za djecu želim obratiti pažnju na najmanju. Ja ću početi s kratkim predgovorom, imam dva nećaka, jednu odraslu osobu - 10 godina, još jedno dijete - 2 godine. Starija mi je nekoliko puta pomogla recenzijama igara za igranje, ali maleni nikad nije sudjelovao, a on je i vrlo aktivno dijete koje treba oko i oko. I tako, bilo je hitno potrebna kupnja bebenog monitora da se brine za malo nemirno tijekom kućnih poslova. Mislim da je ovaj uređaj zanimljiv svim roditeljima, jer će to omogućiti ne samo da čuje, već i da vidi dijete što mu se događa u ovom trenutku: da li se popeo u ormarić s jelima, okrenuo posudu s cvijetom, napada mačku ili čak plače. Danas predlažem da razmotrimo jedan od takvih uređaja - Motorola MBP36 digitalna video medicinska sestra, moderna, praktična i napredna naprava za praćenje djeteta, pogledajte kako će se to pokazati u radu.

  Tehničke specifikacije

  Boja: bijela
  Materijal: plastika
  Maksimalni prijem: 200 m
  Raspon frekvencija: DECT
  Automatski odabir kanala: Da
  Upozorenje automatskog izvan raspona: Da
  Indikator napunjenosti baterije: Da
  Indikacija niske baterije: Da
  Pokazatelj napajanja: Da
  Pokazatelji glasnoće: Da
  Kontrola glasnoće: Da
  Postavka osjetljivosti: Da
  Uključene baterije: Da
  Klip za pojas: Da
  Trajanje baterije: 7,7 sati

  Pakiranje i pakiranje

  Digitalni monitor za bebe Motorola MBP36 čvrsto je upakiran u plastiku, a zatim u kartonsku kutiju.

  Pakiranje od kartona ima prozor, zahvaljujući kojem je uređaj savršeno vidljiv.
  Komplet je:
  • Roditeljska jedinica
  • Dječja jedinica
  • Baterija za roditeljsku jedinicu
  • Napajanje adaptera za jedinicu za bebe
  • Upute za uporabu
  • Jamstvena kartica

  Svi sadržaji su uredno i gusto sadržani u pakiranju, tako da tijekom prijevoza nema mogućnosti lomljenja uređaja.

  izvana

  Digitalni monitor za bebe sastoji se od dva uređaja: fotoaparata - bebe jedinice i prijemnika s prikazom - roditeljske jedinice.

  Razmotrite svaki pojedinačno. Dječja jedinica je sferna komora, koja je umetnuta u okrugli stalak.

  Fotoaparat je izrađen od sjajne plastike, stalak od mat. Oba materijala odlične su kvalitete i ne akumuliraju ogrebotine i otisci. Fotoaparat sadrži leću oko koje se nalaze infracrvene LED diode, foto-senzor (noćni vid) i indikator napajanja.

  Na okruglom stalku su: zvučnik, mikrofon, prekidač napajanja, adapter i antena.

  Na dnu uređaja nalazi se gumb za uparivanje, gumene noge i rupu za pričvršćivanje fotoaparata.

  Roditeljska jedinica izrađena je od matirane plastike. Prednja strana uređaja sastoji se od zaslona (LCD zaslona), na čijim se stranama nalaze funkcijske tipke.

  Pri vrhu zaslona morate sadržavati: indikatore napajanja i razine glasnoće. Mikrofon se nalazi u donjem lijevom dijelu uređaja.

  Donji dio sadrži gumene noge, tako da je uređaj stabilan i ne klizi na površini. Desni rub ne sadrži funkcionalne elemente, no slijeva su USB priključci i adapter za napajanje.

  Na gornjem rubu na lijevoj strani nalazi se samo gumb za uključivanje. Na stražnjoj strani uređaja su: antena, poklopac baterije, držač i zvučnik.

  Kvaliteta uređaja je visoka, snježne bijele plastike su dobre, sklop je izvrsan, pa se normalno koriste svi elementi kitova dugo vremena.

  U radu

  Video monitor za bebe Motorola MBP36 Digital pripada kategoriji opreme koja je prijateljska prema korisniku. Da biste započeli, jednostavno umetnite bateriju u roditeljsku jedinicu, napunite oba uređaja i uključite je. Nakon toga, slika s fotoaparata odmah će se prikazati na zaslonu prijemnika.

  Elektronička dadilja unaprijed registrirana na roditeljskoj jedinici. Nema potrebe da ga ponovno registrirate. Samo želim reći da je dječja jedinica trebala biti instalirana izvan dosega djeteta. Instalirao sam dječju jedinicu ispred dječjeg krevetića i otišao s roditeljskom jedinicom kako bih prošao kroz sve sobe, a tri su u stanu. Dugotrajna provjera pokazala je da u svim sobama, čak iu kupaonici s vratima, signal savršeno prolazi, nema smetnji. Ovaj uređaj ima veliki prijem i upozorenje o napuštanju recepcije. Roditeljska jedinica opremljena je LCD TFT zaslonom u boji, 3,5 ", 320x240 piksela, tako da je slika prilično dobra.

  Ako želite, možete spojiti prijemnik na TV pomoću AV kabela koji se mora kupiti zasebno i gledati sliku na velikom zaslonu. Moderna tehnologija prijenosa signala čini video-medicinsku sestru sigurnu za bebu i istodobno pruža siguran prijem. Fotoaparat se može podesiti okomito i vodoravno od roditeljske jedinice. Uređaj je opremljen dvosmjernom komunikacijom, ova je funkcija vrlo povoljna, jer vam omogućuje da umirete bebu na daljinu, a da ne prekidate posao. Klikom na odgovarajući gumb na roditeljskom modulu, možete govoriti u mikrofon, a sve što je reklo bit će preneseno u dječju jedinicu i bit će čuto od svog govornika. Također, s gore navedenom svrhom, uspješno ćete primijeniti uspavane melodije sadržane u uređaju. Polifone melodije i, prema tome, ne zvuče neugodno, nego naprotiv utječu na dijete umirujuće. Uključivanjem njih roditelj može neko vrijeme ostaviti dijete dok ne spava. Na uređaju ima 5 naslona. Fotoaparat ima temperaturni senzor koji neprestano prati temperaturu u dječjoj sobi i šalje te podatke na monitor roditeljskog modula. To vam omogućuje praćenje udobnosti okoliša za dijete. Pored toga, ako temperatura poraste iznad 39 ili padne ispod 14 stupnjeva Celzija, monitor za bebe signalizira ovo uz odgovarajući alarm. Druga vrlo važna značajka je noćna vizija. Stojeći pokraj kreveta, roditeljski modul će signalizirati da dijete bude budno, odmah možete pogledati video sliku s fotoaparata na monitoru i vidjeti dijete. Ako je potrebno, jednostavno možete prikazati video sliku tako da pritisnete odgovarajuću tipku i ostavite samo zvuk. To može biti korisno u dva slučaja: prva je da svjetlost s bebenog monitora ne utječe na spavanje noću, a druga, kako bi se uštedjela baterija.

  Motorola MBP36 Digital Baby Monitor je izvrstan uređaj za kontinuirano praćenje djeteta. Uređaj može pružiti neprocjenjivu pomoć ne samo mladim roditeljima, već i onima koji se brinu za starije ili krhke ljude. Ovaj je uređaj svakako koristan, au nekim je situacijama gotovo neophodan. Mogućnosti uređaja su vrlo opsežne, cijene košta oko 6,300 rubalja. Novac zasigurno nije mali, ali ovdje imamo kvalitetan uređaj koji nam omogućuje održavanje stalne kontrole i povećanje količine slobodnog vremena.