Upute: Motorola baby monitor MBP 16

Rođenja

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Motorola Baby Monitor MBP 16. Provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenim stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Upute MOTOROLA MBP160 - monitor za bebe

Ovdje je pdf datoteka MOTOROLA MBP160 uputa na ruskom jeziku. Pročitajte upute kako biste se upoznali s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama otklanjanja kvarova. Korisnički priručnik će vam pomoći da iskoristite sve funkcionalnosti proizvoda i povećate vijek trajanja dok poštujte sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta objekta: baby monitor

Proizvođač: MOTOROLA

Model: MOTOROLA MBP160

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 991,77 kB

Da biste vidjeli upute, morate kliknuti vezu "DOWNLOAD" kako biste preuzeli pdf datoteku. Ako postoji gumb "VIEW", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi praktičnosti ovu stranicu možete spremiti s datotekom uputa (priručnik) za rad na popisu "favorita" izravno na web stranici (dostupnim registriranim korisnicima).

Motorola mbp16

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Pregled popularnog uređaja koji olakšava život roditeljima - Motorola beba nadgleda mbp160

Popularnost "dječjih monitora" objašnjava se sposobnošću da radi bez zanemarivanja djeteta. Crumbe većinu svojih problema govore o zvukovima: plačući ili vrišteći. Radio medicinska sestra vam omogućuje da na daljinu saznate da je dijete nezadovoljno odsustvom majke, očito čuje sumnjivu buku ili vidi alarmni signal.

Jedan od popularnih modela ovakvog roditeljskog nadzora je Motorola MBP 160. U našem ćemo članku detaljnije opisati karakteristike ovog modela. Također možete pogledati korisni videozapis o toj temi.

Koliko je godina?

Motorola MVR160 besprijekorno je koristio razborite roditelje od prvog dana života bebe. Nije neobično - žaljenje odraslih da je Motorola MBP 160 kupljen kasno: za dvomjesečno ili šestomjesečno dijete. Doista, u praksi se ispostavlja da je monitor za bebe vrlo prikladan.

Ona ne samo da spasi majku od stalnog naprezanja ušiju, ponekad se dovodi u akustične halucinacije, već i pridonosi zaštiti mrvica od buke tijekom spavanja. Uz uključeni bebonski monitor, ništa vam ne sprječava da zatvorite vrata u dječju sobu i tiho obavljate čišćenje, pranje rublja ili prigušivanje u kuhinji. Naposljetku radite.

Motorola mbp160 se sastoji od dva modula (blokova): roditelja i djeteta. Glasovna tehnologija (VOX) pruža zvuk "izvješće" s djetetovog mjesta slanjem obavijesti s mikrofona dječjeg modula - roditelju. Kao rezultat toga, sve što se događa s mrvicama roditelja čuje od zvučnika na svojoj jedinici. Zvučnik i zvučni dio strujnog kruga - ne trošite energiju baterije sve dok se ne uključi ulazni signal. To povećava vijek trajanja baterije uređaja.

Trajanje rada uređaja ograničeno je samo individualnim potrebama potrošača. Proizvođačevo jamstvo vrijedi godinu dana, iako uređaj može raditi bez oštećenja i kvarova mnogo puta duže. Neke majke i očevi ne žele odbiti pomoć dječjih monitora čak i kod djece starijih od dvije i tri godine ako im je potrebna veća pažnja: na primjer, kada beba nije dobro.

Opće značajke

Model je kompaktan i lagan. Roditeljska jedinica u duguljastom obliku podsjeća na prvi mobilni telefon i teži 85 grama dimenzija 63 x 125 x 30 mm. Ima sklopivi okvir za vertikalno postavljanje na ravnu površinu. Nema posebnog zatvarača za pričvršćivanje pojasa ili džepa za zakrpe. Težina jedinice za bebe iznosi 60 grama. Izrađen je u obliku krnje polutke veličine 85 x 85 x 40 mm.

Slučajevi modula dječjih monitora izrađeni su od plastike otpornog na udarce. Postoje slučajevi pada roditeljskog bloka na beton bez ikakvih posljedica za rad. Kombinirana boja. Glavni je bijeli, s umetcima crnim i tamnosivim. Mrežni adapteri se nalaze u bijeloj i crnoj boji.

Uređaj koristi digitalnu naprednu bežičnu tehnologiju (kratica - DECT). Ovo je najčešći standard na svijetu. U Rusiji je otvoren raspon od 1800 do 1900 MHz. Pouzdanost prijenosa podataka između blokova Motorola MBP 160 baby monitora je osigurana korištenjem 10 kanala. Komunikacija u ovom modelu je jednosmjerna. To jest, čuti dijete koliko god želite, ali razgovarati s njim neće raditi.

Funkcionalnost blokiranja roditelja

Ograničavajuća udaljenost (radijus) na kojem roditeljska jedinica prima signal od djeteta je čvrsta od 300 metara. To je u savršenim uvjetima. U stvarnosti - signal je oslabljen zidovima, komunikacijama i visinskim razlikama, tako da će udaljenost biti manja.

No, smanjena komunikacijska zona je dovoljna za neke roditelje da hodaju psa i istodobno prate bebin san. Zbog nedostatka autonomne napajanja u dječjem modulu, ovaj model neće biti moguće uzeti zajedno na "vanjski" putovanje. No, unutar granica stana ili seoske kuće s vrtnom parcenom, služit će savjesno.

Roditeljska jedinica opremljena je s tri LED indikator boje:

 • komunikacija s dječjom jedinicom;
 • razina zvuka;
 • napunjenost baterije.

Roditeljska jedinica obavještava o izlazu iz područja prijema glasnim zvučnim signalom i trepćućim zelenim LED indikatorom koji se nalazi u donjem desnom dijelu crne obloge na prednjoj strani. Isti treptaj nastaje tijekom uspostavljanja veze s dječjom jedinicom. S uobičajenom vezom - LED svijetli u postojanoj zelenoj boji.

Svjetlosna signalizacija zvuka korisna je opcija koja vam omogućuje određivanje glasnoće plače ili plače djece pomoću vizualne kontrole kada je zvučnik isključen. Na vrhu prednje ploče je duguljasta ljestvica. Prve dvije trećine ljestvice ispunjene su svjetlosnom zelenom trakom.

Izvješćuju da se dijete probudilo, razgovarao sa zviždanjem, zabrinuto ili je počelo plakati tiho. Posljednja trećina najprije postaje žuta i onda postaje crvena. To je područje "podizanja anksioznosti" u kritičnom povećanju nezadovoljstva djeteta sa stanjem stvari.

Glasnoća zvučnika ugrađena u roditeljski modul na stražnjoj strani ima tri razine i postavljena je velikim ravnim gumbom na samom dnu prednje ploče. Gornji dio gumba treba dodati, donji dio je smanjiti ili potpuno isključiti zvučnik. Pritiskom i držanjem središnjeg dijela iste tipke za dvije sekunde aktivira ili deaktivira roditeljsku jedinicu.

Kako biste naznačili napunjenost baterije, LED se nalazi u donjem lijevom kutu. Kada nisko punjenje svijetli crveno svjetlo. Ovo je rano upozorenje, nakon čega monitor beba može raditi oko 20 minuta.

Mrežni adapter roditeljske jedinice služi istovremeno za punjenje baterije i spajanje uređaja na mrežu napajanja od 220 V. S pravilnim punjenjem baterije traje 8 ili više sati neprekidnog rada. Ako se monitor za bebe uključi svaki dan ne dulje od 3-4 sata, možda je potrebno samo jedan ili dva terećenja tjedno.

Rijetke pritužbe o kratkom trajanju izvanmrežnog motora Motorola MBP 160 bebe gotovo su uvijek povezane s nepravilnim rukovanjem baterije. Prilikom kupnje trebali biste provjeriti kod konzultanta koliko dugo treba prvo napuniti bateriju koja dolazi u kompletu. Ne zaboravite proučavati upute kod kuće.

Značajke dječjeg modula

Dječji modul se napaja samo iz mreže - pomoću adaptera. Nepropusne gumene noge na dnu kućišta daju stabilnost na bilo kojoj pouzdanom ravnoj površini. Iz funkcionalnih elemenata na gornjoj ploči nalazi se samo jedan gumb napajanja, LED indikator zelenog stanja i mala rupa iza koje je mikrofon skriven.

Prema kriterijima potrošača, osjetljivost ugrađenog mikrofona omogućuje čuti čak i jednostavnu zabrinutost djeteta ili mirno hrkanje s udaljenosti od oko metra.

Što je uključeno u paket?

Motorola MBP160 bi trebao biti u jednoj kopiji u izvornoj kutiji s monitorom za bebe:

 • roditeljski modul;
 • dječji modul;
 • mrežni adapter modula roditelja;
 • mrežni prilagodnik dječjeg modula;
 • punjiva Ni-MH akumulatorska baterija;
 • korisnički priručnik.

Adaptori s istim naponom i strujnim parametrima koriste se u jedinicama roditelja i djeteta. Ali oni nisu međusobno zamjenjivi, što naglašavaju različiti priključci.

Nikal-metalni hidrid (Ni-Mh) baterije "ne vole" snažno zagrijavanje, potpuno pražnjenje i pretjerano izlaganje u punjaču. Potrebno je razjasniti preporuke za rukovanje baterijom iz pribora prije nego što uključite monitor bebe.

Upute za montažu

Optimalna udaljenost za postavljanje jedinice za bebe je između 1 i 2 metra između njega i dječjeg krevetića. Odijelo stol ili noćni ormarić. U neposrednoj blizini je nepoželjan nalaz mobilnih komunikacija i uređaja za grijanje. Nemojte koristiti produžni kabel.

Mikrofon na Motorolaovom dječjem modulu MBP 160 nalazi se na vrhu, na blago nagnutim površinama. Bilo bi bolje "čuti" odjel, ako ga uredite u ravnini s djetetom ili malo niže. Nagib prednje ploče, iako mala, omogućuje vam da uključite mikrofon prema djetetu ili ga odmaknete od njega.

Nije potrebno uključiti roditelje i dječje blokove na udaljenosti manjoj od metra. To može uzrokovati neugodni zvuk koji će prestrašiti dijete.

Troškovi Motorola MBP 160 beba monitora ga rangiraju među vodećim u smislu cijene i kvalitete. Raspon je od 2490 do 2990 rubalja. Sve alternative u ovoj cjenovnoj kategoriji imaju nižu ocjenu potrošača.

Savjeti za kupnju

Dječji monitor nije samo kupnja visoke tehnologije, već utječe na dobrobit djeteta. Takve akvizicije najbolje se obavljaju u trgovinama specijalizirane za uređaje za život i udobnost, uključujući elektroničku i digitalnu. U Rusiji postoji nekoliko takvih velikih mreža. Budući da su izravni konkurenti, uvijek se natječu u cijenama, uslugama i bonovima.

Kada kupujete u trgovini s ozbiljnim ugledom, rizik od trčanja u lažnom ili popravljenom proizvodu nestaje. Ali znajući što biste trebali obratiti pažnju da nikada ne boli. Loši znakovi su:

 • kršenje cjelovitosti ambalaže (vlasnički okvir);
 • fuzzy ispis niske kvalitete;
 • prisutnost jezičnih pogrešaka u ruskim dokumentima;
 • loše prezentacije, pukotine, ogrebotine;
 • tragovi rastavljanja i montaže uređaja;
 • čudne zvukove mehaničke prirode;
 • nepotpuna cjelovitost.

Korisni videozapis

Preporučujemo da gledate videozapis o značajkama monitora za bebu tvrtke Motorola mbp160:

zaključak

Monitor za bebe Motorola MBP 160 izvrstan je izbor za one koji trebaju osnovnu funkcionalnost uređaja za kontrolu djeteta - bez prekomjerne plaće za mnoge dodatne značajke. Ostali razlozi za obzir ovog modela su pouzdanost koju potvrđuju mišljenja potrošača, kao i čvrsta reputacija proizvođača čija je specijalizacija izvorno bila radiokomunikacija.

Monitor za bebe Motorola MBP160

Motorola bebin monitor MBP160 jedan je od najpopularnijih modela bebin monitora tvrtke Motorola. Motorola bebin monitor MBP160 ima vrlo osjetljivi mikrofon koji vam omogućuje da čujete sve što se događa u dječjoj sobi, kao i dodatne svjetlosne indikatore razine zvuka koji pomažu u praćenju bebe, čak i kad buka okoline može utonuti glas.

Raspon rada bebenog monitora doseže 300 metara, a funkcija obavještavanja o gubitku signala odmah će vas obavijestiti da je udaljenost do dječje jedinice predugačka i da je veza možda izgubljena. Patentirani sustav zaštite od smetnji i suzbijanja pozadinske buke jamči savršeno jasan zvuk, bez obzira na okoliš i kućanske aparate.

Slike baby monitora Motorola MBP160

Značajke Motorola MBP160

Dajemo glavne specifikacije i opis konfiguracije, koji ima bežični bebin monitor Motorola

Tehničke specifikacije

 • 1. Frekvencija prijenosa: 1921.536 - 1928.448 MHz
 • 2. Radna temperatura: + 5 ° C

+45 ° C

 • 3. Baterija prijemnika: 2.4V, 400 mAh, baterije nikl-metalnih hidrida
 • Kompletan set

  • 1. Bežični monitor primatelja.
  • 2. Baterija za prijemnik
  • 3. Monitor djeteta za odašiljanje.
  • 4. Adapter napajanja za prijam i prijenos uređaja od 220V.
  • 5. Korisnički priručnik na ruskom jeziku.

  Upute za uporabu beba monitora Motorola MBP160

  Što je to?

  Prijemnik za bebu za bebu tvrtke Motorola

  Beba beba monitor tvrtke

 • 1. LED napajanja / veze. Svijetli kad je jedinica za bebu uključena. Ne svijetli ako je jedinica za bebu isključena.
 • 2. Priključak za strujni adapter.
 • 3. Tipka "On / Off".
 • Korisnički priručnik za Motorola MBP160

  Također pogledajte za Motorola MBP160

  Povezani priručnici za Motorola MBP160

  Sažetak sadržaja za Motorola MBP160

  Stranica 1

  Digitalni audio modeli za bebe: MBP160, MBP160-2.

  Stranica 2

  Zadržite izvornu potvrdu o prodaji. Za servis jamstva za motorolu. Prijava nije potrebna za pokrivanje jamstva.

  Stranica 3: Pregled jedinice matične službe

  Ovo je broj svjetlosnih razina. baterija je roditeljska jedinica.

  Stranica 4

  Bottom Line. Isključite kada se jedinica za bebe isključi. Trepće roditeljske jedinice. Gumb za mikrofon.

  Stranica 5: Sadržaj

  Sadržaj 1. Sigurnosne upute. 6 2. Početak korištenja. 9 Napajanje bebe za bebe. 9 Instalacija baterije i napajanje matične jedinice. 10 Stalak za stolna računala na roditeljskoj jedinici. 11 3. Korištenje vašeg digitalnog audio monitora za bebe. 12 Uključite ili isključite dječju jedinicu. 12 Uključivanje ili isključivanje roditeljske jedinice. 12 Podesite glasnoću zvučnika roditeljske jedinice.

  Stranica 6: Sigurnosne upute

  1. Sigurnosne upute UPOZORENJE: Opasnost od zabune. Djeca su se nalazila u užetima. Držite izvan dohvata djece (više od 1 metra). Nikada nemojte koristiti produžne kabele s AC adapterima. Koristite samo isporučene AC adaptere. Sigurnosne upute.

  Stranica 7

  BABY MONITOR SET UP UPOTREBA: njegov / je ušao u njegovu • Stavite bebu na ravnu površinu, pomoću utora za ključ otvora ispod postolja.

  Stranica 8

  OPREZ Postoji opasnost od eksplozije. Bateriju zbrinite u skladu s uputama. Koristite samo punjivu bateriju s oznakom: 2.4V 400mAh Sigurnosne upute.

  Page 9: Početak korištenja

  2. JACK DC PLUG 1. Početak Jedinica za bebe. 2. Drugi kraj priključite u električnu utičnicu. NAPOMENA Koristite samo isporučeni mrežni adapter.

  Stranica 10: Instalacija baterije i napajanje matične jedinice

  U slučaju baterije može se izvršiti. Označava da je baterija slaba.

  Stranica 11: Stalak za stolna računala na matičnoj jedinici

  Telefon dolazi u skladu sa stražnjom stranom uređaja. Jednostavno stavite postolje, kao što je gore prikazano. NAPOMENA Postavite roditeljsku jedinicu na ravnu, ravnu površinu.

  Page 12: Korištenje vašeg digitalnog audio monitora za bebe

  3. Namjera je pomoći. To nije zamjena za odgovorni i odgovorni nadzor nad odraslima. Uključite ili isključite dječju jedinicu.

  Page 13: Zbrinjavanje uređaja (okoliš)

  4. Zbrinjavanje životnog ciklusa proizvoda, ne smijete ga odložiti. Točka električne i elektroničke opreme. Vodič i / ili okvir upućuje na to.

  Stranica 14: Čišćenje

  5. Čišćenje digitalnog audio monitora za bebe vlažnom krpom. Nikada nemojte koristiti sredstva za čišćenje ili abrazivna otapala. Morate li se pobrinuti za to?

  Stranica 15: Rješavanje problema

  6. Ne dolazi. • Provjerite da li nisu isušeni. • Napunite priključak tako da ga priključite na električnu utičnicu. Snaga treperi.

  Stranica 16

  Digitalni digitalni proizvodi proizvodi proizvode Provjerite jeste li međusobno udaljeni najmanje 3 metra. •.

  Stranica 17: Opće informacije

  Da biste naručili zamjensku bateriju za roditelja, obratite se službi za korisnike. Ograničeno jamstvo potrošačkih proizvoda i pribora ("Jamstvo") Binatone Electronics International LTD ("BINATONE") Što je ovo jamstvo? U skladu s izuzecima sadržanim, BINATONE jamstva ili certificirani pribor ("Dodatna oprema") su prodani.

  Page 18

  DOPUŠTEN OVIM IZRIČITIM OGRANIČENIM JAMSTVOM JE ISKLJUČIVO PRAVO POTROŠAČA, I JE POTREBNO IZUZETE ILI PODRAZUMIJEVAN. NI U KOJEM SLUČAJU MOTOROLA ILI BINATONE NEĆE BITI ODGOVORAN, BILO U UGOVORU ILI KAZNENOM (UKLJUČUJUĆI.

  Stranica 19

  (c) za potrebe komercijalne uporabe ili uvjeta; ili (d) ostali postupci koji nisu uključeni u MOTOROLA ili BINATONE., isključeni su iz pokrića.

  Stranica 20

  (b) slomljene pečate ili koji pokazuju dokaze o neovlaštenim rukama; (c) neusklađeni serijski brojevi broda; ili (d) kućišta, ili dijelovi koji nisu sukladni ili koji nisu označeni s Motorola, isključeni su iz pokrivenosti. Komunikacijske usluge. Nema problema s tim tehnologijama.

  Stranica 21

  FCC, ACTA i Industry Canada (IC) Pravila za uporabu opreme. Napomena: Ova oprema podliježe FCC pravilima.

  Stranica 22: Tehničke specifikacije

  8. Tehničke specifikacije jedinici za bebu: Frekvencija 1921.536 - 1928.448 MHz Kanali 41ºF Radna temperatura - Ulazni 113ºF Napajanje Adapter 100-240Vrms Ocjena izlaz 6VDC, 450mA roditeljska jedinica: Frekvencija 1921.536 - 1928,448 MHz Kanali radna temperatura 41ºF - ocjena 113ºF baterija 2.4V 400 mAh Ni -MH baterija Adapter za napajanje Input 100-240Vrms Ocjena.

  Stranica 23

  Motorola i Stilizirani M logotip, zaštitni su znakovi tvrtke Motorola Trademark Holdings, LLC. i koriste se pod licencom. Svi drugi zaštitni znakovi su njihovi vlasnici. © 2014 Motorola Mobility LLC. Sva prava pridržana. US_EN verzija 4.0 Ispisana u Kini.

  Beba monitor digitalni bežični Motorola MBP160

  Dostupnost: Na skladištu

  opis

  Motorola Digital Wireless Motorola MBP160 je bežični bebin monitor uređaj koji je odličan pomagač za roditelje. Monitor za bebe Motorola MBP160 ima stilski dizajniran i praktičan izgled i ima sljedeće pogodnosti: vrlo osjetljivi mikrofon, svjetlosni indikatori razine zvuka, signal za napuštanje područja mrežnog pokrivanja, polumjer od 300 metara.

  • Svjetlosni indikatori razine zvuka
  • Raspon do 300 m
  • Signal o napuštanju područja mrežnog pokrivanja
  • Visoko osjetljivi mikrofon
  • Punjiva baterija (roditeljski modul)

  Motorola Baby Monitor MBP 160

  Monitor za bebu Motorola MBP160 pružit će vam priliku za tiho raditi kućanske poslove kada dijete već spava. Veliko recepcijsko područje s upozorenjem na napuštanje područja pokrivenosti omogućuje vam da se brinete o djetetu s udaljenosti.

  Motorola Baby Monitor MBP 160, Motorola

  Motorola Digital Baby Monitor MBP160 - najbolje rješenje za daljinsko praćenje zvuka situacije u vrtiću i stanju djeteta. Komplet je dizajniran pomoću DECT bežične tehnologije za kristalno čist zvuk i pouzdanu komunikaciju. Vrlo osjetljivi mikrofon postavljen na dječju jedinicu prikuplja svaku šuškavu i najmanji uzdah djeteta, odmah šalje podatke roditeljskom uređaju opremljenom LED indikatorom. Raspon od 300 metara omogućuje vam pokrivanje maksimalnog područja, pružajući mogućnost praćenja situacije u prostoriji gdje se dijete nalazi, s bilo kojeg mjesta u kući ili stanu.

  Značajke Motorola MVR 160

  • 1,8 GHz DECT tehnologija.
  • Raspon do 300 m otvorenog prostora i do 50 m u zatvorenom prostoru, veliko recepcijsko područje s upozorenjem na napuštanje područja pokrivenosti omogućuje vam da se dijete skrbite na daljinu.
  • Vrlo osjetljivi mikrofon.
  • Vizualni indikator razine zvuka.
  • Vanjski izvor napajanja, punjiva baterija.
  • Roditeljska jedinica s postoljem / postoljem

  Opcije Motorola MBP 160:

  1. Roditeljska jedinica.
  2. Dječji blok.
  3. Roditeljska i dječja napajanja.
  4. Punjiva baterija (ugrađena u roditeljsku jedinicu kapaciteta 400m Ah).
  5. Vodič za korisnike.

  Motorola MBP160 Baby Monitor - Recenzije kupaca

  Dmitry
  Volim da to dobro funkcionira: zvuk je dobar i hvata se previše dobro

  Natalia
  Dobar čuvar, jasan zvuk čak i iz daljine, prijenos bez buke

  Moj Motorola MBP160 pregled
  dostojanstvo
  Isplati se. Minimalna funkcija, samo najpotrebnija. Dječja jedinica nalazi se na udaljenosti od 2 m od krevetića - ima dovoljno osjetljivosti. Mi nosimo roditeljsku jedinicu s nama oko apartmana, recepcija je izvrsna u bilo kojem trenutku apartmana. Glasnoća je podesiva. Osjetljivi mikrofon. Na ormaru. Sve se čuje. Čak i kad se sustav podjele uključi.
  Lijep dizajn. Koristi se za 3 sobe. Uhvati svuda. Kroz mnogo debelih zidova od opeke.
  mane
  Cons: slabe baterije roditeljske jedinice. Jedva dovoljno za jedan dan. Nije kritično.
  Opći dojmovi
  Najjeftiniji od dobrih u izgledu. Funkcionalno ne samo izravno dodjeljivanje. Nema preplata za termometre, male ekrane itd. Što trebate.
  Sažetak: Motorola MV 160 je sjajna stvar za svoj novac, štedi roditelje mnogo živaca. Preporučujem.

  Motorola MBP160

  Motorola beba monitora

  Motorola bežični bežični monitor za bebe MBP160.

  Motorola MBP 160 baby monitor je pouzdan pomoćnik mlade majke koja će uvijek biti svjesna onoga što se događa u vrtiću. Moći ćete brinuti o bebu s daljine i istovremeno smireno raditi kućanske poslove.


  Motorola MBP 160 je opremljen mikrofonom visoke osjetljivosti, a ako se dijete iznenada probudi, zasigurno ćete ga čuti.


  Značajke beba monitora za Motorola MBP160:

  Zaslon za prikaz

  Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

  Zaslon za prikaz

  Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

  * U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

  Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

  Prijavite potvrdu o proizvodu

  Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

  Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

  Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

  Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

  U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.