Hartan kolica

Zasnivanje

Hartan je jedini proizvođač dječjih kolica, koji je uključen u knjigu "Marke stoljeća" Dr. Floriana Langenschea.

Jedinstveni dječji kolica proizvedeni su u tvornici u Njemačkoj primjenom suvremene tehnologije i certificiranog sustava kontrole kvalitete.

Sve kolica su izrađene od ekološki prihvatljivih materijala koji koriste netoksične boje, što jamči mir vašeg djeteta.

Najveće zahtjeve postavljamo na nedostatak štetnih tvari u materijalima koji se koriste u našim kolicima. Svi modeli su dostupni u sooo.

Odaberite kolica Hartan

Hartan kolica

Hartan kolica dugo su osvojili široku popularnost i povjerenje među kupcima kako u Europi tako iu Rusiji i s pravom pripadaju najvišoj vrhunskoj kategoriji robe za bebe.

Već nekoliko godina prodajemo i isporučujemo Hartan kolica diljem Rusije i, za razliku od mnogih drugih marki, možemo jamčiti istinsku njemačku kvalitetu. Hartan kolica uvijek su razvijeni, proizvedeni i nastavljaju se proizvoditi samo u Njemačkoj. Stoga, kupujete kolica od nas uvijek možete biti sigurni u njegovu pouzdanost i kvalitetu.

Moderan stil naših invalidskih kolica, širok raspon proizvoda (VIP XL, Topline X / s, ZX II, Buggy iX1, I-go, S-oliver Buggy), kao i stalno ažurirane kolekcije cvijeća, produženo jamstvo za dvije godine i još mnogo toga Hartan kolica omogućuju izbor Hartan kolica najboljim rješenjem za sve one koji žele najbolje za bebu.

Hartan

Uz slogan "The Best for Your Precious", Hartan ulazi na tržište kolica i kolica. Obiteljski posao, sada u svojoj četvrtoj generaciji, postavio je zadatak da zadovolji najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Dizajnirani i proizvedeni u Njemačkoj, proizvodi tvrtke Hartan kombiniraju inovativnu tehnologiju s moderan dizajn i praktične značajke. Dokazana kvaliteta i odsutnost štetnih tvari osiguravaju osjećaj sigurnosti roditeljima i djeci. Svi modeli, prije ulaska na tržište, nužno podliježu strogim ispitivanjima i provjerama na posebnoj ispitnoj opremi i primaju TÜV pečat i GS sigurnosni znak. Više informacija>

Hartan - najbolji za vaše dragocjeno

Uz slogan "The Best for Your Precious", Hartan ulazi na tržište kolica i kolica. Obiteljski posao, sada u svojoj četvrtoj generaciji, postavio je zadatak da zadovolji najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Dizajnirani i proizvedeni u Njemačkoj, proizvodi tvrtke Hartan kombiniraju inovativnu tehnologiju s moderan dizajn i praktične značajke. Dokazana kvaliteta i odsutnost štetnih tvari osiguravaju osjećaj sigurnosti roditeljima i djeci. Svi modeli, prije ulaska na tržište, nužno podliježu strogim ispitivanjima i provjerama na posebnoj ispitnoj opremi i primaju T Ü V brtvu i GS sigurnosnu oznaku.

Hartan je nagrađen naslovom "Brand stoljeća"

U studenom 2012. godine marku Hartan dodijeljena je titula "Brand stoljeća" Dr. Floriana Langenscheida. Ova nagrada Markenpreis Deutscher Standard do sada je dobila samo oko 250 njemačkih maraka, koje su izabrane da predstavljaju svoju kategoriju proizvoda. Hartan je brand stoljeća u kategoriji dječjih kolica.

Ergonomija za djecu i roditelje

Pri odabiru kolica roditelji obratite pažnju na činjenicu da je dijete dobro i udobno smješteno. Sigurnost i stabilnost ključni su kriteriji. Ali i za vas, vožnja kolicima trebala bi biti jednostavna i praktična. Hartan je veliki izbor modela invalidskih kolica s širokim rasponom mogućnosti, tako da svakako možete odabrati pravi kolica, ovisno o vašim zahtjevima i željama. Bilo da je šetnja gradom ili šumom izvan grada, s mladićom Hartanom uvijek će biti u sigurnim rukama.

Ispitano za štetne tvari

Nakon medijskih izvješća o sadržaju štetnih tvari u materijalima, posebice u području proizvoda za novorođenčad i malu djecu, roditelji su počeli posvetiti posebnu pozornost ovoj stavci. Hartan koristi samo najbolje dokazane materijale i jamči apsolutnu sigurnost u tom smislu. Na web stranici proizvođača prikazana je zgodna funkcija za usporedbu različitih modela - tako da možete dobiti bolji pregled i ne biste pogriješili s izborom kolica.

Hartan

Hartan po konkurentnim cijenama

Hartan

Imamo samo službene isporuke njemačkih kolica Hartan! Jamstvo 2 godine! ovlašteni certifikat trgovca

Njemačka tvornica Hartan već više od 100 godina specijalizirala je za dječja kolica, koristeći ih najsuvremenijom tehnologijom i ekološki prihvatljivim materijalima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalificiranim profesionalcima, Hartan kolica (Hartan) sada vode tržište dječjih proizvoda.

Modeli dječjih kolica Hartan impresivni su: višenamjenske kolica za blizance, klasične, atletske, sperlegkie, kompaktne, na tri i na četiri kotača, hodanje, transformatori. A to nije cijeli popis prednosti Hartanovih kolica.

Svi modeli Hartan kolica razlikuju se samo u dizajnu šasije, pješačkih blokova i ležišta za sve modele koji su standardni. Sjedala i kolijevke razlikuju se od standarda samo u novim invalidskim kolicima - Sky.

Tvrtka Hartan poznata je njemačka tvrtka koja proizvodi bijelu robu. Hartan kolica su potražnja u Austriji, Švicarskoj, Rusiji, Njemačkoj i čak više nego u 25 zemalja svijeta.

Zašto su kolica Hartan toliko popularna

Pogon, pod vodstvom braće Hartan, proizvede više od 1.500 invalidskih kolica svaki tjedan. To pridonosi suvremenoj opremi i najnovijim tehnološkim procesima. Proizvodnja s aktualnim trendovima osigurava da kolica Hartan zadovolje potrebe i djece i njihovih roditelja.

Njemačka tvrtka jedina je među proizvođačima invalidskih kolica, uključena u knjigu stoljeća Florian Langenshade. Opisuje najbolje marke iz cijelog svijeta, pažljivo odabran od strane stroge komisije. Ova se priznanja dodjeljuju samo proizvođačima s višegodišnjim iskustvom, kvalitetom robe, što potvrđuje uvažavanje kupaca.

Značajna karakteristika Hartanovih kolica je besprijekorno osjetljivo rukovanje svakim elementom. Tvrtka je razvila i patentirala vlastite tehnologije i dijelove, nastavlja svake godine testirati nove modele s različitim načinima kombiniranja materijala i tekstura. Proizvodnja postrojenja zadovoljava sve moderne standarde kvalitete. Budući da je u tijeku s najnovijim dostignućima na području znanosti i tehnologije, zaposlenici tvrtke stalno poboljšavaju proizvode i metode za njihovu proizvodnju.

Prednosti Hartan kolica

Među mnogim prednostima kolica Hartana su sljedeće:

 • UV zaštita. Vizira i kišobrani izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji udovoljavaju australskim standardima, tako da će vaše dijete biti zaštićeno od sunčevog zračenja.
 • Sposobnost prilagodbe krutosti ovjesa. Ovisno o stanju kolnika, možete podesiti potrebnu razinu krutosti kako biste osigurali udobnost djeteta.
 • Reflektirajući elementi. Sigurnost kretanja u mraku osigurava prisutnost reflektora svjetla.
 • Sigurnosni sustav s pet točaka. 5 remena (2 struka, 2 ramena i 1 između nogu) s oblogom osiguravaju pouzdanu fiksiranost djeteta.
 • Prijateljstvo okoliša. Ručke marke kolica Hartan napravljene su bezopasne za dječja tijela.
 • Tekstura koja se može disati. Udobne senzacije djeteta zajamčene su zahvaljujući leđima i oblogama Thermotex tkanine. Ima izvrsna svojstva "disanja".
 • Uklonjivi rukohvat. Sustav Easy Entry olakšava ulazak i izlazak bebe uklanjanjem rukohvata.

Preporučujemo da kupite Hartan kolica u našoj online trgovini, a Vaše dijete će dobiti udobnost i praktičnost.

Kolica Hartan sinonim su za udobnost djeteta i roditelja

U ovom odjeljku možete kupiti kolica Hartan - model iz njemačke marke za najvažnije "putnike". Kao službeni site, Detsky №1 nudi niske cijene za premium invalidska kolica, čije prednosti cijenimo roditelji diljem Europe i Rusije.

Kolica Hartan kombinira nekoliko važnih karakteristika: prestiž, visoku kvalitetu, besprijekorno promišljen dizajn, svestranost i tehnologiju za sigurnost djece. Ako odaberete kolica prema jednom od ovih kriterija, obratite pozornost na modele njemačkog proizvođača. Karakteristike visokih performansi Hartan njemačkih kolica za bebe dokazane su testiranjem i tijekom dugogodišnje prakse pomoću roditelja.

Raspon i prednosti beba kolica Hartan u online trgovini "Children's №1"

Katalog sadrži modele iz različitih serija. Odaberite:

 1. Mogućnost za jedno dijete i blizanke
 2. Kolica za transformatore "2 in 1", koja se mogu koristiti u bilo koje doba godine.
 3. Hartan štap, model hodanja dizajniran za ljetne šetnje.

Bilo koja beba kolica Hartan daje roditeljima mir i povjerenje da je dijete udobno i sigurno u njemu. Posjetitelji online trgovine odlučuju kupiti jedan od modela u katalogu čim saznaju o svim njegovim prednostima:

 • Kolica Hartan imaju ojačani okvir koji može izdržati povećana opterećenja.
 • Korištenje hipoalergenskih materijala štiti bebe od iritacije i alergija.
 • Univerzalni modeli "2 u 1" opremljeni su s krevetom za hodanje i hodanje Hartan, koji vam omogućuje prilagodbu kolica u bilo kojoj dobi.
 • Svaki detalj razmatran je u modelima: sigurnosni pojasevi i rukohvati, podesivi nosač i naslon, sunčano napajanje, sposobnost korištenja hodnika Hartana prema i u smjeru putovanja (na nekim modelima).
 • Zakretni kotači s odvojenom funkcijom pričvršćivanja omogućuju manevriranje i manevriranje tijekom šetnje na neravnim površinama.

Njemački bebici Hartan - pokazatelj je povećane pažnje proizvođača na udobnost i sigurnost djeteta. Savjetujemo vam da se upoznate s opisom, značajkama rada modela i kako biste osigurali njihovu pouzdanost, kvalitetu i vrhunsku kvalitetu.

Možete saznati o dostupnosti karata Hartan na web stranici ili nazovete web stranicu. Možete naručiti omiljenu verziju u jednom kliku na mreži.

Tvrtka Hartan (Njemačka)

Roditelji koji cijene istinsku europsku kvalitetu, pouzdanost i stil uvijek odabiru Hartana.

Tijekom dugogodišnjeg rada, brand Hartan zaradio je povjerenje roditelja diljem svijeta.

Inovativni pristup i maksimalna sigurnost su ono što razlikuje Hartanove proizvode od drugih.

Sve bebe kolica Hartan je pomislila na najmanji detalj.

Svaka kolica ima prostranu košaru za kupnju.

Dječje kolica Hartan dolaze s besplatnim dodatnim priborom.

Hartani su savršeni za našu klimu.

Visoka propusnost i jednostavnost upravljanja uvijek će zadovoljiti suvremene roditelje.

Veliki i raznoliki raspon modela omogućuje odabir kolica za svaki ukus.

Dječjem kolicima Hartan bit ćete miran za bebu.

Hartan

Uz slogan "The Best for Your Precious", Hartan ulazi na tržište kolica i kolica. Obiteljski posao, sada u svojoj četvrtoj generaciji, postavio je zadatak da zadovolji najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Dizajnirani i proizvedeni u Njemačkoj, proizvodi tvrtke Hartan kombiniraju inovativnu tehnologiju s moderan dizajn i praktične značajke. Dokazana kvaliteta i odsutnost štetnih tvari osiguravaju osjećaj sigurnosti roditeljima i djeci. Svi modeli, prije ulaska na tržište, nužno podliježu strogim ispitivanjima i provjerama na posebnoj ispitnoj opremi i primaju TÜV pečat i GS sigurnosni znak. Više informacija>

Hartan - najbolji za vaše dragocjeno

Uz slogan "The Best for Your Precious", Hartan ulazi na tržište kolica i kolica. Obiteljski posao, sada u svojoj četvrtoj generaciji, postavio je zadatak da zadovolji najviše standarde sigurnosti i udobnosti. Dizajnirani i proizvedeni u Njemačkoj, proizvodi tvrtke Hartan kombiniraju inovativnu tehnologiju s moderan dizajn i praktične značajke. Dokazana kvaliteta i odsutnost štetnih tvari osiguravaju osjećaj sigurnosti roditeljima i djeci. Svi modeli, prije ulaska na tržište, nužno podliježu strogim ispitivanjima i provjerama na posebnoj ispitnoj opremi i primaju T Ü V brtvu i GS sigurnosnu oznaku.

Hartan je nagrađen naslovom "Brand stoljeća"

U studenom 2012. godine marku Hartan dodijeljena je titula "Brand stoljeća" Dr. Floriana Langenscheida. Ova nagrada Markenpreis Deutscher Standard do sada je dobila samo oko 250 njemačkih maraka, koje su izabrane da predstavljaju svoju kategoriju proizvoda. Hartan je brand stoljeća u kategoriji dječjih kolica.

Ergonomija za djecu i roditelje

Pri odabiru kolica roditelji obratite pažnju na činjenicu da je dijete dobro i udobno smješteno. Sigurnost i stabilnost ključni su kriteriji. Ali i za vas, vožnja kolicima trebala bi biti jednostavna i praktična. Hartan je veliki izbor modela invalidskih kolica s širokim rasponom mogućnosti, tako da svakako možete odabrati pravi kolica, ovisno o vašim zahtjevima i željama. Bilo da je šetnja gradom ili šumom izvan grada, s mladićom Hartanom uvijek će biti u sigurnim rukama.

Ispitano za štetne tvari

Nakon medijskih izvješća o sadržaju štetnih tvari u materijalima, posebice u području proizvoda za novorođenčad i malu djecu, roditelji su počeli posvetiti posebnu pozornost ovoj stavci. Hartan koristi samo najbolje dokazane materijale i jamči apsolutnu sigurnost u tom smislu. Na web stranici proizvođača prikazana je zgodna funkcija za usporedbu različitih modela - tako da možete dobiti bolji pregled i ne biste pogriješili s izborom kolica.

HARTAN (Hartan), Njemačka

Kolica 2 u 1 Hartan

Dodatne mogućnosti Hartan

Hartan zaštitu i vremenski moduli

Naputci za drugo dijete Hartana

Hartan vruće omotnice

Dječje kolica Hartan su vrhunski proizvodi. Mnogi roditelji dobro su upoznati s njima i cijenili jednostavnost gradnje i dobru upravljivost. Svi modeli izrađeni su od prirodnog materijala koji omogućuje da dijete diše disanje. Kolica imaju napuhanu kapu, kišni kaput, kapu na nogama, a nadopunjuju i mreža protiv komaraca. Sve to će zaštititi vaše dijete od vanjskih utjecaja. Mame će sigurno uživati ​​u prostranoj košarici u kojoj će sve ono što mrvice mogu prošetati odgovarat će. Ručica je podesiva i postavljena na željenu visinu. Neki su modeli opremljeni dodatnim priborom: udoban madrac za dijete, Hartan torbu. Roditelji nazivaju kolica Hartan najpouzdanijima.

Kolica za hod ili Hartan kolijevka montirana su na tvrđoj suspenziji. Zakretni kotači su opremljeni jednostranim ili zasebnim pričvršćenjem, imaju kočnice. Sve to čini kolica što sigurnijima i manevriranijima. Leđa može biti spuštena na drugu razinu, a sjedalo ima anatomski oblik. Čak je i podnožje noge podesivo za noge, tako da će dijete biti vrlo udobno na bilo kojoj visini. Sigurnosni pojasovi čvrsto držite dijete i ne dopustite da ispadne tijekom vožnje. Kako bi vam bilo udobno hodati u mraku, kolica su opremljena reflektorima. Kolica Hartan - elegantan dizajn, besprijekorna kvaliteta, maksimalna udobnost, ljepota i funkcionalnost. Takve osobine jednog roditelja neće ostaviti ravnodušnim.

Kolica Hartan se lako nabavlja i montira ima kompaktnu veličinu. Vrlo je pokretljiv, kotači se podešavaju prema težini djeteta ili uzimajući u obzir osobitosti površine ceste. Kolica Hartan možete koristiti s bilo kakvim nosivim ili izmjenjivim jedinicama za novorođenče. Naslon sjedala može se podesiti u potpuno horizontalni položaj. Komplet uključuje sigurnosne pojaseve u pet točaka i podesivu kapuljač koja pruža optimalnu cirkulaciju zraka.

Svi modeli kolica Hartan možete kupiti u našoj online trgovini. Nudimo najbolje proizvode za djecu, shvaćajući koliko im je važna kvaliteta, udobnost i praktičnost. Voljet ćete Hartan kolica, a njihova pristupačna cijena ugodno će iznenaditi svakog kupca.

Hartan VIP xl iz Njemačke

ovdje je djevojka angažirana Julia ime je

Mislim da platiti više za shipping_)))

ako ste izgubili DHL, onda imate samo pismo od 50 eura... a za invalidska kolica će biti skuplje... ako se redovnom poštom, onda u principu 25-30 eura će biti... vi se na Ebay pogledati i tražiti prodavače tamo koji šalju u Rusiju... i bez posrednika platiti neće biti potrebno))

Mogu se raspravljati s vama... dionice su izvrsne, ali za dijete prikladnije je imati širu stolicu, ugodniju, s našom klimom boljem od Hartana

Kakva je kvaliteta bolja? u nedostatku polovice opcija?

naručio, hartan) 3 mjeseca) i sve dodatke... naručio na myprame.com

Što se tiče karata ili zaliha, mogu reći da sada imam zaliha, a zapravo je i kvalitativniji, ali u praksi nema amortizacije, nije mi važno, živimo u sredini, imamo dovoljno. U Hartanu nisam voljela šetnju, kolijevka i šasija bili su posve uređeni za mene)

Ja bih savjetovao da uzmem bugaboo bivola, čini mi se da je ovo idealna opcija, sada bih ga uzeti! Možete pogledati u dječju dušu mogu li još uvijek isporučiti Ruskoj Federaciji!

Njemačka karata hartan

Hartan kolica su pozicionirana kao vrhunski proizvodi, odavno su postali brandirani proizvod. Dječje kolica Hartan vrlo su popularne iu Europi iu našoj zemlji. A ovo nije slučajno. Ljudi se navikavaju vjerovati svojoj omiljenoj marki, ali ponekad se događa da tvrtka s imenom prenosi proizvodnju svoje robe "na pogrešne ruke". Rezultat je često neugodno iznenađenje za potrošača. Na Hartanu to je jednostavno nemoguće: svi proizvodi ove tvrtke izrađuju se isključivo u Njemačkoj, a tvrtka je specijalizirana za proizvodnju dječjih kolica već više od stotinu godina. Hartan kolica na ulici su odmah vidljivi - imaju strog i elegantan stil koji odmah privlači oko. Međutim, to uopće ne znači da su boje neprimjetne i dosadne, naprotiv, njihova je raznolikost impresivna. Koje vrste invalidskih kolica odabrati - to samo ovisi o vama. Prikladna kolica za bebu naći će oboje ljubitelje svijetlih i umirujućih nijansi.

Proizvodnja Hartan invalidskih kolica odvija se na temelju suvremenih tehnologija, koristeći se tradicionalnim materijalima i inovativnim. Proizvođači posvećuju veliku pozornost takvom pokazatelju kao i ergonomija. U ovom slučaju, dizajneri pokušavaju smanjiti težinu okvira što je više moguće i povećati propusnost proizvoda bez smanjenja razine udobnosti za mlade putnike.

Svi znaju da su Europljani vrlo ljubazni prema svemu što je povezano s djecom. Jedan od njihovih glavnih prioriteta je pitanje zdravlja djece. Stoga je vrlo važno da svi proizvodi tvrtke Hartan budu certificirani.

Prednosti Hartan kolica

Koja je razlika Hartan kolica iz drugih sličnih proizvoda na domaćem tržištu? Prije svega, kolica Hartan su najviša kvaliteta, ne čudi što ih nazivaju "vrlo važnim kolicima" u Njemačkoj. Stoga, ako vaše dijete putuje u kolicima Hartan, možete biti sigurni da ste odabrali najsigurniju vrstu prijevoza za njega.

Hartan kolica su kombinacija najmodernijih tehnologija u proizvodnji proizvoda, besprijekornog stila i dizajna.

Svaka tvrtka za kolica Hartan ima prostranu, prikladnu mrežnu košaru, u kojoj možete staviti sve što je potrebno kada posjetite kliniku ili hodate. U džepovima koji se nalaze na tijelu kolica možete staviti boce i razne male predmete. Naši sugrađani vrlo su zadovoljni činjenicom da su njemački proizvođači uzeli u obzir osobitosti ruske klime - zajedno s kolicima, isporučuju se noga kape tako da se djeca mogu osjećati toplo čak iu teškim mrazima. I, naravno, ima kišnih kaputa tako da se dijete ne mokri na kiši.

Modeli invalidskih kolica Hartan

Širok raspon kolica Hartan omogućit će mladim roditeljima da odaberu kolica za njihov ukus - od vrlo lagane aluminijske kolica do multifunkcionalne kolica za blizance.

Svi modeli Hartan kolica su izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Preduvjet je prijelaz kontrole kvalitete tijekom rada, kao i procjena sigurnosnih parametara.

Meka i udobna sjedalica koja se može ukloniti i oprati; leđa ima nekoliko odredbi nagiba s glatkim upravljanjem; sigurnosnih pojaseva u pet točaka, pružajući pouzdanu zaštitu; stajati ispod stopala bebe s individualnim odabirom položaja; sunčani vizir, koji se može ukloniti ako je potrebno... Sve to čini rad kolica s invalidskim kolicima Hartan ne samo zgodan, već zabavan tijekom manipulacije.

Pouzdani kotači, koji također mogu biti dvostruki, prisutnost automatske kočnice, podesiva suspenzija, udoban i toplom rtu za noge i nezamjenjiv kišni pokrov, kao i prostrana košarica za igračke, sve su prednosti koje mladim roditeljima omogućuju izbor u korist visoke kvalitete i pouzdane kolica Hartan.

Mnoge majke već su u stanju cijeniti model hodanja, univerzalnih kolica i transformatora kolica Hartan. Bogata oprema, izvrsna tehnička svojstva, visoka propusnost i jednostavnost korištenja čine Hartan neophodnim atributom u životima djece i njihovih roditelja.

Hartan je ugled njihovih vlasnika. Sigurno možete reći da kupujete Hartan, odabirete sigurnost, visoku kvalitetu, sofisticirani stil i naravno prestiž.

Zašto roditelji odabiru Hartan kolica? Zato što oni cijeni svoj mir i visoku pouzdanost invalidskih kolica tijekom cijelog razdoblja njihove operacije. Svaki roditelj želi svoje dijete sve najbolje, u slučaju Hartan kolica, njemačka kvaliteta govori sama za sebe. Osim toga, kolica Hartan - to je maksimalna funkcionalnost i konfiguracija, što pruža udobnost i za bebu i za roditelje.

Kolica Hartan - ovo prekrasno vozilo cijenit će mališani koji će praktički uživati ​​u udobnosti i praktičnosti od prvog dana života, kao i roditelja koji gledaju sretan izraz svoje djece tijekom šetnje.

Nema sumnje da će kolica Hartan moći pružiti vam ugodne trenutke dok hodate sa bebom!