Neka bebin život bude udobniji! Popis potrebnih gizmos za krevet novorođenčadi: noćno svjetlo, valjak i još mnogo toga

Bol

Opremanje prostora za buduće bebe, budući roditelji dobivaju dječji krevetić. U pravilu, mama i tata imaju "na umu" osnovni set za organizaciju kreveta: krevet ili krevet, posteljinu i madrac.

U trgovini se ispostavlja da postoji mnogo dodatne opreme za krevet. Vrijeme je da se izgubim. Glavna stvar koju treba shvatiti prilikom odabira: ono što vam pribor zaista dolazi u ruci i bez koje možete sigurno raditi. U članku ćemo govoriti o tome kako život majke i djeteta učiniti zanimljivijim i praktičnijim uz pomoć suvremenih pribora.

Zašto nam je potrebna dodatna oprema?

Neke su dodaci osmišljene kako bi se očuvala higijena i integritet materijala iz kojih se izrađuju krevet, madrac i posteljina. Za roditelje je potrebno više prilagodbi.

Noćno svjetlo

Jednostavan uređaj koji omogućuje mračno osvjetljenje u mraku. Za bebu i majku potrebna je noćna svjetlost. Svjetlo pozadinskog osvjetljenja će spasiti dijete od straha od buđenja, a majci će moći slobodno hodati na krevetić da bi odveli bebu u naručju ili odmoriše dijete. Neće biti potrebno uključiti jarku svjetlost koja će noću biti dodatni izvor stresa.

Noćne svjetiljke nude se s posebnim nosačima koji vam omogućuju da pričvrstite uređaj na strukturu kreveta. Alternativno, možete kupiti složeni uređaj - mobilni uređaj s noćnim svjetlom. Kako odabrati noćno svjetlo? Provjerite koliko uređaj dobro funkcionira.

U tom slučaju optimalno je da izvor rasvjete potroši malu količinu energije (LED diode, štedne žarulje), a zatim jedan skup baterija traje dugo, jer noćno svjetlo je cijelu noć.

Prvo noćno svjetlo može se montirati na krevet. Čim beba nauči da sve rukuje sa svojim rukama i dopire do okolnih predmeta, promijenite uređaj. Sada je bolje koristiti model koji se izravno spaja na utičnicu, osvjetljava cijelu sobu na daljinu i oslobađa dječaka noćnih strahova.

Na prodaji postoje modeli s nježnim melodijama i svjetlosnim specijalnim efektima, noćne svjetiljke u obliku mekih igračaka i višestrukih plastičnih figura.

Nudimo gledati videozapis o funkcijama noćnog svjetla za dječju sobu:

voštano platno

Jednostavan i pouzdan alat za zaštitu visokokvalitetnog madraca od prodiranja vlage i sekreta. Budući da je madrac višeslojan i hermetičan, ne može ga se prati i osušiti. Poželjno je zaštititi površinu ortopedskog podloge krpom ili madracom.

Materijal je gusta vodonepropustan materijal. Dječja oprema odabrana je prema veličini krevetića i madraca. Rubovi zaštite od podnog rublja su obrezani zaštitnim rubom, kutovi su zaobljeni.

Ponekad je površina dječjeg podmornice prekrivena crtežima i posebnim reljefom koji zadržava vlagu unutar izolacijskog premaza, čime se sprječava curenje na madracu. Ako se, kako biste uštedjeli novac, odlučili koristiti uobičajeni glatki sloj materijala za podmazivanje, molimo imajte na umu da homogeni polietilen neće pružiti taj učinak.

Nije potrebno vršiti temperaturne utjecaje na materijal - podmazivač ne kuhati i ne kuhati iznad kipuće vode. Za dezinfekciju prikladni tekući antiseptici.

Materijal je stavljen na madrac pod plahtama. Ne stavljajte bebu izravno na podlogu - to je neugodan osjećaj.

Ako želite prekriti madrac, odaberite model s vodonepropusnim slojem prema veličini madraca. Kada je vlažan, pokrivači madraca trebaju se ukloniti i oprati, temeljito osušiti. Preporučljivo je kupiti dva pokrivača madraca. To će osigurati trajnu sigurnost madraca.

perla

To je vrsta pozicionera za spavanje - posebni ograničavajući uređaj koji zadržava položaj bebe dok je postavljen na spavanje. Što je pozicioner za:

 • sprječava pojavu gušenja prilikom pljuvanja;
 • smanjuje rizik od slučajne smrti u snu;
 • održava fiziološko držanje;
 • smanjuje vjerojatnost kolike i drugih probavnih problema;
 • sprječava deformaciju lubanje;
 • fiksno dijete neće moći prebaciti na trbuh i blokirati dah;
 • pruža dobar miran san;
 • štiti dijete od ozljeda tijekom zajedničkog sna;
 • u pozicioneru, dijete neće moći skinuti krevetić ili kauč;
 • omogućit će postavljanje dvije bebe za dijeljenje spavanja u jednom krevetu.

učvršćivanje

To su vijenci s igračkama i zvukovima koji su doslovno rastegnuti preko jasle. Suspendirani elementi se postavljaju na traku, elastični pojas ili kabel.

 1. zemljama u razvoju;
 2. zabava;
 3. dekorativno.

Koristi se od rođenja do šest mjeseci. Isprva, novorođenčad jednostavno promatra svijetle igračke, koja se usredotočuje na svoje oči i koncentrira, proučavajući zanimljive elemente. Kasnije, dijete će početi dodirivati ​​igračke rukama i nogama, podići će suspenziju u ruci, razvijati fine motoričke vještine i taktilnu percepciju.

Korištenje raznih materijala - meke i glatke, tople i hladne, s drugačijom površinom i tekstura, pružit će bogat osjećaj. Ako visi elementi čine zvukove - zujanje, šuštanje, šuškanje, zvonjenje, zveckanje, beba će također biti zainteresirana za audiozapis. Što su boje, teksture i oblici raznovrsniji, to je bogatija suspenzija u percepciji djeteta.

Stavite protežu 7 cm iznad naslonjenog djeteta dok ste budni. Djeca će neko vrijeme posvetiti igri sa suspendiranim igračkama.

Ovo je posebni lučni element fleksibilne ili stabilne strukture koja je fiksirana iznad krevetića. Na luku su rupe ili zasune, uz pomoć kojih se razne zabavne i razvojne elemente obustave na lukovima - igračkama, ogledalima, neobičnim sigurnim predmetima.

Funkcije luka su jednake onima proširenja, ali luk vam omogućuje da promijenite vješalice na mjestima, postavite nove igračke ili objekte. Postoji više prostora za maštu. Luk se može objesiti ne samo iznad kreveta. Uređaj je dobro povezan s kolicima, kolijevkom, igračkama, auto sjedalom.

Bočica s toplom vodom

Na raspolaganju su različite vrste grijaćih elemenata:

 1. voda;
 2. sol;
 3. gel;
 4. električni;
 5. tople vode igračke s pijesak ili trešnja kamen.
 • Gumena vruća voda je najjednostavnija i najjeftinija oprema napunjena vodom. Nije uvijek prikladno, jer se brzo hladi, pretpostavlja kontakt s toplom vodom (opekline su moguće), i gubi elastičnost tijekom vremena. Ova glava za grijanje mora biti umotana u pelenu ili ručnik.
 • Boca slane vode je PVC spremnik napunjen otopinom natrijevog acetata. Unutar grijača se nalazi indikator, a pritiskom se aktivira funkcija generiranja topline. Grijač je zapečaćen. Po završetku procesa kristalizacije hipertonske otopine, otpuštanje topline prestaje. Sigurna i netoksična opcija.
 • Električni grijač je prekriven mekom krpom i opremljen termostatom za reguliranje stupnja zagrijavanja. Nije najprikladnija opcija jer je takva grijaća ploča vezana za izvor napajanja i vrlo je skup. Zagrijava se najmanje 7 minuta.
 • Igračka topla je mala životinja od ugodne meke tkanine, ispunjena trešnjim kamenjem, cvjetovima lavande, pijeskom, rižom, graškom ili soli. Grijanje na loncu, u pećnici. Možete koristiti mikrovalnu pećnicu. Ugodan i estetski element grijanja.

Boca s toplom vodom pomaže zagrijati krevet prije odlaska u krevet ako je soba super. Topla odjeća će opustiti dijete i postaviti vas za dubok dubok san. Također, bočica s toplom vodom pomoći će kod kolike, zagrijavanja trbuha i uklanjanja grčeva u crijevu.

Nudimo gledanje videozapisa o upotrebi toplijeg djeteta:

utičnica

Taj se dodatak naziva i čahura. Ovo je poseban ergonomski dizajn, sličan malom krevetu s sigurnosnim pojasom. Kao i valjak, gnijezdo za bebu je pozicioner za vrijeme spavanja. Cocoon je najskuplja opcija. Dostupne su mnoge prednosti:

 1. Najsigurnija opcija za spavanje zgloba: spasiti od slučajnih ozljeda i pružiti fiziološki ugodan položaj.
 2. Zapravo, gnijezdo je potpuni krevet koji možete ponijeti sa sobom na putu, za izlet izvan grada i u prirodu.

Nudimo gledati videozapis o tome kako se čahura koristi za bebu:

Horizontalna traka

Horizontalna šipka - poprečna šipka, koja je postavljena preko krevetića preko bočnih zidova. Školjka može biti opremljena s kukama, prstenima i pričvršćivačima.

Glavni zadatak bara - da potakne zanimanje bebe da se podigne kada grabbing projektila. Jača ruke i leđa djeteta.

Može se koristiti kao banner za igračke - igračke se mogu objesiti na poprečnoj traci. Djetetu će biti prikladno doprijeti do omiljenog predmeta, ali samo da ga razmotri.

Ostale stavke

zavjesa

Nadstrešnica je prilično ukrasni element, stvarajući udobnost i izazivajući osjećaj sigurnosti i privatnosti od znatiželjnih očiju.

Zglobni element s laganom krpom zatvara bebu spavajući od znatiželjnih očiju i pruža dobar san. Beba neće biti uznemirena slučajnom letjelicom koja je letjela u sobu.

Nedostatak nadstrešnice u sposobnosti akumuliranja prašine. Tkanina se mora češće isprati.

štof za suknju

Sve više prate posteljinu za krevetić. Strane u krevetiću za novorođenčad su svojevrsni mekani ravni jastuci, vezani oko perimetra dječjeg kreveta. Moda za ovaj pribor došla nam je ne tako davno. Mnoge majke uživaju u upotrebi u dječjem krevetiću.

Strane su zaštitni bočni elementi koji pokrivaju čvrste elemente kreveta oko ruba iz unutrašnjosti kreveta.

Oni sprječavaju ozljede baze tvrdog kreveta, pružaju udobnost i osjećaj intimnosti. Odbojnici trebaju redovito pranje.

Mobil

Zabavna igračka s igračkama za vješanje zabavlja se dijete koje se probudilo u krevetiću. Beba koja se kreće u krevetiću nije samo igračka - umiruje, razveseljuje dijete, ga distracts, pomaže da zaspi.

Zahvaljujući tome, majkama je puno lakše raditi kućanske poslove, jer kada dijete spava ili odvede nešto, on nije nestašan i ne zahtijeva posebnu pažnju. Mobilni uređaji za jaslice jednostavni su i vrlo funkcionalni uređaji s nizom prednosti.

Nudimo vam gledanje videozapisa o odabiru mobilnog uređaja za bebu u krevetiću:

Vreća za spavanje

Potpuno zamijenite pokrivač. Vreća za spavanje za novorođenčad u gornjem dijelu nalikuje jumpsuit ili prsluk s otvorima za ruke i glavu.

Zalijepljen je. Dolje je vrećica. Ona pruža toplinu - beba neće izaći iz vrećice, noge i trbuh su pouzdano izolirani i pokriveni.

Močvica može slučajno omotati glavu pokrivačem, blokirajući dah. u slučaju vreće za spavanje to se neće dogoditi.

Nudimo gledati videozapis o tome što je vreća za spavanje za bebu:

Vezujući organizator

Džepovi tkanine na zajedničkoj osnovi, koji su montirani na vanjskoj strani jasle. Zgodna i kompaktna alternativa ormariću ili ormaru. U brojnim džepovima možete staviti sve što vaše srce želi - higijenske predmete, knjigu s bajkama, bocu vode.

Komfor dječje sobe za roditelje skriven je u jednostavnim, ali funkcionalnim sitnicama. Te male stvari mogu nositi u sebi i ukrasne funkcije. Jednostavni organizator za krevetić također može biti sastavni element u vrtiću i pomoći roditeljima zadržati djetetove stvari redom i na njihovim mjestima.

Naravno, možete raditi bez pribora, ali svaki od tih uređaja dodaje udobnost životu djeteta i mladih roditelja. Odredite za sebe pravu kombinaciju dodatne opreme ovisno o vašim potrebama i mogućnostima.

Noćna svjetla u vrtiću

Stjecanje popularnosti

Kupnja dječjih noćnih svjetala u Brodu, dobivate:

 • - Najbolje jamstvo cijene: pronađeno je jeftinije - snižite cijenu!
 • - Mogućnost kupnje projektor noćne svjetiljke u vrtiću s isporukom u Moskvi i cijeloj Rusiji,
 • - Sudjelovanje u programu lojalnosti: povrat do 5% od nabavne cijene,
 • - Povratak i razmjena robe - brzo i jednostavno.

Naši menadžeri su uvijek sretni što vam mogu pomoći - ☎ 8 (800) 775-44-98

Noćno svjetlo za djecu na krevetu

Pronađeno je 92 radnih mjesta za vaš zahtjev

Noćna svjetiljka za djecu na krevetu: kako odabrati i kupiti

Fair Masters je hipermarket koji ujedinjuje mnoge ručno izrađene trgovine raznih prodavača iz cijelog svijeta.

Kupci i obrtnici izravno surađuju bez plaćanja dodatnih marža i provizije posrednika. Sami majstori postavljaju cijene radova i uvjete isporuke i plaćanja, oni sami pošalju kupcu kupcu. Imajte na umu da se u svakoj trgovini na Sajmu majstora mogu koristiti različite metode plaćanja i isporuke - odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. O svim fazama raspravljate i kupite izravno od prodavatelja, što znači da ne morate komunicirati s trećim stranama - brzo ćete u potpunosti znati sve najvažnije stvari i prvo kupiti proizvod.

Izaberite ono što vam se sviđa? Navedite sve detalje gospodara tako što ćete ga kontaktirati putem "Poruke" - raspravite o svim nijansama u osobnom razgovoru i po potrebi ispravite.

A naš opsežni i detaljni katalog omogućit će vam da vrlo brzo odaberete ono što vam je potrebno - filtri za cijenu, boju, ključne riječi i materijale koje koriste majstori dolaze do spašavanja. Fotografije autora, detaljan opis, veličina i detaljne recenzije klijenata čine cjelovitu sliku - dobit ćete jasnu predodžbu o tome što ćete kupiti.

Ako ste pronašli ono što vam je potrebno, ali želite malo promijeniti izgled ovog djela, dodati ili ukloniti neke pojedinosti, povećati ili smanjiti veličinu proizvoda, promijeniti boju, imate mogućnost naručiti želju izravno od majstora. Imati lijep shopping!

Noćno svjetlo za novorođenče: što odabrati

Uređivanje spavaće sobe za novog člana obitelji je vrlo težak i odgovoran zadatak. Sve pojedinosti trebaju biti razjašnjene kako bi roditelji bili udobni i da beba bude sigurno u sobi.

Jedan od atributa svakog djeteta je noćno svjetlo za novorođenče. Moderno tržište može ponuditi mnoge mogućnosti. Koji od njih odabrati i koja je izvorna svrha noćnog svjetla, možete naučiti iz članka.

Tko treba prvo noćno svjetlo?

Važno je shvatiti da dijete osjeća ugodno u mraku iu svjetlu. Njegova percepcija svijeta još ne uključuje mnoge stvari, uključujući i činjenicu da se tama može bojati. Međutim, noćna svjetlost za novorođenčad je neophodna stvar. Za koga je to potrebno?

Glavna svrha uređaja je pružiti svjetlo roditeljima koji moraju podnijeti djetetu nekoliko puta noću. Mnogo je razloga za to u prvih nekoliko mjeseci: od mijenjanja pelene do provjere djetetove dobrobiti. Izumljena je svjetiljka s mekom raspršenom svjetlošću, budući da je jaka svjetlost nakon mraza vrlo neugodna za oči i može probuditi spavaće članove obitelji.

Što se tiče djece, oni su čak i nepoželjna noćna svjetlost. Činjenica je da se strah od tame stvara nakon 3 godine. A da ga ne izazivam, bolje je ne koristiti svjetlo tijekom noći. Noćno svjetlo bi trebalo uključiti samo kada je potrebno, pa je vrlo važno odabrati odgovarajuću opciju ovisno o sobi i dobi djeteta.

Ono što je važno znati pri odabiru

Prije nego što odlučite koja noćna svjetlost odabrati za novorođenče, razmislite o nekoliko nijansi:

 • kvaliteta materijala iz kojega je napravljena noćna svjetlost mora biti u skladu s sigurnosnim propisima i imati pismeno jamstvo;
 • montirati moraju biti visoke kvalitete i pouzdane;
 • uređaj se ne smije slomiti u male dijelove u slučaju pada;
 • izlazna svjetlost mora biti mekana, po mogućnosti zelena, plava, žuta;
 • ako postoji melodija, ona bi trebala biti mirna i ne smeta psihu bebe;
 • razina svjetla (zvuk) mora se podesiti ručno.

Nadalje, izbor ovisit će o osobnim sklonostima roditelja i djece, kao i kombinaciji svjetiljke s ukupnom unutrašnjosti dječje sobe.

Noćni svjetlosni utikač

Noćno svjetlo za novorođenče ne mora biti skupo. Dobar primjer proračunskog učvršćenja je mjerač točke. Ime je dobilo zbog metode pričvršćivanja: umetno je u utičnicu i osvjetljava mali prostor oko nje. Ova opcija nije prikladna ako je utičnica niska na podu i daleko od jasle, jer takav uređaj neće moći dati dovoljno svjetla. Na tržištu reflektori se prikazuju u različitim oblicima i bojama.

Noćna svjetiljka

Noćno svjetlo za novorođenčad na krevetu može se načiniti pričvršćivanjem u obliku škarama. To vam omogućuje da ga postavite na željeno mjesto. Većina tih lampi napajaju baterije, što ne ovisi o udaljenosti utičnice. Ako ga trebate koristiti cijelu noć, trebate zalijepiti dodatne baterije ili kupiti posebne baterije s mogućnošću punjenja.

Zidno montirano

Svjetiljka koja se postavlja na zid često se zove sconce. Noćno svjetlo za novorođenče može biti načinjeno u obliku mjeseca, sunca, lopte, omiljenom bajkovitom junaku. Može se postaviti iznad krevetića ili u blizini nje. Ako model ima dimmer, može se koristiti i kao noćno svjetlo i kao obična svjetiljka. Nakon što postane stariji, dijete će moći samostalno koristiti grudnjak za svoje potrebe. Istodobno, savršeno će se uklopiti u unutrašnjost svake dječje sobe, dizajnirane za novorođenče i tinejdžere.

stol

Svjetiljka se postavlja na bilo koju čvrstu vodoravnu površinu. Najčešće je stol, stolić, ormar. Njegov izgled često je sličan redovitoj klasičnoj svjetiljci. Iako često postoje mogućnosti u obliku igračaka, figure. Mogu imati jednu razinu osvjetljenja, to jest biti samo noćno svjetlo. A može imati dimmer, odnosno, izvršiti funkciju stolne svjetiljke. Nedostatak ovog modela je da ga vrlo maleno dijete može izbaciti sa stola.

Projektor noćnog svjetla

Projektor noćnog svjetla za novorođenčad vrlo je popularan među roditeljima. Ovo je uređaj za rasvjetu koji projektira sve vrste slika na stropu dječje sobe. Najčešće odabiru opciju sa zvjezdanim nebom. Nježna svjetlost i polagane slike smiruju bebu. Vrlo često se projektor ugrađuje u mobilni uređaj, iako postoje mnoge opcije za stolna računala, kao i modeli s gumbom za učvršćenje za spajanje na krevet.

Što je "pametno" noćno svjetlo?

Jedna od najskupljih mogućnosti su noćna svjetla s ugrađenim gibanjem i senzorom zvuka. Pokreću se pokretom bebe ili njegovim plakanjem, što majci omogućuje da odmah reagiraju. Ne treba samostalno uključivati ​​i isključivati ​​noćnu svjetlost. Uređaj će se isključiti nakon određenog vremena ili kada soba postane svijetla.

Dječja svjetla u krevetiću

Dječja noćna svjetiljka opremljena je baterijom i napunjena je bez žice.

Uz pomoć repa, noćno svjetlo se lako može nositi na zglobu.

Može svijetliti u tri različite boje.

Uključuje se automatski ako se uklanja iz baze za punjenje.

Isključuje se automatski nakon postavljanja u bazu punjenja.

Noćno svjetlo ima dodirni senzor, ako se dijete odjednom probudi, umirujuća glazba će se igrati, tako da dijete ponovno može zaspati.

Izgled i svjetlo mogu se instalirati i odvojeno i istodobno s zvukom glazbe.

Noćno svjetlo ima kontrolu glasnoće pomoću koje možete samostalno prilagoditi zvuk melodije.

Noćno svjetlo za djecu na krevetu

Pronađeno je 92 radnih mjesta za vaš zahtjev

Noćna svjetiljka za djecu na krevetu: kako odabrati i kupiti

Fair Masters je hipermarket koji ujedinjuje mnoge ručno izrađene trgovine raznih prodavača iz cijelog svijeta.

Kupci i obrtnici izravno surađuju bez plaćanja dodatnih marža i provizije posrednika. Sami majstori postavljaju cijene radova i uvjete isporuke i plaćanja, oni sami pošalju kupcu kupcu. Imajte na umu da se u svakoj trgovini na Sajmu majstora mogu koristiti različite metode plaćanja i isporuke - odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. O svim fazama raspravljate i kupite izravno od prodavatelja, što znači da ne morate komunicirati s trećim stranama - brzo ćete u potpunosti znati sve najvažnije stvari i prvo kupiti proizvod.

Izaberite ono što vam se sviđa? Navedite sve detalje gospodara tako što ćete ga kontaktirati putem "Poruke" - raspravite o svim nijansama u osobnom razgovoru i po potrebi ispravite.

A naš opsežni i detaljni katalog omogućit će vam da vrlo brzo odaberete ono što vam je potrebno - filtri za cijenu, boju, ključne riječi i materijale koje koriste majstori dolaze do spašavanja. Fotografije autora, detaljan opis, veličina i detaljne recenzije klijenata čine cjelovitu sliku - dobit ćete jasnu predodžbu o tome što ćete kupiti.

Ako ste pronašli ono što vam je potrebno, ali želite malo promijeniti izgled ovog djela, dodati ili ukloniti neke pojedinosti, povećati ili smanjiti veličinu proizvoda, promijeniti boju, imate mogućnost naručiti želju izravno od majstora. Imati lijep shopping!

Odabir noćnog svjetla za dječju sobu

Kad je spavaća soba uronjena u mrak, mnogima se čini da su oko njih zli čudovišta, spremni učiniti nepopravljivu štetu njima. Oni razumiju da samo brižan roditelji koji imaju "čarobno" noćno svjetlo za dječju sobu mogu pomoći. To je mala stvar koja raspršuje opresivni strah i daje istinsko zadovoljstvo spavati.

Dugo su vremena ljudi koristili različite izvore svjetlosti kako bi raspršili potpunu tamu. U 19. stoljeću koristili su male svjetiljke s fitiljom, malo kasnije upalili svijeće. Pojava električne energije omogućila je stvaranje novog uređaja - noćna svjetla za dječju sobu, koja je postala njezin važan atribut. Iako je u početku izgledalo prilično jednostavno, s vremenom se njegov izgled dramatično promijenio. U 21. stoljeću takve svjetiljke pravi su umjetnički radovi. Idemo na zabavan izlet dječjih svjetiljki kako bismo odabrali odgovarajuću opciju.

Opis i vrste

Prije nego što odaberete noćnu svjetlost za dječju sobu, korisno je da roditelji bolje pogledaju ogroman raspon takvih proizvoda. Ovisno o vrsti projektnog pribora:

Kao što možete vidjeti, oni se mogu postaviti bilo gdje u sobi i prilagoditi postojećem interijeru. Dječja noćna svjetla mogu se umrežiti ili napajati akumulatorima. Najčešće koriste halogene ili LED svjetiljke. Stropna svjetla daju usmjereni tok svjetlosti ili difuzne.

Za uređaj je najbolje koristiti svjetiljke sa snagom od 25 W do 65 W maksimalno.

U nekim noćnim svjetlima za djecu, instalira se uređaj koji proizvodi zvukove zvonjenja ili smiruje mirise. Poželjno takvim modelima, trebate izvršiti diskreciju i uzeti u obzir prirodu bebe. Važan trenutak za kontrolu rasvjete žarulje ili ugrađeni program za onemogućavanje uređaja. Ovaj pristup je pogodan pod uvjetom da se dijete ne probudi tijekom cijele noći.

Na primjer, noćne svjetiljke u vrtiću u obliku zvjezdanog neba, kontinuirano rade 12 sati i ne pregrijavaju se. Čak i ako se beba probudi, trepćuća svjetla će ga smiriti i pomoći mu da ponovno spava. Ali glavni čimbenik nije dizajn svjetiljke, već njegova kvaliteta. To uključuje:

 • uporaba sigurnih materijala u proizvodnji noćnih svjetiljki;
 • prikladne su samo žarulje niske snage;
 • opcije poda moraju imati stabilnu podršku;
 • Mali dijelovi bez oštrih kutova i čvrsto pričvršćeni.

Kada kupujete dječju noćnu svjetiljku, trebali biste provjeriti dostupnost certifikata, podatke o proizvođaču, kao i upute za uporabu.

Moderne tehnologije omogućuju vam stvaranje nestandardnih modela s mnogo dodatnih programa. Posebno su popularne noćne svjetiljke s daljinskim upravljačem. Ove svjetiljke opremljene su opcijama koje omogućuju podizanje glazbe pod izborom žarulja ili kretanje strukture. Kao što vidite, raspon noćnih svjetiljki za djecu je prilično velik, ostaje pronaći prikladnu opciju.

Dnevna noć dječje sobe: kriteriji odabira

Mnogi bi se složili da odabir takvog atributa nije lako jer raspoloženje, udobnost i zdravlje djeteta ovise o tome. U ovom slučaju, važno je uzeti u obzir dob od djeteta. Za mladu djecu koja su stari nekoliko mjeseci noćna tama ne utječe. Spavaju ne samo noću nego tijekom dana. Zbog toga je noćna svjetiljka, uglavnom majka, potrebna. Morat će se brinuti za dijete u mraku, kad ostatak kućanstva dobro zaspati. Uključivanje osvjetljenja na stropu nije baš pogodno, no raspršena svjetlost noćne svjetiljke omogućit će vam da se orijenite u sobi.

Također velika pomoć pružiti izvorna noćna svjetiljka za novorođenče na krevetu. Dolaze u različitim oblicima, što im omogućuje da se uspješno pričvrste na drvenu potporu. Ponekad se uređaji ponašaju kao pričvršćivači:

S obzirom na dob djeteta, proizvođači koriste LED diode u svojim dizajnom. Oni su izdržljivi, nemojte se boriti, ne grijati, trošiti najmanje energije. Stoga, noćna svjetlost za novorođenčad u krevetu najčešće radi na baterijama. U svakom slučaju, ta je opcija dovoljno sigurna za dijete.

Uključujući rasvjetu samo kada je to potrebno, moguće je produžiti trajanje baterija tako da je jedan set dovoljno nekoliko mjeseci.

Da bi se beba jednostavno prikrila, prikladna je noćna svjetiljka za novorođenčad na zidu. Njihova difuzna svjetlost pokriva cijelu sobu i ne nadražuje oči. S njim će dijete jasno vidjeti obris majke, moći će se smiriti i brzo zaspati.

Velika ideja je instalirati noćno svjetlo pored tablice za mijenjanje djeteta. Neki se modeli aktiviraju laganim dodirom majčine ruke, koja se još nije potpuno probudila.

Prilikom odabira prikladnog noćnog svjetla za krevetić, preporučljivo je obratiti pozornost na materijal iz kojeg je izvedena konstrukcija. To mogu biti takve opcije:

Razmotrimo neke od njih detaljnije.

staklo

Čini se da iz ovog materijala ne stvaraju svjetiljke za krevetić. U stvari, moderna tehnologija omogućuje stvaranje nevjerojatnih dizajna. Koristi laminirano staklo, koje se nanosi na poseban film. U slučaju eventualnih oštećenja strukture, drži ulomke stakla. Ove noćne svjetiljke često se proizvode s elementima drva, ukrašene različitim uzorcima ili blistavima.

plastika

Polimerna mala noćna svjetlost pogodna je za aktivne momke koji ne sjedaju na jednom mjestu. Uređaj je osobito izdržljiv unatoč svojoj maloj težini. Ne povrijedi dijete čak i ako pada u njegove ruke. Svjetiljka dolazi u različitim oblicima i bojama, pa se lako uklapa u vaš interijer.

drvo

Ovaj jedinstveni materijal podsjeća na udobnost obiteljskog ognjišta u bilo kojem razdoblju. Zidna noćna svjetiljka od drva se skladno uklapa u dječju kuću, budući da je izrađena od prirodnih sirovina.

Davanje prednosti nekom materijalu, potrebno je uzeti u obzir ukuse djeteta, ako je on u stanju izraziti ih.

Raznolikost oblika i dizajna

Za mudre roditelje, pitanje koji noćna svjetlost bira za dijete nije zadnja. Učinili su svoje najbolje kako bi na najbolji mogući način organizirali svoje stanove. Različiti oblici i dizajn svjetiljki pomažu uzeti u obzir spol bebe, njegove hobije i ukuse.

Dječaci će voljeti proizvode u ovoj verziji:

 • automobili;
 • brtve;
 • psi;
 • svemirski brod;
 • nebeska tijela (sunce, mjesec);
 • omiljeni crtani likovi.

Djevojke će rado prihvatiti noćnu svjetiljku za djecu u obliku cvijeća, zvijezda, srca, puževa ili kornjača. Često na stropu oslikane otiske s raznim slatkišima, vilinski princeze, Barbie lutku. Takav dar može biti pravi praznik za njih.

Jedna od najpopularnijih opcija je dječja noćna svjetiljka u utičnici. Ovaj model je električni uređaj bez žica. Dovoljno je da ga priključite na mrežu i soba će biti ispunjena difuzno svjetlo. Iako će osvijetliti malu površinu prostorije, ona će u potpunosti ispuniti svoju svrhu. Osim toga, postoji veliki broj modela takvih lampi.

Djeca predškolske dobi poput noćnih svjetiljki napravljene u obliku svijetlih igračaka. Posebno cijenjeni modeli s dodatnim programima. Svjetiljka morskog kornjača ima projektor na leđima, koji šalje sliku zvjezdanog neba na strop. Čak i uobičajeni model u obliku kruga, koji reflektira blistave krijesnice na zidovima, imati će blagotvoran učinak na spavanje malog čovjeka tijekom noćnog odmora. Stoga bi roditelji trebali napraviti mudar izbor i dati djetetu šarmantan "noćni stražar".

Dječja svjetla

U ranom djetinjstvu skrb za bebu događa se 24 sata, pa se roditelji moraju noću približiti njemu. Vrlo je važno u tom razdoblju organizirati meko svjetlo na krevetu novorođenčeta. Najlogičnija akvizicija je posebna noćna svjetlost. To je za djecu, a ne obična, jer ovaj proizvod ima svoje osobine.

Prije svega, lampa u vrtiću mora biti apsolutno sigurna, pogotovo ako ga namjeravate koristiti više od godinu dana. Djeca odrastaju, od bebe se pretvaraju u sjajne čestitke, od kojih mnogi nikad ne zaspaju u mraku. To je zbog djece strahova i fantazija vezanih za dob. Ona u sebi privlači zastrašujuće čudovišta i zastrašujuće čudovišta.

Kupnja dječje noćne svjetiljke omogućit će da mrvica zaspati mirno i čvrsto do jutra, pogotovo ako ne kupujete jednostavni dizajn, već pravi svjetlosni čudo u obliku slatke životinje ili zvijezde pacifiranja.

Posebne značajke

Izbor noćnih svjetala u trgovinama je impresivno ogroman i tako je teško odabrati jedan od takvih različitih modela i tipova. Stoga, prije svega, trebate odlučiti koja će vrsta gradnje biti najprikladnija. Ovisno o dizajnu, noćno svjetlo zauzima mjesto u vrtiću.

Oni su od nekoliko vrsta:

Dječja noćna svjetla podijeljena su na ožičenu i bateriju. Svjetiljke koje koriste uglavnom LED i halogen, niske snage - od 25 do 65 vata. Stropno svjetlo može proizvesti i difuzni i usmjereni tok svjetlosti. To bi također trebalo uzeti u obzir prilikom odabira noćnog svjetla u dječjoj sobi.

Neki modeli noćnih svjetala mogu čak i ugasiti malu glazbu s opuštajućom glazbom, čak i umirujućim mirisom. Takve funkcije imaju samo desktop i zid dizajna. Većina modela za djecu omogućava prilagodbu razine osvjetljenja, ali postoje i one u kojima je ugrađen sleep timer. To je vrlo povoljno kada postoji povjerenje da se dijete ne probudi usred noći. Inače, timer nije koristan.

Svjetiljke koje reflektiraju sjajne zvijezde na stropu mogu raditi cijelu noć bez pregrijavanja. Zvijezde će smiriti bebu koja se probudila usred noći i pomoći će mu da zaspi, privlačeći ga mirnim tajanstvenim sjajom. Ovo je dobar izbor za mnoge djece dobi.

Mnogi će moći odlučiti o dizajnu bez ikakvih dodatnih preporuka, odabirom ga prema vašem ukusu i dječjem stilu. Ali postoje pojedinosti koje treba razmotriti za kupnju visoko kvalitetnog i sigurnog uređaja.

Prilikom odabira prikladnog noćnog svjetla u sobi za mrvice, razmotrite nekoliko važnih karakteristika:

 • Noćno svjetlo treba biti izrađeno od sigurnih materijala.
 • Uključeni moraju biti niske snage žarulja.
 • Podni model mora imati stabilnu bazu.
 • Iz svjetiljke ne smije emanirati nikakav miris (osim posebnih modela koji distribuiraju opuštajući miris).
 • Na njemu mora biti priložen korisnički priručnik, potvrda o kvaliteti i informacije o proizvođaču.
 • Svi dijelovi su izdržljivi, dobro fiksirani, bez tragova ljepila i oštrih rubova.

Glazbene noćne svjetiljke i projektori

Što su dječje noćne svjetiljke i svjetiljke?

Slatki san o djetetu može biti poremećen strahovima. Ali ne kad je dječja noćna svjetlost pored kreveta! Onaj tko je došao s tim stvarom zaslužuje veliku nagradu. Uostalom, djeca su se ne samo prestala bojati mraku, već također dobivaju ugodne emocije od zvukovnih i svjetlosnih efekata (moderne noćne svjetiljke za djecu i svjetiljke često imaju ugrađenu funkciju za reprodukciju uspavanke i projektiranje lijepih slika na zidu). Dakle, djeca s takvim poboljšanim "čudom tehnologije" zaspaju lakšim i smirenim.

Dječje noćno svjetlo može se koristiti od rođenja. Maksimalna dob - neograničena. Događa se da učenici ne mogu spavati u svojoj sobi, što nije osvijetljeno ničim. Ugodna difuzna svjetlost daje mir i čini sobu udobnu, "izbacuje zle zmajeve ispod kreveta".

Na prodaju postoje najrazličiti modeli osvjetljenja za najmanji. Možete odabrati redovitu svjetiljku koja daje prigušenu svjetlost, suspenziju koja se montira na krevet, kao i višenamjenski projektor za noćno svjetlo za djecu.

Trenutna noćna svjetla i svjetiljke mogu se staviti na noćni stol, obješen na zid, pričvršćen na strane kreveta. Glavna stvar - kupiti ovu opciju, koja je najviše kao tvoj mali jedan!

Mobiteli na krevetu

© 2006-2018. Antonchik.ru - dućana. Sva prava pridržana. Skrećemo pozornost na činjenicu da su sve informacije (uključujući cijene) na ovoj web stranici samo u informativne svrhe i ni pod kojim okolnostima ne predstavljaju javnu ponudu određenu odredbama članka 437. stavka 2. Građanskog zakonika Ruske Federacije.

Poštovani korisnici!

Naša mrežna trgovina radi satima, možete naručiti u bilo kojem trenutku prikladnom za vas!

Konzultanti na telefon 8-495-988-00-78, 8-925-211-04-34, 8-925-211-04-35 prihvaćaju narudžbu ili daju detaljne informacije o proizvodu svakodnevno od 9.00 do 18.00 od ponedjeljka do petka. Subota i nedjelja su slobodni dani.

Nakon postavljanja narudžbe, operater internetske trgovine će vas kontaktirati kako bi potvrdio i razjasnio narudžbu, dogovorili dan i vrijeme isporuke. Ako vikendima nudite narudžbu, operator će vas kontaktirati na dan postavljanja narudžbe i dogovoriti isporuku za najbliži radni dan.