Nutrilon Comfort 1 - službene upute za uporabu

Rođenja

Suha smjesa se temelji na djelomično hidrolizirane bjelančevine surutke Nutrilon 1 udobnost - posebno dizajniran profilaktičko pripravak za učinkovito ublažavanje zatvor i kolike.

To utječe na stvaranje kompleksa uzrokuje funkcionalne poremećaje zbog posebno odabranih komponenti 5. Djelomična hidroliza proteina sirutke pruža najpotpunije probavu proteina, prebiotici normalizirati mikrofloru i prolaz kroz crijeva, palmitinska kiselina sprečava nastajanje gustog stolca i zatvor, smanjena laktoza pomaže blokira simptome nedostatka laktaze, prozhelatinizirovanny škrob sprječava zrak gutanje.

Nutrilon Comfort 1 sadrži PronutriPlus kompleks.

struktura
Djelomično hidrolizirani protein koncentrat sirutke, smjesa biljnih ulja (strukturiran palme, uljane repice, kokos, Mortierella alpskom, suncokreta), glukoznog sirupa, škrob (krumpira ili kukuruza), prebiotika (galaktooligosaharida, fruktooligosaharida), laktozu, minerali, riblje ulje, L -tirozin, kolin, vitamin kompleks, taurin, inozitol, minerali, nukleotida, L-karnitin, soja lecitin.

NUTRILON (NUTRILON) Premium 1 Pronutri Plus suhi mol. smjesa od 0-6 mjeseci.400 g

443,00 rub.
Datum isteka: 07.2019

Upute za uporabu

struktura

Formula suhe mlijeka sadrži:

Demineralizirani sirutke u prahu, smjesa biljnih ulja (palmino, repičino, kokos, suncokret, Mortierella Alpina), laktoza, obrano mlijeko, prebiotike (galaktooligosaharide, fruktooligosaharida), koncentrat sirutke, minerale, riblje ulje, vitamin kompleks, soja lecitin, kolin, taurin, elementi u tragovima, nukleotidi, inozitol, L-triptofan, L-karnitin.

U pakiranju neto težine 400 gr. Kompletno s mjernom žlicom.

sfera primjene

 • Dječji prehrambeni proizvod za malu djecu (od rođenja).

Opće informacije

Vrijednosti mogu varirati unutar prihvatljivih granica.

Formula Nutrilon 1 mlijeko dizajnirana je kako bi zadovoljila visoke potrebe beba u prvoj godini života. Pomaže u zaštiti najmanjih, jer u sastavu i svojstvima Nutrilon 1 je što je moguće bliže majčinom mlijeku.

Sastav Nutrilona 1 uključuje jedinstveni kompleks prebiotika "ImmunoFortis", koji je sličan u sastavu i svojstvima prebiotika majčinog mlijeka. Prebiotici "ImmunoFortis" prirodno pridonose jačanju imunološkog sustava djeteta. Učinkovitost kompleksa "ImmunoFortis" dokazana je kliničkim ispitivanjima.

Nutrilon 1 sadrži IQPRO (posebne masne kiseline ARA, DHA u omjeru blizu majčinog mlijeka). IQPRO je neophodan za pravilan razvoj mozga i organa vida.

Nutrilon Hypo-Allergenic 1: sastav i upute za uporabu

Prema WHO statistikama, u suvremenom svijetu, svako treće dijete je izloženo riziku od razvoja alergija. Nutrilon Hypoallergenic 1 razvijen je posebno za ovu djecu. Smjesa se koristi za hranjenje novorođenčadi do 6 mjeseci koji su skloni ovoj bolesti. Proizvod se temelji na proteinima sirutke koji su podvrgnuti hidrolizi, a koristi se s nedovoljnom količinom majčinog mlijeka u majci ili s nedostatkom mogućnosti prirodnog hranjenja. Mješavina Nutrilona Hypoallergenic 1 može se koristiti kao jedina hrana djeteta.

Nutrilon Hypoallergenic smanjuje rizik od atopičkog dermatitisa i alergije proteina kravljeg mlijeka. Smjesa uključuje sljedeće komponente:

 • laktozu;
 • kompleks minerala i vitamina;
 • proteini sirutke koji su podvrgnuti hidrolizi (zbog toga je rizik od alergija znatno smanjen);
 • prebiotike i emulgatora;
 • razna biljna ulja - kokos, dlan, suncokret;
 • riblje ulje;
 • L-karnitina;
 • kolina, taurina, inozitola.

Nutritivna vrijednost po 100 ml pripremljene smjese prikazana je u tablici:

Nutrilon Hypoallergenic jača imunološki sustav djeteta, što je osobito važno za djecu koja su sklona alergijama. Sadrži kompleks prebiotika koji su slični svojstvima tvari koje sadrže majčino mlijeko. Oni pomažu u formiranju prirodne obrane od infekcija.

Uvođenjem nove mješavine, dijete probavni sustav mora se prilagoditi apsorpciji novog proizvoda, budući da aktivnost određenih enzima, brzina obrade komponenti, stolica mijenja.

Nova beba formula treba početi davati u malim količinama iz zasebne boce na početku hranjenja prije uobičajene mješavine. Postupno se povećava volumen nove smjese, a stari se smanjuje. Tako će se probavni sustav lakše naviknuti na novi proizvod. Osim toga, za to vrijeme možete procijeniti reakciju djeteta na novi sastav.

Približna shema uvođenja smjese opisana je u tablici:

100 ml smjese = 90 ml vode i 3 kuglice. 1 žlica sadrži 4,6 g praha. Uvođenje novog sastava trebalo bi se održati nakon savjetovanja s pedijatrom i pod njegovim nadzorom.

Tablica u nastavku daje približne preporuke za hranjenje, ovisno o dobi djece koja se hrane bocom, ako je Nutrilon Hypo-Allergenic 1 jedina mješavina:

Od 6 mjeseci do godine korišteno je Nutrilon Hypoallergenic 2.

Količina hranjenja za bebe prikazana u tablici je približna vrijednost jer ovisi o mnogim čimbenicima, kao što su:

 • dob;
 • težina;
 • apetit.

Postupak pripreme smjese:

 1. 1. Operite ruke sapunom i vodom.
 2. 2. Sterilizirajte bocu i dude.
 3. 3. Kuhajte vodu i ohladite na 40 stupnjeva. Ne može se koristiti višekratno tekuća tekućina.
 4. 4. U skladu s tablicom izmjerite pravu količinu vode.
 5. 5. Kako bi se izmjerila suha smjesa, preporučljivo je koristiti mjernu žlicu. Uklanjanje brda s nožem ili uz pomoć čahure na posudi.
 6. 6. Dodajte potrebni broj mjernih žlica bez klizača u vodu. Dodavanje smjese više ili manje od norme može nepovoljno utjecati na zdravlje djeteta.
 7. 7. Zatvorite bocu čvrsto s kapom i protresite se kružnim pokretima sve dok se pripravak ne otopi.
 8. 8. Uklonite poklopac i zamijenite ga bradavicom.
 9. 9. Ispustite sastav na unutarnjem zglobu da biste provjerili temperaturu gotove smjese.
 10. 10. Pripremljeni pripravak koji će se koristiti unutar 50-60 minuta.

Upute za uporabu su sljedeće preporuke:

 1. 1. Mix hranu odmah prije uporabe.
 2. 2. Ne ostavljajte i ne koristite ostatke mješavine za sljedeću hranu.
 3. 3. Nemojte zagrijavati bocu u mikrovalnoj pećnici kako biste izbjegli stvaranje vrućih grudica.
 4. 4. Strogo promatrajte dozu i nemojte dodavati druge sastojke.
 5. 5. Ne ostavljajte dijete samo tijekom hranjenja.

Za pravilno skladištenje smjese nalaze se sljedeće preporuke:

 1. 1. Neotvoreni posuda treba čuvati na temperaturi koja nije manja od 0 stupnjeva i ne više od 25 stupnjeva, a vlaga ne prelazi 75%.
 2. 2. Otvoreni spremnik čuvajte duže od 3 tjedna čvrsto zatvorenim na hladnom mjestu, ali ne u hladnjaku, jer vlaga u njoj može premašiti normu. Osim toga, sastav može apsorbirati mirise obližnjih proizvoda.
 3. 3. Zabranjeno je pohranjivanje hrane u blizini žitarica i proizvoda od brašna. Inače, dijete može postati zaraženo insektima.
 4. 4. Ne primjenjujte se nakon datuma isteka.

Čak i iskusni pedijatar uvijek ne uspijeva odabrati spoj od prvog trenutka. Sumnjati da ovaj proizvod ne odgovara djetetu, možete učiniti sljedeće simptome:

 • česta regurgitacija;
 • osip kože koji uzrokuje svrbež;
 • labave stolice;
 • bol u trbuhu;
 • kapricioznost i suzavost.

Ako se pojave gore navedeni simptomi, trebali biste se obratiti liječniku radi zamjene smjese.

Formula Nutrilon Premium-1 mlijeko: kako se pasmine za novorođenčad

Dojenčad formule za novorođenčad postala je vrlo korisna pomoć i velika pomoć za moderne majke. Industrija proizvodi mnoge marke takve moći, i često je teško odlučiti što da preferiraju. U ovom ćemo članku pogledati jednu od marki - Nutrilon Premium-1 miks za novorođenče.

Opis, sastav i proizvođač

Mješovita mješavina mlijeka "Nutrilon Premium-1" odnosi se na elitne proizvode. Ovaj proizvod je što je moguće bliže prirodnom majčinom mlijeku.

Kao što je moguće hipoalergijsko, skup minerala i komponenti omogućava bebi da raste zdrav i aktivan. Broj u naslovu je "beacon" koji govori o tome odakle i do koje dobi se proizvod može koristiti. Uređaj pokazuje da se ova hrana može primijeniti na djecu do 6 mjeseci.

U kojim slučajevima se koristi

Opisana smjesa preporučuje se za bebe koje ne mogu jesti majčino mlijeko - u odsustvu mlijeka majke ili kada nije moguće dojiti.

Kako kuhati smjesu

Priprema "Nutrilon Premium-1", prema uputama za uporabu, nije teško:

 1. Pažljivo operite ruke i sterilizirajte bocu i dude u toploj vodi ili sterilizatoru.
 2. Kuhajte vodu i zatim ga ohladi na 40 ° C.
 3. Ulijte potrebnu količinu vode u bočicu. Možete saznati točan volumen u tablici za hranjenje.
 4. Pomoću mjerne žlice ulijte točno potrebnu količinu praha u vodu. Nemojte mijenjati preporučenu smjernicu o proizvodu. Takva promjena može naštetiti vašem djetetu.
 5. Začepite bocu i temeljito protresite smjesu dok se prah potpuno ne otopi. Otvorite poklopac i stavite ga.
 6. Temperatura gotovog proizvoda mora biti jednaka tjelesnoj temperaturi (36,6-37 ° C). Bez termometra, stanje se može provjeriti na stražnjem dijelu zgloba.

Kako dati djeci

Dakle, znamo kako uzgajati smjesu "Nutrilon Premium-1" za novorođenčad. Sada o tome kako ući u prehranu beba.

U svakom slučaju, novi proizvod mora se postupno uvesti. Pogotovo ako planirate premjestiti bebe od prirodne hranidbe do umjetnog.

Potrebno je započeti s 30 ml jednom dnevno. Prvih 3 dana volumen ostaje isti - 30 ml, samo broj hranjenja povećava se od 1 do 6 trećeg dana. Od četvrtog dana počnite povećavati volumen proizvoda. Broj jela ostaje na razini od 5-6 puta dnevno. Tijekom hranjenja pažljivo promatrajte reakciju malog organizma. A ako nema negativnih pojava - nastavite povećati količinu proizvoda preporučenom dnevnom unosu.

Mjere opreza

 • Prehrana treba pripremiti samo prije nego što hranite bebu.
 • Nemojte ponovno koristiti prokuhanu vodu.
 • Nemojte zagrijavati pripremljeno rješenje u mikrovalnoj pećnici.
 • Preostalu hranu ne smije se davati za hranjenje.

Uvjeti skladištenja

Proizvod treba čuvati na suhom, tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Čuvanje u hladnjaku nije preporučljivo. Otvorene kante treba koristiti u roku od 3 tjedna. Držite otvorenu posudu potrebno je odvojiti od drugih namirnica.

Korisni savjeti za roditelje

U zaključku, neki savjeti i preporuke za roditelje:

 • Nemojte često mijenjati hranu za djecu. Izaberite jedan, a ako u djetetu nema negativnih reakcija - stalno ih koristite.
 • Na kutiji s mješavinom "Nutrilon Premium-1" napisano je koliko mjeseci (i do koje dobi) to može biti dano djetetu. Po dolasku na ovu dob, morate kupiti sljedeći proizvod.
 • Koristite pročišćenu vodu za kuhanje. Najbolje od svega - posebno dizajniran za djecu. Pazite da kuhate vodu.
 • Ako mješavina ostane nakon hranjenja, ne smije se ponovno dati djetetu. Ne možete ga također pohraniti u bočicu. Neposredno nakon hranjenja, sva posuđa koja se koristi za pripremu dječje hrane treba prati s vodom u vrućoj vodi.

"Nutrilon Premium-1" je dokazano i visoko kvalitetno sredstvo za hranjenje novorođenčadi. Ako iz bilo kojeg razloga prirodno hranjenje nije moguće, možete sigurno koristiti ovu hranu. Ali ne zaboravite se posavjetovati sa svojim pedijatrom.

Nutrilon® 1 Premium

Nutrilon® 1 Premium mješavina suhog mlijeka

200g, 400g, 600g, 800g i 1200g

O proizvodu

Broj "1" u ime formule za suho mlijeko znači da je proizvod namijenjen prehrani djece od rođenja.

Kada se koristi Nutrilon® 1 Premium.

Za malu djecu majčino mlijeko je najbolja prehrana. Nutrilon® 1 Premium se koristi u prehrani bebe s nedostatkom majčino mlijeka majke ili nedostatkom dojenja.

Oblik pakiranja Premium Nutrilon® 1:

Vaš proizvod u fazama

struktura

SASTOJCI demineralizirana prašak sirutke, smjesa biljnih ulja (palmino, repičino, kokos, suncokret, Mortierella Alpina), laktoza, obrano mlijeko, prebiotici (galaktooligosaharida, fruktooligosaharida), koncentrat proteina sirutke, minerali, riblje ulje *, vitamina kompleksa, kolin, soja lecitin, taurin, elementi u tragovima, nukleotidi, inozitol, L-triptofan. Može sadržavati tragove glutena **.

* masna komponenta mliječne formule temelji se na podacima o sastavu masnih kiselina majčinog mlijeka

Hranjiva vrijednost

* Vrijednosti mogu varirati unutar prihvatljivih granica.

Važno: Za malu djecu, dojenje je poželjno. Prije uporabe smjese ili uvođenja komplementarne hrane, trebali biste se posavjetovati sa specijalistom.

Pitanja roditelja

1. Što su nukleotidi?

2. Što je sojino lecitin?

3. Što je palmino ulje?

4. Postoji li dovoljno vitamina D da spriječi rakove?

5. Što je taurin?

O hranjenju

Shema uvođenja mliječne formule. Prijelaz iz jedne mješavine u drugu

Kada se novu smjesu uvede u prehranu djeteta, njegov probavni sustav traži vremena da se prilagodi asimilaciji novog proizvoda - eventualno mijenjajući aktivnost određenih enzima, brzinu obrade komponenti smjese i prirodu stolice.

Stoga, svaka nova dojenčeta počinje davati u vrlo malim količinama iz odvojenih bočica prije nego što hrani uobičajenu mješavinu. Kako se količina nove smjese povećava, obujam uobičajene smjese se smanjuje. Tako će dječji probavni sustav postupno "učiti" da apsorbira novi proizvod, a vaša beba će se naviknuti na novi ukus. Osim toga, moći ćete adekvatno i brzo procijeniti reakciju djeteta na novu smjesu.

Približna shema uvođenja nove maternice:

Uvođenje nove mješavine važna je točka u prehrani djeteta, a kako bi uspješno prošao i ne propustite ništa, ne zaboravite se posavjetovati sa stručnjakom o ovom pitanju.

Način kuhanja

OPREZ:

 • Kuhajte hranu neposredno prije uporabe!
 • Nemojte koristiti ostatak hrane za naknadno hranjenje!
 • Nemojte zagrijavati smjesu u mikrovalnoj pećnici, kako biste izbjegli stvaranje vrućih grudica smjese.
 • Strogo slijedite preporuke o količini smjese u pripravku i ne dodajte ništa pripremljenoj smjesi.
 • Mora se uvediti nova mješavina u prehrani djeteta. Prije davanja proizvoda posavjetujte se s stručnjakom.

Ako imate dodatnih pitanja, obratite se stručnoj službi za majke Nutriclub.

Tablica za hranu za bebe hranjene formulom (osim ako nije drugačije preporučio stručnjak):

Skladišna smjesa

Neotvoreni posuda treba pohraniti na temperaturi od 0 do +25 stupnjeva, a relativna vlažnost ne smije biti veća od 75%.

Držite otvorenu posudu čvrsto zatvorenu na hladnom i suhom mjestu, ali ne u hladnjaku.

Vlažnost u hladnjaku može premašiti preporučenu brzinu. Kao rezultat, smjesa može biti vlažna, kao i apsorbirati mirise i mikroflore proizvoda koji su u hladnjaku pored smjese.

Koristite sadržaj otvorenog lonca tri tjedna.

Za pohranu smjese, odaberite mjesto što je više moguće od brašna i proizvoda od žitarica kako biste izbjegli zaraze insekata hrane za dojenčad.

Tvrtka može jamčiti sigurnost kvalitete dječje hrane samo u svim uvjetima skladištenja i kuhanja. Ako se ovi uvjeti krši, može doći do odstupanja od sigurnosnih standarda koji mogu dovesti do pogoršanja zdravlja djeteta.

Za dojenje, povećanje dojenja, prehrana djeteta, kontaktirajte stručnjaka. Također možete dobiti dodatne informacije tako što ćete kontaktirati jednog od naših stručnjaka pozivom na 8 800 200 33 88 ili dobiti instant savjet u chat.

Poziv u Rusiji je besplatan iz kućne mreže.

komentari

Dobro došli! Htio bih dobiti testni uzorak Nutrilon Fermented Milk 1. Imam bebu 1.5 mjeseca, htio bih probati vaše proizvode)

Svetlana, hello! Hvala vam što ste odabrali naše proizvode. Razumijemo vašu želju da dijete ponudi probni dio smjese. Nemamo uzoraka uzoraka proizvoda jer tvrtka podržava etičke zahtjeve, majčino mlijeko je najbolja hrana za malu djecu.

Ako želite ostaviti komentar - prijavite se.

Kada majke trebaju pomoć pri prehrani i razvoju djeteta - naš tim stručnjaka uvijek je tamo!

Odgovaramo na vaša pitanja o dojenju, prehrani i razvoju dojenčadi u roku od 24 sata.

2015. - 2016. Nutriclub Sva prava pridržana

Nazovite po broju
8 800 200 33 88 preko Ruske Federacije slobodno

2015. - 2016. Nutriclub Sva prava pridržana

Prijavite se putem jedne društvene mreže

Koristite svoj račun Odnoklassniki.ru za pristup web mjestu. Koristite svoj VKontakte račun za pristup web mjestu. Koristite svoj Facebook.com račun za pristup web mjestu.

ili ispunite obrazac (obavezna polja označena su s *)

Klub sadrži funkcije komentara i ocjena, kao i osobnih stranica korisnika. Možemo pratiti materijale objavljene na takvim stranicama i njihovu upotrebu. Nismo odgovorni za lažne ili netočne informacije, za informacije o nepoželjnoj ili uvredljivoj prirodi, kao io informacijama koje bi mogle prekršiti postojeće zakonodavstvo Ruske Federacije, objavljene na osobnim stranicama, na forumnim stranicama, u komentarima o člancima. Na taj način, te usluge koristite na vlastiti rizik.

ZABRANJENO za objavljivanje i uklanjanje:

 • informacije o oglašavanju
 • opsceni jezik i zlostavljanje
 • poruke koje pozivaju na nezakonite aktivnosti
 • mrze poruke
 • političkih mjesta

Sljedeća pravila vrijede za sve posjetitelje stranice www.nutriclub.ru. Kada posjetite ovu web stranicu, korisnik potvrđuje njegovu suglasnost s uvjetima korištenja navedenima u ovom odjeljku. Nutricia ima slobodu mijenjati ta pravila kad to smatra potrebnim i bez daljnjeg upozorenja. U slučaju kršenja pravila korištenja ove internetske stranice, Nutricia može koristiti bilo kakvu zaštitu koja je predviđena zakonima Ruske Federacije.

Uvjeti korištenja informacija:

Materijali koje je Nutricia objavila na ovoj web stranici mogu se koristiti samo u nekomercijalne svrhe - osobne i informativne. Zabranjena je svaka reprodukcija, prodaja ili distribucija informacija koje se nalaze na web mjestu u komercijalne svrhe. Posjetitelji i korisnici ove web stranice nemaju pravo mijenjati, distribuirati, objavljivati ​​ili prenositi materijale ove web stranice osim slučajeva citiranja za informativne svrhe opravdane svrhom citiranja. Pri citiranju ekstrakata iz podataka objavljenih na web-mjestu, zabranjeno je iskriviti podatke objavljene na web mjestu.

Zaštitni znakovi i logotipi prikazani na ovoj web stranici su vlasništvo tvrtke Nutricia ili drugih trećih strana. Korisnici mogu koristiti gore navedene zaštitne znakove i logotipe samo u nekomercijalne svrhe (za osobnu upotrebu ili samo u informativne svrhe). Za oglašavanje ili druge komercijalne svrhe, ti se zaštitni znakovi ne smiju koristiti bez pismenog dopuštenja tvrtke Nutricia ili treće strane koja je vlasnik autorskih prava zaštitnog znaka / logotipa.

Uvjeti korištenja informacija:

Materijali koje je Nutricia objavila na ovoj web stranici mogu se koristiti samo u nekomercijalne svrhe - osobne i informativne. Zabranjena je svaka reprodukcija, prodaja ili distribucija informacija koje se nalaze na web mjestu u komercijalne svrhe. Posjetitelji i korisnici ove web stranice nemaju pravo mijenjati, distribuirati, objavljivati ​​ili prenositi materijale ove web stranice osim slučajeva citiranja za informativne svrhe opravdane svrhom citiranja. Pri citiranju ekstrakata iz podataka objavljenih na web-mjestu, zabranjeno je iskriviti podatke objavljene na web mjestu.

Zaštitni znakovi i logotipi prikazani na ovoj web stranici su vlasništvo tvrtke Nutricia ili drugih trećih strana. Korisnici mogu koristiti gore navedene zaštitne znakove i logotipe samo u nekomercijalne svrhe (za osobnu upotrebu ili samo u informativne svrhe). Za oglašavanje ili druge komercijalne svrhe, ti se zaštitni znakovi ne smiju koristiti bez pismenog dopuštenja tvrtke Nutricia ili treće strane koja je vlasnik autorskih prava zaštitnog znaka / logotipa.

Registriranjem na ovim stranicama, ja, u vlastitoj volji i po mojem interesu, dajem svoj pristanak društvu Nutricia Limited Company, koji se nalazi na adresi: 143500, Moskva regija, Istra, ul. Moskovskaya, d. 48, za obradu mojih osobnih podataka radi interakcije s potrošačem radi promicanja proizvoda na tržištu putem izravnih kontakata s potrošačem, kao i za statističke ili druge svrhe istraživanja potrošača.

Moji osobni podaci za koje se ovaj pristanak daju uključuju: adresu e-pošte (login), ime foruma (pseudonim), spol, prezime, ime, poštanski broj (poštanski broj, savezna četvrt, okrug, grad, ulica, vlasništvo, zgrada / zgrada, stan, komentari na poštansku adresu.

Radnje s mojim osobnim podacima kojima dajem takvu suglasnost uključuju bez ograničenja: prikupljanje, snimanje, organiziranje, akumuliranje, pohranjivanje osobnih podataka u informacijski sustav, ažuriranje (ažuriranje, mijenjanje), dohvaćanje, korištenje, depersonaliziranje, blokiranje, brisanje, uništavanje osobnih podataka uz upotrebu opreme za automatizaciju ili bez korištenja takvih objekata i drugih mjera predviđenih trenutnim zakonodavstvom Ruske Federacije i potrebne za provedbu ove obradu i prijenos osobnih podataka trećim stranama na koje Nutricia LLC šalje relevantne osobne podatke kako bi postigla gore navedene ciljeve, pod uvjetom da ta osoba osigura sigurnost gore navedenih osobnih podataka, uključujući prekogranični prijenos u zemlje koje su stranke Konvencije Vijeće Europe o zaštiti pojedinaca u automatiziranoj obradi osobnih podataka.

Dopuštenje vrijedi 20 godina i prestaje kada nastupi jedno od sljedećih događaja: povlačenje suglasnosti na obradu osobnih podataka, postizanje cilja obrade osobnih podataka, nakon trajanja obrade osobnih podataka.

Činjenica potvrde gore je prijava u klub.

Brisanje podataka obavlja se na pismeni zahtjev subjekta osobnih podataka na [email protected] u roku od 30 kalendarskih dana od dana kada je uprava zaprimila zahtjev. Važno: Za malu djecu, dojenje je poželjno. Prije korištenja smjese ili uvođenja komplementarne hrane, trebali biste se posavjetovati s pedijatrom.

Možete se prijaviti i putem društvenih mreža.

Nutrilon Comfort 1: upute za uporabu

Preventivna suha mješavina temeljena na djelomično hidroliziranim proteinima sirutke za ublažavanje funkcionalnih poremećaja probavnog sustava (opstipacija, kolika).
Od rođenja do 6 mjeseci

Suha smjesa na temelju djelomično hidroliziranih proteina sirutke Nutrilon Comfort 1 -

posebno razvijena profilaktička smjesa koja je učinkovita

cupping kolich i zatvor

To utječe na stvaranje kompleksa uzrokuje funkcionalne poremećaje zbog posebno odabranih komponenti 5.

Djelomična hidroliza proteina sirutke

pruža punu proteina probavu, prebiotici normalizaciju mikroflore i prolaz kroz crijeva, palmitinska kiselina sprječava nastanak guste stolica i zatvor, smanjuje laktoza pomaže uhititi simptome nedostatka laktaze, prozhelatinizirovanny škrob sprječava zraka gutanje.

Nutrilon Comfort 1

struktura


Djelomično hidrolizirani protein koncentrat sirutke, smjesa biljnih ulja (strukturiran palme, uljane repice, kokos, Mortierella alpskom, suncokreta), glukoznog sirupa, škrob (krumpira ili kukuruza), prebiotika (galaktooligosaharida, fruktooligosaharida), laktozu, minerali, riblje ulje, L -tirozin, kolin, vitamin kompleks, taurin, inozitol, minerali, nukleotida, L-karnitin, soja lecitin.

Nutrilon 1 mješavina mlijeka

 • Nutricia, Nizozemska
 • Datum isteka: do 09/01/2019

Upute za uporabu Nutrilona 1 mliječne formule

Uz ovaj proizvod kupiti

Otpustite obrazac

struktura

  Demineralizirani sirutke u prahu, smjesa biljnih ulja * (palmino, repičino, kokos, suncokret, Mortierella Alpina), laktoza, obrano mlijeko, prebiotike (galaktooligosaharide, fruktooligosaharida), koncentrata proteina sirutke, minerala, riblje ulje *, vitamin kompleks, kolin, soja lecitin emulgator, taurin, mikroelementi, nukleotidi, inozitol, L-triptofan, L-karnitin. Može sadržavati tragove glutena.

opis

Nutrilon formula (Nutrilon) 1 od rođenja 350 g kartonskog pakiranja

Nutrilon 1 u prikladnom pakiranju kartona idealan je za hranjenje djece od rođenja do 6 mjeseci. Ona udovoljava visokim standardima kakvoće nametnutih prehrani bebe. Sastav smjese sadrži precizno odabrani vitamin-mineralni kompleks potreban za pravilan razvoj i rast mrvica. Preporuča se zamijeniti majčino mlijeko u djece do šest mjeseci, nakon čega se možete prebaciti na Nutrilon 2 adaptiranu mliječnu formulu.

Suha mliječna mješavina za djecu Nutrilon 1, 1000 gr

BESPLATNO ISPORUKE u Kijevu za narudžbe preko 500 UAH

BESPLATNA DOSTAVA u Kijevu u četvrtak (kada naručujete pelene)

Pickup iz ureda New Mail (drugi prijevoznik)

Pri narudžbi prije 12.00 - isporuka istog dana! (u Kijevu)

Suha mliječna formula za bebe Nutrilon 1, 1000 g

Za djecu od 0 mjeseci

Prije donošenja odluke o upotrebi formulacije suhog mlijeka trebate se obratiti stručnjaku.

Prahu mliječna formula za dojenčad Nutrilon 1 u svom sastavu kao što je moguće bliže sastav majčino mlijeko u potpunosti zadovoljava potrebu u mrvicama proteina, masti, ugljikohidrati, vitamini i minerali. Zahvaljujući jedinstvenom patentiranom kompleksu sastojaka, Pronutriplus (kao u majčinom mlijeku) doprinosi razvoju djeteta od prvog dana života. Nutrilon 1 kompleks za novorođenče uključuje: ARA, DHA posebne masne kiseline, Gos / Fos prebiotike i vitaminski kompleks.

Značajke:

 • sadrži kompleks Pronutriplus koji potiče razvoj imuniteta i inteligencije
 • sadrži dugolančane polinezasićene masne kiseline (ARA / DHA), pridonoseći razvoju mozga, vida i živčanog sustava
 • sadrži patentirani sastav prebiotika (GOS / FOS): za pravilnu formiranost crijevne mikroflore, kao i formiranje imuniteta
 • Sadrži kompleks vitamina i minerala za zdrav i skladan razvoj bebe do 1 godine starosti (vitamini A, B, C, E, kao i selen, taurin, kolin, željezo)

Pripravak: demineralizirana sirutke u prahu, smjesa biljnih ulja (palmino, repičino, kokos, suncokret, Mortierella Alpina), laktoza, obrano mlijeko, prebiotika (galaktooligosaharida, fruktooligosaharida), koncentrata proteina sirutke, minerala, riblje ulje, vitamin kompleks, sojin lecitin, taurin, kolin, elementi u tragovima, nukleotidi, inozitol, L-triptofan.

Upute za uporabu:

Otopiti 3 kuglice praha (13,5 g) u 90 ml kuhane vode (temperatura vode treba biti 37 ° C) - dobit ćete 100 ml rekonstituirane smjese. 1 kašica sadrži 4,5 grama suhe mješavine.

Zemlja podrijetla: Nizozemska

Skladištenje: Otvorite pakiranje čvrsto blizu i ne držite duže od 3 tjedna na suhom, hladnom i dobro prozračenom prostoru na temperaturi višoj od 25 stupnjeva. Izbjegavajte izravno sunčevo svjetlo.

Značajke primjene i sastava mješavine Nutrilon Pre 1 i 0 za prerane i nisko-rađajuće bebe

Rođenje bebe je poseban događaj u životu svake majke, ali ponekad se događa da beba rodi prerano. Ova djeca trebaju posebnu brigu jer mnogi sustavi djetetovog tijela još nisu spremni za funkcioniranje u normalnom načinu rada.

Prije svega, to je probavni sustav, igra važnu ulogu u dobivanju potrebnih hranjivih tvari novorođenčadi. Također, opterećenje ide do jetre i bubrega. To je najprikladniji bebe majčino mlijeko, ali ako imate poteškoća, na primjer, nedostatak mlijeka u majke ili netrpeljivosti, postoje posebni suha mješavina za nedonoščad, čiji sastav je izabran uzimajući u obzir potrebe djeteta.

struktura

Sastojci Pre Nutrilon 0:

 • Protein koji čini takvu mješavinu je vrhunske kvalitete i lako se probavlja.
 • U sastavu se nalazi laktoza, mlijeko (obrano), mješavina ulja.
 • Glukozni sirup.
 • Proteini sirutke (koncentrat) i prebiotici.
 • Trigliceridi srednjeg lanca.
 • Riblje ulje, inozitol, fosfolipidi.
 • Vitamini i elementi u tragovima.
 • Nukleotidi, taurin.
 • Soja lecitin.
 • Sastojci Pre Nutrilon 1:

 • Obrano mlijeko, laktoza, mješavina ulja.
 • Koncentrirajte protein sirutke.
 • Glukozni sirup.
 • Galakto-oligosaharidi i frukto-oligosaharčevi su posebni prebiotici.
 • Trigliceridi srednjeg lanca.
 • Riblje ulje, inozitol, fosfolipidi.
 • Soja lecitin.
 • Nukleotida.
 • Taurin i L-karnitin.
 • Pogledajte videozapis o Pre Nutrilonu 1:

  Prednosti i nedostaci

  Ove dvije mliječne formule u svom sastavu obogaćene su lako probavljivim bjelančevinama za aktivni rast djeteta. Također u sastavu nalazi se poseban skup korisnih supstanci "Pronutri +".

  prednosti:

  • Poboljšani sastav ARA / DHA i EPA masnih kiselina. Oni doprinose normalnom razvoju živčanog sustava preranog djeteta.
  • Pribiotics GOS / FOS, aktiviranje imunološkog sustava u probavnom traktu djeteta. Crijeva i trbuh rade bez opterećenja.
  • Vitamin i mineralni kompleks koji potiče razvoj zdravog djeteta.

  Među nedostatcima postoji visoki udio bakra i cinka koji mogu izazvati opterećenje na jetri, bubrezi i srcu prerane bebe.

  Preporuke za uporabu i kontraindikacije

  Preuranjene bebe trebaju posebnu prehranu, jer kompletna formacija unutarnjih organa nije dovršena pa se u budućnosti mogu pojaviti problemi ili patologije. Kako bi se rizik smanjio, razvijene su posebne formulacije umjetnih mješavina mlijeka.

  Postoje brojni pokazatelji za koje liječnici savjetuju da hrane dijete s posebnom smjesom Pre Nutrilona 0, Pre Nutrilona 1:

  • Puno proteina u sastavu potrebnih za izgradnju stanica. To pomaže tijelu da se jači, dobije mišićnu masu i masno tkivo.
  • Maltodekstrin i laktoza - za razvoj strukture mozga, zasićenje energije.
  • Probiotici - za glatki rad probave, dobivanje snažne mikroflore.
  • Fosfor - za razvoj cijelog koštanog sustava.
  • Polinezasićene kiseline - za razvoj vizualnog sustava.
  • Vitamini A, B, E, K - potrebni su za jačanje imunološkog sustava.

  Iz negativnih svojstava umjetne mješavine Pre Nutrilona 0, Pre Nutrilona 1, može se spomenuti sljedeće:

  • Tijelo djeteta ne smije uzimati umjetnu prehranu, započeti koliku bolest ili konstipaciju.
  • Alergije se mogu razviti (postoji vrlo malo takvih slučajeva). Razlog najčešće je laktoza, koja je dio mješavine.

  Upute za uporabu

  Mix Pre Nutrilon 0, Pre Nutrilon 1 mora biti pravilno pripremljen tako da nema problema. Evo detaljne upute kako to učiniti:

  1. Budući da je tijelo prerane bebe pod stresom, budite vrlo pažljivi. Prije no što počnete miješati, operite ruke.
  2. Prije svakog hranjenja koristite samo dobro upijajuću bocu.
  3. Za smjesu je potrebno samo kuhana voda, ohlađena na 40 °.
  4. Morate imati poseban stol za hranjenje. Tijekom savjetovanja će vam dati liječnika i odjaviti će svako razdoblje odvojeno, uzimajući u obzir težinu djeteta.
  5. Kuhana voda mora se zagrijavati svaki put, stoga ne zagrijavajte više nego što je potrebno, ne smijete ga ponovno koristiti.
  6. Svaki komad umjetne smjese sadrži mjernu žlicu s kojom uzimate suhu smjesu i vodu u boci.
  7. Precizno slijedite upute u tablici, nemojte prekoračavati količinu smjese i vode, kako ne biste oštetili dijete.
  8. Nakon dodavanja svih sastojaka potrebno je temeljito miješati smjesu sve dok ne postane glatka.
  9. Hlađenje prije davanja djetetu. Provjerite kako mješavina mora biti hladna unutar ručnog zgloba.

  Mjere opreza

  Postoji nekoliko stvari koje treba zapamtiti:

  • Umjetna smjesa mora biti svježa, ponovo ga zagrijati kategorički nemoguće.
  • Temeljito isprati bocu za bebe prije svakog hranjenja.
  • Nemoguće je koristiti mikrovalnu pećnicu za zagrijavanje smjese, može stvoriti grudice.
  • Nemoguće je dodati druge sastojke u smjesu ili prijeći propisanu dozu, može uzrokovati kolike ili druge probleme s crijevima.

  Uvjeti skladištenja i savjeti liječnika

  Suha smjesa Pre Nutrilona 0 Pre Nutrilona 1 može se čuvati na tamnom mjestu na temperaturi koja ne prelazi 25 °. Ako se posuda otvori, važno je da bude na hladnom mjestu, ali ne u hladnjaku. Otvoreno razdoblje skladištenja nije duže od 3 tjedna.

  Što još trebate znati?

  Pre Nutrilon 0 i Pre Nutrilon 1 su dvije vrste mliječne formule koje su posebno prilagođene za prerane bebe. Ostatak asortimana proizvoda ne smije se davati bebama dok ne dosegnu tjelesnu težinu od 3,5-3,8 kg. Prilikom odabira prikladne hrane za svoje dijete, razmislite o mišljenju liječnika.

  zaključak

  Potrebno je voditi brigu o novorođenčadi s posebnom pažnjom, jer je u prvim mjesecima vrlo ranjiva, a prerano beba zahtijeva još pažljivije promatranje. Njega bebe, prije svega, očituje se u pravilnom izboru mješavine za hranjenje.

  Pre Nutrilon 0, Pre Nutrilon 1 - izvrsne opcije za potporu zdravlju prerane bebe. Ove posebne mješavine pomoći će u povećanju težine, obogaćuju tijelo esencijalnim vitaminima i mineralima.

  Nutrilon mješavina

  Danas na prodaju

  Nutrilon Soybean Blend Dry Baby

  Formula dječje suhoće mlijeka za hranjenje prilagođenih hipoalergenskih. Banka 400 gr.

  imenovanje

  Dizajniran za djecu od rođenja do 12 mjeseci, pate od alergija na protein kravljeg mlijeka, s nultom ili smanjenom aktivnošću enzim laktaze, proljevom, intolerancijom glutena.

  opis

  Nutrilon Soy visoko kvalitetna mješavina bez mlijeka na bazi proteina soje proteina. Posebna prehrambena formula za djecu koja trebaju ne-mliječnu prehranu. Ne sadrži proteinske krave, mliječne masti, laktozu, saharozu, gluten. Povećani sadržaj L-metionina osigurava optimalni omjer aminokiselina i sprječava njihov nedostatak u tijelu. Smjesa je obogaćena osnovnim masnim kiselinama u omjeru koji osigurava njihovu potpuniju apsorpciju. Ugljikohidratna komponenta je 100% kukuruzni sirup (glukoza, maltoza, polisaharidi), koji se lako apsorbira u bolesti gastrointestinalnog trakta. Nešto povišen, u usporedbi s uobičajenom formulom za dojenčad, sadržaj željeza i cinka kako bi se nadoknadila niska biodostupnost tih elemenata u tragovima. Povećani sadržaj joda sprečava razvoj poremećaja nedostatka joda kod djece koja dobivaju soje.

  Preporuke za upotrebu

  • Operite ruke i sterilizirajte bocu i dude.
  • Kuhajte vodu. Zagrijte do 40 ° C.
  • U skladu s tablicom hranjenja, izmjerite točnu količinu vode i ulijte u steriliziranu bočicu. Nemojte ponovno koristiti prokuhanu vodu.
  • Koristite mjernu žlicu, unutar banaka. Za točno ispuštanje dijela, uklonite brdo suhe mješavine sa stražnjim nožem.
  • Dodajte točnu količinu mjerne žlice smjese u vodu. Dodavanje više ili manje od navedenog u uputama, količina smjese može naštetiti zdravlju vašeg djeteta.
  • Zatvorite bocu i dobro protresite kružnim pokretima sve dok smjesa nije potpuno otopljena. Skinite poklopac i stavite bradavicu na bocu.
  • Provjerite temperaturu smjese i ispustite ga na unutarnjem dijelu zapešća (37 ° C).

  Kuhajte hranu neposredno prije uporabe!

  Nemojte koristiti ostatak hrane za naknadno hranjenje!

  Nemojte zagrijavati smjesu u mikrovalnoj pećnici, kako biste izbjegli stvaranje vrućih grudica smjese.

  Strogo slijedite preporuke o količini smjese u pripravku i ne dodajte ništa pripremljenoj smjesi.

  struktura

  L-triptofan, L-metionin, inozitol, L-karnitin, L-karnitin, L-karnitin, beta; -karoten, selen.

  Hranjiva vrijednost

  100 ml gotove smjese sadrži: proteine-1,6 g, masti - 3,5 g, ugljikohidrati - 7,0 g.

  Energetska vrijednost od 66 kcal.

  Posebne upute

  Nutrilon Coya Blend je posebna mješavina. Samo vaš pedijatar može dati preporuku o prijenosu vaše bebe na ovu kombinaciju. Promjena energije je vrlo važan i ključan trenutak u životu djeteta, stoga slijedite preporuke liječnika.

  Uvjeti skladištenja

  Neotvoreni posuda treba pohraniti na temperaturi od 0 do +25 stupnjeva, a relativna vlažnost ne smije biti veća od 75%. Čuvajte otvorenu posudu s poklopcem čvrsto zatvorenim na hladnom i suhom mjestu, ali ne u hladnjaku. Koristite sadržaj otvorenog kanta 3 tjedna.