Pregled kolica 3 u 1 - najbolje kolica 3 u 1 po mišljenju "Daughter-son"

Liječenje

Odabir kolica za novorođenče - jedan od najtežih zadataka koji se suočavaju s novom mamom i tatom. I ovdje moramo nastaviti ne samo iz naših vlastitih uvjerenja, već i slušati savjet stručnjaka.

NAJBOLJI 3-IN 1 CAROLES

Jedan od najprofitabilnijih modela invalidskih kolica je 3 u 1. Tu je i kolijevka, pješačka jedinica i auto sjedalo. Stručnjaci u trgovini "Djevojke i sinovi" će vam reći koji proizvođač odabire, koje kotače trebaju imati invalidska kolica i što biste trebali prvo obratiti pažnju.

CAM CORTINA EVOLUTION X3 TRIS ELEGANT

Ova moderna, vrlo elegantna kolica od 3 in 1 kombinira sve što vam je potrebno. Može se koristiti kao stolica za ljuljanje. Pješački blok lagano se naslanja na 160 stupnjeva kako bi spavao dijete. Ručka za nošenje nalazi se u kolijevci. Auto sjedalo je vrlo lagano, udobno i sigurno. Ako je potrebno, može se instalirati na kućište. Prilikom ugradnje bilo koje jedinice na matičnu stanicu lako je doći do košare. Prostrana torba za mamu je uključena u paket. Ručka se može podesiti u visini, što je vrlo pogodno za roditelje bilo koje visine.

CAM FLUIDO

Kolijevka ovog modela je vrlo prostrana, opremljena patentiranim sustavom za brzo uklanjanje iz kućišta (ili instalacije). Stražnji dio hodnika je reguliran u 4 položaja. U ugrađenu ručku kolijevke. Jedinica za hodanje može se postaviti na kućište u dva smjera: "okrenuta prema roditelju" ili "u smjeru putovanja". Sigurnosni pojasevi s pet točaka nalaze se u šetnji. Auto sjedalo ima anatomsko naslon za glavu s natrag i bočnom zaštitom. Cam Fluido je prostran i udoban za dijete.

WIEJAR NICOLLA

Ovo je izvrsna opcija za duge šetnje. Vrlo poznati model. Izvrsna kvaliteta po pristupačnoj cijeni. Kolica imaju prostranu kolijevku, prostranu pješačku jedinicu, auto sjedalo. Wiejar Nicolla ima izvrsnu upravljivost. Stranice okvira tvrdog postolja su izolirane. Unutarnji završetak - pamuk. Volumetrijska napa, koja se po želji može presavijati. Ručka ima košaru za kupnju metala koja se može podesiti po visini iz trgovine. Model ima velike kotače na napuhavanje, zahvaljujući kojima će moći voziti na bilo kojem terenu. Jedinica za hodanje može se postaviti u bilo kojem smjeru prikladnom za bebu i majku. Komplet uključuje elegantnu marku vrećice Wiejar.

ADAMEX CHAMPION ALU

Višenamjenski model s bogatim setom. Kolijevka je vrlo prostrana, presvlake iznutra izrađene od 100% pamuka. Kolica imaju povećani prozor za bolju ventilaciju i ugrađeni naslon za glavu koji se može podesiti u nekoliko položaja.

nalazi

Sve kolica 3 u 1 razlikuju se po funkcionalnosti. Vi ćete koristiti ovaj transportni sustav dugi niz godina, tako da prilikom odabira, morate obratiti pozornost na najvažnije stvari za vas. Za zimu Wiejar Nicolla je prikladniji, najlakši je Cam Cortina Evolution, Cam Fluido je udoban za dijete, a Adamex Champion Alu je najlakše upravljati.

Rezultat ankete

 • Cam Fluido - 25%
 • Adamex prvak Alu - 26%
 • Cam Cortina Evolution - 23%
 • Wiejar Nicolla - 26%

PREDNOSTI STRAPA 3 U 1

MULTI FUNKCIONALNOST

Pomicanjem ručnog zgloba možete postaviti sjedeći blok za hodanje umjesto bas-a. Nema potrebe kupiti nekoliko kolica ili teški transformator. Ovaj model uspješno kombinira laganu šasiju i nekoliko kompaktnih jedinica.

POGLEDAJUĆI U PUTOVANJU

Kolica s 3 inča idealna je za putovanje kad se pojavi potreba za uklanjanjem djeteta koje spava u automobilskoj stolici iz automobila i stavlja ga na podvozje kako bi se pomaknula dalje.

POMOĆI TRANSPORTU

3 u 1 kolica su dizajnirani posebno za vlasnike automobila. Jednostavno se preklapaju i stavljaju u prtljažnik.

KAKO IZABRATI 3 IN 1 BARREL?

 1. Kolijevka treba biti prostrana, ima tvrdu podlogu, visoku stranu i dobru ventilaciju. Za zimsku opciju, prisutnost izolacije je poželjna.
 2. Unutarnje uređenje mora biti izrađeno od prirodne tkanine i uklonjivo.
 3. Kućica mora tiho promijeniti položaj kako ne bi probudila dijete.
 4. Obratite pažnju na težinu i veličinu kolica tako da ga možete jednostavno premjestiti i staviti je u dizalo, kod kuće iu prtljažniku.

Ako ćete kupiti kolica od 3 in 1, stručnjaci "Daughter-son" preporučuju da se uzme u obzir ne samo dob, nego i u kojim uvjetima proizvod će biti korišten. Razmislite o sezoni, veličini i dostupnosti dizala u svojoj kući, razmislite o tome kako staviti odabrani model u svoj stan.

Pregled 10 najpopularnijih kolica modela 3 u 1

U modernom izboru dječjih kolica jednostavno se izgubiti, pogotovo ako ste mladi neiskusni roditelj koji traži najbolje za svoje prvo dijete. Proizvođači su zbunjujući, nudeći nešto transfermera invalidskih kolica, a zatim analoge 2 u 1, a zatim čak i modeli 3 u 1. Da ne biste izgubili i odabrali upravo ono što trebate, pozornost vas poziva na pregled modela kolica 3 u 1.

Prednosti i nedostaci kolica 3 u 1

Kolica 3 u 1 je okvir s kotačima na kojima možete ugraditi jedinicu za hodanje, kolijevku za novorođenčad i auto sjedalo. Dakle, ova stvar uključuje tri kolica odjednom, što je, naravno, vrlo profitabilno, ekonomično i praktično.

Standardni komplet modela 3 u 1:

 • kolijevka
 • Pješačka blok
 • Auto sjedalo
 • Torba s ručkom
 • puhara
 • Mreža protiv komaraca
 • Rt na kolijevci i šetnju
 • Košara proizvoda

Ponekad proizvođač dodaje mat ili madrac za bebu u kolicima ili pokrivač za noge na setu.

3 u 1 kolica su vrlo prikladna opcija za one koji žele uštedjeti novac. Oni vam omogućuju da steknete tri mjesta odjednom sa popisa potrebnih dječjih stvari i zaboravite na problem prijevoza djeteta barem 1,5 do 2 godine, a možda i za sve 3.

Prednosti kolica 3 u 1:

 1. Lagana težina i manevarski dizajn. Za razliku od poznatih prebacujućih kolica, takvi modeli teže od 10 do 15 kilograma. Oni su manevrirani, lako prolaze kroz blato i snijega. Osim toga, 3 u 1 kolica brzo razumiju. To je posebno pogodno za ljude koji žive u kućama bez dizala. Ako je teško podizati cijelu strukturu na pod, možete ga transportirati u dijelovima.
 2. Štedljivost. Kupnja modela 3 u 1, ne možete razmišljati o kupnji dodatnih kolica i zasebnom skupom automobilskom sjedalu.
 3. Praktičnost. Kada beba raste i pomiče se do hodnika, kolijevka se može koristiti kao mali krevet u kojem beba može, na primjer, spavati na balkonu.
 4. Jednostavnost montaže. Kolica 3 u 1 skupit će čak i žena. Kolijevka se lako uklanja i stavlja na mjesto, ručke su podesive po visini, a zaključavanje kotača aktivira se jednim dodirom nogu.
 5. Prostrani kolijevka i šetnju. Ovo je vrlo važno u hladnoj sezoni, kada beba ide na šetnju omotanu u debelu omotnicu ili kombinezon.

Nedostaci kolica 3 u 1:

 1. Visoko slijetanje. Obično se hodnički blok nalazi prilično visok od tla (zbog toga osigurava se prohodnost teških dijelova ceste) i to ne dopušta bebi da se popne samostalno ili izlazi iz kočije. Osim toga, majka će se morati stalno brinuti, kao da mrvica nije pala, naslonjena na rub.
 2. Velike veličine. Kolica uključuju tri velika dijela i okvir s kotačima. Da biste stavili sve predmete u apartman, morate imati veliku prostoriju za odlaganje ili loggiu. U malom stanu s postavljanjem dječjeg prijevoza ove vrste može imati problema.
 3. Pješačka verzija modela 3 u 1 ima veću težinu od uobičajene "hoda" (naročito "štap"). Putovanje javnim prijevozom s ovim modelom bit će teško, a ponekad i nemoguće.

Ipak, unatoč očitim "nedostatcima", mnogi roditelji više vole modele od 3 do 1. Oni vam omogućuju da slobodno hodate zimi, a također jamčite da mlada majka neće morati vući kolica, zalutao u blatu, na svojim ramenima, Osim toga, prisutnost auto sjedala olakšat će i ugodno putovanje u kliniku, u posjetu vikendici.

10 najboljih kolica 3 u 1

U modernim dječjim trgovinama postoji širok raspon različitih kolica. U linijama gotovo svakog proizvođača postoji nekoliko modela od 3 u 1, što čini izbor mnogo teže. Olakšajte pregled modela 3 invalidskih kolica u 1.

BogusVerso (3 u 1)

Manevrirana kolica Poljska proizvodnja. Jedinica za hodanje i kolijevka mogu se postaviti u dva položaja - okrenuta prema majci iu smjeru kretanja. Na prednjim kotačima postoje brave koji omogućuju postavljanje kotača u udoban položaj. Troškovi invalidskih kolica variraju od 23.000 do 25.000 rubalja.

 • Postojanje rešetke komaraca i kišni ogrtač u setu
 • Mogućnost različitih opcija za postavljanje kolijevke
 • Rotirajući prednji kotači
 • Mnogo različitih opcija boja
 • Ne postoji ručka za kolijevku (ne može se koristiti kao prijenos)

Razlika od analoga: Posebna razlika ove kolica s onih sličnih je da paket sadrži bočicu.

Tutis Zippy (3 u 1)

Velika kolica, namijenjena djeci do tri godine. Paket sadrži standardni set stavki. Prednosti uključuju lakoću: za razliku od analoga, teži oko 13 kilograma - čak i krhke mumije će se nositi s takvom težinom!

Uz to, model ima prilično široki hodnički modul, tako da dijete može stati u njega, odjeveno u gustu, napuhanu jumpsuit. Tkanina za kolijevku je djelomično uklonjena i može se oprati. Ovo je veliki "plus" koji mnogi analozi nedostaju.

No kolica imaju svoje nedostatke. Jedna od njih je da šetalište nema pravokutni naslon sjedala, nije uvijek prikladan. Preostali "profesionalci" i "kontra" navedeni su u nastavku.

 • Visoki križ
 • Udoban dizajn
 • Odvojivi dijelovi
 • Kaciga kolica je dovoljno niska
 • Auto sjedalo može se koristiti kao nositi i kao kolijevka za kretanje bolesti.
 • Loše ublažavanje kotača
 • Neodgovarajući položaj stražnje strane hodnika
 • Odvojite kočnice za svaki kotač
 • Nema kiše za šetnju
 • Mala košaricu za kupnju

Razlika od analoga: Odstranjiva tkanina koja se može prati.

CAM Fluido Orsobello 3 u 1

Vrlo elegantna i nježna kolica! Njezin dizajn - slatki medvjed na braniku i luk na "kapulji" - pogodniji je za djevojku, ali možete kupiti i takvu košaricu za dječaka. Model ima mnogo boja - od osjetljive (bež, mliječno-ružičasto, svjetlo ljubičasto) do tamno (smeđe, crno, plavo). Mehanizam sklopivih invalidskih kolica CAM Fluido 3 u 1 tipičan za ovu vrstu - "knjiga". Kolica su opremljena standardnim setom predmeta.

Kao i analogni BogusVerso, postoji prilika za postavljanje kolijevke na putu i protiv pokreta. Stražnji dio modula za hodanje može potrajati četiri različita položaja.

Osim toga, nezaobilazna prednost je i težina - okvir s kolijevkom teži oko 10 kilograma, s jedinicom za hodanje - oko 7 kilograma.

Unatoč tome, invalidska kolica opremljena su premalim kotačima koji ga čine neometanima. Ovaj model jedva prolazi na "klasične ruske ceste" - snijeg, blato, proljetni zaljev.

 • Mala težina
 • Prekrasan izvorni dizajn
 • Mnoge su stavke bile uključene
 • Široki kolijevka i modul za hodanje
 • Ručka na postolju (može se koristiti kao nosač)
 • Mali promjer kotača
 • Visoka cijena (32 000 - 35 000 rubalja)

Razlika od analoga: izvorni dizajn, koji se ne nalazi u bilo kojem konkurentnom proizvođaču.

Adamex ChampionAlu 3 u 1

Adamex kolica posebno su popularne kod mame i tate. Proizvođač nudi mnoge varijacije invalidskih kolica, uključujući model 3 u 1.

Adamex ChampionAlu - jedan od tih modela. To je manevrirajuća kolica, opremljena prednjim kotačima koji se okreću oko svoje osi, što dopušta kolicima da se presele čak i na teškim cestama. Po želji, kotači se mogu učvrstiti.

Paket AdamexChampionAlu obuhvaća tri modula (kolijevka, šetnju i sjedalo automobila), vrećicu za mamu, mreže protiv komaraca i kišni pokrov, košaru za proizvode, rt na modulu za hodanje.

Okvir je napravljen od posebnog laganog materijala s antikorozivnim premazom, dijelovi tkanine izrađeni su od ekološki prihvatljivog materijala, a unutarnji dio izrađen je od prirodnog pamuka.

Trošak kolica je 20 000 - 25 000 rubalja.

 • manevarska sposobnost
 • Svi sezonski
 • U ventilaciji postoji rupa u poklopcu.
 • Prosječna težina (15 kg)
 • Prirodni materijali
 • Uključeno je sigurnosni pojas u pet točaka
 • Naslon za glavu u kolicima može se podići i podesiti u visini
 • Neugodna košarica za hranu
 • Nemogućnost brzog mijenjanja položaja bloka

Razlika od analoga: Adamex Champion Alu kolica mogu se kupiti u konfiguraciji 3-u-1, ali ako već imate auto sjedalo, ovaj model se može kupiti bez njega - u konfiguraciji 2-u-1.

Inglesina Trilogija 3 u 1

Funkcionalna i udobna kolica s prilično visokom cijenom (oko 35.000 rubalja).

Prednost i istodobno razlika od analognih kolica jest da je Inglesina trilogija lako složiti s jednom rukom - u kolicima se pruža sklopivi "štap". To je posebno pogodno za mame koji sami spuštaju dječji prijevoz na stepenicama visokih zgrada.

Ali Inglesina Trilogy ima nisko slijetanje i nekompatibilnu košaru za kupnju. Kolica mu slabo drže svoj oblik. Tkanina od koje se pojedinosti bassineta i hodnika blokiraju prilično je tanka.

 • Jednostavan za preklapanje ("trska")
 • Ima mnogo mogućnosti boja.
 • Lagana (oko 10-12 kilograma)
 • Na poleđini hodnika može se zauzimati tri pozicije.
 • Auto sjedalo može se koristiti kao prijenos.
 • Uključuje držač za šalicu
 • Neugodna i nekompatibilna košarica
 • Nisko mjesto za hodanje
 • Slaba amortizacija
 • Niska manevarnost
 • Visoka cijena

Razlika od analoga: Prijevoz je lagan u odnosu na slične modele (oko 10 kilograma). To je vrsta dodavanja "trske".

Peg-PeregoBookPlus 3 u 1

Skupo, ali vrlo povoljno i prohodno model od 3 in 1. Omogućuje vam hodanje u snijegu iu proljetnim poplavama - veliki kotači i visoka slijetanja će spasiti kolijevku i jedinicu hodanja od mokrenja, a pokrivač za kišu je koristan u slučaju mokrog snijega ili kiše.

Trošak kolica prilično velika - oko 55 000 rubalja. Ovo je najskuplji model invalidskih kolica prikazanih u ovom pregledu, ali ima puno "prednosti".

 • Visoki križ
 • manevarska sposobnost
 • Dobra šok apsorpcija
 • Zgodna oprema
 • Jednostavno dodavanje
 • U kompletu su sigurnosni pojasevi.
 • Visoka cijena
 • Mali izbor boja

Razlika od analoga: Kočija se isporučuje s posebnim ovjesnim nosačem za igračke. Neki Peg-Perego modeli imaju 3 kotača, a ne 4.

Dada ParadisoGroup (3 u 1)

Moderna kolica dizajnirana su za moderne roditelje koji žive u mahnitom ritmu grada. Kolica imaju vrlo zanimljiv dizajn - ručka i neki dijelovi izrađeni su od visokokvalitetnog bež kožnate kože, što model daje originalni elegantan izgled. Dizajn je napravljen od laganih materijala.

Na šetnji, kolica ne zavijaju, glatko vozi prema naprijed, pokoravajući se pokretima roditelja koji ga okreću.

Cijena Dada ParadisoGroup invalidskih kolica (3 u 1) je u prosjeku 22.000 rubalja do 25.000 rubalja.

 • Upravljivost i jednostavnost korištenja
 • Podešavanje amortizera
 • Sposobnost zaključavanja prednjih i stražnjih kotača
 • Sposobnost zaključavanja ručke u nekoliko položaja
 • Elegantan dizajn
 • Slaba amortizacija
 • Neodgovarajući auto sjedalo
 • Loša kvalitetna torba
 • Teška podešavanja naslona
 • Kolijevka kolijevke slabo je zaštićena od kiše i snijega
 • Nema ventilacijskog prozora

Razlika od analoga: Kaciga je monolitna struktura bez prozorskog prozora za zrak, to nije baš povoljno u toplom vremenu - kapuljača se mora posve spustiti.

Stokke Crusi (3 u 1)

Udoban model manevriranja svjetla norveškog proizvođača. Beba će biti udobna u njenom rođenju. Široka kolijevka vam omogućuje da stavite gustu pokrivač ili vuneni pokrivač u kolica, kao i stavite dolje na svoju bebu. Glatko kretanje kolica omogućit će djetetu mirno spavanje tijekom hodanja.

Modul za hodanje, kolijevka i sjedalo za automobil opremljeni su posebnim ortopedskim umetcima koji djetetu pružaju udoban položaj i čine pravilan položaj.

 • Udoban dizajn
 • Na kućištu postoje otvori za ventilaciju
 • Model je izrađen od materijala koji odbija vodu
 • Dostupni su dijelovi koji se mogu skinuti.
 • Jedinica za hodanje može se koristiti kao stolica.
 • Kolica su opremljena svjetlosnim reflektorima, što je posebno pogodno za hodanje u mraku
 • Visoka cijena (u različitim trgovinama - od 70.000 do 94.000 rubalja)

Razlika od analoga: Moguće je postaviti dodatno sjedalo na kolicima, pretvarajući je u dvostruku napravu za nošenje blizanaca.

TakoJumper

Ovo je prilično praktična kolica koja pružaju maksimalnu udobnost tijekom šetnje i zimi i ljeti. U paketu TakoJumper nalaze se: kolijevka, prostrani pješački blok, auto sjedalo, vrećica za naprtnjače, sigurnosni pojasevi, kape, košara za proizvode.

Kotači na napuhavanje omogućuju vam slobodno kretanje kroz snijeg, pijesak i blato.

 • Bogata oprema
 • Ručka za nošenje
 • Visoka kvaliteta tkanine
 • Mogućnost korištenja do 3 godine
 • Mogućnost rotacije prednjih kotača 360 stupnjeva
 • Dostupnost sigurnosnih pojaseva
 • Velika težina (16 kg)
 • Visoka cijena (oko 30.000 rubalja)
 • Degradirano oblikovanje kotača

Razlika od analoga: nema osobitosti.

BebettoHolland 3 u 1

Poljska kolica s praktičnim dizajnom, namijenjena djeci od rođenja do tri godine. Poput sličnih modela kolica, Bebetto Holland je presavijen "knjigom" i postavljen u bilo koji, čak mali stan.

Kolijevka se lako demontaže, pa se u slučaju onečišćenja može isprati hladnom vodom. Na poklopcu ima prozor za prozračivanje, koji se po želji može otvoriti.

Na hodajućoj jedinici nalaze se sigurnosni pojasevi i odvojivi odbojnik. Željezni korak "hoda" može se činiti neprikladnim, ali uskoro će se i dijete i roditelj prilagoditi, i to neće izazvati zabrinutost.

Auto sjedalo se može koristiti kao prijenos.

Cijena modela iznosi 25 000 - 30 000 rubalja.

 • Glatko trčanje i bez tresti
 • Izmjenjivi detalji kolijevke i modula za hodanje
 • Presvlake od pamučne tkanine
 • Prekrasan dizajn i veliki izbor boja
 • Niska cijena
 • Podesivi nosač i naslon sjedala na modulu za hodanje
 • Mala košaricu za kupnju

Razlika od analoga: Općenito, Be betto Holland kolica slična su sličnim modelima i nema značajnih razlika.

zaključak

Kao što se može vidjeti iz opisa, svi kolica tipa 3 u 1 imaju istu osnovicu i samo se malo razlikuju od drugih. Cjenovna cijena svih modela je drugačija, ali prosječna cijena kreće se od 20 do 30 tisuća rubalja.

Prednosti gotovo svih modela su manevriranje i visoka manevarabilnost. To osigurava udobni kotači koji se okreću za 360 stupnjeva. Ali još uvijek nisu sve kolica jednako ugodno.

Te majke koje će zime ili proljeća hodati s djetetom u parkovima i trgovima, kao i majkama koje žive u predgrađima i nemaju vlastiti prijevoz, bolje je davati prednost prolaznim kolicima poput Adamexa ili TutizZippyja. Ljubitelji originalne izvedbe i lijepog dizajna vole model CAM Fluido, a stanovnici "kamene džungle" bolje su odabrati male lagane modele - na primjer Inglesina Trilogy ili Stokke Crusi.

Jedanaest najboljih dječjih kolica 3 u 1

Potrebno je pristupiti izboru dječjeg kolica s punom odgovornošću jer će vaša beba provesti dosta vremena u ovom nezaobilaznom dječjem priboru. Što bi trebalo biti dobar dječji kolica? Sigurno za dijete, lijepo i lagano, izrađeno od kvalitetnih materijala, funkcionalno i pouzdano, prohodno i pokretljivo. Također, trebalo bi biti prikladno preklopiti i razlikovati glatkoću. Kolica s donjeg popisa, uključena u ocjenu najboljih dječjih kolica, do jednog stupnja ili drugog imaju sve prednosti navedene gore.

Vrhunska ocjena 3 kolica u 1

O pravom izboru kolica za novorođenče možete pročitati u članku. Tamo ćete naći osnovne uvjete za dječje kolica, kao i informacije o postojećim vrstama kolica. Na donjem redoslijedu trenutno ima 11 najboljih 3 u 1 invalidskim kolicima.

1. Mima Xari 3 u 1.

 • Maksimalna dopuštena težina djeteta: 17 kg
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: šasije + kolijevka - 11,2 kg, šasije + sjedalo - 13,4 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 3;
 • Amortizeri: ne;
 • Podešavanje visina koraka: ne;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletna kompletna kolica: kolijevka, pješačka blokada, auto sjedalo, vrh sunčeve zaštite, kišni ogrtač, dvije košare.

Pros: originalan, elegantan, kompaktan, jednostavan za odlaganje, visoki položaj jedinice za hodanje, montiran za manje prostora, vrlo je pogodan za korištenje u ljetnim mjesecima, udobno podešavanje ručke u visini i dužini, kolijevka se može podesiti na različite visine.

Cons: visoka cijena, nije topla (ako ne kupujete dodatni skupi pribor), a ne najbolja opcija za zimu zbog nedostatka amortizera, visina koraka nije podesiva, hladna kapuljača.

2. Concord Wanderer Travel Set Sleeper zraka 3 u 1.

 • Maksimalna dopuštena težina djeteta: 18 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina kola: 13,8 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 10;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da - 7 položaja;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletna kompletna kolica: kolijevka, pješački blok, auto sjedalo, kišni ogrtač, kapu na nogama, suncokret, košara za kupnju.

Pros: podešavanje visine ručica i položaja naslona u različitim položajima, kao i visina naslona za noge, topla, lijepa, lako kontrolirana, dobra oprema, apsorpcija udaraca i kočnica na volanu, široki hodnički blok,

Cons: glomazan, masivan, nema torbi za mamu, nema prozora za emitiranje, cijena.

3. Inglesina Trilogy sustav 3 u 1

 • Maksimalna dopuštena masa djeteta: 15 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: 9,5 kg;
 • Sklopivi mehanizam: trska;
 • Broj položaja naslona sjedala: 3;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletna kolica: kolijevka, pješačka jedinica, auto sjedalo, košarica za kupnju, držač za šalicu, sunčalište, kabanica, kape za noge, torba.

Pros: bogata oprema, povoljno preklopna s jednom rukom, toplom rtu na nogama, veliko napa, udobno sjedalo, visoku poziciju sjedala, uređaj se može jednostavno premjestiti s djetetom.

Cons: previše teška za trsku, malu košaru, oštra, tako da se trese u procesu korištenja, ručka ne može biti postavljena u vodoravnom položaju.

4. Anex Sport 3 u 1

 • Maksimalna dopuštena težina djeteta: 18 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: težina podvozja - 8,65 kg, težina kolijevke - 3,25 kg, težina jedinice za hodanje - 3,65 kg.
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 4;
 • Amortizeri: da, opruge;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletna kolica: kolijevka, pješačka jedinica, auto sjedalo, košarica za kupnju, mreža protiv komaraca, sunčalište, pokrivač kiše, stopalo za noge, torba za mamu.

Pros: moderan, dobar apsorpcija udarca, bogata oprema, jednostavno uklanjanje i ugradnja kolijevke, lako presavijeni.

Cons: teška, uska pješačka jedinica, lako ogrebotina okvira kolica, cijena.

5. Tutis Zippy 3 u 1

 • Maksimalna dopuštena masa djeteta: 15 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina kotača: šasija - 8,9 kg, kolijevka - 4,3 kg; šetalište - 4,9 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 3;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka s mekim oblogom;
 • Kompletna kolica: kolijevka, pješačka jedinica, auto sjedalo, košarica za kupnju, sunčalište, rt za noge, torba.

Pros: relativno jeftin, udoban, manevriran, dobar apsorpcija udarca, propusnost, velika kapuljača, udobna nožna kočnica, udoban zahvat, prostrana košarica za kupnju.

Cons: uski pješački blok, dijete sjedi malo niska, ne baš dobra torba za mamu.

6. Foppapedretti Myo Travel sustav 3 u 1

 • Najveća dopuštena težina djeteta: 13 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina kola: 13 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Natrag: podesivo;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletan komplet kotača: kolijevka, šetalište, auto sjedalo, vrećica, kišni ogrtač, podvozje, rt za šetnju, rt u kolijevci, kišni ogrtač.

Profesori: lako se presavija, uska podvozja lako prelazi u dizalo, udobna ručka, prostrana kolijevka, kolijevka se može koristiti kao kolijevka za bolest pokreta, kolica su opremljena električnim motorom koji olakšava kretanje, kolijevka ili pješačka jedinica mogu se rotirati za 360 stupnjeva.

Cons: cijena, mala košara, kolica ne za off-road.

7. Chicco Trio Activ3 s automobilom za automobile

 • Maksimalna dopuštena masa djeteta: 15 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: 11,5 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 4;
 • Amortizeri: da - opruge;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Paket kolica: kolijevka, šasije, pješačka jedinica, auto sjedalo, kišni ogrtač, organizator, madrac za kolijevku, sustav za montiranje Kit Kat, baza za auto sjedalo.

Pros: velika kapuljača, upravljivost, lagana vožnja, apsorpcija udarca, praktičnost, kočnice i držač prednjih kotača nalaze se na ručki,

Nedostaci: hladno, glomazno, teško, nije dizajnirano za teške mrazove.

8. Rudis Solo 3 u 1.

 • Maksimalna dopuštena masa djeteta: 15 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina kotača: 25,5 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Natrag: s podešavanjem, vodoravnim položajem;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletan komplet kolica: kolijevka, šetalište, auto sjedalo, mreža protiv komaraca, vrh sunca, kabanica, kape na nogama, torba.

Pros: cijena, oprema, dovoljno topla, dobra za zimu, mnogo zanimljivih boja, funkcija ljuljačke.

Cons: teški, a ne najsigurniji auto sjedalo, malo odredbi naslona sjedala kolica.

9. Noordi Arctic Sport 3 u 1.

 • Najveća dopuštena težina djeteta: 13 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: 13,5 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 3;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Paket kolica: kolijevka, pješačka blok, auto sjedalo, kišni poklopac, vrećica za majku, rt na nogama za šetnju, napa, mreža za komarce, košaru za prtljagu, rt na kolijevci, kućište, madrac od kokosovog vlakna.

Pros: vrlo lijepa, svijetla, topla, bogata oprema.

Minusa: u kolijevci nema prigušenja od vjetra u prozoru, cijena je nezgodno podići kolica do ruba zbog malih prednjih kotača.

10. Marimex Armel 3 u 1.

 • Maksimalna dopuštena masa djeteta: 15 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina prijevoza: 15 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 3;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Paket kolica: kolijevka, pješačka jedinica, auto sjedalo, kišni poklopac, vrećica za mama, mreža za komarce, košarica za kupnju.

Pros: jeftina, dobra oprema, postoji deprecijacija, kolijevka je vrlo udobna.

Minuse: šetalište je puhao vjetrom, a ne vrlo dobar auto sjedalo.

11. Adamex Aspena Deluxe 3 u 1.

 • Najveća dopuštena težina djeteta: 13 kg;
 • Sezona: ljeti-zima;
 • Težina kotača: šasija - 10,1 kg; kolijevka - 5,6 kg; šetalište - 5,3 kg;
 • Sklopivi mehanizam: knjiga;
 • Broj položaja naslona sjedala: 4;
 • Amortizeri: da;
 • Podesive stepenice visine: da;
 • Podešavanje visine ručke: da;
 • Sigurnosni pojasevi: pet točaka;
 • Kompletan komplet za prijevoz: kolijevka, šetalište, auto sjedalo, mreža za komarce, dva pokrivača na nogama, kišni ogrtač, vrećicu.

Pros: vrlo toplo - dobro za hladnu zimu, dobru opremu, nisku cijenu, pouzdane kotače.

Cons: teška, velika i glomazna.

Transformatori dječja kolica ocjena 3 u 1: TOP-10 od najpopularnijih modela s auto sjedalima

Danas postoji mnogo različitih vrsta invalidskih kolica, a mladim roditeljima često nije lako odabrati nešto za bebu iz širokog raspona modela. Prodavači beba kolica uzalud nude svoje proizvode, pokušavaju mamiti potencijalne kupce i ponuditi ih pozornosti vagona transformatora, modeli 3 u 1 ili 2 u 1 (preporučujemo da pročitate: ocjena najboljih dječjih kolica 2 u 1). Kako se ne bi izgubili u ovoj varijanti? Nudimo vam ocjenu najboljih kolica za transformatore 3 u 1.

Kolica 3 u 1 - što je to?

Mladi roditelji teško mogu odmah razumjeti zamršenost dječjih proizvoda, pa je smisleno potražiti pomoć stručnjaka.

Kupnja takvog kolica s 3 u 1 transformatoru je povoljna i racionalna rješenja. Sljedeće su stavke uključene u paket od 3 u 1 kombi:

 • auto sjedalo;
 • kolijevka;
 • modul za hodanje;
 • zaštita od kiše;
 • mreža protiv komaraca;
 • vrećica s ručkom;
 • košarica za hranu;
 • rt za šetnju i kolijevku.

Zahvaljujući ovom 3 u 1 kategoriji invalidskih kolica možete lako odabrati.

Transformator 3-u-1 - okvir s izmjenjivim blokovima koji vam omogućuje da upotrijebite točno atribut koji je potreban u ovom trenutku

Popis najboljih kolica 3 u 1

Nije lako odabrati savršenu kolica 3-u-1 kao što se čini na prvi pogled, jer je njihova raznolikost jednostavno nevjerojatna. Gotovo svaki proizvođač dodaje nešto drugačije od reda od 3 u 1 invalidskim kolicima, tvrdeći da je njegova verzija najlakša. Ako ste zainteresirani za koji model za novorođenčad je najpopularniji, tada će ova TOP 3 transformatorska kolica pomoći da odlučite.

Bogus verso

Proizvođač - Poljska. Ovaj dizajn je prilično pokretljiv, a jedinica za hodanje i kolijevka može se postaviti u dva smjera: okrenuta prema strani pokreta ili prema majci. Prednji kotači opremljeni su posebnim bravama koje pomažu pri učvršćivanju kotača u određenom stanju.

 • kolijevka i jedinica za hodanje mogu se montirati u različitim položajima;
 • pokretni prednji kotači omogućuju manevriranje;
 • mreža od komaraca i drugih kukaca koji krvlju krvlju štiti dijete;
 • prisutnost kišnog ogrtača omogućuje vam da s djetetom idete čak i na kiši;
 • Mnoge varijacije boja omogućuju vam da odaberete točno onu boju koja vam se sviđa.
 • kolijevka nema dršku, stoga nije baš prikladna za transport.

Razlika od ostalih modela:

 • Uključeno je i stalak za bocu za bebe.

Tutis zippy

Ova je opcija prikladna za djecu od 0 do 3 godine. Ima standardnu ​​opremu i prilično je lagana (masa je 13 kg).

 • lakoća modela - teži oko 13 kg, što je osobito važno za krhke djevojke;
 • prostrani pješački blok sadrži čak i dijete u volumenu odjeće;
 • proizvod tkanine lako se uklanja i opere.
 • modul za hodanje može biti samo u vodoravnom položaju, što nije uvijek prikladno.

Razlika od ostalih modela:

 • mogućnost uklanjanja tkanine za naknadno pranje.

Cam Fluido Orsobello

Ovo je vrlo lijep model. Na prednjoj strani branika je mali medvjed, a na kapuljaču - dodirujući luk. Naravno, ova je opcija prikladnija za djevojku zbog nježnog dizajna, ali ga možete kupiti i za dječaka jer ima puno boja - bež, ružičastu, svijetlu i tamnu ljubičastu, plavu, crnu i smeđu. Preklopni mehanizam ovog dizajna je "knjiga", koja je tipična za slične modele. Paket modela je standardan.

 • kolijevka i jedinica za hodanje mogu se montirati u različitim položajima - okrenuti prema majci ili u smjeru kretanja;
 • stražnji dio hodnika može se postaviti u četiri različita položaja;
 • lakoća modela - teži oko 10 kg s kolijevkom, a uz modul za hodanje - samo 7 kg.
 • previše mali kotači - od toga model gubi kontrolu i teško prenosi domaće ceste i jesen-proljetni šljunak.

Razlika od ostalih modela:

 • neobičan dizajn - to nećete naći nigdje drugdje.

Adamex ChampionAlu

Kolica 3 u 1 od ovog proizvođača posebno vole mladi roditelji, iako su i drugi modeli tvrtke Adamex danas važni. Kolica 3 u 1 prilično su pokretljiva, budući da njezini prednji kotači imaju sposobnost da se okreću oko svoje osi i mogu biti fiksirani.

 • upravljivost - model uspješno proživljava domaće puteve;
 • paket uključuje auto sjedalo, kolijevku, modul za hodanje, vrećicu, košaru za trgovine, zaštitu od komaraca i kiše, te rt za šetnju;
 • mala težina okvira i njezina antikorozivna obloga;
 • Eco-friendly tkanina i interijer interijera pamuka.
 • košarica za hranu nije vrlo prikladna;
 • to traje neko vrijeme za promjenu položaja modula za hodanje.

Razlika od ostalih modela:

 • Ovaj se model može kupiti i u konfiguraciji od 3 in 1 i bez sjedala za automobil.

Inglesina trilogija

Ova opcija nije jeftina, ali vrlo funkcionalna. Pogledajte za sebe: ima određene prednosti i nedostatke.

 • kolica se lako naboraju čak i samo jednom rukom (sklopivi mehanizam "trska"), što je važno za mlade majke koje žive u visokim zgradama;
 • lagana konstrukcija.
 • model slabo čuva oblik;
 • nisko slijetanje;
 • mala košarica;
 • previše tanka tkanina.

Razlika od ostalih modela:

 • sklopni mehanizam modela je "trska", što je pogodno za stanovnike gornjih etaža.

Peg-PeregoBookPlus

Ova kolica imaju visoku cijenu i rukovanje. Ovo je vjerojatno najskuplja opcija 3 u 1 na ovom popisu. Vrijeme nije strašno za dijete u ovom modelu, jer to je kolica s visokim položajem sjedenja, zbog čega vam neće dopustiti da mokri kolijevka ili modul za hodanje.

 • prolazni model;
 • agilnost;
 • dobra amortizacija;
 • model je opremljen sigurnosnim pojasevima;
 • lako savijati;
 • dobre ocjene.
 • skupo opcija;
 • mali raspon boja.

Razlike od ostalih modela:

 • mogu biti na tri kotača u nekim varijantama;
 • Postoji suspenzija za igračke.

Dada ParadisoGroup

Ovo je vrlo elegantna kolica 3 u 1, koja je idealna za život u metropoli. Stilska odluka modela razlikuje se od izvornosti, budući da su neki njegovi elementi i ručka odrezani dobrom zamjenskom bojom kože bež boje. U proizvodnji kolica koristi lagane materijale.

 • zanimljiv dizajn;
 • lagana konstrukcija;
 • upravljivost - kolica savršeno slušaju pokrete majke;
 • glatka vožnja
 • slaba amortizacija;
 • nema ventilacije, tako da u vrućem vremenu morate potpuno otvoriti kolica;
 • loša torba za mamu;
 • niskokvalitetno auto sjedalo;
 • nezgodna prilagodba leđa;
 • loše vremenske zaštite.

Razlika od ostalih modela:

 • kapuljača kolica je napravljena bez pristupa zraku, što je nezgodno za vruće vrijeme.

Stokke crusi

Izradio je ovaj model u Norveškoj. Razlikuje se udobnošću, malom težinom i velikom upravljivosti. Čak i dijete će se osjećati ugodno u ovom modelu. Kolica imaju prostranu kolijevku, a zahvaljujući tome možete staviti tople pokrivač u nju ili obući bebu u prostranoj odjeći. Također, kolica tipa 3 u 1 karakterizira glatko kretanje, što omogućuje djetetu da mirno spava dok hoda.

 • pogodnost za oba roditelja i djecu;
 • volumen kolijevke;
 • Sva tri glavna elementa skupa - kolijevka, sjedalo za automobil i modul za hodanje opremljeni su posebnim ortopedskim umetcima koji će pomoći djetetu da se osjeća ugodno i da će oblikovati njegov položaj;
 • glatka vožnja
 • visoka cijena proizvoda (u različitim prodajnim mjestima cijena varira od 70 do 94 tisuća rubalja).

Razlika od ostalih modela:

 • mogućnost montiranja drugog sjedala, koja će kolica prebaciti s jednog na dva i bit će savršeno rješenje za blizance.

TakoJumper

Ova je opcija vrlo udobna i ugodna za upotrebu u toplim i hladnim godišnjim dobima. Kit TakoJumper uključuje: kolijevku, prostrani modul za šetnju, auto sjedalo, vrećicu, košaru za kupnju, rt na kolijevci, modul za hodanje i sigurnosni pojasevi. Valja napomenuti da paket ne uključuje samo vrećicu, nego vrećicu-ruksak, koji će biti vrlo prikladan za mumije, jer potpuno oslobađa ruke. Kotači ovog modela su napuhani, što omogućuje visoku propusnost i pomaže uspješno preživljavanju prljavštine i snijega, međutim zbog svoje velike težine možda neće biti pogodna za stanovnike visokih zgrada.

 • model široke opreme;
 • izvrsna kvaliteta tkanine temelja modela;
 • odvojiva ručka za prijevoz kolijevke u pakiranju;
 • vijek trajanja strukture doseže 3 godine;
 • prednji kotači mogu rotirati do 360 stupnjeva;
 • Model je opremljen sigurnosnim pojasevima koji zaključavaju dijete u udobnom položaju.
 • Ovaj dizajn ima vrlo veliku težinu (16 kg), čime je gotovo nemoguće kupiti dizajn za krhke mlade mumije;
 • Dizajn kotača ne potiče samopouzdanje.

Razlika od ostalih modela:

 • Prikazana inačica nema prepoznatljivih značajki od ostalih invalidskih kolica.

BebettoHolland

Proizvođač ovog proizvoda je Poljska. Ova verzija kolica 3 u 1 ima robustan dizajn koji je savršen za bebe od rođenja do 3 godine. Sklopivi mehanizam modela je "knjiga" iu sklopljenom stanju zauzima vrlo malo prostora, što će biti dodatna prednost za mame koji žive u malom stanu. Čak i bolje, ovaj dizajn je pogodan za stanovnike visokih zgrada, tako da je prilično lagana u težini. Dodatni bonus prilikom kupnje ovog modela bit će sklopivi dizajn kolijevke, tako da se, ako je potrebno, može sigurno rastaviti i prati u hladnoj vodi. Također, dizajn ima malu težinu i prozor ventilacije, koji se po potrebi može otvoriti.

 • automobilsko sjedalo može se transportirati ručkom tako da postane dodatni nos;
 • kompaktni model kada je presavijen;
 • sklopivi ležište i mogućnost pranja;
 • ventilacijski prozor.
 • modul za hodanje je opremljen mehanizmom za podešavanje naslona za noge i leđa, ali za promjenu položaja potrebno je mnogo truda.

Razlika od ostalih modela:

 • model je sličan drugim vrstama ove vrste, sklopivi kavez može se smatrati jedinom značajkom.

15 najboljih kolica 3 u 1

Ocjena značajki

Bebe koje su se pojavile na svijetu u potpunosti ovise o uvjetima koje stvaraju odrasle osobe. Ova izjava je posebno pogodna za djecu prve godine života. U ovom dobu dijete treba dugo spavati, oko 12 do 18 sati dnevno. Ali on također treba šetnje i svjež zrak. Bilo je to da zadovolje ove dvije potrebe da su kolica nekad izmislila.

Ako je ranije izbor između takvih vozila imao ograničenja kako u dizajnu tako iu skupu funkcija, sada, zahvaljujući napretku, imamo veliku raznolikost modela od jednostavnih rekreativnih do svih terenskih transformatora. Najsvestraniji se smatra 3 u 1 modularnom sustavu invalidskih kolica, a uključuju i jedinicu za hodanje, odvojivu kolijevku i sjedalo za automobil. Naša ocjena neće vam biti pogrešna u odabiru željenog proizvoda.

Top 7 najpopularnijih proizvođača 3 u 1 invalidskim kolicima dizajniranim za novorođenčad i djecu do 3 godine su kako slijedi:

 1. Verdi (Verdi), Poljska. Prema istraživanju, ovo je najpoznatiji proizvođač invalidskih kolica. Tvrtka je osvojila srca roditelja s ergonomijom, udobnošću i kvalitetnim modelima. Korisnici primjećuju da kolica imaju praktičnu presvlaku, izvrsnu su za sve sezone i savršeno prilagođavaju ruskim cestama.
 2. Peg-Perego (Peg-Perego), Italija. Besprijekoran stil i pouzdanost - ovako stručnjaci i korisnici reagiraju o invalidskim kolicima talijanske marke. Proizvođač se pridržava najviših standarda kvalitete i osjetljiv je na sigurnost novorođenčadi i djece mlađe od 3 godine. Dobra marketinška strategija pomogla je da se konsolidira uspjeh i donese brand na vrhunsku razinu: u poslovnoj konkurenciji, Miss Italija sama je prevozila invalidska kolica duž velikog stuba, koja je 1956. naravno izazvala bijes.
 3. Adamex, Poljska. Kolica ove marke zaljubila se u korisnike jednostavnosti i jednostavnosti korištenja. Stilnost modela je zbog korištenja u proizvodnji eko-kože i lanca na bazi prirodnog lana. Bez obzira na cijenu, svaki model ima kompletan set - kišni kaban, košaru za kupnju, vrećicu za mamu i druge lokalne dodatke.
 4. CAM (CAM), Italija. Jedan od najstarijih proizvođača invalidskih kolica u Europi. Posebnost robne marke je obvezna usklađenost proizvoda s međunarodnim standardima kvalitete, zaštite okoliša i sigurnosti. Unatoč solidnoj reputaciji i dugogodišnjem iskustvu, tvrtka se zalaže za inovaciju i prati modne trendove, nudeći najrelevantnije kolica za novorođenčad i djecu mlađu od 3 godine.
 5. Tutis (Tutis), Litva. Dječja kolica ove marke - jedna od najpopularnijih. Ekskluzivnost tvrtke leži u dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i prodaji invalidskih kolica, uspješnim tehničkim rješenjima i inovativnim dizajnerskim idejama.
 6. Inglesina (Inglesina), Italija. Liviano Tomasi - osnivač tvrtke, u kombinaciji s ljubavlju za djecu i trkaće automobile, otkriva svijet jedan od najboljih na karakteristikama kolica. Trnka ovog proizvođača je skladan savez tradicije i modernosti. U recenzijama korisnici naglašavaju pokretljivost modela, stilski dizajn i vrhunsku kvalitetu.
 7. Riko (Rico), Poljska. Zahvaljujući elegantnom i inovativnom dizajnu, kolica ove marke imaju široku potražnju ne samo u svojoj domovini već iu cijelom svijetu. Visokokvalitetni proizvodi potvrđeni europskim certifikatima. Roditelji to radije preferiraju za tvrtku "off-road", eleganciju, pouzdanost i prilagodljivost lokalnim uvjetima.

Predstavljamo vam ocjenu najboljih invalidskih kolica 3 u 1. U raspodjeli kandidatura uzeti su u obzir slijedeći kriteriji:

 • obilježja invalidskih kolica;
 • omjer cijene i kvalitete;
 • korisničke recenzije;
 • stručni savjet.

Najbolje jeftine kolica 3 u 1: proračun do 25 000 rubalja.

Cijena jeftinih invalidskih kolica 3 u 1 kreće se od 15 do 25 tisuća rubalja. Slažem se, za univerzalni uređaj - nije tako skupo. Istodobno, njihova široka funkcionalnost bit će gotovo ista kao i vrhunska invalidska kolica. Ako ne želite overpay za korištenje skupe materijale, što nije uvijek opravdano, onda je ovaj odabir za vas.

5 Marimex Armel (3 u 1)

Praktična kolica 3 u 1 marki "Marimeks" privlače povoljnu cijenu i zanimljiv izgled. Kupnjom ovog modela postanete vlasnik auto sjedala, kolijevke i blok za šetnju - set za novorođenčad i djecu do 3 godine. Značajno je da se auto sjedalo može postaviti i na kućište - vrlo je prikladno jer kod vožnje automobilom s kasnijim šetnjom nećete morati nositi dodatnu kolijevku u prtljažniku. Dovoljno je preurediti auto sjedalo na kućištu i nastaviti putovanje kroz otvoreni zrak.

 • Leđa je regulirana u tri odredbe.
 • Sigurnosni pojasevi s pet točaka s mekim presvlakama.
 • Podesiva visina stopala za udobnu vožnju prema visini i dobi.
 • Fabric napa, koji lako pere daleko od raznih vrsta onečišćenja.

U recenzijama zabilježite dobru amortizaciju. Kao što kažu kupci, djeca spavaju u kolicima slatkim i udobnim. Kućište savršeno štiti od lošeg vremena, a umetak umetka u njoj pruža izvrsnu ventilaciju. Za svoj novac - dobar model!

4 Alis Berta (3 u 1)

Najbolju cijenu među svim nominiranima ocjenjivača nudi "Alice" kolica. Prije nego što je univerzalni model 3 u 1. Neka vam niska cijena ne uplaši, ova kolica nameću sve stvarne karakteristike, au nekim trenucima i nadilaze konkurente.

 • Nosač automobila je instaliran na kućištu.
 • Upišite "knjigu" - najbrži i najjednostavniji preklop.
 • 4 jednostruka napuhavajuća kotača. Prednji su blokirani, što ima pozitivan učinak na prohodnost snijega, pijeska i blata.
 • Prilagodljivost visine ručke, mogućnost preoblikovanja blokova na lice i dalje od vas, nekoliko kutova leđa, itd.
 • Paket sadrži kišni ogrtač, zaslon insekata, prostranu torbu za šetnju, rt na nogama itd.

Recenzije pozitivno ocjenjuju montažu i pouzdanost kolica. Ovo je pozitivan primjer kako jednokratna kupnja može napraviti život nekoliko godina unaprijed. Model je namijenjen novorođenčadi i djeci mlađoj od 3 godine.

3 Camarelo Carmela (3 u 1)

Treći položaj rejtinga ide na 3-in-1 kolica Camarelo Carmela, prepoznat kao najbolji model za kretanje u zimskim uvjetima. Zbog velikog promjera naplatnih kotača (stražnje - 35 cm), izrađen od gume, invalidska kolica prevladavaju čak i pomicanja. Istodobno, dječja unutrašnjost ne doživljava neugodu zbog tresenja, budući da opruga prigušenja djeluje.

 • Skupljeni dizajn teži 11 kg.
 • Položaj ručke kolica može se prilagoditi rastu roditelja.
 • Mehanizam "folding" svjetla za nekoliko pokreta kompaktno prikuplja proizvod koji će ga staviti u prtljažnik ili u ormar za skladištenje.
 • Stražnji dio hodnika je opremljen s nekoliko razina podešavanja. Maksimalni položaj 180 stupnjeva.
 • Auto sjedalo ima anatomski oblik.

2 Indigo Indigo (S) kolekcija kože (3 u 1)

Kolica 3 u 1 "Indigo" će biti po volji većine roditelja. Kada stilski dizajn nadopunjuje funkcionalno punjenje, zar to nije dobro? Obilježje modela je produženi vez (90 cm).

 • Faux kožna napa.
 • Svjetlije sjedalo za auto sjedalo u usporedbi s drugim modelima.
 • Kotači na napuhavanje, koji pružaju dobar križ na raznim cestama.
 • Podesivi nasloni za noge, nasloni za glavu, ručicu - kako bi se udobno svima, djeci i roditeljima.

U recenzijama pišu da se auto sjedalo može ugraditi na kućište, čime se štedi prostor u prtljažniku prilikom putovanja. Plus produženi krevet - jamstvo udobnog spavanja na svježem zraku i novorođenčeta i starijih djeteta.

Glavne karakteristike koje biste trebali pogledati prilikom odabira univerzalnog kolica (3 u 1):

 • Težina kolica sastavljena. Najlakši modeli se smatraju do 12 kg, srednje do 15 kg, ostali pripadaju teškim. Ovaj kriterij može biti kritičan. Previše teška konstrukcija neće se podizati za mamu. Ne zaboravite to zbog težine uređaja i težine djeteta, koje će biti iznutra.
 • Težina kolijevke. Imajte na umu da nosite kolijevku s djetetom trebate ruke. Što je niža, to bolje. Najbolja opcija su koljevi od 2 do 4 kg.
 • Promjer kotača. Iz ovog parametra ovisi brzina, glatkoća i lakoća kretanja u određenom području. Promjer do 15 cm pogodan je za hodanje invalidskih kolica invalidskih kolica. Kotači od 25 do 30 cm idealni su za modele dizajnirane za kretanje u proljeće, jesen i zimu.
 • Materijal kotača Plastični su dizajnirani za hodanje na glatkom asfaltu i čvrsti i gumeni gumeni napuhani nosači s bilo kojom off-roadom.
 • Podešavanje nagiba naslona sjedala. U modelima za hodanje (štapovi) obično postoji jedan položaj - sjedeći. Za univerzalne invalidske kolica, tipičan je izbor 3 - 4 položaja.
 • Sustav amortizacije. Vrijedno je odabrati sustave opruge. Oni su pouzdani i izdržljivi.

1 Verdi Pepe Eco Plus (3 u 1)

Nosač za bebe 3 u 1 Pepe Eco Plus poljskog proizvođača Verdi jedan je od najboljih događaja posljednjih godina. Model je opremljen mehanizmom prigušivača s 3 razine krutosti. Ovisno o situaciji, roditelji mogu odabrati bilo koju od njih, pružajući tako dijete maksimalnu udobnost bez nepotrebnog trese.

 • Prirodni materijali koji se koriste u izradi trim strollera pružaju priliku da ne brinu o zdravlju bebe. Madrac kolijevke ima punjenje sto posto bambusa, što osigurava potrebnu krutost za pravilan razvoj kosti djeteta.
 • Aluminijski okvir ne dodava nepotrebnu težinu na proizvod (14 kg montiran). Zahvaljujući lakoći i mehanizmu "knjiga", okvir se preklapaju / razvijaju jednim dodirom.
 • Gumjeni kotači na napuhavanje, promjera 30 cm, omogućuju vožnju čak i kroz pražnjenje snijega, bez ometanja ostatka bebe.
 • Šetnja stolica Verdi ima četiri razine prilagodbe leđa.

Najbolje kolica 3 u 1 srednjoj klasi: proračun do 40.000 rubalja.

Zlatna sredina - modeli 3 u 1 iz ove kategorije. Oni su napredniji od proračunskih invalidskih kolica, no ipak se mogu pohvaliti odgovarajućom cijenom, koju većina kupaca može priuštiti.

5 Tutis Zippy Orbit (3 u 1)

Pravi hit prodaja je univerzalna kolica iz Tutisa za novorođenčad i djecu do 3 godine. To je kompaktan i relativno lagan model 3 u 1. Na primjer, težina podvozja iznosi 8,9 kg, sjedalice automobila, koja se usput mogu montirati na njih - 2,85 kg, kolijevku - 4,3 kg, i jedinicu za hodanje - 4, 8 kg

 • Potpuno opremljeni - kišni ogrtač, ekran kukaca, stopalo nogu, sunčana sjena, torba, košara za kupnju.
 • Podesivi elementi dizajna - leđa, podnožja, ručka.
 • Mogućnost preurediti šetnju u smjeru ili protiv pokreta.
 • Proljeće amortizacija.
 • Prostrana torba i košarica.

Recenzije korisnika pune su pozitivnih. "Izvrsni križ, gdje jednostavno nismo vozili u bilo kojem vremenu!" - piše jedan od korisnika. Podupiru drugi komentatori, dodajući kako je kolica lako upravljiva i poznata je po manevriranosti. Prema riječima stručnjaka, ovaj model je najbolja kombinacija troškova, funkcionalnosti i kvalitete.

4 Noordi Polaris Udobnost (3 u 1)

Među najboljim kola za novorođenčad i djecu do 3 godine staro je i vjetrovito kolica Nurdi. Vozačke karakteristike modela 3 u 1 - na visini: izdržljiv i istodobno lagani okvir, manevrvnost, kotači se ne okreću i ne oslobađaju ništa na osovini.

 • Prostrana i duboka kolijevka u kojoj dijete osjeća udobno i ugodno.
 • Nosač automobila s anatomskim jastukom.
 • Sposobnost sklapanja kolica bez uklanjanja blokova.
 • Odbojnik je lako odmaknuti s obje strane.
 • Kvalitetni građevinski elementi i pribor.

U pregledima korisnici žele ponavljati da je kolica završena. Ovaj model može se kratko opisati - ništa suvišno. Čak i ako nema novih značajki i super opcija, to je ono što vam treba u smislu dječjeg prijevoza. "Jednom sam ga kupio i prekrižem putovanja i šetnju s popisa potencijalnih problema", kažu kupci.

3 Adamex Barletta Ecco (3 u 1)

Na trećem retku ocjene je model kolica 3 u 1 Barletta Ecco Adamex (Adamex). Ovaj se uređaj razlikuje od svojih analoga prisutnošću dodatnog sigurnosnog sustava. Na stranicama okvira su posebna blistava crvena ili plava svjetla. Proizvođači su sigurni da će njihovo uključivanje u mračno doba dana pomoći smanjiti rizik od nesreća prilikom prelaska ceste.

 • Kolica imaju najmanju težinu među onima predstavljenima u kategoriji - 10, 5 kg u sklopljenom obliku. Njegov super lagani okvir teži samo 5 kg. Glavni materijal u proizvodnji aluminija služio.
 • Kotači od gume, napuhani. Imaju drugačiji promjer. Dva prednja lebdeća, opremljena ručicom kočnice. To olakšava pričvršćivanje strukture u željeni položaj.
 • Leđa može biti instalirana na jednoj od četiri mjesta: sjedi, polu-sjedi, pola leži, leži.

2 Expander Mondo Ecco (3 u 1)

Nosač 3 u 1 branda Expander uključen je u popis najzahtjevnijih. Na prvi pogled korisnici primijetiti velike kotače, bogatu opremu i materijale koji se lako čiste (umjetna odjeća i plastika).

 • Atraktivan dizajn.
 • Dobar križ čak iu snijegu.
 • Topla i prostrana kolijevka.
 • Auto sjedalo s adapterima za ugradnju na kućište.

Recenzije potvrđuju upravljivost proizvođača i jednostavnost upravljanja. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, kolica ulaze u skučeni lift bez ikakvih problema. Svi blokovi karakteriziraju visoka mjesta za sjedenje - nema potrebe da se opet zavoja. Koš za stvari je prostran i, što je važno, zatvoreno. Veliki umetak s umetcima u poklopcu pružit će zračni pristup djetetu u toplini ljeta. Ukratko, izvrsna opcija za novorođenčad i djecu do 3 godine za novac!

1 Riko Bruno (Brano) Ecco (3 u 1)

Model "Rico" - predstavnik kolica s najboljom apsorpcijom udaraca. Proizvođač je opremio model s dodatnim amortizerima okvira, tako da dječji san neće biti poremećen ni na "mrtvoj cesti". Još jedna zanimljiva nijansa je prisutnost držača šalice među ostalim priborom (kišni ogrtač, mreža, vrećica itd.) - kao što je spomenuto u recenzijama, a prikladno je postaviti bocu za bebe i šalicu kave za mamu.

 • Kaput od umjetne kože, jednostavan za čišćenje.
 • Visoko kvalitetna montaža - dizajn nije slab, možete osjetiti pouzdanost i izdržljivost svih blokova i elemenata.
 • Model se ne škripi za vrijeme rada, ne krije se, nema zastoja.
 • Jednostavnost kontrole - doslovno s jednom rukom, izvrsna manevarabilnost.

Mnogi mame pojasniti da je napa je zatvorena do dna. Kolijevka je duboka i prostrana, čime se izbjegava mrzovoljno brbljanje prolaznika. Velika mrežasta prozor skriva bebu od sunca, pružajući pristup zraku. Većina elemenata modela 3 u 1 za novorođenčad i djecu do 3 godine starosti reguliraju se prema preferencijama i dobi djeteta - leđnom kutu, ručkom, smjeru kretanja, koraku.

Najbolje kolica 3 u 1 premium klasi: proračun od 40.000 rubalja.

U invalidskim kolicima 3 u 1 premium sve je u redu, osim za cijenu. Luksuzni modeli pokazuju najvišu kvalitetu gradnje, skup materijala, glatku vožnju, kompletni set. Ovi vagoni su lagani i kompaktni, svi tereni i ergonomski.

5 Vikalex Grata (3 u 1)

Zatvaranje kolica kategorije ocjena 3 u 1 Vikalex Grata. Prema proizvođačima, ovaj model ima bolju izvedbu. Materijali iz kojih je napravljen uređaj, imaju sve potrebne potvrde o okolišu i otpornosti na brzo habanje.

 • Težina kolica kada je montirana je 12 kg.
 • Četiri kotači na napuhavanje izrađeni su od gume visoke kvalitete. Njihov promjer omogućuje vam da ne koristite kolica samo ljeti na ravnoj cesti, ali i zimi.
 • Opruge jastuka zaštićene su pojedinačnim kapicama od plastike. To im omogućuje da dugoročno održavaju originalnu izvedbu.
 • Kolijevka ima posebne trkače i može se koristiti kao kolijevka.

4 Anex Sport (3 u 1)

Ako tražite kolica koja su značajna za njegovu posebno glatku vožnju i manevriranje, obratite pozornost na 3 u 1 Anex Sport modelu. Ovaj modularni uređaj izrađen je najsuvremenijom tehnologijom. Sadrži poboljšani sustav ublažavanja: četiri opruge pružaju vrlo učinkovito ublažavanje udaraca i udaraca čak i kada se kreće na neravnoj površini.

 • Težina u sastavljenom obliku - 12, 3 kg.
 • Sustav One Click Move omogućuje instaliranje blokova samo jednim dodirom.
 • Završna unutarnja tkanina je impregnirana srebrnim ionima. Ovo sprječava nastajanje bakterija.
 • Zaštitni sustav X-Lock osigurava sigurnost bebe, sprječavajući slučajno preklapanje okvira.
 • Napuhani kotači različitih promjera izrađeni su od izdržljive gume. Prednji - rotirajte 360 ​​stupnjeva, što je prikladno za okretaje. Sposobnost počinjenja pomaže pri vožnji ravno.

3 CAM Dinamico gore vrh (3 u 1)

Univerzalni brand 3 u 1 KAM je izbor onih koji žele biti sigurni u kvalitetu i ergonomiju kolica. Taj se model uspoređuje s konkurentima. Na primjer, proizvođač je osigurao traku za nošenje remena, što pojednostavljuje njegovo transportiranje.

 • 3 nagnuta kuta naslona ležišta, uključujući i potpuno horizontalnu poziciju, kao i 4 opcije naginjanja u hodniku.
 • Sustav sinkroniziranog kočenja nogom.
 • Auto sjedalo za novorođenčad s zaštitom od bočnog udara.
 • Ručka je izrađena od prave kože.

Ovaj model je jedan od najlakših. Kada se sklapaju, kolica (šasije + kolijevka) teže 12,4 kg, a kombinacija šasije + šetnju - 10,3 kg. Korisnici ostavljaju pozitivne preglede, ukazujući među prednosti odvojive poklopac s mogućnošću ljetnog moda, napa s mrežicom protiv komaraca, mekim prednjim i stražnjim apsorberima.

2 Peg-Perego knjiga Cross Modularni sustav (3 u 1)

Kolica "Peg-Perego" - talijanski klasici. Ovaj model od 3 in 1 je jedan od najboljih u kategoriji s tri kotača. Upravljivost osigurava stabilan podvozje i prednji kotač koji se zakreće izravno s okvira kolica kako bi lakše i udobno prolazilo nejednakih dijelova ceste.

 • Regulator kočenja postavljen je na ručicu kolica - ergonomski i pouzdani.
 • Stražnja strana "hoda" se spušta do potpuno horizontalnog položaja.
 • Kako bi se zaštitili od kiše i vjetra, oblikovani su vodootporni nosač stopala i kapuljača, koji se spuštaju sve do odbojnika.
 • Nosač djeteta i kolijevka, pored izravnih funkcija, također su prikladni kao nošenje djeteta.
 • Kompaktna šasija, presavijena u "ravnoj knjizi", zauzimaju minimalni prostor kod kuće iu prtljažniku.

U pregledima primjećuju da kolijevka za novorođenčad nadopunjuje posebnim skljevima za bolest kretanja, a zahvaljujući preklopnim nogama može se potpuno zamijeniti krevet, na primjer, na zabavi i na odmoru. Kako ne bi ometao san djeteta, proizvođač je napravio regulator naslona izvana. Veliki plus je da se uklonjivi vanjski pokrivači i presvlake lako brišu.

1 Inglesina trilogija (3 u 1)

Nezavisna omiljena ocjena je najlakši model 3 in 1 kolica Inglesina Trilogy. Njezina težina u sklopljenom obliku je samo 9, 5 kg. Isto tako, uređaj ima zamišljena tehnička rješenja koja roditeljima pomažu bez većih poteškoća da daju dulje šetnje djetetom.

 • Mehanizam dodavanja kolica "štapa" omogućuje brzo i jednostavno pretvaranje proizvoda u kompaktan dizajn koji se uklapa u prtljažnik automobila.
 • Kotači su izrađeni od trajne plastike. Promjer stražnjeg 20 cm, prednji - 17, 5. Postoji kočioni sustav.
 • Kontrole za blokiranje okretnog mehanizma kotača nalaze se pri ruci.
 • Stražnja stolica ima četiri položaja. Dijete može sjesti ili spavati dok je na ulici.
 • Kolijevka je opremljena posebnim slojem za novorođenčad. Omogućuje vam da zaštitite glavu bebe od udarca sa strane.