Mi stvaramo udobnost u vrtiću: džepovi na krevetu za novorođenčad s vlastitim rukama

Zdravlje

Kako ispravno organizirati prostor u vrtiću, tako da je sve što trebate brinuti za bebu pri ruci? Postoji koristan uređaj - tekstilni organizator s puno džepova, koji se montira na krevet ili stol za presvlačenje.

Udobna dječja soba za bebu je jednostavna i funkcionalna detalja. Jednostavni organizator u krevetiću može postati sastavni dio sobe i pomoći roditeljima zadržati djetetove stvari u savršenom redu i uvijek na svom mjestu.

Zašto trebamo džepove na dječjem krevetu?

Kako pravilno urediti prostor u vrtiću, tako da su sve potrebne stvari za njegu novorođenčadi bile pri ruci?

Ovdje dolazi u pomoć korisnog organizatora tekstila, koji uključuje mnoge džepove. Postavlja se izravno na krevet ili na stol za mijenjanje djeteta.

Organizator se može koristiti za bilo što, na primjer, staviti u nju:

 • rezervni dummy;
 • kapi iz grčeva u trbuhu ili mokrih maramica;
 • bocu s mješavinom ili vodom, tako da ga ne traži usred noći kada beba želi piti.

A ako zamislite da vaša majka treba ići na posao, a novorođenčad će biti tata ili baka, koja ne zna gdje majka čuva pelene, salvete, praške, kreme ili šuškanje. U ovom slučaju, korisnost organizatora je neupitna!

Kada dijete odrasta, moći će samostalno dobiti igračke iz džepova organizatora i ukloniti ih natrag. Ova igra će biti ugodna za dijete i pomoći će razviti prvu vještinu uspostavljanja reda.

Potrebno je izabrati pravog organizatora, koji mora nužno biti od prirodnih materijala i od visokokvalitetnog pamuka. Poželjno je da je osnova organizatora prošarana poliesterskim jastučićem, ali je također moguće s drugim kompaktorom. To će mu omogućiti da se ne deformira, a ne odmaka.

Nosači moraju biti šivati ​​na vrhu i na dnu. Sigurno fiksiraju proizvod na krevet. Veličine, broj džepova može se odabrati po želji. I bolje je da džepovi imaju različite veličine - mala i plitka, velika i široka.

Također, organizator bi se trebao skladno uklopiti u stilu, boje u unutrašnjost dječje sobe, tako da stvar ne samo da služi već duže vrijeme, nego i zadovoljna očima.

Koje vrste postoje?

Čak i takav jednostavan element organizatora može biti nekoliko vrsta:

Najpopularnija strana je stekla, jer je montirana na stranu strane, često izvana. Širina ovog elementa je 60 cm, a duljina može biti drugačija, sve ovisi o proizvođaču i po želji roditelja, ako je organizator zavaren samostalno.

Frontal je također prikladan, jer velik broj džepova i pretinaca zamjenjuje posebni dječji namještaj i skladišni prostor.

Džepovi su također podijeljeni u vrste:

 • ravan;
 • krutinu;
 • odvojeno;
 • volumen;
 • sa slikama;
 • s primjenom;
 • s vezom.

Često se mame šćuću organizatoru na krevet sami, tako da je njegova funkcionalnost potpuno u skladu s očekivanjima.

Kako napraviti džepove za stvari s vlastitim rukama?

Izrada vlastitog organizatora je jednostavna. Korak po korak upute će poslati u pravom smjeru.

inventar

Prije početka rada trebali biste pripremiti:

 • željezna tkanina, po izboru, traka ili koso cijevi za omatanje;
 • punilo;
 • škare;
 • igle;
 • navoja;
 • iglama;
 • kreda, nestanak markera ili olovke;
 • stare tapete ili novine.

materijali

Odabir potrebnog modela moguće je brojati veličine buduće ploče. Standardna veličina dječjeg kreveta je 120 cm x 60 cm. Ako se odlučite šivati ​​prednji organizator, duljina će biti 120 cm, ali je manje moguće. Ako je strana, onda obično ostavlja 60 cm.

Zatim morate odrediti visinu proizvoda.

Struktura tkanine je vrlo važna. Najbolja je mogućnost napraviti izbor u korist prirodne tkanine, na primjer, od pamuka. Ovaj materijal je jednostavan za održavanje i otporan na trajno pranje. Često se boja organizatora usklađuje s posteljinom koja se nalazi u krevetiću. A možete odabrati suprotnu, kontrastnu boju koja se uklapa u dizajn dječjeg vrtića.

Također unutar panela treba umetnuti punilo koje neće dopustiti da se proizvod deformira. Ako je ušiven veliki organizator na prednjoj strani, onda je bolje koristiti okvir. To je, uzmite štap ili grančicu i umetnite u ploče na vrhu cijele širine. Također možete koristiti dostupnu opciju - kupiti zrno za prozorsko staklo, koje se prodaje u bilo kojoj trgovini hardvera.

Kao punilo za organizatore, možete koristiti tanku pjenaste gume, sintetički zimzeler, koji se mora nalaziti oko cijelog opsega proizvoda.

Napravite obrazac

Prije šivanja, važno je shematski identificirati sve komponente organizatora na papiru, odnosno izraditi skicu buduće ploče, oblikovati i obavljati druge pripremne radove.

Redoslijed izrade uzoraka je sljedeći:

 1. Nacrtajte skicu.
 2. Izračunajte veličinu svakog džepa.
 3. Izrada uzoraka:
  • Osnova - 2 kom. vanjski i natrag.
  • Punilo je odrezano na veličinu proizvoda.
  • Džepovi: najprije morate odrediti njihovu vrstu, tj. Biti čvrsti ili podijeljeni. Za džepove bolje uzeti dvostruku tkaninu.

Formula za izračunavanje potrebne količine tkanine za jedan red džepova:

 • Širina = širina baze + 4 x dubina po broju džepova.
 • Visina = 2 visine gotovih džepova + 2 cm za zalihe.

Korak po korak

U odvojeno ćemo obratiti pažnju na obradu rubova svih elemenata:

 1. Džepovi oko perimetra trebaju prekriti traku ili koso cijevi. Možete prebaciti zastoj, savijati rub i rub.
 2. Sad šaljemo bazu. Povezujemo dva dijela tkanine, uvijamo šavove prema unutra i između njih stavljamo sintetički zimski zvučnik ili gumu od pjene.
 3. Mi povezujemo s dječjim krevetom. Možete ih šivati ​​vlastitim rukama ili možete koristiti posebne pamučne užad.

Povezivanje svih elemenata prvo upotrebljavamo igle da bismo vidjeli budući proizvod:

 1. Džepove pričvrstimo na bazu i popravimo ih s iglama.

Ako je potrebno, prilagodite izgled prije šivanja. Nadalje, ručno smo šivati, ali moguće i na šivaćem stroju.

 • Navodimo gdje će se čipke nalaziti na proizvodu. Spojimo i šivamo.
 • Kada je organizator spreman, svakako ga glačajte željezo.

  Nudimo vam gledanje videozapisa o tome kako organizator na krevetu staviti na bebu vlastitim rukama:

  Na kojem mjestu je bolje pričvrstiti?

  Bolje je kada se organizator nalazi na vanjskoj strani kreveta, na strani, što je prikladnije za majku, ne ometa dobivanje mrvica iz kreveta i ne ometa ga.

  Trebam li oprati?

  Svakako vrijedi, jer je zagađen čak i češće od drugih objekata. Zbog činjenice da često dolaze u potragu za neophodnim stvarima.

  zaključak

  S takvim džepovima organizatori na krevetu više neće činiti planinu korisnih stvari. Oni će uvijek biti na svom mjestu u savršenom redu. Također, vi više ne morate gledati oko kuće za rezervnu bradavicu ili vrhnje, jer će sve biti uredno na jednom mjestu, u ruci.

  Master klasa, kako šivati ​​organizatora na krevetu

  Komfor dječje sobe za roditelje skriven je u jednostavnim, ali funkcionalnim sitnicama. Te male stvari mogu nositi u sebi i ukrasne funkcije. Jednostavni organizator za krevetić također može biti sastavni element u vrtiću i pomoći roditeljima zadržati djetetove stvari redom i na njihovim mjestima.

  U klasičnim setovima dječje odjeće, koji uključuju osnovne posteljine (plahte, pokrivač, jastučnica, zaštitne strane, krović), često možete pronaći džepove na krevetu. Često u potpunosti zadovoljavaju potrebe roditelja u održavanju dječjih sitnica, no za mnoge su potpuno beskorisni. U potonjem slučaju, najbolje je sami šivati ​​takav pribor, što jasno ukazuje na sve veličine i broj džepova.

  1. Odredite vlasnički pregled

  Čak i takav element kao organizator ima nekoliko tipova - prednji i strani. Najčešće korištena strana, koja je postavljena na stranu izvana.

  Takav element ima širinu od oko 60 cm, a duljina može varirati ovisno o proizvođaču ili prema željama roditelja, ako je samostalno ušiven.

  Prednji dio je prikladan s velikim brojem džepova i odjeljaka, što je vrlo pogodno ako nema posebnog dječjeg namještaja i skladišnih prostora.

  Obično morate sagraditi organizatora na krevetu s vlastitim rukama, tako da u potpunosti zadovolji očekivanja, osobito ako je i sam dječji krevet samostalno izrađen.

  Takva ploča pričvršćena je na krevetić uz pomoć užeta (žice za tkaninu). Može se ukloniti u bilo kojem trenutku i, ako je potrebno, oprati.

  Korak po korak

  Nije teško. Preporuke korak po korak će usmjeriti u pravom smjeru.

  Korak 1. Veličine

  Nakon definiranja modela, možete definirati dimenzije buduće ploče. Standardna veličina krevetića je 120 cm x 60 cm, duljina prednjeg organizatora može biti čak 120 cm ili manje. Strana obično ostaje 60 cm.

  Tada određujemo visinu elementa. Za potpuni zatvaranje stijenke kreveta odabire se visina od 60 cm. Ako nema previše sitnih stvari, možete ga učiniti kraćim - 40 cm

  Korak 2. Odaberite tkaninu

  Znajući veličinu organizatora, možete odabrati pravu količinu tkanine. Struktura je također od velike važnosti. Najbolje je rješenje odabrati prirodnu tkaninu (pamuk). Lako je održavati, otporno na česte pranje. Boja se podudara s posteljinom koja je već prisutna u krevetiću. Možete odabrati kontrastnu boju za unutarnji dizajn dječjeg vrtića. Posebno lijepa će izgledati skup organizatora i zaštitnih odbojnika, koji se mogu samostalno prišiti.

  Korak 3. Punjenje

  Unutar ploče treba biti punilo koje će zadržati oblik proizvoda. Prilikom odabira velikog prednjeg organizatora, bolje je nabaviti okvir (sa štapom ili grančicom preko cijele širine ploče na vrhu, improviziranom verzijom - beadings za prozorsko staklo, koje se mogu naći na bilo kojem tržištu).

  Kao punilo možete odabrati tanku pjenu ili sintetički zimski bojler. Mora se nalaziti oko perimetra ploče.

  Korak 4. Mjesto džepa

  Dječje stvari (rezervne majke, škare, usisavač, omiljeni zubac ili mamac) trebaju biti postavljeni u gornji red. Veće predmete (pogotovo ako se ne mijenja stol) - brisači, prašci, krema ispod pelene, jednokratne pelene i druge potrepštine mogu se postaviti u donje džepove.

  Džepovi mogu biti zasebni i odvojeni čvrsti.

  Prije šivanja, bolje je shematski označiti sve elemente na papiru. Da biste započeli, morate pripremiti:

  • tkanina (za izgled i unutarnji zid), po želji - traku za oblaganje;
  • punilo;
  • škare;
  • igle;
  • navoja;
  • igla.

  Korak 5. Šivamo

  Korak 1. Izradite skicu budućeg organizatora, uzorak i drugi pripremni rad. Algoritam ove faze je sljedeći:

  1. Nacrtajte skicu.
  2. Izračunajte dimenzije svakog džepa.
  3. Napravite obrasce:
  • baza - 2 uzorka (vanjski i unutarnji dio);
  • punilo (po veličini panela);
  • džepovi: odaberite vrstu - čvrste ili podijeljene (bolje je koristiti dvostruku tkaninu).

  Stvaranje uzoraka, ne zaboravite na dopuštene šavove.

  Faza 2. Posebna se pozornost posvećuje obradi rubova svih elemenata.

  1. Džepovi oko perimetra obloženi su pletenicom (druga opcija je obrada overlocka, savijanje rubova i ruba).
  2. Šivamo bazu. Da biste to učinili, trebate spojiti dva komada tkanine, okrenite šavove prema unutra, stavite sintetički zimski zvučnik ili pjenaste gume između njih.
  3. Pripremamo veze za krevet. Možete ih sami šivati ​​ili upotrijebiti užad od pamučne tkanine.

  Faza 3. Povezivanje svih elemenata, prvo upotrijebite igle da biste vidjeli cijelu sliku budućeg proizvoda.

  1. Pričvrstite džepove na podnožje, pričvrstite pomoću igle. Ako je potrebno, prilagodite raspored prije nego što se zaglavi. Zatim trebate bljeskati ručno ili na šivaćem stroju.
  2. Označite čipke na vrhu proizvoda. Šivati.

  Kada je proizvod spreman, nemojte zaboraviti da ga kapnite željezo.

  Video tutoriali o tome kako izraditi vlastiti organizator:

  Inspirirajte nas - dijelite materijal s prijateljima na društvenim mrežama:

  Organizator za dječji krevetić

  Pronađeno 242 radnih mjesta za vaš zahtjev

  Organizator za krevetić: kako odabrati i kupiti

  Fair Masters je hipermarket koji ujedinjuje mnoge ručno izrađene trgovine raznih prodavača iz cijelog svijeta.

  Kupci i obrtnici izravno surađuju bez plaćanja dodatnih marža i provizije posrednika. Sami majstori postavljaju cijene radova i uvjete isporuke i plaćanja, oni sami pošalju kupcu kupcu. Imajte na umu da se u svakoj trgovini na Sajmu majstora mogu koristiti različite metode plaćanja i isporuke - odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. O svim fazama raspravljate i kupite izravno od prodavatelja, što znači da ne morate komunicirati s trećim stranama - brzo ćete u potpunosti znati sve najvažnije stvari i prvo kupiti proizvod.

  Izaberite ono što vam se sviđa? Navedite sve detalje gospodara tako što ćete ga kontaktirati putem "Poruke" - raspravite o svim nijansama u osobnom razgovoru i po potrebi ispravite.

  A naš opsežni i detaljni katalog omogućit će vam da vrlo brzo odaberete ono što vam je potrebno - filtri za cijenu, boju, ključne riječi i materijale koje koriste majstori dolaze do spašavanja. Fotografije autora, detaljan opis, veličina i detaljne recenzije klijenata čine cjelovitu sliku - dobit ćete jasnu predodžbu o tome što ćete kupiti.

  Ako ste pronašli ono što vam je potrebno, ali želite malo promijeniti izgled ovog djela, dodati ili ukloniti neke pojedinosti, povećati ili smanjiti veličinu proizvoda, promijeniti boju, imate mogućnost naručiti želju izravno od majstora. Imati lijep shopping!

  Učiteljska klasa
  Organizator za krevetić / džepove za male predmete

  Pojavom djeteta u kući postoji mnogo različitih stvari koje se trebaju brinuti za njega (to su različite dječje kreme, prašci, salvete, bradavice i još mnogo toga) koje treba negdje presavijati. To može pomoći organizatoru za male stvari s puno džepova. Pričvršćen je na krevetić s kravate ili vrpcama, što je vrlo povoljno jer je sve pri ruci i lako možete dobiti potrebnu stvar u pravom trenutku.

  Za šivanje takvih džepova trebamo: tkanina za dvije strane (imam 2 boje, ali može biti), gusta tkanina ili tanki sintetički zimski zidni sloj za brtvljenje baze (imam debelu bijelu tkaninu), 3m čipku, mjernu traku, škare, niti, igle.

  Izrezali smo 3 kvadrata iz tkanine za bazu, veličina ovisi o vašim željama i želji (imam 60x60 cm).

  Zatim, za gornje džepove izrezati 2 trake tkanine dulje od širine baze za 10 cm (imam 70x22 cm), za donje džepove - 2 trake dulje od širine baze za 6 cm (imam 66x23 cm).

  Pažljivo istaknite rubove budućih džepova. Da bih to učinio, odrežio sam trake bijelog platna široke 4 cm i šivala ih po rubu, savijajući rubove prema unutra s obje strane. Možete šivati ​​završni oblique beyku.

  Sada uzmemo trg tkanine za prednju stranu organizatora i trg za zbijanje i označimo mjesta za džepove.

  Mjerenje željenog razmaka za džepove, šivati ​​trake na trgu (na vrhu i između džepova imam udaljenost od 7 cm). Podijelimo trake u traženi broj džepova i bodimo ih na pravim mjestima, čineći sklopove dolje (čime džepovi postaju voluminozni).

  Ako također šavate organizatorom čipkom, tada u ovom trenutku šćućemo čipku uz rub, sastavljajući sklopove (kao što je prikazano na slici).

  Sada stavite posljednji kvadrat tkanine na vrh lica jedni drugima i ubodite na tri strane (na stranama i dnu).

  Uključujemo prednju stranu i željezo.

  Za kravate odrežite 3 trake tkanine željene duljine. Širina trake je obično 5-10 cm, duljina 70-80 cm. Savijte traku dvaput i željezo, a zatim se protežemo po cijeloj duljini, savijamo rubove prema unutra.

  Savijanje rezultirajućih žica na pola i šivati ​​ih na vrh organizatora, oblažući ih između slojeva tkanine.

  Dobio sam ovaj organizator za krevetić. 3 gornja džepa 19x19 cm, 2 donja džepa 20x28 cm.

  Majstorsku klasu u šivanju personaliziranih džepova u vrtiću možete pogledati na linku.

  Ovaj organizator s tankim slojem sintetičkog zimzelera iznutra (s tim organizator je gust i ima bolji oblik).

  Master klasa na izradi takve košarice za pohranu igračaka, pogledajte vezu.

  I taj organizator sam cucao vrlo dugo (lakši način).

  Da bismo ga izveli, potrebne su nam dvije vrste tkanina: s veselim uzorkom za prednju stranu i jednim tonom guste tkanine za leđa organizatora.

  Izrežite nekoliko komada tkanine: 2 kom. 60x4 cm - žice, 2 kom. 30x40 cm - baza, 4 kom. 30x12 cm - džepovi (kao što je prikazano na slici).

  S prednje strane, okretanjem rubova prema unutra, šavimo prednje i stražnje dijelove baze, osim gornjeg dijela.

  Nakon savijanja tkanine za žice s obje strane, šavamo sve 60 cm, a zatim sa strane sprijeda i stražnjeg dijela dasaka (sve 4 strane).

  Oboji žice na pola, umetnite ih na stranu gornjeg dijela baze, savijte rubove tkanine prema unutra i šivajte.

  Onda šivamo džepove: donji džep do samog dna, a gornji džep - koji odlazi s vrha 9-10 cm.

  Upravo u sredini šivamo džepove vertikalnom linijom, čineći tako četiri džepa od dva.

  Ispada takav organizator za sitnice.

  Organizator za trivijalnost

  Možete šivati ​​malo šire, džepovi će biti više. Veličina ovog organizatora iznosi 50x35 cm, a ukrašavala sam ga s otvorenom vrpcom oko rubova.

  Džepovi za krevetić za bebe

  Organizator s džepovima za novorođenčad - vrlo korisna stvar u kući gdje se nedavno pojavio dijete. Može se presavijati sa svim potrebnim stvarima za njegu djeteta: pelene, kreme, bradavice, boce, čekiće, čarape i tako dalje, da morate imati novu bebinu majku.

  S takvim džepovima na krevetu na noćnom ormariću više neće biti planina korisnih predmeta, uvijek će biti u savršenom redu. Osim toga, više ne morate tražiti rezervnu bradavicu ili češalj u svim uglovima - sve će biti uredno smješteno na jednom mjestu i uvijek na raspolaganju.

  Kako se napraviti

  Uz druge prednosti, vrlo je lako napraviti takve džepove čak i za majku koja nikad prije nije počela šivati. Da biste to učinili, prvo morate napraviti obrazac budućeg organizatora. Uzmi novine i izrežemo pravokutnik iz takve veličine da bismo željeli napraviti organizatora. Zatim, rasporedite po izrezanom pravokutniku koji džepovi trebamo. Može se nacrtati izravno na uzorak, a može se polagati zasebno na vrhu, zadnja mogućnost je prikladnija jer uključuje više prostora za maštu. Nakon što smo svi raspoređeni, izrežite bazu i džepove tkanine.

  Organizatori s džepovima mogu biti vrlo raznoliki, kako u boji, tako iu izgledu i broju džepova. Sve ovisi o potrebama majke i njezinoj mašti. To može biti jedan veliki džep, mnogi mali ili džepovi različitih veličina na jednom platnu.

  Materijal za izradu takvih džepova također može biti bilo koji. Ako šivati, obratite pozornost na gustoću tkanine. Ako vam se sviđa tanka tkanina, napravite podmetanje gustijeg tkanina, tako da džepovi traju duže. Vrijedno je jačati ne samo temelj, već i džepove. Djeca vole povlačiti sve i pokušati ga ukloniti, ali podstava će vaš organizator učiniti pouzdanim.

  organizator za djecu to čini sami

  Organizator za djecu u automobilu

  Vrlo prikladni organizatori u automobilu, posebno za djecu. Uostalom, mogu staviti sve male stvari za dijete. I olovke, i album, bocu vode i knjigu. Bilo koje druge male stvari. Nakon što ste proučili majstorsku klasu, možete sami šivati ​​takav organizator. Prikaz i stvaranje)

  Dječji organizator Medvjed

  Nije li to vrlo slatka mala stvar?) Ovaj organizator može biti obješen na zid ili na bebinski krevet. Ona će pohraniti razne dječje male stvari. Nakon čitanja i proučavanja majstorske klase možete šivati ​​isto.

  Organizator za olovke i olovke

  Organizatori stolova za tiskanice su prilično skupe, ali ne možete potrošiti novac na kupnju, već ih sami napravite. Ova majstorska klasa govori vam kako napraviti prekrasan dječji organizator za olovke i olovke iz običnih polica niti. Možete raditi s djetetom. Tada će rezultat još više zadovoljiti njega) Pogledajte majstorsku klasu i stvoriti)

  MK organizator za djecu

  Vrlo je prikladno kada su svi pribor za bebu pohranjeni na jednom mjestu. I pelene i krem ​​i salvete. I ako je potrebno, nemojte ih dugo tražiti. Proučite ovu video radionicu i pokušajte šivati ​​dječjeg organizatora.

  Dječji organizator za novorođenče

  Proces šivanja takvog dječjeg organizatora na krevetu je vrlo jednostavan, a rezultat je izvrstan. Organizator je lijep, originalan i vrlo prikladan za pohranu različitih pribora za novorođenče. Proučite majstorsku klasu i pokušajte sami šivati ​​istu.

  Organizator dječaka za djecu

  Ovaj organizator je ukrašen za dječaka. Može se koristiti u vrtiću u ormariću. Vrlo udobna, ugostit će gimnastičke cipele, čarape i prste djeteta. Kako ga šivati ​​- ispričajte majstorsku klasu. Vidite, proučite i pokušajte se sami šivati)

  Dječji organizator za kosu

  Vrlo često se ne možemo sjetiti mjesta gdje stavljamo dječje lukove, šiške ili kose. I možete napraviti za njih vrlo zanimljiv i prikladan zid organizator) A onda će sve biti na njegovom mjestu) Kako napraviti takav organizator sami će reći majstor klase. Pogledajte i pokušajte sebi učiniti isto)

  Organizator za djecu to radi sam

  Za šivanje organizator za djecu tkanina s dječjim uzorkom savršeno će odgovarati. A ako je tkanina obična, možete napraviti dječju aplikaciju na njemu, a poklopac će izgledati zabavno i vrlo zanimljivo. Kako napraviti takav slučaj po sebi - ovaj članak će reći. Saznajte i pokušajte se sami šivati)

  Organizator za vrtić

  Za pojedinačno ormarić dječaka u vrtiću vrlo je prikladan za korištenje organizatora za odjeću i male predmete. Čarape i dječje gaćice uvijek će biti čiste, a svaki će pažljivo leći u džepu. Kako šivati ​​takvog organizatora - ova majstorska klasa će reći. Pogledajte i pokušajte sebi učiniti isto.

  Organizator za dječji krevetić

  Da bi dječji pribor uvijek bio pri ruci, možete ih šivati ​​u obliku džepova za krevetić. Vrlo je prikladno. A krema, pelene i salvete se lako mogu naći bez dodatnog vremena. Kako šivati ​​takav slučaj - ispričajte majstorsku klasu. Saznajte i stvorite)

  Organizator za meke igračke

  Izvorni dječji omamac, može biti izvrstan organizator za igračke. Zajedno smo šivati ​​majstorsku klasu s korak po korak.

  Organizator crteža

  Ovaj izvorni organizator za crtanje korisno će vašem djetetu ako je zainteresiran za crtanje. Sve male stvari uvijek će biti pri ruci i posložene.

  Organizator džepova

  Takav organizator s džepovima prekrasne tkanine s zečevima pomoći će vašem djetetu u vrtiću i kod kuće za razne male stvari.

  Organizator zida

  Takav organizator zida je vrlo prikladan za objesiti preko stola za presvlačenje ili preko dječjeg krevetića kako bi sve potrebne sitnice bile pri ruci.

  Dječji organizator za vrt

  Dječji organizator s džepovima posebno je važan u vrtiću, ali pronalaženje odgovarajuće veličine može biti teško. Predlažemo da šunite takav organizator za kabinet.

  Organizator za dječji krevetić

  Takvi džepovi organizatora za krevet pomogli će mama jako puno, a beba je mala. Zatim se ovaj organizator može koristiti za razne sitnice u kući.

  Organizator "Pinwheel"

  Napravimo izvorni organizator materijala za otpad

  Organizator u obliku kombija

  Prava mobilna kućica za olovke i olovke. Usluga na stolu i presavijanje papira razbacanih u različitim smjerovima bit će zabavno. Dakle, osim estetskih i praktičnih funkcija, takva stvar na dječjem stolu također će imati obrazovne funkcije, navikavajući ih na red.

  Organizator olovke za pisaće strojeve

  Garaža na cestama za vašu flotu sina. Svaki stroj ima svoj džep. Takvi konvolucije lako se uklapaju u vrećicu i automobili neće biti izgubljeni. Primjenom fantazije možete nastaviti autorovu misli i šivati ​​takve džepove na zid dječje sobe.

  Čašu ispod olovke

  Uoči nove školske godine i vrijeme je za mame, zajedno s djecom, da razmišljaju o prikladnoj organizaciji studijskog mjesta. Uključujući, razmislite o tome kako i gdje će se pohraniti pribora. Jednostavni organizator možete izgraditi zajedno s djetetom pomoću najjednostavnijih materijala. Da biste ovu šalicu napravili za kapanje olovaka, trebat će vam: ambalaža od čaja, kartona u boji (može se valoviti) i ukrasni elementi po vašem ukusu.

  Dječji organizator u obliku haljine

  Ako vi ili vaši poznanici imaju malu fashionistu koja možda čak i ne postoji ražrkanje odraslih, a nakit - puni garderobni ormarić - napravite za nju takav organizator nakita u obliku haljine.

  Čuvari igle

  Smiješno i rumeno čuvar igle i rezinochek. Izrađena je u tehnici čarapa. Tu je šalica ispod malih stvari. Rupice se mogu pričvrstiti na staklo ili dati u rukama našeg čuvara.

  Organizator za djecu u automobilu

  Ljeto je naprijed, što znači izlete na jezera i sve vrste zanimljivih mjesta. Ako djeca putuju s vama, onda morate dobiti takvu stvar koju je lako stvoriti. Prisutnost mnogih džepova zadovoljit će majku - automobil će biti u redu, a svijetle boje i dostupnost igračaka - dijete.

  Kako stvoriti red u ormaru

  Master klase na organizatorima šivanja - težina. Ovaj se odlikuje posebnom detaljnošću objašnjenja procesa i nevjerojatnim rezultatom! Razumljivo je - autor je perfekcionist i zato možemo razmatrati vrlo kvalitetnu mikron, što je lijepo čitati, gledati i raditi na njemu korisno. Zahvaljujući autoru!

  Bombus / L'Abeille džep za krevetić "Proljetna pjesma"

  Načini za dobivanje ovog proizvoda:

  Džep na krevetu Bombus "Spring Song" - funkcionalan, udoban i lijep pribor za vrtić. Ukrašena je vezenom mrežicom i satenskom vrpcom. Zahvaljujući mnoštvu odjela, takav džep za krevet novorođenčeta omogućuje vam da pribavite sve potrebne dječje stvari - dječje higijenske predmete, igračke, malu djecu, pelene itd.

  Značajke:

  • Izrađen od organskog pamuka.
  • Sigurno punilo - hollkon.
  • Jednostavno pričvršćivanje i uklanjanje.
  • Džep se lako briše i ne deformira.

  Organizator za novorođenčad

  Na stranicama ove kategorije dostupni su vam razni dječji organizatori, kutije za pohranu i ostali praktični proizvodi. Svaka stavka predstavljena u kategoriji izrađena je posebno za djecu, uzimajući u obzir sve relevantne specifičnosti.

  Ovdje ćete naći organizatore za leđa sjedala u automobilu, prostrane kutije za spremanje igračaka i drugih stvari, ručnici za djecu, organizatori vješanja i još mnogo toga.

  Stvari su napravljeni od dokazanih materijala za djecu. Svaka stavka u ovoj kategoriji bit će prikladna i korisna akvizicija za bebu. Svi proizvodi su bojažno uređeni u zanimljivim dječjim scenama s životinjama i drugim zabavnim i ljubaznim likovima.

  Šivamo organizatora za krevetić

  Male stvari su uvijek pri ruci!

  Udobni džepovi, izrađeni brižno majčinim rukama, pomoći će u održavanju dječjih pribora.

  Opis šivanja takvih organizatora možete pronaći klikom na dvije fotografije.

  Klikom na slike u donjem redu možete razmotriti ideje o šivanju na stranicama autora.

  Članak Rasprava

  Možete ocijeniti članak, dijeliti svoje mišljenje, kao i pretplatiti na komentare na članak.

  Džepovi za male stvari ili kako šivati ​​dječjeg organizatora

  Dječji organizator je posebno relevantan za korištenje u vrtu. Vrata ormarića tamo su vrlo uske i teško je naći odgovarajući držač u trgovini. Osim toga, odlučite koliko će i koliko će biti džepovi. Ovdje su gornje dizajnirane za donje rublje, majice i čarape, a niže za sportsku odjeću i češke.

  Na temelju ove majstorske klase možete šivati ​​organizatora ili, na primjer, džepove za male predmete na krevetu. Kako izračunati potrošnju tkanine, ako želite šivati ​​u svojoj veličini, napisana je na kraju materijala.

  Alati i materijali za šivanje dječjeg organizatora 25 × 60 cm

  • Ploča gusti (3 mm) 25 × 60 cm i dva komada od 2 × 8 cm
  • Tkanina 33 × 114 cm i ispeći 4 × 180 cm (ili spremni ispeći 1,8 m)
  • Velcro traka (čičak) 2 × 4 cm
  • teme
  • igla
  • Ušice 2 kom
  • vrpca
  • škare

  Kako šivati ​​dječjeg organizatora

  Tkanina je izrezana na 3 komada, svaka veličina 33 × 38 cm.

  Polako se preklopimo, ispisuje pravokutnik od 3 × 19 cm.

  Stavite duž dugačke strane, polazeći od ruba 1 cm.

  Izlazimo, želimo i postavljamo liniju blizu zavoja.

  Sad stvaramo džepove. Na dva dijela čine jedan džep, a na jedan - dva. Nosivost treba biti na vrhu.

  Odmaknuvši se s rubova od 0,5 cm, postavite nabore dubine od 2 cm, željezo.

  Kako bi se formirala dva džepa, povucite se 0,5 cm od rubova i položite nabore dubine 1 cm. Rezultirajući džep podijelimo na dva dijela (ovdje je jedan džep 10 cm, a drugi 14 cm). Nakon što se povukao desno od 10,5 cm, položili smo dva suprotna nabora s dubinom od 1 cm.

  Skužite džep na temelju osjetila. Za praktičnost, možete se baciti.

  Šivajte džepove na tri strane. Preklapanja na stranama ne šivati. Postavite liniju između nabora kako biste popravili dva džepa.

  Pružamo se oko perimetra peći.

  Postavljamo podlogu na osjetilno lice prema dolje, podijelimo igle ili označimo, postavljamo liniju na udaljenosti od 0,5 cm od ruba.

  Povratak natrag na varljivu stranu baze, okrenuti se i rub (ovdje ručno s skrivenim šavovima).

  Ugradite gumenjake u gornji uglovi. Spojite kabel.

  Džepovi spremni. Po želji možete šivati ​​ventile na velikim džepovima tako da sadržaj ne ispadne (zapravo, ako visi na vratima ormarića).

  Trebat će nam dva komada gustog pasta 2 × 8 cm (može biti od tkanine) i dva velcro rezanja 2 × 2 cm.

  Čičak detalji s kuke šivati ​​se osjetiti, a s mekim stranom na džepove.

  Osjećao se šivanjem do baze.

  Ako objesite na dva klinčića, uglovi se neće zavoja.

  Napomena: ako želite šivati ​​džepove u veličini, ovdje je formula za izračunavanje koliko je tkanine potrebno za jedan red džepova:
  Širina = širina baze + 4 puta dubina x broj džepova
  Visina = 2 visine gotovih džepova + 2 cm za zalihe.